torstai 15. joulukuuta 2011

:)

Se on ihan sama mitä sä sanot
sä et nää miten katon, tätä maailmaa


Ei lisättävää :) Avatkaa silmänne ja yrittäkää nähdä miten kauniita asioita voi tapahtua, jos ei pidä niin tiukasti kiinni "normaali" elämän normeista ja typeristä säännöistä. Ja sitäpaitsi, kuka määrittelee mikä on normaali elämä tai suhde?

Jokainen itse, omasta elämästään ja suhteestaan. Tämä on mun, vaan ja ainoastaan mun.

Määritelkää itse omanne ja antakaa muiden elää.

65 kommenttia:

 1. Voitko vastata tähän kysymykseen:

  Oletko varautunut siihen, että sua tulee sattumaan? Et kai oleta että asioiden täydellinen luistaminen on ainoa mahdollinen vaihtoehto?

  VastaaPoista
 2. No niin just ja kuka päättää mikä on oikein ja väärin? Sun kasvatus on nähtävästi mennyt piloille. Säälin sua tosi paljon. Ja mitä viel puhuit et saat negoi kommenttei niiltä jotka ei saa rakkautta mistään yms niin joo saan ja rakas miehenikin sääli sun lapsekuuttas. Sä et tiedä vielä siitä kovasta maailmasta mitään. Putoot ja korkeelta. Huhhuh

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, Oletatko sä, että elämässä kaikki luistaa aina täydellisesti? Niin, et varmasti, miks siis mäkään olettaisin?

  Anonyymi, Jokainen päättää omalla kohdallaan, mitä itse pitää oikeana ja mitä vääränä.

  Mä oon saanu parhaimman mahdollisen kasvatuksen ja rakastan vanhempiani, joten sun ei tarvitse siihen puuttua :)

  Ja sääli on sairautta, harmi sulle että joudut säälimään itselles täysin tuntematonta ihmistä :) Varsinkin kun siihen ei ole mitään aihetta, mulla menee nimittäin tosi hyvin.

  Ja itseasiassa mua ei kiinnosta pätkääkään mitä sun rakas miehes sano.

  VastaaPoista
 4. No niin just, sun täytyy nähtävästi todistella kaikille sun hyvää ja tervettä suhdettas henkisesti jälkeenjääneeseen mieheen. Sääli ei ole sairautta, kodinrikkoja on sairas henkisesti. Kiitos ja kumarrus junnari

  VastaaPoista
 5. "Määritelkää itse omanne ja antakaa muiden elää." Mikäli näiden negatiivisten kommenttien kanssa on jotai ongelmaa niin miksi ihmeessä julkaiset/julkaisit blogin salasuhteestanne? Oletitko, että koko suomen kansa tulisi tänne hurraamaan ja kehumaan sinua kilpaa? Luulempa, että tiesit jo etukäteen varsin hyvin, että pettäminen on väärin ja suurin osa ihmisistä on sitä mieltä -> ihmisillä on voimakkaita mielipiteitä, niin positiivisia kuin negatiivisia asiasta.

  Turhaa siis valitat jos joku sanoo täällä pahasti. Luulempa, että n. 90% kommentoijista omaa paljon enemmän elämänkokemusta kuin sinä ja kukaan täällä tuskin on kateellinen sinulle. Opi ottamaan kritiikkiä vastaan, elämä on ja kuten sanoit, vastoinkäymiset kasvattavat. Eikö näiden negatiivisten kommenttejenkin siis pitäisi kasvattaa sinua? Toivon mukaan. Ja toivottavasti opit vastaamaan hieman kunnioittavammin muihin ihmisiin, sillä vaikka sinua haukutaan, osoitat kypsyytesi kääntämällä lyöjälle toisen posken. "Vitun idiootit" tyyppisillä vastauksillasi annat vain kuvan omasta lapsellisuudestasi (lisää entisestään negatiivistä palautetta) ja Mikon rakkaus sinua kohtaan menettää uskottavuutensa, kun kerran olet hänen mielestään niin kypsä.

  Mutta kaikkea hyvää, toivon, että luet kommentit läpi ajatuksen kanssa, todella moni on antanut rakentavaa ja hyvää palautetta, joihin sinun kannattaisi syventyä tarkemmin. :)

  VastaaPoista
 6. ""Määritelkää itse omanne ja antakaa muiden elää." Mikäli näiden negatiivisten kommenttien kanssa on jotai ongelmaa niin miksi ihmeessä julkaiset/julkaisit blogin salasuhteestanne? Oletitko, että koko suomen kansa tulisi tänne hurraamaan ja kehumaan sinua kilpaa? Luulempa, että tiesit jo etukäteen varsin hyvin, että pettäminen on väärin ja suurin osa ihmisistä on sitä mieltä -> ihmisillä on voimakkaita mielipiteitä, niin positiivisia kuin negatiivisia asiasta.

  Turhaa siis valitat jos joku sanoo täällä pahasti. Luulempa, että n. 90% kommentoijista omaa paljon enemmän elämänkokemusta kuin sinä ja kukaan täällä tuskin on kateellinen sinulle. Opi ottamaan kritiikkiä vastaan, elämä on ja kuten sanoit, vastoinkäymiset kasvattavat. Eikö näiden negatiivisten kommenttejenkin siis pitäisi kasvattaa sinua? Toivon mukaan. Ja toivottavasti opit vastaamaan hieman kunnioittavammin muihin ihmisiin, sillä vaikka sinua haukutaan, osoitat kypsyytesi kääntämällä lyöjälle toisen posken. "Vitun idiootit" tyyppisillä vastauksillasi annat vain kuvan omasta lapsellisuudestasi (lisää entisestään negatiivistä palautetta) ja Mikon rakkaus sinua kohtaan menettää uskottavuutensa, kun kerran olet hänen mielestään niin kypsä.

