torstai 19. tammikuuta 2012

Voi tätä onnen määrää! :)

Kuva ei oo mun ottama :)


Tulin just luistelureissulta Mikon kanssa. Eilinen kiukku ja pahamieli on nyt niin mennyttä, toi mies sai mut niin hyvälle mielelle ettei oo tosikaan <3 Tää on just niin sitä, kun aikasemmin sanoin, että miten toinen voi saada hetkessä vittuuntumaan ja vihaseks ja sitten toisessa hetkessä nauramaan mahan kipeeks ja muuttumaan maailman onnellisimmaks ihmiseks.

Mikko siis pisti aikasemmin päivällä viestiä ja kysy voitaisko käydä illasta yhellä vähän syrjäsemmällä pikku kaukalolla luistelemassa. Eilen ajattelin etten halua nähä koko miestä tällä viikolla, et pieni hajurako tekis hyvää, mut en voinu vastustaa mun hömppää ku se pisti niin söpön suostutteluviestin.

Se oli ottanu evääks termariin kaakaota, tehny sämpylöitä ja käyny jostain leipomosta ostamassa sellaset ihanat leivokset :)
Oli ihana luistelun jälkeen pyllähtää istumaan ihan sen viereen naama ja varpaat jäässä syömään sen tekemiä eväitä. Aloinkin miettii, et miten oon ees voinu olla tollaselle ihmiselle koskaan vihanen, niin ihana hölmöke se kuitenkin loppujenlopuks on.
Mä niin rakastan siinä tota sen huomaavaisuutta ja kekseliäisyyttä<3


Mikolla on kuulemma joku iso juttu mulle viikonloppuna. Aion kyllä edelleen mennä viettämään tyttöjeniltaa kavereiden kanssa, mutta onhan mun pakko nähdä sen kanssa, et mikä se sen iso juttu oikein on. Luulen et se on jotain sen lepyttelyä edelleen, kun se tietää minkälainen pitkävihanen ämmä oon joskus :D Joku reissu kyllä tekis taas hyvää, vaikka jonnekin lämpimään? ;)

Monia on kiinnostanut se, kun kerroin aikaisemmin, että testasin eräällä tapaa Mikon sitoutumista ja mun kanssa tosissaan olemista. En suostunut sillon kertomaan mistä oli kyse, mut nyt uskaltanen kertoa.
Mä siis kysyin Mikolta, et olisko sille ok, jos kerron meidän suhteesta mun parhaalle ystävälle.
Se tietenkin oli ensin sitä mieltä, että ei todellakaan kannata, ettei kenenkään voi luottaa niin paljoa että menis kertomaan tästä ja että sana liikkuis ja oltais sitten molemmat kusessa ja että se haluaa suojella mua ihmisten tuomitsemisilta yms.
Sit se mietti hetken ja sano, että jos oon satayks prosenttisen varma tän kaverin luotettavuudesta ja että jos tosiaan tarviin jonkun jolle tästä sen (eli Mikon) lisäks puhua, niin voin uskoutua tälle kaverille.

En tiedä mitä te ootte mieltä, mutta mulle toi todisti jo todella paljon ja sehän tässä on pääasia. Mikko on mun kanssa tosissaan, koska se olis antanu mun/meidän ottaa ison riskin ja kertoa meistä ulkopuoliselle. Jos se ei ois mun kanssa tosissaan, ei se uskaltais antaa mulle lupaa tollaseen, ei todellakaan.
No, enhän mä sit oikeesti kertonu meidän suhteesta kenellekään ja sanoinkin sit sille etten uskaltanutkaan kertoa.

Mutta mä uskallan kertoa tästä ja tosta meidän luistelureissusta, koska en usko että Mikko selailee demiä, vauvafoorumeita tai hevosfoorumeita, joista siis suurinosa kävijöistä tulee :D Ja mun lisäksihän vaan Mikko tietää nää tapahtumat ja keskustelut, joten tunnistamisen kanssa ei oo taas mitään pelkoa.

En vaan voinu olla hehkuttamatta mun ihaninta miestäni<3 Rakkaus on kyllä maailman voimakkain ja huumaavin huume! Mikään ei saa pyyhittyä tätä hymyä mun kasvoilta tai vietyä tätä onnen ja ilon tunnetta multa pois. Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille, muistakaa rakastaa! <3

PS: Suosittelen kaikkia käymään luistelemassa, en muistanutkaan miten ihanaa se on! Mieli ja kroppa kiittää :)

121 kommenttia:

 1. eikö sua yhtään epäilytä se, että jos sä joskus saat ton ahniinihananupeantäydellisenkeski-ikäsen miehes, ni se rupee pettään sua jonku ihan yhtä urpon teinin kanssa ku ite oot. nimitääin mä pelkäisin, koska sori, kerran pettäjä aina pettäjä, ja kaikki voidaan korvata. jopa sut, arvon pikkuteini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ja joo.

   Mä en usko tohon "kerran pettää aina pettää"-teoriaan, se ei oo todellakaan kaikkien kohdalla totta. Mikko on pettäjä vain siks, koska on vaimonsa kanssa onneton ja mun kanssa onnellinen.

   Ei sillä oo mitään tarvetta siinä vaiheessa mua pettää kun ollaan yhdessä, kun me ollaan onnellisia yhdessä. Miks se sit pettäis? Niin, ei mikskään.

   Poista
  2. ööö..... ootko ikinä kuullu sellasesta jännästä asiasta kun näytteleminen. oon ite kokenu sen harvinaisen monta kertaa että jätkät, varsinki vanhemmat, suurin piirtein pelleilee tyttöjen, varsinkin nuorien, tunteilla. EN SANO, että KAIKKI jätkät on tälläsii, ehkä mun paskalla tuurilla on vaan tullu ne kaikki idiootit vastaan, ken tietää. Mutta mistä sä voit tietää että Mikko tulee aina ja ikuisesti olemaan onnellinen vain ja ainoastaan sun kanssa. Et säkään pysy aina kauniina ja nuorena, ihan vain tiedoks. Se vaan nimittäin tekee aika kipeetä kun tajuu että mies on rakastunut tai vaan harrastaa seksiä jonku toisen kanssa.

   Poista
  3. Oot kyllä törmänny idioottimiehiin, yleensä vanhemmilla alkaa olemaan jo pikkusen järkeä päässä ja tollaset pelleilyt ja leikkimiset on jääny sinne nuoruuteen, millon se on ollu vielä hauskaa ja siistiä.

   Joo, en mä mikään ennustajaeukko olekaan, mutta uskon ja toivon niin.

   Poista
  4. on se varmaan vaimonsakin kanssa joskus onnellinen ollut, kun kerta on naimisiinkin mennyt? joten, voihan asiat kääntyä teidänkin kohdalla päinvastoin ja huomaat että taas se on onnellinen jonkun toisen kanssa.

   Poista
  5. no mikäs mä olen sua tuomitsemaan. kerranhan täällä eletään, mutta rupeanpas nyt oikeen jeesustelemaan "tee se toisille minkä haluaisit heidän tekevän sinulle" vai miten ikinä se nyt meneekään. Toivottavasti ymmärrät, että jos sun ja mikon väleille tapahtuu jotain, negatiivista siis, että siltä se varmaan tuntu mikon vaimosta. Ota toki myös toiset huomioon. Sanon tän ihan kaikella ystävyydellä, 17 olen itsekkin ja ei ole tapani ruveta arvostelemaan toisten teinien elämää :)

   Poista
  6. Candy, mitäs sitten, kun teille tulee kriisi ja olette (väliaikaisesti) onnettomia? Se nimittäin kuuluu eleämään, että on välillä vaikeaa. Mikkosesi sitten menee hakemaan lohtua seuraavan teinin luota, koska se vaan on niin paljon helpompaa, kuin alkaa ratkomaan ongelmia! Saa kuulla olevansa ihana sen sijaan että joutuis myöntämään ehkä itsekin olleensä väärässä jne.

   Olet erittäin epäkypsä, jos luulet, että yksikään pari voisi välttyä ongelmilta ja ajoittaiselta tunteelta, että on ns. onneton. Ehkäpä sitten luet omat tekstisi, kun sinä olet saanut lapsen ja olet pulskistunut ja tissit riippuu, mieli on maassa ja ukko painaa pitkin kyliä panemassa teiniä ja valehtelee päin naamaa. Silloin et voi syyttä muita kuin itsesäi, että olet tilanteeseesi ajautunut.

   Pettäjät ovat pettäjiä aina juuri sen takia, että eivät osaa kestää arjen ajoittaista harmautta eivätkä osaa ratkoa ongelmia.

   Mut hei,. sitä saa mitä tilaa, joten odottele vaan!

   Poista
  7. Minäkin haluaisin kuulla jonkinlaisen vastauksen sulta tähän. Mitä sitten, kun ette ole enää (tämänhetkisellä mittapuulla) onnellisia? On miehiä, jotka osaavat käsitellä sellaiset tilanteet ihan asiallisestikin, ja sitten on miehiä (ja tietysti myös naisia; tell me about it), jotka eivät osaa, vaan pettävät paremman toimintamallin puuttuessa. En ole kertaakaan Candy kuullut (nähnyt) sinun edes miettivän tällaista vaihtoehtoa. Olisi ihan hyödyllistä sinulle pohtia myös sitä... Vaikka eihän sitä tietenkään kukaan halua miettiä silloin, kun on onnellinen. Sinun tilanteessasi voisi vain olla syytä tällaiseen tutkiskeluun.

   Poista
  8. Hei Candy!

   Minäkin oon alkanut lukemaan tätä sun mielenkiintosta blogia jokin aika sitten ja mietin aivan samaa kuin ylläolevat, että on olemassa miestyyppi joka pakenee ongelmia pettämiseen jne.

