lauantai 10. joulukuuta 2011

Helvetin helvetti

Onko tänään joku maanlaajuinen nyhjään kotona poikaystäväni kanssa koko illan-päivä?
Olen soittanut neljälle -kaikki seurustelevia- kaverilleni ja heillä kaikilla on tänään suunnitelmissa "viettää rauhallinen koti-ilta kultsin kanssa". Yksi kavereistani vielä kehtas antaa mulle vinkin kun tuhahdin turhautuneena hänenkin suunnitelmilleen.
"Sun pitäis hankkii itelles poikaystävä"
Aijaa? Teki mieli pamauttaa takaisin, että itseasiassa mulla on MIESystävä, ollut jo kauemmin kun sulla tuo rasvahiuksinen finninaamainen autoja 23/7 rassaava teinipoikaystävä.

......

Mä olen vain niin turhautunut. Tänään on järkyttävän huono päivä. Mä haluaisin vain soittaa Mikolle, heittäytyä sängylle ja hymyillä onnellisena vain siitä, että kuulen sen äänen. Jutella kaikesta järkevästä ja jaaritella kaikesta ihan turhasta.

Mutta fakta on se, etten voi soitella Mikon kanssa nyt. Itseasiassa mä en voi soittaa sille koskaan itse, se soittaa aina mulle.
Mä olen joutunut opettelemaan Mikon perheen aikataulut ulkoa, että tiedän milloin voin pistää oma-alotteisesti Mikolle suht turvallisesti viestiä. Millon vaimo ei ole lähettyvillä, milloin Mikko töissä...

Tälläsinä päivinä vaan ajattelee ihan kauheita ja toivoo, että Mikon vaimo ja lapset vaan katoais. Pois, kauas pois. Ihanteellisin olisi tietenkin, että kokonaan ja lopullisesti. Vaikka autokolarissa...?
Kaikki olisi niin helpompaa. Voisimme lopettaa salailun ja jatkuvan vainoharhailun.

Mutta kuka sanoo että elämän tulisi olla helppoa? Kyllähän tälläinen tilanne tuo ainaista jännitystä elämään. Enkä todellakaan haluaisi, että Mikon lapsille kävisi mitään pahaa, he ovat Mikolle todella rakkaita. Vaimoa kohtaan sensijaan en tuntisi sääliä :)

77 kommenttia:

 1. Oot ihan vitun sairas ämmä. Mee hoitoon.

  P.S. http://demi.fi/keskustelut/1071342/17-vuotiaan-teinityton-blogi-vanhemman-perheellisen-ukkomiehen-tyttoystavana-olemisesta-o

  VastaaPoista
 2. Ano, Ikävä tuottaa pettymys, mutta en ole sairas, joten en mene :) Ja tuon keskustelun olen jo nähnyt, ei kiinnosta ;)

  VastaaPoista
 3. ootteko harrastanu mikon kanssa seksiä?

  VastaaPoista
 4. tiiän kuka sä oot, asun "mikon" naapurissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ajatellu vinkata "Mikon" emännälle, ihan vain vaikka ohimennen postilaatikolla? Meinaan, ite olisin melko kiitollinen naapurin muksulle jos oma mies touhuaisi jotakin tämäntapaista.. "Kysyppäs ukoltasi kuka pikkupimpula teillä oikein vierailee kun et ite oo kotona?" :D

   Poista
 5. en kest oot joku 15vuotias, ellet nuorempiki. tekstistäki näkee läpi et vähän on mielikuvitus laukannu

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, joo kyllä olemme :)

  Anonyymi, Hahah, niin varmasti joo :D

  Anonyymi, No sä voit olla ihan vapaasti sitä mieltä ;)

  VastaaPoista
 7. toivottavasti saat kunnolla turpaasi, kun suhde tulee julki... o.O tosin ootkin luultavasti vaan trolli

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, Niin, keneltä? :) Mikon vaimoltako? No mikä ettei, antaisin hänen lyödä ja saisin mukavat vahingonkorvaukset. Ei paha ollenkaan :)

  VastaaPoista
 9. niin, tai mikon vaimon miespuoliselta kaverilta. etkä kyllä sais vahingonkorvauksia paljoa paskaakaan, mä sain joskus tenuna turpaan, kun tahallaan provosoin. tein asiasta rikosilmoituksen ja sain itselleni korkeintaan hyvän mielen, vahingonkorvauksia 0e.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi, en usko että Mikon vaimolla on yhtäkään niin raukkamaista miespuolista ystävää, että alkaisi Mikon alaikäistä tyttöystävää pieksemään :) Mä en ole provosoinut ketään, joten jos Mikon vaimo tulee lyömään tai muuten pahoinpitelemään, ei siinä pitäis olla mitään, mikä estäis mua saamasta oikeutettuja vahingonkorvauksia pahoinpitelystä.

  Tosin en todellakaan halua tai toivo että meidän juttu tulee vielä pitkään aikaan ilmi, tai että se päättyis minkäänlaisiin väkivaltaisuuksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö, et sattunu tuumimaan oiskohan vaimokkeella esim. veljeä?

   Poista
 11. Turpaan saaminen olis sulle oikein

  VastaaPoista
 12. Anonyymi, Miks? Sillä perusteellako, että seurustelen yhden ankeen korppikotkan onnettoman miehen kannssa? Tai eihän Mikko tietenkään enää ole onneton :)

  VastaaPoista
 13. Siksi, koska kun suhde paljastuu, tulevat myös lapset kärsimään.

