tiistai 30. lokakuuta 2012

Onko aika uskaltaa?

Iltaa.

Mulla on enskuussa kauan odotettu syntymäpäivä, jollon hyppään teini-iästä aikuisuuteen ja täysi-ikäisyyteen, ottaen vastaan sen tuomat uudet haasteet ja vastuut.

Ollaan kavereiden kanssa mietitty, et mitä tehtäis mun synttäreillä. Oon vähän kuulostellu porukoilta, et voisko ne sponssata mulle lahjaks yhen ihanan luksusmökin viikonlopuks, jonne mentäis porukalla juhlimaan mun synttäreitä ja pitkä ja järjestelmällinen kinuaminen ja suostuttelu on alkanu tuottamaan tulosta. :) Osasyynä porukoiden suostuvaiseen mieleen on luultavasti se, että ne tuntee huonoa omaatuntoa riitelystään ja siitä, että oon joutunu sen keskelle.
Koska oon mestari saamaan tahtoni läpi, oon tietenkin muistuttanut porukoita siitä, että oon joutunu kuuntelee niiden faittinkia. Oon kauhee, mutta joskus on käytettävä likaisia keinoja saadakseen, mitä haluaa ja voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että viimeaikaisten koettelemusten takia oon kyllä todellakin ansainnut ton mökkiviikonlopun.

Nyt oonkin tässä kelaillu, et oisko ihan hullua ja tyhmää ottaa Mikko mukaan mun synttäribailuihin ja esitellä se vihdoin ja viimein kavereille mun miehenä? Siinä olis loistava tilaisuus mun kavereille tutustua Mikkoon ja Mikon niihin. Paljon parempi niin, että ne näkis sen itse, eikä se, että puhuisin vaan niille Mikosta ja ne vois saada siitä aivan väärän mielikuvan..
Koska senhän meidän jutusta voi erittäinkin helposti saada. :/

Tosin järkevintähän olis ehkä jättää kertomatta koko totuutta, esim. Mikon vaimosta ja lapsista.. Ainakin vielä tässä vaiheessa.
Luulen, et ihmisten on helpompi suhtautua niihin sitten myöhemmin, kun ne on ensin saanut tutustua Mikkoon ihmisenä, ilman tietoa ns. "sivuseikoista".

Vaikken nyt väitä, että Mikon vaimo ja lapset olis täysin merkityksettömiä sivuseikkoja, vaikka ne sitä kuitenkin omalla tavallaan meidän suhteen kannalta onkin, koska ne ei kuulu meidän kahden väliseen yhteyteen ja siihen, mitä meidän välillä on.
Tottakai ne on aina läsnä omalla tavallaan, eikä niitä voi pyyhkiä pois, mutta siltikään meidän suhde ja tunteet ei rakennu Mikon vaimon ja lapsien ympärille, eikä ne määritä meidän välistä "yhteyttä".

Kun oon Mikon kanssa, tuntuu ettei maailmassa oo muita kun me kaks. Meillä on menny viimeaikoina paremmin kun pitkään aikaan, Mikko on saanu mut rakastumaan itseensä uudestaan ja lujempaan. <3

Täytyy nyt vielä funtsia tota synttäri-Mikko asiaa.. Olis vaan niin ihana viettää mun isoa ja tärkeää päivää kaikkien rakkaiden ihmisten kanssa, joten Mikon läsnäolo olis ihan mieletöntä.
Samalla se vois olla jotenkin luonnollisempaa ja hyväksyttävämpääkin esitellä Mikko mun täysi-ikäistymis-synttäreillä.

Noh, saa nähdä...Pitäähän mun kysyä Mikoltakin asiaa, en voi tietää mitä se on tästä mieltä. Nyt meen juomaan äipän tekemää soppaa, joka helpottaa huonoa oloa. (Jep, oon vieläkin kipeenä.:))

103 kommenttia:

 1. mun mielestä toi on hyvä idea ottaa mikko mukaan synttäreille (: parempi antaa ihmisten tutustua toisiinsa niin välttyy monilta väärinkäsityksiltä. ei ehkä sitte käy niinkuin mulle kävi.. (--:

  VastaaPoista
 2. Ootko varma, haluaisko itse Mikko edes esittäytyä kavereilles? Just asking. Synttärionnittelut näin etukäteen.

  VastaaPoista
 3. Onnee jo etukäteen!;)

  Mut ootko miettiny, että joku sun kavereista voi tietää Mikon ja sen perheen?

  VastaaPoista
 4. Teini olet niin kauan, kunnes täytät 20 :p teini tulee englannista, TEENage.. EighTEEN, nineTEEN..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heeeei uuurpÅ! Minäkin TEEN vaikka mitä mutta en silti ole enää teini. :)

   Poista
  2. Koska suomenkielen sanalla "tehdä" ja sen sanamuodolla "teen" on HYVIN paljon tekemistä englanninkielen sanalla "teen" eli suomennettuna "teini". Voi hyvä päivää nyt ihmiset............

   Poista
  3. "Teini-sanaa ei ole johdettu englannin teen-sanasta, vaikka se sopisi siihen tarkoitukseltaan hyvin."

   t: Wikipedia

   Poista
 5. No voi päivää mitä provosointia. Ja taas naiivi ajatusmaailma paistaa joka saatanan ilmansuuntaan. Etkö tosissaa osaa elää ilman manipulointia ja sitä "likaista peliä"? Eikö vastuunkantaminen alkanut jo 15-16vuotiaana? Eikä nyt vasta kun täytät ton maagisen 18 vuotta.

  Säälittävää, et sunkaltaiset sydämettömät omaa etua hakevat ihmiset saastuttaa tätä maailmaa ja myrkyttää mieliä. Surullista toi sun elämä ja se miten kohtelet sun vanhempia.

  VastaaPoista
 6. Hmm mä en ehkä vielä uskaltais esitellä mikkoa.. jotenkin pelottais, että jos joku sun kaveri vaikka tietäs sen ja tietäs että se on naimisissa..

  VastaaPoista
 7. Todellakin esittelet kavereilles! Teillähän on nyt aika muuttaa yhteen ja sanot suoraan että koska ikäeron takia et halunnut kertoa aikaisemmin vaikka ooottekin pitkään yhdessä ollu.

  VastaaPoista
 8. Tulis ainakin testattua jaksaako Mikko teinien kanssa hengata. Mökistä kun karkuun ei niin helpolla pääse. Onnea vaan Mikolle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mies ei ainakaan jaksais. Minä olen 18v ja hän 32v. Onneks mulla ei noita teinikavereita olekaan..

   Poista
 9. Ainakin sen perusteella mitä oot aikaisemmin kertonut niin olis aika ihme jos mikko suostuis tulla sinne tutustumaan kaikkiin sun kavereihin. Eikö se muka enää pelkää kiinnijäämistä?muiden postausten perusteella se pelkää sitä paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin... Vaikka eikös sun täysi-ikäisyyden koittaessa teidän suhteenkin olis tarkotus paljastua? Tai jotain tänsuuntaista oon ainakin käsittänyt.

