perjantai 13. tammikuuta 2012

Linjoilla taas :)

Heippa kaikille! Moni on varmaan ihmetelly mitä mulle ja blogille on käynyt kun pistin sen suljetuks.

Mitään ihmeellistä tai vakavaa ei ole tapahtunut, ajattelin vaan ottaa pienen hermoloman tästä touhusta. Reilun vuorokaudenkin loma negatiivisista kommenteista ja uteliaista silmäpareista tekee ihmeen hyvää :)
Toivottavasti myös vihaisimmat ja fanaattisimmat lukijat kerkes tän tauon aikana hieman rauhoittumaan. Jos verenpaine mun kirjotuksia lukiessa nousee liikaa, suosittelen lopettamaan mun elämän seuraamisen ja keskittymään omaan.

Osaan ottaa asiallista ja rakentavaa kritiikkiä ja mielipiteitä vastaan, mutta rajansa kaikella. Lukekaa ajatuksen kanssa vihakirjoituksenne ennen lähettämistä ja miettikää tarkkaan haluatteko sanoa kenellekään kirjotustenne kaltasia asioita. Vaikka mä olisin kuinka paska ihminen ja tekisin teidän mielestä ihan kamalia asioita, siltikin, miettikää haluaisitteko sanoa ystävällenne, serkullenne, treenikaverille, kurssikaverille tai vaikka naapurille sellasia asioita.
Mä voin todellisuudessa olla ihan kenen teistä vihakirjoittajan edellämainituista.

No, elämä ja bloggailu jatkuu nyt kuitenkin taas normaalisti. Meidän piti Mikkosen kanssa nähdä seuraavan kerran vasta lauantaina, mut mä tulin tossa just kotiin sen kanssa ajelemasta. Niillä oli ollu kotona taas inhottava tilanne päällä, joten Mikko lähti hetkeks pois kotoa rauhoittumaan ja pyys mua mukaan ajelulle.
Käytiin yhdellä huoltoasemalla kahvilla ja munkilla :) Okei, mä en enää iltamyöhään munkkeja napostele, mut kummasti tuo yhdistelmä ( + mun aina superhauska seura! :D) rauhotti äksy-Mikon ja se sit onneks piristykin huomattavasti niiden riidasta huolimatta.

Seuraavan kerran nähdään sit lauantaina kun meillä on talo kokonaan mun käytössä. Porukat lähtee kauempana asuvan ystävänsä pyöreitä synttäreitä viettämään ja jäävät sinne yöks, joten voidaan rauhassa viettää Miksulin kanssa meillä iltaa :) Tiedossa saunomista, pelailua ja elokuva. Ihana ilta tiedossa siis <3

PS: Vastaan näihin jo ennenkun kysytte;
Ei, kukaan ei ole kattonu mua koulussa oudosti eikä musta ole liikkunu mitään juoruja.
Ja kyllä, mun porukat ei olis päästäny mua lähtemään mihinkään illalla, mutta mun onneks mun huone ja ulko-ovi sijaitsee kaukana niiden makuuhuoneesta, joten lähdin ilman lupaa. Onneks noi vanhukset on niin sikeeunisia, että meillä vois räjäyttää raketin eikä kumpikaan välttämättä heräis edes siihen :D

Hyvää yötä kaikille ja hauskaa viikonloppua! <3

162 kommenttia:

  1. Mukava kuulla että teillä on kaikki hyvin :) Kaikkea hyvää!
    -Jenni, 21

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hyvä isä Mikko lähtee hakemaan teiniltään lohtua...
      Mitä vaimo tekee?

      Oikeesti likka, nyt itsekunnioitus kehiin ja sano rakkaallees että näätte seuraavan kerran kun eropaperit on jätetty!

      Poista
    2. Miksen tiedä mistä pystyy kommentoimaan vai ootko poistanu sen ei-kirjautuneilta? Anteeks siis ano, että vastaan tähän :-P
      Tää on kiinnostavaa luettavaa Candy, mutta mun silmään pistää niin pahasti tuommoset "Mikkonen", "Miksuli", että voitko jättää ne vähän vähemmälle? :-/

      Poista
  2. Jes sain taas iltalukemista! :D En siis todellakaan tykkää tuosta touhusta kun samastun eniten mikon vaimoon, mutta siltikkään en mitään paskaa toivo kellekkään..enkä ymmärrä sitä että tuntematonta pitää haukkua nimettömänä! Itse juuri eronneena (meillä lapsi ja mies petti teinin kanssa), terapisoin itteeni ja nautin sinkkuudestä juuri tätä blogis lukiessa..kiitos siitä! :D
    -jojo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä iltalukemisesta :D Harmi että erositte, voimia ja tsemppiä jatkoon, ja ota kaikki ilo irti sinkkuudesta! ;)

      Poista
  3. Todennäkösesti sun blogin salattu-hetki sai vaan enemmän vettä myllyyn. Kun on noita foorumeita seuraillut niin hirveät huhut heti lähteneet että sun henkilöllisyys on selvinnyt tai ainakin liian läheltä liipannut ja oot sulkenut koko blogin siksi :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, aijaa. No ne on kyllä sitten ihan höpöhöpö huhuja, kaikki on hyvin eikä kukaan oo paljastunut :)

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, vai että vieroitusoireita :D No, sen tulevaisuuden saa nähdä sitten tulevaisuudessa. Eikä tää mikään tarina oo, tää on vaan mun elämää.

      Poista
  5. Kiva että avasit blogin taas! Olin jo lähes paniikissa kun en pystynyt lukemaan juttujasi.

    VastaaPoista
  6. Ehdottaisin ettet julkaisisi niitä ihan negatiivisesta päästä olevia kommentteja niinkun näitä "kuole huora kuole" juttuja.. Tulee itsellenikin niin paha mieli kun niitä lukee :( Ei ihmiselle saa sanoa sellasia asioita! Kyllähän sitä on pokkaa anonyyminä sellasia tänne kirjotella, ajattelematta sun tunteita ollenkaan. Joillekkin olet vain niin sanotusti "blogi" :D Eivät ajattele että sen takana on normaali ihminen - ei mikään hullu varattujen miesten nielijä :D Mutta hyvä että kaikki on hyvin, oli jo ikävä! :)

    -P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oon ottanu nyt sen linjan etten julkaise halventavia ja törkeitä kommentteja ollenkaan. Roskakoriin päätyy nyt tästä lähtien myös IHAN KAIKKI spekulaatiot, nimiehdottelut ja asuinpaikan arvuuttelut.

      Niin, ikävän moni ei taida oikeesti tajuta että täällä kirjoittelee ihan oikea elävä ja tunteva ihminen.. Mutta ei se mitään, jollain tapaa sitä tuntee ite sitten olevansa näiden huorittelijoiden ja törkykirjoittelijoiden yläpuolella.

      Mutta kaikki on hyvin, ja ihana kuulla että mua on ollu ikävä :')

      Poista
  7. Mut miks sulkea koko blogi siks aikaa? Mikset vaan jättäny käymättä koko sivulla? Ketään et ainakaan saanu rauhottumaan tolla, päinvastoin, kauheet spekuloinnit lähti ympäri nettiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, sulkeminen vaan tuntu parhaimmalta vaihtoehdolta. Jokainen sai pienen tauon tästä blogista, väkisinkin :D
      En ajatellu että siitä sulkemisesta lähtis mitään kauheita huhumyllyjä liikkeelle, mutta ilmeisesti sitten lähtikin.

      Poista
  8. Ihan ensinnäkin voisin sanoa good for you! Mikään ei ole parempaa kuin vanhemmassa iässä kokea "kisakireetä", if you know what I mean.

    Toisekseen, kai tajuat, että 99% mahdollisuudella, mies on kanssasi pimperosi takia? No onneksesi siinä on kuitenkin se yhden prosentin mahdollisuus.

    Kolmanneksi voisin kysyä kysymyksen. Miltä tuntuu harrastaa seksiä miehen kanssa, tietäen, että muutaman päivän sisällä tuo kyseinen penis on uinut toisen naisen vaginassa?

    Viimeisenä huomautuksena, että blogissasi on makuuni aivan liian vähän panotarinoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D

      Mä tiedän 99% varmuudella ettei Mikko oo mun kanssa vaan "pimperoni" (kuka käyttää sanaa pimpero for real?:D) takia, vaan siksi, että meillä synkkaa ja se pitää musta ihmisenä :) Pillua se kyllä sais muualtakin, ei sen tarvis riskeerata kaikkea vaan random reiän takia jo yli vuoden ajan.. :)

      Ei tunnu mitenkään kovin ihmeelliseltä, kun tiedän ettei Mikolla ja vaimolla oo kovin läheistä suhdetta enää, eikä niillä ole normaalia seksielämää.

