keskiviikko 28. joulukuuta 2011

In joy and sorrow

Oh man we are the same
We are strong and blessed and so brave
With souls to be saved
And faith regained
All our tears wipe awayOnneks kohta vaihtuu uusi vuosi.


Ihmiset saa alottaa uuden vuoden täysin puhtaalta pöydältä, pyyhkiä menneen vuodet paskat pois.
Osa tekee lupauksen aloittaa terveellisemmät elämäntavat, laihdutuksen tai pitää pitkän alkoholilakon.


Mä keksin just oman uuden vuoden lupaukseni. Se tulee olemaan varmaan mun koko elämäni suurin askel tulevaisuuden kannalta. Oon vaan jotenkin niin kyllästynyt, nyt alkaa olemaan aika pistää isompaa vaihdetta silmään ja muuttaa kaiken suuntaa.


Me nähtiin Mikon kanssa tänään pikaisesti. Meidän tapaaminen suju aika ankeissa merkeissä, kun Mikon naamassa oli vaimokullan vihanpurkauksen jäljiltä ruhjeita. Näin Mikon oikeasti itkevän kunnolla tänään ensimmäistä kertaa. Se on niin väsynyt niiden tappeluihin.
Mä jotenkin vaan jäädyin ihan täysin kun näin sen itkevän silmät kyyneleistä turvonneina. En oo tottunu näkemään aikuisen miehen romahdusta. Itkevän vuolaasti ku keinusta tippunu pikkulapsi.
Me vaan oltiin hiljaa ja halattiin. En olis halunnu päästää sitä lähtemään takas kotiin.

Tekis mieli mennä antaa sille akalle takas samalla mitalla.
 Se on hirviö. :(

62 kommenttia:

 1. oot oksettava lutka.

  VastaaPoista
 2. Miehen vaimo siis pahoinpitelee? Väkivalta ei koskaan ole vastaus, mutta onko riitaa tullut kenties siitä, että mies huinii vapaa-ajallaan ties missä ja taas kerran vaimo huomaa miehen valehtelevan menoistaan?
  En todellakaan hyväksy lyömistä, mutta melkeen pystyn samaistumaan vaimoon, jos miehensä menoista kyselee..
  Se tunne kun näkee toisen naamasta, kaikista teoista että nyt ei poika puhu totta..ja pitää omasta kannastaan vaan kiinni, siinä palaa käämit, aargh !!

  (Omalla exällä oli pelihimo ja huh huh, miten otti aivoon ne idiootit selitykset kun kummatkin tiesi että peetä jauhetaan ja lujaa.)

  VastaaPoista
 3. :oo Et kertonut mikä se sun uuden vuoden lupaus on? Liittyykö se jotenkin siihen et julkistatte suhteenne?

  - W

  VastaaPoista
 4. Mahtavia juonenkäänteitä. Ihan kuin elokuvissa. Veikkaan, että seuraava suuri juonenkäänne on se kun Mikko saa syyn jättää vaimonsa (vaimon väkivaltaisuus) ja te voitte julkistaa suhteenne vihdoinkin :)

  VastaaPoista
 5. Miltähän mahtaa vaimon naama näyttää? Voisko joku alkaa kirjoittaa blogia myös sen vaimon näkökulmasta? :)

  VastaaPoista
 6. "Primitiivireaktio." En ole aiemmin kommentoinut, mutta vaimon reaktio voi hyvin olla juuri tuo, jos on saanut tietää miehensä toiminnasta. Eli luottamuksen pettäminen, selän takana toiminta ja loukkaus. Nuo ovat tosi voimakkaita ja tunteita nostattavia kokemuksia ja vaikkei väkivaltainen olisikaan, niin tunteiden pintaan nouseminen yhtäkkiä, saattaa saada aikaan toiminnan, jota ei muuten tekisi. Yhtään siis puolustelematta ketään.

  Toiseksi sanoisin, että kiitokset mielenkiintoisesta blogista :) Toivon tosiaan, että tulet onnelliseksi joko Mikon tai jonkun muun kanssa. Se olisi kuitenkin suotava toteuttaa toisia ihmisiä loukkaamatta. Onko oikein saavuttaa oma onnellisuus satuttamalla jotain muuta? Toivottavasti uuden vuoden lupauksesi olisi jotain tämän suuntaista :) Onnea kuitenkin tulevaan!

  I

  VastaaPoista
 7. Saiko vaimo tietää teistä?

  VastaaPoista
 8. ..........mies pettää, mutta vaimo on silti se hirviö........

  VastaaPoista
 9. Mietippä ämmä miltä susta sitten tuntuu, kun oot saanu ton "Mikon" itelles ja parinkymmenen aviovuoden jälkeen paljastuu, että se tapailee jotain toista muijaa.

  Jep, tuskin tuntuis kivalta. Että älä sä saatanan lutka vittu selitä että pettäminen on OIKEIN.

