sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Munarikasta pääsiäistä kaikille

..toivottaa suklaamuna-overdoset vetänyt krapulainen.

Mä jätin Mikon työmatkalle lähdön väliin ja päätin viettää laatuaikaa mun kavereiden kanssa. Tunteet on just tällä hetkellä vähän ristiriitaiset sen suhteen, oliko se järkevää ja kivaa kun meinaa vähän pukluttaa ja tärisyttää. Nojoo, oli meillä hauskaa, mut hauskanpidon jälkiseuraukset on yleensä vähän enemmän ei-hauskoja. Ilman viinaa ei voi olla hauskaa? En allekirjoita, oon enemmän ilman hauskaa voi olla viinaa-väitteen tukijoita, mut mun juoppohullukavereiden kanssa hengailu hyvin usein johtaa alkoholin kanssa kohtaamisiin.

Mulla on jalat ja selkä ihan jumissa kun kreisibailasin niin rankasti. Tanssiminen on ihanaa, mut joskus vedän sen niin överiksi, et rikon itteni mun hulluilla muuveilla. :D Aion vaan maata koko loppuillan sängyssä ja kattoo sunnuntain hömppäohjelmia = Jersey Shore <3

LOL :D


Mikkoa harmitti (ja muakin kieltämättä vähän) kun en liittynyt sen seuraan työmatkalle, mut se oli mielettömän rakas kun ennen lähtöään se soitti mut nopeesti moikkaamaan sitä ja se oli hommannu mulle älyttömän kokosen suklaamunan. :D <3
Sillä oli aika väsyneet ja levottomat jutut ja se vitsaili et se olis voinu teetättää miehisyyttään muottina käyttäen mulle suklaamunan... :D

Mun kaveri tuli just ulkomailta ja sen ihana rusketus ja mieletön määrä halvalla hankittuja vaatteita ja aurinkolaseja sai mut todella voimakkaan matkakuumeen valtaan. Ollaan aikasemminkin Mikon kanssa puhuttu ulkomaille lähdöstä, mut tänään puhuttiin ihan tosissaan.
Mikko pääsis enskuussa lähtemään reissuun ja se sano voivansa maksaa mun matkan, mut ainoa ongelma tässä asiassa on mun porukat. :( 
En keksi mitään järkevää selitystä tai tekosyytä niille, enkä mä voi tosta noin vaan ulkomaille lähteä ilman et ne on asiasta tietoisia - plus ne tuskin on kovin innoikkaina maksamassa mun matkaa ja ne tietää, ettei mulla ole sellaisia rahoja itelläni, joten se, et yhtäkkiä saisin muka matkarahat kasaan, olis varmaan tosi epäilyttävää ja outoa.
Lisäks äipästä on tullu viime aikoina aikamoinen kyylä! En tajua mikä siihen on iskenyt kun tuntuu, et se epäilee mua kokoajan jostain. Joten se olis aivan varmana varmistamassa mun matkaseurani jotenkin..


No, saa nähdä. Eiköhän me joku ratkaisu Mikon kans keksitä, et päästäis reissuun. :) Yhdessä kaikista vastoinkäymisistä selviää, vaikka se hirveen kliseiseltä kuulostaakin, mut se on aivan totta.

Tää postaus on varmaan kauheen sekava ja kökkönen, mut punasilmäisenä krapulakalana ajatuksenjuoksu ja kirjoitustaidot on ihan omaa luokkaansa.. :D 
Joo mutta hyvät pääsiäiset kuitenkin kaikille! Kuunnelkaa tää megahyväntuulinen biisi bassot täysillä ja nauttikaa elämästä :) Plus kattokaa tää ihana pääsiäisvideo. Tahdon nää videon päätähdet omakseni <3

264 kommenttia:

 1. Mitä jos äitisi on saanut vihiä tästä blogista ja sen takia on niin haukkana?! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä oikein usko tähän.. Ei se musta varmaan uskoisi, eikä se tajua blogeista tai ylipäätäänkään koneen käytöstäkään paljon mitään. :D

   Poista
 2. Minkälainen on Mikon ja vaimon tilanne muuten tällä hetkellä? Onko vaimo käyttäytynyt väkivaltaisesti, asuvatko yhdessä? Onko vaimolla pienintäkään vihiä sinun olemassaolostasi vieläkään? Onko Mikon ja vaimon ero jo lähellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vittuako sää levittelet toisten perhe-elämän asioita täällä jos et voi nätisti vastata niistä seuraaviin kysymyksiin ?

   Poista
  2. Samaa mieltä edellisen anon (02.40) kanssa. Oot kertonut täällä blogissa Mikon perheen elämästä ja mm. siitä että vaimo heitti Mikon ulos, ja sitten kun joku kysyy täysin asiallisesti miten asia on edennyt, niin sä vastaat että "ei kuulu sulle"?? En kestä tätä oikeesti, sä vielä kehuskelet olevasi aikuismainen :D Tiedätkö kenties mitä aikuismainen käytös pitää sisällään? Ei ainakaan tuollaisia puheita. Tän koko jutun on pakko olla feikki, tää idioottimaisuus ei voi olla enää todellista.

   Poista
  3. Se ei muuten oikeasti kuulu teille. Candy kertoo, mitä kokee tarpeelliseksi. Ja tuollaisiin kysymyksiin vastaaminen herättäisi vain lisää kysymyksiä, ja pian olisikin jo kaikki henkilöt selvillä.
   Itse tuen Candya. Ajatuksenahan tuo on aika...väärin, en itse lähtisi mukaan. Mutta Candy silti on tuolla, elää juuri tuota elämää, kertoi kaiken tai ei. Ja hän tekee sen anonyymisti, paljastamatta henkilöllisyyttään. Jos hän haluaa pysyä anonyyminä, niin minusta meidän kaikkien pitäisi kunnioittaa hänen toivomustaan pysyä nimettömänä henkilönä.
   Eli toisin sanoen; kaikki, jotka yrittävät selvittää kuka Candy, Mikko ja vaimo on, minun puolestani voisivat mennä vaikka roskiin.

   Poista
  4. Pakko olla samaa mieltä kummankin edeltävän anon kanssa, muakin hämmästyttää noin vittumainen käytös asiallisesta kommentista.

   Poista
  5. Kunnioittaa ja kunnioittaa.
   En oikein tiedä, tarvitseeko anonyymiä kunnioittaa. Varsinkin kun hän on huudellut netissä muiden ihmisten asioita, mitkä eivät kuulu hänelle millään tavalla. (Vaimon "väkivaltaisuus" yms). Tuota en kyllä usko pätkän vertaa, tuollainen tapa pettäjillä on, antaa vaimosta kauhea kuva, että saa sympatiat naiselta, jonka kanssa pettää.

   Jos hän olisi jättänyt välistä vaimon riepottelemisen, sanoisin itsekin, että helkkariako ne anot tietyillä palstoilla kaivelee tietoja. Mutta, miksi heidän pitäisi kunnioittaa teiniä, joka on repostellut ja haukkunut Mikon vaimoa, vaimoa joka on syytön Mikon pettämiseen?

   Poista
 3. Mun mielestä jos sun äitis on yhtään ymmärtäväinen niin voisit kertoa sille että seurustelet Mikon kanssa koska se on sun äitis ja sen pitää tukea sua :-)

  Ja koska täytät pian 18 niin mitä haittaakaan siitä vois olla? Olis varmaan tosi helpottavaa kertoa äidilles tästä koska sitten voisit avoimesti kertoa aina että mitä ootte mikon kanssa tehneet ja missä olette olleet :)

  Tsemppiä teille ja teidän matkasuunnitteluillenne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, en vain uskalla kertoa kun en osaa yhtään ennustaa sen reaktiota :/ Pelkään, että meidän välit muuttuis, jos kertoisin tai pahimmassa tapauksessa äite yrittäis jotenkin lopettaa meidän suhteen tai jotain.

   Kivoja kauhukuvia mulla päässä just nyt, mut... En tiiäää.

   Mut kiitos. :)

   Poista
  2. Nii, hyvä idea, ei kai siitä mitään haittaakaan ole..eiköhän äitis nyt ihan ymmärtäis, että on aivan normaalia hengata 34vuotiaan perheelisen miehen kanssa. Ja varmaan tukisi sinua tässä perheen sekoittamisessa ;)

   Poista
  3. HYI VITTU ONKS MIKKO 34? =D=D=DDD=DD

   Poista
  4. Siis OMG ON!! Vähänx ällööö, kyl bensalta ja hieltä haiseva finninaamainen mopoaan rassaava Maza 15 vee on paljon ihqumpi<3

   Poista
  5. Kuten 17vee pissis..<3 joka tietää kaikesta kaiken =D Jolla myös puberteetti-ikä. Finniä puskee, hiki alkaa haista voimakkaammalle, kuukautiset säännöllistyy jne=MURKKUIKÄ.

   Poista
  6. On se niin maaginen tuo 18 vuoden ikä :) Se kun napsahtaa lasiin, niin saa tehdä _ihan mitä haluuuu eikä äiti voi sanoa mitään_ Joojoo. Se on yksi hailee onko lapsi 17 vai 27, ei se ikää katso jos tekee äidin silmissä väärin. Äitisi ei voi ehkä määräillä sinua enää, mutta oikeus mielipiteeseen hänellä on.

   Poista
  7. Mun mielestä ei oo hirveen aikuismaista (millaisena itseäsi kai pidät), että sun mielestä ''Mikko on todella kypsä, onhan se hei 34v.'', ja sit haukut kaikki nuoremmat miehet maanrakoon, ja yleistät että ne kaikki on bensankatkuisia finninaamaisia ja hikisiä Rasva-Raneja.
   Voisin kuvitella, että jos joku nuorempi tekis samanlaisen vitsin suklaamunista, sä selittäisit että se on sitä lapsellista epäkypsää autonrassaajien teinihuumoria ja että onneks Mikko on niin kypsä, mut kun Mikko tekee niin, se on vaan hellyyttävää ja lapsekasta.
   Toi tekee susta todella kakaran oloisen. On aika ikävää suuttua muille ihmisille yleistyksestä, kun ite teet täsmälleen samaa kaikille muille. Ethän sä minkään (aikuisen tai kakaran) logiikan mukaan voi suuttua, että ihmiset kommentoi ja yleistää sun suhdetta, kun tästä aiheesta kirjoitat, varsinkin jos ne on ihan asiallisia kysyviä kommentteja, ja itse kuitenkin yleistät kaikki joko katkeriksi keski-ikäisiksi perheenäideiksi, typeriksi teineiksi tms. Toivottavasti säkin kasvat vielä.

   Poista
 4. Poistin osan kuvista, loppuu se kyttääminen.

  kuka se levittää ihan ite tätä törkyä?