      Mitäpä jos googlettaisit "panotarinoita"? En mä ala niin yksityisiä juttuja tänne kirjottelemaan, enkä usko että ne kovin monia edes kiinnostaisi. Runkkareita lukuunottamatta siis :) Ja vaikka kiinnostaisikin, en niitä silti ala tänne kirjoittelemaan.

      Poista
  9. et sä kyllä vaikuta siltä, että osaisit ottaa minkäänlaista kritiikkiä vastaan, vaan oot ottanu ne hyökkäyksinä ja alkanut kauheella pinppiragella itkemään jotain. on ihan ok olla lapsellinen sun ikäsenä, tyhmempää se on esittää mitään pikkuvanhaa, vaikka poikakaveri lähenteleekin keski-ikää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos "kritiikki" on luokkaa "kuole likanen kodinrikkoja huora!!1", niin miten muuten mun pitäis siihen reagoida, kun pitää niitä lapsellisina hyökkäyksinä kun ei mitään muuta osaa kirjottaa?

      Myönnän pinppiragetuksen, mutten itkemistä :)

      Jotkut miehet paranee vanhetessaan, joten mua ei haittaa yhtään vaikka jonkun mielestä olis noloa, että mun poikakaveri lähenteliskin keski-ikää. Niinhän me kaikki :)

      Poista
  10. hei ihnaa että oot takaisin sepittämässä näitä tarinoita <3 jatka samaa rataa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan mun elämä kuulostaa sepitetyltä tarinalta joidenkin elämään verrattuna :) Mutta kiva että mun elämästä lukeminen on susta ihanaa.

      Poista
  11. Kysyn edelleen että missää ihmeen korvessa asut jos kukaan naapureista ei kiinnitä huomoiota teillä sinun luonasi ramppaavaan 35:een mieheen. Epäuskottavaa. Pistämällä blogin kiinni halusit vain lisähuomiota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tarvitse asua korvessa ettei naapurit kyyläis. Täällä asuu porukkaa jotka keskittyy omiin asioihinsa, eikä kyttää toisia :) Tietääkseni siis naapurit ei oo kiinnittäny Mikkoon huomiota, mutta ei se meillä kyllä jatkuvasti edes ramppaakaan.
      Epäuskottavaahan se sun mielestä voi olla, jos itse oot niitä jotka tietää tarkalleen naapureidensa menot, tulot ja kaikki mahdolliset kyttäämällä selvitetyt tiedot.
      Jos sä koit mun blogin sulkemisen lisähuomion kerjäämisenä, niin ok :) Voidaan sitten sopia niin, että vetäytymällä todellisuudessa hainkin sitten lisähuomiota.

      Poista
  12. Ei kannata kirjoittaa tällaista, jos et ole valmis myös negatiiviseen palautteeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä siihen olen valmis, mutta kohtuuden rajoissa kuitenkin.

      Poista
  13. Pelkäsin jo että oot lopettanu koko blogin! Ja kaikkee hyvää teille jatkoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä vielä, siinä vaiheessa ehkä jos kerron jollekin kaverille musta ja Mikosta ja voin jatkossa kertoa asioista sille.
      Kiitos :)

      Poista
  14. En ole koskaan ennen kommentoinut blogiasi, olen vain mielenkiinnolla seurannut. Suoraan sanoen pelästyin eilen, kun en päässytkään tätä lukemaan. Aivan mahtava blogi ja toivotan teille kyllä kaikkea hyvää! Mielestäni on hienoa, että olet löytänyt elämääsi noin ihanan ihmisen :-). Jännityksellä seuraan, milloin pääsette julkisesti olemaan yhdessä. Kaikkea hyvää vielä teille molemmille! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kivasta kommentista :) Mikkoa parempaa ja ihanampaa ihmistä olis kyllä todella vaikea löytää rinnalleen.. Enkä edes haluais löytää, Mikko on mulle täydellinen mies. Voin jopa puhua sielunkumppanuudesta :)

      Poista
  15. Toivottavasti viikonloppu menee hyvin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, eiköhän se mene :) Minkään ei pitäis mennä pieleen!

      Poista
  16. Oot oikeasti rohkea tyttö ! :) en tajua mitää nää ihmiset skitsoo, et ehkä tee kaikkien mielestä oikein mutta ei sen luulis muiden maailmaa kaatavan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos! Rohkeutta tää kyllä vaatii.. En ymmärrä itsekään, mutta minkäs teet.
      Jotkut ottaa kutinaa omaan perseeseen muiden asioista jotka ei kuulu oikeasti millään tavalla itselleen.

      Poista
  17. Kyllä se pieni loma asiasta ku asiasta tekee hyvää.
    Oikeen mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! :) Kiitos, samoin sinne mukavat viikonloput.

      Poista
  18. pelästyin että jäit kiinni.. Haleja ja kaikkea hyvää :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, dont worry :) Halit sinnekin ja ihanaa viikonloppua!

      Poista
  19. Ehdin jo huolestua. Vaikka tekosi eivät oikein olekaan, on silti tämä "Mikko" se tarinan pahis. Hän se kuitenkin on parisuhteessa, et sinä.

    Voimia sinulle, toivon että kun joskus jäätte kiinni, et joudu liikaa kärsimään. Hyvä, että edes tämä blogi voi olla sinulle henkireikä, jos et kenellekkään muulle pysty puhumaan.

    Ps. kiva että kirjoitat taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos voimista, niitä aina aika-ajoittain tarvitaan ja paljon.. Tää blogi on ollu mulle tosi hyvä paikka purkaa ajatuksia ja tuntemuksia ja sitten ihan muuten vaan päivän tapahtumia.

      Poista
  20. Onneks nyt näkee tän pelästyin et mitä on käyny...

    VastaaPoista
  21. Hei!
    Olen seuraillut blogiasi jo hetken aikaa ja lukenut aika huolella kaikki postaukset läpi. Luen tätä blogia, koska minua kiinnostaa miten sinun ja "mikon" välinen suhde etenee ja myös kommenteiden takia. Kyllä näiden "hatersien" kommentit piristävät aikalailla minunkin päiviä. Nämä kommentoijat (arvelen valtaosan näistä olevan nuoria naimisissa olevia naisia) luulevat olevansa jotain perheiden pelastajia ja yrittävät saada sinut "pienen naiivin tytön" perääntymään, jotta Mikolla ja sen vaimolla kaikki palaisi takaisin idyyliin. Mutta eikös tämä vahinko ole jo sattunut? Vaikka sinun ja Mikoin suhde päättyisikin niin onko niiden avioliitolla silti mitään mahdollisuuksia enään? Hän tosiaan on ollu uskoton ja vuoden (?) ajan.
    Tämän lisäksi minua huvittaa kuinka nämä ihmiset haukkuvat sinua, Candya, täällä. Mikkohan tässä se pahempi osapuoli on! En ymmärrä mitä sinä olet tehnyt ansaitaksesi näin paljoa huonoa kritiikkiä. Tottakai sinun olisi alussa varmaan pitänyt perääntyä, mutta Mikko on tässä se joka pettää ja rikkoo oman perheensä. Et sinä. Ethän sä Mikkoa pakota seurustelemaan kanssaan ja vikittele häntä sänkyyn.

    Mä en tarkota, että mä kannattaisin teiän suhdetta, mutta minkäs sille rakkaudelle voi. Välilä vaan rakastuu ns. väärään mieheen ja kaikki on vaikeampaa. Omalla tavalla toivon, että tapaisit jonku Mikon tyylisen, mahdollisesti nuoremman kaverin jonka kanssa pystyisit olemaan avoimesti auki. Henkilön, joka ansaitsisi kaiken sinun antaman rakkauden ja jonka rakkaudesta vain sinä pystyisit nauttimaan. Nokka pystyyn Candy! Mä jatkan blogin lukemista ja toivon kumminkin että kaikki teidän välillä selkenis! Unohda typerät kommentit ja elä omaa elämääsi.
    Hauskaa viikonloppua!
    -F

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistas :)

      Asia on todellakin niin, että vaikka me Mikon kanssa erottais, ei Mikon ja vaimon asiat siitä paremmaks muuttuis. Ne eroaisivat jokatapauksessa. Niiden suhteessa on niin moni asia todella huonosti..

      Rakkaus on mieletön asia ja sillä on niin isot voimat. Ollaan molemmat se Mikon kanssa huomattu. Kaikki tulee vielä selviämään :)

      Hyvät viikonloput sullekin! :)

      Poista
  22. Oot naurettava. haet selkeästi vaan huomiota näillä sun tempauksillasi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai niin :) Voithan sä sellaseks asian tulkita ihan rauhassa, en yritä estellä. Mietin vaan, että millä "tempauksilla"? Silläkö että pistin blogin suljetuks?

