maanantai 16. tammikuuta 2012

Se tunne kun..

..elämästäsi kertova blogi on pistetty seksiblogilistalle.

Siis mitä? Pitääkö tätä jotkut oikeesti jonain seksi/fantasiablogina? Tietenkin mieltymyksensä kaikilla -en tuomitse niitä jotka sellaisia lueskelee ja niistä tykkää- mutta on sen nyt ihan helvetin hämmentävää nähdä kävijöitä tulevan sivustolta, jonne on listattu oikeasti irstaita seksiblogeja.

Saako jotkut sitten jotain pimeitä kiksejä mun blogista? Ei tää oo mitään kiihkeetä seksifantasiaa, vaan mun elämää.

Outoa. Oon samaan aikaan todella huvittunut, ihmeissäni sekä...yökötyksen vallassa.

Mikon kanssa tilanne on lähes yhtä pimeä. Oon ihmeissäni kaikesta. No, ei siitä sen enempää. Mitään kovin traagista tai mullistavaa ei kuitenkaan oo tapahtunut.

PS: Loin sähköpostiosoitteen, johon te ihmiset, jotka haluatte mun kanssa jutella, muttette halua tehdä sitä (todella ymmärrettävistä syistä) täällä blogin puolella, voitte kirjoittaa viestiä.
candy94@hotmail.fi


Ihanaa viikonalkua kaikille.

104 kommenttia:

  1. Haha, aika erikoiseen kategoriaan on blogis laitettu :D Hyvää viikkoa sullekki :)

    http://siirappiprinssi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Ahhahhah nauroin XD On tosiaan asianmukaseen kategoriaan lykätty tää blogi :'DDD No, mutta jos jotkut tyypit tulevat tänne kiihkeiden seksikertomusten toivossa niin joutuvat kääntymään kyllä takaisin :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä :D Voi olla pienoinen pettymys, kun siellä sivuilla oli tosi rajuja seksiblogeja ja sit tää tylsä omasta elämästä kertova jaarittelu/angstausblogi siellä niiden joukossa :D Ei oo panemisjuttuja täällä, ei.

      Poista
  3. Oletk syntynyt vuonna 94? Ei sillä mitään, mutta oon kyllä tosi järkyttynyt, nyt kun vuosiluku pamautettiin tohon näkyville oivallan vasta kuinka nuori oot. Kaverini sisko on syntynyt 94, ja no.. olis tosi vaikee uskoo että sen ikäinen deittailisi kolmikymppistäå miestä. huh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä oon. Jokaisessa ikäluokassa on yksilöeroja, jos näin voi sanoa. Että siis on monta ikätoveria ja vanhempiakin tyyppejä joita tunnen, enkä vois ikinä uskoa et kukaan aikuinen ihminen vois kiinnostua niistä, mutta sitten on taas omanikäisiä joista heti näkee sen, että ne on ulkoisen olemuksen ja luonteensa puolesta sellasia, joihin järkevätkin vanhemmat aikuiset vois helposti ihastua.

      Mutta eihän tässä oo enää ku alle vuosi täysi-ikäisyyteen :)

      Poista
    2. Eikös Candy oo aina monestikkin sanonu olevansa 17 vuotias.. :D

      Poista
    3. Pakko sanoa, että vaikka on kertonut olevansa 17-vuotias, niin kyllä tuo vuosiluku on silti järkytys :D
      itse aloitin tuolloin lukion..

      Poista
    4. Pakko myöntää, että vaikka tietää Candyn olevan 17-vuotias, ni toi vm oli järkytys :D
      itse aloitti lukion tuolloin..

      Poista
    5. tota jos toi järkyttää niin meidän paikkakunnalla mies joka on 39v deittailee 14v tyttöä ... mietipä sitä

      Poista
    6. no hyi vittu
      toi menee nyt jo rajusti yli

      Poista
  4. Siis oletteko sopineet asian jollain tasolla vai onko tilanne edelleen sama kuin eilen? :O Tsemppiä sinulle! Toivottavasti sähköpostisi ei täyty mistään kamalista haukkumismaileista tai roskapostista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jollain tasolla joo, mutta ei kuitenkaan ihan kunnolla vielä :/
      Kiitos tsempeistä ja samaa toivon ite kans, ettei joudu tuota s.postia sitten poistamaan..

      Poista
  5. Ohhoh :D Eihän tää silti ihan mikään seksiblogi ole, vaikka vähän seksistä joskus kirjoittaakin x)

    Muuten, en ole ainakaan huomannut missään, että meinaatko hankkia autokortin ja/tai auton, kun täysi-ikäisyys on niin lähellä? Olen vain itse saman ikäinen, niin ajelen jo autolla äitini opetusluvalla, ja omaa korttia odotellessa :P

    Kurkatkaa myös: http://annis--life.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Siis, kerran jo kirjoitin, en ole varma tuliko koska kone alkoi sekoilemaan samantien -.-

    Mutta siis, kaikkialle se blogi sitten meneekin. :D

    Ja ps. Teit aikamoisen mokan kun laitoit sähköpostin. Jos ei jaksa tässä lukea haukkumaviestejä, ne on aivan varmasti tuplasti pahempia siellä.
    Etköhän saa yltiötsemppaus viestejäkin, kuten järkeviäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän tuo mikään moka ole, tuo sähköpostitili on luotu pelkästään blogia varten. Samalla tavalla blogin kirjoittaja voi sitä lukea tai jättää lukematta kuin kommenttejakin; ei se mikään muualla päivittäisessä käytössä oleva osoite ole.
      Miinuspuolena tietysti mahdollisuus erilaisten liitetiedostojen vastaanottamiseen; nythän ne pervot innostuu lähettämään kuvia elimistään. Toisaalta ehkä sitä haetaankin, kun tuo osoitteen julkaisu ajoitettiin blogin pervoblogilistalle lisäämisen yhteyteen.
      Lähes ammattimaista toimintaa tämä.