  Mutta kaikkea hyvää, toivon, että luet kommentit läpi ajatuksen kanssa, todella moni on antanut rakentavaa ja hyvää palautetta, joihin sinun kannattaisi syventyä tarkemmin. :)"

  Komppaan. Itse neuvon ainoastaan hyvää hyvyyttäni. Eikö sua muka houkuttele neuvoa jotain jos huomaat, että se on tekemässä samaa virhettä, jonka olet itse tehnyt aiemmin ja jouduit katumaan sitä? Ole kiitollinen näistä varoittajista. Mulla niitä ei ilmeisesti ollut aikoinaan tarpeeksi tai olin vain liian tyhmä kuuntelemaan. Ymmärrän näiden arvon nyt jotka yrittivät auttaa.

  VastaaPoista
 7. Hmm luuletko tosissas et ihmiset on sulle kateellisia kun sulla on sentään jännittävä suhde miesystävän kansss? Ja siksi kommentoivat negatiivisesti?

  VastaaPoista
 8. Aika moni kommentoijista täällä ajattelee sun parastasi. Älä nyt oikeasti ole noin riepoteltavissa! Avaa silmäsi, sua käytetään härskisti hyväksi. Sun "ihana rakas" on tosi tasapainoton ja tarvitsisi apua. Tekstiesi perusteella mies oli ihastunut suhun jo vuosi sitten?? olit silloin, mitä, 15-vuotias? Aika pelottavaa.

  Mua surettaa tosi paljon myös tuon "Mikon" vaimon puolesta, jonka hyväuskoisuutta niin ikään käytetään hyväksi. Sille olis kauheaa saada tietää, että oma mies on kiinnostunut noin nuorista tytöistä. Vaimo todennäköisesti pitäis sua uhrina ja syyttäis vain miestään.

  Pistä se mies koville kysymällä tiukkoja kysymyksiä, älä ole niin perhanan kiltti nynny, joka tyytyy siihen mitä sattuu saamaan. Sopikaa esim. joku deadline, mihin mennessä miehen pitää kertoa suhteestanne vaimolleen. Äläkä mee siihen selittelyyn "että pitää odottaa hyvää hetkeä" tms. plääplää, tuollaisille paljastuksille EI OLE KOSKAAN hyvää hetkeä. Sitten vaadi, että saat kertoa suhteestanne esim. ystävillesi. On kohtuutonta, jos sinun odotetaan elävän yksin tuon asian kanssa (jos mies on tätä salailua toivonut, niin se kertoo vain hänen omasta kontrollintarpeestaan... voit testata tätä myös koittamalla ottaa teistä yhteiskuvan, jossa pussailette. voi olla tyyppi aika nihkeenä.). Kysy myös, mitä tapahtuisi, jos huomaisit olevasi raskaana, tai jos itse menisit kertomaan totuuden teistä hänen vaimolleen?

  Jos mies hikeentyy hiillostamisesta, niin voit olla varma, että sua kusetetaan ja lujaa. Älä ole tyhmä!

  VastaaPoista
 9. Sitten ku erootte (mikä tapahtuu kuitenki jossain vaiheessa) niin koko suomi nauraa sulle, minä mukana. Ja turhaa alat selittään mitää et mistä tiedetään. Ehkä siitä et a) blogi loppuu tai b) sanot sen itse täällä. Ja mikäli et kehtaa paljastaa tätä vaan jatkat kirjottelua silti ja keksit kaikkea kivaa niin onnea sen tuskan kanssa, sittenpä tiedät, että vaimo ja lapset tulevat kokemaan sinun tuskasi 1000 kertaisena. Onnea matkaan, varsinkin kun niin tiedät mitä olet tekemässä. Mikko vaan ei taida tietää. ;)

  VastaaPoista
 10. Ihan turhaan hyökkäät kommentoijia vastaan. Moni oikeasti yrittää vaan sanoa sulle jotain, jonka takana on varmasti elämänkokemusta. Ei kukaan sano että sulle varmasti tulee käymään huonosti, mutta fiksuna ihmisenä ymmärrät itsekin että on todella epätodennäköistä, että Mikon kanssa saisit sen haaveilemasi tulevaisuuden jota "suunnittelette". Mietipä vaikka lähipiiriäsi, aikuisia, ei ikäisiäsi, tiedätkö pariskuntien taustoista jotain? Onko jollain heistä esimerkiksi yli 15 vuotta ikäeroa? Onko jonkun nykyinen naisystävä / vaimo entinen salarakas, jonka vuoksi on joku jätetty? Varmasti tätä tapahtuu jossain, jonkun elämässä, en sitä kiellä, mutta myös sinun 17-vuotiaan naisenalun täytyy se ymmärtää että tuota tapahtuu äärimmäisen harvoin! Vain häviävän harvoin salarakkaasta tulee se elämän nainen. Ja kuten sanoitkin lapset ovat sopeutuvaisia, varsinkin jos ovat vielä kovin pieniä, niin jos olisit vienyt Mikolta jalat alta niin että hänkin aidosti oikeasti näkee tulevaisuuden kanssasi, niin hän olisi jo kertonut vaimolleen. Jos hän tuntisi niin, hän ei pystyisi enää nukkumaan vaimonsa kanssa samassa sängyssä, heräämään hänen vierestään tietäen että sä olet jossain muualla. Ja siis JOS hän tosiaan on sitä mieltä että teillä on tulevaisuus. Joten mun kaikella kokemuksella voin sanoa, että Mikko ei ole jättämässä vaimoaan nyt, ei sinun takiasi. Jos olen väärässä, on todennäköisyys siihen sama kuin voittaisi lotossa.

  VastaaPoista
 11. Käyt lukiota, asut oulussa ja teet töitä mallitoimistossa? Vastaa tähän!

  VastaaPoista
 12. ^ Anonyymi, Käyn lukiota, asuinpaikkaa en paljasta, mutta en tee mallin töitä.

