perjantai 6. tammikuuta 2012

Viikonloppuu ;)

Hellurei ja hellät tunteet kaikille! <3

Palasin just shoppausreissulta, koska Mikko soitti mulle tänään aamusta ja kerto että huomenna lähdetään yhdessä bilettämään! No sehän sopii mulle, vieläkun seura on mitä parhain.
Oli pakko päästä siis ostamaan pari uutta bilevaatekokonaisuutta ja maailman ihanimmat korkkarit <3 Alennusmyynneissä kävin aikasemmin ja nyt tänään menin uusiks, mutta alennetuiden tuotteiden sijaan ostinkin vahingossa kaikki normihintaisina, hups :D No, ei se mitään, pääasia että löysin kaikkea mieltäpiristävän kivaa.

Huomenna siis lähetään yhessä Mikon kanssa yhen yön reissuun, se on varannu meille hotellihuoneen ja yhden baarin ovella on sille vanha tuttu pokena, joten mun sisäänpääseminen ei tuu olemaan mikään ongelma. Pieni riskihän se on tietenkin lähtee yhdessä ihmisten ilmoille, mutta ollaan sen verran kaukana omilta kotikulmilta, että tuttuihin törmäämisen mahdollisuus on kyllä todella alhainen.
Tää poke ei kuulemma tunne Mikkoa niin hyvin, että tietäis sen perheasioista mitään, joten voidaan huoletta mennä yhdessä. Niillä ei oo myöskään yhtään yhteisiä tuttuja, joten juorujen liikkeelle lähtemisestä ei tarvii olla huolissaan :) Huh, kerrankin.

Vaimolleen Mikko sano lähtevänsä metsästysreissulle pikkuserkkujen luo kauemmaks. Vai sanoko? ;) Nii-in, sitä, mitä Mikko oikeesti vaimolleen sano, te ette voikaan tietää. Tiedän, että fanaattiset vaimot lukee mun blogia, joten edelleenkin joudun vielä tarkemmin muuntelemaan tiettyjä asioita toisiksi tunnistamisen vaikeuttamiseks.
Ja mitä tuohon videopostaukseen tulee, en aiokaan sitä toteuttaa. Moni kommentoija sai mut tajuamaan, ettei sen tekeminen oo todellakaan viisasta. Jollain tapaa joku sais muunnettua mun äänen normaaliks ja siinä olis jo yks hyvä tekijä mun tunnistamiseen. Joten joudun tuottamaan pettymyksen niille, jotka sitä videota odottivat. Ymmärtänette varmasti, ettei oo kenenkään edunmukaista jos mun henkilöllisyys tulee selville. Enkä mä tosissaan uskalla ottaa sitä riskiä. Eilinen oli vaan tyhmä päähänpisto, jota en ajatellu ihan loppuun asti. Pahoittelut siitä.

Oon kyllä niin innoissani tästä reissusta! Ei sillä että pääsen baariin juomaan ihania erilaisia drinksuja, (oon ollu paristi ennenkin baareissa), vaan sillä että pääsen viettämään kunnolla aikaa ja nukkumaan Mikkoseni viekkuun <3 Se on ihan parhainta, kun saa yöllä käpertyä toisen viereen ja aamulla herätä toisen tuhisevan vierestä edelleen.

Huomenna siis startataan puolenpäivän jälkeen Mikon kanssa matkaan. Siitä tulee niin hyvä reissu, takaan sen ;) Hyvät viikonloput kaikille! <3

PS: Voisin väsäillä jonkun kysymyspostauksen ton reissun jälkeen, jossa vastaan asiallisiin kysymyksiin. Edelleenkään en voi tosi henk.koht kysymyksiin vastailla, mutta katsotaan mihin voin :)

178 kommenttia:

 1. Ootkoha nyt ihan varma? Joku teiät bongaa kuitenkin ja tuhannen tuiterissa et ees tajua asiaa. Sit lähtee hirveä huhumylly ja KAIKKI tietää ja sit on monen elämä pilalla (sinun, mikon, mikon vaimon ja lapsien jne jne)! :D

  VastaaPoista
 2. Ano, No "koskaan ei voi sanoa ei koskaan", mutta 99% varmuudella ja hyvillä mielin voin lähtee Mikon kanssa liikenteeseen :) Se ite on ihan varma ettei mitään hätää, niin luotan kyllä siihen.

