tiistai 8. toukokuuta 2012

Dark Paradise

Moi.

Mulla on nyt tosi sekavat fiilikset. Oon eläny viikon verran ihme sumussa.

Meille tuli Mikon kanssa riitaa. Olin helvetin väsyny ja kiukkunen ja jotenkin mulla vaan napsahti. Vihaan joskus mun impulsiivisuutta! Se tuntuu liian usein aiheuttavan harmia ja ongelmia. En oo varma onks se just nyt aiheuttanu sitä.
Oikeestaan rakastan mun impulsiivisuutta ja inhoon tylsiä ihmisiä, jotka pohtii kaikkea liikaa.

Mun ja Mikon riidan johdosta menin taas tän mun jätkäkaverin luokse angstaamaan. En pystyny olee himassakaan kun äiti alotti ihan tosissaan mun kuumottamisen. Sillä on kuulemma oikeus tietää ala-ikäisen tyttärensä touhuista.
Se oikeus on mun käsissä ja mä evään sen siltä. Ahistaa kaikki painostaminen!

Mulla on ollu viimeaikoina helvetinmoinen riittämättömyyden tunne. Mikko on yleensä ymmärtäväinen sen suhteen jos mulle tulee noita fiiliksiä, mut nyt tällä kertaa se ei tuntunu yhtään ymmärtävän tai yrittäny lohduttaa/tyynnytellä mua tai jotain.
Se sai mut vitun vihaseks. Mä uhraan sen takia niin paljon! Mä oon pistäny sen takia peliin niin paljon isoja asioita, mun koko minuus on muuttunu sen takia, eikä se tuntunu antavan sille yhtään arvoo.

No, menin siis tän mun kaverin luokse. Se ihminen on yks harvoista, johon voin luottaa melkein 100 prossasesti. Se huomas et tarviin jotain piristystä ja tarjos juotavaa sen kallisarvoisesta kokoelmasta. :D Siinä me sit istuttiin sen kämpillä, juotiin, poltettiin röökiä sohvalla löhöillen (en oo alottanu vakituisesti polttaa) ja kuunneltiin helvetin tajunnänräjäyttävää musiikkia koko yö ja aamuun asti. Valvoin sinä aikana kolme vuorokautta putkeen. En tiiä johtuks mun nukkumattomuus riidasta Mikon kanssa, siitä et tälle kaverille kertominen ahisti vai niistä yhestä toisesta jutusta..

Niin siis, menin kertomaan tälle jätkälle kaiken musta ja Mikosta. Se ei suhtautunu mitenkää! Lupas pitää salaisuuden, oli valmis tekee verivalan mut musta ei ollu siihen :D.
Ei sitä vaan hetkauttanu toi tieto mitenkää, vaikka odotin jotain moraalisaarnaa tai halventavaa "oot huora"-katsetta tai jotai. Se vaan sano et teen miten ite parhaaks nään.

En voi uskoo tätä todeks. En käy nyt ihan täysil, sori. Mä oon pitäny tätä salaisuutta ihan helvetin kauan ja sit yhtäkkiä mä vaan purskautan sen ulos!! Ette usko sitä tunnetta ku saan puhuu omalla äänelläni, kertoo KAIKEN sensuroimatta.
Mä itkin, nauroin, jumitin, sekoilin puheissani. Mut mä sain kerrottua ja se kuunteli.

Tää blogi on nyt aivan mitätön! En tee tällä enää mitään. Asioista kirjottaminen tuntuu niin tyhmältä ja vaivaloiselta ku tässä ajassa mitä kirjotan, olisin puhunu ihan helvetisti enemmän ja ilmassut itteeni miljoona kertaa paremmin.

No mut joo, tässä sitä ollaan. Riidoissa Mikon kanssa. Oon aatellu nyt ottaa siihen vähän etäisyyttä, en jaksa nyt mitään! Haluun olla ja hengähtää vähän aikaa. On se yrittäny ottaa yhteyttä ja ihmetelly miksen vastaa, pyydelly ja anellu anteeks ja plaaplaaa. Ihanaa pitää sitä epätietoudessa.
Se tulee huomaamaan kuinka tärkee oon sille, kun se joutuu käymään sen menettämisen pelon läpi ja sen, etten ookkaan saatavilla, enkä tekemässä niinku se toivois.

Oon nyt tässä kotona käymässä. Oon ollu koulusta saikulla, keksin kauheen tekosyyn ja ihana terkkari anto saikkua et voisin todellisuudessa sekoilla tän jätkän luona. Eeeiih, kauheet morkkikset ku se terkkari on niin mukava tyyppi. :(

Mun elämä on just tällä hetkellä aika sekava ja outo mut ei se mitään. Haluun olla tässä tilassa hetken ja sit alkaa pistää paloja takas paikoilleen.
En tiiä onks tää joku sellanen...päätepiste?? Mietin nyt just äitille kertomista. Oon siinä mielentilassa et oon valmis ottaa sen reaktion vastaan, oli se millanen tahansa.

Loppuuun maaaailman ihanimman naisen biisejä, joita pakotin tän mun jätkäkaverin kuuntelee :DDD Oon kauheen ihana<3

http://www.youtube.com/watch?v=MT5sqF7SkzM
http://www.youtube.com/watch?v=AypvuzhVlrc

Kantsii kuunnella nää mielummi Spotifyssa. Nyt meen, moimooooi! :)

237 kommenttia:

 1. Voiko sellaista parisuhdetta ollakaan, jossa ei ikinä olisi mitään riitoja? Eli ihan normitilanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, tuskin.

   Meidän riidat vaan ei koskaan tuu normiasioista, mut ihan sama.

   Poista
  2. Tässähän ei ole mikään normitilannetta. Ei ole parisuhdetta, vanha perheellinen avioliitossa oleva ukko ja pikkuteini salapanoilla, halooo

   Poista
  3. Jos olisi joskus tulevaisuudessa normaaliparisuhde näiden kahden kesken, niin siihen kuuluu myös satunnaisia riitoja. Ja kyllä riitoja voi olla salasuhteissakin.

   Poista
  4. Minun mielestä ei kuulosta terveeltä parisuhteelta kun "Ihanaa pitää sitä epätietoudessa.".

   Poista
 2. budi/happopäissäkö sä siellä oot kolme päivää vetänyt?

  VastaaPoista
 3. kaikissa parisuhteissa on riitoja:)

  VastaaPoista
 4. "Mietin nyt just äitille kertomista. Oon siinä mielentilassa et oon valmis ottaa sen reaktion vastaan, oli se millanen tahansa."

  Siis minkä kertomiseen toi viittaa?

  VastaaPoista
 5. lopeta ton mikon kans, saat parempaakin... hukkaat nuoruutes vaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tällä hetkellä voi tuntua juurikin siltä, että ei oo mitään eikä ketään Mikkoa parempaa, mutta nykymaailmassa mikään ei ole enää ikuista. Maailma on muuttunut. Jos isoäidin ja isoisän aikoina oltiin naimisissa saman kanssa alusta loppuun, niin nykyisin puoliso vaihtuu. Syystä tai toisesta, mutta vaihtuu kuitenkin. Aikansa kutakin.

   Poista
  2. Ööööh...
   Ei ole olemassa miestä joka ei valehtelisi lapsilleen, eikä pettäisi vaimoaan?
   Ei ole olemassa miestä joka olisi edes hiukan kypsempi kuin tuo Mikkosesi? (Ainiin, mutta sinähän poistatit sen postauksen missä paljastit miten kakara hän on eikä siedä häviämistä)
   Ei ole olemassa miestä joka olisi valmis nyt heti kertomaan koko maailmalle miten paljon sinua rakastaa, vaatimatta että salailet suhdettanne?
   Miestä joka jaksaisi ymmärtää ja tukea sinua kun sinulla on vaikeaa?

   Ei varmaankaan, onhan kaikki miehet petollisia valehtelijoita, oman napan tuijottelijoita.....

   Poista
  3. Mutta jos sellaisen miehen kanssa ei natsaa. Näin se vaan menee. On kai Mikko paljon muutakin kuin aviomies ja varattu.

   Candy, mä todella suosittelisin että kerrot äidillesi. Sun ahdistuksesta varmaan aika iso osa johtuu salailusta. Etenkin äidille salaileminen johtaa siihen, että sun täytyy keksiä tekosyitä reissuillesi yms. Mä luulen, että sun äitisi on hermostunut/kilahtelee lähinnä epätietoisuuden takia. Ehkä hän oiskin huojentunut kuullessaan, ettei kyse ole muusta kuin siitä että hänen tyttärensä seurustelee itseään vanhemman kanssa. Tällä hetkellä sun äiti varmaan kelaa kaikkia mahdollisia (paljon pahempia) juttuja, mitä sun elämässä saattais olla meneillään.

   Poista
  4. Miten hän meinaa tulla toimeen sun vanhempiesi kanssa "kun" tulette yhdessä ns. kaapista ulos pariskuntana? Mikäli tajuan miesten psykologiaa niin isäsi voi pitää häntä hieman pelkurina kun ei ole naaman eteen näinä vuosina ilmaantunut.

   Itsekin olin nuorena suhteessa mieheen jonka luulin olevan paras minkä ikinä saisin. Kun ero tuli niin huomasin olevani helpottunut etten tullut raskaaksi tälle. Nyt minulla on ihana mies ja olen sua yli 10 vuotta vanhempi. Siinä ajassa ihminen MUUTTUU! Usko mua! Se tyyppi jota rakasti 17-vuotiaana ei ehkä pärjää sille johon myöhemmin rakastuu! Jos mulle olisi joku sen sanonut sun ikäisenä niin olisin pamauttanut (no ei oikeesti).

   Olen niitä nillittäjiä jotka ajattelee liikaa ja saa impulsiiviset tyypit hermostumaan muhun.

