tiistai 24. tammikuuta 2012

Luottamus

Moni on kauhistellut, kuinka voin luottaa Mikkoon, kun se on muka niin kauhea patologinen valehtelijaliero plaaplaa.

Ymmärrän, että muiden silmissä siihen luottaminen on hulluutta ja typeryyttä. Ootte saaneet huonon kuvan Mikosta ihmisenä mun kirjotusten perusteella ja ymmärrän kyllä senkin. Jos itse kuulisin ihmisestä, joka pettää puolisoaan samalla salaisesti seurustellen toisen kanssa, en varmasti ajattelisi että se olis mikään hirveen huipputyyppi.

Asioissa on kuitenkin kääntöpuoli. Onko teillä ihmisiä, joille kerrotte valheita? Ehkä jonkun pienen viattoman valkoisen valheen, jotta pääsisit ihmisen seurasta mahdollisimman nopeasti liukenemaan? Tai ette kehtaisi toiselle kaverille sanoa suoraan että se näyttää sovittamassa mekossa ihan norsulta makkarankuoressa, mutta toiselle kaverille kehtaisit sen suoraan sanoakin?

Niin, aivan varmasti on. Joillekin on helppo olosuhteiden ja tilanteenpakosta valehdella. Toiselle taas ei pysty, tai edes tarvitse. Tällä yritän osoittaa teille sen, että vaikka Mikko joutuukin vaimolleen valehtelemaan, se ei tarkoita sitä, että se kaikille valehtelis. Tai että mulle. Mä tiedän olevani sen verran erilainen ihminen Mikolle, ettei se valehtelis mulle. Ja tiedättekö mitä, ei sen edes tarviikaan. Mä tiedän kaiken oleellisen ja se on itse kertonut mulle vaikeimmistakin asioista.

Se, että Mikko pettää vaimoaan, ei tarkoita sitä, että se tulis tekemään niin mullekin. Kaikki ei oo tainneet vielä tajuta sitä tosiasiaa, että Mikko pettää vaimoaan mun kanssa rakkaudesta. Me ollaan rakastuneita. Ei oo kyse siitä, että Mikko haluis tietentahtoen pettää ja että se olis pinttyny sille tavaks ja että kaikki pettämiseen suostuvat kelpais, ei todellakaan.
Se on oikeesti rehti mies, joka inhoaa itseään tän tilanteen takia. Se ei todellakaan haluais tehdä tätä, mutta sen on pakko. Se ei pysty eikä halua luopua musta, vaikka se pettämisen haluaiskin lopettaa.

Niihin lukuisiin "miten voit luottaa ettei se petä sua jatkossa"-kysymyksiin vastaan: luottamalla.
Ihan niinkuin kaikki te muutkin parisuhteessa elävät ihmiset luotatte kumppaneihinne. Niin yksinkertaista se on.

Mä tiedän ja tunnen Mikon niin hyvin, ettei mun tarvitse pelätä että se mua tulis pettämään koskaan.
Tiedän, että jos Mikko menee johonkin toiseen ihastumaan tai rakastumaan, se tulee kertomaan siitä mulle suoraan, eikä mitään pettämistä kerkeä koskaan tapahtumaan.
Jos niin käy, niin sitten käy. Se on vaan elämää, enkä mä voisi siinä vaiheessa tilanteelle mitään. Antaisin Mikon mennä ja jatkaisin elämääni. Murtuisin varmasti tosi pahasti, loukkaantuisinkin, mutta pääsisin ylös ja jatkaisin elämääni. Muistelisin lämmöllä meidän yhteisiä aikoja ja kaikkea sitä, mitä meidän suhde mulle opetti ja jatkaisin eteenpäin.

Meidän suhteen laatu ja elämäntilanne tulee olemaan niin paljon erilaisempi kun Mikon ja sen vaimon suhde nyt, jossa Mikon on pakko valehdella ja pettää. Meidän suhteessa sen ei tarvitse tehdä niin.
Meillä välit on niin avoimet, -tietenkin tän tilanteen takia-, että kumpikaan meistä ei missään vaiheessa lähtisi toista pettämään. Tässä vaiheessa elämä on kuitenkin opettanut meille molemmille pettämisestä ja salasuhteessa olemisesta niin paljon, ettei kummallakaan meistä tule olemaan tarvetta hypätä siihen junaan enää kyytiin, kun tämä oma tilanne on saatu setvittyä.

Mikko kieriskelee joka päivä todella pahoissa omantunnon tuskissa, vaikka pettää ihmistä, jota ei enää rakasta. Se ei enää koskaan tämän jälkeen halua ajautua tilanteeseen, joka on niin kaksipiippuinen. Se, mitä se tekee, tuntuu niin hyvältä, oikealta ja saa tuntea olonsa onnelliseksi ja rakastetuksi, mutta se on silti väärin, niin väärin.
Kyllä me se molemmat tiedetään. Silti jatketaan. No, ei tää jatku loputtomiin tällein. Kaikki aikanaan.

Sori sekava teksti ja mahdolliset kirjotusvirheet, tulin just ennen tätä ulkoa ja mun sormet on aivan kohmeessa.
Mulla on Mikkoa kauhee ikävä. Melkein itkettää kun ajattelen ees sitä. Sen tummia silmiä ja veikeetä hymyä. Vahvoja käsiä ja nokkelia letkautuksia. Oon ihan ku ekaa kertaa rakastunu pikkutyttö juttuineni :D No, rakastunut mä ainakin oon ja erittäin ikävissäni. Tekis mieli soittaa sille et kuulisin sen äänen. En uskalla enkä voi, pitää oottaa myöhempään iltaan yhteydenottoa sieltä suunnalta.

Olispa jo viikonloppu.

248 kommenttia:

 1. Ei kaikilla ole tarve valehdella. Jotkut voi kertoa asiansa suoraan niinkuin selkärangalliset ihmiset, asioista pitää kantaa vastuu. Ei ne valehtelemalla katoa tai muutu paremmaksi.

  Oot niin ärsyttävä ja luulet oikeesti tietäväs asioista kaiken, minkälaisia ihmiset on jne. En oo typerämmän ihmisen tekstejä lukenutkaan. Ja siihen et sanot et älä lue niin pakko, oon koukus sun säälittävään elämään=D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olekaan, eikä meilläkään ole TARVE valehdella, vaan PAKKO. Ei kukaan joka ei itse ole ollut samanlaisessa tilanteessa, voi käsittää mistä puhun ja ymmärtää tätä täysin. Eikä tarviikaan, tää on mitä on.

   Mutta kukaan valehteleva ihminen ei oo automaattisesti selkärangaton paska joka välttelee vastuutaan. Tässä tilanteessa kumpikaan meistä ei oo sitä. Ei edes Mikko.

   Ja joo, ärsyttävä oon varmasti monen mielestä. Mun mielestä kans ärsyttäviä ihmisiä on ne, jotka luulevat tietävänsä asioista kaiken ja minkälaisia kaikki ihmiset on. Mä en luule tietäväni kaikesta kaikkea, vaan mä kerron musta ja Mikosta ja nää jutut mä tiedän.
   Sen sijaan aivan ulkopuoliset ihmiset jotka ei meitä tunne tai koko tilanne tiedä, tulevat kaikkitietäväisinä jakamaan mahtavia neuvojaan ja kertomaan kuinka tilanne tulee menemään, minkälainen mä oon, minkälainen Mikko on yms paskaa.

   Se on naurettavaa ja ärsyttävää, mut mä kestän sen :)

   Poista
  2. Kyllä Mikkos on aika Mikki Hiiri. Jos yhtään oot lukenu psykologiaa niin kyllä ihmisiä osaa lukea aika hyvin =)

   Poista
  3. aika moni yrittää vain lähinnä varoittaa sua siitä, ettet uskoisi heti kaikkea mitä Mikon suusta kuulet. Se on erittäin helppo vedättää toista, varsinkin kun huomaa toisen olevan rakastunut ja lujaa, se on nähty oikeasti todella monta kertaa. Vaikket sitä uskoisikaan niin mieti ihan oikeasti, mitä tiedät koko Mikosta tai hänen perheestään muuta kuin sen mitä Mikko itse on kertonut.

   Ja onhan se outoa jos heillä on jo niin pahasti asiat että mies oikeasti nukkuu jo vierashuoneessa, että hän kuitenkin ns pelkää vaimonsa riehumiskohtauksia.. eihän sen pitäisi enää liikuttaa kumpaakaan osapuolta (jos suhde kerran on jo ohi)mitä toinen ajattelee ja missä vapaa-aikansa viettää.

   Ymmärrät varmasti sen, että tarinoilla on myös kaksi eri puolta. Ja kun ei toista osapuolta pääse kuulemaan, niin ei kannatta ihan kaikkea niellä.

   Tiedät varmasti myös sen, että ei täällä turhaan kukaan varoittele, todella todella usein siinä käy niin että kolmatta pyörää on kusetettu ja pahasti: kertoimet eivät ole puolellasi.

   Voihan se olla, että tämä tarina kuuluu siihen vähemmistöön, sitähän ei voi tietää ennenkuin tarina päättyy.

   Poista
  4. Tiedän kyllä, että joukossa on kommentoijia jotka ovat huolissaan ja yrittävät varoitella. Oon siitä omalla tavallani liikuttunut ja kiitollinenkin, mutta silti mä teen itse omat päätökseni ja tiedän mihin oon lähtenyt mukaan.

   Ja sanos muuta, ei kumpaakaan enää kuuluis liikuttaa. Jos asia näin meidän kohdalla olis, oltais saatu olla jo vuoden päivät normaalisti yhdessä. Mutta näin ei ole, joten siksi tässä tilanteessa ollaan. Ja ei, Mikko ei ole se osapuoli jota vielä liikuttais. Lapset toki, mutta vaimo ei enää.
   Jotkut ihmiset on vaan niin hankalia, ettei kaikki asiat hoidu rehdisti ja helposti. Sitten pitää "pelata" likaisesti kans likasta peliä.

   Poista
  5. Säkö muka kiitollinen? Älä jauha pentu paskaa

   Poista
  6. Tietysti teet omat päätöksesi, se vaan mietityttää (sinänsä outoa, kun en edes tunne sua.. ) että oletko miettinyt noita mm mun luettelemia asioita? Vai oletko vain päätynyt siihen lopputulokseen että Mikko puhuu totta, koska rakastaa sua ja sinä Mikkoa?

   Olisi kiva lukea enemmän pohdintaasi tästä suhteesta..

   Poista
  7. Siis Mikko on päättänyt pelata likaista peliä ja lakaista vaimonsa pihalle tyhjin käsin tmv? Onko se aivan idiootti?

   Jos se ajattelee lapsiaan, se ei ala pelaamaan likaista peliä. Ei omien lastensa äidin kanssa.

   Ihan oikeasti. Nyt voi jo sanoa, että toivottavasti sillä Mikolla on selkärankaa olla MIES ja kertoisi vaimolleen. Ja nyt ensimmäistä kertaa toivon, että Mikon vaimo saisi tietää vaikka tästä blogista ja ukko jäisi kiinni.

   Helkkari mikä pentu se ukko on vaikka ikää jo 34 :O Todistit sen itse, selkärangaton hiiri. Ja sä vielä luotat tuollaiseen valehtelijaan joka kieroilee toisten selän takana...

   Poista
  8. Miten te voitte sanoa, ettei asiat hoidu rehdisti, jos itse pelaatte likaista peliä SELÄN TAKANA!

   Ja sinä vielä uskot tuollaiseen selkärangattomaan hiireen jonka pitää kieroilla...

   Poista
 2. Se, että muutkin valehtelee ei tee sinun/Mikon teoista yhtään sen hyväksyttävimpiä. Älä siirrä omaa syllisyyttäsi toisiin.

  Oletko miettinyt, että mitä jos itse oletkin samanlaisessa tilanteessa vuosien päästä? Kerran pettänyt pettää luultavasti toistekkin, halusit uskoa siihen tai et. Entä jos kymmenen vuoden päästä (jos olette enää yhdessä) paljastuu, että Mikko rakkaalla on suhde toiseen ja hän perustelee sen sillä, että on niin rakastunut uuteen naiseensa. Et varmaan tekisi teosta hyväksyttävää vaan sen takia, että se tapahtuu "rakkaudesta"

  Ota jo järki käteen. Olen varma, että muutaman vuoden päästä kelailet ajatuksiasi ja tulet nauramaan/itkemään miten naiivi olitkaan silloin. Turha väittää, että olet aikuisempi koska olet joutunut kestämään/kokemaan niin paljon rakkautesi takia, kalliit lahjat ja aikuinen miesystävä eivät tee sinusta kokeneempaa tai aikuisempaa ihmistä.

  En sano asioita ilkeyttäni. Toivon vain kovasti, että ottaisit vihdoinkin järjen käyttöösi, etkä olisi niin sinisiömäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei teekään, mutta annoin esimerkkejä, joiden kautta lukijat tajuaisivat, ettei toi valehtelu oo kokonaisuudessaan niin yksinkertainen ja mustavalkoinen juttu.

   Niin, luultavasti, ei automaattisesti tai oletetusti. Mikko ei pettäis mua. Se ei tee sitä enää koskaan.
   Tuollaista tilannetta ei tule vastaan, tiedän sen. Mutta jos lähden ajatusleikkimään asialla, niin en hyppisi riemusta vaikka Mikko perustelisi suhteensa rakkaudella eikä vaikka pelkällä "halusin seksiä toiselta", mutta.. Mitä sitten? Tuollahan se jo ylempänä lukee, jatkaisin elämääni. En jäis märehtimään.
   Ihmiset rakastuu toisiinsa tuon tuosta, vaikka kuinka olis toisen kanssa naimisissa ja pyöräyttäny kymmenen muksua. Minkäs sitä ihminen tunteilleen tekee?

