lauantai 3. maaliskuuta 2012

Lauantai-kivaa ;)

Iltoja kaikille! Tänään päivällä nautin auringosta Mikon kanssa kun käytiin jäällä lenkkeilemässä. Vesi jään päällä vähän inhotti, mutta ei se menoa haitannut. Me kirmailtiin jäällä kilpaa kun yliäklö vasta-rakastunut teinipari.

Mikko lähti käymään moikkaamassa lapsiaan, ja mä menen ihan kohta sen luokse viettämään iltaa.
Välillä on mun vuoro keksiä jotain erikoista, joten oon keksiny sille kaikenlaista kivaa yllätysohjelmaa. ;)





Tää biisi kuvaa hyvin tän illan fiilistä, oon meikannut ja jammaillut tän bändin biisien tahdissa. Mikään ei voi pilata tätä fiilistä. <3
Oli pakko päästä pikaisesti avautumaan tänne päivän tapahtumista ja illan suunnitelmista, oon ihan täpinöissäni. Pitäkää tekin hauska ilta, puss!

PS: Seuraavat kuvat liittyvät hyvin paljon mun illan suunnitelmiin ja ehdotukseen Mikolle. Kiitos siitä kuuluu eräälle ihanalle lukijalle, joka sitä ehdotti :3

Kaikki kuvat weheartit.com

83 kommenttia:

  1. Aaaaw, Candyliini tahtoo ulkomaille, ja Mikko tietty maksaa reissun =D
    Jää nyt kerrankin viettämään yötä sen Mikkosesi kanssa, ei kai tää blogi niin törkee oo että sun täytyisi tulla taas keskellä yötä lukemaan kommentteja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, no mitä sitten vaikka haluankin? :) Onko se jotenkin sulta pois jos mä lähden reissuun?

      Enkä mä todellakaan oleta että Mikko maksais mun reissun, enköhän mä itse (eli porukat..) sen maksa.

      Ja yötähän mä Mikon luona olinkin ;)

      Poista
    2. Porukat maksaa? Tosi aikuista. Ootko ihan oikeasti sitä mieltä, että oot valmis äitipuoleksi?

      Poista
  2. Hei laitoinkin jo edelliseen postaukseen kommenttia, mutta et vastannut.

    Voisitko rukata tätä kommenttiosiota jotenkin? Jos kommentit menevät yli kahdensadan niin en pysty lataamaan niitä lisää näkyviin. Tuo "Lataa lisää" ei ainakaan mun macissäni toimi.

    Kiitos jo etukäteen jos mahdollista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä huomasin kyllä sen kommentin ja vaihdoinkin tuolta asetuksista tän kommenttiosion muotoa, mutta ne molemmat vaihtoehdot oli ihan typeriä, kun niissä ei voi vastata tällein suoraan kommentteihin. :/

      Mutta voisin paremmalla ajalla vaikka poistella turhia kommentteja, jos sitten toimisi sullakin paremmin. :) Kiitos kun tulit ilmoittamaan tuosta ongelmasta.

      Poista
  3. On hauska huomata, kuinka samanlainen musiikkimaku meillä on. Kaikki kappaleet, jotka oot linkannut, oon tuntenu ennestään ja ne on kuulunu mun suosikkeihin. Ootko jo kuullut tän? (:
    http://www.youtube.com/watch?v=D3kALKf9oUY&ob=av2e
    Mä muuten ihmettelen, miten sä jaksat pitää tätä blogia pystyssä enää, kun ottaa huomioon millaisen suosion se on saanut. Tai varsinkaan, että miten jaksat lukea läpi ja vastata kaikkiin kommenteihin, joista osalla pyritään vain olemaan mahdollisimman ilkeitä sua kohtaan. Itse oon seurannut tätä vaan puhtaasta uteliaisuudesta, vaikka aluksi olin vaan että mitä hemmettiä, onko tää juttu edes totta vai keksittyä? Mut sitähän ei voi tietää kukaan muu kuin sinä itse ;) Mä toivon joka tapauksessa sulle kaikkea hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, aika hauska sattuma! :) Kiitos tuosta biisi-vinkistä, mä just pistin sen soimaan tähän taustalle, kuulostaa kaukaisesti tutulta biisiltä, mutten ennen ole itse kuunnellut tuota mistään.
      Kuulostaa hyvältä, voipi olla että tätä tulee jatkossakin kuunneltua. :)

      No mä ihmettelen tuota välillä itsekin. Pari kertaa oon miettiny kommenttiosion sulkemista tai anonyymikommenttien lähettämismahdollisuuden estämisen, jos se vähän rauhottais ilkeitä vauhkoilijoita..