  VastaaPoista
 5. Ootko varma ettei sun mamma lue sun blogia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut et kuitenkaan täysin, vittu oot kusessa XD

   Poista
  2. Voi jumalauta miten se on kusessa? Jos on aika varma, se kattaa noin 80% ja sekö muka tarkottaa että ellei 100% ni se 20%:in epätodennäköisyys sit on se oikee?

   Poista
  3. Se että on aika varma tarkottaa että on epätodenäköstä että sen äiti lukee tätä. JOTEN VITTU SE EI TARKOTA ETTÄ OLIS KUSESSA KUN SUUREMPI TODENNÄKÖSYYS ON ETTÄ SE EI LUE TÄTÄ!

   Poista
 6. Kyllähän te taas yhessä selviätte, kuten kirjoitit...keksitte taas kaikille jonkun kivan pikku valheen, sehän on teidän parasta antia muille ihmisille. Onhan se nyt Mikolta sata kertaa reilumpaa viedä salarakas reisuun, kuin loman ansainnut väsynyt vaimo, tai omat muksut. Ja etkö säkin juuri valistannu tuossa edellisessä postauksen kommenteissa, että yrität olla reilu kaikkia kohtaan. Täähän olis varmaan nyt sitten se reiluin teko vaimoa kohtaan, eikö? Ei mulla muuta, ihme että pystyt elämään itsesi kanssa, saisit hävetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oot yhtään lukenut mun ajatuksia, niin tiedät etten mä varsinaisesti nauti tai pidä valehtelua kivana.
   Se nyt vaan on aikalailla pakollista tässä tilanteessa, olosuhteet pakottaa tekemään sen.

   Ja mistäs sä tiedät Mikon vaimosta, sen väsyneisyydestä tai loman ansaittuvuudesta? Niin, et mitään, joten shut up.

   Poista
  2. Lol mitä tarkottaa ansaittuvuudesta XD etkö osaa suomea

   Poista
  3. No kai se nyt on päivänselvää, että vaimo sitä perherumbaa pyörittää, kun perheen "pää" lentää tukkaputkella töissä ja reissuttaa alaikästä teiniä ympäriinsä. Ja mitkä olosuhteet ja pakko?? Kenenkään ihmisen EI OLE PAKKO VALEHDELLA! Sinä teet sitä ihan omasta vapaasta tahdosta. Voit koska tahansa aloittaa olemaan rehellinen, vaikka huomenna. Jos tämä petturi mies vähänkään OIKEASTI rakastaisi sinua, hän oitis kirmaisi rakastamaan sinua avoimesti. Hän viis veisaisi vaimostaan, ja jättäisi hänet, ja tapaisi lapsiaan eronkin jälkeen. Mutta näiden blogi tekstien ja kommenttiosion jutuista päätellen, ei hänellä ole pienintäkään aikomusta sitä tehdä. Olet hänen viihdyke/harrastus/lelu, jolla ei ole mitään tekemistä arjen päivänvalon kanssa.

   Poista
  4. No valitettavasti te ette tiedä mitään Mikon töistä tai meidän reissuista tai niiden perheen asioista.

   Turhaa lähteä pitämään omia kuvitelmiaan ja olettamuksiaan faktoina.

   Ja mitkäköhän olosuhteet? Mietipä sitä, siinä onkin sulle melkoinen pähkinä purtavaks!

   Ja loppuun vastaan: lue tämän kommentin toinen lause ja sitten..vedä vaikka vittus päähän. :)

   Poista
  5. Sä olet tosi aikuismainen, susta tulee varmaan ihan mieletön äitipuoli ja lastenkasvattaja Mikon rinnalla. Loistotiimi.

   Poista
  6. Hei daa, enhän mä vielä ole aikuinen. Miks mun sit pitäis yrittää esittää olevani sellanen? Miks te vaaditte/oletatte et mun pitäis olla mahdollisimman aikuismainen?

   Eivaan ihan oikeasti, mähän voin kirjottaa nettiin ihan mitä vaan ja olla oikeassa elämässä ihan erilainen. Ja sekös se hienoa onkin. ;)

   Poista
  7. Hei daa, miksi sitten haluat niin kovasti tunkea itseäsi aikuisten maailmaan, kun tiedät ettet vielä pärjää siellä????Ja jos sulla on aikomus tuon miekkosen kanssa elää, niin ethän sä voi tollasta reuhuumista vetää niiden lasten aikana.Ja jos Mikko on niin vastuullinen ja tunnollinen isä kuin täällä väität, niin silloinhan ne lapsukaiset on teidän luona kauan ja paljon ;) Joten siinä sulla tekemistä, kun joudut itseäsi pidättelemään. Tai niin, mistä mä tiedän minkäläista elämää Mikon muksut tottunu näkemään, ehkä nää "vedä vittus" päähän yms.jutut onkin heillä arkikieltä who knows.

   Poista
  8. Hah, mä en pärjää aikuisten maailmassa, jos joskus tiuskasen blogissani jotain? Oookei, no onneks se on vaan sun mielipide. :D
   Mut itseasiassa mä viihdyn enemmän aikuisten maailmassa ja aikuisen miehen seurassa ja aivan hyvin oon molemmissa pärjännyt tähän asti.

   Ja tosiaan mä täällä riehunkin/reuhusin ihan mielettömästi. Samalla kun kirjotin "vedä vittus päähäs" niin heittelin telkkareita pitkin seiniä ja karjuin kun perseeseen ammuttu karhu. Olisitpa nähnyt miten mä reuhusinkaan!

   Poista
  9. "Hei daa, miksi sitten haluat niin kovasti tunkea itseäsi aikuisten maailmaan, kun tiedät ettet vielä pärjää siellä????Ja jos sulla on aikomus tuon miekkosen kanssa elää, niin ethän sä voi tollasta reuhuumista vetää niiden lasten aikana.Ja jos Mikko on niin vastuullinen ja tunnollinen isä kuin täällä väität, niin silloinhan ne lapsukaiset on teidän luona kauan ja paljon ;) Joten siinä sulla tekemistä, kun joudut itseäsi pidättelemään. Tai niin, mistä mä tiedän minkäläista elämää Mikon muksut tottunu näkemään, ehkä nää "vedä vittus" päähän yms.jutut onkin heillä arkikieltä who knows."

   KOMPPAAN!!

   Poista
  10. Hurjan äkänen ikäsekseen.Riitelee täällä kaikkien kanssa,ja väittää itseään rauhalliseksi :D Wau.Tasapainotonta.

   Poista
  11. Toi reuhuuminen oli lähinnä tota sun agressiivista asennetta tarkoittava, mutta olisi pitänyt ottaa ikäsi huomioon, ja kirjoittaa se niin, että ymmärrät. Eli reuhuaminen noin kuvainnollisesti.

   Poista
  12. Herramunjee näitä juttuja.
   Mitäpä jos vaikka ei käytettäis jokaikistä lausetta,saatika revittäis jokaikistä lausuntoa irti ja käytettäis ihmistä vastaan tämän "jokapäiväisenä toimena". Monet teistä Candyn moralisoijista käytätte itse todella ala-arvoista kieltä arvosteluissanne ja olette kuitenkin ihan hyviä kasvattajia, oletan? Samaan syssyyn vedetään kuitenkin joko sana lapsi tai teini.. mitä sitten odotitte?
   Vaikkei kirjoittaja olisi teini tai lapsi, niin ei kaikkea tarvitse niellä ja suuttumuksensa näyttää varsinkin kun todella törkeästi käydään ihmistä vastaan.

   Poista
  13. ..oho.. "Vaikkei kirjoittaja olisi teini tai lapsi, "
   *VAIKKA piti kirjoittamani.. :D

   Poista
  14. Herramunjee. Tämä nuorikko on ihan itse menossa aikuisen ihmisen elämään mukaan, jos olet itse yhtään vanhempi kuin tämä kyseinen Karkki, niin varmaan tajuat, että aikuistuttava on isoin harppauksin. Hänestähähän on hänen omien sanojen mukaan, 100% varmuudella tulossa Mikon puoliso("koska Mikko on näin sanonut"lainatakseni Karkkia). Niin kyllä hänellä on aika iso vastuu arjessa myös lapsista Mikon ohella, ja jos on vielä näin naiivi, niin varmaan osaat itse järkeillä mitä siitä tulee.

   Poista
  15. Mutta Candy, ethän sinäkään tiedä tarkkaan Mikon ja hänen vaimonsa väleistä. Tiedät vain sen mitä Mikko sinulle kertoo ja Mikkohan on tunnettu valehtelija,joten et voi ikinä tietää mitä valheita hän sinulle kertoo. Vai voitko?

   Poista
  16. Kyllä pitäisi Mikon antaa vaimon lähteä sinne reissuun!
   Taitaa vaimo nimittäin yksin niiden lasten perään suurimman osan ajasta katsoa.
   Tää vastuullinen isi kun juoksee vieraissa.

   Poista
  17. "Mut itseasiassa mä viihdyn enemmän aikuisten maailmassa ja aikuisen miehen seurassa ja aivan hyvin oon molemmissa pärjännyt tähän asti."

   Mä määrittelisin kyllä erilailla "aikuisten maailman" Väittäisin, että elät aikuisen miehen seurassa ja seuraat aikuisten maailmaa, hyvä että viihdyt siinä asemassa.

   Aikuisten maailma on kuitenkin paljon enemmän. Se on vastuuta ja velvoitteita, jotka sisältää työelämää, kodin rakentamista ja ylläpitoo, perheestä huolehtimista, suurten päätöksien tekemistä, lainoja, laskuja, menettämistä, selviämistä.

   Sä et ole vielä aikuisen maailmassa, kun saat asua vielä kodin helmassa, missä perheesi pitää huolta sun puolesta. Nauti siitä niin kauan kuin pystyt ja ota oppia aikuisen elämän sivustaseuraajana.

   Poista
  18. Hmm... Koko blogin ajan oot koittanu todistella kuinka oot kypsä ikäiseksesi ja aikuinen, mutta nyt et ookkaan aikuinen ja sun ei tarvii käyttäytyä kuten aikuiset? En ymmärrä. Ja kuten edellinen ano sano, ei aikuisen kanssa seurustelu tee aikuiseksi. Toivottavasti ymmärrät sen, ennen kuin on liian myöhäistä. Ja älä huoli, kyllä Mikko vaihtaa sut nuorempaan. ;)

   Poista
  19. OMG, ehkä mun 13v tytär satuilee täällä, ainakin juttujen taso on samaa toisinaan kuin Candilla!

   Poista
 7. Ehkä äitis ei ite lue, mut joku puhunu sille tästä ohimennen tai jostain kuullu vaa sattumalta ja alkanu miettimää et eikai meijän tyttö tms. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä usko että sen viimeaikainen outo käytös liittyy mitenkään tähän blogiin.
   Mistä se yhtäkkiä tajuais mun kirjottavan tätä, vaikka joku sille tästä jotain puhuiskin? - Ei mistään, eihän sillä ole mun ja Mikon seurustelusta harmainta hajuakaan.

