sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Makkaraa maistuvaa

Mun hyvin alkanu päivä muuttu just vielä paremmaks! Tai pitäiskö sanoo et täydellisyyttä hipovan hyväks :)
Mä tulin just tapaamasta Mikkoa, me vietettiin laatuaikaa keskellä metsää. Käytiin eräällä laavulla/kodalla (apua en tiedä kumpi se oli?!) paistamassa makkaraa. Vähän meinaan olla vielä jäässä, mutta ei se mitään!

Mikko pisti mulle viestiä ja kysy pystynkö ottamaan kuumaa kaakaota termariin ja käski pukemaan lämpimästi päälle. Muuta se ei suostunut illan suunnitelmista kertoa. Rakastan tuota salaperäisyyttä ja yllätyksellisyyttä Mikossa, se keksii aina jotain kivoja yllätyksiä ja hauskaa tekemistä.

Mikko sanoi vaimolleen lähtevänsä lenkille, kun he pääsivät kotiin anoppilasta. Vaimoke tietenkin uskoo, sillä jo ennen mun kuvioihin mukaan tulemista Mikolla ja sen vaimolla on molemmilla ollu paljon omia juttuja ja menoja, joten Mikon ollessa aika paljon poissa "omien juttujensa" parissa (eli mun;D) ei vaimo ole osannut epäillä lenkkien ja kuntosalillakäymisen vaihtuneen mun kanssa hengailuun.

Vietimme siis illan nuotion lämmössä, kaakaota juoden, makkaraa mutustellen ja lähekkäin istuen ja nauttien toistemme seurasta. <3 Rakastan niiiiiin paljon.

 Kuvassa emme esiinny me :D

95 kommenttia:

 1. Voisit kuitenkin sitä kommentoida jossain vaiheessa, että eikö teidän suhde kuitenkin ole tällä hetkellä enemmän alkuhuumaa ja jännitystä kuin normiarkea. Mistä tiedät, että suhteenne kestäisi sen normiarjen? Pystyisitkö olemaan äitipuoli miehen lapsille? Pystyisitkö ottamaan sekä miehen, että oman sukusi vihat päällesi?

  Nyt kun suhde on pelkkää jännää seikkailua, niin et ajattele realistisesti sitä, ettei suhde varmaankan tule kestämään. Ja turha luulla, että miehen vaimo olisi joku noita-akka, varmasti hänessä on jotain erityistä, koska mies on hänen kanssaan mennyt naimisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kuulla miten mukavaa teillä on yhessä.. Jotenki vaan toivon että se MIKKO tajuaa edes joskus mennä sinne salillekin; vaimo alkaa epäillä ku kaveri vaan lihoo ja väittää että joojoo, siellä salilla mä aina sen kolmetuntia oon...

   Poista
 2. Laavu on eräänlainen katos, kota on teltta, siinäpä on niiden ero. :--)

  Tsemppiä, älä välitö ilkeistä sanoista, sellaisia ihmiset ompi.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, on varmasti alkuhuumaa vielä, vasta vuoden verran tässä on tullut yhdessä pyörittyä. Eli alkuhuumaa en tietenkään kiellä, sehän on jokaisen suhteessa :)

  Uskon vakaasti että suhteemme tulee kestämään normaalin arjen, mistäs sitä ylipäätään kukaan voi tietää että tuleeko suhde kumppaniin kestämään?
  Rakastan lapsia, joten uskon kyllä pystyväni hoitamaan äitipuolen roolinikin.
  Miksi saisin oman sukuni vihat päälleni? He rakastavat minua kaikesta huolimatta. Mikon suvun vihat saatan saadakin, mutta se on vaan kestettävä.

  Pääasia kuitenkin on se, että me voidaan olla yhdessä :)

  VastaaPoista
 4. Petra, kiitos selvennyksestä :D Se oli siis laavu.

  Ja kiitos tsemppauksesta, ihana saada positiivistakin palautetta ihmisiltä<3

  VastaaPoista
 5. Mutta tuollainen naiivi ajattelu, että kyllä meidän suhde kestää ja pääasia että saadaan olla yhdessä on juuri sellaista teinin naiivia ajattelua, joka karisee iän myötä.:) Suhteita muutenkin vaikea saada kestämään, saati sitten jos on tuollaiset lähtökohdat.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, No älä sä mun ja Mikon suhteesta huoli:) Ite tiedämme miten asiat on,se on pääasia.

  VastaaPoista
 7. Tosi mielenkiintonen ja mukava blogi sulla! Kiva seurata jotain muutakin kun vaan niitä normaaleista shoppailuista ja vaatteista kertovia blogeja.

  Tosiaan seuraa vaan sydämes ääntä, mut älä tietenkään liikaa. Ei kannata kuunnella näitä haukkujia, mutta oo kuitenkin valppaana, sillä eihän juttu ole ihan 100% varma kuitenkaan miten teille tulee käymään, mutta tsemppiä :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, Kiitoksia :)

  Tottakai, tässä onkin juuri se, että kuuntelen sydämeni ääntä, vaikka tilanne onkin vaikea.
  Ja kenenkään juttu tai suhde ei ole koskaan 100% varma.. :)

  VastaaPoista
 9. Tietääkö J.. siis Mikko tästä blogista?

  VastaaPoista
 10. "jo ennen mun kuvioihin mukaan tulemista Mikolla ja sen vaimolla on molemmilla ollu paljon omia juttuja ja menoja" Kuulostaa vähän siltä, että pariskunnalla on kummallakin tahollaan pientä suhteenpiristystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täysin samat ajatukset iski mullekin..!

   Poista
 11. Eli ei tiedä? :) Mukavaahan se on, tykkää varmaan että kirjoitat? :)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi, Jaa-a, paha sanoa :D Voihan se olla että vaimokullallakin voisi olla jotain meneillään, mutta en usko. Ei ole YHTÄÄN sen tyylinen ihminen, mutta .. never say never.

  Anonyymi, miksi sua kiinnostaa noin paljon se, tietääkö Mikko mun kirjoittelusta vai ei? Mitä väliä sillä on?

  VastaaPoista
 13. Kai se on luottamuskysymys..? Jos kirjoittaa näinkin avoimesti kuin yleiseen levitykseen internettiin.

  Ei mun mies vaan tykkäis jo häneltä salaa kirjottelisin :) Mut meillä onkin terve suhde ;) ei tarvi salailla, voidaan pussaillakin julkisesti :)

  VastaaPoista
 14. eiks susta tunnu yhtää pahalta tai miettiä et elät koko elämäs sen miehen kaa joka ei omista sulle mitää

  VastaaPoista
 15. On vain söpöä että olette löytäneet toisenne, ikä on mielestäni vain numero! Tämä on ainoa blogi jota aion seurata. Kiitos, että toit myös nuoren naisen näkökulman - yleensä kun vain kuulee "mies käytti minua hyväkseen"-tarinoita. Onnea ja pitkää ikää suhteellenne! <3

  VastaaPoista
 16. Kannattais vähän varoa ettei teiän suhde paljastu Mikon vaimolle, NIMITTÄIN olen huomannut että monilla naisten sivuilla (esim vauva.fi) kysellään ''tämä linkki'' ja kenen mies kyseessä? < varo oikeesti

  VastaaPoista
 17. jos sulla ois yhtään moraalitajua ni tietäisit että tää mitä sä teet ei oo oikein. mut eihän se oo kokonaan sun asias, jos tää mikkokin siihen kerta noin osallistuu. en kuitenkaa rupee tuomitsee sua, mielenkiintonen blogi ja mieskin ihan ku elokuvista. onnee vaa kovasti. :D

  VastaaPoista
 18. Anonyymi, Me kyllä luotetaan Mikon kanssa toisiimme, eli ei huolta :)

  Sun mies onkin sun mies (tai mistä tiedät vaikka olis munkin mies;)Okei vitsi!)ja Mikko mun. Meillä on kans terve suhde, luulitko nyt että mä vittuuntuisin jotenkin erityisen paljon tosta sun kommentistas? :D Ihan tiedoks; en vittuuntunut yhtään, sori.

  marissadadjhabaalbaablaa; Niin mikä oli? Omista mulle mitään? En ymmärrä nyt tekstis/kysymykses pointtia.

