torstai 8. joulukuuta 2011

Ajatusten julkituominen.

Moi!

En olis koskaan uskonu, että tuun kirjottamaan blogia ja vieläpä tälläisestä aiheesta, mutta koska en halua saada kavereiltani kauheaa moraalisaarnaa tekemisistäni, ja koska en kuitenkaan pysty pitämään kaikkia näitä ajatuksia sisälläni, on parempi kirjoittaa niistä.

Eli, olen viime kuussa 17-vuotta täyttänyt lukiolaistyttö, jonka elämä on muuten ihan normaalia, paitsi pientä "erikoisuutta" lukuunottamatta. Olen rakastunut 34-vuotiaaseen, maailman komeimpaan ja ihanimpaan mieheen. <3 Muutenhan se olis varmaan ihan normaalia, mutta tämä miespä sattuu olemaan naimisissa toisen naisen kanssa ja heillä on "onnellinen" perhe.

Vielä reilu puolitoista vuotta sitten en olisi uskonut, että päädyn tälläiseen tilanteeseen.. Elämä rakastettunsa kanssa salassa on todella raskasta ja raastavaa, mutta mitään en silti muuttaisi. Olen silti onnellinen.

Tämä blogi siis käsittelee elämääni ihanan miehen salaisena tyttöystävänä. Omaa nimeäni en voi edellämainituista syistä paljastaa, kuten en myöskään julkaista itsestäni kuvia.

54 kommenttia:

 1. Jos itse saisin tietää jonkun tuntemani yli kolmikymppisen naimisissa olevan miehen pitävän alaikäistä "rakastajatarta", niin vetelisin polttimoon niin kauan, että ymmärrys palaisi kuupaan.

  Sinulle kaikkea hyvää. Älä syytä itseäsi, olet tilanteeseen ehkä kaikkein vähiten syyllinen. Lähde kuitenkin vetämään tuosta suhteesta niin kauan, kuin se vielä onnistuu ilman mittavampia vahinkoja.

  VastaaPoista
 2. Kiitos anonyymi kommentistasi.

  Tiedän, että ulkopuolisten on vaikea suhtautua mitenkään ymmärtäväisesti tähän tilanteeseen, mutta vaikka tämä kuvio vaikea onkin, olen kuitenkin miehen kanssa onnellinen, enkä muuttaisi mitään.

  VastaaPoista
 3. Voi lapsi rakas mihin oot itses pistäny..
  No elämä opettaa. Putoot kyl vielä maan pinnalle.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi2, en ole itseäni mihinkään pistänyt, monenmoisen sattuman kautta tähän tilanteeseen olen "joutunut". Itse sanoisin kylläkin mielummin, että päässyt, en joutnut.

  Ja kyllä, uskon myös että elämä opettaa ja niin sen kuuluukin, mutta mitään en usko tulevani katumaan :)

  VastaaPoista
 5. Vaikka miehen kanssa onnellinen olisitkin, pystytkö elämään sen kanssa, että mahdollisesti hajotat tämän perheen? En ole lukenut enempää kuin tämän yhden postauksen, en tiedä onko miehellä lapsia, mutta itselläni meni perhe palasiksi äitini jatkuvien syrjähyppyjen takia. Sellaista helvetillistä olotilaa ne tahtoisi kenellekään.

  VastaaPoista
 6. Oon samaa mieltä mitä nää yllä olevatki mut saako kysyä, kuinka kauan tää salasuhde on jatkunu?

  VastaaPoista
 7. Hah, onpas kiinnostavan kuuloinen blogi. Pitänee alkaa seuraamaan! :D

  Jos kiinnostaa, http://nanskuu.blogspot.com :)

  VastaaPoista
 8. Karita, Olen pahoillani omasta kohtalostasi, enkä todellakaan haluaisi että Mikon lapset joutuisivat kärsimään tästä.. Siksi minulle onkin ihan ok pitää suhteemme salassa, ettei heillä menisi kaikki kuviot ihan perseelleen :// Mutta kuitenkin, ihminen on itsekäs olento, enkä voi jatkuvasti ajatella vain miehen lapsia ja vaimoa, vaan omaaakin elämääni ja onnellisuuttani.

  Anonyymi, voisin kirjoittaa joskus ihan erillisen postauksen ympäripyöreästi (eli en hirveän yksityiskohtaisesti) siitä, miten suhteemme on alkanut ja kauanko jatkunut. Mutta reilun vuoden olemme tunteneet ja vajaan vuoden tapailleen.

