perjantai 9. joulukuuta 2011

Ihana perjantai

Herra X, jota voisin tässä blogissani vaikka Mikoksi kutsua, tuli hakemaan minut tänään koulusta.

Pystyimme menemään hänen luokseen, sillä Mikon vaimo oli lähtenyt aikaisemmin aamupäivästä heidän lapsineen vaimon vanhempien luokse viikonlopunviettoon, muutaman sadan kilometrin päähän. Mikko sanoi vaimolleen tulevansa myöhemmin perässä, koska ei "työkiireidensä" vuoksi päässyt lähtemään heidän kanssa samaa matkaa.
Todellisuudessa hän siis viettikin aikaa minun kanssani.

Meillä oli todella mukava päivä yhdessä. Mikko oli käynyt ostamassa ruokatarpeet, minulle pari siideriä ja vuokrannut elokuvan ennen minun hakemista koulusta. Emme ole koskaan uskaltautuneet käydä yhdessä kaupassa, elokuvissa tai oikeastaan ylipäätään missään, kiinnijäämisen pelon takia.
Teimme lasagnea, katsoimme elokuvan ja kävimme iltapäiväsaunassa. Aivan täydellistä yhteistä ajanviettoa siis.

Mikon oli lähdettävä tuossa kahdeksan aikaan ajelemaan kohti anoppilaansa, joten hän heitti minut sitten kotiin. Kun hän pysäytti auton vähän matkan päähän kotoani, hän silitti poskeani ja suuteli minua pitkään. Tänä viikonloppuna emme voisi olla kunnolla yhteyksissä Mikon anoppilassa vierailun takia. :(

Kotiin päästyäni aloin taas pohtimaan suhdettani. Aloin miettimään, miksen tunne sydäntä puristavia omantunnontuskia puuhailuistani? Miksen tunne oloani likaiseksi huoraksi ollessani Mikon luona ja nähdessään siellä heidän perhepotretteja ja lasten leluja pitkin heidän idyllistä omakotitaloaan?
En keksi muuta syytä, kun sen, että olen niin rakastunut. En menetä yöuniani siitä, vaikka olen "vienyt" naimisissa olevan miehen, pienten lasten isän ja toisen naisen aviopuolison.
Tilannetta helpottaa varmaan se, etten ole kuitenkaan lopullisesti vienyt Mikkoa perheeltään. Hänen vaimonsa on onnellisesti tietämätön miehensä kaksoiselämästä. Lapset saavat leikkiä joka päivä isänsä kanssaan.

Joskus mietin, pitäisikö minun vaatia Mikkoa kertomaan vaimolleen minusta. Se ehkä johtaisi eroon ja saisi monen ihmisen elämän täysin sekaisin. Sitten tulen järkiini, ja tajuan, että kaikkien kannalta on parempi, että ainakin toistaiseksi jään Mikon "pikku salaisuudeksi", ja heidän onnellinen pieni perhe saa jatkaa eloaan normaalisti.
Huonoina päivinä olen helvetin mustasukkainen Mikosta hänen _vaimolleen_, ja tekisi vain mieli pakottaa Mikkoa valitsemaan minun ja perheensä välillä. Pelkään vain, että hän valitsisi perheensä, jolloin minä jäisin yksin ja menettäisin hänet.
Sitä en missään nimessä halua, joten toistaiseksi olen täysin tyytyväinen tähän tilanteeseen.

35 kommenttia:

 1. Luuletko, että mies valitsisi alaikäisen salarakkaan vaimonsa ja lastensä äidin sijasta? Eiköhän hän olisi laittanut avioeron jo vireille jos oikeasti haluaisi olla kanssasi.

