lauantai 24. joulukuuta 2011

Maailman paras joulu!
Pahoittelen jo alkuun jos tekstissä ilmenee kauheesti kirjotusvirheitä, sillä jostain syystä päätin tulla kirjoittamaan tänne, vaikka oon jounu terästettyä glögiä liikaaa :D Mutta yritän parhaani tän kirjotuksen kanssa!

No kuitenkin, meillä oli Mikkosen kanssa inana ilta <3 Askartelin sille niitä lahjakortteja parin muun lahjan lisäks ja se tykkäs tosi paljon! Sanotaanko vaikka näin, että yksi korteista tuli jo käytettyä ;D
Ite sain murulta kaikkea kivaa, mm. hajuveden, kalliin (ja seksikkään!) alusvaatesetin ja kosmetiikkaa.
Mikko sano et aikoo järjestää meille kylpyläloman jossain vaiheessa myös yhtenä lahjana. Ihanaa!

Huomenna sitten -tai no oikeastaan tänään- vietän Joulua toisen kerran perheeni kanssa, mutta en usko, että se vetää vertoja meidän joulunviettoon Mikon kanssa. Vaikkei meillä ollut pöytä koreana jouluherkuista ja kaunista joulukuusta, toistemme seura, joululaulut ja parit jouluherkut teki mun joulusta maailman parhaan ikinä!

Ihanaa Joulua kaikille lukijoille, pitäkää rakkaistanne ja läheisistänne hyvää huolta ja nauttikaa joulun taiasta <3


PS: Netissä kiertää kuva, jossa on muka mun kasvot, mutta valitettavasti joudun toteamaan, ettei kuvassa esiintyvä naikkonen ole minä :( 
Jos olet kuvan tyttö, ota muhun yhteyttä - mulla on kuvan muokkaajan ja levittelijöiden nimimerkit ja tiedot tallessa jos haluat pistää asian eteenpäin. 
Aika paska juttu nimittäin liittää täysin syytön ihminen tähän mukaan ja levitellä sellasta paskaa ympäri nettiä. 

Pps; Kello on oikeasti kohta yks yöllä, en oo saanu aikaseks vaihtaa bloggeriin oikeaa kellon aikaa...

61 kommenttia:

 1. voisitko linkata sen kuvan tähän, jotta pääsee tarkistamaan onko ite siinä :D:DD:D:

  mut on toi kyl ihan perseestä laittaa täysin asiaan kuulumaton ihminen kärsimään..

  VastaaPoista
 2. Ano, se kuva löytyy edellisten postausten kommenttilaatikosta.. En viiti alkaa sitä tähän erikseen levittelemään.

  VastaaPoista
 3. Pelästyinkin jo vähän kun susta ei ollut kuulunut mitään.. :) Hyvää joulua sulle ja Mikolle! Ja tsemppii sulle<3

  VastaaPoista
 4. Aika hyvin esität :D

  VastaaPoista
 5. Eiks oo aika riskialtista mennä kylpylään Mikon kanssa? JOS siellä kuitenki sattuu olemaan sun tai Mikon tuttuja, eihän sitä koskaan voi tietää.....

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, Hih, miksi pelästyit? :) Rauhalliset Joulut sinne kans ja kiitos tsempeistä <3

  Anonyymi, Aijaa, mitä esitän? :)

  Anonyymi, Nojoo onhan se. Tarkotuksena olis kyllä kuitenkin mennä niin kauas, ettei siellä pitäis ihan heti törmätä yhteenkään tuttuun.

  VastaaPoista
 7. Koko päivän kyylänny et tuleeko uutta postausta ja mäkin jo pelästyin et ootko kuollu...(aika kaukaa haettu..) Mut ihanalta kuulostaa sun joulus ja kaikkee hyvää sulle ja Mikolle!+ Hyvää joulua!=)

  VastaaPoista
 8. Jännnä toi kylpyläreisssu. Meinaatteko olla siellä niin kuin oikea pari? :) Siinä ainakin näkee sit miten ihmiset reagoi teihin, vaikka ei ne teitä tietenkään tunne. (Vaikka tuskin ne mitenkään erikoisesti reagoi.. saati et sä siitä välittäisitt). :) Hyvää joulua!