  Nansku, Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten tämä voisi olla vaikuttamatta lapsiin? Ei tämmöiset asiat pysy piilossa, vaikka kuinka haluaisi ja yrittäisi. Hieman on traumatisoivaa lapsena todistaa tämmöisiä asioita, se vaikuttaa koko loppuelämän ajan.

   Poista
 9. tosi mielenkiintoinen blogi, alanpa seuraamaan tätä :) ja juu, enpä ala mitään moraalisaarnaa tässä vetämään, kun tänne tulit kirjoittamaan kun et kavereiltas sellasta jaksa kuunnella. itsellänikin on ollut suhde varattuun mieheen, minä en ollut tosin rakastunut ja olin itsekin varattu. eipä kovin reilua touhua ollut, mutta pidin suuni visusti kiinni ja just kavereille tai kenellekään muulle en kertonu :d olsinpa keksiny tän :D ja olen sua siis muutaman vuoden vanhempi:)

  VastaaPoista
 10. Kiitos ano :) Kiva kuulla, että muutkin ovat olleet vähän samantapaisessa tilanteessa. Vai onko ihan oikein sanoa että "kiva" kuulla? No kuitenkin :)

  VastaaPoista
 11. sanoit, ettet oo itseäsi tähän pistäny, se vaan tapahtu. Niin mietihän että sinähän olet halunnut aloittaa suhteen, olisit AINA voinut kieltäytyä

  VastaaPoista
 12. Ano, aivan totta, mutta en keksi syytä miksi olisin kieltäytynyt. Joo, mies on perheellinen, mutta kerranhan täällä vain eletään, eikös? Itse ainakin uskon vakaasti eläväni vain kerran ja sen elämän aion elää täysillä.

  VastaaPoista
 13. mies varmaan selittää sulle rakkauttaan, mut tosi asia on, et käyttää sua vaan hyväks saadakseen elämäänsä uutta sisältöä. haloo, _perheellinen_.

  VastaaPoista
 14. Voi luoja. Toihan on miehelle kiva tilanne saa nuorta pesää ja vaimo hoitaa kotihommat ja pitää perheen kasassa. Ja 34-v mies joka hässii 17-v kanssa on pervo. Teillä ei ole mitään yhteistä ( tai jos on, mies on henkinen keskonen), aikuisen ihmisen silmissä 17-v on täys kakara vielä. SÄÄLITTÄVÄÄ ja NOLOA!

  VastaaPoista
 15. Älä välitä ilkeilyistä,elä elämääsi kuin itsestä tuntuu.Anna mennä jos rakastat.

  VastaaPoista
 16. Onko mielessäsi äynyt, että poliisi voi puuttus tämän blogin kautta tilanteesen?

  VastaaPoista
 17. Googlaapa/selvitäpä mitä tarkoittaa kolmenkympin kriisi. Kuulostaisi aikalailla siltä että Mikko voisi kärsiä siitä. Kriisillä on yleensä tapana häipyä hiljalleen parissa vuodessa.

