sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Teardrop

Moro.

Sori taas pitkä päivitystauko. Mulle on tapahtunut viimeaikoina liikaa kaikkea paskaa. :/ Toisaalta tekis mieli vuodattaa kaikki, mut toisaalta en haluis antaa joillekin sitä mielihyvää, siitä et mulla menee huonosti.

Äiten kanssa on ollu ongelmia. Se "löys" mun kaapista sen vajaan viinapullon ja veti siitä kauheet pultit. Mä vedin tietenkin takaisin, millä oikeudella se on menny mun kaappeja tonkimaan? Mua ärsyttää tollanen nuuskiminen, kai nyt jokaisella on oikeus omaan yksityisyyteen, eikä kukaan sais mennä ilman lupia tutkimaan kenenkään kaappeja tai muita henkilökohtaisia esineitä yms..
En tiedä mikä rouva Etsivä se oli olevinaan kun se alko tivaamaan mistä sain sen pullon. Hävettää myöntää, mut jotenkin siinä tilanteessa kuvittelin, että niitä pulloja saa vaan laivalta ja luulin, että äitikin ajatteli niin ja paniikissa menin sit myöntämään että laivaltahan se tuli hankittua.
Ennenkun tajusin ton mun ääliömäisen möläytyksen, niin ajattelin sit heti et nyt äite ottaa näihin ihmisiin yhteyttä, joiden kanssa laivalla muka olin.

Jouduin sit äkkiä myöntämään, et mulla on suhde vanhempaan mieheen, etten vedä täysin viattomia ihmisiä tähän mukaan.
Mama ei ollu ilahtunu, ei yhtään. Se oli ehkä enemmän loukkaantunu mun valheista ja epärehellisyydestä, kun itse mun suhteesta. Ei se kyllä siitäkään kovin iloisesti yllättyneeltä vaikuttanut.

Meidän "pikku" riidan jälkeen sit pakkasin mun kamat ja soitin yhdelle mun tosi vanhalle ja hyvälle jätkäkaverille ja pyysin sen hakee mut pois täältä.
Punkkasin sen luona muutaman yön, ilmotin äidille et tarviin vähän välimatkaa ja sillekin pieni miettimisaika olis varmaan ihan jees ja anelin, ettei kertois iskälle vielä mitään.

Ihanku tossa yhteenotossa äidin kans ei olis ollu tarpeeks, ni tottakai Mikko sit alko kiukuttelemaan siitä, et majoittauduin tän yhen jätkän luokse vähäks aikaa.
En ymmärrä, miksei se ymmärrä, että vastakkaista sukupuolta olevat ihmiset voi olla ihan vaan kavereita keskenään, eikä se kaveruus aina johda nussimiseen? -__-



No, tässä lyhykäisyydessään mun kuulumiset. Nyt oon taas kotona, enkä oo puhunu äidille mitään. Iskä tuntuu olevan täysin tietämätön meidän riidan aiheesta, ja hyvä vaa niin. Oon yrittäny pohtia sen mun evakossa olemisajan tapaa, jolla puhua äidille Mikosta.
Toisaalta nyt mulla olis hyvä tilaisuus paljastaa kaikki, eikä tarvis enää omille vanhemmilleen valehdella, mutta toisaalta pelkään, miten ne tulis suhtautumaan Mikon oikeaan ikään, ja ennenkaikkea siihen, että se on vielä naimisissa ja sillä on lapsia..

Vitutustaso on siis korkeella. Jos puhutaan prosenteista, ni ne huitelee tuolla jossain miljoonan paikkeilla. Vituttaa äiti, vituttaa Mikko, vituttaa valehtelu ja ylipäätään kaikki.

Äitessa vituttaa toi sen penkominen ja pulttien vetäminen. Kaikki olis edelleen hyvin ja voisin rauhassa kertoa Mikosta, kun aika on oikea JOS rouva etsivä olis voinu pitää nokkansa erossa mun asioista, jotka ei sille kuulu.
Mikossa vituttaa se, ettei se luota muhun yhtään ja se sen helvetin mustasukkasuus! Mä sille itku kurkussa poraan ahdistusta tosta äiti-jutusta ja tää ensimmäisenä alkaa vaan ulisemaan siitä, että oon tän mun kaverin kämpillä.
Voi jumalauta OIKEESTI?!?! Mä taisinki sanoa sille aika pahasti ja tiuskia siitä, et oothan säkin vaimos kanssa, enkä mä siitä mitään sano..
No mut joo, ärsyttää tollanen. Oli se sit vähän kauhuissaan itekin, kun sanoin, et paljastin ns. vahingossa osan meistä äidille.
Se oli sitä mieltä, ettei mun kannata paljastaa siitä vielä mitään, yrittää sanoa vaan etten halua puhua mun suhteesta vielä mitään.
Hyvähän sen on sanella, kun se ei tunne mun äitiä. Voin kertoo, ettei mee läpi tollaset "joo mä kerron sit vähän myöhemmin"-selitykset tolle tädille.

Mikon kanssa välit on nyt siis aika kireet, kun tiuskin sille vihasena ja sanoin pahoja asioita. Toisaalta, tuntuuhan se jollaintapaa hyvältä, et se on musta mustasukkanen, koska se kertoo siitä, et se tosissaan välittää, rakastaa, eikä halua menettää mua, mut kyl mä nyt tukea ja ymmärrystä mielummin otan vastaan, kun mustasukkasta epäilyä ja kiukuttelua - AIKUISELTA MIEHELTÄ.

Tekis vaan mieli hakata päätä seinään, ku oon onnistu taas vaihteeks sotkemaan mun asiat niin hyvin. Vittu, että ihminen voikin olla tyhmä....
Miks mun piti mennä sanomaan äiteelle yhtää mitään? Hyvä tällei jälkiviisastella, mut eiks mulle tullu mitään muuta mieleen siinä tilanteessa, ku paljastaa et mulla on suhde? SERIOUSLY?!
Ei sit voinu sanoo vaikka et ne viinat on alunperin jonkun mun kaverin tai jotain.. Idiooooootti.




Tää valehtelu on alkanu käymään viimeistään just nyt TODELLA raskaaks. Tekis mieli kieltäytyä sanomasta enää mitään, ni ei tarvis ainakaan enää valehdella. Pitäisin vaan turpani kiinni, ryhtyisin kuuromykäks. Siinä oikeesti olis ideaa.
Kävin tänää jo juoksemassa osan mun sisällä kytevästä ahdistuksesta ja vitutuksesta pois, juoksin niin helvetin kovaa ja pitkälle ku ikinä jaksoin. Verenmaku suussa linkkasin puolkuolleena himaan, mut nyt tekis mieli lähtee uudelle lenkille. Tää biisi kyl vähän lievittää hermoja, kannattaa kuunnella.
Nyt mä lopetan tän mun sekavan vitutuksen ja epäuskon sekaisen vuodatuksen ja avautumisen, vaikka voisin jatkaa tätä about kymmenen sivua lisää. Mun mielessä liikkuu niiiin paljon kaikkee ja mulla olis liian paljon kaikkee sanottavaa.

Ahdistava ja vituttava sunnuntai siis tällä suunnalla, mites teillä? :)))) Leivotte miestenne kanssa sydänpipareita samanlaisissa keittiöessuissa, teitte lumienkeleitä lumi-kurapaskassa ja lensitte Pariisiin juomaan koko maailman kalleinta skumppaa timanteilla koristelluista laseista? <3

308 kommenttia:

  1. Mikä helvetin "äitee", oot sä joku maalaisjuntti? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon, mitä välii? Tulin just iltalypsyltä, Mansikki täräytti mulle maitoo ja kävin kanalas tsekkaa munat, Tipi oli muninu mulle tuoreita munia iltapalaks. Vituttaaks?

      Poista
    2. ahahaha naurattaa sun vastaus :D siis ihan pelkästään siks koska se on jotenkin hauska! o

      Poista
    3. Tampereella sanotaa että äitee.

      Poista
    4. Hiton typerä anonyymi.
      Ymmärrä ny et äitee on murresana, ei tarvi olla maalaisjuntti et sanoo "äitee" :D

      Poista
    5. Tampereella/Pirkanmaalla ainakin kuulee sanottavan aika paljon äitee, että ei ton perusteella Candy mistään maalta ole :--D
      Mutta tosiaan, oon alusta alkaen tätä blogia lukenut ja aina tää on jaksanut ihastuttaa ja vihastuttaa.
      Oon miettinyt pääni puhki mitä mieltä mä tästä kaikesta olen, mutta koskaan en oo kuitenkaan osannut ajatella sua Candy mitenkään "pahana" tässä jutussa.
      Vaikutat ihanan symppikseltä ja mahtavalta ihmiseltä, johon olis aivan tajuttoman mahtavaa tutustua paremmin :-)
      Toivon sulle ja Mikolle kaikkea hyvää! Itse oon elämäni aikana rämpiny vaikka minkälaisissa soissa ja meinannut menettää toivon, mutta aina sieltä syvimmästä kuopastakin on noustu - ja niin varmasti tapahtuu sullekin!
      Ihanaa kevättä ja tsemppiä elämään, älä lopeta bloggailua, tää on ehdottomasti mun lemppari♥

      Poista
    6. ekalle anolle: ja ookko sä joku kaupunkilaishintti joka sanoo mutsi ;)?

      Poista
    7. haha toi sun vastaus kuullosti ihan mun kaverin kirjottamalta ! :D ei sillä, et varmasti ole tää kaveri enkä edes halua tietää kuka olet mut hyvä vastaus :D

      Poista
    8. Oon ite ihan paljasjalkainen helsinkiläinen, ja mäki sanon joskus "äitee", ihan läpällä, silloin ku se vaan tulee mieleen. Omituisista asioista vedetään taas valtavia sherlock-päätelmiä!

      Poista
  2. En tietenkään voi tietää miltä susta tuntuu mutta uskon että todellakin paskalta. Jaksamista, kyllä se aurinko pian risukasaankin paistaa :)

    VastaaPoista
  3. auts, kyllä muakim vituttais tommonen möläytys! yritä selvitä siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Suukapula käyttöön tästä päivästä lähtien, ni opin olemaan.

      Thanks!

      Poista
  4. Voi ei, nyt alko jotenkin tuntuu pahalta sun puolesta. :/ toivottavasti asiat siel selviää!

    VastaaPoista
  5. Ehkä lipsautuksesi oli loppujen lopuksi hyvä muutos paikallaan junnaavaan tilanteeseen, sillä nyt olet ainakin päässyt alkuun vanhemmillesi rehellisesti puhumisessa.

    VastaaPoista
  6. Kuuro tässä kirjoittaa: vaikka tekstisi viittaa sarkasmiin, mutta haluaisin kuitenkin kertoa sinulle, ettei kuuromykäksi tuleminen/oleminen tarkoita, että olisit epäsosiaalinen :)

    VastaaPoista
  7. Oon lukenu sun blogia alusta asti mut nyt vasta uskaltaudun kommentoimaan ekaa kerta.. :D

    Tsemppiä sulle, ei oo varmaan helppo tilanne tommonen. Toivottavasti kaikki silti järjestyy. Ja varmaan sun olo kyllä helpottuis jos saisit vanhemmilles (tai edes äidilles) kerrottua kaiken, niinku ihan kaiken susta ja Mikostakin. Sitä varmaan helpottais kun sais tietää mitä sulle oikeesti kuuluu ja ehkä mielikuva "vanhemmasta miesystävästä" vois muuttua hieman positiivisemmaks kun kertoisit Mikosta, antaisit tavallaan kasvot tuntemattomalle.. Jos tajusit :D Ja sun oloakin varmasti helpottais kun ei tarvis valehdella enää ainakaan kaikille.

    Ei mulla muuta, koita kestää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistas. :)

      Saa nyt nähdä mitä aion äidille sanoa, vai aionko mitään.. Kumpa se vaan unohtais sen koko välikohtauksen, niin ei tarvis selitellä mitään.
      Ei jaksais just nyt..

      Poista
    2. Aikuisten maailmassa ei niin vaan unohdeta tuollaisia välikohtauksia. Opettele puhumaan ja olemaan rehellinen, niin itselläsikin on paljon parempi olla. Mieti, onko Mikko oikeasti sen arvoinen, että kestät tällaisen määrän ahdistusta, pahaa oloa ja välien huonontumisen sinulle tärkeisiin ihmisiin? Minusta näyttää, että ei. Mikään rakkaus ei kasva eikä kehity alustalla, joka on tehty mustasukkaisuudesta, salailusta, ahdistukssta ja pettymyksistä.