      Ja heti kun huomaan, että kommentti on ilkeä, lopetan sen lukemisen ja heitän roskiin sen loppua edes lukematta. :D Se on kaikista paras tapa jos haluaa, ettei itsetunto ja mielenterveys romahda paskakommenttien takia.

      Kaikkea hyvää myös sulle. :)

      Poista
  4. Tossa ekassa kuvassa toi kissa vähä latistaa tunnelmaa..... :-D Mut kivaa iltaa teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no kieltämättä ehkä vähän. :D Mut kiitos, meillä oli tosi ihana ilta!

      Poista
  5. Romantiikkaa, erotiikkaa, seksiä luvassa siis. Sen kyllä tiedän, että tuollainen kolmekymppinen kolli on ihan kaliiberia sängyssä kuin hapuilevat teini-ikäiset. Varmasti saat hyvää seksiä eli orgasmeja!

    Mikko ja vaimo ovat nähtävästi muuttaneet erilleen ja lapset jääneet vaimolle? Perinteistä.

    Hyvää ehkä se, että pian voitte olla avoimesti yhdessä ja pääsette oikeasti aloittamaan parisuhteen ja tutustumaan toisiinne avoimesti, kaikin puolin.

    Vai ehkä se on kuitenkin sellainen no-strings-attached-suhde, ei välttämättä suunnitella niin vakavia juttuja lähitulevaisuuteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei voi Mikkoa ja mun ikäluokan juippeja edes keskenään verrata seksin harrastamisessa. Tai edes puhua samassa lauseessa niistä.

      Ikä ja kokemus kyllä vie seksin ihan uudelle ulottuvuudelle, enkä koskaan halua sieltä pois ikänsä ja kokemattomuuden puolesta lahjattomien tasolle. :D Näin vähän ikävästi ilmaistuna, muttei kenellekään tarkoituksena loukata.

      Noh, sanotaanko näin ettei ne vielä ole lopullisesti muuttaneet erilleen. Tässä on nyt ollut kaikenlaista, mutten usko että menee enää kauaa, että Mikko muuttaa takaisin kotiinsa.

      Vakavia juttuja kyllä ollaan suunniteltu, muttei niiden toteuttaminen ihan vielä ole ajankohtaista. Kaikelle on aikansa. :)

      Poista
    2. Pistää miettimään monenko kanssa noin nuori tyttö on kerennyt seksiä harrastaa jos kerran on niin hyvä vertailupohja jo että kestää yleistää noin?

      Poista
    3. Eiköhän jokaisen seksielämä ole henkilökohtainen ja oma asia..? :) Miksi tuollaisia pitää edes miettiä?

      Poista
    4. Kerro teidän eka kerrasta!

      Poista
    5. oothan sä itekin jo avautunut et sul on jo ennen 16v synttäreitäs ollu vilkas seksielämä
      "Näiden seurustelukokeilujen jälkeen huomatessani ettei ne toimi mun kohdalla niinkun haluiaisin, aloin potemaan suurta sitoutumiskammoa ja aina tavatessani jätkän jonka kanssa jollain tasolla synkkas ja tapailtiin, jossain vaiheessa aloin ahdistua mielettömästi jätkän kertoessa suuremmista tunteistaan ja halustaan ryhtyä mun poikaystäväks. Ne päätty aina siihen, että pistin jutun kylmästi poikki. En vaan yksinkertaisesti halunnut vastakkaisesta sukupuolesta mitään muutakun hetken huumaa, hauskanpitoa ja seksiä.

      Seksisuhteita on taas ollut enemmänkin, koska ne toimi mun kohdalla aina niin kauan kun molemmat osapuolet tiedostivat, ettei kyseessä ollut tai tulisi olemaan mikään vuosisadan rakkaustarina, vaan puhtaasti kahden ihmisen luonnollisista tarpeista ja niiden täyttämisestä."

      Poista
  6. Olis kiva sellanen postaus missä kerrot miten kaikki sai alkunsa? Millanen oli teijän eka kerta kun näitte, mitä teitte ja miten teijän suhde kehittyi ja mitä tuntemuksia se sussa sillon herätti ja missä vaiheessa sä tajusit että oot rakastunu jne.

