lauantai 10. joulukuuta 2011

Kateellisuus ja Katkeruus

Noin 95% kommentoijista täyttää seuraavat kriteerit;

Kateus on mielentila, joka merkitsee yleensä toisen paremmuuden, menestyksen tai muun sellaisen aiheuttamaa vihan, alemmuuden, mitättömyyden, huonommuuden, kykenemättömyyden, syyllisyyden tai harminsekaisen pahansuopeuden tunnetta.[1] Nykysuomen sanakirjan mukaan kateus liittyy ihmiseen, joka ei suo toiselle hyvää ja haluaa itselleen hyvän, joka toisella on.[2] Se ei vaadi uhriltaan välttämättä mitään erityistä.

Katkeruus on synkkä, synkän vihamielinen, ivallisen epäystävällinen, katkeroitunut. esim. Olla katkera jklle, jkta kohtaan, jostakin, jonkin takia.

Ylläolevat piirteet tulevat ilmi harmillisen monen kommentoijan kommenteista. (Pääasiassa anonyymeilta)
Onko toisen onnea vaikea hyväksyä? Sanonta "toisen onni on toisen suru", tuntuu pätevän tässä tapauksessa. ;)

Monen kommentista paistaa läpi puhdas kateus ja katkera asenne. Saan paljon kommentteja, joissa väitetään, ettei Mikko rakasta mua ja haluaa vaan nuorta lihaa ja seksiä multa.
Ensinnäkään, kukaan teistä ei tunne mua tai Mikkoa. Millä oikeudella tai tiedolla te voitte kirjoittaa tuollaista? Niin, ette millään. Meidän tilanne on mikä on, mutta siltikään, kukaan teistä ei voi väittää tuollaista.

Jos Mikko ei rakastaisi mua oikeasti, ei hän olisi koskaan ryhtynyt salaseurustelusuhteeseen mun kanssa. Miettikää nyt, kuka vaarantaisi koko elämänsä, suhteensa vaimoon ja lapsiin vain pelkän hauskanpidon "pikkupillun" takia?
Ei kukaan.

Olemme Mikon kanssa käyneet aiheesta monta kertaa keskusteluja ja Mikko on sanonut, että olen erilainen kun kaikki muut. Mä oon todella kypsä ikäisekseni, ja kuitenkin jo melkein täysi-ikäinenkin.
Hänellä ei ole mitään sairasta perversiota teini-ikäisiin tyttöihin, hänellä on syviä tunteita vain mua kohtaan. <3

Kun niin monia teistä huolettaa meidän yhteinen tulevaisuus, voin kertoa, että se on jo suunniteltu, pitkälle eteenpäin. Tarkoituksena on kertoa Mikon vaimolle, Mikko ottaa eron ja muutamme yhteen. Mikko on todella varakas mies, joten yhteisen asunnon hankkiminen ei tule olemaan ongelma.
Meistä tulee varmasti onnellinen uusioperhe. Ongelmia tulee varmasti, varsinkin Mikon vaimon (aka korppikotka) kanssa, mutta vastoinkäymiset vahvistaa.
Olemme päässeet Mikon kanssa jo niin pitkälle, rakkautemme on todella lujaa tekoa.

Koittakaa te ilkeilijät katsoa peiliin ja keksiä omaan elämään jotain sisältöä. Olen pahoillani jos te olette joutuneet kokemaan suhteissanne pettämistä, mutta se on elämää. Ihminen ei voi luonnolleen mitään, ja loppujenlopuksi joka ikinen meistä tekee asioita, joista hyötyy itse. Joten kenenkään on turha tulla haukkumaan mua itsekkääks ämmäks, kun aivan taatusti jokaikinen teistä kirjoittelijasta on sitä itsekin ;)

 

 

88 kommenttia:

 1. "Jos Mikko ei rakastaisi mua oikeasti, ei hän olisi koskaan ryhtynyt salaseurustelusuhteeseen mun kanssa. Miettikää nyt, kuka vaarantaisi koko elämänsä, suhteensa vaimoon ja lapsiin vain pelkän hauskanpidon "pikkupillun" takia?
  Ei kukaan."

  Tai sitten aika moni mies. Elämänkokemus on se mitä tällaisista suhteista saa, ne opettavat. Kasvattavat ihmisenä. Molempia osapuolia.
  Salailu pitää katseesi tunnelissa. Laput silmillä. Et näe laatikon ulkopuolelle.
  Ihminen uskoo sen mitä haluaa, kaikki selitetään parhain päin itseä ja omia tarpeita / haluja tukevaksi, vaikka järki sanoisi toisin.
  Se on uskomaton voima.

  Se saa sivuuttamaan monia asioita, joiden tietää olevan toisin kuin haluaisi uskoa.
  Erityisesti suhteessa valehtelevan toisen osapuolen kanssa. Itse tahtoo uskoa mitä toinen sanoo, koska pitää toisesta.
  Ei todellakaan tahdo kuulla mitään vastaväitteitä ulkopuolisilta. Edes parhailta ystäviltä. Eikä kuunnella sitä omaa järjen ääntä.

  Nämä ovat niitä elämän opetuksia. Ne täytyy kokea. Ei niitä voi toiselle kukaan opettaa.

  Onnea opintoihisi, toivottavasti kirjoitat tuhkimotarinaa sen pessimistin silmissä todennäköisemmän Kaurismäkeläisen Suomi-filmin sijasta.

  "Mikko on sanonut, että olen erilainen kun kaikki muut. "

  Kuinka monelle muulle Mikko näin sanoo?

  "Mä oon todella kypsä ikäisekseni, ja kuitenkin jo melkein täysi-ikäinenkin."

  Niinhän me kaikki. Toiset leikkii vielä barbeilla, toiset lihatikkareilla. Aikuisten maailma, sinne on kiire.

  VastaaPoista
 2. Aha kuka muka olis kateellinen sulle? sähän oot vaan joku kiimanen teini, joka hakee huomiota tämmösistä trollailuista?:-D
  Voi kyllä, -toivon et porukkas löytäis nää tekstit ja veis sut vaikka seksuaalisuusterapeutille tai vaikka testaamaan älykkyysosamääräsi:D okei, oman ittensä ettiminen kuuluu tohon ikään ja seksuaalisuus kiinnostaa, mut liika on liikaa ::D sen tajuaisin, et jos kirjottaisit näitä fantasioitas ihan omaks iloks tai johonki demi.fi:hin mutta että näin? :::D ei hyvää päivää♥ toivottavasti sit ku aivos vielä vähän (lue: paljon) kehittyy, niin tajuut tän mun pointin. Nyt varmaan vastaat tähän jotain ''oot vaan kateellinen!!!11'' tai ''Mikko on oikeesti erillainen, en oo mikään trolli??!?!11'' TAI sit vaan jätät tän julkasematta.. No ainaki sain illan naurut<3

  VastaaPoista
 3. En nyt ala pohtimaan asioiden oikeutta tai kohtuullisuutta. Sellaisen vinkin annan, että tallenna nämä tekstit jonnekin varmaan paikkaan ja palaa niihin sitten kun olet Mikon ikäinen. (Siis ihan riippumatta siitä oletteko silloin yhdessä vai ette.) Ihmisen ajattelu muuttuu niin moneen kertaan elämän aikana, ettei sitä usko ellei pidä itsellään todisteita siitä. Mikko on n. kaksi kertaa sinun ikäisesi, minä kolme kertaa. Tulet varmasti hämmästymään jos voit palata näihin ajatuksiin vaikka joka 17. vuosi. Sitten ehkä ymmärrät muita kommentoijiakin paremmin, luulen että ne kirpeimmät kommentit tulevat noin Mikon ikäisiltä.

  VastaaPoista
 4. Voi jestas nainen. Olet oikeasti joko vitun tyhmä, paska provo tai päästäsi vialla. Kukaan täällä ei ole sulle kateellinen. Monet taitavat itseasiassa sääliä sua tilantees takia. Olet nuori ja naivi tytönheitukka joka ei tiedä maailmasta yhtään mitään.

  Miksi kukaan olisi sulle kateellinen? Mikä on se syy? Miksi kukaan olis kateellinen sun tilanteesta? Panet naimisissa olevaa miestä. Senkö perusteella täällä ruudun takana on vain katkeria, rumia ja läskejä ämmiä joiden omat poikaystävät ovat pettäneet ja jättäneet ja siksi ovat muka kateellisia?

  Onko sun todellisuuden taju hämärtänyt vai mikä vaivaa? Vituttaako sua se, että et oo saanu kunnon poikaystävää joka olis samaa ikää ku sinä? Vai onko vanhemmat välinpitämättömiä sua kohtaan? Tai sit sua on petetty aikasemmin ja turvaudut ukkomieheen ja uskot sokeesti sen rakastavan sua. Ja näemmä se on saanu sut jo pauloihinsa, ku uskot sen rakastavan sua.

  Sanon samaa ku muutki: Se ei näe sussa muutaku helpon ja typerän panon. Ja se ei tule jättämään vaimoaan tollasen nuoren ja naivin tytönhempukan takia.

  En mä kyllä Mikkoakaan puolustele: Todella säälittävä ja selkärangaton pikkusielunen luuseri joka pettää vaimoaan jonku kakaran kanssa. Missä meni vikaan? Säälin Mikon vaimoa ja lapsia. Te molemmat olette itsekkäitä ja säälittäviä ja välitätte vain omista tarpeistanne. Toivon että olet joskus Mikon vaimon kaltaisessa asemassa niin tiedät miltä se tuntuu.

  Omasta tekstistäsi katkeruus vasta paistaakin: Mistäköhän sä voit tietää meidän lukijoiden elämästä hevon vittuakaan, kun kehtaat väittää että meidän kaikkien poikaystävät ovat pettäjiä. Menee vähän ristiin nää sun juttus. Ensin ite sanot, että me ei tiedetä sun elämästä mitään ja sit vedät ton hienon heittos esiin.