  Mistä tiedät varmasti, ettei Mikko valehtele tunteistaan sua kotaan? Ihminen voi sanoa mitä tahansa saadakseen sen mitä haluaa...
  Mitä ajattelisit, jos Mikko sanoisi, ettei halua vielä ajatella yhteenmuuttoa?
  Puhuuko Mikko koskaan sun iästä niin, että kantaa huolta sun tulevaisuudesta(taloudellinen tilanne, opintojen tila, haluatko lapsia jne...)?
  Mitähän Mikon nykyiset lapset ajattelevat isän uudesta puolisosta? Mitä itse ajattelet Mikon lapsista? Olet äitipuoli ja sitä asiaa et voi paeta. Sun on hyväksyttävä myös se, että lapset ovat osa Mikon elämää(vaikkeivat teillä pysyvästi asuisi). Ja se elämä ei ole yhtä ruusuista kuin pari tuntia viikossa vieraiden lasten hoito!
  Nämä kysymykset tulee sun miettiä joka tapauksessa yksin mielessäs ja sen jälkeen yhdessä Mikon kanssa ennen yhteenmuuttoa. Sinä et voi olettaa Mikon elättävän sinut, eli miten aiot tuoda myös kortes teidän yhteiseen kekoon? Odottakaa yhteenmuuton kanssa ainakin siihen asti että täytät 18. Siihen asti sun vanhemmilla on huoltovelvollisuus sua kohtaan ja tarvitset niiden suostumuksen aikas moneenkin asiaan.
  Mitä ajattelet vanhempiesi ajattelevan siitä, että ovat luottaneet sinuun ja antaneet sinulle paljon vapauksia, siitä kiitoksena sinä et luota heihin sen vertaa, että kertoisit heille poikaystävästä?
  Pystytkö suhtautumaan Mikon nykyiseen vaimoon asiallisesti, vai onko hän vain haaska, josta täytyy päästä heti eroon? Kyllä vaan joudut hänenkin kanssa tekemisissä olemaan vielä monen monituista kertaa. Eikä teidän välit varmaankaan kovin iloiset ole.
  Toivoisin, että voit ajatella asiaa monelta eri kantilta ja aikuismaisesti. Teidän ikäero on aika valtava 17-vuotiaalle.
  Mikko on sua 2x vanhempi, eli hänellä on 2x enemmän elämänkokemusta. Mitä toivot/kuvittelet tämän tuovan teidän suhteeseen/elämään?
  Tämän ei ole tarkoitus tuomita millään tavalla, vaan toivon(ihan itsesi kannalta, ettet pilaa omaa elämääsi tekemällä hätiköityjä päätöksiä).
  Mikko sensijaan... Pyydäpä häntä avaamaan blogi kahden naisen pyörittleystä. Ihan mielenkiinnosta lukisi tuollaisen niljakkeen elämästä.

  VastaaPoista
 18. tietääkö "mikko" että kirjoitat suhteestanne blogia? ja oletko koskaan ajatellut että hänhän voisi olla sinun teini-isäsi, kun kuitenkin on ikäeroa sen verran paljon

  VastaaPoista
 19. Käyttää selvästi hyväkseen.
  Pilaat toisen naisen elämän. Jos ja kun jäät kiinni. Ja sinä sanot mitä me tullaan valittamaan tuntemattoman ihmisen elämää? Sinä avasit julkisen blogin jota kuka vain voi lukea ja kommentoida.
  Hieman lapsellista sanoa että kerran sitä eletään.
  Ei se tarkoita että sä voit sillon tehdä mitä vaan. EI niitä lakejakaa huvin vuoks olla keksitty. Ja kerran jos sun mies on tollanen, jolla on perhe ja seurustelee teinin kanssa, mistä sä tiedät että sillä ois jopa kolmas nainen. Ei sitä tiiä. EI sitä tiiä vaikka aurinkokaan nousis huomenna

  VastaaPoista
 20. Jos se Mikko OIKEESTI sua rakastais, se kertois ton salasuhteen sen vaimolle. Mies joka pettää, pettää myös toisenkin kerran. Älä huoli, kyllä sä saat vielä tietää miltä sen vaimosta tuntuu kun tämä kaikki selviää :)

  VastaaPoista
 21. Itselleni kävi 21-vuotiaana niin, että rakastuin 33-vuotiaaseen perheelliseen mieheen. Ystävystyimme ja jossain kohtaa kerroin tunteistani ja sain niihin vastauksen. Miehen avioliitto oli pettymyksiä täynnä, joten se päätttyi noin kolme vuotta tapaamisemme jälkeen. Monta kertaa sanoin miehelle, että jos hän eroaa, tekisi sen itsensä vuoksi, ja niin hän tekikin. Puoli vuotta siitä eteenpäin aloimme seurustella virallisesti. Nyt asumme yhdessä ja menemme ensi kesänä naimisiin. Miehen lapset asuvat kanssamme, sillä lasten äiti ei ole siinä kunnossa, että voisi heistä huolehtia. Tämäkin kertoo jotain ex-vaimosta. Joka tapauksessa suhteemme alkoi, kun olimme molemmat varattuja ja nyt olemme puolestamme varattuja toisillemme. Ei olisi voinut paremmin käydä, vaikka varmasti paljon ikävää eri vaiheisiin liittyi.

  VastaaPoista
 22. Huvituin, että käytät sanaa poikaystävä/miesystävä Mikosta, kun taas itse olet Rakastaja, et tyttöystävä. :D Seurustelu ei nyt varsinaisesti kuulu olla tuollaista, Mikon kohdalla se on pettämistä, omalla kohdallasi nuoruuden tyhmyyttä. Kun tää suhde kaatuu, voi tulla hieman naurua.