    Niin ja tota tuli mieleen se kun sanoit ettet viitti tehä sitä videopostausta, niin tee sellanen ilman ääntä ja ilman sun kasvoja? Siis kirjotat paperille jotain ja näytät siinä videossa vaikka jotain lahjoja mitä oot Mikolta saanu. Meet vaan kohtaan missä on tyyliin tyhjä seinä ja pidät päällä jotain perusvaatteita, etkä pidä koruja tms päällä mistä sut tunnistettais. Tiiäks.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, ehkä voisi. :)

      Toi videopostaus ehdotus kuulostaa kyllä todella pelottavalta! Pitää miettiä sitä vakavasti, että onko järkevää riskeerata tekemällä videon.. Siinä olis aika suuri mahdollisuus tulla jotenkin tunnistetuksi.

      Poista
  7. Ja siis tohon äsköseen kommenttiini viitaten tarkotin sitä, että kun tapasitte ekaa kertaa niiden häiden jälkeen ja näin.

    VastaaPoista
  8. missä päi suomea on muka vielä jäätä sen verran että pystyy lenkkeilemään sen päällä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei muutakun tekemään salapoliisityötä ja tutkimaan kaikki Suomen jäät, että pystyykö niiden päällä vielä lenkkeilemään. :D Kyllä täällä pystyy, ja voisin veikata että about melkein kaikkialla muullakin pystyy.

      Poista
    2. No kyllä täällä itäsuomessa ainakin on jäätä niin että jäätiellä just autollakin huristelin!

      Poista
    3. Hei kiitos vinkistä! :D Kuulostaa ihan älyttömän hauskalta, pitääpä ehdottaa jollekin kaverille tai Mikolle että mentäis jäätielle ajelemaan! :)

      Poista
    4. Joka paikassa!!? just eilen kävin hiihtämässä jäällä :D

      Poista
  9. Joopa joo..yrität ehdottaa Mikolle yhteistä matkaa:D tiedätkö musta se matka olisi tosi loistava Mikolle ja sen perheelle.Voisivat siellä rentoutua ja puhua asiat selviksi,ja saada arkensa kuntoon.Ja veikkaanpa,että noin romanttisissa puitteissa piilossa ollut rakkaus roihahtaa taas pintaan.Ja lapset saa taas hyvinvoivat vanhemmat ympärilleen.Ja kuka ties kun noin nuoriakin vielä ovat,niin jospa saisivat vielä pikkusiskon tai veljen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ehdotinkin, ja se piti ideaa hyvänä. :) Pitääpä alkaa keväämmällä suunnittelmaan matkaa, kunhan nyt ensin käydään siellä laivalla yms. :)

      Poista
  10. Toi biisi on aivan vitun paska niin kuin sinäkin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makuasioista ei voi kiistellä, sanoi koira ja persettään nuolas ;)

      Poista
  11. Mikko asuu siis jo omassa asunnossa? Nythän teidän yhteinen tulevaisuus näyttää jo olevan lähellä. Onnea ja rakkautta <3

    VastaaPoista
  12. Siis onko mikko ja sen vaimo nyt muuttanu erilleen vai mitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mutta tuskin lopullisesti. Eiköhän Mikko piakkoin pääse muuttamaan takaisin, ainakin kuulemma vaimo alkaa jo olla vissiin sitä mieltä pikkuhiljaa.. :)

      Poista
    2. No mutta kiva että suhtaudut kuitenkin aikuismaisesti tohon ja ymmärrät että asiat etenee omaa vauhtiaan.. moni teini tossa tilanteessa olis saanu itkupotkuuraivarin ja vaatinut että tilanne muuttuu sormia napsauttamalla

      Poista
    3. Siis miksi Mikko on muuttamassa takas perheen luo..?

      Poista
    4. Koska vaimo on Mikon aneluiden ja rakkaudentunnustusten jälkeen päättänyt antaa Mikolle vielä yhden mahdollisuuden, minkä tajuavat kaikki muut paitsi Candy.

      Poista
  13. Eli siis Mikko ja hänen vaimonsa asuvat jo eri osoitteissa vai?