  -W

  VastaaPoista
 9. Hauskaa joulua sulle Candy, ja kiitos mielenkiintoisesta blogista ;)

  VastaaPoista
 10. Sun ei kannattais kyllä humalassa tänne kirjotella. Glögihuuruissas pian paljastat itestäs jotain sun henkilöllisyyteen liittyviä faktoja.

  VastaaPoista
 11. Moikka! Olet nyt muistaakseni pariin otteeseen kehunut (tai vai todennut?) "Mikon" olevan hyvin toimeentuleva ja nyt lahjalistauksestasi silmään pistää alusvaatesetin kalleuden korostaminen. Seksikkyyden olit laittanut sulkuihin joten se lienee toissijainen ominaisuus? Ensimmäisiä kertojako saat seurustelu/seksikumppaniltasi tuon hintaluokan lahjoja? Pointtini on siis pohtia lisääkö "Mikon" varakkuus (?) hänen viehätystään, vanhempien miesten varallisuudella kun on usein tuollainen vaikutus. En siis väitä että olisit hänen kanssaan rahan takia, mutta olisitko jos "Mikko" olisi hyvin pienituloinen eikä hänellä olisi varaa ostaa sinulle yhtään lahjaa? Ei, en ole kateellinen, minulla ei ole rahasta puutetta, kunhan pulpahti mieleen tällainen ajatus.
  Hyvää Joulua kaikesta huolimatta *<:-)
  .Nainen 20

  VastaaPoista
 12. oot nolo ja säälittävä

  VastaaPoista
 13. Hyvää joulua sinne sulle ja tsempit kans täältä! :) -E

  VastaaPoista
 14. Suomi on niin pieni maa että missä tahansa voi törmätä tuttuihin tai sukulaisiin.

  VastaaPoista
 15. Ei se kuva auennu? se oli vissiin poistettu

  VastaaPoista
 16. Ootko ihan vitun tyhmä? ENSINNÄKIN, asiaa EI ole järkeä laittaa eteenpäin, ellei vartavasten halua mennä tuhlaamaan sinivuokkojen aikaa. Suomen lain mukaan toisen henkilön kuvan levittäminen ei ole rikos, jos se kuva on jo valmiiksi netissä. Tosta ei saa väännettyä edes kunnianloukkausta, koska suomen laki ei tunne nimimerkin takaa tapahtuvaa "kunnianloukkausta". Eri asia jos keississä kaikki olis esiintyneet omilla nimillään.

  Toiseksi, oon edelleen melko varma, että sinä se siinä kuvassa olit. Olis ollyt paljon epäilyttävämpää, jos et olis julkaissut koko kommenttia. Sillon ihmisten epäilykset olis herännyt - miks et julkaissut kommenttia, siksikö että oot siinä itse? Sulle paljon edullisempaa julkaista kuva ja väittää ettet ole siinä.

  Nojaa. Typerä tyttö joka tapauksessa, harrastat salasuhteita ja sitten vielä kuvittelet tekeväsi kuvasta poliisijutun, vaikket näköjään tiedä laista tuon taivaallistakaan.

  VastaaPoista
 17. Moikka, pistin tonne toiseenkin postaukseen nämä samat kysymykset, mutta et vastannut niihin, niin pistin vielä uudestaan. Toivoisin, että vastaisit, koska nämä oli itselle semmosia kysymyksiä mitä mietteisin, kun olin samanlaisessa tilanteessa :)
  Hyvää Joulua !

  Ajatteletko ikinä teidän ikäeroanne ? Tai varmasti ajattelet, mutta sitä, mitä kaikkea se merkitsee. Kun itse et varmastikkaan halua perustaa vielä noin nuorena perhettä ja hän taas on siinä iässä, että alkaa jo olla aikalailla viimesiä aikoja hankkia lisää lapsia. Eikä hän välttämättä haluaisikaan lisää lapsia.