  Onnea paskan elämäs kans.

  P.S. http://www.nic.fi/~piruile/demikortit/kateuskortti.jpg

  VastaaPoista
 5. Ei seksiin tarvita rakkautta :D
  Miksi hän ei ole vaimolleen kertonut jos haluaisi olla vain ja ainoastaan sinun kanssasi?

  VastaaPoista
 6. Ai niin. Aika moni vaarantaa perhe-elämän pettämällä :) Ja aah miten ne miehet lupaavat vaikka kuun taivaalta ettei toinen nainen jätä leikkiä kesken :) Juuri niin tyypillinen mies :)
  Oikeastiko joku vielä uskoo tuollaista? Varmaan odottaa oikeaa hetkeä? :) Eihän sitä nyt voi millään vielä kertoa? Kauanko hän on odottanut oikeaa hetkeä?

  Toivon ettet kovin satuta itseäsi jos tulet rytinällä alas. Tämä sinun Mikkosi vain on hyvin klassinen tapaus :) Lupailee, vannoo yms. Mutta miksi mitään ei tapahdu? Miksi vieläkin olet toisena naisena?

  VastaaPoista
 7. Ihanaa nauraa sulle ku elät jossain vaaleenpunases kuplas:D jos mikolla olis tunteita vaan sua kohtaa, se olis jättäny vaimonsa.

  VastaaPoista
 8. Avaa nyt tyttö hyvä silmäs. Sua käytetään hyväksi + musta teet törkeesti ollessasi perheellisen miehen kanssa suhteessa.

  VastaaPoista
 9. "Jos Mikko ei rakastaisi mua oikeasti, ei hän olisi koskaan ryhtynyt salaseurustelusuhteeseen mun kanssa. Miettikää nyt, kuka vaarantaisi koko elämänsä, suhteensa vaimoon ja lapsiin vain pelkän hauskanpidon "pikkupillun" takia?
  Ei kukaan."

  Jos tää "Mikkos" rakastaa sua oikeasti, niin miksei se vaan jätä sitä vaimoaan ja oo sun kanssa sitte?

  VastaaPoista
 10. mä en tule kommentoimaan nyt anonyymina, vaan ihan omalla nimimerkilläni. mä toivon todella, että olisit trolli, mutta josset ole ni auta armias mietippä hetki:

  mitä takeita mikko on sulle antanut, että hän eroaa vaimostaan? onko mikko oikeasti nii onneton vaimonsa kanssa, että jättäisi sen? jos näin on, miks teiän pitää olla salasuhteessa, miksette muka voisi olla avoimesti? ja muista kuitenkin, että olet vasta 17- vuotias ja vuoden päästä oot luultavasti ihan erilainen persoona, koska sun ajatusmaailma kypsenee koko ajan. mikolla taas se kehitys on jo ohi.

  hate to say mut mieti nyt. me jokainen ollaa erilaisia. ja toi on maailman kliseisin lause mieheltä, että " sä olet erilainen", tiiätkö, oon kuullu itekki saman lauseen miljoonasti miehiltä, ja tiedän etten ole ainut joille he ovat sen sanoneet.

  ja mä en sano näitä asioita, koska olisin katkera tai kateellinen, en todellakaa, en usko et kukaa muukaa on. mieti nyt miltä toi koko teksti kuulostaa muiden korviin, ja millaisen kuvan annat itestäs. sä oot tässä tilanteessa perheenrikkoja, sä oot leikkimässä vaarallisilla vesillä.

  toivon tosiaan et saat järkee päähäs.

  VastaaPoista
 11. sain päivän naurut kun luin tätä blogii.

  Oot aika nolo, keskenkasvunen kakara joka elää jossain kuplassa. Toivottavasti se kupla räjähtää kohta ja sitten sä palaat tähän oikeeseen maailmaan.

  VastaaPoista
 12. Voi kuinka naiivia tekstiä.

  Juuri nuo samat sanat voisi kuulla kenen tahansa kolmannen pyörän suusta.
  Noita samoja mantroja jauhavat useimmat tuossa tilanteessa olevat ihmiset.

  Kyllä sua tyttörukka vielä joskus kaduttaa typeryytesi, näin on käynyt kaikissa tällaisissa tapauksissa jotka tiedän.

  Sääliksi käy, mutta eihän sokeasti rakastunut nuori tyllerö tajua.

  Kaikkea hyvää kuitenkin sulle, omahan se on valintasi.

  VastaaPoista
 13. Ai niin, sä ET ole ikäistäsi yhtään kypsempi, sen huomaa jo näistä sun kirjoituksistasi.
  Hyväuskoinen ja rakastunut hölmö sopisi parhaiten.

  Juuri tuota mantraa käyttävät kaikki vanhat äijät iskiessään hyväuskoisia pikkutyttöjä.

  VastaaPoista
 14. XDXDDXXD perkeleen trolli soot. etsä oo tosissas. Miks joku tuntis kateutta suhun/tollaseen suhteeseen. Kasva akuiseksi, jookos? (:

  VastaaPoista
 15. Yks asia tuli vaan mieleen ootko sä ikinä ajatellu et junnaat nyt vaan kokoajan paikallas..? Ok sulla on miesystävä mutta periaatteeaasa sulla ei oo sitä koska et voi kertoa siitä kellekään ja samalla kun sun ystävät alkaa muuttaa yhteen poikaystäviensä kanssa ja mennä kihloihin sä et voi koskaan tehä sitä sun miesystäväs kanssa. Eiks se häiritse sua? Eiks sulla oo mtn suunniteltua tulevaisuutta tolle jutulle? Tarkoitukseni ei ole saarnata ihmetten vain, ettei sua häiristse a.) että tuhoa perhettä b.)jos juttunne ei paljastu se ei kosaan vakiinnu ja jää aina pelkän romanssin tasolle c.) jos juttunne paljastuu ja miehesi päättää olla yhdessä kanssasi niin teidän tulevaisuuta tulee varjostamaan aina tää nykynen puoliso ja heidän lapset

  VastaaPoista
 16. joo ja mun mieletä tää blogi oli ihan jees ja asiallinen ennen tätä postausta joka lapsellisuudellaan meni jopa mun 15v likan ymmärryksen yli, et ole tosissas

  VastaaPoista
 17. ei tsiisus.. ooks sä tosissas näitten sun juttujes kanssa? :O ai että syviä tunteita vasin sua kohtaan? mitäs sä luulet, et miks se vaimonsa kanssa vielä on jos sä oot sen elämän "nainen"? ei oo tullu sulla varmaan mieleen, mut siel se jyystää joka päivä vaimoonsa (ehkäpä jopa pariin kertaan päivässä) ja nauraa, että ompas tää hienoo, ku saa alaikästä ja omaa rakasta eukkoonsa.. huhhuh. mun käy ihan tosissaan sääliks se "mikon" vaimo ja sen lapset.

  VastaaPoista
 18. Rakkaus alkaa sitten kun ihastuminen menee ohi. Ihastuminen voi toki muuttua rakkaudeksi, mutta näitä kahta asiaa ei kannattaisi sekoittaa keskenään. Rakkaus on se, mitä Mikko tuntee vaimoaan kohtaan. Sinuun Mikko on ihastunut. Suuri ero.

  VastaaPoista
 19. Huh kun järkytyin. Oon samanikäinen kuin säkin ja tää oli aivan kamalaa. Siis öö oot tosi kypsä ikäisekseks ? Miten sä sitten oot noin vitun tyhmä? Toivosin todella, et oisit trolli... Ihan samahan se mulle on, et mitä teet, mutta mitäköhän vittua Mikko vielä tekee vaimonsa kanssa, jos rakastaa sua niin paljon ja haluu muuttaa sun kanssa yhteen jne? Miksei se vaan oo jättäny jo vaimoonsa, jos on niin varma tulevaisuudesta sun kanssa? Eipä siinä mitään, onnee kun susta tulee äitipuoli sen lapsille, tuutte varmaan tosi hyvin toimeen... No eihän se haittaa, vaikeudet on kivoja ja ne vahvistaa teiän ihanaa suhdetta, hyvä et oikeen hakemalla haet niitä. Ja ootkohan sä koskaan kuullut valehtelusta? Jos mies sanoo, et sil on tunteita vain sua kohtaan, niin ei se mitenkään pystyis valehtelemaan sitä, koska haluu vaan pillua ? nojoo oma on elämäs. Ja nii, turha tulla sanoo et oon vaan kateellinen, sussa ei oo mitään kadehdittavaa. Mieluummin mä oon onnellinen oman poikaystäväni kanssa, jonka kanssa voin olla ihan vapaasti, julkisesti, eikä tartte todellakaan salata mitään tai olla ilkee ja satuttaa toisia tarkotuksella. :)

  VastaaPoista
 20. Annan neuvon, että estät anonyymin kommentoinnin, koska ilmeisesti ne provosoivat sinua liikaa, mikä tuo rumemman puolesi esille. Tästä kirjoituksestasi huomaa, että olit sitä kirjoittaessasi todella vihainen. Jos anonyymit eivät voi enää kommentoida, saamasi kritiikin määrä vähenee ja pystyt ehkä kirjoittamaan paljon 'sivistyneemmin'.