   Poista
 6. Jaa-a. Vedätsä jotain adhd-lääkkeitäkin ihan huvikseen:D Joo, oon miekin ollut penskana kokeilunhaluinen.

  Ja voin sanoa, että "mikkoa" ei varmaan hirveästi kiinnosta sun henkilökohtaiset ongelmat. Kun hän haluaa, et olet se aina iloinen ja pirtsakka tyttö, joka häneltä on hävinnyt parisuhteessa vaimostaan:)

  Jos haluat pitää Mikon, kannattaa jättää henkilökohtaiset ongelmat siihen, kun olette oikeasti yhdessä. Pidät nyt yllä sitä iloisempaa minääsi ja älä sekoita nuoruutesi juttuja Mikon elämään, jotka hän on kokenut omassa nuoruudessaan eikä ehkä jaksa kuunnella nuorijuttuja enää.

  Nimimm. Itsekin melkoisen vanhemman miehen kanssa yhdessä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpsis, äläpäs puhu sun miehes ajatuksista Mikon ajatuksina. :)

   Poista
  2. Joo hei ei täällä jaeta Candylle neuvoja, vaikka kuinka olisi kokemusta!

   Mikko on täysin eri asia kun kukaan muu mies maailmassa ja heidän suhteensa on täysin eri sfääreissä kuin muilla, joten turha verrata kokemuksia tai antaa neuvoja. Eihän kuhnuritkaan anna kuningattarelle parisuhdevinkkejä, vai?

   Poista
 7. tässä vaan se ero että.... Parisuhteessa ei ole osallisena kolmea ihmistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ainaki polyamorisissa suhteissa. Nojoo mut meil ei oo kyl sellanen.

   Poista
  2. Polyamorinen suhde ei ole parisuhde, valopää. "Pari" tarkoittaa "kaksi".

   Poista
  3. No parisuhde ei ole parisuhde niin kauan kun tämä kolmas osapuoli ei tiedä että parisuhteessa on 3 ihmistä.

   Poista
  4. Polyamorinen suhde =/= parisuhde.

   Poista
  5. Selkeytetään nyt vähän tilanetta kändiläinen: Miehellä ja vaimolla on parisuhde, aviovaimo ja aviomies , sekä käytännössä kuin paperilla. Sinä kändi, sinä olet jalka vaimo, kolmaspyörä, salarakas, piilossa pidettävä arjen piristys NAIMISSA olevalle miehelle.

   Poista
 8. On vaan niin, että salasuhteessa riidat rikkoo niin paljon enemmän kuin ns. normisuhteessa. Ihan sen takia, että ei asuta yhdessä, ei voida soittaa, ei voida mennä fiiliksellä, jne. vaan riidellässäkin helvetinmoisessa tunnepyörityksessä pitää muistaa rajat, rajat, rajat.

  Uskon, että kaverille kertominen helpottaa, mutta se on helvetin kaksteräinen miekka. Sitten kun suhde lakkaa olemasta salasuhde - ihan sama millä tavalla, vaikka silläkin, että mennään oikeasti yhteen - sitä toivoo, että olisi jaksanut pitää turpansa kiinni, sillä kaverit tarttuu siihen kummasti vuosia jälkeenpäin.

  Ja ton sekoilun sit tajuun niin hyvin, itsekin tuli vietettyä eniäitä päiväkausia viinittelemässä milloin missäkin seurassa ihan sen takia, että ahdistus oli niin karmea. Onneks on niin rajattu seurapiiri, että jäi pahimmat loukot koluamatta, vai itsesuojeluvaistoko lie varoitti.

  No, niin kuitenkin kannattaa ajatella, että nämä huonotkin askeleet voi olla askeleita eteenpäin, sama se, mikä suunta, kunhan on liikettä!

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Candy<3   on teini-ihkuttaja<3


   joka toinen   tyyppi   on paras   ja besta<3

   Poista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Hyvä Candy. Sinulla on oikeus pitää puoliasi, eikä hyppiä rakkaudenhuumassa toisen pillin mukaan ikuisesti. Hienoa että sait kerrottua ystävällesi, olen huojentunut puolestasi vaikken sinua tunnekaan. Ehkä saat näin "Team Candyn" tukemaan valintojasi tiukkojen paikkojen ja murheittesi keskellä TODELLISESSA elämässäsi. En usko että he sinulle selkäänsä kääntävät, vaikka ahdistuisivatkin tiedosta. Olet taatusti heille rakas. Nyt voit jatkaa myllertämistä äänen rauhassa, onnea matkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää mun ystävä on yks luotettavimmista, ja tiedän ettei se ikinä menis pettää mun luottamusta. :)

   En tajuu miksen oo ennen tajunnu avautua sille. Ehkä kuvittelin et se alkaa ajattelee musta erilailla tai huolestuis musta turhaa tai jotai.. mut onneks ei!

   Poista
 12. Tää teksti oli jotenkin ihmeellinen, kirjotit jotenkin erilailla ja paljon lapsellisemmin kuin pitkään aikaan. Mutta hyvä jos koet blogin turhaksi, loppuu tämä ihme hössötys blogin ympärillä kun et kirjoita ja lietso salapoliiseja. En oo koskaan ollut sun puolellas tässä asiassa ja mun mielestä teette Mikon kanssa väärin, mutta enpä jaksa ruveta tässä ketään syyttelemäänkään. Onnee ja menestystä vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiköhän ne salapoliisit lietso itse itseään ja toinen toisiaan.

   Mut joo, kiitti. Samoin sulle. :D

   Poista
 13. Juu riitoja kyllä on! Ja niitä tulee olemaan.
  Sitten se välimatka vain on hankalampaa ottaa kun asuu saman katon alla. Siitä voi johtua myös Mikon ja sen vaimonkin riidat. Ei sitä toista pääsekään karkuun noin vain.

  Eriasia sitten, onko tämä normaali parisuhde. Salailua, valehtelua yms. Toinen elää arkea vaimonsa kanssa ja ottaa ns. vapaa hetkensä toisen naisen kainalosta.
  Tai ehkä se on kuitenkin Candylle normaali suhde, mutta Mikolle taas ei, onhan hän kuitenkin kahden naisen mies.

  Ehkä olisikin parempi ottaa vähän etäisyyttä, näette molemmat koko tilanteen vähän kauempaa katsottuna.
  Onko Candyn tämä uhraus kaiken vaivan arvoinen? Ja Mikkokin saa miettiä, mikä onkaan sitä tärkeintä maailmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkö paremmin voinut vastata?
   Vai voitko väittää, että olisi valhetta tuo teksti?

   Normaali parisuhdehan teillä ei ole.

   Poista
 14. ala-ikäinen ei ole viivalla, täysi-ikäinen on. Luulis sun tuon ikäisenä osaavan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enhän mä nyt ala-ikäisenä tälläisiä voi osata.

   :D

   Poista
  2. Voit.

   Käymällä koulua...

   Poista
 15. ahdh-lääkkeet on amfetamiinijohdannaisia. Ei kantsi nappailla ellei oikeasti ole syytä niitä syödä.

  VastaaPoista
 16. Tarkoituksellako sun kaverin nimi on tuolla?

  VastaaPoista
 17. Ymmärrän kyllä tunteen. Vaikka kumppani olisi aina ymmärtäväinen ja ihana, ei sekään aina jaksa ymmärtää. Kaikilla on joskus huonot päivänsä ja hetkensä. Toivottavasti saatte sovittua asianne :) Muista, että riidat ja erimielisyydet ovat osa suhdetta.

  VastaaPoista
 18. eeei et saa lopettaa kirjottamista tänne D: mun lempi blogi<3

  VastaaPoista
 19. Onpa ikävä tilanne.. Omasta kokemuksesta voin kertoo et toi etääntymine on mahtava juttu ja toimii lähes aina, ja sit kun toinen rupee oikee huolestuu ja kyselee nii ai että! Mahtavaa saada toine vähä hätää ja tehä selväks että et oo itsestäänselvyys :) Koittakaa selvittää riitanne silti, äläkä liian kauan ole etäinen! Tsemppiä:)

  VastaaPoista
 20. vittu oot sekopää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Because I'm crazy, baby
   I need you to come here and save me


   <3

   Poista
 21. ymmärrän että riita mikon kanssa masentaa eihän ne riidat ikinä kivoja oo varsinkaan rakkaan ihmisen kanssa. Luulen että jos nyt lopettaisit tän blogin kirjoittamisen niin se ei ehkä auttaisi mitään. vaikka voitkin puhua asioista nyt ystäväsi kanssa ja tulevaisuudessa ehkä äitisi? niin onhan se aika hyvä varmaan tännekin purkaa itseään jos on joitain sellaisia ajatuksia mitä et halua jakaa kenellekkään joka sinut tuntee. Surettaa lukea tälläistä tekstiä, mutta välillä vain tulee aikoja milloin kaikki on sekaisin ja niin kuin itse sanoit sen jälkeen pistää paloja paikalleen. Asioilla on tapana loksahtaa kohdilleen ja niin varmasti sinunkin tapauksessakin, voimia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, tässä selvittelen päätäni, eiköhän tää tästä :)

   Poista
 22. Meni sit vuos tajuta että tää on lopputulos, näin käy nyt, näin käy vuodenkin päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan me kyl ennenki riidelty :D

   Poista
  2. Pointti ei ollut riitely, vaan se, että vuosi meni tajuta, että parempi olis lopettaa, aina tuutte päätyy samaa tilanteesee. Ei ole normaalia alaikäisen/nuoren tytön tuntea tollaisia monen päivän tuskia "seurustelun" vuoksi. Luulet uhraavasi jotakin, että saatte rakkauden: tosi asissa uhraat vain oman mielenterveytesi ja jäät yksin.

   Sitten vasta onkin tuska.