      Poista
  8. Jos äitisi alkaa taas kyselemään Mikosta, sinuna en todellakaan kertoisi mitään siitä, että on naimisissa ja on lapsia. Pelkästään siinä, että Mikko on ainua reilusti vanhempi on tarpeeksi sulateltavaa vanhemmille. Ei takuulla tulisi hyväksymään suhdettanne ja tekisi kaikkensa sen eteen että ette enää voisi tapailla. Joudut siis _taas vaihteeksi_ valitettavasti valehtelemaan. En sinuna myöskään kertoisi että olette tapailleet jo useamman vuoden, koska silloin vanhempasi todennäköisesti tahtoisivat tavata tämän miehen, koska olettehan jo "niin pitkään olleet yhdessä" jne että voi jo vanhemille tuoda näytille. Sano että olette tunteneet jotain kautta ensin pari kk ja sitten vasta alkaneet tapailla pari kk ja tilanne on hieman arka niin siksi et tahdo tuoda vielä näytille etkä puhua hänestä vielä mitään sen kummempia, koska et mukamas 'tunne häntä vielä niin perusteellisesti..' :) Enempi voit alkaa hänestä kertomaan sitten kun on vaimostaan eronnut jne, ja silloin voit sanoa porukoilles että on mukamas eronnut vaimostaan jo pari vuotta sitten. Rankkaahan kaikki tälläinen valehtelu tulee olemaan, mutta toivottavasti tiedostit riskit kun tähän suhteeseen aloit. Tämä oli edessä ennemmin tai myöhemmin, tavalla tai toisella. Jos sulla ei oo sisua alkaa valehtelemaan enempää, toinen vaihtoehto kertoa kaikki jolloin on hyvin todennäköistä, että syntyy ilmiriita ja lennät pihalle ja porukkas ilmottavat Mikosta poliisille ja kaikki menee ihan sekaisin ja välit vanhempiin loppuiäksi jne. Jos tätäkään et tahdo niin eroaminen Mikosta on aina myös yksi vaihtoehto, yhtä vaikea ja kipeä ratkaisu sekin kuin mahdollinen välirikko vanhempiin. Siinä onkin vähän mietittävää mitä kaikkea mahdollista eri variaatioista voi edetä... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tosi hyvä neuvo valehdella Mikon avioeron ajankohdasta, SITÄ KUN EI MITENKÄÄN VOI MUUALTA KUULLA!!! Esim Mikon lapset vois korjata tän erheen;) Siis mikäli CM oikeasti yhteen päätyy ja Mikon lapset C:n vanhemmat tapaa.

      Poista
    2. Mun porukat suhtautu hyvin siihen, että mun mies on yli 30v. Siihenkään ei oikeen mitään sanonu, kun kerroin jonkun puolen vuoden jälkeen hänen avovaimonsa muuttaneen vihdoinkin pois.

      Poista
  9. No voiha helvetti :( ku miettii asiaa, nii ehkä möläytit mikosta äitilles siks, että toi valehtelu ja kaikki salailu tavallaa varmasti on stressaavaa ja alitajunnassa halusit vaa sanoo ääneen siitä. En siis haluu todellakaan mitään analysoida kunha vaan mietin:) jaksamisia sulle kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii, en tiiä mikä aivovamma toi mun möläytys oikein oli..
      Kiitos. :)

      Poista
  10. Mustasukkaisuus ei ole mikään hyvä piirre aikuisessa ihmisessä. Ja joskus kaikkein mustasukkaisisn onkin se, jolla itsellään on huono omatunto omista tekemisistään. Minulla oli joskus salasuhde ja sen aikana olin todella mustasukkainen omasta miehestäni, vaikka itse olinkin se petturi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olekaan, enkai mä niin ole sanonutkaan?
      Ja kai sillä huono omatuntokin on, en tiedä.

      Poista
  11. Ei se "Mikko" tainnutkaan olla niin aikuinen kuin luulit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä se just sellanen on ku oon luullutkin, ärsyynnyin vaan tosta sen mustasukkasuusvauhkoomisesta.

      Poista
    2. Ja sillähän ei ole mitään syytä epäillä mitään kun olit uutenavuotenakin niin uskollinen sille?
      Toisaalta, antoihan se sulle lupaa fuckbuddyyn silloin, turhaa sit ulista jos hankkisit sellaisen. (Vaikka tässä ei nyt ollut kyse siitä, mutta sanoin vain...)
      Ja Mikon teiniydet on kyllä niin suloisia kun ajellaan jääradalla ja lainataan pulkkoja ja leivotaan vieraitten ihmisten lasten kanssa ja kuskataan ilman turvaistuimia, mutta silloin pitäisi olla aikuinen ja vastuuntuntoinen ja ymmärtäväinen kun sinä niin toivot=)
      Oi että tämä oli hauskin postaus ikinä, melkein kusin housuihin naurusta =D
      Ja joo, äideillä on vähän tapana kyttäillä mitä ne tyttäret puuhaavat, varsinkin kun on aihetta epäillä että luottamusta väärinkäytetään, ja olethan vielä alaikäinen, ja periaatteessa äidilläsi on omassa talossa oikeus katsoa mitä kaapeista löytyy =D

      Poista
    3. Ano 12:57 Mutta ei se silti oikeuta sitä et äidit sais penkoa toisen omaisuutta ilman lupaa...Sehän on rikos jos penkoo toisen omaisuutta...Kyllä mäkin nostaisin metelin siitä jos mun porukat kävis mun kaapeilla tai edes mun huoneessa ilman mun lupaa, koska on mullakin asioita mun huoneessa jotka ei kaikki kuulu mun porukoille olin sitten alaikänen tai en...joten mun mielestä candy kyl saa olla vihanen äitilleen siitä et se penko sen tavaroita...
      -Zassa-

      Poista
    4. -Zassa- :
      Haluaisitko tarkentaa meille tähän sen lainkohdan, missä lukee, ettei äiti saisi omassa kodissaan käydä läpi ALAIKÄISEN tyttärensä tavaroita?

      Poista
    5. Vanhempi on vastuussa alaikäisestä lapsestaan.

      Joskus vanhempien on vain PAKKO tehdä tällaisia ratkaisuja.

      Candy on hyvä esimerkki.
      Äiti on vaistonnut, ettei lapsi puhu totta ja valehtelee niin että korvat heiluu.
      Hän ei saa totuutta selville puhumalla, joten hän käyttää oman käden oikeutta.
      Candy on alaikäinen ja asuu kotona.
      Äiti saa selville jotakin epämiellyttävää ja antaa lapselle puhuttelun.
      Lapsi angstaa ja kiukuttelee teinin tavoin.
      Ottaa ja lähtee livohkaan, eikä puhu asioista. (Candy, sinunhan piti olla aikuinen? :) )
      Tässä vaiheessa saattaa äiti ottaa ja soittaa poliisille, kun lasta ei kuulu kotiin. Mutta ei kuitenkaan tässä tapauksessa niin käynyt.
      Lapsi palaa vanhempiensa helmoihin angstaamaan lisää. Normaalia tuossa iässä.

      Sitten kun on aikaa kulunut ja se lapsikin oikeasti aikuistuu, hän unohtaa nuo riidat ja tajuaa, että äiti yritti suojella omaa lastaan. Ja auttaa.

      Viimeistään silloin kun tämä lapsi saa omia lapsia ja on samassa tilanteessa, hän ymmärtää äitiään.

      Poikkeuksiakin on. Mutta nämä tapaukset ovatkin hyvin pitkävihaisia ja sellaisia, jotka laittavat kaikki lapsuutensa huonot muistot vanhempiensa syyksi.

      Poista
    6. Ano: Mä mistään lakijutuista sen enempää tiedä...Mutta mulle ollaan kerrottu että se on oikesti rikos jos menet tutkimaan toisen omaisuutta ilman lupaa...Vaikka ihminen onkin alaikäinen...Ja edelleenkin sanoin että MINUN mielestäni Candy saa olla vihainen äidilleen kun tämä penkoo sen tavaroita vaikka hän onkin alaikänen ja äiti omassa kodissaan...Kyllä mäkin siit suuttusin jos äiti tai isä tai joku muu mun perheestä tutkii mun tavaroita...Mutta ihan miten vaan...
      -Zassa-

      Poista
  12. Itse äitinä olen loukkaantunut _aina_ eniten siitä jos oma lapsi on valehdellut. Toistaiseksi lapset eivät ole tehneet mitään sellaista mikä olisi suututtanut ja satuttanut niin paljon kuin valehtelu. Äideillä on joku kuudes aisti lapsiansa kohtaan, ehkä sunkin äiti "haistoi" että jotain salamyhkäistä on tekeillä, eikä osannut hoitaa asiaa muulla keinoin kuin penkomalla tavaroita. Toki yksityisyyden rikkominen on kurja juttu mutta voin ihan suoraan sanoa että äidin silmissä se ei paljon paina jos pelottaa että lapsi käyttää huumeita, on sekaantunut johonkin jne jne. Se homma ei vaan aina pelitä niin että luotetaan. Jos jokin tunne jäytää että nyt ei kaikki ole ihan niinkuin toinen sanoo niin silloin sitä toimii, kun on kyse omasta lapsesta...
    Ymmärrän toki sen että sinusta tuntuu että aika kertomiselle ei ollut nyt oikea mutta toisaalta.. nyt tuo solmu on lähtenyt avautumaan. Eikä ole mitään takeita siitä ettäkö vanhemmillesi ei olisi jonain päivänä paljastunut Mikon menneisyys, vaikka sitä kuinka olisitte yrittäneet peitellä. Ja se että teidän suhde on alkanut jo Mikon avioliiton aikana. Vaikka se tuntuukin ehkä kamalalta että omat vanhemmat tietää niin usko pois, parempi noin... vaikka sekä vanhempasi että sinä tarvitsette aikaa että keskusteluja asiasta niin tämä vaihtoehto on parempi kuin se valehtelu.
    Mikon kannankin toki ymmärtää, että hän ei halua tässä tilanteessa että vanhempasi tietävät koko kuvion. Toisaalta minusta sinun täytyy ajatella hyvin vahvasti myös suhdetta omiin vanhempiisi ja sitä haluatko salailla ja valehdella tästä kuviosta enää enempää, korjaustyö voi olla mahdotonta enkä usko että haluat sabotoida välejä heihin. Vanhemmat kyllä ymmärtävät, tiettyyn pisteeseen asti. Ymmärtämisen ehtona vain poikkeuksetta aina on se rehellisyys.

    VastaaPoista
  13. Hyvä vaan että sanoit Mikolle takasin! Voisi vähän ajatella sun kannalta asiaa. Itse se on NAIMISISSA toisen kanssa, ja aivan varmasti harrastaa siellä seksiä. Sillä ei ole mitään oikeutta kiukutella ja kuvittelevansa omistaa sua.

    Ai että pistää kiukuksi, kun se mun vanhempi ukko sai mustiskohtauksen, kun _puhuin_puhelimessa_liian_kujertelevalla_äänellä_ mun miespuoliselle ystävälle (joka on mun tosi hyvä ja pitkäaikenenkin ystävä). Ja vielä kiukuttaa sekin että piti sitten lohdutella sitä ja vakuutella SILLE etten mä tee mitään...

    Voi perse!

    Koettakaa rauhottua sun äitin kanssa ja puhua ihan rauhassa. Mä olen varma että sun äiti ei ota hyvin totuutta, ja saattaa vetää viranomaiset parhaassa tapauksessa mukaan. :(

    Saanko kysyä, täytätkö tänä vuonna 18? Onko siihen vielä pitkä aika?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehet on perseestä, tässä se taas nähtiin. :D

      Joo en tiiä miten äiti tulis asian ottamaan.. Ahistaaaaa.
      Ja joo, täytän. Loppuvuoden puolella vasta.

      Poista
  14. kauanko meni tän juonenkäänteen keksimiseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooo, viime postauksesta on viikko, joten.. Joo, viikkohan tässä meni. Päivin ja öin sitä mietin.

      Poista
  15. Äitis siis on ollut jyvällä, että jotain on tekeillä, kun tavaroitasi nuuskii. Käyttätymisesi on sen verran muuttunut.

    Perhe on se, joka tukee sua aina. Mikko ei näköjään niinkään.
    Mun mieheni ei nuoruudessamme koskaan urputtanut, vaikka yövyin miespuolisten ystävien luona (esim kun kävin pääsykokeissa toisellla paikkakunnalla) ja rakkautemme jatkuu edelleen. Mustasukkaisuus on tässä teidän kokonaistilanteessa erittäin epäilyttävää. Mikko ei luota suhun, siitähän se kertoo (ja kyllähän sää n 4 kk sitten panit toista miestä). Hyvä pohja suhteelle, jossa on muitakin pikkupulmia.
    Vitutus on pienin sun onglemista.

    VastaaPoista
  16. Kovaa surkuttelin sua siihen asti että luin vikan kappaleen tosta tekstistä. Sitten meni vähän maku. :/ Ei tarvitse sitä sun pahaa oloa lukijoihisi purkaa, varsinkaan ennen kuin kukaan tulee mitään aukomaan päätänsä.

    VastaaPoista
  17. Oli täysin odotettavissa, että jäät kiinni. Ja vieläpä vahingossa. Miksi et hyvä tyttö sitten kertonut KERRALLA IHAN KOKO TOTUUTTA, kun kerran osan menit jo möläyttämään? Kaikki paska kerralla niskaan ja sitten voisi mahdollisesti aloittaa puhtaalta pöydältä. Tulitko miettineeksi, miten suuri kynnys nyt on paljastaa loput totuudesta? Ei varmasti tule olemaan helppoa. Kun ehkä ajan kanssa saat anteeksi tuosta asiasta valehtelemisen, paljastuu lisää "hyvin" peiteltyjä sudenkuoppia. Jossain vaiheessa isäsikin todennäköisesti kuulee tästä. Olisiko "aikuisen" naisen aika kantaa vastuu valheistaan ja kertoa itse, ihan vapaaehtoisesti? Pääset huomattavasti helpommalla.

    On kaikenlisäksi ERITTÄIN lapsellista suuttua siitä, että äitisi on sanoinkuvaamattoman pettynyt, koska itse olet hänelle valehdellut päin naamaa. Koska olet alaikäinen, on vanhemmillasi on oikeus tietää tekemisistäsi. On ihan normaalia, että alaikäiseltä löytyneestä viinapullosta suututaan - jos et sitä jo tiennyt. Kun aikansa valehtelee, alkaa myös huomaamattaan herättää epäilyksiä.

    Niin, ja miksiköhän Mikon on vaikea luottaa suhun? Hän näkee koko ajan vierestä, miten sujuvasti valehtelet perheellesi ja kavereillesi. Miksi siis et valehtelisi hänellekin yhtä helposti...

