torstai 29. joulukuuta 2011

Touhu-Torstai

Jos joku on Mikon voinnista huolissaan, niin voin kertoa että sillä on kaikki nyt hyvin. Sekä myös niillä kotona. Lapsilla ei missään vaiheessa ole ollut mitään hätää, ne on ihan kunnossa. Mikon vaimo sen verran sentään tajuaa, että purkaa kiukkunsa väkivallalla sillonkun lapset ei ole vieressä näkemässä ja kuulemassa.
Ja ne jotka ovat sitä mieltä, että Mikko on nössö kun ei antanut vaimolleen takaisin, niin sanompa vaan että hyvä vaan että on "nössö". Onnea teille, joille on normaalia käydä rakkaaseen käsiksi ja pahoinpidellä puolin sekä toisin. Ei käy kateeksi.
Mun ei tarvitse onneks pelätä, että Mikko koskaan satuttaisi mua.

Monia on myös kiinnostanut, saiko vaimo tietää meidän suhteesta ja siksikö kävi Mikkoon käsiksi. Ei, ei saanut tietää, sillä ei ole hajuakaan meistä. Vaimo sai siepit ihan eri asiasta - täysin naurettavasta jutusta. Mutta ei siitä sen enempää.

Meillä oli Mikkosen kanssa ihana ilta taas tänään :) Käytiin ensin kunnon kinkunsulatuslenkillä ja sitten Mikko sai päähänsä yrittää opettaa mua ajamaan autolla yhellä syrjätiellä. Minä ajamassa autoa onnistuneesti = mission impossible.
Eihän siitä mitään tullu, hyvä että pääsin paria metriä kerralla eteenpäin kun auto meni aina nytkähtämään sammuksiin. En varmaan tuu koskaan saamaan ajokorttia - ja ehkä kaikkien terveyden ja hyvinvoinnin kannalta parempi niin :D
No mutta, opettaja oli kuitenkin oikein hyvä kaikesta huolimatta <3 Sain totaalisen epäonnistuneesta autonajoyrityksestä lohdutuspalkinnoks lämpimiä pusuja ja suklaapatukan.

39 kommenttia:

 1. Ehkäpä tarkoitettiin että onko Mikko niin nössö kun antaa tuollaisen tapahtua? Onhan hänellä söpis odottamassa :)
  Jos kerran on niiiiiin rankkaa, miksi hän ei ota kamojaan ja lähde. Johan paranisi vaimonkin elämä kummasti kun ei ole pettäjä mies siinä :) Ja mies jota ei ilmeisesti kiinnosta kotona olla lastensa kanssa/perheensä kanssa. Vaan hilluu ihan muualla ties minkä tekosyyn varjolla.

  VastaaPoista
 2. nii kuka nyt on tuo "rakkaaseen" eli rakas? Sinä vai vaimo? Jos tajusin oikein ni vaimo, no mikä sä sitten oot? :D

  VastaaPoista
 3. Toisaalta mun on pakko myöntää, että sä olet oikeassa, kenelle sun elämä kuuluu tai siis sillä tarkotan, että sä olet ottanut sen riskin jos sua sattuu mitä vittua ihmiset inisee täällä ei ole niitten elämä. Ehkä ne on vaimosta huolissaan tai jotain. No kuitenkin tosiasiassa en tiedä onko tämä totta, oli tai ei tämä on kuin jostain kirjasta. Niin lumoavaa tekstiä. Vai sopiiko luomoava kuvailemaan. tämä tuntuu aidolta, oli se tai ei.

  Niin olen vahvasti sitä mieltä, että ihmisten on aivan turha tulla tänne aukomaan päätä. Tunteet on tunteita, niille ei mahda mitään. Hullultahan tuo kuullostaa, mutta hyvinkin mahdolliselta.

  VastaaPoista
 4. Luin blogisi eräänä iltana alusta loppuun saakka ja mietin silloin etten kommentoisi sinulle. Kuitenkin nyt oli pakko, sillä olen huomannut blogisi suunnan muuttuneen kostokirjoituksiksi anoja vastaan. Toki anojen ilkeät sanat satuttavat, mutta annat heille samalla mitalla takaisin, onko sekään hyvä? Mielestäni sun kuuluis keskittyy tunteittes kuvailuun ja antaa anojen olla. Jatka sitä mihin tämän blogin tarkoitus oli tulla, eli siihen miten sinulla ja miehelläsi menee jne. Mielestäni blogisi on nyt vähän karannut kostopuolelle ja leimaat monet tuntemattomat henkilösi joko kateellisiksi sinulle tai jotain muuta vastaavaa. Ehkä anot eivät ole sinulle kateellisia tms mutta tiedät itsekkin ihmisten etenkin netissä kommentoivan ilkeästi. Sitä paitsi et voi tietää onko näistä anoista joku jopa ystäväsi:o Siispä malttia kirjoitustyyliisi ja tsemppiä sulle ja miehelles. Toivottavasti saatte pian toisenne ja vaimokin pystyisi lapsineen käsittelemään mahd. pian eroa kuten myös hänen lapsensa. Ei ole kivaa tulla seläntakana petetyksi vaikka olisi millainen ihminen tahansa.

