lauantai 10. joulukuuta 2011

Hyviä uutisia!

Pahoittelen tätä mun kirjoitusinnostusta, mutta tämä blogi saa toimia mulle myös eräänlaisena päiväkirjana.
Uskon, ettei suurinosa teistä lukijoista tiedä, minkälaista on salailla näin isoa asiaa ja miten vapauttavalta tuntuu, että siitä pääsee puhumaan tavalla tai toisella. Mun tavallani siis kirjoittaa :)

Mikko soitti mulle äsken nopeasti ja kertoi, että sillä on mulle joku todella mukava yllätys. Suostui paljastamaan vain, että mun on varattava koko ensi viikonloppu meille kahdelle.
Hihihh, tälläiset sopii aina mulle! ;)

Olemme tehneet Mikon kanssa pari pientä reissua ympäri Suomea. Omille vanhemmilleni sanon, että menen tapaamaan eri puolilla Suomea asuvia ystäviäni. Heille se on ok, olen aina saanut vapauden mennä miten haluan, sillä olen pysynyt hyvin pois vaikeuksista - toisin kuin kaksi vuotta vanhempi veljeni.

No, nyt kai en voi muuta kun keksiä jotain tekemistä tälle viikonlopulle ja laskea tunteja seuraavaan tapaamisen Mikon kanssa. Hyvät viikonloput kaikille :)

50 kommenttia:

 1. Minkälainen seksielämä teillä on Mikon kanssa?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, en tiedä miksi ketään kiinnostaa seksielämämme, mutta sen verran voin kertoa, että aivan mahtava! Mikon vanhempi ikä ja kokemus kyllä tulee siinä mainiosti esille, hän on aivan mahtava sängyssä ;P Ja keittiön pöydällä..sohvalla..saunassa. Kaikkialla!

  VastaaPoista
 3. Mielenkiinnosta kysyn, että missä te kaksi sitten tapaatte aina toisianne tuskimpa sun luona kerta asut porukoilla ja tuskin Mikon luona?

  VastaaPoista
 4. Oot petturin lisäks seksihullu :DDDD mainiota
  ps. onnee veljelles, hyvin menee....
  vanhempas ei taida välittää teistä lapsista ollenkaan

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, milloin missäkin. Mikon luonakin olemme tavanneet aika monta kertaa vaimon ollessa lasten kanssa mummolassa, eli vaimon vanhempien luona.
  Hotelleissa ja muutaman kerran myös minun luonani kun meillä ei ole ketään kotona :)

  Nämä ovat vain järjestelykymyksiä, kyllä aina jostain paikka löytyy kun tarpeeksi miettii. Vaikka tosin on aikoja, jolloin emme voi tavata kun pikaisesti jossain tyyliin lenkkipolulla :D Mutta ei se mitään, pääasia että voimme kuitenkin tavata ja olla yhdessä.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, no huh huh, nyt menit jo liian pitkälle!! Miten mun vanhemmat tähän mitenkään liittyy?! Mä mainitsin, että ne luottaa muhun niin paljon, ettei kysele mun menemistä paljoa, eli voin tavata Mikkoa ihan rauhassa ja lähteä sen kanssa pieniin reissuihin ilman että vanhempani yrittäisivät estää menemisiäni.

  Ja veljelläni menee NYT todella hyvin, hän oli vain hankala minun ikäisenä ja nuorempana, siinä meidän ero. Hän joutui hankaluuksiin, minä en.

  Ja parempia vanhempia saa ettiä, kun mun isi ja äiti <3 Ne on maailman parhaimmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susta on tainnu tulla todella taitava valehtelija, kun vanhempasi eivät kyseenalaista menojasi tai muitakaan satujasi.

   Poista
 7. Tätä on varmaan kysytty, mutta miksi ihmeessä salasuhde? Tehän olette kuin luodut toisillenne, kaikin tavoin. En ymmärrä, miksi ette muuta yhteen asumaan ja lopeta salailua, näytä onneanne kaikille. Saisitte olla yhdessä joka hetki eikä elämäsi olis tuollaista hetkien keräämistä.