      Poista
  23. Omituista, että sä ylipäänsä annat vieläkin vanhempies sanella tekemisiäsi. Mä asuin ikäisenäsi jo virallisesti omassa vuokra-asunnossa, josta olin siis itse tehnyt vuokrasopparin eikä siihen mitään vanhempien suostumuksia tarvittu. Ja silloin elettiin jo tätä vuosituhatta :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä kaikessa anna, eikä ne edes yritäkään, mutta mä oon vielä alaikäinen ja asun kotona, jossa vanhemmat maksaa mulle about kaiken, joten kunnioitan sitä niin paljon, että yritän käyttäytyä mahdollisimman hyvin :) Ne ei tykkäis siitä, jos ilmottaisin arki-iltana myöhään että lähden johonkin huitelemaan.
      Ei ne vois mua varsinaisesti estääkään, mutta en halua mitään riitaa vanhempieni kanssa.

      Sä voit pitää vanhempien kunnioittamista vanhanaikasena ja typeränä ja liputtaa jatkuvan huitelemisen ja rellestämisen nimeen, mutta mä en :) Saan kuitenkin tosi paljon vapauksia, eikä ne mua kyttää tai varsinaisesti edes määräile, mutta tiedän mitä mieltä ne monista asioista on ja yritän elää niin, että meillä kotona on mahdollisimman sopuisaa eikä riideltäis turhista ja tyhmistä jutuista.

      Ei kukaan mua estä muuttamasta omaan kämppään, mutta mulla ei oo vielä varaa eikä edes haluakaan siihen. Mulla on oikein hyvä vielä näin, asua porukoiden luona ilman vastuuta ja stressiä raha-asioista :)

      Poista
  24. ihanaa että oot takasin! ja ihana että kaikki on hyvin!

    VastaaPoista
  25. tarviiko ton ikäsenä vielä vanhemmilta luvan käydä ulkona ? kummallista.

    VastaaPoista
  26. En halua tuomita sua millään tapaan, mutta mä oikeesti kehotan sua miettimään myös muita kun sua ja mikkoa tässä tilanteessa. Mun vanhemmat on eronnut toisen naisen takia. Vihasin isääni yli vuoden ja sitä naista vielä kauemmin. Nykyisin tuun sen naisen kanssa toimeen, mutta huonoina päivinä syytän sitä mielessäni kaikesta (ja isääni myös).

    Luulen myös tietäväni, kuka olet. Mutta koska se ei kuulu muille, eikä myöskään minulle, en aio paljastaa sitä. Paljastamalla sen, saattaisin myös loukata ihmistä, ketä epäilen, jos veikkaus ei osukkaan oikeaan.
    Jos olet veikkaamani henkilö, uskon että lähimmät ystäväsi ymmärtäisivät ja tukisivat sinua, jos kertoisit heille.

    Tsemppiä sulle!

    VastaaPoista
  27. Ihanaa et tulit takas, oli niin tlysäää :D ku et ollu tääl :)

    VastaaPoista
  28. Kiva kun oot täällä taas!!!

    Jään seuraa. :)

    -Emma

    VastaaPoista
  29. Minä kerkesin jo säikähtää että poistit koko blogin, vaikka mielestäni teetkin väärin. Siksipä onkin mielenkiintoista seurata miten tässä käy loppujen lopuksi.

    VastaaPoista
  30. Moikka! Miksi blogi täytyi sulkea? Olisithan voinut olla vaan käymättä blogissa tämän ajan ja ihan samalla lailla olisit välttynyt ikäviltä kommenteilta yms. Nyt tekosi vaikuttaa vain ikävästi lisähuomion kalastelulta, mistä luultavasti seuraa vain lisää negatiivisia kommentteja. Lisäksi voisit suodattaa kommentteja kovemmalla kädellä, eli vittuiluja ja haukkuja et vaan julkaise. Jos on jotain kritisoitavaa on sekin osattava esittää asiallisesti.

    VastaaPoista
  31. Minne Mikko sanoo kotona menevänsä, kun tulee sun kanssa iltaa viettämään?

    VastaaPoista
  32. Kiva, että tulit takaisin! Blogisi on yksi mielenkiintoisimpia.

    VastaaPoista
  33. Ei voi muuta sanoa, kun monella tämän blogin lukioilla on vielä paljo opeteltavaa elämästä. Elämä ei ole mustavalkoista, joskus täytyy tehdä vaikeitakin ratkaisuja. Virheistä oppii! =)

    Mahtavaa kun olet palannut! Olit sitte feikki tai et, mutta mahtavaa viihdettä :D me likes!

    -tyttö21

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tyttö21, kun ei suomeakaan osaa kirjottaa. Huhuh.. En mitään muuta enempää vihaa, kun että sanoista, jotka loppuvat "-ja" tai "-jä" -päätteeseen jätetään se J pois.
      Kuten esimerkiksi yllämainitussa on sana "lukija."

      -tyttö18

      Poista
    2. Niin, muutenhan yritinkin kirjoittaa oikein, mitään kirjaimia pois jättämättä. Pahoittelen, jos tämä suuri unohdus rikkoi sinun pikkusieluasi. Tietenkin muistat paremmin kuin minä, olethan vasta koulussa :) itse en ole vähään aikaan mitään tärkeämpää rustaillutkaan..

      -tyttö21

      Poista
  34. Miten niin muka "Mikko" ei tunnistaisi itseään näistä teksteistä? Kyllähän se nyt osaa laskea 1+1 siitä, milloin tapaatte ja mitä milloinkin teette. Esimerkiksi nämä hotelliyöt ja vanhempiesi luona ajanvietot.

    VastaaPoista
  35. Olisi kiva jos kirjoittaisit vähemmän meistä kommentoijista. Älä hyväksy huonoja kommentteja äläkä rupea kokoajan puimaan meitä kommentoijia. Kirjoita vain ja pelkästään blogin aiheesta. En ole kauaa lukenut mutta todella monessa bloggauksessa olet kommentoinut ja valittanut hirveesti meistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä, kirjoita vain ja anna kommentoijien olla. Voit kommentoida kommentoijia blogitekstien ulkopuolella.

      Poista
  36. Olet melko huomionhakuinen. Laitoit blogisi SULJETUKSI siitä syystä, että halusit hermolomaa negatiivisista kommenteista ja uteliaista silmäpareista. Mikset vain jättänyt käymättä blogissa? Vai nautitko siitä, kun kaikki netin keskustelufoorumit kuohuivat; oliko nyt jääty kiinni ja kenen mies oli kyseessä? Tuskinpa uteliaisuus blogiasi kohtaan ja negatiiviset kommentoijat tällä vuorokauden hermolomalla kamalasti vähenivät.

    Lisäksi Mikko alkaa kokoajan enemmän kuulostaa teiniltä. Ostelee nalleja, vie ajelulle, lähtee kanssasi baariin kun on mahdollisuus viettää yhteistä aikaa... Toki en tiedä paljonkon muuttelet totuutta, mutta silti.

    -S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teiniltä? Minun 22-vuotias poikaystäväni on ostanut minulle pehmoleluja, ollaan käyny ajelemassa, koska hänen kotiseutunsa(asuu ulkomailla) maisemat ovat upeat ja no baareista ei kumpikaan tykätä, mutta rauhallisilla pikku klubeilla kyllä käydään yhdessä.

      Ei noilla asioilla ole mtään tekemistä teineyden kanssa. :)

      Poista
    2. No itse en kyllä osaisi suhtautua vakavasti jos 35-vuotias perheen isä vie salarakkaalleen pehmolelun. Varmaan samanlaisia kuin mitä lapsillekin on ostettu:)

      Poista
  37. Huh, melkein jo pelästyin ettei sinusta saa kuulla enää! Tämä blogi on minusta mukavaa luettavaa.

    Onhan se toki niin että mielipiteensä kullakin ja saa sanoa mutta joskus nuo kommentit menee vähän yli. Mutta kulje pää pystyssä, tää on sun elämäs :) Eikä me lukijat edes tiedetä kaikkea.

    ~JZ

    VastaaPoista
  38. Kiva juttu, että oot pistäny tän blogin taas näkysälle! Tätä on mukava lueskella. Tsemppii sulle ja mikolle ja toivottavasti et joudu pettymään mitenkään tuossa hommassa!