  Anonyymi, Kiitos :)

  Anonyymi, Saiskos noihin keskusteluihin linkkiä? Mutta ei mua huoleta, en ole kertonut mitään, mistä Mikon vaimo osaisi nyt yhtäkkiä tunnistaa itsensä, Mikon tai minut.

  Anonyymi, Tottakai mä tiedän ettei tämä ole täysin oikein. En mä nyt ihan tyhmä ole, vaikka vähän rakkaudesta sokaistunut tyhmä olenkin :)
  Ja kiitos onnen toivotteluista.

  VastaaPoista
 19. Olen lukenut kaikki kirjoituksesi, myös muilta saadut kommentit. Ja kommentit olivat juuri sitä mitä odotinkin. Arvostelua, yritystä vaikuttaa toisen elämään. Kaikkihan me tiedämme, että loppukädessä sinä itse teet päätöksen omaan elämääsi, tottakai. Vain sinä olet siitä vastuussa.
  Minusta on hienoa että uskallat jakaa ajatuksesi kaikkien kesken. Olet rohkea nuori nainen, onnea teille tulevaisuuteen. :)

  VastaaPoista
 20. Candy, todellakin Mikon vaimo tunnistaa miehensä puuhat koska kerroit anoppilasta, myöhemmin anoppilaan menemisestä ''työ kiireidensä vuoksi'' ja lenkkeilystä... en jaksa ettiä nyt linkkejä, löysin vaan ku etin googlesta tätä blogia.

  VastaaPoista
 21. Hahah, uskon,että mikko hakee susta jotain seikkailua ja heittää sut menee ku kyllästyy,menkööt vuos tai kaks.

  VastaaPoista
 22. Anonyymi, Oletpas ollut ahkerana, nimittäin tosiaan niitä kommentteja on ja paljon :D
  Kiitos rohkaisevasta kommentista :)

  Anonyymi, No, Suomi on kuitenkin sen verran iso paikka, ettei tuon perusteella kukaan tunnista vielä mitään. Aika moni muukin perhe on varmaan samana viikonloppuna saattanut olla vaimon vanhempien luona tms :) Eli en edelleenkään huoli tunnistamisen suhteen, olen vain jatkossa hieman varovaisempi kertomieni asioiden suhteen.

  Anonyymi, Olet aivan vapaa uskomaan niin :D Usko pois vaan ;D

  VastaaPoista
 23. Ihan tosi mielenkiintoinen blogi, mun mielestä oot kyllä sympaattinen (:

  VastaaPoista
 24. Itseasiassa, ei Mikko ole vain sun :) Onhan sillä vaimokin mitä jyystää :)

  Siis olette olleet "yhdessä" jo vuoden. Miksi hän vielä on saman katon alla vaimonsa kanssa? Jos kerran on tosissaan? :) Piiiiitkä aika valmistautua ;) Voisit nyt vastata että miksi te vielä olette salasuhteessa :) Nytkin kun kirjoitit että muutaman vuoden päästä vasta yhteen muutto. Mikä estää oikeasti miestä eroamasta nyt vaimostaan ja aloittamaan suhteen sinun kanssasi julkisesti?
  Vai etkö ole uskaltanut keskustella "Mikon" kanssa näistä asioista?

  Olisihan se kiva tietää syytkin siihen miksi olette salasuhteessa suunnittelemassa tulevaisuutta jos olette tosissanne :)

  VastaaPoista
 25. Vaikutat minusta vähän trollimaiselta mutta olet kuitenkin sen verran uskottava että aion ainakin jossain määrin seurata tätä juttua ja miten se etenee. Mielenkiintoinen tämä blogi ainakin on jos ei muuta ja vaikka ei totta olisikaan niin ihan kiva tätä on silti lukea.

  VastaaPoista
 26. Anonyymi, No jos sua yhtään lohduttaa, Mikolla ja sen vaimolla ei ole ollut seksiä kunnolla viimeiseen pariin vuoteen, joten.. Siltäosin Mikko on enemmän mun jos näin lähdetään vertailemaan :D

  Mulla ei ole mitään velvollisuutta kertoa tänne syitä sille, miksei Mikko ole vielä ottanut eroa vaimostaan ja muuttanut pois. Sille on erittäin hyvä syy ja olen itsekin sitä mieltä, ettei aika ole nyt oikea vielä kertomiselle.
  Sitä syytä te ette saa tietää, menis jo liian henkilökohtaseks ja joku saattais Mikon ja sen vaimon jopa huonolla tuurilla tunnistaakin.

  Anonyymi, Joo monen mielestä kuulemma olen "trolli", en tiedä miksi, mutta ihan miten vain :D Ei se ole multa mitään pois, että uskooko porukka mua vai ei. Joku mun kirjoitustyylissä on varmaan sellaista, mikä on joidenkin mielestä epäuskottavaa, tai kenties tapahtumissa. En tiedä, kai joillakin on vain niin tylsä elämä ettei usko että ympärillä tapahtuu kaikenlaista.. Enkä siis tarkoita nyt sua :)
  Mutta jää ihmeessä seurailemaan jos kiinnostaa.

  VastaaPoista
 27. Mistä sinä tiedät ettei heillä ole ollut seksiä pariin vuoteen kunnolla?

  VastaaPoista
 28. Ei nimittäin välttämättä mies kerro koko totuutta :)

  VastaaPoista
 29. Mä haluan vain sanoa, etten tietenkään kannusta ketään olemaan varatun kanssa, mutta paljon onnea teille että olette toisenne löytäneet, ja toivottavasti yhteinen tulevaisuus onnistuu! Nämä jotkut eivät tajua, että omille tunteilleen ei vaan voi mitään! Tsemppiä teille eläkä välitä näistä paskanpuhujista! Toivottavasti tämä hieman piristää!

  t.S
  (ps. itse seurustelen ihan oman aviopuolisoni kanssa, eli ei ole "oma lehmä ojassa")

  VastaaPoista
 30. Anonyymi, Siitä, että Mikko on kertonut. Se on kertonut sen joskus humalapäissään ja ollessaan surullinen, ennenkuin meidän suhde edes alkoi kunnolla.

  Kohta joku tulee sanomaan "se vaa valehteli et sais sulta pillua!!1" ja vastaan siihen jo tässä vaiheessa: Ok, sä voit kuvitella asian menneen niin jos sulle tulee siitä parempi mieli :)

  Anonyymi, Jaa-a, uskon kyllä kertovan. Ei hänellä ole mitään syytä mulle valehdella, vaikka vaimolta asioita pimittääkin.
  Meillä on TODELLA avoimet välit Mikon kanssa.

  VastaaPoista
 31. Ai se jollekin 16 vuotiaalle on selittänyt omaa seksielämäänsä :O Huh huh.

