keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Hmm..

Mä tutkiskelin tuossa äsken blogin tilastoja ja tajusin, et ei helvetti, mun blogia on katsottu yli satatuhatta kertaa!! Siis mitä??!
Se vaan jotenkin iski mun tajuntaan vasta nyt, että hei, ihmiset ympäri Suomea oikeasti lukevat tätä. Mitä mä oiken teen? Kerron tänne mun salasuhteesta perheellisen mieheen.

Aloin ajattelemaan järjellä, että miks mä kirjottelen siitä nettiin? Tosi vapauttavaa ja terapeuttistahan se on kirjotella ajatuksiaan ylös, kun niistä muuten joutuu vaikenemaan. Mutta miks mä en vaan voi kirjotella niitä ylös johonkin päiväkirjaan? Tai sitten jonnekin nettiin, mutta niin että ne näkyis vaan itelleni.

En tiedä.. Kai siinä on oma jännityksensä, kirjoittaa tapahtumista ylös niin, ettei asianosaisia vois tunnistaa. Mä leikin tulella. Monella tapaa. Kai mä oon sitten aina tykänny pienestä vaarasta ja riskienottamisesta. Mutta onko se tässä tilanteessa oikein, kun kyse ei olekaan vaan musta?

Miksen vaan voi lopettaa tätä? Vastahan mä oon tänne kirjoittelun aloittanut. En tiedä, mä varmaan vaan haluan saada keskustella anonyymina ihmisten kanssa tästä tilanteesta. Kuten oon jo sanonu, tää on terapeuttista. Monet kommentit pistää ajattelemaan asioita, mitä ennen ehkä en oo ajatellu.


Blogin saama suosio pelottaa. En mä tätä perustaessa osannut kuvitellakaan että näin pienessä ajassa niin monta ihmistä on tän kattonu. Miten nopeesti, ihanku kulovalkeen tavoin tää on levinny ympäri nettiä..Tuntuu, että tässä saattaa olla räjähdysherkkä pommi mun käsissä, enkä tiedä koskaan millon se räjähtää.. Pelottaa.

No, kohta painun kaupoille ostamaan jotain ylläriherkkua meille illaks. Kuten taisin jo aikaisemmin mainita, Mikko tulee meille viettämään iltaa kun meillä on kämppä tyhjillään.


Tähän loppuun haluaisin pyytää teiltä lukijoilta jotain; kertokaa kommenttiboksissa sukupuolenne ja ikänne. Suurta plussaa olisi, jos viitsitte kertoa mitä kautta blogiini eksyitte tai mistä olette tästä kuulleet. Arvostaisin sitä kovasti :)

PS: Kerronpa vielä niille, jotka eivät ole sitä ennen tajunneet, että bloggerissa kellonajat sekoilee aika rajusti. En osaa laittaa niitä oikeeseen aikaan, joten nyt kun tämän julkaisen, kello on oikeasti 16:36. :)

175 kommenttia:

 1. 17 v, nainen.

  tämä sattu vastaan tulemaan bloglovinissa, nii linkkasin sitte tänne.. : )

  VastaaPoista
 2. Nainen, 22-vuotta ja kaverini suositteli blogiasia facebookissa :) hyvässä mielessä, ei ilkeyttään tai muuta :)

  VastaaPoista
 3. ja p.s. Olen ihan koukussa blogiisi, käyn monta kertaa päivässä tarkistamassa joko olet kirjoitellu taas jotain kivaa :P itsekin olen ollut toinen nainen, tiedän miltä se tuntuu. Kaikkee hyvää sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Nainen 18, satuin löytämään linkkisi blogiisi jostain keskustelupalstalta ja siitä asti lukenu kaikki sun kirjotukset, on ihan kielenkiintoista nähdä mitä tässä nyt sitte ntapahtuu :) Ihan kiva blogi sulla on!

  VastaaPoista
 5. 29v nainen, naapurintyttönaidaan blogin kautta. ja osa noista sadastatuhannesta selittyy tuolla juuti että osa ihmisistä käy monta kertaa päivässä katselemassa kommentteja, ja tutkimassa onko juuri heidän kommenttiin vastattu.

  VastaaPoista
 6. 16v tyttö, kaveri linkitti facebookissa

  VastaaPoista
 7. 18v nainen, löysin Demi.fi:stä.

  VastaaPoista
 8. 20 v nainen, demin kautta kun joku siellä kauhisteli. Itse en kauhistele :)

  VastaaPoista
 9. 18v. nainen. Sulle jo linkatusta demin keskustelusta tänne tieni löysin ja olen jäänyt lukemaan. :)

  VastaaPoista
 10. kerrothan sitten, kuinka iltanne sujui ja mitä se piti sisällään. siitä teitä tuskin tunnistaa kukaan, koska senhän tiedätte vain sinä ja mikko. olisi mukava lukea enemmän yhteisistä tapaamisistanne ja suhteestanne.
  joko olet keksinyt mikolle joululahjan?

  terveisin aktiivinen lukijasi, 20v nainen. löysin linkin blogiisi naapurintyttöä naidaan-blogin kommenteista

  VastaaPoista
 11. hallintapaneeli -> asetukset -> muotoilu -> Aikavyöhykkeen : ja siitä listasta GMT +2:oo helsinki -> tallenna, niin korjautuu tuo aikajuttu :)

  oon ite 17 ja eksyin tänne demi.fin kautta

  VastaaPoista
 12. 18v nainen, Demi.fi:ssä oli keskustelu jonka kautta löysin. :)

  jjannan.blogspot.com

  VastaaPoista
 13. "Herätys tähän maailmaan, älkää nyt tosissanne luottako siihen, että teidän miehet jaksaisivat teitä rakastaa koko loppuelämän. Katsokaas kun arvon kotirouvat, ruoho on aidan puolella niiiiin paljon vihreämpää ;)"

  Voi tää tulee niin sattumaan sun omaan nilkkaan joskus :) Ihan hyvällä siis sanon, että mieti ihan oikeasti mitä oot tekemässä... Kirjoitat itsekin, ettet oikein osaa selitäää tuntemuksiasi ym. Voin kertoa, että kyllä vähän vanhempana ja kokemuksia viisaampana osaat, etkä silloin vältämättä ole kovin tyytyväinen valintoihisi.

  Tiedän miten tätä ärsyttää kuulla, mutta olet vielä niiiiin nuori! Vaikka muistan itsekin, miten aikuiseksi sitä itsensä tunsi tuossa iässä. Nyt 10 vuotta vanhempana naureskelen itsekin sille, miten lapsellinen ja pikkuvanha olin silloin. Näen sinussa paljon samaa.

  Usko pois, jos mies olisi varma tunteistasi sinua kohtaan, olisi hän jo alkanut tehdä valintoja elämässään siihen suuntaan. Tämä on nähty tuhat ja tuhat kertaa. Ja vaikka nyt vaimonsa sinuun vaihtaisikin, tulisi aika, jolloin olisit itse se kotirouva ja ruoho aidan takana olisi taas vihreämpää... Oletko muuten varma, ettei miehelläsi ole jo tällaista historiaa?

  Rakkauden loppumiseen ei kuole, etkä tuosta lähtökohdasta saa elämää, jossa olisit onnellinen.