  VastaaPoista
 21. En jaksanut lukea kuin vähän jotain alkua, mutta sun tekstit kuulostavat tosi samalta, kuin mitä minun mieheni oli jaaritellut omalle nuoremmalle rakastajattarelleen yli vuoden ajan kun tapaili häntä selkäni takana. Oli selittänyt että minä (vaimo) olen hirveä ihminen, en ymmärrä, en suostu eroamaan vaikka mitään yhteistä tulevaisuutta ei ole... että yhdessä asumme vain lapsen takia. Kun aikaa kului, mies keksi aina uusia juttuja, joskus oli satuillut että minä olen kuolemansairas emmekä siksi voi erota jne. Aina keksi uusia syitä jatkaa samaan malliin ja toinen nainen vaan odotti hiljaa omassa kodissaan. Ei kyseenalaistanut, miksi miehelle ei saa soittaa vaan pitää odottaa hänen soittoaan, ei ihmetellyt miksi vaimon kanssa kuitenkin vietetään joulut ja juhannukset ja käydään risteilyillä ja sukuloimassa jne vaikka muka ollaan riidoissa ja erossa... Ei pitänyt outona, että puhelu voi katketa yhtäkkiä tai mies lähtee äkkiä kotiin kun vaimo soittaa, eikä mihinkään voi mennä edes yhtä matkaa vaan mies sanelee missä tavataan ja milloin. Oli uskonut ihan kaiken mitä mies selitti, kunnes sain tietää suhteesta ja mies jätti hänet siihen paikkaan.

  Ehkä teillä sitten on tosi erilaista, en tosiaan edes lukenut mitä olit kirjoittanut suhteestanne. Varoitan vaan ihan ystävällisissä merkeissä, että et olisi ensimmäinen etkä suinkaan viimeinen teinityttö jolle vanhempi mies selittää ummet ja lammet. Ja tottakai ihan aitoja tunteita voi olla teillä kummallakin vaikka kuinka, mutta se ei todellakaan tarkoita että mies olisi oikeasti koskaan jättämässä vaimoaan ja perhettään jos joutuu valitsemaan. Montaa ihmistä on mahdollista rakastaa yhtä aikaa, eikä tuolla sinun miehelläsi ole tällä hetkellä mitään syytä ruveta valitsemaan kahden naisen väliltä. Hänellä on molemmista parhaat puolet ja on varmasti tyytyväinen tilanteeseen.

  VastaaPoista
 22. Noo kun kirjoittaa että haluaisi vaimon ja _lapsien_ kuolevan autokolarissa niin kai sitä negatiivista palautetta tulee. ja oot 17, aattelitko ruveta elämään mikon rahoilla ja olemaan äiti lapsille? justiinsa joo....
  jos kerran oot mielestäs niin kypsä niin unohda nää valituspostaukset ja ajattele

  VastaaPoista
 23. Laura on aivan oikeassa.

  VastaaPoista
 24. Miksi " Mikko" puhutteli sua niissä häissä tyttönä jos kerta olet hänen silmissä niin kehittynyt yms? Se olis puhutellut sua naisena jos se sut sellaisena näkis.

  Miksi suhde on salattu jos hän kerta rakastaa sua ja haluaa olla vain sun kanssa? Rakastuneet kuuluttavat rakkautensa koko maailmalle, panopuista ei huudella.

  Moni mies nauttii kermat kakusta eli pitää perheen ja käy uittamassa melaansa vieraissa. se on vaan seksiä.

  Mikkosi ei tule vaimoaan jättämään. Joutuisi maksamaan kovat elarit lapsista, omaisuus menis puoliski ja olisi lastenvalvojienkin kirjoissa aika outo ukko kun alaikäisiä nussii.

  Pettäjän´tie... se kulkee samaa kaavaa. Kohde vaan vaihtuu. Toki voit uskotella itsellesi olevasi hänen elämänsä rakkaus, mutta suosittelen riisumaan pinkit lasisi... tuu meinaan alas korkeelta ja kovaa vielä.

  Ja ei, en ole kateellinen. Mistä olisin? Mua lähinnä säälittää. Sinä pidät teidän juttua vuosisadan rakkaustarinana ja Mikko toteuttaa sun kanssa jotain sairasta teenpussy fantasiaansa. Koska faktahan on, ettei ketään aikuista miestä kiinnosta 17-v lapset ellei ole sairas päästään.

  Mä luulen, että tämä tarina saa kurjan lopun. Lataamossa kenties. Anyway, onnea valitsemallesi tielle ja muista teoilla on seuraukset ... ja kun kun lumipalloefekti käynnistyy sitä ei voi enää pysäyttää.. ei vaikka kuinka katuis tai toivoisi muuta.

  VastaaPoista
 25. " oon todella kypsä ikäisekseni "

  jooh.

  VastaaPoista
 26. Ei kukaan äiti antais omia lapsiaan 17 vuotiaalle "äitipuolelle"! Otappa nyt järki käteen tyttö hyvä...

  VastaaPoista
 27. Samoilla linjoilla ko viimisin anonyymi! Keskityt liikaa lukijoittes negatiiviseen palautteeseen. Mikset keskittys kuitenki siihen pääasiaan, eli kertomaan sun ja Mikon suhteesta? :--)

  VastaaPoista
 28. Sä olet hirveän nuori ja naiivi ja moni varmasti enemmänkin säälii sua eikä kadehdi. Eikä se tarkoita sitä, että olisit tyhmä ikäiseksesi, sulla ei vaan ole vielä elämänkokemusta riittävästi, jotta pystyisit ajattelemaan realistisesti. Ei se tarkoita sitä, että kommentoija kadehtisi sinua.

  Siis kysehän on siitä, että sinä tuossa tulet saamaan näpeillesi. Tuosta kuviosta ei tule koitumaan sulle mitään hyvää. Ei mies tule jättämään vaimoaan ja perhettään sinun takiasi. Hän kaipaa lähinnä seksiä ja jännitystä tasaiseen perhe arkeen, ei sen kummempaa. Tietenkin hän sanoo, että olet erityinen ja on tunteita sua kohtaan, mutta tuskin se pitää paikkansa. Onhan mies kuitenkin selkeästi valinnut nyt tänäkin viikonloppuna perheensä, eikä sinua. Älä lähtökohtaisesti usko kaikkea, mitä miehet sulle lurittaa. Sitäpaitsi jos mies on luonteeltaan sellainen, että pettää, niin hän tulisi pettämään sinuakin jos teoreettisesti olisitte suhteessa. Et sinä ole mikään poikkeus tai jotenkin erityisempi kuin miehen vaimo. Päinvastoin, vaimossa on varmasti jotain erityistä kun mies on hänen kanssaan mennyt naimisiin ja mies on varmasti suhteen alussa ollut häneen hyvin rakastunut. Ei sulla ole mitään sijaa miehen elämässä vaimoon verrattuna.

  Teidän yhteinen tulevaisuus ei tulisi ikinä onnistumaan. Jos yleensä mietitään sitä, miten harva parisuhde nykyään kestää, etenkään nuorena aloitettu suhde niin jo siinä mielessä sun tuossa iässä alkava suhde ei tule kestämään. Sitten kun miettii vielä teidän ikäeroa, eri elämäntilanteita ja muuta, siis eihän teillä ole mitään yhteistä. Pystyisitkö sinä esimerkiksi olemaan äitipuoli miehen lapsille ja ottamaan sekä oman sukusi että miehen suvun vihat niskaasi. Tuskin sulla on realistinen kuva siitä, millaista arki miehen kanssa olisi. Nyt suhteenne on pelkkää huumaa ja jännitystä, mutta normiarkea se ei jo pelkästään vaikean lähtötilanteen takia kestäisi.

  Tuo suhde on sinullekin pelkkää jännitystä ja huumaa tällä hetkellä. Saat blogin kirjoittamisesta ja ihmisten vastakommenteista oikein innustusta tuohon touhuun. Tosiasia kuitenkin on se, ettei mies ole kanssasi tosissaan eikä jätä perhettä sun takia. Ja vaikka teoriassa niin tekisi, niin ei teidän suhde voisi ikinä kestää.

  Ja olen itse naimisissa oleva nuori nainen, mulla ei ole mitään syytä kadehtia sua, enemmänkin sääliä.

  VastaaPoista
 29. Uskomatonta. Et voi olla noin tyhmä.

  VastaaPoista
 30. Oon pahoillani, mutta tää postaus on todella valitettavan lapsellisen kuuloinen. Luepa se ajatuksella uudestaan pariin otteeseen. Käy sua vähän sääliksi. Pelkään pahoin, että tässä kyllä sattuu ja pahasti vielä, jos noin sinisilmäisesti miehen puheet uskot. Kai tiedät, että ihmiset osaavat valehdella, Toiset todella vakuuttavastikin? En tietenkään sano, että Mikko nyt aivan varmuudella valehtelee, sillä enhän minä häntä tunne enkä siis tilannetta tiedä. Kunhan ilmaisen, että sekin on mahdollista, tahdoit sinä sitä uskoa tai et.

  Tätä ennen vaikutit minusta ihan fiksulta, mutta nyt käsitykseni muuttui hieman, niin kovin naivi tekstisi oli.

  Minulla on sinulle pari kysymystä. Miksi Mikko ei ole ottanut eroa vaimostaan jo nyt, vaan elää salasuhteessa kanssasi, jos hän todella rakastaa sinua? Minkä takia suostut elämään hänen kanssaan salasuhteessa, kun hän ei ole vielä ottanut eroa? Ja jos nyt syyksi sanot lapset, niin minusta se ei riitä. Lapset ovat onnellisempia jos vanhemmat ovat onnellisia. Ja jos mies kerran on rakastunut sinuun, eivät vanhemmat yhdessä onnellisia voi olla.

  Ja nyt vielä loppuun ei, kateellinen en ole. Elän onnellisessa parisuhteessa vailla kolmansia pyöriä. Mustasukkainen ihminen en ole, petetty minua ei koskaan ole, joten enpä ole katkerakaan.

  Etkä muuten vaikuta yhtään ikäistäsi kypsemmältä, terveisin toinen 17 vuotias. On kovin vaarallista mennä kutsumaan itseään ikäistään kypsemmäksi, sekin kun on aika laaja käsite, ja varsinkin teini-iässä "kypsyysaste" on kovin laaja nuorien välillä, kaikki kun kehittyvät eri aikaan niin henkisesti kuin fyysisestikin.