  VastaaPoista
 13. Kirjoitin sulle kommentin tuossa hetki sitten. ..."Mietipä vaikka lähipiiriäsi, aikuisia, ei ikäisiäsi, tiedätkö pariskuntien taustoista jotain? Onko jollain heistä esimerkiksi yli 15 vuotta ikäeroa? Onko jonkun nykyinen naisystävä / vaimo entinen salarakas, jonka vuoksi on joku jätetty? Varmasti tätä tapahtuu jossain, jonkun elämässä, en sitä kiellä, mutta myös sinun 17-vuotiaan naisenalun täytyy se ymmärtää että tuota tapahtuu äärimmäisen harvoin!"

  Mitä mieltä olet itse? Siis jos osaat ajatella tunteidesi ulkopuolelta tilannettanne.

  VastaaPoista
 14. Jos et halua, että ihmiset arvostelevat sinua blogisi perusteella, älä kirjoita blogia.

  Jotain epäselvää vielä?

  VastaaPoista
 15. Alan kirjoittamaan blogia Mikon silmistä, kuinka hän kokee kaikki nämä tapahtumat ja mitä hänen päässään liikkuu. Saa lukijakunta lisää luettavaa ja kommentoitavaa. Siinä blogissa Mikko tietysti kertoo, ettei ole kertonu "tyttöystävälleen", että kirjoittaa. Et siis saa tietää.

  Ongelma tässä sun blogissa on se, että Mikko ei ole olemassa. Mitään, mistä kirjoitat, ei ole tapahtunut. Ei ole lapsia, eikä vaimoa. On vain meille tuntematon henkilö ja tietokone. Amen

  VastaaPoista
 16. Todennäköisesti olet narsistin uhri. Onnea ja menestystä, lähinnä "Mikon" vaimolle ja pienille lapsille. Perheen puolesta surettaa.

  Kuten jo aiemmin toinen henkilö ehdotti, ehdotan samaa minäkin. Eli teeppäs tyttönen niin, että sanot Mikolle selvät sävelet. Kerro, että hän voi ottaa sinuun yhteyttä seuraavan kerran, jahka on kertonut teistä totuuden perheelleen, ja näinollen pystyy olemaan kanssasi ilman piilottelua ja salailua. Siinähän se samalla helposti selviää, kuin suuri onkaan Mikon "rakkaus" sinua kohtaan. Vai etkö uskalla heittää ehtoja ilmaan pelossa, että Mikko valitseekin perheensä..? Niinpä.

  VastaaPoista
 17. Hei!
  Blogista tulee mieleeni Riikka Pulkkisen Raja.
  Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka seuraavat tätä blogia; voi olla hyvin hauska lukea rinnalla tämä suhteen kehityksen kanssa.
  Kirjassa lukiolaistyttö aloittaa suhteen perheellisen miehen kanssa. Myös tämä puhuu tytölle ensin, niinkuin Mikkokin Candylle.
  ystävällisin terveisin,
  Päivi

  VastaaPoista
 18. No hei vaan täältä Toisen mantereen kolikon toiselta puolelta.
  Minulla ei ole neuvoja, moitteita tai naljailuja tarjota. Vain oma elämäni kerrottavana.

  Olen kolmekymppinen, polyamorinen nainen. Rakastuin nelisen vuotta sitten palavasti toiseen mieheen. Kerroin asiasta avomiehelleni joka hyväksyi tilanteen. Rakastan yhä syvästi molempia miehiä ja asumme yhdessä saman katon alla onnellisina. (Ja nyt olen paljastanut itsestäni jo niin paljon että internetin leikki-ikäisetkin tunnistavat jos ovat tavanneet minut joskus)

  Salailu ei ole ainoa tapa. Sinun tiesi ei todellakaan ole ainut. Kahta ihmistä voi rakastaa samaan aikaan, mutta vain yhteen on helppo olla rakastunut. Valitettavasti en itsekään usko että kerran pettänyt voisi tapojaan muuttaa. Yhdestä asiasta valehtelu helpottaa seuraavasta valehteluun ja niin edelleen.
  En tiedä huomaatko sitä itse, mutta kuva jonka rakkaastasi annat on hyvin kontrolloiva. Hän päättää koska ottaa yhteyttä. Hän päättää mitä teette; minne menette, mitä juot, mitä tuot, miloin saat ottaa yhteyttä. Kaikki nämä seikat soittavat kokeneempien ihmisten hälytyskelloja jolloin saat paljon tätä negatiivista palautetta. Mutta eihän rakastunut ja hormoneista huumaantunut sitä huomaa.

  Tietysti on mahdollista että olet vain joku jonka mielestä on hauskaa herätellä voimakkaita tunteita ja kerätä kommentteja blogiin.. Mutta siitäkin huolimatta taidan jakaa nämä muutamat ajatukseni.

  VastaaPoista
 19. "Ihan turhaan hyökkäät kommentoijia vastaan. Moni oikeasti yrittää vaan sanoa sulle jotain, jonka takana on varmasti elämänkokemusta. Ei kukaan sano että sulle varmasti tulee käymään huonosti, mutta fiksuna ihmisenä ymmärrät itsekin että on todella epätodennäköistä, että Mikon kanssa saisit sen haaveilemasi tulevaisuuden jota "suunnittelette"."

  Miksi helvetissä tässä elämässä ei saisi kokea uusia asioita koska on mahdollisuus että asiat ei mene niinkuin on suunniteltu? Elämähän olisi todella tylsää, jos kaikki menisi niinkuin pitäisi, joskus vastoinkäymisetkin on ihan ok. Itsekkin olen suunnitellut asioita joista kaikki huutelivat miten naiivia ja typerää tuommoinen olisi, sinun pitäisi tehdä sitä ja tätä eikä tuota. No teinpä sen kuitenkin ja olen todella todella onnellinen nyt.

  Ja joku sanoi Mikkoa jälkeenjääneeksi. Oletteko tavannut yhtäkään kolmekymppistä? Ei ne ole vielä niin vanhoja että eivät millään voisi tulla 17-vuotiaan kanssa toimeen. Ja jos pidetään toisista ystävinä, miksei voisi pitää toisista vähän enemmän?