  VastaaPoista
 23. Oli kyllä mielenkiintoista luettavaa, mutta oma mielipiteeni on asiaan ; pettää kerran, pettää aina. Eli miksi luottaa mieheen joka pettää omaa vaimoansa. Taitaa itsellesi käydä samanlailla jos jatkat tuohon malliin. :) .. ansaitsisit parempaa

  VastaaPoista
 24. Go girl. Itseäni ei henk.kohtaisesti voisi vähempää kiinnostaa onko mies naimisissa vai ei, pettäminen on miehen päätös. Vaimokkeessa vika jos mies pettää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pettäjästä se enemmän kertoo kuin petettävästä.

   Poista
 25. Moikka! Ensinnäkin,älä välitä täällä muiden puheista.Itselläni oli samantyylinen tilanne viälä muutamia vuosia sitten,tilanne päätyi siihen että olen miehen kanssa onnellisesti kihloissa ollut jo kohta 4 vuotta,ja ei myöskään ole pettänyt tms.Hänkään ei vaan voinut asiaa tuoda julki erinäisten asioiden takia juuri silloin,vaan piti odottaa noin. vuosi ennen kuin he sitten vaimonsa kanssa erosivat.Ja lapset on aivan ihania,ne haluis asuu mielummin täällä meidän luona :) Joten tsemppiä,tiedän kuinka lujille se ottaa kun kellekkään ei voi sanoo mtn kun ymmärrystä tuskin heruisi,mutta jos todella tunnet tämän miehen,niin odotus kyllä kannattaa.Kannattaa silti miettiä vielä että ootko todella valmis tähän,esim.juuri niiden lasten takia.. mutta viälä kerran,tsemppiä oikein paljon!

  - Adele

  VastaaPoista
 26. Mua kiinnostais tietää mitä tää "Mikko" aattelee tästä blogista, tietääkö se edes koko häneen kohdistuvasta blogista??!
  Odotan vastaustasi :)

  VastaaPoista
 27. Trust (2010) <-- suosittelen, hyvä leffa!

  VastaaPoista
 28. Moi! Ihanaa, että oot löytäny tavan purkaa sun omia mietteitä! Jätä arvostelijat omaan arvoonsa! Kukaan ei voi kuitenkaan tarkalleen tietää teidän kahden välisiä asioita ja tuntemuksia. En ymmärrä mikä ongelma ihmisillä on siinä että tämä 'Mikko' on perheellinen. Suomessa on monta uusioperhettä. Toki oot itse vielä aika nuori, mutta minkäs niille tunteille mahtaa? Ikä on vaan numeroita! Voishan tämä 'Mikko' olla sun isäs joo, mutta ei ole, joten turha ihmisten siihenkään on vedota! Mutta sun kannattaa vielä miettiä tota ikäeroa, ootte niin eri elämänvaiheissa, että siitä voi tulla teijän kahen välille ongelmia/riitoja. Kaikkee hyvää sulle, toivon ettet tuu pettymään! :)

  VastaaPoista
 29. Valittajat: Eiköhän perhe ole jo tuhottu, jos mies alkaa haikailla muiden naisten perään. Erosta toipuu, lapsetkin. Lapset ymmärtävät sitten joskus että isä rakastui toiseen naiseen, eikä sille voi mitään.

  Candy: Joku jo sanoikin että ikä on vain numeroita, mutta mieti Mikko on tosiaan 33 v ja lapsiakin on. Oletko jo valmis äitipuoleksi, vaikka sulla on koko elämä edessä ja nuoruuden huvit näkemättä ? Toivon sulle kaikkea hyvää, ja jos nyt ns "huonosti" käy, ja Mikko jättääkin sut kuin nalli kalliolle, niin muista mitä itsekkin sanoit "Elämme vain kerran" jote pää pystyyn, meri on täynnä kaloja. :)

  VastaaPoista
 30. Itse olen reilu 30-vuotias ja seurustelen ikäisesi tytön kanssa. Meilläkin on paljon yhteistä ja juttu on vakavalla pohjalla, joten tsemppiä sinullekin. Minulla ei toki ole vaimoa ja lapsia, vaan saamme keskittyä täysin toisiimme. Ei kannata uskoa katkeria ihmisiä, kyllä me vanhemmat miehet ihan oikeasti pidämme teistä nuoremmista naisenaluista ihan muutenkin kuin lakanoiden välissä. Teiltä kun puuttuu juuri se viha, kyynisyys, masentuneisuus, joka vanhempia suhteesta toiseen pomppineita naisia vaivaa.

