tiistai 20. joulukuuta 2011

Tiistain himotuksia ;D

Tänään nähtiin Mikon kanssa heti aamupäivästä.
Suosittelen kaikkia kokeilemaan pientä "aamujumppaa" autossa, se antaa kivasti energiaa loppupäiväks ;D Ei tosin ollu meidän eka kerta autossa, muttei taatusti viimeinenkään - niin kivaa se on! Hheheh ;)

Seuraavan kerran nähdään taas huomenna. Tarkotus olis mennä pitkästä aikaa meille, kun siellä ei pitäis illalla olla ketään kotona :) Tiedossa siis yhdessä ruoan laittamista ja muuta kivaa. Seuraava näkeminen onnistuu sitten varmaan vasta jouluaaton jälkeen näillä näkymin :/ Mikko yrittää saada järjestettyä ennen aattoa johonkin väliin meille kahdelle aikaa, mutta saa nyt nähdä..

Ennenku mä lähen tästä juoksulenkille, kokoan pienen listan miehistä jotka on todella pantavia ja jokainen muistuttaa omalla tavallaan ulkonäöltään tai olemukseltaan Mikkoa. Koska noi kaikki miehet on kuitenkin aika eri näköisiä, salapoliisien on täysin mahdoton tehdä Mikon oikeasta ulkonäöstä minkäänlaisia yhteenvetoja tai johtopäätöksiä ;D

Adam Levine <3 Ah mikä mies! Mikon kanssa todella paljon yhtäläisyyksiä, aina ulkonäöstä pukeutumistyyliin. Tosin Adam vetää voiton tatuointien määrässä, Mikolla on taas mun mielestä aavistuksen parempi kroppa ;pNo kukapa nyt tätä miestä ei tunnistais. Mikon kanssa TODELLA paljon samantyylinen vaatemaku ja pukeutumistyyli, samanpiirteistä ulkonäköä unohtamatta :) Johnny tosin alkaa olemaan jo aikalailla rajusti vanhentunut harmaahapsi (vaikka onkin silti edelleen tosi sexy!), mutta Mikko on vielä todella nuorekas. Miesten huumorintajut on myös tosi samankaltaiset! :D

Mulle tuli mieleen vain kaks julkkista jotka muistuttavat Mikkoa. Tai siis Mikko muistuttaa niitä. Loput kuvista on ihan randomeita, mutta jokaisessa on jotain todella Mikkomaista. Nauttikaa ;)
27 kommenttia:

 1. Olen jonkin aikaa seuraillut blogiasi ja pakko kommentoida ensimmäisen kerran. Itsekin kuulun ihmisiin, joiden mielestä suhteesi ei ole hyväksyttävä, MUTTA en tajua näitä ihmisiä jotka vain haukkuvat? Jokainen tekee joskus virheitä ja joskus virheet voivatkin koitua elämän parhaaksi teoksi. Mielestäni kritiikki ja perusteltu arvostelu on sallittua, mutta mitä hyötyä on lähteä haukkumaan? Etenkin ihmettelen haukkujia, jotka sanovat blogin kirjoittajan olevan todella lapsellinen ja samaan lauseeseen huorittelevat. Pitäisikö vähän katsoa sinne peiliin, ennen kuin alkaa haukkumaan? Säälittävää. Antakaa kritiikkiä, älkääkä hyökätkö toisen kimppuun! Jos pidätte kirjoittajaa lapsellisena, eikö silloin kannattaisi antaa mielipiteensäkin niin, että se sopii kirjoittajan ikään? Te olette kuin koulukiusaajia ja se on ihan yleisesti tiedossa mitä koulukiusaaminen voi aiheuttaa. Saman voi aiheuttaa nettikiusaaminen. Kiusaaminen ei ole muutenkaan koskaan hyväksyttävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tämän kommentin kanssa samaa mieltä. Itseäni aina ärsyttää ja harmittaa ihmiset, jotka edes viitsivät lähetellä sanomisiaan vain haukkumismielessä. En ymmärrä niiden pointtia tai tarkoitusta? Mihin he ajattelevat niiden loukkauksien vaikuttavan? Omaan elämäänsäkö? Erikoista logiikkaa.
   Tunteet, etenkin rakkaus ei todellakaan kulje käsikädessä järjen kanssa. Ulkopuolisten on helppo tarkastella muiden elämää pelkällä järjellä, mutta itse asianomaisten täytyy tehdä päätöksiä myös tunteensa huomioon ottaen. Ei helppoa kenellekään, eikä mahdollisia virheitä opi toisten sanomisista, vaan itse kokemalla :) Tsemppiä ja kaikkea hyvää!