      Poista
  7. Moi. Miksi kirjoitat tätä blogia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi. Siksi koska haluan.

      En uskalla puhua mun suhteesta Mikkoon kavereilleni, joten puran tuntemuksiani tänne. Tän kirjottaminen on terapeuttista.

      Poista
  8. Missä kuussa täytät 18?

    VastaaPoista
  9. ja täysi-ikäisyys meinaa mitä? aikuisuutta?

    VastaaPoista
  10. koska sulla on syntterit?

    VastaaPoista
  11. Et viimeks vastannu mun kysymykseen nii jos nyt saisin vastauksen ois kiva eli siis onko tän mikon oikee nimi mikko vai onko joku peitenimi?:)kiitti jos vastaat oli tositärkee:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikko on vain peitenimi. Candy on sanonut jossain postauksesessaan (ensimäisten joukossa) Että sanotaan häntä vaikka mikoksi etc.

      Poista
    2. Peiteninimi daa :D

      Poista
    3. mikko on peitenimi

      Poista
    4. Totta kai se on peitenimi :D Eli jos epäilet jotakin Mikkoa pettämisestä niin ei ainakaan tämän blogin perusteella kannata ;)

      Poista
    5. Herranjestas, tohon kysymykseen on vastattu vasta parikymmentä kertaa. Yhtä fiksu kysymys olis tyyliin "Onko sun oikea nimi Candy?!?!?!" :DDDDDDDD

      Poista
    6. Mikko on peitenimi, se on kerrottu jossain tyyliin ekassa postauksessa

      Poista
  12. Ompas ne kyllä kummalle listalle tän keksiny pistää.. :D

    Mut hei kaikkee hyvää sulle ja mikolle :) toivottavasti saatte riitanne sovittua, jos ette vielä ole sitä sopineet! :D

    VastaaPoista
  13. Mä ymmärrän jollain tapaa Candya. Itsellä on sattuneista syistä salattu kaverisuhde kaveriini. Välillä on vaikeaa salata sitä, tahtoisin mennä hänen luokseen kahville, mutta yksinkertaisesti ei vaan voi mennä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salattu kaverisuhde kaveriisi? ;D

      Poista
    2. olenko jotenkin hirveän ymmärtänätön kun en tajunnut? o:

      Poista
  14. ihanaa pistän sulle heti sähkärii<333 muista vastaa, oot rakas<3333 saan sulta varmast hyvii vinkkei hiusten laittoon ja miesten kuivapanemiseen <3

    VastaaPoista
  15. Otettiinko suhun roskalehdistä yhteyttä oikeasti niinkuin joku sanoi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olla otettu, enkä usko että tullaan ottamaankaan :)

      Poista
  16. Vastaukset
    1. vois tulla aika kamalaa settiä sinne, kauheempaa ku tänne..

      Poista
  17. Sairasta ja lapsellista mieltää tämä blogi seksiblogiksi. Itselläni on Candyn ikäinen pikkusisko, ja kyllä tekis mieli heittää seinään ne jotka näitä törkeitä kommentteja viskelee. En hyväksy pettämistä, mutta sekään ei oikeuta muita haukkumaan toista ja puhumaan todella törkeitä juttuja lapsesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurin syyllinen kuitenkin on Mikko. Hänhän se on sekaantunut alaikäiseen. Vaikkakin, Candy on kertonut olevansa aikuinen.
      Toinen nainenhan ei ole väkisin vetänyt miestä sänkyynsä yms. Mutta hänellä on myös pieni vastuu perheen hajoamisessa. Ei kuitenkaan ole kuin moraalinen vastuu ennemminkin. Nainenhan voi kuitenkin aina sanoa Ei.

      Poista
    2. No, Candyhan on niin aikuinen ja kypsä, että loukkaat häntä kutsumalla lapseksi...
      Eihän Mikko tapailisi lasta.

      Poista
    3. Törkeiden juttujen puhuminen lapsesta on kyllä ihan iisi piisiä siihen verrattuna että Mikko-setä paneskelee sun pikkusiskosi ikäistä lasta.

      Poista
  18. Ehkäpä joku on kuitenkin ihan vitsillä ja tahallaan lisännyt tämän blogin sille listalle. :D

    VastaaPoista
  19. Jos blogia ei lue ja katsoo vain otsikkoa niin voihan tän hyvinkin mieltää seksiblogiksi! "Kolmas pyörä" viittaa kimppakivaan...Ei tää kyllä seksiblogi ole yhtään, että vähänkö lipsahtanut väärään paikkaan! :DD

    VastaaPoista
  20. Oho, seksiblogi, no aika outoa! Veikkaan että syy siihen ei ole niinkään sisältö vain aihe. Aika monet miehet fantasioivat teinitytöstä ja vieläpä salasuhteesta.

    VastaaPoista
  21. Lueskelen blogiasi silloin tällöin ja tokihan tämä ajatuksia herättää. Mieleen tulee, kun olin jotain about 19 ja deittailin yhden kesän 35 vuotiasta miestä. Ei se vanhalta tuntunut, mutta olihan se aika jännää. Hän ei tosin ollut perheellinen, mutta jossain vaiheessa paljastui että hänelläkin oli kyllä lapsi... Hyvä että purat ajatuksiasi tänne, varmaan helpottaa sinua. Tsemppiä elämääsi, kävipä suhteellenne sitten miten hyvänsä!