   Joo, jotkut ei mitään, vaan jäävät kärvistelemään paskaan avioliittoon, jotkut ottaisivat ilon irti elämästä ja lähtisivät uuden rakkauden perään.

   Voit kuvitella olevasi varma ja tietäväsi mua paremmin, mutta se ei ole niin. Mä tiedän ja tunnen itseni paremmin.

   Aikuisempi en väitä olevani, mutta väitän olevani aika montaa ikätoveriani kovempia kokenut rakkauselämässä. Yhtään kenenkään kokemuksia vähättelemättä tai omia korostaen, mutta näin uskon.

   Ne, jotka tietää minkälaista salasuhteessa eläminen on, voivat varmasti allekirjoittaa joitakin näitä mun väittämiäni. Muut eivät siihen pysty.

   Poista
 3. Kuule, samalla tavalla Mikko on rakastanut vaimoaan joskus. Joten viiden vuoden päästä, kun arki on koittanut, Mikko voi taas "rakastua" sinua viisi vuotta nuorempaan ja sinä olet muksun kans kotona sitten. Sit Mikko kertoilee uudelle "rakkaalleen", että sä kohtelet häntä kaltoin jne. jne..

  Oma kolmekymppinen mieheni tuossa vieressä totesi, että ei todellakaan voisi olla noin nuoren kanssa, koska hänen mielestään olet vielä täysi pentu. Älä anna sen Mikon vedättää itseäsi tuolla tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti on rakastanut kun ovat toisensa naineet ja lapset tehneet, en mä sitä kiellä.

   Tässä ei oo mitään tekemistä arjen kanssa, vaan tunteiden. Mikko on siinä vaiheessa jo, kun tavattiin (ja jo ennen sitäkin), ollut epävarma tunteistaan vaimoaan kohtaan, joten pettäminen ei liity niihin mitenkään.

   Ja joo, tottakai sun miehes sanoo noin. Luuletko että se sanois suoraan "kyllä mä sellasta kaunista ja kireetä melkein täysikäistä typyä mielelläni panisin"? :D Se sanoo mitä haluat kuulla, mutta et voi tietää mitä se päänsä sisällä asiasta OIKEASTI ajattelee ;)

   Poista
  2. Niin kuin et sinäkään Mikosta ;)

   Poista
  3. Halut, ajatukset ja tunteet on yksi juttu. Ja konkreettiset teot on eri asia.

   Rakkaus on lahja, se tulee ja joskus se lähtee. Mikään ei takaa mitään.

   Myöskään sinulla ei ole mitään takeita, että rakastat Mikkoa aina tai että hän rakastaa sinua aina, ja tämän varmaan hyväksyvät kaikki vähänkään pidempään parisuhdetta harrastaneet ihmiset.

   Mutta valehtelu ja pettäminen, se ei sovi.

   Poista
  4. "Kaunista ja kireetä". *reps* Toi oli ku suoraan Vauva-lehden seksipalstalta.

   Miten se Mikon pettämiseen ryhtyminen ei liittynyt tunteisiin ollenkan, en tajua?

   Poista
  5. Hahah, en harrasta seksipalstojen lukemista, enkä varsinkaan vauvalehden.

   Toi oli vaan kärjistetty esimerkki.

   Poista
  6. Mistäs me tiedetään minkä näkönen sä olet:D sitä paitsi se kireys tulee tyttö pieni ihan treenillä, voi sitä olla löysä vaikka olis neitsyt. Eikä mikään fyysinen ominaisuus korvaa sitä, jos korvien välissä on löysää...

   Poista
  7. Elämä on vaan joskus sellaista, ettei voi mennä joka tunteen mukana. Et voi surullisena jättää menemästä töihin, et voi maailman iloisimpana hehkuttaa surulliselle ystävällesi kuinka ihanaa elämä on, et voi sanoa kaikkia asioita vihaisena, joita haluaisit. Itsekuria. Olet melkein kuin nainen, jota mies hakkaa, mutta et voi jättää tätä, koska rakastat häntä niin paljon. Yhtä järjetöntä. Ensimmäinen rakkaus tuntuu maailman ihanimmalta ja suurimmalta asialta. Sinä et kuitenkaan ole Mikon ensimmäinen rakkaus. Rakastumista siis "sattuu" eikä se ole mikään yliluonnollinen asia. On lapsellista kuvitella, että sinulla ja mikolla on jtn aivan speciaalia. Se on aivan normaalia ihmisen luintoon kuuluvaa kiintymystä, jonka tarkoituksena on hankkia lapsia. Outoa nostaa itsensä korokkeelle. Ja huomaa kuinka itserakas olet kun taas ilmaiset mielipiteesi "ah kaikki haluavat minua niin tiukkaa ja kuumaa pimua!" Olet saanut vähän väärän käsityksesi itsestäsi kun koet saaneesi niin hienon saaliin.

   Poista
  8. " Ja joo, tottakai sun miehes sanoo noin. Luuletko että se sanois suoraan "kyllä mä sellasta kaunista ja kireetä melkein täysikäistä typyä mielelläni panisin"? :D Se sanoo mitä haluat kuulla, mutta et voi tietää mitä se päänsä sisällä asiasta OIKEASTI ajattelee ;) "

   Etkö näe tässä ristiriitaa? Kaikkien muiden miehet ajattelevat mielestäsi näin nuorista naisista, mutta Mikon uskot kuitenkin ajattelevan sinusta vain kauniisti ja rakkaudella?

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Vähän sä vaikutat fiksulta. Olisko vielä jotain muuta? :D

   "Voi paska mitä vittuu" ?? Oisko mitään? :)

   Poista
  2. Ei suakaan oo fiksuudella siunattu :D Et kannattaa lopettaa toi huutelu

   Poista
  3. voi jumalauta, nää kaks taitaa olla jonku sortin paskan elämän saaneita ku tarvii aikaasa käyttää tollaseen ihmeen vihan purkamiseen, suomalaisissa on kauheesti vihaa nykyää. ikinä ei ajatella tarpeeks pitkälle

   Poista
 5. " Tai ette kehtaisi toiselle kaverille sanoa suoraan että se näyttää sovittamassa mekossa ihan norsulta makkarankuoressa, mutta toiselle kaverille kehtaisit sen suoraan sanoakin?"

  Ei toi ole valehtelua jos ei sano et se sopii sille. Joten..

  "Se, että Mikko pettää vaimoaan, ei tarkoita sitä, että se tulis tekemään niin mullekin. Kaikki ei oo tainneet vielä tajuta sitä tosiasiaa, että Mikko pettää vaimoaan mun kanssa rakkaudesta. Me ollaan rakastuneita"

  Lyötkö pääsi pantiksi? Mistään asioista ei voi olla noin varma, varsinkin kun kyseessä on "salapoikaystävä". Kyllä Mikko sullekkin voi valehdella yhtä hyvin kuin vaimokkeelleen. Mistä sä sitä tiedät? Etkai sä nyt voi olettaa ettei se sulle valehtele vai? Ja uskot nappisilmilläs kaiken mitä se sulle sanoo? Haloo.. et oo järin fiksu tyttö.

  Mikolla on oikeus lähteä suhteesta, jos se ei sitä miellytä. Mietinpähän vain että mikä mahtaa olla "niin" painava syy sille ettei voi lähteä. Tuskin sellaista edes on.
  A) Jos ei rakasta vaimoaan miksi olla väkisin suhteessa? Lapset on huono syy siihen.
  B) Vaimo raskaana? Juu ei.
  C) Vaimolla sairaus?

  Sä et taida ymmärtää minkälainen ihminen on oikeasti pataloginen valehtelija. Se valehtelee sujuvasti jokaiselle myös sulle pikkunen. Sä et oo vielä maailmaa nähny.

  Tekis mieli ravistella sua ja herättää sut tähän maailmaan. Sä et taida tietää mistään mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En lyö päätäni pantiksi, löisitkö ite poikaystäväs luotettavuudesta henkes vetoa? :)

   Ja se on totta, ettei MISTÄÄN, oikeasti MISTÄÄN asioista voi olla 110% varma, en minä, et sinä, ei KUKAAN. Ei edes vaikka olis maailman mallikkain ja luotettavin, rehellisin ja plaaplaa ihminen rinnalla. Siltikään, mistään tai kenestäkään ei voi koskaan olla sataprosenttisen varma.

   Ja kaikki voi sitä syytä ihan rauhassa miettiä, sitä en tule paljastamaan. Ei kuulu tänne.

   Ja sä et taida ymmärtää, ettet tunne mua tai Mikkoa. Et tiedä kaikkea. Kukaan ei voi tehdä omia analyysejaan tän perusteella. Tai tietenkin voi, mutta ne ei ole paikkaansapitäviä. Mä tiedän ainakin sen, ja se riittää mulle.

   Poista
  2. Itse asiassa voin luottaa poikaystävääni 110% =) Joten voi joistain asioista olla 110% varma ;) Joillakin on selkärankaa ja moraalia.. Hahah.

   Harmi ettet sä sitten ole varma Mikostas, kai sä oot jo vuoden aikana huomannut sen kuinka se vie sua ku pässiä narussa. Kai se nyt sulle lurittelee, että oi ku rakastan sua enkä vaimooni et sä raukka pysyt mukana.

   Poista
  3. Etkä sinä Candy, voi sanoa 100% varmasti mitä siellä Mikon kotona oikeasti tapahtuu.
   Ellet ole paikan päällä kyttäämässä? Tuskinpa nyt vain missään kaapissa lymyät.

   Poista
  4. Realismiolettamalla tämä on kyllä hyvä tärppi.

   Että on keksitty sellainen syy jolla salasuhteen saa noin luottavaisesti odottamaan hiljaa.
   Tyytymään osaansa.

   Tuo on jotain josta muut salasuhteilijat (ne "Mikot") olisivat varmasti valmiita maksamaan. Kirjaa odotellessa siis.

   "Näin petät puolisoasi ja pidät seksisuhteesi hiljaisena!" - Siinäpä lööppi lehdelle kuin lehdelle.

   Mikko on löytänyt Graalin maljan.

   Seuraavaksi kun ymmärrätte kaupallistaa sen; elämä on pelkkää voittoa.

   Poista
 6. "Meillä välit on niin avoimet, -tietenkin tän tilanteen takia-, että kumpikaan meistä ei missään vaiheessa lähtisi toista pettämään. Tässä vaiheessa elämä on kuitenkin opettanut meille molemmille pettämisestä ja salasuhteessa olemisesta niin paljon, ettei kummallakaan meistä tule olemaan tarvetta hypätä siihen junaan enää kyytiin, kun tämä oma tilanne on saatu setvittyä."

  Kyllähän sä oot sitä pettänyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta.

   Tarkotin kuitenkin siinä vaiheessa kun ollaan normaalissa parisuhteessa, eikä tässä salailusuhteessa.

   Poista
  2. Eli tällä logiikalla Mikko on vapaa pettämään sua vaikka heti?

   Poista
  3. Oijoi, pakkohan Mikolla olla vapaus :) Mistäs sitä tietää vaikka painaa vaimoaan juuri nytkin?

   Ja Candy, turha sanoa ettei niillä ole seksielämää. Sinä et ole näkemässä mitä siinä talossa tapahtuu. Ja tuolla ylempänä jo kirjoitit ettei MISTÄÄN voi olla 110% varma.

   Poista
 7. Elämä on lyhyt.

  Siksi minun on kovin, kovin vaikea keksiä, mikä ihme voisi olla riittävän hyvä syy, siihen että on PAKKO elää valheessa. Olen miettinyt tätä pääni puhki (säälittävää, tiedän...) enkä keksi mitään. Ainoastaan vaimon tai lapsen todella vakava sairaus voisi olla sellainen, että empatiasta johtuen ei ehkä juuri siinä saumassa kertoisi haluavansa erota. (Tosin jotkut tekee senkin ja siitäkin selvitään).

  Joten voitko valaista, mihin asiaan liittyy se teidän tosiasia, että teidän on PAKKO jatkaa salasuhteessa vaikka molemmat haluatte julkisuhdetta. Kuka teidät pakottaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti joudun jättämään kaikki mieltänsä tällä asialla kaivelevat rypemään siihen tietämisenhaluun.

   En halua tai voi kertoa. Syyn ymmärtäisitte jos tietäisitte.

   Poista
  2. Syynä on se, että "Mikon" toinen lapsi on erityilapsi!

   Poista
 8. Sun Mikkos oikee nimi on MIKAEL! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :D Mä oon sit varmaan ööö.. Karkkiliini?

   Poista
  2. eihän sun pitänyt enää julkaista mitään nimiä ja arvailuja :D mikäs nyt muuttu? luuletko et nytkun päätä julkaista näitä niin porukka ei silti tiedä että tuo on se nimi :D oot todella nolo kun luet demi.fi keskustelupalstaa jatkuvasti jotta voit blogissas korjata niitä asioita mitä siellä lukee :D

   Poista
 9. On hieman eri asia sanoa ystävälle että "joo näytät tosi hyvältä" vaikka hän olisi lihonut vähän ja mekko istuisi huonosti! Ns. valkoiset valheet on ihan eri kaliiberia kuin todellinen, tarkoituksellinen valehteleminen.

  Mikko valehtelee vaimolleen. Sinä jätät asioita kertomatta Mikolle. Vai onko suhteenne niin avoin, että olet jo kertonut hänelle tästä julkisesta päiväkirjastasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, tottakai on. Tuo oli nyt vaan tollanen huono esimerkki jolla pyrin näyttämään sen, että joillekin ihmisille voi valhdella ja toisille taas ei edes pysty -> Mikko valehtelee vaimolleen, mutta mulle sen ei tarvii. Kysymyksiin "miten voit luottaa siihen kun se valehtelee vaimolleenkin" vastauksena.