   Poista
 10. Ei se täysikäisyys susta aikuista tee. Ihan yhtä lapsi olet edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. .... varsinkin jos haluat esitellä pettämiskumppanin ystävilles... vaikkette te olis vielä ihan sänkyyn menny nii kyl toi on pettämistä, usko pois. (täällä on yks petetty) Mut synttärionnittelut kuiteski :)

   Poista
 11. Juonenkäänteet alkavat kyllä olemaan aika hupaisia :)

  Juuh, noh, eiköhän tämä Mikkoliini lähde riemusta kattoon hyppien juopottelemaan teinilauman keskelle :D
  Ja varmaan se erokin jo tullut koska esittelisit miehenäsi? :)

  Kerrotko sitten vasta uuden tarinan kun olette "mökillä" olleet? :)

  VastaaPoista
 12. Kuinka kauan olette Mikon kanssa olleet yhdessä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *Salasuhteessa. Yhdessä oleminen tarkoittaa seurustelusuhdetta, joka kestää päivänvalon.

   Poista
 13. pyydä mikko strippariks sinne nii kaikki luulee et oot vaa palkannu sen ja näin mikko on mukana synttäreillä! mahtava idea

  VastaaPoista
 14. älä ihan vielä esittele mikko ystävillesi, juhlikaa ystävien kesken täysi-ikäisyyttäsi ja pitäkää hauskaa keskenänne! :) jotkut ystävistäsi saattaisivat hämmentyä liikaa mikosta ja sitten juhlista tulisi noh kiusalliset. Maltat varmaanki hetken odottaa tilaisuuksia kuitenkin tulee. :) ensin kannattaa kertoa mikosta parhaille ystäville ja myös ne pikku seikat mikosta tarkoitan vaimoa ja lapsia. Kyllä sen mikon esittely aika tulee vielä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin samaa mieltä! Älä pilaa synttäreitäs. Niiden tulis olla ikimuistoiset ja ihanat positiivises mieles!

   Poista
 15. Mitähän mikko tykkää noista nuorten 18vee paardeista? :D ja mitäs si jos kaveris näkeeki mikon perheensä kans vaikka kaupassa?

  VastaaPoista
 16. Sanokoot muut mitä tahansa, mut mä oon sitä mieltä on tää on ehdottomasti mielenkiintosin blogi mitä oon lukenu:D siis sun elämä vaikuttaa jotenki kauheen jännältä ja täällä ruudun toisella puolella jännitetään sun kanssa!:D Mieletön tarina sulla!

  http://blingofmylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 17. painu nyt katariina jo vit.ttuun vinkumasta blogissas
  fake koko blogis

  VastaaPoista
 18. musta ainakin tuntuis oudolta ajatus, että viet sun miehes, joka on huomattavan paljon vanhempi sun teini-ikäisten ystävien keskelle. tunnelma voi helposti muuttua vaivaantuneeks, kun sun ystävät ei tiedä miten suhtautuu mikkoon ym. ja tuskimpa mikkokaan välttämättä tahtoo viettää viikonloppuaan teinien juomingeissa. jos tahdot kuitenkin pian esitellä mikon ystävilles, suosittelen jotain neutraalimpaa tapaamista. teette kuitenkin niin kuin itse näätte parhaaksi, toivottavasti synttärisi onnistuvat :)

  VastaaPoista
 19. Vieläkös jaksat tätä tarinaa kekkailla? On tämäkin silti omanlaisena harrastus.

  Kivat sulle!

  VastaaPoista
 20. Olet kehuskellut paljon että teillä menee Mikon kaa hyvin, mutta et kerro tarkemmin mitä kaikkee te ootte tehny :( Ei kauheemmin kiinnosta lukea sun perheongelmista ja siitä että täytät 18-vuotta.. Sun ja Mikon parisuhteen takia tätä blogia luetaan!

  VastaaPoista
 21. No, aikuisena naisena tulet ymmärtämään (et vielä pitkään aikaan), ettei ole todellakaan soveliasta ottaa toisen naisen miestä juhliin mukaan ja esitellä tätä sinun miehenäsi. Koeta nyt Candy muistaa että Mikko on hänen vaimonsa mies, ei sinun. Ei mikään muu kuin pettävä mies joka leikkii suhdetta kanssasi.
  Mulla on täysin sympatiat Mikon vaimon puolella. Tuo peli jota te pelaatte on sairas ja itsekäs. Etkö sinä vieläkään ymmärrä ettei se Mikko ole vaimoaan jättämässä, jos olisi, hän olisi sen jo tehnyt.
  Paha saa vielä palkkansa, eli sinä ja Mikko tulette vielä elämänne varrella kiehumaan omissa liemissänne.

  VastaaPoista
 22. Jos Mikon tuot mukana sinne mökille, niin suosittelen ettet kerro kavereilles, että on yhä naimisissa, tulis varmasti aika epämielyttävä ilmapiiri sun synttäreille. Uskottavampaa olis jos sanoisit, että Mikko _on ollut_ naimisissa ja on eronnut esim pari vuotta sitten ja te Mikon kanssa ootte tutustuneet muka vasta vuosi sitten. Lapsistakaan en itse välttämättä kertois, sen voit kertoa kavereilles vasta sitten kun ovat "hyväksyneet" Mikon ja tutustuneet häneen. Mikon iässä on monille varmasti jo sulateltavaa, kaikkihan kun osaavat laskea yhteen 1+1 että ootte (valekertomusksen mukaan) tutustuneet sillon kun olit 17 vuotias eli yhtä alaikäinen.

  Ps. Nykyään postaat kerran kuukaudessa? Lukijat katoaa tuota menoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eiköhän saman tien kannata valehdella Mikonkin ikä, miksei etunimeäkin. Hei, valehtele myös että oletkin itse jo 20, niin saat väkeviä Alkosta ja vaikutat tosi kypsältä muutenkin!

   Joo ei. Saattaa nopeasti ajatellen vaikuttaa ihan pikkujutulta lipsauttaa valhe siellä ja toinen täällä, mutta maksun aika niistä tulee ennemmin tai myöhemmin. Naurettavaa heittää oma viimeinenkin moraalinsa ja luotettavuutensa ystävien silmissä hatelikkoon sen takia, että saisi raahata äijänsä synttäreilleen.

   En muutenkaan suosita Mikon tuomista synttäreille. Teidän tilanne on vielä ihan levällään, olitpa kuinka rakastunut ja päivää yli täysi-ikäinen tahansa. Tee nyt siitä päivästä mukavia muistoja, jotka eivät liity epävarmaan suhteeseen, manipuloimiseen ja valehtelemiseen. Ettei sitten keinutuolissa kaduta.

   Onnea haasteisiin ja vastuuseen - äänestäminen ja viinan diilaaminen kavereille on rankkaa. :P

   Poista
 23. Ehdottomasti Mikko vaan mukaan jos se suostuu :)!!

  VastaaPoista
 24. Entä jos joku sun kavereista tietääkin Mikon ja tietää että se on naimisissa?? Olis aika noloo.. xD

  VastaaPoista
 25. Oletko varma ettei joku kavereistas tiedä Mikon ja/tai Mikon vaimon? Olis aika noloa kun esittelisit sen SUN miehenäsi ja sitten pääsiskin käymään noin.. xD Mutta onnea vaan!! :)

  VastaaPoista
 26. Miksei mikko oo jo eronnu vaimostaan? Jos se sua rakastais oikeesti nii se ois eronnu jo kaua sitte vaimostaan! Miks mikkoa pelottaa että jäätte kiinni? Koska sen ei tarvis pelätä jos se sua oikeesti rakastais, eli se käyttää sua vaan hyväks! Oot vielä aika kersa! Aikuistut tota menoo ehkä aikasintaan 30vuotiaana...

