maanantai 12. joulukuuta 2011

Hämmästelyä

En tiedä mikä siinä on, mut todella moni kommentoija ihmettelee suurta ikäeroamme ja sitä, mitä Mikko mussa näkee, mitä mä Mikossa ynnä muuta. Saan lukemattomia kommentteja, joissa ihmiset, jotka eivät tiedä asioistamme yhtään sen enempää, mitä olen hyvin ympäripyöreästi (lue: eli pelkästään pintaraapaisua) täällä maininnut, tulevat varmoina kertomaan miten juttumme tulee menemään ja päättymään.

Ok, ymmärrän että jokaisella on olettamuksensa asioista ja niiden yleistämisien turvin on helppo tulla huutelemaan.
Sitä mä en vaan ymmärrä, että eikö nämä kommentoijat ole koskaan olleet eri ikäisten ihmisten kanssa tekemisissä? Onko teidän elämänkatsomus niin rajoittunutta, että  potentiaalinen seurustelukumppani on tyyliin max viis vuotta vanhempi?
Oletatteko te heti, että kaikki 17-vuotiaat on samanlaisia eikä kukaan vanhempi mies näe mun ikäisessä mitään muuta kiinnostavaa kun pillun? Ettei tän ikäsessä ole mitään muuta ku reikä jalkojen välissä? Ei kiinnostavaa persoonaa, yhteistä huumorintajua, mielenkiintoista keskustelukumppania, piristävää seuraa..?
Miks ihmiset takertuu vaan ikäkysymykseen ja yleensäkinottaen katsoo toisissaan vaan ikää, numeroita? Miksei ihmisiä katsota itsenään, sellaisina kun ne on, vaan tuijotetaan aina numeroita? Määrittääkö ikä ja numerot sen, minkälainen sä olet ihmisenä?
Tottakai iällä on oma osuutensa, mutta se on niin pieni ja häilyvä. Me kaikki ollaan erilaisia, iästä huolimatta.

Väitätte mua typeräksi että olen Mikon kanssa, koska Mikko haluaa musta kuulemma vaan seksiä. Millä perusteella? Silläkö, että teidän itse ollessa varatun miehen salatyttöystävä, tulikin ilmi, että mies halusi teistä vaan seksiä? Tai että vaimoihmisinä pelkäätte oman avioliittonne puolesta ja yritätte pelotella toisia naisia jankkaamalla tota samaa "se ei haluu susta muutaku seksii! ei se ikinä tuu jättää vaimoonsa ja lapsiinsa!"-shittiä?

Mikko on todella komea mies ja aivan varmasti sais seksiä vaikka joka päivä eri muijalta jos vaan haluais. Miksei se vaan pannu mua kerran tai kaks ja sitten pistäny meidän juttua poikki? Miks me ollaan päivittäin yhteyksissä ja nähdään tosi usein aina jonkun kivan tekemisen merkeissä (ei pelkästään seksin siis) jos se haluais musta vaan seksiä? Miks se näkis niin paljon vaivaa mun eteen ja toistan taas itteeni, et miks se vaarantais perheensä pelkän merkityksettömän panon takia?


Tosi moni on myös kyselly syytä siihen, miksei Mikko ole ottanut eroa vaimostaan. Sen syyn olen päättäny pitää omana tietonani, se ei kuulu teille, eikä mulla ole mitään velvollisuutta sitä kertoa. Aivan liian henkilökohtainen ja sitäpaitsi sellainen, josta joku salapoliisi osaisi laskea yks plus yks ja Mikon vaimon henkilöllisyys voisi paljastua.

Mä kyllä tiedän mihin oon ryhtyny. Mä en oo mikään tyhmä, vaikka jotkut kommentoijista sellasena pitääkin.Te voitte tulla jankuttamaan samoja kommenttejanne yhä uudestaan ja uudestaan, mutta mä elän omaa elämääni ja oon sille jo suunnan valinnu. Tää on mun oma valinta ja oon onnellinen.
Miks se on niin vaikea hyväksyä?
Mä tiedostan sen, että "pelissä" on itteni ja Mikon lisäks sen vaimon ja lasten elämät, mutta eihän tässä oo kukaan ketään tappamassa! Ihmiset eroaa ja löytää uusia kumppaneita päivittäin. Ne pettää ja jättää. Onko se jotenkin shokeeraavaa tänä päivänä? Tai onko ylipäätään koskaan ollu? Ikäväähän se on ja sitä ei koskaan toivoisi omalle kohdalle, mutta sellaista se vaan joskus on. Avatkaa silmänne todellisuudelle.

Sillon kun kahden ihmisen avioliitto ei enää ole onnellinen ja toimiva, sillon erotaan. Näin tulee käymään nytkin.
Tässä tapauksessa kuvioon tuli mukaan kolmas osapuoli, mutta onko sekään loppujenlopuksi kovin eriskummallista?


Ja mitä Mikon lapsiin tulee, kyselijöille tiedoksi; molemmat ovat alle kouluikäisiä. Tarkempia ikiä teidän ei tarvii tietää, ettekä saakaan.

90 kommenttia:

 1. Olet epäkypsä, lue EPÄKYPSÄ. Toitotat päivästä toiseen kypsyyttäsi ynnä muuta paskaa. Ei sun todellakaan tartte selitellä mitään. Mikkohan tässä on selvästikkin jälkeenjäänyt ellei jopa retardi. Haloo. Voi vitsi teetkö salarakas videon/laulun niinkun Martina Aitolehti aikoinaan?

  VastaaPoista
 2. ! (: pidä pintas nainen. ikä ero on vaan pieni, joskin aika merkityksetön juttu. iällä ei ole mulle niin suurta väliä, jos vaan oikeesti välittää ja haluaa olla sen ihmisen kanssa. antaa olla, asia ei kuulu muille!
  tää teidänki asia on vain sun ja tämän miehen välinen, eikä muiden tarvii tulla tänne lukemaan sun asioita, jos ne tulee vaan dissaamaan ja jauhamaan paskaa. tiedän yhden parin, joilla on 10 vuotta ikäeroa (tyttö on 17), eikä se oo vaikuttanut mitenkää niiden suhteesee. molempien vanhemmille on ok ja ne tahtoo olla toistensa kanssa. ei mul muuta.

  VastaaPoista
 3. No ennemminkin sitä miettii mitä liikkuu perheellisen ihmisen päässä. Eniten aina kärsii lapset, ajatteli asiaa miltä kannalta tahansa.
  Aina pitäisi laittaa lapset etusijalle.
  Mutta olenkin huomannut ettei miehillä ole niin suurta vastuuta tai niin suuria aivoja että ottaisi heidätkin huomioon :( Nimittäin, kun vaimolle selviää salasuhde, voi olla ettei ero tule olemaan millään tavalla kivuton. Ja siinä kärsii myös lapset. Lapset ovat hyviä vaistoamaan asiat. Erotessa pitäisi aina pystyä asiat hoitamaan niin ettei lapset kärsi. Ja toivon että tekään ette heti revi lapsia tutustumaan uuteen äitipuoleen jos nyt se ero on tulossa tulevaisuudessa. Varmaan alkuun on ihan tarpeeksi sulattamista siinä ettei se isi enää olekaan läsnä joka päivä.

  Lapsia ajatellen pidänkin munattomana hommana hommata uusi nainen suhteen aikana. Tai uusi mies. Onhan niitä naisiakin jotka noin tekevät kuten tämä Mikkosi. Tuntuu että harvoin uusi pariskunta tajuaa sitä että lapset tarvitsevat aikaa ihan ensimmäisenä sulattamaan vanhempiensa eron. Mutta ei, ensimmäisenä mennään esittelemään uutta ihmistä heille yms.

  Anteeksi kommenttini.