  VastaaPoista
 14. Katkeraa puhetta. Siinäkö hästäät menemään sen mikon kanssa. Mikkohan se vaimoaan pettää, et sinä..

  VastaaPoista
 15. Anonyymi, Niin se voi olla mahdollista. Sen näkee sitten. Tietenkin toivon, ettei lapset tulis turhaa kärsimään, mutta toisaalta ne on vasta niin pieniä, ettei niille varmaan jäis mitään traumoja tästä perhetragediastaan. Kyllähän ihmiset eroaa ja löytää uusia kumppaneita. Suomi on pullollaan uusioperheitä.

  Anonyymi, Niinpä, näinhän se menee.. En ymmärrä miksi kaikki kommentoijat sysäävät tän tapauksen syyt ja vastuun pelkästään mun niskoille. Ei sillä että Mikkoakaan pitäisi syyttää, mutta olenko mä tosiaan muka ainoa syyllinen? Jep, Mikko on yhtälailla, mutta niin on myös vaimokin omalla tavallaan.

  VastaaPoista
 16. Kaikkeen tarvitaan aina kaks. Musta tuntuu et se olis ennemminki Mikko mikä sai nokkaansa,kuin sinä.
  Teette väärin molemmat,mut en ymmärrä miks ihmiset kirjottaa täällä kaiken sun syyksi ja kirjottaa ihan kamalia...

  VastaaPoista
 17. Haha, kumma kun kaikki räyhää sulle miten kamala ihminen oot vaikka Mikkohan se "pahis" on. :D
  Itehän en koskaan suostuis olemaan se toinen nainen mutta mikäs siinä jos tuo järjestely sopii. Ja tsempiä jatkoon :D

  VastaaPoista
 18. Anonyymi, Totta. Ehkä se on vaan suomalainen kulttuuri syyttää aina kolmatta osapuolta kaikesta? Vaikka todellisuudessa valitettavasti Mikko on tässä se ainoa, joka pettää puolisoaan, silti 99% kommentoijista syyttää vain minua ja haukkuu minut alimpaan helvettiin.
  Ja ei, en edelleenkään halua että Mikkoa tästä syyteltäisiin, mutta näin yleisestikin ottaen toinen nainen on aina se pääpahis ja piru näissä jutuissa.

  Miksi?

  VastaaPoista
 19. Tiesitkö, että vaikka toi "sun" Mikko jättäiskin vaimos ja alkais sun kanssa oikeeseen suhteeseen niin ennenpitkää se pettää myös sua. Pettäjä on aina pettäjä ja iteppä tähän aloit. Edestäs löydät!

  VastaaPoista
 20. teette väärin, mut toisaalta ymmärrän jotenki. iteki oon ihastunu 32-vuotiaaseen mieheen, ja haaveilen joskus suhteesta tämän kanssa, miehen tyttöystävästä huolimatta. :) toivottvasti ei oo vitsi tää blogi.

  VastaaPoista
 21. Anonyymi, Itse uskon että ihmiset voivat muuttua, eikä se ole siis todellakaan kiveen hakattu, että Mikko tulisi minuakin pettämään.

  Anonyymi, Totta, sen voi ymmärtää vasta siinä vaiheessa kun itse on samassa tilanteessa. Jos oikeasti rakastaa toista todella paljon, ei anna minkään tulla tielle.
  Ei ole vitsi, vaan mun eräänlainen päiväkirja ja ajatustenpurkamispaikka :)

  VastaaPoista
 22. Toki mä ymmärrän, että tää on väärin Mikon vaimoa ja lapsia kohtaan, mutta en silti tajua, miksi sua syytetään kaikesta. En periaatteessa nää sun toiminnassa mitään väärää, koska ethän sä ketään petä. Ja kun et ees ole "sakkolihaa". Ethän sä mitään menetä. Tsemppiä jatkoon teille <3

  http://otaminustapuoletota.blogspot.com

  VastaaPoista
 23. en lue blogeja _ikinä_ mutta tätä alan seuraamaan! enkä kyllä voi mitään sanoa että kuka tässä on se "paha" osapuoli, jos sellaista edes onkaan-

  VastaaPoista
 24. Miks kaikki idiootit anonyymit änkee paskan sun niskaasi, Mikkohan se ainoa on joka tekee väärin perhettään kohtaan. Vaikka tietenkin sulla on oma arpasi pelissä, mutta kuitenkin, ei ole sinun vaan Mikon vika jos teidän suhde paljastuu.

  Olen kanssasi täysin samalla kannalla, vaikka vehtaaminen varatun osapuolen kanssa on jollain tasolla kuitenkin väärin. Katkerat petetyt osapuolet vaan eivät nää koko vikaa siinä omassa rakkaassaan joka sen kaiken pahan teki, vaan syytetään sitä ulkopuolista.

  Älkää missään nimessä menkö kertomaan kenellekkään, ainakaan vielä. Kaikki ei ole ikuista, esimerkiksi suhteesi Mikkoon. Mikko varmasti rakastaa perhettään eikä halua rikkoa suhdetta vaimoonsa tai lapsiinsa. Toivottavasti itse tiedostat, että jossain vaiheessa saatat joutua pettymään, jos Mikko ei enää haluakaan jatkaa kanssasi.

  Toivotan sulle kaikkea hyvää salarakkaasi parissa, keep going girl! :)

  VastaaPoista
 25. Amalia, Kiitos <3

  Anonyymi, tervetuloa seuraamaan. Ei tässä ole yhtäkään tahalteen tai tarkoituksellisesti pahaa osapuolta, on vain vaikeassa osassa olevia..