   Meillä on töissä eräs minua kymmenen vuotta vanhempi mies, joka elää tällä tavalla ja nykyisessäkin suhteessa on samat ongelmat ja nyt mies kuvittelee olevanasa ihastunut minuun. Ollaan joskus juteltu kaikenlaista muutamaan kertaan, myös minun parisuhteesta, ja kertoi mulle elämästään ja samalla selvis nämä jutut. Nyt tosiaan heillä menee huonosti vaimon kanssa ja hän kai haluaisi jotain sutinaa kanssani, mutta oon pitäny pääni kylmänä ja yrittäny nousta omasta parisuhdesuosta ylöspäin. Onhan meillä ollut flirttiä, mutta nykyään en edes juttele hänelle kuin pakolliset työhön liittyvät asiat, koska en halua sotkea kenenkään suhdetta. Lisäksi hän näyttää tulevan "liian" hyvin juttuun kkaikkien työpaikan naisten kanssa...

   Jos me molemmat oltaisiin vapaita, voisin kokeilla jotain, mutta tiedän että ei sellainen tulisi kestämään tämän ihmisen parisuhdekäyttäytymisellä.

   Poista
  9. Mä voisin helpommin kuvitella, että Candy pettää Mikkoa, kuin toisin päin. Kummanki moraali on tosi kuralla, mutta Mikko sentään vaikuttaisi panostavan suhteeseen.

   Jos panostaminen loppuu, niin mitä sitten? Varmaan tullaan onnettomiksi ja haetaan huomiota muualta jne...

   Poista
  10. "koska sori, kerran pettäjä aina pettäjä, ja kaikki voidaan korvata. jopa sut"

   Se, että sulla itselläs on huonoja kokemuksia pettävistä puolisoista, ei tarkoita, ettei "pettäjän" leimasta pääsisi. Itse voin ehkä jopa ylpeästi kertoa, että olen ollut pettäjä. Petin miesystävääni pitkän aikaa ihan kostomielessä ja melkeinpä suoraan herran silmien alla. Kunnes koin antaneeni herralle ansionsa mukaan (kostolistalla mm. seksuaalinen hyväksikäyttö sekä pahoinpitelyt) jätin hänet ja päädyinkin suhteeseen miehen kanssa, jonka kanssa tätä entistäni petin.
   Nyt olemme kuitenkin vakaassa ja luottavaisessa suhteessa miehen kanssa. Vaikka petinkin edellistä miestäni, ei ole mieleeni tullut kertaakaan "hairahtaa" tässä suhteessa.

   Myönnän, että on tapapettäjiä. Mutta heillä onkin sitten omat ongelmansa ja ne kumpuavat jo kaukaa nuoruudesta.

   Poista
  11. "Oot kyllä törmänny idioottimiehiin, yleensä vanhemmilla alkaa olemaan jo pikkusen järkeä päässä ja tollaset pelleilyt ja leikkimiset on jääny sinne nuoruuteen, millon se on ollu vielä hauskaa ja siistiä."

   Mikähän se sitten on se vanhempi ikä? Mikon 34-vuotta ei riitä, koska hän yhä harrastaa tätä sinun kuvailemaa pelleilyä ja leikkimistä.

   Poista
 2. alkaa pikkasen muistuttaa yhen toisen suht suositun blogin matkimista ;)

  Ja ihanku mikko pystyis teille mitään sämpylöitä tai muuta tekemään ilman että sen vaimo ei ihmettelis mitään :D tää blogi menee koko aika vaan feikimmän suuntaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, minkäköhän blogin? :D Mä en lue muita blogeja ku sillon tällön huora-Iinan (sori :D) kirjotuksia. Että se siitä sun matkimisteoriasta, ei mun tarvii matkia ketään. Edelleenkin kerron omasta elämästä ja puran tänne tuntemuksia, siinä ei oo mitään matkimista.

   Sitä ei voi verrata "ostit samanlaiset kengät ja korvikset ku henkilö X, senkin matkija!!!"-paskaan.

   Ja ihanku niiden sämpylöiden teko olis mitenkään kauheen vaikeeta tai epäilyttävää jos Mikko on sanonu kotona tekevänsä itelleen eväät, että lähtee vaikka kavereidensa kanssa luistelemaan? Ihanku ton ikäsillä ei muka muuta elämää tai tekemistä olis ku käydä töissä tai istuu kotona.
   Eikä se vaimokaan oo 24/7 kotona ;)

   Mutta ihan sama, mullehan se on tosiaan vaan parempi jos ihmiset ajattelee tän feikkinä, joten... ;D

   Poista
  2. Kyllä sä tiedät mistä blogista puhun ja en puhu tästä Iinasta.

   Hienoa että provosoidut noin paljon sun mielikuvituselämästä :)

   Poista
  3. Haha, oma poikaystävä ois kyl iha kusessa jos alkais tekee kauheen satsin sämpylöitä ku menee johonki treeneihi, kavereiden kaa tms. :D Ei mitä ihmettä...

   Tai joo, mistä vetoo se vaimo on ollu sillee et ota ny kulta vähä evästä ja se on vääntäny sille ne sämpylät. ;D Heh...

   Poista
  4. No itseasiassa en tiedä, en oo kuullu ku parista mun blogin tyylisestä ja ne on kyllä ollu sellasia jotka on inspiraationsa kirjottamiseen saaneet mun blogista (ovat ite sen sanoneet), mutta miten vain :D Ketään en oo matkinu, eikä mun tarvii sitä todistella.

   Eiköhän tässä ihan joku toinen oo provosoitunut toisen elämästä :) Ohjeena annan tälläisille; keskittykää elämään omaanne, älkääkä vaivatko päätänne toisten elämän asioiden vatvomisilla.

   Poista
  5. "ohjeena annan tälläisille; keskittykää elämään omaanne, älkääkä vaivatko päätänne toisten elämän asioiden vatvomisilla."

   miks sitte kirjotat tätä blogia? eikö neiden päähän tupsahtanut että tällästä asiaa tosiaan vatvotaan. viihdyttää luettavaahan tää on, parempaa todellaki ku ne harlekiini-kirjat vai mikkälie ovatkaan joita myyään tyyliiin ärrällä.

   Poista
  6. Montakohan kertaa tääkin asia pitää kertoa ennenkun kaikki on sen varmasti tajunneet? Se lukee mulle tossa profiilissakin suht selkeesti. Tai ainakin tosta jokaisen pitäis tajuta suunnilleen se idea, miks kirjotan tätä blogia.

   Ja joo, asioita saa vatvoa, mutta kaikessa on kyllä rajansa.

   Poista
  7. kuka on huora-iina?:DD linkkii

   Poista
 3. Mitä sun vanhemmat aina luulee sun tekevän tai missä olevan kun oot Mikon kanssa? :) ihan mielenkiinnosta siis kyselen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millon missäkin, treeneissä, salilla, lenkillä tai kavereiden kanssa jossain. Ei ne yleensä kauheesti ees kysele :)

   Poista
 4. Oi vitsi, kuulosti kivalta päivältä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä :) Suosittelen lämpimästi kaikille samantapasta päivän/illanviettotapaa.

   Poista
 5. Laitoin sulle muuten sähköpostia :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :) Mä oon tähän mennessä kaikki lukenu, mutta noin kymmeneen vastannu.

   Haluun lukee kaikki kunnolla ja vastata kaikkiin ajatuksen kanssa. Että vastaan kyllä sullekin heti paremmalla ajalla :)

   Poista
 6. "Ei sillä oo mitään tarvetta siinä vaiheessa mua pettää kun ollaan yhdessä, kun me ollaan onnellisia yhdessä. Miks se sit pettäis? Niin, ei mikskään."

  Kai Mikko on joskus ollut onnellinen vaimonsakin kanssa? Luulisi ainakin jos ovat kerran naimisiinkin menneet ja lapsia hankkineet?

  Tilanteet muuttuu, suosittelisin ihan oman itsesi takia ettet tuudittaudu liiaksi tuohon tämän hetkiseen huumaanne. Rakkaus on tosiaan ihana asia, enkä halua sinua arvostella vaikka teetkin sen kovin helpoksi mutta muista se, että Mikko ei kuitenkaan ole Sinun Miehesi vaan vaimonsa. Itse en pystyisi kovin korkealle arvostamaan miestä joka noin törkeästi pettää aviolupaustaan.

  J.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai se on joskus vaimonsa kanssa ollut onnellinen ja sillon se ei ookkaan sitä pettänyt. Tosin, eipä tääkään tilanne ollu suunniteltu eikä se ennen mua ollut vaimoaan pettänyt, vaikka jo aikaisemmin onneton olikin, että ei se mikään jatkuvasti pettävä limanuljaska ole.

   Poista
  2. Hei, kun mä petin omaa siippaani, en todellakaan kertonut mun deiteille, että olen pettänyt ennenkin. Voi jee sä oot naivi! Mutta oo vaan, sieltä se iskee sitten puukko rintaan aikanaan!

   Poista
 7. Luisteleminen ON kivaa :) Olin just eilen luistelemassa, mut haluun kyl mennä uudestaan ennen kuin talvi loppuu!

  Mut mulla olis pari kysymystä sulle, ihan vain mielenkiinnosta. :)

  1. Olet muistaakseni sanonut, että sulla on hyvä itsetunto. Tuleeko sulle siitä huolimatta koskaan sellaista "En ole Mikolle tarpeeksi hyvä/kaunis/fiksu/tms"-oloa? Sellaista epävarmuutta, ettet olisi tarpeeksi?