  VastaaPoista
 5. Luuletko vittu oikeeesti et se mikon vaimo ois sitä lyöny ? D::D:D:D: Vitu paska selitus mikolta

  VastaaPoista
 6. Mä en vaan voi käsittää et miten sä voit tehdä noin toisille ihmisille. Mä en usko että vaimo on mikään hullu hakkaaja. Miten sä voit pilata toisten perheen ? Tajuatko miten tuskallista lapsillekkin on vanhempien ero. Mä järkytyin kun luin tota blogia, että miten sä oot niin varma että Mikko rakastaa sua ymsyms. Sä jäät kakkoseksi, haluutko sä olla ikuisesti joku salarakas? Eikö sulla oo omatuntoa ?

  VastaaPoista
 7. Lopeta jo tällänen lapsellinen tarina, kaikki tietää, että tää on jotain sun lapsellisen ajatusmaailman tuotetta, voi looool

  VastaaPoista
 8. Teidän kuvio on tilanne missä tulisi kaikkien osapuolien ajatella niitä lapsia.
  Mikon jättää vaimo & lapset ehkäpä lopullisesti jos ei perhe-elämä enää kiinnosta. Tätä olisi pitänyt tosin miettiä ennenku niitä lapsia hankkii. Eivät ole mitään kertakäyttötavaraa.
  Toivottavasti jäätte kiinni/paljastatte suhteen yhdessä tai sinä olet fiksu ja itse kerrot Mikon vaimolle kaiken ja jos on jotain todistusaineistoa, näytät ne.
  Tossa tulee joka tapauksessa lapset kärsimään ja todella paljon. Varsinkin jos kyse pienistä lapsista, ne muistavat kyllä ja se näkyy lasten kehityksessäkin.

  Ei ole myös sullekkaan helppo tilanne, mutta jos koet olevasi Mikon vaimoa parempi ihminen, ajattelisit myös muiden parasta ja tekisit asialle jotain. Ja pian.
  Muistathan ettei ole aikuismaista saati fiksua haukkua toista huoraksi/ämmäksi/lutkaksi yms.
  Se ei todellakaan tee sinusta Mikon vaimoa parempaa tai kommentoiden lähettäjiä parempaa ihmistä.
  Olet vasta teini, joten muista nauttia siitä ja elää myös normaalia teinin elämää.

  VastaaPoista
 9. Totta tai ei ja enivei, mutta minusta on kyllä aika järkyttävää lukea miten ihmiset anonyymiteetin turvin heittelevät väkivaltaa puoltavia kommentteja ja haukkuvat osapuolia ihan surutta. ja tämä "minä olen tätä mieltä, ja niin on kyllä kaikki muutkin" -yleistys ja ittensä nostaminen jakkaralle.
  "-että onko Mikko niin nössö kun antaa tuollaisen tapahtua? " Voi huoh.
  Tämä on niin tabu, etteikö miehiä muka pahoinpideltäisi. Sitä tapahtuu. Silmät auki, ihmiset. Oli kyseisen blogin postaus tositapahtuman tarkka kuvaus, tositapahtumiin perustuva tai jopa täysin keksitty henkilöitä myöten, niin silti, näitä asioita tapahtuu päivittäin ympäri Suomea. ja blogilla on paljon lukijoita, joiden elämässä on ollut jotain samoja vaiheita -pettämistä, petetyksi tulemista, parisuhdeväkivaltaa, salarakkaita...
  Aina kun yritätte loukata blogin alkuperäistä kirjoittajaa (ottamatta kantaa siihen, miten typerää on tarkoitushakuisesti vain loukata toisia loukkaamisen riemusta), niin muistakaa, että ne tekstinne koskettavat myös kaikkia muita, joiden elämässä on mitään vastaavaa ollut.

  Eli pitäkää järkeä päässä (jos on edes mahdollista) ja elkää heittäkö henkilökohtaselle tasolle yleisillä palstoilla.

  kaikki rakkaustarinat ei ole kuten Disneystä temmattuja. Loppujen lopuksi KUKAAN ei tiedä, mitkä on eri osapuolten tarkat näkemykset aiheesta, tai varsinkaan, että mikä on tulevaisuus.