  VastaaPoista
 32. Anonyymi, Kiitos paljon :') Mä olen todella onnellinen tästä rakkaudesta, minkä olen löytänyt! Ymmärrän että suurinosa ihmisistä tuomitsee tämän, mutta yritän olla välittämättä ilkeistä anonyymipaskanjauhajista.

  Kommenttisi piristi paljonkin :)

  VastaaPoista
 33. Anonyymi, No hui, niinpä :O Ihan kuin seksi olisi joku kielletty aihe ja kauhea tabu kuustoistavuotiaiden keskuudessa.
  Keskustelimme asioista ja se tuli puheeksi. Ihan normaalia vuodattaa tunteitaan luottamalleen ihmiselle.

  VastaaPoista
 34. voi kun on mielenkiintoinen blogi!
  osaan kyllä niin myötäelää sua, vaikka en ikinä vanhempien ihastusteni lähelle ole noin hyvin päässytkään... kiinnostaisi todellakin nähdä kuvia teistä, mutta se osa taitaakin jäädä mielikuvituksen varaan :)

  Ihmiset on turhan kapeakatseisia rakkauden suhteen.. Kun se tapahtuu niin sille ei voi mitään.

  VastaaPoista
 35. Ei kun vähän omituista että silloin ilmeisesti 33 vuotias mies kertoo 16 vuotiaalle seksielämästään oman vaimonsa kanssa :)
  Kyllähän nyt 16 vuotiaatkin voivat seksistä jauhaa yms, mutta outoa on se että tuon ikäinen jauhaa sille 16 vuotiaalle you know what i mean :)

  VastaaPoista
 36. Anonyymi, Kiitoksia! :) Olisi kiva laittaa tänne kuvia kaikesta kivasta esim. mitä Mikko on mulle ostanut, musta ja Mikon komeasta naamataulusta, mutta kuten on hyvin ilmeistä, sitä en voi tehdä :D

  Ja näinhän se on, olen 99% varma että jokainen negaileva anonyymikommentoija olis samassa tilanteessa jos kyseessä olis elämänsä mies ja rakkaus.

  Anonyymi, Nojaa, jokainen näkee asiat eri tavalla :) Mun mielestä tuossa ei ole mitään epänormaalia tai outoa, varsinkin ottaen huomioon sen, että olimme jo silloin todella läheisiä, luotimme (ja luotamme edelleenkin) toisiimme ja puhuimme yhdessä kaikesta.

  En ymmärrä miks aina tuijotetaan vain ikää. Ne on pelkkiä numeroita. Me ollaan kaikki erilaisia yksilöitä, ei ikä kerro meistä ihmisinä mitään muuta kun tietenkin sen iän :D

  VastaaPoista
 37. Niin ja älä suutu vaikka kyselen :)
  Tämä vain sattuu olemaan ainoa tällainen blogi mihin olen törmännyt :) Harvoin sitä saa kysellä miten tilanteeseen olette päätyneet, miten voit luottaa pettäjään yms. :) Saa vähän sitä toisen naisen näkökulmaa kuulla :)

  VastaaPoista
 38. Voi että...

  On niin surullista, että tämäkin kommentti luultavimmin hukkuu kaikkien muiden negatiivisten kommenttejen tulvaan. Haluaisin kuitenkin jakaa omat kokemukseni...

  Aikoinaan sinun ikäisenäsi seurustelin myös vanhemman miehen kanssa, jolla oli pitkäaikainen tyttöystävä. Suhde täytti about kaikki kriteerit mitä omasikin. Oltiin "Niiiiiin rakastuneita", "Ei hän käytä minua hyväksi", "Sen toinen tyttöystävä ei ymmärrä häntä", "Me sovitaan paremmin yhteen kuin se ja sen vaimo", "Ette te tunne sitä, kyllä se rakastaa mua!"

  Tarkoitan siis ihan kaikkia noita argumenttejasi. Ja olin niin varma. Ja hän oli jättämässä elämänsä taakseen takiani. Jopa karkaamassa kanssani. Jne jne. Voi että sitä voikin olla tyhmä....

  Luulin OIKEASTI tuntevani tämän tyypin. Ja hyvin. Paremmin kuin tunsin ketään muuta. Oli pienoinen järkytys, kun lopulta selvisi, että kaikki oli valhetta. Vasta silloin sen tajusi, kuinka kaikki muut olivat olleet oikeassa. Ja miten naiivi oli ollut. Kaduttaa vieläkin että annoin sille miehelle yhtään mitään...


  Ei, en ole kateellinen tai katkera. Sääliksihän tässä käy. Nykyään olen onnellisessa ns. NORMAALISSA suhteessa. Tuntuu niin ihanalta, kun ei tarvitse salailla... Nyt sitä vasta tajuaa miten asioiden olisi kuulunut olla.


  Ymmärräthän, että puhuminen on ilmaista? Mikkosi voi sanoa sinulle päivittäin, että olet kaunis, ihana, fiksu ja parempi kuin hänen vaimonsa, ja että hän rakastaa sinua. Mutta teothan ne merkitsevät eikä sanat. Ja käsittääkseni hän on yhä vaimonsa kanssa. Tiedän, että varmasti pidät häntä luotettavana, mutta niin pidin minäkin omaa "miestäni". Vaan eipä ollut, kaikki oli valhetta.

  Harmi vaan, sain minäkin aikoinaan tällaisia kommentteja, mutta aina ajattelin, että "Kyllä MEIDÄN suhde on ERI ASIA."

  Uskonpa, että oma näkökulmasi teidän suhteesta on totta vain elokuvissa...Harmi vaan. Toivottavasti totuus selviää sinulle pian, oli se mikä tahansa.

  VastaaPoista
 39. Anonyymi, en suutu en :) Saahan sitä tietenkin kysellä ihan vapaasti ja yritän parhaani mukaan vastailla asiallisiin kysymyksiin.

  Anonyymi, tosi ikävä kuulla sun huonoista kokemuksista ja sen, että se on jättäny sun asennoitumisen tuollaiseksi kaikkea tätä kohtaan. Se, että sulle on käynyt huonosti salatyttöystävänä, ei tarkoita että kaikille käy. Ei todellakaan.
  Se, että sun miehes valehteli tyttöystävän lisäksi myös sulle, ei tarkoita sitä, että Mikko olisi tässä tapauksessa samanlainen ja toimisi samalla tavalla.
  Me ollaan kaikki erilaisia ja toimitaan erilailla.
  Ei ole kahta samanlaista "tarinaa".

  Tottakai mä ymmärrän, että kaikki jotka eivät Mikkoa tunne, kuvittelevat ja olettavat musta ja Mikosta kaikkea, mutta olisi kiva jos he edes yrittäisivät ajatella kuvaa väreillä, ei pelkästään mustavalkoisesti.

  Jokainen meistä on joskus valehdellut jollekin, mutta ollut täysin rehellinen ja lojaali toiselle.

  Näin se meilläkin menee. Uskokaa tai älkää :)

  VastaaPoista
 40. Ainahan on se mahdollisuus, että asiat päätyvät parhain päin...Mutta se on vaan niin niin pieni.

  Toivon vain, että olet kriittinen Mikon suhteen, etkä käyttäydy sokeasti...Valitettavasti rakkaudella on sellainen vaikutus.

  Kauanko olette "olleet yhdessä"?

