lauantai 10. joulukuuta 2011

Mistä kaikki alkoi?

Blogiini on ilmestynyt hämmästyttävä määrä vierailijoita ja muutamia kommenttejakin. Suurinosa kommenteista on negatiivisen sävyisiä, minkä kyllä ymmärrän ihan hyvin. - Mikä taas onkin syynä siihen, miksen voi oikeassa elämässäni minun ja Mikon välistä rakkautta hehkuttaa. Tämä blogi onkin siis oikein hyvä keksintö ajatusten purkamiselle ja tuntemuksien esilletuomiselle. Vaikkakin anonyymina, mutta parempi sekin, kuin pitää kaikki ajatukset visusti sisällään räjähtämispisteeseen asti.


Muutamaa kommentoijaa on kiinnostanut, mitä kautta olen Mikon tavannut ja kauanko suhteemme on jatkunut.
Mietin, onko järkevää paljastaa tälläisiä asioita, mutta toisaalta, mitä haittaakaan siitä on? Jätän tarkemmat yksityiskohdat, joiden kautta olisi pieninkään mahdollisuus paljastua, mainitsematta.

Itse olen saanut sen käsityksen, että naimissaoleva ihminen tapaa salarakkaansa joko baarissa tai netissä. Kaksi helpointa paikkaa tavata uusia ihmisiä.
Alkoholi tuo lisää itsevarmuutta ja rohkeutta lähestyä ihmisiä, netti taas antaa ujoimmallekin ihmiselle kyvyn tehdä itsestään supliikkimaisemman ja sosiaalisemman virtuaalisen keskustelun maailmassa.


Itse en tavannut Mikkoa kummassakaan.

Olen tuntenut Mikon nyt reilun vuoden verran, vaikka tapasin hänet ensimmäisen kerran noin puolitoista vuotta sitten.
Ensitapaamisemme tapahtui paikkakuntamme eräässä lastentapahtumassa, se oli alkukesästä. Olin siellä ystäväni ja hänen pienen serkkutyttönsä kanssa ja Mikko lapsineen ja vaimoineen.
Katseemme kohtasivat, vaihdoimme ihan normaalisti pari sanaa, niinkuin ihmiset yleensä saattavat tehdäkin. Ei kuitenkaan mitään ihmeellistä, muistan vain ajatelleeni että onpas komea ja karismaattinen mies ja kikatin teinityttömäisesti päänisisällä ajatukselleni - en sanonut edes ystävälleni mitään huomiostani, vaikka yleensä tapanamme oli leikkimielisesti katsella jokaista vastaantulevaa miestä sillä silmällä ja antaa jokaisesta tiukan ulkonäköarvion. Korjaan miehen tilanne pojan, sillä poikiahan me yleensä katseltiin. Siinä varmaan syy, miksen viitsinyt Mikon ulkonäöstä ystävälleni sanoa mitään.

Seuraava tapaamisemme olikin kuin kohtalon ivaa, kun tiemme kohtasivat niinkin kliseisissä merkeissä, kuin häissä. Ei tietenkään Mikon omissa :)
Enempää yhteisistä tutuista en viitsi paljastaa, mutta Mikko perheineen juhli Mikon vaimon hyvän ystävän häitä ja minä taas puolestani päädyin oman perheeni kanssa häihin, hääparin toisen puoliskon ollessa kaukaista sukua toiselle vanhemmistani.
Hassu sattuma siis, joskus jopa mietin, että meidän tapaamisemme on todella ollut tarkoitettu, sillä ensin en meinannut suostua lähtemään mielestäni varmasti kuolettavan tylsiin häihin mukaan, mutta rento huumorimies isäni "Saat ottaa pari lasia boolia, jos tulet. Mutta vaan pari!"-suostuttelu sai pääni kääntymään.

Häät olivatkin oikein mukavat, alun kankeuden jälkeen boolin virratessa juhlaväellä alkoi olemaan todella viihtyisää. Olin huomannut Mikon häissä jo ennen sitä, kun hän lähestyi minua. Hän näytti mielestäni todella tutulta, mutta en saanut päähäni, mistä tiesin hänet.
Mikko lähestyi minua ilkikurisesti virnuillen, boolilasi kädessään ja tokaisi vaan "Sä oot se tyttö *tapahtuman nimi*". Niin olin.