    Koitahan nyt muistaa, että valehtelu tekee asioista satatuhatkertaa vaikeampia. Vanhemmat ymmärtävät ja hyväksyvät paljon asioita. Valehtelemista kenekään - edes vanhempien - ei tarvitse hyväksyä.

    VastaaPoista
  18. Pöh, ei me yhdessä miehen kanssa leivottu tms.

    Ollaan vain vietetty illat toistemme kainaloissa ♥

    Varmasti tuntuu pahalta äitisi toiminta.
    Mutta se vain yksinkertaisesti kuuluu äidin "tehtäviin". Hän on tiennyt, ettet takuulla totuutta kertoisi, niin hän etsi totuutta tällä tavalla. Väärällä tavalla, mutta joskus se on välttämätöntä. Silläkin uhalla, että teini vetää herneen nenäänsä ja raivoaa.

    VastaaPoista
  19. Voi sua, paljon tsemppiä ja kaikkea hyvää sinne! Toivotaan että kaikki kääntyy parhain päin ja tilanne kotona rauhoittuu :)

    VastaaPoista
  20. "Ahdistava ja vituttava sunnuntai siis tällä suunnalla, mites teillä? :)))) Leivotte miestenne kanssa sydänpipareita samanlaisissa keittiöessuissa, teitte lumienkeleitä lumi-kurapaskassa ja lensitte Pariisiin juomaan koko maailman kalleinta skumppaa timanteilla koristelluista laseista? <3"

    hahah, toi oli NIIN loistava :DDD ja mua nii vituttaa nää jotka tulee tänne sun blogii sua haukkumaa... ihmisillä ei saatana soikoo ole elämää.

    mut hei, tsemppiä sulle! kyl ajan kans kaikki selviää. koita pärjätä!! t. veera:)

    VastaaPoista
  21. vaikkei se siltä tunnu nyt, niin sun mammas on vaan huolissaan susta ja siksi vahtii ja mäkättää:) sun äitis on varmasti fiksumpi miltä sun iässä (yhtään dissaamatta sitä että oot vielä nuori tyttö) nyt saattaa tuntua. oot kohta täysikänen ja lähestulkoon kaikki yläasteelaiset on viinaa maistanut, joten eiköhän se sen ymmärrä ettei ole niin suurta syytä huoleen, ja vielä kun viinaa oli jäljellä eikä kaikki juotu!
    mee takaisin vaan kotiin ja pyydä aikaa jutella sun äidin kanssa, kerro sille et sua on ahdistanut pitää mikko salassa kaikilta, et jos ne ei hyväksyiskään sitä. älä kerro kaikkea pommina ettei järkyty, mut kun ystävällisesti haavottuvaisena asian esittää, niin äitisi varmasti arvostaa että luotat ja tuut puoli välissä vastaan:) ja ps sano sun äidille suoraan et susta tuntuu pahalta että se nuuskii sun asioita, ethän säkään pengo sen kaappeja ja lue sen päiväkirjoja jne

    VastaaPoista
  22. En yhtään ihmettele että Mikko veti pultit siitä toisen jätkän luona yöpymisestä, petithän sä sitä sentään silloin kännissä sen exäs kanssa. Vaikka oisittekin sopinu asian, niin pakostakin sitä miettii jälkeen päin, voiko toiseen oikeesti luottaa, kun kerran on jo luottamus petetty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten voi avioliitossa elävä mies pultata salarakkaan pettämisistä, kun all the time pettää omaa vaimoaan, ei herranpieksut sentään, hei nyt jotain rajaa näille jutuille.

      Poista
    2. Candyhan on toitottanut heidän olevan oikeassa parisuhteessa yms.
      Joten, siltä kannalta ajateltuna.

      Mutta tosiaan, ei oikeasti Mikon tuollaisesta kannattaisi vetää yhtään pultteja.

      Poista
  23. oletko miettinyt, että ne lapset joita hoidit ja mikko tuli sit sinne leipoo, nii niide lasten vanhemmat on voinu hyvinki sanoo äidilles jotain et : "teidän candyllako on poikaystävä, kun oli kuulemma ollut täällä.:)"
    ja sit sun äitis on sillai et what ja alkanu miettii

    VastaaPoista
  24. ootsä tos ekas kuvas?

    VastaaPoista
  25. Tsemppiä sulle ja toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin! :)

    VastaaPoista
  26. Tämä on eka kerta, kun saat mun sympatiat puolellesi. Mikko, mitä vittua? :DD Se ite asustelee vaimonsa kanssa ja tekee sen kanssa ties mitä, mutta sä et saa edes nukkua sun kaverin luona? Voi jumalauta.

    VastaaPoista
  27. Mielestäni voisit yrittää olla ymmärtäväisempi Mikkoa kohtaan, HALOO? Miksi soitit juuri jollekkin toiselle pojalle että voisitko olla hänen luonaan yötä. Eikö tyttökaverit kelvanneet? Mieti miltä sinusta tuntuisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite ymmärrän tässä tapauksessa ihan täysin. Mun kaikki parhaimmat ystävät on jätkiä, että niihin sitä tulee myös ensimmäisena turvauduttua : )

      P.S Sitä piti vielä sanomani että älä vaan kerro miehestäs enempää vanhemmilles.. o: Täälä päin tuli syytökset heti lapsiin sekaantujasta jne. Tai no, tee mitä tykkäät mutta.. HMM

      Poista
  28. Itsehän paljastin itseni tahallisesti VAAN 8 vuotta vanhemman miehen kanssa säätämisestä tossa viikko sitten. Raivokohtaus täälä suunnalla oli sen mallinen että tiedän etten samaa virheittä toiste tekisi. Kuukauden kotiaresti, sisko ei puhu, paras kaveri hylkäs, isän uhkaukset hakata sekä mut että mun mies. NOH. Että juu, tiedän tunteen. Tsemppiä. Aktiivinen lukijasi kerrankin kommaa, jee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuka vielä tässä maailmassa saa kotiarestia....ellet oo joku 13-vuotias?

      Poista
    2. Kuka saa tässä maailmassa kotiarestia VAAN 8 vuotta vanhemma miehen kanssa säätämisestä? ... ellet oo joku 13-vuotias?

      Poista
    3. Et tullu ajatelleeksi, ettei sulle raivottu ehkä siitä suhteesta vaan valehtelusta/salailusta?
      Joo, älä toki kerro ikinä enää totuutta. Se on fiksuinta. Valehtele vain, niin pääset helpommalla!

      Poista
  29. Sun äidilläsi on kyllä täysi oikeus olla vihainen: kyllä, tavaroittesi tonkiminenkaan ei ole väärin, mutta mietitkö yhtään, miten järkyttynyt äitisi on näistä sun valheista? Ihmiset täällä on jatkuvasti yrittäny sanoa sulle, että huonosti käy, kun paljastat itsesi. Häpeä.

    Ei varmaan mieleesi tyllut myöskään, että Mikon mustasukkaisuudelle voi olla syykin: ei siitä oo montaa kuukautta kun täällä paruit, että petit sitä.

    VastaaPoista
  30. Kun viikon verran oot miettinyt juonenkäänteitä, niin tämä meni pahasti riman alta. Ei näin ennalta-arvattaavaa, ole hyvä. Ja tottahan toki sinä täytät 18 vee vasta pitkän ajan kuluttua - ei tarvitse sitä julkista yhteenmenoa mikon kanssa vielä keksiä miten sen kertoisi. mutta niin se vain on - hyvä juonen ylläpitäminen ON vaikeaa, siksi maailmassa on erittäin paljon huonoa kirjallisuutta, huonoja leffoja (kuten huominen Titanic), pelkkää katsojien odottamaa ja toivomaa lässynsässyä. mieti, miten voisit terävöittää ilmaisuasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD Voi luoja.

      Joo no mä mietin sellasta juonenkäännettä, et olisko se tarpeeks dramaattista ja uskottavaa, jos Mikko tulis mulle raskaaks? Tai et me lähettäis Mikon kanssa lomamatkalle Kuuhun?

      Olisko se tarpeeks terävää ilmaisua, jos kuvailisin sen raskauden ilmitulemisen tunteet tosi modernisti, ja selostaisin Kuu-reissun eläväisesti kuvien kera?

      Poista
    2. Upee toi titanic kommentti.. Oikeisiin tapahtumiin perustuvaan elokuvaan ei hirveesti voi terävöittää erikoista juonta vaikka kuinka sitä kynää terottais..

      Oli tää tarina tosi tai ei niin välillä kyl ihmettelen onko nää kommentoijat ihan tosissaan. Titanic huonoa elokuvaa.. en pääse tästä kommentista ikinä yli.

      Poista
  31. En tiiä vastasitko edellisessä postauksessa mun kysymykseen, mutta kysyn nyt uudestaan :D Sähän teit sitä jotain haastattelua tms. sille yhdelle lehdelle niin onko sen tiimoilta mitään uutta? :)

    Ja tsemppiä! Muista, että keskustelemalla asiat ratkeaa. Mieti, että nyt on vituttava päivä, mutta kohta tätä päivää ei enää ole ja jossain tulevaisuudessa naureskelet näille päiville, kun et enää tunne surua :D

    VastaaPoista
  32. Mikäli olen ymmärtänyt oikein, niin tehän seurustelette mikon kanssa? Eikös mustasukkaisuus ole aivan sallittua siinä tilanteessa? Asiaan ei pitäisi liittyä mitenkään se, että mikolla on vaimo.

    Ainii, mites se lehtijuttu?

    VastaaPoista
  33. Hyvä vaan että "jäit kii". Totuus ois kuitenki tullu sun porukoille jossain vaihees selvil. Ehkä huono tapa näin, mut ymmärrät viel miks on hyvä et äitis tietää. En kyl tajua miks se suuttus niin paljon, sähä oot sanonu et sun porukat on rentoja, ni mikse sit veti kilrit yhestä viinapullosta? ja tyhmä äiti jos suuttuu kun tytär kertoo suhteestaan... pitäis sen tajuta et kertominen on vaikee juttu sulle ja olla ilonen ku kerroit... hohhoijaa mä ehdotan et kerrot sille nyt koko jutun ni voitte taas olla sujut.

    VastaaPoista
  34. Mustasukkasuus on ehkä ärsyttävin asia miehissä. Mun ex-poikaystävä (ja syystäkin EX) kerran suuttui mulle ihan kunnolla, kun joku tuntematon puhelinnumero soitti mulle ja vastatessani siellä oli joku poika :D Tää sano jotain että "miks sä tollee hymyilit samalla ku puhuit sille?!??!" Lol. Katokkin, että Mikosta ei tuu tollanen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi luoja, eikä?! :D Joo en yhtään ihmettele tota et se on nykyään ex!
      Ja ei onneks Mikko nyt ihan noin paha oo!

      Poista
  35. etpä oo kauheen vakavia asioita elämässäsi kokenut, huomaa jo tästä kirjoituksesta kun sua järkyttää tällaiset asiat, mut tätähän arvailtiin heti blogin alussa jo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sä et valitettavasti tiedä kaikkea tästäKÄÄn, ja luuletko että mä tänne oon kaikki elämäni vastoinkäymiset kertonut (tää on ensimmäinen ja viimeinen kerta kun sellasesta aion kirjottaa) tai et tulisin ees kertomaan?

      Just sun kaltaset lällättelijät on noloja. Ei kuulu normaaleihin käytöstapoihin tulla vähättelemään toisten vastoinkäymisiä tai ongelmia.

      Poista
  36. Itse kanssa olin aikanaan toinen nainen ja samoin tää mies oli mustasukkanen, jos baarissa puhuin/tanssin toisen kanssa ja myöhemmin kun aloin seurustella toisen kanssa. Itse vedin myös kilarit siitä, että miten KEHTAA olla mustasukkanen ja omistushalunen, ku ittellään on akka kotosalla, jonka vieressä nukkuu yöt ja jota varmasti halailee, pussailee ja paneekin.

    No, se on nyt taaksejäänyttä elämää. Kasvattava kokemus kaikin puolin, enkä kadu :) Toki sitä välillä itseään soimaa, kun on varattuun koskenut, mutta turha sitä on jälkeenpäin liikaa mussuttaa. Tehty mitä tehty ja virheistä oppii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa aika yleinen ongelma olla miehillä toi mustasukkailu. Jos se on jotenkin alkukantaista, olla mustasukkainen naaraastaan ja pitää siitä kaikinkeinoin kiinni? :D

      Miehet ei vaan tajua, että se mustasukkailu voi mennä jossain vaiheesas yli ja toimia päin vastoin, eli etäännyttää..

      Poista
    2. "olla mustasukkainen naaraastaan ja pitää siitä kaikinkeinoin kiinni? :D"

      Eli Mikko pitää VAIMOSTAAN kaikinkeinoin kiinni. :)

      Poista
    3. Luottamus parisuhteessa on asia joka tehokkaasti ehkäisee mustasukkaisuutta, puolin ja toisin.

      Tämän tarinan suhteessahan luottamusta ei voi mitenkään olla; miehelle koko suhde perustuu pettämiseen, hän harrastaa edelleen seksiä myös vaimonsa (ja kenties muidenkin naisten kanssa, ehkä tarina löytää siitä lisää sivujuonnetta!). Tarinan nainen (tyttö) taas on jo lyhyen petokseen perustuvan suhteen aikana ehtinyt käydä vieraissa, hyvinkin kevytkenkäisesti.

      Tuolta pohjalta on täysin ymmärrettävää, että suhteessa on mustasukkaisuutta, koska toiseen ei voi luottaa. Toisaalta taas koko omistushalun käsite joka tarvitaan mustasukkaisuuteen on kummallisella pohjalla; miehelle salasuhde on kuitenkin vain salasuhde, eikä se tavara käyttämällä kulu. Mikäli pari käyttää ehkäisyä, ei hänelle luulisi olevan sen suurempaa merkitystä sillä mitä salarakas "omalla ajallaan" tekee ja kenen kanssa.