  Entä ajatteletko sitä, että sinulla on koko elämä vielä edessä ( uran suhteen, perheen perustaminen, muuttaminen pois kotoa yms. ) ja hän taas on tavallaan jo "elänyt elämänsä " (eli perustanut perheen, mennyt naimisiin, luonut uransa ja ostanut talon yms. ). Elikkä olette ihan eri elämäntilanteissa, hän on kokenut jo tämän kaiken, mikä myös sinun tulisi kokea, mutta hänen kanssaan et sitä välttämättä saa koskaan kokea. Tai jos niin hyvin kävisi, että oikeasti joskus perustaisitte sen perheen, niin se ei olisi koskaan samallaista hänelle kuin sinulle, koska se olisi sinulle se ensimmäinen kerta, hänelle jo liiankin tuttua.

  Toivotko koskaan, että olisitte samanikäisiä, että olisitte tavanneet niin, että olisitte molemmat 17v. ja aloittaisitte perustamaan yhteistä elämää ja perhettä?

  Entä jos te sitten perustaisitte sen perheen joskus, kestäisitkö ajatella, että hän kyllästyisi ehkä myös sinuunkin ja miettisit vain, että mahtaako hän olla oikeasti "työmatkalla".

  VastaaPoista
 18. oii kiva postaus!! oikeesti toivon että asiat selviää, ja saat joskus olla mikon kanssa ihan kahdestaa, salailematta mitään :)) !! ja hyvää joulua myös sinne :)

  VastaaPoista
 19. Miten sä testasit Mikkoa, kun et viime postauksen kommenteissa sitä kai paljastanut ? Mielenkiintonen blogi ja nii. :)

  VastaaPoista
 20. Tälläsen mahdollisuudet "onnistua" on hyvin pienet, ja todennäköisemmin Mikko valitsee perheensä jos joutuisi tähän tilanteeseen. Mikon ja vaimon suhteessa on paljon isompia tekijöitä kuin teidän. Yhteinen perhe, asuntolaina, sukujuhlat, työkuviot jne se ns ARKI minkä Mikko ja kaikki siellä ns toisella puolella jakaa - kaikki se mihin sinä et kuulu - se on paljon helpommin valittavissa, koska sen kaiken muuttaminen ja purkaminen on todella työlästä, vaikeaa... Toivoisin että tämä laantuisi sinun puoleltasi, jolloin sinä haluaisit lopettaa tämän, jolloin tilanne rauhoittuisi ja Mikko painuisi kotiinsa. Tuntuu, että Mikko tarvitsisi ammattiauttajaa tj selvittämään omia tunteitaan, todennäköisesti mies on kovassa tunnemyrskyssä tai ainakin sekaisin kaikesta tapahtuneesta. Todennäköisesti hänellekin on iso juttu, että yhtäkkiä hän tajuaa olevansa tilanteessa, että hän on suhteessa ala-ikäiseen tyttöön.

  Missä kohtaa puhuu rakkaus, missä kohtaa järki? Pitääkö elämä elää järjen vai tunteiden sanelemien valintojen kanssa, vai pitäisikö pyrkiä valitsemaan molemmilla? Näiden valintojen kanssa me kaikki painiskelemme.

  Ei ole mitään järkeä, että ihmiset käyvät täällä haukkumassa sinua. Eikö meillä kaikilla ole omiakin vikoja? Mikko on sanellut tämän, näin katson, sillä teidän molempien on helppo tehdä vaikutus toiseen. Tarjoatte todennäköisesti molemmat toisillenne jännitystä ja hulluttelua, kaikkea sitä mitä ARKI ei välttämättä tarjoa.

  Usko minua, tiedän mitä paskaa tällainen tekee... Mikäli tämä tulee julki, monen ihmisen suhtautuminen tulee muuttumaan sinuun hyvin paljon. Vanhempiesi, sukulaisiesi ja ystäviesi suhtautuminen: oletko valmis että saatat joutua hankkimaan uudet ystävät jne - koska fakta on, mikäli esim ystäväsi alkavat vierastaa sinua, ne voivat alkaa karsastaa seuraasi:( Näin on minulle käynyt. Lopulta paras ystäväni sanoi, ettei enää halua nähdä ja olla yhteyksissä, koska olen muuttunut niin paljon ja ettei pysty hyväksymään vanhempaa poikaystävääni.