  Ja edelleenkään kukaan meitä tunteva ei tiedä että seurustellaan, eikä kukaan blogin lukijakaan voi kyllä mistään tunnistaa meitä :D

  VastaaPoista
 3. No tottakai sillä on joku poke kaverina :D :D :D

  VastaaPoista
 4. Mitä sä aiot sanoo porukoilles?

  VastaaPoista
 5. Ano, Mitenniin tottakai? :) Ei sillä oo tietääkseni kun tuo yks poke vaan kaverina, ennen oon menny baareihin kavereiden lapuilla. Sillä me lähetäänkin siihen kaupunkiin missä toi poke on, ne oli ollu Mikon kanssa pitkästä aikaa yhteyksissä ja sopivat että näkevät, joten se sopi oikein hyvin - tarpeeks kaukana, iso kaupunki, vanha tuttu joka ei tunne Mikon perhekuvioita ja hotellimajoittumismahdollisuus = TÄYDELLISTÄ :)

  VastaaPoista
 6. Ano, että meen kaverin luokse kauemmaks yheks yöks :) Ei ne mitään ihmeellistä siihen sano, antaa ehkä vähän matkarahaa, muistuttaa että pidän itestäni huolen ja saattaa soittaa kerran, pari perään.

  VastaaPoista
 7. Miksei muka kukaan blogin lukija voi tunnistaa teitä? Tiiätkö miten paljon baareissa liikkuu ihmisiä, aivan VARMASTI siinäkin baarissa mihin te meette on joku, joka tätä blogia lukee ja IHAN VARMASTI mikäli sattuu bongaamaan teidät, osaa laskee yhteen yks plus kaks :DD meinaan harvemmin sitä näkee nuorta naista ja "vähän vanhempaa" miestä liikuskelevan keskenään, joten eiköhän se oo sillon aika selvää :DD varmaan sulla on tähänkin joku hyvä selitys nyt olemassa, että ei teitä muka voi tunnistaa, mielenkiinnolla odotan, että mikä se on :DD meinaatteko naamioitua kenties? ;)

  VastaaPoista
 8. Ja vaikka poke päästäiskin sut sisään, niin joku muu henkilökunnasta voi myös pyytää sulta papereita näytille. Siinä tuskin Mikon seura auttaa enää pätkääkään.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi, Joo kyllä tiedän, oon itekin tosiaan muutaman kerran ennenkin baarissa käyny :) Nojaa, eiköhän siellä ole aika paljon muitakin hieman vanhempia miehiä nuorempien naisien seurassa, joten en usko että me ollaan siellä mitenkään erityisen silmäänpistävän näkönen pariskunta :D Mikko kun ei mikään vanhan ja raihnasen näkönen oo, se menis ulkonäkönsä puolesta mun mielestä jostain 25 vuotiaasta ;)

  Ja hei, naamioituminen olis kyllä hyvä idea. Blogin lukijat hei, me aiotaan Mikon kanssa naamioitua tiikereiks kun mennään baariin, joten ihan turha yrittää tunnistaa meitä ;)

  Anonyymi, Siinä vaiheessa tuskin mitään MIkon sanomiset tai seura auttais kun se ei baarin muuta henkilökuntaa tunne, mutta mä meinaankin odotella jossain kauempana ja Mikon hakee meille juomat, niin ei tarvii pelätä että tiskillä ainakaan kukaan kysyis lappuja :)
  Ei alaikäisenä baarissa oleminen nyt mitään rakettitiedettä sentään ole :D

  VastaaPoista
 10. voi IHQ! ai ihan ihania drinksuja meinasit siellä maistella! 5115 n11q V17Un C00L!!!! <<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<

  ei jumalauta oot nolointa mitä tiedän.

  VastaaPoista
 11. Selailin tätä blogia muutaman tunnin ja ei voi muuta sanoo, kun että surullista. Mun käy sääliks sitä vaimoa sekä lapsia niin paljon ja ennen kaikkea sua. Miten tyttö voi olla noin sekaisin? Kuka kiinnostuu isänsä ikäsestä ihmisestä? Miten sä voit edesauttaa rikkomaan perheen? Etkö sä kadu yhtään?