   Meidän suhde on tätä blogia lukuunottamatta niin avoin kuin vaan voi olla.
   Jos tästä ei olis tullut näin luettu ja levitelty, olisin tän luultavasti sille jossain vaiheessa näyttänytkin.

   Poista
  2. Niin siis kaikille voi valehdella. Tarkoitat varmaankin, että toisille on pakko valehdella, että heidän kanssaan tulisi toimeen. Tämähän ei toki pidä paikkaansa alkuunkaan. Toisille on pakko valehdella vain, jos ei osaa muuten hoitaa asioita. Vika on valehtelijassa ei siinä kenelle valehdellaan.

   Poista
 10. "kumpikaan meistä ei missään vaiheessa lähtisi toista pettämään."
  mm, mites se uuden vuoden keikka? Vai eikö sitä lasketa?¨¨

  "Mä tiedän ja tunnen Mikon niin hyvin, ettei mun tarvitse pelätä että se mua tulis pettämään koskaan."
  Luulisi, että vaimokin on ainakin joskus ajatellut tuntevanssa Mikon niin hyvin, että on naimisiin asti päätynyt. Niin ne asiat vaan muuttuu, asiat on teilläkin kymmenen vuoden päästä erilailla kun nyt, ihan varmasti.

  Tsemppiä matkaan joka tapauksessa! Toivottavasti Mikko saa erottua vaimostaan pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasketaan, mutta tarkoitin tuolla tekstilläni että siinä vaiheessa kun ollaan avoimesti normaalissa suhteessa yhdessä.

   Kiitos tsempeistä.

   Poista
 11. Sä mahdollistat sen, että Mikko satuttaa vaimoaan.

  Tosi rakkaus ei ole oman itsen ajattelemista, vaan toisen ihmisen ajattelemista. Tuntuuko sinusta, että sinun tehtäväsi on nyt "auttaa" Mikko kestämään karsea parisuhteensa? Että ihan rakkaudesta annat hänen tuhota oman vaimonsa, jonka kanssa on kuitenkin varmaan vapaaehtoisesti avioitunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta mä en ole siitä kuitenkaan vastuussa. Eikä se mitään satuta, eihän se edes tiedä.

   Ei tunnu tuolta. Ja kyllä, rakkaudesta annan tuhota jos se vaimo nyt tuhoutumaan siitä menee, että heille ero tulee.

   Mä en siltikään aio mahdollisesta tuhoutumisesta ottaa megaluokan morkkiksia itelleni. Aikuisen ihmisen kuuluis pystyä jatkamaan elämäänsä, eikä tuhoutua toisen ihmisen takia kokonaan.

   Poista
  2. Mä toivon että saat kokea moisen :) Luuletko että vaimo ei muka tulis pettämisestä jossain vaiheessa tietämään?

   Poista
  3. On totta, että et ole vastuussa aikuisen miehen teoista.

   Mutta tämä: "Eikä se mitään satuta, eihän se edes tiedä" - ajattelu osoittaa kyllä sun empatiakyvyttömyyden.

   Mitä te pelkäätte, kun ette uskalla julkistaa suhdettanne jo heti?

   Jos vaimoa ei enää Mikon touhut liikuta, niin miksi ihmeessä ei? Raha? Valta? Huoltajuus? Ehkä vaimon firmassa töissä?

   Poista
  4. "Jotkut ihmiset on vaan niin hankalia, ettei kaikki asiat hoidu rehdisti ja helposti. Sitten pitää "pelata" likaisesti kans likasta peliä."

   Tässä Candyn kommentti. Sen pitää saada likaisella pelillä hoidettua vaimoke. Munaton mies kun ei voi rehdisti pelata eroa. Varmaan vaimo se rahakkaampi ;) Pitää saada rahat lypsettyä jotenkin :)

   Poista
 12. Voisitko nyt vastata tähän: Milloin Mikko aikoo jättää vaimonsa? Olette olleet jo kauan yhdessä, niin milloin eron aika on? Vuoden vai kahden päästä??

  Toiseksi, pelkään pahoin että tämä sinun "Mikkosi" on sama mies joka on aiemmin pyöritellyt minua. Ainakin kertomasi "faktat" hänestä täsmäävät samoin kuin käytös. Vaikka olisitkin muutellut hiukan noita faktoja Mikosta niin hänen kuvauksensa sopii täydellisesti minun tuntemaani Mik-alkuiseen mieheen.

  Sanopahan vain että aikamoisessa suossa olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ala tarkkoja aikoja tänne kertomaan, mutta vuoden kuluessa.

   No, turhaan pelkäät. Ei voi olla sama mies :)

   Poista
  2. Hei!
   Mitäpä tämä sinun "Mikko" on kertonut muusta suvustaan?
   Onko kovinkin läheiset välit?

   Mäkin olin kerran "toinen nainen" ja muistan silloin ajatelleeni hyvinkin noin niinku pyyteettömästi rakkaudesta. Nyt kun olen ollut mieheni ykkösnainen jo 12 vuotta, niin hyvinkin on ajatukset muuttuneet.

   Mullekin nousi mieleen yks MIK-alkuinen herra, jonka tunnen ja jonka tiedän pettäneen vaimoaan. Ja tuollaiset "ulkoiluhetket" ja tavaran lahjoittelut ovat juuri hänen heiniään. hauska naurattajakin on kyseessä. Mies tosiaan nukkuu ajoittain vierashuoneessa, mutta syy ei tosiaan ole vaimon huono käytös vaan ihan muu, käytännönläheinen. Tämä mies ei kyllä eroa vaimostaan, se on vissi.

   Onkos "Mikko" lähdössä keväällä työreissuun?

   Poista
  3. Miksi kertoisin Mikon suvusta tänne yhtään mitään?

   Jaa, no tämä sun tuntemas ei ole mun Mikko. Siitä oon varma :) Se kun ei harrasta noita juttuja kenenkään muun kun mun kanssa, eikä ennen mua ole harrastanut kenenkään muun kanssa.

   Joo, vaimon kanssa ehkä joskus, mutta muutoin ei.

   Ei ole lähdössä.

   Poista
  4. Voi kuule, ei ihmiset hirveästi tule elämänsä aikana muuttumaan. Ehkä sä huomaat sen sitte kantapään kautta.

   Poista
  5. Mitäköhän muita Mik-alkuisia nimiä on kuin Mikko? ;D

   Poista
  6. Voi Candy Candy, Mikkohan varmastikkin kertoisi SINULLE että on pettänyt aiemminkin :D :D :D Voe mahoton miten voi ihminen olla noin naiivi?????

   Poista
  7. Et voi sanoa millään että mikko ei tekisi samoja asioita muiden kanssa, mistä voit ikinä olla varma?

   Poista
  8. Jos olet varma, että ei voi olla sama mies, niin et taida asua suomessa.

   Poista
  9. Minun tuntemani mik... lähtee keväällä reissuun...

   Poista
 13. Mua käy hermoon nää jotkut kommentoijat. Sä tiedät paljon paremmin, millainen Mikko on ja mikä on hänen tilanteensa, joten näillä kommentoijilla ei ole mitään varaa sanoa siihen mitään. Maailma ei aina ole niin mustavalkoinen, ei jokainen pettäjä ole sellainen ''kerran pettäjä, aina pettäjä''. Ja turha on kenenkään vedota sun ikääsi, ei kaikki 17 vuotiaat ole epäkypsiä ja lapsellisia vaan joukosta löytyy myös älykkäitä. Sulla on ainakin sanat hallussa ja tiedät, mitä teet.

  Tosin en ymmärrä edelleenkään, miksi Mikko ei jätä vaimoaan. Onnettomasta, rakkaudettomasta suhteesta pitäisi lähteä HETI. Mikä siinä on niin vaikeeta, ettei Mikko voi erota vaimostaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Mua ei ota enää ees hermoon, huvittuneesti hymähtelen vaan näille jotka luulevat tietävänsä paremmin asiat kun asianomaiset itse.

   Ja ei monikaan ymmärrä -edelleenkään varsinkaan ne jotka eivät oo olleet samassa tilanteessa-, mutta en voi kertoa. Vaikea ja monimutkainen se juttu kuitenkin on. Jos ei olis, oltais oltu vapaasti yhdessä jo kauan.

   Poista
 14. jaa vai että mikael

  VastaaPoista
 15. Jaaha, tunnustus on tullut. Mikkosi kertoi tilanteestaan minulle, ja tiedän erittäin hyvin missä mennään. Varmasti sinua paremmin :) Voin olla varma ettei sinulla ole pokkaa tätä kommenttia julkaista, ja se on vissiin ihan hyväkin. Menettäisit kasvosi lukijoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pokkaa on kyllä, miks menettäisin? :D

   Jos tuntisit Mikon, olisit varmasti kertonut sen nimikirjaimet ja asuinpaikan. Mutta koska et tunne, niin kirjoitat tuollaisen viestin, ja kuvittelet mun säikähtävän.

   Kukaan ei oo siinä vielä onnistunut, koska kenelläkään ei oo oikeesti mitään hajua kuka Mikko oikeesti on.

   Poista
  2. Tai sitten sinä et julkaissut niitä.

   Poista
 16. Luin kirjoituksesi ja mikäli ymmärsin oikein, siinä on ristiriita...
  Ensin kirjoitat, että Mikon ja hänen vaimonsa suhde on niin huono, että Mikko on ajatunut sen seurauksena pettämään.
  Toisessa kohtaa taas kerrot, että Mikko pettää koska rakastaa sinua, muttei haluaisi pettää.

  Joten ymmärsinkö jotain väärin?

  Sanot, että Mikko ei petä sinua, koska teidän suhteenne on erilainen, hänen ei tarvitse.
  Mutta entä jos hän vaan Sattumalta rakastuu johonkuhun toiseen? (aivan kuin sinuunkin..)

  -Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpi oli ensin muna vai kana?
   Pettikö Mikko vaimoaan ensin ja rakastui sitten vai rakastuiko hän sokeasti Candyyn ja petti vaimoaan vasta tämän jälkeen... eli missä kohdassa tulee tämä rakkauden oikeutus?

   Poista
 17. oooooo....nyt oli otsikkona "luottamus". Seuraavaksi tulee ehkäpä "viha" ja sitten taas vähän pa(*)kan sekoittamista jännittävine juonenkäänteineen <3kirjoitat just niin kuin kaikki sun ikäiset omia haaveitaan. Lue koeviikkoa varten - siitä on sulle enemmän hyötyä. Mutta edelleen tätä on hauska - nimenomaan hauska - vilkaista tätä blogia. Ehkä sulle riittää olla hauska ano. No, kiehtovaa iltaa, ano!

  VastaaPoista
 18. Pussiinpuhuminen jatkuu edelleen niinkuin aikaisemmista kommenteista huomaa. Sinisilmäinen tyttö.

  Ennen säälin sua että oot noin sinisilmäinen, nykyään ajattelen että KUN paljastuu ettei hän tuu vaimoaan jättämään/olette yhdessä ja se pettää sua niin aivan varmasti nauran ja lujaa.

  VastaaPoista
 19. Nii, tää Mikko ei ehkä pettäis sua, mutta sä oot silti pettänyt sitä. :) Oikeastaan mä en edes pidä enää tätä Mikkoa tän tarinan pahiksena, vaikka vaimoaan pettääkin ja sekaantuu alaikäiseen eli sinuun, joka selvästi olet vähän ikäisiäsi jäljessä. Naiivius ainakin paistaa kilometrien päähän näistä teksteistä. Ehkä teillä olisikin tulevaisuutta, jos sä nyt ottaisit lusikan kauniiseen käteen ja kasvaisit vähän. Ei varmaan tule tapahtumaan hetkessä, joten ehkä teillä olisi hieno tulevaisuus n. 10 vuoden päästä.

  Niin joo, eräällä keskustelupalstalla eräs väittää tietävänsä tän sun Mikkosi oikean nimen. Taisi tää henkilö sen tällä ko. palstalla paljastaakin. Toivottavasti henkilö puhui totta, alkais selvitä tääkin vyyhti, jos Mikon vaimo saisi tietää ja joutuisitte olemaan kaikki kolme toisillenne rehellisiä. Vaimolla on oikeus tietää salasuhteesta ja niin taitaisi olla sun vanhemmillakin. Jos asiasta ei voi rehellisesti kertoa, niin tuskin se teidän suhteenne niin vakava sitten on.

  VastaaPoista
 20. "Tiedän, että jos Mikko menee johonkin toiseen ihastumaan tai rakastumaan, se tulee kertomaan siitä mulle suoraan, eikä mitään pettämistä kerkeä koskaan tapahtumaan."

  -Entä, jos teilläkin on vaikea tilanne syystä X, ja Mikko pettää sinua vuodet, koska "vielä ei ole hyvä hetki paljastaa salasuhdetta Candylle".

  "Meillä välit on niin avoimet, -tietenkin tän tilanteen takia-, että kumpikaan meistä ei missään vaiheessa lähtisi toista pettämään."

  -Johan sinä Mikkoa olet jo kerenny pettää.

  -Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja koko ajanhan Mikko on vaimonsa kanssa ;D

   Poista
 21. Tuota...taidat pitää itseäsi hyvinkin kauniina. Tuo kommentti "...kyllähän sinun miehesi sanoo noin,mutta.." Niinhän se sanoo "sinunkin" "miehesi eli kuviteltu miku. Yäk, en tajua, kuinka kuvittelet olevasi kireä, (hyi, mikä teinisana)kun olet jo monen miehen vatkaama. Kuka sinua enää kaksikymmpisenä huolii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Nauroin.

   Mutta joo, pidän kyllä itseäni kauniina, onko siinä jotain pahaa? Pitäiskö pitää itseäni sitten rumana? Sittenkö ois hyvä?