    VastaaPoista
  22. Älä ryhdy teiniäidiksi! Pidä huoli ehkäisystä, oikeesti. Nyt ei oo hyvä hetki hankkiutua raskaaksi - edes vahingossa.

    VastaaPoista
  23. joko ootte sopinut mikon kaa? :)

    VastaaPoista
  24. mietin täs vaa, että jos ette vielä oo sopinu Mikonkaa, niin säkin voit pyytää siltä anteeks, koska jos sillä on vaikeeta sielä kotonaan ja riita sunkaa, niin silä on varmaan tosi raskasta...

    VastaaPoista
  25. tää ei oo mitenkään pahalla sanottu mutta ootko ajatellut miltä Mikosta tuntuu? Tunnut puhuvan kokoajan vaan itsestäs ja sun tunteista mutta et Mikon. Sillä on vaikeempaa kun sulla. usko pois. sun pitäis alkaa ymmärtää sitä enemmän..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voi ku teinin mielestä kaikki pyörii vain HÄNEN napansa ympärillä... :>

      Poista
    2. Ei se asia ole tuossa tilanteessa noin yksoikonen. Vaikeaa on kummallakin ja kaikilla. Mistä sitä paitsi tiedät, minkä ympärillä Candyn ajatukset pyörii, kun näet vain sen mitä on kirjotettu tähän blogiin, joka on tarkotettu hänen itsensä huojennukseksi?

      Poista
    3. miks jengi odottaa et candy kirjoittais tänne mikon tunteista? se että arvostellaan kun candy puhuu itestään ja omista tuntemuksistaan, on idioottimaista. tämä on candyn blogi ja candyn tuntemukset. candy ei oo meille millään tavalla tilivelvollinen eikä tätä kirjoteta meidän iloksi.

      Poista
  26. sulla on ihan mahtava blogi jota on ihana lukea, kun ymmärtää etten ole yksin samantyyppisessä tilanteessa, kuin sinä ! olen siis 18 vuotias ja kyllä, minulla on suhde mieheen joka on minua huomattavasti vanhempi ja hänellä on vaimo ja lapsi. Minun onnekseni on kumminkin osunut maailman parhaat ystävät joille olen sydäntäni voinut vuodattaa ilman sen suurempia moraalisointeja, ilman heitä en olisi kestänyt omia aatoksiani ja "tekosiani". Mutta kuten sinä, olen onnellinen. Olen tavattoman onnellinen.
    Suhteeni tähän mieheen on nyt kestänyt yli 2 vuotta ja nyt miehen ero on vireillä. Vielä 4 kk nii ero astuu lopullisesti voimaan, mutta olemme päättäneet odottaa jonkin aikaa kunnes annamme suhteemme ilmi.
    Mieheni poikaan olen alkanut jo pikkuhiljaa tutustua vaimon seläntakana. En malta odottaa milloin saamme kaikki 3 (miheni, mieheni poika ja minä) asua saman katon alla. Kaikki tarinat eivät lopu onnellisesti, mutta toivon että sinunkin tarinaasi kuuluisi onnellinen loppu. Ja nuo "keittöpsykologit" voivat puolestani paniua sinne minne aurinko ei paista. Eikö jokainen saa valita puolisonsa itse ja eikö jokaisella ole oikeus elää onnellisessa parisuheessa ? olet tavattoman ihana Candy ! :) toivon sinulle ja mikolle kaikkea hyvää. Sinä ansaitset onnesi !
    ps. meinasin sinun esimerkkiäsi seuraten perustaa about puolivuotta sitten oman blogin asiasta, mutta olen yksitys asioissani huomattavan ujo. ihailen rohkeuttasi ja uskoa itseesi. Nainen on naiselle susi, mutta minä tunnen sinua kohtaan sielunkumppanuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletkos varma, että poika saa jäädä miehen luokse asumaan, eikä äitinsä?

      Poista
    2. Toivottavasti poika on vielä sen verran pieni ettei kerro äidilleen :D

      Poista
    3. jos on ero jo vireillä niin mitä väliä vaikka kertoiskin?

      Poista
  27. Blogikuvauksesi perusteella voisi olettaa, että avautuisit muustakin kuin salasuhteen positiivisista puolista.
    Sen kerran kun sen teit, niin jälkikäteen poistat postauksen ja selittelet. Teillä on nyt ollut jonkinlaista kränää, mutta sitä et sitten pahemmin selittele. Miksi näin? Onko jotenkin noloa, jos kaikki ei ole pelkästään ihanaa? Muutenkin vaikuttaisi, että blogi on perustettu vain leijailemistarpeelle/suhteen oikeutuksen perustelemiselle, joka varmasti sitten edesauttaa tuota negaryöppyä. En oikein ymmärrä, että miksi anonyyminä pitää esittää jotain, mitä ei ole.