  VastaaPoista
 10. Pakko sanoa että itse otat vastuun kun kerrot koko suomelle että sulla on salasuhde , jos tosiaa se on niin salainen ja eikä teidän suhdetta saa milläälailla kommentoida niin suosittelen sitte poistamaan. Tuntuu vaan että haluat että ihmiset haukkkuvat sinua ja saat olla ylpeä kun oot pokannu lapsilta isän. En mitenkään ole vihainen että teet tuollaista mutta ihmetelen vain että jos et kestä kritiikkiä mitä tulee kaikki blogeihin vaikka kirjotaisi perhosharrastuksesta niin sitte suosittelen poistamaan.

  Ja mistäs tiedät ettei vaikka Mikon vaimo lue blogeja ja törmää joku päivä tähän blogiin? on meinaan monella palstalla suuressa keskustelussa ihan demistä 2plussaa yms.

  Mutta onnea teille :)

  VastaaPoista
 11. Tässä vaiheessa alan oikeesti epäillä tarinan aitoutta...

  Mutta mikäli kaikki on totta, niin en tajua, kuinka kestät itseäsi. Olen samanikäinen kuin sinä ja ollut myös itse rakastunut. Mielestäni se ei kuitenkaan selitä täydellistä moraalin puutetta.

  Uskon, että sinun tunteesi ovat aitoja, mutta miehelle olet pelkkä helppo reikä, näin karkeasti sanottuna... En myöskään käsitä, että kehtaat kutsua itseäsi kypsemmäksi, kuin muut nuoret, ja kuitenkin olet kertonut mm. toivovasi "Mikon" vaimon ja lasten kuolemaa. Näiden ja monien muiden syiden takia olen saanut susta todella inhottavan kuvan, ja toivon, että aikuistuisit ja ymmärtäisit, ettei "Mikko" ole jättämässä perhettään sun takia. Kunhan kertoo sulle, mitä haluat kuulla. Sinuna en paljon uskoisi hänen puheitaan, kun kerran perheelleenkin tuntuu helposti valehtelevan. "Mikon" kannaltahan tilanne on loistava; hän saa aina halutessaan vaimoltaan ja kun ei saa/kyllästyy, saa nuorta lihaa.

  VastaaPoista
 12. Miksi ei saa miettiä MIKSI tämä Mikko jää suhteeseen missä on väkivaltaa?
  Candyn puheiden mukaan lapsilla ei ilmeisesti ole vaaraa,
  "Mikon vaimo sen verran sentään tajuaa, että purkaa kiukkunsa väkivallalla sillonkun lapset ei ole vieressä näkemässä ja kuulemassa."

  Joten, parisuhteessa on (Candyn mukaan) ongelmia. Jos kerran tällä Mikolla on munaa, miksi hän jää suhteeseen missä ei ole hyvä olla?
  Ilmeisesi Mikon vaimo ajattelee lapsiaan jollakin tasolla, eikä aiheuta ongelmia heidän nähden. Emme tiedä johtuuko ongelmat peräti siitä ettei tätä Mikkoa näy kotona. Ei pahalla Candy, mutta se voisi olla sinun mielestäsi turha valituksen aihe, sinunhan takia hän on poissa ylimääräistä aikaa. Eikä ole kotonaan ratkomassa ongelmia. Ei niitä ongelmia pidä juosta karkuun, vaan vaikka varata aika johonkin parisuhdeneuvojalle ensimmäisenää ja HOITAA asiat kuntoon. Jos se ei onnistu ja elämä on edelleen persiilleen, se suhde lopetetaan.
  Eikä jämähdetä samaan. Kait nyt jokainen aikuinen tuon ymmärtää?
  En minäkään jäisi väkivaltaisen miehen kanssa elämään saman katon alle, en edes lasten takia (anteeksi lapseni, mutta en aikoisi olla huonossa suhteessa pelkästään lasten takia).

  VastaaPoista
 13. kun lukee näitä sun blogin tekstejä, nii tyhmäki sen huomaa että oot keksiny kaiken??! ei kukaan ihminen voi olla noin sairas ja tulla kertomaan tommosia asioita nettiin?? nykyajan tekniikalla saadaan kyllä netinki kautta selville kuka oot.. todella fiksua

