perjantai 30. joulukuuta 2011

Shit

Tänään on paska päivä. Tuntuu että viime aikoina niitä on ollu ihan liikaa, enkä ees osaa tunnistaa syytä miks.
Me voidaan nähdä Mikon kanssa seuraavan kerran vasta ensvuoden puolella. :(

Mulla on alkanu hiipimään päähän kauheesti ahistavia ajatuksia.

Mä vaan haluaisin mennä joka ilta nukkumaan Mikon viereen ja herätä joka aamu sen vierestä. Vaikka se on maailman levottomin nukkuja hampaiden kirskutuksineen, tuhinoineen ja unissaanmumisimineen, mutta silti. Haluun herätä siihen joka aamu et se painautuu takaapäin mua vasten ja nuuskuttaa mun hiuksia ja kuiskii mun korvaan jotain ihanaa.
Haluaisin vaan köllötellä ilman mitään kiirettä sen vieressä sängyssä myöhään iltapäivään asti.

Tälläset jutut on meille todella harvinaista herkkua.

No, tää on tosiaan taas tällänen päivä. Huomenna on jo parempi, vaikka kyllä mä osaan arvostaa jo nyt sitä kaikkea mitä mulla on..Vaikka joskus janoaisinkin vaan lisää. Mutta näin on hyvä, pääasia on vaan se että saan olla Mikon kanssa. Sen kanssa mulla on vaan niiin hyvä olla, se tekee mut onnelliseks.

Huomenna sitten pitkästä aikaa meen juhlimaan kavereiden kanssa, saa nähdä mitä illasta tulee kun meidän porukan viisaat päät lyödään yhteen :D Pitäkää tekin hauska uusivuosi <3

43 kommenttia:

 1. Tätä lukiessani mä taas ajattelin, että vitsit että mulla on ollut hyvää tuuria miesten kanssa.. En ole edes osannut arvostaa vieressä nukkumista, ehkä päinvastoin. Mun mielestä olis kivaa joskus nukkua ihan yksinkin :D. Kukaan mun miehistäni (menneistä eikä nykyinen) ei ole mun tietääkseni pettänyt mua, eikä mun ole edes koskaan tarvinnut epäillä. Ne on ollut vain mun ja tuhissut mun vieressäni joka yö.

  Candy, katseletko sä muuten muita miehiä ulkona ollessasi.. ainiin mutta ethän sä pääse edes baariin vielä..

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, Kannattaa arvostaa, vaikka se niin pieni asia onkin ja monelle ihan itsestäänselvyys. Vaikka tosiaan yksinkin nukkuminen on ihan jees, mutta välillä sitä vaan kaipais tuhinaa viereensä..

  Onhan niitä muita miehiä muuallakin kun vaan baareissa. Jos nyt oikein hyvännäköseen mieheen törmään niin tottakai katson pidempään, mutta ei sen enempää :)

  VastaaPoista
 3. repeen tälle TARINALLE

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, Sääli on sairautta.

  Anonyymi, Voi ei, tarviitko liimaa? :O
  Edelleenkään kenenkään ei tarvitse uskoa mun elämässä tapahtuviin juttuihin. Ymmärrän että on vaikee kuvitella että toiset elää erilaista elämää kun sitä omaa tylsää elämäänsä.

  VastaaPoista
 5. Jos olisin sinä, niin pitäisin kyllä koko ajan silmät auki. Jossain voi olla joku yhtä ihana kuin Mikko, jolla on vähemmän painolastia ja enemmän annettavaa. Joku jolle sä voisit olla ainoa. Sä et tule olemaan Mikolle ainoa koskaan, sillä sillä on lapset (jos ne olis sun, sä voisitkin olla tavallaa ainoa, koska ne lapset olisi osa sua.. nyt ne lapset on osa mikon vaimoa) ja sen vaimokin tulee aina olemaan teidän elämässä. Jos sä olet fiksu, niin pidät silmät auki, vaikka se mitä sulla ja mikolla on olis kuinka ihanaa ja kaunista hyvänsä.

  VastaaPoista
 6. Tää kuulostaa toisinaan todelliselle, ja toisinaan taas sepitetylle. Jos tää on totta, niin sulla on kyllä mielenkiintoinen elämä:) Mut sit jos tää ei oo totta, niin sillon sulla on aika tylsä elämä, koska tämmöstä kirjottelet:/
  Mut eiköhän tää kuitenkin oo totta, ihana blogi (:

  VastaaPoista
 7. Aattele jos sä saat jonain päivänä olla äitipuoli niille lapsille :) Pyykinpesuu, ruuanlaittoo, kiukutteluu, varattuu vessaa, sotkuu. Rakkaut. Perhe-elämää. Te kaikki yhessä, aina. Sä voisit oikeestaa saaha sen kaike!