   Poista
  2. Hmm totta, mut jos se ois vaik aatellu et mitenhän siul asiat menee tai jotain :D Tai ylipäätää etku et oo sille kertonu asioistas vähää aikaa nii ehkä se alkaa olla huolissaa :o Emt, toivottavast asiat seilsiää :)

   Poista
  3. osaampa kirjoittaa *selviäää :D

   Poista
  4. Voi lapsiparka :D Ihan satavarmasti äitisi tietää, että tapailet jotakuta. Ymmärrät sitten kun olet itse äiti...

   Poista
  5. Ihmisillä on yleisesti ottaen aika hyvä ns. "kuudes aisti" tällaisten asioiden suhteen. Vaikkei äitisi välttämättä mitään suoraan sanokaan, saattaa hän mielessään hiljaa miettiä. Ja vaikkei suoranaisesti miettisi, saattaa hän aavistaa. Muttei osaa laittaa aavistukselleen sanoja. Sama tapahtuu monila naisilla, joiden miehet pettävät. Miksei samaa tapahtuisi ihan yhtä lailla miehillä, joiden kumppanit pettää heitä. Tai homopariskunnilla. Se vain on sellainen... aavistus. Ja nyt en puhu näistä täykkäreiden esiliinansilittäjä -naisista, jotka epäilevät sitäkin, että miehen sukkahiki haisee molekyylitasolla erilaiselta. :D Vaan ihan normaaleja ihmisiä. Eipä sillä, että sinulla oikeasti olisi huolta paljastumisesta sen suhteen. Ihmisen vainu ja se, mitä he oikeasti haluavat nähdä, on kaksi eri asiaa. Ihmiset ovat oikeasti todella hyviä sulkemaan silmänsä kaikelta, mikä ei niin sanotusti heitä kosketa. Ja se on monen ihmisen onni.

   /Aamuavautuminen

   Poista
 8. Eikö Mikkoa häiritse se, että olet niin nuori, että vanhempasi sanovat usein viimeisen sanan matkustamiseen ym.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti häiritsee, mutta mikäs sille tekee. Ei ne onneks mitään tiukkis nipottajia ole, jotka ei päästäis mua mihinkään.

   Eikä mun nyt joka menemiseen tarvii lupia pyydellä, ulkomaan matkaan kylläkin..

   Poista
  2. Tota mäkin mietin. "Mikon" ei ole enää 16:sta vuoteen tarvinnut vanhemmiltaan lupia kysellä, mutta nyt matka oman "naisen" kanssa ei välttämättä onnistu kun Candy ei saa vanhemmiltaan lupaa lähteä.. Pakko olla vähän vahingonilonen kun itse voi lähteä matkoille jos siltä tuntuu.

   Poista
  3. On sullakin elämä jos tälläsistä asioista saat hupia elämääsi. :)

   Poista
  4. "Mä oon villi ja vitun vapaa Cöndi. Mä teen vidduuuuuh ihan mitä mä haluun! Mennään Miksukka Ibizalle heti, sä maksat jooko Miskukkaliini pliizzz...Jos vippaat satasen, niin ostan vaikka viel hoitsu-asun, hihih..."
   "Oota vähä, älä vielä tilaa lippuja, mun pitää soittaa äitille..."
   "Eiku mennääks vaan tohon mettään ja otetaan pari sidukkaa mukaan, jos sä haet Miksuli? Voin sitte vaik strippaa sulle pusikossa, tsih!"

   Poista
 9. Tossa kuvassa missä noi likat, niin oletko sinä tuo tumma vasemmassa reunassa?? Se voisi olla ulkonäkökuvitelma sinusta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Eiku oon toi keskimmäinen.

   Poista
  2. en enää yhtään ihmettele miks mikko on ihastunu suhun <3

   Poista
 10. AnsQ_ tuossa kirjoitti, että mitä jos äitisi lukee tätä blogia tai on kuullut tästä blogista. Voisihan se toki näin ollakin, sitä en kiellä, mutta.. itselläni on ystäviä jotka ovat kotiäitejä ja käyvät myös keskustelupalstoilla/blogeissa vauva.fi-keskustelupalstoilla, lähinnä neuvoja yms parissa. Ja ties vaikka parjaisivat blogeja siellä :O ;)
  Emme ole ikinä, ikinä keskustelleet blogistasi. Ainut mitä jaksamme blogeista puhua on ollut joskus "luetko sä jotain blogeja, millaisia?". Kyllä ne keskustelut käydään ihan omista elämistä, miten meillä menee..

  Että vaikka tämän blogin "menekistä" paljon puhutaan, niin uskon että se on todella pieni porukka joka jaksaa miettiä tätä paljoakaan postauksen lukemisen jälkeen.

  En tarkoittanut AnsQ_ sinulle mitään pahaa tällä:) Halusin vain "Mikon" ikäisenä naisena kertoa miten tämä blogi ei välttämättä ole se kaikkien puheenaihe kahvitauoilla tai tapaamisissa, mitä osassa kommenteissa ehkä yritetään sanoa. Tämä tietenkin vain oma kokemukseni asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis ei mitään, minä vaan mietin kun itsekkin niitä olen vilkaissut että mitä siellä tästä blogista puhutaan ja siellä tuntuu myös olevan paljon "vanhempia naisia" sitä pähkäilemässä :) Kun meitä on niin moneen junaan että jotkut ovat ottaneet tämän niin pakkomielteeksi sitä minä tuolla tarkoitin :)

   Poista
  2. Voin kertoa, että meidän töissä kovasti tästä blogista puhutaan ja meitä on siellä 90 akkaa töissä. Että.

   Poista
 11. Olen nyt viimeiset kolme tuntia lukenut blogiasi. Herättää niin sekalaisia mielipiteitä :D Mutta loppujen lopuksi päädyin ajatukseen että jokainen elää elämänsä tavallaan, eikä siinä pitäisi ulkopuolisilla ja tuntemattomilla ihmisillä olla valittamista. Mielipiteitä toki, mutta sitäkin voisi miettiä, että kuinka rajusti sen mielipiteen haluaa tuoda julki.
  Toivon että asiat Mikon kanssa ajanmyötä selviää, ja pääsette elämään yhdessä ja julkisesti. Siihen asti kuitenkin paljon tsemppiä :)

  VastaaPoista
 12. Kändi on tollainen iloinen ja hyväntuulinen tyttö :shut up, vedä vittu päähän, ei kuulu sulle..varmaan moni mies haluaa tällaisen rekkamiehen kielenkäytön omaavan ladyn lapsilleen äidiksi ja itselleen vaimoksi ;)Puhumattakaan anoppilan reissusta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei jaksa olla iloinen ja hyväntuulinen. Varsinkaan krapulassa kun on huono olo. Hienoa jos sä olet 24/7 hyväntuulinen, mut kaikki ei valitettavasti siihen kykene.

   Tosin mä harvoin sanon ilkeesti oikeassa elämässä muille ihmisille vaikka kuinka kiukuttais, mut voin ihan hyvällä omallatunnolla sanoa täällä paska-anoille ihan mitä vaan. Ja se muuten helpottaa kummasti! :)

   Poista
  2. Kunhan muistat Candy että ihan yhtälailla sinä olet paska-ano =D
   Ja helpottaa kummasti kun voi sanoa tommoselle paska-anolle mitä mieltä on pikkuteinipimeroista jotka ajattelevat minäminäminäminäminä ja kuvittelevat olevansa niin vitun jotain =DDDDD

   Poista
  3. Olet NIIIIIIN lapsellinen Candy :D

   Poista
 13. Huippua! Kuva susta! Paitsi miten sä uskallat? Nythän kaikki sut tunnistaa !!! Oot ihan eri näköinen ku kuvittelin, luulin et oot blondi !!!

  VastaaPoista
 14. Oletko ajatellut joskus oman ikäistä seuraa, parikymppisten? Voisi olla paljon helpompaa elämä. Seukata oman ikäisen kanssa, käydä leffoissa jne. Ja sitte kumpikin kömpii omiin koteihinsa nukkumaan, vanhempien hoteisiin ja valmiseen aamupala pöytään aamulla. Stressata aikuisten asioista ja aikuisten elämästä vasta sitten, kun sen aika on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harva parikymppinen pystyy kustantamaan Candylle laivareissuja ja ulkomaan matkoja :)

   Ilmiselvästi Mikko onkin tosissaan se rahamassi vain ;)

   Poista
 15. Tuota... ajattelin vain kertoa että se kossupullo mikä oli pöydällä kun otit sen kuvan sieltä hytistä....
  Niin kun sitä zoomailee jne niin näkyy heijastus muijasta, jolla on vaaleat, pitkät hiukset.....
  Hups......
  Tällainen tieto levisi yhdellä palstalla, ja vaikka olet poistanut ne kuvat ne löytyy kuitenkin välimuistista vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootkohan sä kattonut vähän liikaa CSI:tä?

   Poista
  2. Nääh, oon nähny kuvan ja ei siitä tiiä onko siinä muna vai kana. :D Epäselvä siis.

   Poista
  3. juu mutta asiallisilla ohjelmilla saa ihmeitä aikaan :D yks tuttu osaa siivota tuollaisia kuvia.

   Poista
 16. Voi KEMPELE sentään sä oot kändi kyllä ihme tyyppi!

  VastaaPoista
 17. Monta vuotiaita Mikon lapset muuten on? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Monta vuotiaita.." saaks täst kommentist tykätä? :D

   Poista
 18. Aikamoisen sopan ootte Mikon kanssa keittäneet. Tässä teidän tilanteessahan sä ja Mikko ette ole ainoita jotka joutuu valehtelemaan jotta te kaksi saatte tehdä mitä huvittaa. Vai kuinka helvetissä Mikko selitti vaimolleen sen risteilyn?? Luultavastikin kertomalla menemällä sinne poikaporukassa. No entäs jos vaimoke sattuu kysymään asiasta joltain Mikon kaverilta;hänen täytyy VALEHDELLA. Ja nyt vasta hokasinkin! Jos Mikko on sanonut vaimolleen menevänsä laivalle kavereitten kanssa niin mitähän ihmettä se on kavereilleen sit sanonut?? Vai onko Mikko kenties paljastanut joillekin olevansa salasuhteessa? Ja jos Mikko on sanonut menevänsä sinne yksin niin sehän se vasta epäilyksiä herättäisikin...Joku tässä yhtälössä nyt ei vaan toimi :D

  Entäs tuotuleva matka sitten. Mikon vaimolle on varmaan ihan ok että mies lähtee vähän reissun päälle. Toki avioparit käyvät myös yksin reissussa,ei se ole mikään ihme,mutta ihmettelen vaan miten Mikko reissun selittää,tuskin voi siihen kavereitakaan mukaan vetää,tai who knows. Ja en mä tiedä onko kaikille muille naisille ihan ok,että työmatkojen lisäksi mies on myös vähän väliä risteilyillä ja ulkomailla (jos menette ensi kuussa niin noiden välissä ei kauheesti aikaa ole) Minusta olisi kyllä outoa jos mieheni käyttäytyisi noin...Että reissuun vaan kunhan ei PERHETTÄ tarvitse mukaan ottaa!