   Poista
 2. Siis mitä, nytkö tänne voi kommentoida anonyyminä? Koita nyt jo päättää.

  VastaaPoista
 3. Hehe, tavallaan nuo kaikki miehet oli jollain lailla tosi saman näkösiä, joten sain käsityksen minkä näkönen tää Mikko on! ;D

  VastaaPoista
 4. Ööö? Oot lähettäny tän 5.59 tiistai aamuna? HAHAAA FEIL.
  et ollukkaa aito niinku toivoin :(

  VastaaPoista
 5. Tuli mieleen se, kun joskus aikasemmassa postauksessa kirjotit että tää Mikko haki sut koulusta, niin eikö se oo aika riskipeliä?

  VastaaPoista
 6. tsemppiä hei, ja oo onnellinen kun sun elämässä on vähän jännitystä eikä pelkkää lässynlää normielämää =)

  VastaaPoista
 7. Tajuatko sä että oot aika paljon kuvaillu Mikon elämää ja ulkönäköä? Tiedän ainakin että Mikko on tummatukkainen, sillä on parta ja tatuointeja, sillä on alle kouluikäisiä lapsia ja sen työhön kuuluu matkustelua. Monella on aika helppo tunnista noista kuka on kyseessä. Ole varoivainen, sillä leikit todella vaarallista peliä, jossa jokainen tulee kärsimään.

  VastaaPoista
 8. Tätä sun blogia on mielenkiinstoista lukea! :) onnea sulle ja mikolle! voisitko kertoa hieman siitä miksi mikko eroa vaimostaan ja mitä luulet tapahtuvan jos tämä teidän salasuhde kävisi ilmi mikon vaimolle? :) mutta tsemppiä sulle!!! :)

  VastaaPoista
 9. tällaset postaukset aina pistää miettimään, kuinka kypsä sä oikeastaan ootkaan, tai ootko kenties trolli.. + se miten vastaat negatiivisesti sävyttyneisiin kommentteihin. ei paljoa kerro sun "korkeasta" henkisestä iästä.

  en kuitenkaan tuomitse sua, tai pidä sua huorana tms. ethän sä ota mikolta rahaa, ja ilmeisesti tunteet on molemminpuolisia. toivon sulle, mikolle ja hänen perheelleen kaikkea hyvää ja toivon, että mihin tahansa ratkaisuun päädyttekään niin se tuntuu kaikista oikealta!

  VastaaPoista
 10. adam levine!

  jotenkin tää sun blogi on tosi mielenkiintonen:) täytyy sanoo, että muakin ärsyttää ihan älyttömän paljon kun kaikki laittaa niin negatiivisia kommentteja, ethän sä voi tälle sun tilanteelle mitään. Ei kannata välittää sellasista kommenteista, jatkat vaan rohkeesti eteenpäin niistä piittaamatta:) ja onnea sulle ja mikolle tulevaisuudessa!

  VastaaPoista
 11. Sä todellakin olet oksettava. Hyi saatana, jätä noi yksityiskohtaiset seksikertomukset jonnekin muualle, niitä ei halua kukaan lukea, koska ne on niin vitun sairaita sun ja ton ukkos välillä...
  Ja eiköhän muutenkin porukka tiedä, että seksin harrastaminen aamulla vapauttaa jotain hormoneita tai jotain niin loppupäivän on pirteämpi. Tästä on tutkimuskin joskus ollut jossain, joten et ole mikään yber ihmeellinen tapaus, joka keksi, että aamulla harrastetusta seksistä tulee pirteä olo.