  Hyvää Uutta Vuotta <3

  VastaaPoista
 8. Kun luin tän jutun niin mulle tuli sellanen tunne et se on oikeesti ihanaa kun siinä vieressä on joku kun nukkuu...Tilaa on kyllä vähemmän mutta on se silti ihanaa kun saa nukkua toisen vieressä ja puhua ja kuunnella ihania asioita ennen nukkumaan menoa...:) Tsemppiä sulle Mikon kanssa ja toivotan hyvät uudet vuodet sinulle...Kyllä sä kestät muutaman päivän...Ja sitten kun taas näät Mikon niin saat taas nauttia sen seurasta oikeen kunnolla...:)
  -JK-

  VastaaPoista
 9. Mua harmittaa lukea tätä. Ymmärrän kyllä että rakastat Mikkoa, se on tullut selväksi. Enkä epäile sitä etteikö Mikko rakastais sua, ei mua siksi harmita. Mutta en tosissani usko enää siihen, että vain rakkaus riittää onnistuneeseen parisuhteeseen, oon viimisen vuoden aikana itse joutunut toteamaan sen. Mutta se miksi mua harmittaa lukee tätä, sä et taida ymmärtää miten paljon parempaa saisit niin helposti. Se on selvää. En haluu ees kuvitella millasta sun elämä on 20vuoden päästä jos jatkat Mikon kanssa...

  Tää on vaan mun mielipide, sä elät elämäs niinku huvittaa. Ja ok, mä en oo maailman paras ihminen saarnaamaan tästä, oon vielä nuorempi kun sä oot. Mut mun korvaan toi sun tilanne kuulostaa niin hullulta, ja siltä ettet pysty oikeesti nauttimaan elämästäs. Onnittelut jos niin kuitenkin on, säälittää silti.

  VastaaPoista
 10. höpöhöpö! olet muka 17-vuotias ja et ole kertonut kenellekään kaverillesi seurustelustasi "Mikon" kanssa !? Tottakai nyt tuonikäiset jakaa bestiksilleen kaiken, ellei nyt ihan yksinäisiä peräkammarin tyttöjä olla :D.

  Muutenkin koko blogis kuulostaa sellaiselta nuorten tyttöjen valistuskanavalta "älä tee näin!".

  VastaaPoista
 11. Mitäs jos Mikko paikkaa vaimonsa kanssa välipäivinä kaiken?
  Tai löytää jotain ihanampaa kuin sinä, jotain mehukkaampaa, jotain kauniimpaa, jotain uhkeampaa, jotain suloisempaa, jotain tyylikkäämpää, jotain älykkäämpää?

  Pettäjät jatkavat pettämistään, sillä se on tietynlainen luonteenvajavaisuus tai sairaus. Mikään ei riitä. Ei vaikka olisi Miss Suomen tai Universumin kanssa.

  Katso kadulla ympärillesi...Kuinka paljon kauniita naisia on keskuudessamme ja joku heistä saattaa olla Mikon seuraava "kulta".

  VastaaPoista
 12. Haluaisin sanoa että mun mielestä on tyhmää kun haukut mikon vaimoa niin paljon. Sun täytyy kuitenkin muistaa ,että se on Mikon lapsien äiti, ja joudut olemaan hänen kanssaan tekemisissä koko LOPPUELÄMÄSI, jos pysytte mikon kanssa yhdessä, koska jos he sopivat yhteishuoltajuuden...
  + hän on nainen, jota mikko joskus rakasti.

  VastaaPoista
 13. Hei!

  Mistäs tämä story löytyy: "Oho, Mikko saanu turpaan vaimoltaa!"

  Eksyinpä minäkin lukemaan tätä blogiasi.
  Oikein minunkin blogeihini sopivia aiheita sinulla, mutta toisella tavalla kirjoitettuna.

  Saa nähdä kuinka kauan seikkailut jonkun Mikko Repolaisen kanssa mahtavatkaan kestää kun nyt ollaan siinä vaiheessa, että Mikko jo saanut turpaansa vaimoltaan. Oliskos sillä kolmannella pyörällä mitään tekemistä tämän asian kanssa - vai väittääkö joku, että ei ole??? Luulisi, että se Mikko hakkaisi sen exänsä! Mutta taitaa se toistaiseksi vielä kuitenkin olla sen nyxä ja jotain ihan sellaista bodybuilderisarjaa, kun mieheensä käy käsiksi eikä päinvastoin... enkä käyttänyt jotain kehonrakennusaineita muskeleidensa rakentamiseksi... niitähän hoitsut saa...