  VastaaPoista
 31. Munkin oli pakko tulla kommentoimaan tänne, toi MIES ei tuu koskaan jättää sen vaimoa tai lapsia sun takia, se vaan pitää sua huvitteluna ja nuorena pillunaan. Jossan vaiheessa toi teijän huvittelu loppuu kun mies ei haluakkaan enää ja jos vaimo saa jostain vihiä, silloin sä jäät ku nalli kalliolle ja mies heivaa sut alta aika yksikön.

  Totuus on, te ette tule koskaan muuttamaan ton miehen kanssa yhteen taikka teillä ei muutenkaan ole tulevaisuutta, tottakai mies nyt väittää sun olevan aina erityinen ja ainutlaatuinen nainen, ettei sun kiinnostus sekstailuun ja huvitteluun ton miehen kanssa lopahda.

  VastaaPoista
 32. En ala arvostelemaan sinua ihmisenä,sillä jokainen tekee omat päätöksensä ja tiedän myös sen ettei rakkaus katso ikää tai elämäntilannetta.. En edes tajua näitä kaikkia haukkumisia,mitä se loppujen lopuksi pitäisi ketään liikuttaa mitä sinä teet ja kenen kanssa?Tätä blogia ei kenenkään ole pakko lukea jos se aiheuttaa näin negatiivisia tunteita, itse luen puhtaasti mielenkiinnon takia ja myös siksi että kirjoittajan teksti on mukavan sujuvaa nuoresta iästä huolimatta.

  VastaaPoista
 33. Voi muru, olen ylipainoinen, ja tukkanikin on likainen. Silti tuo mies kököttää tuossa sohvalla, ja on julkisesti minun kanssani... Olen totisesti kamala korppikotka kun suutun, täsä iässä suurin osa äideistä taitaa olla, Tiesitkö, että suuri osa korppikotkista tietää näistä pikku seikkailuista ;)

  VastaaPoista
 34. Voin allekirjoittaa monet mielipiteesi. Löysin blogisi tänään ja luin kaikki postauksesi, lähes joikaisen postauksen kohdalla huomasin hymyileväni ja minulle tuli todella hyvä mieli. Saattaa kuulostaa oudolle että tulin hyvälle mielelle pettämisen lukemisesta, mutta eivät asiat ole niin musta-valkoisia. Itse Vähän harmistuin lukiessani hetkellistä toivottasi autokolarista ja epäilyni heräsivät kun miesystäväsi oli sanonut sinua ikäistään kypsemmäksi (niinhän ne kaikki sanovat) mutta olen kuitenki sitä mieltä, että aidosti hyvä ihminen voi käyttäytyä itsekkäästi, koska tunteilleen ei mahda mitään. Onko se edes itsekästä haluta tuntea hyvää oloa? Olen itse vähän samanlaisessa tilanteessa, tosin lievemmässä, mutta yhtä mutkikkaassa. Miehellä jota tapailen on tyttöystävä. meillä on kuitenkin vain 3 vuotta ikäeroa eikä miehellä ole lapsia.. Olen pian 17-v. Olemme tunteneet melkein kaksi vuotta ja olemme myös todella läheisiä ystäviä. Suhteemme on jotain eritysitä. Tunteiden paljastaminen tapahtui aivan kuten sinun tapauksessa. Ensin viatonta kuulumisten vaihtoa mutta vähitellen jokaisesta sanasta väliittyi intohimo, suuri kaipaus toisen luo ja tunnutimme ihastuksemme, mies ensin. Olemme nähneen livenä kahdesti ja ensitapaamisemme oli livenä. Itse ongelma on kuitenkin välimatka. Rakkaani asuu saksassa ja minä täällä suomessa. En tiedä haluaisinko edes tämän vakavampaa, toistaiseksi riittää että kun hän on elämässäni, tunnen "ylimääräistä" hyvää oloa. Tietysti ajattelen välillä miltä hänen monivuotisesta tyttöystävästään tuntuu, mutta se ei saa minua lopettamaan salasuhdettani. Onnea sinulle ja toivottavasti saamme molemmat jossain vaiheessa jonkin ratkaisun tilanteisiimme. Ainakin toistaiseksi, tämä yksinkertaisesti vain riittää.

  VastaaPoista
 35. Voi herranjestas.

  En usko, että uhteenne tulee onnistumaan, anteeksi. Ikä ero on vain liian suuri ja ajattele mitä sun vanhemmat sanoo sit ku paljastat heille minkälaista miestä oikein tapailet.

  Kyllähän mä voisin olla katkera/kateellinen, mutta kun en ole sen yhden ja ainoan asian takia; Mikko on varattu. En ikinä IKINÄ ole kateellinen varattujen miesten salarakkaille. Haluan mielummin miehen joka on hoitanut asiat kuntoon ennekuin hyppää uuteen suhteeseen. En tiedä miten sulla on pokkaa väittää ketään kateelliseksi suhteestasi, sillä en usko kenenkään haluavan olla se toinen vaihtoehto <3

  VastaaPoista
 36. Voi ei, mä tunnen yhen miehen joka vastais niin täydellisesti tota sun kuvausta mitä sun postauksissa on :D. Mutta jos kirjotat siitä tällä Mikko -nimellä ja se on oikeesti jonkun muun niminen niin ei enää käy, koska tää jonka tunnen on oikealta nimeltään Mikko.

  :D Ja juu, kirjoitustyylisi perusteella et todellakaan ole ikäistäsi kypsempi, vaan ikäistäsi tyhmempi ja lapsellisempi... Muiden kommentit kertovatkin että miksi.

  Olen erittäin kateellinen siitä että olet salasuhteessa itteäs tuplasti vanhemman miehen kanssa <33333. Todellinen unelmatilanne...

  VastaaPoista
 37. TE KAIKKI PASKANJAUHAJAT, jos teitä noin paljon vituttaa Candyn blogi että pitää tulla tänne vain aukoon päätä niin voisitteko jättäää ystävällisesti tämän blogin lukemisen väliin??
  Entä jos Candy ja Mikko ovat _OIKEASTI_ rakastuneita ja miettikääs nyt oikeesti tätä tilannetta!! Kenelle voisit mennä puhumaan siitä?? Itse en ainakaan luottaisi edes parhaaseen ystävään niin paljon että uskaltaisin sille kertoa tollasesta ''salaisuudesta''. Candy päätti purkaa sitä tällätavalla ja koittakaa nyt hyvät ihmiset hyväksyä se!! Minua (ja varmasti teitä kaikkia muitakin) kiinostaa ainakin lukea enempi tätä vielä tulevaisuudessa ja seurata miten tässä loppu peleissä käy (saavatko he toisensa, vai valitseeko Mikko vaimonsa)JOTEN, voisitteko ystävällisesti NYT lopettaa ton haukkumisen/mollaamisen sillä uskon että Candy on nyt saanut sitä tarpeeksi!!

  VastaaPoista
 38. varmaan rauhottava ajatus että tää sun aikuinen MIEHES nussii kaikesta huolimatta illat läpeensä vaimoaan ja jakaa jokatapauksessa elämänsä hänen kanssaan. sä sitten vietät MIEHES kans aikaa ku siltä joskus sattuu jäämään sulle sopiva kolo jostain, ja tätä kutsut seurusteluks? oot ehkä naiivein ihminen jonka ''tiedän'', toivottavasti pian ymmärrät että oot elämäänsä kyllästyneelle MIEHELLES pelkkää jännitystä elämään ja helppoa seksiä, ei tarvi kun vähän puhua pehmosia niin heti oot mukana. MIEHES tuskin ikinä vakiintuu sun kanssa/jättää perhettään takias, ihme ettei se sua ollenkaan hetkauta. helppo varmasti puhua rakkaudesta kun näät MIEHES vain parhaina hetkinä ja elät noissa pilvilinnoissa ihanasta tulevaisuudesta sen vaimona, mutta rakastaisitko sitä vielä jos eläisitte normaalia arkea? tuskimpa, koska tällä hetkellä näet äijästäs pelkät hyvät puolet.

  ja ei, en todellakaan ole kateellinen. t. tyttö 17 v, onnellista seurustelua samanikäisen pojan kanssa kohta vuosi. hän ei rassaa autoja, eikä naamassa ole yhtäkään finniä. olen oikein onnellinen että saan hänen kanssa elää normaalia elämää ja kokea asioita jotka tähän ikään kuuluu, ja kuvittele, me voimme jopa keskustella asioista. toivottavasti säkin joskus saat kokea tosirakkautta ja aidon suhteen

  VastaaPoista
 39. Ei kaikki kolmekymppiset ole vain pillun perässä. En tunne blogin pitäjän Mikkoa tai edes blogin pitäjää, joten en tiedä että onko tässä tapauksessa kyse siitä pillusta vai onko se ihan ihastumista. Avioliitossakin ihastutaan vähän väliä toisiin, mutta kyllä yleensä se on se vaimo joka on paras. Mutta kuten sanoin, en teitä tunne. Voihan se olla tosirakkauttakin.

  Itselläni on 12 vuotta vanhempi miespuolinen paras kaveri (olen 19, kohta 20) ja neljän vuoden aikana hän ei ole minulta koskaan pillua kerjännyt. Eli uskon että vanhemmat voi tykätä jopa teineistä, mutta olen vähän skeptinen siinä asiassa kun avioliitossa oleva mies lupailee yhteistä tulevaisuutta teinin kanssa. Aika kai sen näyttää.