  Ja se ei ole ollenkaan bloggaajan vika, että miehellä on vaimo ja lapsia. Hän oli sinkku ja täten sai pitää kenestä vaan, se oli Mikon harteilla koko uskollisuusjuttu.

  VastaaPoista
 20. Taidat olla sanna? :)

  VastaaPoista
 21. Ootko ajatellut että kun tän blogin suosio on kasvanu aika huimaa vauhtia, niin joku päivä tää onkin oikeen suosittu blogi, ja joku fiksu alkaa selvittelemään kuka olet, ja jäät kiinni Mikon kanssa?

  VastaaPoista
 22. tuohon ei olisi kenelläkään mitään lisättävää jos tuo suhde olisi vain sinun, mutta tavallaan riistät mikon vaimon suhdetta omaksesi, koska hänenhän tuo mies snsin oli. en vaan käsitä miksi mies elää valheessa, luulisi että sinäkin haluaisit enemmän kun muutaman toiselta naiselta varastetun hetken, no toiset tyytyy murusiin.

  VastaaPoista
 23. Hei!

  Olet saanut aikalailla palautetta...
  Enkä ihmettele.

  Jäin vain miettimään, että miten saat purettua kiukun jne mikä tämä blogi aiheuttaa sinulle?
  Tai ei ehkä blogi, mutta kommentit?

  Sinulla on salainen suhde, josta et voi puhua kenellekään, joten teit blogin.
  Sitten blogissasi sinua haukutaan, etkä voi siitäkään puhua kenellekään.
  Miltä se tuntuu?
  Olla täysin yksin asian kanssa?

  Vai voitko MIkollesi puhua siitä miten väärinyymärretty olet, ja miten tyhmiä muut ovat kun eivät ymmärrä teidän suhdetta?

  VastaaPoista
 24. eikö sun pitäny perustaa tää blogi sun päiväkirjaks sun ja mikon suhteen käsittelyyn?
  ja silti puolet blogimerkinnöistä puolustelet ittees tai haukut muita (Y)

  VastaaPoista
 25. Mistäs me kukaan tiedetään tarviiko Mikon vaimoa sääliä? Eihän sitä tiedä, vaikka vaimo on huomannut mikä nilkki mies on ja haluaa päästä ukosta eroon ja on jättämässä tätä. Ja sen takia esim haluaa viettää aikaa lastensa kanssa, ilman Mikkoa. Mutta mies roikkuu kiinni, itkee ja rukoilee ja uhkaa tappaa itsensä ja ties mitä muuta. On näitä nähty. ;) "Salarakas" pitää tuon tyyppisillä miehillä just ollakin, että edes jostain saavat kaipaamaansa ihailua ja ylistystä, ilman että tarvitsee kohdata arki. Ja sitä paitsi, rakkaudesta tässä tapauksessa tuskin voi puhua keidenkään osapuolten välillä. Rakkaus on kokonaan toisenlainen juttu. :)

  VastaaPoista
 26. Mua ei kiinnosta, miten hyvin sulla nyt menee, miten paljo te rakastatte Mikon kanssa toisianne tai kuinka henkisesti kypsä olet. Niillä asioilla ei ole mitään merkitystä tämän asian kanssa, koska PETTÄMINEN ON AINA VÄÄRIN. Etkö ymmärrä sitä?

  VastaaPoista
 27. Olen täsmälleen samaa mieltä. Sellaista kuin "normaali suhde" ei ole olemassakaan. Ihmiset voisivat lopettaa tuollaisen tekopyhän moraalisoinnin ja keskittyä omaan elämäänsä.

  VastaaPoista
 28. Eksyin tänne sun blogiin facebookin kautta, en ymmärrä miten jengi ottaa tän sun blogin niin vakavasti ja "vihaa" sua. :D Ikä on vaan pelkkiä numeroita, älä välitä noist muiden anonyymien kommenteista. Kateellisia paskoja ;)!

  VastaaPoista
 29. hei, no nytpä löytyi mielenkiintoinen blogi.. :) täytyy myöntää, että yhdeltä netin keskustelupalstalta tänne päädyin, jossa pohdittiin sun mielenterveyttäsi ! :) Mä uskon, että teidän välinen tunne voi olla oikeaa rakkautta, joka ei katso ikää. =) En todellakaan alkaisi sinua täällä huoritella, sillä se, että joku on rakastunut toiseen ihmiseen ei tee hänestä huoraa !! Ja jos tekee, kuinka paljon huoria täällä onkaan :DDd Itse rakastan omaa poikaystävääni (joo, ollaan molemmat 17v, eri asia tai ei..) todella paljon enkä kestäisi jos joku alkaisi minua/meitä sen takia moittimaan ja haukkumaan..eikä kenelläkään ole sitä enempää oikeutta haukkua suakaan !!
  Yks kysymys mul kuitenkin on, voit vastata tähän näis kommenteis, mutta toisaalta tästä voisit saada ihan mielenkiintoisen blogimerkinnänkin...Eli, miltä susta tuntuu se, jos Mikolla ja hänen vaimollaan on romanttisia hetkiä / seksiä ym. ? Vai eikö niil ollenkaa muka oo..aika outoahan sen luulis vaimosta olevan. Ihan sillä kysyn, että itse en pystyisi tolla tapaa "jakamaan" kumppaniani kenekää kaa. Voimia, oot hieno ihmine, erilaine !! :) .. JA ANTEEKS, tulipa pitkä kommentti !!

  VastaaPoista
 30. Oon sitä mieltä, että sun pitää alkaa kirjottaa enemmän vaan sun omia juttuja ja elämää ja unohtaa nää kommentoijat. Menee maku lukemisesta, kun kaikissa teksteissä esität vaan vasta-arguumentteja näille ikäville kommenteille. Voimia, jaksamista ja onnea, minkä tien sitten valitsetkin. Kyllä se elämä kuljettaa!

