maanantai 19. joulukuuta 2011

Mulle riitti

Estin kommentoinnin kaikilta :) Ei mun tarvitse lukea huorittelua ja kaikkea muuta paskaa. En mä oo sitä ansainnu. Tää on mun elämää ja kirjoitan mun rehellisiä tuntemuksia tänne ylös, ja saan siitä paskaa niskaa.

Voin kertoa teille kaikille ihmettelijöille, että odottakaas kun elämänne rakkaus tulee eteenne. Ette välitä paskaakaan, vaikka se olis varattu.
Ja teille jotka tulette jeesustelemaan kuinka täydellinen parisuhde teillä on yms shittiä, kuvitellen että mä kiemurtelen täällä kateudesta vihreenä.. Oikeesti mä hymyilen ja myhäilen tyytyväisenä, kun tiedän että TE elätte pinkissä mielikuvitus-maailmassa kuvitellen, että teidän parisuhteiden onni tulee kestämään ikuisesti. Herätys tähän maailmaan, älkää nyt tosissanne luottako siihen, että teidän miehet jaksaisivat teitä rakastaa koko loppuelämän. Katsokaas kun arvon kotirouvat, ruoho on aidan puolella niiiiin paljon vihreämpää ;)

Se nyt vaan sattuu olemaan raaka fakta ja mä olen todellakin oikea ihminen sen asian myös toteamaan. Puolisoihin kyllästytään, rakkaus kuihtuu.

Keskittykää ihmiset omiin elämiinne ja pitäkää huoli parisuhteistanne, ettei miestenne tarvitse lähteä toisen naisen matkaan ja teidän jatkaa toisten naisten arvostelua ja huorittelua. ;)

Mä jatkan tänne kirjoittelua normaaliin tapaan, eipähän tarvitse enää käyttää aikaansa turhiin paskanjauhantakommentteihin :) Pusut ja halit lähetän kuitenkin asiallisten ja tsemppaavien kommentoijien lähettäjille! Tuhannet kiitokset niistä<3

PS: Oon myös imarreltu niistä kommenteista, joita oon saanut onnettomilta ukkomiehiltä, mutta mä oon vaan ja ainoostaan Mikon nainen. Kyllä teille jostain löytyy omat ihanat salarakkaat ;)

41 kommenttia:

 1. heh.. elämäni rakkaus on todellakin tullut eteeni ja kyllä osasin jo silloin välittää oliko varattu vai ei.. myöhemmin tapasimme uudelleen ja hänkin sinkku... jo silloin kyllä todellakin tunsin hänen olevani elämäni rakkaus.. kasva jo!

  VastaaPoista
 2. "Oikeesti mä hymyilen ja myhäilen tyytyväisenä, kun tiedän että TE elätte pinkissä mielikuvitus-maailmassa kuvitellen, että teidän parisuhteiden onni tulee kestämään ikuisesti. Herätys tähän maailmaan, älkää nyt tosissanne luottako siihen, että teidän miehet jaksaisivat teitä rakastaa koko loppuelämän. Katsokaas kun arvon kotirouvat, ruoho on aidan puolella niiiiin paljon vihreämpää ;)"

  Sä olet oikeutettu sanomaan noin? Suosittelen todellakin katsomaan sinne peiliin, ja miettimään vähän sanomisiasi. En ymmärrä miten voit sanoa nuin, eikö mielessäsi käy se, että ehkä teidänkin suhteenne kuihtuu jossakin vaiheessa? Se on katsos lapsi rakas sitä elämää, josta sinä vielä 17-kesäisenä et tiedä yhtikäs mitään.

  Suosittelen lämpimästi miettimään sitäkin vaihtoehtoa, että tienne joskus eroavat. Vaikka eihän niin tietenkään käy, koska "me olemme niin rakastuneita ja meidän suhteemme on aivan erityislaatuinen ja erilainen kuin muilla". Niin varmasti kun jo tulevaisuutenne tiedät, toivoisin todella ettet takertuisi mieheen liiaksi, pudotus maan pinnalle pilvilinnojen hajotessa on nimittäin todella kova.

  VastaaPoista
 3. niin no, oot monnessakin suhteessa väärässä siitä että rakkaus kuihtuis... isovanhemmat ollu 70v naimisissa ja vanhemmat kohta 20, ja tää ei todellakaan oo mikään poikkeustapaus :)

  VastaaPoista
 4. "Herätys tähän maailmaan, älkää nyt tosissanne luottako siihen, että teidän miehet jaksaisivat teitä rakastaa koko loppuelämän. Katsokaas kun arvon kotirouvat, ruoho on aidan puolella niiiiin paljon vihreämpää ;)"

  En ole kotirouva ja seurustelen onnillisesti. Tarkoitatko että heti kun mennään naimisiin rupeaa vihreämpi ruoho kiinnostamaan? Mites sitten kun TE olette OIKEASSA parisuhteessa (tarkoitan nyt tässä että olette vain toistenne kanssa ilman kolmatta osapuolta) niin rupeaako silloinkin parisuhde heti voimaan pahoin koska muut kiinnostaa?