  VastaaPoista
 2. sä et taida tajuta, että tuo mies, oli miten hyvä hyvänsä, niin käyttää sinua "pehmolelunaan". Ja epäilen PAHASTI, että hän valitsisi sinua, jos valinta olisi edessä. Kumman itse ottaisit? Rakkaan miehesi, talosi ja rakkaat lapsesi vai salarakkaasi, jolta saat vain ehkä seksiä, pusuja, hellyyttä ja jonka kanssa tulevaisuutta ei olisi, koska ikäero on todella suuri. Mieti miltä lapsista tuntuu, kun myöhemmin tajuavat tämän. Itse olen perheestä jossa isäni on pettänyt äitiäni ja se vaikuttaa helvetisti elämääni. En pysty elämään suhteessa, koska pelkään saman toistuvan minulle. Vihaan sen takia isääni, vaikka muuten hän ihana onkin

  VastaaPoista
 3. ps. tulet vähintää katumaan tätä, kun saat omia lapsia ja sinulla on mies, ja kuulet kun miehesi on pettänyt sinua nämä vuodet. Sitten ehkä tajuat miten paljon kamaluuksia olet tehnyt

  VastaaPoista
 4. se vaan leikkii sulla. ja oot vitun ämmä kun oikeesti edes oot sen kanssa. SILLÄ ON LAPSIA JA VAIMO. tuntuisko susta kivalle jos oma isäs ois pettäny sut ja sun mutsis jonku 17 lapsen kanssa ?
  ei varmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on jännä kun ihmiset syyttävät aina sitä KOLMATTA pyörää. mieshän tässä antaa kaiken tapahtua.
   JA jokainen tässä elämässä pyrkii onnellisuuteen,jotkut "oikein " ja jotkut "väärin"

   Poista
 5. Anonyymi1, en usko että hän vielä tässä vaiheessa minua valitsisikaan ja ehkä parempi niin. En halua rikkoa heidän perhettään ainakaan vielä kokonaan, sillä Mikon lapset ovat vasta niin pieniä, eikä meidänkään ole vielä pariin vuoteen kovin järkevää julkistaa suhdettamme ikäeromme vuoksi.

  Anonyymi2, Pahoittelen sun kokemuksias, mutta Mikko on aikuinen mies, joka on tehnyt itse tietoisen valinnan alkaessaan seurustella kanssani. Mihinkään en ole häntä pakottanut tai painostanut, eikä hänkään minua.
  Meillä on todella rakastava ja ymmärtäväinen suhde ja paljon kaikkea muuta kuin seksiä, pusuja tai hellyyttä. Vaikka toki niitäkin todella paljon.
  Ikäero on joo suuri tässä vaiheessa, varsinkin kun en ole täyttänyt vielä kahdeksaatoista, mutta sen jälkeen meidän ikäero on täysin mitätön ja toissijainen asia. Vaikka se meille on sitä jo nyt, mutta muiden silmissä ei ainakaan vielä.
  Uskon, että Mikko valitsee sen, jonka kanssa tuntee olonsa hyväksytyksi, onnelliseksi ja hyväksi. Hänen vaimonsa kanssa hän ei sitä selvästi ole..

  Anonyymi3, Ehkä, ehkä en. Aion pitää mieheni mahdollisimman tyytyväisenä, ettei hänellä koskaan tulisi olemaan tarvetta parempaan naiseen tai vähintäänkin välimme niin avoimena, että mieheni kertoisi jos hänellä olisi toinen tai jos hän ei olisi tyytyväinen suhteeseemme.

  Ano4, Turha tuomita kun et tunne :) Mä voin olla ihan rauhassa tuntemattomien mielestä ämmä, kunhan vaan itse tiedän miten asiat on ja olen onnellinen.

  VastaaPoista
 6. hmm no sulle on ihan tarpeeksi jo saarnattu joten sanon jotain muuta. toivon todella ettet saa siipees tossa suhteessa, mutta en kyllä keksi miten muutenkaan siinä voi käydä. mutta olis kyllä aika kauheeta "mikolle" jos pakottaisit sen valitsemaan. mutta sanonpa että onnea suhteelle, rakkaus on ihana asia. :) ja tosi mielenkiintosta lukea, kirjottele lisää vaan!

  VastaaPoista
 7. Tsiisus kraist.. Et voi edes olla tosissasi? Mies ei ainakaan ole, ei ikipäivänä. Onnea sulle, sittenpä se likainen horatsu-olo sieltä nousee pintaan kun mies vihdoin tajuaa, että aikuinen fiksu nainen, hänen lastensa äiti, on hänelle parempi vaihtoehto kuin joku pikkulikka seksilelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aivan huippua luettavaa!! aloitin nyt ja aloitin ihan alusta. vähän sää vaikutat hömpältä mutta mitä sitte? tänne tarvitaan likasia horatsuja lisää;) tervetuloo kerhoon!