  Hevostalil.net -sivuston kautta löysin tähän blogiin, 28 v. nainen olen

  VastaaPoista
 14. jos alkaa tuntumaan siltä että tämä alkaa paljastua, nii voithan aina "höystää" juttujasi siten, ettei kukaan tunnista.

  VastaaPoista
 15. ht.netin kautta löysin ja olen 17v. nainen :)

  VastaaPoista
 16. 20 vuotias ja bloglovinista löysin. Mä en uskaltais kirjoittaa niinkuin sä kirjoitat. Mä en tuomitse sua, mut pakko sanoo et jos oisin samanlaisessa elämtilanteessa kuin sä niin pelkäisin kyllä että suhde paljastuis.

  VastaaPoista
 17. Haluat kaiketi jäädä kiinni? Kerrottuna kaikki asiat kuulostaa niin paljon paremmalta,vaikka todellisuudessa se on vaan surullista salailua ja niinkuin sanoit, tulella leikkimistä. Haluat saada keskustelua aikaan, mutta et kuitenkaan kestä kritiikkiä ja negatiivisiä kommentteja? Jotenkin tuntuu että sulla on kauhea tarve puolustella teidän tekosia ja uskotella ehkä itsellesikin että asiat on jotenki hienommin kun ne onkaan.

  Eihän se tosiaan ole ku ajan kysymys että joku osaa laskea yhteen 1+1, mitä nopeammin ni sen parempi tosiaan ehkä kaikkien kannalta.

  En edes kehtaa kommentoida aikaisemmassa postauksessa ollutta 'ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella'-heittoa, se oli niin lame koko juttu että voiko siitä edes olla mitään mieltä? Sinäkin vanhenet lapsi hyvä, joudut menemään töihin ja pyörittämään arkea joka joskus on kaikkea muuta kuin ihanaa, ja siltikin sulla pitäis jaksaa olla Mikolle mieliksi. Onhan se pettänyt jo kerran tiukan paikan tullen joten miksei toistekin? :-)

  Uskon siihen, että kun kaksi ihmistä päättää rakastaa toisiaan, ja tekee duunia sen parisuhteen eteen ni se kantaa hedelmää. Vaikeita aikoja tulee, kelläpä ei? Mutta yhdessä niistä selviää ihan varmasti jos vaan halua ja tahtoa löytyy. Jos joku luulee että elämä on aina yhtä helvetin hymy pyllyssä hengailua ni ei se tule koskaan onnistumaan suhteissa. Aina löytyy asioita jotka aiheuttaa kränää, varsinkin kun pidempään on yhdessä, mutta niihinkö se suhde tosiaan kaatuu? Aika heikoissa kantimissa on asiat jos näin on, pitäis kaiketi astua peilin eteen ja miettiä niitä elämän arvoja uudestaan ja miettiä että vaatiiko vähän liikaa.

  Ainiin, ja törmäsin tosiaan tähän blogiin jossain netissä, ei voi muistaa kyllä tarkempaa paikkaa.

  Jos kaikesta huolimatta joskus elätte ihan oikeassa parisuhteessa niin en voi kyllä ku toivottaa onnea, sitä tosiaan tarvitte.

  VastaaPoista
 18. 17v tyttönen, ht.netin kauhistelupalstalta. Itse en kyllä kauhistele, mielenkiinnolla seurailen joka päivä (:

  VastaaPoista
 19. 23v mies. Twitterissä joku linkitti ja kauhisteli. Mielenkiintoinen blogi, jota iso osa epäilee feikiksi. Mukavaa luettavaa. Kirjoitat hyvin. Aihe on tavallaan tabu ja elämän yksi kiperimmistä kysymyksistä. Kiehtoo miten käsittelet koko hommaa ilman että juttu hajoaa käsiin. Älä välitä blogin suosiosta, se on vain positiivista. Muista että kaikki negatiivinen kasvattaa luonnetta, jos sen osaa ottaa oikein vastaan.

  Oma blogini sijaitsee osoitteessa rollemaa.org jos ketään kiinnostaa. Ihmissuhdelööperiä siellä vähän vähemmän :)

  VastaaPoista
 20. 24 v, nainen täällä! Naapurintyttöänaidaan blogin kautta eksyin lukemaan sun blogia. Oon ruvennu nyt lukemaan näitä kommenttejakin joita oot saanu ja jopa nauranut joillekin anonyymeille jotka tuntuvat tosiaan tietävän sun elämästä enemmän kuin sinä itse. Hyvää joulua! :)

  Satu

  VastaaPoista
 21. 16.v nainen
  kaveri linkkas facebookissa :)

  VastaaPoista
 22. Nainen, 23v. Kaverin vinkkaamana löysin tänne ensimmäisen kerran.

  VastaaPoista
 23. 18v nainen, jollain foorumilla joku kauhisteli.

  VastaaPoista
 24. 18 v nainen ja naapurintytössä törmäsin sun kommenttiin :)

  VastaaPoista
 25. 20v nainen ja jostain foorumin kautta eksyin. :)

  VastaaPoista
 26. keskustelupalstalta, 17v. nainen! mielenkiintosta, jatka postailua! :)

  VastaaPoista
 27. 17v tyttö ja facebookin kautta kaveri linkkas..
  Sun blogi on muuten aika mielenkiintonen ja äläs nyt lopeta, vastahan alotit! Tsemppiä kaikkien kauhistuttavien kommenttien kaa ja onnittelut sulle ja Mikolle! :)

  VastaaPoista
 28. 20v nainen, kaverit ja äiti suositellut ja käyn täällä päivittäin :)

  VastaaPoista
 29. tyttö 15.v, tää oli linkattu yhen mun kaverin blogissa:)

  VastaaPoista
 30. Nainen 17v, kaveri linkitti facebookissa.

  VastaaPoista
 31. 14 v tyttö, kaveri linkkas, löys ht netistä. :D

  VastaaPoista
 32. 20v nainen, demi.fi:n keskustelusta löysin linkin

  VastaaPoista
 33. 22-vuotias nainen ja myös Demistä löysin

  VastaaPoista
 34. Kohta 18v nainen, Demi.lfissä minäki keskustelujen kautta löysin sun blogin (:

  VastaaPoista
 35. Jos mie tietäisin sinut, miehen ja miehen vaimon, niin aivan varmasti käräyttäisin teidät. Tiedän, että sinä et ole tässä se pahin tyyppi, vaan tuo perheellinen mies. Miten joku kehtaa pettää vaimoaan ja samalla myös koko perhettä? Itse en sinun tilanteessasi kykenisi tuollaista salailua jatkamaan. Eikö sinua paina huono omatunto tms.? No en rupea ketään ihmistä sen enempää arvostelemaan, mutta kannattaa vielä uudemman kerran miettiä, mihin kaikkeen tämä salasuhde viekään..

  VastaaPoista
 36. 20-vuotias nainen ja eksyin tänne hevostalli.netistä.

  VastaaPoista
 37. ^ NIIN ja ystävä suositteli tätä mulle tänään luettavaks!

  VastaaPoista
 38. 16-vuotias ja demistä löysin. Joku siellä kauhisteli, itse en :) Onnea sulle ja toivon tosiaan et sulle käy hyvin tässä jutussa. Ja kyllä siltä ainakin kuullostaa! :)

  VastaaPoista
 39. 25v nainen, hevostalli.net oli paikka,mistä löysin linkin tänne! :)

  VastaaPoista
 40. 16v nainen, kaveri löysi blogin jostai ja kerto mulle. :)

  http://jjokulaura.blogspot.com/

  VastaaPoista
 41. 18v nainen, kaveri oli jostakin löytänyt. Empä ole aikaisemmin tänne kommentoinut, mutta jatka ihmeessä blogia. Mielenkiintoinen tarina!