  Kun olin kaiken jälkeen valinnut aina "rakkauden", vanhempi mies jätti minut. Tuli ARKI ja tuli uusi viehättävämpi nuorempi tyttö.

  Mutta minä en voinut enää palauttaa välejä vanhempiini, sukulaisiini enkä ystäviini. Isomummolle olin loppuun asti "nuori hupakko" tai "nuori huora". Isäni ei puhu minulle vieläkään. Kukaan entisistä ystävistäni ei palannut, vaikka yritin.

  Sanoisit mitä tahansa, sinä et pysty tietämään, miten tämä loppuu ja se voi loppua todella hyvin ja kauniisti tai päinvastoin todella todella surullisesti:(

  Sinä päätät.

  VastaaPoista
 21. Ihan mielenkiinnosta, mitä aiot sanoa kun vanhempasi/kaverisi huomaavat uuden hajuvetesi/alusvaatteesi/kosmetiikkasi? Vai salailetko niin että peset itse alkkarisi (mikä seksikäs sana :D) ja kosmetiikkaakin käytät vain Mikon seurassa? Tai siis kyllähän kaikille silloin tällöin tulee lahjoja joita ei toivoisi kaikkien niin huomiovan ja esittävän kysymyksiä, mutta olisihan se sinulle sääli tällaisen takia joutua kiusallisiin tilanteisiin ;)

  VastaaPoista
 22. entä jos joku lukija onki siel kylpylässä samaan aikaa ja tunnistaa teiät? :D sitte aika helposti levii tieto siitä keitä ootte...

  VastaaPoista
 23. Toivon, että kaikki sujuu parhain päin. Itse olin vuosia sitten samassa tilanteessa, tosin mies jätti avovaimonsa ja muutti pian luokseni. Tunsin löytäneeni elämäni rakkauden, vaikka aina ei helppoa ollutkaan. Onni ei montaa vuotta kestänyt, kun hän kuoli ja sen jälkeen olen ollut katkerana yksin. Toivottavasti asiat sujuvat teillä paremmin.

  VastaaPoista
 24. Ano: jooh vaikka joku lukija oliskin siel samaan aikaan kun candy ja mikko nii ei niitä tunnistais.On niin monta muuta pariakin suomessa jossa mies on vanhempi/vanhemman näkönen kun tyttöystävänsä ja kukaan ei tiedä minkä näköisiä mikko ja candy on.et joo ei tunnista.
  Mutta jos tosiaan meette candy sinne kylpylään, niin: Pitäkää hauskaa!

  VastaaPoista
 25. Anonyymi kirjoitti...
  entä jos joku lukija onki siel kylpylässä samaan aikaa ja tunnistaa teiät? :D sitte aika helposti levii tieto siitä keitä ootte...

  ^^toi on muuten ihan totta, koska en usko että suomessa on kovin montaa noin isolla ikäerolla varustettua pariskuntaa ja lisäksi vielä kylpylälomalla samana viikonloppuna! eihän siitä teidän asuinpaikkaanne selville saisi mutta ulkonäkö selviää, ja kyllä se taas vähän ratkoo tätä teidän salattuja henkilöllisyyksiä.

  mutta menkää! :D haluun tähän blogiin mahollisimman paljon jänniä käänteitä, oli ne sitten sulle negatiivisia tai positiivisia!

  VastaaPoista
 26. hei te ketkä tossa kuvajupakassa epäilette, että blogin kirjoittaja on oikeasti kuvassa - pidättekö häntä ihan tosissanne niin tyhmänä, että paljastaisi naamansa tuollaisessa yhteydessä? :D ei varmasti ota pienintäkään riskiä siiitä, että naama yhdistetään tilanteeseen, edes tuon en-se-minä-ole-"valehtelun" muodossa.