    VastaaPoista
  14. Oletko miettinyt Mikon ja sinun tulevaisuutta, kun seurustelette avoimesti? Esim. sulla on ilmeisesti vuoden päästä penkkarit ja Mikolla ne ovat olleet ohi jo 15v. sitten. Intoilet tänä vuonna sitä, että pääset ekaa kertaa laillisesti baariin/voit ostaa juomisia jne. mikä on Mikolle ollut arkipäivää jo kauan aikaa. Vuoden kuluttua ehkä pähkäilet pääsykokeissa, aloitat villin opiskelijaelämän jne. Miten tähän kuvioon sopii se, että joudut osaltasi ottamaan vastuuta lapsista. Ainakin siinä määrin, että olet kuitenkin Mikon ja lasten isän tyttöystävänä erittäin tärkeänä mallina hänen lapsilleen.
    Entäs pelottaako ystävien suhtautuminen? Ilmeisesti kaverisi ovat about samoja ikiä. Pystyttekö tulevaisuudessa viettämään aikaa sinun ja Mikon kaverit yhdessä? Mikon kaverit ovat kuitenkin luultavasti perheellisiä ja elämää nähneitä ja olleet työelämässä jo kauan. Pelottaako, että he pitävät sinua (ja ystäviäsi, mikäli vietätte aikaa yhdessä) liian lapsellisena? Tai pelkäätkö sitä, että itse tylsistyt heidän juttuihinsa esim. työstä ja perheestä (toki kärjistäen, tottakai perheellinenkin muusta toivottavasti puhuu:D)
    Viimeisenä, pelottaako sinua jos Mikon vanhemmat ovat edelleen lämpimissä väleissä (ex-)minänsä kanssa ja eivät osaa kuvitella sinua Mikon puoliskona, vaikka sinänsä hyväksyisivät teidät.

    Aurinkoista kevättä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän noita mainitsemias asioita on tullut mietittyä. Mutta eiköhän Mikko ymmärrä, että ne on sen hetken uusia asioita mulle, eikä anna niiden vaikuttaa ainakaan negatiivisesti meidän suhteeseen. Ja miksi ne vaikuttaiskaan?

      Ja mitä villiin opiskelijaelämään tulee..ei se tule kaikille. Aika paljon villiä elämää oon elänyt, enkä usko että mulle mitään kamalaa hinkua ja tarvetta sille enää tulee.
      Ja jos välillä tarve irtiottoihin tulee, niin sitten tulee ja lähden bailaamaan. Ei ne lapset meillä 24/7 tule olemaan, eikä pieni hauskapito silloin tällöin mitään haittaa tai vaikuta lapsiin mitenkään.

      Ja kyllä, hieman arveluttaa ja ahdistaa, pelottaakin ystävien ja tuttujen suhtautuminen. En tiedä saako ne koskaan tietää meidän salasuhteesta, tuo iso ikäero on jo aika iso juttu sitten varmaan kavereille sulateltavaksi..

      Ja tulevaisuus näyttää, miten asiat tulee menemään. Mitään en voi sanoa varmasti. Voihan se olla, ettei mun ja Mikon kaverit tule toimeen keskenään, mutta toisaalta voi myös olla että niillä voiskin olla paljon yhteisiä puheenaiheita ja hauskaa yhdessä. :) Kuka tietää.
      Sama pätee myös muhun ja Mikon kaverien välisiin suhteisiin. Aika näyttää.

      Ja tuo viimeinen kysymys.. Hyi että miten kauhea tilanne se olisi! Ei se nyt mua varsinaisesti vielä juuri tässä tilanteessa pelota, mutta voihan se alkaa jossain vaiheessa asian tultua ajankohtaiseksi, pelottamaankin.

      Aurinkoista kevättä myös sulle! :)

      Poista
  15. nii - miks sä julkaset törkeitä kommentteja. moni on sulta kysyny tätä. sä et oo vastannu. sä julkasaet niitä siks et tää blogi ei kuolis. tärkeyskommentit tän elossa pitää. kaikki sen tietää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En julkaise enää, ne lentää suoraan roskakoriin. :) Jotkut ilkeilyiksi tarkoitetut kommentit on musta jotenkin huvittavia tai naurettavia ja ne julkaisen muidenkin iloksi ja viihteeksi.

      No tottakai kommentit on osa blogeja, mutta jos mä lopettaisin kokonaan kirjoittelun niin sittenhän tää blogi kuihtuis kokoon. Siihen tuskin enään auttais anonyymien herjauskommentit vanhoissa kirjoituksissa, vai?
      Nekö ne tän blogin elossa vielä silti pitäis? Rohkenen epäillä.

      Poista
  16. tähän postaukseen tulee VARMASTI taas hirveä määrä kommentteja, jossa aikuiset ihmiset kertoo sinulle (naiiville ja typerälle teinitytölle) kuinka a) huomaa kuinka lapsi vielä olet kun kirmailet heikolla jäällä niinkuin rajojaan koetteleva teini
    JA b) kuinka taaas huomaa kuinka lapsellinen Mikkokin on kun innostuu teinin tavoin vastaavasta toiminnasta.