   Poista
 8. Toihan on laitonta, oot sakkolihaa? Miks et nyt vaa kiltisti valitsis oman ikäistä miestä rinnalles, etkä mee hajottaa aikuisen miehen perhettä.

  VastaaPoista
 9. ^ Kiitos kannustavista sanoista :) Tai siis, enhän mä tässä mitään kannustusta oikeastaan kaipaa tai edes halua, vaan purkaa tuntojani nettiin anonyymina, sillä kuten ehkä huomata saattaa, tämä on asia jota ihmiset eivät yleisestiottaen hyväksy. Ja ymmärrän kyllä miksi, mutta kuten sanoit..rakkaus on ihana asia ja itse ainakin sen löydyttyä aion siitä pitää kiinni, vaikkei tilanteeni olekaan mikään ihanteellisin.

  Ja ei, en aio pakottaa Mikkoa valitsemaan, eiköhän hän aio sen valinnan tehdä ihan itse kun sen aika tulee :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi, Olen kyllä tosissani ja samoin myös Mikko :) Olisiko hän muka muuten vaarantanut suhteensa vaimoonsa ja lapsiinsa, ellei olisi kanssani tosissani? Enpä usko..
  Ja edelleenkin sanon, että turha tuomita ellet tunne. Sen mitä Mikon vaimosta tiedän, tiedän että vaikka hän on aikuinen ja Mikon lasten äiti, ei hän ole aina kovin fiksu, eikä todellakaan Mikon kaltaisen ihanan miehen arvoinen.

  Anonyymi, tarkistahan sanan sakkoliha merkitys, sillä en sitä ole :) En ole Mikkoa vartavasten valinnut, näin on vain käynyt.

  VastaaPoista
 11. kerranki vähän erilainen blogi! alan kyllä seuraamaan tätä ja on hienoa että jonnekki edes pystyt tästä asiasta puhumaan. kiinnostaisi vain tietää, että kuinka oikein tapasitte ja kumpi teki aloitteen? ikäeroa on kuitenki sen verran että se vähän ihmetyttää:)

  VastaaPoista
 12. tästä huomaa ihmisen joka on itsekäs. Ajattelet vain omaa suhdettasi. Minulle ei tulisi koskaan ajatustakaan aloitta suhdetta, jos kuulisin että mies olisi varattu. Etkö mieti sitä, että jos joskus päätyisitte yhteen virallisesti, niin mieshän on jo kerran pettänyt eli sinulla vaimoaan. Mutta kunhän kyllästyy teidän suhteeseenne, niin on helppo hypätä kolmanteen.

  VastaaPoista
 13. Voi vaimo-parkaa, kun mies on lähtenyt leikkimään pikkulikan kanssa. :) Usko pois, se oot sinä, jota tulee sitten joskus sattumaan.

  Siltikin, tää kuulostaa tää koko juttu niin fiktiiviseltä, ettei mitään rajaa. Sun novellimainen teksti ei vaan saa tästä mitenkään toden kuuloista.

  ps.
  http://demi.fi/keskustelut/1071342/17-vuotiaan-teinityton-blogi-vanhemman-perheellisen-ukkomiehen-tyttoystavana-olemisesta-o

  VastaaPoista
 14. Ano, kiitos :) Tämä tosiaan saa toimia ajatusteni purkuväylänä, sillä rakkaus on asia, josta yleensä hehkutetaan kaikille, mutta minun rakkaus on hieman erilaista, joten joudun pitämään suuni visusti supussa.