  VastaaPoista
 40. Sori nyt vaan nyt mut toivon todella että tää on joku trolli. Jos ei niin voin vaan sanoa, että mistät tiedät, että sittenku te onnellisesti olette naimisissa jne. niin että tämä mies ei tee samaa kuin sinulle kuin hänen nykyiselle vaimolle. Ei toi kuulostaa niin kliseiseltä, että mies lupailee jättävänsä vaimonsa. En usko, jos heillä on vielä lapsiakin!

  VastaaPoista
 41. susta paistaa selvästi vielä se että olet teini-ikäinen ja LAPSI.
  Oletko miettinyt että ehkäpä tämä "mikko" on vaan niin kyllästynyt avioliittoonsa, että hakee sinusta vain hetkellistä seuraa? Kun tajuaa menettävänsä kaiken esimerkiksi kun asia paljastuu luuletko , että hän saisi enää tavata lapsiaan? Tuskinpa, joten kysy itseltäsi valitisisiko mikko OMAT lapsensa vai tuollaisen keskenkasvuisen teinin?

  VastaaPoista
 42. En halua tuomita sua tai haukkua, mutta kerron kuitenkin oman mielipiteeni.

  Oma isäni on tätä sinun Mikkoa kymmenisen vuotta vanhempi ja itse olen sinua vuoden tai pari nuorempi. Olisi aivan kamalaa, jos saisin jotain kautta tietää, että isäni panee melkein minun ikäistä teinityttöä ja on rakastunut häneen, eikä ihanaan äitiini. Olisin helvetin vihainen isälleni ja sille muijalle, kuka kehtaa isäni kanssa olla. Äitini puolesta olisin niin surullinen ja pettynyt, että masentuisin pahasti.

  Satutat perheen lapsia ja Mikon vaimoa järjettömän paljon toiminnallasi. Mieti, kuinka etovalta lapsista tuntuisi, jos he tietäisivät teidän suhteesta. "Isille ei riitä äiti. Isi on tuon nuoren opiskelijatytön kanssa. Miksi?"

  Kuvittele, jos sinun isäsi tekisi perheellenne näin. Vai onko sinulla edes koskaan ollut normaalia perhettä, kun et ole ilmeisesti ajtellut tilannetta sen kannalta?

  16-vuotias ystäväni seurustelee melkein 40-vuotiaan miehen kanssa. Alku oli ihanaa, mutta nyt ystäväni elämään on revennyt helvetti. Itse en uskaltaisi lähteä tuollaiseen.

  Ja ehei, en todellakaan ole kateellinen. Olen seurustellut puoltoistavuotta 17-vuotiaan pojan kanssa ja viettänyt kivaa sinkkuelämääkin. Olen tilanteeseni tyytyväinen.

  Koita tehdä järkevät ratkaisut ja pysähdy miettimään tosissasi. Joskus on hyvä kuunnella tunteiden sijasta järkeä.

  Jään seuraamaan blogiasi. Kaikkea hyvää sulle.

  VastaaPoista
 43. Tottakai he voivat olla oikeasti rakastuneita. Tuon ikäisellä miehellä on vaan yleensä jo sen verran järkeä päässä että hän ei jätä perhettään lapsen takia.Olen itse 17-vuotiaan nuoren äiti tai lapsihan hän vielä on.

  sanot että muilla ei ole oikeutta arvostella sinua kun eivät tunne, arvostelethan sinäkin Mikon vaimoa vaikka tuskin kovin hyvin tätä tunnet.

  Minä en todellakaan ole sinulle kateellinen, ja vaikka et sitä nyt uskokaan(uskot ehkä sitten kun olet vähän vanhempi)en todellakaan haluaisi enää olla noin nuori. Sitä hormonimyrsky, tunne-elämän kuohuntaa jne en enää jaksaisi.

  Jos tuo vaimo oliis niin kamala niin miksi he eivät ole jo eronneet. Eikö olisi helpompi erota ja olla sen jälkeen julkisesti yhdessä. Ei vaan taida tuo mies sitä haluta. Kun kuorii kermat päältä ja saa mitä haluaa on kaikki hyvin.

  Vaimo hoitaa lapset, on hyvä sänkykaveri ja ystävä. Ja sitten voi välillä turhautuneena hakea seuraa ja varauksetonta ihailua nuorelta naiselta, mitä sitä voisi mies enempää toivoa?

  VastaaPoista
 44. >TE KAIKKI PASKANJAUHAJAT, jos teitä noin paljon vituttaa Candyn blogi että pitää tulla tänne vain aukoon päätä niin voisitteko jättäää ystävällisesti tämän blogin lukemisen väliin??

  Arvon valkoritari/anonyymi, mitään ei tietenkään ole pakko lukea, mutta kun jotain provosoivaa laittaa nettiin julkiselle sivulle, on taattua saada negatiivista palautetta. Suomessa on kuulkaas sananvapaus.

  Arvioisin, että jo yhden (tai vaikkapa puolikkaan) blogitekstin lukeminen täältä voi joillekin olla niin provosoivaa, että se riittää vihapalautteen kirjoittamisen syyksi. Kuinka voi tietää etukäteen, onko teksti, jonka aikoo lukea, vihaa herättävä? Ja kun mielipide on syttynyt, miksi siitä pitäisi vaieta? Sitä paitsi Candy selvästi vastasi tässä kirjoituksessaan kommentoijille, mikä vain lisäsi vettä myllyyn.

  Ota myös huomioon se, että tämä on netti. Täällä väitellään mistä tahansa tyhjänpäiväisestä asiasta. Monet NAUTTIVAT siitä, että saavat lukea provosoivia/"tyhmiä" juttuja, riidellä ja "puhua paskaa." Se tuo omanlaisensa jännityksen. Tuskinpa kukaan lukee tätä blogia kiduttaakseen itseään, vaan saadakseen siitä viihdettä. Sinullekin tämä on varmasti vain viihdettä. Jos et kestä nettiä, ÄLÄ KÄY SIELLÄ :)

  Kukaan ei ole tähän mennessä käskenyt Candya poistamaan bloginsa, joten varmasti saat jatkossakin lukea ihmissuhdedraamaasi. Kun pelaa hurjaa peliä, pelaa hurjilla panoksilla. Jos hän kestää sen ja pysyy kannassaan, hän jatkaa bloginsa kirjoittamista.

  VastaaPoista
 45. Voi rakas pieni, salaisuutesi on jo lähtenyt purkautumaan.
  Kysy vain tältä ihanalta mieheltäsi, miksi tappeli eilen.

  VastaaPoista
 46. Mielestäni olisi hyvä kertoa vaimolle heti, jotta hän voisi myös jatkaa elämäänsä. Itse ainakin arvostaisin, että minulle kerrottaisiin, jotta voisin etsiä paremman miehen itselleni. Jos Mikko rakastaa sinua enemmän kuin vaimoaan niin miksi hän ei ota eroa nyt ja sitten kun täytät 18 voitte julkistaa suhteenne. Ei sitä heti eron jälkeen tarvitse julkistaa. Nyt Mikko grilliin, tuollainen tilanne ei ole reilu kenellekään teistä!

  Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 47. Hei! Itse tiedän tuon tunteen kuin sinulla! Ei ne vanhemmat miehet aina halua vain nuorta lihaa ja seksiä, vaan he voivat todella rakastua. Perheelle tietenkin olisi hyvä jossakin vaiheessa kertoa, muutenhan te ette voi jatkaa unelmaelämää myöhemmin esimerkiksi julkisessa parisuhteessa. Hyvää Joulua ja tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 48. Jatka ihmeessä kirjoittamista, pisti vain silmään pari kohtaa..
  "Hänellä ei ole mitään sairasta perversiota teini-ikäisiin tyttöihin."
  Siinä, että kaikenikäiset miehet haluavat harrastaa seksiä nuorten naisten kanssa ei ole mitään sairasta. Se on ihan luonnollista.
  Toinen kohta:
  "Jos Mikko ei rakastaisi mua oikeasti, ei hän olisi koskaan ryhtynyt salaseurustelusuhteeseen mun kanssa. Miettikää nyt, kuka vaarantaisi koko elämänsä, suhteensa vaimoon ja lapsiin vain pelkän hauskanpidon "pikkupillun" takia?
  Ei kukaan."
  En epäile rakkauttanne, mutta ei ole ollenkaan epätavallista, että naimisissa olevat miehet pettävät vaimojaan. Yllättävän monet käyvät jopa huorissa säännöllisesti. Erään tutkimuksen mukaan joka viides on pettänyt puolisoaan, eli tässä kohtaa olet mielestäni vähän naiivi.

  Blogissani lisää ajatuksia suomalaisista parisuhteista: http://suhteellista.org/2011/09/turvallisesti-turpaan/

  VastaaPoista
 49. Toivottavasti et satuta itseäsi tuossa suhteessa.
  Miehelle voit olla vain itsetunnon pönkitystä ja hetken huuma. Mutta voit tietysti olla se tosirakkaus, ei se aina katso aikaa ja paikkaa ja ikää.

  VastaaPoista
 50. Voivoi tuota sun tilannettasi,ja anteeksi nyt vain, tuota sinun asennettasi. En halua loukata ketään, tai pahoittaa mieltäsi. Mutta mua ihmetyttää se miten voit olla onnellinen tuollaisessa tilanteessa. Itseäni ahdistaisi jos tietäisin, etten ole miehen ainoa valittu ja rakastettu, vaan mies leikkisi kahdella naisella ja olisi sen kanssa kenen seura nyt sillä hetkellä vain sattuu kiinnostamaan.

  Ja suoraansanoen minua vituttaa tuo Mikko, miten voi olla niin tunteeton, kylmä, sika ja pohjimmiltaan täysin paskamainen ihminen? Tai ymmärränhän sen tavallaan, kun lähihoitaja kerran olen, että tuon ihmisen täytyy olla mieleltään sairas.. mutta silti pistää vihaksi.