  Toivon vaan, että suhteenne tulee ilmi. Se on kyllä aika 100 varma, koska nää jutut.. nei koskaan pääty hyvin. Sä oot niin naivi teini. Ja normaali aikunen mies ei voi haluta seurustella kakaran kanssa. Jotain täytyy päässä olla sillä miehellä vialla. Muutaman vuoden päästä tajuat, miten typerä olet ollut. Henkinen kasvusi on ainaki niin kesken vielä. En oo pitkään aikaan lukenu ihan oikeesti mitään näin surullista. Olet halpa huora Mikolle, siinä se.

  VastaaPoista
 12. Anonyymi, Ärsyttääks kun ite et pääse maistelee drinksuja? :) Voin suositella sulle muutamaa hyvää et voit sit maistaa niitä ku täytät 18.

  VastaaPoista
 13. "meinaan harvemmin sitä näkee nuorta naista ja "vähän vanhempaa" miestä liikuskelevan keskenään, joten eiköhän se oo sillon aika selvää :DD"

  No kyllä noitakin näkee,ei se nyt niin uskomatonta ole. :D Ja varsinkin kun se blogin mahdollinen lukija siellä baarissa ei tiedä miltä Candy ja Mikko näyttävät, en sanoisi että heitä on helppo tunnistaa. :)

  -W

  VastaaPoista
 14. Kannattaa olla varovainen. Aina, kun olen käynyt kaukana omalta paikkakunnalta muualla baarissa, aina olen nähnyt tuttuja. Ei kannata laittaa sen varaan että "ollaan niin kaukana omasta kotikunnasta". Pitäkää silmät tarkkana.

  VastaaPoista
 15. "Selailin tätä blogia muutaman tunnin ja ei voi muuta sanoo, kun että surullista. Mun käy sääliks sitä vaimoa sekä lapsia niin paljon ja ennen kaikkea sua. Miten tyttö voi olla noin sekaisin? Kuka kiinnostuu isänsä ikäsestä ihmisestä? Miten sä voit edesauttaa rikkomaan perheen? Etkö sä kadu yhtään?

  Toivon vaan, että suhteenne tulee ilmi. Se on kyllä aika 100 varma, koska nää jutut.. nei koskaan pääty hyvin. Sä oot niin naivi teini. Ja normaali aikunen mies ei voi haluta seurustella kakaran kanssa. Jotain täytyy päässä olla sillä miehellä vialla. Muutaman vuoden päästä tajuat, miten typerä olet ollut. Henkinen kasvusi on ainaki niin kesken vielä. En oo pitkään aikaan lukenu ihan oikeesti mitään näin surullista. Olet halpa huora Mikolle, siinä se."


  - Joo, mä oon kyllä sekaisin - rakkaudesta :)Mutta että isäni ikäisestä, woot?! :D Kai sä osaat laskee? Jos Mikko olis mun isän ikänen, se olis tullu isäks 17-vuotiaana. Joo, ihan mahdollista tietenkin, mutta mun isä on Mikkoa melkein kakskyt vuotta vanhempi, muuten ihan hyvä.
  En mä oo kenenkään perhettä halunnu tahalleni rikkoa, mutta niin siinä valitettavasti tulee käymään. Mut sellasta se elämä vaan on, ihmiset eroaa harvasepäivä.
  Ja joo, meidän suhde kyllä tulee ilmi aikanaan, ei tää jää ikuiseks salailuks. Mikko on ihan normaali aikuinen ihminen, kiitos kysymästä. Okei, no ikätovereihin verrattuna erikoisen hyväkuntonen ja nuoren näköinen ja hauska, mutta muuten normaali :)
  Mä en jaksa enää noita huorajuttuja..sä voit olla ihan mitä mieltä tahansa, ite onneks tiedän miten asiat oikeesti on ja mitä mieltä Mikko musta on:)

  -W, Niinpä, näinhän se on :D

  Anonyymi, Kyllä me varovaisia silti ollaan, ei missään kauheessa ihmisvilinässä aleta pussailemaan :D

  VastaaPoista
 16. "meinaan harvemmin sitä näkee nuorta naista ja "vähän vanhempaa" miestä liikuskelevan keskenään, joten eiköhän se oo sillon aika selvää :DD"

  Joo monesti kritiikki näihin Candyn hommiin on ollut kohtuu järkevää mutta tämmönen kommentti kertoo kyllä ko. anon sokeudesta. Katsokaa ihmiset vähän sitä ympäristöänne. Tollanen vanhempi mies-nuorempi nainen ei todellakaan ole edes mikään ihme. Paitsi jos elää laatikossa.