   Poista
 23. Candy ja Mikko on paljastunut Mikon vaimolle Ja monelle muulle myös Mä ilmoitin tälle petetylle vaimolle asian

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mee roskii :D Petetty vaimo on onnellisen tietämätön ja tulee olee niin kauan kun me niin päätetään

   Poista
  2. Maailman yksi isoimmista ongelmista on tällaiset sairaat ihmiset, jotka saastuttaa koko käsitteen inhimillisyys.

   Poista
  3. Te ette voi päättää mitä karma, muut ihmiset, Jumala, kohtalo yms teille haluaa. Kasvat joskus niin silloin tajuat.

   Poista
  4. V*ttu kun me niin päätetään, ei hahahahaaaaa. Mitä sinäkin pikkubeibe päätät toisten, aikuisten naisten elämästä. Se olet sinä, joka jää kuin nalli kalliolle :) Mikkis ei never jätä perhettään sinun takia. Syöttää sulle vaan tota settiä, jotta jaksat uskollisesti pysyä kuvioissa mukana ja antaa sitä mitä Mikkis on vailla. Tää on aivan selvää pässin lihaa.

   Poista
 24. blogisi inspiroi minutkin kirjoittamaan itsestäni ja omasta elämästäni ja Lana Del Rey on juuri nyt yksi suurimmista innoittajistani, en pysty uskomaan tätä sattumaa! Toisen postauksen kirjoitettuani näin tämän ja en voinut uskoa hauskaa yhteensattumaa, että molemmilla on Dark Paradise otsikon nimenä:D:D

  VastaaPoista
 25. Tuli kaksi kommentoitavaa. Paljastitko ystäväsi nimen vahingossa? (lopussa). Ja ADHD pilsut on amfetamiinijohdannaisia yleensä, eli jos oot vetäny niitä ilman että on tarvis, varmaan valvottaa, ihan ku vetäisit amfetamiinia. Sanoisin että on jo nihkeemmän luokan päihteidenkäyttöä kun viinan kanssa läträäminen, niitä hakee narkit lääkäreiltä "muka-ADHD:deen".

  Toivon että asiaa ratkeaa pian suuntaan jos toiseen, ei se noinkaan voi jatkua. Kaikkea hyvää sulle, varmasti raskasta. (myös muille osapuolille)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En paljastanu :)
   Ja en mä oo mitään vetäny, pari sidukkaa vaan! Joten dont worry.

   Kiitos, samoin sulle.

   Poista
  2. Miten niin et paljastanu? Koitaks sää niinkun epätoivosesti kusettaa?

   Poista
 26. Voi vitsi... ennen pidin sua kypsänä ikäiseks, mutta nyt en enää :( Faaaaaaaaaake

  VastaaPoista
 27. siis OMGGGGG paljastit just sen sun kamun nimen nyt jäät varmaa kiinni

  xDDDDDD (sori oli pakko läpäl tulla sanoo ku kaikki on aina tollee tääl:D)

  VastaaPoista
 28. Miks et kerro kenellekkää kivalle ammattiauttajalle(terkkari?) tästä teiän suhteesta? Niillä on vaitiolovelvollisuus, ne kuuntelee ja yrittää auttaa. vois helpottaa:) Sanot heti alkuunsa,että toivot ettei hän tuomitse sua ja niin edelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinno en mä tuntemattomille haluu :/

   Poista
  2. Voin sanoo että ei kannata ainakaan kellekkään terkkarille kertoa, ne niin sanoo et niil on se vaitiolovelvollisuus ja SILTI ne menee kertomaan vanhemmille jos sinulla on joku "normaali tilanteesta" piokkeava juttu. Ne ei oo todellakaan mitään luotettavia, sanonpa vaan ja omakohtaista kokemusta löytyy.
   Joten Candy luota mielummin siihen sun ystävään äläkä tuntemattomiin tai varsinkaan terkkareihi.! :)
   Hyvää jatkoa muutenkin sulle Candy! :)

   Poista
  3. Et halua kertoa kellekään tuntemattomalle? JAA.. mikäs tää blogi sitten on, minä kun olen kuvitellut, että avaudut TUNTEMATTOMILLE täällä :D ihan miten vaan.

   Poista
  4. Niin että anonyymina blogissa kirjoittaminen asioista tuntemattomille on sama asia kun mennä omana itsenään kertomaan jollekin tuntemattomalle?

   Miks mä nään näiden välillä aika isonkin eron?

   Poista
  5. Yhtyen edelliseen anonyymiin, onhan totta, että molemmissa puhut tuntemattomille, jota ano ehkä juuri yritti painottaa ja sanoa, mutta onhan siinä toki eroa puhua netin välityksellä kuin ihan face-to-face :)

   Poista
 29. How convenient. Seuraava postaus koskee varmaan blogin lopettamista.

  VastaaPoista
 30. Minun mielestäni sinun äitisi kuuluisi edes vähän tietää mitä tapahtuu. Itse sain hirveitä raivareita kun olin 15, ja äiti yritti puuttua liikaa minun asioihin, mutta näin vanhempana olen tajunnut että välittämistä se vain on. Minulla ei itselläni ole lapsia, mutta haluan kertoa melkein kaiken äidille, se nimittäin purkaa kaiken huolen itseltä. Kyllä ne äidit tietää, kun lapsella on huoli sydämmellä. Jos te olette olleet läheisiä aiemmin, uskoisin että äidistäsi tuntuu todelta pahalta nyt. Vaikket olekaan enää ihan pikku likka, se ei tee sinusta aikuista joka pärjää ilman äitiä huolehtimassa. Sen minä vain olen tullut huomaamaan, ja kertonut aiempien hölmöilyjen jälkeen kaiken äidille. Isä onkin sitten eri asia... ;)

  VastaaPoista
 31. Olen saanut kuvan, että sulla on vanhempiesi kanssa olleet hyvät ja ihan normiläheiset välit. Älä pilaa niitä angstaamalla teinityyliin. Voit katua myöhemmin. Voisitko ajatella, että rohkaisisit mielesi, unohtaisit kiukun ja istuisit äitisi (ja miksei isäsikin) kanssa yhdessä alas ja puhuisitte asiat läpi? Aloita ihan alusta, muttei sinun tarvitse kaikkea kertoa. Pääasiat nyt kuitenkin, jotta äitisi saisi mahdollisimman todenmukaisen kuvan suhteestasi. Uskon, että sinun on helpompi olla kotona, kun äitisi tietää, kuin se ettei tiedä. Huolimatta siitä, mitä hän on asiasta mieltä.

  Jos laitat paperille kertomisen ja ei-kertomisen plussat ja miinukset, voisin lyödä vetoa, että kertomisen plussat voittavat, kun todella mietit asiaa, myös tulevaisuuden kannalta. Menetät paljon enemmän sulkeutumalla ja salaamalla asioita.

  Minä kerroin omasta salasuhteestani äidilleni lähes heti. Hän ei liiemmin asiasta jälkeenpäin halunnut puhua, mutta kyllä me ajatuksia asiasta vaihdettiin myöhemminkin. Eikä hänen rakkautensa mihinkään kadonnut. Ja vaikka äiti kieli asiasta isälle, niin isäkin suhtautui ihan ok mielestäni, vaikkei hän asiaa kyllä hyväksynytkään.

  Tsemppaa nyt vaan. Nähtävästi sulta putosi iso kivi harteiltasi jo nyt, kun avauduit sun exälle. Mistä tiedät, vaikka äitisi suhtautuisi exäsi lailla. On sulla sen verran kuitenkin jo ikää, että mielestäni saat jo jotain itsekin päättää. Äitisi kokee varmasti sen tärkeäksi, että voit uskoutua hänelle asioistasi. Älä missään vaiheessa kehitä kertomisen aikana mitään riitaa. Anna äitisi vastata sinulle rauhassa ajatuksiaan asiasta, äläkä reagoi huutamalla ja lähtemällä pois kotoa. Siten voit ehkä vähän pelata lisäpisteitä itsellesi, kun suhtaudut rauhallisesti ja kuuntelet, mitä äitisi haluaa sanoa/neuvoa.

  VastaaPoista
 32. jotenkin tuli semmone olo et oot lopettamas tätä blogin kirjottamista? mä niin odotin uutta kirjotusta ja sit joudun pettymää :( noh mikä vain on sun parhaakseks :) koittakaa saada mikon kanssa sovittuu! kaikissa parisuhteissa on riitoja eri asioista, toosi pienistä ja joskus aivan valtava suurista mut jos se on tosirakkautta, se kestää kaiken! mä todella toivon et voisit jatkaa tätä blogii, koska tää on tottapuhuen paras blogi jota oon lukenu :) tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
 33. Se, kun toinen ei aina pystykkään vastaamaan toisen tarpeisiin sekä riitely on ihan normaalia ja tavallista parisuhteissa. Taitolaji onkin sitten se, että osaa pyytää anteeksi ja myös antaa anteeksi ja puhdas halu yrittää päästä yhteisymmärrykseen. Ja on ihan normaalia, että joka suhteessa tulee (kuulemma n. 6kk-2v kuluttua suhteen alkamisesta) arkipäivä vastaan. Ja se on juuri sitä, ettei jaksakkaan enää nähdä niin paljon vaivaa toisen hyvinvoinnin vuoksi. Aletaan miettiä "mitä mä tästä saan". Helposti lipsahdetaan pyyteettömästä antamisesta ikäänkuin kaupantekoon, jossa tehdään toisen eteen asioita odottaen jotain vastapalvelukseksi. Ja siitä syntyy riitoja.