  VastaaPoista
 31. hmmm eli Mikko on rikollinen, valehtelija ja hyväksikäyttäjä :)

  SIINÄPÄ NAMU!

  VastaaPoista
 32. hmm tää blogi saa hiljaseks

  VastaaPoista
 33. Hei!
  Luin oikeestaa läpi kaikki nää sun tekstis täällä, ihan vaan mielenkiinnosta.
  Täytyy sanoa, ihan ekaksi, etten itse uskaltaisi vastaavaan juttuun lähteä mukaan, olin sitten kuinka rakastunut tahansa. Luulenpa että se johtuu siitä, että pelkäisin tulla jätetyksi ja jossain sisimmässäni mua kuvottaisi ajatus siitä että tällä miehellä on LAPSIA ja PERHE ja se on ihan eri elämänvaiheessa kun mä. Mutta niinkuin säkään, en mä oikeestaan välittäisi sen vaimosta, niin karulta kun se kuulostaakin.. No onneksi vastaavaa tilannetta ei ole tullut kohdalleni=)
  Oon ite sua vähän vanhempi ja oon sitä mieltä että kirjotat suht asialliseen sävyyn näistä asioista, minkä takia musta on tosi typerää että ihmiset tulee tänne huorittelemaan ja saarnaamaan moraalista. Luulisi että 17 vuotias osaa jo aikalailla päättää omista asioistaan ! Mua suoraan sanottuna ärsyttää joidenkin kommentit täällä. Älä välitä niistä:)
  Kumminkin haluisin vielä antaa sulle yhden ohjeen. Puhu Mikon kanssa näistä asioista ja siitä että kuinka tosissaan se on sun kanssa, ettei vain tule mitään pettymyksiä tai ettei hän tosiaan yhtäkkiä päätäkkään valita vaimoaan sinun sijaasi. Ihan sun parasta tässä vaan mietin...:) Mutta onnea jatkoon !

  VastaaPoista
 34. Elämä antaa, elämä ottaa mutta opettaa, täällä tuskin kukaan tietää oikeaa vastausta tuohon miten ns. tarina päättyy tai mikä olisi oikea ratkaisu. pidä pää kylmänä ja katso mitä tapahtuu, olet nuori ja maksat nuoruutesi tuohon suhteeseen mutta mikäli sitä haluat niin älä kadu myöhemmin.

  VastaaPoista
 35. Anonyymi kirjoitti...

  Onko mielessäsi äynyt, että poliisi voi puuttus tämän blogin kautta tilanteesen?

  ***
  jos jo yli 16-vuotias nii mitä vittua niiden pitäis tähän puuttua ?

  VastaaPoista
 36. Mäkin olin rakastunut vanhempaan mieheen jolla oli 2 lasta. Ensi huuman laannuttua aloin miettimään, että mä haluisin sittenkin kokea naimisiin menon ja ensimmäisen lapsen syntymän miehen kanssa, jolle ne tapahtumat olisi myös ensimmäisiä ja siten ainutlaatuisia. Ensimmäisen lapsen syntymää ei unohda koskaan eikä kyllä sitä vihille astumista, kun jännittää, hermostuttaa ja kaikki on niin uutta ja ihmeellistä. Oli ärsyttävää kun se aina mainitsi "joo sillonkun se synty niin oli näin ja näin asiat ja tehtiin éx vaimon kanssa se näin ja noin" en tod suosittele muuta kuin pitämään nyt hauskaa, niin kauan kuin toi huuma kestää. Ei mitään perhettä ainakaan kannata ton kans perustaa.

  VastaaPoista
 37. Tietääkö Mikko tästä blogista ja lukeeko hän?