  VastaaPoista
 17. Voi Luoja.

  Sun kirjailijan taidoillasi on turha Nobelia odotella. Ei edes Finlandiaa.

  Keksisit paremman juonen ja todenmukaisempia tapahtumia.

  VastaaPoista
 18. Voi ku upeeta päästä maistelee drinksuja baariin ja vielä alaikäisenä! Vitsi oot kova! Harmi ettet pääse leijuu sillä kavereilles! Onnittelut! :D

  VastaaPoista
 19. Tää on nyt vähän semmonen ja tämmönen kysymys, eikä tarvitse vastaa, jossei siltä tunnu. Onko mielestäsi Mikon vaimo kaunis/hyvännäköinen/seksikäs? Oletko itse mielestäsi kaunis/hyvännäköinen/seksikäs? Pinnallista pohdintaa, mutta olen miettinyt asiaa nyt jonkin aikaa ja haluan tietää! Kenties tämä tietämisen jano on tullut siitä syystä, etten voi omin silmin nähdä keidenkään teidän naamoja.

  VastaaPoista
 20. Terve!!
  Kiva että pääsette yhdessä reissuun, raportoithan reissusta seuraavassa postauksessa??:)))

  älä välitä noista haukkujista, kateelliset valittaa.

  -E

  VastaaPoista
 21. Heh, mä olen ollut kohta 10 vuotta baarissa töissä ja näen aika hyvin ihmisten iät. Teinit nyt erottuu joukosta muutenkin, mut satavarmasti baarihenkilökunnan huomion herättää pikkutyttö ja yli 30-vuotias mies -yhdistelmä.

  VastaaPoista
 22. Tuota........

  Luotatte siis siihen että Mikon vanha tuttu ei kysy sulta papereita?

  Kyseessä nyt siis tyyppi joka ei tunne Mikkoa edes sen verran että tietäisi onko Mikko naimisissa, ja onko hänellä lapsia, mutta niin hyvä tuttu että voisi vaikka menettää työpaikkansa sen takia?

  Poken työhän on tarkistaa paperit kaikilta, jotka ovat liian nuoren näköisiä, tuli se sitten vaikkapa isoisänsä kanssa baariin.
  Jos baariin tehdään tarkastuskäynti, poke on vastuussa jos baarissa on alaikäisiä.
  Alaikäisille tarjoilu on aika vakava rikos.

  Olin minäkin 16vuotiaana baarissa, ja se oli niin "cool", kun kuvitteli olevansa niin aikuinen.
  Siitä on nyt kuitenkin 13v aikaa, ja hiukan on kiristetty kaikkialla valvonta, jopa sen suhteen paljonko saa myydä kerralla.

  Joissakin baareissa ei edes myydä kahden hengen annokset yhdelle, koska ollaan niin tarkkana=)

  Joten bilettämisen sijaan taitaa olla niin että juotte minibaarin tyhjäksi, ja Mikkoa vituttaa......

  VastaaPoista
 23. Onnea vaan matkaan, baareissa - varsinkin sellaisissa vähän paremmissa - ollaan aika helkkarin tarkkoja nykyään. Pahimmassa tapauksessa lafka saattaa menettää anniskeluoikeutensa, jos selviää, että mestassa on tarjoiltu alaikäiselle. On ihan tavallista, että papereita tullaan kysymään vielä senkin jälkeen, kun poken ohi on jo päästy. Ja kuten ylempänä todettiin, käytäntö on nykyään aika pitkälti se, että yhdelle henkilölle myydään keralla tasan se yksi drinkki (ellei ole kyse esim. shoteista, jolloin hakija voi osoittaa pöydän, jossa kaverinsa vilkuttelevat juomia odotellen), jonka juotuaan voi hakea seuraavan jne.

  VastaaPoista
 24. SuVa, niinpä :D En tosiaan tiedä missä sellaset ihmiset liikkuu, jossa ei näy eri ikäisiä ihmisiä yhdessä mutta miten vain.