  Ja saanko sanoa, kun aloitit tämän blogin kirjoittamisen, jos vain pystyt, jätä vaikka kommentit huomiotta. Se on sinun elämäsi. Kohta blogisi on täynnä tätä kommenttien jahkaamista :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, Missä kohtaa toitotin tässä kypsyyttäni? :D Se vaan taitaa paistaa teksteistäni läpi ;)
  Mikko on komea ja ihana, ei retardi.

  Ja joo, kiitos hyvästä ideasta, pitää pistää korvan taakse :D Tosin en oo kovin kummonen laulaja, joten pitääpä sitten varmaan tehdä salarakas tanssivideo:))

  millis, Kiitos paljon tsemppikommentista<3!

  VastaaPoista
 5. Noniin. Toivotan sinulle hyvää jatkoa ja jätän tämän blogin omaan arvoonsa. Mä olen kirjoittanut sulle lukuisia viestejä, koska olen halunnut auttaa sinua.. mä en ole syyttänyt, ollut ilkeä tai muuta. Olen vain huolissani sinusta, koska vaikka miten kypsänä itseäsi pidät, olet vielä nuori naisenalku ja olisin toivonut että olisit lukenut ajatuksen kanssa sulle kirjoittamiani asioita. Mutta itsekin oli iässäsi jääräpäinen ja varmaan olen sitä vieläkin (ja olen vieläkin nuori ja hehkeä 25-vuotias, en siis mikään katkera oman suhteensa puolesta pelkäävä ikäloppu :D) eikä päähäni olisi järkeä saanut puhumalla. Jotkut asiat pitää kokea kantapään kautta. Sellaista elämä on ja virheistä oppii. Mutta mä en pysty seuraamaan blogiasi enää, sillä turhaudun kun en pysty muuttamaan elämäsi kulkua ja pelkään, että koet karvaan pettymyksen tai joudut kantamaan liian suuren taakan ja vastuun lähtemällä vakavaan suhteeseen vanhemman miehen kanssa, jolla on lapsia.

  VastaaPoista
 6. Lisään vielä, että minulla ja miehelläni on 10 vuoden ikäero. Mutta mulla oli jo lapsia omasta takaa kun alettiin seurustelemaan. Olin jo nähnyt elämää ja kokenut yhtä sun toista. Ollut jopa avioliitossa ja eronnut, vaikka siis olen edelleen nuori. Tai ainakin koen itseni nuoreksi :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, Kiitos pohdinnostasi ja ihan järkevistä mielipiteistäsi tuohon lapsiasiaan liittyen :)

  Ja kaikista negatiivisimmat paskakommentit jätänkin, ne jätän lukematta ja hyväksymättä.

  Anonyymi, En tiedä kuka lukuisista anonyymeistäni olet, mutta järkeviä, tsemppaavia ja hyväntahtoisiakin kommentteja on tullut ja mä olen kiitollinen niiden kirjoittajille. Kyllä mä olen ne ajatuksen kanssa lukenut aina kaikki jälkeenpäin ja miettinyt niiden sanomaa.

  Tämä voi olla virhe tai sitten ei. Jos en ota selvää, miten voin koskaan tietää? Eikö virheistään opi ja virheet kuulu ihmisen elämään?
  En usko tai toivo että tää sellanen olis, mutta jos niin on niin.. sitten on.

  VastaaPoista
 8. Ei tule nyt mieleen muuta kuin yksi hypoteettinen kysymys: Jos joskus saat Mikon 'omaksesi' eli Mikko eroaa vaimostaan ja teistä tulee virallisesti pari, pystytkö luottamaan Mikkoon? Pystytkö 100 prosenttisesti luottamaan siihen ettei Mikko sinuun kyllästyttyään löydä jota kuta toista ja petä sinua? Jos kertomasi asiat ovat totta,on tämän kaltaisen kaksoiselämän viettäminen vaatinut paljon valehtelua ja epärehellisyyttä Mikolta jo tähän saakka. Mikä estää häntä jatkamasta valitsemallaan polulla.

  VastaaPoista
 9. Ei ne ole ihan järkeviä kommentteja vaan ne on järkeviä kommentteja lapsiin liittyen :)
  Minulla kun noita lapsia on jo kolme kipaletta (enkä ole edes täyttänyt 24v) joten tulee automaattisesti ensimmäisenä mietittyä tällaisissa tapauksissa että kuinkahan ne lapset.

  Järkevintähän miehen olisi muuttaa ensin yksin, missä voi lapset käydä joka toinen v-loppu tai joka toinen viikko, miten sen nyt sopii. Jos sinäkin muutat Mikon kanssa, on parasta alkuun että tämä Mikkosi käy vaikka tapaamassa lapsia lasten äidin luona. Vähän aikaa leikkiä ettei sinua ole olemassakaan. Sitten hiljalleen esitellä.

  Anteeksi taas kommenttini.

  Eroperheen lapsena on helppo sanoa miten kannattaisi lasten kanssa toimia :)

  VastaaPoista
 10. mielestäni hyvä pointti anonyymilta! itse en ainakaan pystyisi luottamaan jos olisin samassa tilanteessa

  VastaaPoista
 11. Mielenkiintoinen blogi sinulla, jään seurailemaan!

  VastaaPoista
 12. Hei!

  Suomen Keskusrikospoliisista tullaan olemaan sinuun lähipäivinä yhteydessä. Tietokoneesi id-osoitetta ja henkilöllisyyttäsi selvitetään parhaillaan.

  Ymmärräthän, että Suomen lain mukaan vanhempi osapuoli tekee rikoksen ollessan sukupuoliyhteydessä alle 18-vuotiaan kanssa?

  Terv. A. K., jutellaan lisää myöhemmin tällä viikolla.

  VastaaPoista
 13. ^ Anonyymi, Ei herranjumala, mitäköhän te ihmiset seuraavaks oikeen keksitte? :DDD Uskomatonta paskaa.

  VastaaPoista
 14. Suojaikärajahan on 16v? Vai olenko käsittänyt väärin?

  VastaaPoista
 15. Ihanan naivia!! Ei tätä voi vakavissaan lukea :D Sääli kun elämässään joutuu oppimaan asioita joskus kantapään kautta ja joskus jopa useasti. (Ymmärrät sitten kun ikää tulee edes vähän enemmän.) Älä tipu korkealta kun tulet pilvilinnoista takaisin alas realiteetin pariin.

  VastaaPoista
 16. Itseasiassa se ikäraja on 16 vuotta. Luulisi Suomen Keskusrikospoliisin sen verran asiasta tietävän. :)

  Lähde: http://www.vaestoliitto.fi/nuoret/seksi/suojaikaraja/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seksin suojaikärajat:

   16 vuotta täyttänyt on rikosoikeudellisesti vastuussa mikäli on seksisuhteessa alle 16-vuotiaan kanssa. Jos taas 18 vuotta täyttänyt mutta kuitenkin alle 20-vuotias henkilö on seksisuhteessa alle 18-vuotiaan mutta kuitenkin yli 16-vuotiaan kanssa niin suhde on lain mukaan hyväksyttävä, mutta jos 18 vuotta täyttänyt on seksisuhteessa alle 16-vuotiaan kanssa, on kyseessä rikos.

   Jos taas 20 vuotta täyttänyt on seksisuhteessa alle 18-vuotiaan kanssa, on kyseessä rikos.

   On se monimutkaista mutta ihan teidän lapsien omaksi parhaaksi määrätty. ;)

   Poista
 17. Jos lapsen vanhempi tai vanhempaan rinnastettavassa asemassa lapseen nähden oleva henkilö joka asuu lapsen kanssa samassa taloudessa syyllistyy seksuaaliseen hyväksikäyttöön, suojaikäraja on 18 vuotta.

  VastaaPoista
 18. Kuka ääliö tänne tulee spämmäämään tota paskaa?! -.- Mikko ei oo mun vanhempi, eikä vanhempaan rinnastettavassa asemassa eikä me asuta samassa taloudessa, joten suojaikärajat in my ass.

  VastaaPoista
 19. Jep, suojaikäraja on tosiaan aika monenlaisissa tapauksissa se 18, mutta tuskin tässä tapauksessa.