  No, jos kerrankin juoruttaisiin, kun on tämä uudenvuodenaattokin esillä... Kertokaas nyt sitten ihan kuiskaten, että mitäs Mikkoja te nyt sitten tunnette! Olis kiva jos pistäisitte, sellaisia vähän suurempia sosiaalisia eläimiä aikuisten listaan niin nähtäs, että saatasko me ne kiinni housut kintuissa joidenkin pikkutyttöjen uudenvuodenjuhlista ja voitasiin sitten kurittaa ihan julkisesti kaikesta siitä mitä nuo Mikko Repolaiset ovat ikinä tehneet ja mihin lienevätkään syyllistyneet... Ei sen nimen pitäisi miestä pahentaa, mutta ehkäpä sillä on kuitenkin jonkinlainen merkitys...

  Heh, heh...

  Hyvää Uuuta Vuotta!

  Aborttibloggari
  Blogi: abortti.blogspot.com ja muut

  VastaaPoista
 14. Hyvä blogiMietin välillä montako muuta miestä tätä blogia seuraa tai lisäksi myös kommentteja kirjoittelee.Hyvä jos muitakin ja kaiken ikäisiä.Candy.Kysyin jossain vaiheessa mitä tekisit jos itse voisit täysin päättää mitä haluaisit ja milloin?Paljon olen ajatellut miten jaksat ja miten sun tavallaan pitäisi saada elää vapaana ja rehellisyydessä..Paljon menetät kun ette voi avoimesti olla.Jännitys ja salassa tapaaminen taitavat myös palkitatoisella laillaHeitänpä sellaisenkin puolen tähän että voi myös rakastua salailuun,jännitykseen ja se voi olla se suhteen ydin.Nythän otatte daladsa vsin plussat.Miten sitten kun mukaan tulee totuus ja miinuksey.Oikein mukavaa huomista iltaa Candy.Ja hyvää uutta vuotta.Myös kommentoille ja blogia seuraaville.  i

  VastaaPoista
 15. Hampaiden narskuttelu yöaikaan kertoo ahdistuneesta ihmisestä. Onneton mies tuo sinun mikkosi jokatapauksessa on.

  VastaaPoista
 16. Onko Mikko naimisissa? Jos on, mieti ensinnäkin sitä että se tekee aviorikosta kun pettää vaimoaan(perhettään), toiseksi ajattele heidän perhettään, hänen lapsiaan, haluatko riistää heiltä isän. Nykyään on niin paljon avioeroja, että siitä ei voi olla muutakuin surullinen! :( ja lapset on ne jotka erosta kärsii eniten!

  Minusta sun kannattais unohtaa Mikko. Sulle löytyy vielä se Oikea, joka on vapaa sinulle, jolla ei ole perhettä, ja joka ei ole naimisissa!

  VastaaPoista
 17. Edelliseen kommenttiini lisäen aviorikoksesta sun muusta. sukupuoleni: nainen, ikä: 19

  VastaaPoista
 18. voi perse te jotka sanotte että pettäminen on luonteessa ja kerran jos pettää niin aina tulee pettämään. Paskat. Jos löytää elämänsä naisen suhteen ulkopuolella, niin pitäiskö siihen olla tutustumatta "pettäjän" ominaisuuden välttääkseen?

  VastaaPoista
 19. Hei Candy!

  Olen nainen, 29v, onnellisesti naimisissa ja yhden ihanan pienen pojan äiti.

  Muutama pikkujuttu tullut mieleen tässä kun olen blogiasi lueskellut, ja olisi ihan kivaa jos kommentoisit=)

  A) Et halunnut paljastaa millä kokeilit onko Mikko tosissaan kanssasi, koska hän saattaisi itseään tunnistaa.. Mutta et usko että hän tunnistaisi itseään siitä että vaimo on hakannut?

  B) Uskot kaikkeen mitä Mikko sinulle sanoo, vaikka tiedät että hän on taitava valehtelija.

  C) Etkö pelkää että humalassa tulee paljastettua kavereille kuinka rakastunut olet ja keneen...?

  D) Kun tämä blogi tosiaan on levinnyt vähän joka kautta kaikkialle, mitä jos Mikko sen löytää? Vaikka vaimoaan ei rakasta, niin lapsiaan varmasti, ja olet toivonut jopa niiden kuolemaa....