  Olisi kyllä reilua kertoa sille vaimolle tilanteesta, teidän molempien toiminta on todella julmaa ja ilkeää häntä kohtaan (vaikken ketään teistä tunnekaan,tai tiedäkään mitä tämä vaimo on voinut yhtä hyvin Mikolle tehdä). Mutta jos teillä kummallakaan on palaakaan inhimillisyyttä jäljellä, ja jos arvostatte ihmisiä ylipäänsä ollenkaan,kerrotte pettämisestänne.. Mikon vaimolla on oikeus etsiä arvoisensa mies, ja jatkaa elämäänsä OIKEASSA ja ONNELLISESSA suhteessa, ja myöskin lapsilla on oikeus kasvaa onnellisessa perheessä. Nuo lapset eivät ansaitse tuollaista elämän "kasvatusta" jota Mikko heille nyt näyttää.. Että pettäminen olisi muka sallittua ja ihmisten tunteilla saa leikkiä.. Jos ette välitä vaimosta lainkaan, ajatelkaa edes lasten parasta..

  VastaaPoista
 51. Tietääkö "Mikko" tästä blogista?

  "Mikko" on sika ja käyttää nuorta sinisilmäistä lasta hyväkseen ja sen lisäksi pettää vaimoaan ja tuhoaa lapsiltaan perheen :( hyi.

  JOS kävisikin niin että muutatte yhteen, ehkä lapsia hommaatte? Ja huomaat olevasi se "korppikotka" ja "Mikko" on löytänyt uuden 17v jota voi pissiä linssiin. Surullista :(

  Ja ei, en ole kateellinen. Säälin sinua, oikeasti. Kaikille ihmisille toivon hyvää, eikä tuo mies selvästikään sitä ole.. vaikka väittää "rakastavansa"..

  VastaaPoista
 52. Mä en keksi yhtään syytä miksi olisin kateellinen sinulle. Mulla on hyvä täysipainoinen suhde itselläni, jossa olen onnellinen.

  Sen sijaan olen surullinen puolestasi. Sulla menee nuoruus hukkaan. Jos Mikko haluaisi vain sinut, niin Mikkohan saisi haluamansa, mutta jostain syystä on vaimonsa kanssa. Viikkojen, kuukausien, ehkä vasta vuosien päästä sulle selviää tilanteen todellinen laita. Eli että Mikko ei tulekaan valitsemaan sinua vaimonsa ja lastensa tilalle. Ja jos niin kummallisesti kävisi, että valitsisi, niin tosiaanko sinä olet valmis äitipuoleksi? Itse olen uusperheellinen ja tässä äitipuolena olemisessa on isot haasteet, vaikka kokemusta äitiydestä oli jo ennestään.

  VastaaPoista
 53. Vai on Mikko todella varakas mies. No, toivottavasti olet oikeassa ja ottanut asiasta tarkasti selvää. Avioero nimittäin omaisuudenjakoineen ja elatusmaksuineen koettelee usein ihmisten taloutta merkittävästi, se on itse asiassa tavallisen ihmisen elämässä suurin köyhtymisen uhkatekijä. Ja oletko varma, että Mikko on pariskunnasta se paremmin tienaava?

  Pahemmaksihan tuo menee, jollei Mikko ota vaimostaan eroa heti. Ei odottelu paranna mitään. Vai aiotteko odottaa, kunnes Mikon lapset ovat täysi-ikäisiä?

  VastaaPoista
 54. ihminen on itsekäs, olet oikeassa. mutta se on täysin eriasia, kuinka itsekäs on ja meneekö se yli. mutta valintasi olet tehnyt ja niin on mikkokin, enkä arvostele siitä kumpaakaan. mutta muista, että mikon vaimon haukkuminen on täysin lapsellista, eihän hän ole tehnyt mitään pahaa? hän on tässä se uhri, eikö?

  VastaaPoista
 55. Mulla ei oo mitään teidän ihanaa kermaista suhdetta vastaan, mutta sanon vaan, että älä sitten pety kun "Mikko" päättää elää vaimonsa kanssa onnellisesti ja hylkää sut. elämä on, ja sitä rataa.

  VastaaPoista
 56. Hei!

  Sinä saisit paremman tulevaisuuden,jos jättäisit Mikon.
  Ajattele Mikon vaimoa.

  VastaaPoista
 57. joo voin sanoa, etten mä ainakaan oo tippaakaan kateellinen tai katkera, lähinnä säälittää kun tommonen sinisilmänen pentu lankee aikuisen äijän leikkikaluks. luuletko, että sillä on aikomustakaan esim jättää vaimoaan? sä oot todennäköisesti sille vaan hetken huumaa, et mitään pysyvää

  VastaaPoista
 58. 1. Kateus on mielentila, joka merkitsee yleensä toisen paremmuuden, menestyksen tai muun sellaisen aiheuttamaa vihan, alemmuuden, mitättömyyden, huonommuuden, kykenemättömyyden, syyllisyyden tai harminsekaisen pahansuopeuden tunnetta.

  Ei ihminen välttämättä ole kateellinen paheksuessaan toisen tapoja. Hän voi myös olla ihan vaan eri mieltä, haluta neuvoa, ehkä jopa vilpittömästi auttaa.

  2. Onko toisen onnea vaikea hyväksyä? Sanonta "toisen onni on toisen suru", tuntuu pätevän tässä tapauksessa. ;)

  Sinun onnesi on Mikon vaimon suru. Mikon onni on luultavasti samalla myös Mikon suru (koska ei selkeästi ole valmis eroamaan vaimostaan ja kokenee aika ristiriitaisia tunteita tilanteesaan. Luulisin.

  3. Jos Mikko ei rakastaisi mua oikeasti, ei hän olisi koskaan ryhtynyt salaseurustelusuhteeseen mun kanssa. Miettikää nyt, kuka vaarantaisi koko elämänsä, suhteensa vaimoon ja lapsiin vain pelkän hauskanpidon "pikkupillun" takia?
  Ei kukaan.

  Miksei Mikko sitten vain eroa, jos on niin varma tunteistaan sua kohtaan?

  4. Mä oon todella kypsä ikäisekseni, ja kuitenkin jo melkein täysi-ikäinenkin.

  Musta tässä ei ole kyse sun iästäsi. Ihmiset eivät paheksu teidän ikäeroanne, vaan pettämistä.

  5. Kun niin monia teistä huolettaa meidän yhteinen tulevaisuus, voin kertoa, että se on jo suunniteltu, pitkälle eteenpäin.

  Oletteko jo suunnitelleet, koska kerrotte suhteestanne?


  En nyt halua ottaa kantaa sen enempää siihen, rakastaako Mikko sua vai ei tms. En tosiaan tunne teitä ja tilannettanne lainkaan. Toivon kuitenkin, että tilanteenne ratkeaa pian suuntaan tai toiseen.

  Nämä linkit kuitenkin haluan vielä jakaa, vaikka eivät suoraan ehkä avaudu sinulle.:
  http://www.suhdesoppa.fi/uskottomuus/uskottomuuden-syyt/#more-3301

  http://www.suhdesoppa.fi/uskottomuus/tunnista-pettajatyypit/#more-35

  VastaaPoista
 59. jos mikko oikeesti rakastais VAIN SUA, se ei olis sen vaimon kanssa.

  VastaaPoista
 60. Miksi ihmeessä, rakas lapsi, kukaan olisi sinulle kateellinen? Eihän se alkuunkaan pidä paikkaansa.

  Siksikö sinulle oltaisiin kateellisia, että sinun ensirakkatesi on paljon vanhempaan mieheen, joka on varattu? Minä vahvasti luulen, että suurimman osan mielestä on aika surullista aloittaa ihmissuhteet olemalla toinen nainen.. Itse olin 17-vuotiaana huikean onnellisessa ja romanttisessa suhteessa ikäiseni pojan kanssa, joka ei ollut suhteessa kenenkään toisen kanssa samaan aikaan.

  Ilmeisesti siis olet vielä niin naiivi, ettet ole ymmärtänyt tuollaisen rakastumisen olevan ihan normaalia. Hyvin harvassa ovat ne ihmiset, jotka eivät ole kokeneet ihanaa rakastumista. Mutta niin sitä varmaan sitten kuvittelee ensi kertaa rakastuessaan, että kokee jotakin mitä kukaan muu ei koskaan ole kokenut. :)

  Usko minua, suurin osa kommenteista on negatiivisia, sillä avioliitto on kuitenkin yhä aika pyhä asia. Sinä et ole vastuussa Mikon avioliitosta, mutta tästä tilanteesta kyllä olet omalta osaltasi.

  Vaikka suhteenne jatkuisikin, on rankka taakka kantaa mukanaan tällaista alkua ihan ekassa seurustelusuhteessa.

  Enitenhän se tulisi vaikuttamaan lapsiin. En tiedä pystyisitkö samaistumaan siihen miten lapset tulevat tämän ottamaan ajattelemalla mitä itse ajattelisit isästäsi ja tämän rakastajattaresta, jos isäsi olisi ollut uskoton ja jättänyt äitisi toisen naisen takia. Sitten olisit joutunut lapsuutesi ajan käymään isäsi ja tämän naisen kodissa viikonloppuisin ja lomilla ja käyttäytymään nätisti vaikka kotona näet että äiti on surullinen ja itkee keittiön pöydän ääressä..

  Huh, en koskaan, missään iässä, olisi kateellinen ihmiselle, joka on joutunut tuollaiseen tilanteeseen. Mun elämäni mies oli vapaa ja lapseton kun tapasimme ja koimme tulisen rakastumisen. Nyt hän on mieheni ja meillä on lapsia enkä kyllä vaihtaisi tätä mihinkään.