  VastaaPoista
 20. ^^Niin no, sellaisestahan tässä todellakaan ei ole kyse. :D

  VastaaPoista
 21. Minä olen sitä mieltä, että tuskin Mikko olisi ryhtynytkään sinun kanssasi mihinkään jos aidosti rakastaisi/olisi rakastanut vaimoaan. Et ole tehnyt mitään väärää! Toivotan paljon onnea teille ja voimia kestämään salailun.

  VastaaPoista
 22. Aika moni parisuhteessa elävä hakee jännitystä sivusuhteesta :) Eikä se poissulje sitä etteikö myös rakastaisi puolisoaan :)

  VastaaPoista
 23. pettämistä ei voi oikeuttaa millään

  VastaaPoista
 24. Haluat, että ihmiset tietävät tästä salasuhteesta. Kuitenkin vastaat koppavasti, kun kysytään mitättömiä ykistyiskohtia. Lopeta tää blogi, jos et halua olla sanojesi takana, ei nää "viha" kommentit tule loppumaan, vaikka mitä kirjoittelisit. Ihan vaan vinkkinä!

  En myöskään tiedä minkälainen on kuvasi todellisuudesta, mutta en näe suhdettanne "normaalina". Älä turvaudu siihen, että "muutkin eroaa, pettää, harrastaa salasuhteita yms" vaan kanna vastuuta OMISTA teoistasi!
  -Naapuri

  VastaaPoista
 25. ^ Mä en ole blogiani levitellyt, pidän tätä itselleni päiväkirjana enkä blogina jonka toivon tulevan jokaisen tietoisuuteen tai suosituksi.

  Luultavasti tulen sulkemaan koko blogin ja kirjoittelemaan tapahtumista vain omaksi ilokseni ylös, lopettaa en aio, sillä tää on mulle todella terapeuttista kun saa avautua tuntemuksistaan joista muuten joudun vaikenemaan.

  Ja kuka tässä sanoo etten ole sanojeni takana? Missä vaiheessa on tullu esille, että vedän sanomisiani takas, tai etten seino enää niiden takana?

  Ja miksen sais omassa blogissa vastata just niin koppavasti takas vittuilijoille? Pitäiskö vastata huorittelijoille kiltisti takas, häh? Mä oon niin kyllästyny ja kurkkuuni myöten täynnä näihin anoihin jotka tulee kirjottelemaan kaikkea paskaa, että annan sille kymmenen pistettä ja papukaija-merkin, joka jaksaa vastailla jokaiselle päänaukojalle nätisti takasin.

  Ja se, ettet sä näe mun suhdetta normaalina, ei kutita mun persettä. Sanon siihen vaan, että jaa. Sittenpä et näe ja tiedätkö mitä? Se ei ole multa mitään pois :)

  VastaaPoista
 26. Käytkö koulussa vai töissä?

  VastaaPoista
 27. Teet itse sen valinnan, että muut ns. puuttuvat elämääsi, kun kirjoitat julkista blogia rakkauselämästäsi. Jos käy liian rankaksi, niin suosittelen ihan yksityistä päiväkirjaa, mihin voit purkaa sydäntäsi.

  Suhdettanne en aio kommentoida, asia ei minulle kuulu. Sanotan nyt kuitenkin, että ikäero ei minulla itselläni ole koskaan merkinnyt mitään, jos ihminen on muuten ollut samalla aaltopituudella kanssani.

  VastaaPoista
 28. Anonyymi, Käyn koulua, satunnaisesti töissä tienatakseni vähän omaa rahaa.

  Anonyymi, Tiedän ja alan olemaan niin väsynyt paskakommentteihin, että kohta taidan sulkea blogin yksityiseksi, ettei sitä pääse enää kukaan lukemaan.

  Ja olen täysin samaa mieltä kanssas, ikäerolla ei ole mitään väliä jos kaksi ihmistä ovat samalla aaltopituudella.

  VastaaPoista
 29. Jep, jos ei haluaisi julkisuutta, jättäisi osan kommenteista julkaisematta (ilmeisesti pitää itse hyväksyä ne ;) ) ja laittaisi vieläpä vaikkapa salaiseksi koko blogin TAI eston kommenteille :)

  VastaaPoista
 30. Siis ps. miksi ihmeessä hyväksyt kommentit mistä et pidä? Jos kerran et tykkää näistä paskakommenteista?

  VastaaPoista
 31. tietääkö mikko että pidät tätä blogia?

  VastaaPoista
 32. Anonyymi, Voi kuule et tiedäkään kuinka paljon olenkin kommentteja jättänyt julkaisematta, mutta siltihän ne mulle tulee, vaikken julkaisekaan niitä.

  Anonyymi, En mä niitä kaikkia julkaisekaan, mutta mites mä estän ketään kirjoittamasta mulle ihan älyttömiä herjauskommentteja? En mitenkään, vaikka niiden julkaisuun voin vaikuttaa ja todellakin vaikutan. En ole todellakaan pahimpia kommentteja julkaissut.

  VastaaPoista
 33. Täällähän on paljon herjauskommentteja. Miksi julkaiset niistä yhtäkään?

  VastaaPoista
 34. Ja myöskin, miksi edes välität niistä jos ne ei sua kiinnosta?

  Jos itse olisin tilanteessa missä saisin herjauksia blogiini, en todellakaan niitä julkaisisi, vaan suorastaan naureskelisin ja jättäisi julkaisematta.
  Enkä niistä kommenteista edes kirjoittaisi mitään. Koska se vaan saa ihmiset kirjoittamaan lisää ja toteamaan ettei taidakaan olla ihan yhdentekevä juttu.

  VastaaPoista
 35. Anonyymi, ne mitkä tänne olen julkaissut, ovat iisimmästä päästä. Vähän pientä esimakua niille, jotka näitä kommentteja selaavat, että minkälaista kommenttia mulle tulee.

  Ihan sitten vaikka siksi, ettei jokaisen tarvitsis tulla erikseen kirjottaa jotain herjaavaa, koska uskokaa pois...niitä on tullut jo ja paljon.

  VastaaPoista
 36. Anonyymi, Jaa, no en tiedä miksi olen julkaissut. Pitääpä pistää tiukempi linja julkaisemisten suhteen. Jos nyt siis ylipäätään kauaa enää pidän tätä avoimena kaikille lukijoille.

  VastaaPoista
 37. Tai ehkä olisi helpompi että jätät kokonaan pois mahdollisuuden julkaista?
  Itse ainakin mielenkiinnolla seuraan vaihteeksi erilaista blogia :)

  VastaaPoista
 38. Anonyymi, Niin täytyy katsoa mihin ratkaisuun päädyn :)

  VastaaPoista
 39. Vaikka oma mielipiteeni onkin mikä on. :) Olenhan se eroperheen lapsi :)
  Mutta, koskaan en ole saanut tietää sen toisen naisen ajatuksia.
  Ei pahalla, enkä kyllä haluakaan tietää :)

  Joten, poista kommentointi ja jatka samalla tavalla? Tai tosiaan, jätä huomiotta herjaavat viestit.

  VastaaPoista
 40. Olen itse yhtä vanha, ja myönnän, että jos olisin noin kovasti rakastunut kuin mitä olen kirjoituksistasi päätellyt, en varmaan haluaisi luopua siitä muiden ihmisten takia :)
  Netti on paha paikka siinä mielessä, että nimettömänä voi huudella vaikka mitä henkilökohtaisuuksia, mikä ei mielestäni ole reilua. Olet kestänyt herjaukset mielestäni hyvin :)
  En halua kritisoida sinua, jos tämä on virhe niin siitä voi vain oppia, mutta sitä et voi vielä tietää.
  Kannustaisin sinua tosiaan jättämään kirjoituksissa kommentit omaan arvoonsa ja kertomaan omista tunteistasi ja suhteestasi, niin kuin kkertoisit itsellesi. Et ole näille ihmisille selityksiä velkaa.