  VastaaPoista
 10. Tää on paskaa, koska
  a) tarvitsit juonenkäänteen
  b) halusit oikeutuksen nk. suhteellenne
  c) koit tarvetta sekoittaa pakkaa kunnolla, ettei Mikko vaimoineen tunnistaisi itseään teksteistäsi.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi1, No ei Mikon vaimo varsinaisesti mikään väkivaltainen hullu 24/7 ole, mutta suuttuessaan aika hullu ämmä :/ Ja riidan syytä en voi kertoa.

  Anonyymi2, Joo en kertonut en.. Saa nähdä että kerronko sitä edes täällä.

  Anonyymi3, Ei nää mitään juonenkäänteitä ole, normaalielämää vaan. Voi kun voiskin elämänsä kirjoittaa ja ohjata niinku elokuvissa, olis helmee.

  Anonyymi4, Vaimokullan naama näyttää norsunvitulta aina jos multa kysytään, mutta taisit kommentillas tarkoittaa että antoko Mikko sille takas.
  Ei antanu, siks mä voisinkin mielelläni antaa :)

  Anonyymi5, Kiitos tsempeistä! :) Ja valitettavasti kyllä uskon että oman onnen taivoittelu on todella yleistä, vaikka sillon johonkin toiseen sattuiskin.

  Anonyymi6, Ei saanut.

  Anonyymi7, No se on. Ei pettäminen oo mitään verrattuna siihen minkälainen tyranni se akka on.

  Anonyymi8, No annas kun mä mietin :) Hmmm, voihan se vähän kirpasta, mutta mitä sitten? Sitten me erottais ja siinä se.
  MIks ihmiset tekee elämästä niin vitun vaikeeta? IHanku koko elämä päättyis siihen et puoliso löytää uuden.

  Snarre, a) Mitä helvetin juonenkäänteitä? Ei tää oo mikään kiva pikku tarina.
  b) Ei mun tarvitse todistella tai keksiä mitään oikeutuksia meidän rakkaudelle.
  c) Pakkaa sekoitan kokoajan :)

  VastaaPoista
 12. mitkä on mikon huonot puolet?

  VastaaPoista
 13. Hei, törmäsin sattumalta tähän blogiisi, ja täytyy sanoa että rohkea olet kun julkaiset tällaista tekstiä, mielestäni ihmisillä pitää olla oikeus julkaista millaista tekstiä haluaa.
  Selvähän se että kaikki eivät millään hyväksy tuollaista, mutta itse en näe siinä suoraan sanottuna mitään pahaa. Tsemppiä Sinulle ja Mikolle, elättelenpä itsekin toiveita vähän vastaavasta jutusta :)

  Elä liikoja välitä noista kateellisista ja panettelevista kotirouvista jotka yrittää moraloisoida tekojasi, heillä on vaan tylsää ja silleen :D

  VastaaPoista
 14. Jaa, siis tiedät ja tunnet ja näetkin tätä Mikon vaimoa usein kun osaat niin tarkoin naaman kuvailla? :) Tosiaan, antoiko takaisin vaimolleen vai ehkä jopa aloitti? ;) Mene ja tiedä, senhän tulevat aina ja ikuisesti TIETÄMÄÄN vain paikalla olleet. Uskoa voi kukanenkin mitä ja ketä haluaa.

  En voi muuta toivoa, kuin että toivottavasti vaimo pääsee pian eroon tuollaisesta nilkkimiehestä. :)

  ps. Pitäs miehellä olla sen verran "munaa", että pystys reilusti ja rehdisti lähtemään huonosta liitosta. Ihme nössö.

  VastaaPoista
 15. on niin huvittavaa kattoa ku ihmiset tulee kommentoimaan ja neuvomaan miten sun pitäs tehä ja kuinka huono ihminen oot. maailma on nykyää täynnä tämmösiä ihmisiä joita kiinnostaa enemmän muitten asiat ku omat :-D

  VastaaPoista
 16. Eipä se Mikko välttämättä kertoisi vaikka olisi vaimoonsa kajonnut. Tuskin kukaan siittä niin ylpeä olisi ja moista kertoisi.

  Muuten mielenkiinnosta kysyn että jos Mikko sais tietää blogista, miten hän suhtautuisi tähän? En usko että kovin moni isä tykkäisi lukea että joku toivoisi hänen lapsiensa kuolemaa autokolarissa?

  VastaaPoista
 17. Mun on pakko tulla kirjottamaan jonkulaista kommenttia sulle! :) Luin blogisi läpi ja oon vaan nii haltioissaa sun puolesta!:)
  Jotenki nämä sun kaikki jutut mitä oot kirjottanu sai mut haaveilemaan tällaisesta rakkaudesta ja ihanuudesta. Ihailen kovasti sinunkin jaksamista ja Mikon myös! Toivon teille kovasti onnea ja menestystä tulevaisuuteen!

  VastaaPoista
 18. Kukas tässä se se hirviö on ?
  sinä ja tuo vitun ällöttävä mikkos.
  pillunperässä se on.
  hyväksy totuus.
  kiitsmo

  VastaaPoista
 19. Itse aviovaimona miehen rinnakkaissuhdetta katselleena en sinänsä yhtään ihmettele. Olen lyönyt, kun maailma musteni, enkä oikeasti osannut enää muuta. Noiden riitojen jälkeen olin ihan yhtä mustelmilla kuin hänkin, mutta olisi kai tuostakin saanut minut huonoksi ihmiseksi luokiteltua.