  Kirjoitinkin juuri tapaamisestamme ja aloitteiden tekemisistä suhteessamme :)

  Ano, Ihminen yleensä on itsekäs ja tavoittelee teoillaan hyötyä ja hyvänolon tunnetta itselleen. Hienoa, ettei sinulle tulisi mieleen sellaista, mutta kannattaa muistaa hyvä sananlasku "Älä koskaan sano ei koskaan"
  Elämä on niin arvaamaton, ettei koskaan tiedä mitä tapahtuu. Et voi säädellä tunteitasi, etkä sitä keneen ihastut tai rakastut palavasti.
  Muista se :)

  Jenny, Olen ottanut tietoisen riskin tässä asiassa ja tiedostan sen kyllä, että minä voin olla tässä tapauksessa se, joka saa siipeensä. No, sanonpa vain, että se on sitten sen ajan murhe ja siihen asti nautin elämästäni tälläisenä.
  Ja mitä tän fiktiivisyyteen ja novellimaisuuteen tulee, niin ei mua haittaa tai hetkauta se, uskooko ihmiset mun kirjoituksiin vai ei :) Jokainen sen itse päättäköön.
  Tämä nyt vaan on mun tapa kirjoittaa ja kertoa asioista ja tapahtumista, en osaa niitä toisella tapaa kuvailla tai kirjoittaa - eikä mun edes tarvitsekaan.

  :D Erittäin viihdyttävä demikeskustelu. Muuta en osaa sanoa, enkä aio kuluttaa energiaani tämän enempää tuollaiseen schaisseen, kiitos kuitenkin linkistä ;)

  VastaaPoista
 15. Mies käyttää sua hyväks, tossa iteki mainitset: pelkäät että se valitsis kuitenki perheensä. :)

  VastaaPoista
 16. Ai Mikko on sun mielestä aikuinen mies? Mikko taitaa olla hiukan jälkeenjäänyt lapsonen. Et halua rikkoa perhettä kokonaan? Sä olet sen jo tehnyt. Miksi haluat odottaa, että ehkä joskus Mikko kertoo perheelleen, että vielä ei kannata koska lapset ovat niin pieniä....? Luuletko, että ne lapset tykkää asiasta, oli sitten kyseessä 1-vuotiaat, 10-vuotiaat tai 16-vuotiaat? Varsinki ku oot suunnilleen tän miehen omien lasten ikäinen, et nyt ihan mutta MELKEIN, oot alaikäinen.......Ei silä oo mitään väliä, "kauanko odotat", perhe oli rikki vuosi sitten, on edelleen ja on vuodenkin päästä tolla menolla

  VastaaPoista
 17. Erittäin mielenkiintoinen blogi! Yhtään blogia en seuraa, mutta tätä ajattelin ruveta seuraamaan, sen verran kiinnostava aihe...

  Itse olen joskus ollut myös ihastunut vanhempaan ja varattuun mieheen, siksi ehkä aihe kiinnostaakin.

  Toivottavasti kaikki menee lopulta parhain päin etkä satuta itseäsi. Muista olla varovainen, ettet salailuillasi vahingossa vaikka menetä ystäviäsi ja ns. omaa elämääsi. Tuntuu, että monille voi käydä niin, kun ovat suhteessa varattuun, niin oma elämä jää siinä varjoon eikä välttämättä enää edes tee niitä itselleen parhaita ratkaisuja.

  Oletko muuten lukenut Riikka Pulkkisen Raja-nimistä kirjaa? Käsittelee aika samoja aiheita, jos olet innokas lukemaan etkä ole vielä tuohon törmännyt :)

  VastaaPoista
 18. jos mikon tässä pitäisi joku jättää, niin sinut. Ei vaimoa. En haluu tuottaa sulla pahaa mieltä eikä tää kommentti oo sen takia, että haluaisin loukata sua. Mutta en mä kuitenkaan kannata tällästä elämäntyyliä, enkä pidä tätä moraalisesti oikeana.

  "Kadehdi en niitä jotka luotuja on kaksoiselämään
  Joskus tuntuu etten kunnolla saa eletyksi tätä yhtäkään."