  VastaaPoista
 38. Yleisesti alkaisin tässä vaiheessa vittuilemaan ja valittamaan että olet idiootti. Olen lukenut nyt vasta tämän ekan Bloggauksen mutta vaikutat suhteellisen fiksulta ihmiseltä ja asiallisesti kirjoitettu. Minun yleinen nyrkkisääntö suhteissa on että pitää olla samassa elämäntilanteessa. Muuta en osaa sanoa kun en teitä tunne. Muuten sanoisin samaa että varo ettei hyväksi käytä sinua. Mutta joskus on käynyt noissa asioissa hyvinkin.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 39. Itsekkin voisin sanoa ensimmäisen postauksen perusteella että tiedät varmasti mitä olet tekemässä. Minäkin rakastan itseäni 15 vuotta vanhempaa miestä. Tosin me olemme nykyisin kihloissa, mutta suhde alkoi ns. salarakkaana. Muista että päätät itse mitä teet. Jos olet onnellinen niin ole. Olet jo sen ikäinenkin että naimalupa on ja olet yli 16. Kenelläkään ei ole nokan koputtamista :) Nauttikaa toisistanne <3

  VastaaPoista
 40. Mieti mitä teette Mikon perheelle ja vaimolle. Poikaystäväni petti minua ja se mursi sydämeni. Uskon että rakastat Mikkoa syvästi mutta miettikää silti myös toisten ihmisten tunteita.

  VastaaPoista
 41. Mä oon korviani myöten ihastunut varattuun mieheen. :/ Tällä parilla ei ole lapsia... Itse olen yh-äiti. Mulla on pääkoppa ihan jumissa, koska en tiedä mitä tehdä... Nyt oon ite jättäny ottamatta mieheen yhteyttä, mutta tää ottaa itse yhteyttä. Me jäätiin kiinni jo, että tää mies oli mun luona yötä. Tästä yöstä nainen ei tiedä kuin murto-osan... Eikä sen jälkeen käydyistä tapaamisista, viesteistä, puheluista, halauksista, suudelmista yms. mitään... Toisaalta toivon, että tää loppuu, toisaalta janoan seuraavaa viestiä... Koska uskon vahvasti, että mies pysyy nykyisessä suhteessa ja se olen minä joka jää rannalle ruikuttamaan. :/

  VastaaPoista
 42. Sanoit miestäs Mikoks jo tän postauksen jossain vastauksessa, 9.12 klo 14, mut sit illan postauksessa jossa kirjotit Herra X, jota kutsun täällä vaikka Mikoks, klo 21.. Ja välillä sanot miksuks, ja on outoa keksiä omalle rakkaalleen outo nimi ja viel lempinimiä? Ja eikö se ois helpompaa sanoo tätä sun miestä Mikoks ku oikee nimi olis Mikko niin ei epältäis ja saisit rauhassa käyttää oikeaa nimeä? Tää on vaan mun teoria, mutta mutta.. outoa

  VastaaPoista
 43. kuvitellaan, että menisitte naimisiin (en kyllä usko sitä), niin miltä tuntuisi jos "MIKKO" esittäisi onnellista, mutta alkaisi kuitenki tapailla toista tyttö sinun tietämättä`? rakkaus on ohimenevää, niinkuin monet muutkin asiat

  VastaaPoista
 44. 35-vuotias mies, joka rakastuu 16-vuotiaaseen tyttöön (sen ikäinenhän olit kun aloititte) on pedofiili.

  Jos suhteestanne koittaa kaivaa jotain hyvää, niin läsnäolosi saattaa pelastaa hänen lapsensa hyväksikäytöltä. Kannaltasi on kuitenkin valitettavaa, että jonakin päivänä lakkaat itsekin olemasta tarpeeksi nuori hänelle, joten suosittelen irtautumaan suhteesta mahdollisimman pikaisesti.

  VastaaPoista
 45. Oon jo jonkin aikaa lueskellu sun blogia, usein saat hymyilemään kun oot niin kovin onnellisen oloinen! (:

  oon itse ollu jokseenki samassa tilanteessa, tavallaan pystyn samaistumaan siis. (toki meillä oli ikäeroa vaan kymmenisen vuotta mutta kumminkin, miehellä oli pieni lapsi ja vaimo)

  ja siis se mitä halusin sanoa oli se, että sä itse tiedät mikä on oikein, älä kuuntele anonyymien (kateellisia tai tyhmiä) kommentteja!

  kaikenkaikkiaan tästä tuli aika turha ja sekavaki kommentti, mutta toivon sulle ja mikolle kaikkea hyvää! c:

  VastaaPoista
 46. heiiii mä en ole ikinä ollu tollasessa tilanteessa :DD mut mä myöskin olen aika avoin ihminen tällasille asioille! luin postauksias aika usean ja totesin et suksikaa kuuseen kakki moralistiset typerykset! kuka sano et rakkaus kattoo ikää? toisekseen se että joku on naimisissa ja on perheellinen ei automaattisesti (ikävä kyllä) nykymaailmassa tarkota että rakastaa vaimoaan!? monet avioituu ja hankkii lapsia ja toteaa monen vuoden jälkeen et tosi rakkaus on muualla? mitäs väliä sillä on!? jos miehen onnellisuus riippuu candystä ni antaa mennä? onnetonko sen saakeli pitäis olla vaan koska nimi on paperissa? avioliito ei oo pieni asia ja jos mies todella rakastais vaimoaan ni ei se seurustelis sun kanssa? se seurustelee sun kanssa koska se rakastaa sua!! et oo rakastaja! oot rakas, tyttöystävä, läheinen, hänen kulta :)) antaa mennä neiti!!!!!!!<3

  VastaaPoista
 47. Mun vanhemmilla on yli kakstoista vuotta ikäeroa ja ne tapas kun mun äiti oli 18 ja isä 30-vuotias yksinhuoltaja. Ja vuoden päästä synnyin minä. Vanhemmillani tulee 20 vuotta yhdessäoloa täyteen tänä kesänä. Ei siis ole mitenkään pervoa tai ällöttävää tai hyväksikäyttöä, jos mies on vanhempi. Kuka ties, mit siitä ikinä seuraa :--) toivotan sulle todella paljon onnea suhteeseen ja toivon että kaikki menee hyvin ! :)

  VastaaPoista
 48. Pettäminen on nykypäivää, on aivan utipistista ajatella ettei kukaan vaikka vain ajatuksissaan pettäisi kumppaniaan. Tilaisuus tekee varkaan. Lasteni isä petti minua "säntillisesti" vuosia. Olin nuori, tyhmä ja naiivi. Jossain kohtaa se lakkasi sattumasta ja sen jälkeen oli helppo lähteä, kun ei ollut enää mitään tunteita, ei edes negatiivisia.
  Olen ajatellut että pettäjä on vastuussa, kenelle sinä olet vastuussa teoistasi? ei sinulla ole kumppania, ei lapsia...mies tapaa sinua varmasti parhaimmillaan ja kyllä: toinen nainen (tässä tapaksessa vaimo) hoitaa pyykit, lapset yms arkipäivän toimet.Miksi et nauttisi jos tuntuu hyvältä, jos kuvio toimii.
  Taas jos omatuntosi alkaa jossain vaiheessa soimata punnitse asia uudelleen.
  Mies kaipaa täyden huomion ja huolenpidon, sekä hellyyden hetkiä, yhteistä tekemistä...ehkä sinä voit tuoda ne hänen elämäänsä kun vaimo ei jaksa/ehdi/ole kiinnostunut. "Ihminen minua varten" , mikä ihana ajatus. jokainen on oman onnensa seppä. En sano että säilyisit ehjällä sydämellä tästä,mutta jokainen ihmissuhde on riski. Olen katsellut omien lasteni isä-kaipuuta sydän karrella , silti pettäminen oli mielestäni mieheni valinta, ei niiden naisten joiden kanssa hän oli. Pidä huoli että saat arvoisesi kohtelun, pidä huoli että päiväsi sisältävät muuta kuin puhelinsoiton odottelua, pidä itse huoli onnestasi.

  VastaaPoista
 49. jos se mikko niin kovasti sua rakastaa niin miksei jätä vaimoaan? miettisit vähän tyttö kulta.

  VastaaPoista
 50. "Samuli Koivulahti 11. maaliskuuta 2012 15.49
  35-vuotias mies, joka rakastuu 16-vuotiaaseen tyttöön (sen ikäinenhän olit kun aloititte) on pedofiili."

  Mie haluisin ite kertoo oman mielipiteeni asiaan ja toivon että sie lukisit ja miettisit tätä ihan ajan kanssa.

  Ensinnäkin tuo mitä Samuli oli tuolla aiemmin kommentoinu on ihan totta. Ja tuota asiaa mie aattelin ihan ensimmäisenä itekki. Mie oon ite tänä vuonna, Marraskuussa kuten sieki, 18 vuotta täyttävä. Mie käyn myös lukioo ja miulla on ihan normaali elämä. Mie ymmärrän että "rakkaus" (voiko sitä ihan rakkaudekskaan loppujen lopuks kutsua?)voi sekoittaa pään ja ihan lumoissaan uskoo toiselta mitä vaan, mutta jotenki mie itse asiassa haluisin et sie kuulisit niiltä kavereiltas sen moraalisaarnan koska sellasen mieki antasin miun kaverille jos se olis ku sie. ( en tiedä siis että onko ne kuullu jo tosta ymsyms koska en oo ku selaillu tätä siun blogiis)