  Ollaan kaikki jooko vaan naiveeja yhdessä, ei ollu kiva kun meidän lukijoiden suhteita rupesit haukkumaan samassa lauseessa missä valitit että me haukutaan sun suhdetta. Jos ei kukaan hauku enää ketään ja eletään ikuisesti onnellisina :)

  VastaaPoista
 5. "Voin kertoa teille kaikille ihmettelijöille, että odottakaas kun elämänne rakkaus tulee eteenne. Ette välitä paskaakaan, vaikka se olis varattu.
  Ja teille jotka tulette jeesustelemaan kuinka täydellinen parisuhde teillä on yms shittiä, kuvitellen että mä kiemurtelen täällä kateudesta vihreenä.. Oikeesti mä hymyilen ja myhäilen tyytyväisenä, kun tiedän että TE elätte pinkissä mielikuvitus-maailmassa kuvitellen, että teidän parisuhteiden onni tulee kestämään ikuisesti. Herätys tähän maailmaan, älkää nyt tosissanne luottako siihen, että teidän miehet jaksaisivat teitä rakastaa koko loppuelämän. Katsokaas kun arvon kotirouvat, ruoho on aidan puolella niiiiin paljon vihreämpää ;)

  Se nyt vaan sattuu olemaan raaka fakta ja mä olen todellakin oikea ihminen sen asian myös toteamaan. Puolisoihin kyllästytään, rakkaus kuihtuu."


  anteeks munkin on pakko lainata sun tekstiä ja päästä olemaan niin ärsyttävän näsäviisas että oksat pois, mutta etkös sääkin joskus tulevaisuudessa tuu olemaan (Mikon) puoliso ? kyllästytäänkö suhunkin ? sori oon pilkunnussija ja oli pakko kommata näin vaikka en oikeesti haluis olla ilkee

  VastaaPoista
 6. ^ En tarkoittanutkaan että _aina_ jokatapauksessa tulee käymään niin, mutta muistutin vain, että ne jotka tulee jeesustelemaan, ettette voi koskaan tietää milloin puolisonne kyllästyy :)

  Eihän se tietenkään ole toivottavaa, mutta se on faktaa. Voi niin munkin kohdalla käydä, mistäs sitä tietää. Ihmisluonne on tutkimaton joiltain osin.. Eläimiähän me vaan ollaan vietteinemme ja tarpeinemme :D

  VastaaPoista
 7. "TE elätte pinkissä mielikuvitus-maailmassa kuvitellen, että teidän parisuhteiden onni tulee kestämään ikuisesti. Herätys tähän maailmaan"

  Haloo, kuka puhuu? 17-vuotias pikkuteini joka todella uskoo, että 30-vuotias naimisissa oleva mies on RAKASTUNUT häneen. :D Huoh. Kasva aikuiseksi. Sä et tiedä mitään oikeasta parisuhteesta. Et mitään.

  VastaaPoista
 8. ^ En mä mitään luule vaan tiedän :) Enköhän mä itse tiedä paremmin mitä mun ja Mikon välillä on. Kasvan tässä just parhaillaan aikuiseksi ja aikuisen miehen kanssa seurustelu nopeuttaa sitä kokoajan väistämättä.

  Kuka sä oot määrittämään mikä on oikea parisuhde? - ET KUKAAN.
  Mä elän kokoajan oikeassa parisuhteessa onnellisen.

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppo on kyllä määritellä mitä oikea parisuhde EI ole; oikea parisuhde ei ole sitä että toinen osapuoli elää kaksoiselämää. Kai ymmärrät että sinä nautit vain hyvistä hetkistä tämän miehen kanssa? Vaimonsa kanssa hän jakaa vastuun lapsista ja taloudesta, asioista mihin he ovat yhdessä sitoutuneet. Niistä asioista sinä et voi 17 vuotiaana tietää mitään, joten et totisesti ole oikea ihminen täällä paasaamaan kuinka parisuhteissa kyllästytään, kun omassasi on vain yksi ulottuvuus. En ota siihen kantaa onko suhteenne oikein vai väärin, rakastuneena kun kaikki tuntuu oikealta ja loksahtaa kohdalleen, ei järki ja moraali ole enää ykkösenä. Mutta vaikka kuinka yrität todistaa olevasi kypsä, ja varmasti ikäiseksesi oletkin, ei se aina ihan välity, koska sinulta puuttuu kaikki kokemus itsenäisesti asuvan, työssä käyvän (perheellisen) ihmisen elämästä vastuineen ja sitoumuksineen. Vaikka olisit kuinka fiksu ja kypsä, et voi yksinkertaisesti ymmärtää sitä ihan oikeaa, KAHDEN aikuisen ihmisen arkea ja yhteiseloa. Parisuhde on ihana asia, mutta se on paljon muutakin kuin kivoja pikku "työmatkoja". Ja tämä kommentti ihan kaikella kunnioituksella ja hyvällä.

   Poista
 9. Aivan. Niin voi käydä myös sinulle itsellesi, joten miettisin sinuna kaksi kertaa ennen kuin lähdet tuolla tavalla lyttäämään toisten parisuheet maanrakoon. Toisaalta, miten se sananlasku menee että "pilkka osuu omaan nilkkaan..." Sitä odotellessa ;)

  VastaaPoista
 10. ^ No, iloista odottelun aikaa sulle vain :D Saattaa tulla aika tylsää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais nyt se pilkka iskee sinne omaan nilkkaan, oot jo tehny abortin ja mitä kaikkea. Aika paskasti sulla ilmeisesti menee. Hähäh!