  En koskaan uskonut lyöväni ketään. Ikinä. Mutta silti niin kävi. Enkä vieläkään pysty täysin samaistumaan siihen tunnetilaan, missä moista tein. Väitän silti, että ei se minusta hirviötä tehnyt. Kumminkin oli kyse asioista, joita ei pystynyt käsittelemään sen hetkisellä elämänkokemuksella tai toisen saappaisiin asettumisella.

  Meidän tarinallamme oli onnellinen loppu. Minä elän hyvin onnellisena yksin, ja entinen mieheni on naimisissa tämän toisen naisensa kanssa. Enkä elämässäni koskaan ole ollut näin onnellinen. Toivottavasti teidänkin tilanteenne saa jonkinlaisen ratkaisun. :)

  VastaaPoista
 20. Tässä sun blogissa tai tossa sun tilanteessa ei oo muuten mitään ongelmaa(mulle), mutta se on sairasta, että toivoit Mikon lasten ja vaimon kuolemaa.

  VastaaPoista
 21. "on niin huvittavaa kattoa ku ihmiset tulee kommentoimaan ja neuvomaan miten sun pitäs tehä ja kuinka huono ihminen oot. maailma on nykyää täynnä tämmösiä ihmisiä joita kiinnostaa enemmän muitten asiat ku omat :-D "

  NIIN SAMAA MIELTÄ :-DD Kaikki ihmiset on virheellisiä ja me tehdään erheitä, me ollaan kusipäitä ja vihataan. Hahahhahaha tää blogi on paras! En halua tietää millä kukakin oikeuttaa tän haukkumisen tätä kirjoittajaa kohtaan. HÄVETÄÄ IDIOOTIT.

  Candy: Musta voisit ihan suoraan lopettaa edes julkaisemasta näitä "vittu olet huora" kommentteja. Ei meitä taida enää kiinnostaa niiden lukeminen, eiköhän niitä kohta 100++ ole julkaistu että on tullut ihmisten reaktiot selväksi. Musta on paljon mielenkiintoisempaa se rakentava keskustelu, mitä ihmiset on ruvennu puhumaan laajasti tästä aiheesta. Pettäminen taitaa olla ellei yleisin niin iso iso syy tällä hetkellä avioeroihin jne liittojen kariutumiseen!

  MUSTA ON HIENOA ETTÄ TÄSTÄ NÄKÖKULMASTA TULLAAN ESIIN, USKALLETAAN KIRJOITTAA JA PUHUA ASIASTA.

  VastaaPoista
 22. "Vaimon mies siis pahoinpitelee? Väkivalta ei koskaan ole vastaus, mutta onko riitaa tullut kenties siitä, että vaimo huinii vapaa-ajallaan ties missä ja taas kerran mies huomaa vaimon valehtelevan menoistaan?
  En todellakaan hyväksy lyömistä, mutta melkeen pystyn samaistumaan mieheen, jos vaimonsa menoista kyselee..
  Se tunne kun näkee toisen naamasta, kaikista teoista että nyt ei tyttö puhu totta..ja pitää omasta kannastaan vaan kninni, siinä palaa käämit, aargh !!"

  ""Primitiivireaktio." En ole aiemmin kommentoinut, mutta miehen reaktio voi hyvin olla juuri tuo, jos on saanut tietää vaimonsa toiminnasta. Eli luottamuksen pettäminen, selän takana toiminta ja loukkaus. Nuo ovat tosi voimakkaita ja tunteita nostattavia kokemuksia ja vaikkei väkivaltainen olisikaan, niin tunteiden pintaan nouseminen yhtäkkiä, saattaa saada aikaan toiminnan, jota ei muuten tekisi. Yhtään siis puolustelematta ketään."

  Hei ihan oikeasti naiset. Vaihdoin näissä kommenteissä sukupuoliroolit toisinpäin ja jännästi on heri eti sävy kommenteissa... KENELLÄKÄÄN ei ole oikeus pahoinpidellä KETÄÄN. Ei "edes" vaimolla miestään.

  VastaaPoista
 23. "Vaimon mies siis pahoinpitelee? Väkivalta ei koskaan ole vastaus, mutta onko riitaa tullut kenties siitä, että vaimo huinii vapaa-ajallaan ties missä ja taas kerran mies huomaa vaimon valehtelevan menoistaan?
  En todellakaan hyväksy lyömistä, mutta melkeen pystyn samaistumaan mieheen, jos vaimonsa menoista kyselee..
  Se tunne kun näkee toisen naamasta, kaikista teoista että nyt ei tyttö puhu totta..ja pitää omasta kannastaan vaan kiinni, siinä palaa käämit, aargh !!"