  VastaaPoista
 12. Anonyymi, Totta puhut! :)

  Anonyymi, Ainahan tänne on voinut kommentoida anonyymina, pistin vaan päiväks koko kommentointimahdollisuuden kaikilta pois kun alko ärsyttämään.. Mutta nyt voivat taas kaikki kommentoida.

  Anonyymi, Dandy, Bloggerissa sekoilee noi kellonajat. Katsopas huvikses tuota oman kommenttis lähettämisaikaa ja mieti siitä :)

  Anonyymi, Juu no kyllähän se on.. Ei se kuitenkaan ihan suoraan koulun edestä hae vaan vähän syrjäsemmästä paikasta :)

  Anonyymi, Kiitos! :) Joo ei kyllä jännitystä puutu mun elämästä.. Tiedä sit onko se hyvä juttu vai ei.

  Anonyymi, Tajuan, mutta luotan siihen, ettei näiden tänne kirjottamieni pienten tuntomerkkien perusteella voi kukaan vielä tunnistaa Mikkoa kuuden miljoonan suomalaisen joukosta.
  Ja missä olen kirjoittanut, että MIkko olisi edes täysin suomalainen tai asuisi edes Suomessa?

  Mmm, kuten oon sanonu, tietoisesti muuntelen täällä pikkusen faktoja, että tunnistaminen olis mahdotonta.

  Mutta kiitos kuitenkin neuvoista :)

  Anonyymi, Kiitos :) En vielä tässä vaiheessa uskalla/viitsi kertoa sitä syytä, olis jo liian henk.koht juttuja..

  Mikon vaimo luultavasti kilahtais jos sais tietää. Ainakin niin luulisin :D Mutta kukapa tässä tilanteessa vaimona ei kilahtais kun suhde tulis julki. No, täytyy toivoa parasta ja hoitaa asia pois alta mahdollisimman hienotunteisesti.

  Anonyymi, No en mä aina jaksa mikään maailman kypsin ja järkevin ihminen olla, välillä pitää vähän hassutella tääällä bloginkin puolella ja siks tein ton kuvajutun :)

  Kiitos tsemppauksista, ja ei en todellakaan ota rahaa yhtään mistään.

  hiisu, Kiitoksia :) Näinhän se on!

  Anonyymi, Jaa, no kenenkään ei ole niitä pakko lukea jos oksettaa. Seksi on normaali ja luonnollinen asia, enkä mä tietääkseni ole missään vaiheessa oikeasti yksityiskohtaisesti meidän seksielämää tänne kuvaillut :) Enkä aio kyllä kuvaillakaan, vaikka usko pois - niitä kyllä aika monikin varmasti haluais lukea.

  :D En mä tietääkseni väittänytkään keksineeni aamuseksin, suosittelin sitä vain kaikille.

  Tsiisus mitä nipotusta! :D

  VastaaPoista
 13. Voisit tehä tämmösen samanlaisen postauksen itestäs, ois kiva saada tietää sillein suurinpiirtein miltä näytät :)

  VastaaPoista
 14. Hölmö, tottakai kaikki tietää et Mikko asuu Suomessa kun oot kerran ollu niillä. Ellei se sitten asu Lapin rajalla, mutta sitten oisit, hups, paljastanu vähän liikaa! Ja tuosta kuvakollaasista nyt ainakin kaikki saa tietää Mikon olevan tummatukkainen....... Palasia pikkuhiljaa.....

  VastaaPoista
 15. Välillä vaikutat kirjoitustesi perusteella hirvittävän nuorelta, ja välillä taas juuri ihan kypsältä ikäiseksesi. :) Tämä postaus oli semmonen melko nuoren tuntuinen.
  Mutta hirvittävän kiinnostavalta vaikuttaa tämä! En mäkään hyväksy sitä että miehellä on perhe, tai siis lähinnä vaimo (kyllähän ne lapsetkin kärsii jos vanhempien suhde on päin helvettiä) joka nyt tuhlaa elämäänsä periaatteessa olemalla miehen kanssa jolla on jo uusi suhde. Periaatteessa siis.
  Mun mielestä muuten kyllä vaikuttaa ihan asialliselta ja onneksi kuitenkin vaimo saa jossain vaiheessa tietää!