  2. Mitä vastaat, kun sun kaverit kyselevät, että onko sulla ketään miestä kiikarissa?

  3. Sitten kun muutat Mikon luo ja suhteenne tulee julkiseksi, niin aiotko kertoa kavereillesi suhteen alkaneen jo pitkä aika sitten?

  Kiitos! :)

  -Marilyn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Onhan tässä onneks vielä varmaan aika pitkään talvea jäljellä :)

   1. Joo, niin mulla on. Mutta silti, tulee. Eniten ehkä just sellasta "en oo tarpeeks fiksu sille, se pitää mua tyhmänä, oon ihan naurettava pentu joka ei oikeesti tiiä mistään mitään sen rinnalla"-konflikteja.

   2. Vastaan että ei oo ketään kiinnostavaa. Miehet on kuin vessoja, hyvät on varattuja ja loput täynnä paskaa :D Nojoo, mutta siis sanon ettei kukaan kiinnosta. Ne pitää mua kauheena miestenvihaaja nirppanokkatiukkiksena :D

   3. Jossain vaiheessa ehkä. Tai en tiedä. No, sen näkee sitten.

   Poista
  2. Mulla tuli mieleen sellainen, kun (jos) muutatte mikon kanssa yhteen ja jossaan postauksessa puhuit, että "ymmärrän, että mukana tulee 2 lasta ja hyväksyn sen yms" ni mitä kun lapset saa tietää, että olet paha täti, jonka takia heidän vanhempansa eivät ole enää yhdessä. Tulee varmasti vaikeaa kun lapset vihaavat sinua.

   Poista
 8. Hee oli varmaa hauskaa :) Onko sielä kui paljo pakkasta? Oliko jalat kipiänä luistelun perästä? :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä :) Pakkasta ei ollu kauheesti, mut oli sitäkin inhottavampi kylmä tuuli joka sai sormet, varpaat ja naaman jäätymään suht lahjakkaasti :D

   Ei oo vielä ainakaan kovin kipeenä, pikkusen ehkä tuntuu oudoilta mutta venyttelin aika hyvin ennen ja jälkeen luistelun ennaltaehkäisemiseks :D

   Poista
 9. hei tsemii sulle, se on ihan musta ihan kauhea tilanne ku tajuu olevansa kolmas pyörä. mulle meinas käyä niin mun kaverin poikaystävän kanssa, ei se oo mua siis noin paljon vanhempi, mutta se tunne ku tajuaa tekevänsä väärin jota kuta toista kohtaan. AI NIIN, mutta tajuatkos sä että sä teet väärin mikon vaimoa ja niiden koko perhettä kohtaan....? Olen kans 17 vuotta, ja kun mun porukat eros ku olin 15 ja ku kuulin että isällä oli toinen nainen, en enää halunnu olla tekemisissä koko miehen kanssa. Toivon ettet pilaa lasten elämää, se ei oo kivaa kuulla että isä on kauhea ja ällöttävä ihminen, joka pettää äitiäni jonkun toisen kanssa, kun itse pidin isääni huipputyyppinä. isä oli ainut jätkä jota katsoin aina ylöspäin. vaan enpä katso enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, lasten vihan siitä helposti saa. Eikä se viha oo pelkästään isän uutta naista kohtaan (okei, sun tapauksessasi isän uutta tyttöä), vaan myös sitä pettäjäisää. Lapset tulee kysymään äidiltä monesti, että miksi isä lähti. Luuletko, että äidin vastaus tulee olemaan mukava? Myöskin lapset laskee aika pitkälti vaan yks yhteen ja tuloksena on että isä on kurja mies joka hylkää äidin ja heidät lapset.. Toivottavasti oot valmis kestämään ehkä koko loppuelämäksesi sen, että oot vienyt Mikolta tämän lapset. Jos, ja siis vahvasti jos sun pilvilinnat tulee muultakaan osin ikinä toteutumaan.

   Poista
  2. mitäs näistä kommenteistä sanot...?
   -O.

   Poista
  3. Mitäs tästä sanotte:

   Vanhempani erosivat kun olin pieni, noin 4-vuotias. En kokenut sitä mitenkään dramaatisena kokemuksena, koska olin niin pieni enkä muista siitä ajasta mitään. Totuin ajatukseen, että isä ja äiti eivät asu yhdessä ja kävin isäni luona silloin tällöin. Nyt vanhemmalla iällä kysyin äidiltä, miksi he oikein erosivat isäni kanssa. No, isälläni oli ongelmia juomisen kanssa, äitini ei enään jaksanut katsella sitä ja antoi isälleni vaihtoehdot; viina tai perhe. Voitte kuvitella kumman isäni valitsi. Minulle se oli suuri järkytys. Viina, pelkkä alkoholi, oli tärkeämpi kuin oma perhe... Luuletteko, että se oli mukava kuulla? Toisen naisen olisin ymmärtänyt.

   Onko viina/ylipäätän alkoholi parempi isän viejä lapsilta? Jos isäni olisi eronnut äidistä toisen naisen takia (hänellä ei siis olisi ikinä ollut ongelmaa juomisen kanssa, vain tämä toinen nainen) hän olisi luultavasti onnellinen toisen naisen kanssa, raitis ja ennen kaikkea TERVE. Candy ei kuitenkaan ole tappamassa "Mikon" lapsien isää/tekemässä hänelle pahaa.

   Poista
  4. Alkoholismi on sairaus, pettäminen valinta.

   Poista
  5. Jos kyse on pelkistä valinnoista, niin isäni oli voinut VALITA menevänsä hoitoon. Hän olisi voinut VALITA perheensä. Hän ei ollut tuolloin vielä edes kovin vanha, 20-25.

   Poista
  6. Kaikki teot , jotka satuttaa toisia ovat suhteellisen väärin. Jonkun muun mielestä pettäjä isä olisi parempi kuin alkkis isi. Omani oli narkkari ja sen takia vanhemmat erosivat. Isälläni oli myös samaa aikaa suhde kun vanhempani olivat naimisissa. Silti rakastin isääni ja rakastan edelleen, vaikka tämä onkin nyt kuollut, luultavasti huumeisiin. Kaikki, mitä ihminen tekee on valintoja. Pulloon tarttuminen on valinta, joka on johtanut sairauteen, josta on kylläkin vaikeampi päästä irti fyysisistä syistä, kuin toisesta naisesta. On ymmärrettävä, että vanhemmatkin ovat vain tavallisia ihmisiä. Väärintekemistä ei silti tarvitse hyväksyä.

   Poista
 10. voi että, vaikuttaa siltä että sä oot löytäny todellisen aarteen miesten joukosta. MISSION IMPOSSIBLE, tai siltä se ainaki vähä vaikuttaa. :D Mutta, nauti nyt ihanan miehes seurasta :) JA TÄÄ EI OIKEESTI OLLU SARKASMII, oon ihan oikeesti sitä mieltä, go for it girl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "todellisen aarteen miesten joukosta" nojaa, en nyt aarteeksi sanoisi, kenen mielestä naimisissa oleva parin lapsen isä joka pettää vaimoaan ja valehtelee minkä kerkeää on "aarre"..

   Poista
  2. Aarre tosiaan :D Salasuhteessa oleva herrasmies xD
   Juu juu ;)

   Poista
 11. Oon onnellinen, kun mun mies on kokonaan mun ja saan aina soittaa ja tekstailla sille millon haluan ja nähdä sitä useasti viikon aikana, kävellä kaupungilla käsikädessä, hehkuttaa kavereille miten ihana poikaystävä mulla on, tuoda hänet kotiin, pitää huoneessa yhteisiä valokuviamme yms. kaikkea muuta kivaa <3 kaipaatko kaikkea tälläistä? Itse en pystyisi salasuhteeseen, mutta ihmisiä on monenlaisia ja paljon tsempiä sulle! <3

  VastaaPoista
 12. Ehkä olisi oikeasti hyvä idea kertoa parhaalle ystävälle kuviostasi... :) Asia saattaa loppupeleissä häiritä itseäsikin - kaksoiselämä usein rasittaa ihmistä, on ns. taakkana. Ystäväsi varmasti arvostaisi kun jaat vaikean asian hänen kanssaan.

  Minun ystäväni vehtasi varatun miehen kanssa ja tilitti tuntojaan minulle. En pitänyt tilannetta mitenkään häiritsevänä enkä moralisoinut hänen tilannettaan. Haluan vain ja ainoastaan että ystäväni on onnellinen ja ennemmin kannustin laittamaan miehen selkä seinää vasten ja jättämään (nyt jo!) eksänsä. (Jonka neuvon antaisin sinullekin, miehelläsi tuskin on mitään syytä miksei voi laittaa avioeroa vireille - harkinta-aikakin on puoli vuotta ja pakkohan se on tehdä jossain vaiheessa jos sinulle on näin luvannut, miksei nyt?).

  Ihan oikeasti tyttö, kelle sitten avautua jos ei ystävälle? Ennemmin ottaisin nokkiini jos kuulisin jälkeenpäin ystäväni salanneen näin ison osan elämäänsä.

  Harvoin pelkkä blogi auttaa "avautumistarpeeseen". Ihminen on sosiaalinen olento, joka kaipaa vastakaikua ympäristöltään. Hyväksyntääkin.

  Eli neuvoni on, kerro parhaalle ystävällesi! Oma olosi helpottuu ja jatkossa sinulla on joku jonka kanssa jakaa tämä "salaisuus".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ystäväsi ovat oikeita ystäviä, niin voit kertoa heille. Silloin he eivät sinua tuomitse, vaikka jotkut muut ihmiset tuomitsevatkin.