  Teidän koko suhde on yhtä valhetta,valhetta valheen perään. Kukaan ei ole kenellekään rehellinen.Suhde joka perustuu valheeseen,joka on rakennette valheen päälle ei voi koskaan olla terve suhde ja eihän tuo teidän suhde muutenkaan ole,koska ei TODELLAKAAN ole tervettä että kolmekymppinen mies kiinnostuu 15-vuotiaasta lapsesta,sairastahan se on,tiedät sen candy itsekin. Jos Mikon on noin helppo valehdelle vaimolleen ja LAPSILLEEN niin kuinkahan helppoa hänen on valehdelle sinulle, CANDY...

  VastaaPoista
 19. Ehkä sun äitis on alkanu "kyyläks" sen takia, ku aiemmissa postauksissa kerroit kuinka hän oli kysellyt sinulta ja ihmetellyt, että miksi et tuo enää poikia teidän kotiin niinkuin ennen? Tuli vain mieleen. Ehkä hän vain on huomannut sinun muuttuneen siitä mitä olit ennen Mikkoa. Tuskinpa äitisi sentään tästä blogista tietää yhtään mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, voihan se olla.. Joo en kyl voi edes kuvitella äitiäni lukemassa yhtäkään blogia :D Korkeintaan jotain käsityöblogia, mut ei se varmaan edes tajua et sellasia on olemassakaan.

   Poista
  2. Ehkä äitisi on löytänyt linkin blogiin jostain? Monissa 4-kymppisetn nettisaitessa puhutaan ja supistaan blogistasi.Äidit ovat heränneet partioimaan ja etsimään kenen tytär Cändi on.

   Poista
 20. Hei Candy, miksi et julkaissut kommenttiani missä kirjoitin nimesi? Edellisen postauksen kommenteissa siis. Jätin samalla myös kaksi muuta (suht turhaa) kommenttia, jotka olit julkaissut, joten tiedän että sen nimikommentin jätit tahallasi julkaisematta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä minkä kommentin olet kirjoittanut, mutta mä en julkaise enää yhtäkään nimiARVUUTTELUA; en naisen tai miehen. :)
   Eli turha kuvitella et sä muka mun nimen tietäisit ja kommentin jätin siks julkaisematta.

   Poista
  2. Tai jos tiesikin, monet ovat varmasti tienneet. Helppohan sinun on vain kiistää asia. Kaikki vaan eivät usko. :)

   Poista
  3. Kultamusskkka, pikku Namiskukkeli, älä ny pienistä hermostu. Sut on löydetty ♥

   Kutittaako houkan pyllykkää nyt?

   Poista
 21. Vastaukset
  1. Milla hei sun täytyy muuttuu, sun elämästä suunta puuttuu.. Blaaablaaa, en muista enempää :D

   Poista
 22. On hyvin ymmärrettävää, että 17-vuotiaana ajattelee et oma, yli nelikymppinen äiti ei tajua mistään mitään eikä varsinkaan blogeista. Kuitenkin tiedät äitisi elämästä loppujen lopuksi vähän.

  Kyllähän sun koneelles jää talteen tiedot, missä sivuilla sä loikit ja pyörit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla mahdollista, että Candyn äiti tietää blogeista, mutta sä et Candyn äitiä tunne, joten eiköhän Candy osaa itse päätellä, tietääkö hänen äitinsä jostain jotain. Mun äiti ei ainakaan tiedä blogeista, koska hän ei edes osaa käyttää tietokonetta! :D

   Sivuhistorian pystyy poistamaan ja mahtaakohan Candyn äiti kuitenkaan kurkkia oman tyttärensä koneelle ilman lupaa?

   Poista
  2. Miten niin tiedän äitini elämästä vähän? Milläköhän perusteella tuut tuollaista väittämään?

   Eikä se käy mun koneella, oon pistänyt tähän salasanan, ettei tähän pääse kukaan ilman lupia. :)

   Poista
  3. Ei äitien tarvitse ymmärtää blogeista ja netistä mitään, mutta ne ymmärtää ja tuntee kyllä oman lapsensa! Oma äitini huomasi aikoinaan heti, että nyt on jotain tekeillä ja niinhän olikin. Vaikka itse luulee, ettei ole muuttanut omaa käytöstään ja on pysynyt ennallaan, niin oma äiti kyllä huomaa pienimmätkin muutokset.

   Toisaalta ymmärrän että Johnnyn näköinen ja oloinen mies kiehtoo, ketäpä ei!! Mutta kun ajattelisin, että oma mies vehkeilisi teinitytön kanssa, niin olisin sen jälkeen varmaan vankilassa.

   Jännä nähdä miten tää juttu etenee/päättyy... En voi muuta kuin toivottaa onnea.

   Poista
  4. Ano 12:55 tarkoittaa varmasti sitä, että äitisi elämässä on tapahtunut paljon asioita myös ennen sinua ja sinunkin aikanasi varmasti monia sellaisia asioita, joita hän ei ole sinulle kertonut. Kummasti myös vanhemmilta ihmisiltä (äideiltä, tädeitä, mummoilta) löytyy eletty elämä, josta lapset eivät ole tietoisia.

   Minä olen esimerkiksi saanut tietää vasta aikuisena isoäitini nuoruuden kihlatusta (hänen elämästä rakkaudesta) sekä äitipuoleni (olen tuntenut hänet pienestä asti) edellisestä avioliitosta. Nämä asiat on tullut esille minun sydänsuruista jutellessa, ilman suruja ei varmasti milloinkaan...

   Poista
  5. Ihan samalla tavalla kuin sun äitisi ei tiedä näistä sun mikko-kuvioista, niin sun äidillä on varmasti asioita, joita hän ei jaa sun kanssasi.

   Luulen, että äitisi tuntee sinut niin hyvin, että hän tajuaa sinussa tapahtuneen muutoksen.

   Poista
  6. Kände, tiedätkös, se joka on ostanut sun koneen, hallitsee niitä salasanoja admin.tunnareilla. Sun mutsisi todella kyylää sun lokin ja se on varma! Niin tehdään joka perheessä, koska nykyisin painotetaan niin paljon vanhempien velvollisuutta valvoa alaikäisten netin käyttöä. Tämä opetetaan koulujen vanhempainilloissakin, ellei itsellä ole osaamista jostain syystä. Useinmiten kylläon, vaikka lapset kuvittelee muuta.

   Monet äidit leikkivät hiukan tumpelompaa koneiden kanssa kuin ovat hämätäkseen teinejä. Me äidit tsekkaamme kyllä missä teinit liikkuvat netissä ;)

   T: Kahden teinin äiti

   Poista
 23. Nyt on pakko kysyä, että onko siihen pitkä aika että täytät 18? Voisiko tota sun ja Mikon reissua myöhäistää siihen asti? Tällöin voisit kertoo äitilles, että seurustelet ja näinpoispäin. Tosin ymmärrän kyllä, et se kertominen on aika iso juttu.. Helpottais kyllä varmasti suakin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on ja ei.. Miten sen nyt ottaa, mun mielestä kyl liian pitkä aika reissun myöhästämisen kannalta :/

   Poista
 24. Se joka ei ole tehnyt syntiä voi heittää ensimmäisen kiven.

  VastaaPoista
 25. Ois kannattanut vaan mennä Mikon kanssa :D

  VastaaPoista
 26. Taitaa Mikolla olla aika iso jos olisi ilennyt alkaa siitä teettämään suklaaversiota.. :P Eihän pienessä olisi mitään syötävää.

  VastaaPoista
 27. Aloin itsekin seurustelemaan minua paljon vanhemman miehen kanssa ollessani 16-vuotias. Kerroin siitä äidilleni heti. Hän ei tuominnut, mutta oli hiukan varautunut asian suhteen. Epäilyt hälvenivät, kun mieheni halusi tulla tapaamaan vanhempiani. Vanhempani ihastuivat häneen heti ja ikäerostamme ei sen jälkeen ole puhuttu. Olisiko mahdollista, että kertoisit äidillesi Mikosta, mutta jättäisit vaan kertomatta tästä perhekuviosta? Ja voisivatko he tavata? Helpottaisi asioita varmaan kovasti, jos vanhempasi tietäisivät. Ei tarvitsisi keksiä valeita yhteisille reissuille.Toivottavasti asiat järjestyvät hyvin kaikkien osapuolien osalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kuulostaa ihanalta.. :)
   En vain haluaisi puhua Mikosta vanhemmilleni vielä mitään kun kuvoissa on vaimo vielä mukana. En halua kertoa vanhemmilleni Mikon naimisissaolemisesta, enkä halua, että Mikko tai mä jouduttais valehtelemaan vanhemmilleni jos Mikko on vielä naimisissa. :/

   Haluan, että ne voi tavata Mikon sitten kun ero vaimon kanssa on hoidettu pois alta ja voidaan olla vanhemmilleni täysin avoimia ja rehellisiä ja unohtaa menneet.

   Mutta kiitos kommentistasi. :)

   Poista
  2. Tää ehkä paljastaa koko tilanteen.

   Omat vanhemmat ovat maailmassa ainoat ihmiset, jotka rakastavat lastaan pyytettömästi ja aina. Jos joku sua tässä maailmassa ymmärtää, niin ne on sun vanhemmat, jotka on katselleet sun taaperrusta ihan alusta alkaen. On surullista, että et voi luottaa heidän rakkauteen.

   Mitä pelkäät heidän sanovan?

   Poista
  3. Vai etkö sä enää olekaan sitä mieltä, että tosi rakkaus ylittää kaikki rajat? Onko avioliitolla sittenkin jotain merkitystä? Vai miksi et voi paljastaa suhdetta naimisissa olevaan mieleen? Pelkäätkö tulevasi tuomituksi? Jättämällä kertomatta liityt itsekin sille puolelle, että asiassa on jotain salailtavaa ja valehdeltavaa.

   Poista
  4. "En halua kertoa vanhemmilleni Mikon naimisissaolemisesta", eli etkö halua kertoa Mikon ikinä ollenkaan naimisissa vai vaan nyt tällä hetkellä?

   Vaimohan on vielä mahdollisesti puoli vuotta eropaperien jättämisen jälkeen kuvioissa, aiotteko julkistaa suhteenne vielä harkinta ajan ollessa voimassa vai sen jälkeen?

   Mutta paska tilanne kun ei pysty rakkaimmilleen puhumaan siitä omasta salaisesta rakkaudesta..