  VastaaPoista
 31. Mun mielestä sun blogi on just mielenkiintonen ja hauska! Kiva lukea välillä jotain täysin erilaista blogia ja jännittää sun kanssa, millon teistä tulee oikeasti pari, niin että kaikki paljastuu :) Onnea teille, kuulostatte onnellisilta!

  VastaaPoista
 32. Hei negatiiviset kommentoijat vois jättää mielummin vaikka vastaamatta. Luulettekste tosiaan, että noi kommentit vaikuttais mitenkää ton elämään? Voisitte vaikka eka miettii omia epäkohtianne. Kukaan ei ole täydellinen. Antaa ton elää omaa elämää!

  VastaaPoista
 33. Anteeks mut en voi sanoa muuta kun että voi helvetti sun kanssas. Kävin ite ton kaiken läpi. Mies oli just eroomassa enkä nähny seurustelemisessa mitään väärää, mut tää mies vaan käytti mua hyväks. Toivon todellakin et hyvä ihminen tulisit järkiis. Sulla on viel pahempi tilanne kun mulla jos se sun mikkos on naimisissa. Tottakai jos tulis valinta sun tai vaimon ja lasten välillä niin se ei ottais sua.

  VastaaPoista
 34. Lukeeko Mikko tätä blogia?

  VastaaPoista
 35. "Avatkaa silmänne ja yrittäkää nähdä miten kauniita asioita voi tapahtua, jos ei pidä niin tiukasti kiinni "normaali" elämän normeista ja typeristä säännöistä. Ja sitäpaitsi, kuka määrittelee mikä on normaali elämä tai suhde?"

  Jos ei normeja, moraalia ja säädöksiä olisi, olisi esimerkiksi murhaaminen täysin hyväksyttävää: "Se oli vaan mun määrittelyn mukaan normaalia."

  VastaaPoista
 36. Kuules Candy, jossa sulla olis tossa suhteessa kaikki hyvin sä et pyöris täällä todistelemassa ja vakuuttamassa rakkautas ja hyvää suhdetta. "kel onni, se onnen kätkeköön"

  VastaaPoista
 37. Suosittelen et vaihdat kommentointi jutun niin, ettei anonyymit pääse kiusimaan. Mieluiten omalal profillililla kritisoi jos on asiaa. :)

  Ei ole niin paljon vastailtevaa ja ikävät kommentit tippuu nopeasti! :)

  Anonyyminä itsekin, mutta jään seuraavaan blogia uteliaana :)

  VastaaPoista
 38. Hei!
  Olen vähän aikaa lukenut blogiasi ja heitän pari ajatustani.

  Tarkoitukseni ei ole haukkua, kritisoida tai muuten olla inhottava, kerron vain oman mielipiteeni ja toivon ettet lopullisesti siitä pahastu.

  Olet oikeassa ikäerokysymyksen suhteen; vaikka useinmiten se "täydellinen" puoliso löytyy omasta ikäluokasta koska yhdistäviä tekijöitä on enemmän, ei se ole niin suuri asia. Sen yli voi rakkaus mennä, helpostikin.

  Mutta itse ehkä pysyisin "taka-alammalla" vielä. En nyt halua olla ilkeä, varsinkaan kun en tiedä kaikkia asioita (myönnän sen suoraan) mutta voisiko Mikollekin olla helpompaa jos saisi puida avioliittoaan hetken? En tiedä, arvailen vain.

  Ja kyllä, olen kristitty, luotan kymmeneen käskyyn, muunmuassa siihen että avioliitto on pyhä. Toivon todella, etten menettänyt kaikkien arvostusta tällä mutta selvennän: avioliitto on Jumalan edessä pyhä kun kaksi ihmistä omistautuvat toisilleen ja välittävät rakkautta. Jos se ei toimi, kaikki kärsivät. Joskus rakkautta on luopuminen.

  Äh, pitkä viesti ja vielä en saanut sanottua kaikkea... Ei se mitään, tässä oli joitakin ajatuksia jotka toivon sinun lukevan vain ajatuksina, ei hyökkäyksenä. :)

  VastaaPoista
 39. Öh ja pöh. Tuossa suhteessa ei ole kuin yksi kodinrikkoja. Ja se on se Mikko, jolla on vaimo ja lapset. Kukaan muu ei ole vastuussa Mikon perheestä, kuin hänen vaimo ja Mikko itse.

  Mutta joo... Kyllä ei ole Mikkonen hirveän terve mies, kun on iskenyt silmänsä noin nuoreen tyttöön(olit 15 v. ja Mikko yli 30 v.)

  Ja kyllä. Tulet tippumaan todella korkealta, ja sen näköjään tietää kaikki muut paitsi sinä :)

  VastaaPoista
 40. Moi,

  elän melkein samanlaista tilannetta ja olisi kiva jakaa mielipiteitä/keskustella asiasta. :-) Haluaisitko laittaa minulle sähköpostia os. ajattelutapa@hotmail.com? Jutusteluseuraa tosiaan etsin ja ihmistä, jolla ilmeisesti on enemmän "kokemusta" kuin minulla... Vielä.

  VastaaPoista
 41. En tiiä onks tätä jo kysytty, mut tietääks Mikko tästä sun blogista?

  Kiva muuten et kirjottelet usein. :)

  VastaaPoista
 42. Kirjoitat toistuvasti, että uskot yhteisen arkenne olevan onnellista yms, mutta ihmetyttää mitenhän sen tiedät/perustat uskomuksesi kun sulla ei ole vielä edes käsitystä millasta on ihan aikuisten oikeesti huolehtia itsestään ja omasta kodista ja niistä askareista, jotka siinä tulee mukana. Ei se aluksi ihan helppoa ole, saatikka että pitäisi leikkiä perhettä miehen ja hänen lastensa kanssa.

  Itsekkin varmaan 18 vuotiaana uskoin mun ja 30v. yh isän suhteeseen ja ajattelin miten kivaa olisi olla perhe... miten naiivi olinkaan... mutta hei, siperia opettaa...