  VastaaPoista
 26. Oih, nuoruus! Se oli ihanaa aikaa: silloin näki maailman juuri noin yksinkertaisena ja viattoman puhtaana. :) Omassa elämässäni ei ole ollut juurikaan inhottavia tai ikäviä tapahtumia, mutta Siperia on vuosien myötä opettanut kaikenlaista: joko omalla tai läheisteni kohdalla. Sillä samalla Siperian-matkalla olet nyt sinäkin, joten oli lopputulema mikä tahansa, ota se vastaan elämän tarjoamana arvokkaana oppina. :)

  Koska sinä toteutat omaa elämääsi, en maalaile piruja seinillesi. Ainoastaaan sen verran voin sinua varoittaa, että jos joskus Mikko eroaa vaimostaan päästäkseen kanssasi yhteen, varaudu helvetilliseen eromylläkkään josta tulet saamaan osasi: lokaa tulee todennäköisesti lentämään ja paljon. Muista myös että mies saattaa erota vaimostaan paperilla, mutta käytännössä ex-vaimo tulee olemaan mukana elämässänne ainakin siihen asti, kunnes lapset ovat muuttaneet omilleen. Sillä sen varmaan ymmärrät, että lapset eivät miehesi elämästä tule häviämään, eikä se tosiasia että heillä on myös äiti jonka kanssa on pakko hoitaa lasten asioita..? Tosirakkaus on lujaa laatua, mutta joskus vastustus ja vaikeudet ovat vieneet siltäkin voiman. Joskus taas se on selvinnyt voittajana. Annetaan siis kohtalon näyttää miten teille tulee käymään. :)

  - Miimis

  VastaaPoista
 27. Näinhän se on, että Mikko on pettäjä. On kyllä parempiakin tapoja selvittää parisuhdeongelmat kuin pettäminen.
  Et sinäkään aivan syytön ole.

  VastaaPoista
 28. Mulla on lähipiirissä tapahtunut just toi pettämisasia. Eräs tuttu tyttö "seurusteli" varatun kanssa, mies lopulta jätti vaimonsa ja nää alko seurusteleen virallisesti. Mies petti tätä tuttua todella kauan ja ne eros. Et onnea vaan vaitsemalles tielle! Varmasti onnistuisit löytämään ihan kunnollisenkin miehen, nyt oot vaan jonkun pettäjän heitukka. Ja nuorta lihaa se vaan haluaa.

  VastaaPoista
 29. Anonyymi, Kiitos kommentistas :) En aiokaan vielä kertoa suhteestamme kenellekään, se ei oikeastaan edes kuulu muille kuin sen osapuolille, eli minulle ja Mikolle :)

  VastaaPoista
 30. Unohdit, että tässä tapauksessa osapuolia on myös miehen vaimo ja sen lapset. Ja tää on vaan fakta, tiiät sen ittekin.

  VastaaPoista
 31. Joo no.... Musta tuntuu et se sun Mikkos ei tuu jättää vaimoaan. kuha pitää kivaa tollasen alaikäsen kanssa ja sit ku kyllästyy sun kanssa vehtaamiseen nii heittää sut sivuun, lopettaa teiän suhteen ja siihen se jääki ja sä jäät nuolee näppejäs ku Mikon vaimo saa pysyy jätkänsä rinnalla.

  VastaaPoista
 32. vittu sä oot niin ärsyttävä. Ja et ole muka itsekäs. Just toi "haluan että he katoavat/kuolevat ja saan miehen täysin itselleni" on pirun itsekästä.

  Sä oot menny niin sekasin tosta miehestä (ps. rakkaudelle voi panna hanttiin) ettet tajua miten paljon satutat MUITA!!! ja itseäsi. Sitten tajuat sen kun mies "jättää" sinut. Koska ettehän te periaatteessa seurustele vaan olet vain hänen seksilelunsa. Jos väität että seurustelet, niin huhhuh. Seurustelu on monen asian jakamista ja virallista ym... en jaksa ees luetella

  VastaaPoista
 33. "seurustelen yhden ankeen korppikotkan onnettoman miehen kannssa"
  sillä 'korppikotkallakin' voi olla tunteet ja on tosiaan todella itsekästä toivoa kyseiselle naiselle pahaa, kun samalla tapailet vielä hänen miestään -.-

  VastaaPoista
 34. Tuntuu että suhtaudut muihin hyvin ylimielisesti (?) Vaimon kuoleman toivominen... olet sydämmetön. Mikkohan tässä tekee väärin, mutta silti. Jos he kerran ovat onnettomia miksei mies jo eroa?? TAJUATKO MITEN PALJON TUO TULEE SATTUMAAN VAIMOON KUN HÄN SAA TETÄÄ KAIKISTA NOISTA VALHEISTA? Mihin on kadonnut naisten välinen solidaarisuus? Noh, ruoho on aina vihreämpää aidan toisella puolen ja kunhän ehkä jossain vaiheessa laukkaa sinun laitumillasi, ei mene kauaa ennen kuin alkaa vilkuilla muiden laitumille... En toivota sulle onnea, sitä et ansaitse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteen 'sydäMeen' ei mahdu kahta M:ää

   Poista
 35. En mä susta ainakaan ajattele mitään pahaa, kuhan vaan tajuat että vaikka se Mikko vaikuttaiskin semmoselle et ei se sua ikinä pettäis ja tottakai se jättää sen vaimon ja perheen teinitytön takia. Tai no eihän sitä tiiä tietenkään että jos sen parisuhde ei vaan oo onnellinen.