   Poista
 11. Hmm. Aika hassua, kuinka kerrot meille muille että parisuhteemme tulee päättymään kun miestä ei enää kiinnosta, ja kun hän siirtyy nuorempaan muijaan. Onko mielessäsi käynyt, että sama voi käydä myös sinulle? Kerroit aikasemmin, kuinka olette miettineet Mikon kanssa tulevaisuuttanne hyvinkin pitkälle. Mitä siihen kuuluu - ehkä naimisiinmeno, muutto yhteen, perheen perustaminen? Arki on kuitenkin aina arkea, ja entä sitten kun tavallistakin tavallisempi perhearki ei enää kelpaa jommalle kummalle teistä? Miekkonen on jo kerran lähtenyt nuoremman muijan perään, mikä estää häntä tekemästä samaa uudemman kerran? Tai entä jos sinä satutkin vuosien päästä tapaamaan jonkun paljon Mikkoa kiinnostavamman persoonan, miten luulet teille sitten käyvän?

  VastaaPoista
 12. Ei kaikki "elämänsä rakkauteen" törmätessä unohda moraaliaan.

  VastaaPoista
 13. "Ja teille jotka tulette jeesustelemaan kuinka täydellinen parisuhde teillä on yms shittiä, kuvitellen että mä kiemurtelen täällä kateudesta vihreenä.. Oikeesti mä hymyilen ja myhäilen tyytyväisenä, kun tiedän että TE elätte pinkissä mielikuvitus-maailmassa kuvitellen, että teidän parisuhteiden onni tulee kestämään ikuisesti. Herätys tähän maailmaan, älkää nyt tosissanne luottako siihen, että teidän miehet jaksaisivat teitä rakastaa koko loppuelämän. Katsokaas kun arvon kotirouvat, ruoho on aidan puolella niiiiin paljon vihreämpää ;)

  Se nyt vaan sattuu olemaan raaka fakta ja mä olen todellakin oikea ihminen sen asian myös toteamaan. Puolisoihin kyllästytään, rakkaus kuihtuu. "

  Tää oli kyllä oikeasti aika törkeästi sanottu. Jokainen parisuhde on erilainen ja vaikka pettäminen onkin nykypäivänä yleistä, ei se tarkoita sitä että jokainen parisuhde päättyisi niin kurjasti. Itse oon seurustellut yli kolme vuotta ja voin aivan rehellisesti sanoa ettei mua kiinnosta pätkän vertaa toiset, ja mies sanoo aivan samaa. Tietysti kolme vuotta on lyhyt aika, mutta epäilen vahvasti että näin tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa. Monilla ihmisillä on vahva käsitys siitä mikä on oikein ja mikä väärin, ja yleensä pettäminen luetaan vääräksi. Jos tahtoo jotain toista, eroaa ja menee sitten nussimaan ketä huvittaa, miksi pitäisi pettää?

  Aiemmin luin blogiasi ilman ennakkoluuloja, silkasta uteliaisuudesta mutta käsitykseni sinusta muuttui tuon kommentin myötä tosi negatiiviseksi. Se, että jotkut lukijat vittuilevat ei mun mielestä oikeuta blogin kirjoittajaa leimaamaan kaikkien lukijoiden suhteita tuhoon tuomituiksi, erityisesti kun kirjoitit siihen sävyyn että oikein nautit siitä kun toisten suhteet päättyvät.

  VastaaPoista
 14. Jos tämä blogi nyt on ylipäätään totta...
  Niin tuo kyynisyys on se hinta minkä sä Candy joudut puuhailuistasi maksamaan. Siis, se että olet menettänyt uskosi parisuhteeseen "miehet kyllästyy ja pettää end of story" -niinkö se todella menee? Sitten joskus, kun oikeasti sitoudut johonkuhun joudut tekemään itsesi kanssa hemmetinmoisen duunin, että saat pystyt luottamaan rakkauteen. Susta on vaarana tulla mustasukkainen, heikkoitsetuntoinen nainen.

  Ja oikeasti, mä tiedän mistä puhun. Olen itse pettänyt parisuhteessa, valehdellut, tapaillut salaa jne. En siksi olekaan mikään ihminen ketään tuomitsemaan. Silloin kuin petin, olin sekaisin ja epätoivoinen ja raukkamainen. Tein väärin, eikä tekojani voi mitenkään puolustella. ...Noitten virheiden takia olen joutunut prosessoimaan itseäni ja parisuhteita ankarimman kautta, olen vihannutu itseäni ja ollut masentunut. Ei tullut halpa hinta pettämiselle.