  Toivotan sinulle ja Mikolle onnea koko sydämestäni. Jättäköön Mikko vaimonsa ja eläkööt sinun kanssasi, aidosti, häpeilemättä, salailematta. Noin suuri rakkaus ei ansaitse nykyistä sinun tunteittesi salaamista.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, Kiitos onnentoivotuksista :) Eiköhän meidän rakkaus vielä pääse kukoistamaan ilman salailua joku kaunis päivä.

  VastaaPoista
 9. Hirveet selitykset siitä kuinka veljelläs menee nyt hyvin ja sulla on maailman parhaat isi ja äiskä. Selityksen makua sanon mä. Ne ei varmaan oikeesti välitä susta paskaakaan ja veliki varmaan pahoinpitelee sua. Sit susta on tullu tollanen nolo hulttio joka pistää menemään.

  VastaaPoista
 10. Kiitos onnentoivotuksista :)


  ---> LOL. Etkö huomaa sarkasmia? :D Typerä ämmä.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi, Oikeesti mieti mitä kirjoittelet. Mun veli ja vanhemmat ei liity tähän milläänlailla. Se, että sä tulet kirjoittelemaan tänne tollasia, on naurettavuuden ja säälittävyyden huippu.

  Sä taidat olla aika katkera tyyppi, onko poikaystäväs pettänyt ja jättäny sut joskus? ;)

  Anonymmi, Huomasin kyllä, ja kirjoitin samalla tyylillä takaisin. Olisiko pitänyt vastata "Mitä vittuuuhh sä tuut aukoo päätäshh??!?!"

  VastaaPoista
 12. Ahahahahaha... :-D

  Sulla on varmaan aivan vitun hauskaa ku luet sun trollauksesta provosoituneita kommentteja :')

  VastaaPoista
 13. Sanot ekaksi, ettet tahdo paljastaa mitään turhia yksityiskohtia, mutta sitten kerrot kuitenkin sun veljen ongelmista sun ikäsenä,siitä että se on sua pari vuotta vanhempi, kaverin tarkan kommentin siitä miten sun pitäis hankkia poikaystävä... ;)

  VastaaPoista
 14. Anonyymi, Ei mulla ole tarvetta trollata. Kuitenkin kieltämättä naurahdan joistakin kommenteista ääneen, aikamoista settiä jotkut viitsivät ja jaksavat kirjoittaa :D Ihan viihdyttäviä osa, osa sitten taas herättää kysymyksiä, että kirjotteleeko mulle jotkut mielenterveyspotilaat, vai mitkä? Jotain kuitenkin omassa elämässä pahasti pielessä osalla kommentoijista :)

  VastaaPoista
 15. Anonyymi, Joo, myönnän että mun teksti on lähtenyt rönsyilemään aika pahasti eikä alunperin "en paljasta mitään aiheeseen kuulumatonta"-tarkoitus ole pitänyt kunnolla. Mutta, en aio paljastaa mitään sellaista jonka avulla joku minut tai Mikon tunnistaisi. Kukaan tuskin tunnistaa veljeäni sen vähän perusteella mitä olen hänestä kirjoittanut, samoin myöskään tuon kaverini kommentin perusteella :) Ei mua ainakaan vielä huoleta, pitää kuitenkin olla jatkossa tarkempi siitä mitä kirjoittaa.

  VastaaPoista
 16. Huomasin kyllä, ja kirjoitin samalla tyylillä takaisin.

  --> Etpä tainnut huomata ja nyt sua vituttaa.

  VastaaPoista
 17. Anonyymi, no itseasiassa ei vituta yhtään :) Päinvastoin huvittaa se, miten sulla on tylsä elämä kun kulutat aikaas tälläiseen kinaamiseen.

  Onko sulla huono olla? Pettikö poikaystävä? Voi sua raasua :(

  VastaaPoista
 18. Pettikö poikaystävä? Voi sua raasua.

  ---> Et itse toki ole nyt säälittävä? :D LOL.

  VastaaPoista
 19. Sun suhtautuminen saa sut vaikuttamaan trollilta. Mut joka tapauksessa, hyvin ei voi päättyä.

  VastaaPoista
 20. Anonyymi, Jaa, no mua ei kyllä edes suoraan sanottuna kiinnosta uskooko ihmiset mun kirjoituksiin vai ei, onneksi kuitenkin itse tiedän miten asiat ovat ja voin niistä kirjoittaa tänne, pois pelkästään päänsisältä pyörimästä :)

  VastaaPoista
 21. En yhtään ihmettelis, jos oot se sama muija demistä joka hehkutti Andyaan, et kuinka rakastunu se on siihen. Oot vaan keksiny uuden juonen.