  VastaaPoista
 42. Itse olen siis ikäloppu muihin nähden, 35v kolmen lapsen äiti. Vauva-lehden palstalta luin tästä blogista. Olen tirkistelijä...Kiinnostaa vaikken hyväksykään sivusuhteita.

  Mielestäni olisi reiluinta että se joka ei ole tyytyväinen omaan parisuhteeseensa kertoisi sen kumppanilleen. Silloin parisuhteen eteen voisi tehdä jotain. Vaikka keskustella parisuhteen tilasta, molempien toiveista ja ajatuksista tulevaisuuden suhteen. Pitkissä parisuhteissa tämä voi unohtua kun puurretaan arkea. Jos parisuhde on sittenkin sellainen että ei halua siinä jatkaa, on parasta lopettaa suhde ennen uuden suhteen alkamista eikä harrastaa pettämistä.

  Meilläkin on ollut omat vaikeutemme jolloin sanoin että mies on vapaa lähtemään, en ala ketään väkisin pitämään kun yksinkin lasten kanssa pärjään. Mies kuitenkin valitsi jatkaa avioliittoa ja tällä hetkellä kun kriisi on ohi voisi sanoa että liittomme on vahvempi kuin ennen sitä.

  Tämä ei tietenkään suoraan koske sinua, koska olet se toinen nainen. Jotenkin vaan Mikko ei mielestäni ole kovin ihana toimiessaan salaa, mukavampi kaikille olisi olla julkisesti yhdessä kanssasi jos näin haluaa. Kenenkään ei ole pakko roikkua epätyydyttävässä suhteessa. Salailu on kurjaa kaikille.

  VastaaPoista
 43. 18v nainen. Luokkakaveri näytti ja levitimme yhdessä eteenpäin (esim. lopulle luokkaa), tälläisistä asioista kun saa hyviä puheenaiheita :)

  VastaaPoista
 44. 18v tyttö, fb-kaveri oli linkannu seinälleen ja saamasi negatiivinen huomio alkoi kiinnostamaan. Oikein viihdyttävä blogi, jatka samaan tapaan. :) en tuomitse ketään tuntematta.

  VastaaPoista
 45. 14v tyttö ja demistä löysin :)

  VastaaPoista
 46. Oon 21v nainen ja löysin blogisi blogilistan kuumalta listalta.

  VastaaPoista
 47. 20-vuotias nainen, Hevostalli.netin Seniorit-puolelta muistaakseni löysin. :-)

  Tykkään hurjasti tästä blogista ja iltaisin on pakko käydä katselemassa oletko päivittänyt palstaa. Hyvin kuvailtua tekstiä ja tämä on mielenkiintoista, jännittävää ja kutkuttavaa lukea teidän salasuhteesta! Kerrothan tarkemmin teidän tämän illan meiningeistä kuten joku jo aikaisemmin pyysikin?

  Elän melkein itse samassa tilanteessa, mutta se on hyvin paljon erilainen. En ole ikinä kertonut siitä kenellekään enkä aiokaan, mutta blogia minusta ei olisi perustamaan tästä aiheesta - sen vuoksi, että asumme eri paikkakunnilla tämän "ihastuksen" kanssa, mutta kumminkin olisi helpottavaa keskustella siitä jollekulle... :-)

  Ota kaikki irti teidän suhteesta ja nauti! Elämä on liian lyhyt huolehdittavaksi negatiivisista anonyymeista, jotka loukkaavat kunniaasi. On erittäin vastuutonta ja säälittävää haukkua ketään huoraksi tai miksikään muuksi - vieläpä nimettömänä.

  VastaaPoista
 48. 20v nainen täällä hei, eräältä lemmikkiaiheiselta keskustelupalstalta :) ekaa kertaa kommentoin!
  Tsemppiä sinulle ja kaikkea hyvää :) Itsekin seurustelen +30v miehen kanssa. Tiedän tarkalleen miltä tuntuu ihastua vanhempaan mieheen ja minkälaista on olla miehen kanssa joka tajuaa jo jotain, mutta kuitenkaan ei tunnu miltään ikälopulta ;)

  VastaaPoista
 49. 17v ja ylläriylläri Demi.fistä tänne löysin :D

  VastaaPoista
 50. 19v nainen, keskustelupalstan kautta tänne tieni löysin ja päivittäin tulee katsottua mitä olet tarinoinut meille :)

  VastaaPoista
 51. Nainen 24, ja bloglovinin etusivun kautta löyty!

  VastaaPoista
 52. nainen, 17v.
  Demi.fi:stä

  Mäkin oisin kiinnostunut tietämään vastaukset edellämainittuihin kysymyksiin! (:

  VastaaPoista
 53. 16, pian 17 v tyttö ja löysin tuolta Demi.fin keskustelun kautta mäkin. Ensin olin tosi järkyttyny, mut ku aloin seurailla tätä ja lukee sun ajatuksia, niin jotenki ymmärrän sua vaikken ite koskaan haluais olla/''pystyis olemaan'' tossa tilanteessa. Tosi mielenkiintoinen blogi, varsinkin ku ollaan melkein saman ikäisiä :)

  VastaaPoista
 54. 22-vuotias, nainen. Demi.

  VastaaPoista
 55. Sullaku on tollanen tilanne, niin haluaisin kuulla sun mielipiteen tästä mitä kerron. Oon itse reippaasti yli täysi-ikäinen. Tarkkaa ikää en kuitenkaan kerro. Ja tää toinen kohde eli mies on mua tasan 30 vuotta vanhempi.

  :D Olen itse parisuhteessa ja tää 30 vuotta vanhempi mies on sinkku. Mutta en ole tyytymätön suhteeseeni tai ole pettämässä ketään. Haluan vaan sun mielipiteen tästä miehestä.

  Ollaan samassa työpaikassa ja se mies tulee usein jutteleen mulle, on kehunu monta kertaa mua kauniiks, nätiks yms. Sit välillä se heittää jotain piilopervoa juttua mun seurassa. Ei siis niin, että se kohdistuis muhun vaan muuten vaan pervoa leikkisää vitsiä.

  Sit se yhes vaihees kysy, että seurustelenko ja kun se sai myöntävän vastauksen, niin se oli sillai leikkisästi harmissaan ja voivotteli et nyt harmittaa. :D

  Kuten sanoin alussa, niin tää mies tulee usein jutteleen mulle työpäivän alussa sinne mun työpisteelle missä mä oon. Joskus tulee lähellekin ja juttelee. Oon huomannu joskus sivusilmällä, et se katsoo mua. Hymyileekin jos mä hymyilen jne.

  Ihan typrää, mut mä oon imarreltu siitä, et jaksaa höpöttää sitä itteensä 30 vuotta nuoremmalle tytölle. Se mua kiinnostaa, et onks se jossain määrin kiinnostunu musta vai tä? :D
  Ajattelin, et sä osaisit vastata ku sulla ja Mikolla on kuitenki 17 vuotta ikäeroa, et miten Mikko lähesty sua/jutteli sulle yms. et onko mun tapauksessa huomattavissa kiinnostusta tän vanhemman miehen osalta?