   Ja puhuinko mä itsestäni kireänä? Ei sillä että erityisen löysäkään olisin, mutta en puhunu itestäni vaan se oli yleinen heitto.

   :D Oot kyllä ihanan vanhanaikainen jos ajattelet, että pillu panemalla kuluu ja ettei kukaan halua muita kun peräkammarin neitsyt-akkoja. Tsiiisus, en mä haluaiskaan sellasta miestä jolle kelpaa vaan täysin koskematon. Täysin naurettava ajatustapa kaikenkaikkiaan.

   Eikä mua tarvii kenenkään huolia, mulla on Mikko :) <3

   Poista
  2. Kyl se pillu siitä venahtaa paniessa ja vituksi muuttuu, älä huoli. Viimeistään siinä vaiheessa kun oot Mikaelilles pari muksua pyöräyttäny ni on ainakin kolmen nyrkin levynen römpsä ja Mikkonen lähtee hakemaan uutta ja kireämpää. ;)

   Poista
  3. No huh huh mitä juttua! Mä täytän kohta kolkyt ja yhen lapsen synnyttänyt...En kyllä ole (eikä ukot) huomannu mitään eroa siihen, ku olin 18v. Muutenki pyrin pitämään itestäni huolta kaikin puolin. Et tuskin se toosa normaalilla soutamisella kuluu, eikä pari tenavaakaan sitä pilaa. Eri asia sitten yli 5 muksua..:D

   Poista
  4. Itseasiassa ne on juuri ne kunnon miehet, jotka haluavat koskemattoman naisen. Miehet, jotka haluavat itselleen kunnollisen vaimon, eivätkä hetkellistä hurmaa.

   Miehet haluavat vaimonsa itselleen, ja vain itselleen. Eihän siinä oilisi järkeä, jos naista olisi kylän joka Mikko jo rassannut.

   En voi sanoa olevani siveyden sipuli, sillä itsellänikin on jo toinen suhde menossa (pitkäaikainen kylläkin, ja toivon ettei lopu ikinä). Ensimmäistä tulen kuitenkin lopun elämääni katumaan. Tämänhetkinen poikaystäväni on sitä mieltä, että oli vaikea hyväksyä sitä, että olin jo ollut jonkun kanssa, mutta yksi oli kuitenkin sidettävä määrä.

   Veikkaan, että sinun kanssa ollaan menty kyllä ykkösestä ylöspäin jo aikapäiviä sitten. Onko sinua ikinä kutsuttu jakorasiaksi? Tarkoitan tuota ihan vakavana kysymyksenä, enkä loukkauksena, kiinnostaisi oikeasti tietää. Voisin jotenkin kuvitella, että olet se koulun helppo tyttö. Se, joka poikien mukaan rakastaa huomiota ja kullia. Korjaa jos olen väärässä.

   Et ehkä vielä ymmärrä asian arvoa, mutta toivon, että kadut joku päivä.

   Poista
  5. Eli jos ei ole täysin koskematon, kunnon miehet eivät halua? Joo kyllä, näinhän se tosiaan menee.

   Poista
  6. Kai nyt kaikille kelpaa tollanen, joka jokaiselle antaa, mut ei kukaan susta mitään vakavampaa halua :D Kyllä joka nainen munaa saa joka päivä jos haluaa. Ei tarvitse kuin baarissa pyörähtää ja vilauttaa anteliasta kaula-aukkoa. Kunnollista ja LUOTETTAVAA miestä ei löydykkään niin helposti ;)

   Poista
 22. Pikkutyttösemme on jälleen päätynyt netin maailmaan<3

  VastaaPoista
 23. Et siis oo varma siitä et puhuukse sulle totta. Pataloginen valehtelija on mitä on. Kun kypsä tyttö olet niin ota silmä kätee ja kato kuopalla

  VastaaPoista
 24. Ensinnäkään Mikon EI ole pakko pettää! Ja toisekseen minä luotan mieheeni, sillä hän ei ole koskaan pettänyt niinkuin sinun Mikaelisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa asua miehen kanssa joka on AIDOSTI perheen kanssa, eikä petä minkä ehtii :)
   Ne teot ratkaisevat, minun mieheni ei hypi ties missä minun ollessa kotona lasten kanssa :)

   Turhaan Candy vakuuttelee että mies on kotona ja mahtava isä. Mutta aika paljon on Mikko poissa kotoa. Onko Candylle normaalia että isi viilettää muualla ja siksi ei osaa asettua Mikon vaimon asemaan ja kuvitella, millaista on pyörittää arkea yksin? Eikö Candy jossakin välissä sanonut, että Mikolla on myös harrastuksia Candyn lisäksi? Ei siinä paljoa taideta kotona olla kaiken tuon kanssa. Työ, harrastus ja Candy. Totta helvetissä minuakin vituttaisi jos mies ei uhraisi ajatustakaan lapsille ja kodille.

   Mutta onneksi ei olekaan kusipää ukkoa riesana :)

   Poista
 25. Laitan kommenttini uudestaan, koska haluan tähän sinulta jonkinmoisen vastauksen:

  Ootko miettinyt sitä, että kun lopulta saatte olla vapaasti ja kerrotte mikon vaimolle, niin te molemmat paljastatte itsenne? Joku sun kaveris voi lukea tätä blogia ja aika helposti siinä vaiheessa laskee yhteen 1+1 :D Eli teidän henkilöllisyys paljastuu lopulta kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öööö.. Mietin kauan mitä todella tarkoitit, muttaa.. En usko että Mikon vaimo kertoisi kavereilleni meistä ja ylipäätään ei olla kyllä heti eron sattuessa kertomassa edes meistä.

   :D Tajusinko kysymykses oikein, vai pitäisköhän sun muotoilla se jotenkin paremmin että tajuaisin? :D

   Poista
  2. Kyllä te kiinni jäätte :)
   Se mitä tämä ihminen varmaan ajatteli oli se että juorukellot on mahtava asia :)

   Ne pyörii ja pyörii kun nimiä alkaa selkenee niin ne kyllä selkiää ihan joka paikkaan ja varmasti :)

   Poista
  3. Öööh, te aiotte muuttaa yhteen kun sinä täytät 18v. Eroa Mikko hakee vuoden kuluessa. Sinä olet jo yli 17v.
   Harkinta-aika kestää 6kk.
   Niin, tarkoitatko erolla sitä että Mikko jättää erolaput, vai virallista eroa? Koska jos yhteen muutatte kun harkinta-aika on menossa, aivan takuulla vaimo tajuaa asian.

   Poista
 26. JOS SE MIKKO SIT RAKASTAA SUA SIT NII PALJON NI MIKS SE EI JUMALAUTA SIT KERRO SEN VANHEMMILLE? KERRAN SE KIRPASEE, hanki jätkä pallit saatana! jos sillä on pokkaa pettää sen vaimoo, ni jumalauta sil on pokkaa kertoo sille totuus ! älä alennu tollasee kohteluu nainen, laita se kertomaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauonko meinaat jatkaa suhdetta Mikaelin kanssa?

   Poista
 27. Itse sun ikäsenä nautin ku just vanhemmat miehet kuolas mun perään.(kirjaimellisesti:) Ja ihmettelin kuin niiden vaimot näytti niiiiin kulahtaneilta. Aina se on näin: vanhat miehet ovat houkuttelevan näköisiä nuorten tyttöjen mielestä ja vanhat miehet laittelee nuoria tyttöjä mielellään. Ei mitään uutta auringon alla. Ihmissuhteet perustuu vaihdantaan. Nuorta tyttöä viehättää ihan simmpelit asiat kuten normaalin hintainen auto, ravintolassa käynti, kaikki mikä kuuluu normaalin aikuisen elämään. Mutta alaikäiselle ja vielä täysi-ikäiselle nuorellekin uutta voi tarjota just keski-ikäinen mies. Mikään win-win tilanne tää ei kuitenkaan ole. (siis jos olis totta;))))))))))

  VastaaPoista
 28. "Olemme rakastuneita"

  Rakastunut ihminen ei elä elämää kahden eri naisen kanssa...... Jos on OIKEASTI rakastunut mikään ei pidättele olemasta rakastamansa ihmisen kanssa..

  Herätys neiti, olet sokea :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä et tiedä kaikkea :)

   Mä olen harvinaisen hereillä tässä asiassa.

   Poista
  2. Kahta ihmistä voi rakastaa samaan aikaan, ei ole mitenkään luonnotonta :)

   Poista
 29. Ja siis Mikkohan vie sua ku pässiä narussa. Etkö uskaltanu sitäkään kommenttia pistää näkyville? Kuinka moni osaakaan lukea ihmisiä? NIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä voit rauhassa luulla niin.

   Mitä kommenttia en uskaltais pistää näkyville? Mikään ei oo uskaltamisesta kiinni.

   Poista
 30. ei kait se mikko kuitenkaan oo mikään 40 vuotias???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei vielä lähellekään :D

   Poista
  2. Onhan se. Enää vain 6 vuotta :)
   Aika lähellä se on :)

   Poista
  3. Ihan yhtä lähellä kuin 14-vuotias 2-kymppistä ;)
   t.pikkasen päälle kolmekymppinen joka ei allekirjoita moisia kommentteja

   Poista
 31. vaikka mikkkolainen olis sokee, ni kai se vois lukee tätä apulaitteiden avulla. jos mikko olis olemassa, totta kai se tietäs täs blogista. Miten sä voit oikeesti olla noin yksinäinen, että kirjotat haave-elämästäs bittiavaruuteen ja "keskustelet" tyyppien kanssa, jotka on about ketä tahansa.
  Yks asia on varmaa, sä haluaisit et sun perheellä olis enmmän varallisuutta. Jotenkin tunnut niin köyhältä, tai kauniimmin vähävaraiselta, kun niin arvostat hyvää toimeentuloa. Mut sehän köyhän ainut huvitus on, vilkas mielikuvitus, se siivet selkään saa! (tais olla Junnu Vainion tekstiä toi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sori, mutta Mikko ei pyöri demissä, heppafoorumeilla tai vauvafoorumeilla, joten.. :D

   Ja kiitos analyysistäs, tää oli aika hassu. Tosin kaikki meni taas aika pieleen, damn!

   Annas mä teen susta analyysin. Oot aina halunnut psykologiksi, oot kuvitellut tietäväs paljon ihmismielestä, osannut mielestäs lukea ihmisiä paremmin kun muut.
   Jokin kuitenkin meni pieleen, eikä susta koskaan tullut psykologia.

   :(

   Kato näin helppoa on analysoida ihmisiä. Toinen asia onkin sitten kirjoittamansa "näin se juttu menee"-hötön OIKEA paikkaansäpitävyys.

   Poista
  2. nyt on ihan pakko sanoa kuin kirjoittaja "tietäisitpä vain!" Pyskologiaa pyrkii lukemaan todella moni, mutta vain harvat pääsevät, mm. lääkikseen pääsee helpommin sisään. Juurihan sä osoitit todeksi perheesi varallisuustason ja myös todenäköisen rikkinäisyyden vastaamalla kommenttiini.
   En minäkään pyöri heppafoorumeilla (mitä ne muuten on), mutta googletan kaikkea maan ja taivaan välillä. Ja hei - psykologit eivät osaa lukea ihmisiä, ainakaa oikeat psykologit eivät koskaan sano noin. Jos oisit lukion kakkosella, sulla vois olla suoritettuna psykasta neljä-viisi kurssia ja niiden perusteella sä osaat jo arvioida, onko sulla päätä lukea niin paljon kuin vaaditaan. Ja valitettavasti psykologiaa lukemaan pyrkii joka vuosi sellaisia ihmisiä, jotka haluaa tutkailla omia traumojaan. No, onneksi on soveltuvuuskokeet kirjakokeen lisäksi.
   Mutta tää on niin viihdyttävää, niin suoraan jostain personallisuuspsykologian peruskurssilta. Koita pärjäillä itsesi kanssa!

   Poista
  3. esim. aikuisen ihmisen pitkää kommenttia pari päivää sitten

   Poista
  4. Kerrotko mulle millä lofiikalla osoitin sulle todeksi yhtään mitään muutakun sen, että olet väärässä? :D

   Ja kyllä, mä pärjään mainiosti itseni kanssa. Ei oo ollu mitään ongelmia sen suhteen :) Kiitos kuitenkin huolenpidosta.

   Poista
  5. .... Mitä?

   Niin, että jos en ole kaikkiin satoihin pitkiin kommentteihin vastannut mitä mulle tulee, osoitan sen, että..?

   Joo, no osoitan sen etten kerkeä tai jaksa vastata kaikkiin. Pisteet sille joka samoilla mittokaavoilla olevan blogin kaikkiin kommentteihin jaksaa vastata.

   Poista
  6. Suomalaiset miehet kyllä pyörivät joskus noilla foorumeilla. Jos sinun "Mikkosi" ei pyöri 100% varmasti, niin sehän tarkoittaa sitä, että se sinun Mikkosi ei ymmärrä suomea. Asutte siis ulkomailla tai mies ei vaan ymmärrä suomea, on kenties suomenruotsalainen. Se myös selittäisi sen, että et usko blogin paljastuvan.

   Poista
  7. miehesi ei siis ymmärrä suomea?

   Poista
 32. Candy, oon lukenut kuukauden verran blogias ja kommentoin nyt ekaa kertaa.
  Yks juttu on mietitittäny jo siitä hetkestä lopetettuani ensimmäisen lukemani sun kirjottaman postauksen. Sä oot ylpee kaikesta tosta. Sä oot ylpee ku voit "voittaa" Mikon vaimon ja saada sen ittelles. Oot ylpee että voit olla ns. "parempi" ku yli kolmekymppiset naiset joita pidät itseäs huonompina.