  VastaaPoista
 27. Musta ois aika outoa, jos jossain teinibileissä ois AIKUINEN MIES :-----DDDD Ei pahalla, mutta hitler

  VastaaPoista
 28. No nyt ainakin candy tunnistetaan :D varmaan joku kaverisikin voi seurata tätä blogia nii jos jonkun kaverila on jonkinajan kuluttua 18v synttärit ja tämä vielä esittelee mieskvarinsa siellä ni eiköhän peli ole selvä.

  VastaaPoista
 29. "pyydä mikko strippariks sinne nii kaikki luulee et oot vaa palkannu sen ja näin mikko on mukana synttäreillä! mahtava idea"
  - hahahha hajosin ääneen tälle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi heh heh ku oli hauskaa. oletko kenties candyn einstein ystävä :D

   Poista
  2. Vai ootkohan sä ite joku Einstein-ystävä jos toi ei oo susta hauskaa.Ei kun toihan onkin ihan ÄLYTTÖMÄN hyvä idea :D

   Poista
 30. Sinuna en ottaisi Mikkoa mukaan mökille. Kuten jo useammat ovat sanoneet, joku neutraalimpi paikka olisi hyvä, ja tytöt (ja Mikko) vois vaivautua kun tulee sellainen tilanne vastaan. Ja kuitenkin, kannattaa kysyä suoraan Mikolta, että haluaako hän ystäviäsi nähdä (vielä). Joskushan sekin tulee sitten vastaan. Ja sitä tilannetta kannattaa tosiaan valmistella pikkuhiljaa niin ystäviesi kuin Mikonkin kannalta. Olisi paljon parempi että kerrot ystävillesi että seurustelet, muttet ole kertonut koska kauhea ikäero tms.

  Mutta kuitenkin, onnea :)

  VastaaPoista
 31. Mitä ihmettä?? Oikeasti joku valehtelisi kavereilleen??
  Ihan normaaleissa kaveripiireissä tuollaiset kyllä hyväksytään, tärkeintähän on se, että kaveri on onnellinen! Jos ja kun Mikko kohtelee sua hyvin, ei ole mitään ongelmaa.
  Olen edelleenkin se yli 30v. nainen ja olen monestikin ollut n. 18 -vuotiaiden bileissä. Ihan hauskaahan niissä on! Ei aina tarvitse olla niin aikuista ja konservatiivista, kaikkihan me ollaan teinejä ja nuoria oltu! En ymmärrä näitä kommentteja.
  Suurin osa tuntemistani alle 21 -vuotiaista ovat todella fiksuja ja vastuuntuntoisia. Tosin olen sanonut, että ehkä oman tuttuni ovat jotenkin normaalia fiksumpaa porukkaa :)
  Candy vaikuttaa myös ihan järkevältä tytöltä.

  VastaaPoista
 32. Heh heh, meinasin tikahtua/tukehtua kun luin tuota kohtaa" Mikko mukaan mökille.."Ei ole todellista. Itse miehenä 38v, en jaksaisi istua teinibileissä 2minuuttia kauempaa, ei helvata.

  VastaaPoista
 33. Miten niin -JOSKUS TÄYTYY KÄYTTÄÄ LIKAISIA KEINOJA- Siiis sähän käytät niitä koko ajan, elät niillä. Niin kuin kaikki narskut!(narsistit)

  VastaaPoista
 34. Oi Kändi Kändi, milloin muistat,että Mikko EI ole sinun mies, vaan toisen naisen mies,aviomies ja lasten isä. Sinä olet hänen muotia oleva salarakas,nothing else tyttö pieni. Kuka normi 40kymppinen mies haluaa lasten kanssa keskelle ei mitään teinien kans örveltämään? Oikein, ei kukaan. Vain joku jälkeen jäänyt tai lapsiin sekaantuja.

  VastaaPoista
 35. Mikolle olis kyllä paratiisi päästä teinipillu-mökkiviikonloppua viettämään. Sun kaverit olis sen perään ja tsägällä kännissä Mikko olis niiden perään. Mieti nyt vielä haluatko jakaa miehes muiden tyttöjen kanssa. Pahimmassa tapauksessa Mikko ja joku kaverisi alkavat pitää yhtä sun seläntakana..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitat kai PARHAIMMASSA tapauksessa. Olis melko ironista ja kieltämättä aika kova kolaus kändille saada samalla mitalla ;)

   Poista
 36. No, sinänsä kai ihan kiva idea viedä Mikko mökille. Mutta miksi luulet, että aikuinen mies jaksaisi katsella teini-ikäisten kännäämistä muutamaa tuntia kauempaa? Vaikka se jaksaisikin sua, niin epäilen vahvasti, että muut sun ikäiset menis siinä samalla noin isossa porukassa ja vieläpä juhlatunnelmissa. 18v täyttäminen ei tee susta tai sun ystävistä vähempää teiniä kolmikymppisen miehen silmissä. Sori.

  VastaaPoista
 37. En tiedä, itse jos olisin ystäväsi, niin olisin aika loukkaantunut, jos et olisi kertonut mitään suhteestas ja sit vaan toisit tyypin paikalle mitään varoittamatta. Siis koitan vaan sanoa, että ehkä kannattaisi ensin puhua noille sun ystävilles, ettei niille tuu sellanen olo että oot niille valehdellu. Mutta onnea synttäreistä :3

  VastaaPoista
 38. Uijui oletpa rohkea kun uskallat tuoda Mikon kavereille näytille! Eikö teidän pitäisi jo olla avoimesti yhdessä ja vaikka asua saman katon alla? Jos tuota vauhtia etenette niin Mikkosesi ehtii jo ihastua johonkin nuorempaan.. Kun vaimon kanssa on niin "kamalaa".

  P.S. Luulen että Mikko(si) ja hänen vaimonsa ovat juuri sekstailemassa. Toivotan heille onnea. Muutaman vuoden päästä tajuat kuinka tuhlasit nuoruutesi niin rakastuneena valehtelevaan mieheen. Mistäkö tiedän että Mikko on valehtelija? No siitä, että hän on kerran luvannut vaimolleen rakastaa ja olla uskollinen, niin, onko hän? Heiilä ei kuitenkaan taida olla mikään vapaa suhde..:p

  VastaaPoista
 39. Kuule Candy... Itsekin odotin 18-vuotisjuhlia kuin kuuta nousevaa ja sitä, että olisin vihdoin täysi-ikäinen. Mutta se ei muuttanutkaan elämääni suunnattomasti. Ei se vastuu vaan valitettavasti yhtäkkiä sun elämääs pomppaa vaan sitä on haalittu jo valmiiksi pikkuhiljaa matkan varrella. Tietysti 18-vuotias saa ajaa autoa ja pääsee baariin, mutta ei se elämä kertarysäyksellä miksikään muutu. En tahdo latistaa tunnelmaa, onnea vaan täysikäisyydelle sitten, kun se koittaa, mutta pidä mielessä ;)