  Moraalisestikaan en kyllä lainkaan hyväksy tätä, mutta eiköhän sinulle ole jo selväksi tullut, mikä yleinen mielipide on. ;P Toisaalta ymmärrän sen, että jos sinulle on sellainen käsitys, että Mikon vaimo on kauhea kääkkä, niin saatat ajatella, että on vain Mikon parhaaksi jos hänellä on sinut. Mutta perhehän tässä eniten kärsii. ;S

  VastaaPoista
 41. No ei oikeastaan se ikä. Elämäntilanteet vain. :)

  Ihmettelen vain että miten voit luottaa 100% mieheen joka ilmeisesti osaa valehtelun jalon taidon :)

  VastaaPoista
 42. Myönnän kyllä, että yksi suuri syy miski tämä blogi saa minut todella VIHAISEKSI, on se, että olen erittäin arka pettämiselle...Entinen poikaystäväni petti. Itse taasen en voi ymmärtää pettämistä lainkaan. Siski sympatisoin tämän vaimon kanssa aikalailla, oli hän sitten millainen akka tahansa...

  Joten, kyllä, olen katkera. Mutten todellakaan kateellinen. Tämä saa minut vain miettimään miten haluaisin hirttää sellaisen idiootin, joka uskaltaisi nykyiseen mieheeni kajota. Onneksi tiedän, ettei hän ole pettäjätyyppiä, vaikka yhä se pelko on takaraivossa entisen suhteen takia...

  VastaaPoista
 43. Mutta kun...

  Ymmärrätkö sinä yhtään, että vaikka Mikko olisikin muka tosissaan kanssasi ja rakastaisi niin kauheasti, niin avioliitosta omien lasten äidin kanssa ei noin vain kävellä pois! Sitä ei vaihdeta johonkin teinipilluun kuin vaihdetaan kalsareita. Mikko on vaimoaan rakastanut ja rakastaa varmasti edelleen, vaikka sinun kanssasi koettu huuma olisikin hänen päänsä sekoittanut. Siksi hän ei ikinä tule sinun takiasi eroamaan vaimostaan. Jos hän ei uskalla kertoa suhteestanne nyt, ei hän uskalla koskaan ottaa sitä viimeistä askelta ja kävellä pois avioliitostaan.

  VastaaPoista
 44. Oikeastaan voisi sanoa että sinä olet sinisilmäinen etkä ajatteli värien kanssa :)

  VastaaPoista
 45. Anonyymi, Voit ihmetellä ihan vapaasti, ei se oo multa mitään pois :)

  Anonyymi, Hirttäisit idiootin joka kajoaisi sun miehees?
  Mites sun mies, onko se niin puolustuskyvytön vajukki, ettei osais sanoa houkutukselle "ei"? Ei osais ajatella omilla aivoillaan vaan sokeesti lähtis toisen naisen perään?
  Sehän on teidän suhteesta vastuussa ja siinä sua pettäis, ei se joka miehees olis kajonnu :) Että jos siinä tilanteessa joku tekee väärin, nii se olis tasan vaan sun mies eikä kukaan muu, muista se.

  Ihan tällästä yleistä pohtimista, ei pelkästään omalla kohdallani.. Mikko teki mun kohdalla tietoisen valinnan, mutta on todella naurettavaa ku akat syyttelee toisia naisia "miehen viemisestä", ku tosiasiassa vika on ihan jossain muualla ja toisessa ku siin toisessa naisessa :)

  VastaaPoista
 46. Ja vmiksi sä olet ylimielinen ystävällisestikin kysyville?

  VastaaPoista
 47. Mä vähän luulen että syytä löytyy sinusta ja miehestä :) Vaimo ei pakota ketään pettämään, et kyllä sinäkään, mutta sallit sen.

  VastaaPoista
 48. Anonyymi, kaiva hiekka pois pillustas :D Oikeesti.. Mitä jos välillä keskittyisit omaan elämääs ja sen asioiden puimiseen? Vai onko sulla omaa elämää ollenkaan?

  Anonyymi, no sovitaan sitten niin :D

  VastaaPoista
 49. Anonyymi, Enköhän mä saa kirjottaa omaan blogiini mitä haluan :) Alan olemaan aika väsyny näihin paskakommentteihin joita saan keskimäärin noin pari minuutissa, joten miks mun pitäis vastailla ystävällisesti kaikille?
  Mä vastaan ystävällisesti niille jotka kirjottaa asiallisesti, muille vastaan just niin törkeesti takas kun tuntuu.

  Anonyymi, Mutta onko toinen nainen vastuussa varatun miehen parisuhteesta vaimoonsa/tyttöystäväänsä?
  Pitäisikö toisen naisen kantaa moraalista vastuuta muiden kun omasta suhteestaan?

  Vastaus molempiin; EI.

  VastaaPoista
 50. Kypsä ikäisekseen xD

  "Kaiva hiekka pois pillustasi" Hyvin kypsää :D :D

  Taisi Mikko valehdella sulle :D

  VastaaPoista
 51. Anonyymi, Ja munko pitäis kestää kaikki helvetin asiattomuudet, asiallisesti vastaten kaikkeen?
  Tuo mun hiekkapillu kommentti ei ole MITÄÄN verrattuna siihen mitä settiä mulle on kirjoteltu.

  Hyvähän se on tietenkin anonyymina huudella ja arvostella, hienoa toimintaa :)

  Ja ei, Mikko ei oo valehdellu mulle mistään, älä huoli sitä.

  VastaaPoista
 52. Laita blogin kommentointiin esto :) Sillä selviät! Jos pidät julkisena, sun pitää joko lopettaa kommentoiminen tai laittaa esto. Sellaista se on kun pitää julkisena.

  En ymmärtänyt ensimmäistä kysymystä tuosta syyllisyydestä. Ei tietenkään toisella naisella ole vastuuta miehen suhteesta vaimoonsa yms. Mutta vain ja ainoastaan siinä on toinen nainen syyllinen kun sallii miehen pettää vaimoaan itsensä kanssa. Muuten hän ei ole mitenkään vastuussa siitä mitä mies tekee vaimolleen yms. Toivottavasti ymmärsit mitä ajoin takaa :)

  Näin siis itse asian näen :)

  Jos minun mieheni pettäisi, en suuttuisi sille toiselle naiselle. Tuskinpa olisi pakottanut miestäni pettämään. Mutta mieheni saisi sellaisen käsittelyn ettei ole tosikaan :) Siinä vaiheessa kyllä voisin todeta että munaton mies kun tekee lapsilleen noin :/ Minkäpä sille mahtaisin, mutta ei ainakaan minun nurkissa tarttisi asua enää :)

  Eniten itseäni varmaan suututtaisi jos saisin tietää että pettämistä olisi kestänyt hyvin kauan. Eikä miehellä olisi ollut pokkaa ottaa eroa, oli tilanne mikä tahansa.

  VastaaPoista
 53. Anonyymi, Hirttäisit idiootin joka kajoaisi sun miehees?
  Mites sun mies, onko se niin puolustuskyvytön vajukki, ettei osais sanoa houkutukselle "ei"? Ei osais ajatella omilla aivoillaan vaan sokeesti lähtis toisen naisen perään?
  Sehän on teidän suhteesta vastuussa ja siinä sua pettäis, ei se joka miehees olis kajonnu :) Että jos siinä tilanteessa joku tekee väärin, nii se olis tasan vaan sun mies eikä kukaan muu, muista se.

  Tarkoitin itseasiassa tässä sellaista tilannetta, että joku nainen edes yrittäisi kalastella miestäni. Vaikka mieheni ei siihen lankeaisikaan. Toki jos mieheni pettäisi niin saisi hän kuulla kunniansa. Mutta en myöskään ymmärtäisi tätä toista naista ja hänen moraalinsa puutetta.