  VastaaPoista
 15. "Herätys tähän maailmaan, älkää nyt tosissanne luottako siihen, että teidän miehet jaksaisivat teitä rakastaa koko loppuelämän. Katsokaas kun arvon kotirouvat, ruoho on aidan puolella niiiiin paljon vihreämpää ;)

  Se nyt vaan sattuu olemaan raaka fakta ja mä olen todellakin oikea ihminen sen asian myös toteamaan. Puolisoihin kyllästytään, rakkaus kuihtuu. "

  Toivon että iän myötä sinä heräättähän maailmaan, ja ymmärrät että avioliitossa ja perheessä on paljon muustakin kyse kuin siitä että "jaksaako rakastaa" ja siitä että kyllästytäänkö puolisoon. Avioliitossa on kyse kumppanuudesta, yhteisistä vuosista, yhteisistä lapsista, yhteisestä kodista. On paljon ihmisiä jotka eivät muista tätä, ja liian paljon ihmisiö jotka olisivat voineet jättää sanomatta "tahdon", kuten sinun salarakkaasi. Tahtoa avioliitto on, tahtoa rakastaa toista, tahtoa kunnioittaa toista ja avioliittoa, tahtoa olla rehellinen.

  t. Vaimo jonka mielestä sen lisäksi että ruoho on aidan toisella puolella paitsi vihreämpää, siinä kasvaa kauniimpia kukkasia, ja joka ei todellakaan jaksa aina rakastaa, usein myös kyllästyttää.

  VastaaPoista
 16. Nyt naurahdin oikein kunnolla. Oletko sen takia "parisuhteessa" vai sanoisinkos kolmossuhteessa AIKUISENmiehen kanssa, että KASVAISIT nopeammin aikuiseksi? Huh ;) Mikä tarve sulla on kasvaa aikuiseksi noin nopeasti? Tosin, et sä kyllä näytä kasvavan suuntaan jos toiseenkaan.

  Inhottavaa, että olet noin naiivi "kypsä" teini, joka ei oikeasti tiedä suhteista hevonvittua. Noin nuorena jo salarakas, huhheijaa. Onnea ja menestystä loppuelämääsi.

  VastaaPoista
 17. Heti ensimmäiseksi on sanottava tähän alkuun: kiitokset illan nauruista! Vai voitko muka ihan vilpittömästi tosissas sanoa, että on oikein se, että jos on jo suhteessa yhden kanssa, niin voi ihan tosta noin vain suruitta käydä nusaisemassa muita, kun itseään sattuu huvittamaan?

  Vaikka toki tiedän itsekin sen, että puolisoihin kyllästytään jne., mutta oikeuttaako tämä muka pettämistä? Ei todellakaan! Nimittäin, kuten jo sanottua, ensin erotaan entisestä kumppanista, ja vasta sen jälkeen mennään sen toisen mukaan, jos vielä huvittaa.

  Ja on myös niin naurettavaa, miten joku sunlaisesi tyyppi edes kehtaa kertoa tietävänsä jotain parisuhteista, vaikkei oikeasti tiedä niistä yhtään mitään pelehtiessään tuolla jossain niiden muiden miesten kanssa oman parisuhteensa aikana.

  Nimittäin, ei oikea parisuhde todellakaan ole sellainen, että aina silloin, jos oma kumppani alkaa vähän kyllästyttää, voidaan ihan tosta noin vain suruitta ja oman kumppaninsa tunteista välittämättä juosta toisen miehen luo. Hohhoijaa!

  - - -

  Ja sitten tämä:

  "Voin kertoa teille kaikille ihmettelijöille, että odottakaas kun elämänne rakkaus tulee eteenne. Ette välitä paskaakaan, vaikka se olis varattu."

  No, ehkä SUN kohdallas on noin, mutta miksi sä luulet, että muiden kohdalla asia menisi samalla tavalla? Kaikki eivät ole samanlaisia kuin Sinä (onneksi!). Uskon siis, että moni muu itseäsi järkevämpi persoona saattaa kyllä ihan "pikkusen" välittää siitä, jos oma kumppani yhtäkkiä lähteekin toisen tyypin matkaan. Nimittäin jokainen aidosti järkevä ja muiden parisuhteita kunnioittava ihminen osaa kyllä satavarmasti viheltää sen pelin poikki viimeistään siinä vaiheessa kun saa tietoonsa ihastuksensa olevan varattu. Itse kuitenkaan et omalta osaltasi ole näköjään siihen pystynyt ja se on enemmän kuin valitettavaa.

  No, mutta... jos joskus sattuisi käymään niinkin onnellisesti, että lopultakin kasvaisit ihan oikeasti aikuiseksi (siis, todellakin _oikeasti_, etkä siis sen 30-vuotiaan kumppanis kautta), niin luultavasti ehkä sitten alat vähitellen tajuta sitä, että näissä "paskamaisiksi" mieltämissäsi kommenteissa on sittenkin ihan faktapohjaa, ja tajuat myös sen, miten nolo ja naurettava olet nyt ollut.

  VastaaPoista
 18. voisit kyl vähän miettiä mitä kirjottelet:kun tiedän että TE elätte pinkissä mielikuvitus-maailmassa kuvitellen, että teidän parisuhteiden onni tulee kestämään ikuisesti.

  missäs sää sitte elät:D ja ei kaikki miehet oo niin idiootteja ku toi sun mikkos että alkaa salasuhteeseen kumppaniinsa kyllästyttyään.mieti vähän,oikeesti.