  VastaaPoista
 14. Tiedän että olet rakastunut ja siksi tuohon sotkuun sekaantunut. Huonosti siinä käy, jos kokemus on mitään opettanut, mutta ehkä sun pitääkin käydä läpi tämä vaihe elämässä jotta jotain oppisi.
  Suurimmat kompastuskivet tässä suhteessa tulevat olemaan salailu niin kauan kuin Mikko (todellakin nössönä) meinaa pitää kulisseja yllä. Lapset on paska syy tehdä sitä, lapset eivät ole tyhmiä ja tietävät yleensä jos vanhemmilla ei ole kaikki kunnossa. Jos ei toimeen voida tulla, ero on paras ratkaisu niin voivat molemmat olla onnellisia erikseen. Kun vanhemmat voivat hyvin, voivat lapsetkin (nm. avioerolapsi ja se oli parasta mitä vanhemmat päättivät keskenään). Salailu parisuhteessa on hyvin, hyvin kuluttavaa.. Senkin tiedän kokemuksesta. Kun ei voi oikein julkisille paikoille mennä yhdessä, ei esitellä toinen toisensa kavereille ja perheelle ja olla ylpeä siitä mitä on.
  Toinen ongelmakohta on asia joka tulee hyvin esiin iän kanssa, mutta ihmiset eivät tunnu oikeasti täällä tajuavan, ettei se ole suoraan ikäero -> ei voi toimia. Fakta on se, että eri ikäiset ihmiset ovat yleensä erilaisissa VAIHEISSA elämässään. Nuoret tekevät typeriä juttuja ja kokeiluja, etsivät rajoja ja opettelevat aikuistumaan, vanhemmat elävät jo vakaampaa elämää, vaikka kaikkea sattuu ja tapahtuukin. Teillä nousee ongelmaksi se, että koska olette hyvin eri ikäisiä, olette hyvin erilaisissa elämänvaiheissa. Voin sulle sanoa kokemuksella, että opiskelijana, avovaimona ja äitinä on raskasta elää. Se tulee muutenkin erottamaan teitä, kun toinen käy töissä ja keskittyy lapsiin, toinen enemmän opiskeluun ja nuorten juttuihin (ainakin kannattaisi, niitä kokemuksia ei kandee missata). Ei teillä tule pitkään aikaan olemaan mitään yhteistä OIKEASTI (samanlaiset elämäntyylit yhdistävät usein ihmisiä).
  Tosta toisesta kohdasta voit selvitä jos olet fiksu ja päätät, että asutte erillänne niin kauan kuin opiskelet. Pystytte pitämään liekkiä yllä, mutta sä voit keskittyä opiskeluun ja lapset ovat hieman helpompia vanhempina.

  Niille, ketkä haukkuvat kirjoittajaa ja Mikkoa, ymmärtäkää nyt hyvät ihmiset, että se olisi tapahtunut tavalla tai toisella kuitenkin. Teksteistä päätellen Mikko oli jo etääntynyt vaimostaan ja ajatus erosta häilynyt mielessä useamman kerran. Naisten harjoittama väkivalta on myöskin Suomessa tabu, josta ei saa puhua, koska se on "noloa" kun tuli omalta vaimolta turpaan, "eikä kukaan itseään kunnioittava mies anna naisen koskea itseensä ilman seuraamuksia". Kirjoittaja on rakastunut eikä oikein pysty tätä asiaa vastaan taistelemaan. Miettikää nyt vähän miltä itsestä tuntui silloin aikoinaan se ensimmäinen rakkaus. Ja jos se ei olisi ollut Candy, se olisi luultavasti ollut joku toinen "nainen". Laitoin lainausmerkit, koska et ole nainen, olet keskenkasvuinen tyttö. Joka vuosi katson taaksepäin ja huomaan miten lapsellinen olen ollut, vaikka kuvittelin olevani aikuinen 15, 17, 18, 20v jne.
  Aah, sen vielä unohdinkin. Tämä on ensimmäinen rakkautesi. Ensimmäinen suhteesi, voisi jopa sanoa. Tiedätkö millä prosentilla suhteesi tulee jatkumaan? Valitettavasti todennäköisyys on sinua ja Mikkoa vastaan.

  Suosittelisin sulle ehkä eniten jättämään ainakin huonot kommentoijat ilman huomiota, keskittymään enemmän kirjoittamaan suhteestanne ja ajatuksistasi. Mielenkiinnolla luen tätä, kiitos sulle siitä ja oikein hyvää jatkoa elämääsi :) Toivottavasti jaksat pysyä kasassa, kun suhde päättyy.

  -Kati, 25v, blogi löytyi Naapurintyttöä naidaan blogista.

  VastaaPoista
 15. Voi hertsileijaa näitä kommentteja täällä, kerrankin luin blogin jokaista kommenttia myöten läpi oikein ajan kanssa :D (Joo, eihä mulla muuta elämää ole..noei) ja mulla on aina kakspiippunen suhtautuminen suhun.

  Ekana mulle tuli mieleen kun törmäsin blogiisi että no, ihan sama, et tunne sitä naista mistää, et oo kelleen tuntemattomalle velvollinen, ei muakaan kenenkään random muijan tunteet kohauttais. Ja omille tunteille ei voi mitään, oon ihan sitä mieltä että anna mennä vaan.