  E) Minkäikäiset Mikon lapset nyt ovat? Kestätkö arkea jos/kun Mikko valitsee sinut ja eroaa vaimon kanssa? Kestätkö jos Mikko on onneton kun ei saa tavata lapsia jos vaimo vaatii yksinhuoltajuutta? Kestätkö jos Heillä on yhteishuoltajuus ja lapset ovat paljon teillä? Kestätkö lasten murrosiän, joka saattaa sisältää syytöksiä sua kohtaan kun rikoit heidän perheensä, veit isän heiltä?

  jne jne jne.... =)

  VastaaPoista
 20. "Onko Mikko naimisissa? Jos on, mieti ensinnäkin sitä että se tekee aviorikosta kun pettää vaimoaan(perhettään), toiseksi ajattele heidän perhettään, hänen lapsiaan, haluatko riistää heiltä isän. Nykyään on niin paljon avioeroja, että siitä ei voi olla muutakuin surullinen! :( ja lapset on ne jotka erosta kärsii eniten!

  Minusta sun kannattais unohtaa Mikko. Sulle löytyy vielä se Oikea, joka on vapaa sinulle, jolla ei ole perhettä, ja joka ei ole naimisissa!" <------ nyt tuli kyllä sellastakin p..... että pakko vähä antaa kommenttia! Jos mikko on naimisissa, niin onko se Candyn vika?! EI TODELLAKAAN OLE, sä olet just niitä säälittäviä akan raatoja, joita oma mies ei enää jaksa katsella, vaan käy muualta hakemassa hyvän mielen, joten kuvittelet, että toinen nainen on tässä asiassa kaiken pahan alku ja juuri. asiahan ei näin ole, jos käytät edes pienesti aivojasi ja mietit tämän asian pari kertaa pääsi sisällä uudelleen, saatat ehkä tulla siihen lopputulokseen, että nainen, jonka kanssa varattu mies pelehtii, ei oo kenellekään tilivelvollinen tekemisistään, eikä näin ollen tee mitään väärin,mutta paljon helpompi on syyttää kolmatta osapuolta, kuin myötnää itselleensä, että on tullut tehtyä jotain suhteessa väärin, koska mies käy vieraissa. ja perheellisenä minäkin tiedän sen, että jos parisuhdetta ei mikään muu enää kuin yhteiset lapset yhdistä, niin sitä on turha jatkaa, LASTEN TAKIA EI KANNATA OLLA YHDESSÄ, koska silloin ei itse voi olla onnellinen ja tämä taas heijastuu lapsiin. että kyllä ne lapset kärsii paljon pahemmin kun joutuvat kuuntelemaan vanhempien tappeluja joka ilta kotona!!

  VastaaPoista
 21. Oon lukenut tätä blogia alusta asti, mutta nyt vasta, lievästi alkoholin vaikutuksen alaisena uskallan tulla kommentoimaan.

  Oon sitä mieltä, että pettäminen on aina väärin. Aina. (En vain kestäisi jos minun kulta tekisi niin. En kestäisi, rakastan liikaa.)

  Jos vaan Mikko jättäis vaimonsa ja olis sun kanssa, missään ei olis mitään väärää. Kaikki olis puhdasta ja selvää. Kaikki olis kaunista. Pudasta. Hienoa. Upeeta.

  Ei sillä etteikö se olis jo nyt: itellä on kokemusta siitä että kaikki tuomitsee ikäeron. Olin 15 ja umpirakastunut 19-vuotiaaseen tuoreeseen poikaystäään. Täytettyäni 16 vanhemmat hyväksyi sen asian. Tai siis äiti, isä oli alusta loppuun asti sitä mieltä, että mies on pedofiili, jos hä katselee tuon ikäisenä pikkutyttöjä, hän teklee sitä 40-vuotiaanakin. Jote ymmärrän. Tosissani.

  Se suhde kaatui mutta muista syistä, ja seurusteltiin me silti yli vuosi.

  Onneksi on nyt uusi ihanana poikaystävä, rakastan sitä <3 Joten voi kyllä, tiedän myös miltä aito rakkaus tuntuu.

  Kaikin puolin ymmärrän sinua enkä missään nimessä tuomitse sinua. Ehkä ainoastaa Mikon pettämisestä, mutta jos häellä on ymmärrettävä syy siihen, niin ei kukaan ole mitään sanomaan vastaan. Haluaisimme vain tietää sen ymmärrettävän syyn.

  Piste.

  VastaaPoista
 22. En tiedä, onko kukaan sattunut kysymään aikaisemmin, mutta nyt kysyn itse: Tietääkö niinsanottu. Mikko sun blokkari kirjotuksesta.. Teillä näyttää olevan eroavaisuuksia, mutta myös olette yhtä herttaisia. Pitäisikö sun silti ajatella enemmän itseäs, tässä tilanteessa se ei olisi pahasta! Lapsiin voi sattua, mutta hankaluudet ja vaikeudet vahvistaa lapsia, kun miettii pitkään..Asiasta ruuvimeisseliin.. Eikö ällötä että sama kyrpä on toisen naisen sisällä pari kertaa viikossa kuin myös sun sisälläs :o? ja tosiaan muista luottaa itseesi!