   Poista
 13. 2. Vastaan että ei oo ketään kiinnostavaa. Miehet on kuin vessoja, hyvät on varattuja ja loput täynnä paskaa :D Nojoo, mutta siis sanon ettei kukaan kiinnosta. Ne pitää mua kauheena miestenvihaaja nirppanokkatiukkiksena

  --> Niinhän sä ootki

  VastaaPoista
 14. olen jäänyt pohtimaan, että mitä jos tämä "mikko" olisikin sinun kokonaan, eli voisitte elää yhdessä, kävellä käsikädessä, soitella milloin vain, niin kiinnostaisiko se enää sinua? vai "kiihottaako" sinua ajatus siitä, että menet hänen vaimonsa edelle ja se, että salassa tapaatte ja teette mitä teette. Hieman epäilen, että kotona asuva teini pystyisi yhtäkkiä elämään keski-ikäisen miehen kanssa täysipäiväistä elämää. Mitäpä jos pääsettekin joskus "yhteen" ja tajuatkin vain pilanneesi oman elämäsi?

  VastaaPoista
 15. pakko sanoo että oon ihan koukussa tähän sun blogiin!en ees välitä feikkaatko vai mitä mut tää on kun jotain romaania lukis! jään odottamaan jatkoa! tsemiä sulle kaikista paskakommenteista huolimatta :)

  VastaaPoista
 16. En vaan usko että tollasessa salasuhteessa elävä aikunen mies voi olla kovinkaan mukava ja ihana, pohjimmiltaan. Ei edes erota uskalla vaan pitää elää salasuhteessa 17v teinin kanssa, voi hyvää päivää... Sääliks käy "Mikon" vaimoa ja lapsia. Hyi hittolainen mikä mies.
  Btw en kyllä muutenkaan usko tätä blogia tai tän juttuja tosiksi mutta what ever.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti mene itseesi ja pidä pääsi kiinni. Luulet kuulostavasi muka hyvältä: "what evaa.." :'D Tämä on heidän asiansa ja sinä et heidän luonteenpiirteitään kykene millään tavalla määrittelemään. Luuletko, että heidän lapsillaan on nytkin maailman ihanin perhe-elämä? Ehkä se juuri pysyykin juuri juuri kasassa, kun Mikko saa voimaa jostain muualta ja jaksaa elää elämäänsä eteenpäin. Kyllä tämä tarina tulee saamaan loppunsa ennemmin tai myöhemmin. Se me kaikki tiedetään. Toivon itse, että se olisi onnellinen loppu kaikkien kannalta.

   Poista
  2. Samaa mieltä. Mitä hyvää ja hienoa on miehessä joka pystyy surutta elämään kaksoiselämää vaikka tietää vallan mainiosti loukkaavansa monia ihmisiä toimillaan.
   Kasvattaisi munat ja laittaisi pisteen avioliitolleen jos kerran on tosissaan Candyn kanssa.

   Poista
  3. Ei sellanen ihminen, joka roikkuu kaikin puolin paskassa JA väkivaltaisessa suhteessa arvosta EDES itseään. Milläs perusteella hän sit arvostais ketään muutakaan? Hukassa se "mies" on.

   Poista
 17. Olen oikeasti järkyttynyt näiden negatiivisten kommenttien määrästä.. Huomaa kyllä kuinka inhottavaa kansaa me suomalaiset olemme. Jokainen asia pitää viedä aina yli, mutta internethän mahdollistaa kaiken.. Mutta oletan, että olet jo aika tottunut? :')

  Vaikka tekosi onkin periaatteessa moraalitonta, mutta toisaalta kun ajattelee tämän Mikonkin kannalta asiaa, oletan että hänen elämänsä olisi aivan tyhjää ilman sinua. Selvästikin näkee kuinka hän välittää sinusta. Rakkaus ei näe ikäeroa, ei paikkaa, ei aikaa.. Luulisi, että hän olisi jo tehnyt asialle jotain? Ottanut eron vaimostaan ajat sitten ja muuttanut pois ja hankkinut oman asunnon? Miksi hän ei ole tehnyt niin? Eikö tämä järjestely mahdollistaisi teidänkin tapaamisenne rauhassa? Minusta on outoa, että Mikko on yhä kiinni vaimossaan eikä ole vienyt asiaa eteenpäin.. Varmasti heidän suhteessaan on paljon asioita, joista on vaikea päästää irti ja erosotkut yms veisivät paljon aikaa.. Mutta jos hän ei ole onnellinen vaimonsa kanssa, niin miksi hän ei vain eroa ja ole sinun kanssasi? Eikö olisi aika toimia, sillä olethan kohta jo täysi-ikäinenkin. Kenellekään ei tarvitsisi mainita, että olisi pettänyt tai salaillut yms. Yhteinen elämänne alkaisi saada selvää suuntaa.

  Toivon todella, että tarinallanne olisi onnellinen loppu! Vaikutat todella sympaattiselta henkilöltä, mutta olisiko pikku hiljaa aika ottaa asiat puheeksi ja alkaa järjestelemään yhteistä tulevaisuuttanne? Oletan mitä olet tekemässä :) Tsemppiä ja nauttikaa pienimmistäkin hetkistänne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, olemme inhottavaa kansaa: petämme, valehtelemme ja satutamme.
   Vai, että periaatteessa moraalitonta? Kuinka käytäntö ja periaate sitten eroavat näissä moraaliasioissa?
   Olisiko se Mikon elämä aivan tyhjää ilman alaikäistä salarakastaan? Niin, eihän ne lapset mitään sisältöä ja iloa elämään tuo.
   Rakkaus ei ehkä näe ikärajoja, mutta laki asettaa onneksi rajat, joilla lapsia suojellaan.

   Poista
 18. Koitan tuoda nyt mahdollisimman asiallisesti pointtini esille, joten toivon sinulta samanlaista kypsyyttä vastauksissasi.

  Täällä on moni jo ottanut esille suurimman osan omistakin ajatuksistani, esim. juuri tuon, että mistä tiedät etteikö Mikko tulisi pettämään sinua tai mistä tiedät ettei hän ole pettänyt aiemminkin? Jos Mikko osaa valehdella vaimolleenkin, niin pystyy hän samaan sinulle. Argumenttisi on tähän todennäköisesti "ei Mikko minulle valehtelisi, koska rakastaa minua" tai "et tunne Mikkoa". Asia vaan on niin, että et voi tietää millaista Mikon perheessä oikeasti on (ja millainen suhde hänellä on vaimoon) tai että valehteleeko hän sinullekin. : / Mies tuntuu olevan hyvä ja kronologinen valehtelija, mikä ei ole hyvä merkki. Tällainen käytös viittaa enemmän sinne psykopatian ja narsismin puoleen, sillä psykopaattihan on paras näyttelijä ja valehtelija. Et voi tietää millaista elämä Mikon kanssa todella on.

  Sanoit myös, että Mikko tässä pettää etkä sinä, eikä ole sinun asiasi miten vaimon suhteen käy. Mutta onhan se niin, että kun olet selkeästi tietoinen siitä, että Mikkoo pettää sinun kanssasi vaimoa, niin osa vastuusta siirtyy sinulle - olet tässä asianosainen. En muutenkaan ymmärrä osan lukijoista (ja myös sinun) mielipidettä tuosta, etteikö pettäminen olisi tuomittavaa, koska te rakastatte (?) toisianne. Vaimo siinä kuitenkin tulee petetyksi ja kärsii, ja ikävä kyllä uskon, että sinäkin tulet kärsimään. Olet myös HYVIN nuori ja itsekin sanoit, että tämä on ensimmäinen kunnollinen parisuhteesi. Minullakin oli ensimmäisen parisuhteeni ensimmäiset kaksi vuotta oikeasti sellainen olo, ettei sitä toista ihmistä parempaa voi missään tapauksessa olla ja rakkauden tunne oli juuri tuollainen kuin sitä täällä kuvailet. Sitä ei kuitenkaan heti näe toisesta sellaisia puolia, jotka sitten paistavat alkuhuuman jälkeen esiin.

  En ole koskaan ennen lukenut blogia, joka saa näin paljon negatiivisia kommentteja. Ja täytyy sanoa, että kerrankin olen heittereiden puolella, koska siis oikeasti toimit aika törkeästi etkä tunnu itse millään hahmottavan sitä. : / "Haters gonna hate" tuntuu olevan ainut argumenttisi, mutta täällä on kyllä niin paljon hyvin perusteltuja negatiivisia kommentteja, että kumma kun pystyt vielä ignoraamaan kaikki hyvät pointit. Sitten on vielä nuo varmasti kovin nuoret tytöt jotka tulevat tänne kommentoimaan kuinka blogisi on suurinta viihdettä ja kannustavat sinua - no suurta sosiaalipornoahan tämä on, mutta ei se kyllä tee toiminnastasi yhtään oikeutetumpaa.

  Sitten vielä se, että kuvitteletko oikeasti, ettei henkilöllisyytesi paljastu tämän blogin kautta? Juu, vaihdat aikoja ja detaljeja, mutta vähemmänkin internetistä ja tietokoneista tietävä tajuaa, että netin kautta henkilöllisyys on todella helppo selvittää. Olet kovin vakuuttunut siitä, että netissä olet turvassa ja anonyymi, mikä viittaisi enemmänkin siihen, että oletkin trolli eikä sinun tarvitse pelätä paljastuvasi. En kuitenkaan jostain syystä usko, että jaksaisit pitää tällaista blogia vain rölläyksen takia.

  Toivoisin, että vastaisit näihin kysymyksiini ja kommentoisit asioita, jotka nostin esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin hyvä ja asiallinen kommentti (ja hyvin perusteltu) on jäämässä ilman vastausta. Mielestäni olisi ihan hyvä, jos osaisit tässä blogissasi sanoa suoraan, että koet itsesi huonoksi ihmiseksi sen takia, mitä teet. Ei tarvitse olla vahva ja puolustella tekojaan. Tiedät, että tekemisesi on väärin ja siksi sinulla riittääkin selitys kaikkeen, koska olet tunnontuskissasi pohtinut asiaa niin paljon.