    VastaaPoista
  28. Aika jännää kommentointia kyllä. Joo, 17-v ei ole kypsä aikuinen, ei aikuinen lainkaan. Ja Candy ei ole näiden kirjoitustensa perusteella kovinkaan kypsä edes lähes täysi-ikäiseksi. Mutta siltikään ette voi syyttää Mikkoa tästä kaikesta ja todeta, että Candy olisi PELKÄSTÄÄN pieni, naivi lapsi, jota käytetään hyväksi ja hän olisi se uhri, eikä lainkaan vastuussa omista teoistaan. 17-v ei ole enää niin lapsi, tai ei todellakaan ainakaan pitäisi enää käyttäytyä lapsen tavoin. Jo 18-vuotiaana ihmiseltä oikeasti aletaan vaatimaan jo vastuuta omista teoistaan, sanoistaan ja käytöksestään. Miltei täysi-ikäinen ihminen ei ole puolustuskyvytön pikkutyttö, joka ei kykene sanomaan "ei". Miltei täysi-ikäinen ihminen ON vastuussa omista teoistaan, ja Candyn käytös ja puheet ovat todella törkeitä ja loukkaavia Mikon vaimoa ja perhettä kohtaan. Voisin ymmärtää tuon lapsi-näkökulman 15-vuotiaasta ja nuoremmasta, mutta kyllä jo tuon ikäisellä pitäisi olla sen verran sosiaalisia taitoja ja kykyä ottaa itsensä lisäksi vastuuta myös muista, että pystyisi pysymään tuollaisista tilanteista halutessaan erossa. Tietenkin Candy on nuori, ilmeisen sinisilmäinen ja naivi, mutta kaikki nämä hänen kirjoituksensa puoltavat sitä (mikäli tosia ovat), että hän on todella halunnut näin tapahtuvan, hän ei ole tilannetta mitenkään estellyt, eikä häntä kiinnosta Mikon vaimon ja perheen tunteet (ja tämä on helppo päätellä noista todella sairaista "kuolispa ne autokolarissa" jutuista).

    Selvästi Mikko kuitenkin nyt käyttää nuorta tyttöä hyväksi. Siihen Candy tuntuu olevan vielä liian nuori, että kykenisi tämän ymmärtämään. Mikko tässä kaikkein raukkamaisin petturi on, en minä sitä kiistä. Ja ilmeisesti Candylla on myös todella huono itsetunto ja puuttuva itsekunnioitus, kun ei kykene vaatimaan itselleen edes kunnon parisuhdetta (mitä ilmeisesti haluaa), vaan suostuu menemään toisen pillin mukaan. Ilmeisesti kyseessä on tosiaan tyypillinen ensirakkaus, josta ajatellaan pelkkää hyvää, vaikka jo lähtökohta koko suhteelle on kaikkea muuta. Myös Candyn kypsymättömyyttä puoltaa tuo ihme ajattelu, ettei Mikko muka kykenisi hänellekin valehtelemaan yhtälailla kuin vaimollensakin.

    Mitä tähän nyt voi enää sanoa? Voi tyttöraukkaa. Toivon, että heräät joskus, mielellään pian, ja otat Mikon vaimoon yhteyttä, kerrot koko tilanteen sekä katkaiset välit tuohon mieheen. Sillä sinä, Candy, osottaisit sen "aikuisuuden" ja "kypsyyden" mitä jaksat kirjoituksissasi jankuttaa omaavasi. Tuon ikäisenä ei lähdetä leikkimään kotia ja perhettä miehen lapsille. Minulla ei ole mitään suuria ikäeroja vastaan, itsekin elän suhteessa itseäni paljon vanhemman kanssa, mutta me olemme aikuisia, sinä, Candy, olet teini. Ja kyllä, on todella sairasta, että kolmikymppinen mies kokisi minkäänlaista henkistä yhteenkuuluvuutta tuollaisen teinin kanssa. Seksin nyt ymmärtää, kyllä kireä teini kelpaa varmasti monelle vanhemmalle ukkomiehelle. Mutta kukaan oikeasti itseään kunnioittava aikuinen ei lähde ujuttelemaan teini-tyttöystäväänsä baareihin ja jätä perhettää sellaisen takia. Herää jo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 100% samaa mieltä! LOPETA TÄMÄ SUHDE ENNENKUIN SINUUN SATTUU!! (tai mikon perheeseen sattuu, olet lasten perheen rikkoja)

      Poista
    2. Täysin samaa mieltä. hyvä, asiapitoinen teksti.

      Poista
    3. Komppi komppi!

      Muakin on ihmetyttänyt monien lukijoitten kommentit, joissa ihastellaan Candyn olevan kypsä ikäisekseen. Ei siitä ole kovin kauaa kun itse olin samanikäinen ja sisareni on vuoden Candya vanhempi, enkä muista, että olisin suhtaunut tai pikkusiskoni suhtautuisi samanikäisenä yhtä naiivisti elämään ja ollut ymmärtämättä tekojen seurauksia. Tosiaan toi "kunpa Mikon lapset ja vaimo kuolis autokolarissa" kuvaa melko paljon Candyn kypsyyttä. Just noinhan aikuiset ratkaisee ongelmatilanteita! Ei 17-vuotias tietenkään ole vielä kypsä aikuinen (kun tuntuu, ettei tällainen 23-vuotiaskaan välttämättä ole), mutta toisaalta ei pitäisi enää olla kykenemätön empatiaan ja ymmärtämään tekojensa seurauksia muille. Ymmärrän sen, ettei rakkauden alkuhuumassa välttämättä osaa ajatella, että suhde voisi joskus loppua tai että toinen ei olisikaan yhtä rehellisin mielin liikkeellä, mutta myös Candyn lapsellinen luottamus tuntuu ihmeelliseltä, kun Mikko kuitenkin tunnetusti osaa vedättää vaimoaankin.