  VastaaPoista
 19. oot kyllä melko naurettava ku muitten parisuhteita rupeet haukkumaan. väität ettei muitten parisuhteet kestä niiin todella toivon ettei toi teijän juttu tuu toimimaan.,tuo nyt on vaan tommosta tulella leikkimistä niiinku sanoit ja saattaapi olla että se sun mikkos lemppaa sut ja nopeeta. mietippä sitä. että byebye mikko, sun "suuri rakkautes".

  ja mikähän horatsu sä oot kerta oot seurustellu vaikkei alunalkaen oo kiinnostanukkaa?
  säälin sua ku pitää olla tommonen pelle.
  saat varmaan jotai kicksejä, onnea sulle.
  ja miten muka voisit sen mikkos kans johonki parisuhteeseen ruveta ku jänistät. ei tosta tuu mitäään, muista tää ku saat paskaa niiskaas.

  VastaaPoista
 20. Elämän rakkaus löytyy, ollaan kihloissa ja ei se ruoho ole sen vihreämpää aidan toisellakaan puolella.

  VastaaPoista
 21. Olin bloggaajan puolella aina siihen asti, kunnes huomasin tuon nuoruuden tuoman epävarmuuden.

  "Muiden suhteet kuolee mut me ollaan aina onnellisia" -asenne saattaa jossain vaiheessa kolahtaa kovaa omaan nilkkaan.

  On miehiä, jotka jättävät vaimonsa ja perustavat perheen salarakkaansa kanssa, ja sitten on miehiä jotka vuosia puhuvat, mutteivät lopulta tee mitään.

  Mieti, kauanko jaksat olla tuo toinen nainen, sillä VARMAKSI ET VOI SANOA, että Mikko sinut valitsisi.

  Voit aina toivoa, että suhteenne on erilainen, mutta kuten itse sanoit, kukaan ei voi tietää varmaksi.

  Jos teidän suhteenne ei toimikaan, toivon ettet katkeroidu, vaan löydät vielä joskus itsellesi kunnon parisuhteen... vapaan miehen kanssa :)

  VastaaPoista
 22. Ihmiset jotka sanovat että sinä teet väärin, sinä oot huora ja likanen ja mitä ikinä sanovatkaan, eivät ymmärrä, ettet sinä petä ketään.
  Mies itse avioliittonsa rikkoo, mies tekee väärin vaimoaan ja lapsiaan kohtaan, et sinä.
  Et sinä mennyt mieheltä suhdetta vaatimaan, vaan hän halusi sitä itse.

  "Voin kertoa teille kaikille ihmettelijöille, että odottakaas kun elämänne rakkaus tulee eteenne. Ette välitä paskaakaan, vaikka se olis varattu."

  Ei sinun tarvitse välittääkkään, mutta mieti kumpi on Mikon elämän rakkaus, sinä vai hänen vaimo? Luulen että Mikkokin miettii sitä, jos ei kerta ole vaimoaan vielä pystynyt sinun vuoksi jättämään.

  Sinusta huomaa että olet nuori ja ehkä sinisilmäinen. Ja että olet rakastunut.
  Mutta se sydän joka tässä pelissä särkyy, voi olla myös sinun.

  VastaaPoista
 23. Luin sun blogia aluksi avoimin mielin ja tsemppaavalla asenteella, mutta...

  "Ja teille jotka tulette jeesustelemaan kuinka täydellinen parisuhde teillä on yms shittiä, kuvitellen että mä kiemurtelen täällä kateudesta vihreenä.. Oikeesti mä hymyilen ja myhäilen tyytyväisenä, kun tiedän että TE elätte pinkissä mielikuvitus-maailmassa kuvitellen, että teidän parisuhteiden onni tulee kestämään ikuisesti. Herätys tähän maailmaan, älkää nyt tosissanne luottako siihen, että teidän miehet jaksaisivat teitä rakastaa koko loppuelämän. Katsokaas kun arvon kotirouvat, ruoho on aidan puolella niiiiin paljon vihreämpää ;)

  Se nyt vaan sattuu olemaan raaka fakta ja mä olen todellakin oikea ihminen sen asian myös toteamaan. Puolisoihin kyllästytään, rakkaus kuihtuu. "

  ...tàstà tuli paha mieli :( Itse haluan ainakin uskoa ettà oma parisuhteeni kestàà ikuisesti, eikà mieheni làhde toisen naisen matkaan heti kun ylitàn kolmenkympin rajapyykin.

  Noh, kai kirjoitit noin vaan suutuspàissàs? Ymmàrràn ettà negatiiviset kommentit kiehuttaa..

  VastaaPoista
 24. Meinaatko itse vaihtaa aina miestä kuin kalsareita vuoden välein, ettei ne kyllästy suhun?
  Järjetön ja typerä kirjoitus sinulta! Tuolla ajattelulla eliminoit kestävän rakkauden vain itseltäsi.

  T: Todella paljon elämää ja rakkautta kokenut nainen, vuosikymmeniä sinua vanhempi

  VastaaPoista
 25. Mä todella syvästi toivon, että tää Mikko jättää sut. Hyi vittu sua.