   Poista
 19. opettele kirjoittamaan uskottavaa tekstiä jos kerta haluat pitää feikkiblogia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Sen alkureaktio kyllä vähän ensin yllätti ja ehkä vähän säikäyttikin, mutta kyllähän mä aika ison ja riskeeraavan jutun sille pamautin ihan yllättäen."

   Ei oikein kuulosta siltä että puhuisi nyt totta...
   "Mä siis kysyin Mikolta, et olisko sille ok, jos kerron meidän suhteesta mun parhaalle ystävälle.
   Se tietenkin oli ensin sitä mieltä, että ei todellakaan kannata, ettei kenenkään voi luottaa niin paljoa että menis kertomaan tästä ja että sana liikkuis ja oltais sitten molemmat kusessa ja että se haluaa suojella mua ihmisten tuomitsemisilta yms.
   Sit se mietti hetken ja sano, että jos oon satayks prosenttisen varma tän kaverin luotettavuudesta ja että jos tosiaan tarviin jonkun jolle tästä sen (eli Mikon) lisäks puhua, niin voin uskoutua tälle kaverille."

   Ei toi nyt kuulosta ihan niin isolta ja riskeeraavalta kuitenkaan.... =D

   Poista
 20. Kun muutatte Mikon kanssa yhteen, niin todennäköisesti asia tulee julkiseksi. Mitä sanot sun kavereille kun ne ihmettelee, että miten sä just nyt muutat heti miehen kanssa yhteen? Ne kysyy milloin aloititte seurustelemaan... sun kaverit voi loukkaantua sun valehteluista heitäkin kohtaan, samoin sun vanhemmat yms.. suomalaiset on aika tuomitsevaa porukkaa noin niinku yleensä, helposti ensin loukkaantuu kuin ymmärtää kaiken. Kun suhde tulee julkiseksi, sä joudut vaan jatkamaan valehtemista koko ajan. Ainoa ihminen kelle voit olla rehellinen on Mikko. Eli varaudu siihen että kun sun ja Mikon suhde päättyy (kyllä, mikään ei ole ikuista, joko se kuolee ennen sua tai sä ennen sitä, tai sitten eroatte muista syistä ensin) niin kun suhde päättyy niin sulla ei välttämättä olekaan yhtäkkiä ketään. Mikko on sellaisella jalustalla sun elämässä koska rakastat sitä yli kaiken, että sen menettäminen sattuu aivan vitusti!! Niin, kaikesta tästä sä selviät vain sillä että kuolisit ennen Mikkoa siellä yhteisessä vanhustentalossa...

  VastaaPoista
 21. Sitä vain pohdin, että tämän blogin pitäminen on sinulle melkoista uhkapeliä: Kun Mikko suhtautuu noin varovaisesti siihen, että paljastaisit suhteen parhaalle kaverillesi, voi vain kuvitella kuinka petetyksi hän itsensä tuntee, kun saa tietää, että kerrot täällä asioistanne avoimesti kaikille. Ja vaikka ei sitä koskaan saisikaan tietää, on suhteessanne paljon valheita, peiteltyjä asioita. Niin, poislukematta sitä, että se perustuu lähtökohtaisestikin valheeseen. Toki parisuhteet ovat erilaisia, mutta monet pitkän onnellisen parisuhteen kokeneet pitävät rehellisyyttä yhtenä tärkeänä tekijänä.

  VastaaPoista
 22. Siis mä en nyt tajua näitä anonyymeja, mikä ongelma tässä suhteessa on? On totta, että tämän Mikon lapset voivat ehkä jatkossa vihata "äitipuoltaan" ja isäänsä, mutta jos heillä onkin kotona oikeasti kamala tilanne ja lapset kärsivät siitä niin ero on parasta kaikille. Se että miksei Mikko sitä ole vielä tehnyt, siihen en ota kantaa. Enkä kyllä ole jokaisen keskustelun about 200 kommenttia lukenut, joten siitä en tiedä sen enempää.

  Antakaa Candyn kirjoittaa, jos on feikki niin sitten on. Ei kai se lukijoiden ongelma ole. Hyvin kaikki silti linjoilla pysyy ja jaksaa mollata vaikka samalla pitää feikkinä. Candy haluaa purhaa tunteitaan, ja nettiblogi toimii päiväkirjana. Kyllä joikaisen lukijan päivä varmaan menisi pilalle jos Candy estäisi blogin lukijat, eli kutsutut vain näkisivät. Huoh. Nyt ehkä niiden kukkahattutätien ja muiden nirppanokkien kannattaisi katsoa peiliin, mitä väärää onnessa on. Kuinka moni oikeasti mahtaa tietää mitä oma ukko on joskus tehnyt, ei kai helvetti kukaan täysjärkinen kerro jos on aikaisemmissa suhteissa pettänyt. Ja useimmat ei myöskään kerro jos pettää.

  Mitä tähän olettamukseen, että on aina onnellinen, niin ei kai Candy nyt luule että koko elämä on aina ruusuilla tanssimista. Jokainen lukija tietää (tai sitten ei..) miltä alkuhuuma ja ensirakkaus tuntuu ja myös kun se loppuu. Luulee että se on elämän mies/nainen, ei löydä ketään toisenlaista. Toki Candy on voinut sellaisen löytää. Ikä on vain numeroita, jos muuten natsaa.

  Joten jumaliste, hankkikaa itse täydellinen elämä ja menkää palatsiinne leikkimään! Candy on suunnattoman vahva kun kirjoittaa tätä blogia ja antaa suurimman osan haukkuviesteistäkin tulla läpi ja ylipäätänsä antaa kommentoida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten tuo vahvuus näkyy mielestäsi? Candyhan kertoo suhteesta vaan ne hyvät puolet, ja käsittelee ongelmia vaan tosi pintapuolisesti...

   Poista
  2. Nään sen siten, että antaa haukkumaviestien tulla ja kestää ne. suurin osa näistä blogia lukevista nirppanokista parkuisi 24/7 ja estäis blogin lopullisesti, yhyy. Candy ei sitä tehnyt, vaikka väliaikaisesti niin tekikin. En tarkoittanut, että Candy on vahva suhteessaan, hänen suhteeseen henk. koht. tasolla en voi ottaa mitään kantaa.

   Poista
  3. no oudompaa olis jos tähän blogii tulis vaa positiivisii viestei :DDD jejjj hyvä !

   Poista
 23. oon tässä miettiny et ku sulla on noita julkkiksien kuvia yms niin ootko maksanu niistä tekijänoikeudet, tai ootko kenties ottanu nää kuvat ite ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo maksanu mitään enkä aiokaan. En väitä niitä ite ottamiksi, joten mitään tekijänoikeusrikosta tuskin on tapahtunut :)

   Poista
  2. Ei se, ettei väitä kuvia omikseen, tarkoita sitä, että rikosta ei tapahtuisi. Riittää, että käyttää ilman lupaa.

   Poista
  3. No ei muutakun mene tekemään rikosilmoitus :) Ainiin, mutta ethän varmaan ole yhdenkään kuvan ottaja. No can do.

   Poista
  4. No sehän siinä nimenomaan väärin on, että ET OLE kuvien ottaja. Voi huoh.

   Poista
  5. Ihana miten sulle on tota moraalia siunaantunu :D:D:DD

   Poista
  6. Siis mitä helvettii? joku jaksaa tänne tulla kommentoimaa jostai vitun kuvien itse ottamisesta ja tekijänoikeusrikoksesta? Hei haloo, varmaan jokainen joka jossain vaiheessa käyttää tietokonetta kopsaa jonku kauniin kuvan esim. googlesta ja ei siitä sulle tuu mitää rikosta, luoja ihmiset miettikää nyt vähä miltä kuullostatte, naurettavaa :) Mut tsemppii sulle ton tilanteen kanssa Candy ja muista että nää jokuset kommentit saa mennä ns. toisesta korvasta sisää ja toisesta ulos! :D

   Poista
 24. "Mikko on mun kanssa tosissaan, koska se olis antanu mun/meidän ottaa ison riskin ja kertoa meistä ulkopuoliselle."

  Mikko ois tosissaan jos se ottais ison riskin ja kertois vaimolleen ;D

  VastaaPoista
 25. Toi Mikon "testaus" ei olisi todistanut mulle yhtään mitään.

  Jos kertoisit Candy salasuhteestasi hyvälle ystävällesi ja juttu lähti kiertämään sinun ystäväpiirissäsi, niin todennäköisesti vain sinä Candy kärsisit.

  Mikko voisi katkaisa välit sinuun, sinä olisit niin rakastunut Mikkoon, ettet paljastaisi hänen yhteystietojaan kavereillesi/ystävillesi. Tällöin kukaan kavereistasi/ystävistäsi ei pääsisi "kaatamaan paskaa" Mikon niskaan.

  Se, että Mikko kertoisis sinusta/suhteestanne omalle kaverilleen/ystävälleen/veljeleen/äidilleen yms. olisi todiste siitä, että hän on tosissaan kanssasi Candy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulle se ei olisi todistanut mitään, mutta mullepa todisti ja se on ainoa jolla on jotain merkitystä :) Tässä koko kuviossa asuinpaikkoineen on niin paljon juttuja, joita en uskalla kertoa, mutta jos ne tietäisitte, teidänkin suhtautuminen tähän testaukseen olisi muuttunut.

   Poista
  2. Tuskin muuttuisi, Mikko kuitenkin on vaan keksitty hahmo tässä blogissa ja koko mielikuvituselämässäsi.