  Kiitos jos vastaat. :)

  VastaaPoista
 56. 19v nainen, vauva.fi-sivustolla. Olen itse naimisissa ja on ns. suhde toiseen mieheen joka myös varattu. On kyllä välillä aika raastavaa tää tällänen meininki. Helpompi ja ihanempi olis jos ei tarvis salailla ja sais olla aidosti onnellinen ja iloinen, mutkun ei.. Mutta kaikkea hyvää sulle, toivottavasti teillä menis kaikki hyvin! :)

  ps. olen koukussa sun blogiisi ;)

  VastaaPoista
 57. 18 v nainen täälläkin, jostain foorumilta tänne eksyin ja samanikäisten kavereiden kanssa on tullut tästä blogista keskusteltua aika paljonkin..

  VastaaPoista
 58. hui, satatuhatta...

  14v tyttö, ja demi.fistä minäki tänne päädyin!

  VastaaPoista
 59. 17v nainen ja Demi.fi:stä löysin tän :) Tosi mielenkiintonen ja innolla aina tuun katsomaan että oletko kirjoitellut (-:

  VastaaPoista
 60. Nainen 19, demistä minäkin.

  VastaaPoista
 61. 17v tyttönen, myöskin Demi.fi'n keskustelusta bongasin, missä sitä tosiaan kauhisteltiin mitä itse en tee D::

  VastaaPoista
 62. Mua ärsyttää ihan hirveesti toi sun yks blogikirjotus missä sä vähän niinku vähättelet toisten suhteita, ja että mies ei tule rakastamaan tyttöystäväänsä ikuisesti ja että ruoho on aidan toisel puolel paljon vihreempää blaablaablaa....
  mistä sä tiedät ettei sulle tuntemattomien suhde vois kestää kuolinvuoteelle? silti sä uskot kuitenkin omaan suhteeseesi, ja siihen että tulette onnellisesti elämään Mikon kanssa elämänne loppuun asti (korjaa jos oon väärässä.)

  ps. 15v tyttö demistä löysin

  VastaaPoista
 63. Blogisi on todella jännittävä. Kuin seuraisi jotain draamaa, jossa koko ajan yllä on tietty painostavuus. Odotan innolla mitä seuraavaksi tapahtuu sinun ja Mikon välillä! Päiväni suurinta viihdettä on juuri sinun blogisi!

  VastaaPoista
 64. 17v nainen. Eksyin tänne facebookista, kun kaveri linkitti blogisi. Siitä asti oon tosi mielenkiinnolla tätä lukenut ja monesti käyn päivässä kattomassa ootko tänne kirjoittanut.
  Ja niinkuin joku jo sanoikin niin olisi kiva kuulla enemmän mitä teette Mikon kanssa ym. :)
  Tosiaan oon ihan koukussa blogiisi!

  VastaaPoista
 65. 17v tyttönen, löysin blogisi bloglovinista sattumalta ja koukkuun jäin, vain hyvällä tavalla :)

  VastaaPoista
 66. 17 vuotta, petsie.fi:n joku lunkitti blogis

  VastaaPoista
 67. 14v tyttö, löysin demi.fi:n keskustelusta linkin tänne. Jäinpä koukkuun ja ainakin pari kertaa päivässä tarkistan uusien kirjotusten varalta.. :)

  VastaaPoista
 68. Nainen, 18. Kaveri kertoi blogistasi.

  VastaaPoista
 69. 19v tyttönen, ht.netistä kaiketi löysin.
  En tiedä oikeastaan tiedä miksi edes luen tätä. Vaikuttaa niin feikiltä tai sitten olet helvetin naiivi.

  VastaaPoista
 70. 18v, ht:netistä löysin.

  "Anonyymi kirjoitti...
  Mua ärsyttää ihan hirveesti toi sun yks blogikirjotus missä sä vähän niinku vähättelet toisten suhteita, ja että mies ei tule rakastamaan tyttöystäväänsä ikuisesti ja että ruoho on aidan toisel puolel paljon vihreempää blaablaablaa....
  mistä sä tiedät ettei sulle tuntemattomien suhde vois kestää kuolinvuoteelle? silti sä uskot kuitenkin omaan suhteeseesi, ja siihen että tulette onnellisesti elämään Mikon kanssa elämänne loppuun asti (korjaa jos oon väärässä.)"

  Heh, jos itelleni tulisi sellaista negatiivista viestiä koko ajan, mitkä suorastaan huutavat katkeruutta ja pelkoa että joku tälläinen vie oman miehen, eikä omaan mieheen luoteta, niin kyllä itse vastaisin ihan samalla tavalla. :) Kun niistä viesteistä tämän asian ihan suoraan näkee, jos yhtään on aivoja..

  VastaaPoista
 71. 15v tyttö ja demi.fi n keskustelusta löysin

  VastaaPoista
 72. 16v, fb kaveri linkitti seinälleen

  VastaaPoista
 73. 34-vuotias nainen. Kaveri fb:ssä linkitti.

  Pakko sanoa, että kauhistele en.. on tässä tullut nähtyä aika paljon vuosien varrella.

  Sen vain sanon, että väärinhän tuo on (mieshän tässä se suurin väärintekijä on) ja tiedän, että vituttaa jo varmaan kuulla; mutta aika varmasti tekee tehtävänsä ja kun vielä kasvat ja aikuistut, niin tulet varmasti suhtautumaan asiaan toisin. (olen itsekin ollut teini-ikäinen, joten tiedän mistä puhun ;) )
  Tällä hetkellä se ihana rakkauden tunne taitaa olla tärkein. Arkivaihettahan tuollaisessa suhteessa ei tulla kokemaan, mikä taas on tärkein vaihe parisuhteen kannalta.

  Kaikkea hyvää jutun kaikille osapuolille.

  P.S. Toivon että kun joku tässä saa siipeensä ja pahoin, niin eniten siinä kärsisi tuo mies.

  VastaaPoista
 74. 17v tyttö ja ht.net :)

  VastaaPoista
 75. 16,nainen, facebookista :)

  VastaaPoista
 76. 15vuotias tyttö, löysin blogisi demi.fi kautta!

  VastaaPoista
 77. 24v, taisi olla vauva.fi mistä löysin.

  Eipä tässä sua voi tuomita. Tuo Mikko vain on hyvin munaton ukko :) Jos sillä olisi 100% varmuus, niin olisihan se jo vuodessa dumpannut vaimonsa. :) Lapset on heikko tekosyy :)

  VastaaPoista
 78. Olen 17-vuotias tyttö, löysin tänne demi.fi:n kautta kun joku linkitti. :)
  Tykkään tosi paljon lukea tätä sun blogia! En siis yhtään ihmettele kävijämääriä. Sitä paitsi tällaiset salasuhteet ym ovat hyvin kiinnostavia, eiväthän ihmiset muuten lukisi juorulehtiäkään tms ;)

  Toivottavasti teillä on hauska ilta Mikon kanssa! :)

  T. Marilyn

  VastaaPoista
 79. Nyt varmasti huomaat Candy itsekkin, että täällä ihan lapset toivottelee sinulle hyviä jatkoja ja tsemppaa sinua jatkamaan suhdettanne. Itse olen jo paljon vanhempi ja sen vuoksi jo elämää nähnyt. En hyväksy pettämistä, mutta en tuomitse sinua sillä mikko tässä on todellinen syyllinen. Toivoisin, että uskaltaisit ottaa askeleen eteenpäin ja alkaa kohtelemaan itseäsi paremmin. Et ansaitse tällaista hyväksikäyttöä!