  VastaaPoista
 27. Ihmiset pliis, JOULURAUHA! Eli menkää valittajat jonnekkin muualle, ettekö näe/osaa lukea että Candy on Mikon kanssa ONNELLINEN?! Joten pliis, hankkikaa oma elämä.
  Candy, kiitos mielenkiintoisesta blogista! :)
  Sekä hyvää joulua ja kaikkea hyvää!<3

  VastaaPoista
 28. Musta tuntuu, että suurin syy siihen, miksi sun blogia epäillään feikiksi on se, että kirjoitat niin pirun koukuttavasti! Tätä on vaa pakko seurata ja jotenki sun teksti on tosi elävää.. Jos ootkin joku kirjailija, joka tekee jotain taustatyötä? ;D Mutta no siis tosi mielenkiintoinen aihe ja itse uskon kyllä, että puhut totta. Musta on lapsellista tulla sua tänne haukkumaan, pitäis osata sanoa mielipiteensä rakentavasti.. Itse en kyllä yhtään hyväksy ns. varatun "viemistä" ja musta on kamalaa, että Mikon lapset joutuvat sitten kärsimään... :( Teillä on myöskin iso ikäero, joka toki tasaantuu sitten viimeistään kun ylität sen kahdenkympin rajan, ainakin mun mielestä :) ja kyllä tunnen pareja, joilla on todella iso ikäero (yli 1o vuotta)eikä se mies ole niissäkään mikään sairas pedofiili, että ehkä Mikkokaan ei ole. Joskus vaan ihmiset on tehty toisilleen eikä siinä ikää silloin tuijoteta. No joka tapauksessa toivon oikeasti, että kaikki päättyy hyvin! Jatka kirjoittamista, koska kuten jo sanoin blogisi on tosi mielenkiintoinen!
  Ja vaikka anonyymina kirjoittelen niin ikä on kuitenkin 17 ja sukupuoli nainen :)

  VastaaPoista
 29. Kyllä sinä olet siinä kuvassa. Olisi epäilyttävää, jos olisit poistanut kommentin, jossa kuva sinulle linkattiin tai jos et olisi noteerannut sitä mitenkään. On helppoa väittää, että siinä on joku muu, mutta ei mene läpi.

  Anteeksi, olen ilkeä, mutta toivon oikeasti, että tuo teidän juttune paljastuu, koska silloin Mikko joutuu tekemään valinnan, eikä leiki sekä sinun että avovaimonsa tunteilla. Uskomaton mies kyllä, toivottavasti jäätte kiinni.

  VastaaPoista
 30. Itse henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että ihminen saa pitää blogia mistä vittu itse haluaa. Eikö kellään ole elämää jos joutuu tulee tänne dissaamaan/arvostelemaan sitä. Jos pitäisit itse nettipäiväkirjaa joka sattuu vaan leviämään tuhansille ihmisille, niin haluaisitko että tod näk joku keskenkasvuinen teini/petetyksi joutunut katkeroitunut vaimo tulee kirjoittelemaan omia ''helvetin'' nohevia mielipiteitään asiaan josta tietää vaan siivun verran mitä täällä lukee?

  Mut pointtina niin menkää itteenne oikeesti, toi on jo lapsellista. Mua nämä teidän nohevat mielipiteenne lähinnä naurattavat koska ne ovat lähinnä säälittäviä mutta blogin pitäjää välttämättä ei.

  OLEN PUHUNUT KIIITTOOOS.

  VastaaPoista
 31. Olen tavannut näitä ison ikäeron pariskuntia kun he ovat jo "vanhoilla hyvillä päivillä". Vaimo on viel' virkeä ja työssäkäyvä, mies vanha, muistinsa menettänyt ja raihnainen. Vaimon silmistä paistaa se väsymys ja epätoivo, toki samalla myös rakkaus miestä kohtaan. Eräs totesi minulle, että kumpa olisi joskus ollut viisaampi. Niimpä niin. Nuorena se vanhempi mies on niin cool ja kokenut, myöhemmin pissantuoksuinen käppyrä.