   Poista
 28. miks sinä ja mikko teette kaikkia tollasia extra juttuja? tai siis oon seurustellut ite 3vuotta ja ollaan käyty kerran laivalla ja kerran ulkomailla, ei ole kyse siitä onko rahaa vaan siitä että viihdytään toistemme seurassa ja suhde toimii arkenakin, välillä voi tehdä siis pikku matkoja ja tehdä niistä ikimuistoisia. Te olette käyneet tässä lähiaikoina kylpylässä, laivalla ja suunnittelette ulkomaanmatkaa??? toi on aika paljon matkustelua ja huvittelulomia perheelliselle miehelle>?!?

  Mikko vie sua laivalle ja ulkomaille ja ostaa sulle kokoajan kaikkea. Pienet yllätykset arkeen ovat mukavia mutta en usko että suhteenne toimii kun pääsette kokeilemaan arki-elämää. Nyt saattaa tuntua luksukselta kun mikko maksaa sulle juttuja ja matkustelette. Arjessa ovat mukana mikon lapset ja loputtomat kotityöt ja lasten auttaminen ja ehkäpä kuskaaminen harrastuksiin, hakeminen tarhasta? yms

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks ylipäätään kukaan tekee? :D
   Yks hyvä syy meidän reissuille on se, et Mikko pääsee pakoon uuvuttavaa arkea ja meidän on helpompi olla yhdessä jossain toisella paikkunnalla/paikassa, kun täällä meidän kotipaikassa.

   Eikä Mikko mulle kokoajan kaikkea osta. :D Mut joo, sä voit uskoa mitä tahansa - onneks mikään ei ole sun uskosta kiinni.

   Poista
  2. Tilanne on ehkä hieman eri, avoimesti seurustelevat elävät sitä arkeaan ja piristävät sitä pikku reissuilla sillointällöin, salasuhteessa kun ei ole sitä varsinaista arkea, vaan on nähtävä tosiaan salassa, mikäs sen helpompi kun tehdä se jossain muualla. Salasuhde kun taitaa olla aika pitkälti sitä "extrajuttua".

   Poista
  3. Miten Mikon vaimo pakenee uuvuttavaa arkea? Käykö Mikon kanssa matkoilla?

   Poista
  4. Jaa Mikolla uuvuttava arki??? Salli mun nauraa :D
   LOL LOL ULI ULI. Niin ja tää vielä: <3

   Poista
 29. ootko ajatellu sitä faktaa et mikko valehtelee ihan pirun hyvin sen vaimolle. Miksei se osais valehdella sullekkin samalla tavalla? tähän ei päde:
  "tunnen mikon niin hyvin" - vaimo tuntee mikon luultavasti paremmin, ovathan he naimisissa ja yhteisiä lapsia.
  "luotan mikkoon" - niin vaimokin varmasti luottaa ja mikko on hänen rakkautensa.... ja vaimo ajattelee ettei mies jonka hän nai, ei voisi ikinä satuttaa.
  näitä voisi jatkaa loputtomiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitäpä mä tähän voisin vastata jos mikään mun sanominen ei päde. Sä ilmeisesti tunnet Mikon paremmin kun mä ja tiedät mitä sen päässä liikkuu ja miten asiat on.

   Mitäs mä sit sun kanssa lähtisin kinaamaan.. :)

   Poista
 30. Ihanaa kun me nelikymppiset ollaan teinien mielestä niin seniilejä ettei tajuta mistään mitään. Kyllä minä ainakin osaan konetta käyttää ja kai suurin osa tuonikäisistä joutuu sitä ryössään käyttämään. ja tästä blogista on keskusteltu meidänkin työpaikalla jossa keski-ikä n 35 vuotta=)

  Mutta näinhän se menee, odota kun itse olet 40 ja lapsesi naureskelevat sinun osaamattomuudelle. Ehkä sitten ymmärrät nämä kommentit=)

  Olen seurannut blogia marraskuulta ja silloin olit jo 17-v ja kerroit teidän muutavan yhteen vuoden sisällä. Eli sinun täytyy täyttää 18 puolen vuoden sisällä ja muuttokin jo lähestyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en mä ainakaan oo sitä mieltä että kaikki äitini ikäiset ihmiset olisivat totaalisen osaamattomia tietokoneiden kanssa - mun äiti nyt vaan sattuu onneks sellanen olemaan ja hyvä niin. :D

   Aloitin tän blogin pitämisen joulukuussa, joten ihan marraskuusta asti et ole tätä voinut seurata. Pakko oli korjata tämä väite. :D
   Mutta joo, ei mun täysi-ikäistymiseen enää nyt ihan hirveen kauan ole.

   Poista
  2. No niin sitten ihan kohta kun sä täytät kahdeksantoista niin kaikki ratkeaa: Mikko ja vaimonsa eroaa, Mikko esittelee sut vanhemmilleen ja sä omilles ja kaikki elävät happily ever after.

   ...paitsi että satasesta vetoa että sä oot tossa samassa tilanteessas vielä vuodenkin päästä ja ehkä toisenkin :)

   Poista
 31. oon aikaisemminki tullu sanomaan sulle tosta toisen blogin "matkimisesta" en tiedä matkitko vai et mutta musta on tosi outoa että on eräs blogi ja kun sen kirjoittaja on sanonut jotain niin yht'äkkiä sullaki on se sama juttu. En tiedä kopioitko vai et mutta tosi ärsyttävää lukea "toisen toistoa". oot kysynyt mitä blogia tarkoitan niin tätä: villijavitunvarattu.blogspot.com

  toi on laittanut koko aika kuvia, tää "matkiminen" alkoi siitä kun sä aloit laittamaan. Sen jälkeen oon huomannu ainakin että sun postaukseen on tullut juttua heti seksiasuista, työmatkalle lähdöstä ja nyt ulkomaat. kaikki tämä siis tullut samantien seuraavassa kirjoituksessa sulla kun se on ollut toisella.

  en tiedä ootteko molemmat feikkejä ja siksi jutut niin samanlaisia vai ette mutta lukemisesta on vähän maku mennyt.. Tässä ei ollut tarkoitus haukkua tai mitään mutta luultavasti, jos tän kommentin julkaiset, niin vedit herneet nenääsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohhoi.. En jaksa edes avata koko blogia ja mennä katsomaan sitä, kun mua ei kiinnosta.

   Mut tosiaan, en ole lukenut koko blogia, eikä mulla ole mitään tarvetta matkia ketään yhtään missään - kaikista vähiten jonkun blogin pitämisessä.
   Mä kirjotan tänne omasta elämästäni, tekemisistäni ja tunteistani.

   Herneitä en ole kommentistas vetänyt nenään, ei jaksa vetää tälläsistä syytöksistä kun tää on jo toinen blogi jota kuulemma matkin.
   Vähän kuitenkin luulen, että oot itse tuon blogin kirjoittaja ja yrität vaan mainostaa blogias täällä. Mut ihan sama, toivottavasti saat nyt paljon kävijöitä ja lukijoita blogilles, mistä se ikinä kertookin. :) (sori en tosiaan jaksa avata ja mennä katsomaan)

   Poista
  2. Itse asiassa kyseisen villi ja vitun varattu -blogin kirjoittaja kävi täällä joku aika sitten kommentoimassa sulle nimimerkillään...! ;)

   Poista
 32. Candy, mua kiinnostais tietää sun ekoja kertoja ja tunteita mikosta ku ootte vasta tutustuneita ja sitten rakastuneita, voisitko postaa joskus vaikka teiän ekast suudelmast tai siit miten juttu oikeesti tapahtu, uskalsitsä aluks ees toivoo et siit tulis mitään jne.
  - Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tää olis tosi mielenkiintoinen! Voisit muistella teidän suhteen alkuhetkiä. Just ensimmäistä suudelmaa, mitä sun päässä silloin liikkui jne.. Kolkuttiko omatunto alussa enemmän tms (siis että tuntuiko alussa tekemäsi enemmän vai vähemmän väärältä) jne.

   Poista
  2. Mua kiinostais myös! :)

   Poista
  3. Muakin! Vaikka ootkin jo kirjottanut siitä missä tutustuitte ja miten juttelitte pitkät ajat, mutta että missä vaiheessa sitten aloitte tapailemaan kunnolla? Missä tapasitte kahdestaan ekaa kertaa ja oliko kuvioissa jo silloin romantiikkaa?

   Mikko vaikuttaa aika ihanalta mieheltä, en ihmettele miksi oot rakastunut.. :)Tosin se pettäminen ei ole oikein mun mielestä, tosin en tilannetta kauheasti tunne, joten en siihen puutu.

   Poista
  4. joo tää ois ihan paras aihe!!

   Poista
  5. muakin kiinnostaa! :)

   Poista
  6. Oi tää ois niin paras aihe! Sun on pakko postata tämmönen :)

   Poista
 33. No nyt kyllä neiti todisti itseään vastaan. ;)

  Hyvä että säkin tiedät että mitä nettiin laittaa sitä ei pois saa. =)

  Enkä nyt tarkoita niitä ihmisiä jotka tallentaa kuvat omille koneilleen vaan juurikin tätä blogipohjaa, Googlea. ;)

  VastaaPoista
 34. Ensin pidin sua ihan aikuismaisena tyttösenä,mutta kun luin kommentteja ja huomasin millä tavalla otat kaikki negatiiviset kommentit vastaan niin mielipide muuttui aika roimasti.

  VastaaPoista
 35. Toi "munarikasta pääsiäistä" on yhtä vanha ja kulunu ku sun Mikkos =DDDD

  VastaaPoista
 36. JOS Mikko olisi oikeasti jättämässä vaimoaan, ni eiköhän se olisi sen jo tehnyt. Ja kun sulta asiallisesti kyseltiin perheen tilanteesta, niin vastata et voinut. Onko nyt niin että oot alkanut ymmärtää että sä tuut aina olemaan se kolmas pyörä? Ja mä en ymmärrä miten joku voi olla noin sinisilmäinen miehen sanomisia kohtaan; Mikkohan varmaan kertoo sulle kaiken totuuden sen vaimosta :) Jep jep :) Ihan yhtälailla kun sillä ei ole osaa eikä arpaa siihen että niitten suhde on ajautumassa karille :)
  Kaikkea ei vaan kannattais uskoa, ei edes rakastuneena!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä alkaa kolmas pyörä putoomaan ikkuhiljaa...Miksukka kyllästyny sekoboltsi-pentuun.

   Poista
 37. Hei Candy:

  Sun pitää hankkia joku sellainen harrastus, jonka varjolla voit reissata ja olla ehkä pitkiäkin aikoja välillä "pois maisemista" ja mikä mukavinta, se matkan rahoituskin saattaa järjestyä just sen saman harrastuksen kautta. En kirjoita enempää tänne, mutta laita yv niin kerron enempi jos haluat kuulla tällaisista matkajärjestelyistä. Ja Mikolla voi olla aivan sattumalta sama harrastus...