      Tosielämässä rehellisyys toimii hienosti. Rehellisyys kumppania kohtaan, rehellisyys muita ihmisiä kohtaan.

      Avoimuus ja rehellisyys.
      Ne ovat asioita joiden päälle on hyvä parisuhdekin rakentaa. Ja muutkin ihmissuhteet.

      Tämän asian oppiminen voi vaatia virheiden tekemistä, mahdollisesti toistamistakin. Kaikki sitä eivät ehkä koskaan tajua.
      Onnea tarinan henkilöille polulla kohti onnea; vaikka tämä blogitarina päättyisikin "huonosti", sen jatko-osalla voi olla onnellinen loppu.

      Poista
    4. Taas hyvä :D :D
      Vai että mustasukkainen naaraastaan xD
      Kysäseppä Mikoltasi, minkälainen hän on ollut vaimonsa kanssa ennen sivusuhdetta? :)
      Jos on noin "naaraastaan" mustasukkainen, et sinä ole ainoa josta on ollut :)

      Otappa vähän selvää miten mustasukkainen hän oikeasti onkaan.

      Poista
  37. Alaikäisen juominen kuuluu äidillesi, jonka luona asut. Ihan ymmärrettävää ettei äitisi myöskään luota sinuun. Ja Mikolla varmaan vähän epäilyksiä tosta sun väliaikaisesta asumisjärjestelystä kokemuksesta olikin, otat vähän kuppia ja heti menee vieraiden jätkien nuoleskeluksi.
    Vikaa löytyy siis lähinnä sinun omasta asenteestasi. Älä asu kotona jos et kestä sitä että muilla on mahdollisuus penkoa tavaroitasi (tämä oli äidiltäsi hyvin ymmärrettävä liike).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muuttaisin ihan samantien pois kotoo, jos olis budjettia siihen.

      Poista
    2. "Mä muuttaisin ihan samantien pois kotoo, jos olis budjettia siihen."

      Lue. Mä muuttan ihan samantien pois kotoo, kun mikko maksaa.

      Poista
    3. Jos kotona olo muuttuu ihan mahdottomaksi niin sossuun vaan itkemään, kerrot vaan että ahdistaa ja välit on huonot yms. Itse sain sillä ainakin sossulta kivat tuet ja pääsin muuttamaan pois, soluasuntoon tosin, mutta pois kuitenkin.

      Poista
  38. Aikamoinen jutun iskijä olet :D Odottelin tätä "paljastamista äidille" vähän myöhemmässä vaiheessa, koska nythän juonen keksiminen menee vaikeammaksi...Blogisi alkaa vetelemään viimeisiään.

    Suosittelen, että poistat tämän postauksen ja keksit jotain ei-niin-dramaattista tarinaa. Ei tätä skeidaa voi uskoa kukaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut mites jos seuraava juonenkäänne olis, et Mikko tulis mulle raskaaks? :O

      Poista
    2. :DDDDDD

      - Sonja S.

      Poista
  39. mun on aivan pakko sanoa! NAISET ME HUOMAAMME KAIKEN! ME HUOMAAMME KUN JOKU SALAILEE! etenkin äidit, he tietävät kaiken! oletko huomannut saman?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvä "ME NAISET".... siis sinä tyttö -.-

      Poista
    2. Ei liene kenenkään oma valinta mihin aikaan maailmaan syntyy ja jos ei vielä satu täysi-ikäinen olemaan... :)

      Poista
  40. Elähän lannistu. Olit sitten normaalisuhteessa tai salasuhteessa, niin ylämäkiä ja alamäkiä tulee molemmissa aina välillä. Mutta ei näistä yksikään ole sellainen joka ikuisesti kestäisi.

    Kun joskus itselläsi on lapsia, varmaan olet huolissasi heistäkin ja haluat tietää onko heillä kaikki hyvin, ja siinä kohdassa vanhemmalla on usein sellainen "kuudes aisti", joka kyllä kertoo aika pian jos kaikki ei ole ihan niin mitä päällepäin näyttää. Ja silloin tilanne pitää selvittää. Ja se tilanteen selvittäminen näyttäisi tässäkin nyt alkaneen. Mieti nyt mikä on fiksuinta. Yksi erittäin radikaali veto tähän kohtaan olisi muuten sellainenkin, että lopeta tämä touhusi joko kokonaan tai väliaikaisesti. Silloin voisit ihan rehellisestikin kertoa vanhemmillesi, että sinulla oli suhde vanhempaan mieheen, mutta ei ole enää. Ja jos tilanne jossain vaiheessa muuttuu, aloita sitten Mikon kanssa taas uudestaan. Uskoisin että aloite on kuitenkin enempi sulla kuin Mikolla. Eli varmasti se sinut takaisin huolii varsinkin jos se yksin jäisi.

    VastaaPoista
  41. Mua ihmetyttää se, että mikko oli sit kauhuissaan siitä, että kerroit äidillesi teistä vähän. Ja että hän käskee sanoa, että kerrot myöhemmin, ettet halua vielä paljastaa enempää? Miksi? Miksei mikko halua olla rehellinen, eikä halua sun olevan rehellinen? Jos te kerran olette niin vakaasti yhdessä, niin kai sen voisi sun vanhemmille kertoa?
    Vai eikö mikko olekaan niin tosissaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, niinpä. Jos mikko aikoo olla kanssasi vakavasti koko loppuelämänsä, niin luulisi hänen olevan huojentunut siitä, että totuus alkaa pikkuhiljaa paljastua. Mistä siis kauhu, Candy?

      Poista
    2. Sama pisti silmään. Aika epäilyttävää ja odotettavissa ollutta käytöstä Mikolta... Yhtäkkiä iskee paniikki, kun asiat alkaa paljastu,aan.

      Poista
  42. "Ahdistava ja vituttava sunnuntai siis tällä suunnalla, mites teillä? :))))"

    Kiitos kysymästä! :) Eilen oltiin kaveriporukalla juhlimassa. Tänään käytiin poikaystävän kanssa ihanan romanttisella kävelyllä ilta-auringossa, sain kukkasen ja nyt syödään yhdessä tortillaa ja katsellaan leffaa. Loppuilta halitaan ja pussaillaan vaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti poikaystäväs röyhtäsee sun suuhun kun pussailette ;D

      Hahah, ei vaineskaan! Kuulostaa kivalta, mä en kyllä ite jaksais just nyt yhtään mitään nyhjäilyä.

      Poista
  43. Ihan hyvä, että menit möläyttämään.. Ei äitis olis uskonu, että viinapullo on sun kaverin. Äitis olis voinu penkoo lisää kamojas, koska varmasti olisi huomannut sun valehtelun siinä kohtaa. Muutenki näyttää olevan jo epäluulonen sua kohtaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollu hyvä se mun möläytys, ei ollenkaan :(

      Poista
  44. Mä yritän välttää valehtelua kuin ruttoa. Tiedän miten iso voima sillä on. Perheessäni oli ennen liian paljon valehtelua ja toivon sinullekkin, että et valehtelis, se on sulle myöhemmin suuri karhunpalvelus.

    ps. toi riita on ihan naurettava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun mäkin voisin välttää, mut se on mahdotonta tässä tilanteessa.
      Ja niin onkin.

      Poista
  45. hei tuli vaan mielee, et ootko aatellu et jos sun äitiski lukee tätä blogia ja on sen vuoksi alkanut "nuuskimaan" sun tavaroita ym?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon aatellu ja se on todella epätodennäköistä.

      Poista
  46. en leivo en. :D katon simpsoneita ja mun mies toisessa kaupungissa tappelua koneelta. eikä kaikki oo niin ihanaa ja helppoo kelläkään mitä luulet. helvetin vaikeeta on toisillakin pareilla, meil kaikil on vaan vähä eri tarina. :) mut muute, toho et sua vituttaa et paljastit mammalles tosta jutusta, on huono juttu sun mielestä, mut mieti uudestaan. et nyt se tietää, sun ei tarvi enää miettii millo sä oikein voisit kertoo.. parempi et se tuli nyt "julki", ku myöhemmin. :D

    VastaaPoista
  47. "Toivottavasti poikaystäväs röyhtäsee sun suuhun kun pussailette ;D"
    Hehehe röyhtäsy.
    Toivottavasti Candy Mikko pieraisee sun naamaan sen vanhasta hikisestä karvahilse perseaukostaan oikein maukkaan ja vetisen pierun!! :D:DD::D:D::D:D:D

    mulla on idea teille. Muuttakaa Mikon kanssa kahestaan johonki ihanaan metri kertaa metri koppiin, johonki Lappiin ja olkaa siellä tyytyväisenä ettei tarvitse olla mustasukkaisia tai vituttuneita kun äitee on äksynä.Eikä tarvitsisi enää valehdella muille kuin toisillene:):):)
    Tai sitten voisitte vaikka vaan kasvaa aikuisiksi :)
    pusipus! :)
    "Mä meen tästä nyt leipomaan prinsessakakkua poikaystävän kanssa ja sitten saan siltä hieronnnan ja rakkauskirjeen<3<3<<3"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin tä oli osoitus, kenelle ainakin on varattuna metri kertaa metrin koppi jostain perähikiältä... äidinkielenopettajan kera.:D

      - Sonja S.

      Poista
    2. Hieno kommentti Hermanni.

      Poista
    3. Ai Sonja S on menny varaamaan ittellee jonku kopin ja aikoo siel nussii jotai äidinkielen maikkaa vai täh? :DDDD

      Poista
  48. Mua vaan huvittaa se, että puhuit useaan otteeseen miten sun vanhemmat luottaa suhun täysin, ei vahdi/nuuski sun tekemisiä jne. Totuus taiskin olla eri kun tollasen riidan kehititte teen äidin kanssa. :D Mut tästä se vyyhti alkaa purkautumaan!

    VastaaPoista
  49. Jos joskus saat omia lapsia, niin tajuat varmasti äitis käytöksen! Ja hienoo Mikke, aikuismaista käytöstä. Silläkö ei sit oo yhtään naispuolisia ystäviä? :D

    VastaaPoista
  50. No nyt ainakin kaikki tietää että Candy on jostain Pirkanmaalta, siellähän nimenomaa äidistä käytetään termiä "äitee"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi hitto vie, senkö se nyt kertoo sitten!! Minäkin käytän omasta äidistäni nimeä äitee, koska se vaan kuvaa mammaani parhaiten<3 t. Pääkaupunkiseudulla koko ikänsä asunut.

      Poista
    2. herran tähen ko voi kai sitä emmatremma sanoo iha muutenki vaa et äitee joskus. iha vaihtelunki vuoksi... voinha mieki sanoa iha rauhasa minun isää faijjaks jos haluan ilman et mut leimataa heti joksiki hiton stadilaiseksi... aargh

      Poista
    3. Itseasiassa sitä käytetäänb myös Etelä-Pohjanmaalla.

      Poista
    4. Käytetään myös Keski-Suomessa, sekä Eteläpohjanmaalla, sekä myös Pohjoisemmassa.
      Joten ei hyvä johtolanka..:D

      Poista
    5. no äitee termii käyettään myös meillä päin Varsinais-Suomessa ja missä mummo asuu eli Etelä-Karjalassa. :D:D Melkeimpä joka paikassa sitä kuulee käyetettävän,ootko tahvo?

      Poista
    6. Kyllä täällä eri puolilla Pohjanmaatakin käytetään äidistä versiota "äitee"...

      Poista
    7. Mitä vitun väliä sillä on? Tunge pääs perseeseen.

      Poista
    8. Pohjanmaalla myös käytetään nimitystä "äitee". Joten siihen kusahti sun Pirkanmaa-päätelmät.

      Poista
    9. Huvittavaa, miten edelleen julkaiset ja vieläpä provosoidut vastailemaan myös noihin ala-arvoisiin kommentteihin. Tämänkin postauksen alkupäässä on pari pitkää ja erittäinkin asiallista kommenttia, joita en tiedä oletko lukenutkaan ajatuksella - julkaissut vain muiden mukana.

      Vai menitkö sanattomaksi, koska kommentoijat olivat oikeassa? Ehkä et osaa käsitellä kaikkea palautetta mitä saat.

      Poista
    10. Hehhee naurattaa toi spekulaatio.. Itse olen Tampereelta ja asunut täällä koko ikäni enkä ikinä ole käyttänyt tai kuullut kenenkään kaverini sanovan Äitee.. Kuulostaa mun korvaan ihan joltain savolta.

      Poista
    11. Joo, Pirkanmaalta se on. Niin monta vihjettä jo blogissa annettu, vahingossako kenties? Ja tosta sun paljastumisesta niin hyvä vaan. Toivottavasti äitis ottaa loputkin selville niin loppuis tääkin naurettavan typerä tarina ja röyhtäilevä Mikkos sais ansaitun eron vaimo - ja lapsiparoistaan.. Ei kunnon isä ole pettäjä saati lähde mieluummin teinipanon kanssa risteilylle kun lähtisi lasten kanssa matkaan.

      Poista
    12. Ja murteitahan EI MISÄÄN TAPAUKSESSA pysty/voi matkia

      Poista
    13. Voi ny jumaliste, miten tyhjäpäitä jotkut voi olla. Itse olen pääkaupunkiseudulta, mulla ei ole mitään sukulaisia missään kovin kaukana missä puhuttaisiin murretta, mutta puhun silti murretta jostain kumman syystä. Käytän sanoja mää, sää, äitee, tämmötteen, semmotteen ja monia muita ilmaisuja, joita ihmiset monesti ihmettelevät.

      Poista
    14. Itse olen asunut syntymästäni asti Pirkanmaalla enkä tunne yhtäkään ihmistä joka käyttäisi sanaa "äitee".