  Anonyyni, ei tää oo mikään tarina, en mä keksi tänne mitään. Juonee tässä ei oo ja tapahtumat on todellisia. Kaikilla ei oo samanlainen elämä ku sulla :)

  Anonyymi, En mä oo kova ja mun kaverit kyllä tietää mun edellisistä baarireissuista, joten ei mulla oo mitään tarvetta päästä leijumaan huomisen reissusta :)

  Jenni, No ei Miko vaimo nyt mikään ruma ole :) Ei mikään Miss Suomi, muttei tosiaan ihan petolinnun persekään. Varmasti monen mielestä haluttava nainen, vaikka onkin lasten jälkeen vähän..no, rupsahtanut :D Muttei nyt mitenkään älyttömästi kuitenkaan.
  Ja kyllä mua on monesti kauniiks kehuttu ja omaan ihan hyvän itsetunnon, joten voin sanoa, että oon omasta mielestäni kaunis ja seksikäskin kun sille päälle satun :)

  - E, Kyllä mä varmaan jotain meidän reissusta kerron :)

  Anonyymi, No sanotaanko etten mä ihan pikkutytön näkönen ole :) En tietenkään niin vanhan näkönen ku Mikko, mut ikäisekseni vanhemman näkönen pituuden ja tyylin puolesta.

  Totanooooiin, Luotetaan kyllä, Mikko on sen asian jo varmistanut etukäteen että mun sisäänpääsemiselle ei oo mitään ongelmia :)
  Mutta saa nähdä miten tulee käymään, toivottavasti paikka olis niin täynnä ettei työntekijöillä olis ylimäärästä aikaa kytätä alaikäisiä :D

  VastaaPoista
 25. Kunhan tässä mietin.. Onkohan kukaan tätä koskaan kysyny, mutta sitten kun sä ja Mikko muutatte yhteen ja se eroaa vaimostaan aijotko "paljastaa" kuka oot tai jotain ? Vai vieläkö kerrot teidän yhteisistä jutuista tänne anonyyminä ? Vai mitähän tän jälkeen sitte tälle blogille tapahtuu?

  VastaaPoista
 26. Candy kiinnostuneena haluaisin tietää, että mietitkö missään vaiheessa että kannattaako tähän lähteä mukaan? Tai että mitä se Mikko susta oikeasti haluaa? Epäilyksiä siis. Vai olitko heti varma kaikesta mitä Mikko haluaa ja näin. En nyt jaksa alkaa huorittelemaan ja haukkumaan niin toivon ettet ota kysymystäni väärin.
  Kavereilla on ollut jos jonkinlaista suhdekiemuraa ja niiden kanssa on asioita pohdittu, mikä kannattaa tehdä ja mitä ei.

  VastaaPoista
 27. Ai ikäistäsi vanhemman tyylinenkin? :O Mikäs se viimeviikkoinen? postaus oli siitä kuinka olit mennyt antamaan mikkoosi ah niin rakastuneena pimperoasi jollekkin joka oli hieman kehunut sinua? Tosi rakkautta! Ennen kaikkea kypsää toimintaa, suorastaan ikäistäsi kypsempää! :D Ja mä en oikein luottais siihen jotta sä osaat käyttäytyä kännissä. Tunnut olevan melkoinen liikkuva riski, missä sitten ikinä kuljetkaan.

  VastaaPoista
 28. Onko tässä ravintolassa ikäraja siis lauantaina 18? Vai pitäisikö oikeasti olla vielä vanhempikin?

  VastaaPoista
 29. "Heh, mä olen ollut kohta 10 vuotta baarissa töissä ja näen aika hyvin ihmisten iät. Teinit nyt erottuu joukosta muutenkin, mut satavarmasti baarihenkilökunnan huomion herättää pikkutyttö ja yli 30-vuotias mies -yhdistelmä."

  Jebaa, juuri tätä mä tarkoitin kun tuossa aiemmin mainitsin tosta nuori tyttö - vanhempi mies -yhdistelmästä. Ilmaisin siis asian ehkä väärin sanoessani, että sitä näkee harvoin. Ennemmin tarkoitin just sitä, että se on aika huomiota herättävää. Tiedän sen ihan omakohtaisesta kokemuksesta kuulkaas, itelläki on oman miehen kanssa merkittävästi ikäeroa, joten turha alkaa kenenkään siellä vinkumaan, että olisin muka laatikossa elänyt :P

  Tää on kyl niin ihanan viihdyttävää draamaa, että innolla odotan seuraava käännettä <3

  VastaaPoista
 30. Vai että Mikko on kaiken jo järjestänyt..