  Ja sitten siitä Mikosta... Enhän mä osaa teidän suhteesta mitään sanoa, mutta toivoisin et pitäisit varas. Avioliitto on iso juttu ja toivon tosiaan, että Mikko ottaisi vastuuta teoistaan ja kertoisi vaimolleen. Koska näin sekä suhun, että vaimoon tulee sattumaan ja kovaa. En sano tätä pahalla, mutta valitettavasti erot on aina ikäviä ja varsinkin jos toinen osapuoli on pettänyt... Ja niin se vain on, että vaikka et pidä itseäsi "toisena naisena" niin sinä ja Mikko olette pettäneet Mikon vaimoa ja se tulee olemaan naisraukalle rankkaa. Älä vihaa tuota naista, sillä vaikka hän olisikin ollut kauhea Mikkoa kohtaan, hän tuskin on mitään sinua vastaan tehnyt. Eli valitettavasti et voi häntä tuomita, jos et häntä henk. koht. tunne. Tiedän, että on helpompaa suhtautua vaimoon ilkeänä, mutta älä tee niin. Sillä muista, riitaan tarvitaan aina kaksi ja jos Mikolla ja hänen vaimollaan on riitaa, niin Mikko on silloin lähtenyt mukaan riitelemään (jos vaimo on riidan aloittanut).
  Osoita oma "kypsyytesi" äläkä tuomitse vaimoa suoraan Mikon sanojen perusteella. Ensivaikutelma voi pettää.

  Sitä kyllä paheksun suuresti, että koetat saada tahtosi läpi muistuttamalla vanhempiasi heidän riidoistaan... Candy, aina ei voi saada kaikkea mitä haluaa ja se sinunkin pitää ymmärtää! Tiedän, että vanhempien riitely on ikävää, mutta et voi muistuttaa heitä siitä sovinnon jälkeen, sillä heidän välinsä tulehtuvat entisestään. Sinun, pian täysi-ikäisenä pitää ymmärtää ettei ole oikein vääntää veistä vanhempiesi haavoissa. Minusta kyseinen osoittaa vain itsekkyyttä ja silkkaa röyhkeyttä.
  Vaikka kuinka "ansaitset" mökkiviikonloppusi, niin et voi silti olla tosissasi, että kiusaat vanhempiasi noin! He ovat varmasti pahoillaan, että olet joutunut kuuntelemaan ja elämään heidän riitojensa keskellä, mutta aikuismaisempaa käytöstä olisi antaa heille anteeksi ja osoittaa, että ansaitset käytöksesi perusteella hauskan viikonlopun ystäviesi kanssa. Osoita, että olet ikäistäsi kypsempi äläkä käyttäydy kuin hemmoteltu kakara. Niin sitä arvostusta ansaitaan.

  Kauhea moraalisaarna ja pyydän sitä anteeksi. Ei ole minun tehtäväni puuttua elämääsi, mutta tahtoisin vain nähdä sinun näyttävän kypsyytesi näissä asioissa. Toivoisin myös, ettet anna Mikon venkuilla liian pitkään avioliittonsa ja sinun välillä. Oli syy mikä vaan, nykyinen tilanne satuttaa sekä sinua, että Mikon vaimoa.

  VastaaPoista
 40. Kuinka voit suunnitella Mikon kanssa yhteistä tulevaisuutta jos et edes kavereillesi uskalla kertoa totuutta hänestä? Aiotko olla salarakas ja kolmas pyörä vielä kymmenenkin vuoden kuluttua? Blogi pysyisi kiinnostavana jos jotain muutakin tapahtuisi, kuin paikallaan junnaamista ja salaisia tapaamisia Mikkosen kanssa. Ottakaa nyt jotain edistysaskelia, jos on tarkoitus. En ole avioeron kannalla enkä pettämisen, joten toivon että kaikki päättyy onnellisesti ja Candy löydät muuta seuraa.. Jotain hotimpaa kuin Mikkonen.. Ehkä nuoret sinisilmäsi joskus aukenevat, kun vain nyt päästäisit Mikkosesta irti..:d

  T. 22 v neitokainen

  P.S. Eikö parisuhteen pitäisi olla pohjimmiltaan onnellinen ja vakaa vaikka välillä tulee ongelmia? Teidän parisuhteessa on pieni onnellisuus pinnassa, mutta kun hiukan tongitaan syvemmältä, se on vain täynnä ongelmia.. Kuinka voit olla onnellinen? Ehkä oot katsonut liikaa elokuvia ja moraalikäsityksesi on kieroutunut, niinkuin suurimmalla osalla ihmisiä. Muista Candy leffat ei oo totta. Ja osa vaan perustuu toteen.

  VastaaPoista
 41. Harmi tosiaan, että kirjoittelet enää niin harvakseltaan. On ollut ilo seurata blogiasi, olen itse käynyt läpi aika samankaltaisen suhteen, samanlaisia tunteita, kokemuksia, näkemyksiä... Ja mikä parasta, voin sanoa ymmärtäväni sinua. Vaikket kaikkea kirjoitakkaan, tiedän myös sen, ettei tuollainen suhde oikeasti ole pelkkää ruusuilla tanssimista, tiedän sen tunteen kun oma mieli meinaa tuhota suhteen, kun ei enää tiedä mihin uskoa.

  Neuvona: Pidä pää kylmänä ja usko vain siihen mitä järki sanoo, jos annat negatiivisille tunteille vallan, tuhoat lopulta itse koko suhteen. Usko itseesi, usko "Mikkoon". Usko teihin. :) Älä usko niihin jotka täällä epäilevät sinua, äläkä anna heidän tehdä sinusta epävarmaa, äläkä koskaan lakkaa uskomasta itseesi. Sinun elämäsi, sinun valintasi.

  Oma suhteeni tosin oli tuhoon tuomittu ennen kuin alkoi, mutten tyhmänä teininä sitä tajunnut.

  Toivon koko sydämestäni, ettei sinulle käy niin ja voitte joku päivä kävellä käsikkäin ilman pelkoa siitä, "että joku näkee".

  Tsemppiä, toivottavasti teidän yhteinen elämänne alkaa pian, salailu on raskasta ja valehtelu läheisille on kurjaa! Kaikkea hyvää elämääsi! :)

  T. Taciti

  VastaaPoista
 42. Juuh.. enpä minä ainakaan ottaisi mökkipartyihin Mikkoa mukaan. Ja en ihan usko, että hän sinne lähtisikään. Paitsi, jos sulla on yli 20 vuotiaita kavereita, jotka sinne tulee, niin silloin voisi ehkä ottaa.

  Yritän itse kolmikymppisenä miettiä tässä, että, miltä minusta tuntuisi olla paikassa jossa olisi rakastettuni lisäksi muitakin - luultavasti samaa sukupuolta rakastettuni kanssa olevia 18 vuotiaita.. Mutta tuntuu niin vaikealta tuo asetelma, kun ikähän on numeroita.. (ja kuitenkin olisi aika outoa jos rakastuisin 15- vuotiaaseen.. silloin tekisi mieli jo mennä hoitoon.) Mitenkään teidän elämäänne mollaamatta, mä puhuin vain omasta fiiliksestä.