      Poista
    15. Ja murteitahan ei missään tapauksessa voi omaksua kaupungissa A ja sitten muuttaa kaupunkiin B, missä kirjoittaa blogia.

      Poista
    16. Niin, puhetyylihän sen paljastaa. On ihan mahdollista että Candy on alkujaan kotoisin vaikka juurikin tampereelta mutta asuu nykyisin Australiassa. Asun minäkin Lontoossa ja puhun siltikin savvoo!

      Poista
  51. Mun mielestä on turhaa tulla Candylle antamaan elämänohjeita ja moralisoimaan. Candy on fiksu ja hänellä on moraali.
    Se mikä häneltä puuttuu on elämänkokemus, sitä valitettavasti saa vain elämällä eikä sen hankkimista voi nopeuttaa.

    Jokainen meistä joutuu elämässään tekemään omat virheensä ja oppimaan niistä. Ulkopuoliset neuvonantajat ja viisastelijat aiheuttavat lähinnä vain sen että Candylle tulee tarve puolustaa suhdettaan ja jatkaa sitä ehkä vielä silloinkin kun se ei tunnu enää hyvältä.
    Voi olla että Candyn ja Mikon suhde ei kestä ja he eroavat, tai voi olla että Mikko eroaa vaimostaan ja menee yhteen candyn kanssa ja he eroavat myöhemmin jostain muusta syystä. Voi olla että eroa ei tule ja Candy ja Mikko elävät loppuelämänsä yhdessä.
    Tätä me emme voi ulkopuolisina tietää, voimme vain arvailla mitä tulee tapahtumaan.
    Tärkeintä on kuitenkin se että Candy kuuntelee omaa sydäntään ja tekee itse omat ratkaisunsa.

    Itse olen seurustellut 12 vuotta vanhemman miehen kanssa. Olin 16 kun aloimme seurustelemaan ja olimme silloin henkisesti molemmat samalla kypsyysasteella. Kun erosimme, minä olin 19 ja olin mennyt kehityksessä hänen ohitseen. Erosimme koska olimme olleet siinä hetkessä ja siinä tilanteessa sopivat toisillemme mutta kun minä kasvoin ja sain tutkinnon ja muutuin ihmisenä kypsemmäksi, hän oli edelleen samanlainen kuin seurustelumme ensi päivinä.

    Olen myös jättänyt puolisoni koska olin löytänyt ihmisen johon kuvittelin rakastuneeni peruuttamattomasti ja uskoin silloin että tämä on sitä oikeaa rakkautta joka kestää koska meidät on luotu toisillemme.
    Tein saman virheen kahdesti, ensimmäisellä kerralla jätin kihlattuni toisen vuoksi ja toisella kerralla aviomieheni.
    Kumpikin pettämällä alkaneista suhteista päättyi eroon ja todelliseen pettymykseen koska se mitä olin luullut ja uskonut rakkaudeksi ja vahvaksi siteeksi, paljastuikin muuksi.

    Jos joku olisi tullut tuona aikana neuvomaan minua ja kertomaan ne asiat jotka nyt tiedän, olisin kohauttanut olkiani "mitä sitten, ei kosketa mua".
    Minun oli itse koettava ja opittava ne asiat ennenkuin ymmärsin millaisen ihmisuhteen haluan ja ennenkaikkea ennenkuin osasin erottaa itsessäni ne todellisen rakkauden tunteet ihastumisen tai intohimon aiheuttamista tunteista.

    Nyt olen ollut saman miehen kanssa pitempään kuin koskaan kenenkään kanssa ja toivon että tällä kertaa onnistuisin. Edelleen taistelen vastaan halua pettää, mutta onneksi olen onnistunut rajoittamaan satunnaiset yhteydenottoni vieraisiin miehiin vain nettikirjoittelun tasolle.

    Minut tämä koko elämäni kestänyt suhdesoppa on tehnyt hyvin kyyniseksi ja monilta osin elämänilottomaksi. Jos jotakin toivon Candylle niin toivon että hänestä ei tulisi yhtä kyyninen kuin minusta.
    En toivo tai ajattele Candyn ja Mikon suhteesta yhtään mitään. Heille tapahtuu se minkä elämä tuo eteen ja he selviävät siitä kuinka selviävät.

    VastaaPoista
  52. Äidit tietää kaiken, niillä on oikeesti joku kuudes aisti!! Oma äitikin tuntuu aina olevan perillä asioistani. Candy älä välitä vaikka täällä kukaan ei uskois tän "tarinan" olevan totta. Loppujen lopuks se on sinä ja mikko ketkä tietää missä mennään ja se riittää !

    VastaaPoista
  53. lapsi, kasva aikuiseksi.

    VastaaPoista
  54. Uaah, ymmärrän varsin hyvin jos vitutuskäyrä on jossain maksimaallisissa korkeuksissa tuon jälkeen. En ole koskaan ymmärtänyt vanhempia, jotka tonkivat lastensa reppuja, laatikoita, päiväkirjoja tai sängynalusia joko muuten vain tai löytääkseen viitteitä mahdollisesta "rikoksesta". Toisekseen en ole koskaan ymmärtänyt, miksi ihmiset jaksavat viljellä tuota "ymmärrät sitten kun sinulla on lapsia" fraasia. Ihan yksi natsikortti.:D
    Kyökkipsykana sen verran pakko analysoida, että mahtoiko äitisi huomata käytöksessäsi jotain outoa (tai että siinä oli jotain erilaista) ja se on käynyt epäluuloiseksi? Olisi silti edes kysynyt, että hei, mikä mättää, eikä ratkaissut sitä tonkimalla kaappeja koska siitä nyt ei seuraa koskaan mitään hyvää.:P
    Mikko on niin tyypillinen mies kommentoinnistaan päätellen.:D Sillä ei kuitenkaan ole syytä suuttua tuollaisesta, ja musta tuntuu et se rauhotuttuaan alkaa ajatella asiaa toisenlaiselta kantilta ja leppyy kyllä. Rassaavaa vaan, kun just kun sen pitäisi olla tukena, se alkaa vaan raivota. Mut ainakin huomaa, mitkä sen päällimäiset huolenaiheet ovat - sen ego koki kolauksen, kun toinen mies astui sen reviireille.;)

    Toi biisi on aivan paras. Kesti jonkin aikaa lämmetä sille, mutta huomaamattani olen vain tykästynyt siihen. Itse omissa ihmissuhteiden myrskyissäni kuuntelin aina tätä http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I Kumman tasoittava vaikutus.

    - Sonja_Slanek

    VastaaPoista
  55. En ole kommentoinut blogiasi aiemmin, mutta onhan tämä melkoista seurattavaa ollut. Ei niinkään edes itse blogi, vaan kommentoijat. Hienosti tulee taas ihmislajin todellinen luonne esille ;) Huhhuh. Ei voi kuin päätä pudistella näille identiteetin selvittäjille ja haukkujille. Toisaalta myös nuoremmille "ihailijoille". Aika kiehtovaa toisaalta...

    No, sinusta ja blogistasi sanon, että olen valmis uskomaan tähän, ja jos tämä olisi huijaus, mitä sitten? Mielestäni olet uskottavan inhimillinen, aika perinteisen 17-vuotiaan oloinen mielialanvaihteluinesi, kirjoitustyylin ja kärkkäiden kommenttien kanssa. Enkä sano että se olisi huono asia, tai ettei vanhempi mies voisi sinuun rakastua. Minäkin hieman epäilen että sinulle voi käydä huonosti: varsinainen suhde on vielä edessäpäin, ja vaikka luonteenne natsaisivat, on paljon konkreettisia juttuja jotka voivat tulla rakkauden tielle. Varsinkin itsenäistyminen on sellainen asia, joka mielestäni muokkaa ihmistä paljon ja on muutenkin suuri askel. Voit toki olla itsenäinen luonteeltasi, muttet itsenäistynyt :) Toisaalta, ei nämä asiat välttämättä kaada suhdettanne. Mutta helppoa se tuskin tulee olemaan. Jokainen ihminen kehittyy koko ajan, eikä elämänkokemus ole mikään määrittelevä tekijä rakkaudelle, vaan ihminen itse. Aivan kuin kukaan meistä vanhemmista kommentoijista olisi sen täydellisempi tai parempi ihminen? Ja jossain vaiheessa rakkaudessa tulee myös se vaihe, että varsinainen rakastuminen loppuu ja rakastaminen alkaa. Ja se on usein tietoinen päätös. Eli kun tietyn aikaa kestävä vaihe aivokemiassa vaihtuu, jaksatteko yhä taistella vaikeuksia vastaan ja nähdä toisessa sen kauneuden, joka arjen alle helposti peittyy?

    Pettäminen - ah, en todellakaan hyväksy tätä, mutta en pidä ihmisten tuomitsemisesta. Voin tuomita teot, mutten näe mitään syytä alkaa haukkumaan tekemisiäsi. Mielestäni oikea tapa molemmilta teiltä olisi ollut odottaa, kunnes avioliitto on loppu, mutta ymmärrän varsinkin sinulta kuinka helppoa rakkauteen on heittäytyä nuorena ja vanhemman miehen ihailun edessä.

    Tästä viimeisimmästä tilanteesta halusin oikeastaan sanoa, että tämä on edistystä, ja edistys on hyvä. Nyt on sinun aikasi osoittaa kypsyytesi, se, että todella olet valmis edes parisuhteeseen. En tietenkään tiedä miksi avioliitto on edelleen voimassa, mutta minusta tuntuu pahalta että sinä olet menettänyt osan elämääsi tähän suhteeseen niin suurissa määrin. Mielestäni sinun kannattaisi miettiä itsenäisesti, mikä olisi parasta, miten haluat asian hoitaa vanhempiesi kanssa. Kyseessä on sinun elämäsi, ei sinun ja Mikon. Olen itse aloittanut vakavan suhteeni nuorena, ja muutenkin olosuhteiden ollessa varsin hankalat (olimme kyllä saman ikäisiä), joutunut osoittamaan vanhemmilleni, etten ole enää se sama pikkutyttö :) Tätä ei tietenkään voi osoittaa, jos ei todella vielä ole tarpeeksi kypsä. Mutta ehkä sinun pitäisi pysyä rauhallisena, ja kertoa vanhemmillesi rehellisesti tunteistasi. Ennemmin jättäisin kertomatta asioita, kuin valehtelisin lisää, kuten joku aiemmin ehdotti. Kannattaa puhua niin positiivisista kuin negatiivisistakin tunteista, osoittaa, että kykenet ajattelemaan asiaa useammalta kantilta. Ei ole kyse niinkään siitä, että sinun pitäisi avautua Mikosta, vaan siitä, että vanhemmat voisivat luottaa sinuun ja uskoisivat sinun tietävän edes suunnilleen mitä teet, että olet turvassa. En tiedä oletko oikeasti valmis tähän, et nimittäin ole mitenkään erikoisen kypsä tuon ikäiseksi, blogisi perusteella siis. Toki olen itse vähän ynseä ulkonäkökeskeisyyttä, viinan juontia ja hieman ylirentoa asennettasi kohtaan. :) Ehkä tämä suhteenne alkaa vähitellen muuttua "todelliseksi" ja sinulla on mahdollisuus osoittaa kypsyytesi.

    Blogista haluaisin vielä esittää toiveen, että voisit keskittyä enemmän omien tekojesi ja niiden syiden ja seurausten pohtimiseen, tapahtumien lomassa. Välillä olet kirjoittanut pohdiskelevampia tekstejä, ja ne ovat mielenkiintoista luettavaa. Toki tajuan ettei aina jaksa, mutta toisaalta sinun ei tarvitse selostaakaan tapahtumia uteliaiden riemuksi.

    VastaaPoista
  56. Äidit on juurikin niitä parhaimpia salapoliiseja.. Mulla piti olla aina kännykässä koodi millä pääsi näppäinlukosta pois ja arvaa vaan kun se kännykkä joskus unohtui pois lukituksesta... Ja samalla tavalla kaikki kaapit, laatikot, kaikki kävi läpi.. "Miksi sulla on kondomeita laatikossa?!?!?!" :D 16v tuolloin olin... Onneksi olen jo aikuinen ja äidilläni ei TODELLAKAAN ole asuntoni avainta :D Nykyään hänen kohteenaan ovat pikkusiskoni facebook viestit

    VastaaPoista
  57. Hei Candy.

    Ohessa "tavallisen" 30+ miehen ohjeet sun suhteen mustasukkaisuusongelmaan.

    Kyllä. Mies ja ja nainen voivat olla vain kavereita ilman, että mennään nussimaan. Ja kyllä, eri sukupuolta olevat kaverukset voivat yöpyä samassa asunnossa tai vaikka samassa sängyssä ihan vaan kavereina.

    Mutta me ihmiset (etenkin miehet) ollaan mustasukkaisia. Hyväksy se tiettyyn rajaan asti tai jatka sinkkuna. Harva mies haluaa, että oma nainen yöpyy toisen kundin luona. Tai että lähtee ihan vaan baarista jatkoille "kavereina" kundien kanssa. Silloin olisi varattujen aika mennä kotiin tai oman kullan luokse.

    Mikko varmaan luottaa suhun, mutta eihän meillä ole kristallipalloa kellään. Varattujen pitäisi ei vaan toimia oikein, VAAN sen lisäksi pitää huolta, että kaikki tilanteet näyttävät siltä, että ne kestävät päivän valon. Ymmärrätkö?

    Älä välitä. En mäkään vielä ymmärrä. Mä olen pettänyt ja nussinut kaikki suhteeni paskaksi. Mikä minä olen sua neuvomaan. Kunhan vaan kuvittelen tietäväni jotain miesten logiikasta.