  Sanomalla poke-tutulle että älä vaivaudu kysymään muijaltani papereita?
  Pokeja on harvemmin vain yksi paikalla, ainakaan missään isommassa paikassa...
  Jos on pieni paikka, vain yksi poke, niin tarjoilijatkin pitävät kyllä asiakkaita silmällä koska tietävät että alaikäiset saattavat livahtaa sisälle.
  Jos on isompi paikka, on useampi poke, jolloin saattaa olla ovella jopa joku muu kuin Mikon tuttu kun saavutte.
  Jäättekö silloin odottamaan että Mikon tuttu tulee takaisin ovelle?
  Jokainen alle 18v on omasta mielestään niin aikuisen näköinen ja kypsä, ettei jää kiinni.
  Valvonta on vain varsinkin nyt viime aikoina suht tiukka, ja tosiaan, kukaan ei halua menettää työpaikkaansa, joten....

  Nojoo, toivottavasti baarin työntekijät hoitavat työnsä=D

  Ja voisin vielä sanoa että syyt miksi jäin koukkuun tähän blogiin ovat
  A) On tylsää kun imetän, tänne eksyin vahingossa Suomi24 Äitien jutut-palstalta.

  B) Jonkinlainen psyykkinen masokismi, se miten luotat sokeasti että kaikki käy hyvin juuri sinulle on ihanalla tavalla ravostuttavaa=)

  C) Odotan että tajuaisit että jokainen aikuinen mies joka on jännitystä vailla tietää että jokainen 15-18vuotias haluaa kuulla olevansa niin kypsä jne...

  VastaaPoista
 31. Joo kyllä se pistää heti silmään jos nuoremman tytön seurassa on pidempään vanhempi mies. On itsellä baarissa kaikki puumanaiset ja puumametsästäjät huomattu :D Olkaa varovaisia, netti ei ole kiva juttu jos henkilöllisyys paljastuu
  -Mo

  VastaaPoista
 32. suosittelen viikonloppukohteeksi teille Katinkultaa ja muutenkin Vuokattia. nyt kun on luntakin, niin maastot ovat otolliset hiihtämiseen.

  kesäkohteena Naapurinvaaran huvikeskus on käymisen arvoinen paikka, hienot näkymät vaaran laelta ympäristöön!
  mikäs sen romattisempaa kuin olla tansseissa ja ihailla näkymiä.. (suomen parhaasta tanssilavasta kuitenkin kyse... ;) )

  Kainuussa on muutenkin paljon nähtävää etenkin kesällä. suosittelen. ei nää seudut ole synkkää korpea ja sudet ja karhut juoksee suunnilleen nurkissa, niinkuin annetaan ymmärtää, vaan jotain aivan muuta.

  kaksi vuotta näillä seuduilla asuneena en täältä pois lähtisi.

  VastaaPoista
 33. Mitäs ihquja paukkuja ajattelit juoda?

  VastaaPoista
 34. "No 'koskaan ei voi sanoa ei koskaan', mutta 99% varmuudella ja hyvillä mielin voin lähtee Mikon kanssa liikenteeseen :) Se ite on ihan varma ettei mitään hätää, niin luotan kyllä siihen."

  Mikko voi olla varma, mutta Mikko ei tiedäkään, että olet koko Suomelle kertonut lähteväsi baariin kaksi kertaa itseäsi vanhemman salarakkaasi kanssa. Mikko "tietää" tasan, että vain sinä ja hän tiedätte suhteestanne. Uteliaita silmiä on joka puolella - etenkin tällaisen julkisen revittelyn jälkeen. Tiedätkö kuinka moni blogin lukija huomenna rinksalla kyttää silmät päästään kaikkien nuori tyttö + mvanha mies -parien perään? ;)

  Ja jooko, ei enää noita "duh, sä oot vaan kateelline, daa" -kommentteja. Aliarvioit lukijoitasi tosi pahasti ja olet tosi ylimielinen, ja sua provosoidaan ihan vaan huvin vuoksi tekemään niin.