    VastaaPoista
  39. En vieläkään ymmärrä että voi olla olemassa näinkin sinisilmäsiä ihmisiä. Tää blogi on niin feikki ja kirjoittaja elämäänsä kyllästynyt trolli. Lukekaahan näitä tekstejä vähän kriittisemmin ja miettäkää voiko kukaan oikeasti olla niin tyhmä että kirjoittaa tällasia asioita nettiin? Tai sitten on todella olemassa tällanen salasuhde, mutta faktoja täällä blogissa on todennäkösesti muuteltu todella paljon ja juttuja keksitty eli periaatteessa voisi sanoa koko blogin olevan jollain tasolla feikki.
    Alko vaan ärsyttää tää ihmisten tyhmyys ja sinisilmäsyys, kaikki uskotaan eikä mitään kyseenalaisteta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä uskon juurikin siihen,että faktoja on muutettu paljon.oon varma,että candy ja mikko ei oo sen ikäisiä mitä candy sanoo.ja tuskin on tyttö lukiolainen.että periaatteessahan tää kaikki on fiktioo...mutta viihdyttävää kyllä :)

      Poista
  40. Kiva että näkyy taas (: Olen seuraillut mielenkiinnolla jutun etenemistä. vaikka kaikki nyt kauhukuvia levittelevätkin, ihan hyvin suhteesta voi tulla jotain. Kun olin itse 16 vuotuas niin samanikäinen ystäväni rupesi seurustelemaan 28 vuotiaan sukulaiseni kanssa, joka oli kaikille järkytys. Saihan ystäväni teitysti sukulaiseni ex-akasta kunnon vihamiehen ja sabotoijan elämäänsä, mutta yhä 6 vuotta myöhemmin ovat onnellisesti yhdessä.

    VastaaPoista
  41. Niinkuin Sarakin sanoi,kirjoita välillä oikeasti siitä, minkä takia tämä blogi perustettiin.
    mitä järkeä on blogissa, jonka jokaisessa merkinnässä käyt vain läpi vittuilu-kommentteja? kohta alkaa oikeasti mielenkiinto hiipuu...kyllä me nähdään nuo kommentit muutenkin ja voidaan kyllä arvata, mitä tunteita ne saa sinussa aikaan, joten keskitypä välillä olennaiseen. kiinnostavuus kasvaisi kummasti.

    VastaaPoista
  42. kiitos kun jatkoit! <3

    VastaaPoista
  43. Onneksi toit blogin takaisin esille ! ehdin jo säikähtää että eikö tässä enään pääse seuraamaan teidän juttua. itse olen alusta lähtien ollut mukana ja pelkästään kannustavalla asenteella. minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa sinusta. toivottavasti kaikki aikanaan on hyvin ja pelkästään teidän kahden välistä Mikon kanssa !!

    VastaaPoista
  44. Toisekseen, kai tajuat, että 99% mahdollisuudella, mies on kanssasi pimperosi takia? No onneksesi siinä on kuitenkin se yhden prosentin mahdollisuus.

    ^ on se kiva, kun joku tulee tänne kirjoittamaan tuollaista faktana! Pistä toki myös linkkiä tai lähdettä tästä tutkimuksesta, mistä tällainen faktatieto on peräisin... niin..että taisi olla oma tutkimus... :D

    Olipa kiva, kun taas pääsi blogiasi lukemaan, näin jo tästä viimeyönä unta!! :D

    VastaaPoista
  45. Onkohan mikko oikealta nimeltään mikko? ja sukunimi alkaa s........o?

    VastaaPoista
  46. Onko sukunimi S.........O ?

    VastaaPoista
  47. Ei luoja, mihin tää maailma on menossa. Hävettää isolla H:lla niiden puolesta jotka täällä yrittää silmät suurina ettii jotain millä sais bustattua sut.:D Kuulkaas hyvät ihmiset, huolehtikaa vaan omasta elämästänne. Ja Candy, tässä blogin alottamisessa siksi ei ollu kamalasti ideaa, kun nämä pikku sherlockit täällä yrittää jäljittää sut vaikka kuolleen ruumiinsa yli. Tavallaan kyllä mullakin pieni pelko siitä että jos Mikko tai mikon vaimo löytäis tän blogin, kun niin laajalle on jo levinnyt. Sinuna en varmaan uskaltais kirjottaa tällasta blogia, aika rohkeesti kirjotat tekstiä. Mutta tsemppiä sulle ja mikolle, ikähän on vain numero jos oikeasti rakastaa. Sedälläni ja hänen kihlatullaan on 26 vuotta ikäeroa, kuulosti aluksi järkyttävältä, mutta he kuitenkin rakastavat toisiaan ja ovatkin jo kihloissa:)Mielenkiintoisesta aiheesta kirjotat, etten sanois!

    VastaaPoista
  48. http://keskustelu.suomi24.fi/node/10377617

    VastaaPoista
  49. Hei älä lopeta/ sulje tätä blogia. Olen jäänyt tähän ihan koukkuun !! Älä välitä negatiivisistä kommenteista, he ovat vain kateellisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko nyt kommentoida ettei nuo paskan puhujat kuitenkaan kateellisia ole (suurin osa)! ;) Jotkut yksinkertaisesti ei hyväksy pettämistä :P

      Poista
    2. Niimpä ;) On huvittavaa lukea jonkun pettämisoperaatioita ja näpäytellä jotain pientä mukavaa sinne väliin.

      Mutta perustelehan toki miten olemme kateellisia?

      Poista
    3. Kuka haluaa olla kateellinen tytölle joka elää valheellista elämää? valehtelee päin naamaa läheisilleen!
      Ja kuka haluaa olla kateellinen tytölle jolla on salasuhde naimisissa olevaan mieheen, surullista!

      Poista
  50. hyvä ettet lopettanut kirjottamista! :)

    VastaaPoista
  51. Uus lukija ilmottautuu! Oon iha koukus tähä. :D

    VastaaPoista
  52. Ihanaa ku jatkoit kirjottamist :) luulin jo että oot lopettanu ja olin kauhussaa koska tää on _ainut ja kiinnostava_ blogi mitä seuraan iha kympil, jote koukus ollaa :) noi kaikki ketä yrittää bustaa/ dissaa trolliks on vaa katellisii yms... :) kaikkee hyvää sulle ja "mikolle" (::!

    VastaaPoista
  53. Ihanaa, että olet takaisin! Mä olin jo ihan murheissani, että mitä mä nyt luen iltaisin, kun blogisi oli suljettu. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  54. Kokeilitko Candy miltä meistä lukijoista tuntuu kun blogisi oli suljettu.No niin tai näin olen samaa mieltä kuin monet ovat kirjoittaneet.Älä lopeta blogia.Tämä on hyvä ja olet erittäin sujuva selkoinen kirjoittaja.Samaa mieltä edellä olleen Saran kanssa.Kannattaako kaikille selitellä ja vastailla.Toki niitäkin mielestäni jonkinverran tarvitaan.Se kuuluu tähän kokonaisuuteen.En nyt tällä kertaa kommentoi muutakuin toivotan erittäin mukavaa viikonloppua.Täällä päin ainakin kunnon talvikeli.Nautitaan siitäkin.

    VastaaPoista
  55. Haloo Helsinki! - Jos mun pokka pettää

    Mistä tiedän että kuka on oikea
    Kun joku on pitkä, joku toinen on soikea
    Joku on hullu ja joku on kaunis?
    No toi on Härkä ja toi on Kauris

    Ja nyt mä kuljin sun ovea kohti
    En tunne sua yhtään, koko kehoni pohtii
    Mitä jos tää on hirveä virhe
    Ja rakastun helvetisti,
    Oikeasti, aivan oikeasti

    Jos mun pokka pettää, on se hän
    Tai jos paniikki iskee ees vähän
    Jos mun pokka pettää, on se hän
    Tai mun sydämeni jättää mut tähän
    Tulin alaovelle
    Tulin alaovellesi taas
    Jos mun pokka pettää, on se hän
    Tai mun sydämeni jättää mut tähän
    Tulin alaovelle
    Tulin alaovelle
    Täynnä toiveita suuria

    Täällä pyörii pieni piiri
    Mäkin oon tunnettu tuuliviiri
    Joskus mä tahdon saada ton jätkän
    Ja sitten tahdon taas unohtaa sen
    Täysin unohtaa sen

    Jos mun pokka pettää, on se hän
    Tai jos paniikki iskee ees vähän
    Jos mun pokka pettää, on se hän
    Tai mun sydämeni jättää mut tähän
    Tulin alaovelle
    Tulin alaovellesi taas
    Jos mun pokka pettää, on se hän
    Tai mun sydämeni jättää mut tähän
    Tulin alaovelle
    Tulin alaovelle
    Täynnä toiveita suuria
    Tulin alaovelle
    Tulin alaovelle
    Mutten painanut summeria

    Pelkään että saat minut tuntemaan
    Se ei sovi mun pirtaan
    Pelkään että saat minut tuntemaan
    Se ei sovi mun iltaan
    Ennemmin sekoillaan

    Jos mun pokka pettää, on se hän
    Tai jos paniikki iskee ees vähän
    Jos mun pokka pettää, on se hän
    Tai mun sydämeni jättää mut tähän
    Tulin alaovelle
    Tulin alaovellesi taas
    Jos mun pokka pettää, on se hän
    Tai mun sydämeni jättää mut tähän
    Tulin alaovelle
    Tulin alaovelle
    Täynnä toiveita suuria
    Tulin alaovelle
    Tulin alaovelle
    Mutten painanut summeria
    Mä en painanut summeria

    VastaaPoista
  56. Puolikuu - Makeaa myrkkyä

    Tänä yönä on saatava jotakin aikaan.
    Muuten katoaa uskoni tähänkin taikaan.
    Joka mieltäni kiehtoo ja ahdistaa.
    Joka myrkkya on mutta niin makeaa.