  ps. tajuan sun ihastumisen tommoseen vanhempaan mieheen.. niissä vaa on jotai :)

  VastaaPoista
 36. Varmaan klassinen tapaus :) Selittää sinulle miten hänellä ja vaimollaan menee huonosti, miten nainen on nalkuttava "korppikotka" yms. :) Sellainen puhe saa sut vain huokailemaan että onneksi olet helpottamassa hänen elämäänsä :)

  Vaikka todellisuudessa menee hyvin vaimon kanssa :) Kunhan pitää hauskaa muualla :)

  VastaaPoista
 37. Pakko tulla ihmettelemään,että miten ihmeessä kestät tuota tilannetta,säälin sua ;o Toivon todella että mikko tulee järkiinsä ja osaa valita oikein kahden vaihtoehdon välillä..Nainen hei,mieti vähän onko mikko edes tosissaan sun kanssa.. ja ajattele sen lapsia..ai että mitä vääryyttä teidän välillä tapahtuu.En todellakaan halua edes miettiä kuka tai ketkä ovat syyllisiä kaikkeen tähän. Ainiin ja lopuks haluun mainita sun novellinomaisesta kirjotustyylistä,saa jutun haiskahtamaan hiukan kusetukselta. toisaalta toivon että sitä se onkin..

  VastaaPoista
 38. >Vaimoa kohtaan sensijaan en tuntisi sääliä :)

  Minusta on aika ikävää, että suhtaudut noin vihamielisesti Mikon vaimoon: kutsut korppikotkaksi ja toivot hänelle ja lapsille kuolemaa onnettomuudessa. Ikään kuin he olisivat vain este elämässäsi, eikä heillä olisi omia ongelmiaan. (Minä luulen, että pettäminen huonontaa perheen tilannetta.) Ymmärrän, että ajatuksilleen ei voi mitään, mustasukkaisuus on inhimillistä ja blogiin saa avautua kaikesta, mutta kirjoitus silti sattui silmiin. Ehkä se johtuu tuosta kevyestä suhtautumistavasta.

  Tuo vaimo ei ole tahallaan tehnyt mitään pahaa sinua kohtaan olemalla naimisissa Mikon kanssa; hän ei edes tiedä sinusta eikä voi tietää hankaloittavansa elämääsi. Petetty voi olla osasyyllinen suhteen viilenemiseen, mutta suurimmaksi osaksi hän on vain uhri. Jos hänen ja Mikon suhde on viilentynyt, se ei tarkoita että vaimo olisi pahantahtoinen tai typerä, vaan niin voi tapahtua kenelle tahansa. Monet pysyvät naimisissa vain lasten takia. Tästä episodista vaimolle tulee jäämään käteen vain harmaita hiuksia ja stressiä (sinä sentään saat miehen), joten anna hänelle edes vähän ihmisarvoa :(

  Minua myös kiinnostaisi kysyä, että jos suhteenne lopulta paljastuu, aiotko muuttaa Mikon kanssa yhteen ja alkaa hänen nykyisten lastensa (toiseksi) äidiksi? Pelottaako sinua, että lapset tuomitsisivat teidän suhteenne ja eivät huolisi sinua? (Anteeksi jos tätä on jo kysytty, en ole vielä lukenut kaikkia kommentteja.)

  t. toinen 17-vuotias tyttö.

  VastaaPoista
 39. En tajua, miksi te kaikki saarnaatte Candylle näistä asioista? RAKKAUS ON SOKEA, niinhän sanotaan ja totta se on.
  Mikko tässä niitä vääriä asioita tekee ja Candy ei ole niistä ollenkaan vastuussa. Esimerkiksi jos he ovat harrastaneet seksiä ja jos asia menisi julki poliisille, saisi Mikko tästä syytteet.
  Candyn oma elämä. Ei hän muuta mieltään, vaikka kuinka kovasti haukkuisitte häntä. Candy selvästi rakastaa Mikkoa.
  Kiinnostava blogi, kirjoita lisää. Lukisin jatkossakin, vaikka todella olisitkin trolli.

  VastaaPoista
 40. Minustakin on väärin, että kolmatta osapuolta syytetään aina kaikesta, mutta minua mietityttää myös se, että et pidä itseäsi juuri ollenkaan osasyyllisenä pettämiseen. Saatat mainita olevasi hieman syyllinen, mutta loppujen lopuksi kuitenkin peset käteisi tästä sanomalla, että Mikko on tehnyt tietoisen valinnan etkä ole pakottanut häntä siihen. Aivan kuin ainoa valinta tässä tilanteessa olisi Mikon. Sinähän mahdollistat sen, että hän voi tehdä väärin. Tuet hänen toimintaansa. Onhan esimerkiksi koulukiusaamista sivusta hiljaa seuraava myös syyllinen. Ja sinä et ole edes passiivinen sivustaseuraaja, vaan täysin tarkoituksella olet Mikon kanssa. Et ole lapsi, ota oma vastuusi, älä käytä ihastusta tekosyynä. Tässä ei ole kyse sellaisesta, että aikuinen käyttää hyväkseen puolustuskyvytöntä lasta. Tiedät, mitä teet.

  VastaaPoista
 41. Oletetaan että vaimo ja lapset tosiaan kuolisivat kolarissa. Luuleko oikeasti että Mikko sitten ryntäisi luoksesi onnelisena, kun hänen perheensä ei ole enää este teille? Tuskin.