  VastaaPoista
 19. Anonyymi, hienoa että sä tiedät mitä Mikon päässä liikkuu ja mitä meidän suhde oikeasti on :)

  Anonyymi, Kyllä hän ihan aikuinen mies on, erittäin fiksu ja hyvintoimeen tulevakin :)
  Olen kyllä vanhempaakin lasta yli kymmenen vuotta vanhempi :)

  Anonyymi, kiitos! Muistan olla varovainen, mutta Mikko on ihana ja lämmin mies ja pitää musta hyvää huolta.
  En ole lukenut, mutta kiitos vinkistä! Voisin tuon etsiä käsiini ja lukea :)

  VastaaPoista
 20. Ymmärtänet muru, että se olet sinä jolla pelataan :)

  VastaaPoista
 21. Anonyymi, ymmärtänet muru, ettet sinä tiedä mitään minun ja Mikon suhteesta :)

  VastaaPoista
 22. Voi ei, kauheeta! Ku se vaimo on kaikesta ihan tietämätön ja ne lapsetki....ja isä vaa vehtaa teinin kanssa! D: No, ite vaikutat ainaki tosi onnelliselta

  VastaaPoista
 23. mieti kun tuut tällästä blogia kirjotteleen.. oot kauhee! miettisit vähän sen perhettä!! jos oma isäs tekis samoin jonkun sun ikäses kans mieti miltä susta tuntuis sillo ko saat tietää totuuden! hyi !!

  VastaaPoista
 24. "Ihminen yleensä on itsekäs ja tavoittelee teoillaan hyötyä ja hyvänolon tunnetta itselleen." Tästä kommentista näkyy selvästi, että olet vielä kasvuiässä. Jos oikeasti olisit ikäistäsi kypsempi, kuten tässä blogissa sanot, kantaisit vastuuta muistakin - se on oikean kypsyyden ja aikuisuuden merkki. Oman itsen korostunut ajattelu on tunnusomaista nuoruudelle, toki jotkut aikuisetkin ovat aika kypsymättömiä.

  VastaaPoista
 25. voi sinua haurasta pientä lapsi raukkaa. Elämänkokemuksesi ei mitenkään riitä ymmärtämään kuinka haitallista tuo sinulle ja niille miehen lapsille. Sinä olet pilannut niitten lasten elämän ja sinun vuoksesi he eivät ehkä ikinä voi solmia tervettä suhdetta, luottaa toiseen ihmiseen. Tietenkin suurin vastuu on lasten isällä, mutta et voi pakoilla miehen päätöksen taakse. Sinä olet vastuussa sinun teoistasi. Toivon todella että mies tulisi järkiinsä, lemppaisi sut ja hakisi itselleen apua.

  VastaaPoista
 26. Kyllä, sinä olet sakkolihaa. Kun ihminen täyttää 16, on hänelle sakkolihaa kaikki alle 16 vuotiaat. Kun ihminen täyttää 20 vuotta, on kaikki alle 18-vuotiaat hänelle sakkolihaa. Joten sinä OLET sakkolihaa.

  VastaaPoista
 27. Et halua rikkoa heidän perhettään, etkä sitä mielestäsi tee niin kauan kuin olet "pikkuinen salaisuus". Jossain vaiheessa mies ei enää pysty elämään kotona kuten ennen. Jossain vaiheessa hänen käytöksensä muuttuu ihan tiedostamattaan, vaimokin varmaan herää jo tilanteeseen. Sinä siis rikot perheen joka tapauksessa. Toki miehessäkin on vikansa, sillä suhteeseen tarvitaan kaksi.

  Jos ihan sydämestäsi olisit sitä mieltä, etten halua rikkoa perhettä, vetäytyisit nyt. Ymmärrän kyllä, että rakastuneena sitä haluaa selittää ja perustella, uskotella tekevänsä ihan oikein.

  Kolmenkympin kriisi mullekin tuli miehestä heti mieleen, omia kokemuksiani heijastaen.

  VastaaPoista
 28. Kirjoitit: "Aion pitää mieheni mahdollisimman tyytyväisenä, ettei hänellä koskaan tulisi olemaan tarvetta parempaan naiseen tai vähintäänkin välimme niin avoimena, että mieheni kertoisi jos hänellä olisi toinen tai jos hän ei olisi tyytyväinen suhteeseemme."