  "Ja joo, tottakai sun miehes sanoo noin. että se sanois suoraan kyllä mä sellasta kaunista ja kireetä melkein täysikäistä typyä mielelläni panisin"? :D "Se sanoo mitä haluat kuulla, mutta et voi tietää mitä se päänsä sisällä asiasta OIKEASTI ajattelee ;)"

  Toivotan sulle kuitenkin kaikkea hyvää! Oon ite samanikänen ku sä ja en tajua miten jaksat tollasta. Saisit varmasti jonkun itses ikäsen fiksun ja luotettavan.
  Vaikka kaikki toi Mikon ja sen vaimon huonosta avioliitosta oiskin totta (joka ei kylläkään tee pettämisestä yhtään sen hyväksyttävämpää), miks roikut pieneten lasten isässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä sanois että olisin mitenkään erityisen ylpee juuri noista asioista.
   Enemmänkin oon ylpee siitä, että oon löytäny rinnalleni ihmisen joka tekee mut onnelliseks. Musta siinä on asia, josta jokainen voi olla ylpeä ja iloinen.

   Poista
  2. Ei se Candy ole ihan noin yksinkertaista. Sillä Mikollahan on lapsia, sillä on perhettä muutakin kuin ne lapset. Voi ehkä yllättää sinut, mutta onnellisuus muodostuu kokonaisuudesta ja pelkkä parisuhde ei tee onnelliseksi. Mikon erotessa hän luopuu paitsi vaimostaan, myös mahdollisesti yhteisistä tuttavista. Hänen lapsensa joutuvat vaikeaan tilanteeseen. Tämä ei tietenkään ole sinun syytäsi, mutta nämä asiat aivan varmasti vaikuttavat sinuun ja onnellisuuteesi. Et voi todellakaan etukäteen tietää, tuleeko yhteisestä elämästänne onnellista. Voi olla yllättävän raskasta elää uusioperheessä. Se on vaikeaa, vaikka suhde olisi lähtenyt liikkeelle rehelliseltä pohjalta ja mies ei olisi vaihtanutkaan nuorempaan. Nimittäin vaikka ette aloittaisikaan suhdetta heti eron jälkeen, niin tulet aina olemaan Mikon tuttujen silmissä se nuorempi nainen, johon Mikko vaimonsa vaihtoi.

   Poista
 33. Oot oikeessa siinä ettei tavallisessa parisuhteessakaan voi tietää vaikka toinen pettäisi. Toivotaan parasta teidän suhteelle :)

  VastaaPoista
 34. Mikael on kuulema miehen nimi..

  Mulla kyllä eilen tuli mieleen, että olisit yks mun tuttu Inka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kaikkeen kuulemaansa kannattaa aina uskoa, vai mitä? :)

   En ole sun tuttus Inka.

   Poista
 35. Miks julkaiset kommentteja tästä nimiarvailusta? Eihän sun pitänyt enää tehdä niin? Hauskaa että luet demi.fi:tä jotta voit kirjoitella tänne asioita mitä siellä arvuutellaan. Harmi ettei demittäjät oo niin tyhmiä ettei näkisi sun läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joitakin julkaisen, joitakin en.

   Kokonaisia nimiä sukunimineen ja paikkakuntineen en todellakaan julkaise, ne ei kuulu tänne.

   Hauskaa että niin moni luulee mun tosiaan lukevan jotain demiä :D Saatan vilkaista ne keskustelut jotka mulle tullaan linkittämään, mutta en mä oo enää siinä iässä että pyörisin tollasessa paikassa.
   Sanotaanko näin, etten oo enää niin tyhmässä iässä että siellä pyörisin :D

   Poista
  2. Mitä sä sit luet?? Cosmoo, menaisia, seiskaa, iltalehtee, sanomalehtiä muuten, valittuipaloi, kodin kuvalehtee, seuraa, apua, tai jotain muuta jotka varmaan sopii sitten paremmin sulle kun joku Demi...Anteeks vaan mut kyl demissäkin on jotain hyviäkin juttuja jota lukee ihan mielellään...Ja kyllä siellä demin nettisivuillakin on ihan hyviäkin juttuja...mut kai sä sitten olet jo niin aikunen ettet käy sellasten nuorten tyttöjen sivuilla...

   Poista
 36. Huhhei... Sä luulet tuntevasi Mikkosesi niiiiiiiin hyvin, vaikka täällä monet aikuiset yrittää sulle kertoa omien kokemusten kautta, miten toista ei välttämättä vuosikymmenienkään jälkeen tunne läpikotaisin. Helppoahan se on esitellä sellanen sunnuntai-Mikko naiiville pikkutytölle ja uskotella että se on koko totuus.

  Ja joo, olen itse ollut samassa tilanteessa, tosin vähän vanhempana kuin sä enkä niin suurella ikäerolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ne aikuisetko tuntee Mikon omien kokemuksiensa pohjalta, niinkö? Että jos jollekin on käynyt asia X, niin mullekin automaattisesti tulee käymään niin?

   Yleistämistä ja olettamista taas ilmassa... Huoh.

   Poista
  2. Todennäköisyyksiä, Karoliina, todennäköisyyksiä. Vai jäikö se kurssi matikasta suorittamatta?

   Poista
  3. Oot hullu :D

   Poikkeukset. Ootko kuullut niistä?

   Poista
  4. Poikkeukset on osa sitä todennäköisyyttä. Jos vaihtoehdot on A ja B, ja A paljon todennäköisempi, niin silti voi tapahtua B. Samaan se lottokin perustuu. Kyllä siinäkin joku voittaa, mutta aika moni ei.

   Poista
  5. Totta. Mä vaan tuun voittamaan tässä tapauksessa. Moni varmasti samankaltaisessa ei, mutta en ole ainoa onnekas.

   Tai no mistä sen tietää onko kyse edes onnesta. Ehkä kuitenkin enemmän siitä, millainen oot ihmisenä ja millainen se toinen on.

   Poista
 37. Hei Candy!

  Voisitko tuhlata aikaasi muutaman minuutin, tai sen verran että miettisit oikein ajatuksella seuraavia asioita:

  Mikollasi on aina ollut paljon harrastuksia, ja sen takia vaimo ei nytkään mielestäsi epäilisi mitään.
  Onko se sinusta ihan oikein että nainen huolehtii lapsista ja kodista, ja mies tekee mitä tykkää?
  Onko se sinusta ihan ookoo myös sitten kun teille tulee lapsia, jaMikko jatkaa urheilullista menevää elämää ilam sinua, kun pieniä lpaisa ei voi viedä luisteluradalle tai laavulle?

  Mitä luulet että Mikon vanhemmat tulee ajattelemaan?
  Luuletko että Mikon suku ja ystävät ottavat sinua avosylin vastaan?
  Oletteko niin rakastuneita että suhteenne kestää sen että tulette olemaan kahdestaan?
  Luuletko kuinka hyvin pärjääväsi illalliskutsuilla Mikon ystävien kanssa, jossa keskustellaan todennäköisesti vähän eri tasolla kun mihin olet tottunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei anonyymi!

   Kyllä, voin tuhlata aikaani kysymystesi miettimiseen.

   Ei olisi oikein, jos asia todella noin olisi. Mutta kun se ei ole, ja kun Mikko yhtälailla lapsista ja kodista huolehtii, en näe asiassa ongelmaa.

   Ei olisi ihan ookoo tuollainen tilanne, mutta lapset saa aina hoitoon ja voimme mennä Mikon kanssa yhdessä laavulle ja luistelemaan jos lapsia ei voisi ottaa mukaan. Ei se yhteinen aika ja tekemiset seinään lopu lasten tultua.

   Ajattelevat mitä ajattelevat. En oo koskaan elänyt elämääni sillä perustein, että miettisin kokoajan tekemisiäni siltä pohjalta, mitä muut niistä ajattelevat.
   Jos itse oon tyytyväinen, mitä väliä muiden ajattelemisilla?
   Tosin Mikon vanhemmat rakastavat poikaansa ja varmasti jossain vaiheessa hyväksyisivät sen tosiasian, että minä olen se, joka tekee heidän poikansa onnelliseksi, joten mitä nokankoputtamista heillä siinä sitten olisi? Varmasti ovat sitä mieltä, että heidän poikansa on parempi olla onnellinen, kuin kitua kulissiliitossa.

   Sama juttu Mikon suvun ja ystävien kanssa. Ne ystävät jotka eivät hyväksy, eivät ole ystävyyden arvoisia.

   Miksi tulisimme olemaan kahdestaan? Onko lähipiirisi ihmiset niin tuomitsevia ja inhottavia ihmisiä että hylkäisivät kokonaan rakkauden takia?

   Minkälaisista asioista kuvittelet ikäisteni pelkästään puhuvan? Luuletko, ettei tän ikäinen osaa puhua muistakin asioista kuin niistä, joihin on normaalisti tottunut?

   Poista
  2. "Jos itse oon tyytyväinen, mitä väliä muiden ajattelemisilla?"

   Eli sama miltä muista tuntuu ja mitä muille tapahtuu kunhan sulla on kaikki hyvin? Ei, ei näin.. Kyllä tarvii elämässä ottaa muutkin huomioon kuin vain oma napa. Kohtele muita niinkuin haluat itseäs kohdeltavan!

   Poista
  3. Ei, ei nyt ihan noinkaan. Tajusit mun kirjotuksen ihan väärin.

   Tottakai tarvii ottaa muutkin huomioon, mutta ei kai nyt sentään aina? Kaikessa mitä teet tai päätät? Kai oman onnensa tavoittelu on ihan sallittua, voisin väittää että itsekin sitä teet päivittäin ajattelematta kokoajan muita.

   Poista
  4. Etkö nyt itse näe mitään ristiriitaa siinä että Mikko on hyvä läsnäoleva, huolehtiva isä, samalla kun hänellä on niin paljon harrastuksia ja muutenkin paljon poissa kotona että vaimolla ei ole syytä mitään nyt epäillä?

   Äitinä silmiini pistää lause "mutta lapset saa aina hoitoon".
   Ensimmäisen vuoden aikana ei noin vain laiteta hoitoon.

   Luuletko että Mikko ajattelee samoin asioista?
   "Ne ystävät jotka eivät hyväksy, eivät ole ystävyyden arvoisia."
   Oletteko puhuneet tällaisista asioista, että millaista tulee oikeasti olemaan?
   Kestääkö Mikko kehdonryöstäjä-vitsejä?

   "Miksi tulisimme olemaan kahdestaan? Onko lähipiirisi ihmiset niin tuomitsevia ja inhottavia ihmisiä että hylkäisivät kokonaan rakkauden takia?"
   Anteeksi, minun on vain vaikeaa nähdä 35v miestä rennossa illanistujaisissa 18v-lauman kanssa.
   Samalla tavalla minun on vaikeaa nähdä 18vuotiasta luontevasti 30-40v joukossa.
   Se elämänkokemus kun määrää aika paljon, mistä puhutaan, ja miten puhutaan.

   Eikö sinusta muuten Mikon vaimo ansaitse olla onnellinen?
   Eikö lapsille olisi parasta jos vanhemmat olisivat onnellisia?
   Kun Mikon vaimo ei selvästi ole onnellinen, niin eikö olisi reiluinta paljastaa vaimolle että Mikko aikoo lähteä, niin vaimo saisi aikaa päästä asian yli?
   Jos olisitte heti kertoneet rakkaudestanne, hänkin voisi olla jo onnellinen jonkun toisen kanssa.

   Poista
  5. Joo itseasiassa en. Ajattelen kyllä aina tekemiseni myös muiden kannalta. Tottakai ajattelen myös itseäni mut en tee sitä muiden onnen kustannuksella. Näin jos kaikki osais elää ja ajattelis muitakin niin maailma olis paljon parempi paikka elää.

   Poista
  6. Älä jauha paskaa :D

   Toivottavasti esim. teet kaikki vaatteesi itse, kai aina muita ihmisiä ajattelevana tiedät että esim. H&M:n vaatteet on tehty lapsityövoimalla?

   Poista
  7. En jauhakaan. Älä sä puhu mulle noin rumasti, oon niin paljon parempi ihmisenä kun sinä ja voin olla aidosti ylpeä itsestäni. Sä löydät kyllä edestäs kaikki pahat tekos ja toivottavasti vähän kasvat samalla.

   Poista
  8. Ihme jeesustelua, ei huh huh :D

   Ole rauhassa ylpeä itestäs, mutta ketään parempi sä et oikeasti ole kun sitä noin mainostat ja nostat ittees muita korkeemmalle.

   Poista
  9. "Mä voin katsoa itseäni peilistä ja hyvällä omallatunnolla nähdä siellä kauniin, fiksun, luotettavan, vahvan ja rohkean nuoren naisen. Sellaisen, joka on henkisesti niin kypsä ja vahva, että kestää asioita, joita moni muu ei kestäisi. "

   Ja kukakohan näin nosti itseään korkeammalle? Ihme jeesustelua, ei huh huh :D

   Poista
  10. Miksi tartut taas vain nälvintään?
   Olisi ihan mukavaa jos näyttäisit että olet asioita miettinyt, ja vastaisit vielä jatkokysymyksiini, sen sijaan että lähdet tuolla haistattelulinjalle.

   Poista
  11. Mikset vois kuvitella 18vuotiasta luontevasti 30-40vuotiaitten kanssa...Anteeks vaan mut mä täytän just tänä vuon sen 18vuot ja olen jo parikin vuotta viettänyt aikaa juuri niiden aikuisten miesten sekä naisten kanssa jotka ovat niitä 30-40vuotiaita. Mitä vaikeaa siinä on kuvitella. Ihan hyvin sinne sekaan sopeutuu. Ja kaikki heistä ovat mulle tosi tärkeitä ystäviä en vois ikinä luopuu niistä. Vaikka ne joskus pitää mua viel ihan kakarana niin silti ne kohtelee mua kun aikusta ja puhuvat mulle niinkuin aikuiselle. Siis valaiskaa mua nyt oikeesti et miten vaikeeta sitä on kuvitella.:D

   Poista
 38. Wau, hyvä kirjoitus:)

  Teidän suhteessa on toisianne kohtaan paljon enemmän luottamusta, kuin monessa "normaalissa" suhteessa johon ei kuulu pettämistä tai muuta salailtavaa. Ole siitä onnellinen!