  "Primitiivireaktio." En ole aiemmin kommentoinut, mutta miehen reaktio voi hyvin olla juuri tuo, jos on saanut tietää miehensä toiminnasta. Eli luottamuksen pettäminen, selän takana toiminta ja loukkaus. Nuo ovat tosi voimakkaita ja tunteita nostattavia kokemuksia ja vaikkei väkivaltainen olisikaan, niin tunteiden pintaan nouseminen yhtäkkiä, saattaa saada aikaan toiminnan, jota ei muuten tekisi. Yhtään siis puolustelematta ketään."

  Vaihdoin tekstien sukupuoliroolit ja mietin että
  mikä HELVETTI teitä vaivaa naiset?! Ei VOI olla näin hyväksyttyä jos nainen pahoinpitelee miestään, tavalla tai toisella. Väkivalta on AINA väärin ja nainen voi satuttaa vähintään yhtä pahasti kuin mies, ja silti tässäkin tapauksessa ollaan pahoinpitelijän puolella. Huh huh.

  VastaaPoista
 24. Voi ei voin niin kuvitella miltä susta on tuntunut :/ Hirveää nähdä, kun rakas kärsii :(

  VastaaPoista
 25. Ihan kuin haluaisit tällä postauksella todistaa,että mikon vaimo on hirviö ja mikkosi ei ole tehnyt mitään väärää. Sinä ja Mikko ne hirviöt olette.

  VastaaPoista
 26. Älä nyt tyttö hyvä mee vaan vaatimaan mitään nyt jätät vaimosi ja oot mun kanssa juttuja. Jos näin teet niin mies jää todennäköisesti vaimonsa luo. Kestä nyt ainakin sen aikaa, että olet täysi-ikäinen, silloin sulla paremmat mahkut. Vaikka kuinka rakastaisi sua niin liian iso kynnys alkaa alaikäisen kanssa seurustelemaan julkisesti kun on noin iso ikäero. Ja kestäisikö suhteenne sitä vielä.. ei pitäisi välittää mitä muut sanoo, mutta kyllä ihmiset vaan välittää vaikkei sitä näytäkkään. Työkaverit, kaverit, sukulaiset, vanhemmat, Mikon lapset... Kun nämä kaikki laittavat vastaan niin teidän täytyy olla todella vahvoja että suhteenne kestää. Varsinkin Mikon, joka tulee varmasti menettämään monta tärkeää ihmistä tämän takia. Mutta toivon oikeesti onnea teille, ja ymmärrän sua ja Mikkoa, oon ollu ite vähän samanlaisessa tilanteessa joskus nuorena.

  VastaaPoista
 27. no jos se kerran kotonaankin pataansa saa, niin en ymmärrä tuota munattomuutta ettei eroa, ja aloita onnellisempaa elämää.

  VastaaPoista
 28. mikon kotona siis tapellaan jatkuvasti? verissä päin? ei helvetti, nyt ne lapset ulos sieltä! Lapsethan kärsii tollasesta paskasta enemmän kuin mistään avioerosta. joko toi "mikko" on täysin riippuvainen vaimostaan ja on sen tossun alla, tai sitten se hakkaa myös vaimoaan, ettei vaimo uskalla lähteä. jokatapauksessa toi on s a i r a s t a !!

  (alkoi kyllä pän postauksen jälkeen taas mietityttää, että koko blogi saattaa olla kusetusta. eihän tuollasta voi ollakaan)

  VastaaPoista
 29. En tiedä onko jo joku tätä kommentoinu, mutta älä nyt hyvä ihminen vaan rupea Mikollesi terapeutiksi. Parisuhdeväkivalta ei ole mikään pikkujuttu!!! Johan sen tappotilastotkin kertovat. Patista nyt heti ottamaan yhteyttä ammattiterapeuttiin että pääsee purkamaan kunnolla tuntojaan.

  VastaaPoista
 30. Aiemman Anonyymin kanssa samaa mieltä; vaikka toinen pettäisikin, väkivalta_on_aina_väärin. Ei mikään oikeuta lyömään toista. Silloin voi etsiä itsestään vikaa jos lyö.
  En vaan ymmärrä, miksi Mikko jää väkivaltaiseen suhteeseen? Yhteiset lapset ja näin, mutta silti?

  VastaaPoista
 31. Kertomasi on hyvin ristiriitaista. Toisaalta Mikko on munaton lapatossu. Jos rakkaus sinuun on aitoa ja oikeaa ja kotielämä kuvaamasi kaltaista, niin kyllä oikea mies olisi ottanut ja lähtenyt. Lähtenyt ja muuttanut omilleen ja miettinyt siitä sitten kuinka jatkaa elämäänsä. Tapaa lapsiaan ja selvittelee tunteitaan sinuun ja odottaa että olet täysi-ikäinen, jos haluaa suhdetta kanssasi. Munattomalta mieheltä kuitenkin onnistuu kotiongelmien pakeneminen salasuhteeseen, vastuuntuntoa ei tuollaisella miehellä ole.

  Toisaalta taas annat Mikosta itsevarman machomiehen kuvan, se ei taas puolla noita muita kirjoituksiasi.

  Muutat kirjoitustasi liikaa JOS se on faktaa eikä fiktiota.