  VastaaPoista
 43. Mä olen vasta alkanut lukea sun blogia ja eka kerran kommentoin mitään. Mun mielipide on, että kaikenlaista tapahtuu. Itse olen varmaankin Mikon vaimon ikäluokkaa, meillä on lapsia ja ehkä aika tylsä liitto. Ollaan kuitenkin molemmat sitouduttu tähän ja lapsiimme. Silti en osaisi syyttää sitä toista naista, jos mieheni sellaisen löytäisi. Olisi varmasti loukkaantunyt, jos niin kävisi.

  Silti en osaisi kuvitella, että mieheni rakastuisi 17-vuotiaaseen. Toki ihmiset on erilaisia ja 17-vuotiaskin voi olla hyvin kypsä, mutta silti. Sinulla on koko elämä edessä, kaikki suuret päätökset tekemättä. Kannattaako oikeasti sitoutua ihmiseen, joka pystyy systemaattisesti pettämään vaimoaan. Kannattaako tuon ikäisenä alkaa äitipuoleksi pienille lapsille? Äitipuolenakin oleminen vaatii paljon muuta, kuin sen, että tykkää lapsista ja tulee toimeen niiden kans. Pitää olla valmis uhraamaan omaa aikaansa ja kestämään kiukut. Oletko sinä Venus siihen kaikkeen, kun oma elämäsikin on vielä ihan kesken?

  Rakkaus ei katso ikää, joten kaikki on mahdollista, mutta paljon se vaatii. Voimia valitsemallasi tiellä!

  VastaaPoista
 44. Höpsis noille kommentoijille. Kauhee "huoli" toisen elämästä, vaikka lähinnä haluavat jakaa omaa oikeata moraaliaan ja elämäntapaansa toisille. Läpäläpä vielä sattuu ja kyllä kadut - niin moni monta asiaa elämässään katuu joka tapauksessa. Mitä te tuntemattomien elämää siellä jeesustelette. Anna sinä mennä jos siltä tuntuu.

  - Peija

  VastaaPoista
 45. Minun käy kyllä hitusen sääliksi tuota "Mikon" vaimoa ja lapsia, kun koittaa se aika, jolloin juttu paljastuu.

  Toisaalta, aivan oikeassa olet sen suhteen, että "Mikko! on aikuinen mies ja päättää tekemisistään. Ymmärrän myös sinua. Ei rakastumisessa ole mitään väärää, eikä tunteet katso maalilmaa samalla tavalla, kuin mitä järki katsoo. Ja ei kai siinä nyt mitään järjettömän pahaakaan ole muutenkaan? Eihän sitä tiedä vaikka "Mikko" tulisi eroamaan vaimostaa joskus iman sinunkin vaikutustasikin? Ikäväähän se on lapsille, mutta maailma ei ole reilu.

  Minusta on sitäpaitsi ihan hyvä peruste, että "kerranhan sitä eletään". OK, no eihän se tarkoita että voit tehdä mitä vain, mutta eikö itseään saa tehdä onnelliseksi? Kuka on muutenkin päättänyt tämän maailman oikeat ja väärät, sekä muut arvot?

  Ja sulle paljon voimia, voin uskoa, miten niitä tarvitsetkaan välillä. Ja älä välitä näistä paskanjauhajista täälläkään, pakkohan sunkin on ajatuksiasi purkaa. Ja mun henk.koht mielipide on myös, että tuo ei ole mitään huoraamista, jos oikeasti rakastaa. Ja ei sulla taida olla montaa 30-kymppistä miestä alla, tietenkään. "Mikkokin" voi valita sut vielä elämänkumppanikseen, ei ikä ja "turvallisen" elämän houkutus oikeaa rakkautta voita, voin luvata :-)

  VastaaPoista
 46. eikö sua inhota se, että mikko panee omaa vaimoaan ja samaan aikaan sua?

  VastaaPoista
 47. Moikka!
  Huisia lukea blogiasi, olen itse ollut täysin samassa tilanteessa vuosi sitten.
  Salasuhteemme kesti reilusti yli vuoden.
  Olisin ollut muuten täysin valmis jatkamaan,mutta sitten löysin nykyisen kultani.
  Tämä yli 30v perheellinen mies, ei koskaan luvannut minulle jättävänsä vaimonsa.
  Mutta kun kerroin hänelle että olen löytänyt toisen vapaan miehen, hän kertoi että on miettinyt jos elämänsä minun kanssani yhdessä olisi ollut parempaa ja miettunyt jättävänsä vaimonsa.
  Tsemppiä,sulle! Tiedän että ei ole helppoa.
  Kun kaipaa sitä toista vierelleen kokoajan,eikä voi hehkuttaa kenellekkään kuinka ihana hän on.

  VastaaPoista
 48. Älä vaan lopeta tän päivittelyä, jäin koukkuun (vaikka en kaikista asioista olekaan ihan samaa mieltä sun kanssa) ! Tsemppiä teille!
  PS Kirjotat tosi sujuvaa ja mielenkiintoista tekstiä, kannattais harkita uraa kirjailijana :)

  VastaaPoista
 49. Nii ja unohin sanoo, et toi otsikon kuva on tosi hieno :)

  VastaaPoista
 50. Eiks tän pitäny olla blogi, joka kertoo sun suhteesta mikkoon, eikä blogi, joka yrittää saada tuntemattomia uskomaan et on oikein olla suhteessa perheellisen miehen kanssa ? olis kiinnostava lukee, et miten sun ja 'mikon' suhde etenee eikä tota "te ette voi tietää et mikä on mulle hyvää ja te sitä te tätä". Kukaan jaksa tollast lukee. Yritä.

  VastaaPoista
 51. Pakko sanoa ku luin postauksien kommentteja: Todella kypsää alkaa haukkumaan 17-vuotiasta saati sitten hänen vanhempiaan. 17 on jo melkein täysi-ikäinen ja mielestäni olisi epänormaalia jos 17-vuotiaalla olisi tiukat rajat missä saa kulkea ja missä mennä.