  VastaaPoista
 80. 20v, löysin kun joku teki keskustelun Demiin.

  VastaaPoista
 81. Ennen pitkää tulet jäämään kiinni. Karma is the bitch.

  VastaaPoista
 82. Olen noin 35-vuotias. Luen tätä Google readerin kautta, joten en yleensä näy kävijätilastoissa. En muista, miten löysin tämän. Ehkä joku linkitti Facebookissa, vaikken kyllä muista mitään syyyhteyttä. Jäin seuraamaan silkasta mielenkiinnosta. Oma elämäni on ihan erilaisessa tilanteessa, mutta tässä on ripaus jotain, mitä itselläni oli joskus kauan sitten.

  VastaaPoista
 83. Nainen, 17 vuotta ja löysin tänne kaksplussan kautta kun joku oli linkannut blogisi keskustelupalstalla. Ja kaikkea hyvää sulle! :)

  VastaaPoista
 84. 15 vuotta, tyttö.
  en edes muista mite löysin tänne, mutta onneks löysin ! :)

  VastaaPoista
 85. 25 v nainen, naapurintyttöä naidaan blogista löysin linkin. Olen koukussa blogiisi, jatka ihmeessä kirjoittamista! Tämä on parempaa kuin mikään romaani!

  VastaaPoista
 86. 22v nainen ja demi.fi keskustelusta + facebookista bongasin tämän kiinnostavan blogisi :)

  VastaaPoista
 87. 22 vuotta, nainen, jossain vauvasivustolla sua kauhisteltiin ja siten löysin

  VastaaPoista
 88. 17 vuotias tyttö täälläkin. Jollekin foorumille mokoma linkitettiin.

  VastaaPoista
 89. 34v. nainen ja lemmikkipalstojen keskustelufoorumilta

  VastaaPoista
 90. olen 15 vuotias tyttö ja demistä löysin! (:

  VastaaPoista
 91. 26v. nainen, Bloglovin'. Ja kyllä, paheksun.

  VastaaPoista
 92. 17v, Facebookin kautta

  VastaaPoista
 93. 17 v tyttö porvoosta., kaveri linkitti seinälleen facebookissa ja sittenhän siitä ties pian aika moni! :P

  VastaaPoista
 94. http://i39.tinypic.com/55l47n.jpg

  VastaaPoista
 95. 23-vuotias kihlattu nainen.
  naapurintyttoanaidaan.blogspot.com kautta löyty
  ja oon ollut jo pari viikkoa ihan koukussa blogiisi! Jatka samaan malliin ja tiedän niin tunteesi. Olenhan itsekin joskus "salarakkaana" toiminut. Se oli huikeaa kunnes halusin jotain muutakin, kuin olla piilossa ihmisten katseilta. Mutta onnea teille ^^

  VastaaPoista
 96. Anonyymi, Mikä toi kuva oikein on, jonka linkkasit? Tuo on selvästi muokattu, koska tossa ei ole mun oikea kuva eikä tuo voi mikään bugikaan olla, koska mulla ei tollasta kuvaa ole mun koneella. Että en mä ole voinut tuohon profiilikuvaan vahingossa tuota kuvaa laittaa.

  Tosi kiva tuon kuvan tytölle jos joku sen tuosta tunnistaa, sillä tuo ei liity tähän mitenkään.

  Suosittelen tuon tekijää poistamaan kyseisen kuvan, ei ole varmastikaan kiva tulla leimatuksi tälläiseen juttuun - SYYTTÖMÄNÄ.

  VastaaPoista
 97. Parikymppinen nainen ja kuulin tästä eräältä keskustelufoorumilta jossa mainostettiin "hirveän huoran" blogia :DF

  VastaaPoista
 98. 18v tyttö ja löysin demistä sut, ku joku oli tehnyt tällaisen keskustelun: http://demi.fi/keskustelut/1085007/tekisi-mieli-olla-erittain-julma-kolmannen-pyoran-pitajaa-kohtaan

  VastaaPoista
 99. Niin varmaan. Hätävalheita, hätävalheita. ;) Ei oo muokattu kuvaa. Hehehezz

  VastaaPoista
 100. 17v nainen demistä!

  VastaaPoista
 101. http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viesti/1527713/kolmas_pyora_blogin_kirjoittajan_kasvokuva/13941287/kol

  VastaaPoista
 102. ^ Voi luoja.. :D En tiedä enää ees mitä sanoa. Toistan vaan itteeni, mun sympatiat on x 50000 ton kuvan tytön puolella.

  Toivottavasti ei olis suomalaisen tytön kuva, olis edes ulkomaalaisen.

  VastaaPoista
 103. Olet ilmeisesti itse ero perheestä, isi jätti sun äidin ja silleen?
  AI että mä nautin lukea sitten kun saat nenääsi, olethan sitä itse kerjännytkin ja sen ansaitsetkin.
  Tämä sun Mikkosi on ilmeisesti maailman munattomin mies (tosin aika varmasti epäilen koko tätä blogia täysin feikiksi)

  VastaaPoista
 104. ^ :DDD Ihana kommentti! Ensin tuut antamaan paska-analyyseja, sitten kerrot kuinka nauttisit siitä _KUN_ mä saan nenääni ja lopuksi vielä kerrot että uskot tän kuitenkin olevan feikkiä :D

  HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHAHAH!!!

  Selvennetäänkö nyt vielä sen verran, että oot joka helvetin kohdassa niin vääräs kun vaan voit ollakaan :D Ei susta oo nokkelaks ja oikeassaolevaks kommentoijaks, sori!

  VastaaPoista
 105. Ikää on 19-vuotta, eli nuori nainen olen.

  Hävettää myöntää, mutta selasin Demin sivuja suunnatonta tylsyyttäni, ja joku oli tämän sinne linkannut.

  VastaaPoista
 106. 20 v neitonen olen ja blogisi bongasin eräältä keskustelupalstalta.

  VastaaPoista
 107. nainen 19 vee, irkissä eräällä yhdistyksen kanavalla tätä pohdiskeltiin ja linkkiä klikkasin. n viikko sitten kai

  VastaaPoista
 108. 18v, ht:netistä löysin.

  "Anonyymi kirjoitti...
  Mua ärsyttää ihan hirveesti toi sun yks blogikirjotus missä sä vähän niinku vähättelet toisten suhteita, ja että mies ei tule rakastamaan tyttöystäväänsä ikuisesti ja että ruoho on aidan toisel puolel paljon vihreempää blaablaablaa....
  mistä sä tiedät ettei sulle tuntemattomien suhde vois kestää kuolinvuoteelle? silti sä uskot kuitenkin omaan suhteeseesi, ja siihen että tulette onnellisesti elämään Mikon kanssa elämänne loppuun asti (korjaa jos oon väärässä.)"

  Heh, jos itelleni tulisi sellaista negatiivista viestiä koko ajan, mitkä suorastaan huutavat katkeruutta ja pelkoa että joku tälläinen vie oman miehen, eikä omaan mieheen luoteta, niin kyllä itse vastaisin ihan samalla tavalla. :) Kun niistä viesteistä tämän asian ihan suoraan näkee, jos yhtään on aivoja..