  VastaaPoista
 23. "voi perse te jotka sanotte että pettäminen on luonteessa ja kerran jos pettää niin aina tulee pettämään. Paskat. Jos löytää elämänsä naisen suhteen ulkopuolella, niin pitäiskö siihen olla tutustumatta "pettäjän" ominaisuuden välttääkseen?"

  Jos löytää elämänsä rakkauden ollessaan jonkun muun kanssa, ei sitä jää rakastunut ihminen elämään parisuhteessa missä ei ole kaikki hyvin yms. Vaan yleensä, tämä rakastunut ihminen eroaa (eikä jää pettämään lisää) ja rakentaa uuden elämän elämänsä rakkauden kanssa.
  Mutta jos, ei olekaan löytänyt elämänsä rakkautta, vaan ehkäpä haluaa vain jännitystä mitä ei enää saa oikeasta suhteestaan, etsii juurikin tällaisen pienen sivusuhteen mitä pyörittää jopa vuosia :)
  Joten, ei pahalla candy, en oikein voi uskoa siihen että tämä Mikko niin innoissaan on yhteisestä tulevaisuudesta.
  Ellei sitten pelkää lastensa tulevaisuuden takia. Onhan Candy alaikäinen, ollut jo heidän tutustuessaan. Joten voipi olla, että jos ja kun vaimo saa tietää, ei oikein järin hääppöiseltä näytä tulevaisuus kun miettii lasten huoltajuuskiistoja.

  VastaaPoista
 24. Olisi parempi, jos estäisit kaikki asiattomat kommentit ja turhat haukkumiset, niin olisi mukavampi lukea ja ehkä saada vastauksia sinulta.

  VastaaPoista
 25. Nyt kun olen tätä mielestäni tarpeeks lukenu, viitsiäkseni kommentoida asiallisesti (niin minäkään en tätä sinänsä hyväksy, koska olin itse "vaimon" asemassa, mutta selvisin voittajana).
  Täytyy kyllä sanoa että ihanan jännältä kuulostaa, tai miten oot tämän saanu kuulostaa. On alkanu tuntumaan siltä että ehkä se olis tosi jännää jos omallekii kohalle sattus. :)
  Tosiaan tää oli mun eka kommentti, että en oo tääl mitää paskaa ladellu. :) Tsemppiä<3

  VastaaPoista
 26. Ihanaa uuttavuotta <3 T. L

  VastaaPoista
 27. En tiedä onko tätä jo kysytty, mutta käyttääkö Mikko vihkisormusta ollessasi sinun kanssasi?

  VastaaPoista
 28. Paljonko olet miettinyt, mitä sinä saat? Ja oletko sen arvoinen? Ansaitsetko sen, vai ansaitsisitko jotain parempaa, enemmän?

  Sinä saat varastettuja hetkiä. Joka kerta, kun Mikkosi koskee sinuun, hänen mielessään häivähtää vaimonsa.
  Joka kerta, kun olette yhdessä, hänen mielessään häivähtää hänen vaimonsa.
  Aamuisin hän herää vaimonsa vierestä, iltaisin hän menee vaimonsa viereen maate.
  Hoitaa vaimonsa kanssa yhteisiä lapsia.
  Sinä odotat kotona ja tuhlaat elämäsi parhaita vuosia tähän epätoivoiseen rakkauteesi.

  Jos Mikko olisi Mies, hän olisi eronnut vaimostaan. Kaikki syyt siihen miksei eroa, ovat tekosyitä.

  Mistäkö tiedän? Olen itsekin rakastanut itseäni joskus niin vähän, että annoin itseni rakastua ja uskoa niihin tuhansiin valheisiin.. Minulla oli suhde ukkomieheen, suhde, joka loukkasi minua, miestä, vaimoa, lapsia. Ja minä luulin, että minulla on siihen oikeus.
  Olihan mies luvannut niin paljon, erota vaimostaan, elää kanssani..
  Jossain vaiheessa ymmärsin, että minä ansaitsen paljon enemmän, paljon parempaa. Minä ansaitsen jonkun, jolle minä olen se ykkönen.
  Jätin miehen, joka ei millään halunnut asiaa hyväksyä.. Kai hän uuden löysi. Jolle luritteli ne samat valheet.
  Ja kuten aina, paha saa palkkansa. Rakastuin, kertakaikkiaan ja täysillä. Olin onnellinen. Harmi vaan, että kumppanini oli näitä petollisia pettäjiä, "ystäväni" näitä petollisia toisia naisia, joille kaikki meni rakkauden (tai sen tunteen) eteen. Jopa ystävyys.
  Niin paljon on rikottuna, niin paljon sirpaleina.
  Minä tiedän mistä puhun, entisenä toisena naisena, pahasti petettynä (kumppanilleni ei riittänyt yksi, hänellä oli kolme minun lisäkseni). Ja silti, hän esitti minulle aina, kuinka minä olen ykkönen, kunnes jäi kiinni. Yhäti hän väitti muiden valehtelevan ja minun olevan hänen elämänsä.. Edelleen olen sitä mieltä, että minä ansaitsen parempaa. Minä olen niin arvokas ihmisenä, naisena, etten ansaitse pettäjää missään muodossa elämääni. Eikä kukaan ansaitse tulla petetyksi.
  Mieti vielä, mitä elämällä on sinulle annettavanaan? Koko elämä.
  Rakkaus, jota ei tarvitse salata. Jonka puolesta ei tarvitse valehdella.
  Rakkaus, joka on kahden ihmisen yhteinen matka, samaan suuntaan, yhdessä.