  VastaaPoista
 42. Tähän postaukseen kiteytyy aika hyvin koko blogin idea. Siis:

  1. Sun mielestä on sikahienoa kun sulla on poiCCiksena MIES eikä mikään autoja rassaava teinari.

  2. Sun aidon rakkauden määrää osoittaa juurikin se, että toivot salaa mielessäsi että Mikon vaimo ja lapset kuolisivat sattumalta vakka kolarissa.

  Haloo hei, valoja päälle nyt! Mikon mielestä on varmaan sikasiistiä kun voi leikkiä jonkun teinipillun kanssa juu. Mutta oikeasti.. Aitoa välittämistä ja rakkautta on, kun ei toivo ikinä toiselle pahaa vaan haluaa tämän onnellisuutta. Miten luulisit Mikon reagoivan, jos hänen lapsensa kuolisivat? Tai jos hän saisi tietää, että sinä peräti toivot sellaista? :D

  VastaaPoista
 43. Oletko koskaan puhunut Mikon vaimon kanssa? Tunnetko sinä todellä hänet? Mitä niin hirveää hän on tehnyt, että sinulla olisi oikeus puhua hänestä noin rumasti? Jos Mikko kerta on mennyt hänen kanssaan naimisiin, niin tuskin nainen ihan hirveä voi olla. Ihmettelen myös mistä tuo syvä viha sinulle tuntematonta tyyppiä kohtaan kumpuaa.

  Periaatteessa en tuomitse tilannetta, koska Mikkohan sen valinnan ja aloitteen on tehnyt. Tekstistäsi vain kumpuaa syvä itsekkyys, mustavalkoisuus ja lapsellisuus.

  Tsemppiä vain tulevaisuuteen, todennäköisesti tulet kärsimään :/

  VastaaPoista
 44. "Amalia kirjoitti...
  Toki mä ymmärrän, että tää on väärin Mikon vaimoa ja lapsia kohtaan, mutta en silti tajua, miksi sua syytetään kaikesta. En periaatteessa nää sun toiminnassa mitään väärää, koska ethän sä ketään petä. Ja kun et ees ole "sakkolihaa". Ethän sä mitään menetä. Tsemppiä jatkoon teille <3

  http://otaminustapuoletota.blogspot.com"

  Mä oon aika lailla samaa mieltä.

  VastaaPoista
 45. Voi lapsuus, lapsuus, se on ainoa mikä teksteistäsi kuultaa läpi. Lapsuus, naiivius ja oman edun tavoittelu. Ei rakkaus.

  VastaaPoista
 46. Mielenkiintoinen blogi.

  VastaaPoista
 47. mikä sä olet haukkumaan mikon vaimoa korppikotkaksi ? tunnetko henkilön oikein ? Jos sä haukut sitä niin silloin on turha alkaa vammaamaan jos jotkut haukkuu sua säälittäväksi hölmöksi. se " korppikotka" ei tee mitään väärää, sä teet. joten haku ittees älä sitä. Ja toi kuoleman toivominen on sairasta.

  VastaaPoista
 48. Voi ei. Mua melkein itkettää sun takia. Oot niin kamalan sinisilmäinen ja kärvistelet tollasessa suhteessa etkä suostu näkemään totuutta. Voiei.

  No, kyllä se vielä vastaan tulee. Sääliksi käy.

  VastaaPoista
 49. ymmärrän että toivot että mikon vaimo kuolis autokolarissa, mutta aika kylmää toivoa että myös sen omat lapset kuolis tai katoais pois. ois sulla ehkä helpompaa, mut luulis että mikolle nää lapset on tärkeintä sen elämässä. jos sä menet niitten tarpeiden ja etujen edelle niin siinä äijässä on joku pahasti vinossa... että aika itsekäs ihminen kyllä oot ku tollasta edes toivot, toivottavasti susta ei koskaan tuu niitten äitipuolta.

  VastaaPoista
 50. Aika karua tekstiä. Miksi sä haukut kavereides poikaystäviä? Se, että sulla on aikuinen MIESystävä, ei tee susta yhtään parempaa kuin muut. Mikon vaimolla on myös tunteet eikä sulla oo mitään oikeutta haukkua sitä korppikotkaksi - se vois sanoa samaa susta. Se ei oo tehnyt sulle mitään, vaan jos se tietäis susta niin saisit melkosesti paskaa niskaas.

  Mulla ei oo varaa syyttää sua mistään koska periaatteessa et tee mitään väärää, mutta mun mielestä sulla on väärä asenne. Oo realistinen, päätä haluutko jatkaa tollasta epävarmaa salailua ties kuinka pitkään, vai voitko sä vielä lähteä tosta tilanteesta ilman että sua sattuu liikaa.

  Luultavasti Mikko ei koskaan jätä perhettään sun takia koska sillä on niin paljon menetettävää, ja sä oot varmasti aika pientä verrattuna lapsiin ja kaikkeen mitä sillä nyt on. Se, että se on sun kanssa, ei tarkota etteikö se rakastais vaimoaan. Mutta sä et näköjään tajua sitä, että onnea vaan.

  VastaaPoista
 51. Heips Candy,

  Eksyin tänne blogiini jättämäsi kommentin kautta.