  Toiselta kantilta suhtaudun suhun vähän "säälien" jos niin voisi sanoa. Ei ehkä kuvaa ihan fiiliksiäni mutta aika lähelle. Kirjoitat tosi hyökkäävästi, etkä itekkään ehkä huomaan kuinka uhmaikäiseltä teiniltä kuulostat, kuinka samaan hengenvetoon saarnaat kuinka me eletään noloissa teinisuhteissamme, ja ruoho vihertää aina aidan toisella puolen. Onkohan mielessäsi käynyt, että sulla on aikuinen, paljon vanhempi mies, joka pettää vaimoaan teinitytön kanssa? Oot nyt niin huumassa, ettet ehkä käsitä tilannetta, mutta itse en tommoseen mieheen luottais. Suhtautumiseni olisi taysin erilainen, jos mies olisi ollut sinkkuna kun aloitte tapailla, se ikä ei mua häiritse, oon sun kannsa täysin samaa mieltä että tän ikäset kundit on aivan pentuja.

  Kolmas ajatus susta oli se että oot teet tätä läpällä, ja sanakaan tästä ei oo totta ja haluut vaan provoilla, mikä olis tosi hauskaa :D

  Mut loppujen lopuks mitä ikinä sun tulevaisuus tuo tullessaan niin onnea vaan, oli sitten onnillinen tai vähemmän onnillinen suhde tän Mikon kanssa, tai joudut jätetyksi ja tunnet itsesi idiootiksi, tai löydät jonkun uuden mahtavan miehen. Hyvää uuttavuotta! :)

  VastaaPoista
 16. En tiedä, mutta jotenkin tämä juttu ei oikein todelta vaikuta. :D

  VastaaPoista
 17. Hmm... mua huolestuttaa lähinnä se, että tämä "Mikko" on jo monta kerta kertaa rikkonut lakia ostamalla sulle alkoholia, antamalla sun ajaa autoa ja pannut sua, kun hädintuskin olet ehtinyt sakkorajan "turvapuolelle".

  Itse olen 28-vuotias ja voin sanoa, että mun ikäiset pitää sun ikäisiä vielä täysin lapsina, ihan sama miten "kypsiltä" te vaikutatte. Ja ikäiseni (ja vanhemmat) fiksut ihmiset, sekä miehet että naiset, pitävät sun ikäisiin sekaantuneita kolmekymppisiä rikollisen säälittävinä.

  En syytä sua mistään. Kaikesta huomaa miten naiivi vielä olet. Esim. se miten arvioit "Mikon" avioliittoa. Et ole vielä ihan kärryillä mitä pitkä parisuhde tarkoittaa. Vähän kypsempi ihminen myös ymmärtäisi tuntea empatiaa vaimoa kohtaan, eikä mustavalkoisesti tuomitsisi tätä hirviöksi. - noh, mutta sä olet nuori ja tulet vielä oppimaan.

  "Mikko" kuulostaa ihan sellaiselta kaupallisella alalla työskentelevältä trendipelleltä, jolla on kolmenkympinkriisi. Just sellainen ikuinen "pikkupoika"-mies. Huh, ainakin täällä pääkaupungissa niitä tyyppejä pyörii klubeilla pilvinpimein iskemässä 18v.-pimuja. Silmissä niillä on aina se "ihan_vitun_hukassa"-katse, vaikka päällisin puolin esittävätkin kaiken haltsaavia go-gettereitä. Surullista.

  Mut tsemppiä sulle! Aika kovaan aikuistumiskouluun olet itsesi tumpannut ... opi hyvin!

  VastaaPoista
 18. Opetelkaa ihmiset suomea! Se on onnEllinen, ei onnIllinen. Luoja, kun ei osata enää kirjoittaa omalla äidinkielellä.

  VastaaPoista
 19. Tuo on niin tutun kuuloista, joka ikinen pettävä mies sepittää tuon saman tarinan; Kotona menee huonosti, vaimon kanssa ei ole enää seksiä tai romantiikkaa... Totuus vaan on usein toinen. Aina silti löytyy nuoria tyttöjä jotka uskovat kaiken ja säälivät miesparkaa, kun vaimo on julma...

  Älä kultapieni usko ihan kaikkea mitä sulle sanotaan.

  VastaaPoista
 20. kamala otsikko :DD olin varma et oot kirjotellu taas tänne jostain ''aamujumpasta''

  VastaaPoista
 21. Minäpä vaan veikkaan, että Mikon vaimo tietää jo suhteestanne ja tietää tästä blogistakin. Odottaa vain sopivaa aikaa ja toimii sitten tavalla, jolloin sekä sinä että Mikko tulette yllättymään. Ja todellakin, ip-osoitteiden selvittäminen ei ole hankalaa ;)

  VastaaPoista
 22. Peräänny rakas lapsi vielä kun voit.

  Jossain vaiheessa tajuat, että rakkaus ei ole pelkää tunnetta, vaan siihen kuuluu myös julkinen sitoutuminen. Vaikka sinun ja Mikon suhde kestäisikin, tämä aika tulee jättämään teihin molempiin syvät haavat. Minuutesi/identiettisi on vielä kehittymässä, voit joutua aivan liian syviin vesiin aivan liian nuorena!