Juttelimme varmaan tunnin pöydässä, meillä oli niin paljon yhteistä! Voitteko kuvitella, mitä yhteistä reilu kolmekymppisellä perheenisällä ja teinitytöllä voisi muka olla? Meillä oli, syvennyimme mielenkiintoiseen keskusteluumme siis todella pitkäksi aikaa. Miten kliseiseltä tämä nyt kuulostaakin, mutta en kirjaimellisesti  saanut katsettani irti Mikosta.
Hän oli niin komea, hauska ja rento. Hänen elämänkokemuksensa kiehtoi, mutta hän ei ollut normaali tylsä keski-ikäinen perheenisä, jonka lempiruokaa on makkara, ja joka harrastaa formuloiden katsomista ja lastensa harrastuksiin kuskaamista. :D

Välillämme ei tapahtunut häissä mitään, ei tietenkään. Juttelimme, nauroimme ja vaihdoimme puhelinnumerot. Joku tyhmä ja suht mitätön syy numeroiden vaihtamiselle oli, mutten muista mikä. Ihan viattomalla mielellä kuitenkin, kai.

Parin päivän päästä sain Mikolta tekstiviestin. En olisi uskonut kuulevani hänestä enää mitään, vaikka salaa niin toivoinkin. Mikko oli tehnyt minuun suuren vaikutuksen, ja olin enemmän kuin otettu, että perheellinen mies haluaa olla yhteyksissä kokemattoman ja naiivin teinitytön kanssa.

Aluksi viestittelymme oli aivan viatonta ja perus mitä kuuluu, mitä olet tehnyt- näpyttelyä. Vähän ajan päästä, lukemattomien tekstiviestien jälkeen uskaltauduimme tunnustamaan ihastuksemme puolin ja toisin. Mikko teki aloitteen ja kertoi olevansa todella hämmentynyt ja jopa shokissa tuntemuksistaan.
Myös minä hämmennyin, tottakai. Hämmennyin vielä enemmän siitä, etten ahdistunut hänen tunnustuksestaan, sillä ennen Mikkoa, en halunnut kenestäkään mitään pientä hauskanpitoa enempää ja aina kun joku tunnusti minulle ihastuksensa, ahdistuin suunnattomasti ja pistin kylmästi välit poikki.
Tällä kertaa en.

Mielestäni tämä oli aika tyhjentävä kirjoitus siitä, kuinka kaikki alkoi, kuitenkaan liikoja paljastamatta.
Koska tässä on kaikenlaista vielä kirjoitettava menneestä ja varmasti myös paljon tulevastakin, jätän tämän kirjoituksen tähän ja painun nukkumaan. Sain juuri Mikoltakin hyvänyön viestin, joten on aika siis painua pehkuihin :)

46 kommenttia:

 1. "en halunnut kenestäkään mitään pientä hauskanpitoa enempää ja aina kun joku tunnusti minulle ihastuksensa, ahdistuin suunnattomasti ja pistin kylmästi välit poikki."

  Kuin pelottavaa, ihan kuin olisit kirjottanu musta. Straight from my life!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein ihmisillä on tapana kiinnostua älyttömän paljon ihmisistä, jotka ei ole "saatavilla". Se on kai joku kiero tapa suojella itseä.

   Poista
 2. Haluatko aina olla se toinen nainen? Et kai. Oletko ajatellut että voisitte joskus muuttaa yhteen tms?

  VastaaPoista
 3. Aiotko pitää suhteenne pelkästään salasuhteena vai haaveiletko yhteisestä tulevaisuudesta hänen kanssaan? Oletko henkisesti valmistunut siihen että Mikko saattaa vain pyöritellä sinua ja antaa tyhjiä lupauksia vaimonsa jättämisestä?

  VastaaPoista
 4. Senja, Aijaa, melkoinen sattuma :)

  Kellen, Ei, en todellakaan halua olla se toinen nainen ainiaan. Olemme puhuneet yhteenmuutosta Mikon kanssa, mutta meidän on edettävä hitaasti ja varmasti..

  Anonyymi, Tällä hetkellä salainen suhde on minulle ihan ok, mutta tietenkin haaveilen yhteisestä tulevaisuudesta Mikon kanssa ja uskomme molemmat, että sen myös saammekin :) Olen myös valmistautunut siihen, mutta tiedän, ettei Mikko ole sellainen ihminen joka leikkisi tunteillani ja pyörittelisi minua..