    VastaaPoista
  58. Kurja kuulla, että sulla on ollu huono viikonloppu. Voin lohduttaa, ettei se tässä oksennustaudissa maaten juuri juhlalata täälläkään tunnu. ;) Mutta kommentoin siksi, että kirjoitit manaavasi sitä, miksi paljastit suhdekuvion olemassaolon äidillesi.

    Kun ihmisellä on isoja salaisuuksia ne ikäänkuin vain odottavat tulevansa paljastetuiksi. Salaisuuksia on raskas säilyttää. Luultavasti äitisi tutki tavaroitasi, koska oli huolissaan sinusta ja kehonkielesi on kertonut hänelle jo pidemmän aikaa, että salaat häneltä jotain. Rakastunut ihminenhän muuttuu. Ja kun olet ollut oikein huumassa, olet kuin shampanjapullo täynnä painetta, odottamassa, että korkki poksahtaa.

    Oikeastaan äitisi teki sinulle tavallaan palveluksen. Saat mahdollisuuden kertoa asiat suoraan ja rehellisesti lähimmillesi. (Ja voit sanoa Mikolle, että se oli äidin vika, kun tutki tavaroitasi.) Ja Mikkokin joutuu lopulta tekemään valintansa.

    VastaaPoista
  59. Vituttaa äiti ja Mikko... entäs oma käytös? Eikö sinua YHTÄÄN hävetä? Yritä edes hetki ajatella asiaa äitisi näkökulmasta, koeta ymmärtää edes pieni osa siitä pettymyksestä, jota äitisi nyt tuntee? Todennäköisesti et siihen pysty, sopiva sekoitus nuoruutta ja ylimielisyyttä pitää pään sekaisin.

    Ja minä oikeasti tiedän mistä puhun. Petin äitini luottamuksen seurustelemalla salaa erään IKÄISENI pojan kanssa. Seurustelu paljastui kolmisen vuotta sitten, ja koko tämän ajan olemme rakentaneet uutta luottamusta välillemme. Vasta nyt alamme olla selvillä vesillä.

    Teidän täytyy tulla toisianne vastaan tässä asiassa, ratkaisua ei synny molemminpuolisella kiukuttelulla. Tosin ymmärrän TÄYSIN äitisi pettymyksen, joten se olet sinä jonka täytyy ottaa ensimmäinen askel.

    VastaaPoista
  60. Mää oon Kuopiosta ja sanon välillä äitee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon Tampereelta enkä sano ikinä äitee. Sanon ÄITI.

      Poista
    2. Mä onn helsingistä, enkä ikinä sano äitee :D, eli jos oot candy pääkaupunkiseudulta, niin hyvä hämäys.

      Poista
  61. Äidit tekevät noin.. Etenkin, kun haluavat tietää, mitä hänen pieni tyttönsä; äidillesi olet aina se tyttö - puuhailee, kun ei kerro mitään. Minusta olisi nyt paras että kertoisit äidillesi valitut palat suhteestasi. Ja sen, että se on terve suhde eikä mikään isä- kompleksi juttu. Kyllä sinä varmasti tiedät, mitä kertoa, kun tilanne tulee. Harmi vain, että nyt taitaa olla vähän vaikea kertoa jos äitisi on jo valmiiksi järkyttynyt. Rauhoita häntä, älä provosoidu.

    Mikon mustasukkaisuuskohtaus oli aika outo. Eikö hän luota sinuun ja tilannetajuusi? Kerro hänelle tuo, että tiedät mitä teet ja tilannetajusi on hyvä. Ole rauhallinen ja aikuinen. Kerro, että aikuiseen suhteeseen kuuluu tilanteiden hallinta ilman kohtauksia ja keskustelun taso ei saa mennä navan alle lyömiseksi kun ei muuta keksi.

    VastaaPoista
  62. Ainoa syy, miksi Mikko ei halua sinun kertovan teidän suhteesta äidillesi enempää,on se,että hän EI HALUA JÄÄDÄ KIINNI!! Mikko on varmaan nyt todella kusessa,kiinni jääminenhän on vain sinusta kiinni. Jos kerrot äidillesi,Mikon kulissit romahtaa lopullisesti ja voi olla varmaa että ero vaimosta tulee nopeemmin mitä Mikko ja sinä "olitte suunnitelleet"! Mikko on niin hiton itsekiäs ja kehtaakin olla hitto vielä mustasukkainen kun sinä olet yötä ystäväsi luona,hyi hitto mikä mies..en tajua mitä näät tuollaisessa! Samalla kuitenkin aivan varmasti silloin tällöin panee vaimoaan,jos muuta väittää niin valehtelee. Nyt sulla on Candy hyvä aika miettiä mitä oikeesti elämältäs haluat. Haluatko oikeasti miehen joka tulevaisuudessa melko varmasti tulee kyttäämään menemisiäsi,sitä kenen kanssa vietät aikaa yms. Miestä joka vetää pultit aina kun olet tekemisissä vastakkaisen sukupuolen kanssa. Ja minusta tuollainen mustasukkaisuus ei todellakaan ole Mikolta merkki siitä että hän rakastaa sua eikä halua sua menettää toiselle miehelle kuten itse sanoit. On olemassa tervettä mustasukkaisuutta ja epätervettä ja ei tuo Mikko kauhean terveeltä vaikuta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, että Mikkoa ihan vaan nolottaa ja vähän hävettää, että mitä sun vanhemmat ajattelee tästä suhteesta, ei se välttämättä tarkota, ettei olis tosissaan. Mikko on aikuinen ja ymmärtää, että varmasti on ennakkoluuloja vanhemmilla :)

      Poista
    2. Heh, jos suhde on vakaalla pohjalla, ei kuuluisi hävettää ja nolottaa :)
      Rakastunut ihminen, joka haluaa elää vain ja ainostaan sen yhden ihmisen kanssa, tekisi sen myös selväksi :)
      Jokaiselle osapuolelle :)

      Poista
  63. Hahahha neiti etsiviä täälläkin :D Mä oon asunu koko ikäni pirkanmaalla, enkä oo itse tai kuullut kenenkään muunkaan puhuvan äidistään sanalla "äitee". Että turhaan nyt pikku Sherlockit vetää johtopäätöksiä kenenkään puhe/kirjotus tavasta. :'D

    Voihan candy olla vaikka teidän naapurista, mutta tuskin te sitä tietoa saatte sen kirjotustyylistä ongittua. -.-

    Terveisin ihminen joka lukee tätä blogia ainoastaan näiden mahtavien kommenttien takia! :D

    VastaaPoista
  64. Ei voi muuta sanoa kun että mitä sitten, candy ?
    Tämähän on vain elämää!
    Se että sun äitis penkoo sun tavaroita ja löytää viinapullon, hui.
    Oot kuitenkin jo lähes 18v ja tohon ikää mennessä aika moni on nykyää perseet jo vetäny. Että hui, se on elämää.
    Ja se että oot johonkin ton ikäiseen mieheen sou falling lööw, jolla nyt sattuu olemaan vaimo ja lapsia?
    Mitä sitten? Sellaista sattuu kun TÄMÄ ON ELÄMÄÄ!
    Ihme touhua, hui jos nyt paljastutaa tästä suhteesta.
    Mitä helvettiä te odotatte? sitä että se vaimo jättää miehesä jotta te kaks nössykkää uskallatte alottaa oman elämän.
    Mä en niinku tajuu tai sitten multa puuttuu joku nöyryys nöyristellä muita ja pelätä elää omaa elämää omalla tyylillä.
    Sä oot valinnu ton tien ni elä sen mukaa sitten, jos sä et haluu valehdella ni ÄLÄ VALEHTELE! Uskalla olla rohkee ja nostaa "kissa pöydälle". Sairasta touhua. sitäkin parempaa viihdettä.
    - Jonna

    VastaaPoista
  65. Sentään sun ympärillä on ihmisiä, joille sä oot tärkeä. Sun pitäis vaalia niitä suhteita ja yrittää kunnioituksesta vanhempiasi kohtaan valehdelle niille mahdollisimman vähän. Mä tein päinvastaisesti ja sain todella kärsiä siitä. :)) Mun mielestä on aika luonnollista vaikkakin epämiellyttävää, että sun äiti tonki sun tavaroita, sillä sä asut sen katon alla ja oot alaikäinen ja sitä varmaan aluksi sattuu huomata, että susta on tullut jotain vierasta, jotain mitä se ei tunne.

    VastaaPoista
  66. Mä tavallaan tiedän miltä susta tuntuu tällä hetkellä. Oon ollut niin samanlaisessa, mutta silti aika erilaisessa tilanteessa monta vuotta sitten. Toisaalta ymmärrän myös äitis kannan tohon asiaan, mutta tuskin mun siitä sulle tarvii alkaa saarnata! Kumminkin varmaan jollain tavalla ehkä mahdollisesti helpottavaa kun äitis vihdoinkin tietää edes pienen osan totuudesta..

    Tsemppiä, asioilla on tapana yleensä järjestyä, vaikkei siltä tunnukaan!!

    VastaaPoista
  67. Ei me mitään sydänpipareita leivota, koska olen kipeä, mutta poikaystäväni tuli lohduttaa mua <3 sain suklaata ja nenäliinoja <3 on se niin ihana! <3 <3

    Sun äitis käyttäytyminen on ihan yleistä äideille, koska äidit on HUOLISSAAN lapsistaan, jotka ryyppäävät ja ovat yhdessä muka-niin-aikuisten-miesten kanssa. Itse haukut oma ikäiset poijat lapsellisiksi, mutta ei sun Mikonkaan käytös mitään aikuismaista ole. Hyväksy se totuus että Mikko ei ole yhtään parempi kuin sun ikäiset pojat. Helpommalla olisit päässyt, jos et olisi tutustunut koskaan Mikkoon. Ei olisi tätä kauheeta draamaa vaan kaikki olisi hyvin ja sä leipoisit sun poikaystävän kanssa pipareita onnellisena.
    Mut hei, kyllä asiat selkenee tosta kun sun äiti rauhoittuu. Et oo nimittäin varmasti ainut teini, joka kokee noita riitoja ja mykkäkouluja äitiensä kanssa. Ja jos haluat juoda ennen kuin täytät 18 vuotta, vie pullot heti keräykseen, niin ei tarttee itkeä ku äiti löytää pullot. Ja kun täytät 18, elämä helpottuu ihan helvetisti, koska voit juoda miten haluat :)
    En asu Pirkanmaalla, en lähelläkään sitä, ja silti sanon äitiäni äiteeksi :D

    VastaaPoista
  68. ihan pakko vaan sanoa että kyllä esim pohjanmaalla joka puolella käytetään sanaa äitee :D tarviiko sen siis pakosta tarkottaa justiin tamperetta/pirkanmaata?

    VastaaPoista
  69. voi hohhoijaa mikä mies ku tommosesta suuttuu. ittellänihän on kaksi erittäin hyvää ystävää jotka ovat jätkiä. me saunotaan yhdessä ja joskus saatan jäädä yöksikin toiselle näistä. He ovat kuin veljiä minulle, joten välillämme ei koskaan tapahdu mitään. Ja kyllä, poikaystäväni hyväksyy tämän asian.

    VastaaPoista
  70. Mustasukkaisuus ei ole rakkautta ja siitä ei kannattaisi olla kauhean imarreltu, omassa tuttavapiirissä _joka kerta_ kun joku on ollut enemmän mustis niin sillä on ollut jotain omaa säätöä toisen seläntakana (tullut myöhemmin ilmi) tai sitten on tullut vastaavalla tavalla paskaa niskaan jossain aiemmassa suhteessa. Kai se ahdistaa kun itse huomaa kuinka helppoa sen toisen vedättäminen ja paskanpuhuminen on.

    Kestävät rakkaussuhteet perustuu luottamukseen ja siihen että sille toiselle voi olla rehellinen ilman että niitä sanomisia tai tekemisiä ruvetaan heti seuraavassa riidassa repimään uudelleen esiin ja pyöritellään edelleen ja edelleen. Anteeksiantoa ja toisen kunnioitusta kehiin.

    Jotenkin myös tuntuu että et olis Mikon ensimmäinen salarakas kun se selvästi osaa pitää ton paketin kasassa noinkin hyvin ettette pariin vuoteen oo kiinni jääneet, usein rakastuneet ihmiset kun ei ole niitä kaikkein rationaalisimmin kaiken organisoivia ja pedantteja. Pidän ihan mahdollisena että Mikko sua rakastaa ja että teillä on jonkinlainen tulevaisuus edessänne mutta pliis pidä mielessä että ei ne kusetetuiks joutuneet ihmiset ajattele että "epäluotettavan ja niljakkaan oloinen tyyppi, pahat fiilikset tulee mut ruvetaan nyt kuitenkin seukkaamaan", kaikki vaikuttaa olevan ihan hyvin kunnes sitten kaikki onkin ihan päin vittua. Silmät auki ja luota siihen intuitioon jos joskus tulee olo et kaikki ei nyt oo ihan sitä mitä pitäis.