      Mä toivon Candylle kaikkea hyvää - ilman Mikkoa - ja aikaa ja tilaa kasvaa ihmisenä.

      Poista
    4. Täysin samaa mieltä.

      Poista
    5. Ihminenhän on edes jollain tavalla "henkisesti kypsä" n.25-vuotiaana, joten 17-vuotiaalla on vielä pitkä matka edessään..

      Poista
  29. Kiitos Candy, autat minua enemmän kun luuletkaan! Mutta ole kiltti, lopeta pettäminen. Petyt olo on kuin roskikseen heitetyllä. Oma blogini käsittelee sitä. Sain avautumis idan täältä, kiitos siis siitä :) Jos haluat tietää miltä mikon vaimosta tuntuu käyppäs katsomassa: www.roskikseenheitetty.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Julia.

      Kävin katsomassa blogis, surullista tekstiä :( Kiva olla avuksi, tosi paljon voimia ja haleja sulle! <3

      Poista
  30. Voisit kirjoittaa useammin blogia kuin keskittyä kommenttien vastailuun:) kirjoita enemmän susta ja mikostaa se on much more interesting !

    VastaaPoista
  31. Minusta tuntuu, että teillä ei ole suhde, vaan kiiltokuva.

    VastaaPoista
  32. Olipas hyvää tekstiä tuossa edellä.Päätty herää jo.Candy.Lue ajatuksella ja mieti.Kysynkin sulta mitä vastuu sulle merkitsee?Entäs Mikolle?Tiedätkö sitä?Tsemppaavaa jatkoa sulle.Pidä itsestäsi huolta.Ja jatka hyvää blogia.Mihin suuntaan se ja sinä sitten menettekin.

    VastaaPoista
  33. Tulinpa piipahtamaan pitkästä aikaa. Kuulin, että "se on taas alkanu kirjottaa." Vaikea uskoa, että joku/jotkut yhä vieläkin uskoo tämän olevan 'terapeuttista kirjoittamista itseä varten.' Tuo e-mailin laittaminen ja kaikenlainen selittely kuinka kirjoittaja on niin kovin tumpelo blogiasioissa on niin höpöhöpöä kuin olla voi. Kyllä kirjoittaja tasan osaa blogia pitää, on ennenkin yrittänyt ja nyt vasta on "saanut lukijoita." Kaikki tapahtumat ovat ennalta-arvattavia ja hyvin vähän kirjoittaja osaa kuvailla tapahtumia siten, että ne olisi oikeasti koettu. Lukijalle tulee tunne, että kirjoittaja ei ole paljoa muuta kuin kodin ja koulun väliä kulkenut ja kulkiessaan haaveillut. Ovathan täällä muutkin jo samanlaiseen viitanneet. Mutta jos ei oikeasti tiedä, miltä suomalainen hotellihuone näyttää, on kyllä kierretty vain tahkoa. "...Mikko istui hotellihuoneen sohvalla ja ... " Ei niissä mitään sohvia ole, varavuoteen saa siitä lepotuolista. Ellette sitten olleet lapsipuoliesi kanssa liikenteessä ja varanneet perhehuoneen, ja sviittijuttua ei kannata edes yrittää sepustaa. Eikä sitä, miten muunnat asioita. Ja paljon muutakin höpöhöpöä täältä varmasti löytyisi jos viitsisi scrollata.
    Tämän blogisi "suosio" selittyy lähinnä yhdellä syyllä: Aloitit tämän pitämisen melko tarkkaan silloin, kun koulut lopuivat ja lukioissa varsinkin koeviikko oli jo takana. Teineillä ei ollut mitään muuta tekemistä kuin surffata netissä koko joululoma. Ja monet teinit ovat kertoneet tästä blogista vanhemmilleen. Ja niin ketju lisääntyy, ei siinä sen kummempaa.
    Olen muuten varma, että mainoksiakin tänne pian tulee. Eihän tässä ole paljastumisen vaaraa, kun miestä ei ole. Tietysti kirjoittajan oma itse paljastuu, mutta en ymmärrä, ketä kiinnostaa kirjoittajan henkilöllisyys. Mitä väliä sillä on?
    Ihmisillä on monia tapoja ilmaista itseään, tämä kirjoittajalle suotakoon. Toivotaan myös, että realiteettitaju pysyisi kuitenkin kasassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen ollut vaasassa yhdessä hotellissa ihan standard huoneessa ja sielä oli sohva, eli ei se mahdotonta ole.

      Poista
    2. Kokeilepa käydä jossain muualla kuin Omena-hotellissa. Ei ole olemassa standardia "suomalaista hotellihuonetta"; huoneissa ja varusteluissa on huikeita eroja.

      Vinkkinä Vaasan -matkailijoille hotelli Kantarellis, jossa jokaisessa huoneessa on peräti oma sauna ja suurimmassa osassa poreammekin; eivät ole mitään sviittejä nekään vaan ihan normaalihintaisia huoneita. Kyllä kelpaa sellaisessa kutea, teinitytön kanssa tai vähän vanhemmankin.