  VastaaPoista
 5. "Olen myös valmistautunut siihen, mutta tiedän, ettei Mikko ole sellainen ihminen joka leikkisi tunteillani ja pyörittelisi minua.. "

  tässähän tilanteessa se pyörittelee sitä sen vaimoa, joten miksei suakin TYHMÄ

  VastaaPoista
 6. Blogisi käsittelee arkaa aihetta, pettämistä. En kummastele ollenkaan miksi saat niin paljon negatiivisia kommentteja. Sinä tuot esille toisen naisen näkökulman. Monen voi olla vaikea ymmärtää, miten voit ilman mitään sen suurempia omantunnontuskia jatkaa suhdettanne, vaikka tiedät varsin hyvin miehen olevan naimisissa ja vieläpä perheellinen. Jotkut kommentoijat ovat myös kertoneet miltä vanhemman pettäminen on vaikuttanut heihin ja miltä se on tuntunut.

  Mielestäni olet itsekäs, vaikkei sinusta tunnu siltä. Haluat itsekkäästi tapailla ja saada rakkautta varatulta mieheltä. Et ehkä itse voi vaikuttaa siihen kehen rakastut, mutta tunteet on joskus hyvä pitää itsellään.
  Et ole yksin vastuussa suhteestanne etkä ainoa joka tekee väärin. Mikko on varmasti tietoinen siitä riskistä, että voitte paljastua milloin vain. Vaikka olisitte kuinka varovaisia.

  Minusta suhteenne ongelma ei ole ikäero, vaan juurikin se että tapailet varattua miestä. Sekin olisi täysin eri asia, jos Mikko olisi sinkku tai valehdellut olevansa sitä. Silloin sinä olisit syytön tapahtuneeseen.

  Olen lukenut tähän asti kaikki kommentit ja sinun vastauksesi niihin. Välillä tuntuu, ettet ymmärrä mitä teet väärin ja puolustelet valintaasi alkaa salasuhteeseen.
  Kerroit olevasi ajoittain mustasukkainen vaimolle. Voitko luvata itsellesi, ettet edes suhteenne päättyessä tai miehen mahdollisesti valitessa vaimonsa ja lapsensa paljasta suhdettanne ja riko heidän perhettään vain koska itse et saanut mitä halusit.

  Asetu Mikon vaimon asemaan ja mieti, haluaisitko kuulla miehesi tapailevan teinityttöä. Vaikka ylempenä kirjoitinkin ettei ikäero ole itse ongelma, vaimona olisin toista mieltä.

  Anteeksi tästä negatiivis-sävytteisestä kommentista. En vain näe salasuhteessanne mitään oikeaa, vaikka rakkaus onkin ihana asia.

  VastaaPoista
 7. Sulla on vissiin aika hämärä kuva keski-iästä, jos mielestäsi reilu kolmikymppinen on keski-ikäinen... -.- Muuta kommentoitavaa minulla ei elämästäsi ole, jokainen tekee niin kuin parhaakseen näkee.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, Koska se aidosti rakastaa mua. Edelleenkin ihmettelen ja kummastelen, miksi Mikko olisi kanssani ja vaarantaisi koko perheensä onnellisuuden ja tulevaisuuden, jos ei rakastaisi mua ja haluaisi vaan pyöritellä mua?

  Anonyymi, Yksinkertaisesti sanottuna, mulla ei ole omatunnontuskia, koska minä_en_petä_ketään. Mä seurustelen Mikon kanssa ja vain hänen kanssaan harrastan seksiä yms. Eli ketä mä tässä petän? Olenko mä muka vastuussa Mikon ja hänen vaimon suhteesta? Ei, en todellakaan ole.

  Anonyymi, Ei mun mielestä reilu kolmekymppinen ole keski-ikäinen, tarkoitin tuolla lähinnä oikeasti niitä keski-ikäisiä perheenisiä..

  VastaaPoista
 9. Wouu! Jotkut näistä sun kirjottamista jutuista sun ja Mikon suhteesta tuntuu ihankun omilta! Tosin empä oo kyllä salasuhteessa parheenisänkanssa, mutta silti..

  VastaaPoista
 10. pikku-neiti, Millä tavalla omilta? :)

  VastaaPoista
 11. Heissan.
  Mielenkiintoinen blogi, lisään samantien kirjanmerkkeihin.
  Mä ymmärrän sua, mulla on jatkunut samanlainen tilanne nyt kaksi vuotta, välillä tiiviimmin tapaillen, välillä vähän harvemmin.
  Itse olen susta muutaman vuoden vanhempi ja mies on 42-vuotias, naimisissa oleva kahden murkkuikäisen lapsen isä.
  Mainitsit jossain, että kukaan ulkopuolinen ei teidän suhdettanne voi ymmärtää ja tottahan se on. Mitään suhdettahan ei ulkopuolinen voi oikeastaan ymmärtää, mutta tämän tyylistä tilannetta vielä vähemmän. Minulla on muutama ystävä jotka tästä ovat alusta asti tienneet, ja he yrittävät ymmärtää ja ovat hyväksyneet tilanteen, eivätkä enää moralisoi minua.