   Poista
  3. Älä nyt noin tyhmä ole. En tosiaan usko että ainakaan minulla olisi tuo mitään merkinnyt. Paras tapa näyttää että on tosissaan, on ero vaimostaan. Se että saisin auliisti luvan kertoa kaverilleni (ei helkkari, joko pitää lupia kysellä toiselta mitä saa tehdä ja mitä ei :O ) ei merkitsisi mitään. Suurella todennäköisyydellä en edes ryhtyisi miehen heittopussiksi kuten sinä olet ryhtynyt. Mikko sanoo, sä teet ja vikiset :D
   Hauskaa ;)

   Poista
  4. Olen itse pettänyt miestäni ja ollut salasuhteessa toisen miehen kanssa ja ollut niin rakastunut tähän. Otin eron, koska en halunnut tuottaa enää kellekkään huonoa oloa ja halusin todellakin olla vain uuden rakkauteni kanssa. Mikko hakee sinusta vain jännitystä, hyvä lapsi.

   Poista
 26. Oih ihanaa että sulla ja mikolla on asiat taas paremmin :) Oon vaan niin kateellinen ..mäki haluun ittelleni miehen!!! mistähän sellasen löytäs.. ja tosiaan luistelu on ihanaa liikuntaa ja muutenki täytyy joku päivä itekki yrittää päästä jäälle :) ihanaa viikonloppua sinne!!!

  VastaaPoista
 27. Hei!

  Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että Mikko ei välttämättä jätä vaimoaan/avovaimoaan koska on taloudellisesti riippuvainen tästä?

  17-vuotias saattaa helposti mieltää miehen varakkaaksi jos tämä ostelee hajuvesiä ja makselee hotellihuoneita tai ajelee hienolla autolla - todellisuudessa tähän pystyy kuka tahansa täysin rahaton tilistä tiliin eläjä.

  Silloin kun hetkellisesti on rahaa kaikki tuhlataan; ostellaan vaikka moottorikelkkoja yms. turhaa huomista miettimättä. Ja varsinkin kun tämä on todella yleistä tänä päivänä tuon ikäisten miesten keskuudessa - eletään yli varojen jatkuvasti huomista miettimättä, kenties jopa luottotiedot ovat menneet. Muutenkin tänä päivänä tuntuu olevan yleistä, että nainen on perheessä se paremmassa ammatissa oleva ja paremmin tienaava osapuoli ja ylipäätään järkevämpi rahankäytön suhteen - nainen maksaa lapsen ruuat ja lääkärimaksut, mies ostaa olutta ja hienoa elektroniikkaa.

  Tuli vain mieleen tällainenkin, koska ko. ikäisen hlön on helppoa saada näyttämään itsensä 17-vuotiaan silmissä varakkaalta ja menestyvältä, vaikka todellisuus olisi täysin päinvastainen, luottotiedot menneet yms.

  Etenkin koska Mikkosi vaikuttaa krooniselta valehtelijalta - jos mies pystyy noin häikäilemättä valehtelemaan vaimolleen useamman vuoden ajan, kyseessä saattaa olla jonkinasteinen narsistinen personallisuushäiriö - ikävä kyllä tällaiset ihmiset valehtelevat kaikille tasapuolisesti ja kaikista mahdollisista asioista.

  Todellisuudessahan Mikon vaimolla voi mennä miehensä kanssa mielestään aivan yhtä ihanasti ja hyvin kuin Mikolla sinun kanssasi. Ilman muuta pettäjät kertovat kolmannelle osapuolelle että kotona menee huonosti, jotta saisivat toisen naisen sympatiat puolelleen, sekä tuntemaan tämän naisen vaimoa "paremmaksi".

  Jos ihminen pystyy elämään kaksoiselämää täydellisessä valheessa kotona, miksi hän tekisi sinun kohdallasi poikkeuksen?

  En todellakaan toivo, jos tämä tarina on tosi, että 17-vuotias sydämesi särkyy, mutta vannhemman ihmisen objektiivisesta näkökulmasta uskosi vaikuttaa niin naivilta ja vahvalta, että pelkään näin tapahtuvan. Elämä on sellaista, ja näitä vastaavia pettäjämiehiä ja -naisia on tällä hetkellä varmaan yhdeksän kymmenessä, sen huomaa tässä lähipiiriäkin seuraillessa.

  Tämän päivän ilmiö kun tuntuu olevan vain oman mielihyvän saavuttaminen ja toteuttaminen, harvalla tuntuu olevan nykyään minkäänlaista oikeudentajua, empatiakykyä tai periaatteita. Kunhan oma napa voi hyvin.

  Se, joudummeko teoistamme vastuuseen jonain päivänä, on vielä tutkimaton ulottuvuus.

  Oikeudenmukaista olisi, jos näin tulisi oikeasti tapahtumaan - viimeistään siellä viimeisellä portilla, mitä kukaan ei oikeasti edes nykyään mieti. Mutta silloin ne ketkä olivat hyviä ja älysivät ajatella muitakin kuin itseään vihdoin saisivat oikeutta.

  Tämä loppu meni jo vähän saarnan puolelle, mikä johtuu siitä että olen kyllästynyt tämän päivän ihmisten mentaliteettiin ajatella vain omaa itseään ja omaa etuaan.

  Mutta "saarna" ei ollut sinulle tarkoitettu, sinut näen joka tapauksessa (jos tarina on tosi) tässä tarinassa uhrina. Etenkin nuoresta iästäsi ja puuttuvasta elämänkokemuksestasi johtuen en lähtisi sinua tuomitsemaan, jos meillä maallikoilla ylipäätänsä olisi oikeutta tuomita ketään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kummatkin pystyvät elämään kaksoiselämää, niin eiköhän nuo toisensa ansaitse. Kumpikin on vastuussa siitä, että heillä on salasuhde, iästään huolimatta. Turha varmaan tehdä uhria kenestäkään salarakkaasta.

   Poista
 28. NO NIIN!
  ARVON KATEELLISET, OMAAN ELÄMÄÄNSÄ EPÄVARMAT JA TUSKIN ITSE NIIN TÄYDELLISET TEINITYTTÖSET, YH-MAMMAT SEKÄ MUUT KAKANMAISKUTTELIJAT. ASIA ON NYT NIIN, ETTEI NEITI CANDY OLE TÄSSÄ TILANTEESSA SE, JOKA SATUTTAA MUITA. TOKI HÄN ON ITSE VALINNUT TILANTEENSA, MUTTA EIKÖ MIKKO OLE LOPULTA SE, JOKA ON RATKAISUNSA TEHNYT? JOS MIKON VAIMO (TOIVON MUKAAN TULEVA EX)ON TODELLAKIN HIRVIÖ JA VAIKEA AKKA, EN YHTÄÄN IHMETTELE, MIKSI NUOREMPI, YMMMÄRTÄVÄISEPI, KAUNIIMPI JA RAKASTETTAVAMPI IHMINEN ELI CANDY ON TÄSSÄ VALITTU TULEVAISUUDEN KANSSAELÄJÄKSI.
  JOS MIKOLLA JA VAIMOLLA ON VAIKEAA EIKÄ TILANETTA OLE KORJATTAVISSA ON ERO VARMASTI PARAS RATKAISU. MIKSI MIKKO EI OLE VIELÄ ERONNUT, SITÄ EI KUKAAN MEISTÄ TIEDÄ, MUTTA VARMASTI SIIHEN ON JOKIN PAINAVA SYY. VEIKKAAN, ETTÄ VAIMO ON MÄÄRÄILEVÄ KOTKANNAAMA JA MIKKO TAASEN LIIAN KILTTI EIKÄ USKALLA NOIN VAAN LÄHTEÄ LÄTKIMÄÄN. RIITAAN TARVITAAN AINA KAKSI, JOTEN MOLEMMISSA OSAPUOLISSA ON OLTAVA JOTAKIN VIKAA.
  KOMMENTIT "PILAAT LASTEN ELÄMÄN OLEMALLA TOINEN NAINEN!" YHYY. MIETTIKÄÄ, TÄÄLLÄ MINÄKIN PUHUN TEILLE PASKAPÄILLE JÄRKEÄ, VAIKKA OLEN ERONNEIDEN VANHEMPIEN LAPSI. USKALLAN VÄITTÄÄ, ETTÄ LASTEN ELÄMÄ PARANEE KERTAHEITOLLA KUN EI TARVITSE KUUNNELLA RIITELEVIÄ VANHEMPIA. JA VAIKKA VANHEMMAT EIVÄT HUUTAISIKAAN LASTEN NÄHDEN NIIN YLEENSÄ LAPSET VAAN HUOMAA TÄLLAISET JUTUT, MYKKÄKOULUT SUN MUUT.
  JOTEN YHTEENVETONA:
  JOS TUNNISTIT OLEVASI KATEELLINEN TEINI, JOKA KÄY RAIVOAMASSA TÄNNE CANDYN PAHUUTTA, MENE OMAN ÄITISI LUO JA OTA HIEMAN TISSIMAITOA. KYLLÄ SE SIITÄ.
  YH-MAMMAT JA MUUT VAUVA.FI-SIVUSTON AGENTIT VOIVAT VILKAISTA PEILIIN JA MIETTIÄ, VOISIKO ITSE OLLA TÄMÄN PALJON PUHUTUN MIKON MONSTERI-VAIMO TAI KYTTÄYTYYKÖ OMAA MIESTÄÄN KOHTAAN NÄIN. JOS TUNNISTIT ITSESI VOIT OLLA VARMA, ETTÄ EHKÄ TULEVAISUUDESSA SINULLA EI OLE MIESTÄ. :)
  SALALIITTOTEOREETIKOILLE HALUAISIN SANOA, KUINKA VALLANMAINIOTA ON LUKEA, MITEN TE OIKEASTI TIEDÄTTE KUKA MIKKO ON JA KERROTTE VAIMOLLE KAIKEN TÄMÄN KAUHEUDEN. JOS KAIPAATTE ELÄMÄÄNNE AIVOPÄHKINÖITÄ JA ARVOITUSTEN RATKAISUJA, KAUPASTA LÖYTYY SUDOKUJA JA RISTIKOITA.
  CANDYLLE KAIKKEA HYVÄÄ JA TOIVOTTAVASTI MIKKO PALJASTUU SANOJENSA MITTAISEKSI MIEHEKSI LOPULTA KUN ERO SIITÄ KALKKUNASTA ON OTETTAVA.