  Mutta tuskin sinua kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 32. ei vittu mä tunnen sut..

  VastaaPoista
 33. Niin turha Cindylle on enää järkeä takoa ja haukkuminen nyt on alunperinkin ollut typerää...

  VastaaPoista
 34. nauran. ketä vittu kiinnostaa jos siinä kuvassa ois tän blogin pitäjä?:D ei ainakaan mua. minusta on niin hienoa että tää blogin pitäjä uskaltaa tulla kertomaan tätä tänne; niin monelle lukijalle. Myös tän blogin aihetta epäillään ei aidoksi...no, se on jokaisen oma mielipide onko tämä totta vai ei. Minä uskon siihen että tämä on totta. Olen lukenut blogia jo vähän aikaa ja tää on mielenkiintoinen;D mut joo...hyvää uutta vuotta(:

  VastaaPoista
 35. toinen kolmas pyörä ;)25. joulukuuta 2011 klo 19.58

  Voi teitä ilkeitä anonyymejä : D Hankkikaa elämä.
  Oli feikki tai ei, mielenkiintoinen blogi! Onnea teille ;)

  VastaaPoista
 36. tuli vaan mieleen, että olis vähintäänkin mielenkiintoista, jos Mikon vaimo eksyis blogiisi, selailis vähän ja tajuais yhtäläisyydet miehensä poissaoloista kotoa ja sun ja Mikon tapaamisista :D en oo tuomitsemassa sua, ymmärrän että kun se oikea tulee eteen, niin ei siinä mietitä onko se varattu vai ei (:

  VastaaPoista
 37. !AGENTTTI kirjoitti...

  hei te ketkä tossa kuvajupakassa epäilette, että blogin kirjoittaja on oikeasti kuvassa - pidättekö häntä ihan tosissanne niin tyhmänä, että paljastaisi naamansa tuollaisessa yhteydessä? :D ei varmasti ota pienintäkään riskiä siiitä, että naama yhdistetään tilanteeseen, edes tuon en-se-minä-ole-"valehtelun" muodossa."


  Eipä oo blogin pitäjä mitenkään älykäs näyttänyt olevansa aiemminkaan :DDD

  VastaaPoista
 38. Voi herranjestas. Jos alatg seurustella oman ikäisesi kanssa, ja hän joutuu onnettomuuteen ja halvaantuu, pitäisikö silloinkin katua että olisinpa ottanut sen naapurin Erkin, se kun pysyy omilla jaloillaan eikä sitä tartte hoitaa? Voi jeesus nyt. Eli tää on tarkoitettu tolle joka vinkuu että nuorena vanhempi mies on kiva ja sen jälkeen siitä ei oo mitään iloa ja hyötyä, eikö näin voi käydä kenelle tahansa iästä riippumatta? JA kirjoittaja, jatka juttua pian, ja lopettakaa nyt toi lapsellinen "OOT HUORA JÄTÄ SE KAMALAA HIRVEÄÄ SAISIT KUOLLA" -vittuilu..

  S

  VastaaPoista
 39. Oke, oon nyt lukenu sun blogia jonku aikaa, ja pakko nyt on todeta, et tää ei varmasti oo totta. Ei kukaan vaa oo noin tyhmä :D Haloo hei.

  VastaaPoista
 40. Kuinka hiton sokea se Mikon vaimon täytyy olla ettei muka epäile mitään? Vai miten lyhyitä nää tapaamiset on... Meinaan jos mies on kovinkin usein useita tunteja teillä tietymättömillä.
  Toisaalta jos Mikko on hyvinki varakas niin ehkä vaimoakin kiinnostaa vaan se raha :D

  VastaaPoista
 41. Oon onnellinen sun puolesta, ku täällä ei käy enää paljoa niitä jotka sua haukkuu:)