    Ja noille kaikille candy käyttää sitä ja tätä sanontaa sen on pakko olla sieltä ja sieltä, Helsingissäkin asuvista yli puolet on jostain muualta kotoisin. Ihmiset muuttaa mutta kotona puhutaan ehkä jpa vanhempien alkuperäisen asuinseudun tyylillä, jos joku käyttää jollekkin seudulle tyypillisiä slangisanoja ei se kerro yhtään mitään siitä missä se tyyppi asuu. Aaargh. Aika hedelmätöntä hommaa ruveta kaivamaan kuka Suomen lukuisista nuorista tässä nyt on kyseessä, etenkin kun blogin pitäjä haluaa pysyä anonyymina. -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luottaminen on rakkautta, todellakin. Minulla myös miespuolisia ystäviä, eikä mitään ongelmaa, kun oma kumppani luottaa minuun eikä minulla ole mitään syytä tätä luottamusta pettää.
      Iina

      Poista
  71. Käytetään tota äitee termiä muuallakin, kuin pirkanmaalla ja/tai landella. Tsemppii Candy, vaikka välillä itellekki tulee tätä blogia lukiessa sellanen tunne, että TUNTISINPA TON TYTÖN NIIN PUHUISIN SILLE JÄRKEÄ, mutta elämänsä kullakin ja kukin elää miten haluaa tehden omat virheensä, ei siinä auta toisten päteminen

    VastaaPoista
  72. Niin ja muualla kuin Pirkanmaalla ei sanota "äitee". Muistaakseni Candy on aiemmin käyttänyt äidistään muita nimityksiä. :) Esimerkiksi mutsi, jos en väärin muista.

    VastaaPoista
  73. Candy, olet itse "lällätellyt" meille lukijoille siitä kuinka miehemme kuitenkin pettävät kun olemme kaikki katkeria, lihavia ja rumia yh-äitejä, miksi emme siis saisi nyt antaa samalla mitalla takaisin?
    "Just sun kaltaset lällättelijät on noloja. Ei kuulu normaaleihin käytöstapoihin tulla vähättelemään toisten vastoinkäymisiä tai ongelmia."
    Mun mielestä ihan turha vetää marttyyrin roolia, kun olet ihan itse laukonut ties minkälaisia "totuuksia" meistä lukijoista.

    VastaaPoista
  74. En ole viettämässä laatuaikaa "kumppanin" kanssa, koska ei ole sellaista. Yksinäisyyttäni toisin suren tällä hetkellä, joten olisit kiitollinen siitä mitä sulla on ja vaikka vituttaakin, nii sitä ei tarvii sun lukijoihisi purkaa. Koska tota voi lukea joku herkkä ihminen, joka oikeesti hajoo tosta lopun vittuilusta. Mietippä sitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No saa kyllä tosiaan olla aika helvetin herkkä jos tollasesta ottaa itseensä niin paljon et hajoaa, kun sitä ei ole edes kenellekään suoranaisesti osoitettu. :D

      Poista
  75. Voi voi tyytöraukkaa,ompa sulla rankka elämä...huhuhhuh...

    VastaaPoista
  76. Jep, valehtelu on kurjaa ja salailu vaikeaa.. Itsekin olen tilanteessa, jossa en voi kertoa lähipiirilleni tapailevani erästä miestä syistä, joita en kuitenkaan sen enempää lähde selittämään. Itse olen sentään reilusti täysi-ikäinen ja asun omillani, mutta läheisten välien takia vietän paljonkin aikaa perheeni kanssa ja pelkään aina lipsauttavani jotakin. Todennäköisesti välit äitiini menisivät lopullisesti jos tietäisi totuuden. Jaksan vain uskotella itselleni, että kun aikaa on kulunut tarpeeksi voin viimeinkin kertoa avoimesti tapailevani ko. miestä, vielä on kuitenkin liian aikaista. En kannusta sinua Candy valehtelmaan tai salailemaan, mutta ymmärrän tilanteesi ja tiedän miltä kirjaimellisesti tuntuu olla tahtomattaan puun ja kuoren välissä, mutta ei oikein voi muutakaan.. Siltä osin toivon sinulle jaksamista! -MiuMiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Jäi vaivaamaan, että mikä on sellanen syy, ettet voi kertoa? :o Mieleen tulee just jotain et miehes on ollu linnassa, käyttää aineita taiii.. on joku sukulaises yms?

      Okei, mulla on tylsää ja mielikuvitus laukkaa. En siis millään pahalla noita mun arvauksia tarkoita.

      Tsemppiä ja voimia sulle kans tooosi paljon! <3

      Poista
    2. Ei kuulu sulle.

      (Niinhän SÄ Candy vastaisit, eikö ;) )

      Poista
    3. Ethän säkään kändi kellekään vastaile, vaikka kuinka toiset nätisiti kysyvät jotakin!! Sä vastaat näitä "ei kuulu sulle", "vedä vittus päähän", "shut up", "huoh" jne

      Poista
    4. Ei tarvii alkaa liioittelemaan. Ei mun vakivastauksiin todellakaan nuo sun luettelemat lauseet ja sanat kuulu.

      Mut ootteko ihan oikeesti sitä mieltä, että mä olen tilivelvollinen vastaamaan nätisti kaikkiin esitettyihin kysymyksiin? Ettei mulla olis oikeutta sanoa, että hei, tää asia ei nyt valitettavasti kuulu tuhansille uteliaille ihmisille jotka täällä käy.
      Ite oon julkisen blogin toki aloittanut ja tänne kertonut elämästäni, mut onneks oon ite se, joka päättää mitä tänne kerron ja mitä en.
      Julkisen blogin pitäminen ei ole = sun on vastattava kaikkiin kysymyksiin mitä anonyymit tulee esittämään, tai olet törkeä.

      Ja olenhan mä vastaillut, vaikka kuinka monelle ja monen kommentin verran, vaikkei siihen mitään pakkoa edes ole. Voisin jättää kommentoimatta ollenkaan mihinkään, jos haluaisin.

      Poista
    5. Jos noi ei kuulu sun vakivastauksiin, niin ei sitten taideta olla saman blogin ääressä. Mikäköhänseonmitämäoonlukenut....

      Poista
    6. Kyllä itseasiassa vakikommentti on "Ei kuulu sinulle". Tai sitten eritavalla "minä en ole tilivelvollinen sinulle kertomaan" tms.

      Sama asia.

      Poista
    7. Voisitko vaan sitten jättää ihan vaan vastaamatta, tai vastata asiallisesti esim.en haluaisi kommentoida tähän mitään, tai en osaa sanoa tähän mitään?? Oisko se niin mahdotonta? Kyllä kannattaisi vähän lukea noita omiakin kommentteja taaksepäin.

      Poista
    8. Candy; kyseinen mies on seurustellut erään minulle läheisen ihmisen kanssa ja seurustelu päättyi sen takia, että me aloimme tapailemaan (läheinen ihminen tavallaan arvasikin tämän ja jouduin valehtelemaan hänelle, että en tapaile miestä, sillä kuvio on suht monimutkainen..) Mies ei myöskään ole lähipiirini mielestä minulle millään tavalla hyvää seuraa: miehen elämä on melkoinen sekamelska vailla määränpäätä sekä mies on minua reilusti vanhempi, perheeni pelkää miehen seuran vaikuttavan minuun negatiivisesti. Mies ei ole varattu eikä hänellä ole lapsia, mutta melkein kaikki muut asiat onkin sitten retuperällä ;) Siksi siis toivon, että kun aikaa on kulunut tarpeeksi, voimme kertoa kaikille esim. törmänneemme jossain sattumalta ja sitten alkaneet tapailemaan.. siinäpä juttu pääpiirteittäin :) -MiuMiu

      Poista
  77. Mikset valehellu että sait ite ostettua sen? :D Laivalla ei melkeen koskaan kysytä papereita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en tiiä, mietin sitä itekin näin jälkeenpäin. Menin vaa niin lukkoon siinä tilanteessa, etten tajunnu keksiä mitään.

      Poista
  78. voi suaaa :((( jälkiviisaus on kyl jotain niin ihanaa :D hiton anonyymit , ei äitee sanas oo mitää junttia ..

    onnee kaikkien asioiden selvittelyy =) ps hyvä biisi ! (:

    VastaaPoista
  79. Ohhoh... vau mikä blogi!

    Minulla ja miehelläni 25v ikäeroa... Erosi vaimostaan kun minut tapasi... Onnee teille, pijä Mikosta kiinni! :)

    VastaaPoista
  80. Miks aina kaikki hyvät kommentit tuleekin mieleen vasta jälkeen päin?
    ÄRSYTTÄVÄÄ.

    ps. Itse olin äitini kanssa tossa vuos takaperin riidoissa valehtelemisen takia parisen viikkoa - tiedän siis tunteen niiltä osin (se oli jotain NIIN kamalaa!); TSEMPPIÄ.

    VastaaPoista
  81. AnonyymiApr 16, 2012 07:40 AM

    Ohhoh... vau mikä blogi!

    Minulla ja miehelläni 25v ikäeroa... Erosi vaimostaan kun minut tapasi... Onnee teille, pijä Mikosta kiinni! :)

    ^^mulla ja avokillani 27 vuotta ikäeroa ja lapsikin tässä sekamelskaisessa elämässä, kummankin ensimmäinen :)
    viimeaikoian tilanne kääntyny sellaiseen suuntaan, jotta mitä mä tossa miehessä silloin lähemmäs neljä vuotta sitten oikein näin ja päin vastoin...

    Candy, se tilanne, kun tulet jotain möläyttämään ja vasta jälkeenpäin tajuat, ettei näin olisi pitänyt sanoa vaan jotain aivan muuta.. tiedän miten kamalaa se on!

    ota äitiisi etäisyyttä niin paljon kuin mahdollista ja kuulostele tilannetta.. valmistaudu jo siihen, jotta sua aletaan kuulustella Mikosta, äitisi tuskin armahtaa sua.. mieti jo valmiiksi niitä mahdollisia kysymyksiä mitä äitisi aikoo jossain vaiheessa kysyä ja vastauksia niihin, kun tilanne selkiytyy..

    mitä sä teet siinä tilanteessa, kun äitisi kysyy sulta, jotta tuotko sä Mikkoa näytille?

    A-89

    VastaaPoista
  82. Mua niin säälittää nää kaikki Candyn puolustelijat. Toivottavasti miehenne/naisemne pettää teitä 10v nuoremman kanssa ja jättää teidät yksinhuoltajiksi mätenemään. En vain voi ymmärtää candya tai mikkoa. Pettämisen kokeneet tietävät kyllä miltä se tuntuu. En vois ite IKINÄ tehä kebellekään ihmiselle niin. Hyi helvetti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maailma ja elämä eivät aina ole ihan niin mustavalkoisia. Pettäjä ei ole läpeensä paha ja tunteeton ihminen. Itse olen kokenut pettämisen, mutta voin silti ymmärtää Candya. Ei se tarkoita, että hyväksyisin salasuhteen, joka satuttaa ulkopuolisia.

      En myöskään hyväksy ihan aiheettoman typeriä, todella julmasti sanottuja kommentteja anonyymeilta ;).

      Voimia Candy. Mä uskon, että sun äitisi ymmärtää sun ja Mikon suhteen vielä. Asia vaan tuli ilmi, no, ei ehkä ihan niin hyvässä tilanteessa. Äitisi pitänee sulatella asiaa ja varmaan hän vielä haluaa istua rauhassa alas ja jutella, kuulla mitä sanottavaa sulla on. Pölyn pitää vain ensin laskeutua. Musta on hyvä, että kerroit äidillesi, vaikka nyt voi tuntua siltä ettei olisi kannattanut.

      Poista
    2. Ne jotka Candyä tsemppaa, niin uskoisin heidän olevan suurinpiirtein Candyn ikäisiä. Eli eivät oikeastaan tajua mihin häntä tsemppaavat.

      Poista
  83. Miten äitisi noin kovasti tuosta puoltyhjästä viinapullosta suuttui, olen ymmärtänyt että hän ostaa itse sinulle saunasiidereitä ja varmaan muutenkin?
    Toki joku kossupullo on eri asia kuin saunasiideri, mutta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No anteeksi nyt vain mutta on tuollainen valtava kossuleka vähän eri asia 17-vuotiaalle kuin pari saunasiideriä...

      Poista
    2. Avainsana LUOTTAMUS
      Äitisi on surullinen/vihainen koska olet pettänyt sen luottamuksen.
      Itsekin täällä olet hehkuttanut miten paljon sun vanhemmat luottaa suhun.
      Onko ihme että on vihainen, pettynyt, surullinen kun huomaa että se tyttö johon luotti onkin valehdellut koko ajan?

      Poista
  84. No, nythän tulee testattua, mikä on suhteenne kantokyky reaalimaailmassa, eikä pelkästään salaisissa haaveutopioissa. Elämään kyllä liittyy myös yllätysmomentteja, ei sitä tietenkään pysty itse hallitsemaan vain kertomalla omia tarinoita. Tän logiikan mukaan sun pitäisi olla tyytyväinenkin, että asiat alkaa edetä. Jos siis jotakin realismia elämäänne hyväksyt.

    VastaaPoista
  85. Hei.

    Löysin blogisi sattumalta ja jonkin aikaa lueskeltuani (en ole siis seurannut aktiivisesti/lukenut kaikkea) heräsi aikalailla tunteita ja muistoja liittyen omaan elämääni.

    Olen 30+ perheenisä ja ollut osallisena samanlaisessa kuviossa kuin mikä sinulla on nyt päällä. En kuitenkaan tämän "Mikon" roolissa, vaan hänen lapsensa roolissa. Tarinani lyhyesti:

    Lapsuuteni oli aivan tavallinen ja turvallinen. Kaikki kuitenkin muuttui kun paljastui, että isälläni oli toinen nainen. Olin noin 13-vuotias. En tiedä tarkalleen kuinka asia paljastui, mutta seuraukset olivat karmeat. Vanhempani erosivat ja isä muutti yhteen kyseisen naisen kanssa. Minä ja pari sisarustani jäimme äidilleni. Äitini murentui henkisesti ja alkoi juomaan. Jouduimme muuttamaan isäni luo äidin elämän mentyä täysin raiteiltaan, ja voin sanoa että se oli henkisesti erittäin raskasta. Mielestäni isän salasuhde oli ajanut perheeni siihen tilanteeseen ja siksi vihasin/vihaan isää aivan suunnattomasti. Muutin omilleni kun täytin 16.