  Onnea ja hyviä synttäreitä! Kerrothan pian, että aiotko ottaa/ tai haluaako Mikko, jos ehdotat, lähteä sinne möksälle?

  VastaaPoista
 43. Kannattaisko odottaa, että Mikko on virallisesti edes asumuserossa vaimostaan ennekuin esittelet kavereilles? Nimittäin vaikka ei ajattelisi sekunttiakaan teidän ikäeroa tai täysi-ikäisyyskysymystä, olet edelleen "se toinen nainen" ja se ei ole sosiaalisesti hyväksytty seurustelun muoto. Voit varautua siihen, että läheisimmätkin ystäväsi tuomitsevat sinut ja ja hänet. Parasta olis oottaa siihen, että Mikolla on oma erillinen osoite entisestä avioperheestään ja voit ylpeänä sanoa, että tässä on Mikko, hän on eronnut (eli vapaa).

  VastaaPoista
 44. Itse ainakin odottaisin vielä ennen kuin Mikkoa kellekkään esittelet. olen jo pitkän aikaa lukenut tätä blogia ja on kyllä hyvää tekstiä en sitten tiedä onko aitoa vai ei mutta ei sillä väliä.
  Silloin kun Mikolla on eropaperit käsissä ja sinä olet tutustunut hänen lapsiinsa silloin uskon että kannattaa Mikko näytille viedä kavereillesi. Ja vaikka se tuntuukin omituiselta sitten olla synttäri pailuissa ilman Mikkoa, mutta jos on mukavaa se unohtuu varmasti :)

  VastaaPoista
 45. Juu, haluaisin kyllä olla kärpäsenä katossa kun 30-kymppinen bailaa teinien kanssa. Ihkuu.

  Mutta siinähän sulla on yks tulikoe Mikolle. Hyvä tilaisuus nähdä miten se sopeutuu sun "todelliseen" elämään kaikkine teini-ikäisine kavereineen kaikkineen. Ota se siis ihmeessä matkaan. Kyllä aikuisen miehen pitäisi kestää. Ainut vaan, että Mikko takuulla keksii jonkun säälittävän tekosyyn, epäilen.

  VastaaPoista
 46. Mua naurattaa ajatus et Mikko bilettää teinipellejen kans :D Vaikka eipä se Mikkokaan ihan täysjärkiseltä näitten sun postauksien perusteella vaikuta :)Että kyllä varmaan sovitte kaikki samaan mökkiin sekoilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D tuo kuvasi ajatukseni myös tiivistettynä.

   Poista
 47. ''Mä oon aikuinen!'' MUTTA; ''iskä ja äippä sää maksaa luksusmökin, oon sen ansainnut!''

  Mikä meni vikaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Itsekin täytin juuri 18 ja ei tulis mieleenkää pyytää vanhempia maksaa mulle enää omasta pussistaan mitään vuokra mökkejä oli sitten niillä ollu mitä tahansa riitoja mitä olisin joutunut kuuntelemaan. Hyvin vastahakoisesti jouduin yks päivä pyytämään bussirahaa, teki ihan pahaa:D eiköhän tässä iässä pysty tienaamaan jo niitä Ihan ikiomia rahoja.

   Poista
  2. hmm okei. en ymmärrä mitä pahaa siinä on pyytää vanhemmilta rahaa joskus menoihin, jos kuitenkin asuu saman katon alla ja ei ole omia tuloja, kun on se koulunkäyntikin hoidettavana (ja vielä viimeinen ja tärkein vuosi). mun mielestä on hyvin outoa että joidenkin vanhemmat ei oikeesti maksa enää mitään lapsilleen heti kun ne on täyttänyt sen 18 vuotta. ymmärtäisin kyllä jos lapsi olisi työssäkäyvä ja kyvykäs ansaitsemaan omat penninsä, mut millä helvetillä sä keräät kasaan kaikkiin menoihin rahat jos ei ole tuloja? :D naurettavaa ajatella "kyllä tässä iässä pitäisi pystyä jo tienaamaan ne omat rahat". kaikilla ei ole niin kuin sulla, face it, taidat olla vaan kateellinen kun et itse saa enää vanhemmiltasi rahaa :)

   Poista
 48. Voi rakas lapsi, pääset teini-ikäisyydestä vasta kun täytät 20 (eightTEEN, nineTEEN = teini), aikuista susta ei taida tulla koskaan.. Harvasta tulee samalla kellonlyömällä "aikuista" henkisesti, kun täyttää 18. Ikä ei tuo kypsyyttä..

  Kuulostaa aivan järrrkyttävän huonolta idealta a) roudata 30-mitäsenyt olikaan.. 38? tommosta vanhaa ukkelia pikkulasten juhliin ja sit b) esitellä NAIMISSA olevaa kahden LAPSEN isää kavereillesi "poikaystävänäsi" samana päivänä kun täytät 18.. Oikeestaan jopa naurettavan huonolta :D

  Jos ei muuta niin ainakin naurua näistä sun postauksista saa. Kuvittelet olevasi niin älyttömän kypsä ja aikuinen ja sit sun tekstit on niin lapsellisia.. Se tietysti kuuluu siihen ikään. Pystyn kyllä jo kokemaan myötähäpeän kun vanhempana lueskelet näitä ja ajattelet: "Olinko oikeasti noin idiootti??" Niin käy meille kaikille.

  VastaaPoista
 49. Oon osittain samaa mieltä, kun ano 15.06. Oon samaa mieltä, etten ainakaa itse sun tilanteesa ollessani menisi itse ensimmäisenä kertomaan, että "tässä on mikko, ollan ny seurustltu monta vuotta, ainii sil o lapsia ja vaimo. Itse jättäsin kaiken kertomatta, paitsi jos joku kysyy, olen sua vanhempi, enkä usko, että kaveris tajuis mikolta kysyä, että onko se naimisissa. Ei ainakaan "meijän piireissä" ja olen sua jokusen vuoden vanhempi + kaverini ovat mua vanhempia. Mun neuvoon, että vastaa, jos kysytää, mut ei sunitse tarvi kellee teijä tarinaa kertoo :)

  VastaaPoista
 50. Miten Mikko viettää Joulua perheensä kanssa, ovatko lähdössä taas reissuun yhdessä, kuten kesälomallakin? Entä uuden vuoden? Entä ovatko jo suunnitelleet seuraavan kesän kesälomaa? Et kertonut missää postauksessa, miten heidän yhteinen kesäloma matka meni viimekesänä.... Miehenä kirjoitan tätä, ja sanon suoraan miehen ajtuksella; olet tälle Mikolle arjen hupi, tuot Mikoon parisuuhteen seksuaaliseen puoleen uutta motivaatiota, siis Mikon ja Vaimon. Hän ei tule ikinä vaimoaan jättämään, ainakaan sinun takia. Vaimoon hänellä on erilainen ja vahvempi side kuin sinuun. Vaimo on antanut hänelle kaksi maailman kauneinta ihmettä, lapset.He ovat kokeneet rakkauden alkuhuuman, yhteen muuttamiset, häiden suunnittelut, häät, raskaudet, synnytykset jne. Se on niin iso asia, ettei siitä niin vain lähdetä, eikä varmaan haluakaan. Varmasti arvostaa työtä, jonka vaimo tehnyt lasten ja kodinhoidon kanssa. Minä menetin tuon kaiken, yhden hairahduksen takia. Tosin en teini tytön kanssa. Ja nyt maksaisin mitä vain, että saisin elää tuota niin raskasta, mutta rakasta lapsiperheen arkea. Mutta siihen en saa enää mahdollisuutta.-Markus 39-