  Paras tilanne omalta kannaltasi olisi, jos pistäisit Mikon päättämään haluaako se ihan oikeasti sun kanssa elämän mittaisen suhteen JA kerrot äidillesi sekä myöhemmin esittelet äidillesi Mikon. Vai haluaako Mikko jatkaa avioliitossaan, mutta pitää vain silloin tällöin hauskaa nuoremman naisen kanssa. Sitten saisit pääsi selväksi ja omatuntosi puhtaaksi. On sun päätös vaatia Mikkoa päättämään mitä hän elämästään haluaa... Ja on sun päätös miettiä a. haluatko oikeasti Mikon aviomieheksesi ja lastesi isäksi vai b. onko aika katsella muita ehdokkaita. Jos a. täytyy sinun uskaltaa olla rohkea ja vahva ja vaatia Mikkoa päättämään. Jos b. täytyy sinun edelleen olla rohkea ja vahva, jotta voit sanoa Mikolle, että "Tää oli nyt tässä."

  -Mimosa

  VastaaPoista
 34. Tsemppiä!!
  Tuollaiset riittämättömyyden tunteet on tosi pahoja ja varsinkin, jos ei silloin saa tarvitsemaansa tukea.
  Joskus ystävät yllättävät; onneksi sinun tapauksessasi positiivisesti.
  Kerroitko äidillesi? Utelias olen... Itse tässä mietin, että äitiäsi on enemmän suututtanut/loukannut se, että olet salannut jotain kuin itse suhde Mikkoon. Toivottavasti saat asiat myös äidin kanssa puhuttua ja sovittua.

  VastaaPoista
 35. http://www.youtube.com/watch?v=b66CfODEaEQ&feature=related

  VastaaPoista
 36. Jos päätät lopettaa kirjoittamisen,kiitos mielenkiintoisesta blogista! Kaikkea hyvää sulle! :)

  VastaaPoista
 37. SUN TÄYTYY KYLLÄ JATKAA KIRJOTTAMISTA JA KERTO MEILLE ESIM MITÄ TEIÄN ÄITI SANO

  VastaaPoista
 38. Voi tyttö kulta... Sulla on vielä paljon opittavaa seurustelusta! Ei voi aina odottaa toisen ihmisen ymmärtävän tai lohduttavan, jos on ensin kiukutellut kumppanille. Ei todellakaan. Ja se on myös aika "puppua", kun sanoit tuossa aikaisemmassa kommentissa että "meidän riidat ei koskaan tuu normiasioista", sillä kyllä niitä riitoja tulee Aina mitä erilaisimmista asioista JOKA parisuhteessa. Jos mä oisin Mikko , niin ottaisin suhun vähän etäisyyttä tuollaisen teinikiukuttelun jälkeen(mikä on täysin turhaa, mutta hyvin ymmärrettävää sun ikäiseltä ei siinä mitään=).)

  VastaaPoista
 39. Taidat olla aika teini, vaikka muuta väitäkin :) Tai no, jos aikuiset angstaa ja huijaa terkkarilta saikkua, niin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kyllä ne aikuisetkin sitä tekee, believe me ;)

   Poista
  2. Aa okei, mä tunnen sit vääränlaisia aikuisia :) Pitää varmaan etsiä noiden fiksujen tilalle jotain muuta...

   Poista
  3. ei se tee teiniä, et hakee saikkua terkkarilta huijaamalla, kaikkihan sitä tekee nykypäivänä!

   Poista
  4. Mä en nyt välttämättä edes sanoisi, että Candy huijasi saikkua. Okei, ei kertonut ehkä oikeita syitä siihen, miksi saikkua haki, mutta mun mielestä sellainen lähestyvä pienimuotoinen hermoromahdus on hyvä syy pitää parin kolmen päivän sairasloma. Varsinkin, kun kyse on koulusta, jossa oma oppiminen vain kärsii, eikä esimerkiksi asiakaspalvelutyöstä tai jostain vastaavasta, jossa monelle muullekin yhden henkilön saikusta on haittaa.

   Poista
 40. Lukiessani tätä blogia olen usein miettinyt että miksi odotatte ja odotatte, kun tosielämässä niitä oikeita hetkiä ei ole olemassa. Ehkä tämäkin todisti sen, että kerroit jollekin spontaanisti. Asia päättyi kuitenkin hyvin, taakka keveni ja sinulla on helpompi olla. Hyvä niin :)

  VastaaPoista
 41. Noniin, onhan tää ollut hiipumassa jo aika kauan, joten ihan hyvää että "sait kerrottua kaverille" etkä enää "tarvitse blogia" ;)

  VastaaPoista
 42. hei voi sua, jos tämä on viimeisimpiä tekstejäsi niin tuus nyt kertoo myöhemmin kumminkin elämästä äläkä jätä meitä sosiaalipornostalkkereita pimentoon. Take care.

  VastaaPoista
 43. ai jos ei ole impulssiivinen niin silloin on tylsä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mut jos pohtii ja pähkäilee liikaa eikä tee mitään extempore ni sillon on tylsä kuivis.

   Poista
  2. Aaaahahaaa, eikä ku jos aina tekee mitä huvittaa juuri silloin kun huvittaa on tyhmä pissis =D

   Yhtä vakuuttava analyysi meinaan kun toi sunkin...

   Poista
  3. Hello? Hello?
   Ca-can you hear me?
   I can be your china doll
   If you wanna see me fall.
   Boy you're so dope,
   Your love is deadly.
   Tell me life is beautiful,
   They'll all think I have it all.
   I have nothing without you.
   All my dreams and all the lights mean
   Nothing without you.

   <3

   Poista
  4. Parisuhteessa jossa on lapsia, on yleensä tylsä kuivis.
   Ei sitä voi noin vain sormia napsauttamalla ottaa ja lähteä.
   Kuten Mikko tekee.
   Joten alatko jo ymmärtämään vaimon kantaa asiaan?

   Poista
 44. Hyvä että sait kerrottua asian luotettavalle ystävälle, se sinun olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten!

  VastaaPoista
 45. Entä jos mikko ei tulekkaan jättämään vaimoansa sitten kun se teidän päättämä aika tulee? Vaikka sua rakastaa.. entä jos mikko siirtää ja siirtää asiaa, jäätkö odottamaan? :o

  Tää sun blogi on kyllä ollu mielenkiintosta luettavaa, usein vaan tulee mieleen nämä mikon lapsi parat kun totuus paljastuu.....

  VastaaPoista
 46. Joku ano väitti ettei aikuiset angstaa tai huijaa saikkua...Salli minun nauraa :D Äitini työpaikalla eräs nainen on jatkuvasti ties milläkin tekosyyllä saikulla tai ei ilmesty kokoukseen yms. Sama ämmä myös käyttäytyy kuin typerä teini, angstineen päivineen. Ja näitä tällaisia "aikuisia" on PALJON.

  VastaaPoista
 47. Eikö sua häiritse ajatus että Mikko suutelee sua JA vaimoaan.. Sekä kaikki ne peti puuhat.. En kyllä itse kykenis tuon kaltaiseen suhteeseen, olla se toinen nainen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se Mikko tee mitään vaimonsa kanssa...

   Poista
  2. Oon ajatellu samaa. Sitä tulis varmaan hulluksi kun iltaisin itekseen miettisi :/

   Poista
  3. Aivan varmasti Mikko tekee paljonki vaimonsa kanssa! Naisella on tarpeet siinä missä miehelläkin, Jos Mikko ei näitä tarpeita täytä niin olen aika varma ettei tämä heidän liitto kauaa kestä, on ihmeellistä että olisi muka tähän asti kestänyt..

   Poista
  4. Ton ikäset teinit ei tajua, miten paljon syvällisempää/tunnepohjaista aikuisten suhde ja seksuaalinen kanssa käyminen on. Sen takia ei varmaankaa osaa vielä olla oikeasti mustasukkainen sellaisesta, mistä ei itse ole kärryillä. Toinen juttu olisi varmaan silloin, jos Candyllä olisi itsellä jo kokemusta suhteista samalla tunnetasolla kuin aikuisilla. Candy ei voi eikä osaa, tosin ei tarvitsekaan vielä tajuta, minkälainen yhteenkuuluvuuden tunne on perheellisillä; lapset, yhteinen pitkä historia, häät, yhteinen arki, yhdessä läpikäydyt ilot ja surut, muistot jne.

   Poista
  5. No ei tietenkää mikko tee mitää vaimonsa kanssa kun se kerta on niin kändille sanonu ;D

   Poista
 48. Hyvä, että sait puhuttua oikein elävälle ihmiselle aiheesta :) kivaahan blogiasi olisi lukea vielä, mutta jos nyt olet saanut ihmisen, jolle purkaa kaikki, on ymmärrettävää ettei bloggailu välttämättä enää ole tarpeellista.
  Vielä parempi on se, että annat Mikon nyt olla se joka odottaa ja odottaa yhteydenottoa, että se oletkin sinä joka päättää.

  Ja niille, jotka ehkä ajattelevat minun hehkuttavan ja ihQuttavan tätä suhdetta; ei sitä en tässä tee.

  VastaaPoista
 49. en jaksanu lukee kaikkia kommentteja, mut kerroitko kaverilles kirjoittavas tätä blogia? :) jos kerroit, niin miten suhtautu siihen, oliko lukenu tätä ennen tms :D taino tuskin tätä kovin paljon miespuoliset lukee mut kuitenkin!

  VastaaPoista
 50. ja se piti vielä mainita, että puhu ihmeessä äidillesi. En voi edes kuvitella miten suuri huoli vanhemmillasi on, kun noin lähdit.
  Vaikka 17-vuotias on jo täysi-ikäisyyden kynnyksellä, ei se auta..vanhemmat on vanhemmat ja heille hieman jopa kuuluu alaikäisen tyttären menemiset. Usko minua, jos kerrot mikä on, se on kuitenkin huomattavasti vähemmän kuin mitä he kuvittelevat elämääsi kuuluvan.