  Älä usko Mikkosi valheisiin, kyllä hän olisi jo lähtenyt jos lähdössä olisi. Hän olisi jo avoimesti sinun jos niin olisi.
  Hän valitsi vaimon, lapset, perheen. Sinutkin. Kuin lapsi tikkarin, joka katoaa kun sillä on tarpeeksi herkuteltu.

  Tsemppiä! Sinua odottaa se elämäsi rakkaus jossain ihan muualla kuin niissä varastetuissa hetkissä.

  VastaaPoista
 29. "Jos löytää elämänsä naisen suhteen ulkopuolella, niin pitäiskö siihen olla tutustumatta "pettäjän" ominaisuuden välttääkseen? "

  Tutustuminen ei kai ole pettämistä? :D Sitä mitä itse olen lukiessa miettinyt, on just se, että jos sun ja Mikon rakkaus kerran on niin aitoa ja blaablaa, miksi ette voineet odottaa että Mikko päättää avioliittonsa ensin? Sama pätee kaikkiin muihin samankaltaisiin tapauksiin; liitot loppuu ja se on elämää, mutta miksi on niin selkärangatonta porukkaa ettei voi ensin erota ja sitten säätää? Miksi pitää olla niin mulqvist että pettää?

  VastaaPoista
 30. HAHA - sä siis narskuttelet hampaita itse. Bruksismi sopiikin kyllä sun luonteenkuvaan - siis siihen minkä erittäin läpinäkyvästi tarjoilet kaikille netin kautta. Voi sua raukkaa. Käytätkö muuten purentakiskoja öisin vai otatko botoxia bruksismin estämiseksi? Ei kun apua --- se "Mikkohan" niitä hampaita kirskutteli. Älä ole onneton, maanantaina alkaa koulu ja pääset taas fantasioimaan jostakin nuoresta miesopettajasta. Ja tosiaan, "Päivin" mainitsema "Raja" on niin tän esikuva että hahahha.

  VastaaPoista
 31. Jotenkin jäit koskettamaan sydäntäni. Aitinä (44v)ja tyttölapsen äitinä en voi olla ajattelematta että sinua käytetään hyväksi. Tosirakkaus, okei, mutta ei noilla ikälukemilla mitä teillä on. Fakta on se, että olitte rakastuneita tai ette, Mikko on tehnyt rikoksen aloittaessaan aikoinaan seksisuhteen kanssasi, olit silloin alaikäinen. Tosiasia on myös se, että kuten tiedätkin tämä blogisi on levinnyt kulovalkean tavoin ja on vain ajan kysymys milloin virkavalta seisoo ovellanne, joku tai useampi ihminen on jo varmasti selvittämässä henkilöllisyyttäsi. Jos tämä blogi on pelkkää "läppää", niin selviät ehkä pelkillä nuhteluilla, sosiaalitoimeen siitäkin tulee ymmärtääkseni merkintä. Jokatapauksessa olet melkoisessa liemessä, mieti tyttö tarkasti seuraava liikkeesi, voit vielä pelastaa elämäsi.
  Toivon sinulle oikeasti parempaa huomista ja ensi vuotta.
  http://pupulandia.indiedays.com/2011/12/20/sina-et-ole-myytavana/

  Ystävällisin terveisin nimimerkki "erittäin huolestunut äiti"

  VastaaPoista
 32. Onnellista uuttavuotta, Candy! :)

  -Marilyn

  VastaaPoista
 33. Mä en usko tähän blogiin pisaran vertaa. Netti on täynnä tyhjän kirjoittajia jotka keksivät asioita saadakseen vähän huomiota.