  VastaaPoista
 54. Teinit on mahtavia kun ne uskoo kaiken mitä niille sanoo :) Pitäis varmaan taas itsekin alkaa iskeä teinejä, ku vaimolla on aina niin kiire ja päänsärkyä noiden kakaroiden kanssa. Tsemppiä sulle, jatka kirjottamista!

  VastaaPoista
 55. blogin kirjoittajalle tuosta anonyyminä huutelusta, samaahan sinäkin teet, anonyyminä kirjoittelet.
  Enkä ymmärrä sitä että jos tuo Mikkosi on niin vakavissaan, niin miksi ei jätä jo nyt vaimoaan vaikka ei samantien julkistaisikaan suhdettaan sinun kanssasi. Ei ole reilua ketään kohtaan koittaa sekä syödä kakkua että saastää sitä.

  VastaaPoista
 56. En usko että nämä jutut ovat totta.
  Jutut ovat kuin kertomuksia.Provoilua jolla saadaan huomiota.

  Jos tämä taas on totta niin ainoa uhri täällä on tämä blogin pitäjä. Lapsi vasta,joka uskoo sinisilmäisesti kaiken mitä hänelle sanotaan.

  VastaaPoista
 57. Mä oikeasti pidän sua ihan hyvänä tyyppinä, mutta valtavan naiivi ja lapsellinen olet. (me ei siis kaikki olla täällä sinua vastaan!)

  Vaikka sä pitäisit kuinka paljon lapsista, niin on aina haaste hoitaa oman puolison ja hänen entisen rakkautensa hedelmää. Ensinnäkin sun mieli täyttyy ristiriitasilla tunteilla tätä muuten niin mukavaa lasta kohtaan. Toiseksi sä et tule koskaan olemaan lapsen oikea äiti ja sun tulee kaikessa hoitamisessa ottaa äidin mielipiteet huomioon. Sun miehesi on ikuisesti sidottu lastensa äitiin lasten kautta. Lasten äiti sitä kautta on teidän arjessa tiivisti mukana. Te ette tule olemaan koskaan kaksin.

  Mä kerron tämän, koska olen tuore uusperheellinen ja tämä on oikeasti haastavaa ja raastavaa, vaikka rakastan lapsia. Ja periaatteessa rakastan miehenikin lasta (minulla on myös kaksi omasta takaa), mutta tunteet vain ovat ristiriitaisia. Myös miehen lapsen tunteet minua kohtaan ovat ristiriitaiset. Uusperheen haasteista voit käydä lukemassa Uusionni.net-sivustolta, joka vaatii rekisteröimisen.

  Kaikkea hyvää sinulle! Pelkään vain, että tämä ei käykään sinun kohdaltasi hyvin.. oli ratkaisu mikä tahansa! Sä olet vielä nuori ja sun tulis saada elää. Vaikka uskon, että tuo suhdekin on mukavaa ja jännittävää elämää nyt. Mutta turhat lupaukset voivat katkeroittaa. Puhumattakaan siitä mitä joudut kokemaan, jos toiveesi suhteen virallistumisesta toteutuisi.

  VastaaPoista
 58. Jos teistä tulee pariskunta, niin keiden kanssa vietätte aikaa? Sun kavereiden? Vai meinaatko, että Mikon (ja ehkä myös hänen vaimonsa) ystävät hyväksyvät sinut mukisematta? Tai että teillä (sinulla ja Mikon ikäisillä Mikon ystävillä) ylipäätään olisi paljon yhteistä? Mä en ole edes Mikon ikäinen, vaan huomattavasti nuorempi ja siitä huolimattakaan en jaksaisi kuunnella jonkun teinin juttuja, jos sellainen sattuisi ystäväpiiriin pyrkimään. Vai oletko ajatellut, että teille riittää toisenne? Itse ajattelen, että pariskunnan yksi voimavara on tuttavapariskunnat.

  Tai miten ajattelet Mikon suhtautuvan (kun juttunne vakavoituu) kun sinä haluatkin tehdä ikäisellesi kuuluvia asioita? Kun tulet täysi-ikäiseksi ja haluat käydä ravintolassa ystäviesi kanssa? Mä seurustelin ikäisenäsi 5 vuotta vanhemman miehen kanssa ja voin kertoa, että hän oli jatkuvasti epävarma kun olin missään missä saattaisin tavata ikäisiäni poikia. Ikäisiäni poikia, joilla on vielä elämä edessä ja energiaa vaikka muille jakaa. Sinun Mikkosikin on jo nuoruutensa elänyt ja hänen elämänsä on täyttynyt vastuusta ja velvollisuuksista. Joista osan myös sinä otat kantaaksesi, jos suhteenne virallistuu.

  VastaaPoista
 59. Niin, tätä tarinaa lukiessa jokainen äiti ja vaimo joutuu miettimään, että entäpä jos se oma puoliso ja lasten isä on tuo "Mikko". Ja vaikka omastani olenkin varma ettei ole (ikä, asunto, reissut yms. ei täsmää ollenkaan) niin enhän voi olla kuin korkeintaan 99% varma siitä ettei hällä ole jotakuta "Candya" jossakin, jos ei nyt, niin ehkä joskus. Se on hyvin surullinen ja ahdistava ajatus ja helpoimmalla siitä pääsee kun purkaa sen ahdistuksen vihaksi sinua kohtaan. Vaikka aika typerää semmoinen onkin.

  Kukaan ei ansaitse tulla petetyksi. Vaikka olisi kuinka kamala puoliso tahansa. Pettäminen myös vaatii aika paljon, on aika rankkaa valehdella perheelleen, ihan kokemuksesta tiedän.

  Nämä kuviot tulevat aina ilmi, ennemmin tai myöhemmin, hallitusti tai ihan puun takaa. Joku osapuolista saa siipeensä pahasti, en osaa sanoa kenen eniten toivoisin tässä kuviossa selviävän kuivin jaloin. Varmaankin niiden lasten, ne ainakin lienevät täysin viattomia.

  Mutta mielenkiinnolla jään seuraamaan, ihanaahan se on olla rakastunut. :)

  Miina

  VastaaPoista
 60. Miten oikeesti kehtaat !!!!!!1 ja viel ylpeillä tost pettämisest tääl blogissa, ihan niiku ette tekis mitään väärää. ajattele sen vaimoo >=(
  mite 17 vee voi olla noin lapsellinen luulet sä oikeesti et se mies välitää susta :DDDD se jättää sut sitku on saanu tarpeeks....
  ja aattele kui mont elämää tos pilaantuu: sen vaimon, sen miehen (sitku se menettää teiät molemmat), sun oma elämä ja jos niil on lapsii nii niidenki!!!!!!! ja vähä sua pidetään törkeenä kodinrikkojana sit KUN joku saa tietää et sä oot tää tyyppi. joten HÄPEÄ

  VastaaPoista
 61. "Meillä on kans terve suhde.."

  Jäi vähän riipimään tämä lausahdus. Onko suhde terveellä pohjalla, jos se on alkanut pettämisen kautta?

  Ikäerolla ei sinänsä ole merkitystä, itsekin olen toistakymmentä vuotta vanhemman miehen kanssa elänyt onnellisesti viidettä vuotta. Ketään ei kuitenkaan ole tarvinnut pettää.

  Mutta niin sitä tuli ajateltua olevansa kamalan fiksu ja kypsä 17-vuotiaana, pari vuotta myöhemmin on tullut tajuttua, ettei koskaan olekaan niin valmis kuin luulee.

  "Jos maa on myrkytetty, horisontti matalalla, routa puree juuret poikki.." (A.W Yrjänä)

  No, eihän sitä tiedä, kuinka käy. Tämä on oma mielipiteeni mutta en laittaisi kovin paljon tuon suhteen varaan.