  > Itse en mitään kommentteja kauheasti jaksa lukee, miksi pitäisi, eihän tämä edes ole mun blogi. Sen sijaan luin kyseisen blogitekstin mikä mua pisti ärsyttämään, ja päätin kommentoida asiasta, sillä ei kaikkien suhdetta ole rakennettu vaaleanpunaisista pilvistä pilvilinnoiksi.... terveisin sama anonyymi joka kirjoitti lainausmerkeissä olevan kommentin

  VastaaPoista
 109. olitpa taas niiiiiiiin kypsä noilla HAHAHAHHAHAHAHAHAHA -jutuillas

  VastaaPoista
 110. 14 vuotias tyttö ja demi.fistä kuulin.

  VastaaPoista
 111. 18v. nainen ja löysin tänne demin kautta. Ja oon aivan koukussa tähän blogiin, toivottavasti tää blogi saa "onnellisen lopun", eli sinä ja Mikko saatte jatkaa elämäänne julkisesti yhdessä. Ja ei, mä en oo mikään pettäjien kannattaja, mutta karu totuus on se, että Mikko on tavallaan jo valintansa tehnyt, kun rupesi vaimon selän takana vehtaamaan näin "törkeästi".

  Hauskaa Joulua teille molemmille! :)

  VastaaPoista
 112. 14.v tyttö ja demi.fi ;)

  VastaaPoista
 113. 15 v tyttö ja demi.fi :D

  VastaaPoista
 114. täällä pian 19-vuotias tyttönen. en muista mistä tänne päädyin :D mutta koukussa oon ja pahasti. joten pliiiis älä missään nimessä lopeta tän kirjottamista. ihanaa että oot löytäny sen todellisen rakkauden :)

  VastaaPoista
 115. Musta on niin hauskaa aina kun teinit uskoo ihan täysillä kaiken
  mitä niille sanoo, + joka ikinen teini uskoo olevansa 'ikäistään kypsempi'. Ensinnäkään, kukaan muu kuin 17-18 -vuotiaat ei edes käytä tuota sanontaa ja toisekseen, erittäin erittäin harva teini erottuu joukosta millään mittarilla.

  Mut hei, toki sä olet poikkeus kaikesta ;)

  VastaaPoista
 116. 26 ja nainen.mieheni löysi linkin tänne jostain vauva-lehden seksipalstalta ja juorus mulle tämmösestä :) koukutuin heti!kiva ku pidät tämmöstä blogia,erottuu kivasti joukosta!

  VastaaPoista
 117. Kuinka tyhmänä te pidätte candyä laittais oman kuvansa ja pilais kaiken sen mitä ilman ei vois kuvitella elävänsä, sääliks käy kuvan tyttöä ja tsemppiä sulle muru:). Oon 19 ja löysin blogin tänään ku selailin netissä.

  VastaaPoista
 118. 18v tyttö ja demi.fi :D

  VastaaPoista
 119. oon tyttö ja 18v :)en oikein muista miten löysin tän blogin, mutta samanikäinen kavierini myös tätä lueskelee.

  VastaaPoista
 120. Voi voi,
  Olet aivan samanlainen kuin eräs tuntemani teinityttö. Ehkä olet liian lihava tai liian laiha kelvataksesi kellekään ulkonäkösi puolesta. Ja nyt olet tekaissut tämän .....tositarinan...huokaus kyllästymisen vuoksi. Kiksejä saa jokainen siitä, oho, nyt bogiani luetaankin, kun ennen musta ei ollut kukaan kiinnostunut. Voi voi sinua ressukkaa, kyllä sinäkin vielä löydät ihan oikean ekan poikakaverin joskus.

  VastaaPoista
 121. 17v tyttö, demistä löysin ja jäin heti koukkuun!

  VastaaPoista
 122. Olen 22-vuotias mies joka elää lähemmäs 10 vuotta kestäneessä parisuhteessa. Tyttöystävääni en ehkä teinityttöön vaihtaisi, mutta toisaalta kaltaisesi 17-vuotiaan kullinhärnääjän kanssa seikkaileminen satunnaisesti olisi parasta ikinä.

  Pettäminen on pahaa, jne jne. Kaikki me se tiedetään ja silti sitä tapahtuu. Voisin myös epäillä tämän Mikon motiiveja suhteeseenne. En tiedä, mutta epäilen että kestovaimoa ei Mikko hae, vaan lähinnä piristystä arkeen. Ikäeron vaikutuksetkin tulee kunnolla esille vasta sitten, kun kumppanin kanssa olemisesta tulee satunnaisten tapaamisten sijaan ihan oikeaa arkea.

  Vittumaisesta kommentistani huolimatta on hyvä muistaa se, että jos suomalaisten kateuden saisi jotenkin vaikka hyödynnettyä lämpöenergiana, jäisi siinä aurinkokin hyvin pian kakkoseksi. Tämän toki olet varmaan jo kommentteja lukiessasi huomannut. Loppujenlopuksi kannattaa käyttää aikansa siihen mistä tulee itselle hyvä fiilis, koska me ei olla täällä ikuisesti.

  VastaaPoista
 123. 16 v tyttö ja Demistä myös (naurattaako? :D) mut hei, loistavaa tekstiä tilanteestas!

  VastaaPoista
 124. 18-vuotias, ja Demistähän tämä löytyi (:

  VastaaPoista
 125. 17 vuotias nainen ja bloglovinin kautta !

  VastaaPoista
 126. 15v tyttö, Petsien parisuhde keskusteluista löytyi.

  Tsemiä sulle! :-)

  VastaaPoista
 127. 13 vuotias tytsy
  Demi.fissä oli tämmönen kerkustelu! (:

  VastaaPoista
 128. 15-v ja demin keskustelu palstoilla sua haukuttiin

  VastaaPoista
 129. 16v, ja kaveri kehu tätä.. ja mä kehun eteenpäin! :)

  VastaaPoista
 130. 18 v. Kaveri kertoi nähdessämme tällaisesta blogista.

  En oikein tiedä mitä tästä ajattelisin. On mielenkiintoista, että kijoitat asiasta, joka on aika vaiettu puheenaihe. Ja kuten ollaan jo kaikki huomattu, se herättää keskustelua ja mielipiteitä.
  Itse en ole mitenkään pettäjien puolella, mutta ethän sinä sellainen olekaan, vaan tämä Mikko. En nyt tosiaankaan osaa sanoa, mitä mieltä olisin. Toisaalta tuntuu, että asia kiinnostaa ja seuraan mielenkiinnolla asioiden kulkua, mutta toisaalta koko ajan jokin puoli minusta ihmettelee suunnattomasti tätä koko yhtälöä.

  VastaaPoista
 131. 19v. ja Demi.fi kautta löysin, tänään siis vasta. Olin pidemmän aikaan nähnyt keskusteluja tästä blogista enkä vasta kuin nyt päätynyt tutkimaan niitä keskusteluja otsikoita pidemmälle.