  Mutta niin! Alunperin mun piti tulla sanomaan vain että vitsi Mikko on varmaan hyvännäköinen :D

  VastaaPoista
 16. oot kauhee ota suihi

  VastaaPoista
 17. mäki voisin panna sun mikkoa, jos se tolta näyttää ;D ei mikää ihme et kiinnostuit. onha tuo ny huhhuh. pikkase eri sarjaa kun hintelät teinipojat. ^.^ kerro millo meette naimisiin ja ootte onnettomia, mä voisin olla sit toinen nainen jota mikko rakastaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAAAHAHHAHHAHAA, paras kommentti ikinä.

   Poista
  2. NO HYVÄ HEI SAAT SÄKIN SITTE TÄSTÄ SUN BLOGISTA JOTAIN IRTI.

   Poista
 18. Leipoisin Mikkoa turpaan pitkästi ja hartaasti. Vitun kusipää, jolla ei ole selkärankaa olla valehtelematta.
  Myös sinuna, kirjoittaja, kokisin omantunnontuskia. Pidät yllä tämän pikku pikku pupujussukkasi vaimoon kohdistuvaa jatkuvaa valhetta.

  Saa surulliseksi tämän blogin lukeminen.

  Jos se Mikko Mallikas siellä lukee tätä niin pyydän - ole mies tai vedä itsesi jojoon. Oikeasti.

  VastaaPoista
 19. Tiesitkö että poliisille voi ilmiantaa tämän blogin, he kyllä saavat selville kuka olet. Ja samalla tän mystery Mikon. Oot alaikäinen ja seksisuhteessa 30v miehen kanssa eli miehes voi saada tuomion kun kärähtää

  VastaaPoista
 20. Löysin blogisi vasta CITY-lehden kautta, en tiedä oletko huomannut -> http://www.city.fi/artikkeli/17-vuotias+suomalaistytt%F6+blogaa+salasuhteestaan+perheelliseen+mieheen/4529/
  -
  Tai sitten uutinen on jo vanha, ja itse olen vain hidas MUTTA kuitenkin. Löysin, ja aloin lueskelemaan postauksia ihan ensimmäisestä kirjoituksesa lähtien ja olen päässyt tähän asti. En tosiaan tiedä mitä mieltä blogistasi täytyisi olla. Tahdon oikeasti uskoa että olet 17 tyttö salasuhteessa naimisissa olevaan mieheen, mikset olisi? Kirjoitat kyllä välillä ikäisiäsi kypsemmin (joku voi tälle naurahtaa mutta totta se on). Joko olet 59 vuotias Raimo Kuopiosta, tai 17 naisenALKU, Mutta tiedätkö mitä, minua ei kiinnosta kuka olet oikeasti, mutta blogin idea on sen verran mielenkiintoinen että nyt oli vain pakko jäädä seurailemaan. Kyllähän ihmiset seuraavat toisten kirjoittamia ja keksimiä "novelleja" ym, tähän blogiin voi suhtautua vähän samalla tavalla. Eli vaikka olisikin trolli, mitä en jaksa uskoa, on tämä silti todella mielenkiintoista luettavaa.
  -
  Ja sitä piti vain sanoa, että hämmennyin todella noista kuvista. olen mielessäni kuvitellut "Mikon" juuri tämän näköiseksi, vaatteita myöden. Knoxvillen ja Adamin yhdistelmäksi. Mutta tosissaan. Jos haluaisi, saisi tietosi helposti esille pari nörttitemppua tekemällä, mutta tämä on itseasiassa hauskempaa näin. Jättää omalle mielikuvitukselle tilaa.
  -
  love is love, what can you do

  VastaaPoista
 21. Niin makaa kuin petaa ;)

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3