  Onko elämässäsi muuta ajateltavaa kuin tuo suhde? Lyötkö kaikki tulevaisuuden toiveesi ja haaveesi tähän suhteeseen? Ajatteletko, ettet voi koskaan olla onnellinen ilman tätä miestä?

  Haluan vain sanoa, että pidä huolta siitä ettet pytoa tyhjän päälle, jos kaikki loppuukin.

  VastaaPoista
 62. Ja vaimo ei ihmettele yhtään, kun mies lähtee "lenkille" ja auto starttaa pihasta pois? ;o Oletetaan kuvitteellisesti, että tarinasi ovat totta, miltä tuntuu se, että mies harrastaa seksiä myös vaimonsa kanssa? "Ei haittaa"vai "ei ne tee sillein"? :D Oliko oma isäsi paljon poissa kotoa, kun olit pieni? Vai etkö saa kotona tarpeeksi huomiota? Niin nyt kelpaa se negatiivinenkin huomio? Tää on surkea yritys, en henkilökohtaisesti usko tarinoitasi, muista, että netissä on paljon keskustelupalstoja nuorille, jotka tarvitsevat apua.

  VastaaPoista
 63. Anonyymi: Tarkoitin itseasiassa tässä sellaista tilannetta, että joku nainen edes yrittäisi kalastella miestäni. Vaikka mieheni ei siihen lankeaisikaan. Toki jos mieheni pettäisi niin saisi hän kuulla kunniansa. Mutta en myöskään ymmärtäisi tätä toista naista ja hänen moraalinsa puutetta.


  Minkä käsityksen nyt itse olen saanut, niin Mikkohan se tässä tavallaan teki aloitteen.

  Mutta joo, tosi mielenkiintoinen blogi ja olisi kivaa nähdä kuvia kirjoittajasta ja Mikosta mikä ei tietenkään ole mahdollista :) Nyt kun ajattelen jotain 17vuotiaita, pidän heitä kamalan nuorina vaikka itse olenkin vasta 19. Tietenkin käy sääliksi Mikon vaimoa ja jos olisin hänen tilanteessaan, varmaan tappaisin ukkoni vesurilla tms. Mutta minä paraskin puhumaan, olen itsekin pettänyt (tosin vain fyysisellä tasolla) poikaystävääni.

  VastaaPoista
 64. Voi ei.
  Tajuat viimeistään sitten kun olet 34, mitä eroa 17-vuotiaalla ja 34-vuotiaalla on. Ne 17 vuotta, jotka välillänne ovat, ovat valtavat.

  17 vuotta on ok ikäero (silloinkin tosin haasteellinen) jos kummatkin ovat aikuisia. 17-vuotias ei ole aikuinen vaikka olisi kuinka kypsä!!!

  Mielestäni miehen teosta ei tee niin tuomittavaa se, että hänellä on perhe (joka toinen pettää tai jotain sellaista), vaan ikäsi. On eri asia olla salasuhteessa samalla ikätasolla olevan ihmisen kanssa kuin lapsen kanssa.

  En syytä sinua, vastuu on miehellä, joka vaikuttaa kaikkea muuta kuin tasapainoiselta persoonalta. Voimia ja toivottavasti et saa pahasti siipeesi, kun asiat alkavat mennä pieleen. Ja jossain vaiheessa ne alkavat, kovin pitkään että voi jatkaa näin...Jos jäätte kiinni, "Mikon" perhe varmasti hajoaa, sillä eipä kukaan aikuinen nainen anna lapsiin sekaantumista anteeksi, vaikka pettämisen antaisikin. Ehkä näin olisi parempikin, mitä ihmettä Mikon vaimo tuommoisella miehellä tekisi. Ja mitä sinäkään?

  VastaaPoista
 65. Jos tää on totta viherryn kateudesta... Muija elää ihan täpöjä mun unelmaa 8) Muistan sun ikäsenä ja vähä viel nuorempana kui haaveilin et saan seurustella varatun paaaaaaljon vanhemman miehen kanssa :') eipä toteutunu tuo haave:/ nyt eletään kiltisti parisuhdetta oman miehen kanssa (joka on vielä nuorempikin) ja odotellaa vauvaa. :D jatkat sit tän blogin pitämistä ! Mä haluun ainaki lukee tätä !

  VastaaPoista
 66. "Candy", jos kerran seisot tekojesi takana katumatta hetkeäkään, niin lopeta itsekkin anonyyminä huutelu. Kohtaa todellisuus.

  VastaaPoista
 67. Kai Mikko tuuletti vaatteensa, ettei haise savulle kun tuli takaisin lenkiltä? Se haju jää vaatteisiin vaikka yrittäis pysyä pois savusta..

  Eli hyvät naiset, kenen miehen vaatteet haisi eilen savulta?

  VastaaPoista
 68. Jos tämä blogin sisältö on totta, niin itsessään tällaisesta aiheesta ja nuoren hölmön tytön ajatusmaailmasta sinällään aika arvokas blogi. Ehkä tätä lukiessa voi sitten ymmärtää, kuinka nuori, ikäisekseen lapsellinen ja naiivi tyttö tosiaan ihan oikeasti uskoo sitä vanhempaa MIESystävää ja sen juttuja ja kuvittelee kyseessä olevan tosirakkauden. Hirmuisen helppo kohdehan tällainen lapsi on vaihtelua ja nuorempaa lihaa hakevalle playerille. "Mikolla" on varsin hyvin pullat uunissa ja säkä käynyt.

  Tarina sinällään on niin klassinen, että turha siitä sen enempää on sanoa. Ihmiselämään kuuluu oppia ja viisastua ja jos on kova pää, niin sitten tekee oppiessa kipeää.

  Sydämen murtumiseen onneksi harva kuolee, niin monella se kuitenkin on edessä.

  Itse toivoisin kyllä, että jos se vaimo on tietämätön tilanteesta, saisi tietää millainen nuorten tyttöjen vikittelijä sillä on miehenä, että voisi potkaista mokoman pellen pihalle. Sitten jos homma oikeasti tapahtuu yhteisymmärryksessä puolisoiden välillä, niin mikäs siinä, naiivi lapsukainenkin saa kokemuksia.

  Ja candylle, en sano sinua hölmöksi inhosta, vaan säälistä. Mutta kyllä se siitä sitten taas jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 69. Tunnetaanhan nämä "Mikot". Kuinkakohan mones teini mahtaakaan olla kierrossa? Aikansa sille sitten lirkutellaan ja sitä painetaan kunnes taas etsitään joku nuorempi. Vaimo joko katsoo touhua sormien läpi tai ei muuten vaan tajua mistään mitään.

  Vähän surettaa kun tällä tavalla tuhotaan jonkun pienen ihmisen viattomuus. Mutta noinpa ne miehet ovat kautta aikain toimineet. Pata kantensa valitsee.

  Kunhan sitten Candy kolmikymppisenä muistat hyväksyä sen, että miehesi (oli Mikko tai kuka muu tahansa) käy välillä laittamassa myös muutamaa rakastunutta pikkutyttöä.