  VastaaPoista
 23. Voin vaan sanoa, että joskus tajuat itsekin, kuinka tyhmästi toimitte. Kuinka naiivi ja moraaliton "Mikko" on ja kuinka lapsi sinä olet. Minun käy sääliksi kuvion kaikkia lapsia, sinua sekä Mikon lapsia. Mikon vaimoakin, vaikka korppikotka olisikin, siihenkin lienee syynsä. Koita rakas-lapsi tajuta, että "Mikko" EI rakasta sinua. Luultavasti hän ei rakasta myöskään ketään muuta, ei itseäänkään, kun pystyy toimimaan näin sairaalla tavalla.

  Siis mikäli tämä on totta!

  VastaaPoista
 24. Hei antakaa nyt vittu olla te paskanpuhujat ! Toi on toisen elämä ja te, ette varmaankaan voi millään päättää Candyn elämästä. Joo tossa tehdään ehkä teidän mielestä väärin, mutta pitäkää se omana tietonanne..

  VastaaPoista
 25. Tuolla ensimmäisissä postauksissa sanoit, miten joskus tulee niitäkin vaiheita, milloin ette voi Mikon kanssa nähdä ollenkaan. Ja on välillä tosi turhauttavaa, kun et voi soittaa tai lähettää viestiä Mikolle, vaan sun pitää aina odottaa sen yhteydenpitoa. Nyt kuitenkin te näette about joka ilta, se vaikuttaa vähän erikoiselta. Eikö Mikon vaimo todella kiinnitä mitään huomiota siihen, että Mikko on joka ilta luusuamassa eri tekosyiden varassa? Epäilen.
  Pakkais hyvä mies kamansa ja jättäis sen "tyranni"-vaimonsa, kaikkien elämä ois helpompaa. Sääliksi käy tämä vaimo, JOS se jossain vaiheessa saa tietää miehensä salailleen toista tyttöystävää jo vuoden ajan...

  VastaaPoista
 26. Vaikka lapset ei näkisi, niin lapset vaistoaa kodin ilmapiirin ja näkeehän ne "pipit" iskän kasvoilla. Siksikin Mikko tekee väärin, kun ei lähde suhteesta, jos tämä on totta. Lasten takia yhdessä oleminen on suurinta paskaa mitä maa päällä kantaa. Lapset kärsii eniten, jos joutuvat elää tunnekylmässä (tarkoitan että vanhemmat ovat tunnekylmiä toisiaan kohtaan) ympäristössä ja oppivat aivan väärän esimerkin avioliitosta.

  Mutta ihmettelen yhä, että eikö Mikko saa pideltyä vaimoaan tämän heittäytyessä väkivaltaiseksi? Mun mies varmaan vaan naurais mulle, jos yrittäisin lyödä häntä. Koska.. mä olen nainen ja lyön kuin nainen. Tuskin mun mies ainakaan itkemään rupeis tai nyyhkimään joutuessaan kokemaan "hirvittävää" väkivaltaa mun puolelta. Mun mielestä se on verrattavissa siihen kun mun lapset joskus suuttuessaan lyö mua. Niiden väkivalta sattuu muhun yhtäpaljon kuin mun väkivalta sattuis mun mieheen, jos olisin väkivaltainen. Ja harvemmin noi lapsetkaan väkivaltaan turvautuu, mutta tuo minikauhu ei vielä ymmärrä ja saattaa siksi joskus satuttaa kiukustuessaan.

  VastaaPoista
 27. Mä en tosiaankaan tiedä onko tää sun koko rakkaustarina Mikon kanssa yhtä isoa kusetusta ja fantasiaa, mutta sanonpahan vaan tän: miten sä oikesti voit uskoa Mikon olevan tosissaan sun kanssas jos se ei ota edes avioeroa ollakseen sun kanssas ihan kunnon parisuhteessa? "Lapset kärsii" on vaan helvetin huono tekosyy, ei ne lapset ole mitään posliinia jotka hajoaa, elämään kuuluu vastoinkäymiset ja ikävä kyllä joskus myös vanhempien avioero. Jos vanhemmat vaan jatkaa avioliittoansa vaikka asiat on päin persettä, ajan kanssa myös lapset rupeaa luulemaan ja oppii, että se on ihan normaalia jos sä riitelet kokoajan aviopuolisos kanssa tai välillä muksit sen mustelmille riidan päätteeksi, että se on ihan normaalia käydä vieraissa ja tehdä aviorikos.