  Mielenkiintoinen blogi, kiitos tästä. Ensimmäinen reagtioni blogistasi oli, että onnekas tuo reipas 3-kymppinen ukkomies, kun on osannut hommata itselleen ilmaisen huoran sätkynukekseen. Seuraavaksi tuli sääli sinua, pientä naiivia tyttöstä, kohtaan. Molemmat tuntemukseni ovat vain omia fiiliksiäni. Minä en sinua tai tätä Mikkoa tunne, joten voihan olla, että juttunne on "aito". Ja toki niin toivonkin. Rakkaus on kaunista. Pidä pääsi kylmänä. Asioilla on tapana järjestyä. Toivotan sinulle kaikkea hyvää elämääsi ja varmasti vierailen täällä toistekin <3

  VastaaPoista
 52. Älä nyt viitti sen Mikon vaimoa syyttää tosta teidän touhusta. Se on uhri eikä mikään syyllinen.

  VastaaPoista
 53. musta tuntuu että toi mikko ei ees välitä susta.sillä on sen vaimon kans asiat huonosti,se saa lohdutusta sulta ja sitten ku sillä on sen vaimon kans asiat hyvin nii se unohtaa sut.

  VastaaPoista
 54. mun mielestä sun ei tarviis kuunnella noita kommentteja. toi on iha hirveen ilkeetä tekstii mitä tuolla sulle laitetaan, mutta et sä varmasti sitä ansaitsis. tottakai ei ole oikein että olet varatun miehen kanssa mut et varmasti ole lähellekkään ainoa joka varatun kanssa on. hienoa että ajattelet myös mikon lapsia ja muistat että he ovat rakkaita mikolle ja ettet halua heille mitään, sillä viattomiahan he ovat. uskon ja toivon että sinun ja mikon suhde on vankalla pohjalla, vaikka en teitä tunnekkaan. älä lopeta tätä blogia, itse aion liittyä lukijaksi! PS. tiedän että noi anonyymien huonot kommentit tuo sulle jonkinlaista pahaa oloa mutta kehotan täysin ignooraaman ne, he haluavat vain purkaa omaa huonoa oloaan.

  VastaaPoista
 55. Voi tyttö pieni, miten sinua viedään.. Kuvitteletko, että Mikko eroaa vuoksesi? Ei todellakaan. Terv. aikuinen nainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten voit olla varma? Ja miten määrittelet aikuisen naisen? Lain silmissä aikuisen eli 18-vuotta täyttäneen, henkisesti aikuisen vai n. 30-vuotiaan? 30-vuotiaskin voi olla mielellisesti kehittymättömämpi kuin 16-vuotias nyt näin esimerkiksi, joten aikuisen määritteleminen on vaikeaa.

   Poista
 56. Aina ei voi mennä _omanmielenmukaan_ suunnitelmat. Onhan se kiva viettää oikeasti oman kultansa kainalossa aikaa. Ja vaikka onkin SE OMA IKÄINEN JÄTKÄKAVERI tai vast.. Turhahan sellaisesta on suuttua, jos kaveri ns. leikillään sanoo (jota uskon näin sanoneen) että hankkiset poikkiksen itteles ;) Jonka kanssa voisi oikeasti viettää aikaa kunnolla. Eikä tarviis salailla mitään ;)

  VastaaPoista
 57. kun ajattelen niin toi kuulostaa aika mahdottomalta. Enhän mä sitä voi tietää että kirjotatko totta vai 'tarinaa' (: Rohkeutta sulta ainakaan ei puutu jos tämä sattuu olemaan totta, mitä se 60% varmuudella on. Saat paljon negatiivista palautetta mikä ei ole ihme, Demissäkin oli tästä juttua, mikä ei myöskään ole ihme :) Mielenkiintoista tätä on lukea, ja kertoisitko kuinka vanhoja 'mikon' lapset ovat ? (::

  ~In Love~

  VastaaPoista
 58. Anonyymi kirjoitti...

  Voi lapsuus, lapsuus, se on ainoa mikä teksteistäsi kuultaa läpi. Lapsuus, naiivius ja oman edun tavoittelu. Ei rakkaus.

  ^juuri näin.

  VastaaPoista
 59. Ootko miettinyt, mitä seuraa jos sun vanhemmat saa tästä touhusta tietää? Mä veikkaisin, että Mikolla häkki heilahtaa tai ainakin kolahtaa syytea alaikäiseen sekaantumisesta. Nääs vaikka olet yli 16, olet silti lain silmissä lapsi, jota reippaasti vanhempi mies on käyttänyt hyväkseen. Musta nää teinityttöjen ihastukset ja mahdolliset suhteet vanhoihin miehiin todistaa vain yhden asian: Se teini on naiivimpi kuin ikäisensä, vaikka toki teinin itsensä mielestä asia on ihan päinvastainen. Tosin ei oo ihan fiksuimmasta päästä tää mieskään tässä keississä, ei sillä. En sano pahalla, mut itse joskus vielä nuorempana kuin sinä koin vähän vastaavan "suhteen", tosin varattuun en ollut sentään sekaantunut... ja se päättyi just niinku nää jutut päättyy, siihen ku en pitkällisen vonkaamisenkaan jälkeen jalkojani hälle leväyttänyt. Sen verran oli järkeä päässä.

  VastaaPoista
 60. "Tälläsinä päivinä vaan ajattelee ihan kauheita ja toivoo, että Mikon vaimo _ja lapset_ vaan katoais. Pois, kauas pois. Ihanteellisin olisi tietenkin, että kokonaan ja lopullisesti. Vaikka autokolarissa...?"

  Mitäs Mikko tähän sanoo? Jos miehelle on ok että tyttöystävä toivoo omien lasten ja heidän äitinsä kuolemaa autokolarissa, ei ole ihan terve yksilö kyseessä.