    Kädet vapisee.
    Ei edes tupakkaa mieleni tee.
    Ruumiistani irtoan melkein ja itseäni katselen.
    Kun, maa tärisee.
    Nyt se tulee, nyt se kävelee.
    Tällä kertaa kiinni sen saan.
    Ennenkuin se katoaa.

    Olen antanut sormet ja käteni kaikki.
    Olen katsonut kuinka ke hakataan poikki.
    Olen ulvonut yötä ja odottanut kuuta.
    Nyt tahdon jo enemmän ja jotakin muuta.

    Kädet vapisee.
    Ei edes tupakkaa mieleni tee.
    Ruumiistani irtoan melkein ja itseäni katselen.
    Kun, maa tärisee.
    Nyt se tulee, nyt se kävelee.

    Kuinka lankesinkaan ansaan pehmeään.
    Se hyvänä pitää mutta minut myrkyttää.
    Ja kun se loppuu aina yksin jään.
    Yksin hämärään.

    Nyt on saatava tehdyksi jotakin jo sille.
    Ulos pääsyä sanoille ajelehtiville.
    Pian tunnen sen tulevan, se tulee niin kaukaa.
    Ennenkuin se on täällä mä en saa rauhaa.

    Kädet vapisee.
    Ei edes tupakkaa mieleni tee.
    Ruumiistani irtoan melkein ja itseäni katselen.
    Kun, maa tärisee.
    Nyt se tulee, nyt se kävelee.
    Tällä kertaa kiinni sen saan.
    Ennenkuin se katoaa.

    Kädet vapisee.
    Ei edes tupakkaa mieleni tee.
    Ruumiistani irtoan melkein ja itseäni katselen.
    Kun, maa tärisee.
    Nyt se tulee, nyt se kävelee.
    Tällä kertaa kiinni sen saan.
    Ennenkuin se katoaa.

    Kädet vapisee.
    Ei edes tupakkaa mieleni tee.
    Ruumiistani irtoan melkein ja itseäni katselen.
    Kun, maa tärisee.
    Nyt se tulee, nyt se kävelee.
    Tällä kertaa kiinni sen saan.
    Ennenkuin se katoaa.

    VastaaPoista
  57. vaikka tää on raivostuttavaa, niin ihana ku et oo poistanu tätä ! :D koukuttava blogi

    VastaaPoista
  58. Olen niin iloinen, että olet taas kirjoittamassa! Musta on ihanaa kuulla sun ja Mikon kuulumisia, ja tykkään tästä blogista tosi paljon. :---)

    Oli varmasti fiksu päätös pitää hiukan hermolomaa, sillä voin vain kuvitella miltä tuntuu saada sellainen määrä ilkeitä kommentteja! Mä olisin ihan itku kurkussa eikä se varmaan sustakaan tunnu mukavalta. Pysy kuitenkin vahvana ja muista, että olet arvokas ja ansaitset onnen rakastamasi miehen kanssa sanoivat muut mitä tahansa. :)

    En ole aiemmin käyttänyt hirveästi bloggeria joten en tiedä kaikista toiminnoista yms, mutta voiko bloggaajille lähettää yksityisviestejä?

    Tsemppiä ja toivottavasti vastaat tähän kommenttiin!

    -Marilyn <3

    VastaaPoista
  59. Kiva että oot täällä taas! Kuitenkin tätä lukenut alusta asti niin haluaahan sitä tietää miten käy. Toivon teille hyvää ja nauttikaa kaikista yhteisistä hetkistänne mitä saatte yhdessä viettää!

    VastaaPoista
  60. Hui ku säikähdin, että et enää jatka tätä blogii!:D onneks tulin tarkistaan, et ookko palannu:))

    VastaaPoista
  61. hmmm en tuomitse sinua ihmisenä mutta minusta tämä blogi on melko tylsä koska et ikinä kerro omista tuntemuksistasi tai ajatuksistasi, tämä on vain tylsää "lifestyle" blogimaista höttöä mitä teit ihkun mikkoliinin kanssa. enkä millään usko tuota kaikke soopaa mitä syötät, hassua että olet jatkanut näin kauan keksittiä tarinaa, rispekt.

    VastaaPoista
  62. En ota kantaa tuohon sinun ja Mikon suhteeseen. Mikon - vaimon suhteen taustalla on jotain huonosti kun olette tuossa tilanteessa. Oletko kuitenkaan ajatellut pidemmälle, siihen kun olisitte Mikon kanssa julkisesti yhdessä. Oletko ajatellut että hän saattaisi tehdä saman sinulle mitä tekee nyt vaimolleen? Olet monet kerrat sanonut että olette oikeita toisillenne, ymmärrän tunteen. Oletko kuitenkaan ajatellut, että näin on todennäköisesti ollut myös vaimon kanssa, miksi Mikko olisi mennyt hänen kanssaa koskaan naimisiin jos eivät olisi luulleet olevansa "ne oikeat" toisilleen.
    Valitettavan usein kuulee käyvän niin että kun kerran pettää suhteessa, ei ne asiat seuraavassakaan suhteessa pidemmän päälle muutu.
    Enkä halua tällä tuomita mitenkään kuten aikaisemmin jo sanoinkin, toivon vain että mietit asiat kunnolla läpi, vaikka nyt saattaisikin todella tyhmältä miettiä sitä mahdollisuutta että Mikko joskus pettäisi sinua se ei ole koskaan pois suljettu vaihtoehto!
    Tsemppiä kuitenkin sinulle, olet ollut melkoisessa myllytyksessä netissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin juuri tulossa kirjoittamaan samaa! Eli komppaan edellistä. En kuitenkaan halua tällä mielipiteellä olla mitenkään ilkeä tai mitään. Blogiasi on silti ihan mielenkiintoista seurata.

      Tsemii :)

      Ps. Minuakin suututtaa nämä jotkut Anonyymien kommentit, jossa haukutaan tällä tyyliin: Kuole huora. Ne ovat halventavia ja ei niitä kenenkään tarvitse kestää.

      Poista
  63. Pinkkipupu pomppi, kunnes muuttui huonolta ololtaan vihreäksi.

    VastaaPoista
  64. Suututtaa nämä tiettyjen anonyymien kommentit! Voiko toisten ihmisten suhde vaikuttaa eräiden hapensaantiin juuri näin paljon, että bustaaminen tuntuu ainoalta tavalta saada henkeä? En henkilökohtaisesti ymmärrä, miten se helpottaa heidän oloaan, onko vahingonilo juuri saanut näin suuren roolin nykypäivänä? Tsemppiä sinulle Candy, muista että monet "puolellasi" olevat vaikenevat, heitä on varmasti yhtä paljon kuin vihamielisiäkin!

    VastaaPoista
  65. Hyvin huvittavaa, että täälä jauhetaan että "kirjoittaja hakee vain huomiota"
    Mitä vittua kun kukaan ei edes tiedä kirjoittajan henkilöllisyyttä eikä edes ole kuvaa nähnyt, kelle sitä huomiota annetaan, kuka sitä hakee?

    VastaaPoista
  66. Eikö sinua hävetä valehdella vanhemmillesi? :o Minusta on huolestuttavaa, jos valehteleminen on elämäntapa. Kun heille selviää asian oikea laita, miltä luulet että heistä tuntuu? Säälittää ne :(

    VastaaPoista
  67. On _äärimmäisen_ omituista, että keksit tuollaisesta "valenimestä" (Mikko) jotain hellittelyversioita? Mikkonen, Miksuliini...

    VastaaPoista
  68. "Suututtaa nämä tiettyjen anonyymien kommentit! Voiko toisten ihmisten suhde vaikuttaa eräiden hapensaantiin juuri näin paljon, että bustaaminen tuntuu ainoalta tavalta saada henkeä? En henkilökohtaisesti ymmärrä, miten se helpottaa heidän oloaan, onko vahingonilo juuri saanut näin suuren roolin nykypäivänä? Tsemppiä sinulle Candy, muista että monet "puolellasi" olevat vaikenevat, heitä on varmasti yhtä paljon kuin vihamielisiäkin!"