  Itsekin olen elänyt jo aika pitkän elämän (?) niin että jotenkin siihen on mahtunut aina myös se osa-alue, josta muut eivät tiedä mitään. Ja ikinä en ole jäänyt kiinni. Eikä ole se toinen osapuolikaan (salarakas). Molemmat ollaan parisuhteessa omilla tahoillamme. Sulla on nyt tietysti oma mieli virittäytynyt niin, että haluat vain ja ainoastaan olla Mikon kanssa, ja ehkä kohtalo joskus määrää niin, että toisenne saatte ihan julkisestikin, mutta kun nyt ootte salarakkaita, niin en näkisi mitään estettä sille, ettekö voisi molemmat elää vaikka koko elämänne näinkin? Silloin vaan sun omalta osaltasi etsit vielä yhden rakkaan, jonka kanssa perustat perheen ja elät sen ns. "normaalin elämän", joka näkyy muille. Se salarakas menee sitten siinä rinnalla. Niin se on mennyt minullakin. Ja olen/olemme tosi onnellisia. Eikä se ole keneltäkään muulta pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hoh hoijaa, taitaa löytyä vieläkin tyhmempiä kuin Kändi..

   Poista
 38. Niin kauan ku sä asut äitis kattiloiden ääressä sä oot velvollinen sille menoistas, olit sitte 18 tai 20.

  VastaaPoista
 39. Ainahan voit kehitellä jonkun "kaveri voitti matkaliput" -stoorin. Jos vaan löytyy sellainen kaveri, joka ei ole liian hyvää pataa äitis kanssa. Toivottavasti reissu onnistuisi jotenkin :)!

  VastaaPoista
 40. mä tiiän milt sust tuntuu.must o itestä äskettäin tullu se kuuluisa toinen nainen.mä tiiän että se on väärin tätä tyttöystävää kohtaa muttakun mä en halua sanoa ei tälle miehelle.
  Tän silmät...ei tarvi kattoo muutaku pieni hetki silmiin ni mä teen kaiken mitä se pyytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei muuta kuin onnea valitsemallasi tiellä. Toivottavasti tulet oikein kunnolla linssiin viilatuksi ;)

   Poista
 41. Olisko ihan kuin sun unelmien mies:
  http://www.juhametsapera.net/

  VastaaPoista
 42. Candy, mites se lehtijuttu? Kerrotko meille epätoivoisille sen lehden nimen ja onko se haastattelu (mikäli haastattelu oli vai pelkkä artikkeliko?) tullut julki?

  VastaaPoista
 43. Kaverini linkkas tän blogin mulle, ja tykästyin tähän heti! On vaan niin hienoa kuinka joku uskaltaa puhua elämästään noin julkisesti!:) Luin noi ylläolevat kommentit ja se ärsyttää kuinka jotkut tulee kitiseen tänne kuinka väärin muka on seurustella vanhemman miehen kanssa... Mutta ei kannata välittääkkään niistä :) onnea teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa se ongelma olla siinä, että Candy seurustelee varatun miehen kanssa ;)
   Ei se ikä, vaan se mitä he tekevät ja miten Candy on kirjoittanut Mikon vaimosta.

   Poista
  2. Aivan.
   Eihän tässä blogissa olisi mitään jännittävää joa Mikko olisi jo eronnut, ja Candy kertoisi suuhteestaan vanhempaan mieheen jolla on kaksi lasta.
   Päivitykset olisivat vain täynnä sitä miten taas ottaa päähän kun piti perua suunniteltu viikonloppureissu kun lasten äiti sairastui ja niitten mummit ja vaarit ja serkut ja kaikki ovat jossain niin että kakaroitten on pakko tulla taas Mikon luo häiriköimään niin että Candy ei päässytkän laivalle/kylpylään/ulkomaille =)))))

   Poista
  3. Niinpä, mulle on ainakin se ikäero yks helvetin sama. Se mikä mua tässä risoo ja mikä tässä on väärin on se, että Mikko on varattu ja Candy omalla itsekkyydellään tekee sen pettämisen mahdolliseksi.

   Poista
 44. Kai sä tiedät että laitoit tänne kuvan itsestäsi? Siis kun edellisessä postauksessa sulla oli omia kuvia, niin yhdestä pullosta heijastui vaalea nuori nainen ottamassa kuvaa. Poistit kyllä kuvan mutta nyt se leviää netissä :/ En tiedä kuka levittää, mutta joku tuttusi saattaisi sut pystyä tunnistamaan siitä.. Kuvapostaus oli kyllä kiva jos kaikki ei vaan yrittäis leikkiä salapoliiseja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. missä se kuva muka on

   Poista
  2. Se on poistettu mutta löytyy Googlen välimuistista. ;)

   Poista
 45. Tämä blogi on tosi hyvä ja kirjoitat tosi kiinnostavasti ilman kirjoitusvirheitä,mutta en ole ennen kommentoinut. Nyt päätin kuitenkin rohkaistua.:)
  Olen itsekin nimittäin ollut suhteessa, jonka toinen osapuoli petti puolisoaan. Se meidän suhde oli oikeastaan pelkkää seksiä, ainakin miehen osalta. Minä sen sijaan olin hyvinkin ihastunut mieheen ja hän sanoi heti suhteemme alussa että ero vaimon kanssa on tulossa, muuten en olisi lähtenytkään heidän suhdettaan rikkomaan. No, aika kului eikä mies koskaan jättänyt vaimoaan. Lopulta päätin koko suhteemme - onneksi. Pian sen jälkeen tapasin nykyiseni ja nyt olen onnellisesti hänen kanssaan naimisissa, eikä tähän liity mitään pettämisiä. :)

  Juuri tämän oman kokemukseni takia olin niin epäileväinen Sinun ja Mikon suhteen aloittaessani blogin lukemisen. Suhteenne on kuitenkin nyt jatkunut jo aika pitkään, jos Mikko ei sinua oikeasti rakastaisi niin miksi hän jaksaisi pitää suhdetta yllä näin kauan ja järjestää teille yhteisiä matkoja, tuoda lahjoja ja muuten vain viettää aikaa kanssasi? Siispä uskon että teidän välillä on tosirakkautta <3 ;) Eikä se katso ikää. Joten kaikkea hyvää teille, toivottavasti tämä juttu järjestyy niin että kaikilla osapuolilla on hyvä olla, varsinkin lapsilla :-)

  VastaaPoista
 46. Surettaa että on olemassa niin paljon naisia ja miehiä jotka voivat hyvällä omatunnolla ruveta suhteeseen varatun ihmisen kanssa. Olen lukenut blogiasi alusta asti ja se,että mikko on sinua vanhempi, ei haittaa eikä sillä edes ole väliä. Silloinkaan se ei olisi mitenkään kohahduttavaa jos Mikko olisi eronnut vaikka lapsia onkin.

  Se miten pidät Mikkoa omanasi ja miten puhut hänen vaimostaan oksettaa minua. Miten voi olla olemassa noin pahoja ihmisiä? Ja noin itsekkäitä. Tottakai suurin syyllinen on Mikko joka on todellinen häntäheikki kun ei voi vaimolleen totuutta kertoa. Missä on moraalisi, etkö tunne mitään myötätuntoa vaimoa kohtaan? Eikö sinulla ole yhtään huono omatunto? Toivottavasti joskus vanhempana kadut.

  Toivon että kaltaisillesi pahoille ihmisille sattuu jotain pahaa myöskin. Toivottavasti jos ja kun alat joskus jonkun kanssa seurustella vakavasti ja menet vaikka naimisiin, sinua petettäisiin oikein kunnolla. Huijattaisiin ja haukuttaisiin selkäsi takana. Kirjoitettaisiin vaikka blogiin kuinka huono vaimo ja rakastaja olet. Toivottavasti karman laki toteutuu.

  Osaan jo arvata mitä vastaat tähän kommenttiin, jos edes vastaat saatika julkaiset. Ja ei en ole katkera petetty yksinhuoltaja äiti 35vee vaan sinua Candy vuoden vanhempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ajattelen juuri noin, ja olen 38vuotias nainen.

   Poista
  2. Täysin samaa mieltä

   Poista
  3. Onneksi elämässä joutuu kaiken noukkimaan edestään minkä taakseen jättää. Niin se vaan on. Ikävää, että ryhtymällä suhteeseen varatun kanssa, kirjoittaa samalla itselleen kurjaa tulevaisuutta petettynä. Mutta se on kuules reilua!

   Poista
 47. Mulle on ainaki iha sama onko tää joku trolli vai mitä. Mut tätä on hauska lukee :) Ja jos tää on trolli nii aika paljon näkee vaivaa. Mä ainakin toivotan kaikkee hyvää teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos miehesi joskus pettää sinsua ja jättää sinut hoitamaan lapsianne, niin muistathan ettet suutu tai ajattele pahalla, vaan toivotat heille kaikkea samaa hyvää mitä toivotat Candylle ja Mikolle =)

   Poista
  2. Ano, hyvä pointti! On hienoa, että ihmisiä kannustetaan (viitaten Candyn kannattajiin), mutta annas olla jos tulee omalle kohdalle: kelkka kääntyy heti!
   Paljonkohan sitä on taas mietitty että kuinka suvaittavaa tämä Candyn ja Mikkoliinin suhde on?

   Poista
  3. Niin ja Kändikin vaan sympaattisesti toivottaa Mikkoliinille ihanaa viihteilyä uusimman salarakastipusensa kanssa, kun Kände itse on 30v- Hän on tuolloin kolmen villin pojan äiti, joista pinein on jatkuvasti itkevä koliikkivauva. Kännillä on törkeät univelat ja tukka hapsottaa, vatsanahka venynyt synnytyksistä (ei tartte nimittäin lihoa edes). Vatsassa miljoona raskausarpea ja tissit lapasina imetyksestä. Siinä kun hän viimeisillä voimillaan imettää sohvalla vauvaa yösydämellä ja tajuaa Miksukkaliinin tuoksahtelevan vieraalle parfyymille kotiin tullessaan...Näkee miehessään sen saman salarakkausilmeen, joka oli hänelle niin tärkeä ja koukuttava aikoinaan...Tajuaa, että nyt hän on siinä kotona jumissa, rumana ja väsyneenä ja joku teinipissis odottaa hiukset hulmuten, dildo kullan värisessä käsveskassaan ja Mikkoliinin ostamaa hajuvettä korvan takana.

   Toivotathan sitten Känni Mikolle vain onnea ja kaikkea ihanaa ja otan ihan rauhallisesti. Ethän kilahda, menetä hermojasi?

   Sitten menet itkien tietsikalle, uppoudut keskustelupalstalle itkemään ja kerjäämään myötätuntokommentteja. Löydät linkin blogiin, jossa teinipissis-Sandy kirjoittaa juuri teidän tilanteesta. Kirjoittaa sinun olevan elähtänyt hirviö, joka karjuu kitapurjeet punaisina hänen Mikkoliinilleen ja hakkaa hänen salarakastaan. Keroilee, kuinka heillä on sitten ollut ihqupihqua laivalla, kun Mikkonen on selvittänyt kotona olevansa ihan pakollisella työmatkalla. Kuinka hän mieluummin olisi hei tietenkin kotona, mutat kun rautaaon taottava kun se on kuumaa ja talolainaa on maksettava.