  AAMEN

  T. VILMA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah, tää oli asiaa :D

   Poista
  2. Noin pitkää caps lock -seinää on hirvittävän vaikeaa lukea. On keskenkasvuisen mustavalkoista ja defensiivistä ajatella, että kaikki toisinajattelijat ovat baww uguu kateellisia. Viestisi muutenkin haisee passiivis-aggressiivisuudelta ja ragelta. Why so mad?

   Poista
  3. Kateuskortti pelastaa kun ei enää mitään muuta sanottavaa keksi vitutukseltaan. Säälittävää mielestäni.
   Olen 19-vuotias "teini" ja kyllä, pidän "Mikkoa" säälittävä miehenä, oikeastaan en edes kutsu tuollaisia sikoja miehiksi ollenkaan. Candy nyt vaan on sinisilmäinen teini joka uskoo mitä tahansa, eikä ymmärrä että kertoo ihmisestä todella paljon jos pitää alkaa leikkimään salasuhdetta 17-vuotiaan tytön kanssa.
   Kertoisi vaimolleen niin asia ois ihan ok, jos kaikki näin olisivat onnellisia. Mutta tuo salailu on todella säälittävää, enkä ikinä ottais itelle tollasta miestä.
   Kuvottaa tollaset joilla on pokkaa paneskella muita kumppaninsa tietämättä.

   Poista
  4. Kateellinen salasuhteesta xD Jep, kuolen kateudesta kun en saa salassa tavata jotakin paaaaaaaljon vanhempaa miestä jolla ei ole munaa edes erota vaimostaan :)

   Oma mieheni (josta aika moni saisi olla kateellinen, parempaa aviomiestä ja isää ei löydy ihan joka nurkalta :) ) tuossa vieressä istuskelee ja hivelee välillä jalkaani ihanasti hymyillen :) Joten ei, en ole kateellinen :)
   Lähinnä sääliksi käy Candy, Mikon vaimo ja lapset. Tuollainen hiiri koko mies -.- Huh huh.

   Poista
  5. "VAIMO ON MÄÄRÄILEVÄ KOTKANNAAMA JA MIKKO TAASEN LIIAN KILTTI EIKÄ USKALLA NOIN VAAN LÄHTEÄ LÄTKIMÄÄN. RIITAAN TARVITAAN AINA KAKSI, JOTEN MOLEMMISSA OSAPUOLISSA ON OLTAVA JOTAKIN VIKAA."

   Mikset Candy vastaa nyt tällekin anonyymille tyypillisellä tavallasi: "Et sä voi sanoo tollasta ku et tiiä meijä suhteesta tai Mikosta tai sen vaimosta mitää, sä vaan kuvittelet tietäväs!!!"

   Poista
  6. Candysta on oikein haukkua vaimoa, jos ei itsekään pidä hänestä.

   Poista
 29. Vai antoi Mikko oikein luvan kertoa kaverillesi. Oma rakastajani kävi minun ystävieni kanssa illallisilla, lasillisilla jne silloin, kun halusin ystäviänikin tavata ja meillä oli treffit.

  Jos hän kehtasi minua salassa panna niin sai luvan kehdata myös ystäväni kohdata. Tietysti oletin, että ystäväni ovat hienotunteisia asian suhteen, kuten olivatkin.

  Itse en sietäisi minuuttikaan jätkää, joka oman napansa vuoksi kertoisi minulle, mitä ja mistä minä saan kavereideni kanssa puhua. Myös olisin katsonut pettäväni ystäviänikin, jos olisin heillekin valehdellut asioistani.

  Toisaalta järkeni sanoi kyllä, että kun tämä on ohi - ja että se joskus väistämättä on - kaverit minulle jää.

  Jos niitä oikeita ystäviä siis on.

  VastaaPoista
 30. En olisi ikinä uskonut sanovani tätä, mutta ehkä sittenkin niin, että Mikko todella rakastaa sua. Koska ehkä hän ei ole tyypillinen vastuun väsyttämä keski-ikäinen mies, vaan energiatasoltaan pieni poika.. teidän yhteisistä hetkistä päätellen. Itsellä on ihan tarpeeksi tekemistä siinä, että yritän jaksaa kuljettaa lapsia luistelemaan ja milloin mitäkin. Ei siinä jaksa enää kahdenkeskiset reissut luistinjäälle miehen kanssa kiinnostaa. Ehkä sun Mikko on kuitenkin vielä niin "teini", että tarvitsee tällaista actionia perhe-elämän lisäksi. Ja se varmaan saa hänet tuntemaankin itsensä nuoremmaksi. No onneksi mun mies on energiatasoltaan yhtä vanha ja väsynyt kuin minä :D vaikka hän on itseasiassa mua 10 vuotta vanhempi ja hyvä niin, meidän tapauksessamme.

  VastaaPoista
 31. Jos se ei ois mun kanssa tosissaan, ei se uskaltais antaa mulle lupaa tollaseen, ei todellakaan


  Oooookei? Jos se OIS sun kanssa tosissaan niin se jättäis vaimonsa, olis jättänyt jo ajat sitten... HERÄTYS CANDY!

  VastaaPoista
 32. Voi hitsi ku söpöä! :) Mäki rakastun kohta Mikkoon kun kerrot kaikkee tommosta...:3

  VastaaPoista
 33. Mua jäi mietityttämään tuo sun Mikolle tekemä "sitoutumistesti". Jos Mikko oli ensin sitä mieltä, että et saa kertoa parhaalle kaverillesi suhteestanne (vaikka hän myöhemmin siihen myöntyi) niin mitähän se mahtaa ajatella siitä, että kerrot teidän salasuhteesta koko Suomelle? Sillä kuka tahansa pystyy tätä lukemaan.. Ja tiedän, että muuntelet faktoja ettei teitä pysty jäljittämään mutta eikö aina ole pieni mahdollisuus siihen, että Mikko tai sen vaimo tai sun kaveri löytää blogin. Etenkin mietityttää se, että jos Mikko löytää blogisi niin miltä hänestä mahtaa tuntua kun olet piilotellut näin suurta asiaa, sillä tämä blogihan paljastaa kokonaan teidän "salaisen" suhteenne? Teidän suhde saattaa kestää mutta kestääkö se sitä valehtelun määrää mitä tämä blogi on aiheuttanut..?

  VastaaPoista
 34. Onko tää sun kuva?
  http://i39.tinypic.com/55l47n.jpg

  VastaaPoista
 35. Kuinka hyvin tunnet Mikon vaimon? On aika epäkunnioittavaa, jos sinusta on "asiaa" se, että joku kommentoijista pitää vaimoa "kotkannaamana" ja "kalkkunana".

  Ihanasti se Mikko leikkii iskää sun kanssa, oli termarissa kaakaot ja leivokset ja muut. Ja onhan se hienoo, kun se ajaa autoa ja saa ostella kuohuviinejä ja varmaan sillä on luottokorttikin. Tavallista perhe-elämää elävänä mun on vaikea tajuta, miten se voi pakkailla kotona eväitä ja liueta luistelemaan. Ei kohta nelikymppiset miehet käy kavereiden kanssa luistelemassa kaakaotermarin kanssa, haloo!

  Miten musta vaan tuntuu, että mieluummin sen olisi pitänyt olla omien lastensa kanssa luistelemassa kuin teinityttö-salarakkaansa?

  Et sinä ole sen elämän rakkaus, valitettavasti.

  Narsistin otteessa ollessaan harva tajuaa, minkä kohteeksi joutuu. Yleensä sen tajuaa vasta jälkeenpäin. Luulen että se hetki tulee sinullekin joskus.

  VastaaPoista
 36. Niin, ei sulla taida olla ystävää johon voit luottaa sataprosenttisesti. Mutta koko Suomelle voit kyllä stoorinne kertoa...

  Vakka kantensa valitsee.

  VastaaPoista
 37. Siis mikä ihme sulla on ? Sä et vastaa mihinkään sellasiin kommentteihin missä on jotain asiallista sisältöö ja kysymyksiä... haloo, mikä sulla oikeesti on :D ? Ärsyttää tommonen epäkypsä teini jolla ei näköjään oo mitään sanottavaa viisaisiin kommentteihin. Nojaa, on tää sun blogi aika feikki muutenki että tsemiiii

  VastaaPoista
 38. Eniten ihmetyttää kyllä se, että missä maailmassa nuoret oikein elävät? 30-vuotiasko keski-ikäinen? Hyvä vitsi.
  T: se 35-vuotias.

  VastaaPoista
 39. Yksi asia, mikä minua näissä kommenteissä ärsyttää, on tuo narsisti-kortin heittäminen joka asiaan. Jos tuo Mikko olisi todellakin narsisti, niin eiköhän sekin pikkupiru olisi jo pikkuhiljaa alkanut kasvonsa näyttää.