  Ja se vanhempien huoli ei lopu vaikka olisit 40-vuotias, heille olet edelleen heidän pieni tytär :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja vaikka täysi-ikäinenkin olisit, mutta asuisit vanhempiesi katon alla, olisit silti velvollinen kertomaan heille menemisiään ja mitä elämässäsi tapahtuu. Niin normaalit ihmiset tekevät.

   Poista
 51. jätä mikko ota toi sun kaveris!! :-)))

  VastaaPoista
 52. tää cändy on paljustunut aika päivää sitten ja tää candyn miekkosen vaimo tietää kaiken teistä ja tästä blogista. Avieropaprut lähtee minä' hetkenä tahansa häneltä eteenpäin ja silloin koko paska kaatuu candyn ja heppanan silmille. Näin se asia on sovittu. mä paljastin candyn ja tän miekkosen touhut sille haukutulle vaimolle !!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 53. Mitä SÄ olet pistänyt likoon!!
  Eikö Mikolla ole enemmän tässä liossa,kuin sulla.
  Voi luoja! Noi sun pikku lohdutus ongelmas on niiiiiin pieniä sen rinnalla,että Mikko on (tuskin on) ottamassa eroa vaimosta ja lapsistaan.
  Sulla ei ole mitään liossa, Mikolla on!

  VastaaPoista
 54. Et tainnu enää keksiä jatkoa sun ja Mikon tarinalle kun bloggaaminen loppuu? :D haha,oot naurettava.. pelkkää tarinaa koko paska.

  VastaaPoista
 55. etkö sä kertonu jo äidilles mikosta?

  VastaaPoista
 56. hei candy. tekstistä pisti silmään tämä:

  "Mä uhraan sen takia niin paljon! Mä oon pistäny sen takia peliin niin paljon isoja asioita, mun koko minuus on muuttunu sen takia, eikä se tuntunu antavan sille yhtään arvoo."

  onko parisuhde tosiaan niin tärkeä, että olet valmis muuttamaan koko sinun minuuttasi? oletko varma, ettet jossain vaiheessa ole mikolle "katkera" tai jotai, koska olet itse joutunut muuttamaan itseäsi niin paljon suhteen takia, joka on selvästi mikolle vain hetken huumaa? itseäni se ainakin kaivelisi pitkään...

  -M

  VastaaPoista
 57. Jos et vahingossa paljastanut kaverisi nimeä, miksi muutit sen kuitenkin nyt jätkäkaveriksi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. candy on tyhmä kakara laittoi tarkoituksella siihen eka et Joni että tulis huomioo ja sit muka otti sen pois ja nyt esittää että ettei muka tiedä mist puhutte? että tulis taas kauhee show :) mut ei ketään enää kiinnosta. Tee meille palvelus, lopeta blogi ja kasva aikuiseksi. Kiitos ja hyvästi.

   Poista
 58. Kerroitko ystävällesi myös tästä blogista?

  Hyvä että suhteessanne tapahtuu "jotain" askeleita, oli ne sitten hyvään tai huonoon, niinkuin joku tuolla jo sanoikin. Hyvä että tapahtuu jotain, edistystähän sekin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kertonu, ei sitä kiinnosta blogit enkä mä halua et se menis lukee mun kirjotuksia. Riittää et voin purkaa sille asioita päin naamaa.

   Poista
 59. Täytyy tyytyä olemaan se toinen nainen kun ei mahiksia ole olla se number one ;) Heikosta itsetunnosta kertoo myös se kuinka pitää olla "kaveri" varalla. Nooh, kyllä se sinäkin joskus aikuistut. Toivottavasti. Aurinkosta kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täydy tyytyä. :) Mä oon täs kuitenkin loppujenlopuks se ykkönen, joka vie koko potin.

   Aurinkoista kevättä sinne kans!

   Poista
  2. Ihana potti onkin. Voi että me kaikki haluttas se Mikko.

   Poista
  3. Vitut sano Vatanen...!!

   Poista
  4. Ällötys olet, itserakas ajattelematon p*ska!

   Poista
 60. Mä tiedän että tää on ehkä vähän turhaa enkä saa sun päätäs käännettyy tällä, sillä sähän rakastat Mikkoa. Mutta vielä kerran haluisin muistuttaa siitä kivusta, jonka lapsille tuotat. Itse olin ala-aste ikäinen, kun kuulin vanhempieni puhuvan raskaista asioista. Isä oli pettänyt äitiä jo monta vuotta. Olin pieni ja sain elämäni ensimmäisen paniikkikohtauksen.. Isä lähtisi pois? Mitä!? Kun vanhempani huomasivat minun juoksevan takaisin huoneeseeni salakuunteluni jälkeen, he pyysivät kaikki sisarukseni ja minut juttelemaan. Oltiin tehty päätös että yhdessä pysytää, isi ja äiti vaan ei rakasta toisiaan. Olin hetken onnellinen mutta silti niin vihainen sille naiselle, joka perheemme rikkoi. Joka ikinen yö valvoin myöhään yöhön, sen verran myöhään ettei sen ikäisen lapsen niin myöhään saisi valvoa. Ja miksi? Äitini ja isäni huusivat toisilleen taukoamatta, ja yöllä. Eiväthän he voineet meidän silmiemme alla riidellä..mutta silti riitelivät. Minulle jäi valtavat traumat tästä. Vielä monia vuosia myöhemmin olin todella vihainen isälleni.. Tosin eräs suuri onnettumuus sai minut miettimään asioita ja sovimme isäni kanssa. Kaikki näytti olevan kunnossa ja tätä naista, joka perheemme rikkoi, ei ollut elämässämme. Isälläni on uusi, ihana nainen jonka kanssa olen lähes parasta kaveria. Tosin koko tarina ei pääty ihan hyvin. Vuosienkin päästä, edelleen, äitini on henkisesti sairas. Kuulin yläaste ikäisenä, aika nuorena, että äitini oli yrittänyt itsemurhaa ja oli muutenkin itsetuhoinen, ja kaikki tämä sen takia, mitä isäni teki. Vaikka Mikon lapset hyväksyisivät suhteenne jne, mieti mitä se voi aiheuttaa Mikon vaimolle.. Äidillämme vain naksahti.. Lapsuuteni oli aivan kamala, sillä äiti syytti välillä meitä, välillä isäämme, jouduin kantamaan salaisuuksia, suuria salaisuuksia ja kuuntelemaan äitini masennusitkukohtauksia.. Se jättää lapseen ikuiset jäljet. Joten Candy, mieti vielä. Mieti, miten suhteenne voi vaikuttaa lasten äitiin, oikeasti. Antakaa lasten elää hyvä lapsuus! En voi kieltää suhdettanne, mutta yhden vinkin voin antaa: kertokaa ajoissa. Haavat ovat paljon pienemmät, kun salailu ei ole kestänyt sitä lähes kymmentä vuotta, jonka paljastuminen meidän perheessä rikkoi äitini aivot.. Noh, en usko että vastaat mutta sainpahan purkaa lapsuuteni paskaa tänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kuulla teidän tilanteestanne, mut..

   Teidän vanhempien olis pitäny erota samantien. Mitä järkeä jäädä suhteeseen, jossa vaan riidellään? Ei ees lasten takia, kamalaahan se on lasten joutua kuuntelemaan vanhempien riitelyä.

   Enkä voi ymmärtää äitiänne, miksi itkeä ihmisen perään, jonka kanssa kaikki on jo ohi? Miksei se ajatellut teitä lapsia ja lopettanut itsesäälissä kieriskelemisen ja jatkanut elämää eteenpäin?

   En halua syytellä tai vähätellä ketään teistä, mut tossa tilanteessa kaikki on toiminu väärin. Syy ei todellakaan ole yksin sen isäs toisen naisen, ei tosiaankaan.

   En ymmärrä miks kaikki aina vieritetään toisen naisen syyks.

   Sun isä ja äiti on alusta asti ollu vastuussa teidän lasten ja perheen hyvinvoinnista ja ne on molemmat toiminu väärin.

   Voi kuulostaa kylmältä sanoa näin, mut mä en aio jättää omaa onnellisuuttani syrjään Mikon vaimon takia. Se on aikuinen ihminen ja mä oletan, että se on sen verran tervejärkinen että tulee sit ajattelemaan lapsiensa hyvinvointia omansa yli, eikä heittäydy marttyyriks yms..
   Tottakai mä sitä ajattelen, jos olisin täysin itsekäs, niillä ois täys perhehelvetti meneillään ollut jo aikapäivät.

   Elämä on vaan kovaa..Sitä toivois kaikille hyvää, mut aina ei mee nallekarkit tasan. Tosin eroamisen ei kyl kuuluis tarkottaa maailmanloppua kenellekään.

   Jokatapaukses, en halua kuulostaa ilkeeltä tai tuomitsevalta, vaikka tästä varmaan sen tyylinen vastaus tulikin. Toivottavasti äitinne on nykyään kunnossa ja kaikkea hyvää koko teidän perheelle jatkoon. :) Ihanaa kevättä!

   Poista
  2. Candy, mieti miltä sinusta tuntuisi kun rakastamasi mies, oli se Mikko tai ei, kertoisi että on pettänyt sinua monta vuotta eikä rakasta sinua ollenkaan. Sinä sentään rakastat miestäsi enemmän kuin elämää. Miltä sinusta tuntuisi? Ajattelisitko että se on sinun vika, vaikka se toinen nainen on tiennyt koko ajan avioliitostanne ja yllyttänyt miestäsi salasuhteeseen? Ajattelisitko että sinä olet vain ruma ja vastenmielinen, ja tehnyt kaiken väärin, mikä ajoi miehesi pettämään?