  Ja vaikka mikko rakastaakin kirjoittajaa, eikä paljasta suhdetta vaimolleen ei se tarkoita sitä että Mikko käyttäisi tyttöä hyväkseen.

  Ja vaimo on mikolle myös varmasti rakas, ainakin ystävänä. Ystävää ei kukaan halua satuttaa, joten miten kertoa, että rakkaus on hiipunut ja toinen löytynyt ? :o

  VastaaPoista
 52. Moikka! Hauska blogi, jään innolla seurailemaan :) Olis mukava lukea sun taustoista enemmän, ei sen vuoksi että urkkis tietoja susta, vaan että osaisi paremmin suhteuttaa sun ja Mikon suhteen. Esim. onko sulla ollut aiemmin seurustelu- tai seksikumppaneita? Tuntuuko susta sun kaverit tällä hetkellä lapsellisilta, kun itselläsi kuitenkin on aikuista seuraa? Ootko tavannut Mikon lapsia? Jne :)

  Tsempit!

  VastaaPoista
 53. Tää sun blogis on loistava!Jäin heti koukkuun tähän!Toivon ettet lopettais blogia joidenkin "nolife" tyyppien takia jotka haluaa vain haukkua kaikkee...Ne joilta negatiivista kommentointia tulee, ei näköjään ymmärrä että tääkin on elämää ja aika "yleistä" että miehillä on se ns."toinen nainen". Sillä kun rakastuu, niin rakastuu...silloin ei tunneta rajoja. Ymmärrän täysin sinua Candy ja voimia...älä välitä katkerista kommentoijista!

  VastaaPoista
 54. Hieno juttu toi teidän suhteenne! Ihanaa että olet noin varma itsestäsi ja siitä mitä teet :) Näinhän sitä voisi kommentoida vaikkapa luettuaan hmm tälläisen hauskan pikku aforismin, Rakkaudessa on aina vähän hulluutta, mutta niin on hulluudessakin aina vähän järkeä. - Friedrich Nietzsche

  No itse en lähtisi aivan tälle linjalle, vaikka tosiaan olen kanssasi samoja ikiä. Mutta blogiasi on hauska seurata, jutut ovat niin typeriä, että ne ovat hauskoja. Ja tosiaan en ymmärrä lapsista, saatika elämästä yhtään mitään. En ole edes avioerolapsi.

  No enhän minä tilanteestasi mitään tiedä, olen todella säälittävä, suorastaan järjettömän kateellinen tilanteestasi (kukapa sitä ei haluaisi itseään ukkomiehelle jaella). Oli silti tosi mukavaa kommentoida ja mahtavaa, että myös minä sain tällaisen pienen ihkaoman hetkeni. Tai no en ole varma julkaisetko tätä. Hah, nyt meni jo melkein marttyyriuden puolelle :D

  Jatkoja! :) Sellaista parannusta kehtaisin toivoa, että vaihtaisit tuon candy nimen johonkin pikkasen mielikuvituksellisempaan.

  VastaaPoista
 55. Hei mietin vaan tässä, että tietääkö Mikko tästä blogista tai onko hän lukenut tätä? :o Jos jossain vaiheessa asiasta olet maininnut niin on mennyt ohi, sori :D

  VastaaPoista
 56. elät haaveessa, jossain sairaassa fantasiassa josta sun olis aika herätä. me kaikki säälitään sua, haurasta pikkutyttöä jota mies häikäilemättä käyttää hyväks. lisäksi aijemassa postauksessa kerroit sen ostaneen sulle siideriä, eli mikko syyllistyi nyt tommosseenki rikokseen.. tajua oma parhaas ja eroa, vaikka olisitkin kuinka "rakastunut". tuolla ulkona odottaa miljoona muuta sun ikästäs miestä, jotka ei ole samanlaisia mulkkuja kun mikko. sama kun sä olisit 34-vuotiaana 17-vuotiaan kanssa, osaatko kuvitella semmosta? kaikkea parasta sulle, toivottavasti ymmärrät että sun parasta me tässä vain halutaan.

  VastaaPoista
 57. Pelkäänpä, että tulet karvaasti pettymään "ihanaan" mieheesi. Lähde hyvä tyttö todella nopeasti takavasemmalle! Sulla on elämä edessä löytää vapaa kolmekymppinen mies, jos vanhemmasta pidät. Hän ei tule perhettään jättämään. Varsinkaan kun lapset ovat pieniä, ei edes parin vuoden päästä. Siinä kohtaa syyllisyyskin painaa jo niin paljon, että haluaa jäädä vaimonsa viereen.

  VastaaPoista
 58. Ootko kuollu ku susta ei oo kuulunu mitää peräti kolmeen päivään?

  VastaaPoista
 59. Arvaa mitä miä ootan, no kuule sitä että, siun onnellinen pikku kuplas puhkee jossain vaiheessa. Ja jos tää 'mikon' vaimo saa jossain vaihessa tietää, niin 'mikkohan' tietenkin puolustaa siua ja ei haikaile enää ex-vaimonsa perään. Ja niitä 'mikon' lapsia miä säälin. Ei isällä ole aikaa huolehtia omista kersoistaan, kun pitää vehdata alaikäisen kanssa. Hyvää joulua vaan. ~Ndevu

  VastaaPoista
 60. Mä säälin sua..

  Sulla on vielä piiiiitkä elämä eessä, ja siinä ehdit löytää oma ikäses, oikean rakkauden.. Toi on vaan tommosta nuoren tytön haihattelua.

  Sä et merkitse Mikolle mitään muuta kun seksiä.

  VastaaPoista
 61. Tuossa kohtaa sitä uskoo ja toivoo ja on ruusunpunalasit silmillä, toisinaan jopa molemmilla, jos hyvä tuuri käy. Mutta myöhemmin voi hyväntahtoisesti nauraa koko hassutukselle. Eihän tuosta mitään tule, sen tajuat varmasti itsekin ja siksi niin kiivaasti täällä puolustelet teidän juttua. Jos se olisi hyvin varmoilla vesillä, ei tarvitsisi puolustella ollenkaan.