  VastaaPoista
 42. Eksyin sivustolle.Herättää ajatuksia,mielipiteitä,tunteita.Monenlaisia.Itse näen hyvänä että Candy on blogin laittanut.Ja kirjoittaa siihen avoimesti ajatuksiaan.Näen meidät lukijat myös peilinä tähän suhteeseen.Tällaista aluksi.Candy.Jatka kirjoittamista.Itse ainakin haluan suhtautua tähän rakentavasti.Vaikka eri mieltä jostain olisinkin.Tai koko asiasta ja suhteesta.Olla täällä taustalla.Lukea ja tuoda oma mielipide esille.Rakentavasti.Nimenomaan.Candy.Olet matkalla.Itseesi.Tunteisiisi.Rakkauteen.Kelpaavuuteen.En nyt vielä ota kantaa Mikon motiiveihin.Candy.Mitä kuuluu nyt.Tsemppiä.

  VastaaPoista
 43. AH NAM !! saat kunnon ruttukullia onnee sulle!

  VastaaPoista
 44. Jotenni tämä blogi on aika huvittavaa viihdettä. :)

  VastaaPoista
 45. ''Luuletko tosiaan että mikko valitsee ennemmin sinut ku oman vaimonsa/perheensä'' PLAPLAA PLAAA!

  LUULETTEKO TOSISSAAN ETTÄ MIKKO VALITSISI VAIMONSA SITTENKI JA PYSTYISI ELÄMÄÄN TÄN ASIAN KANSSA LOPPUELÄMÄN SALATEN SEN VAIMOLTAAN.

  Luulempa että asia menee niin, vaikka mikko päättäiski yhtäkkiä valita vaimonsa niin tää ''salasuhde'' tulisi vaimon tietoon kuitenki.
  siinä vaiheessa mikon vaimo ei ehkä halua jatkaa mikon kanssa.

  JA ETTÄKÖ TÄMÄ JATKUISI MONTA VUOTTA?
  luulempa ettei! mikko on sen verrana fiksu mies!

  AI MISTÄ TIEDÄN?
  no tiedämpä vain!

  Joten onnittelit Candy, olet saanut itsellesi hyvännäköisen ja kokeneen vanhemman mihen ;) onnellista loppu elämää teille!

  VastaaPoista
 46. Toi "sun" kuvas on varmaan tehty niinkin yksinkertaisella jutulla, kuin painettu "prt sc" siinä sun profiilikohdassa ja sitten menty painttiin ja painettu "ctrl" plus "V" ja lisätty vaan siihen profiili kuvaan päälle jonkun tyttö paran kuva, ja sitten ladattu kuva nettiin. Että jippiii, näin yksinkertaista se on väärentää kaiken näköistä.

  Ihan vain tiedoksi kaikille anonyymeille nimimerkillä """Siis todellakin on sun kuvas, ei vissiin millään paintilla pysty tollasta tekemään"""

  Hyvää jatkoa sulle ja Mikolle :)

  VastaaPoista
 47. """Olen tavannut näitä ison ikäeron pariskuntia kun he ovat jo "vanhoilla hyvillä päivillä". Vaimo on viel' virkeä ja työssäkäyvä, mies vanha, muistinsa menettänyt ja raihnainen. Vaimon silmistä paistaa se väsymys ja epätoivo, toki samalla myös rakkaus miestä kohtaan. Eräs totesi minulle, että kumpa olisi joskus ollut viisaampi. Niimpä niin. Nuorena se vanhempi mies on niin cool ja kokenut, myöhemmin pissantuoksuinen käppyrä.

  Mutta tuskin sinua kiinnostaa :)"""

  Haluaisin vielä tähän sanoa, että minun mammani on naimisissa itseään tasan 23 vuotta vanhemman miehen kanssa, joka siis kärsii muistisairaudesta ja tarvitsee 24h hoitoa, ja niin ikään haisee pissalle, mutta tuskin mammani vaihtaisi päivääkään pois tämän miehen kanssa. Tietenkin se on rankkaa, mutta se kuuluu elämään. Sellaista nyt vaan käy, eikä kannata ajatella 17-vuotiaana, että "kun olen 60 niin mieheni kärsii muistisairaudesta, ja mitä sitten ja mitä sitten..."

  Ehkä naurettavin kommentti mitä olen tähän asti lukenut.