    Mä olisin oikein vahingoniloinen jos jäisivät kiinni :D
    En mä Candya syytä, vaan ihan pelkästään Mikkoa :) Ja toivon suoraan sydämestäni, että Mikko ainakin jää nalkkiin, vaikka vaimo ei saisikaan tietää kuka se toinen nainen on. :) Hitsi vie, olisi edes sillä ukolla sen verran munaa antaa vaimollekin vapaus! Mutta ei, pitää olla itsekäs sontiainen.

    Että kyllä, tehkööt Candy mitä tekee. Mutta Mikon pitäisi olla se järkevä ja laittaa piste avioliitolleen. Jos kerran on tosissaan Candyn kanssa.

    VastaaPoista
  69. 'Hyvin huvittavaa, että täälä jauhetaan että "kirjoittaja hakee vain huomiota"
    Mitä vittua kun kukaan ei edes tiedä kirjoittajan henkilöllisyyttä eikä edes ole kuvaa nähnyt, kelle sitä huomiota annetaan, kuka sitä hakee?'

    No voi vittu kun sitä huomiota voi hakea muutoinkin kuin omalla henkilöllisyydellään. Daa?
    Sen enempää ottamatta kantaa mihinkään huomionhakuun.

    VastaaPoista
  70. Jos päädytte mikon kanssa siihen pisteeseen asti että hän ottaa eron vaimostaan ja aloittaa sinun kanssaan suhteen myös julkisesti, niin aiotko jatkaa tämän blogin kirjoittamista vielä silloinkin? Vai lopetatko, koska silloin sinut olisi helpompi tunnistaa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis tosiaanki mielenkiintosta lukee blogii vielä sittenkin :))

      Poista
  71. Sitä minä mietin, että miten Vaimolla olisi edes mahdollisuus olla normaalisti Mikon kanssa. Mitä jos Vaimolle tulee tänään mieleen, että voitais tehdä jotain kivaa illalla (esimerkiksi puhua tulevaisuudesta, suunnitella pariterapiaa, nauttia yhteisestä ajasta)? Millä äänensävyllä Mikko kertoo sen, että lähteekin baarin kaverin kanssa.

    Kaikkea hyvää elämääsi!

    VastaaPoista
  72. Muista yksi asia tulevaisuudessasi. Sitten kun joskus menet naimisiin jonkun kanssa ja hankit lapsia. Jos miehesi lähtee sinua pettämään 17 vuotiaan lapsen kanssa sinua niin turhaan sitten miestäsi siitä jätät saati hänelle skitsoot. Koska tämänhetkisellä toiminnallasi hyväksyt silloin myöskin sen, että tulevaisuudessa omalla miehelläsi saa olla sitten salarakas jota käy kuksimassa silloin kun on riitaa sinun kanssasi himassa.

    Itse en ole koskaan varattuihin koskenut. Mahdollisuuksia olisi kyllä ollut monia, mutta se etten sitä hyväksy omalle kohdalleni niin miksi sitten lähtisin siihen teeren peliin mukaan? Ei kiinnosta. Ja tiedän miltä tuntuu kun toinen pettää. Se satuttaa pahasti ja luottamus kärsii vielä enemmän. Mutta en sua lähe tuomitsemaan, ennemminkin vain säälin. Vaikka sinun ja Mikon suhteesta jotain joskus tulisikin niin voitko olla täysin 100% varma ettei hän sinua pettäisi? Et. Kerran pettäjä aina pettäjä. Näin minä asiat näen ja koen, mutta tämä onkin vain minun mielipiteeni.

    Ja todellakin jos teidän suhteesta tulisi jotain ja kuvittelet ettei Mikko sinua pettäisi niin miksi luulet että sinulla olisi jotain erilaista tarjottavaa hänelle kuin hänen tämänhetkisellä vaimollaan jota tylysti pettää. Ei mitään. Kaikki naiset kun sattuvat kuintekin olemaan samanlaisia pohjimmiltaan. Ikävä kyllä.

    -H

    VastaaPoista
  73. dfghjk:ta kompaten...

    toivottavasti jatkat kirjoittamista tänne sitten kun olette julkistaneet suhteen sitten joskus hamaan tulevaisuudessa.
    oon niin koukussa tähän sun blogiin. :) ♥

    älä lopeta, vaikka kuraa on tullut ja tulee vielä lisää sun niskaasi.

    400 000 kävijän raja lähestyy hurjaa vauhtia!

    VastaaPoista
  74. Mikko Mallikas ja CandyKing :) sori pakko
















    Candy onko sulla sisaruksia?

    VastaaPoista
  75. menetiksä mikolle neitsyytes?
    kuinka kauan ootte olleet yhdessä?

    VastaaPoista
  76. Tota noin.. sanoit, että 99% varmuudella Mikko ei ole kanssasi pimperon takia, koska sitä saa muualtakin. Miehille seksin hakeminen baarista on huomattavasti työläämpää kuin meille naisille. Lisäksi perheellinen mies tuskin voi jatkuvasti baarissa oleillakaan. Mikäs sen mukavampaa siis kun on varma vakipano, joka on vielä uskollinen ja palvoo suunnilleen sua ja on kaiken lisäks nuori ja pinkeä. Eli se takuulla kohottaa itsetuntoakin.

    Se ei vielä kerro rakkaudesta mitään. Ja sitäpaitsi jos Mikko joka tapauksessa aikoo erota miehestään, niin en ymmärrä mikä se suuri riski on, jonka hän sun kanssa oleilullaan ottaa.

    VastaaPoista
  77. ootteko harrastanu useesti seksiä mikon kanssa? milt se tuntuu noi paljo vanhemman miehen kanssa?

    VastaaPoista
  78. Pakko kysyä mistä bannerisi kuva on? Oletko jopa itse piirtänyt? Nauran useasti tytön vaatteelle, kun mielestäni sen pitäisi näyttää rintavarustus :D ai mutta sillä onkin pitkähihainen, just tajusin! Mutta joo, on kaunis ja erikoinen kuva :)

    VastaaPoista
  79. Hellou little girl! Tyttäreni on vuoden vanhempi kuin sinä ja lueskeli blogiasi läpi. Kertoi minulle. Nyt olemme yhdessä tekstiesi ääressä. Minuunkin kerran ihastui maailman ihanin mies joka jossain vaiheessa kertoi, että on emäntäkin kotona, jolloin asetin itseni sen emännän mokkasiineihin. Tahdoin todella tuntea, miltä siitä naisesta tuntuisi, kun saisi tietää tämän asian. Sitten mietin miltä minusta tuntuisi kun rakkaimpani on toisen naisen (tässä tapauksessa tytön, joka ei ole vielä kasvanut emotionaalisesti, henkisesti tai fyysisestikkään täyteen kypsyyteensä) kanssa.

    Olen itse jo kypsän viinin iässä, 50. Miten ihanaa on olla haluttu, mutta tahtoisitko itsellesi tapahtuvan näin? Se mitä teet nyt, tapahtuu sinulle varmasti. Se tapahtuu sinulle jo nyt. Sinäkin olet täysin petetty. Kyseinen mies on kykenemätön rakastamaan sydämestään. Hän rakastaa vain halujaan ja nuoruuttasi. Joka kerta hän ammentaa sinun voimaasi ja joka kerran jälkeen olet heikompi ja alttiimpi saalis. Ymmärrätkö, että hän syö sinua henkisesti, fyysisesti ja mentaalisesti? Mies ei tule jättämään vaimoaan, eikä lapsiaan takiasi. Mies on tottunut ottamaan vain rusinat pullasta, ne ovat hänen viagrojaan tavalliseen elämään. Näin tekevät ikävä kyllä hyvin monet ihmiset, naisia myöten. Tervetuloa, löydät minut Facebookista nimellä Sirpa Hopiakangas.

    Lue Coelhon Yksitoista minuuttia ja Alef. Samalla kun rikot toista naista, rikot ja heikennät itseäsi ja päinvastoin, joten toivon, että löydät sielusi, henkesi. Ilman sielua ja henkeä ihminen kuolee. Illuusiossa on helppo elää.

    Ilo, valo, rakkaus ja sydämen viisaus kanssasi.

    VastaaPoista
  80. Onko tän Mikon nimi oikeesti mikko vai joku peitenimi:)?

    VastaaPoista
  81. Voi tyttö... Luin blogisi aikalailla alusta loppuun... En tuomitse, mutta totean että olet ehkä hieman naiivi. Miksi tehdä kaikki näin vaikeasti? Oletko koskaan miettinyt miten helppoa olisi olla omanikäisen kanssa yhdessä ihan julkisesti ilman salailua? Kun sinä olet 34 mikko on jo 51. Ikäero on rehellisesti sanottuna todella suuri, vaikka olen itsekkin sitä mieltä, että ikä on pelkkiä numeroita.