   Kändi, kaivapa silloin oma blogisi eteesi ja hymyile onnellisena. Sitä tuppaa elämässä saamaan mitä tilaa.

   Puzz!

   Poista
 48. Someone i used to know10. huhtikuuta 2012 klo 13.59

  Mun on pakko sanoa, että luulen nähneeni sut kerran :) Mikon kans.. jos olitte te niin aww aiavan ihana pari ootte! Tykkään sun blogista ja luulen ett taidan ehk tietää ketä oot. Mut mua ei kiinnosta ihan kauheesti siitä sen enempää pälpättää ja sen takia en myöskää julkase tätä omalla profiilillani. Onnea teille Candy!

  VastaaPoista
 49. Vieläkö joku uskoo, että tää ois totta? Voi ei! Candy postaa niin huonosti, että miten jotkut voi uskoa tän olevan niin kuin-muka-totta...
  Mutta teinit uskonevat, sallin sen heille. Kaikki liikkuvat netissä, myös äitisi ja "Mikkosi." Kuka tahansa löytää tämän ja on jo löytänyt. Äitisi on elävä, taitava, intohimoinen, tavallinen nainen jolla myös on salaisuuksia - niin kuin hänen lapsillaankin. Et sinä äitiäsi tunne. Luepa hyvää kirjallisuutta, niin huomaat kuinka uskomattomia salaisuuksia äitimme ovat kantaneet mukanaan samalla kun ovat kokkailleet ruokaa ja "olleet vaan." Mutta totta on tämä - kaikkina aikoina nuoret ovat luulleet olevansa ainoita, joilla on elämä ja salaisuuksia - myös niitä synkkiä salaisuuksia. ihan kivaa trollausta tää blogi, mutta keksi jotain uutta äläkä ulise vaan KEKSI jotain muutakin kuin "krapulaisen päivityksiä."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä kuule yleistä. vaikka candy miten luulisikin että muilla ei ole salaisuuksia (en kyllä usko että asia on näin) niin ei se sitä tarkoita että KAIKKI nuoret ovat luulleet tai luulevat että muilla ei ole salaisuuksia.

   Poista
 50. En ole aiemmin jaksanut edes spekuloida tai miettiä Candyn asuinpaikkaa, sillä Suomessahan näitä kaupunkeja riittää. Kaksi isoa asiaa kuitenkin rajaa asiaa niin reippaasti, että oli pakko ihan käyttää huimat 5min aikaa tähän.

  Candy ilmoitti kyseisen jutun tekevän lehden ilmestyvän hänen kaupungissaan missä asuu (tai ainakin ihan lähellä).
  City-lehtihän ilmestyy:

  Helsinki
  Espoo
  Vantaa
  Jyväskylä
  Pori
  Vaasa
  Lahti
  Kouvola
  Lappeenranta
  Turku
  Tampere

  Sitten Candy ilmoitti olleensa HopLopissa. Tämähän kohta sinänsä voi olla kyseenalainen, mutta listataanpa kuitenkin HopLopin kaupungit.

  Helsinki
  Espoo
  Vantaa
  Jyväskylä
  Kerava
  Kuopio
  Lahti
  Lappeenranta
  Oulu
  Porvoo
  Riihimäki
  Tampere
  Turku

  Jos nämä paikkakunnat nyt ynnätään yhteen, ja verrataan paikkoja missä ilmestyy City + missä on HopLop, jäljelle jää;

  Helsinki
  Espoo
  Vantaa
  Jyväskylä
  Lahti
  Lappeenranta
  Tampere
  Turku

  Sitten sattuu niin sopivasti, että City-lehti ilmestyy 2 kertaa kuussa tietyissä kaupungeissa, ja kerran kuussa muualla. Lehti ilmestyy pk-seudulle aina ensin. Candy on saanut jutun tietoonsa vasta eilen (päätellen blogin poistosta). Näin ollen jäljelle jäävät kaupungit on enää;

  Jyväskylä
  Lahti
  Lappeenranta

  Sitten jos tähän nyt ynnätään vielä Candyn lähtö risteilylle, ja muut tarinat viereiseen isompaan kaupunkiin juhlimaan jne, Lappeenranta tippuu automaattisesti pois.

  Jäljelle jää enää

  Lahti
  Jyväskylä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja yhessä kommentissa se ei ymmärtänyt mikä on Vartti (lehti) ja luulenpa että Lahessa asuessaan on väkisinkin törmänny siihen matkatessaan pääkaupunkiseudulla ;)

   Poista
  2. Ei sinänsä varmaan vaikuta päättelyihis, mutta "City-lehti on jakelussa lähes 50 paikkakunnalla."

   Poista
  3. kyllä noita city lehtiä muuallaki julkastaa..

   Poista
 51. Jes, vihdoin löyty uus koukuttava blogi. Harvemmin löytää, kun yleensä on niin tylsästi kirjotettuja. Ennen luin Tinkerhelliä ja Hurmaavaa itsemurhaa mut edellinen hävis(nyyh!) ja eka on vaan vauvajuttuja enää. Siis pakko on lukea nää kaikki kommentitkin, kun on niin uskomatonta juttua. Perfect blogi!

  VastaaPoista
 52. "HUOM!!

  Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

  Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

  Uliuli <3"

  Et sä viittis olla viel vähän lapsellisempi? Ei helvetti sä oot nolo. :D

  VastaaPoista
 53. "etten mä varsinaisesti nauti tai pidä valehtelua kivana.
  Se nyt vaan on aikalailla pakollista tässä tilanteessa, olosuhteet pakottaa tekemään sen." Miksi sitten jatkat valehtelua ja kuinka kauan aiot vielä jatkaa valehtelua vaikka ikuisesti? tai siihen saakka kunnes mikko vaikkapa tekee katoamistemput tai muuta sellaista kuten varatuilla on usein tapana. Fyysinen suhde saattaa olla kivaa aikansa mutta ei se kauan kestä, edes pidempiaikainen kaveruus ei voi kauan perustua valehteluun ja jotenkin tästä kuultaa läpi se ettei sinua arvosteta etkä edes itse arvosta itseäsi vaikka et sitä nyt nääkkään, sen lisäksi valehtelet myös äidillesi jolla selvästi on jo paha mieli, valehtelu etäännyttää sinut ehkä lopulta myös äidistäsi. Puhun kokemuksesta joten tämä ei ole vain sanahelinää, vuosien kuluttua näet kaiken selvemmin ja ehkä kadut että hukkasit aikaa valheessa elämiseen

  VastaaPoista
 54. Minä ajattelen, että jo nyt sinun pitäisi olla mahdollisimman paljon Mikon kanssa, jotta saisit tietää millainen hän on sitten, kun voitte olla julkisesti yhdessä.. Tai ehkä ajattelen lähinnä, että se jännitys, jonka salainen suhde tuo jäisi enemmän taka- alalle..
  Ja kuten postasin edelliseenkin kirjoitukseen, kerrothan sitten, kun olette saaneet aikaiseksi jutella siitä, mitä Mikko ajattelee teidän tulevaisuudesta sitten kun voitte asua ja olla vapaasti yhdessä.
  Olitko siis luvannut sun ystävillesi jotain pääsiäisenä, kun et lähtenyt Mikon kanssa reissuun? Mua pelottaa, että sä kyllästyt Mikkoon jos olette "liikaa" yhdessä.. :(

  VastaaPoista
 55. Sun äitis saattaa lukea tätä blogia?

  Jos mulla ois about sun ikänen tytär ja kuvaus sun tekemisistä menis jotenkuten sen tekemisiin, niin varmasti kyyläisin.

  Tästä muuten tuli mieleen kysymys: mitä tekisit, jos sulla ois sun ikänen (17?) tytär, joka tapailis noin paljon vanhempaa varattua miestä?

  Itse voin sanoa, että alaikäisen ollessa kyseessä kieltäisin ehdottomasti ja pitäisin lasta silmällä ja ottaisin yhteyttä mieheenkin jne. Mahdollisimman huomaamattomasti, mutta tarpeen vaatiessa nostaisin äläkän.

  Täysi-ikäisen (mikäli asuu poissa kotoa) kanssa puhuisin vakavasti ja tekisin selväksi, että mä en hyväksy tuota (koska varattu, ikäero mulle ok) mutta hän saa tehdä omat ratkaisunsa.

  Jos mulla ois täysikänen lapsi joka asuis kotona, niin homma vois olla vaikeempi. Riippuen muista järjestelyistä (kohdellaanko kuin lasta ie. ei maksa vuokraa jne vai kuin aikuista ie. esim. maksaa vuokraa) niin joko kieltäisin tai antaisin olla. Tuskinpa kuitenkaan hyväksyisin missään tapauksessa tapaamista oman kattoni alla.

  No jaa, mut mun ainut ongelma tän suhteen on se, että mies on varattu. Tosin en tiedä mitä tekisin sun tilanteessa: menisikö mun moraali rakkauden edelle vai toistepäin.

  Mutta tsemppiä sulle :)

  VastaaPoista
 56. Hei ihan pakko kysellä, että ootko koskaan meinannu kirjottaa tämän Mikon oikean nimen blogiisi ?:D Koska ainakin itse olen huomannut, kun stooreja kirjottelen, että oikea nimi voi ihan vahingossa putkahtaa ruudulle :D

  Ja hei nämä dissaavat ihmiset, miks te luette tätä blogia jos ette kestä totuutta? Miks vittuilla toisen elämästä? Toinen uskaltaa kertoo anonyyminä elämästään mikä on vaikeeta, niin ei muiden sitä tartte arvostella. Ja voihan candy poistaa tän kommenttien lähettämisen tai vaikka koko bloginkin ja sen jälkeen varmaan nämä vaikeimmatkin ihmiset kiroilis, kun ei vois enään lukee... Loool. Ei mulla muuta..:)

  Tsemppiä sinne vaan kaikkeen :))

  VastaaPoista
 57. ....kestä totuutta. ????? Mitä ihmeen kestämistä yhdessä salasuhteessa on, oli se keksittyä tai totta?? Ja joku uskaltaaa kertoa anona omasta vaikeasta elämästään.......voi ei. Mitä uskaltamista se vaatii? Ei mitään. Ei tää mitään hattuilua ole, kommentointia vain. Jotkut tuntuu vaan ottavan tän blogin liian vakavasti. Ja tosiaan, ei haittaa yhtään, jos blogi loppuu tai menee ns. Suljetuksi. Hei, ei todellakaan haittaa. Voisiko tän tosiaan jo sulkea, ettei tartteis candyn kärsiä? Kiitos jo etukäteen blogin lopettamisesta!