  Musta vaan jotenkin tuntuu hirmu pahalta mitä sä teet. Siis vaikka tällä 'Mikolla' ja sen vaimolla meneekin huonosti, ja avioliitto on enää pelkkää kulissia, niin jotenkin se ois silti helpompi erokin niille jos siellä taustalla ei olisi mitään salasuhteita. Ihan kokemuksella tässä puhun, sieltä lapsen asemasta.
  Oma isäni siis petti usein äitiäni, ja hän oli aluksi "sala"suhteessa erääseen naiseen, mutta kuten isäni on, ei hän osaa mitään pitää salassa. Myöhemmin lähempänä vanhempieni lopullista eroa sain kuulla myös kuinka milloin milläkin reissulla isäni oli ollut naisíssa.
  Tämäkin nainen jonka kanssa isäni oli eron lähetessä halusi isäni hänen elämäänsä ja tulevaisuuden isäni kanssa. Mutta sitten kun avioero paperit kirjoitettin, oli isäni tästä maaritista jo eronnut. vielä eron jälkeenkin isäni kaipasi äitiäni, ja toisin päin. Tämä kaikki oli myös minulle raastavaa.

  Jos itse olisin Mikon lapsi, ja minun vanhempani (siis mikko ja hänen vaimonsa) eroaisivat, ja myöhemmin saisin kuulla että eron syy oli ollut toinen nainen, ja se nainen olisi minun äitipuoleni (eli sinä), en vain pystyisi enää katsomaan isääni enkä äitipuoltani silmiin.

  Kaikki se mitä isäni on äitilleni tehnyt, se on rikkonut minun ja isäni suhteen. pienenä olin se "isän tyttö", nykyään jäljellä on vain arvet entisestä, joita yritän/yritetään parannella.

  En voi pyytää sinua lopettamaan tuota suhdetta, sillä vaikutat hyvin rakastuneelta ja onnelliselta. Mutta varoitan sinua: Jos tämä suhde ja sen kesto tulee joskus julki, joudut kantamaan mukanasi suurtä häpeän ja tuskan taakkaa. Se vanhempien ero oikeasti vaikuttaa lapsiin ihan suunnattoman paljon. Et voi itse tietää kuinka paljon koska (edellisistä kirjoituksistasi päätellen) omat vanhempasi eivät ole eronneet...

  Kaikella rakkaudella, ole varovainen. :(

  VastaaPoista
 132. 18v. linkki kiersi facebookissa.

  Pakko lisätä, etten tykkää tästä, varmasti oot kuullu tarpeeks ja ihan liikaa, mut en voi sille mitään, että kuulostat aika naiivilta. Oot maininnu monta kertaa, että parisuhteet kariutuu jne, joten en tajua, miks lähit tällaseen mukaan alun alkaen. Otat järjettömän ison riskin - parisuhteen takia. Okei, tajuan, rakastunut and so on, mut mietihän. Vaikka oot aika lailla herjannu "Mikon" vaimoa ("akkaa", "korppikotkaa" etc.), niin pakkohan Mikon oli tätäkin rakastaa aika lailla, jos ei enää niin aiemmin, koska on naimisiin mennyt ja kaks lasta tehny. Tilanteet muuttuu, kyllä, mut mikä lupaa, ettei muutu nyt?

  Lisäks, kuinka sä ajattelit, ettei tällainen leviäis? Näin räikeesti normaalista poikkeava blogi, tosissaan leviää yhteisöissä nopeemmin, kuin uskois. Varmasti on terapeuttista päästää ajatukset jonneki pois, mut miksi nettiin? Vihaviestit on aika ilmiselvä asia, kun jengi pääsee anonyymisti haukkumaan näin herkullista tapausta.

  Jag vet, asiahan ei mullekaan kuulu, en tunne sua, en ukkoasi, enkä ukkosi vaimoa (tietääkseni), joten mulla ei ole oikeutta arvostella, en vaan voi ymmärtää, miksi piti valita se vaihtoehto, joka satuttaa aika montaa ihmistä. Tsemppiä kuitenki, koska viimestään, jos "Mikko" ottaa eron vaimosta, lähtee nimet puskaradioon, ainakin, jos tää vaimo on niin vastenvielinen , kuin annat ymmärtää.

  VastaaPoista
 133. 14v tyttö, kaverilta kuulin :)

  VastaaPoista
 134. 15v, tyttö, facebookista
  Olet ajattelematon ja itsekäs. Säälin niitä pieniä lapsia.
  Tai vaihtoehtoisesti tämä on feikkausta, niiin ainakin toivon, olet nolife, joka saa suunnatonta nautintoa kun muut ottavat juttusi todesta.

  VastaaPoista
 135. 20v nainen ja Demistä löysin. (:

  VastaaPoista
 136. 15v tyttö ja löysin demistä :)

  VastaaPoista
 137. 23v nainen ja kaksplussan palstoilta löytyi,kehuttiin kauheana blogina,kauheasta en tiedä,mutta todella naivi blogi..

  VastaaPoista
 138. 29v. nainen. Kaveri toimitellut näitä juttuja. Ei hirveesti edes kiinnosta, käy vain sääliksi kaikkia osapuolia. itse jokainen omat ratkaisut tekee ja elää sen mukaan.
  Rakkautensa vuoksi tekisi mitä vain, mietin miksei ole mies voi jättää vaimoaan? On totta, että asiat ei aina ole yksinkertaisia, mutta vaikeatkin asiat kykenee selvittämään jos vain oikeasti tahtoo.
  Nuori tyttö, elämä edessä. Nauti tästä seikkailustasi, mutta älä riko itseäsi!

  VastaaPoista
 139. 16-v tyttö, kaverin blogissa luki että tää on kuulemma mielenkiintonen blogi ja tulin kattomaan.

  VastaaPoista
 140. 17v nainen, kaverilta kuulin.

  Ensinnäkään en voi ymmärtää miksi haluat kirjoittaa nettiin tästä asiasta, sillä vaikka et ole kertonut mitään kovin henkilökohtaista, on blogissasi monia asioita joiden perusteella lähipiirisi varmasti osaisi laskea yhteen 1+1 ja kuten jossain kommentissa jo mainittiin, joutuisit luultavasti kantamaan suurta häpeän taakkaa asian levitessä.

  En aio haukkua sinua, kaikkihan me ihmisiä ollaan ja jokainen on itse vastuussa omista valinnoistaan. Monet tulevat tänne haukkumaan sinua ja ovat itse olevinaan paljon kypsempiä ja parempia, mutta ei toisten haukkuminen anonyymina kyllä kovin kypsää ole. Siltikään en voi ymmärtää sinua, ja sitä mitä teet. Mikolla on pieniä lapsia. Mikolla ja vaimollaan voisi olla mahdollisuudet saada liittonsa toimimaan. Ja jos Mikko oikein todella rakastaisi sinua, niin miksei hän jätä vaimoaan? Tuskin kukaan turhaan roikkuisi huonossa parisuhteessa, jos tietäisi voivansa olla onnellinen jonkun muun kanssa. Ja teidän suhteenne ei näe parisuhteen normaalia arkea, joka on jotain ihan muuta kun kylpyläviikonloppuja ja autossa paneskelua. Jos Mikko haluaisi elää kanssasi normaalia arkea ja rakastaisi sinua todella, hän olisi jo jättänyt vaimonsa. Sinäkin kerroit aiemmin valkoisista valheistasi, niin miksei myöskin Mikko olisi voinut valehdella sinulle.

  Kukaan ei sinua silti voi tuomita, mutta jokaisen pitäisi itse tietää mikä on oikein ja mikä väärin ja missä menee raja. Toivottavasti asiasi kuitenkin selviävät parhain päin, vaikka se voi vaikeaa ollakin.