  VastaaPoista
 26. "Ja teille jotka tulette jeesustelemaan kuinka täydellinen parisuhde teillä on yms shittiä, kuvitellen että mä kiemurtelen täällä kateudesta vihreenä.. Oikeesti mä hymyilen ja myhäilen tyytyväisenä, kun tiedän että TE elätte pinkissä mielikuvitus-maailmassa kuvitellen, että teidän parisuhteiden onni tulee kestämään ikuisesti. Herätys tähän maailmaan, älkää nyt tosissanne luottako siihen, että teidän miehet jaksaisivat teitä rakastaa koko loppuelämän. Katsokaas kun arvon kotirouvat, ruoho on aidan puolella niiiiin paljon vihreämpää ;)

  Se nyt vaan sattuu olemaan raaka fakta ja mä olen todellakin oikea ihminen sen asian myös toteamaan. Puolisoihin kyllästytään, rakkaus kuihtuu.

  Keskittykää ihmiset omiin elämiinne ja pitäkää huoli parisuhteistanne, ettei miestenne tarvitse lähteä toisen naisen matkaan ja teidän jatkaa toisten naisten arvostelua ja huorittelua. ;)"

  Aloin seuraamaan tätä sun blogia enkä todellakaan aluks tuominnut tätä mitenkään, ihan vaan sen takia että omasta mielestä tällaset "kolmaspyörä" jutut on TÄYSIN sen parisuhteessa olevan vastuulla, vapaat voi tehdä mitä huvittaa koska ne ei ole tilivelvollisia kenellekkään.
  Mutta, kun sanot että "Puolisoihin kyllästytään ja rakkaus kuihtuu" niin et voi sanoa hymyssä suin etteikö niin voi käydä omalla kohdallas. Tuskin kukaan avioituu ja hankkii lapsia jos tietää jo että rakkaus tulee kuihtumaan, mutta niin vain joskus käy. Turha sun on väittää että niin tulee käymään meille muille kun itselläsi ei oo edes vielä kunnollista parisuhdetta!

  VastaaPoista
 27. ja silti niin kovasti jaksat elää pilvilinnoissas ja hyppiä riemusta että ''mikko osti mulle hajuveden, mä oon niin onnellinen me ollaa yhes 4evö!''

  VastaaPoista
 28. niimpä, älä nyt tosissas luota siihen, että "sun miehes" jaksais sua rakastaa koko loppuelämän.

  VastaaPoista
 29. Rukoilin Jeesusta puolestasi.

  VastaaPoista
 30. toi on kyl niin totta. ei sitä välitä jos elämän rakkaus on varattu. mulla vaan se on varattu nyt. tunsin sen aiemmin. tapailtiin aiemmin. mutta nyt molemmat on uusissa suhteissa. mutta silti tiedän et vielä joskus olen sen henkilön kanssa yhdessä. ja että kukaan tai mikään ei voi meitä erottaa kuin hetkellisesti. elämä on lyhyt aika, toivon että saat olla ihmisen kanssa joka rakastaa sua, ketä sä rakastat. toivon oikeesti että mikko on se mies sulle että se oikeesti rakastaa sua, kuten mä tiedän että mua rakastetaan, monelta taholta. välillä pitäis vaan muistaa itsekin se että ei olisi jonkun kanssa vaan siksi että olisi joku, vaan siksi että ei pysty olemaan ilman sitä jotakuta. koska tää elämä on liian lyhyt valehteluun, itsensä pettämiseen.

  VastaaPoista
 31. ". Oikeesti mä hymyilen ja myhäilen tyytyväisenä, kun tiedän että TE elätte pinkissä mielikuvitus-maailmassa kuvitellen, että teidän parisuhteiden onni tulee kestämään ikuisesti. Herätys tähän maailmaan, älkää nyt tosissanne luottako siihen, että teidän miehet jaksaisivat teitä rakastaa koko loppuelämän. Katsokaas kun arvon kotirouvat, ruoho on aidan puolella niiiiin paljon vihreämpää ;)"..Mä luin ihan mielenkiinnolla ja positiivisena sun blogia tähän saakka, mut sit tuli kyllä aika paha mieli :/ Parisuhteesta pitää kyllä pitää kovasti huolta jotta se pysyy hyvänä, mutta kyllä ainakin mun kymmenvuotinen parisuhde on hyvä ja onnellinen enkä elä missään pinkissä mielikuvitusmaailmassa. Siis tuohan on nyt ihan yhtä julmasti sanottu kun vaikka että automaattisesti sä olet vitun itsekäs teinipillu joka rikkoo toisten kodin?! Kun ei sekään totta ole. En tiiä ootko tässä kohtaa kyllästynyt ilkeisiin kommentteihin mut mieti nyt itsekkin hiukan et mitä kirjotat, meillä joillain on ihan oikeasti onnelliset parisuhteet ja joillain ne kestävätkin läpi elämän.

  VastaaPoista
 32. tiedän, että tämä teksti on jo vanha, mutta halusin kommentoida tähän koska olen blogin uusi lukija.

  Sanot tässä, että elämässä ei tule vain ytä parisuhdetta ja ihmiset rakastuu uudestaan toisiin ihmisiin jolloin vanha suhde päättyy tai on jo päättynyt. Niin MIKSI luulet,että tämä on sinun ainoa parisuhde tässä elämässä? Hihkutat onneas ja teidän tulevaisuutta mitä ootte suunnitellut. Sääkin saatat ja mitä varmasti vielä rakastut johonkin muuhunkin jolloin teidän sude päättyy jos ei ole jo päättynyt.

  Terveisin 19v onnellisessa avoliitossa oleva, joka toivoo tämän suhteen kestävan ikuisuuden, mutta tietää, ettei niin välttämättä tapahdu.