  Ihanaa loppuviikkoa sulle ja Mikolle (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Candy ON PETTÄNYT MIKKOA, vaikka parisuhde on ollut vasta noin vuoden mittainen. :) Se siitä kiiltokuvakäsityksestä, joka sinullakin ilmeisesti heidän suhteestaan on.

   Poista
  2. Anonyymi, En mä oo antanu mitään kiiltokuvakäsitystä meidän suhteesta. Jos olisin, en olis tuosta uudenvuodensekoilusta tänne esim kirjoittanut.

   Ja muutenkaan, kuinka moni oikeasti pitää salasuhdetta kiiltokuvasuhteena?

   Jotkut, kuten siirappi, ilmeisesti kuitenkin näkee asioita vähän pidemmälle ja syvemmälle kun silmät ei oo vihan sumentamia :)

   Poista
  3. Mulla mitään kiiltokuvakäsitystä ole :DD Hahha, mutta se luottamus on heillä silti pysynyt, sitä minä meinaanki että Mikkokin pystyy silti luottamaan yhä häneen.

   Ja ei, en tosiaankaan hyväksy tätä suhdetta mutta Candy on päätöksensä tehnyt ja vaikka miten paljon te yritätte häntä haukkua huoraksi ja perheenrikkojaksi niin ei se lakkaa Mikkoa rakastamasta. :)

   Poista
  4. Nii ja Candy, ymmärrän miten vittumaista on kun jotkut ei tajua että kaikki ei ole sitä miltä kuulostaa tai mitä muut puhuu.

   Itse kun aloin 15 vuotiaana 5 vuotta vanhemman miehen kanssa seurustelemaan, niin liikkui juttua että anna kuukaudessa pillua ymsymsyms. Nyt olen 16 ja hän 21 ja ollaan yhdessä oltu vuosi ja melkein 5kk :) Ja ei, en antanut pillua kuuakudessa :D

   Poista
  5. Tossa nyt on ees jonkun verran samassa elämäntilanteessa. Vuosi ja 5 kk on vielä hyvin lyhyt aika. Ja hienoa, että joku voi olla niin ylpeä siitä, ettei "antanut pillua" kuukaudessa.

   Poista
  6. Mikko muuten ehdotti sen jälkeen kun Candy petti niin fuckbuddy järjestelyä. Kuka oikeasti rakastunut suostuu fuckbuddyyn? Ei kukaan!! Rakastunut haluaa toisen kokonaan itselleen. Yks lisätodiste siitä, et Mikko ei oo tosissaan suhteessa mukana, kunhan hakee hetken jännitystä. Mut tuskinpa Candy uskoo kun on niin sinisilmäinen ja in löööööv! ;)

   Poista
 39. oootko ajatellu että nekin on varmaan joskus toisensa rakkaudesta naineet? tosin ei kaikille käy noin niinkuin mikolle ja sen vaimolle., mutta tsemppiä (-:

  VastaaPoista
 40. Voi teitä.. Ei tästä kukaan mikko jää kiinni eikä kenties koskaan "candykään".. Tää koko juttuhan on täyttä pullaa, kirjailijaks tai elokuvien käsikirjottajaks susta ois mutta en tiiä kuinka kopiovia niistä tulis muihin teoksiin verrattuina.. Hyvää viihdettähän tää on, en sitä kiellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Voit uskoa tän olevan pullaa, ei se mitään.

   Hassua kuitenkin kuulla että mun elämä ja siitä kertominen vaikuttaa kirjalta tai elokuvalta. Vau, en tiennytkään et tää on muka niin jännää joidenkin mielestä.

   Onhan sellaset omassa elämässä ei-tapahtuvat tai ei millään tavalla läsnäolevat asiat varmaan outoja ja muistuttaa ihan joltain leffakohtaukselta tai jotain.

   Poista
  2. kirja tai elokuva on jänäää??? et siis ole katsonut yhtään kurosawan leffaa tai lukenut zosimasta. yleisisivistys?

   Poista
  3. no joo, voihan candylla olla ihan normi pikkuinen rasia,joka taas natsaa hyvin sen kanssa, että mikkosella on pikkuinen peli:) Taitaa olla vaimo kyllästynyt kolmikymmpisen lerpahtaneeseen oksaan, joka on vielä niin pieni että hyvä kun sen sisääntuloa huomaa.......onhan se hyvä et on yhteensopivat vehkeet. Hyvä Candy! Oot pelastanut taas yhden pikkuvehkeisen miehen itsetuholta!

   Poista
  4. .......... :D Mistä näitä oikein tulee?

   Poista
 41. "HAhahah romanttiset illat Mikon ja sen vaimon kanssa in my ass :D Not gonna happen, sen tiedän 100% varmuudella."


  "Ja se on totta, ettei MISTÄÄN, oikeasti MISTÄÄN asioista voi olla 110% varma, en minä, et sinä, ei KUKAAN. Ei edes vaikka olis maailman mallikkain ja luotettavin, rehellisin ja plaaplaa ihminen rinnalla. Siltikään, mistään tai kenestäkään ei voi koskaan olla sataprosenttisen varma."  vittu sää puhut itteäs pussiin:DD ja oon oikeesti sitä mieltä että mikolla on varmasti noita romanttisia hetkiä vaimonsa kanssa vaikka sinulle toista väittääkin.ihmiset valehtelee,jopa sun mikkos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, tää on oikeesti jo pelottavaa. Missä sun oma elämä on? Ei oo ihan tervettä viettää aikaansa noin paljon koneella ja jossain blogissa kytäten kaikkia kommentteja ja kirjoituksia ja sitten etsiä jotain epäloogisuuksia tai "pussiinpuhumisia" noin pakonomaisesti :D

   Ja sä voit olla ihan mitä mieltä tahansa. Ei ne liikuta mua. Sun mielenterveys kyllä ehkä vähän liikuttaa, tsiisus tätä touhua.

   Poista
  2. pussiinpuhumista uudestaan. et sitten viitti vastata tämmösiin asioihin mistä huomaa että sulla ei mee jutut ihan yks yhteen :D

   ps. koko illan oon ite ollut koneella mutta niin oot nähtävästi myös sinäkin :D

   Poista
  3. Aika nopeasti nämä tekstit lukee läpi. Ei tätä blogia tarvitse kauaa pitää auki kun käy jutut vilkaisemassa :)

   Turhaan sä sanot ettei tuolla henkilöllä muka ole elämää. Aika moni käy kerran päivässä tai kahdessa lukemassa. Jotkut vielä harvemmin jopa. Minä nimittäin kirjoitin sen tekstin mihin vastasit ettei tapahdu 100% varmuudella. Nyt tulin uudestaan sen jälkeen. Ihmeen usein :O

   Tosiaan, ei sitä tarvitse kuin kerran lukaista, niin huomaa noita ristiriitaisuuksia. Ei täällä tarvitse roikkua koko aikaa ;)

   Poista
  4. Mutta etkö sä itsekin täällä näitä kommentteja aika tavalla kyttää. Jokaisen joudut erikseen hyväksymään. Onhan sekin aikalailla pois sun oikeasta elämästä, jos tätä netissä roikkumista et pidä elämänä ensinkään. Onko se jotenkin väärin, jos jollekin elämä on kytätä sun blogia ja etsiä epäjohdonmukaisuuksia. Tuskin siihen menee kauheasti edes aikaa. Ei nämä kirjoitukset kuitenkaan vaadi mitään koodinpurkua. Ja en ole tuo epäjohdonmukaisuuksien etsiä.

   Poista
 42. Mitä hiton hemmetin hiton hittoa??? Menee joo vähän nyt yli nii että oksat pois... Ei huhhuh :'D

  VastaaPoista
 43. Nyt en jaksanut lukea näitä kommentointeja täältä mutta sanonpa vaan oman sanani tähän ettei KUKAAN rakastunut ihminen kuuntele mitään varoituksia tai laita suhdetta jäihin sen takia että "tässä saattaa käydä huonosti". Ei 17-vuotias rakastunut, ei 30-vuotias rakastunut, ei 50-vuotias rakastunut. Tai jos näin käy, heitä yleensä kutsutaan katkeroituneiksi ja kyynisiksi ihmisiksi.

  Jos realistia ollaan niin 95% suhteista päätyy eroon jossain vaiheessa. Jos ei rakkauteen usko sillä hetkellä kun se ON, niin ei kukaan järki-ihminen aloittaisi suhdetta tai antaisi itsensä rakastua koska siinähän voi vaikka särkeä sydämensä. Tai jos uskalla elää nähdä ja kokea asioita itse niin silloin se on todella surullista elämää.

  Kaikilla ihmisillä meillä on historiamme eikä se automaattisesti tarkoita että toistamme historiaamme (varsinkin pahassa) vaikka myös se on mahdollista. Kaikki ei onnistu ensi yrittämällä, tai toisella mutta se ei saa estää yrittämästä, elämästä, kokemasta, rakastamasta. Tai jos se estää, niin se on mielestäni köyhää elämää.

  Yksi ystäväni seurusteli varatun perheellisen miehen kanssa. Mies oli koko ajan jättämässä perhettään mutta se siirtyi koko ajan. Ystäväni odotti 7 vuotta ja kyllästyi, mies on edelleen perheensä kanssa.
  Äitini aloitti suhteen kun oli vielä isäni kanssa naimisissa. Vanhempani erosivat, äiti ja mies pysyivät yhdessä 30 vuotta.
  Tarinoita on erilaisia, niin paljon kun niitä olemassa.

  Kaiken kaikkiaan Candy vaikutat fiksulta ja sympaattiselta ihmiseltä. Enkä sano edes että ikäiseksesi vaan ihmiseksi.

  Tsemppiä Sinulle elämääsi <3

  VastaaPoista
 44. Tulipa vaan yhtäkkiä mieleen, että miten ootte Mikon kanssa tavannu? Tai mistä tää teidän suhde on lähteny liikkeelle? En muista lukeneeni siitä mistään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitun idiootti siitä on erilline postaus

   Poista
  2. Mene lukemaan alun tekstejä. Jotkut sukujuhlat yms missä Mikko tullu juttelee Candylle, ja Mikko ruvennu tekstaa sille.

   Poista
 45. Sun kirjoitustyyliäsi on hirveen miellyttävää lukea! Ja mitä tohon luottamukseen tulee, sä oot oikeilla jäljillä. Mä uskon ja luotan, että teidän rakkaus tulee kestämään. :) Luottamukseenhan kaikki perustuukin, rehellisyyden kanssa kimpassa. Ihmeellistä satua nää kommentoijat sua vaatii elämältä, kun valittavat ihan pienimmistäkin seikoista.. Taitavat monet olla vailla omaa rakkaussuhdetta, kun huomauttavat esim sun ajatuksista. Haloota, rakastuneet, ja varsinkin sun tilanteessa olevat naiset, ajattelevat paljon. Olis suorastaan outoa, jos et olisi ajatellut esimerkiks sitä kostamista, josta kerroit jossain edellisessä postauksessasi. Älä ota ilkeitä ja liian pikkutarkkoihin asioihin tarttuvia kommentteja tosissasi, sä oot ainoa, joka sun elämästä ja tunteista voi tietää! Tsemppiä sinne :)
  -toinen 17v. ja äärettömän rakastunut

  VastaaPoista
 46. Vaikutat ihan samanlaiselta kuin minä sinun iässäsi. Hyväuskoinen, sinisilmäinen, uskoin ikuiseen rakkauteen ja muuhun soopaan.

  Ja nyt kun vuosia on tullut muutamia lisää... Lähinnä naurattaa ajatus että olisin muka ollut ikuisesti yhdessä jonkun teiniaikoijen poikaystäväni kanssa. Ja kyllä, olen ollut myös oikeasti vakavassa suhteessa, mutta onneksi tajusin ajoissa että parikymppisenä ei vielä kannata lyödä loppuelämää lukkoon.

  Mutta no, elämästä oppii. Viimeistään siinä vaiheessa kun on tullu tarpeeks monta takaiskua, niin osaa ajatella jo hiukan realistisemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä. Nykyään kyyninen kolmekymppinen, aikoinaan ällöromanttinen teini joka poikaystävän kanssa lupaili "me ollaan ikuisesti yhdessä" ja "olen sun, vain sun enkä ikinä kenenkään muun". Yökaudet juteltiin lapsuudesta, juteltiin peloista ja tiedettiin toisistamme kaikki. Se oli silloin totisinta totta, kaikki suunnitelmat, lupaukset ja liiankin tarkkaan mietitty tulevaisuus. Olisi ollut ihan mahdotonta ajatella että noin ihanan ihmisen kanssa ei jonain päivänä olisi enää ollut yhdessä.

   Nyt 15 vuotta jälkikäteen tuo kaikki on ihan merkityksetöntä. Tai ei sinänsä, jäihän siitä ensirakkaudesta paljon muistoja ja vieläkin enemmän elämänkokemusta. Usko tai älä Candy, useimmat meistä olemme kokeneet tuon ylitsevuotavaisen uskoutumisen, avoimmuuden, ikuisuudentunteen. Tämä aihe on se mistä on kirjoitettu kaikkein eniten lauluja ja runoja ihmishistorian aikana.

   Ja vaikka jokainen kuvittelee olevansa tässä suhteessa niiin erilainen kuin muut ja että heidän juttunsa päättyy niin eri tavalla kuin miten näille kiivailla ensirakkauksille yleensä käy niin... todennäköisyydet. Time will tell.