  Mietin tätä tilannetta myös sun osalta. Oot selkeästi head over heels Mikkoon, mutta mitäs sitten jos Mikko päättääkin valita perheensä ja vaimonsa ja sä pysyt vaan ikuisena toisena naisena.
  Mitäs jos Mikko ja Mikon vaimo saa asiat kuntoon?
  Mitäs jos sä oot vielä parin vuodenkin päästä vaan joku Mikon salainen harrastus, jota Mikko panee ja tapaa silloin kun avioelämältään saa tilaa?
  Jos (ja kun) niin käy, en jaksa uskoa että Mikko valitsisi sun ja vaimonsa väliltä lopullisesti. Miksi valitakkaan, kun voi saada molemmat, tutun ja turvallisen, idyllisen perhe-elämän ja aviovaimon, mutta samalla Mikko voi elää nuoruuttaan uudelleen nuoren tytönlikan kanssa, joka on liian rakastunut laittaakseen lopun tälle pelille.

  Halusin vain sanoa, että älä elättele liikoja toiveita ennen kuin on nimet avioeropapereissa, muuten sulle ei jää loppupeleissä mitään käteen.

  VastaaPoista
 28. Ihastuttavan vihastuttavan tarinan olet kehitellyt. Kuten niin monissa muissakin käsikirjoituksissa, juoni menettää jossain vaiheessa uskottavuutensa. Uskon, että on oikeasti olemassa Mikko ja hänen perheensä, mutta suhdetta sinulla ei tämän Mikon kanssa ole. Olet todennäköisesti perheen lastenvahti, joka haaveilee suhteesta vanhemman miehen kanssa. Liian monet kirjoittamasi asiat ovat suoraan koottujen kliseiden käsikirjasta. Kovin on pikaiset teidän tapaamiset, jos alibina toimii lenkkeily tai kuntosali, kuten kirjoitat. Saamasi joululahjat on kuin oppaasta: "Näitä lahjoja rakastajattaret haluavat". Kuvailemasi tapaaminen häissä tuskin voisi oikeasti mennä noin. Mikäli sinua selkeästi vanhempi mies jututtaisi sinua pöydässä pidemmän aikaa, vanhempasi todennäköisesti olisi ihmetellyt asiaa. Todennäköisesti myös miehen vaimo olisi ihmetellyt, miksi mies niin ihanan leppoisan syventyneen ihastuneesti piirittää teinityttöä. Todellisuudessa varmaan vaihdoittekin puhelinnumeroita, perheellä oli tarvetta lapsenvahdille.
  Olen kirjoittanut hyvin vastaavanlaisen tarinan joskus aikanaan päiväkirjaani. Lämmöllä muistelen nuoren tytön vilkasta mielikuvitusta. Olisihan se silloin ollut ihan huippua, kun olisi voinut julkaista tarinan tässä muodossa ja saada satoja kommentteja joita lukea perhoset vatsassa.

  VastaaPoista
 29. joo varmaa mikon vaimo oikee hakkas mikkoa huolella pataan.. tuskin on tollasesta väkivallasta ees kyse, saattaa olla että on ehkä läimässyt poskelle tms. ja voihan olla ettei mitään väkivaltaa ole edes "M:n" kotona :D

  tää alkaa menee enemmän vaa sellasee "dramaattiseen" suuntaan, kun mikkoa hakataan himassa ja se on nii nössö eikä uskalla lähtee pois.

  Voi sinnuu, oot joko keksiny tosi hyvän tarinan tai sit sua vaa viedää tyttörakas

  VastaaPoista
 30. Candy, mä olen vastaillut sun varmaan joka postaukseen ja joihinkin useampaan kertaan.. silti musta tuntuu, että sä et koskaan kommentoi juuri mun kirjoituksia. Se vähän turhauttaa mua.. mä seuraan tätä blogia juuri sillä innolla, että saisin kommentoida mieluiten vastavuoroisesti! Niin ja mun kirjoitukset on ollut ihan asialinjalla kokoajan.

  VastaaPoista
 31. Oletko koskaan miettinyt sitä, että JOS Mikko jättäisikin vaimonsa niin hän tuskin tulisi näkemään lapsiaan enää. Vaimo todennäköisesti käyttäisi hyväkseen huoltajuuskiistassa sitä, että miehensä on seksuaalisesti hyväksikäyttänyt lasta, sinua. KUKAAN ei ole niin tyhmä, että asettaa omien lastensa edelle sinut. Saatika kun Mikko tulee saamaan rikosrekisteriin merkinnän hyväksikäytöstä. Ei auta vaikka olisit jo täysi-ikäinen, tuo rikos ei vanhene ihan heti! Mutta tsemppiä valitsemallesi tielle.

  VastaaPoista
 32. Toivon, ettet polts näppejäs. Olet niin nuori ja vielä niin naiivi tyttönen, ettet pysty näkemään koko kuviota. Teillä on menossa klassinen tilanne. Mies kaipaa seikkailua ja etsii toisen naisen, mutta tosia asiassa jokainen mies valitsee vaimon loppuiäkseen ja rakastaa tätä seikkailuistaan huolimatta.
  Ei ne miehet halua jättää vaimojaan ikinä. Vaimon kanssa kasvetaan yhteen eikä se rakkaus noin vain kuole.