  VastaaPoista
 51. Kyllä täällä jaksaa jotkut valittaa, että Candy vie jonkun miehen. Tangoon tarvitaan kaksi ja sitä paitsi ketään ei omisteta. Kyllä siellä toisella puolellakin olisi syytä katsoa peiliin miksi mies juoksee vieraissa. Oli se syy sitten miehen lapsellisuus, suhteen rupsahtaminen tai mikä vaan. Ja veikkaan, että nämä syyllistäjät on juuri näitä kotirouvia. Itsekin olen joskus petetty, mutta faktahan on se, että turha minun oli sitä kolmatta pyörää syyttää. Kukaan ei ketään viekoittele ja pakota, jokainen lähtee omasta vapaasta tahdosta. Katsoin myös itse peiliin ja nyt siitäkin kokemuksesta opittu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öhöm... Pettäminen ei ole KOSKAAN ratkaisu parisuhteen ongelmiin. Kyllä se ratkaisu tulee ihan muualta.

   Ehkä varmaan pitäisi sen Mikon katsoa peiliin ja miettiä miksi juoksee vieraissa.

   Syy ei ole sen petetyn. Jos nimittäin ei parisuhteessa jaksa olla, voi ottaa eron. Helppo nakki.

   Poista
 52. Hei Candy! Vaikutat vahvalta nuorelta naiselta, mutta huomioi se, että Mikko ei välttämättä ole niin vahva kuin sinä. Puheista on pitkä matka tekoihin. Mikon pelko kiinnijäämisestä, ei-vielä-eroaminen avioliitostaan ja suhteenne paljastamisen ajankohdan lykkäys voivat olla merkkejä siitä, että jänistysvaara on olemassa.. Toki tilanne on Mikolle haastava ja ympärillä oleva paine voi olla kestämätön.

  Itse olin etäsuhteessa varatun miehen kanssa lähes vuoden. Tapasimme ollessamme molemmat suhteessa (avoliitossa molemmat). Suhteen alkaessa tunne oli molemmilla hyvin vahva ja kaikki tuntui loksahtavan paikoilleen. Uskoin suhteeseen erittäin vahvasti ja tulevaisuus oli selkeä ja kirkas. Suunnitelma oli odottaa miehen muuttoa samalle paikkakunnalle ja alkaa sitten tapailemaan avoimesti. Itse erosin omasta suhteestani, mutta mies lykkäili omaa eroaan ja vetosi olosuhteisiin. Muutamaa viikkoa ennen muuttoaan mies lopetti yhteydenpidon ja teki katoamistemput. Hän kertoi, että tyttöystävä oli saanut tietää meistä ja paljon muuta en saanutkaan hänestä irti.. He seurustelevat edelleen ja minun ja miehen välit ovat jäätävät. Ennen suhdettamme olimme olleet kavereita monta vuotta, luulin tuntevani miehen ja pystyväni luottamaan häneen mutta toisin kävi.

  Omien ja ystävieni kokemusten mukaan "they never leave their wifes"... Monet miehet jänistävät tosipaikan tullen, juuri siinä vaiheessa kun pitäisi siirtyä sanoista tekoihin. Selityksiä toki löytyy, ero tapahtuu kunhan lomamatka/sukujuhlat/kesä tai mikä tahansa muu aikaraja on ylitetty. Teidän suhteessanne sinun syntymäpäiväsi on se raja, jonka jälkeen sanoista täytyisi siirtyä tekoihin.

  Tahdon varoittaa sinua mutta toivon todella ettet joudu pettymään. :) Oma mielipiteeni on se, että ikä on vain numeroita. Se, miten ihmiset tulevat keskenään toimeen riippuu ajatusmaailmasta ja siitä mitä pään sisältä löytyy, iällä ei ole tekemistä sen asian kanssa. Monet kommentit täällä ovat ihmeellisen naiiveja ja konservatiivisia :D Toivon sinulle ja suhteellenne kaikkea hyvää ja toivottavasti jatkat kirjoittelua :)

  - Nainen, 23v

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "they never leave their wifes"

   Köhömmm. Se on wiVes ;)

   -Lilli

   Poista
 53. Onko "Mikollasi" neljä tytärtä?

  VastaaPoista
 54. Hmph...Itte olen juuri vähän aikaa sitten täyttäny 18vuotta ja voin sanoa että ei se sen kummallisempaa ole kuin 17vuotiaana. Tietty saa ajaa autoa ja pääsee baareihin, mutta ei se kuitenkaan ole yhtään sen kummallisempaa...Ja en kyllä tunne ainakaan itseäni yhtään niin aikuiseksi...Omasta mielestäni olen yhä teini...Ja jotenkin voisin kuvitella ettei kukaan 18vuotias ole vielä niin kovin aikuinen...Iältään ehkä mutta muuten sitten kuitenkin on vielä teini...
  Mitä sitten tuohon Mikon vieminen mökille mukaan...Hmm...Voisin veikata ettei Mikko kyllä jaksaisi katsoa teinilaumaa "ryyppäämässä"...Ja sanon tämän ihan oman kokemuksen kannalta jossa olen itse ollut tietty se teini ja mukana on ollut pari yli 30vuotiasta...Niillä ei pää kestänyt...
  Mutta onnea vain näin etukäteen täysi-ikäisyydestä ja pidä hauskaa bileissä...Niin minäkin tein kun pääsin oikean porukan kanssa pitämään hauskaa...:) Ja kerrothan sitten miten mökkiviikonloppu meni...:D
  -Zas-

  VastaaPoista
 55. Mielenkiintosta että tää sun täysi-ikäistyminen on nyt niin iso juttu sun ja Mikon kannalta. Suomen lain mukaanhan teidän suhde on ollut ihan ok siitä lähtien kun olit 16v. Että se siitä hypetyksestä sitten.

  VastaaPoista
 56. Kirjoittelisitpa tänne useammin! Jaksuja :)

  VastaaPoista
 57. ZombiLady: Ei Candy tainnut kirjoittaa olevansa aikuinen heti kun täyttää 18. Luulisi sinun fiksuna aikuisena ymmärtävän, että kirjoittaja tarkoitti varmaan aikuisuudella sitä, että on aikuinen lain edessä, eikös? ;)

  Ihan hyvin voisit esitellä Mikon, jos siltä tuntuu. Kuten aiemmatkin on täällä sanoneet, ei ehkä kannata kertoa sen tarkemmin teidän historiasta. Kannattaa kuitenkin miettiä, ettei joku satu esim. tuntemaan Mikkoa, hänen vaimoaan tms. ja vetämään esim. Mikon sukunimestä johtopäätöksiä.

  VastaaPoista
 58. Tiedätkös mitä, mä jollain erittäin oudolla tavalla ymmärrän sua Candy. Mutta et sä silti saa mun empatioita puolelles.