    Pyydän että jätät noi kommentit omaan arvoonsa. Mä oon lukenut sun blogia alusta asti, oon perheellinen 25-vuotias nainen ja inhoan kodinrikkojia, pettämistä ja epäluotettavia ihmisiä. Silti mä alan olemaan päivä päivältä enemmän sun puolella.

    Pointtini; oon lukenut nyt kauhulla pitkään juuri tän tyylisiä kommentteja, joissa kerta toisensa jälkeen samat ahdasmieliset perheenäidit tulee toistelemaan sun lapsellisuutta niiden tekojen perusteella, mitä olette Mikon kanssa tehneet.
    Mä taas näen rakastuneen parin, joka haluaa elää elokuvaonnea. Ja siinä ei ole MITÄÄN PAHAA. Jokaisen tässä kyynisessä, materialistisessa ja kylmässä maailmassa elävän pitäisi kokea tota samaa tunnetta, jota te Mikon kanssa yhdessä koette ja antaa intuition viedä. Me ollaan mun miehen kanssa eletty myös näin jo monta vuotta ja moni meidän lähipiirissä sanoo, että ollaan maailman onnellisimman ja tasapainoisimman näköinen pari.

    Keep up the good work!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos ihanasta kommentista! :) Kiva että muutkin elävät hassutellen ja pitäen hauskaa, uskon että se varmasti näkyy ulospäin selvästi onnellisuutena ja hyväntuulisuutena.

      Harmi niille, jotka eivät sitä harrasta ja pidä normaalina, mutta kukin tavallaan.. Sääli heidän puolesta, kun eivät tajua elää elämäänsä täysillä, mutta se on heidän menetyksensä, ei mun.

      Kaikkea hyvää myös teille!

      Poista
    2. Mä en kans ymmärrä niitä ihmisiä jotka sanoo Mikkoa tai sinu lapsellisiksi vain sen takia jos te kirmaatte jossain jäällä tai sitten viimeksi siitä kun ottitte sen pulkan lainaan ja kävitte laskemassa mäkeä...Ihminen on lapsi koko ikänsä...
      Itseasiassa kävin justiin tänään mun isosiskon,isoveljen ja isoveljen kaverin kaa pulkkamäessä ja meillä oli tosi kivaa(Mä olen 17, sisko 23, veli ja sen kaveri on 21) että sillä mennään...Ja sit tuli just mieleen et mun äiti on aina ollu mukana pulkkamäes ja luistelees ja hulluttelees meijän kans kun oltii pieniä...Ja itseasiassa me lähetään välillä vieläkin laskeen mäkeen tai luistelee vaikka ei oliskaan pienempii lapsii mukana...
      Eli jos ihmiset haluu pitää hauskaa ja tehä kaikkea "lapsellista" niin tehköö...Ei se tarkota et ihminen olis jotenkin vajaa tai jotain...Leikki-ikä on koko ikä...Jos sen nyt niit voi jotenkin sanoa...:)
      Kaikkea hyvää sinulle ja Mikolle!!<3
      -Piip-

      Poista
    3. "Elokuvaonnen" elämisessä ei olekaan mitään pahaa, kunhan sitä ei tekisi toisten elämän kustannuksella.

      Poista
  17. Ei noin vähä-älyiset saa kuunnella Coldplayta XDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, mun nyt pitää varmaan lopettaa sen kuuntelu. :(
      Viitsi, vitsi, ajattelin kesällä mennä kattomaan Coldplayta livenä <3

      Poista
    2. mihinkäs oot menossa coldplayta kattoon?

      Poista
    3. No niin kannattaa lopettaa, et sä tajua siitä musiikista mitää tolla 60:n älykkyysosamäärälläs XDD

      Poista
    4. Anonyymi 07:29,

      Ruotsiin. :)

      Poista
    5. Osuinko arkaan paikkaan vähä-älyinen kun et vastaa muahaha XDD

      Poista
    6. Hei sinä anonyymi, lopetahan toi törkeä käytös. :) Menepäs siitä vaan äitis helman alle vielä kasvamaan, ok?

      Poista
  18. Ei voi muuta sanoa kuin että huhhuh. Tämä on niin järjetön kuvio kuin olla ja voi!