  Toivottavasti sinä pystyt tyytymään siihen, että olet vain hupia.

  VastaaPoista
 33. Olen blogiasi lukiessani miettinyt aivan samaa kuin 30.12 klo 4.50 kommentoinut ano. Vaikka rakkautta kuinka riittäisi, olette valinneet todella vaikean tien. Vaikka Mikko jättäisi vaimonsa, joutuisitte silti luultavasti tapailemaan vielä pitkään salassa, sillä luultavasti suhteenne kiinnostaisi virkavaltaakin hyväksikäyttötapauksena. (Jos vanhempasi eivät puuttuisikaan asiaan, niin luulen, että Mikon vaimo saisi tästä hyvän aseen avioerokiistoihin.) Se ettet ole enää "sakkolihaa" ei lohduta, sillä ikäeronne on niin huomattava, että luultavasti hyväksikäytön tunnusmerkit täyttyisivät joka tapauksessa.

  Voimia ja jaksamista, kävi teille ja suhteellenne sitten mitä tahansa.

  VastaaPoista
 34. Tiedän että saat paljon negatiivista kommenttia, etkä halua sitä kuulla, rakastuneena sitä näkee vaaleanpunaista, luulempa että suuremmalla osalla on kokemusta.. Tajuat kaiken myöhemmin..
  Mutta haluan kertoa tarina, vaikkei se sinua hätkähdytä..
  Seurustelin ihanan miehen kanssa parikymppisestä asti, oltiin yhdessä 7 vuotta ennenkuin esikoisemme syntyi, siinä luulee tosissaan tuntevansa toisen.. Sen jälkeen olimme naimisissa 6vuotta jona syntyi kolme muuta lasta.. Sen kuuden vuoden jälkeen paljastui, että tämä "ihana, turvallinen, rakas, joka-ei-tekisi-ikinä-mitään-pahaa" - ihminen on ollut salasuhteessa kolmen eri naisen kanssa, nuoria hekin kaikki.. Ensin oli yksi parikymppinen jonka kanssa jäi kiinni, muut ilmestyi myöhemmin. Oli siinä miehellä soppa kun me erosimme, ja hän jäi kaikille naisillensa kiinni pettämisestä ja valehtelusta. Olen kyyninen mutta jos pettää kerran, pettää myös useemmin. Ja mieheni oli luvannut tällä tytölle, että jättää minut "kun siihen on hyvä syy ja oikea hetki". Tosiasissa hän ei koskaa ollut jättämässä minua, tai lapsiaan. Me olimme perhe ja hänelle tuvapaikka, koti. Miksi riskeerata sitä?

  Mieti joskus miltä susta tuntuisi jos sinulle selviäisi, että "mikko" on pettänyt sinua ja valehdellut päin naamaa!
  Ja neuvo, kun olette "seurustelleet" pari vuotta, eikä "mikko" ole vieläkään jättänyt vaimoaa niin se ei sitä koskaan jätäkkään, sen lupaan sulle :)

  VastaaPoista
 35. minkä takia mikko ei jätä vaimoaan, jos kerran hän on rakastanut sinuun? ja heillä menee muutenkin huonosti? miksi? hän on kyllä mielestäni aika pelkuri! ei oo miestä tekemään päätöstä, SÄÄLITTÄVÄÄ pyörittää samalla perhettä ja salasuhdetta!

  VastaaPoista
 36. "Vaimo todennäköisesti käyttäisi hyväkseen huoltajuuskiistassa sitä, että miehensä on seksuaalisesti hyväksikäyttänyt lasta, sinua. KUKAAN ei ole niin tyhmä, että asettaa omien lastensa edelle sinut. Saatika kun Mikko tulee saamaan rikosrekisteriin merkinnän hyväksikäytöstä. Ei auta vaikka olisit jo täysi-ikäinen, tuo rikos ei vanhene ihan heti!"

  hyväksikäyttänyt lasta? mikä rikos? suomessahan suojaikäraja on 16v. ja tietääkseni kirjottaja on koko suhteen ajan ollu vähintää sen ikäne et kerrotkos et mikä osa tossa on vastoin lakia?

  VastaaPoista
 37. voi sinua raukkaa...

  VastaaPoista
 38. ''Ja ne jotka ovat sitä mieltä, että Mikko on nössö kun ei antanut vaimolleen takaisin, niin sanompa vaan että hyvä vaan että on "nössö". Onnea teille, joille on normaalia käydä rakkaaseen käsiksi ja pahoinpidellä puolin sekä toisin. Ei käy kateeksi.
  Mun ei tarvitse onneks pelätä, että Mikko koskaan satuttaisi mua.''

  haha ite tarkotin kyl lähin sit et kui se anto jonku akkaparan hakata sitä =D kui se ei vaik lähteny samantien menee XDDDDDDDD

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3