  VastaaPoista
 35. Siis Mikko on etukäteen varmistanut että pääsee sisään alaikäisen hoitonsa kanssa? Poke on tuttu mutta ei kuitenkaan niin tuttu että tietää Mikolla olevan lapsia ja vaimo. Kuulostaa nyt oudon ristiriitaiselta.

  Jos minä olisin pokena olisi aivan varma etten tahallani riskeeraisi työpaikkaani jonkun naamatutun hoidon takia.

  VastaaPoista
 36. Hauskaa viikonloppureissua! :) Kuulostaa tosi ihanalta. Toivottavasti kaikki sujuu hienosti :)

  Toi et menee alennusmyynteihin ja ostaa vaan normihintaisia tuotteita on niin tuttua. :D Oon sitä mieltä et alet on vaan huijausta et sais ihmiset kauppaan ja retkahtamaan niihin uusiin, normaalihintaisiin tavaroihin. :D

  Oon myös iloinen, että et tee sitä videota. Ei olisi yhtään kivaa jos paljastuisit! Odotan kyllä innolla sellaista FAQ postausta!

  -Marilyn

  VastaaPoista
 37. Tästä voisi tehdä hyvän vedonlyönnin. Kaikki jotka veikkaavat teidän suhteen kaatuvan aj Mikon jäävän vaimonsa luokse laittavat pottiin kympin. Jos asutte yhdessä vuoden päästä saat koko potin aj jos ette raha lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen tai jaetaan takaisin. Mä olen valmis veikkaamaan aika suurestakin summasta että ette tule koskaan asumaan yhdessä.

  Pahaksi onneksi en tule siitä varmasti koskaan kuulemaan koska luueln että näiden vakuuttelujen jälkeen sinulla ei ole koskaan pokkaa myöntää tappiota ja kertoa siitä julkisesti.

  VastaaPoista
 38. Pari kysymystä

  1. Oletko vahingossa kutsunut miesystävääsi koskaan Mikoksi, kun sitä täällä siksi kutsut? Jos olet, miten siihen reagoit ja miten hän siihen reagoi.

  2. Oletko tullut ajatelleeksi, että kun vaimo saa tietää sinusta ja iästäsi, hän saattaa hyvinkin ottaa lastensa isältä huoltajuuden?

  Ei muuta.

  VastaaPoista
 39. Missä loppiaisena pääsee shoppailemaan kun kaupat Siwaa lukuunottamatta on kiinni?

  VastaaPoista
 40. PIDÄ HAUSKAA CANDY!

  VastaaPoista
 41. HEI!! mukavaa reissua :) olis kyllä mukavaa seurailla tän blogin kautta teidän elämää, kun kaikki paljastuu mikon vaimollekkin, jatka anonyyminä kirjoittelua vielä kaaaauan! :)

  VastaaPoista
 42. Kylläpäs Mikko on vastuullinen aikuinen, kun a) seurustelee alaikäisen kanssa, b) vie tytön laittomasti baariin, c) riskeeraa tuttunsa työpaikan. Onnea vain teidän suhteelle! Ei taida olla Mikosta ottamaan vastuuta myöskään teidän suhteen kannalta.

  VastaaPoista
 43. Kiitos ihanat <3!

  Ano, täälläpäin ainakin oli isommat vaatekaupat auki, en sit tiiä onko joka puolella vaatekaupat ollu auki vai ei.. :) En mä missään s-marketis oo käynykkään shoppailemassa :D

  VastaaPoista
 44. " Ano, No "koskaan ei voi sanoa ei koskaan", mutta 99% varmuudella ja hyvillä mielin voin lähtee Mikon kanssa liikenteeseen :) Se ite on ihan varma ettei mitään hätää, niin luotan kyllä siihen. "

  (Haluaisin ekaks sanoa että mulla ei oo mitään teijän suhdetta vastaan!! Rakastan lukea vaarallista elämäänne ja tunnen suurta myötätuntoa ja ymmärrystä sua ja Mikkoa kohtaan, vaikka Mikkoa mun on jotenkin vaikeampi "lukea", ihan ymmärrettävää, koska blogi ei ole hänen näkökulmasta :D)

  Mut mä jäin miettimään, et REMEMBER THIS: Mikko ihan varma, ettei oo mitään hätää, koska se ei oo tietoinen, kuinka "maailmanlaaju" tää blogi on Suomessa. Se ei oo yhtään tietoinen tästä.