  Huomaa, että olet lapsi. Me ei toisen ihmisen mieleen nähdä eikä osata lukea ajatuksia, joten aina voi käydä niin, että kumppani ei olekaan tyytyväinen. Ja aina voi löytyä syy, miksi kumppani ei huonosta olostaan voi kertoa. Ja sitten se pettää.

  Itse olin edellisessä työpaikassani korvia myöten ihastunut 16 vuotta vanhempaan (itse olen 25v.) perheelliseen mieheen ja toisinaan ajattelinkin, että jos jotain tapahtuu ja mies lähestyisi mua siinä mielessä, en vastustelisi. Mutta nyt jälkeenpäin ajatellen se olisi ollut erittäin typerää. Kyseinen mies oli ihana, ystävällinen, asiallinen ja siihen päälle vielä sairaan komea, mutta varattuun mieheen en koskisi. Jos avioliitto menee persiilleen, siitä voi erota. Ja eronneen kanssa sitten säätää jos haluaa. Mutta toisen mieheen ei kosketa.

  Kohtele muita niin kuin itse haluat tulla kohdelluksi.

  VastaaPoista
 29. voi lapsi pieni :D aikuistuisit. sä et voi tosiaan olla noin naiivi. sulla ei taida oikein olla kokemusta vanhemmista miehistä? muuten kyllä olisit lopettanut suhteen ajat sitten, tai tuskin edes ryhtynyt siihen. haluat vain kokemusta vanhemmista miehistä koska haluat itse olla niin aikuinen etkä tiedä mihin oot ryhtymässä. ihan oikeasti, mieti. kohta sä oot paksuna sille ja luulet että mies haluaa perustaa sun kanssa pikkuperheen, mut sä oot väärässä. se vaatii sulta aborttia ja lähtee viimestään sillon. en sano tätä ilkeyttäni, mutta itselläni on tarpeeksi kokemusta näistä niin haluan varottaa. nyt olen neljä vuotta minua vanhemman miehen kanssa kihloissa ja avoliitossa ja olen onnellinen.

  VastaaPoista
 30. Oletko tietoinen miten miehen aivot toimii? Kun seksiasiat on tyydytetty tulee rakkaus. Sä tyydytät miehen tyytyväiseksi, ja sitten se menee rakastamaan kotiinsa vaimonsa luokse. Luuletko ettei mies rakasta vaimoaan? Olet miehen keski-iän seksi-teinilelu, jolla se leikkii. Nimimerkillä kokemusta ON.

  VastaaPoista
 31. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 32. Saanko sanoa, että vitun lapsellista touhua, ja ajatteleppa, jos mikko olisikin loppujenlopuksi kanssasi, eli ei valitsisi perheensä vaan sinut. Eikö mielessäsi kävisi, että Mikolla saattaisi olla teidän mielikuvitteellisen suhteen(, jossa ei olisi enää vaimoa, lapsia yms) aikana sitten toinen nainen, samanlainen suhde mitä teillä on nytten. Eli aika vitun epäluotettava ja typerä mies sitten sulla on... Voin sanoa, että säälin sitä vaimoa aika helvetisti, ja en syyttäisi sinua jos jäisitte kiinni, koska mikkohan on tehnyt valintansa eli olla kahden naisen kanssa. Mutta mikäs tuossa, ainakin on sitten kerrottavaa vanhempana kuinka voi viedä toisten miehet yms paskaa :) Ja kuten sanotaan, rakkaus on sokeaa. Teoria on ihan oikeassa, mutta välillä kannattaa vähän availla silmiä, vaikka niin ruusuisessa ihanuudessa olisitkin. Juu, no ei se nyt ihan välttämättä mene aina niin, että tuo sinun Mikko-tapauksesi haluaa sinut seksin takia, mutta jos asia olisikin niin, tulisiko vähän surullinen olo? no eipäs tässä muuta kommentoitavaa ollut sitten. Olen osittain pahoillani tälläisestä samantyylisestä paskaviestistä, mutta itse en osaisi olla ihmisen kanssa, joka olisi varattu, ja mielestäni olet kuitenkin melko rohkea ja äärettömän idiootti naisenalku tai mikälie. Kaikki saa tosin olla, mitä on.

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3