  VastaaPoista
 34. Candy, olen ollut samassa tilanteessa, seka naimisissa olevana pettajana, etta sinkkuna naimisissa olevan miehen kanssa. Luin blogikirjoituksesi lapi ja tuli paljon tunteita noista ajoista pintaan, mutta erityisesti nama kolme:

  Ensinnakin, ei sinua kiinnosta mita tapahtuu "Mikon" vaimolle tai lapsille, tai heidan aviolliitollen. Ymmaran sen. Ei minuakaan kiinnostanut, eika kiinnosta vielakaan. En yksinkertaisesti tuntenut noita tunteita joita kaiken jarjen mukaan olis pitanyt tuntea. Mutta, se miksi en koskaan enaa noin tekisi on se etta nuo teot ovat minun perimmaisia arvojani vastaan, siis niita perusasioita, jotka sisimmassani tunnen olevan ne jotka tekevat minusta minut, ja maarittelevat minulle sen mika on oikein ja vaarin. Nuo olivat minulle pahimpia rikkomuksia jonka olisin voisin tehda. Itseani kohtaan. Ja se seuraa minua koko elamani. Muut paasevat sinun heille tekekemista asioista yli. Paasetko itse?

  Toiseksi, huomaan saman kaavan jonka itse kavin lapi, ja jonka varmaan monet pettajat kayvat lapi. Ensin onnen huumaa ja paria voimakkaasti yhdistava salaisuuden pitaminen, 90% hauskaa, 10% ei niin hauskaa. Sitten, todella pian, kaytannon asiat alkavat tuoda draamaa ja negatiivisuutta peliin, ja pian prosenttiluvut ovatkin kaantyneet toisin pain. Sen huomaa selvasti tasta blogista. Mielestani jokaisella joka pitaa tallaisesta sekasortoisesta tilanteesta kiinni, on siihen jokin syy, ja yleensa se on jokin trauma eletyn elaman varrelta.

  Ja ala luule etta se oli teidan maaginen tapaaminen ja kemia joka teidat yhteen vei, ei, se oli Mikon ongelmat kotona. Han tarvitsee nyt ulkopuolista jonka kautta voi purkaa avioliittonsa stressin ja sina satuit paikalle. Se olisi voinut olla ihan kuka muu hyvansa myos. Mikko voi alkaa ratkaista avioliittonsa ongelmia, jotka voivat johtaa uudelleen vaimoon sitoutumiseen, tai avioeroon. Kummassakin tapauksessa suhteenne tulevaisuus on hyvin epavarma. Jos han jatkaa kanssasi, naimisissa tai ei, voit olla varma siita etta avioliiton ongelmat jatkavat hanen mukanaan jossain muodossa, ja suhteenne tulevaisuus on myos siina tapauksessa synkka.

  Onnea elamaasi, kunpa et tekisi niita virheita jotka itse tein.

  VastaaPoista
 35. Candy kirjoitti...

  Anonyymi, Tiedän.

  Ja eikai Mikko muuten olis toisen kanssa suhteessa, jos sen oma avioliitto olis rakastava ja toimiva.
  13. joulukuuta 2011 9.00

  Minkä takia Mikko ei jätä perhettään jos niitten avioliitto ei ole rakastava ja toimiva, ja hän "rakastaa" sua? Ootteko koskaan puhunu teidän tulevaisuudesta? eikö sua yhtään häiritse että oot se kakkonen?

  VastaaPoista
 36. Toivon totisesti ettei tää oo just jotai trollailua koko blogi, koska tää on romanttisinta tositapahtumaa mitä oon koskaan lukenu. Ja vaikka oiski paskapuhetta niin en koe tuhlanneeni aikaa tämän lukemiseen.

  Sä vaikutat kirjoitustes perusteella tosi kypsältä, en osaa sanoa kuitenkaan pelkästään niitten perusteella että onko niin oikeasti. Jokatapauksessa, en uskois sua 17 vuotiaaksi teksties perusteella. Lisäksi kirjoitus on mukavaa luettavaa kun joka väliin ei oo pistetty jotain tyyliin "hihi, tänää näin mun salaraggaan taas <33344 son nii ihanapihanatuitui uuh aah" (tälleen vähän kärjistettynä :D), vaan sitä on juuri sen verran että tajuaa kuinka helvetin rakastunut oot mutta tarpeeksi vähän ettei se ala ärsyttää.
  Jotenkin, nuo sun kirjotukses jostain niin yksinkertaisesta asiasta ku lusikassa olossa sängyllä saa mut aatteleen omaa miehekettäni kuin Jumalana (liitän siis noihin kuvailuihin aina itseni ja poikaystäväni, anteeksi vain :D)
  Arvostan myös tuota elämänasennettasi yleensä, sitä että ei pidä tehdä siitä niin helvetin monimutkaista, vaan olla toisen kanssa niin kauan ku hyvältä tuntuu. Tietty se ei aina oo niin yksinkertaista (nimim. kokemusta on) mutta tuolla tavalla ajattelemalla (vaikeassakin jamassa) saattaa moni asia helpottua.