  Itse olen 16-vuotias ja seksisuhteessa 27-vuotiaan miehen kanssa, hänellä on yksi lapsi. Ymmärrän että aikuisissa miehissä on oma viehätyksensä, on ihana vedellä naruista että saa heidät omiksi sätkynukeikseen. Mutta se ei ole moraalisesti oikein, ei varsinkaan jos mies on varattu.
  Jos suhde tulee joskus julki te tuskin tulette saamaan kannustusta sen eteen. Mutta itse koen asian niin, että jos aiotte tuoda sen julki, tuokaa se julki ennenkuin se paljastuu jotakin muuta kautta.

  Vielä tuohon asiaan että mä en henkilökohtaisesti usko kovinkaan että Mikko olisi jättämässä vaimoaan. Hän olisi tehnyt sen jo jos olisi tekemässä niin.
  Älä väheksy Mikon vaimoa, tuollaiseen soppaan on kuitenkin tarvittu te kaikki kolme. Mikko tässä kuitenkin tuntuu olevan moraalisesti arveluttavimmassa asemassa. Mutta et sinäkään syytön ole, älä anna ittes vajota sellaiseen mielikuvaan.

  Toivon teille kaikkea hyvää, mutta pidä järki matkassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellako näet asian niin, että sinä olet vedellyt tämän vanhemman miehen erinäisistä naruista omaksi sätkynukekseen? Ei, kyllä se on tämä 27-vuotias, joka sinua vetelee, pikku nukke. Tämän tosin huomaat vasta vanhempana. :)

   Poista
  2. Käsitit väärin, anteeksi nyt vain, vaikka myönnettäköön erheeni; en ilmaissut itseäni selvästi.

   Tiedän kyllä että hän se tässä minua vie, miehethän hakevat vain sitä valtaa, eivät mitään muuta. Jos valtaa ei tule, lähdetään lätkimään. Piste.
   Voisinpa selittää tarkemmin tästä tilanteesta, mutten koe tarpeelliseksi alkaa sitä tänne sepostamaan.

   Kutakuinkin näin että jos nyt vaikka nuori teinipillu kieltäytyy tekemästä jotakin, mies voi joko väkisin tehdä sen josta seuraisi se, että menettäisi kokonaan tämän teinin. Tai sitten voi pitää suunsa kiinni ja ''alistua'' siihen ettei kyseistä juttua suoriteta, että saa jatkossakin pillua. Ymmärtänet?


   Candyn tilanteessa tuo nyt tulee enemmän ehkä selville siinä että hän ehkä haukkuu tämän Mikon vaimoa Mikolle, tai siis myy tästä huonoa kuvaa. Johon Mikko itse alkaa uskoa vielä paremmin ja näin alkaa pitää Candya taas astetta parempana vaimoon verrattuna. (en sitten tiedä tapahtuuko tätä oikeasti)

   Ja kyllä, olen vain tällainen pikkuhuora. Enkä ole psykologi joten teoriani eivät ole luotettavia. :)

   Poista
 59. "Kun oon Mikon kanssa, tuntuu ettei maailmassa oo muita kun me kaks. "

  Jatkossa, mikäli hyvin käy ja saatte suhteenne kukoistamaan, kyse ei ole teistä kahdesta. Se on te kaksi ja lapset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sitten on Miksun lapset, entinen vaimo, entinen anoppi ja appi, kenties vaimon sisarukset, Miksun duunikaverit, Mikon vanhemmat jne. Siinä sulla sitten onkin ihan uusi kuvio ja uudet muuvit tulevassa elämässä ;) Siinä ne sutinasssa ne vaaleanpunaset rillit tipahtaa silmiltäsi viimeistään.

   Poista
 60. Missä nimim. Peliaviomies luuraa? ;-)

  VastaaPoista
 61. SÄ OLET NIIN KAKARA KUN VAAN VOI OLLA
  VAIKKA SÄ TÄYTTÄISIT 25V NYT NIIN KAKARA SÄ OLET TOLLA ASENTEELLA JA ARVOILLA AINA

  VastaaPoista
 62. Jos se kestää sut, se kestää varmasti sun teinikaveriskin :D

  VastaaPoista
 63. Aloitin lukemaan tätä blogia, ja kauhistuin. Teidän juttu kuulostaa loistavalta, mutta oletteko ajatelleet miten vastuutonta on seurustella varatun miehen kanssa? Joskus luulisi asian tulevan esiin vaimollekkin, ja jos olet yhtään seurauksia ajatellut niin lapsi tulee mahdollisesta vaimon ja Mikon erosta huolimatta aina elämässä mukana, ja sitä kautta nykyinen vaimokin. Sen lisäksi eron sattuessa joudutte maksamaan vaimolle elatusmaksuja, joka on yksi seuraamus lisää. Mutta, mikäli olette rakkautenne eteen kaiken valmiita tekemään niin kukapa voisi estää. Paitsi vaimo.

  VastaaPoista
 64. Tiedät jo mitä tarkoitan, mutta lapset tulee tulevaisuudessa olemaan aina läsnä. Mutta uskon että pystyt kyllä käsittelemään ja elämään sen asian kanssa, koska olethan itsekin joskus kertonut olevasi kypsä ikäiseksesi.

  Muutenkin tämä koko juttu on ollut omalla tavallaan hankala tilanne, joten uskon että sulla ja Mikolla on vielä hyvä tulevaisuus.

  VastaaPoista
 65. 1. kändi on vitun tyhmä! kuka täysjärkinen pilaa nuoruutensa säätämällä 40v miehen kanssa. Mun mielestä se on sairasta. Siis en vois ikinä tän ikäsenä kuvitellakkaan olevani seksisuhteessa (miltä tuo nyt vaikuttaa) itteeni 20v vanhemman kanssa. Siis kyllä siinä se jossain raja menee. Sama asia että 8 vuotiaat pojat ei saa mua syttymään. Tietty se on eri asia 20v kuluttua.
  2. Mikko mikä lie on saatanan ovela! saa tuheroo joka rööristä, mutta toisaalta ehkä malliesimerkki ihmisten kaksnaamasuudesta. Väitetään kahelle ihmiselle samaan aikaan rakastavansa toista..
  3. Mikon vaimo on tyhmä ressukka. Kuinka joku ei voi huomata että mies käy joka viikko vieraissa, kai se nyt haistais sen vaatteista, viimestää huomais kun on toisen pillulimat kyrvän nupista. Plus kaikki salaperäset reissut. Tai sit se on vaan hyväuskonen

  = kaikki tässä yhtälössä on saappaita ja kenenkään on turha yrittää saada kellekkää tässä järkeä päähän.