   Poista
 47. Sanot, että välinne Mikon kanssa ovat avoimet. Eivätkö ne sitten koskaan ole olleet vaimon kanssa avoimet? Annat vaimosta kauhean kuvan, mutta kyllä hänessäkin on varmaan jotain hyvää ollut kun Mikko rakastui häneen, meni naimisiin ja teki lapsia.

  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät todellakaan niin avoimet kuin meillä.
   Enhän mä sitä ole kieltänytkään etteikö hänessäkin olis jotain hyvää tai etteikö Mikko olis sitä joskus rakastanut.

   Poista
 48. kirjoitat usein "paskasta avioliitosta." sinun vanhempasi ovat siis eronneet/eroamasssa ja sinä pakenet ahdistustasi mielikuvitusmaailmaan. ymmärrettävää sinänsä. kyllä monet avioliitot ovat onnellisia, intohimon määrä on tuhat päivää. suhteen tuleekin muuttua vuosien mukana. intohimo kestää aikansa. mutta sen jälkeen ei seuraa suhteen kuolema, vaan muuttuminen ja intohimokin seuraa mukana. suhde elää ja muuttuu koko ajan. ei mikko vaimoaan jätä. ei koskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät ole eronneet tai eroamassa, onnellisesti ovat yhdessä ja viettävät ensikuussa hääpäiväänsä :)

   Poista
  2. siis vanhempasi menivät naimisiin helmikuussa - selvä pakkoavioliitto siis. ja tuloksetki näkyy:)

   Poista
 49. Ootte siis ollu Mikon kanssa vuoden "yhdessä"? Onks teillä ollu mitään puhetta siitä milloin M jättäis vaimonsa? Kuinka pitkää pystyisit odottaa että Mikko jättää vaimonsa, vuosikin on jo aika pitkä aika mun mielestä nääs :D
  Meinaan kiinnostais tietää kun olet jo puhunut täällä ihanasta yhteiselostanne kunhan sä täytät 18...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin ollaan.
   Ja joo, on ollut puhetta ja jättämisen ajankohta on lyöty lukkoon.

   Poista
  2. vai ihan olette lukkoon lyönyt eropäivän :DD miten se on mahdollista, dorkat. "14.3.2013 jätäm vaimoni". miten tolleen voi lyödä lukkoon? :D

   Poista
  3. Eli teillä on siis tarkempi suunnitelma kuin "vuoden sisällä"? Ihan hyvä jos näin on, niin vaimokin pääsee aloittamaan myös omaa uutta elämään.

   Poista
 50. Tosi rasittava jankkaja olet Candy. Ja ylimielinen ja itsekäs. Tollaset saa kyllä aina maistaa elämässä omaa lääkettään, don't worry!

  VastaaPoista
 51. Oon lukenut tätä jo jonkun aikaa. En tahdo tuomita sua tai mikkoa: ikinä ei voi tietää kuka vastaan kävelee ja koska. Ei vaikka olisi naimisissa, rakastunut, lapsia, ei tahtoisi suhdetta tms. Mutta tiedäthän, että ei noi sun ajatukset/vakuuttelut/luottamiset/uskomiset kuullostaa yhtään erilaisilta muiden toisten naisten ajatuksiin. Niidenkin varatut miehet rakastaa niitä, jättää vaimonsa ja perheensä heti kun aika on oikea, kertoo niille kaiken luottamuksella ja näyttää heille todellisen minänsä, jota se vaimo-pahake ei vaan osaa arvostaa. Joskus se on totta, useimmiten ei ole. Puheet on puheita niin pitkään kunnes ne pitää lunastaa. Sitten voikin mieli muuttua, vaikka kuinka olisi siihen asti uskonut toimivansa toisin.

  Tunnen läheisesti toisen naisen, jolle mies kertoi rakkaudettomasta suhteestaan ja jopa ilmoitti tarkan päivämäärän jolloin muuttaa tytön luokse. No, kävi ilmi, että tuon muuttopäivän mies vietti avovaimonsa kanssa (ei lapsia) ihan mukavan normaaleissa rutiineissaan. Niin ja rakastaen toisiaan. Ja vielä jatkoivatkin sen jälkeen kun vaimoke sai selville, että miehellä oli toinen nainen. Se tyttö jäi kuin nalli kalliolle. tosin oli sen tytön onni. Ja vaimokekin tajusi jättää miehensä sitten vähän myöhemmin, tosin muista syistä.

  Mutta siis. Teidän lähtökohdat on huonot. Pettäjät valitsevat pettävänsä. Asiat voi aina tehdä oikein. Sä luotat siihen, että mikko ei pettäisi sua vaan kertoisi etukäteen. EIhän se tehnyt niin vaimollensakaan. Lapset on tekosyy. Onneton perhe aiheuttaa onnettomia lapsia. Mikolla olisi syy pelastaa itsensä ja lapsensa onnettomalta kotielämältä, mutta ei tee sitä. Eli ehkä siellä kotona ei menekään ihan niin huonosti?

  No, kumminkin..rakkaus pitää ottaa sieltä mistä sen löytää. Kaikista kommenteista huolimatta kukaan ei vielä tiedä miten teidän käy. Ei varmasti edes mikko. Jos hänelle on onneton avioliitto vaimonsa kanssa, niin pitäisi päästää se vaimokin vapaaksi etsimään elämäänsä uutta onnea: kerran täällä vain eletään!

  Laura 79

  VastaaPoista
 52. Hei!

  Toivoisin tosi kovasti että vastaisit tähän. Olen nimittäin muiden tavoin kiinnittänyt huomiota siihen miten aina sanot luottamuksen olevan täydellistä ja tietäväsi Mikon puhuvan sinulle totta. Kuitenkin näissä kommenteissa sanoit kopioituna näin: "Se sanoo mitä haluat kuulla, mutta et voi tietää mitä se päänsä sisällä asiasta OIKEASTI ajattelee ;)". Ihmiselle jota et tunne, ihmisestä jota et tunne, parisuhteesta josta et tiedä mitään. Usea kommentoija on sanonut sulle samaa, ja olet aina vain nauranut heille. Miksi siis voit muiden suhteista sanoa noin kuin et kestä kuulla samaa omastasi? Miksi tuo pätee muihin mutta ei sinuun?

  T. I

  VastaaPoista
 53. Hei!

  Löysin blogisi pari päivää sitten ja sain sen nyt kahlattua lävitse. Luen paljon muiden ihmisten blogeja, vaikka en omaa omistakkaan. Erityisesti kirjoitustapasi kiinnitti huomioni. Tätä on mukava ja helppo lukea. Eikä tämä teksti mitenkään tylsää ole.. mistä pääsenkin seuraavaan asiaani; kommenttivyöry. Aivan uskomatonta!
  Ihmiset ovat todellakin kiinnostuneita elämästäsi, vaikka tällaisia suhdekiemuroita on joka puolella ympärillämme. Eikä tämä sen kummempi asia ole.. vaikka toki tilanne on monimutkikas.

  Asia jossa olen ehdottomasti sinun kanssasi samaa mieltä, sekä kannallasi, että SILLE NYT VAIN EI VOI MITÄÄN KEHEN RAKASTUU. Ja kun rakastuu, niin se on menoa sitten vain. Tiedän. ;-)

  Tsemppiä jatkoon, innolla jään seuraamaan blogiasi.


  -Noora 20v

  PS. Vaikutat erittäin fiksulta ja määrätietoiselta naiselta. Hyvä asenne, pidä se koska sitä harvalta nykypäivänä löytyy! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä nyt vain eniten (ainakin minua) inhottaa tuo asenne Mikon vaimoa kohtaan. Ihan kuin hänellä ei olisi oikeuksia.
   Eräässä kommentissaan, Candy myöntää Mikon kieroilevan. Syy siihen on epäselvä. Mutta, sen voi sanoa, että tuollaisen kommentin jälkeen, ei Mikko ja Candy minun sympatiaa saa. Millainen ihminen on niin kiero, että yrittää vielä lypsää kaiken hyödyn ja voimat ihmisestä, jota pettää.
   Candy ei vaikuta fiksulta ihmiseltä, kun sallii kaiken tämän tapahtuvan. Joo, on rakastunut. Mutta jos hän osaisi ajatella muitakin ihmisiä, ei antaisi Mikon noin sumuttaa vaimoaan.

   Missä vaiheessa Mikon vaimosta on tullut ihminen, jota saa riepotella miten haluaa? Miksi hänelle ei voi antaa hyviä lähtökohtia vapaaseen elämään? Vaan pitää repiä kaikki mitä irti saa?

   Poista
 54. Ihanaa kun tänne aina välillä ilmaantuu semmosiakin kirjotuksia, joissa oikeasti sanotaan jotain tärkeää ja joista paistaa läpi rikkaampi ajattelu, kuten Laura´79. Aika pelottavaa, miten mustavalkoiset silmälasit useimmilla on nokallaan, olipa ne suuntaan tai toiseen. Mahtavaa kun keskusteluun tulee välillä enemmän sävyjä ja ulottuvuuksia.

  Candy kannattaako julkasta ollenkaan nimi/paikkakunta-arvailuja? Mitä jos sen seurauksena joku täysin sivullinen joutuu kärsimään?

  Ja joo, ajattelen kyllä niin, että uskottomuus rikkoo montaa ihmistä, mutta epäinhimillisemmältä ja julmemmalta toiminnalta tuntuu tulla tänne nimettömänä huutelemaan, lyttäämään toinen ihminen ja julistamaan omaa paremmuuttaan.

  VastaaPoista
 55. Aiemmin niin vakuuttelit että teillä on IHAN OIKEA ja kaikin puolin hyvä parisuhde ja nyt (kun puhuit ensin itsesi pussiin pettämisasiassa) se ei enää olekaan parisuhde, siis sellainen ihan oikea?

  VastaaPoista
 56. Ei mikään mahdottomuus, että vaimo tietää jo tästä blogista. Ei mikään mahdottomuus, että suhteenne paljastuttua tajuaa yhtäläisyyksiä ja aikoja niin, että osaa yhdistää tämän tilanteeseensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko teillä suunnitelmissa muuttaa tämän vuoden puolella yhteen? Onko Mikko ulkomaalaistaustanen? Onnea teille!

   Poista
 57. Mites sitten "kun" Mikko ja sen vaimo eroaa ja kirjotat sen tänne ja sen vaimo löytäisi tämän blogin ja tunnistaa itsensä sen perusteella? vai meinaatko lopettaa blogin pitämisen silloin tai/ja et kerro sitä meille? Toivottavasti vastaat.

  VastaaPoista
 58. haha, varmasti tan tilanteenkin takia oot kypsempi ku muut, mutta sun on turha menna sanomaa noita '' Jos niin käy, niin sitten käy. Se on vaan elämää, enkä mä voisi siinä vaiheessa tilanteelle mitään. Antaisin Mikon mennä ja jatkaisin elämääni. Murtuisin varmasti tosi pahasti, loukkaantuisinkin, mutta pääsisin ylös ja jatkaisin elämääni. Muistelisin lämmöllä meidän yhteisiä aikoja ja kaikkea sitä, mitä meidän suhde mulle opetti ja jatkaisin eteenpäin. '' juttuja, koska koskaan et tiia. se voi menna noin, tai sitte ei. mutta sun on turha yrittaa esittaa fiksumpaa ku kaikki muut, kylla taalla ihmisia on jotka joskus on ollu samassa tilanteessa & ymmartaa asioita jotain. ja ei, en vaita etta ite olisin, mutta mieti nyt vahan, etta voitko sa varmuudella sanoo etta nama asiat tapahtuu ja nama asiat ei? ja miten sa niihin sitte muka reagoisit?
  toisekseen, taa on julkinen blogi & ihmiset saa siihen kommentoida. turha on tulla sanomaa kaikkia '' voi tsiisus hanki elama, ela kyttaa'' juttuja, sa oot se joka tanne jokapaiva kirjottaa, sa oot se joka lukee ne kommentit & vastaa ja sa oot se joka haukkuu koko ajan muita taalla.
  on varmasti vaikea tilanne, mutta ala arvostamaan muitakin vahan.

  VastaaPoista
 59. "Onko teillä ihmisiä, joille kerrotte valheita? Ehkä jonkun pienen viattoman valkoisen valheen, jotta pääsisit ihmisen seurasta mahdollisimman nopeasti liukenemaan?"

  Salasuhde ja harmiton valkoinen valhe ovat vähän eri asia.

  "Mä tiedän olevani sen verran erilainen ihminen Mikolle, ettei se valehtelis mulle"

  Luultavasti vaimolla on/tai ainakin ollut tämä sama tunne. Ja mitäpä Mikko kuitenkin tekee? No valehtelee.

  "Se, että Mikko pettää vaimoaan, ei tarkoita sitä, että se tulis tekemään niin mullekin."

  Eikö?

  "Se ei todellakaan haluais tehdä tätä, mutta sen on pakko."

  Pakko ei olisi. Asian kuitenkin voisi ratkaista niinkin, että Mikko pitää vain sitä yhtä rakasta (tai "rakasta" kerrallaan.) Mutta ilmeisesti hyvä tukku selityksiä aiheesta miksi en voi jättää vaimoani on vielä käyttämättä.

  "Tiedän, että jos Mikko menee johonkin toiseen ihastumaan tai rakastumaan, se tulee kertomaan siitä mulle suoraan, eikä mitään pettämistä kerkeä koskaan tapahtumaan."

  Aivan kuten on vaimolleenkin niin rehdisti asian kertonut...eiku siis mitähäh, eihän ollutkaan. Elät tällä hetkellä tilanteessa, jossa Mikko ei ole kertonut vaimolleen salasuhteesta, mikä saa sinut olettamaan, että sinulle kertoisi, jos niin kävisi?