  VastaaPoista
 22. Anonyymi, Hahahah Andya? :D En tiedä mistä puhut, mutta en kyllä ole. Mä keskityn hehkuttamaan Mikkoa :) Ollaanhan me oltu kohta jo vuosi yhdessä.

  VastaaPoista
 23. Teidän suhde kuulostaa todella jännittävältä ja toivotan todella paljon onnea ja menestystä tässä salasuhteessä joka olis joskus suhde ilman mitään salailua ;P

  VastaaPoista
 24. Jos sulla kerta on niin ihanat vanhemmat, miksi et kerro heille Mikosta?

  VastaaPoista
 25. En ota millään tavalla kantaa tilanteen todellisuuteen, eikä tarkoitus ole loukata. Haluan vain todeta, että jos tilanteet ovat oikeat ja joku lähipiiriin kuuluva (tai tapahtumien keskipisteessä oleva) sattuisi jostain syystä lukemaan blogia, ei tunnistaminen olisi todennäköisesti kovinkaan vaikeaa.

  VastaaPoista
 26. Ihanaa rakas että jaat tarinamme!

  t. Mikko

  VastaaPoista
 27. Menee kyllä oikeesti tosi törkeeks nää joidenkin anonyymien kommentit. Miksi ne käyttää aikaansa siihen, että käyvät haukkumassa sua täällä? Jokaisella tietenkin oma mielipide, mutta tommonen menee jo oikeesti liian pitkälle. Kukaan näistä ei tiedä, millanen sä oikeesti oot. Miks jotkut vetää sun perheen ja sen asiat tähän mukaan? Saisivat mun puolesta suksia vittuun täältä sua ja toimintaas haukkumasta.

  VastaaPoista
 28. Tilanteesi on varmasti hankala... jaksamisia sinulle! :) Ja muille ei ole milestäni oiketutta arvostella ja moittia eihän ole kysymyksessä teijän elämästä vai onko?

  VastaaPoista
 29. ei tämmönen voi olla ees totta!! Liikkuuko sun päässäs yhtään mitään?

  VastaaPoista
 30. Jos suhteessanne ei ole mitään pahaa ja mies rakastaa sua ja sulla on niin ihanat vanhemmat nii mikset kerro että tapailet tätä Mikkoa? Siksikö, että ne suhtautuisi samalla tavoin kuin jotkut täällä sun kommenttiboksissa?

  VastaaPoista
 31. En tuomitse sua mut sanon että luin sun joka merkinnän täältä ja kommentoinnit. Ja jos ihan kaikkia listattas paperille ranskalaisilla viivoilla niin kyllä sut vois tunnistaa. Täällä käy ilmi sun ikä, se että sulla on veli, asut porukoilla, olit häissä silloin kun tapasin sen Mikon. en nyt muista mikä aika sanoit siitä olevan, ja ennen häitä olit jossai lastentapahtumis sun kaverin ja sit sen muksun kans. Ja sit teet joskus viikonloppureissui Mikon kanssa =olet viikonloppuja poissa ym... noi nyt tuli ekana mieleen. Kyllähän joku sun paremmin tunteva pystyis sut tunnistamaan periaatteessa jos vaan tarkkaan ynnäis kaiken yhteen. En väitä että se olis helppoa, mut kyllä mä esim oman kaverini/ystäväni tunnistaisin jos listaisin kaiken mitä oot kertonut, jos mun tuttu olisit.

  VastaaPoista
 32. Hei!