  Kirjoita pian lisää, tämä on melkein kuin suoraan omasta elämästäni ja on mielenkiintoista lukea ihmisestä, joka on noin samassa tilanteessa!

  VastaaPoista
 12. Anonyymi, voi kiitos kommentistasi! Ihana kuulla että on muitakin samassa tilanteessa olevia, ja jotka ovat kuitenkin voineet asiasta kertoa ystävilleen.
  Itse en ole uskaltautunut, sillä ikäeromme on aikamoinen, plus siihen päälle, että olen alaikäinen.. Voisin harkita kavereilleni kertomista siinä vaiheessa kun täytän 18, eli vuoden päästä.

  VastaaPoista
 13. Et sinä petä ketään enkä ole sellaista väittänyt. Mutta väitän suurimman osan perääntyvän, jos he ovat kiinnostuneita varatusta. Ei ole oikein alkaa suhteeseen varatun kanssa(tietoisesti!) etkä saa sitä oikeaksi muuttumaan.

  VastaaPoista
 14. Anonyymi, mutta miksi olisin perääntynyt vain sen takia, että joku minulle tuntematon nainen on Mikon kanssa ja näinollen esteenä meidän suhteellemme?
  Ei tämä ehkä moraalisesti täysin oikein ole, mutta tässä on kuitenkin vain kyse kahden ihmisen välisestä rakkaudesta. Se vaan on hankalaa ja monimutkaista, mutta silti aitoa ja vaalimisen arvoista.

  VastaaPoista
 15. nyt meni kyl vähä liia runolliseks :DD ja iha varmasti ei vaimo tullu mukaa juttelee ku TUNNIN puhuitte MIKON kanssa

  VastaaPoista
 16. Tos suhteessa ei kyl oo mitään aitoa :D

  VastaaPoista
 17. Anonyymi, Runollista tai ei, noin se kuitenkin meni :) Vaimo kyllä kävi paikanpäällä pariin otteeseen jotain Mikolle sanomassa, olisko tuo yksityiskohta pitänyt kirjoituksessa mainita? Mitä merkitystä sillä on meidän tapaamisen kannalta tai suhteemme? Ei mitään.

  Anonyymi, Olet vain kateellinen ;)

  VastaaPoista
 18. Lähettänyt Candy klo 16.23

  miks meet puol viiden maissa nukkuun........ ::::::::D

  VastaaPoista
 19. "Ei tämä ehkä moraalisesti täysin oikein ole, mutta tässä on kuitenkin vain kyse kahden ihmisen välisestä rakkaudesta. Se vaan on hankalaa ja monimutkaista, mutta silti aitoa ja vaalimisen arvoista."

  Tuo on kyllä täysin totta.

  Anteeksi jos olen turhan rankasti arvostellut sinua ja sinun valintoja. Mielipiteitä on monia, minulla omat ja sinulla omat. Ei ole mitään mieltä alkaa kinaamaan aiheesta, joka jakaa mielipiteet todella voimakkaasti.
  En ole halunnut syyllistää vain sinua asiasta vaikka onhan sinullakin "näppisi pelissä".

  Tsemppiä, toivottavasti Mikko ei vain leiki sinun kanssa:)Näin se mieli muuttuu, kun lukee muiden kommentteja ja sinun vastauksia.

  T. Kärkäs anonyymi :D

  VastaaPoista
 20. Anonyymi, bloggerissa sekoilee noi kellonajat, kello oli oikeasti puoli viisi yöllä :) Jos katsot näiden kommenttien lähettämisaikaa, huomaat ehkä, että sun lähettämä kommentti on tullut 7:08, vaikka kello on viisi päivällä..

  VastaaPoista
 21. Anonyymi, Saat anteeksi :D
  Mielipideasioista on tosiaan turha kiistellä.

  Ja kiitos tsempistä :)

  VastaaPoista
 22. Eikö se vaimo ihmetelly ku sen mies puhu tunnin jonku tytön kaa? :D

  VastaaPoista
 23. Haha pian tullaan sieltä pilvilinnasta alas niin että tumahtaa =D

  VastaaPoista
 24. lähetä toi tapaaminen disneylle, ne tekee yhtä uskottavan ja todenmukaisen leffan. '
  HERÄÄ PAHVI

  VastaaPoista
 25. Tiedän tapauksen (ihan omassa lähipiirissäni) missä 40v mies petti vaimoaan 18v tyttösen kanssa, vaimo sai tietää ja tappoi itsensä. Tyttö sai miehen itselleen ja odottaa sille nyt lasta mutta tämän 40v miehen aikaisemmat lapset halveksivat tyttöä syvästi. Syyttävät häntä äitinsä kohtalosta, vaikka itsemurha on aina ihmisen oma päätös. Lasten ja tämän ex-vaimon (rauha hänen sielulleen) sukulaiset halveksivat tyttöä. Juorujen takia koko kylä halveksii. Tyttö sai jopa potkut työpaikaltaan.