  VastaaPoista
 41. oon miettiny et tietääkö tää mikko tästä blogista?
  jos tietää, nii mitä mieltä se on? eikö sua tai sitä pelota että joku tunnistaa sut tai mikon?

  VastaaPoista
 42. Naiset on aina kovia vahtimaan toistensa siveellisyyttä ja käytöstä, ja suureen ääneen solvaamaan ja haukkumaan, jos joku ei elä normien mukaan. Etenkin jos asiaan liittyy seksi. Mistä lie johtuu, miehet saattavat olla taipuvaisempia näkemään harmaan sävyt, kun naiset taas mustavalkoisen "oikean" ja "väärän".

  Anna mennä vaan, ei se elämä ole mikään suoritus, joka vain tietyllä tavalla joidenkin "sääntöjen" mukaan tarvotaan läpi. Moni sen elämänsä varrella oppii kyllä, ja ehkä jopa pitää suuta soukemmalla sen jälkeen. Ainakin toivottavasti jättää muiden arvostelemisen hiukan vähemmälle, pitää ns. mölyt mahassaan.

  Suosittelen myös kovasti kommentointimahdollisuuden poistamista tai rajaamista vain kirjautuneisiin käyttäjiin. Menee muuten tappeluksi, ja miksi ihmeessä tuhlaisit aikaasi siihen, oli tämä blogi sitten projekti, kuvitelma, osa- tai kokototuus.

  -Peija

  VastaaPoista
 43. Onnea valitsemallasi tiellä! Toivottavasti olette onnellisia.

  Väärin se on silti vaimoa kohtaan, niinkuin pettäminen ja valehtelu aina. Vaikka olisi avioliitto kuinka huono, ei se silti oikeuta pettämään. Ensin lopetetaan edellinen suhde ennenkuin aloitetaan uusi.

  Ja ei, en ole mitenkään katkera tms. En minä pelkää että oma mieheni vaihtais mut nuorempaan, enhän itsekään ole kovin vanha "korppikotka" ;) hyvä jos 25v.

  VastaaPoista
 44. jos asutte länsisuomessa mulla on vahva epäilys teidän henkilöllisyydestä.

  VastaaPoista
 45. Huhhuh, siis tosi rohkee veto kirjottaa tällasesta aiheesta! Ite en oo ihan sata varma, että uskonko sun kirjottavan todellisia asioita vai keksitkö päästäsi, mutta! jos ihan oikeasti kirjoitat rehellisesti, niin mun mielipide (vaikka mitäpä mäkään mun mielipidettä täällä jakelen toisten asioista :D ) on se, että Mikko on teistä kahdesta se, joka tekee törkeemmin. Ymmärrän jollain tapaa sun tilanteen, vaikken sellasessa koskaan itse olekaan ollut. Ja näistä nimettömistä moraalinvartioista... sä et ole näistä kenellekään tilivelvollinen sun asioista, joten leuka rintaan ja elämä jatkuu! Toivottavasti pystytte jossain vaiheessa lopettaan tuon salailun ja jatkaan yhdessä, niin että tilanne ois reilu kaikille; vaimolle ja lapsillekin =)

  VastaaPoista
 46. En lähde arvioimaan tässä "Mikon" motiiveja, mutta varmaan aika monen miehen unelma..aamulla panee sinua ja illalla vaimoaan :)Miltäs tuo sinusta tuntuu? Äläkä edes yritä väittää etteikö hän vaimonsa kanssa seksiä harrastaisi. Todistetusti ovat jo lapsiakin hankkineet!

  Olet vielä nuori ja tulet kyllä vielä tuosta henkisestikin kasvamaan ja ymmärrät että kaikki asiat eivät ole niin ruusunpunaisia. Kyllä itsekin sinun iässäsi (vaikka siitä ei olekkaan kuin vasta 7 vuotta)olin hyvinkin naiivi ja halusin uskoa kaikista vain hyvää, mutta usein sitä sai pettyä karvaasti ja tipahti korkealta ja kovaa.

  Sitä paitsi hän on jo kerran pettämisen polulle lähtenyt - ei ole kovin korkea kynnys pettää sitten sinuakin jonkun toisen kanssa jos joskus vaimostaan päättää erota.

  Lisäksi sinun kannattaa oikeasti miettiä että miltä sinusta tuntuisi vastaavassa tilanteessa; miehesi pettäisi sinua toisen naisen kanssa ja saisit tietää siitä vasta pitkän ajan jälkeen. Tuntuu varmasti vielä paskemmalta kuin heti tapahtuneen jälkeen kerrottaessa. Toinen tietoisesti pimittää asiaa ja leikkii molempien tunteilla.

  VastaaPoista
 47. Mun mielestä tässä toi ikäkysymys ei ole ratkaiseva pointti, vaikka ite katonkin hieman epäilevällä silmällä suuria ikäeroja, niin näiden kirjoitusten pohjalta pitäisin suhdettani ihan terveenä. MUTTA. Mua häiritsee se, että olet se "toinen nainen".

  Mun mielestä Mikko on syyllisin, aktiivisesti pettää vaimoaan. Sä olet syyllinen kun aktiivisesti avustat Mikkoa pettämisessä. Mikon vaimo on pettämiseen täysin syytön - jos hän on käyttäytynyt inhottavasti ja näin "ajanut" Mikon pettämiseen niin silloin nämä inhottavat jutut on vaimon syytä, pettäminen ei millään muotoa.

  Oman moraalikäsitykseni mukaan siis teet väärin kun avustat Mikkoa pettämään, mutta ymmärrän varsin hyvin, että rakastuneena sitä ei välitä muista ja on itsekäs. :D

  Eli pointtina ei tässä ollut mikään vihaviesti, en pidä sua vajaana tai epäkypsänä, mutta en kyllä ikäistäsi kypsempänäkään. Musta vaikutat ihan perusfiksulta 17-vee tytöltä joka on sattunut ihastumaan/rakastumaan naimisissa olevaan mieheen niin paljon, että oot valmis hyväksymään salasuhteen jne.

  Voisitko jossain tekstissä puida omaa kantaasi tähän pettämisasiaan - oletko mielestäsi toisena naisena osasyyllinen, syyllinen vai täysin syytön?

  En tuomitse, jos oma mielipiteesi on että oot täysin syytön, oon erimieltä ja that's it. :D Ihmisillä on eri moraalikäsityksiä.

  Jos mielipiteesi on että oot osasyyllinen/syyllinen, niin tekisitkö myös jonkun postauksen että miksi päädyit tähän ratkaisuun? Henk. koht. en voisi kuvitella että rakkaus menisi mun moraalin yli, mutta toisaalta en oo koskaan ollut rakastunutkaan. :DDDD

  Tsemppiä sulle! Oikeasti. Tänne tulee ihmisiltä paljon paskaa, ymmärrän niitä joiden puolelta se tulee pettämiseen liittyen, mutta että noin ilkeetä puhetta. :O Jotkut ilmeisesti sanoo nimimerkin/anonyymiteetin turvin ihan mitä vaan...

  Sanoisin vielä että harkitse kun kuitenkin yhteiskunnassa ei ole tietääkseni kovin monta onnellista loppua tämän kaltaisille tapahtumille, mutta oot varmasti jo miettinyt sen tuhat kertaa läpi ja ottanut riskin.

  Joten tsemppiä ja onnea! :)

  PS. Musta olis tosi kiva jos jaksaisit pitää tätä blogia sittenkin kun juttu saadaan "päätökseen", eli eroatteko / muutatte yhteen Mikon kanssa.