    Taidat olla aika itsekäs likka, jos kuvittelet että tuo teidän pikku salasuhde on oikein, etkä ajattele lainkaan toisten tunteita(Mikon vaimon ja lasten). Itseäsi tässä vain satutat, kun tämä päättyy huonosti. Kyllä Mikon varmasti kelpaa, kun on vaimo jonka kanssa saa edustaa ja pitää kulissia yllä ja lapset, joilta saa paljon iloa. Sitten on vielä tuommonen pikku-viihdyttäjä, jonka kanssa sitten saa verestää muistoja, kun oli nuori ja rakastunut. Mutta, eihän sellaisen kanssa voisi rehdisti ja reilusti näyttäytyä parina, niin ylläpidetäänpä koko kuviota.

    Sinä nyt oletkin aika nuori, teini vasta, vaikka kyllä pitäisi olettaa että osataan käyttäytyä.

    Toivon sydämeni pohjasta, että Mikon vaimo jättäisi Mikon ja Mikko sinut.

    Ja turha on urputtaa negatiivisista kommenteista. Varmasti tiesit tätä blogia luodessasi, että valtaosa tällaista kuviota ei hyväksy. Mikset pitänyt päiväkirjaa ihan itsellesi vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, mulla ei ole muuta sanottavaa tähän sun kommenttiisi kuin että elä sä vaan toivossa. Muuta et voi tehdä.

      Poista
  19. Voi älöttävä oksetus...
    Joo, nyt asuvat väliaikaisesti erillään, Mikko yrittää puhuu itsensä takaisin kotiin jotta eri tapahtuu sitten kun se sopii Mikolle....
    Miksei jumalauta anna vaimon mennä jo!?
    Onks sitä pakko näyryyttää ja satuttaa mahdollisimman paljon!?
    Ei helvetti mitä toimintaa......

    Etkä näe mitåän väärää siinä?
    "Ei mutku eor ei sovi meille vielä, emmä välitä paljonko se hirviö korppikotka joutuu kärsimään"
    Hyi s*tana......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tässä kukaan vaimoa nöyryytä ja satuta. Se mitä ei tiedä, ei voi satuttaa.

      Ja kyllä mä siinä inhottavia vivahteita näen, mutta mä tiedän koko kuvion, joten en mä sitä loppujenlopuksi kauhean vääränä näe kun tiedän mikä on kaikille parasta..

      Poista
    2. Lapsille on helevetin hyvää että isä muuttaa pois, isä muuttaa takaisin, eiku isä lähteekin taas pois?
      Vaimolle tekee ihan helevtin hyvää että suuttuu miehelleen, heittää ulos, mies saa puhuttua itsensä takaisin ja jättää naisen kuitenkin?

      Minä vilpittömästi toivon, että mikäli tämä on ttta, niin saat loppuelämäsi kärsiä, toivon että Mikko pettää sinua samantien kun toivut synnytyksestä, toivon että jokainen suhteesi päättyy siihen että sinua kohdellaan samoin, kuin te kohtelette Mikon vaimoa.
      Korjaan vähän, toivon että jäät ikuisesti lapsettomaksi, että kukaan viaton ei kärsi kuitenkaan.

      Poista
    3. mikä tahansa koko kuvio onkin, se että vaimo elää pettäjäpedofiilin kans ei voi olla sille paras vaihoehto.

      toivon sulle hyvää kesän odotusta ja kaikkea hyvää koko tulevaisuudelta, toivoisin vain että se olisi jonkun ikäisesi pojan kanssa....

      Poista
    4. Jos oikeasti haluais erota niin eroais vaan. Ei tuommosta juttua tarvi venyttää vuosia, eikä halua jos oikeasti on toiseen rakastunut. Se mies rakastaa itteään eikä tuosta mitään eroa tule, sillä on toimiva haaremi mikä on sille oikein hauskaa. Tuhlaat aikaas, myöhemmin harmittaa. Jotkut on vaan niin hyviä puhumaan, että saavat toisen roikkumaan tuolla lailla löysässä hirressä vaikka kuinka kauan.

      Poista
    5. Sinä, 17-vuotias tytöntyllerö ja salarakas, _tiedät_, mikä on kaikille parasta? Jos olisit edes puoliksi niin kypsä kuin kuvittelet olevasi, tietäisit, että et todellakaan voi tietää, mikä on toisen elämälle parasta. Vaikka kuinka haluaisit pilvilinnoissasi elää, et voi koskaan _tietää_. Uskoa ja luottaa voi, mutta tietää et voi. Et nyt, et tulevaisuudessa.

      Poista
    6. "Kun mä näen mikä on kaikille parasta"....eli joo-o,eli vaimosta ja lapsista viis.Sinusta se parasta tarkoittaa sitä,että muija ja kakrut mäkeen,jotta sinä saat sen mitä haluat,eikö?