  VastaaPoista
 32. Muakin kiinnostaisi tietää, että miksi Mikko jää suhteeseen, jos tuollaista on heillä kotona? Lapset kärsivät puolison lyömisestä yhtä paljon kuin että heitä itseään lyötäisiin.

  Olen jo hivenen ollut aikaisemminkin huolissaan, että minkälainen MIES ryhtyy suhteeseen 16-vuotiaan kanssa, mutta nyt kun näkee, että sama henkilö on myös parisuhteessa myös väkivaltaisen kanssa, niin herää kysymys, että minkälainen arviointikyky tällä miehentapaisella on ylipäätään naisien suhteen ja miksi hän on niin läheisriippuvainen, että roikkuu sekä alaikäisessä että myös väkivaltaisessa naisessa. Eihän tuo Mikko tietty petturimiehenä ole mikään helmi naismarkkinoilla varmaan, mutta siitä huolimatta kyllä nyt pienten lasten isän pitäisi vähän paremmin osata valita kumppaninsa.

  VastaaPoista
 33. Tässä ei tosin olla kuultu kuin Mikon kertomaa riidasta.. Eihän sitä tiedä, vaikka vaimo olisi yleensä siellä nyrkin ja hellan välissä ja Mikko olisi se väkivaltainen. Ja tuskimpa Mikko Candylle sanoo suoraan että: "´pantiin tänään vaimon kanssa" tai "tulipa taas lyötyä sitä". Vaikka miten luotatkin Mikkoon, niin muista, että kuulet vain Mikon näkökulman asioista etkä voi 100% tietää, mitä heidän kotonaan tapahtuu.

  Tietysti se on varmaa, että Mikko on tämän kerran turpiinsa saanut, mutta et voi olla varma siitä, onko heidän suhteessaan muuten väkivaltaa ja jos on niin kumpi lyö kumpaa. Koska et ole itse ollut paikan päällä ja kuullut vaimon tai lasten suusta tapahtuneista, et voi olla varma, että Mikon ja vaimon suhde on oikeasti aivan suolesta tai että vaimo on kamala hirviö.

  Omalla logiikallani miehen on helpompi saada ns. rakkautta yms muilta naisilta kun surkuttelee miten huonosti asiat kotona ovat. Tunnenkin tapauksen, jossa mies petti ja salarakkaita oli, heille tarina oli se, että vaimo on kamala ja heillä menee huonosti. Todellisuudessa parilla meni hyvin, seksielämä loisti ja kaikki oli hyvin. Paitsi että mies valehteli suhteestaan ja petti.

  Ole siis kriittinen ja kyseenalaista, älä usko kaikkea sinisilmäisesti!

  VastaaPoista
 34. "(alkoi kyllä pän postauksen jälkeen taas mietityttää, että koko blogi saattaa olla kusetusta. eihän tuollasta voi ollakaan) "

  miksei voi?

  VastaaPoista
 35. Pahoinpitelykeskusteluun kommentoiden, että kuka sanoo, että fyysinen väkivalta on pahempaa kuin henkinen. Joissain tapauksissa sanat ja teot voivat satuttaa paljon enemmän kuin litsari.

  Toki hakkaaminen ja kunnon pahoinpitely ovat _aina_ pahoja, eikä missään nimessä hyväksyttäviä. Mutta samalla tavalla se pettäminen sattuu, jättää arvet ja vaikuttaa mahdollisesti pitkälle tulevaisuuteen ja tuleviin ihmissuhteisiin.

  Itse en ymmärrä, miksi Mikko ja vaimo ovat enää yhdessä kerta ei tuo liitto näytä onnistuvan. Lisäksi olen samaa mieltä, että lapset kärsisivät palon vähemmän avioerosta. Vaikka toisaalta olen aina sen puolella, että avioliitto on pyhä, eikä siitä pötkitä pakoon.

  Mutta tuo teidän nykyinen tilanteenne ei ole kenenkään kannalta hyväksi.

  Niin kyselin jo tuolla edellisessä, kun jäi kiinnostamaan, että kauan olet ajatellut jaksavasi jatkaa suhdetta salassa? Oletko ajatellut jonkun deadlinen salassapidolla ja kuinka kauan sitä kestät?

  VastaaPoista
 36. Onks Mikon vaimo joku sotanorsu, kun pystyy hakata miehensä mustelmille? Ja että vielä kehtaa? Kaikki ulkopuoliset silloin näkee kulissien taaksekin. En kyllä itse hennois ruhjia miestäni verille maineenikaan takia. Tosin en muutenkaan ole väkivaltainen. Ja jos olisin, niin kyllä mun mieheltä sen verran lihaksia löytyy, että saa mua pideltyä etten voisi häntä satuttaa.

  Tää tarina kyllä kusee..