  VastaaPoista
 48. Toi sun Blogin otsikon kuva? Onko se sun itse piirtämä? Toi mies vaan näyttää yhdeltä tuntemaltani Mikolta ja hän voisi muutenkin sopia näihin teksteihin tavallaan.. ikä ei täysin täsmää, mutta jos se on hämäykseksi laitettu heittämään parilla vuodella ;D

  VastaaPoista
 49. Älä vaan lopeta tän blogin pitämistä! Tää on mielenkiintosin blogi pitkään aikaan:) Ja nuo anonyymit, jotka sulle pahasti kirjottaa, ei oikeesti tiiä mitään susta tai teidän tilanteesta, joten voit jättää ne omaan arvoon:)

  VastaaPoista
 50. pistä kommentointiesto ja jatka kirjoittamista samaan malliin ;)

  VastaaPoista
 51. Ihan mielenkiinnosta kyselisin, että miten suhtaudut tämän Mikon vaimon ja hänen välisiin intiimiin kanssakäymisiin, jos niitä ylipäätään on? Eikö se tunnu pahalta kun poikaystävä suutelee vaimoaan ja hellii, sillä aikaa kun sinä odotat kotona yhtä puhelua?

  Ja eikö Mikon toiminta omaa perhettään kohtaan häiritse sua? Jos herra olisi oikeasti suoraselkäinen mies, hän olisi varmasti lopettanut juttunne ajoissa, tai ainakin selvittänyt asiansa ennekuin rupeaisi sun kanssa säätämään.

  Ootko sitä mieltä että tää mies on sun elämäsi mies? Et missään vaiheessa enään halua ketään muuta jos tuosta nyt tulee lopulta julkinen suhde? Mieti kun pääset sisään opiskelijaelämään, tapaat sadoittain uusia ihmisiä, omanikäisiä miehiä, eikö sua haittaa kun sut on sidottu tuollaiseen suhteeseen? Niin ja jos ajattelet että tämä Mikko on elämäsi mies, niin voin sanoa että maailma on täynnä miehiä, jotka voivat olla niitä "elämän miehiä", eikö sinua kiinnosta mitä maailmalla on tarjota, varmasti siellä on muutakin kuin päälle kolmekymppinen perheenisä.

  Ja tosiaan blogisi on mielenkiintoinen, harmi jos tämän sulkisit. Ja sulje korvat ilkeiltä anoilta, niitä näkyy jokaisessa blogissa, tsemppiä sulle jatkoon!

  VastaaPoista
 52. Susta tosiaan saa kuvan, että selittelet sitä kuinka olisit muka kypsä (hassuinta, että musiikkimaulla) ja suhtaudut muutenkin kaikkiin ylimielisesti. Lisäksi paasaat toisten hyväksymisestä, kun itse et hyväksy muiden mielipidettä, että salasuhteet on väärin.

  Sun on hyvä myös ymmärtää, että joo, siinä voi käydä niin että Mikko jättääkin sut, sillä on kuitenkin perhe ja lapset. Toki kukaan ei voi tietää miten käy, vaikka olisitte loppuikänne yhdessä, mutta pieni skeptisyys on aina hyvä säilyttää suhteiden alussa ja salasuhteissa ainakin siihen asti, että konkreettisesti näet, että teidän yhteisen elämän eteen tehdään jotain (esim, eron vireillepano). Sitä ennen et voi olla varma, se on vaan salasuhde.

  Tässä on monen elämä kyseessä, mahdollisuus, että repii esim Mikon vaimon rikki aivan täysin, lapset kärsii ja voi pahimmillaan joutua hetkeksi lastenkotiin. Mikko kärsii varmasti rakastaa lapsiaan ja tietyllä tasolla vaimoaankin, jos heillä menee huonosti niinkuin mainitsit. Pointtini on kai, että vaikka oletkin rakastunut, ns vaaleanpunaiset lasit silmillä realistinen täytyy olla ja säilyttää se tietty skeptisyys, ihan vaan itseäs suojellaksesi.

  VastaaPoista
 53. Älä lopeta tätä blogia, mua ainakin kiinnostaa tää aihe

  VastaaPoista
 54. Mun mielestä kirjoittaja vaikuttaa ikäisekseen aika järkevältä, ja teksteistä saa huomattavasti kypsemmän kuvan kuin monesta ikätoverista heidän kirjoitustensa perusteella. Mielestäni ikäero on pieni ongelma tässä kuviossa, suurempi ongelma on miehen perhe.

  Olen itse seurannut yhtä vastaavaa kuviota, jossa osapuolet olivat selvästi vanhempia (nainen nuorempi osapuoli ja silti yli 40v), mutta kuitenkin mies naimisissa ja heillä lapsia. Aika monta vuotta tässäkin nainen odotti, että mies jättää perheensä, mutta sitä ei koskaan tapahtunut. Monelle tällainen salasuhde on piriste arjen keskelle. Kun elämä alkaa olla "tylsää", lapset vievät paljon energiaa ja parisuhde jää taka-alalle. Seksielämäkin on todennäköisesti vähäisempää kuin aiemmin, ja useimmat varmaan haluaisivat sitä enemmän.

  Tällainen tilannehan on "ihanteellinen" salasuhteelle. Ihastumisen tunne ja toisen ihmisen ihailu tuntuu kivalta ja piristävältä arjen keskellä. Vielä kun tämä ihailu tulee hyvännäköiseltä (?) nuorelta tytöltä, niin wow. Seksikin on jotain ihan muuta kuin synnyttäneen, väsyneen perheenäidin kanssa. Ennen kaikkea tämä kaikki on vaihtelua ja piristystä, eikä se vaadi kuitenkaan mitään velvoitteita tai luopumista.

  Ymmärrän kirjoittajaa, mutta kehotan olemaan rakentamatta liian suuria pilvilinnoja. Nuorena ja kokemattomana jaksaa uskoa vaikka mihin, niin itsekin uskoin. Saatat kuitenkin tulla sieltä haaveistasi ryminällä alas. Voi myös olla, että et tule, sitä en kiellä... Jos mies todella onkin valmis jättämään perheensä. Mutta mieti myös sitä, että miesystäväsi on pettäjä. Hän pettää vaimoaan ja tavallaan myös lapsiaan (joiden pitäisi olla jokaiselle vanhemmalle tärkeintä elämässä, joille ei halua pahaa), miksei hän pettäisi sinuakin sitten joskus, kun teidän suhteenne on kenties käynyt tylsäksi? Eka kerta on varmaan se vaikein tässäkin asiassa, toinen kerta on jo helpompi. Jokainen parisuhde lätsähtää jossain vaiheessa enemmän tai vähemmän. Ei sen kuitenkaan tarvitse olla syy eroon, koska se on aivan normaalia. Hyvässä suhteessa niistäkin hetkistä selvitään.

  Piti kommentoida vain lyhyesti, mutta tällainen avautuminen siitä kuitenkin seurasi. Noh, joka tapauksessa toivotan hyvää joulunodotusta ja tsemppiä jatkoon. On se sitten millainen tahansa.

  VastaaPoista
 55. Moi! Kirjoititkin, että et halua kertoa liika tarkasti, ettei kenenkään henkilöllisyys paljastu, mutta varoitan silti. Netin mammapalstoilla oikeasti liikkuu kaikenlaista häiriintynyttä työtävieroksuvaa kotiäitiä, joilla on aikaa kirjoitella tiimarin vihkoihin ylös kaikenlaisia yksityiskohtia ihmisistä, joita seuraavat netissä. Tämän sun blogin osoite on ollut jo useita kertoja jaossa sielä mammapalstoilla...
  Älä siis kerro sun ja Mikon menojen oikeita ajankohtia ja missä Mikon vaimo millonkin on. Siis oikeasti kohta on jollain lista, että vaimo ollut vanhemmillaan 9.-11.12.2011 ja mies tullut illalla 9.12.2011 perästä. Sitten kun on puolen vuoden menot tällä tarkkuudella, niin joku voi jopa tunnistaa... Pistä sinne välillä vähän omias väliin siis.