  VastaaPoista
 58. Niin kuinkahan moni näistä kommenttien kirjoittajistakin on pettänyt puolisoaan...
  "Joka toinen nainen on pettänyt kumppaniaan"
  http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2012041015433006_lz.shtml

  VastaaPoista
 59. Varmaan joku on jo kommentoinu tän saman asian,mutta en jaksa lukea muita kommentteja :D. Eli mun mutsi tajuu AINA ennen pitkää jos salaan jotain tai jos asiat on pielessä. Kuuluisa "äidin vaisto" on siis mun mielestä olemassa. Eli kai sunki äitis on jotain alkanu hoksaa. Luulisin ehkä näin. Mut eihän se välttist oo huono asia? Sehän on merkki siitä että hän välittää :) ps anteeksi että kirjoitan anona

  VastaaPoista
 60. Miten olette ajatelleet toimia sitten kun suhde julkistetaan? Olethan tajunnut, että viimeistään silloin kaverisi ainakin laskevat 1+1? Yhtäkkiä et ole enää aikoihin viettänyt heidän kanssaan entiseen tapaan aikaa, sitten et seurustele heidän tietojensa mukaan ja hups vaan sulla onkin vakava suhde mieheen, joka voisi olla isäsi. Meinaatko etteivät he tajua tätä kuviota? Siinä kohtaa kun mikon henkilöllisyys tuota kautta viimeistään paljastuu, voipi vaimokkeella olla sananen sanottavana tästä blogista ja perhe-elämän julkistamisesta netissä. Häntähän sinä täällä aika raskaasti olet mustamaalannut. Ovatkohan kaikki asiat ihan tosia? Kannattaa olla tietoinen myös mahdollisesta kunnialoukkaussyytöksestä jos vaimo kokee tulleensa loukatuksi sitten kun tämä teidän suhde ja henkilöllisyys paljastu suhteen julkaisun myötä... Että onnea vaan matkaan.

  VastaaPoista
 61. http://demi.fi/keskustelut/1215671/ma-sain-selville-et-aiti-pettaa-iskaa

  Lueppa tämä, ajatuksella. Ja ei, ei oo keskustelu susta kun kuitenkin luulet.

  VastaaPoista
 62. No on ihmisillä tylsää jos pitää salapoliisia roeta leikkimään. Vaikka en välttämättä ihan teidän valintaanne ymmärräkkään niin toivon silti teille vaa hyvää.

  VastaaPoista
 63. Sinuna katsoisin tämän elokuvan:

  http://www.youtube.com/watch?v=dq_Ws2xfplg

  En tuomitse enkä kannusta. En pidä siitä, mitä teet, mutta toisaalta maailmassa on niin paljon kaikkea muutakin vakavampaa, ettei asia sinänsä ole ongelma. Itse "toisena naisena" joskus olleena voin kuitenkin sanoa, että kaikki ei aina ole niin mustavalkoista tai vaaleanpunaistakaan. Ongelmat edeltävästä avioliitosta heijastuvat aina suhteeseen uuden naisen kanssa ja lisäksi jos ex-vaimo on kaamea akka, tilanne on vielä pahempi.

  VastaaPoista
 64. Tästä blogista nyt huokuu,joko se että Candyn jutut on täyttä potaskaa tai sitten hän on ÄÄRIMMÄISEN lapsellinen.
  Veikkaan molempia.
  Muita blogeja,kun lukee niin teksti on niin sujuvaa ja kirjoitettu niinkuin normaalit ihmisrt kirjoittaa,niitä ei tarvitse edes epäillä etteikö olisi totta. Vaikka aihe olisi samaansuuntaan kallistuva.

  VastaaPoista
 65. Eäää en jaksanu kaikkia kommentteja lukea, mutta pari pointtia tuli mieleen. :) Ensinnäkin, mitään muuta elämässä ei ole pakko tehdä kuin kuolla joten ärsyttävää kuunnella ihmisten näitä " No mutta kun nyt on pakko " - lässytyksiä. Eikä millään pahalla vaan ihan faktat faktoina. :D

  Ja toinen asia mikä tuli mieleen äidistäsi,on se että vaikka äitisi ei suoraan tietäisikään että seurustelet tai tapailet jotain, äideillä on yleensä äidinvaisto omien lasten suhteen. En ole itsekkään äiti joten ihan oma kohtasia kokemuksia ei sillein asiasta löydy, mutta ainakin omasta äidistäni olen huomannut että hän kyllä tietää missä mennään vaikka ei mitään sanoisikaan. :)

  VastaaPoista
 66. Entäpä sitten kun olette virallisesti yhdessä ja Mikolla reissuhommat jatkuvat...voitko olla varma siitä että reissut on yksin tehtyjä ettei hänellä ole ketään mukana?Vai oletko ajatellut kyylätä Mikon reissuille mukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku hei, tää on true lovee. Ei mikko sillain karkille tekis.

   Poista
 67. Hahhah, te kaupunkisalapoliisit, mitä tähän nyt sanois... Candy on sanonut itsekin muuttelevan kaikkia tietoja täällä, ja kuka nyt olisikaan niin tyhmä että paljastaisi itsensä. Joten, te ette voi tietää mitä juttuja on muutettu ja mitä ei, joten eiköhän noi teidän sherlock holmes- arvailut oo yhtä tyhjän kanssa :D

  VastaaPoista
 68. Moi,
  Luin sun blogin läpi yhden työpäivän aikana. Oot tosi rohkee kun uskallat kirjottaa tätä, ja pitää tätä kommentti palstaakin auki. Tuntuu varmaan ihanalta purkaa ajatuksiaan ja tunteitaan johonkin. Ihan uskomatonta, että joku on oikeasti ottanut yhteyttä poliisiin tän blogin takia, ihmisillä ei ilmeisesti ole tarpeeksi mielenkiintoista omaa elmäää. Sun blogisi kolhati muhun niin kovaa, kuulostaa ihan mun ajatuksilta (erona se etten osaa laittaa ajatuksiani sanoiksi yhtä hyvin kun sinä (: .)Olen siis vuonna 92 syntynyt tyttö ja "tapailen" nyt toista vuotta miestä joka on minua 10 vuotta vanhempi, avioliitossa ja neljä vuotiaan pojan isä. Erona on se, että tunnen miehen vaimon turhan hyvin.

  Rakastan niitä hetkiä kun ollaan yhdessä yli kaiken, mutta ne hetket kun ollaan erossa ja tiedän että "mieheni" on toisen naisen kanssa repii mua sisältä auki. Tsemppiä ja sulle ja upeeta et pidät tätä blogia! <3

  -Jansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan kovin kiireinen työpaikka..

   Poista
 69. ehkä äitisi lukee tätä blogia, ja epäilee että kyseessä olisit sinä? siitähän se kyylääminen voi hyvinkin johtua, tai sitten on saanut Mikosta vihiä jotenkin muuten, varoivaisuutta peliin enemmän vain!

  VastaaPoista
 70. Onko sulla kesätöitä? Sillä jos ei ole niin varaatte sen ulkomaanmatkan loppukesälle tai kesän jälkeen, teette pienen huijauksen hyvällä ja järkevällä suunitelmalla, jossa ideana että äitisi luulee Mikon olevan kesätyöantajasi (keksi nyt joku järkevä "työtehtävä") ja Mikko tarvitsee sinua myös myöhemmin samaan työjuttuun ulkomaille lähtiessään ja tavallaan se matka on sulle myös palkkana. Tai sitten kerrot äidillesi että (matkan ajankohtana) sinulle on tarjottu töitä (vaikka joku kaverin sukulainen) jostain korvesta lastenhoitohommiin ja sielä asustat sen ajan (mitä matka kestää) koska lasten vanhemmat lähtevät ulkomaille ja kaakroita täytyy vahtia 24/7 joten et voi tulla kotiinkaan yöksi välissä ;)

  Olen ehkä aikaisemminkin kommentoinut jotain, en kyllä musita oelnko. Mutta mielenkiintoista luettavaa, tsemppiä minulta ja ihan oikeasti suhteestanne voi tulla jotain. Oma ystäväni aloitti suhteen 15 vuotiaana 31 vuotiaaseen varattuun serkkuuni, nyt 3 vuotta myöhemmin ovat edelleen yhdessä mutta tosin mies on eronnut silloisesta vaimostaan jo joten enää ei ole salattavaa. Sen verran serkkuni tunnen että tasantarkkaan jo silloin tiesin että ei tuolla mikään nuori liha ole ainoastaan mielessä.

  Jatkan lukemista innolla! (:

  VastaaPoista
 71. Voisitko ensi kerralla laittaa tuohon äänestyspalkkiin ikäkyselyn? Olisi mielenkiintoista tietää ikäjakaumaa lukijoiden välillä.
  Tyyliin
  - Alle 15
  - 15-18
  - 19-25
  - 25-35
  - 36-55
  - 56+

  VastaaPoista
 72. http://villasukkavarpaat-viltin-alla.blogspot.com

  Suosittelen tämän blogin lukemista jokaiselle, jonka mieltä avioerot jollain tavalla askarruttavat.

  VastaaPoista
 73. Oot yks noloimmista ihmisistä, kenet tiedän. Voi kurjuus minkälaisia ihmisiä pitää olla olemassa, valehtelijapetturipaskoja joista toimen on rakkaudesta sokea ja toinen kiimainen pedofiili.

  VastaaPoista
 74. Moi,

  Olen lukenut tän sun blogin kokonaan melkeen yhteen putkeen läpi ja miettiny ihan hirveesti jotain rakentavaa kommenttia. En oikee osaa päättää onko tää fiktiota tai faktaa, mutta anyways olen koukussa :D Mulla on kans todella ristiriitaiset tunteet tätä kohtaan ku aluksi vihasin sua ihan järjettömästi, koska sympation Mikon vaimoa, oli se sitten hirvee akka tai ei. Mut sitten älysin, että mun ei oikeesti tartte tuhlata mun energioita sun vihaamiseen, enhän mä ees tunne sua :D
  Mun sympatiat on silti sori vaan Mikon vaimon puolella (ja mulla muuten särähtää pahasti korvaan kun kutsut sitä "vaimokkeeks", se kuulostaa musta niin vähättelevältä), ja toivon, että voisitte sille kertoo pian, koska toi valehtelu on aikuisilta ihmisiltä oikeesti vaan väärin sitä kohtaan.
  Ei mulla tosta ikäerostakaan oo mitään pahaa sanottavaa, jos kemiat vaan täsmää niin mikäs siinä, mutta pettäminen on ilkeetä ja rumaa. Siks en mitenkään voi pitåä Mikkoa hyvänä ihmisenä vaikka haluisinki, onhan toi kuitenkin aika romanttista :<
  Ja siis ihan hyvällä oon tän kirjottanu, älä loukkaannu tästä :) Kaikkee hyvää vaan, ja oikeesti kai aijotte kertoo vaimolle pian?
  Ainiin ja mä siis en oo mikään, mites sä sen nyt sanoitkaa, "aviomiehensä pettämistä pelkäävä rouva", vaan 17 tyttö :)

  ~ Taru

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3