    Mietin myös.. Mikko petää vaimoaan tälläkin hetkellä. Kerran pettäjä, aina pettäjä. Tämä on todettu aika monesti. Miten uskot että mies ei pettäisi myös sinua jos semmoinen ihme tapahtuisi, että eläisitte yhteistä elämää?

    Kuitenkin kaikkea hyvää siulle ja paljon voimia.

    VastaaPoista
  82. Moikka!

    Oli pakko tulla kertomaan että näin (tavallaan) susta unta viimeyönä :'D Siinä unessa sun nimi oli Krista ja asuit samalla paikkakunnalla ku minä. Asuit mun mummolan naapurissa (kuitenki siinä mun mummola oli jossain ihan muualla missä se on o-o) ja olit joku ihme tyyppi joka oli lapsena ollu jotenki tosi omituine tai kummallinen tai jotain. Sitte jotenki ihmeellisesti mun tykö alko vääntymään hulluna porukkaa ku ne sai tietää et tiiän sun olinpaikan ja painosti kertomaa ja jotain.. En muista kunnolla miten siinä kävi tai jotain.. Tiesin siinä sun osotteenki (harmi ku en sitä enää muista :'D) ja kaikki ja näin jonku valokuvan missä olit lapsena.

    Sinänsä aika kummallinen uni koska en tiedä yhtään mistä olet (ja et todellakaan voi olla täältä, siitä olen 99,99% varma) enkä kuulu niihin salapoliiseihin jotka sua yrittää jäljittää. Ajattelin nyt kuitenki kirjottaa tuon unen tänne ku se kerto ''susta'' :p

    - Mia

    VastaaPoista
  83. ÄÄÄÄÄÄ en kestä.. miks nää anonyymit täällä selittää että jos 'Mikko' ja sen vaimo on yhessä vaan lapsien takia ni se satuttaa niitä, no tottakai se niitä lapsia satuttaa vaan enemmän! mutta niin satuttaa myös se että 'täydellisellä' isillä onki joku 17 vuotias KAKARA. On ihan eri asia erota sen takia että miehellä ja vaimolla ei enää vaan suju, kun sen takia että miehellä onkin toinen nainen. kehtaatte väittää että niitä lapsia ei satu ku tää tulee ilmi.. Ei se ero välttämättä niin paljon satutakkaan lapsia, mutta sen syy! Kyllä lapset oikeesti ymmärtää ja tajuaa yllättävän paljon nuoresta iästä huolimatta. hyvin lapset voivat tuntea ittensä hylätyksi jos yhtäkkiä se aina (.... ei tosin aina kun isi käy aina välillä vähän pussailemassa ja nuolemassa 17 vuotiasta likaa) läsnä oleva isi ei ookkaan tukena ja turvana äitin kanssa vaan jonkun teinin luona rakentamassa kulisseja täydelliselle perheelle.. Ettekö oikeesti tajua ette eron syy vaikuttaa paljon. Tiedän, tosi monet saa äiti ja isäpuolia silti, mutta ne eivät ole olleet mitään salarakkaita. Sun 'Mikkos' vois hoitaa paskan avioliittonsa loppuun ennenku alkaa säätämään toisen, monta vuotta nuoremman kanssa.
    Vaikka 'Mikko' ja vaimonsa eroaisivat ilman sinuakin, olet todennäköisesti lapsille aina se muija, joka rikkoi perheen. Usko vain.

    tosin uskon että 'Mikolla' on vaan joku kriisi, koska lähentyy ja lähentyy neljääkymppiä ja jos ottaa sen takia eron vaimostaan huomaa hän parin kuukauden päästä ettei päätös ollutkaan oikea vaikka vielä kuukaudet sitten oli varma asiasta.. kannattais vain nauttia elämästäs nuorena, koska oot heittäny hukkaan jo sen yhen vuoden, ei tästä tuu tulemaan mitää. Joko 'Mikko' ei otakkaan eroa vaimostaan, 'Mikko' ottaa eron vaimostaan, mutta palaa takaisin, 'Mikko' ottaa eron vaimostaan, mutta pettää sua uudelleen kun löytää 'paremman'

    hyvää loppuelämää

    VastaaPoista
  84. Hei! Kiva, kun kirjoittelet taas. Oon kans koukussa tähän blogiin... Kirjoittelin joskus aiemminkin. Mä oon onnellisesti naimisissa ja lasten äiti. Miksi tää koukuttaa? No, varmaan sellainen asia, mitä joskus kaikki saattavat miettiä tapahtuvakseen kohdalleen. Siis pettäminen toisen kanssa. Ikään en ota kantaa.

    Mutta sitä en silti ymmärrä, että miksi ei voi lopettaa suhdetta? Sanoit, että lapsista/lapsesta johtuen. Mutta eikö kaikille olisi parempi, että vanhemmat voi hyvin? Voihan "Mikko" olla isänä, hoitoapuna, tukena ja kaikkea tältä väliltä myös silloin, vaikka ei asuisi asunnossa, jossa nyt asuu? Tietysti eri asia, jos lapsi menee hoitokotiin tms. tulevaisuudessa ja odottavat sitä. Mutta oikeasti, miksi odotatte? Nykyinen vaimo ja lapset sekä "Mikko" varmasti kärsivät tilanteesta, kun mies lähtee kesken riitojen yms. pois. Eikö kaikille teille olisi parasta, että "Mikko" tekisi päätöksen poismuutosta, jos niin on tehdäkseen? Kerron vaan, että elämä lasten kanssa ei muutu helpommaksi vasta kun sitten, kun muuttavat pois kotoa :)

    Mitä, jos vaimo on itsekin täynnä jo sitä liittoa ja odottaa syytä erota? Voisiko olla myös niin, että jos vaimo tietäisi "Mikon" tekevän näin mitä tekee, niin heittäisi miehen pihalle? Edellisessä suhteessa "odotin" tätä eli siis "hyvää syytä" lopettaa suhde, mikä olisi helpottanut eroprosessia omalta kohdalta. Tiedätkö haluaakó vaimo oikeasti olla "Mikon" kanssa vai mistä ongelmat johtuvat?

    I

    VastaaPoista
  85. toi trollaus menee jo vähän yli .. sä ite tiiät onko tää trollausta vaiko ei, mut sanonpahan vaan että jos on niin aika pitkälle jo mennyt tää.. ja mistähän mä päättelen niin? täs sun koko blogissas on LUKEMATTOMIA määriä tekstejä joita vois kopioida tähän esimerkiks trollauksesta , niistä vaan paistaa niin pahasti läpi , et ehkä ite saata nähä mutta ... :D

    VastaaPoista
  86. Onneksi poistit sen kuvauksen eilisillasta.

    Tosin kaikki kirjoituksesi ovat yliampuvan teennäisiä, mutta tuo oli jotain tosi tökeröä. Keksipä nyt kiva ja suloinen kuvaus "eilisestä", kun "Mikko" oli teillä. Kerrot, miten mukavaa oli ja miten ikävä on jo nyt "Mikkoa", vaikka hän juuri lähti "kotiinsa".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Keksipä"? Miks helvetissä mä alkaisin keksimään ja valehtelemaan tänne juttuja? Tietenkin muuntelen jotain pikkujuttuja tunnistamisen vaikeuttamiseks, mut miks alkaisin väittämään Mikon lähteneen kotiin vasta äsken ja kuinka ihana ilta meillä oli, kun todellisuudessa se lähti jo eilen illalla kotiin ja meidän ilta oli ihan perseestä sen riidan takia.

      Huhhhuuh, jos haluat lukee jotain "elämäni on ihanaa ja täydellistä 24/7"-paskaa, niin mun elämän lukeminen ei oo sitä.

      Poista
    2. Hahah voi Candy =D "Miks helvetissä mä alkaisin keksimään ja valehtelemaan tänne juttuja" sähän tänne muuttelet tarinaasi eli toisinsanoen keksit mitä olette tehneet. Turha hikeentyä noinhan se on?

      Poista
  87. Poistit nopeasti postauksesi riidastanne ja Mikon häipymisestä, miksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nopeasti ja nopeasti, kerkes se täällä yön yli olla. Oikeastaan liian kauan kerkes olemaan.

      Poistin sen siksi, koska sen sisältö alko hävettämään mua niin paljon. Ei ollut kovin fiksua tai asiallista tekstiä, ehkä olis parempi lopettaa kirjottelu alkoholin vaikutuksen alaisena.

      En siis todellakaan yritä peitellä tai kaunistella mitään, en vaan halunnu pitää sitä kirjotusta täällä enää.