  VastaaPoista
 56. Ääää, mua ärsyttää ku joka blogissa pitää aina haukkuu sitä kirjottajaa! vois vaan antaa toisen kirjottaa ihan rauhassa, ei kenenkään oo mikään pakko lukee toisten juttuja! Miun mielestä jokainen saa elää omaa elämäänsä niinku haluu kuha on onnellinen. Ja miusta vähän tuntuu et turha on kenenkään toisten elämää arvostella, koska varmasti jokainen on tässä elämässä virheitä tehny. Kiitos, nam. Ihmiset vois kattoo peiliin ennen ku alkaa arvostelemaan yhtään ketään.

  VastaaPoista
 57. Kaikella rakkaudella täytyy sanoa, että enpä ole tämän elämän aikana nähnyt suhdetta, joka olisi toiminut ja jossa toinen olisi ollut teini ja toinen 34 -vuotias. Sillä ikä ei ole vain numeroita, vaan myös paljon, HYVIN PALJON, muuta. Se on kokemuksia, jonkinsorttista elämänviisautta, kypsymistä, jne. Suurin osa ihmisistä kuitenkin menee tiettyjä reittejä kypsyessään aikuiseksi. Se on varmasti ihmisten kauhistelun taustalla myös.

  En olisi ikinä halunnut vaikkapa saada lapsia tai elää lapsiperheen elämää 17-vuotiaana. Oletko sinä sitten valmis siihen? Jos mies eroaa ja lapset alkavat tulla sinun kotiisi säännöllisesti (siitä tulee heidän toinen kotinsa), elämäsi muuttuu kyllä lapsiperheen elämäksi sen puolesta, että niiden lasten ehdoilla tehdään sitten kaikki ratkaisut. Tämän voin kertoa juuri siksi, että tähän ikään mennessä olen nähnyt aika monia uusperheitä. :) Mun kolmekymppiset ystävänikin nikottelevat ja pohtivat asiaa vakavasti tavatessaan miehen, jolla on lapsia. Se on vakava päätös, mutta toistaiseksi en ole lukenut edes rivien välistä sinulta juuri pohdintaa siitä miten teidän uusperhekuvio alkaa sitten miehen eron jälkeen pyörimään..?

  Tuollainen 'kaikkihan eroaa koko ajan' -ajattelu ei myöskään pienennä avioeron tuomaa tuskaa, varsinkin lapsille. Nyt kun olen seurannut siskoni uusperhettä, jossa miehen lapset ovat koittaneet tottua uuteen äitipuoleen jo kaksi vuotta, voin todeta, että siskoni on ollut välillä helisemässä. Arki astui ihanaan suhteeseen todella nopeasti, sanotaanko nyt näin.

  VastaaPoista
 58. Miten reagoisit, jos "normaali" poikaystäväsi (ei Mikko, vaan sellainen ihminen, kenen kanssa seurustelisit ilman muita osapuolia) pettäisi sinua?

  Älä vedä hernettä nenään sanasta "normaali", se ei ollut pääpointti.

  VastaaPoista
 59. Muakin kiinnostaisi tätä blogia lukea, mutta ole todella varovainen mitä paljastat, ehkei ole edes järkevää paljastaa, että lapset ovat alle kouluikäisiä. Mikset sanonut, että lapsien ikää et kerro? :) Käytä todella paljon harkintaa, otat ison riskin.

  VastaaPoista
 60. voisitko sä laittaa tänne enemmän kuulumisias, kun noita puolusteluviestejä joita lähes jokatoinen julkasu tässä on. Niitä ei vaan yksinkertaisesti jaksa lukee, että jos kokoisit kaikki pakolliset vastaukset yhteen julkasuun etkä enää kommentoi ja vatvo samoja asioita aina uudestaan. Turhauttavaa nimittäin.

  VastaaPoista
 61. mitä sit tekisit, jos mikko oikeesti valitsiski perheensä ja lapsensa ? koska sekin mahdollisuus aina on, mistään ei voi olla täysin varma.

  kiinnostuksesta vaan.

  VastaaPoista
 62. Mä tien et asut länsi-suomessa :D

  VastaaPoista
 63. emmatremma, Ahaa, okei :D Mistä niin päättelet?

  VastaaPoista
 64. Rakkaus ei katso ikää.
  Onhan se vähän outoa lukea kun toinen on naimisissa ja on lapsia.
  Mutta toivotan silti onnea että saatte jotenkin asiat hoidettua (:

  VastaaPoista
 65. Täällä kun on puhtuttu tosta iästä, niin musta sun ikä on ihan täysin toisarvoinen juttu. En näe ongelmaa etteikö 17 vuotias voisi seurustella 34 vuotiaan kanssa.
  Tässä teidän tapauksessanne eniten kiihkoa aiheuttaa ylipäätään salarakkaana oleminen. Ihan varmasti kommenttiryöppy olisi samanlainen, vaikka olisit samanikäinen pettävän osapuolen kanssa.

  Itse olen useimpien kommenttien kanssa ihan samoilla linjoilla. Pettämistä en hyväksy, enkä myöskään salarakkaana asian edesauttamista.

  Silti minusta on vain harmi, miten tyydyt noinkin nuorena salasuhteeseen. Kun voisit saada samanlaisen rakkaudentunteen ihan ilman salailuakin. Ja mielestäni Mikkosi ei saisi olla niin itsekäs, että pitää sinua tuollaisessa salatussa suhteessa. Nuorena pitäisi saada hehkuttaa rakkauttaan avoimesti. Ja muutenkin olla tasapuolisessa suhteessa jolloin saisit soittaa toiselle osapuolelle koska vaan. Ihan spontaanistikin nähdessäsi vaikka nyt kuvan pariskunnasta laavulla ja muistaessasi oman ihan hetkenne:) Sellainen kuuluu hyvään tasavertaiseen parisuhteeseen. Ei ole reilua, että joudut aina odottamaan hänen yhteydenottoaan.

  Hieman ristiriitaisuutta kertomuksissasi huomasin myös siinä, kun kerroit, että olette suunnitelleet tulevaisuuttanne ja toivot muutaman vuoden kuluttua muuttavanne yhteen. Kuitenkin aiemmin kerroit miten et uskalla pistää Mikkoa valinnan eteen, koska aika varmaksi tiedät Mikon valitsevan perheensä.

  Olet aivan täysin oikeassa siinä, ettet voi koskaan tietää mitä tiestä voi tulla, ellet kokeile. Minusta on kuitenkin vain äärimmäisen harmi kun huomaat muutaman vuoden päästä olevasi edelleen samassa tilanteessa. Mikollahan on toimiva perhe-elämä ja toimiva salasuhde siinä rinnalla. Miksi sitä muuttamaan. Toivoisin todella, että pistäisit Mikon valitsemaan. Vaikka kyse olisi ihan tavallisesta suhteesta ilman kolmansia osapuolia, niin omasta mielestäni vuoden tapailun jälkeen olisi jo hyvä aika ottaa selvää mihin suhde on menossa. Jos sallit suhteen jatkuvan salassa veilä pitkäänkin, niin aina käy todennäköisemmäksi, että se semmoiseksi myös jää.

  VastaaPoista
 66. Älä tosiaan ota liian henk.kohtasesti ihmisten asioita, se on turhinta mitä voisit tässä tilanteessa tehdä. Ota huomioon myös että suurin osa sun haukkujista on luultavasti parisuhteessa/avioliitossa tällä hetkellä, jätettyjä/petettyjä yh-äitejä tai sitten niitä naisia ketkä ei oo saaneet ikinä elämässään yhtään suhdetta toimimaan. Ajattele, että sulla on koko elämä vielä edessä, kun taas noilla muilla ehkä jo katkeruuden takia pitkälti takana..

  Muistan kun itse olin vielä nuori ja sinkku, oli mukava jos oli säpinää jonkun varatun kanssa, siinä on se oma kiinnijäämisen pelkonsa. Mutta kiinni ei kannata jäädä. Valitettavasti naiset eivät ikinä ymmärrä että se on miehen(pettäjän) oma syy jos on pettänyt, ensimmäisenä aina syytetään kolmatta osapuolta.. se on tosi kurja juttu, koska et ole tehnyt mitään väärää, joillekkin on vain pinttynyt päähän tälläinen ajattelutapa että sinuun pitäisi purkaa se kaikki viha joka oikeasti pitäis purkaa siihen mieheen joka pettää.