  VastaaPoista
 61. "Jos Mikko ei rakastaisi mua oikeasti, ei hän olisi koskaan ryhtynyt salaseurustelusuhteeseen mun kanssa. Miettikää nyt, kuka vaarantaisi koko elämänsä, suhteensa vaimoon ja lapsiin vain pelkän hauskanpidon "pikkupillun" takia?
  Ei kukaan."

  Paitsi vain miljoonat miehet maailmanhistorian kulun aikana.

  Oo varovainen. Tää ei ole mikään vihamielinen kommentti. Mutta oo varuillasi. Pettävä mies pettää, luultavasti myös sua sitten kun arki astuu suhteeseen.

  VastaaPoista
 62. Turhaan sä sitä vaimoa haukut korppikotkaks tai miks muukskaan ! Se nainen ei oo tehny _MITÄÄN_ väärää, ja se on autuaan tietämätön miehensä pikku salasuhteesta. Se varmasti rakastaa miestään mut ei, kun hänen mieshän rakastaakin sua. Säälin tätä naisparkaa ):

  Aikasemmin puhuit jotain autokolarista. Mun mielestä on sairasta toivoo kenenkään kuolemaa.

  VastaaPoista
 63. Oletkos miettinyt että Mikko koko ajan tässä pettää myös sinua? jos kerran seurustelette. Hänellä on silti KAKSI naista.

  VastaaPoista
 64. Eihän sitä koskaan tiedä, mutta kannattaa kuunnella niitä varoituksia, mitä ihmiset pourkavat vähän ilkeäänkin sävyyn. Toisesta ihmisestä kun ei koskaan voi täysin mennä takuuseen, vaikka kuinka hyvin tuntisi.

  Oletko nähnyt leffan An Education? On muuten hyvä, kannattaa katsoa.

  VastaaPoista
 65. Hei, olen 18-vuotias tyttö ja mulla oli/on suhde vanhemman miehen kanssa. Tämä mies on mua 13 vuotta vanhempi ja naimisissa. Lapsia parilla ei ole. Me tutustuttiin yhteisen kaverin kautta ja koko kaveripiiri jossa me liikuttiin tiesi enemmän tai vähemmän siitä mitä oli meneillään mun ja tän miehen kanssa.
  Noi tuntemukset joista kirjotit kuulostaa ihan täsmälleen siltä mitä ite tunsin ku tää kaikki alko. Torjuin kaikki omanikäset pojat, jos joku tunnusti ihastuksen tuntu että haluan juosta pois. Vanhemman miehen kanssa se tuntu ihan erilaiselta. Paljon turvallisemmalta. Ja vaikka tiesin vaimosta en tuntenu syyllisyyttä. En edes sillon kun vaimo ilmasi oman mustasukkasuutensa. Mies kuulemma anto ihan liikaa huomiota mulle.
  Välissä tunsin olevani kuin elokuvassa kun piileskelin parvekkeella kun vaimo yhtäkkiä tuliki kotiin kesken kaiken ja päätin että tän pitää loppua nyt. Eihän mulla tietenkään ollu voimia lopettaa sitä. Onneksi jouduin lähtemään pois kaupungista ennen ku mitään merkittävämpää tapahtu. Tää mies kuitenki edelleen pitää muhun yhteyttä ja kertoo mulle sen elämästä ja sanoo että tahtoo tavata.
  Oon yrittäny koko tän ajan taistella ihastumista vastaan mutta oon huomannu että en voi olla tuntematta pientä mielihyvän tunnetta joka kerta ku se ottaa muhun yhteyttä. Joskus jopa yllätän itteni odottamasta että se soittais tai lähettäis viestin.
  Nyt myöhemmin kuitenki tunnen häpeää. Tunnen ihan uskomatonta häpeää ja tunnen itteni idiootiksi. Ja oon niin pahoillani sen vaimon vuoksi.
  Oon tavallaan myös vihanen tälle miehelle. Sen pitäis aikuisena ihmisenä ymmärtää mitä tällanen suhde tekee nuorelle tytölle.
  Tunteet on ristiriitaset! En tiiä mitä mun pitäis tehä, enkä tiiä mitä sunkaan pitäis tehä, kerron vaan että ne negatiivisetki tunteet kyllä tulee sieltä esiin jossain vaiheessa ja että johonki tulee sattumaan lopussa ja se on todennäkösesti sinä. Toivottavasti kaikki menee kuitenki hyvin! : )

  Mise

  VastaaPoista
 66. Keep dreaming honey, Mikkoa ei kiinnosta sussa mikään muu kuin nuori pillu ja hetken huuma. Alkuhuuma meneekin ohi yleensä tommosessa parissa vuodessa, eli katellaan vuoden päästä kun tää Mikko kyllästyy (: Faktahan on, että te olette henkisesti aivan eri tasoilla, ja sitä ei korjaa mikään muu kuin vuodet, ja niitä et ehdi saamaan.

  Ja ei, en ole kateellinen enkä katkera, vaan onnellisessa parisuhteessa (kihloissa) upean mieheni kanssa. Sulla menee tämän tilanteen saavuttamiseen vielä kaaaauan jos koskaan edes pääset tähän pisteeseen.

  VastaaPoista
 67. Voi voi..... Sä tuut vielä jonain päivänä tippumaan korkeelta ja kovaa. Tyttörukka.

  VastaaPoista
 68. Samaa mieltä aiemman kanssa. Se vaimo ei ole tässä se korppikotka, hänhän on itse tietämätön teidän suhteesta.

  Ja jos niin toisianne rakastatte, miksi enää salaisitte sitä? Ei tarvitsisi haukkua ainakaan Mikon vaimoa korppikotkaksi tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti Mikko on puhunut jotain ikäviä vaimostaan, kerta pystyt häntä korppikotkaksi sanomaan. Sillä ymmärsin ettet hänen vaimoaa tunne?

   Mutta ihan tosi, ei se Mikkokaan mikään syytön ole heidän suhteensa laatuun, saatika vaimonsa käytökseen.
   Luultavasti vaimo on vaistonnut, että jotain on pielessä ja siksi käyttäytyy ikävästi.
   Sellaiset asiat nainen vaistoo aika herkästi, tulee varmaan sullekin joskus tutuksi, kun vähän kasvat.

   Poista
 69. Eikös jossain naisten lehdessä ollut hetki sitten juttu ala-ikäisestä työstä, jolla oli suhde myöskin perheenisään. Lopulta mies jätti vaimonsa tytön takia. Näinkin voi siis käydä :)

  Onnea matkaan vain teille. Koskaan ei voi etukäteen tietää mitä tapahtuu, mutta toivotaan parasta. Voihan se Mikon vaimokin tehdä niitä syrjähyppyjä yhtälailla...

  Kirjoittakaahan anonyymit nimillänne. Helppo se on nimettömänä haukkua.

  VastaaPoista
 70. "Jos Mikko ei rakastaisi mua oikeasti, ei hän olisi koskaan ryhtynyt salaseurustelusuhteeseen mun kanssa."

  Niinhän sinä luulet :D
  Ei olisi ensimmäinen ukkomies joka hakee seikkailua ja kun vaimo huomaa mitä mies puuhailee, teini lentää romukoppaan ja mies palaa kiltisti sinne vaimon vierelle ettei menetä lapsiaan.

  VastaaPoista
 71. itse käyn välillä huorissa. Mutta voisin kyllä vaihtaa hupakot salasuhteeseen Mikon lailla ihan pelkästään sen seksin vuoksi, samalla säästyisi myös rahaa.

  VastaaPoista
 72. En aio haukkua sua, mutta näitä tekstejä, kommentteja ja vastauksias niihin lukiessa rupee vaan harmittamaan kamalasti sun puolesta. Puolustuskannalle on niin helppo lähteä: et osaa katsoa tilannetta ulkopuolisen silmin, kun elät siinä vaaleanpunaisessa kuplassa. Vaikutat todella järkevältä tytöltä, mutta joku tässä nyt on pahasti pielessä.

  Toivon sulle kaikkea hyvää, mutta sen jo tietää, että jo(i)taku(i)ta tulee sattumaan pahasti kun tää tilanne kärjistyy ja jossain vaiheessa räjähtää käsiin. Tavalla tai toisella.

  VastaaPoista
 73. Joka kerran pettää, on aina pettäjä. Varaudu säkin sitten siihen, että Mikko tulee löytämään sunkin tilalle toisen ;)

  VastaaPoista
 74. kypsä ? SINÄ ?
  oikeen korostat: vain MUA kohtaan <3
  juu siellä taitaa kirjotella 8vee pirpana, et todellakaan ole kypsä. nimenomaan, mikolla on perversio teini-ikäisiin tyttöihin :D

  enkä ole kateellinen, olen onnellisessa parisuhteessa, elämäni ei koskaan ole ollut paremmin :) enkä myöskään katkera, sillä itseäni tai rakkaitani ei tietojeni mukaan ole koskaan petettykkään. Taidat vain etsiä tekosyita anonyymien käyttäytymiselle, etkä hyväksy tosiasioita.

  VastaaPoista
 75. Haluaisit ajatella, että kateellinen, mutta musta tuntuu, että 95% kommentoijista omaa jonkinlaisen moraalikäsityksen. Ja ei, moraali ei muutu silloinkaan, kun kokee "sen elämänsä rakkauden"...

  VastaaPoista
 76. Ei kaikki ihmiset ajattele VAIN omaa parastaan, vaikka sinä niin teetkin ja tosin useat muutkin kuten Mikkosi. Mikkohan on pettäjä ja kun yhden kerran jotakin pettää niin tekee sen toistekin... have fun.
  Totuus on se että olet vain pelinappula ja itsekäs lapsi joka ei ymmärrä todellisesta elämästä vielä mitään.
  Kuvittelet jopa että kun olet täysi-ikäinen ja 18 vuotias niin sitten olisit jotenkin aikuinen... naurettavaa. Sinä olet mielestäsi puhdas pulmunen, noh sinähän olet avioliiton rikkoja ja osallisena aviorikoksessa.