      Poista
  20. Blogisi on todella kiinnostava ja kiehtova,ihan kuin jotain romaania lukisi :) ja tämä on muuten suosittu ja tunnettu.. ihan blogeista keskusteltiin töissä ja otin tämän puheeksi niin työkaveri siihen tokas et joo koulussa kuulinki kun jotku siitä puhu ,mut en viittiny kysellä enempää.. että moni tätä lukee! :) aurinko tekee ihmeitä ja kevät on kuin uuden alkua! auringonpaistetta elämääsi ja kaikkea hyvää!

    VastaaPoista
  21. Eiks ois hyvä jos ero tulisi huomattavasti aiemmin, kuin täytät 18 ja sitten vasta julkistaisitte suhteen? Sittenhän ero ei olisi "sinun", tai "Mikon" syy, jos "vaimo" itse tahtoo lähteä?

    VastaaPoista
  22. Luin satunnaisesti blogiasi ja hyvin pystyin samaistumaan tuolla alussa kirjoittamiisi tuntemuksiin. Itse olen joskus ollut samassa tilanteessa ja tiedän miltä tuntuu olla se kolmas, kun ei voi kertoa eikä iloita siitä "julkisesti". Se on joskus tosi raskasta. Myös mustasukkaisuus joskus nostaa päätään, kun tietää että huonossakin parisuhteessa sitä seksiä voi olla ja ajatus siitä saa hulluksi vaikka toisessa ääripäässä itse joskus kokee olevansa se paha siinä kuviossa. Itselleni ei siinä suhteessa käynyt hyvin, perhe ja vaimo meni minun edelle, mutta sinulle toivon että kävisi hyvin.

    VastaaPoista
  23. Lisään tähän vielä sen verran, että toivon että aikuisina Mikon lapset tajuavat tasan millainen isä heillä on ollut, ja antavat Mikon mädäntyä yksin jossain vanhainkodissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin? Isä joka rakastui toiseen, eikä jäänyt paskaan suhteeseen äidin kanssa?

      Lapset saivat onnellisemman elämän ja elinympäristön. Joo, just sellasen ihmisen pitäiskin jäädä mädäntymään yksin.

      Poista
    2. Isä joka rakastui toiseen, mutta ei voinut rehellisesti jättää äitiä, vaan jatkoi huijaamista.
      Kuinka onnellinen vaimo tulee olemaan kun Mikko jättää sen, kun on ensin saanut itsensä puhuttua takaisin kotiin?
      Kuinka onnelliset lapset tulee olemaan kun äiti on onneton?
      Toivon että sinulle tulee tapahtumaan kaikki tismalleen samoin kuin <mikon vaimolle nyt tapahtuu.
      Sittenpähän naurat.

      Poista
  24. Mulla meni nyt ohi ja lujaa..voisitko vähän selventää??Siis Mikko on muuttanut kotooltaan pois,tehä haluatte olla yhdessä,nyt hän muuttaa takaisin vaimon luo.Eli siis mikä tää kuvio on,ja mikä tän takaisin muuton pointti.Haluaako takaisin vaimon luo,vai onko heillä ollut suhteessa aikalisä,ja ottaneet etäisyyttä selvitellekseensä tunteitaan,ja nyt palaavat yhteen,ja sinä jäit kuin nalli kalliolle??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos oon ymmärtänyt oikein, niin niillä on joku suunnitelma millon on aika mikon ja vaimon erota. Ero ei ole siis suunnitelmissa nyt (jostain tajuttomasta syystä), koska hetki ei olisi hyvä. Eli vaimon pitä ottaa mikko takaisin kotiin, että mikko voi sitten justiinsa oikella hetkellä jättää hänet Candyn takia.

      Olenko ymmärtänyt oikein?

      Moraalitonta ja kieroa touhua kyllä.

      Poista
    2. Ei ole todellista,siis nainen ottaa mihen takaisin,ja mies voi sitten jättää hänet"KUN AIKA ON SOPIVA".Huh huh..sinulle Candy ja Mikko..sen minkä taakseen jättää,sen edestään löytää.Toivon kaikkea hyvää tämän Mikon vaimolle ja lapsille!!!!Ja näille pettureille;toivon teille sitä mikä pettureille kuuluukin..