  Toivottavasti teidän osalla menee kaikki hyvin, saisitte varmasti suhteenne toimimaan ja kestämään. Itse uskon kohtaloon, ehkä teidät on tarkoitettu toisillenne, eikä Mikon ja hänen vaimonsa kuulunutkaan olla ikuisesti yhdessä. Koita jaksaa! :)

  VastaaPoista
 67. "^ Mä en ole blogiani levitellyt, pidän tätä itselleni päiväkirjana enkä
  blogina jonka toivon tulevan jokaisen tietoisuuteen tai suosituksi. "

  Oothan ihan itse ainakin suomi24:ssä käynyt mainostamassa tätä blogia ja toivomassa lukijoita ja kommentoijia.

  VastaaPoista
 68. ^ Itseasiassa en ole. Olen tasan yhteen blogiin (aika suosittuun) käynyt kommentoimassa itsenäni ja jättänyt sinne tän mun blogin osoitteen, muualle en.

  Missään muualla en ole tätä mun blogia siis maininnut tai mainostanut ITSE. Muut ovat kyllä näköjään hoitaneet aika hienosti tuon levittämispuolen... -.-

  Osaatko sanoa, miten tuon suomi24 ilmoituksen/mainostuksen voisi poistattaa? Löysin tuon mainostuksen blogin tilastoseurannan kautta.

  VastaaPoista
 69. Olen käynyt kommentoimassa täällä vaikka kuinka monta kertaa ja et selvästikään tajua monien kritiikin aihetta. Eli se asia on nyt mulle ihan sama, mut kysynki sulta yhtä toista juttua.

  Mikon lapset ovat alle kouluikäisiä ja jos niin tapahtuisi että Mikko lopulta päättäisi valita sinut, niin miten kestäisit kaikkien kommentit tästä asiasta? Sukulaisiesi? koska yleensä vaikka kuinka läheinen ihminen on niin silti sille voi suuttua verisesti, jos hän tekee jotain erittäin älytöntä. Entä se, että olet kuin sisko Mikon lapsille, siis iän suhteen? Miten muka niin nuori ja kokematon voi olla äitipuoli sen ikäisille lapsille? Tai voisit jopa olla Mikon lapsi?

  Sekä kuinka kauan ihminen voi jaksaa salailla salasuhdetta? Muka vuosia? Epäilen että olet silloin jo aika rikki.

  Ps. Yhtä paljon se ero sattuu lapsiin, vaikka lapset olisivat 5- tai 17-vuotiaita! Eli lasten kasvaminen ei voi olla syy jättää eroamatta

  VastaaPoista
 70. Mää tiedän tasan tarkkaan sen, että vanhempi mies on omalla kokemuksellani ollut aina se parempi mies. Itselläni on aina vanhempi, n. 10-22 vuoden ikäeron kohdilla. Perheellisiä ei ole ollut kuitenkaan, mutta toivon että juttunne kestää! :)

  VastaaPoista
 71. Äläpäs nyt valita lukijoiden kommenteista. Tää on julkinen blogi ja aihe on huomiota ja keskustelua herättävä, eli jos aijot pitää tän julksiena niin haukut ja kritisoinnit on vaan kestettävä. Se on ihan odotettavissa että ihmiset kommentoi ja ilmaisee mielipidettään, se on selvä. Tai sitten estä kommentointi jos et kestä lukea kommentteja.

  VastaaPoista
 72. miksi hoet koko ajan mikon komeudesta? yrität saada ihmiset kateelliseksi? turha toivo, kukaan ole sulle kateellinen, kateutta tunnetaan AITOJA ja rehellisiä parisuhteita kohtaan, ei tuollaisia joissa pikkutyttö kiehnää miehen kanssa, joka on henkiseltä tasoltaan pikkupoika ja joka tulee rupsahtamaan kymmenen vuoden sisällä täysin fossiiliksi. tee itsellesi palvelus ja unohda nämä rakentelemasi pilvilinnat ennenkuin sua sattuu todella pahasti.

  VastaaPoista
 73. Pidän kirjoituksistasi ja blogisi on mielenkiintoinen, mutta aika paljon teksteissäsi on vain sitä kuinka ihmiset tulevat haukkumaan sinua. Ymmärrän, että se ei ole kivaa, mutta eihän heidän tätä blogia tarvitse lukea jos ärsyyntyvät siitä nniin helposti! Toivonkin että kerrot kaikkia iloisia juttuja niinkuin blogisi alkupuolella! Tsemppiä sinulle! ei varmasti ole helppoa elää tuollaisessa tilanteessa, mutta nauti siitä kun voit :-)

  VastaaPoista
 74. Ehkä Candy onkin perheellinen nainen ja Mikko 17-vuotias poikanen, hehe

  VastaaPoista
 75. Olen samoilla linjoilla tokavikan anonyymin (okei nyt kolmanneksi vikan) kanssa, että ilkeitä kommentteja tulee aina vaikka miten todistaisit, eli äläpä ruoki trollipeikkoa, se vaan kasvaa ja haluaa lisää murkinaa.
  Kokemusta ei ole vanhemmista miehistä, mutta just esimerkiski kirjallisuuden avulla olen tajunnut, että ihan normaalia se on jos reippaasti vanhemmistakin tykkää.
  Toivotan edelleen tsemppiä, joskus rakkaus on vaikeeta mutta on ne ihanat hetket sen arvoisia. :)

  VastaaPoista
 76. Mun mielestä ihmiset jotka eivät osaa muuta kuin haukkua ja olla ilkeitä voisivat painua muualle...Eikö ihminen saa elää omaa elämäänsä ja kirjoittaa siitä...Jos toisia se häiritsee niin sitten voi jättää blogin lukematta...Itse luen tätä ihan mielenkiinnolla ja toivotan onnea sinulle ja toivon että teistä tulee Mikon kanssa onnellisia jos Mikko on eroamassa vaimostaan...Itse ole samanikäinen kuin sinä ja seurustelen itseäni 9 vuotta vanhemman kanssa...
  Ikä on vain numeroita eikä sen pitäisi häiritä suhdetta mitenkään...Jos molemmat ovat onnellisia keskenään niin mikäs siinä...Toivon vain että kaikki sujuu hyvin...Myös Mikon perheen kannalta...
  Itselläni on ollut myös vähän samantapainen kokemus parivuotta sitten ja siitä on jäänyt isot arvet elämääni, koska se mies satutti minua tosi pahasti...Joten toivon ettei sinulle tule käymään samallalailla...Toivottavasti tulet olemaan onnellinen!:)<3

  VastaaPoista
 77. Minusta siinä, että 17-vuotias ja 34-vuotias(anteeksi jos en muistanut ikää oikein, en jaksa tarkistaa) tapailevat, ei toisaalta ole mitään vikaa. Jokainen on vastuussa omasta elämästään, ja saa näin ollen elää miten itse haluaa. Ja tottahan toki suurenkin ikäeron omaavilla henkilöillä voi olla paljonkin yhteistä, kuten sanoit esim. huumorintaju, kiinnostuksenkohteet yms.