  VastaaPoista
 37. Selasin blogisi lävitse ja ajattelin että voi varjele jos tämä on totta. Olin äärettömän helpottunut tajutessani että tämä on pelkkää provoa koska esimerkiksi:
  1)kukaan aikuinen mies tuskin juttelee häissä yli tuntia teini-ikäisen tytön kanssa kahdestaan ilman että joku (vaikkapa vaimo) kiinnittäisi asiaan huomiota
  2) kielenkäyttösi (Mikon pantavuudesta ym.) ja ajatusmaailmasi paljastaa että tämän blogin takana on 1 (tai useampi) teinityttö joka ehkä on salaisesti ihastunut vanhempaan mieheen ja rakentaa tällaisen surkuhupaisen blogin haavekuvansa ympärille; jotenkin ymmärrettävää mutta myös karmivaa. Tai sitten on kyse pelkästä vedätyksestä, sekin kertoo ajatusmaailmastasi ja luonteestasi..paljon.
  3)kukaan, EI KUKAAN vähänkään normaali ihminen voisi toivoa rakastettunsa lasten kuolemaa. Tämä on mielestäni niin vinksahtanutta ja sairasta, onneksi tämö tarinasi on pelkkää mielikuvituksesi tuotetta.

  Hui olkoon millainen olet.

  VastaaPoista
 38. Oon lukenu sun blogias jo jonkin aikaa, mutta nyt vastata uskalsin kommentoida. Toisaalta ymmärrän, että jotkut ei hyväksyn sun suhdetta, mutta tarviikko niiden sitten lukea tätä blogia? Zemppiä sulle, ei ole helppoa pitää sisällään noin suurta asiaa, älä välitä paskapuheista!

  VastaaPoista
 39. "Onks Mikon vaimo joku sotanorsu, kun pystyy hakata miehensä mustelmille?"

  Yleensä miehet ei lyö naisia, vaikka naiset tolleen provosoisikin niitä tappelemaan, joten voi olla, että Mikon vaimo on hakannut Mikkoa siinä toivossa, et Mikko kävis sen päälle, ja sit vois ottaa avioeron ku "ukko on väkivaltainen"

  VastaaPoista
 40. Voisitko kertoa mikä on uudenvuoden lupauksesi? tai antaa enemmän vinkkiä siitä edes? :) ja jaksamisia teille molemmille! :)

  VastaaPoista
 41. Väkivaltaisia riitoja, "tyrannivaimo", lapset mukana kuvioissa, tämä pitkään jatkunut salasuhde.
  Olet alaikäinen.
  Jos kaikki tämä monimutkaisuus totta, tulevaisuuden suhteen odotusarvot lähes olemattomat.
  Ainakin parisuhdeterapiaa tulette tarvitsemaan ja tämä blogihan Sinulle terapiana jo toimiikin. "Terapeutit" vaan eivät ole kovin päteviä.

  Pienten lasten takia hirvittää. He eivät ole tehneet mitään.

  VastaaPoista
 42. Jep...
  En usko, että olet 17-vuotias, luin blogia alusta asti ja on pieni yksityiskohtia, joista näkee, että homma on keksittyä. Ei siinä mitään pahaa ole, ihan viihdyttävää sinänsä. Toisaalta JOS tämä olisi TOTTA, "Mikkoa" en mitenkään miehenä pitäisi. NORMAALI kolmekymppinen MIES ei todella jatkaisi juttua pikkutytön kanssa, koska sellainen teini-ikäinen on kolmekymppiselle. (jos mies olisi siis aikuisen tasolla, onhan niitä lapsentasolla olevia miehiäkin) Kaikkea hyvää kuitenkin, mielenkiinnolla odotan sitä, kuinka Mikko kertoo vaimolleen The Toisesta Naisesta ja siitä kuinka on rakastunut. Ja myös siitä miten hän jättää lapsensa ja vaimonsa pikkutytön takia. (samalla tod.näk. kaverinsakin ;D )

  VastaaPoista
 43. Ei pettäminen oo mitään verrattuna siihen minkälainen tyranni se akka on.


  ...Nyt vittu oikeesti. Sinä et toki ole tyranni ja hirviö, kun vehtaat Mikon vaimon kanssa? Mikko on yhtälailla luuseri paska, ku ei uskalla vaimoonsa jättää, jos kerta haluaa olla naivin pikkupillun kans. Kaikenlisäks ottaa pataan vaimoltaan. Ahah. Katoppa pikkupillu peiliin ja mieti 2 kertaa, et ketä tässä pitäis vetää turpaan ja se olet kyllä sinä ja Mikko. Kaks totaalista luuseria yhdessä. Vuosisadan rakkaustarina. Ihanaa. ♥


  P.S. Ihan oikein teki Mikon vaimo. Kyllä mäki tollasta munatonta luuseri tossua vetäisisin ilosesti naamatauluun.

  VastaaPoista
 44. Olen seurannut blogia alusta asti ja nyt vasta uskaltauduin kommentoimaan. Annat sellaisen kuvan, että Mikolla ja hänen vaimollaan menee huonosti, mutta ovatko asiat heidän kohdallaan jo niin huonosti, etteivät esimerkiksi harrasta enää seksiä? Tai jos harrastavat, oletko siitä tietoinen (ts. oletteko puhuneet asiasta Mikon kanssa) ja miltä se tuntuu, että Mikko harrastaa seksiä jonkun muun kanssa, vaikka onkin rakastunut sinuun?