  Vaikeahan se varmasti noin nuoren tytön on uskoa, että tuo Mikko tuskin sinua rakastaa. Varmasti lapsiperhe-elämä on kuluttavaa ja vaimon kanssa suhde arkipäiväistynyt (tuskin kuitenkaan mikään paskaa, vaikka sinulle niin uskotellaankin) niin pieni ulkopuolinen viihdytys on hänelle mielestään tarpeellista. Sekään ei todista mitään, ettette harrasta seksiä joka kerta nähdessänne...todennäköisesti Mikko saa kotona sitä, niin tottahan hän nyt voi yhden-pari tapaamiskertaa olla ilmankin, kuitenkin tapaamisten aikana saa niin paljon muutakin itsetuntoa kohottavaa - nuoren tytön palvovaa rakkautta. Sitten kun egoa on tarpeeksi boostailtu, voikin taas mennä kotiin vaimon ja lasten luo.

  VastaaPoista
 60. Moiks c:
  Rupeaa itseään ärsyttämään negatiiviset kommentit sua kohtaan.
  Uskon että olet mukava nuori nainen, joka nyt on sattunut rakastumaan varattuun mieheen. :)Tiedät mitä teet ja se on hyvä juttu! :---) Toivottavasti suhteenne jatkuu pitkään.

  VastaaPoista
 61. Tuli vaan tälläinen teoria mieleen, että jos Mikko onkin ulkomaalainen (ei pelkoa että sais tietää tästä blogista) ja on saanut oleskeluluvan naimisiin mentyään. Jos eroaa niin joutuu lähtemään maasta. Siihen viittaisi myös miksi odottavat että Candy on 18-vuotias..

  VastaaPoista
 62. Oon ihan uus lukija täällä enkä vielkään oikein tiedä mitä tästä blogista tai teidän tilanteesta pitäis ajatella... Ensireaktio nyt oli tietysti se, että kääk mikä ikäero, lapsiakin jo kuvioissa toisella ja toinen on vasta lukioikäinen, ja vielä pettämiskuviokin kaiken muun päälle. Nyt kun oon lukenut tän blogin alusta loppuun (tai en tie pitäiskö täs tapaukses sanoa lopusta alkuun :D), niin oon alkanu kyllä ymmärtää tota tilannetta ja suakin ihan eri tavalla.

  Ite ihan kokemuksesta tiedän, että suhteet on yleensä aina monimutkaisia ja että oikea teko voi joskus olla väärä ja vääräkin oikea. Tiedän myös muutamia "painajaisvaimoja" ihan niin kuin "painajaismiehiäkin" ja ymmärrän myös sen että perheellinen mies ei noin vaan perhettään pysty hylkäämään, oli syy kuinka hyvä tahansa. Ihmettelenkin siis niitä kommentteja että "Jos Mikko sua rakastaa, miksei se jätä vaimoaan" yms. Pitkästä parisuhteesta on aina vaikea lähteä (varsinkin jos on naimisissa ja lapsia), ja siihen liittyy niin monia juttuja jotka pitää huomioida (oli ne sitten taloudellisia tai sosiaalisia tai mitä tahansa muita seikkoja).

  Yhdestä asiasta on kuitenkin pakko kysyä, koska se mua tässä kuviossa mietityttää oikeastaan enemmän kun tää "toinen nainen"-kuvio. Sitten kun joku päivä (toivottavasti) Mikon kanssa muutatte yhteen ja voitte aloittaa yhteisen elämänne, ootko kuinka paljon miettinyt sitä, mitä seurauksia teidän melko suurella ikäerolla on? Jossain aikaisemmassa kommentissa joku puhui "ryhmähengaamisesta" ym, ja jotain siitä kommentista voisin allekirjoittaakin. Miten uskoisit että ystäväsi ottavat 17v (?) vanhemman miehen yhteisiin illanistujaisiin? Entä miten uskoisit Mikon ystävien ottavan sut mukaan heidän porukkaansa, missä todennäköisesti kaikki ovat sua ainakin 10v vanhempia? En tarkoita, että ikä olisi kaikki kaikessa, mutta tollaiset seikat mua itseäni ainakin mietityttäisivät suuressa ikäerossa. Ei ihan tähän aiheeseen liity, mutta ajattelin ny kuitenkin pistää kommentiksi tähän uusimpaan kirjoitukseen.

  Kirjoittele ihmeessä jatkossakin, oon jääny tähän blogiin melkoisen koukkuun ja on kiva kuulla mitä jatkossa tapahtuu :)!

  - Mira

  VastaaPoista
 63. Mikään parisuhde ei ole OIKEA niin kauan kun siinä suhteessa on 3 ihmistä

  VastaaPoista
 64. Minusta tämä kirjoitus oli hyvin surullinen. Surullinen sen vuoksi, että se näyttää pettämisen kasvot, ne todelliset kasvot.

  Sen, miten pettäjät asettuvat muiden yläpuolelle, rakkautensa voimin, koska heillä todellakin on toisensa, heillä on yhteinen salaisuutensa, heillä on jotakin, mitä petetyillä ei ole.

  Ja kun petetyt sitten vaistoavat jotain, epäilevät jotain, osoittavat menettämisen pelkoaan, reagoivat tilanteeseen, he ovat tyranneja, paskoja, kamalia ihmisiä, "joille on helppo olosuhteiden ja tilanteenpakosta valehdella".

  Nämä "tilanteen pakot" ovat nämä pettäjät itse luoneet, pettämällä luottamuksen ja asettamalla suhteen tilanteeseen, jossa ei ole luottamusta, ei rakkautta, ei mitään muuta kuin ahdistusta ja pelkoa.

  Ja ei, minä en ole petetty, vaan pettäjä. Joten minä tiedän, miten toinen ajetaan siihen tilanteeseen, että helppo vieraassa sylissä armastella vieraan ihanuutta verrattuna siihen, mikä kotona odottaa.

  VastaaPoista
 65. Terve!

  Kirjoitat usein vastauksiisi, että "te ette tiedä vain kaikkea" ym vastaavaa. Voisitko sitten kun sinä ja Mikael saatte olla julkisesti yhdessä paljastaa, mitä tämä "ette tiedä kaikkea" on, jotta vääräuskoiset voivat hävetä sanomisiaan, kun teidän suhteenne onkin loistava ja kaikki olivatkin onnellisia kaikin puolin ja sinä olet täysin sulautunut Mikaelin elämään? Vaimokin itseasiassa oli iloinen, että Mikael on löytänyt jonkun nuoren ja kauniin tytön, jonka kanssa olla ja lastenhoitokin onnistuu paremmin, kun on toinen äippä hoitamassa lapsia :)! Kiitos, olisi aika mahtavaa!

  VastaaPoista
 66. Hetkinen... Eiks Mikko muka petä suo koko ajan sen vaimonsa kanssa. Sitä paitsi jos se ois yhtää niin rehti ja hieno mies josta tuntuu pahalta pettää niin ois ees rehellinen ja pistäs välinsä poikki sen vaimonsa kanssa. Ei se niin vaikeeta voi olla jos ootte muka niin "rakastuneita". Ihan sama onks se hyvä tyyppi, sillä SIKA se vaa on niin kauan kunnes pistää välit poikki ja sun kannattas kans kattoo peilii ja miettii et mies joka pettää vaimoaan, jolla on lapsia ja joku nuori bimbo rakastajana tulee varmasti pettämään uudelleen. Tyhmähän sä oot itekki ja moraalit jossain hevon kuusessa ku rupeet tollasee perheellisen miehen kaa.

  VastaaPoista
 67. "kumpikaan meistä ei missään vaiheessa lähtisi toista pettämään." Paitsi että Mikko pettää koko ajan sua vaimonsa kanssa ja sinäkin ehdit jo Mikkoa pettämään kertaalleen..

  Ja Mikon ei ole PAKKO pettää. Mikko voisi erota ensin ja huidella sitten.

  VastaaPoista
 68. Pistää vihaksi kun lukee näitä kommentteja! Mun mielestä cindyä ei oo todellakaan mitään syytä tuomita perheenrikkojaksi, huoraksi, valehtelijaksi tai itserakkaaksi. Mielestäni vaikutat tosi fiksulta tytöltä joka nyt on vaan sattunut rakastumaan vähän vanhempaan mieheen. Nauti siitä että saat olla rakastamasi ihmisen kanssa, vaikkakin salassa mutta parempi kuin ilman häntä :) kaikkea hyvää sinulle! :)

  VastaaPoista
 69. ootko koskaan ajatellut, että mikko varmasti harrastaa seksiä myös oman vaimonsa kanssa, vaikka sanoisi sulle muuta? ...

  VastaaPoista
 70. Että sä oot julma ihminen! Yhtä paha ku Mikko, oikeestaan pahempi. Mikon olis pitänyt heti "rakastuttuaan" ja aikoessaan toimia halujensa mukaan kertoa vaimolleen miten asiat on ja ottaa ero. Sinä taas oot yks kauhein ihminen josta oon kuullu. Kuinka kukaan ihminen vie lapsilta isän ja miehen vaimolta (Joka ei edes tiedä asiasta!)

  Olisit edes ollu suhteenne aikuinen ja heti tehny asiat selväks ettet sekaannu mieheen joka ei heti ota eroa vaimostaan. Miltä iteltäs tuntuis jos Mikko menis sun kanssa naimisiin ja saatte lapsia, sitten se pettää suo jonkun pikkutytön kanssa.

  Suhteiden pitää pohjautua luottamukseen ja jos Mikolla ja sen vaimolla ei oo sitä, niin miten hemmetissä teilläkää voisi sitten olla? Äläkä sano et tunnet sen, sillä vain me itse pystytään tuntemaan itsemme. Mikä sitä paitsi tekee susta niin erityisen?

  Vahinko on jo tapahtunut: sä oot jo syntyny ja tehny virheesi ja antanut sen jatkua.
  Häpeä!

  ja ajattele ku tää ois ollu ihan ok jos oisitte toiminu oikein heti? On totta ettei rakastumiselle mahda mitään, mutta molemmat olette kyllä tosi julmia olleet vaimolle ja lapsille

  VastaaPoista
 71. Jaa-a, mitähän kommentoisinkaan...
  se on totta, että tunteilleen ei aina voi mitään, mutta tekonsa voi toki valita, mihin antaa tunteidensa johtaa.
  Ymmärrän voimakkaan rakkauden tunteen :) Se on kaunis tunne, silloin kun rakkaus on "sallittu", ja molemmat ovat vapaita sen tunteen vaalimiseen.

  Sinuna olisin todella varovainen. Mitä jos vaimonsa saa tietää, ja kimpaantuu totaalisesti, ja antaa sun ja miehensä kuulla kunnianne. Mikään ei oikeuta väkivaltaan, mutta mustasukkainen ihminen voi käyttäytyä arvaamattomasti. En sano tätä sillä, että pelolle pitäisi antaa valtaa, mutta varoitan kuitenkin.

  Onko mies maahanmuuttaja? Tuli vaan mieleen, että onko se esteenä ja hidasteena, että jos ottaa eron ennenkuin oleskelulupa on saatu, ettei joudu maasta pois?

  Itse perheenäitinä tiedän, että lasten kasvatus ja hoitaminen eivät ole järin helppoja ja palkitsevia aina. Mutta sinuna miettisin myös sitä, että eritoten erityislapsen mukanaan tuomat haasteet rasittavat entisestään mahdollista tulevaa yhteiseloanne. Eikä uusperhe-elämä muutoinkaan kovin helppoa ole.

  Ikä on lukuja, eikä kukaan ole sanomaan mikä on oikea tai väärä ikäero.
  Mutta teillä ikäero on kieltämättä suuri, sekä elämänkokemuksen määrä.
  En sano tätä pahalla, mutta sun kannattaisi ehkä miettiä sitäkin, että millaista elämä voisi olla nuoremman miehen/pojan kanssa.
  Kerätä niitä elämänkokemuksia yhdessä, elää ns. samankaltaista elämää.

  Ja etenkin se, että tehdä se kaikki salailematta ja peittelemättä.
  Tsemppiä sulle Candy! Ole varovainen!

  VastaaPoista
 72. Sä oot kyl Candy yks helvetin besserwisser.

  VastaaPoista
 73. Ja joo, tottakai sun miehes sanoo noin. Luuletko että se sanois suoraan "kyllä mä sellasta kaunista ja kireetä melkein täysikäistä typyä mielelläni panisin"? :D Se sanoo mitä haluat kuulla, mutta et voi tietää mitä se päänsä sisällä asiasta OIKEASTI ajattelee ;)

  ^mua rupesi kyl vähä huvittamaan, kun sanoit noin. Ensin itse kerrot tuolla inhoavasi ihmisiä, jotka kuvittelevat tietävänsä, mitä muut ajattelee ym. Sitten kuitenkin vielä sanoit, että mikon ja sinun tilanteesi tiedät kuitenkin ja että mikko ei petä sinua. Sitten kohta tuut ja sanot noin, kuvittelet että kaikki miehet tahtovat kaunista & kireetä pimua...ja eiköhän tämäkin anonyymi, joka oli sinulle pistänyt viesti ettei hänen miehensä pettäisi, tiedä oman tilanteen miehensä kanssa ;) ja jos sä tiedät, ettei mikko petä, miksei muutkin voisi tietää, ettei omat kumppanit petä? ;) hei nyt vähä jotai järkee :)

  Ja joo, turha tulla mulle sanoo, että oon "omasta asemastani huolissaan oleva vanha akka" tai muuta vastaavaa, oon nimittäin sua vaan vuoden vanhempi ;) ja joo, mä kyllä tiedän, ettei mieheni petä. Tiedän nimittäin meidän tilaneteen ;)

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3