  VastaaPoista
 141. Olen 15v. tyttö - vielä omasta mielestäni. Katselin kavereitteni seuraamia blogeja ja tupsahdin sinun sivuillesi. Mielenkiintoni heräsi, kun luin aijempia postauksiasi. Minusta sinun ja "Mikon" salasuhde on jännittävää ja omalla tavallaan ihanaa luettavaa. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 142. 18 v nainen.

  löysin tän jostain keskustelusta demi.fi:stä

  mun mielestä sun blogit on tosi hyviä! osaat kirjottaa tommosella hyvällä tyylillä ja se koukkuun. :) uskallat puhua semmoisesta asiasta josta moni ei uskaltaisi. seuraan aina mielenkiinnollakun olet kirjoittanut jotain uutta.

  Kun aloin lukemaan tätä blogia, ajattelin että "voi luoja, kuka oikeesti alkaa salatyttöystäväks ja toi on mun ikiä, en vois itteetäni kuvitella samaan tilanteeseen yms." mut ku oon lukenu nää kaikki läpi, oon alkanu pikkuhiljaa hyväksymään ja ymmärtämään sun päätöstä. oot kyl aika monessa blogissa laittanu et osa kommentoijista on semmosii kuole huora, kodinrikkoja. oot oikeessa et ne alkaa tuntee olonsa uhatuks ku lukee mitä kaikkee oot tänne kirjotellu. itekin aloin miettii et voisko mun poikakaveri tommosta tehä ja kaikkee..

  anteeks jos tästä tuli aika sekava mut oon aina niin innoissani ku luen näitä sun blogeja! hyvä että pysyn paikallanikaa :D toivon sulle ja mikolle kaikkee hyvää ja toivottavasti teistä tulee jotain
  ps. musta on alkanu aika vahvasti tuntuu et teiän juttu vois onnistuu! :)

  VastaaPoista
 143. demistä löysin, 19v nainen :)

  VastaaPoista
 144. 20v & nainen, facebookissahan tämä kaikilla kiertää...

  VastaaPoista
 145. 17 v nainen :)
  Kaveri linkitti mulle facebookissa! Sanoi, että mun kannattais lukea tätä... Mulla ittellä vähän samankaltainen ongelma. 21 vuotias mies (varattu) on musta kiinnostunut, ja ihan avoimesti ollaan kavereiden kanssa porukalla mietitty, että mitä mun pitäis tehdä! Ehkä kuitenkin odotan, että jätkä jättää tyttöystävänsä, ennenkuin teen mitään..
  Tsemppiä sulle kuitenkin! En nyt sano että oon 100% samaa mieltä sun valintojen kanssa, mutta me kaikki tehdään omat valintamme, eikä muiden pitäis arvostella tai haukkua sua, tai ketään muutakaan. Kukaanhan ei ole täydellinen tässä maailmassa, ja anonyyminä on aina helppo tuoda omia mielipiteitä esille. Tottahan se on, että on helppoa tulla tuomitsemaan ulkopuolisena ihmisenä toisen tekemisiä. Ihmisillä vain tuntuu olevan yleinen tarve päteä...

  VastaaPoista
 146. Olen 15v tyttö, löysin erään foorumin kautta blogisi :)

  VastaaPoista
 147. 22v nainen, kaveri linkitta facebookissa

  VastaaPoista
 148. 15v tyttö, yheltä foorumilta kans.

  VastaaPoista
 149. 20 vuotias nainen, hevostalli.netistä bongasin.

  VastaaPoista
 150. 18 vuotias nainen erään blogin kautta löysin

  VastaaPoista
 151. hmm.. En muista mistä bongasin. 17 tyttö.
  Tää blogis on mielenkiintosta luettavaa! En tuomitse tilannettasi, vaan asia todella kiinnostaa, jatka ihmeessä tänne kirjoittamista!
  Olen itsekin parisuhteessa, tosin vain itseäni pari vuotta vanhemman kanssa. Ymmärrän hehkutuksesi ja ilosi, rakkaus on ihanaa :)
  Onnea teille! Salaa täällä toivon että mies irtautuisi vaimostaan ja jatkaisi sinun kanssa :D

  VastaaPoista
 152. 19/N, kaveri vinkkasi. Mielenkiintoista luettavaa!

  VastaaPoista
 153. ylilaudan sopossa oli jossain langassa linkki.

  VastaaPoista
 154. 18v nainen, pari kaveriani suositteli facebookissa. En ole ennen pahemmin lueskellut mitään blogeja, mutta nyt olen koukussa tähän. Joka päivä pitää käydä seuraamassa! :)

  VastaaPoista
 155. 18, nainen. kaverin facebookista löysin linkin ja pakko oli mielenkiinnon kasvaessa aloittaa alusta asti lukemaan.

  VastaaPoista
 156. 15v, kaveri näytti ja piti itekki alkaa lukemaan :)

  VastaaPoista
 157. 25v nainen city.fi kautta

  VastaaPoista
 158. 27 vuotias nainen, fb:n kautta löysin tänne..:)

  VastaaPoista
 159. 17 vuotias nainen,
  kirjoitin googleen mielenkiintoisia blogeja
  ja sitä kautta löysin blogisi.

  VastaaPoista
 160. Blogin nimi on jo sellainen että sen helposti löytäis googlettamalla, jos vähääkään aihe kiinnostaa. Mutta itse eksyin tänne facebook jaon myötä.
  Mukava muuten huomata miten sun kirjoitustyyli ja kommentteihin vastaaminenkin on jotenkin fiksumpaa, kuin tuola alussa.
  Aluksi et ehkä ymmärtänyt, että ihmiset oikeesti tulee tätä lukemaan.

  Minäkin tuonne alun kirjoituksiin kommenttejani jätin, koska alusta on aloitettava, jos jotain haluaa ymmärtää ;)
  Joten pahoittelut, jos jankkasin samaa asiaa kuin muutkin. Kehitys tosiaan selvästi näkyy, ja todellakin olet asioita ainakin nyt tullut miettineeksi. Ja hienoa että myönnät joidenkin kommenttien olleen pysäyttäviäkin.

  Terhi 27v.

  VastaaPoista
 161. Moikka! Mielenkiintonen blogi, toivottavasti sun asiat järjestyy ja kukaan (varsinkaan mikon lapset) ei joudu liikaa kärsii, kun sinä ja mikko paljastatte suhteenne muille.:) ole rohkea ja muistakaa päättää salasuhteenne mahdollisimman pian! Tsemppii! T. Tyttö15 v (kaveri vinkkas blogis mulle) :) mitä mieltä oot siitä että mikko harrastaa seksiä vaimonsa kanssa?

  VastaaPoista
 162. 14 ja kaverilta kuulin ! :)

  VastaaPoista
 163. 18v tyttö. demi.fi:stä löysin muutama päivä sitten, ku siinä keskustelussa epäiltiin, että oisit se tyyppi, joka kirjotti Enkeli-Elisasta sen kirjan... :D

  VastaaPoista
 164. pian 14, nainen, löysin kun joku oli linkittänyt lukemaani blogiin ja ehdottanut bloggaajaa lukemaan tätä blogia:)

  VastaaPoista
 165. Etsin Kolmas Pyörä laulun sanoja ja sittes siellä tämä blogi näkyi:D

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3