      Poista
  34. Oo oon ihan koukussa tähän blogiin ja heti jos ei päivän aikana oo tullu mittää postausta niin alkaa harmittaa xd ja musta voisit tosiaan kirjottaa vaikka useamminki just vaikka vaan suk ja "Mikon" tulevaisuuden suunnitelmista!:--) ja hmm.. Oon aina aatellu et se, joka varatun kanssa pettää, on myös ns. Pahis, mutta jotenki tää on saanu mut toisiin aatoksiin.. Tietenki ois eri asia jos sIe oisit tehny alotetta "Mikon" suuntaan, mut oon saanu käsityksen et "Mikko" oli se, joka alunperin otti sen ison askeleen vai? Saatan tokiväärin muistaa:p mut anyways! Keep up the good work candy!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitähän "hyvää työtä" Candy tässä sun mielestä tekee? Tietysti Mikko on osasyyllinen tähän kaikkeen (suurin syyllinen!), mutta on Candyllakin oma osuutensa, eikä siinä ole mitään hyvää. Pisti vaan silmään toi sun kommentin loppu, niin kommentoin.

      P

      Poista
    2. Oho jätin vähä epäselväksi. Tarkotan tosiaan siis "hyvällä työllä" tätä blogin kirjottamista. En tarkottanu sitä tyylillä "pettäminen on hyvä asia".

      Poista
  35. Candy, täällä ootellaan jo uutta postausta, kun mitään ei kuulu! Oletteko jutelleet Mikon kanssa?

    VastaaPoista
  36. Taas teit blogimerkinnän bloginpitämisestä. HUOH! Ei aikaakaan kun tää kuivuu tätä menoa kasaan. Edelleenkään; ketään ei kiinnosta mitä sinusta kirjoitetaan nettipalstoilla eikä sen pitäisi todellakaan kiinnostaa suakaan (ja niin aina hoetkin ettei kiinnosta, muttä nämä postauksethan todistaa aivan muuta). Tämä blogi kertoo sinun ja Mikon suhteesta. Miten teillä menee?

    VastaaPoista
  37. Edellisessä kirjoituksessa mainitsit "Yli vuoteen mahtuu jos jonkinmoista kinaa ja kädenvääntöä kun kaks äkkipikasta, tempparamenttista ja tulista ihmistä on yhdessä. "

    Jäi hämäämään että näin kauanko te olette eläneet noinkin kuluttavassa "suhteessa"? Kauanko aiot jaksaa tuota? Onko oikeasti olemassa niin varmoja merkkejä että luotat ja uskot muutokseen tämän hetkisessä tilanteessanne (missä olet "vain" kolmantena pyöränä)?

    Kysyn tätä siksi, koska itsekin pohdin oman suhteen mielekkyyttä ja sen jatkoa ja mietin että kuinka kovasti oikeasti luotan ja uskon parempaan huomiseen. Vai pitäisikö olla luottamatta ja suunnitella omaa polkua itsekseen tallattavaksi. En siis missään nimessä pahalla kysy ja kummastele :)

    VastaaPoista
  38. Miten pitkä olet ja paljonko painat? Jos pelkäät paljastuvasi näillä tiedoilla, niin kerro edes BMI? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, mitä teet niillä tiedoilla? :D Nojoo, enpä usko kenenkään tunnistavan mua niiden tietojen perusteella, joten voin kertoo et oon 171 cm ja painan 54 kg :)

      Poista
  39. Idiootti tuo joka sano ettei hotelleissa oo sohvia :DD hahaha, ihan kaikissa normaaleissa hotellihuoneissa on sohvat, jopa kaksikin, esim.toinen sellanen sohvanojatuoli .. :DD missä omenahotelleissa oot asustellut. ja perus sviitti ei ensinnäkää scandicissa tai sokoksessa maksa ku korkeintaan 180 e riippuen sijainnista, niin sekään tuskin mahdoton.. :DD ja voin kertoo että olen asunut aika monta kertaa aika monessa hotellissa että lopeta sinä anonyymi nuo päteilyt :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joissain on, joissain ei. Tuplahuoneissa yleensä vain avattava nojatuoli.Riippuu ketjusta ja maasta. Hotellikuolema on ällöttävin seuralainen, siksi yleensä saavuun huoneeseen vasta kun on nukkumaanmenon aika.Kun ei ole enää tarvetta ihmetellä, että OHOOOO, oonkosmäänyhotellis:DDDDDD
      Itse oltiin kullan kanssa hääyö suomen kalleimmassa hotellissa, muttei sieltäkään otettu sviittiä, sillä eihän sinne nukkumaan tultu, vaan aika vietetiin sängyn kokoisella alueella - ei sinne HUONEEN maisemiaa ja kurveja tultu koettelemaan eikä hivelemään - rakas riitti

      Poista
  40. Mikä on omenahotelli? Joku halpa ketju vai???? Eipä Pressassa tai Kämpissä ollut sohvia... 180 Egee on niin halpa hinta, etten ole ikinä niin halpaan hotskuun mennyt. Yäk.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, halpa hotelliketjupa hyvinkin. Ainakin Tampereella ja Helsingissä on Omenahotelleja, vissiin muuallakin Suomessa.

      Poista
  41. Joo toi sohvateksti oli nyt jo yliampuva :))))

    VastaaPoista
  42. JOS olet rakastunut, ja vietät RAKKAASI kanssa viikonoppua tai sen pätkää hotellissa, niin ei kai kukaan ole niin idari että "hommais aloittelujuomiks skumppaa.....". voihan sen baarikaapin juoda tyhjäksi jos siltä tuntuu. Ei sinne tarvi mitään hommata paitsi huonepalvelusta. Ja voi just joo, kuka nyt heräis "rakkaansa" kainalosta liian monien drinnkien jälkeen muuta kuin pää kipeenä ja karapulapanetuksessa. Eikä silloin runsaat aamiaiset maistu todellakaan. Melkee itkin liikutuksesta kun tyttö kertoi miten oli syonyt "hienossa" ravintolass tositosi hyvää ruokaa. Ou jee, ei ole maailma tätä tyttöä nähnyt eikä tyttö maailmaa.
    Ja siis hei, "aloittelujuomiks" on niin teinikieltä, ettei oikein sovi "ikäistään kypsemmän" suuhun. Ei kaksi rakastunutta tarvitse muuta kuin sängyn ja ammeen jossa helliä toisiaan. Ei ole parempaa kuin rakastella selvinpäin. Kertoo taas jotain..........voi voi