  VastaaPoista
 45. Hahahahaha :DDD
  Tää on niin noloa.
  Alku TEINIangsti vaihtunut kyynel ja ymmärrys osastoon. Ei toimi. Hohhoijaa.

  VastaaPoista
 46. Blogisi alkoi hyvin mielenkiintoisena, mutta nyt täytyy sanoa, että olen hieman pettynyt. Et kerro juurikaan mitään itsestäsi, Mikostasi, omista tai yhteisistä menoistanne, ja jos jotain satut lukijoillesi kertomaan, niin sen jälkeen toitotat kuinka muuntelet totuutta.

  Minä ainakin janoan lukea elämästänne enemmän, oli se totta tai ei, mutta uskottelisit edes lukijoillesi tapahtumien paikkansapitävyyttä, vaikka niissä olisi värikynää käytetty.

  Ehkä säikähdit saamaasi huomiota ja vedit takapakkia, en tiedä.

  Jään kuitenkin seurailemaan blogiasi.

  VastaaPoista
 47. Huhhuh "pettäminen ei oo mitään siihen tyranni akkaan verrattuna" Sä et voi olla tosissas ihan oikeesti.
  Pettäminen jättää syvemmät arvet ku parit hassut mustelmat, varsinkin kun on lapsia ja oli (lue OLI) yhteinen perhe-elämä.

  Mutta blogisi on kyllä todella koukuttava ja pakko päästä aina lukemaan uusimmat postauksesi vaikka tekosi kuvottaa mua ja siis myös tietenkin Mikon. Ikävä kyllä toivon Mikon vaimon saavan tietävän tästä teidän salasuhteesta.

  VastaaPoista
 48. Herranjumala ihmiset! Jos tässä olisi asetelma toisin päin, ja nainen olisi juuri saanut turpaan mieheltään, niin kuka kyseenalaistaisi niitä lyöntejä? Kuka olisi sanomassa että joojoo, ei saanut oikeasti turpaansa. Kuka olisi toitottamassa, kuinka kuitenkin pitää ymmärtää että sitä miestäkin voi loukata jokin naisen tekemä asia? Kuka olisi kertomassa, että miehellä on varmasti hyvä syy lyödä? Kuka olisi vähättelemässä iskujen kovuutta, loukkaavuutta, sattuvuutta? Kuka olisi kiistämässä PAHOINPITELYN?

  Oletteko aivan sekaisin ihmiset? Mikään ei oikeuta toisen ihmisen lyömistä. Ei niin sitten mikään, oli joku tehnyt kuinka rumasti tahansa toista kohtaan. Toista ihmistä ei saa lyödä leikillään, ei tosissaan, ei hyvästä eikä huonosta syystä. Fyysinen koskemattomuus on aivan jokaisen ihmisen perusoikeus. Naisen tekemänä väkivalta ei ole yhtään sen vähemmän vakava juttu kuin miehen tekemänä. Saati että se olisi jotenkin huvittavaa, kuten jotkut kehtaavat täällä sanoa. Ettäs kehtaattekin. Hävetkää ja lujaa, hyi hitto.

  - Peija

  VastaaPoista
 49. En aivan kaikkia kommentteja jaksanut lukea, mutta sun kirjoittelun luin pääpiirteittäin, isllä olen aika skeptinen suuren ikäeron suhteen. Olen itse 36 vuotias mies ja olen henkilökohtaisesti kyllä tyytyväinen oman ikäisiin naisiin. :) Mutta...

  Kuitenkin tän sun kirjoittelun perusteella näyttäis aika paljon siltä, että en ihmettele ollenkaan, että Mikko on sinuun ihastunut. Sinähän vaikutat mukavalta ja täysjärkiseltä tyypiltä. Oma mielikuvani on ikäisistäsi, että olette aivottomia pissiksiä, mutta nyt kyllä muutan käsitystäni. Sinullahan on varsin fiksuja mielipiteitä ja perustelutja kantoja. Olen törmännyt sinua huomattavasti aivottomampiin kolmevitosiin. :)

  Toisin sanoen niille skeptikoille, joita täällä näyttää melko paljon pyörivän sanoisin, että kyllä tässä aito rakkauskin on ihan varteen otettava vaihtoehto. :)

  Toivon teille kaikkea hyvää.

  VastaaPoista
 50. totta tai ei, olen myös yksi niistä, jotka ovat jääneet koukkuun sun blogiin ja innolla odotan aina uutta postausta, lisää!! :)

  VastaaPoista
 51. haha eikö sun mikkos pärjänny NAISELLE !!! :DDDDDDDDD HAHAHAH vähän se on varmaan hiiri :D:D:D::D:

  VastaaPoista
 52. Mistä me lukijat tiedetään, että tää kaikki on totta!? Ei kyllä mistään! Ymmärrän, ettet halua kertoa kaikkea, mutta on ärsyttävää, kun toteat, että "se on salaisuus". :DD
  Ja kai sinä tiedostat sen, että sinua voidaan syyttää kunnian loukkauksesta, jos puhut pelkkää paskaa tai väärentelet vaimon käytöstä!?