      Poista
  25. Sain sun innoittamana perustettua oman blogin vihdoin. Itsekin elän ristiriitaisessa suhteessa ja pakko päästä järjestelemään ja tuomaan omia fiiliksiä julki blogin kautta, kun ei minullakaan siihen livenä oikein mahdollisuuksia ole... Pystyn samaistumaan sun tilanteeseen ja tiedän, että vaikka monet tuomitsevatkin, ei ihmistä voi määritellä vain yhden asian perusteella. Tsemppiä jatkoon ja toivottavasti saatte asiat Mikon kanssa järjestymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, hienoa että säkin oot löytänyt tavan päästä purkamaan tuntemuksia ja höyryjä.

      Kiitos kommentistas ja samaa toivottelen sulle! :)

      Poista
  26. Siis tiedät mikä on parasta kolmekymppiselle naimisissa olevalle perheenäidille? Jes, tosi hienoa. Ja varmasti tiedät myös heidän lastensa parhaan? Olet saanut aika paljon varottavia esimerkkejä vastaavassa tilanteessa olevilta, ja silti uskot että te olette eri asia... Varmasti jokainen tilanteessasi oleva on sanonut samaa, ja huonosti on käynyt. Ole varovainen, äläkä nosta kusta päähäsi, siitä ei seuraa mitään hyvää. Ja en ole mikään katkera ilman elämää oleva vanha akka, vaan 25 vuotias nainen joka elää onnellisinta aikaansa miehensä kanssa. Molemmat oltiin sinkkuja kun aloimme tapailla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Tilanteessasi"???

      Mikä mun tilanne? On varmasti muita jotka ovat olleet samankaltaisessa tilanteessa, muttei kukaan ole ollut mun tilanteessa. Kukaan muu ei ole minä, Mikko tai kukaan muukaan tähän kuvioon liittyvä ihminen.

      Ällöttävää yleistämistä ja pätemistä.

      Poista
    2. Siis just tosta toi ano varoitti ja samat virheet toistat samantien. Jestas Candy!

      "Olet saanut aika paljon varottavia esimerkkejä vastaavassa tilanteessa olevilta, ja silti uskot että te olette eri asia... Varmasti jokainen tilanteessasi oleva on sanonut samaa, ja huonosti on käynyt. "

      Poista
  27. Surffailin netissä ja tämä iski silmään.
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2108725/Jordan-Powers-18-moves-James-Hooker-41-quits-teaching-job.html

    tuo ikäero on jo kyllä ihan liikaa; kuvassa voisi olla isä ja tytär

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojaa, en mä oikein tiedä.. Kamala tilanne tuolla tytöllä ja miehellä, kun rakastavat toisiaan, ja kaikki on sitä vastaan, yrittävät erottaa ja haukkuvat miestä sairaaksi hyväksikäyttäjäksi yms.

      Joo, saanhan sitä itsekin niskaani täällä blogin puolella, mutta en sentään omassa elämässäni omana itsenäni läheisiltäni ja kaikilta muiltakin.

      Poista
    2. No, itselläni on nuorempi miesystävä ja välillä katson meitäkin sillä silmällä että näytetäänkö ihan nurinkurisilta..
      Itseäni ei siis muiden ikäerot niin liikauta, mutta tuo kuva kyllä iski pahasti silmään. Tyttö näyttää mun mielestä vielä nuoremmalta kuin 18.

      Ymmärrän kyllä äitiä; murhe on varmaan kova kun ajattelee että tyttö tekee elämänsä virheen ja heittää elämänsä hukkaan.
      Muutoin tuota tilannetta kommentoimatta, ajattelin että sua varmaan kiinnostais lukea ns kohtalotoverista.

      Poista
    3. pakko vielä sanoa.. toivottavasti läheisesi ovat ymmärtäväisempiä -kun suhteenne tulee julki- kuin tuon artikkelin äiti, olet kyllä saanut rankkaa haukkumista osaksesi jo pelkästään täällä blogissa, miten mahtaisit jaksaa jos sitä tosiaan tulisi vielä henk.koht. elämässäkin.

      Poista
  28. ja allanne oli kenties kymijoki? :)

    VastaaPoista
  29. karkki!??!

    -piitu, soita mulle heti!

    VastaaPoista
  30. Oi rakastan Coldplayta ♥
    Hitto mäkin haluan tollasta söpöilyä mun elämään D:

    VastaaPoista
  31. 20something ja onnellinen parisuhde ilman kieroilua ja selän takana blogijuoruilua.19. maaliskuuta 2012 klo 22.55

    Kyllähän Mikko voisi olla Candyn isä, mikäli olisi ollut Candyn tavoin vastuuton 17-vuotias teini.

    VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3