    VastaaPoista
  43. Pääseekö teistä kukaan piratebay.orgiin nykyisin enää? Vituttaa vain suoraansanoen, kun en itse pääse. Joo ihan off-topic tämä asia kylläkin. :D Pääsetkö sä Candy sinne?? Olisi kiva tietää, onko muillakin pääsy estetty, eikä vain minulla. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elisan netillä ei enää pääse kyseiselle sivustolle. Estivät sen.

      Poista
    2. En tiedä ku en oo pahemmin tarvinnu koko sivustoa :P

      Poista
    3. No voihan vittu. Yritin trackkaa ton candyn IP-osoitteen, mutta siihen olisin tarvinnut varmistuksen, että se käyttää elisanettiä. Siksi mä kysyinkin tota.. kyllähän mä nyt tiedän, että elisa on estänyt sen. Luen, katson ja kuuntelen kyllä uutisia. En ole tyhmä.. Mutta niin! Tääki meni nyt sit mönkään. Yritin niin kovasti olla salapoliisi. No kyllä mä vielä keinon keksin. Tiedän joka tapauksessa, että tää on Helsingistä. Saan vielä tän ihmisen tiedot esille, vannon kautta kiven ja kannon. ;)

      Poista
    4. Mitä jos vaikka hankkisit elämän näin alkuun? Ei kuulosta kovin terveeltä toiminnalta toi tollanen ihme nuuskiminen :D

      Vaikka jos nyt niin kävis että mun henkilöllisyys selviäis jonku ip-osoitteen kautta, niin sanompa vaan että mitä vittua sitten?
      Ihanku ketään normaalia ihmistä oikeesti kiinnostais?

      Ja toisekseen, miten kukaan pystyis todistamaan yhen ip-osotteen kanssa että se oon just mä joka tätä kirjotan? :) Mikkoa ette pysty mun kautta mitenkään bustaamaan, joten...

      Ihan sama :D

      Poista
  44. Joo, se on muute totta, mitä joku kommentoi, että Candy teki virheen ku näytti pelkonsa. Siis ku oli raasu varmaa lintsannu koulust about koko päivän etsien journalistin eettisiä ohjeita ja copypastes ne tähän. Ei niitä mikää roskalehti noudata, vaik rosiksee joutuski jutun takii, ni lehden myynnistä tullu kate pätkii aina rosiskulut. Mut aika jännää huomata, miten Candy pelästy noita ilmiantojuttuja.
    SÄ ANONYMESS, kukahan nyt viittii pelkkää yhtä yötä varten halpaa sviittiäkään ottaa, hohhoijaa. Ja sähkäjänis; normi kylpylähuoneissakin on ainavalmis-kiuassaunat ja poreammeet. Ne on peruskauraa. Hotellin laadusta kertoo se, että siellä on todellakin sohva, ei vuodesohva.
    Mutta missäs meidän tarinaniskijä Candy luuraa, vai eikö luovuus kukoista? DDDDDDDDDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mmm, muuten hyvä mut joku mulle linkitti ne "ohjeet". Se kommentti on tuolla jossain postauksessa edelleen nähtävillä, mutta ethän sä siihen tietenkään usko. Mä oon varmaan ite lähettäny sen kommentin itelleni, right?

      Ja noihin hotellihuonejuttuihin en jaksa ees vastata muuta ku et hohhoijaa. Kaikkee ne ihmiset jaksaakin spekuloida ja miettiä.

      Poista
  45. Oon jo tovin lueskellut tätä blogia ja kommentteja joita ihmiset on kirjotellu. Ja pakko sanoa, että kiitos! Kiitos siitä, että kirjotat tätä! Tän blogin myötä mun illat on ollut normaalia hauskempia.
    En kykene lukemaan postauksia ilman pieniä naurun pyrskähdyksiä :D

    Kertomukset siitä kuin ootte ollu nuotiolla paistaan makkaraa ja baarireissu toiselle paikkakunnalle jne jne... Kun olin 14-vuotta, niin mun kirjottamat tarinat (ihan normaaleista asioista, ei salarakkaista :DD ) kuulosti sut samalta kuin Candyn TARINAT!
    Niin puskasta vedettyjä... vois verrata vähän siihen että 1+1=4, ei ihan tunnu aina kaikki mätsäävän kohdilleen.
    Ja se, että kaikki on niin täydellistä. Kaikki menee niin kuin elokuvissa. Mennään baariin, tuttu/random poke päästää sisälle... Anteeks mitä?!?!

    Että ei millään pahalla, mutta sepittämisen maku on nyt kyllä tässä tarinassa. Ja epätodellisuus paistaa läpi!

    Mutta jatka ihmeessä kirjottelua, niin mun illat on pelastettu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, mun puolesta voit ihan rauhassa pitää kaikkea sepitettyinä jos se auttaa sun omaan ahdistukseen ja tylsään elämään, että joillakin menee paremmin kun sulla :)

      Poista
    2. Missasinko mä jotain... Vai kirjotinko mä aikasemmin, että mulla on tylsä elämä ja ahdistaa?!