  Luin kaikki sun kirjotukset ja voin kertoa että tiedän miltä susta tuntuu. Olen itse ollut tuossa tilanteessa aikaisemmin. Tapasin miehen kun olin 19v, eli sua vähän vanhempi. Mies oli tuolloin 34v, naimisissa ja 3 lasta.
  Ymmärrän että sua imartelee vanhemman miehen kiinnostus ja huomio, ja ymmärrän senkin että olet mieltänyt sen miehen vaimon kauheaksi korppikotkaksi (niinkuin itse taisit sanoa). Toivottavasti kuitenkin ymmärrät että kaikilla tarinoilla on kaksi puolta, ja tämän "Mikon" tarinat ei välttämättä ole ihan totta. Se kun valehtelee vaimolleen (tai pimittää asioita) niin miksi se ei tekis sitä samaa sulle?
  Oletko miettinyt että jos teistä joskus tulee jotain niin että "Mikko" pysyy sulle uskollisena? Miksi "Mikko" ei pettäisi sua samallalailla kun nyt vaimoansa pettää? Kerro miltä tuntuu jakaa se "Mikko" sen vaimonsa kanssa? Oletko koskaan ajatellut että se suutelee vaimoansa ennenkuin tapaatte? Miltä se tuntuu kun "Mikko" ensin panee vaimoaan ja sitten sua seuraavaksi? Ja älä nyt vaan usko ettei se vaimoonsa koskekkaan :) En halua loukata sua tai aiheuttaa tarpeetonta pahaa mieltä, kuten sanottu, niin olen ollut samassa tilanteessa mutta silloin ei tullut mietittyä kyllä järjellä yhtään, ei vaikka kaveritkin kuinka sanoivat että miten järjetöntä se kaikki oli. Pidin ne ruusunpunaiset lasit päässä väkisin :)
  Mekin itseasiassa jopa muutettiin yhteen yhdessa vaiheessa (he olivat asumuserossa), mutta silti se meidän suhde oli vaimolta salassa. Siihen asuntoon meillä oli vain tilapäinen vuokrasopimus, ja hain samalla toista asuntoa jonka sitten sainkin. Mies ei kuitenkaan muuttanut kanssani, enkä silloin sitä halunnutkaan, vaan toiseen vuokra-asuntoon ja sieltä sitten pikkuhiljaa takaisin vaimon helmoihin. Selitti mulle ummet ja lammet ja kaikki tekosyyt. Kuinka vaimo uhkailee lapsilla, että hakee yksinhuoltajuuden ja ei anna miehen ikinä nähdä lapsia. Ja että miehen pitää tehdä niinkuin vaimo sanoo, ja vaimo on ihan vaan hirviö. No, niinkuin arvata saattaa, eihän se niin ollut. Mies vaan valehteli, minulle sekä vaimolle. Jaksoin katsoa tuota soutua ja huopausta ihan liian kauan. Mies ei ikinä valinnut minun tai vaimon välillä, vaikka niin pyysinkin. Lopulta sanoin että kaikki on loppu. Mies itki perääni vuoden. Mutta ei se ikinä mua rakastanut. Ei se tiedä mitä rakkaus on.
  Toisaalta ymmärrän että miksi sanoit että sä et tee mitään pahaa, koska ethän sä edes ketään petä. Siinä olet oikeassa että ethän sinä petä sun kumppania, vaan "Mikko" se tässä pettää. Huomaa kuitenkin että sinä hyväksyt pettämisen, ja olet tehnyt ratkaisun olemalla naimisissa olevan miehen kanssa. Mahdollistat pettämisen, ja olet ihan kyllä vastuussa omista tekemisistäsi. Jos sua ei olisi niin "Mikko" saattaisi pettää vaimoaan ihan jonkun toisen kanssa, siinä vaiheessa sä et olisi osasyyllinen. Mutta niin kauan kun olet toinen nainen tai kolmas pyörä niin kyllä olet osasyyllinen. Siitä on ihan turha kiemurrella mihinkään.

  Miksi halusin kirjottaa sulle? Sen takia että tulet luultavasti takkiisi samaan ja ehkä olet fiksumpi kuin mitä itse olin ja ymmärrät aikasemmin (ainakin toivon näin) että sä ansaitset parempaa kun jonkun muun jämät. Koska jämiä sä nyt saat. Varastettua aikaa.

  Mä toivon sulle kaikkea hyvää sun elämään. Maailmassa on vielä kunnollisia ja vapaita miehiä :)

  VastaaPoista
 33. oliks toi oikee mikko joka tos sano ton vai joku ihku trolli :-------O