  VastaaPoista
 62. jokainen ei TODELLAKAAN päätä omalla kohdallaan mikä on väärin ja mikä ei. luuletko että maailma silleen pyörii? sittehä tuolla vois juosta kaiken maailman murhaajat ja raiskaajat vapaina ja selitellä tekojaan vaan sillä että mä nyt päätin että tää on oikein. Lait on tehty sen takia että tommosia pieniä lapsia estettäs satuttamasta itteensä. kyllä salettiin poliisi kiinnostus tästä ku oot kuitenki vielä alaikänen ja teil on noin iso ikäero.

  VastaaPoista
 63. KAIKKI PALAUTE ON PROJEKTIOTA.
  Vaikka palaute voi (ja usein saattaa ollakin) täysin vilpittömästi annettua, niin se on silti AINA ANTAJANSA TULKINTAA HÄNEN OMASTA KÄYTÖKSESTÄÄN JA TUNTEISTAAN.

  Eli: "JOS MINÄ TEKISIN NOIN NIIN KUIN SINÄ NYT / JOS MINÄ KÄYTTÄYTYISIN TAVALLASI > NIIN SILLOIN SE MINUSSA TARKOITTAISI TÄTÄ JA TÄTÄ" < Tulkitsemme toisia ihmisiä siis aina oman arvomaailmamme, logiikkamme, tarpeidemme, yms. kautta!

  Ihminen kykenee tunnistamaan toisessa vain ja ainoastaan sen minkä hän on vuosien saatossa oppinut tunnistamaan itsessään - EIKÄ SE VÄLTTÄMÄTTÄ TODELLAKAAN PIDÄ PAIKKAANSA MUIDEN KOHDALLA. Emme osaa tunnistaa toisessa sitä mitä meissä itsessämme ei ole.

  Jokainen ihminen on erilainen, joten mikäli tavoittelemme tarkkaa analyysia toisen ihmisen toiminnasta ja olemuksesta, tulisi meidän tuntea hänet jo vuosien takaa – emmekä silloinkaan saisi 100% varmuutta siitä mikä hänen ”sydämen salainen ihmisensä” on. Eli niin kauan, kunnes tunnemme toisen salaisimmatkin aikomukset, pelot, toiveet, pyrkimykset ja tunteet, analysoimme ja arvioimme toistemme käyttäytymistä vain ja ainoastaan itsemme kautta. Eli antaessaan palautetta puhuu jokainen aina enemmän itsestään, kuin tuosta toisesta ihmisestä! Annettu palaute ei täten koskaan voi olla vastapuolelle totta, ellei hän itse sen todellisuutta vahvista > siihen saakka kaikki palaute on vain ja ainoastaan puhdasta arvausta, jossa vaihtoehdot huomioon ottaen on korkeintaan 50% mahdollisuus osua oikeaan.

  ME LUEMME TOISIAMME AINA JA VAIN ITSEMME KAUTTA!

  KAIKKI TOISELLE ANNETTU PALAUTE ON AINA LAUSUJAN TULKINTAA OMASTA ITSESTÄÄN JA OMASTA KÄYTÖKSESTÄÄN, SEKÄ KYSEISEEN TILANTEESEEN LIITTYVISTÄ TUNTEISTAAN. Lausuja projisoi toiseen sen, minkä hän tunnistaa tutuksi omasta käytöksestään, mikäli olisi nyt vastaavassa tilanteessa kuin tuo toinen. Sen lisäksi palaute annetaan aina sävytettynä hänen itsensä kuvitelmilla niistä mahdollisista tunteista, joita hänessä itsessään vastaavassa tilanteessa saattaisi nousta ja aiheuttaa vastaavanlaista käytöstä, kuin josta hän nyt puhuu...

  VERTAA ESIMERKIKSI:
  kun puhelias ihminen sanoo ujoa persoonaa ylimieliseksi, hän projisoi tähän omat tunteensa ujossa näkemäänsä käyttäytymiseen viitaten – sillä, mikäli tuo puhelias istuisi samalla tavalla nurkassa, mitä hänen näkemänsä ujo tekee, tarkoittaisi se hänessä sitä, että HÄN (=puhelias) olisi silloin ylimielinen - puhelias ei kykene asettumaan ujon asemaan tilanteessa, jossa ei itse osaa olla ujo.

  TÄTEN PALAUTTEESTA EI KOSKAAN TULISIKAAN OTTAA KANNETTAVAKSEEN ENEMPÄÄ, KUIN SEN MITÄ TUNNISTAA SIITÄ ITSEÄÄN! => Ota siis mitä otat ja lopun voit huoletta heittää romukoppaan ja olla välittämättä siitä tuon taivaallista. Riitely ei nimittäin auta, eikä vastaanpanemisella voita mitään. Sinä voit tuntea nimittäin vain oman todellisuutesi, yhtä lailla kuin minä voin tuntea vain oman todellisuuteni. Joskus nuo todellisuutemme kohtaavat - ja aivan yhtä usein ne eivät. Älkäämme kuitenkaan kantako itsessämme sitä, mitä meissä ei ole!

  PROJEKTIO ON ERITTÄIN SUOSITTU DEFENSSIMEKANISMI, eli keino välttää kontaktia itseen ja omiin tunteisiin ja tarpeisiin, sekä ennen kaikkea toisiin ihmisiin.

  Tämän vuoksi en todellakaan ymmärrä tätä jakuvaa keskustelua näillä eri blogeilla näistä "haukkujista". Mitä sitten, että niitä on? Mitä sitten?

  "Minä olen minä ja sinä olet sinä.
  Minä en tullut tähän maailmaan toteuttamaan sinun toiveitasi,
  etkä sinä ole tullut tänne toteuttamaan minun toiveitani.
  Jos me kohtaamme, se on mukavaa.
  Jos me emme kohtaa - olkoon niin."

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3