  VastaaPoista
 33. Oma parisuhteeni ei ole vain ruusuilla tanssimista. Meillä on viikottain riitoja/kinoja keskenämme. Meidän suhteemme on meinannut kaatua hyvin monta kertaa. Ehkä se on lapsemme tai rakkautemme mikä meitä pitää yhdessä. Me keskustelemme keskenämme kaikesta, mikä mieltä painaa. Minä olen suhteessamme se, joka näyttää närkästyksensä, pettymyksen, kaikki tunteensa hyvin selvästi, toisinkuin tuo mieheni. Olen teini, niinkuin sinäkin ja seurustelen vanhemman miehen kanssa. Olen aina seurustellutkin, kai olen (ainakin omasta mielestä) kypsempi, kuin muut ;) Olen jäänyt koukkuun tähän blogiisi, vaikken olisi uskonut niin käyvän :) Herätät mussa paljon tunteita, välillä aivan älytöntä raivoa ja vihaa, välillä taas varmaan pääsen tätä kautta siihen, mitä itseltä on jääny paitsi. Okei, ikinä en varattua, noin suurella ikäerolla olevaa miestä ehkä ottaisi. Mutta nyt, kun itselläni on lapsi ja asumme avoliitossa mieheni kanssa, niin olen tämän vaimon 'puolella'. En tiedä voiko johkua siitä, että itsellä on lapsia, vai mistä? Me olemme mieheni kanssa usein puhuneet pettämisestä, koska se ei olisi mitenkään tavatonta (,tuntuu että kaikkihan nykyään pettävät.) Olen aina kehottanut olemaan avoin, jos sattuu sama tilanne, kun teillä, se olisi alusta asti helpompi ''hyväksyä'' kuin vuoden tai kahden päästä. Helpompi olisi valmistautua tulevaan. Mutta,mutta.. Omalla tavallani ymmärrän Mikkoa ja sinuakin. Ja tätä blogiasi on ihana lukea, en ole vielä törmännyt tällaiseen, joka herättäisi minussa näin paljon tunteita :) Välillä vihaan sinua ja välillä taas koen paljon empatiaa kohtaasi. Jatkan tämän lukemista, todellakin! Toivottavasti Mikko eroaisi nopeasti vaimostaan, ei sinusta tarvitsisi kertoa mtn vaimolle.En tosiaan halua viimeisimmällä lauseella mtnkään kannustaa pettämiseen, mutta varmastii olisi kaikelle helpointa. Varsinkin jos mikko on tosissaan sinun kanssasi ja vaimo luulee olevansa se ainoa. Varmasti hänkin on mikolle rakas, onhan hän synnyttänyt mikolle lapset. Hänelle olisi varmasti helpompi kuulla mahd pian. ja tekin saisitte olla yhdessä :)

  Oikein hyvää jatkoa sinulle, kävi suhteessanne miten vain! :)

  VastaaPoista
 34. hei, kerta kaikki miehet ovat sellaisia että jättävät naisensa kun ne tulevat vanhemmiksi, niin sinunkin olisi syytä pelätä :D "miehesi" hankki nuoremman tytön(eli sinut) koska kyllästyi vanhempaan naiseensa. Sä olet vielä nuori, ettet tiedä miten fiksusti miehet osaa "sabotoida" naista. En mäkään tienny tossa iässä, mut sit nää asiat alko valottumaan mullekin kun tulin 19 vuotiaaksi. Eikö sua pelota yhtään, että "mikkosi" jättää sut sitten kun olet vanha, ja hankkii(ainakin yrittää) taas uuden nuoremman tytön itselleen?? niin siinä voi käydä :). tsemppiä vaan....

  VastaaPoista
 35. Oli pakko kommentoida. Omat isovanhempani olivat yhdessä siihen asti, että vaari kuoli. Olivat menneet naimisiin 18-19- vuotiaina. Omat vanhempani olivat toistensa ensimmäiset ja viimeiset (näillä näkymin ainakin). Äiti oli jotain 13-vuotta ja isä lähemmäs 20-vuotias, kun alkoivat seurustella. Äiti tuli raskaaksi 19-vuotiaana ja he menivät naimisiin. 30- vuotta ovat ensivuonna olleet naimisissa, eli kyllä jotkut parisuhteet vaan kestää. Mutta se olikin silloin joskus, kun naimisiin mentiin sillä tarkoituksella, että ei erota. Nykyään avioliiton käsitys on aivan toinen.