  VastaaPoista
 53. heii candy mä oon seurannu sun blogii vähän aikaa ja tää on tosi mielenkiintoista. Olen sun ikäne ja itselläni on rinnalla mitä ihanin jätkä, mutta.. olen miettiny tätä pettämistä.. jos oma jätkäni pettäis .. mä voisin kerran pari, antaa anteeksi, mutta sitten jo jättäisin jätkän. Mutta ilmeisesti Mikon vaimo ei tiiä asiasta mitää? Taikka riita johtui tästä, sitä en tiedä. Mutta jos Mikon vaimo tietäisi asiasta jättäisikö hän miehensä? vai.. sitäkin voin arvailla... mutta toivottavasti siun ja Mikon suhde alkais etenee edes johonkin suuntaan eikä tähän ollakko vaiko eikö olla? :) ja jaksuja sulle, jatkan blogisi lukemista nii kauan kuin kirjoitatkin sitä :3
  Ps. älä välitä ilkeistä kommenteista, ihmiset ei ymmärrä että tää on vuos 2000.... eikä se -60 luku ;)

  VastaaPoista
 54. Satuilu jatkuu, juonenkäänteitä mietitään että lukijoita riitäisi tähänkin blogiin. No, joululomalla teineillä on aikaa lueskella:) Voi sinua, miten yksinäinen mahdat olla kun tällaista keksit? Se, miksi tämä kerää lukijoita, on sama juonen yksinkertaisuus kuin saippuasarjoissa - muka-kielletty-rakkaus jne. Ja te, jotka unelmoitte "kypsistä miehistä", tiedoksi vaan, että te teinit (esim. 17 vee) olette todellakin haluttuja typyjä "kypsien miesten" keskuudessa. Teillä on nuori ja kiinteä kroppa ja naiivi mieli - ja se riittää "kypsille miehille." Voi sinua. Kaikkea hyvää kuitenkin tosielämään.

  VastaaPoista
 55. Hahahahha että mua naurattaa ihmiset, jotka ottaa tän niin vakavasti ;) eiköhän tämäkin satuilu paljastu jossain vaiheessa teinin villiksi mielikuvitukseksi. Jotain perää voi tarinalla olla, mutta ihmiset ihan oikeasti, älkää olko niin sinisilmäisiä. Hienosti ja mielenkiintoisesti osaat kyllä kirjottaa, siitä pisteet sulle :)

  VastaaPoista
 56. Anonyymi8, No annas kun mä mietin :) Hmmm, voihan se vähän kirpasta, mutta mitä sitten? Sitten me erottais ja siinä se.

  oot niin rakastunut tähän mikkoon ja se vain pikkasen kirpais jos eroaisitte? jos menettää elämänsä rakkauden niin se sattuu iha helvetisti,usko pois.
  MIks ihmiset tekee elämästä niin vitun vaikeeta? IHanku koko elämä päättyis siihen et puoliso löytää uuden.  joillekkin se voi päättyäkkin

  VastaaPoista
 57. Huhhuh. Tää on niin uskomatonta, että uskoa pystyy vasta, kun meette Mikon kanssa naimisiin tai muuten virallistatte suhteenne ja otatte itestänne valokuvan ja laitat sen tänne. Tai postaatte videon missä kerrotte koko jutun. ;)

  VastaaPoista
 58. .. ei kukaan ole (ainakaan minä, vaikka kysyinkin kävikö vaimo kimppuun kun sai tietää suhteesta..) väkivaltaa hyväksymässä. En henkistä enkä fyysistä.
  itse väkivaltaisessa perheessä kasvaneena.

  Kunhan kysyin onko ko asia saanut naisen pimahtamaan. Samaa olisin kysynyt miehestä.

  Kaikki ei ole aina niin mustavalkoista, sitä vain hain takaa. en hyväksyntää väkivallalle.

  VastaaPoista
 59. vaikuttaa aika pullamössöltä tuo sun mikkos, ei siis siksi että ei laittanut vaimolle takasi, vaan siksi että on kaikista naurettavinta elää tollasta kaksoiselämää, eikä uskalla kertoa totuutta, oli niitä lapsia sitten tai ei. Minun ex-mieheni kertoi minulle heti kun oli ihastunut toiseen oikeen kunnolla, ja tahtoi yrittää tämän kanssa. Ei siinä mitään, ei tuntunut minusta läheskään niin pahalta, kun olisi varmasti tuntunut jos heillä olisi ollut juttua vuosia tai edes monta kuukautta.. Erottiin ja nyt molemmat hyvässä parisuhteessa ja lasten asiatkin ollaan saatu hyvin sovittua.Niin ja exäni on 26 ja itse 21,että luulis nyt pian nelikymppisen osaavan erota siististi ja toimia oikein :DD lol minkä miehen olet itselles valinnut, varo vaan jos hänet joskus itelles saat, niin mitä teidän suhde tulee olemaan.

  VastaaPoista
 60. HIMIN BIISI! (sori.oli pakko : D)

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3