  Mä en ole täällä tuomitsemassa sua enkä usko että Mikon vaimo noin radikaaliin ratkaisuun päätyisi mutta toivon että pidät mielessä että vaikka teille kävisikin hyvin niin on todennäköistä että saat silti paskaa niskaasi, oikeaa, karua paskaa johon verrattuna anonyymien kommentit tuntuvat rakkauskirjeiltä.
  Äläkä nyt vastaa mulle mitään typerää koska mäkään en ole sua tuomitsemassa (ei ole mun asiani tuomita muita, varsinkaan täysin tuntemattomia) vaan varoittamassa, haluan että olet valmis tähän kaikkeen vaikka todennäköisesti olet näitä asioita jo miettinytkin. Suomessa on voimakkaana kulttuuri jossa "kodinrikkojan" leima on ikuinen. Toivon että valmistaudut kaikkeen paskaan mitä suhteenne paljastaminen tuo tullessaan, sillä jos et jaksakaan kaikkea painetta niin silloin Mikon perhe olisi hajonnut turhaan.

  P.S. Yritäthän suhtautua Mikon vaimoon niinkuin ihmiseen vaikka hän onkin tällähetkellä "esteenä", hän on oikea ihminen jolla on oikeat tunteet ja elämä. Hän ei ole syyllinen tähän tilanteeseen eikä hänen myöskään tarvitse kuolla, hän ei myöskään voi mitenkään estää Mikkoa eroamasta hänestä.

  Kaikkea hyvää.

  VastaaPoista
 26. "Sain juuri Mikoltakin hyvänyön viestin, joten on aika siis painua pehkuihin :)"
  Lähettänyt Candy klo 16.23

  Haha, hyvä provo! :D

  VastaaPoista
 27. Anonyymi!

  Candy kirjoitti...

  Anonyymi, bloggerissa sekoilee noi kellonajat, kello oli oikeasti puoli viisi yöllä :) Jos katsot näiden kommenttien lähettämisaikaa, huomaat ehkä, että sun lähettämä kommentti on tullut 7:08, vaikka kello on viisi päivällä..

  Koskaan ei ole liian myöhäistä opetella lukemaan ;)

  Ja Candylle tsemppiä, mielenkiintoinen aihe blogissa, jota jään takuulla seuraamaan! :)

  VastaaPoista
 28. Voi lapsiraukka, luuletko tosissasi, että aikuinen mies kokisi jotain sielunsympatiaa teinin kanssa? No ei varmaan, mikäli mies ei sitten ole pahasti jälkeenjäänyt. Epäilen ettei, koska on kuitenkin saanut lapsiakin pyöräytettyä vaimokkeensa kanssa. Eli eiköhän tääkin tarina pääty siihen, että mies hakee susta pientä seikkailua arjen kesken, "vaimokin pihtaa ja on nii rupsahtanut raskauksien jäljiltä". Siinä sitten teinityttönen miettii, että "meistähän piti tulla joskus oikea pari". Voi herranjumala.

  VastaaPoista
 29. Millainen reilu 3kymppinen "mies" säätää alaikäsen teinilikan kanssa?

  Joko mies on päästään vinksahtanut tai sitten tänä on erittäin mauton provo. Veikkaan ja toivon jälkimmäistä vahvasti ;)

  VastaaPoista
 30. Pyh, tämä mikään provo ole.

  En ole lukaissut blogiasi kokonaan, lukaisen kunhan on aikaa. Ja saatan sitä jatkossakin vilkuilla :) Haluan tietää, miten teidän suhteenne käy, kuinka kauan pystytte pitämään sen salassa, kuinka kauan sinulle käy että se on salassa ym...

  Haluaisin tuomita sinut pettämisestä, mutta en voi, koska minulla oli pienimuotoinen suhde 37 vuotiaan miehen kanssa, joka oli naimisissa ja heillä oli lapsia. Se vaan tuntui hetken niin ihanalle, sain häneltä huomiota ja hellyyttä, kaikkea mistä vain olin kuvitellut. Olin silloin 16-vuotias.