  VastaaPoista
 34. Miten tähän nyt kirjoittaisi.. Olen itse melko samanlaisessa tilanteessa, tosin kaikki on vielä ihastumisen asteella ja veikkaisin, että tähän ne jääkin(tuon toisen osapuolen taholta). Kirjotat suurinpiirtein kaikesta siitä elämästä, josta olen vaan saanut haaveilla(ja haaveeksi jääkin). Tuo Anonyymi, joka kirjotti tuon pitkän ja fiksun tekstin. Olen hänen kanssaan samoilla linjoilla. Itsekin tuskailen ajatuksen kanssa että tuolla toisella osapuolella on todellakin rinnallaan sellainen ihminen, jota hän ilmeisestikin rakastaa ja itse olen sellainen hyvän päivän varalle jätetty. Joskus herää se mustasukkaisuus siitä toisesta ihmisestä mutta kuitenkin, hänellä on oma elämä ja minulla oma.. En siis tarkoita, etteikö tämä sinun Mikkosi sinusta välittäisi, nämä ovat vain minun, yksin minun kokemuksiani(ikäviä sellaisia mutta en tiedä miten liikkua eteenpäinkään).

  Toivon sulle tosiaankin kaikkea hyvää! :)

  VastaaPoista
 35. Voi vittu sun kanssas.
  Hanki hoitoa, ihan oikeasti!

  Tämä on pikkupillun perään, ja varmaan jättää sut ja vaihtaa nuorempaan muutaman vuoden päästä, kun pillus on löysäksruttanaks nussittu.

  ja ei, en ole katkera, asun mieheni kanssa omakotitalossa ja meillä on yhteinen lapsi.
  (Eli sitä todellista rakkautta, mitä et tule koskaan kokemaan.)

  VastaaPoista
 36. jäi kiinnostamaan teidän yhteinen viikonloppu, miten teillä on tähän asti menny ja mitä olette tehneet? :)

  VastaaPoista
 37. komppaan anonyymi 10.26 ! oikein osuvasti sanottu kaikki. äläkä nyt tule kommentoimaan "mutta meidän suhde on erilainen, tunnen oikeesti Mikon ja se oikeesti rakastaa mua!!!!" se on just sitä sinisilmäsyyttä, mihin lankeaa kun rakastuu. voi sua tyttöä, nauti kun vielä voit, mutta sanon vaan että toi ei pääty hyvin. ei vaan pääty.

  VastaaPoista
 38. voi helvetti, nuuub et voi kertoo porukoilles LOL

  VastaaPoista
 39. mikä tätä anonyymiä vaivaa? o:: ite oon ollu vähän samantyyppises tilanteessa. se on vaikeeta, mut vaikutat onnelliselta sen kanssa ja toivotan teille onnea ja menestystä(8 ehkä tää vaimo-ongelma ratkee vielä joskus ( =

  +tykkään sun blogist rupeen lukemaa ! (Y)

  VastaaPoista
 40. Voi vittu !!! :D ihan kiva blogi jne.. Mutta toi älytön trollaus vois loppuu :DDD, ärsyttävää kun kokoajan pitää haukkua jotain tuntematonta teiniä. voisitteko siirtyä ystävällisesti vanavedessäni suomi24:n keskustelu palstoille haukkumaan teinejä, siellä niitäon paljon enemmän <3

  VastaaPoista
 41. Anonyymi kirjoitti...

  Voi vittu sun kanssas.
  Hanki hoitoa, ihan oikeasti!

  Tämä on pikkupillun perään, ja varmaan jättää sut ja vaihtaa nuorempaan muutaman vuoden päästä, kun pillus on löysäksruttanaks nussittu.

  ja ei, en ole katkera, asun mieheni kanssa omakotitalossa ja meillä on yhteinen lapsi.
  (Eli sitä todellista rakkautta, mitä et tule koskaan kokemaan.)
  10. joulukuuta 2011 12.43

  Voiko tulla noin lapsellista tekstiä keltään, kellä on mies ja lapsi, ja joka kokee todellista rakkautta. Taidat olla itse vain joku hyvin nuori huomionhakuinen ipana, tai mikä lie vanhapiika, jolle on käynyt juuri noin "Tämä on pikkupillun perään, ja varmaan jättää sut ja vaihtaa nuorempaan muutaman vuoden päästä, kun pillus on löysäksruttanaks nussittu."

  Hohhoijaa teitä lapsia.

  Ja sulle tsemiä, kyllä ne asiat siitä ajan kanssa lähtee, ja sä saat elämäsi Mikon kanssa tai ilman kuntoon!