  Minua mietityttää lähinnä se, kuinka erilaisissa elämäntilanteissa olette. Olet itse kuitenkin vasta 17-vuotias, eli todella nuori. Sinulla on vielä koko elämä edessäsi, luulisi näiden nuoruusvuosien olevan niitä, jolloin elämästä halutaan ottaa kaikki irti, elää täysillä ja kokeilla kaikkea uutta ja jännittävää. Niin no, ehkä tämä on yksi niitä kokeiluita. Muistan itsekin kun olin sinun ikäisesi, ja vanhempien miesten ihailut tuntuivat uskomattoman hyviltä, sitä tunsi elävänsä. Kaikki oman ikäiset jätkät tuntuivat lapsellisilta pennuilta, jotka olivat vain ja ainostaan pillun perässä. Vanhemmat miehet taas toivat suhteeseen muutakin kuin seksiä - syvällisiäkin keskusteluja, läheisyyttä, uusia kokemuksia. Se tuntui mahtavalta, mutta ikävä kyllä kaikki näistä 'suhteista' päättyivät huonosti.
  Mies taas on töissä käyvä, naimisissa oleva ja vieläpä perheellinen. Hän on jo elämässään kokenut yhtä ja toista, toisin kuin sinä. Mies on jo perustanut perheen, ja uskoisin että hän haluaa jatkaa samalla linjalla(perhe-elämää).

  Voisitko itse todella kuvitella 17-vuotiaana eläväsi miehen + ehkä lapsienkin kanssa kuin kunnon perhe? Eikö sinua todella alkaisi missään vaiheessa kaduttamaan "menetetty nuoruus"?

  Ymmärrän toki tunteesi, sillä onhan rakkaus niin ihanaa. Mutta entä sitten, kun joku meneekin pieleen? Ovathan tämä 'Mikko' ja hänen vaimonsakin olleet joskus onnellisia ja rakastuneita - ovat kuitenkin naimisissa ja perustaneet perheen, mutta silti nyt ilmeisesti eroamassa. Entä jos teille käy samoin? En tarkoita, että niin tulisi automaattisesti käymään, mutta on typerää ajatella että "me elämme ikuisesti yhdessä, onnellisina elämämme loppuun asti", kun niin ei välttämättä ole. Niin kuin sanoit, elämästä ei ikinä tiedä, mitä se tuo tullessaan. Toivon vain, että et takertuisi mieheen liikaa, sillä äkkinäinen pudotus maanpinnalle jonkin asian mennessä huonosti on aika kova ja tuskallinen.

  VastaaPoista
 78. Ja ihan todellako kuvittelet, että mies perheensä jättäisi alaikäisen lapsosen takia? No joo ehkä se hällä joskus voi olla mielesäs, mut tuskinpa vaan. Menis miehellä maine lastennussijana = ei sais tavata omia penskojaan ikinä. Sori, mut tosi asia. Ehkä 10 vuoden päästä asiat ois toisin.

  VastaaPoista
 79. haha ootpas tyhmä muikkeli :D

  VastaaPoista
 80. Oletko oikeasti niin vatipää, ettet tajunnut tätä blogia perustaessasi, että saatat saada aika tulikivenkatkuista kommenttia touhuistasi? :D Ei voi olla oikeasti niin tyhmä, ettei tajua, että tällaisesta aiheesta blogin kirjoittaminen on muurahaispesään sohaisemista.

  VastaaPoista
 81. En arvostele sinua, sillä uskon,että olet ihan aidosti rakastunut ja uskon, että ajattelet Mikonkin olevan rakastunut. Hän ehkä onkin. Mutta haluaisin sinun oikeasti ymmärtävän, että hän mitä luultavammin rakastaa vaimoaan enemmän, eikä tule jättämään tätä sinun takiasi. En tarkoita, etteikö joku mies voisi joskus vaimonsa jättää uuden naisen takia, mutta yleinsä hän sen todella sitten tekee aika nopeasti. Ei siihen vuosia kuluteta. Jos Mikko olisi todella rakastunut sinuun ja haluaisis sinut eikä ketään muuta, hän olisi jo eronnut vaimostansa. Tämä ei nyt valitettavasti vaikuta kauheen hyvältä sinun kannaltasi. Mutta ehkä opit sitten loppujen lopuksi tässä jotain (ellet jää toiseksi naiseksi lopuksi elämääsi) kun löydät oman miehenis kenen kanssa perustat perheen...ehkä hitusen mietit sitten, missä miehesi on kun sanoo olevansa töissä. Karman laki saattaa tulla vastaan silloin.

  VastaaPoista
 82. Eiks sun pitäny jättää vastakommentointi sikseen?

  VastaaPoista
 83. sähän saat kunnon ruttukullia!!!!!

  VastaaPoista
 84. Moi!

  Löysin sun blogin vasta tänään ja oon alottanu alkuteksteistä lukee, mutta päätin että tähänväliin on hyvä tulla kommentoimaan. Eli 1. Älä todellakaan lopeta tätä blogia, musta on superikiva seurata! 2. Mä oon ite sua kylläkin vaan vuoden nuorempi ja juttelen yhden 30-vuotiaankanssa ja on siinä välissä muutakin, vaikka ei samalle tasolle sunkanssa ennätetäkkään että ei me mitään harrasteta :D
  Mutta musta on tosi hyvä että sä osaat kuitenki olla avoin ja kertoo jonnekki näistä sun asioistas, vaikka nää kommentit ei ehkä aina ookkaan mitään positiivisemmasta päästä, silti! Mun mielestä vanhempienkanssa on paljon kivempi olla ja puhua jne, niillä on mielipiteitä enemmän ku jollain samanikäisillä tai muutamanvuoden vanhemmilla. Vaikka täält saakin tyyliin paskaa niskaan, niin sä jatkat hyvin vaa eteenpäin ja ei niistä kannata välittää! <:

  Tsemppii sulle tänkaa, täällä ainekin yksi seuraaja joka on sun puolella!

  VastaaPoista
 85. tuskin kenenkään mielestä teidän suurin ongelma on teidän ikäero. vaan se, että mikko on naimisissa ja jos mikko ois mies se ois jättäny vaimonsa ennen kuin alkoi sun kanssa vehtaamaan. piste. oon pahoillani tyttö pieni mutta lopussa sä oot se johon tulee sattumaan eniten. :/ <3 toivottavasti sul on tarpeeks hyviä ystäviä ympärilläs, joku olkapää mitä vastaan itkeä, joku keneen oikeesti luottaa.
  nään vaan sun kirjotuksissa niin paljon itseäni kun olin nuori.. niin sinisilmäinen, haavoittuvainen, lapsi joka haluaa olla aikuinen.. haluaisin näyttää miten vältät sydänsurut, miten luottaa oikeisiin ihmisiin. mutta kaipa se vain on niin, että jokaisen on tehtävä omat virheensä.
  "viisaat oppii muiden virheistä, normaalit oppii omista virheistään, tyhmät eivät opi mistään"

  VastaaPoista
 86. Voisitko kirjottaa ja vastailla oikeasti suhteen asioista? koka niista ainakin minä olen kiinnostunut. miten kaikki toimii, miten koet asiat, miten mikko kokee suhteen, kui.ka usein näette jja miten kestät?
  kun oikeasti kiinnostaisi mutta koko ajan tulee jotain puolustelua ja muuta. ei ne kiinnosta vaan se mistä aloit alunperin kirjottaa.

  -mimi (:

  VastaaPoista
 87. Voi luoja että on typerä likka :) 3 Jalkaisena voi sanoa että kaikki toi on niin diipadaapaa ja näköjään tehoaa vieläkin sun kaltaisiin tyhjäpäihin. Ei siinä, leuka rintaa vaa ja kohti uusia pettymyksiä.

  VastaaPoista
 88. Ehdotus:älä keskity blogissasi haukkumaan kommentoijia tai osoittamaan että he ovat väärässä.Tärkeintä on että itse tiedät,kuinka asiat ovat.Kirjoitat blogia jotta saisit ajatuksesi purettua,et siksi että saisit lukea tuntemattomien haukkuja.Tämän varmasti tiedät, vaikutat fiksulta ikätoverilta!

  Ja vielä: jos tuntisin sinut ja olisin ystäväsi, tukisin sinua varmasti :)tahtoisin tosiaan olla sinulle olkapää,mutta nyt joudun tyytymään vain toivottamaan sinulle vilpittömästi onnea elämässäsi.

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3