  Lopetin kuitenkin suhteen, ennen kuin edes päädyimme sänkyyn. Ajattelin sen olevan väärin häntä kohtaan, hänen vaimoaan ja lapsiaan kohtaan. Tunsin hänen perheensä vielä!

  Seuraavaksi aloittelin suhdetta n. 30 vuotiaan miehen kanssa, jonka avopuoliso odotti hänelle lasta. Se suhde ei päässyt mihinkään suuntaan, koska minä en halunnut olla salarakas. Minä vaadin miestä tekemään valinnan, joko minä tai avovaimo, ja lupauksista huolimatta yhetydenpito ja tapaamiset lakkasivat. Uskon, että se mies olisi vain "polkaissut" minua ja kadonnut.

  Uskon myös, että miehellä on sinua kohtaan tunteita, enkä rupea yhtä raadolliseksi kuin monet saamistasi kommenteista. Sanoisin, että suurin osa ei osaa eikä halua ymmärtää tuota tilannetta.

  Minä ymmärrän sitä, vaikka pettäminen onkin väärin. Joku mainitsi kuitenkin, että se on myös miehen tietoinen valinta. Ihan mielenkiinnosta, oletko koskaan ajatellut että Mikko todennäköisesti harjoittaa seksiä ja hellyyttä myös vaimonsa kanssa? Tuletko mustasukkaiseksi siitä?

  Eniten kuitenkin halajaisin tietää, mikä ajaa Mikon avioliitosta suhteeseen sinun kanssasi. Miksi hän ottaa niin suuren riskin? Miksi hän on naimisissa jos vaimo ei riitä ja hän tarvitsee asioita toiselta naiselta? Oletteko puhuneet siitä?

  Anteeksi, liikaa kysymyksiä.

  VastaaPoista
 31. En huomannu et olitkin jo vastannu mun kommenttii, sillä tavalla omilta, että oon salasuhteessa mieheen joka on kyllä eronnu jo, vqaikka sanoin etten oo salasuhteessa perheenisän kanssa, mutta yks lapsi sillä kyllä on. Lapsi ei tosin asu tän miehenluona koko aikaa joten aika vapaasti voidaan nähdä. Ikäeroo on sellanen 18vuotta.
  Eli ei siis kuljeta missää kaduilla yhessä, nähään mun tai sen luona vaihdellen. Asutaa molemmat iteksemme joten ei oo välii missä nähää. Nii ja en varsinaisessa suhteessa tämän miehenkanssa ole, lähinnä hauskanpitoo ja tommosta molempien ehdoilla.
  Toinen henkilö kenenkanssa oon ns salasuhteessa taitaapi seurustella, mutta en oo sen tarkemmin kyselly syytä 'kotiintulo aikoihin'.
  Huhu tuleepa selkeetä tekstiä. Kysy jos jäi epäselvää :D
  Ja oma kommenttini on, että ei se ikä siihen kato tuleeko suhteesta jotain, molempien panostus vaikuttaa aikapaljon. Jos kumpaakaa ei ikäero haittaa ni mitä väliä.

  VastaaPoista
 32. siiis panetteko ? :o

  VastaaPoista
 33. oon pahoillani ilkeästä kommentista jonka lähetin johonkin toiseen postaukseesi. Tämä sai mut katsomaan asiaa hieman toiselta kulmalta.
  Aluksi blogis aiheutti vihastuksen tunteita, mut häpeäkseni pitää myöntää että jopa ymmärrän
  sua. Kaikki ei olekaan niin mustavalkoista..

  VastaaPoista
 34. Hei,

  Olen lueskellut tätä blogiasi aina välillä, oikeastaan aika useastikin. Tuot minulle mieleen vuoden takaisin suhteeni varattuun perheelliseen mieheen. Päivääkään en sitä suhdetta ole katunut, ainoastaan sitä, että pistin suhteen poikki (jaa, että miksikö? Hyvä kysymys, enkä osaa tähän edes vastata, luultavasti siksi, että oma elämäni oli niin sekaisin...)
  Joka kerta kun luen blogiasi tekee mieleni ottaa yhteyttä mieheen, mutta en saa kerättyä rohkeutta siihen. Sen jälkeen tulee tajuttoman paha olo ja haluaisin juosta karkuun. Kun tietäisi mitä tekisi :/ Toisaalta tahtoisin ottaa yhteyttä mieheen, mutta samalla tiedän kuinka väärin se olisi hänen vaimoaan ja lapsiaan kohtaan. Kuinka väärin se olisi myös meitä molempia kohtaan.
  Mulla on niin paljon tunteita ja niin paljon sanomattomia asioita ja tekemättömiä tekoja, että ne vaivaavat. Kohta purkaudun tänne, kunhan tarpeeksi jatkan tätä.
  Itseäni aikoinaan helpotti se, että pystyin puhumaan parhaan ystäväni kanssa asiasta, eikä hän tuominnut minua (luojan kiitos, en olisi kestänyt sitä!). Ja myös se, että emme asuneet samalla paikkakunnalla.
  MIKSI mä kiusaan itseäni ajattelemalla asiaa?! Sydäntä särkee joka kerta. Anteeksi nyt tämä ihan ot:ksi menevä :D
  Mutta tosiaan, älä välitä negatiivisista kommenteista, ihmiset eivät ymmärrä mitä on olla toinen nainen, ennen kuin ovat itse siinä tilanteessa.
  R