  En jotenkaan voi kokonaan vihata sinua, koska puhut ihan asiaa. Jos rakkaus on oikeasti vilpitöntä niin ei siihen väliin pääse kukaan toinen, paitsi tyrmäystipoilla. Yksi parisuhteeni kaatui, koska mies kävi koko ajan pettämässä. Siitä jäänyt kammo, että entä jos nyttenkin tämä päättyy niin. Olen seurustellut nyt 9 kk, kihloissa ja avoliitossa. Tarkoitus olisi ensi vuonna naimisiin mennä. Ja kyllä, voin sanoa varmaksi, etät tähän väliin ei kukaan pääse. Tiesin miehen oikeaksi, kun näin hänet ekan kerran. En saanut häntä pois mielestäni ja parin viikon sisään ensitapaamisesta aloimme seurustelemaan. Toivon oikeasti, että Mikko olisi sinulle oikea, mutta entä jos sattuu ja pahasti? Tuon ikäiset miehet, eivät yleensä jätä vaimoaan sinun ikäisesi takia. Tarkoitukseni ei ole missään nimessä haukkua sinua, koska en harrasta sellaista. Se on mielestäni lapsellista, koska ihmisiä ei saa arvostella jollei tunne. Et ole yksin syypää tilanteesi vaan tilanteessa on myös toinen osapuoli, joka tietentahtoen riskeeraa avioliittonsa ja lapsien tulevaisuuden. Jos Mikon kanssa asiat ei luista, älä jää itkemään paikoillesi. Koska siinä vaiheessa, Mikko ei ollut se oikea sinulle. Jaksamisia ja pärjäilemisiä! Älä välitä, mitä muut puhuvat. Tiesithän, että haukkuminen johtuu kateudesta? ;)

  VastaaPoista
 36. Tapasin "elämäni rakkauden" viime kesänä, vietimme pari kuukautta tiiviisti yhdessä. Meillä oli todella hauskaa. Olin tapaamistamme ennen ollut samanlainen kuin sinä Candy. Sain sitten hieman myöhemmin kuulla "elämäni miehen" olevan kihloissa ja kahden lapsen isä. Mies oli myös menossa naimisiin. Jätin miehen vaikka se olikin vaikeaa. En hyväksy pettämistä. Jos mies pettää kihlattuaan, tulevaa vaimoaan ja lastensa äitiä, miksi hän ei pettäisi minuakin. Olen itse avioero perheestä enkä todellakaan voisi tehdä pienille lapsille samanlaista temppua kuin isäni ja hänen salarakkaansa teki minun perheelleni. Toivon toki että olisimme tavanneet "elämäni rakkauden" kanssa aikaisemmin. Voisimme nyt olla onnellisia yhdessä. Tällä hetkellä mies on naimisissa naisensa kanssa. Nainen ei tiedä minusta mitään. Mietin myös onko "elämäni rakkaudella" uutta salarakasta ja olisiko minun pitänyt kertoa naiselle miehen puuhista...

  VastaaPoista
 37. Mua ärsyttää sellainen yleinen asenne, että ne on miehet jotka kyllästyy kun naiset eivät tee tarpeeksi.
  Kyllä kuules ne naisetkin voivat saada tarpeekseen sohvalla makaavista kaljamahaisista miehistään, jotka eivät jaksa itseään kunnossa pitää.
  tervesin vätyksestä eron ottanut 26-vuotias nainen.

  Ja voi kyllä, seurustelun alussa tuntui, että hän on elämäni mies, ja meillä oli mukamas niiiiiiiiiiiiiiin paljon yhteistä, ja lässynlää! Nykyisin mietin, miksi helvetissä olen hänen kanssaan ollut, ja mitä yhteistä meillä muka oli!!??
  en nyt tarkoita etteikö sinulla ja Mikolla olisi yhteistä, mutta joskus ne rakastuneen VAALEANPUNAISET lasit estävät näkemästä totuutta. Ah, mutta SINÄHÄN toki tiedät mitä teet ;) me muut vaan olemme onnistuneet mokaamaan, Onneksi juuri sinä onnistut ;)
  No, se jää nähtäväksi. Olen vähän skeptinen.

  Tällähetkellä luulen, että vaikka Mikko eroaisi, te muuttaisitte yhteen, ja saisitte lapsia.. niin minusta tuntuu että se saatat olla juuri sinä, joka havahdut totuuden lävähdettyä naamallesi, ja arjen karuuden keskellä, ettei tämä ollutkaan sitä mitä halusin.
  Olen kuullut että näinkin on käynyt :P

  LISÄKSI: Minua on yhdessä suhteessa petetty, joten tiedän miten perseestä se on! Ja nyt kun itse olen sinkku, minulla olisi ollut mahdollisuus aloittaa suhde varatun miehen kanssa. Edelleenkin mietin tätä varattua miestä, koska hän tuntuu jotenkin niin täydelliseltä minulle..
  Mutta, mutta, jätin sen kuvion välistä. Kun edessä oli tilanne että olisimme ensimmäistä kertaa päätyneet lakanoiden väliin, minä vihelsin pelin poikki.
  En vain kyennyt tekemään sille naiselle samaa temppua joka minulle aikoinaan tehtiin. En halunnut että se nainen joutuu tuntemaan samaa tuskaa kuin minä!
  Että sen verran kerkesin asiaa ajattelemaan sadasosa sekunnissa.

  VastaaPoista
 38. Älä rakas Candy nyt rohkaise muitakin pettämään vaimojaan! Luin sun blogia nyt täs läpi ja tuo viimeinen lause pisti silmään.. Ethän säkään tahdo että Mikko pettää sua sitte aikanaan.. ?? ://

  VastaaPoista
 39. mitäs jos mikko pettää sua sitten aikanaan jonkun kanssa? :----) mitäs jos teidänki rakkaus kuihtuu? ei se mikkokaa jaksa varmaa tollasta katella loppuelämäänsä, vai? (; mietis sitä hei

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3