  Olet selvästi kieroutunut persoonallisuudeltasi. Kukaan tunne-elämältään normaali ei toivo rakkaimmalleen sitä, että tämän läheiset kärsisivät saati kuolisivat.

  Ei kiinnosta tuomita suhdettanne tai raivota täällä toisena naisena olemisesta, mutta tuo kopioimani pätkä oli sen verran häiriintynyttä tekstiä että piti kommentoida.

  Ps. Sulla on tosi hyvä ulosanti ja oikeinkirjoitus, kappalejako ym, jos olet vasta 17. Olet lukiossa ja äikkä kiitettävä?

  T. Äiti 20v :)

  VastaaPoista
 61. Kaikki millä olet perustellut sen, että sun ja Mikon suhde on oikein, ja kuinka täällä eletään vain kerran ja aiot oman elämäsi elää täysillä, muista ne sitten, kun oma miehesi (Mikko tai ei) pettää sua ja tämä uusi nainen ajattelee samalla tavalla kuin sä nyt. Sun täytyy se sitten hyväksyä. Tai ainakin hyväksyä se, ettet asialle mitään voi.

  Mä en haluaisi olla se, jonka kanssa petetään. Sä olet yhtä syyllinen kuin Mikko. Tiesit hänen olevan naimisissa, olisit siis voinut kieltäytyä. Susta tuli aivan yhtä syyllinen kuin Mikosta saman tien kun suostuit suhteeseen.

  VastaaPoista
 62. Etkö sä jumalauta ymmärrä, että kun teidän suhde tulee ilmi, lapset kärsivät pahimmalla mahdollisella tavalla. He pitävät isäänsä paskiaisena, hylkiönä, ja inhottavana nilviäisenä, sillä pitävät äidistään yhtä saman verran (ennenkuin tämä tapahtuu) , että kääntyvät äitinsä puoleen.

  Lapset eivät koskaan tule pitämään sinua äitinään / äitipuolenaan, sillä olet pilannut heidän unelmaperheensä. Se , että "MIKKOA" ei ole "pakotettu" suhteeseen, ja hän on itse valinnut reittinsä , ei vaikuta asiaan. Sinä voit itse pistää poikki, vaikka heti, sillä tuntisin itse huonoa omatuntoa tätä kohtaan että viet lapsilta elämän.

  Usko pois, minulta löytyy kokemusta, ja olen kasvaneempi kuin sinä. Sillä en ryhtyisi perheellisen miehen kanssa mihkään muuhuin kuin kaverisuhteeseen. Koita miettiä mikä on lapsille, ja Mikolle parasta - se että hän saa olla kanssasi, mutta menettää SEKÄ lapsensa, että naisensa, vai se että ette ole suhteessa ja Mikko omistaa hyvin ihanan perheen, ja pitää lapsensa.

  Sillä itse kun kuulin lapsena isäni pettäneen äitiäni, halusin pysyä erossa tästä "likaisesta miehestä", jolla oli vielä ennen pettämistä minut ja äitini = hyvä perhe. MIETI NYT VÄHÄN, OLET SEITSEMÄNTOISTA VUOTIAS, JA MENET PILAAMAAN KOLMEN IHMISEN PERHEEN.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän voi esim. äiti vaikuttaa. Jos hän eron jälkeen haukkuu isää jatkuvasti lapsille, niin kyllähän siinä lasten isäkuva horjuu.

   Poista
 63. ''Pois, kauas pois. Ihanteellisin olisi tietenkin, että kokonaan ja lopullisesti. Vaikka autokolarissa...?''

  ^ Eli toivoisit Mikon vaimon _JA_ lapsien kuolemaa? Ei helvetti ootko sairas? Koska niinhän tuossa luki; ''vaimo ja lapset vaan katoais''

  ''Enkä todellakaan haluaisi, että Mikon lapsille kävisi mitään pahaa'' <-- juurihan sanoit että ne voisivat kuolla vaikka autokolarissa. huhhuh mietippä mitä kirjottelet tänne :'D

  VastaaPoista
 64. Ihan totta!! Lapsi rakas,avaa silmäsi.kerron sulle muutaman faktan.. Mun mielestä et todellakaan voi syyttää mikon vaimoa mistään,eikä sulla ole oikeutta puhua vaimosta noin.Ja sä toivot et ne kuolisivat kolarissa?!? Millanen ihminen ajattelee noin?Kuvottavaa.

  Sä pilaat aika monen elämän kun tuo touhu paljastuu.En ymmärrä mitä sulla liikkuu päässä kun lähdet sotkemaan toisten avioliittoa ja perhettä.Itse en ikinä lähtisi laittamaan lusikkaani tollaiseen soppaan.Mieti nyt...Mun mielestä pitää olla sen verran järkeä päässä että sä et lähde pilaamaan vaimon,miehen ja lapsien elämää!JA vielä tietoisesti!!!!

  Sä oot sille hetken hupia..Mikon pitää koittaa et kelpaako se kenellekään enään,saako se vielä hurmattua tyttöjä..Se leikkii sulla hetken ja sit kun saanu itsetuntonsa pönkitettyä niin palaa kiltisti vaimonsa luokse.

  Sulla ei ole minkäänlaista moraalia..mä säälin sua ja sun typeryyttä!Sä toivot mikolle näköjään helvetin vaikeaa elämää,koska toivot et vaimo ja lapset kuolis kolarissa..Ne on sille kaikki kaikessa!Se ei ikinä tule luopumaan niistä!!