  VastaaPoista
 35. Mä ymmärtäisin Mikon päätöksen ja säälisin sitä, koska se asettais lapsien elämän oman hyvinvointinsa edelle ja jäis todella paskaan parisuhteeseen. Ja siis tottakai se asettaa lastensa hyvinvoinnin omansa edelle, siksihän se edelleen vaimonsa kanssa kulisseja pitää pystyssä.  Tässä kohtaa menet juurikin mönkään! Sinä et oikeasi tiedä mitään Mikon ja hänen vaimonsa suhteesta. Mikko voi (ja luultavasti niin tekeekin) puhua ihan satuja. Toisille naisille sanotaan aina omaa parisuhdetta kurjaksi ja siinä ei ikinä ole seksiä ja vaimo usein pettää ja vaikka mitä sontaa, Sitten myöhemmin (viimeistään kun juttelet asioista ekan kerran vaimon kanssa) selviää, että parisuhteessa on koko ajan ollut seksiä ja luultavasti mitään eroaikeita ei ole missään vaiheessa edes ollut.
  Jos oikeasti olisit varma Mikon tunteista, niin voisit markkisa juttelemaan hänen vaimonsa kanssa. Mikkohan rakastaa sinua ja on jättämässä vaimonsa? Vai pelkäätkö (tajuatko) että elät valheessa?

  VastaaPoista
 36. Valitettavasti olen itse ollut miehenä tuollaisessa samassa tilanteessa eli olen ollut se perheellinen mies ja salarakkaana ollut 19 v nuorityttö, tosin olin silloin itse alle 30 v.

  Yksi kysymys. Harrastatteko aina seksiä kun näette ja se on vaan mahdollista? Vaikuttaa ainakin siltä. Siinä ei sinänsä ole mitään pahaa, mutta kokeilepa kerran niin, ettet anna esim. pariin kuukauteen vaikka näette yhtä usein kuin nyt. Saattaa olla, että kaveri häippäsee aika pikaisesti.

  En toki tunne Mikkoa enkä tilannettanne, mutta omasta kokemuksesta voin sanoa, että melkeinpä aina mies hakee vain ihailua ja seksiä tuollaiselta suhteelta. Vaimo ja normaali parisuhdehan jo on olemassa... Valitettavasti vaikka kuinka muut yrittää väittää koulutytön ja aikuisen perheellisen miehen suhde ei muuten toimi (tai toisin päin koulupoika ja nainen). Vaikka kuinka oltaisiin muka samalla aaltopittudella ikä tuo aina eroja miten suhtautuu elämään. En voisi kuvitellakaan viettäväni iltaa 18 vuotiaiden seurassa muuta kuin ns. vanhempana. Menisi maksimissaan 2 tuntia ja pää hajoaisi, koska kleskustelun aiheet ovat aivan toiset kuin minulla.

  Mutta onnea molemmille valitsemillanne teillä. Toivon toki ikuisena romantikkona, että onnistutte jossakin vaiheessa. Suosittelen kuitenkin tuota testiä sinulle. Itsellä meni mielenkiinto, kun villit seksisessiot muuttuivat ns. suhteeksi. Ja vaikka kerran kaksi vietetään ns ruokailtaa, kuten kuvaat sen kestää kyllä, jos on ihana palkinto odottamassa.

  VastaaPoista
 37. Minun on ihan mahdottoman vaikea käsittää, miksei mies jätä perhettään ja vaimoaan, jos teidän suhteenne on se, jota hän haluaa vaalia. Siihen en ota kantaa, kuka tekee moraalisesti oikein tai väärin, mutta ihmettelen, miten kukaan suostuu olemaan toiselle täysin oma, vaikka se toinen suhteen puolisko on vain "lainassa".