    Äitini jatkoi juomista ja vaikka kuinka yritimme sisaruksieni kanssa, emme saaneet häntä lopettamaan. Lopulta hänen elimistönsä ei enää kestänyt ja hän kuoli. Olin silloin 18. Äidin kuoleman jälkeen katkaisin välit isään enkä ole häntä nähnyt melkein 10 vuoteen.

    Oma elämäni on erinäisten ylä- ja alamäkien kautta mennyt ihan hyvin, sain koulut käytyä, tapasin vaimoni ja perustin perheen. Isäni yritti ottaa yhteyttä viimeksi kun esikoiseni syntyi, mutta tein sillon hänelle selväksi että hän on kuollut minulle eikä hän tule ikinä näkemään lapsiani. Tiedä häntä, ehkä välimme vielä joskus tulevat kuntoon. En vaan pääse yli vihasta ja katkeruudesta, jota tunnen häntä kohtaan, enkä tiedä haluanko edes päästäkkään.

    En todellakaan halua maalailla piruja seinille tai moralisoida. En tunne sinua tai tätä "Mikkoa", enkä tiedä onko blogisi keksitty. Toivon että olisi.

    Haluaisin kuitenkin kysyä, että oletko miettinyt mitä tapahtuu jos/kun koko tämä kuvio paljastuu? Miten se vaikuttaisi Mikon avioliittoon ja lapsiin? Yleensä aikuiset ihmiset osaavat selvittää asiansa sivistyneesti, mutta kuten oma tarinani osoittaa, aina niin ei käy.

    Jos luit tämän, toivottavasti annoin jotain uutta näkökulmaa/ajateltavaa. Jos et, niin sainpahan ainakin vuodattaa vähän omia tunteitani. Rehellisesti voin sanoa että muutama kyynel tuli vuodatettua.

    Kaikkea hyvää sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, luin sen ajatuksen kanssa (näin en tee läheskään jokaisen pitkän kommentin kohdalla)

      Surullista kuulla sun tarinas, voimia ja kaikkea hyvää myös sulle.
      Tekstisi sai mut ajattelemaan asioita, ja tarinas todella kosketti mua, kun niin monelle osapuolelle on käynyt tässä ikävästi.

      Sulle, sisaruksilles, äidillenne ja isällenne.

      En halua vaikuttaa kylmältä ja tunteettomalta, mutta mä jaksan aina ihmetellä, miksi ihmiset eivät näe, kuinka suuri voima rakkaudella on.
      Sun isäs rakastui toiseen naiseen. Joo, se on ikävää lasten ja vaimon kannalta, mutta se on elämää. Niin voi käydä kenelle tahansa. Jotkut tekee asialle jotain ja muuttaa elämäänsä, aikoo ottaa siitä kaiken irti ja lähteä uuden rakkauden mukaan.
      Jotkut jää märehtimään vanhaan liittoon ja mahdollisesti elää siinä onnettomana elämänsä loppuun asti.

      Vaikka musta tuntuu todella pahalta äitisi ja sun/sisarustesi puolesta, mä tunnen suurta myötätuntoa myös isääs kohtaan.
      Ei se varmaan osannut aavistaa, että äidillenne kävisi miten kävi, kun ero tuli.
      Ei se varmasti sitä toivonut tai odottanut, todellakaan.

      Ymmärrän, että ihmiset ottaa asiat eri tavalla, suhtautuu niihin eri tavoin, enkä vähättele äitisi tai teidän lasten surua ja tuskaa ollenkaan, MUTTA oli äitisi päätös tarttua pulloon ja tuhota oma elämänsä ja hankaloittaa lastensa elämää siinä ympärillä juomisellaan.

      En nyt siis todellakaan halua vähätellä teidän perheessä tapahtuneita asioita, mutta haluan tuoda omaa näkökantaani tähän mukaan ja jollain tapaa puolustella isääsi ja sen valintoja, koska mulla on myös sen puolesta niin paha mieli.

      Ei isäs varmastikaan halunnut tietoisesti kenellekään teistä mitään pahaa. Ei se osannut aavistaa, miten raskaasti äitinne eron otti ja sen seuraukset.

      Itsekkäästihän se tavallaan toimi jätettyään äitinne toisen naisen takia, mutta..onko väärin seurata sydäntään ja tunteitaan?

      Teidän koko perheellä on varmasti ollut todella raskasta, mutta toivoisin, että miettisit isääsikin. Se joutuu kantamaan syyllisyydentunnetta harteillaan koko elämänsä. Se syyttää itseään äitinne kohtalosta ja siitä, ettette ole missään tekemisissä ja että sä vihaat sitä.

      Mun kommentista tuli sekava, enkä osannut pukea mun todellisia ajatuksia kunnolla sanoiksi, mutta toivon todella, ettet loukkaantunut tästä. Se ei todellakaan ollut mun tarkoitus, eikä siis mikään sun tai äitinne syyttely tms.

      Toivottavasti voitte vielä joskus saada isänne kanssa välit kuntoon. Mä todella toivon niin.

      Mutta mitä kysymyksiis tulee, niin kyllä, olen. Monesti.
      En haluaisi alkaa nyt ruotimaan näitä asioita tätä enempää, anteeksi. :( En ole just nyt vaan sillä tuulella, kun on muutenkin niin paska fiilis.

      Mutta siis, kaikkea hyvää sulle. Teidän perhe on kokenut kovia, ja saat kaikki mun sympatiat puolelles, vaikket sä nyt sitä välttämättä edes yrittänytkään.
      Kommenttis kosketti mua.

      Poista
    2. Hei,

      Antaisit isällesi anteeksi; itsesi, lastesi ja isäsikin takia. Katkeruus syö elinvoimaa eikä opeta lapsillesikaan rakentavaa toimintamallia. Heillä kuitenkin vielä on isoisä elossa ja voisivat kenties saada häneen tärkeän suhteen. Tosi surullista miten äidillesi kävi, mutta hän kuitenkin vastaa lopulta omasta elämästään, eikä isääsi voi hänen kuolemastaan syyttää.

      Kaikkea hyvää sinulle!

      t: Maiju

      Poista
    3. Candy, tuo sun vastaus on suoraan sanottuna perseestä ja sai ainakin minut entistä vihaisemmaksi sinua kohtaan. Sä siis todella olet sairaan itsekäs ("Itsekkäästihän se tavallaan toimi jätettyään äitinne toisen naisen takia, mutta..onko väärin seurata sydäntään ja tunteitaan?")

      On, se on väärin! Mikä siinä on niin vaikeaa ensin ottaa eroa siitä huonosta liitosta ja sitten vasta aloittaa sitä uutta suhdetta?!? Juuri nuo salasuhteet ja pettämiset nakertaa ihmismieltä.

      Niin ja olen siis itsekin tällaisen "Mikon" lapsi. Nyt jo yli kolmekymppinen ja edelleen katkera ja vihainen isälleni. Ja erityisesti hänen uudelle naiselleen. En ole myöskään pitänyt mitään yhteyttä häneen, en vain pysty.

      Aikuisena minun on ollut todella vaikea luottaa miehiin, pelkään että he kaikki pettävät minua tilaisuuden tullen. Onneksi olen löytänyt ihanan miehen itselleni, joka ymmärtää tämän ahdistukseni ja pysyy rinnallani (on pysynyt jo yli 10 vuotta).

      Joten miettisit vähän itsekkäiden tekojesi seurauksia! Äläkä nyt jaksa laittaa vastaukseksi mitään samanlaista jeesustelua kuin yllä olevalle. Sinä et voi yhtään tietää miltä tuntuu olla se kärsivä osapuoli.

      Poista
    4. Vissii oo isäsi syy,että äitisi valitsi pullon. Jokainen määrittää itse oman elämänsä ja valintansa. Mieti itse mitä olisit isäsi asemassa tehnyt...

      Poista
    5. Candy, candy, candy.. Miksi et lue pitkiä kommentteja ajatuksen kanssa, mutta silti julkaiset ne? Vaivaudut vastaamaan lyhempiin kommentteihin "En tiedä", "ei kuulu sulle", "huoh" yms.. Ei niitä pitkiä kommentteja sulle turhaan kirjoitella. Vaikka et lukisikkaan niitä ajatuksella, ei sitä tarvi täällä mainostaa. Täytynee kirjoitella tästä lähtien lyhyitä kommentteja monta, niin saattaa saada vastauksen.

      Joku Ano tuolla aiemmin jo kirjoitti, että olet monta asiallista kommenttia jättänyt noteeraamatta, mutta lyhyistä kommenteista edelleen provosoidut ja käytät energiasi niihin. Priorisoi vähän, jos haluat blogisi pysyvän uskottavana.

      Poista
  86. muista se että vaikka mikkokin on ties kuinka vanha (en enää muista tarkalleen) että miehet ei ikinä täysin kasva aikuisiks. varsinkaan ton mustasukkausuuden kanssa. ja munmielestä toi syn möläytys on oikeestaan etu. kyllä äidille pitäis voida kertoa mitä vaan, ja sille se ei oikeastaan ole vaihtoehto että ei hyväksyisi tätä asiaa, kun olet kuitenkin sen oma lapsi. koita saada asiasi korjattua ja jakseluja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, totta, vaikkei Mikko nyt kovin vanha edes ole :)
      Kiitoksia.

      Poista
  87. http://www.youtube.com/watch?v=7NJqUN9TClM&ob=av2e emmä tiiä mut jotenki tulee toi biisi mielee ku lukee näit sun tekstei :) ja mun mielest sun pitäs selvittää sun ja sun mutsin välit heti, en nää oikee mitää ideaa siin et vaa jatkat tota murjotust. enkä mä oikee tajuu miks sä et voi kertoo sun tätä tilannetta sun äidille, kyl mä luulen et se ymmärtäis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on ihan hyvä biisi. :)
      Ja joo tottakai yritän selvittää sen kanssa välini, mut ethän sä tietenkään voi tajuta, kun et tunne mun äitiä.
      En mä pelkää sen mahdollisia kilareita, mut en jaksais just nyt käydä tätä asiaa läpi.

      Poista
    2. Sun äiti on normaali äiti.
      Ei siinä paljoa mielikuvitusta tarvitse.

      Poista
  88. Kirjoitat ettei se kaveruus aina johda nussimisee kun puhut kaverilla yöpymisestä Tosta kun ton lukee niin Sun kohdalla toi avaruus just johti ja on aikaisemmin johtanut uusimiseen Puhuit taas ohi suusi Ei ihme et Mikko veti kilarit Edelleen näin sut Mikko kanssa lenkillä ja Mikko ei todellakaan ole mikään atleetti Mä tiedän kuka sä olet ja tiedän kuka Mikko alias ....sanonkos kuka alias Mikko on ja sinä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomeks tää sama teksti, kiitos?
      Eivaan, mut mä en ole ollut lenkillä Mikon kanssa sillonkun sä sanot mut nähnees (muistan sun toisen kommentin toisesta postauksesta), joten ihan turhaa luulet tietäväs oikeastaan.. yhtään mitään. :)

      Poista
  89. Jotenkin tää postaus sai jo pieniä sympatian tunteita aikaan minussa.

    Kuten monet on jo sanoneet niin ehkä tuo möläytys äidille olikin vain hyvästä. Tekin olette äitisi kanssa niin läheisiä (tai vaikutatte siltä) että se on suurempi shokki äidillesi. Hän on ollut sinua niiiiin lähellä eikä ole tiennyt mitään. Ajan kanssa olen varma että hän rauhoittuu ja pystytte puhumaan asiasta.

    Mutta sitten tuo Mikon mustasukkaisuus? Mietin tuota omalle kohdalleni; poikaystävä pettäisi, saisimme sovittua ja jatkaisimme yhdessä. Sen jälkeen n. 4kk päästä kuulisin että hän yöpyy tyttökaverinsa luona surullisena, vihaisena ja vittuuntuneena. En mäkään tykkäis. Toki ymmärtäisin että kotona on tilanne päällä, joten pieni välimatka tekee hyvää, mutta se että tyttökaverin luona menisi yli mun hilseen...
    En todellakaan tuomitse sinua, mutta toivottavasti edes ymmärrät hitusen Mikon mustasukkaisuutta. Vaikkakin se osuu nyt vähän väärään aikaan tuon äiti-konfliktin takia.

    Sitten tuohon ylempään kommenttiin; ihmisillä ei ole lenkillä nimilappuja kaulassa, vaikka anonyymi olisikin nähnyt teidät niin nimistä sun muusta hänellä ei ole hajuakaan! :D

    Zuuup

    VastaaPoista
  90. Seuraava juonen käänne blogille on seuraavanlainen. Mikko jättää Candyn, koska nyt paljastumisen riski on kasvanut liian suureksi. Miehellä kun ei ole alunperinkään ollut aikomusta luopua perheestään. Hän ei halua jäädä kiinni, eikä halua menettää perhettään. Tilanne menee liian riskialttiiksi ja Candy saa lähteä. Seuraavaksi Mikko etsii itselleen uuden höynäytettävän. :) Näin se vaan menee....

    VastaaPoista
  91. Siis miten kehtasit vetää esiin ton Mikolla on vaimo-kortin... Ootko vähän katkera... Tai jotaki?

    Pusuja

    VastaaPoista
  92. Ainoa mikä oikeastaan tässä sun blogissa ärsyttää, on se miten sä jatkuvalla syötöllä pilkkaat onnellisessa pitkässä parisuhteessa eläviä ihmisiä...

    VastaaPoista
  93. Mustasukkaisuus ja rakkaus ei ole sama asia. Rakkaus on hyvä ja iloinen tunnetila, mustasukkaisuus epäilyä, kyräilyä, luottamuspulaa, ahdistavaa ja negatiivista tunnetilaa.

    VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3