  Pysytkö sie OIKEESTI luottamaan ja uskomaan "Mikkoon"? Miten kauan sie luulet että tuo juttu kestää? Entä ootko aatellu koskaan miltä tuo tilanne tuntus jos sie olisit sen "Mikon" vaimo? Joku teini tyttö vaan kertos netissä oman miehen elämästä ja pettämisestä ja kui pahalta se tuntus jo se miehen PETTÄMINEN nii vielä se että se "rakastaja" on joku teini?! Entäs ne lapset sitten? Mieti millanen niitten elämä vois tulla olemaan jos( ja aika varmasti KUN) ne joskus sais tietää niitten isästä jotain tollasta? Eikö ole aika sairasta?

  En haluu syyttää sinuu tästä mutta koska sie tuot tän pettämistarinan tänne julkisuuteen ja kaikkien nähtäville nii siullehhan mie tästä sit sanon. Ensinäki kirjota tästä mielummin vaikka päiväkirjaan ku vielä tuntuu siltä ettet ota yhtään vastaan ku muut yrittää täällä netissä sinuu herätellä todellisuuteen. Toiseks POISTA TÄMÄ BLOGI.. ihan vaan sen takia että tän kirjottaminen on jo loukkaavaa sitä petettävää naista ja kaikkia muita sen ympärillä olevia läheisiä kohtaan (lapsia, sukulaisia yms)

  Mie uskon todellaki että tollasen "salaisuuden" (ei se nyt enää mikään kovin suuri salaisuus oo ku levittelet siitä tietoo täällä netissä) pitäminen on vaikeeta ja noitten asioitten miettiminen yksin ei todellakaan oo helppoa mutta toisaalta sie oot ite menny tohon tilanteeseen ja antanu kaiken tapahtuu.

  Miulla ois NIIIN paljon sanottavaa siulle mutta en ees jaksa kirjottaa kaikkee tähän! Tää ei siis oo siun syys periaatteessa mutta just koska siulle voin tän sanoo, nii sanon että herätä se mies todellisuuteen ja sano sille että ei kituuta sitä vaimoosa yhtään enempää vaan eroaa siitä sitten mieluummin! Tollanen tahallinen toisen loukkaaminen (tässä tapauksessa pettämällä) on erittäin törkeetä!!!

  Sitä paitsi mie oon melkein siun ikänen ja osaan tosiaan aatella niinku sie mutta en silti osaa käsittää tätä tilannetta.. miten helvetissä voit ees päätyy toiseks osapuoleks pettämään? Varmasti se mies on aivan ihana ja kaikkee mahollista mutta ootko oikeesti ikinä aatellu että se ei välttämättä haluu siulta muuta ku seksii? Ei sillä välttämättä oo sinuu kohtaan mitään syvempiä tunteita että älä hyvä ihminen uppoudu sen lumoihin! Ja haluisin vaan nähä että miten teijän suhde käytännössä toimis ku ikäero on aika valtava.. Kai se voiski toimii mutta kuinka kauan?...

  Ota ittees niskasta kiinni ja irtaudu hyvä ihminen tosta ennen ku sinuun sattuu!!! Sie et nimittäin oo varmasti sen miehen listalla ensimmäisenä jos se joutuu jossain vaiheessa vastuuseen ja miettimään että kumman naisen se mieluummin ottas elämäänsä.... Ja huomioi että varmasti tän jossain vaiheessa ees joku "Mikon" naapuri hoksaa, koska en usko että keltään jää huomaamatta jos niiden luona ramppais aina vaimon lähdettyä joku teini tyttö..

  Pidä varasi! En usko että tuo tulee päättymään hyvin..kenenkään osalta.. :s

  VastaaPoista
 51. Päätin yllättäen lukea ekan postauksesi vaikka olen seurannut blogia alusta asti. En muistanut yhtään että halusit välttää kaverien moraalisaarnan. Eikö nyt jo tuntuisi siltä että sekin oisi ollu helpompi tie käydä ku kuunnella tuntemattomien ihmisten ala-arvoistakin haukkumista? Luulis että jos sulla on aitoja ystäviä, poistasit tämän koko paskan ja alkaisit elämään oikeaa elämää.

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3