  VastaaPoista
 42. Anonyymi kirjoitti...
  Ihanaa rakas että jaat tarinamme!

  t. Mikko


  Eiköhän yli 30-vuotias osaa käyttää pilkkua ? :D naurettavaa tälläset trollaukset :)

  VastaaPoista
 43. Mulla on ollut joskus suhde avoliitossa olleen miehen kanssa sekä avioliitossa olleeseen mieheen.Mies oli mun kanssa samassa työpaikassa,kuten hänen avovaimonsakkin.Tunsin molemmat...en tiedä miten se vaan meni niin että ajauduttiin miehen kanssa suhteeseen.itse olin sinkkuna joten en ollut tilivelvollinen kenellekkään.En kokenut itseäni syylliseksi mihinkään.Mieshän sne päätöksen teki että halusi luokseni tulla.He kyllä erosivat myöhemmin mutta minä en silloin enää ollut kuvioissa. Tämä avioliitossa elänyt mies,perheellinenkin vielä,teki itse minuun tuttavuutta.Hän halusi tulla luokseni,olla minun kanssa,hän välitti minusta.Me kävimme kyllä julkisilla paikoilla ja hän saattoi yhtäkkiä suudella kaikkien nähden tai ottaa kädestä kiinni kun kuljimme jossain.Hän oli myös onneton avioliitossaan.Ymmärrän sinua Candy,kuinka raskasta on olla se toinen nainen,mutta usko minua,vielä tulee se päivä kun löydät sinkkuna tallaavan ihanuuden ja rakastut.Asetut aloillesi ja toivot ettei koskaan ikinä sitä toista naista tule sinun miehellesi.Itse elän avoliitossa tällä hetkellä.Nuo suhteet ovat menneisyyttä.Mutta en tunne minkäänlaista huonoa omaatuntoa.Se oli niiden miesten valinta.Minua siitä ei voi syyttää vaikka heidän puolisoistaan tiesinkin.Eihän se minun vikani ollut että he halusivat viettää aikaansa minun kanssani.Joten ihmiset,antakaa Candyn kokea tämä osio elämässään.Antakaa hänen nauttia tämänhetkisestä onnestaan.Älkää tuomitko.

  VastaaPoista
 44. et tiedäkkään miten paljon mä toivon että sulle käy samoin kun itelläs on lapsia ja aviomies :) saat maistaa omaa lääkettä. mutta älä huoli, sä tuut maistaa sitä jo aikasemmin kun tiedätkään.

  VastaaPoista
 45. Hmm.. luin, ett ootte ajatellu jo tulevaisuuttanne? et sä tulisit toimeen sen mikon lapsien kans ja yms. ootko ajatellu ikinä minkälaise helvetin sun myöntyminen tähän pettämiseen on aiheuttanut? helvetin pahimman niille lapsiraukoille. tiedän et ne tulee vielä vihaamaan sua jos niide vanhempien liitto menee . Itse kokemuksesta tiedän. mäkin vihaan mun isäpuolta ja se tietää sen.. mun velipuoli sittaas ei tykkää muka yhtmää mun äidist no se o niitte juttu mut kuitenki sä pilaat täsä nyt omaa elämääs ja mikä mua eniten surettaa niin niiden lapsien! en tiedä tai tunne ketään jolla ois niin kylmää sydäntä tollasee touhuu. ja mun isän elämä on vast nykyää parempi ku se o uudestaa naimisis mut oli se kauheet nähdä sekin maass.. ja en arvosta niin paljoo omaa äitiäni enää ku iskää pettämää rupes -.- et toivon et sanot mikolle et jos mikko muka ajattelee ennenkaikkee lapsiaaa ni rupee uskolliseks VAIMoLLEEN .. ooon pahoillaa ku oon ilkee nyt ja kaikkea hyvää peräänny nainen enne ku sun elämäs oon pilalla :)

  VastaaPoista
 46. kuolen näille jotka kommentoi tänne ''vanhempasi ovat varmasti huonosti sinut kasvattaneet,kun olet rakastamaan oppinut'' :D

  tääl on kyl kaikki jo sanottu,moraalisaarnat, tiedätkö varmasti mitä olet tekemässä-puheet, haukkumiset...joten tyydyn vain seuraamaan blogiasi ja hajoilee näille 15wee muka moraalisille-ihkulissuille ja 13v es jonneille joilla ei oo muuta elämää ku haukkuu täällä :''D

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3