  VastaaPoista
 48. Olen seurannut blogiasi ;) minusta sinun ei kannata kertoa Mikolle että kirjoitat blogia. Sinulla tulee olemaan iso päätös edesssä sitten tulevaisuudessa otatko Mikon ja rikot heidän perheen vai jatkat elämääsi eteenpäin sillä et voi koko elämääsi olla näin :::: Mutta se vasta tulevaisuudessa :D

  VastaaPoista
 49. Jatka samaan malliin kun tähän asti!!
  Elämä heittelee ihmeellisesti moniin omituisiin tilantesiin ja tapahtumiin. Tämä kuuluu niihin! Seuraa sydäntäs ja jos vastapuoli haluaa joskus eroon susta niin sopeudu tähän :)
  Jos homma jatkuu niin anna mennä täysillä koska sulla ei oo mitään menetettävää vaikka vastapuolella on. Vastapuoli ottaa riskinarvion omista tekemisistän joten jos sun kanssa jatka niin se ei oo sun ongelma nyt ;)
  Onnea jatkoon X

  VastaaPoista
 50. On kyllä mielenkiintosta seurata mihin tää tilanne kehkeytyy =D

  VastaaPoista
 51. Musta oot aivan ällöttävä. Oma isä jätti mut, sisareni ja äitini 20 v nuoremman tytön takia. Lopeta tää hyvän sään aikaan huora.

  VastaaPoista
 52. http://i39.tinypic.com/55l47n.jpg

  "Aika paska juttu nimittäin liittää täysin syytön ihminen tähän mukaan ja levitellä sellasta paskaa ympäri nettiä." eli et oo ite pistäny tota kuvaa blogloviniin?

  VastaaPoista
 53. http://i39.tinypic.com/55l47n.jpg

  kuva on kyllä feikki, jonka huomaa ihmiset jotka käyttää bloglovinia.
  esimerkkinä:

  http://www.bloglovin.com/fi/blog/1406024/no-fashion-victims < noiden postauksen vieressä on print screen kuva, eikä mikään käyttäjän lisäämä kuva itsestä.

  VastaaPoista
 54. Juuri olin samaa kommentoimassa tähän ku ano aikaisemmin, eli bloglovinissa ei todellakaan oo kirjottajien naamat siinä kuvassa..

  Jos joku näkee noin paljo vaivaa tollasen eteen nii vois sit samalla perehtyy sivustoonki kunnolla :)

  VastaaPoista
 55. ööö missäs mikon vaimo ja lapset ajattelivat tämän olevan jos hän vietti joulua kanssasi??? eivät varmaan kaivanneet häntä varsinkaan lapset, joulu kun on perhejuhla näin yleisestä näkökulmasta ajateltuna

  VastaaPoista
 56. äskeinen kommentoija, anteexi en huomannutkaan tuota edellistä postausta lukea enkä katsoa päivämäärää/kellonaikaa niin tarkkaan, ennenkun kommentoin eli ilmeisesti vietittekin jouluanne jo edellisenä iltana

  VastaaPoista
 57. Pahoittelut, mutta sulla taitaa olla vähän päässä vikaa, jos oot jouluaattonkin vuoltanut tänne mielikuvitustarinoitasi. :D

  VastaaPoista
 58. Hi, i think that i saw you visited my site so i came to return the want?
  .I'm trying to in finding issues to improve my web site!I assume its adequate to use some of your ideas!!

  My web-site; pet dog

  VastaaPoista
 59. I feel this is among the so much important information for
  me. And i'm happy reading your article. However wanna statement on few normal things, The web site taste is wonderful, the articles is in reality great : D. Excellent task, cheers

  My website ... 1984 mazda rx7 for sale

  VastaaPoista
 60. Howdy! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
  I'm kinda paranoid about losing everything I've worked
  hard on. Any recommendations?

  Also visit my homepage :: heart rate monitor in order

  VastaaPoista
 61. Why users still make use of to read news papers when in this technological globe all
  is existing on net?

  my site: honda s2000 for sale dealers autos

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3