  VastaaPoista
 38. Millaista olisi olla äitipuoli pienille lapsille sen jälkeen, kun olet vaatinut heidän isäänsä valitsemaan sinut tai heidät? Mitä luulet miltä tuntuisi, kun isä olisi valinnut pikkuteinin lastensa sijasta?

  Yks paskan hailee muuten mitä ajattelet vaimosta, et ole aikuinen etkä ymmärrä parisuhteita saati rakkautta vielä täysin, mutta luulisi että järki sanoo, jotta jos et häviä lapsille niin mies on paska.

  VastaaPoista
 39. Tapasitteko siis ensi kerran 1,5 vuotta sitten alkukesästä tuolla tapahtumassa?

  VastaaPoista
 40. "Toinen nainen"? 3 pyörä?


  pieni teinipaska joka toivottavasti saa vielä asianmukaiset paskat niskaansa. Onhan toi aika häpäisy vanhemmille, kavereille ja kaikille miehenkin tutuille.

  Vai etkö ole kysynyt miksi se on niin "salaista"?

  Jos se sua rakastaa niin miksi pitää sut piilossa?

  Tyhmä pikku teini....

  VastaaPoista
 41. busted! mieti vähän ennen ku teet tälläsen blogin jossa kerrot tein ekat tapaamiset noin suoraa koska jos et muista kerroit ne myös mulle ja myöhemmin et enää puhunu siit miehest mulle mut en usko et kaks näin samanlaist tapaust voi olla ku kaikki täsmää sen perusteel mitä oot kertonu ja mitä tääl lukee

  VastaaPoista
 42. Sitten joskus tulevaisuudessa kun olet kasvanut teinitytöstä aikuisekssi ja karu totuus läjähtää naamalle, käyppäs vilkaisemassa tätä paikkaa sillä siitä voi olla apua: http://www.narsistienuhrientuki.info/

  VastaaPoista
 43. Eksyin blogillesi sattumalta...

  Näin perheellisenä, vaikkakin nuorena perheellisenä naisena, karvat nousevat väkisinkin pystyyn pettämisestä.. en voi kyseistä asiaa ymmärtää enkä hyväksyä.. luultavasti ikinä!

  Oletko ajatellut ikinä itseäsi "mikon" vaimon tilalle? Jos sinulle tehtäisiin näin? Ikinä en itse haluaisi loukata ketään kyseisellä tavalla ja toivon että minuakaan ei koskaan näin loukata!

  Ja vaikkakin sinusta kuinka tuntuisi, että "Mikko" on sinulle rehellinen niin oletko kuitenkaan täysin varma, uskallanpa epäillä, että miehelläkin tarvitsee olla aika painavat syyt jotta jättää vaimonsa ja lapsensa. Luulen, että jokaisessa parisuhteessa on ylä ja alamäkiä, mutta kun Mikolla tilanne vaimonsa kanssa helpottaa, luulen, että se kuitenkinloppupeleissä olet sinä, joka jää yksin..

  En halua arvostella tai aiheuttaa kiukkua, mutta ajattelun eväitä senkin edestä! Hyvää jatkoa sinulle kuitenkin!!

  VastaaPoista
 44. Olet naurettavan naiivi ja itsekäs lapsi. Onko sinulla minkäänlaista empatiakykyä miehen vaimoa ja lasta kohtaan? Ei, eipä tietenkään. Tajuatko, että joskus omien tunteiden edelle täytyy laittaa toisten tunteet ja elämäntilanteet? Joko julkistatte suhteenne nyt, jotta tämä ihq Mikko voi erota vaimostaan ja vaimokin saa tilaisuuden olla oikeasti onnellinen jonkun kanssa tai sitten sinun olisi parempi lopettaa suhde Mikon kanssa. Ja juu, et halua rikkoa Mikon perhettä. Kai kuitenkin tajuat, että Mikon ja hänen vaimonsa eroaminen olisi molempien osalta terveempi ratkaisu, koska tällöin Mikko voisi olla onnelisesti sinun kanssa ja hänen vaimonsa uuden miehen kanssa.

  Vai hetkinen, eikö Mikko haluakaan julkistaa suhdetta? Hupsista... No ehkä sinä hoksaat jonkin ajan kuluttua, että kaikki ei mennytkään aivan niin kuin suunnittelit...

  VastaaPoista
 45. "en halunnut kenestäkään mitään pientä hauskanpitoa enempää ja aina kun joku tunnusti minulle ihastuksensa, ahdistuin suunnattomasti ja pistin kylmästi välit poikki."

  Kuulostaa niiin multa ;o

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3