   Et voi tietää miltä Mikon vaimosta tuntuu. Et tiedä miten hän itkee itsensä uneen, kun miehensä on jossain muualla kuin hänen luonaan. Et tiedä miten häneen sattuu nähdä miehensä lähtevän pois kotoa jonkun toisen luokse. Et tiedä miten hän kaipaa niitä aikoja kun oli vastanaineena Mikon kanssa. Et tiedä miten hänen sydämensä särkyy kun katsoo Mikon leikkivän lastensa kanssa ja tietäen samalla, että tätä perheonnea ei tule kestämään. Et tiedä miten häntä pelottaa. Et tiedä miten paljon hän RAKASTAA miestään, joka tuntuu viihtyvän jonkun teinin kanssa. Sinä et vaan yksinkertaisesti tiedä mitään Mikon vaimosta. Sinä et tiedä hänen tuskaa. Sinä et tiedä hänen rakkauttaan. Mutta jonain päivänä ymmärrät, miltä Mikon vaimosta tuntuu.

   Asetu muiden asemaan. Ole kerrankin epäitsekäs. Et kai haluaisi että vanhempasi eroaisivat, koska isäsi on pannut vierasta naista?

   Poista
  3. "Teidän vanhempien olis pitäny erota samantien. Mitä järkeä jäädä suhteeseen, jossa vaan riidellään? Ei ees lasten takia, kamalaahan se on lasten joutua kuuntelemaan vanhempien riitelyä."

   Jos Mikon ja hänen vaimonsa elämä on perseestä ja vaimo vain hakkaa, riitelevät yms. niin miksi ihmeessä ei Mikon kannattaisi vielä erota? Ihan lasten takia!
   Vai menikö itsekkyys edelle?

   Poista
  4. No tuossa tuli ainakin vastaus rivien välistä selväx, ettei Mikon vaimolla näytä olevan terveydellisesti mitään hätää, kun pystyt pohtia hänen tulevaisuuttaan lasten kanssa yksin. Mutta jos heillä näiden sinun puheiden mukaan on kotona tyyliin Helvetin esikartano-tilanne, niin miksi Mikko ei sitten muuta sieltä pois ja ole sinun kanssa in love?? Tiedätkö Candy, me muut tiedetään miksei :) Olet hänen ajan viete, arjen salaisuus. Minä olen myös ollut tuossa tilanteessa, ja arvaappa mitä..Olin juuri tuossa Mikon asemassa.Meni vaimon kanssa useampi vuosi ns.parisuhdekriisissä, juuri kun lapset oli pieniä. Selittelin vaimolle ummet ja lammet, samoin salaseuralleni. Kunnes, kunnes todella tajusin mitä olin tekemässä, mitä olin tehnyt. Ja oli valinnan paikat,vaimo ei tiennyt kakkosesta, arvaappa kumpi painoi loppupelissä vaakakupissa enemmän? Perhe. Valinta oli pakon edessä helppo. Nyt elän syyllisyydessä, mutta elän myös rakkaimpieni kanssa, tekojani en saa tekemättömiksi, mutta se oli matka elämää, josta opin mikä elämässä on tärkeintä. Kaikella tavalla osoitan tänä päivänä perheelleni, kuinka rakkaita he ovat.Jos kuvailen lopuksi mikä "kakkosen" rooli minulle oli, niin se oli pakenemista kaikella tavalla ja tasolla, pakenimista arjesta. Eipä juuri muuta kuin huumaa, joka hävisi.

   Poista
  5. Huh huh tyttö! Vedäppä sanas takasin ja äkkiä. Eihän kukaan ihminen joka omaa empatiakyvyn puhu tuohon sävyyn ihmiselle joka on kokenut noin kovia! Ihan oikeesti Candy.

   Musta tuntuu, tai ainakin syvästi toivon että tiedät tekeväs väärin ja tiedät että kommentoijat ovat oikeassa mutta jääräpäisyytesi ei anna sen näkyä ja vänkäät vastaan kerta toisensa jälkeen.

   Poista
  6. Ei helvetti sä oot candy sairas!!! Toivottavasti sä jäät kokonaan ilman niitä sun nallekarkkejas!

   Poista
 61. Uskon että et sinä sille kaverilles kuitenkaan ihan kaikkea menisi tilittämään mitä esim olet tähän blogiin kirjoittanut. Niin jatka vain kirjoittamista on nimittäin mielenkiintosta luettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ehkä kaikkea, mut jatkossa pystyn kyllä sille paremmin tilittää ku tänne ku pystyn puhuu enemmän ja vapaammin. Vaikka vasta kerroin sille, se silti tietää miljoona kertaa enemmän tästä tilanteesta ku te lukijat.

   Mut joo, täytyy nyt funtsii et mitä teen tän blogin kanssa. :)

   Poista
 62. Jätkille on yleensä kiva kertoa asioita, sillä eihän ne tuomitse tms. mut siihen väsyy pian, kun ne just ei tuomitse eikä ota kantaa, ynähtelee vaan, ja sanoo, et joo semmosta. Eikä ne pitkään jaksa kyllä sitä, että samaa levyä jauhetaan, jo seuraava itkuiltana voi tulla äkkilähtö baariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ja jätkät on yleensä luotettavampia, eikä ne juoruu kaikille mut niiden kanssa ei kyl pysty analysoimaan ja jauhamaan asioista samallalailla ku muijien kans ja se on ärsyttävää :D

   Poista
 63. et kai lopeta kuitenkaan tän blogin pitämistä, vaikka "et enää tarvi tätä" ? :--O

  VastaaPoista
 64. Se, että vielä sanot "VANHEMMILLE EI KUULU MUN ELÄMÄ" osoittaa entistä enemmän, miten lapsi vielä olet. Vanhempasi ovat sinun huoltajiasi ja ovat vastuussa sinusta. Vaikka oletkin ylittänyt jo suojaikärajan, ei ole silti mahdotonta, että Mikkomikkomikkokultarakasta syytettäis alaikäiseen sekaantumisesta. Sun vanhempien ei kuulu tietää kaikkea, mutta kyllä niiden pitäisi tietää siitä, mitä Mikkokullan kanssa oikeen puuhaat.

  Vaikutat oikeasti hirveän naiivilta. En sano tätä sen takia, että oisin ilkee ja katkera bitch, vaan sen takia, ettet joutuisi entistä enemmän mukaan tähän. Mitä jos sut tunnistetaan tästä tekstistä? Mitä jos olet Mikolle vaan joku varhaisen keski-iän seikkailu ( jos Mikko sua rakastais, se olisi tehnyt reilusti ja jättänyt vaimonsa jo aikoja sitten. Se, että mies ei päästä vaimostaan irti kertoo vaan sen, että se ei ole varma tunteistaan) ? Mitä luulet, että Mikon lapset tulisi susta ajattelemaan, vaikka juttunne sattuisi jatkumaan? Ei ne sua minään ihanana uutena äitipuolena ajattelis vaan kodin rikkojana.

  Olet vielä kauhean nuori. Onko mitään järkeä vielä tässä elämän vaiheessa sitoa itseään mieheen, joka on jo vakiintunut ja jolla on jo perhe? Mikko voisi hyvällä lykyllä olla vaikka oma isäsi. Olette aivan eri elämäntilanteissa (äläkä yritä väittää olevasi "kypsempi kuin muut 1994 vuonna syntyneet" koska et sitä kirjoittelustasi päätellen ole.), joten yhteisen elämän rakentaminen on aika hankalaa.

  Olisi vaan parempi, jos sulkisit lopulta blogisi ja lopettaisit sirkusapinan esittämisen. Se, mitä kerrot elämästäsi jää ikuisesti nettiin ja tulee leimaamaan sinua, mikäli joskus niin ikävästi kävisi, että paljastuisit. Haluatko oikeasti sitä, että minun kaltaiseni nalkuttajat tulevat arvioimaan tekemiäsi valintoja? Tässä kohdassa oot NO EN, joten tee itsellesi palvelus ja lopeta tämä blogi, ennen kuin jotain peruuttamatonta tapahtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän jokainen yli kolmetoista kesäinen voi alkaa pikkuhiljaa ottaa vastuuta itsestään, elämästään ja määrittelemään, mitkä asiat siinä kuuluvat vanhemmilleen ja mitkä ei.
   Ei tietenkään kaikki, se on ihan tapauskohtaista. Olen sit varmaan tosi lapsellinen taas jos sanon, että vanhemmilleni ei kuulu kaikki mun asiat. Jotkut kyllä ja ihan mielellään joistakin kerronkin ja haluan pitää ne jollain tapaa ajantasalla mun elämästä yms, mut mä silti voin itse päättää mistä kerron ja mistä en.
   Täysin pimentoon en niitä koskaan varmaan tuu jättämään siitä et mitä mulle kuuluu ja mitä teen, mut mä teen ja tuun jatkossakin tekemään niinku haluan ja miettiä itse, mistä haluan vanhempiani informoida ja mistä en.

   Jokainen kuitenkin loppujenlopuks elää itse omaa elämäänsä ja on tilivelvollinen tekemisistään ainoastaan itselleen.

   Miten mut tunnistettais tästä tekstistä?

   Mitäpä jos et tulisi puhumaan tollei yleistäen kun et mua, Mikkoa tai sen perhetilannetta tunne tai tiedä kunnolla. Luuletko, että oon tänne kaikki kirjottanut? Jos olisinkin, mua ja Mikkoa ymmärtettäis paremmin, mut en tarvii kenenkään hyväksyntää tai ymmärrystä, joten jätän ne kirjottamatta, koska ne ei kuulu muille.

   Ärsyttää vaan tollanen "jos mikko sua rakastais, se olis jättäny jo vaimonsa"-paskanlätinät. Se kyllä rakastaa mua, kiitos vaan huolenpidosta.
   Te ette vaan tiedä kaikkea, joten turha tulla lätisee postauksesta toiseen tota samaa paskaa kun ette tiedä mistään mitään!!