  Narsisti tekee läheistensä elämästä helvettiä. Minua ärsyttää, kun nykyään on ihan ok sanoa suunnilleen ketä tahansa itseään hieman ärsyttävää ihmistä narsistiksi. Totuushan on, että jokaisessa meissä elää pakostakin pieni narsisti, mutta tuo faktakin tekee vain pienestä murto-osasta suomalaisia oikeasti sairaita ihmisiä. Jokainen ihminen käy elämässään läpi koko personaallishäiriöiden kirjon omissa reaktioissaan. Se, että meissä kaikissa näitä piirteitä on, ei myöskään tarkoita, että olisimme sairaita. Vain ammattilaiset, jos hekään, ovat oikeita ihmisiä tekemään diagnoosin siitä, onko joku narsisti vai ei.

  Narsismi ei ole kaiken pahan selittävä ilmiö. Pahuutta mahtuu moneen mieleen ihan ilman minkäänsorttista häiriöitäkin. Nykyihmisellä on vaan pakko tehdä KAIKESTA sairaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Narsisti on myös taitava piilottamaan todellisen luonteensa ja osaa olla tarvittaessa oikeinkin ihana.
   Oma isäni on narsisti.

   Mutta en oikein usko että tämä Mikko on. Toisaalta, mistä sitä tietää. Se voi olla Candylle oikein ihana ja herttainen, tai sitten Candy ei ole kaikkea kertonut. Eikä varmasti olekaan.

   Mutta, aika kaukaa haettua sanoa että olisi narsisti.

   Poista
  2. Narsisti voi peittää todelliset motiivinsa vuoden, jopa useita, saadakseen mitä haluaa.

   En ensinnäkin usko, että C+M ovat deittailleet vielä vuotta.

   Toisekseen, 17v ei osaa erottaa narsistia terveestä, etenkin jos esim. äiti tai isä on narsisti.

   Narsismi on yksi todellinen vaihtoehto, ei mikään muotijuttu, tässäkin casessa. On vain hyvä, että asioista puhutaan ja että narsismi on ihmisten huulilla.

   Poista
  3. sanotaanko, että rakkaus on sokea ;)

   Poista
 40. Mitä luulet mitä sun paras kaveri tykkää, sit kun joskus kuulee että oot seurustellut yli vuoden kertomatta siitä hänelle mitään? Voi olla että ymmärtää, mutta kun mietin omalle kohdalle, että oma paras kaverini olis salannu tollasta noin kauan ja valehdellu menonsa yms. niin vähän tulis sellanen olo että mitäs vittua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Mitä huttua. Mitä kenenkään suhdekuviot kavereille kuuluu, edes sille ihqulle bestixelle? Hyi olkoon, onneksi en enää ole yläasteella...........

   Poista
  2. vaan lukiossa? uuu

   Poista
 41. Heippa ja kiitos kiinnostavasta blogista! Minä en halua teitä sen enempää arvostella, koska olen oppinut sen, että ihmisten on niin helppo tuomita/ arvostella muita, niin kauan kunnes itse tilanteeseen joutuvat. Itse olin joskus aikoinani niin varma ja vannonut, etten ikinä voisi seurustella eri uskontokuntaan kuuluvan henkilön kanssa, mutta nyt löydän itseni seurustelemasta jo kolmatta vuotta maailman ihanimman pojan kanssa jolla on täysin eri kulttuuri ja uskonto :) Pettäminen ei ole kuitenkaa mielestäni hyväksyttävää missään tilanteessa.. Sen takia haluaisinkin asialliseen kommenttiini asiallisen ja hyvin perustellun vastauksen: Miksi Mikko pettää vaimoaan? / Miksi Mikko ei voi kertoa vaimolleen, että hänellä on suhde toiseen henkilöön? MIKSI! Kiitos jo etukäteen vastauksesta :)

  VastaaPoista
 42. En tajua tätä sun kateellisuuskorttia jonka aina vedät esiin. :D

  Itse olen vakaassa parisuhteessa, saan kuuluttaa koko maailmalle rakkauttani, saan kulkea käsikädessä poikaystäväni kanssa, saan esitellä hänet suvulleni ja ystävilleni. Kyllä julkinen suhde on ihana! <3

  Sinä saat jämäpaloja, aikaa joka on jäänyt vaimolta ja lapsilta, et voi kertoa "suhteesta" kenellekään, odottelet eroa ja Mikko painaa kahta naista (toinen tyttö, sori :D).

  Summa summarum, eiköhän ne oo me muut jotka elämme vakaassa suhteessa ilman salailua ja toisia naisia ole ne joista SUN kuuluis olla kateellinen!

  VastaaPoista
 43. http://i39.tinypic.com/55l47n.jpg

  olet samassa koulussa mun kanssa );

  VastaaPoista
 44. Hei anonyymi 7:41 "Olet samassa koulussa mun kanssa );" Kannattaa varmasti harkita, ennen kuin lähdet tuota kuvan nuorta naista lähestymään Candyna. Aika monta kertaa eri suunnilta on täällä ketjuissa todettu, että kuvassa ei ole Candy. Tuolla tulkinnallasi luultavasti aiheutat tarpeetonta ja turhaa ahdistusta jollekulle tilanteesta täysin ulkopuoliselle. Kuvan levittäminen Candyn kuvana on harkitsematonta, typerää ja ilkeää. Ajattele ensin, toimi vasta sitten.

  VastaaPoista
 45. Kuinka pitkä oot ja mitä painat?

  VastaaPoista
 46. Mä mietin että miten niin et muistanut miten ihanaa luisteleminen on. Olet vielä koululainen, joten ei kauhean montaa vuotta ole siitä kun luistelit liikuntatunneilla=) Saat tuon lauseen kuulostamaan siltä kuin et olisi luitellut tosi pitkään aikaan

  VastaaPoista
 47. Jos Mikolla olisi selkärankaa hän olisi jättänyt vaimonsa ennenkuin alkoi "olemaan onnellinen" kanssasi.

  VastaaPoista
 48. "En tiedä mitä te ootte mieltä, mutta mulle toi todisti jo todella paljon ja sehän tässä on pääasia". Musta vaikutti lähinnä taidokkaalta itsensä huijaamiselta. Ei se tietenkään olis sun kanssa ja riskeerais tosi monta asiaa, jos se ei välittäis susta mut imo toi nyt ei oikeen todistanu mitään mihinkään suuntaan että sait sen suostuteltuun siihen että se on okei että kerrot yhdelle luotetulle ystävälle. Jätän tollanen "uskollisuuden testaaminen" sellaseen parisuhteeseen, jossa et ole varatun miehen kanssa....

  VastaaPoista
 49. Lakatkaa nyt väittämästä kaikkia negatiivisten kommenttien lähettäjiä kateellisiksi. Huhhuh. Itsekin olen kertonut, mitä mieltä olen Candyn valinnoista ja ei, en kovin positiivista mieltä ole. Silti minulla ei ole syytä olla kateellinen, koska minulla on poikaystävä, joka on vain minun ja julkisesti. Saan tehdä hänen kanssaan mitä itse haluan, milloin haluan ja suudella vaikka koko maailman edessä, ilman että kenenkään sydän särkyisi.

  Joten miksi olisin kateellinen? Tuliko mieleen, että joillain vain saattaa olla enemmän elämänkokemusta, ja he haluavat jakaa omat kokemuksensa varoittavana esimerkkinä? Sitä voidaan kutsua myös auttamiseksi/neuvomiseksi. Ainakin niin kauan, kuin sävy pysyy asiallisena. Ja mielestäni monilla on pysynyt. Joten turha väittää kateellisiksi paskoiksi.

  VastaaPoista
 50. Pakko kysyä :) tykkään sun blogista ja muutenkin, mul ei oo mitään ongelmaa tän teidän suhteen kanssa, niin ku monilla näyttää kommenteista päätellen olevan :D toivotan teille onnea! Mutta siis kysymys kuuluu: Onko mikon vaimo raskaana ja siksi mikko ei voi erota hänestä vielä? Mulla on tullu sellanen fiilis tekstien suhteen. En oo mikään salapoliisi, mua ei vois vähempää kiinnostaa sun henkilöllisyys, tai mikon tai mikon vaimon :D mulle tää on vaan viihdettä, joten ihan vaan mielenkiinnosta kysyn.

  VastaaPoista
 51. Tää on ehkä ihanin postauksesi tässä blogissa. Sai mut hymyilemään :) Ihanaa että sulla menee hyvin! Toivottavasti minullekkin suotaisiin vielä joskus näin ihana päivä kuin sinulla on ollut :) Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 52. Hei, en tiedä oletko asiasta tietoinen, mutta tämä blogi on levinnyt nyt paljon myös Facebookin kautta ja nyt toivon, että tällä "Mikolla" ei ole fb-tunnusta :) Siellä se leviää nimittäin kulovalkean tavoin.

  En ole tekemisiäsi vastaan, enkä puolesta. Mielestäni pettäminen on väärin ja pahinta mitä on, mutta päässäni on sen verran järkeä, etten sinua tuomitse. En hyödy siitä mitenkään eikä siinä ole mitään järkeä ja tunnut saavan aivan hirveitä kommentteja muutenkin, jotka oikeasti voisi luokitella nettikiusaamiseksi, joten toivotan vaan voimia sinulle :)

  VastaaPoista
 53. voi luoja sä oot niin kakara...

  VastaaPoista
 54. alotin eilen lukemaan blogiasi ja olen jo tässä kohdassa, ottaen huomioon työn ja koulun, olen siis aivan koukussa. mieleeni vierähti eräs kyssäri, en tiedä siis josko joku tätä jo kysynyt mutta kun mikko ei kerran tiedä tästä blogista(?) etkö epäröi että mikkä tai kenties häen vaimonsa löytää tämän netistä, ja ehkäpä huolestunut vaimo kertoo/näyttää tämän miehelleen?

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3