  VastaaPoista
 70. Moikka.
  Törmäsin nyt ekaa kertaa blogiisi. Olen sinua 10vuotta vanhempi ja elin kaksi vuotta salasuhteessa. Vuoden olemme olleet nyt "eronneina" toisistamme. Kaikki alkoi pelkkänä seksisuhteena, mutta hyvin pian mukaan tuli vahvemmat tunteet. Mies oli perheellinen, minulla vain avokkini. Suhteemme ei olisi koskaan kestänyt päivänvaloa tietyistä syistä, mutta se ne kaksi vuotta olivat upeita tunteita. Kuitenkin lopetin suhteemme tosiaan vuosi sitten, koska ne tunteet olivat pikkuhiljaa alkaneet syömään minua sisältäpäin, koska en voinut tuoda niitä julki. Jotkut sanoivat, että hän vain käytti minua hyväkseen, mutta ei se ihan niin mennyt. Huolenaiheeni puolestasi on, se, kun kirjoitit, että sinä et voi ottaa häneen yhteyttä vaan ainoastaan sinuun. Toivon, että et olisi hänelle vain lelu. Sen kuitenkin sanon, että pidemmän päälle joku tai molemmat kärsii, koska ei voi tuoda asiaa julki. Mutta itse en tekisi mitään toisin, nuo kaksi vuotta olivat mahtavia! ;)
  Nauti tästä ajasta mitä te vietätte yhdessä, äläkä sure moraalitanttojen komenteista, jokainen meistä elää omaa elämäänsä ja kestää sen seuraukset.

  VastaaPoista
 71. Et varmaan jaksa lukea, kun sulle tulee näitä kommentteja niin paljon. Mutta en nyt voi olla vastaamatta. En halua sinua loukata tai tuomita, mutta jotenkin haluaisin herättää ajattelemaan toiselta kantilta. Vaikka ehket siihen pysty tällä hetkellä kun tilanne on "päällä" - usein se vaatii aikaa, että saa sitä perspektiiviä.

  Olen pahoillani puolestasi. Itse koen vahvasti, että kyseessä on hyväksikäyttö, vaikka Mikko ei sitä itsekään tiedostaisi. Ikäeronne on niin suuri ja tuossa iässä se merkitsee paljon. Olet ollut vain 15-vuotias tavatessanne. Itkettää edes ajatella. Ja toisaalta oudoksuttaa, mitä aikuinen mies teinitytössä näkee. Elämäntilanteet ovat niin kovin erilaiset. Kirjoitit itse yhdessä postauksessasi: "olin enemmän kuin otettu, että perheellinen mies haluaa olla yhteyksissä kokemattoman ja naiivin teinitytön kanssa". Niinpä...

  Itse olin 16-vuotias kun "seurustelin" (heh!) 41-vuotiaan miehen kanssa. Toisinsanoen olin seksuaalisen hyväksikäytön uhri, mutta en kyennyt poistumaan tilanteesta, ilmaisemaan tunteitani, kertomaan muille tms ja siinä tilanteessa, selviytyäkseni, aloin uskotella itselleni "seurustelevani", jotta voisin säilyttää jonkinlaisen itsekunnioituksen ja hallinnan tunteen. Nyt olen suunnilleen "Mikon" ikäinen ja kärsin tapahtuneesta tänäkin päivänä suuresti. Sairastuin tapahtuneen jälkeen masennukseen. Tietenkään tämä ei ole suoraan verrattavissa sinun tilanteeseesi, koska koet olevasi asiassa aktiivinen ja halukas osallistuja, mutta ikäsi huomioonottaesn Mikko toimii silti vastuuttomasti. Puhumattakaan tietysti siitä, miten tämä loukkaa Mikon vaimoa ja lapsia, mutta siihen en edes nyt ota kantaa. Mietin vain sinun omaa hyvinvointiasi ja olen huolissani puolestasi...

  VastaaPoista
 72. Maailmassa ei ole tarpeeksi rakkautta niinkuin näet noiden ihmisten kommenteistä. Älä välitä niistä vaan rakasta vaan sitä miestä ja nauti kokemuksistasi. Se on vain elämää.

  VastaaPoista
 73. Hei,

  Vauva-lehden keskustelupalstalla oli linkki blogiisi. Luin mielenkiinnolla kirjoituksiasi, sillä olen tavallaan samanlaisessa tilanteessa. Eli salasuhteessa naimisissa olevan miehen kanssa. Siinä mielessä eri tilanteessa, että olen itsekin naimisissa ja yli kolmekymppinen. :) Mutta tunnistin silti paljon ajatuksiasi. Hyvä idea kyllä pitää anonyymiä blogia, on se ahdistavaa kun kukaan ei tiedä suhteesta ja se on kuitenkin iso osa elämää ja ajatuksia, tekisi koko ajan mieli siitä puhua. :)

  VastaaPoista
 74. Täytyy sanoa kun näin pintapuoleisesti luin sun blogia. Niin uskomatonta miten samanlainen elämä kun mulla muinoin.
  Olin 16-vuotiiana suhteessa 29-vuotiaaseen perheen isään. Toivon että sinulle käy kuten minulle että tapaat mukavan enemmänikäisesi pojan johon rakastut. Ja unohdat hyväksikäyttävän ukko-miehen. :)Kun hyväksihän se sinua käyttää.

  VastaaPoista
 75. Sen enempää ottamatta kantaa suhteeseenne, kehoitan olemaan varovainen. Kerran pettänyt pettää lähes varmasti uudelleen. Ylipäänsä jos haluaa aloittaa uuden suhteen pitäisi edellinen "lopettaa".

  VastaaPoista
 76. Saako udella, että kuinka kauan olet seurustellut Mikon kanssa? Tai ehkä ennemmin kyse on tapailusta (ainakin miehen puolelta, koska on jo valmiiksi varattu), kai? No, mitenkä vaan, suhteen kestoa haluaisin udella. :)

  Aiemmissa postauksissasi olet puhunut sinun ja Mikon yhteisen tulevaisuuden suunnitelmista. Toivottavasti et joudu pettymään raskaasti tulevaisuudessa. Miehet osaavat joskus olla melkoisia.. tuota.. *piip*päitä, enkä nyt tarkoita, että Mikko olisi sellainen. Mutta oletko ottanut huomioon tai varautunut sellaiseen vaihtoehtoon, että Mikko ei loppupeleissä valitsekaan sinua, vaan pysyy yhdessä vaimonsa kanssa, eikä halua olla enää kanssasi tekemisissä? Tai mitä jos Mikko käyttää kauniita sanoja pitääkseen sinut luonaan siihen asti, että alat vaatia enemmän, ja hän ei halua enää tavata sinua?

  Toistan, etten kysymyksilläni tarkoita sitä, että tässä taatusti kävisi niin. Haluaisin vaan tietää, että oletko varautunut siihen, että suhteenne ei välttämättä jatkukaan onnellisesti elämänne loppuun asti..

  VastaaPoista
 77. En millään tapaa halua kritisoida suhdettanne, mutta tuon esille yhden asian, mikä minua mietityttäisi, jos itse olisin "Mikon" kanssa suhteessa: jos hän pettää vaimoaan sinun kanssasi, on hyvinkin todennäköistä että jossain vaiheessa hän pettää myös SINUA jonkun toisen naisen kanssa. Itse en ainakaan luottaisi siihen että näin ei tapahtuisi.

  VastaaPoista
 78. Oon varma, että se ketä tässä koko jutussa tulee sattumaan eniten, olet sinä. Toivon koko sydämestäni, että tää blogi on trolli ja jos ei ole, niin ota tyttö hyvä nyt varovasti. Vaikka tää Mikko eroaisikin vaimostaan (mitä vahvasti epäilen), niin koko jutusta tulee niin helvetinmoinen hässäkkä mm. sun iästä ja Mikon lapsista johtuen, että joudut kyllä koville. En tuomitse tai hyväksy, mutta aika paskamaiseen tilanteeseen olet joutunut tai oikeastaan itsesi hankkinut.