  VastaaPoista
 66. Ei hitto! Tää on kyllä paras blogi pitkään aikaan. Jotkut ovat epäilleet feikiksikin, mutta oli todellinen tai ei, niin mahtavat naurut tästä aina kyllä saa, sekä näistä vastauksista että itse "candyn" postauksista :D

  Koko Candyn ja Mikon suhdehan on aivan järjetön! Ja jos tälläinen suhde on olemassa, tulee tähän nuoreen tyttöön vielä sattumaan aivan järkyttävän paljon. Ei vielä teini-ikäinen ihminen tiedä miten kaksinaamaisia ihmiset voivat olla.Ei vaikka kuinka pikkuvanha olisi ja vaikka olisikin sanottu kypsemmäksi mitä on. Eletty elämä se vasta oikeasti opettaa. Uskoa saa hyvää toisesta ihmisestä, mutta kaikki nämä blogin kirjoitukset sen jo kertovat, miten lapsellinen ja lapsi tämän kirjoittaja vielä on. Yksi hyvä esimerkki on juuri tämä, että vanhempien täytyy kustantaa Candylle mökki, jotta hän pääsee siellä kännäämään. Ja Candy kun on niin aikuinen, hän vielä haluaa vanhemmilleen huonoa omatuntoa tuoda heidän riitelystään, ja kiristää tällä tätä mökkiä...Hohhoijaa, todella kypsää. Mutta, varmasti tulee aika, kun Candykään ei saa tahtoaan läpi ja ei ole iskäkään rahalla pelastamassa tilannetta.

  Jos tämän Mikon suhde vaimoonsa olisi niin huono kuin Candy siitä on kertonut, ihmettelen miksi Mikko olisi vielä vaimonsa kanssa? Aikuiset ihmiset osaavat erota kyllä, vaikka niitä lapsiakin olisi.Pahemmin lapsia satuttaa se, että vanhemmat riitelevät koko ajan ja jos jotain väkivaltaakin vielä on, niin ehkä se eropäätös olisi syntynyt jo niiden lastenkin takia paljon aikaisemmin.Lapset kyllä ovat uskottavalta kuullostava tekosyy, jota Candykin tuntuu uskovan silmät kirkkaina. Ja mitä tulee ikäeroon, niin ikä on vain numeroita vähän vanhempana. Mielestäni tässä tapauksessa Candyn ollessa 16-vuotias suhteen alkaessa ja Mikon yli 30-vuotias, ikäero on on oksettava ja sairas. Mitähän lie Mikko ajattelee omista lapsistaankin, jos lapset muutenkin kiinnostavat....Yök.

  Omat vanhempani erosivat aikoja sitten ja itse olin tuolloin 14-vuotias. Ja heidän eronsa oli pikku juttu siihen verrattuna millaista perhe-elämä oli aikaisemmin. Mielestäni kukaan vastuullinen vanhempi, joka lapsiaan rakastaa, ei altista heitä sellaiselle perhe-elämälle, jota Candykin Mikon perheessä kuvailee olevan. Ja hankalammaksi se ero vielä menee, mitä isommaksi lapset kasvavat. Leikki-ikäinen vielä sopeutuu suhteellisen hyvin, mutta jo miltei kouluikään ehtinyt lapsi onkin sitten vaikeampi pala. Siinä voi Candynkin "äidin"taidot olla sitten koetuksella, ja maailmassa silloin on todellakin joitakin muita kuin Candy ja Mikko.

  No joo, paljon miehiä kavereina omaavana tiedän, että tottakai nuoren naisen tavara kiinnostaa, tyhmäkinhän sen tajuaa. Monia tarinoita kuullut olen minäkin näistä vähän vanhemmista miehistä ja tosi nuorista tytöistä.Huonosihan niissä käy. Ja eiköhän se näin käy tässäkin jutussa. Vaikka kävi miten kävi, uskon Candyn tänne kirjoittavan kuitenkin, että " nyt me ollaan Mikon kanssa yhdessä ja ihan superIhquonnellisia!!".

  Niin ja tuosta 18-vuotisjutusta vielä, aikuiseksi voit itseäsi kutsua ehkä tuossa 25-vuoden jälkeen(jos silloinkaan), ehkä sitten olet ihan itse jotakin jopa saavuttanutkin ja saanut jo pienen kosketuksen ihan oikean aikuisen elämään. Tässä vaiheessa sinulla ei ole mitään muuta kuin tuulen huuhtelema perse.

  Ihqua 18-wee synttäreiden odotusta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, juuri näin ajattelen minäkin, 41 vuotias äiti ihminen..

   Poista
 67. Ensinnä, kyllä, IÄN PUOLESTA Candy on aikuinen. Vaikka te mitä sanoisitte, se fakta ei muutu sillä että millainen ihminen Candy teidän mielestä on.
  Mä oon varmaan sitten henkisesti 10v, kun äitini maksoi minun keikkalipun viimeviikolla, kamalaa, kyllä 22vuotiaan olisi pitänyt se itse maksaa :O Tosin enpä kyllä kinunnut, mutta huvittaa nää jotka on sitä mieltä että HETI kun on 18v, ei vanhemmilta voisi apua pyytää tarvittaessa. Oikein pitää nolostua kun tarttee bussilippuun rahaa. Onneksi itsellä on sen verran mahtava äiti, joka auttaa _tarvittaessa_, eikä mun tarvitse hävetä ettei rahat (opintotuki plus muut perus) riitä aina kaikkeen pakolliseen.

  CANDY: mieti vielä tuota mökki + Mikko yhdistelmää. Ja keskustele hänen kanssaan asiasta. :)

  MIMI

  VastaaPoista
 68. Näin henkilökohtaisenmielipiteeni esitelläkseni... ÄLÄ OTA MIKKOA NIIHIN PIPPALOIHIN! Se olisi paha asia entäs jos sun kaverit oiskin vähän silleen että "mitä vittua sä muija kelaat" niin sinulle itsellesi tulee vain paha olo. Kannaataa antaa vain ajan viedä ja jos olisin sinä odottaisin siihen että "mikko" sanoo itse että se haluaisi tutustua sun ystäviin. Kaikella kunnioituksella ITSEJUMALA

  VastaaPoista
 69. Aikuinen mies teinien bileissä, vaikea uskoa. Vaikka kuinka tuntisit itsesi aikuiseksi, tulet huomaamaan muutaman vuoden päästä kuinka lapselliselta kuulostat. Porukoilta kiristäminen jonkin jatkuvan riidan varjolla, huhhuh..

  VastaaPoista
 70. Rehellisyys maan perii. Asia ilmi ja eropaperit laatikkoon, jos ei muuta niin saatte ainakin selville, kuka on tosiystävä ja kuka ei. En oikeastaan usko tämän jutun kannattavuuteen, mutta hei onhan Sauli Niinistöllä ja Jenni Haukiollakin 29 vuotta ikäeroa!

  VastaaPoista
 71. ootko ollu kohta jo vuoden mikon kanssa? (: tai ainakin oot kirjottanu tätä blogia melkeen vuoden

  VastaaPoista
 72. Ei tuu muuta mieleen lukiessa tätä blogia ku VAU!!! Oikeesti todella rohkeaa toimintaa ja hienoa, että uskallat kertoa tunteistasi ja suhteestasi näin avoimesti. Jokaisesta ei olisi siihen jos samaan tilanteeseen joutuisi ;) Yksi kysymys heräsi vain mieleeni: tietääkö tämä Mikko että kirjoitat tälläistä blogia missä kerrot teistä (tietenkin eri nimellä ymym) ja vuodat tuntemuksiasi? Tsemppiä teille kahdelle,toivottavasti kaikki päätyy jokaiselle parhain päin!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä tarkoitat - vaimolle parhain päin, kun joutuu petetyksi ja jätetyksi, lapsille parhain päin, kun iskä juoksee teinin perässä...

   No, ihquu ihquu ja vautsivau!

   Poista
 73. Kyllä elämä opettaa..

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3