  Itse olen pettämistä vastaan, varmasti tulisi katkerana haukuttua kumpikin osapuoli jos omalle kohdalle sattuisi. Mutta kuten sanoin, asiat eivät vaan ole aina niin yksinkertaisia. Se että ei hyväksy jotain, ei minusta tarkoita sitä etteikö sitä voisi ymmärtää.

  Tekstiesi perusteella olen saanut erittäin hyvän vaikutelman Mikosta, mutta ymmärrät varmaan etten voi täysin uskoa siihen. Onhan se sentään vastarakastuneen kirjoittamaa tekstiä, ja ehkä et edes uskalla mainita täällä jotain pieniä huonompia puolia hänestä ymmärrettävistä syistä. Vaikka en tunnekkaan sua niin pieni huoli tuli että josko oletkin vain vähän naiivi vastarakastunut teini ja sydämesi särkyykin.

  Toivon että teille ja muille jotka tuossa ovat osallisina kävisi hyvin loppujen lopuksi.

  VastaaPoista
 37. En jaksa lukea kaikkia kommentteja mutta tulipahan sellainen olo, että jotakin haluan kirjoittaa. Itse olin vuosi sitten myös kolmas pyörä, mutta se ahdisti mua liikaa. En halunnut että mies eroaa, koska avioliitto oli niin pitkäaikainen jne. en tahtonut rikkoa perheidylliä. Seurustelun aikana olin varma että mies on kanssani tosissaan ja haluaa mennä naimisiin jne. ja se olikin totta. Tosin itseäni alkoi ahdistaa juuri se että sekaannun toisten elämään niin täysin. Pelkään kovasti että sä joudut putoamaan korkeelta. Sit toinen juttu: sanoit jossakin postauksessas että miks Mikko seurustelis sun kanssa jos sen avioliitto olis toimiva. Joo, totta toisaalta, mutta kyseinen exäni oli jo kihlajaisissaan yltäpäältä fritsuissa jotka eivät todellakaan olleet vaimonsa tekemiä. Tämän hän on mulle itse kertonut. Tuskin parisuhde oli karrella jo kihlajaisissa? En voi kannustaa sua jatkamaan koska mies jota pidin täydellisenä, kertoi minusta vaimolleen eromme jälkeen, jonka jälkeen olen saanut useita tekstiviestejä ja itkuisen pettyneen puhelun. On aika vitun vaikeata kestää tollasta. Oon samanikäinen sun kanssa ja toi oli oikeesti kamalaa kestää. Miehestä tuli saatanallinen, kun jätin hänet ja hän piinaa minua edelleen. Vaimo siltä jo lähti. Oma mielipiteeni on että salarakkaat eivät ole vaihtoehto, vaan miehen pitää todellakin pystyä eroamaan vaimostaan jos pystyy pettämäänkin. Mut sua en oikeestaan syytä. Se mies itse päättää onko uskollinen vai ei. Sä et ole luvannut sen vaimolle mitään. Mut pliis, oo kuitenkin varovainen. Moni kakku päältä kaunis... Sitä voi helposti ajatella olevansa kypsä erottamaan tosirakkauden ja pilluhaukan, mut totuus ei aina oo se mikä tuntuu oikeelta.

  VastaaPoista
 38. Haha.... no nysse selvis mistä päin sinä oot... ja kuka tietokoneesi omistaa... Aijai... No vielä pitää rämpiä niin osaa tälle "mikon" vaimokkeelle kertoa kuka oikein olet.
  Paikkakuntasi ja etunimesi on selvillä, vielä sukunimi niin johan alkaa lyyti kirjoittaa...
  Happy end :)

  VastaaPoista
 39. vittu oot sairas ja ihan hirvee. etkö tajua että miehen lapset kärsii ? mies haluu susta vaa vähä kisakireetä reikää ku vaimo taitaa olla jo vähä löysänä. se sun "miehes" ostelee sulle sen takia et tuntisit olos rakastetuks vaikka sitä sä et todellakaa oo. t. riina

  VastaaPoista
 40. laittakaas julkisella esille miltä paikkakunnalta ja minkä nimisestä henk kyse. Johan siinä alkaa kaikki paikkakuntalaisetki laskeen yks plus yks niin saadaan vaimokkeellekkin viestiä..

  VastaaPoista
 41. Aika oksettava asetelma minusta.. Ihan vaan jo se, että mies nai kahta naista samoissa lakanoissa, kaks eri naista nukkuu samalla tyynyllä eikä toinen naisista edes tiiä sitä. Kaikkea hyvää, mun yleinen mielipide tästä on HYI.

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3