   Ja mistäs sä luulet tietäväs mitä Mikon lapset musta tulee ajattelemaan? Niin, et helvetti mistään joten pidä turpas kiinni kiitos.

   Poista
  2. No mutku tosiasiat on tosiasioita:
   Mikko asuu edelleen vaimonsa kanssa, oli oikein pakko puhua itsensä takaisin, ja oli niin rikki kun ei saanut lyötävänä olla siellä vihatun vaimon kanssa joka ei jaksa edes itsestään pitää huolta vaan on antanut itsensä rupsahtaa.
   Sinä olet edelleen kakkonen, joka surkuttelee kun Mikko ei ymmärrä mitä uhraat.
   Mikon lapset voivat ajatella ihan mitä vaan sinusta, varsinkin kun olet isän "uusi" tyttöystävä ja kun yrittävät sanoa että ovat nähneet sinua ennen, rupeette hyssyttelemään ja väittämään että lapset valehtelevat.
   Niin ja ne tuttujesi lapset, kun tunnistavat Mikon, vai pistätkö välit poikki? Voivat paljastaa että ei se Mikko mikään uusi ole =D
   JA siinä kohtaa on jo katastrofin ainekset kasassa.
   Mutta ei Candyn ja Mikon elämässä, ehei kun ne tekevät kaiken oikein ja ovat niin ihania ihmisiä että voi sentään =D

   Poista
  3. Ajattele Candy järjellä.
   Mitä hittoa se Mikko siellä vielä kotona vaimoaan nuoleskelee, jos se on sinun kanssasi tosissaan.

   Poista
  4. Mitä hittoa höpiset 13vuotiaiden vastuunottamisista. Oletko ihan normaali, oikeasti?? Kuule ne on vielä ihan pikkupentuja, jotka kuuluu vielä äitien helmoihin kasvamaan. Ja aikuinen on totaali vastuussa kuule vielä ton ikäisistä LAPSISTA!! Kokeillepa mennä suoltamaan noita ohjeita/neuvojas vaikka kouluterveyden hoitajalle, niin eiköhän silläkin pyörähdä silmät ympäri muutaman kerran päässä, kun kuuntelee näitä sinun vuodatuksia. Olet itse aikalailla juttuinesi juuri 13vuotiaan uhmaajan tasolla.

   Poista
  5. Sinä se vastailet niin nätisti ja aikuismaisesti täällä: "pidä se turpas kiinni". Olet varmaan upea äippäpuoli Mikon lapsille;D. Ja muutenkin hemmetin hyvä "edustus vaimo"... Mikko polonen ei varmaan edes kehtaa viedä sua juuri sen takia ihmisten ilmoille, eikä ottaa sua julkiseksi puolisoksi, kun kielen käyttösi on kaiken puolin tätä blogia kuin räkäsen kämäsen rekkakuskin. Susta on kaikki naisellisuus yhtä kaukana kuin kuu on maasta.

   Poista
 65. ennen ku avasin noi linkit nii tiesin jo et se on Lana Del Rey :D se on ihana <3

  VastaaPoista
 66. oi, ompa ihania biisejä ja tosiaan ihana laulaja!
  mut tää sun blogi on tosi mielenkiintonen ja toivottavasti jatkat kirjottelua, tsemppii sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lana on kyl aivan paras, en oo koskaan ennen ollu mihinkää bändiin tai artistiin näin hullaantunu. :)

   Kiitos!

   Poista
 67. Hei Candy!
  Älä nyt ihmeessä mene vuodattamaan kaikkea ainakaan äidillesi, hätääntyessään äidit saattavat sekaantua asioihin tavalla, jota et ehkä halua. Itsekin olen ollut 17 joskus, ja vähän samanlaisessa tilanteessa, ja parasta oli kun voin puhua ystävien kanssa. Pahimmillaan suhteestanne voi tulla julkinen ikävällä tavalla, joten mieti tarkkaan kenen kanssa puhut! Äläkä ihmeessä mainosta tätä blogia niille, kenen kanssa juttelet!!!
  Anna ajan kulua, kyllä sinulle itsellesi selviää, haluatko jatkaa suhdetta tai et myöhemmin. Joskus asiat vain "aukenevat" kun malttaa ihan hetken odottaa. Ei ole elämässä lopultakaan pitkä aika olla vaikka muutama päivä tai viikko pitämättä yhteyttä. Joo ja ei KUKAAN voi sanoa sulle että teet OIKEIN tai VÄÄRIN, kun mitkään asiat tässä elämässä ei ole ihan mustavalkoisia. Itse tiedät kyllä, miten SUN täytyy elää. Joskus on tehtävä virheitäkin, mutta aina jälkeenpäin näyttää niilläkin olleen jokin suuntaa-antava merkitys. (Ei mikään kohtalo, sellaiseen en usko, vaan ehkä on tullut opittua jotain mitä ilman olisin erilainen). Ja mitä tekee rakkaudesta... no, eikö jokaisella ole oikeus saavutella onnea? Uhrautuminen esim. elämään ikävässä tai loppuneessa parisuhteessa oman onnellisuuden kustannuksella ei välttämättä palvele kenenkään onnea, edes lasten. Tämän halusin sanoa siis kommentoijille, ei ole tarkoitus sua kieltää eikä kannustaa suuntaan eikä toiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistas ja neuvoistas, puhut mielestäni ihan asiaa.
   Just tota äidin hätääntymistä pelkään ja et se menee sit puuttuu liikaa tähän ja pahimmassa tapauksessa sooloilemaan tai jotain..

   Onneks mulla on nyt toi yks ystävä, jolle vihdoin uskaltauduin uskoutumaan. En tosin kertonu sille tästä blogista, enkä usko et tuun kertomaankaan.

   Poista
 68. Anonyymi 15.26, luuletko että Candyä kiinnostaa Mikon vaimo? Ei toi vaan pysty ajattelemaan kuin itseään. Eihän se candyn mielestä oo sen vika jo vaimo-paralla napsahtaa päässä, tai se masentuu. Sehän on candyn mielestä vain sen vaimon oma vika!!!
  Ku candy on niin kypsä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olisin ajatellu vaa itteeni, niin ei oltais tässä tilanteessa. Jos olisin toiminu itsekkäästi, olisin pakottanu Mikon jo aikoja sitten jättämään vaimonsa, muusta perheestä viis.

   Joten usko tai älä, mua kyllä kiinnostaa myös sen vaimo ja lapset. Ethän sä tietenkään usko, mut väliäkös tuolla. Onneks ite tiedän miten asiat oikeasti on.

   Poista
  2. Ei, jos ajattelisit heitä, te ette toimisi näin!
   Luuletteko te tosissanne tekevänne palveluksen Mikon vaimolle ja lapsille toimimalla salassa ja pettämällä?

   Ei helkkari.

   Poista
  3. Kuule likan heitukka, jos välittäisit edes himpun verran muista mm.vaimosta, et olisi tuossa suhteessa rimpuilemassa takiaisena ollut päivääkään!!

   Poista
  4. Johan vitsin murjaisit; PAKOTTANUT, siis millä ja miten?!! Hehe. Suuret on teinin luulot. Yksikään aviossa oleva perheen isä ei jätä vaimoaan ja lapsiaan alaikäisen pillun takia vaikka sinä kuinka kuvittelet niin ja tarkennuksena kukaan fiksu aikuinen mies ei edes tollaseen tilanteeseen itseään saata ja vaaranna perhettään nuoren vosun takia. Joten varmasti olette toisenne ansainneet!

   Poista
 69. Kun mä luen tätä blogia niin en todellakaan vihaa Candya sen takia. Haloo! Täällä selvästikin aikuiset ihmiset joukkovihaa 17-vuotiasta tyttöä. Ihan sairasta. Mutta tämä on tätä nykypäivää. Tosi pelottavaa.

  Mutta Candy :(

  Ihmisen ei ole hyvä pitää liian isoja salaisuuksia. Ne alkaa syömään sisältäpäin mitä kauemmin niitä pitää itsellään. Sähän joudut elää tosi varovasti nyt Mikon kanssa ja pidättelee kaikkee. Oot joutunu jo kaks vuotta salailee. Mä pidin erästä salaisuutta 20 vuotta ja nyt olen terapiassa :) No niinhän se menee, että ei kenellekään voi sanoa miten pitää elää. Kirjottaminen auttaa tosi hyvin ahdistuksen purkamiseen, sitä minäkin teen. Tsemppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan, että nää vihaajat on vaan itse ihmisiä, jotka on epävarmoja itsestään tai parisuhteestaan ja kokee siks mut uhkana ja kauheena ihmisenä, koska pelkäävät, että joku toinen nainen voisi veidä heidän miehensä. Mä oon niille vaan ilmentymä siitä toisesta naisesta, johon on helppo purkaa oma vihansa ja ahdistuksensa tosta asiasta.

   Harmi kuulla sun tilanteesta, mutta hyvä jos sulla alkaa menemään terapian takia paremmin. Salailu on kyl tosi uuvuttavaa ja välillä tuntuu, et koko elämä pyörii sen salailun ympärillä.. :(

   Kiitos kommentistas ja tsemppiä sekä kaikkee hyvää myös sulle!

   Poista
  2. CAndy, olet väärässä.

   Vaikka olisin sinkku minua oksettaisi tuollainen touhu.
   Varsinkin tämä pelleily että Mikon vaimo ei saisi erota vielä kun se ei teille sovi.
   PEtetään ja valehdellaan ja tehdään petoksesta vielä pahempaa.
   Et ole uhka, mutta toimintanne on moraalitonta ja halveksuttavaa.

   Poista
  3. Joo et todellakaan ole uhka :)
   Ehkä olisi parempi olla nostamatta itseään jalustalle :)

   Mikkohan se muutenkin se suurin väärintekijä on! Ei Candy, mutta Candy osallistuu koko touhuun auttamalla valehtelemaan vaimolle ja lapsille, valehtelee myös silmät ja suut täyteen vanhemmilleenkin.