  VastaaPoista
 79. Mikkohan ei haissu tos reissu jälkee yhtää savulle.....

  VastaaPoista
 80. Olette vuoden "olleet yhdessä", mutta kuinka monta kertaa olette oikeasti tavanneet?

  Et voi ottaa yhteyttä mieheen, hän ottaa aina yhteyttä sinuun... Just joo.

  Miten ihmeessä voit luottaa ihmiseen joka pettää omaa vaimoaan ja valehtelee omille lapsilleen? Miten VOIT olla niin sinisilmäinen että uskot kaiken mitä tuo Mikko sinulle kertoo??? Jos joskus päädytte yhteen, miten voit olla varma ettei hän petä sinuakin??

  Herää pahvi ja lopeta hyvän sään aikana!

  t. Angela

  VastaaPoista
 81. äh ajattelin jo että olisit mukava ja oikeesti kypsä bloggaaja joka EHKÄ jo osaisi tuon ikäisenä vastata asiallisesti anoillekkin. Sainpa pettyä karvaasti kun näin vastauksesi anonyymin ei edes niin pahaan kommenttiin... " kaiva se hiekka pois pillustasi" - ei todellakaan sovi yhteen " olen todella kypsä ikäisekseni" kanssa.. huhhuh ! Kuulostat seiskaluokkalaiselta teiniltä. Pahoittelut kovista sanoista mutta ne ovat faktaa. Olin jopa sitä mieltä että sinä olet ehkä oikeassa tässä kolmiodraamassa, mutta nyt kun vaikutat enemmänkin teiniltä joka on suuressa hyväksikäytössä. Toivon todella ettei niin ole, ja että olisit trolli. :( höh, meninpä päivä nyt tylsästi pilalle!

  VastaaPoista
 82. Nauran ku "Mikko" päättääkin jäädä VAIMONSA ja LAPSIENSA luokse ja jättää tommosen lapsen niinku sä taakseen. =) Voi tyttö sanonpa suoraan rakkaus sokaistaaa mut koht huomaat totuuden ettei mikko ole sun kanssas yhteen muuttamassa ja se on FAKTA! mikko sanoo sulle sitä sun tätä että sais hetken huvitteluu iltoihinsa ja pikku pilluu :)

  Ainiin taitaa tää sun blogis levitä aika vauhtii kaikil keskustelupalstoilla, taidanpa itsekkin levitellä blogin linkkiä jonnekkin ja kysellä onko kenenkään mies haissut savulle "lenkiltä" tultuaan!, koska tommonen noin epärehellinen ja pettämis toiminta olisi hyvä saada loppumaan ja sun jatkaa elämääs ja kasvaa vähäsen vielä sielä kotona.

  ps. sullekkin olis oikein sopiva joku "finninaamainen teinipoikaystävä" koska olet itsekkin vielä lapsi! :D

  VastaaPoista
 83. Kun asia tulee julkiseen puintiin eli petetty nainen saa kuulla blogista, säälin totisesti lapsia, jotka joutuvat kuulemaan siitä, miten pettämisjutusta tietää koko Suomi. On varmasti kiva kuulla, että halusit heidän äitinsä kuolevan. Lapsi varmasti tajuaa, että kirjoitat vain fiilispohjalta...

  "Mikko" ei taida tietää blogista. Noh, suhde loppuu siihen, kun saa tietää.

  VastaaPoista
 84. no sä voisit hetken miettiä kui sulle tulee kaikkii negatiivisii kommenttei ? luulen et tiiät iha ittekki, & mistä sä tiiät et jos mikko vehtaa muitteki kaa kun sun ja vaimon ?

  VastaaPoista
 85. Oletetaan, että tämä ei ole trolli.

  Mikolla on siis joku syy, miksei vielä voi erota? Et voi kertoa tuota syytä täällä, jotta teitä ei tunnisteta, ymmärrettävää. Mutta mikä ihmeen syy voi olla niin painava, ettei miehellä ole munaa lähteä onnettomasta liitosta elämään onnellisena rakastamansa ihmisen kanssa? Ei mikään.

  Tai siis, haluaisin kuulla sun mielipiteen tähän, että mistä syistä sinä hyväksyisit eron lykkäämisen? Voit luetella niitä vaikka useampia, eikä sun tarvitse kertoa onko tämä teidän syynne mikään niistä, mutta kun pistää kiinnostamaan, millä sinä selität tätä tilannetta itsellesi.

  Mä oikeasti vilpittömästi toivon, että Mikko jättää vaimonsa. Itse olen vaimo ja äiti, enkä voisi kuvitella MITÄÄN kamalampaa kuin se, että mieheni pettäisi minua (ihan sama minkä ikäisen naisen kanssa) eikä hänellä olisi rohkeutta kertoa. Jos mieheni olisi onneton kanssani, haluaisin, että hän kertoisi siitä rehellisesti, heti. En todellakaan haluaisi olla enää naimisissa sellaisen kanssa, joka rakastaa jotakuta toista, vaikka omat tunteeni kuinka syviä vielä olisivatkin.

  Toivon, että Mikko jättää vaimonsa, ja te saatte toisenne. Mikon vaimo ei ansaitse miestä, joka on noin pelkurimainen. Kukaan ei ansaitse.

  Tämän ei ollut tarkoitus olla vihamielinen kommentti, toivottavasti et ottanut pahalla mitään sanomaani. Olen itsekin useammankin ollut toinen nainen (sillä erotuksella, että oltiin molemmat osapuolet teinejä, kukaan ei ollut naimisissa eikä tilanteisiin liittynyt lapsia) ja olen kyllä sitä mieltä, että kolmas pyörä ei ole vastuussa. Tässäkin tilanteessa Mikko on ainoana vastuussa, ja vastuu hänen pitäisikin kantaa, eikä vaan vältellä vaikeaa asiaa.

  Kiitos ja onnea sinulle.

  VastaaPoista
 86. ihan tosi. luuleks sä ihan tosissas, että se "mikko" kertoo sulle jos ne harrastaa vielä seksiä :DD "joo, kyllähän me kaks kertaa päivässä nu*sitaan, mutta älä huoli, mä rakastan vaan sua<3" tohon seksittömyyteen on aika naurettavaa tuudittautua :D

  VastaaPoista
 87. "Mites sun mies, onko se niin puolustuskyvytön vajukki, ettei osais sanoa houkutukselle "ei"? Ei osais ajatella omilla aivoillaan vaan sokeesti lähtis toisen naisen perään?"

  Niin, onkos Mikko niin puolustuskyvyton vajukki, ettei osaa sanoa houkutukselle "ei"?

  VastaaPoista
 88. ^ Tässä ei ollutkaan kyse Mikosta, vaan eräästä anosta joka sanoi hakkaavansa sen idioottiämmän joka koskisi mieheensä. Siihen viitaten kysyin, onko pettäminen vain tämän idioottiämmän vika, eikä sen miehen joka siinä tosiasiassa pettäis?

  Mikko on kaukana puolustuskyvyttömästä vajukista, kiitos kysymästä.

  VastaaPoista
 89. ARGH ETTÄ SÄ OOT ÄRSYTTÄVÄ?!

  "niin ihanaaaaa <3<<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<33!!!"
  "eli mun ;););)!!!!!!" "vaimo usko heti XDDDD "

  lapsellinen tapaus, sun se tässä autokolarissa pitäis "kadota".

  VastaaPoista
 90. onko Mikon vaimolla huono hajuaisti, vai oliko Mikolla vaihtovaatteet mukana? Luulis haistavan vaatteista savun hajun, ja epäilevän "lenkillä" käymistä....

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3