  VastaaPoista
 77. Mä olen kolmekymppinen ja perheellinen. Kyllä se niin on että jos joku tuon mun ihanan mieheni nappaa, niin siitä sitten vaan, minkäs minä siinä enää teen. Pitkälle oon siinävaiheessa jo tehnyt itse päin metsiä. Hamittaisi ja maa murenisi, mutta tästä ajatuksesta saa voimaa siihen että pitää toisesta parempaa huolta. Ja kun on tälläisiä paikkoja mistä voi lukia että tätä todella tapahtuu. Nuoret nätit likat vievät perheenisät.. Musta se vaan on surullista. Nää vaimot olisivat voineet pitää paempaa huolta itsestään ja suhteestaan ja miehestään eikä vikistä siitä että petti. Aina löytyy se syy miksi on petetty.

  Tälläisiä ajatuksia vaan tuli mieleen , en lukenut kommentteja kun niitä on niin paljon. Ehkä teillä on jotakin ainutlaatuista Mikon kanssa, mutta toivottavasti olet varautunut myös pahimpaan jos käy huonosti. Toivotan hyvää uutta vuotta sulle :)

  VastaaPoista
 78. Ise en tosiaan ole kateellinen tai katkera tosta sun touhusta, mutta mun mielestä toi sun suhtautuminen asioihin on melko naiivia!

  "Jos Mikko ei rakastaisi mua oikeasti, ei hän olisi koskaan ryhtynyt salaseurustelusuhteeseen mun kanssa. Miettikää nyt, kuka vaarantaisi koko elämänsä, suhteensa vaimoon ja lapsiin vain pelkän hauskanpidon "pikkupillun" takia?
  Ei kukaan."

  Öö.. aika helvetin moni :D Näitähän riittää, jotka pettävät puolisoitaan pelkän jännityksen ja seksin takia. Ilman mitään suurta rakkautta..
  Ja sanot, että teistä tulisi varmasti onnellinen uusioperhe.. Juurihan toivoit mm. että "Mikon" lapset katoaisivat esim. kolarin seurauksesta.. Kyllä kuullostaa tosiaan siltä, että hienon äitipuolen saisivat! :)

  Voisin sanoa vielä vaikka mitä, mutta enpä jaksa vaivautua.. ja yleisesti ottaen en nyt lähde kommentoimaan sitä kuka tossa suhteessa tekee/ei tee mitäkin väärin/oikein. Itse olen vasta 22-vuotias, mutta rohkenempa silti sanoa, että eiköhän ajattelumallisi muuta kun parisen vuotta kasvat..

  VastaaPoista
 79. ei joo ehkä tunneta just sun "mikkoa" mutta meillä on joillain ehkä enemmän elämän kokemusta ja enemmä sitä kautta parisuhde-/ihmistietoutta. :)

  VastaaPoista
 80. Jos vaimolla on ongelmia, se on osittain miehen syytä ja toisinpäin. avioliitolla kun on tapana tehdä ihmiset "yhdeksi".
  oläero on suuri, ja sinä olet laiton nautinto hänelle. ikäero ei kuitenkaan ole se ongelma.

  pilkkaat muita naisia "jotka ovat katkeria ja heitä on petetty".
  miltä sinusta tuntuisi jos sinua petettäisiin?
  luulen että ei hyvälle. Jos olet niin kypsä kun väität olevasi, osaat asettua muiden asemaan, tässä tapauksessa vaimon.
  Eiköhän petetyillä ole syytä sanoa sinulle vähän negatiivisempaa palautetta. ymmärtäisit sen jos kykenisit välittään muustakin kun omasta fantasiastasi.

  tavallaan olen jopa sitä mieltä, että jos todella rakastat mikkoa, ja ennenkaikke itseäsi, et jatka suhdetta ennenkun eroprosessi on käynnissä.

  Sanon tämän vaan koska minusta tuntuu että hormoonis ja ihastumisesi peittää järkesi.
  ehkä jopa pelkäät että mikko ei valitsisi sinua, kun et vielä ole kertonut hänen vaimolleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Avioliitto ja parisuhteet noin muutenkin on kahden ihmisen panoksen tulos. Ei voi yksin syyttää toista osapuolta, jos suhde on huono. Tangoon tarvitaan aina kaksi.
   että mietipä sitä.

   Olen ollut itse kerran naimisissa, joten tiedän todellakin mistä puhun. Vaikka minun tekisi mieli sanoa, että mieheni vika että tuli ero, kerta hän ei panostanut tarpeeksi, ja että minusta tuntuu että pidin suhdetta yllä yksinäni, niin oli vikaa minussakin.

   Ja eroprosessi nimenomaan.. se on kaikkien vaan pakko käydä. En tiedä miten Mikkosi kanssa käy, jos hän ei pääse tekemään kunnollista eroprosessia, kerta on jo nyt sinun kanssasi.
   Päällekkäisyys ei ikinä ole hyvä asia!
   Ystävättäreni erosi pari vuotta sitten 10 vuoden suhteestaan tavattuaan nuoremman miehen. Mutta koska uusi mies oli kuvioissa jo ENNEN eroa, jäi ystävättäreni eroprosessi käymättä.. Tai hän yritti käydä sitä samalla kun oli jo uudessa suhteessa. Noh, nytpä hän on sitten ihan sekaisin itsensä kanssa.. hän on alkanut kaivata exäänsä, kun uuden miehen alkuviehätys on poissa. Ystävättäreni ei tiedä enää mitä hän haluaa. Ja häntä on alkanut kaduttaa liian pikainen ero exästä, koska se exä ehkä kuitenkin oli hänen elämänsä rakkaus.
   Ystävättäreni kerkesi muuten muuttaa jo yhteen uuden miehensä kanssa, mutta koska hänen olonsa kävi tuskalliseksi, eksän kaipuun ja uuden miehen tunnemyrskyn takia, he asuvat nyt erillään, mutta koittavat yhä seurustella.. Eli heidän suhde otti takapakkia..
   Jännityksellä odotan miten teidän käy.
   Elämä ei aina mene niinkuin itse mielellään käsikirjoittaisi.

   Mitäpä jos Mikkokin alkaa katumaan?

   Poista
 81. oikeasti ajattele nyt itsekkin miehen vaimoa..onko se hänelle reilua että mies ottais keskenkasvuisen kakaran aikusen naisen tilalle ?? ...ja toiseks käytät miestä hyväksi...itekkin sanoit tossa että "mies on varakas" eli annat miehen kustia kaiken....ja kolmanneks luuletko että me muuut ollaa jotenki kateellisia sun elämäntilanteesta...tuskin kukaan on sulle kateellinen ja neljänneks onks toi aikuismaista käyttäytymistä et viiä toisten miehet...kerran oot "aikuinen"

  VastaaPoista
 82. Nyt en jaksanut lukea muiden kommentteja, vaan tuun suoraan kommentoimaan mikä särähti silmään pahasti.. Ja mikä myös kuulostaa surullisen tutulta.
  "Sä oot erilainen kuin muut" oi ei.. mä en tiedä mikä on se miehen mielentila kun hän sen suustaan päästää, mutta joo, jokainen nainen jonka se mies on sitä tilannetta ennen tavannut on kuullut nuo samat sanat, ja sen jälkeen ne seuraavat naiset.
  Luultavasti Mikko on samallalailla puhunut vaimolleen suhteensa alussa. Ja ihan samallalailla he ovat suunnitelleet elämäänsä eteenpäin, kuten te kaksi nyt.

  Mutta menneistä oppineena, minä uskon vasta tekoihin. Jos mies sanoo minun olevan ainutlaatuinen ja niin erilainen, niin sehän on sitten todistettava. Jos hän on varattu, niin sitten jätetään se toinen. Minuahan ei enää kuseteta!

  Minulla oli suhde erääseen erittäin romanttis eleiseen mieheen, joka TODELLA osasi puhua naisen pyörryksiin, ja lupaili kaikenlaista.. plus yhteistä elämää suunniteltiin, ja kihloihin menostakin hän jo intoili.. Mutta kuinkas kävikään. Hän teki aivan samoin muidenkin mimmien kanssa, ja sain tietää että hän tapaili yhtäaikaa kahta naista.. Että se siitä sitten.

  Voi kuinka olisikin ihanaa uskoa Mikon puheet todeksi, mutta kannattaa varautua siihen, että saat nenillesi. Minusta sinä luotat nyt vähän liikaa tyhjiin lupauksiin. Ja vaikka ne lupaukset toteutusivatkin, niin mikä saa sinut luulemaan, että teidän suhteenne kestää?

  17 vuotiaana voi toki olla kypsempi kuin muut samanikäiset, mutta elämänkokemus on korvaamatonta. Ja elämänkokemuksien myötä ajatukset ja asenteet muuttuvat. Oikeasti naurattaa miten sinisilmäinen olen ollut vielä 18-vuotiaana, oikeasti uskoin sellaisiin romanttisiin "satuihin", kunnes todellisuus iskä päin näkökenttää.. Eipä ole tarvinnut enää 26-vuotiaana katsella maailmaa ruusunpunaisten linssien läpi.. maailma on karu paikka, ja ihmiset julmia. Juuri ne joiden ei ikinä sinua pitänyt pettää/loukata sen tulevat tekemään.

  VastaaPoista
 83. sulla on aivan mahtava blogi, todella mielenkiintoista luettavaa! ja on hyvä että voit purkaa itseäsi edes täällä blogissa:) vaikkakin säälin sinua monien negatiivisten kommenttejen takia.. mutta minä en toivo muuta kuin hyvää sinulle ja mikolle! etenkin sinulle:)

  VastaaPoista
 84. Painu oikeesti vittuun.

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3