   Tuo koko touhu on tosiaan hyvin moraalitonta. Kuten edellinen kirjoitti.

   On oikeasti hyvin hyvin idioottimaista päättää toisten ihmisten elämistä.
   Leikitte Mikon kanssa ns. jumalia.

   Poista
  4. Olen onnellisesti parisuhteessa, olen itsevarma ja mun miestä ei ole kukaan viemässä. Varsinkaan sä. Syynä on lähinnä se, että sun käytös ei ole fiksua, mikko on niin vanha ja perheellinen, jolla pienet lapset ja sä oot niin... no, lapsellinen vielä. Me yritetään lähinnä saada sun pää kääntymään, sillä elämä ei ole tota pilvilinnassa olemista. Ottaisit vinkit kerrankin vastaan.

   t. 20 v neiti

   Poista
  5. Ah, tuputettuja elämänohjeita mua pari vuotta vanhemmalta <3
   Keskittykää vaan kääntelemään niitä omia päitänne, jooko?

   Poista
  6. Eiiiiih, ei ole todellista, olet vieläkin lapsellisempi mitä tähän asti olen kuvitellut :D Sinä uhka, heheheheheee, et muuta kuin itsellesi. Ihan vesiä täytyy silmistä pyyhkiä, kun naurattaa nämä sinun jutut.

   Poista
  7. Tyhmillä on halvat huvit, hulluilla ilmaset.. Vaikka kyllähän se netin käyttäminen jotain taitaa maksaa :)

   Poista
  8. Hulluilla on halvat huvit, idiooteilla ilmaiset.. just niinku tyhmä kesken kasvuunen kakara. Selkeästi oot empatiakyvytön ja mahdollisesti tuleva psykopaatti ku oot noin sekaasi päästäs.. mee hoitoon ja tee kaikille palvelus. Sun ajatusmaailmaa on oksettava ja ehkä tosiaan sun kannattais kuunnella äitiäs niin takois vähä järkeä sun päähän.

   Poista
  9. Melkein ärsyttää,kun olet oikeasti vielä niin lapsi ja luulet olevasi hirmu aikuinen!
   Lukisit näitä sun tekstejä ja kommentteja. Puhuuko ja käyttäytyykö aikuiset näin?!
   Moni ihminen on ihan oikeassa tullessaan neuvomaan suo,että heräisit tosta pilvilinnasta jossa elät.
   Jos luulet,että Mikko jättää perheensä sun vuoksi. Olet väärässä. Sitä ei tule koskaan tapahtumaan.
   Mikolla on jo lapsia, luuletko että hän haluaisi elatusmaksujen lisäksi elättää kotonaan vielä yhtä lasta,jota kutsuu avovaimoksi. Sä olet vasta lapsi ja Mikko on aikuinen mies.

   Jos nyt luulet eläväs,elämäsi vaikeinta aikaa kun Mikko ei ymmärrä halia ja lohdutella suo. Niin voi tyttö, miten vaikeaa sulla tulee olemaan kun kohtaat oikeat aikuisten ongelmat.

   Tsemppiä vaan! Kasva vielä vähän.

   Poista
  10. "Veikkaan, että nää vihaajat on vaan itse ihmisiä, jotka on epävarmoja itsestään tai parisuhteestaan ja kokee siks mut uhkana ja kauheena ihmisenä, koska pelkäävät, että joku toinen nainen voisi veidä heidän miehensä."

   sinkkunakin voin sanoo, että tää on mun ja monen muun moraalikäsitystä vastaan, ei oo pelkoo että "veisit" mun miehen.

   Poista
 70. No eihän näistä kommentoijistakaan tiedä mitä ne on oikeesti, muista se Candy! Joku haluu vaan raivota ja riehua nettipalstoilla. Niin se vaan menee. Esim. Suomi24, Kaksplus, vauva... :)

  VastaaPoista
 71. voi noita hormoneja, muista syödä kunnol

  VastaaPoista
 72. mun mielikuvituksessa tää tilanne menee niin että mikko onkin joku kunnallispoliitikko joka ajaa "nuorten asioita" ja siksi ei voi jättää vaimoaan ennen syksyn vaaleja. ehkä tää menee salkkarit-kategoriaan tää teoria:D

  VastaaPoista
 73. Mitähän sinä loppujen lopuksi olet laittanut peliin kun sanoit että olet laittanut kaiken? Mitä Mikko on laittanut? En moralisoi vaan mietippä ihan oikeasti että mitä sinulla on pelissä. Jos menetät yhden ihmisen niin so what. Hän ei kuole, sinä et kuole, molemmat jatkaa elämäänsä.

  "Sinä tarjosit salmiakkia, minä olin hölmö..."

  VastaaPoista
 74. Jahas. Neljännesvuosisadan ikäinen neuvoja tässä hei.

  Minä tiedän henkilökohtaisesta kokemuksesta, millaiset paskat saa niskaansa nuorempi nainen, jos erehtyy sekaantumaan vanhempaan mieheen _vaikka_ avioliitto olisikin päättynyt sekaantumista ennen. Juoruja, heittoja salasuhteilusta avioliiton aikana ym. sai kyllä niskaansa, vaikka eroon ei ollut ollut vaikuttamassa leivänmurun vertaa. En voi kuvitella, mitä seuraisi jos olisi todisteita siitä, että olisimme tunteneet avioliiton aikana.

  Oli sitten "suuremmat kuviot" tai pienemmät jutut, halveksuntaa tulee kuitenkin. Teille molemmille. Paikallisilta, kavereilta, ex-vaimon suvun ja tuttavien suunnalta, miehen sukulaisilta ja perheeltä ja hyvässä lykyssä miehen kavereiltakin.

  Tämä ei ole hyökkäys, mutta huomioin erään asian: sanoit eräälle, että hänen vanhempiensa olisi pitänyt erota huomattavasti aiemmin. Entäs Mikon ja hänen vaimonsa? Mielenkiinnosta siis otan esiin asian. Tuleeko joku sanomaan teillekin kymmenen vuoden päästä lasten kärsiessä teini-iässä lapsuuden traumoista, että Mikon olisi pitänyt erota aiemmin?

  Sinä tulet saamaan muiden silmissä ns. kaikki jämät. (Tämä pohjaantuu taas kokemukselle.) Mikon kaikki käyttötavarat tulevat olemaan hankittuja avioliiton aikana (ainakin alkupuolella suhdetta). Alkuun tämä ei välttämättä tunnu pahalta jutulta, mutta Mikon entinen avioliitto tulee näkymään elämässäsi aina jos yhdessä päädytte olemaan. Lapset tulevat hihkumaan lippiksistä, jotka hankittiin kesälomareissulla äidin kanssa, jostain löytyy vanha valokuva-albumi, jossa on kuvia ylpeistä isovanhemmista ristiäisissä ja osa huonekaluista on ex-vaimon kanssa valittuja.

  Viikonlopuista ja kesälomista sovitaan ex-vaimon kanssa ja sinulle sanellaan, oletko jonnekin tervetullut vai et. Mikko saatetaan kutsua lasten kanssa juhliin ja samalla mainitaan, että sinä et ole tervetullut. Tiputat astian keittiössä ja saat siitä ärtyneitä kommentteja, koska astia oli osa vanhaa kihlajaislahjaa. Ex-vaimon ja Mikon riitelytyyli muuttuu samanlaiseksi Mikon kohdalta sinun kanssasi kuin se oli avioliiton aikana vaimon kanssa.

  Jokin hyvä biisi soi ravintolassa kun olette syömässä ja vietätte parisuhdeaikaa. Alat jammailla mukana ja ihmettelet, mikä Mikkoa vaivaa kun hän näyttää vaivaantuneelta. Hän selittää, että ex-vaimo tykkäsi biisistä myös. Sen jälkeen biisi voi olla sinusta edelleen hyvä, mutta et välttämättä voi unohtaa sitä faktaa, että sinussa on kuitenkin jotain samaa - vaikkakin vähän - kuin Mikon ex-vaimossa.

  Mutta kuitenkin. Neuvona siis vain sitä, että ajattele pidemmälle kuviota myös. Olette aika suossa jo nyt, mutta suoraselkäisen miehen pitäisi tietää, mitä haluaa ja millä aikataululla. Ja sinun pitäisi toimia suoraselkäisesti taas omien valintojesi kohdalla.

  http://www.youtube.com/watch?v=Bij-nQU8Wro

  VastaaPoista
 75. Tee palvelus näille lukijoille ja lopeta blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksette itse tee palvelusta itsellenne ja lopeta tän lukemista? Vai ettekö pysty? ;)

   Poista
 76. kauheen terveeltä kuulostaa toi teijän suhde mikon kanssa :D tai ei ehkä teijän SUHDE vaan sinä. "se saa nyt käydä läpi menettämisen pelon..", ei tosissaan tee hyvää mielelle eikä luottamukselle.

  VastaaPoista
 77. musta jotenki mikko on kauheen ristiriitanen hahmo... ittellä ois semmonen olo kun sen kaa ois tollee että voisinko mä luottaa siihen kun se pettää jo vaimoaan ilman että voi kertoo sille tai erota siitä jos se ei siitä oikeesti tykkää.. ei nyt siis mitää moraalisaarnaa täältä :D kuulet niitä niin paljon jo :DD mutta mietin vaa miten ite suhtautusin mikkoon. varmaa aika ristiriitasesti.. mietitkö sä muuten ikinä tulevaisuutta mikon kaa? siis että ku sä muutat opiskelee jonnekki muulle paikkakunnalle miten teijän käy jne.. vai osaatko aatella suhteen sillee että se on vaa tämmönen ei niin pitkä? (:

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3