      Sori... se varmaan lukikin jossain rivien välissä :P

      Poista
    3. Se suorastaan paisto läpi sun kirjotuksesta :)

      Poista
    4. Aaasia harvinaisen selvä :DD
      Kukaan onnellisesti parisuhteessa elävä ei siis voi kirjoitta ko. kommenttia :D

      Tämä selvä, kiitos ku selvensit tätä onnellista... anteeksi tylsää ja ahdistavaa elämääni! :)

      Poista
  46. No mikä ihme se on, että tämä blogi on joillain seksisivuilla tjtn. kun googletan tätä, niin tulee eka tulokseksi jotain tyyliin "kolmas pyörä parille...." Vähänkö hävetti, kun oli siinä muitakin katsomassa. Selittelin siinä sitten, että en mä mitään sellaista, kattokaa vaikka, tää on vaan yks teinitytön blogi. oli noloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahahhahaahahaaaaaa :D Illan piristys, kiitos!

      Poista
  47. Voi helvetin perse... Millä perustein sä luulet, että nää kaikki ihmiset, jotka sulle jotain negatiivista kommentoi, on sulle kateellisia? Mä todella, todella pidän sua typeränä ja säälittävänä. Oikeastaan vähän surullisenakin tapauksena, sinisilmäisenä ja naiivina. Sä et voi ihan _oikeasti_ tietää, ettei ''mikko'' tulisi sua koskaan pettämään teidän suhteen aikana. Sehän on ilmiselvästi kyllästynyt siihen vanhaan. Niinpä niin, mitähän sä sille olet? Jännitystä, nuorta lihaa... :) Kyllä säkin vielä vanhenet ja mikko pokaa jonkun 17v teinilikan sitten. Miltähän sitten mahtaa tuntua? Hoho.

    Ja se baaritarina... Eh, ei kukaan oikeesti päästä jonkun hyvänpäiväntutun hoitoa sisään ilmaiseksi ja riskeeraa niin työpaikkaansa. Älä nyt viitsi. Onhan se joo ihan jännä unelmoida baarissa käynnistä, kun ei itsellä vielä ikää ole. ;)

    Toivon todella, että suhteenne paljastuu, että kaikkea huonoa sinulle.

    Ja ei, en ole kateellinen. Minulla on miehiä. Tarpeeksi. Eikä tarvitse salata yhdenkään kanssa olemista. Ennemmin vituttaisi, jos pitäisi. Mulla on myös tarpeeksi rahaa, enemmän luultavasti kuin mitä oot koko elämäsi aikana nähnyt. oon juonut tarpeeksi yms, merkkivaatteita (ihan kuin itsekään omistaisit jonkun merkkivaatekokoelman), kalliita hajuvesiä ja meikkejä ja laukkuja, kenkiä, koruja, kelloja... eli älä viitsi vedota enää materiaan ja sen puutteeseen tai kateuteen. Et oo ainoa, joka on käynyt alaikäisenä baarissa, tai ainoa joka omistaa merkkivaatteita, eikä ''H&M:n rytkyjä''. - kuten ilmaisit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nauroin sun kommentilles, huvittavaa :D Luulit varmaan että loukkaantuisin tosta hirveestikin, mutta ei tuntunut sun kirjotukses missään muualla ku nauruhermoissa.

      Teit itestäs typerän, itserakkaan snobin. Just tollasille en missään tilanteessa olis kateellinen :)

      Poista
    2. Mutta sä vetoat kuitenkin aina siihen, että muilla ei ole varaa siihen, mihin sulla on... :) Kerroinpa nyt, että kyllä vaan on, et ole ainoa. Ennen kuin oisit vedonnut mun kohdalla samaan. Puhut nyt itseäs, rakas, pussiin.

      Poista
    3. Kieltämättä kyseinen anonyymi vaikuttaa ihan ujosti provosoituneen kirjoituksestasi, ja pyrkii nyt oman käsitteistönsä ja maailmankuvansa kautta paikkaamaan haavoittunutta itsetuntoaan niillä välineillä jotka hänelle ovat tärkeitä.

      Lähinnä tuosta purkauksesta ja pinnallisten arvojen korostamisesta ("olen juonut paljon", "mulla on hei rahaa") tulee mieleen Tuksu.
      Typerä, kyllä. Itserakas, ehdottomasti. Snobi? Ei todellakaan; itsestään epävarma tuulitunneli ennemminkin :).

      Pidän tavasta jolla ihmiset reagoivat. Vahvoja tunteita, kaikilla omista lähtökohdistaan. Joku suuttuu ydintarinan pettämisasetelmasta, toista harmittaa kirjoitustapa. Tai sitten anonyymius ahdistaa, tarvitaan kertojalle kasvot. Niin, ja kateellisuus-tärpit otetaan henkilökohtaisesti.

      Eri ikäryhmät ja sosiaaliset taustat paistavat hienosti läpi kommenteista ja kommentoijista.
      Tätä todella seuraa ilokseen ja mielenkiinnolla; vaihtelua on paljon enemmän kuin Tuksun fantasiamaailmassa, ja osallistaminen on ihan eri luokkaa.
      Tarinassa ei ole vain Candy, kertojahahmo, vaan lukijat ovat omalla panoksellaan vahvasti heittäytyneet mukaan, tehden tästä paljon koukuttavamman lukukokemuksen kuin yhden kirjoittajan varassa sinnittelevät perusblogit.

      Poista
  48. Hmm mun kommentin oli tarkotus ärsyttää :)

    VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3