  VastaaPoista
 65. Miten kestät itseäsi..

  VastaaPoista
 66. voivoi pikkukakaraa :D olin tommonen ehkä 14 vuotiaana, ootko oikeesti jo 17? et vaikuta yhtään. paljon lapsellisemmalta. "mulla onkin MIESYSTÄVÄ hihii teil ei ookkaa" ootko vähän sairas :) tos ei oo mitään leijuttavaa, häpeäisin itteeni silmät päässä. taidat olla vaan kokematon ;)

  VastaaPoista
 67. "Toivot" toisen ihmisen kuolemaa, varsinkin lasten.. Sairasta ja surullista! :/

  VastaaPoista
 68. Oot khyl sairas ämmä, viet toisen miehen, niil on lapsia, mieti niit lapsia, kun ne saa tietää et joku kakara on tuhonnu niiden vanhempien suhteen..

  VastaaPoista
 69. Tätä sun blogia on tosi mielenkiintosta lukea mutta raivostuttaa tollanen "hehe mulla onkin MIESystävä eikä tommonen finninaama". Vielä raivostuttavampaa on se että toivot vaimon ja lasten kuolevan pelkästään sun itsekkyyden takia.

  VastaaPoista
 70. mulla ei oo mitää sua vastaa, jokainen elää elämäänsä, mut en silti oikee tykkää kun JOS teidän "suhde" tuleee julki, niin lapset kärsii ! lapset ei sais kärsii ! ja sitku viel toivot että sen vaimo ja lapset kuolis ! okei sil vaimol ei oo sillei ns. "mitään väliä" MUTTA ne lapset , niillä on tulevaisuus edessä... oot helvetin kylmä ämmä ! ja sori että olen anonyymi..

  VastaaPoista
 71. Finninaama? Finninaama?! korppikotka, kaikki kuolisivat?

  arvostelet naista jota satutat pahimmalla mahdollisella tavalla (minä tiedän, minua on petetty. )

  olen ollut herkkä ihminen, kiltti ba jännittävä.
  petetyksi tuleminen musersi luottamuksen miehiin, naisiin, itseeni. Olen todella vaikeasti masentunut, mieleni on musertunut. Lääkkeet auttavat vaan vähäsen.

  mieti mitä teet. sinulla on oma mieli, oma päätösvalta tilanteessa. Tiedän että rakkaus on sokeaa ja luulen että olet todella sokaistunut.

  avioliitto ei ole vitsi. en ole uskonnollinen, mutta mielestäni se on pyhä asia. jokaise. pitää sitä kunnioittaman, ja tämä koskee myös muita kun itse avioliitossa olevia.

  koet ettet tee mitään väärää, mutta myönnät ettei tuo ole "ehkä moraalisesti oikein".
  mutta kun pakko vaan on?

  mitä jos me kaikki alkaisimme toimimaan täysin oman mielemme mukaan, vämittämättä moraalista? ymmärtenethän dilemman? ihmisellä on vastuu vain omista teoistaan.

  jos mietimme mikä on väärin, moraalisesti. vastaus löytynee helposti.
  Ajatellaan että sinulla on auto. Tosi hieno auto, oot tehnyt tosi paljon töitä sen eteen ja olet siitä iloine. Kuitenkin, aamulla kun olet menossa autollesi, huomaat että sen tuulilasi on hakattu rikki ja kaikki on hajotettu.

  no, joku koki että se on moraalisesti oikein, koska sinulla on ollut varaa autoon, niin sinulla on saattanut olla varaa sen korjaukseen. Hajottajan vaan teki mieli tehdä niin, koska se oli kivaa.

  tavallan sinua rangastaisiin menestymisestä.

  ymmärräthän ongelman? ymmärräthän että vastuu ON myös sinulla. Sinulla on valtaa ja sinun teoilla on väliä.

  ja ymmärräthän että on todennäköisintä että sinun Mikkosi kokee kolmenkympin kriisiä, perhe perustettuna, tuntuu ettei ole mitään saavutettavaa.

  Ymmärräthän?

  VastaaPoista
 72. Ihmetyttää tuollainen, että toivot vaimon ja lapsien kuolemaa! Ymmärräthän, jos vaimo kuolisi ja seurustelisitte mikon kanssa, niin lapset asuisivat silloin Mikon kanssa? Ja sinusta tulisi lapsille ''äiti''. En usko, että sinä olisit sellaiseen edes valmis. Itse olen alle 20v ja minulla on lapsi. Se on rankkaa huolehtia lapsesta melkeinpä yksin. Oma mieheni kun sattuu pomppimaan siellä ja täällä. Itselläkin on hormoonit vielä sekaisin, ja olen myös kauhea ämmä tuolle miehelleni. Hän ymmärtää minua, vaikka onkin hippusen vajaa 30v. Eipä hänen ole tarvinnut hyppiä toisten teinien lakanoihin, ja vaikka sattuisikin pettämään, ei meidän suhteemme siihe loppuisi. Tiedän hänen valitsevanminut, ihmisen joka on synnyttänyt hänelle oman pienen prinsessan :) Enkä usko,että mikko koskaan eroaa vaimostaan, varsinkaan sinun takiasi. En usko, että kuultuaan miehensä pettäneen häntä, hän vain sulattaisi ja unohtaisi asian, hänellä on monta valttikorttia käsissään, muista se ;) Mutta hyvää jatkoa, toivottavasti et liian kovaa satuta itseäsi, mutta niin, ettet varmasti tee toiste ;)

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3