      Poista
  88. kannattais jättää nää bloggaamiset tos pikku pöhnäs :D

    VastaaPoista
  89. Poistit sitten sen viimeöisen kännipostauksen :D

    VastaaPoista
  90. Deletoitko katumapäissäs sen uudemman tekstin vai mihin se katosi? Ihan hyvä vaan että poistit. Jatkossa pidä pää kylmänä ja pysy kaukana viinasta... - katsku

    VastaaPoista
  91. Äh, oisin halunnut tietää mitä oli käyny! Kai informoit meitä sitten ihan näin selvin päin? :)

    VastaaPoista
  92. Kyllä jokasen pitäis tajuta että tää blogi on feikki. :D Ehkä on olemassa joku tuollanen salasuhde mutta nää jutut on täällä kyllä niin keksittyjä. Aatelkaapa järkevästi, kuka kirjottelis näinkin suosittuun ja tunnettuun blogiin _sala_suhteesta edes melkein faktapohjalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuka kirjoittelis näinkin suosittuun ja tunnettuun blogiin? Ööööö, minä? Joka tän blogin perustinkin alunperin itelleni terapeuttiseks "päiväkirjaks" ja tunteidenpurkupaikaks?

      En mä tätä sen takia lopeta että täällä uteliaita silmäpareja demin ja vauvapalstojen kautta tuleekin kattelemaan, mitä sitten?

      Mutta tietenkin mullehan se on sata kertaa parempi juttu, ettei ihmiset uskois mun juttuhin :) Kiinnijäämisen riski taas pienee kun kaikki ei uskokaan mun ja Mikon olemassaoloon ja suhteeseen. NIce!

      Poista
    2. Niinpä niin. ;) Voi sitä kirjottaa yksityistäkin "päiväkirjaa" jos haluaa mahdollisimman pienen riskin kiinnijäämisen suhteen.
      En vaan ymmärrä miten jollekki menee tää blogi ihan täydestä. :D:

      Poista
  93. Suuttuko Mikko kun ei saanu teinipillua? Kun neiti Candy halus vaan pelata ja katsella leffoja. :D Nyt valoja päälle! Selvä merkki mitä se sulta haluaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi luoja. Jos teidän salasuhteissa mies on halunnu teistä vaan pillua, se ei tarkota sitä että Mikkokin haluis musta vaan pillua.

      Meidän riitaan ei liittyny milläänlailla seksi, sen harrastaminen tai harrastamatta jättäminen. Huomaa kyllä mistä on kommentoijilla puute puheiden perusteella.

      Ja missäs vaiheessa oon sanonu et Mikko suuttu mulle? :)

      Poista
    2. Olipa näppärästi muotoiltu. Ihanko itse kekseit sanonnan "siitä puhe mistä puute"? Nobelin kirjallisuuspalkinnon ansaitset tästä!

      Ja ihan näin faktana, ei sitä riitaa ilman suuttumusta ole. Syy ja seuraus ja niin eespäin. :D

      Poista
  94. http://i39.tinypic.com/55l47n.jpg ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, mitä tuosta? Eiköhän kaikki jo tajua että tuo on muokattu enkä mä ole tossa kuvassa.

      Poista
  95. Miksi poistit uusimman postauksen?

    VastaaPoista
  96. Mikä teitä ihmiset vaivaa? Mistä päättelette että tämä blogi on trollausta?

    Tämänkaltaisia parisuhteita, tai salasuhteita on vaikka kuinka paljon. Mitä sitten jos yksi näistä hullunmyllyssä elävistä tytöistä purkaa asioitaan blogiin?

    Miettikääpä jos itse kirjoittaisitte blogia teille hankalista jutuista, ja porukka tulisi vain haukkumaan huoraksi tms. ja vähättelemään tekstin todenperäisyyttä.
    Vähän kunnoitusta, ihminen se on Candykin.

    Paljon tsemiä sulle Candy, toivotaan että sitten kun suhteenne joskus paljastuu, asiat järjestyvät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, en ajattelisi mitään :) Jos tarpeeksi alkaisi ottamaan päähän, sulkisin kommenttimahdollisuuden anoilta :)
      Kyllä ymmärrän että monet ihmiset suoltavat silkkaa sontaa nettiin. Joten ei kaikki ihmiset usko sinisilmäisesti jokaista kirjoitusta. Ja näyttävät sen.

      Ja oisit nyt edes kirjoittanut "JOS suhteenne joskus paljastuu". Emme voi vielä tietää tuleeko koko eroa :)

      Antaa ihmisten olla omanlaisiaan :) Jos ei kestä saada negatiivistakin palautetta (huora kommentit kyllä voisi lopettaa) niin poistaa kommausmahdollisuuden. Sillä selvä. Ei tarvitse sitten lukeakaan niitä.

      Poista
  97. Onhan noita kuvakaappauksia siitä viimeöisestä kirjoituksesta, joten sen poisto oli aika tarpeeton. Fiksumpi olis ollut kirjoittaa tänään uusi postaus aiheesta perään ja tunnustaa, että ei mennyt eilen ihan niin kuin strömsöössä...

    VastaaPoista
  98. Miks poistit uusimman postauksen??

    VastaaPoista
  99. Miks poistit uudemman postauksen, jossa olit jo lesboks ryhtymässä, ku Mikkonen olikin ihan tyhmeliini? :):):)

    VastaaPoista
  100. :DD enkestä sun pitää kaivaa useemminki viinakset kaapista! otitko ne kaverille mukaan? kun lopussa kerroit sinne meneväsi mutta yhtäkkiä olitkin kirjoitellut humalassa täällä:)

    VastaaPoista
  101. Ihanaa että avasit blogin taas, tätä on mukavaa seurata :)

    VastaaPoista
  102. Ei kellään ole sitä postausta tallessa? :)

    VastaaPoista
  103. Keskustelupalstoilla on poistettu postaus kopsattuna.

    VastaaPoista
  104. Googlen välimuistista löytyy.

    VastaaPoista
  105. Hei!
    Toivottavasti sinulla ja Mikolla menee kaikki hyvin. Itse olin n. vuoden "salarakkaana", nyt olemme olleet jo pidemmän aikaan onnellisesi yhdessä, ihan vain minä ja hän ja se on ihanaa.

    Tietysti eriäväisyyksiä on ollut sinun ja mikon suhteeseen, mutta kaikki suhteethan on erilaisia. Ja tällä tarkoitan ihan vain sitä ettei meidän suhteemme ole ollut niin salainen, mieheni ollessa julkisesti parisuhteessa toisen naisen kanssa teimme me kuitenkin yhdessä kaikkea miettimättä että onko jossain tuttuja.

    Kyllä sitä aina jännitti kun oltiin jossain että nyt me "jäädään kiinni", mutta yksikään tämän naisen läheisistä ystävistä jotka näkivät minua silloin "HÄNEN" miehen kanssa yhdessä eivät kertoneet naiselle tästä... ikinä.

    Mieheni on siis minua 10-vuotta vanhempi ja se ikäero ei ole ikinä ollut este mihinkään tai millekään eikä myöskään se nainen OLLUT.....
    Tsemppiä sinulle Candy, uskon että tulette olemaan Mikon kanssa onnellisesti yhdessä, ihan ilman sitä vaimoa!

    Mimmy, 20

    VastaaPoista
  106. Minusta sinä ja Mikko olette sankareita! Olen 32-vuotias aviomies, ja jos olisin yhtä menestynyt kuin Mikko ja tilaisuus aukeaisi, kyllä minäkin deittailisin 17-vuotiasta aivan varmasti (olen naimisissa ja 1 lapsen isä)!

    Mikko on nyt siinä iässä, että hänellä on jo varaa nuoriin ja kauniisiin naisiin. Komeus on lisääntynyt, itsevarmuus lisääntynyt, menestys lisääntynyt, vaimo vanhentunut ja muuttunut äkäiseksi. Miksi jäädä liittoon. Sama naisilla toisin päin: nuorina naiset nakkelevat niskojaan kilteille ja kunnollisille miehille ja sitten kolmikymppisinä alkavat halajamaan heitä kun on jo liian myöhäistä ja sitten katkerina kirjoittelevat tänne kommenttejaan. Me miehet myhäilemme. Me tiedämme, että voimme saada nyt sitä, mistä haaveilimme parikymppisinä kun emme kelvanneet.

    Emme tietenkään luovu vaimon tuomista eduista. Olemme nähneet paljon vaivaa nauttiaksemme niistä ja nyt nautimme myös niistä hedelmistä, joista te rakkaat naiset olette saaneet nauttia aiemmin nuoruudessanne.

    Sinä taas olet nyt kauneimmillasi ja käytät sitä aivan kuten muutkin naiset joilla on tarpeeksi paukkuja houkutella just tuollainen täydellinen mies, komea, hullunhauska ja menestyvä, hyvä isä jne. Ei tuossa ole mitään halveksittavaa. Näin se luonnon laki menee.

    Tytöt nostelevat perunoita keväällä ja miehet syksyllä. Toivoisin että pidät kommentit auki ja blogin julkisena.

    VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3