  Joten sinuna mä kysyisin häneltä, onko Mikko tajunnut kuinka vaikeeta se on myös sulle Candy, millaista on elää tälläsen kanssa kertomatta kenellekkään.(OK hänellä on sama ongelma) Ja kysyä samalla, mitä mieltä hän olis, jos perustaisit blogin ja jakaisit anonyyminä tunteitas ja pyytäisit samalla muilta kommentteja eri näkökulmista /mielipiteitä/mahdollista hyväksyntää.

  Oot vahva nainen <3 LUCK!!

  <3: L

  VastaaPoista
 45. Tosiaan, saatte mennä aika pieneen baariin jos meinaatte että paikalla on vain yksi poke :)
  + nykyään pitää kysyä nuoren näköiseltä paperit. Jos poke jää kiinni, voi saada potkut. Jännä jos se niin riskeeraa työpaikkansa.

  VastaaPoista
 46. Juu niin varmasti ovatkin... :D

  VastaaPoista
 47. "Ano, täälläpäin ainakin oli isommat vaatekaupat auki, en sit tiiä onko joka puolella vaatekaupat ollu auki vai ei.. :)"

  Olisi ehkä kannattanut ottaa selvää, koska ei vaatekaupat kaikkialla ollut auki ;)

  Joten ainakin nyt voi karsia pois muutama kaupunki missä Mikon kanssa asutte =D

  VastaaPoista
 48. nii kyllä pääkaupunkiseudulla + muissa isommissa paikoissa. Karsit mahdollisia asuinpaikkojasi melko hyvin, ellet sitten satuile kaikkea. Joka tapauksessa olen jäänyt blogiisi koukkuun, mikäpä minä olen sinua tuomitsemaan vaikka pidänkin tekojasi vääränä vaimon ja lasten kannalta.. Kaikkea hyvää tulevaisuuteesi! Pidäthän huolen ettet satuta itseäsi ja muita enempää kuin on "välttämätöntä".

  Ps. Toivon todella ettet vain keksi tätä kaikkea :( jos lukisin satukirjaa, tuntisin itseni melko vedätetyksi.

  -Karkin kaveri

  VastaaPoista
 49. Varmaan siksi kaikki huonossa parisuhteessa olevat vaimot on niin paniikissa siksikin, kun painotat että teitä ei voi tästä tunnistaa, ja epäilevät siksikin asiaa :)

  VastaaPoista
 50. Teille jotka spekuloitte asuinpaikkojamme ni sanompa vaan, että me voidaan joko asua isommilla paikkakunnilla jossa on kaupat ollu auki tai sitten pienemmällä, josta pääsee linja-autolla, junalla tai ratikalla isompaan shoppailemaan ;)

  Joten sillä, että kerron käyneeni vaatekaupoilla, ei oo vaaraa paljastua, koska se ei siltikään välttämättä rajaa meidän asuinpaikkaa mitenkään.

  VastaaPoista
 51. Mulle on tullut sellainen vaikutelma murteen (sanavalinnat) perusteella, että C asuu kehäkolmosen sisäpuolella (ajatuskulkukin viittaa sinne suunnalle). Shoppailumahdollisuudet isoissa kaupungeissa ovat tänään olleet erinomaiset.
  Jos pariskunta on todella menossa baariin (itse veikkaan kyllä kylpylää tms) niin ehkä menevät Tampereelle tai Turkuun.
  Onko kieliasiantuntijoita lukemassa? Miltä vaikuttaa?

  VastaaPoista
 52. Perhana kun olis tonkin tiennyt. Oletin vain että kaupat on loppiaisena kiinni, meni hyvä shoppailu-päivä sivu suun.

  Blogiasi itsekin seuranneena kantaa ottamatta sen todenperäisyyteen tai moraaliseen puoleen kommentoin vain, että koska blogisi on näköjään suuren kansansuosion saaneena samanlailla koukuttava kuin joku salkkarit tai kauniit ja rohkeat, niin kannattaisi alkaa tahkoamaan extratoimeentuloa sillä...

  VastaaPoista
 53. Hmh, voihan ihmiset rauhassa spekuloida mun kirjotusten perusteella mun asuinpaikkaa, mutta en siihen siltikään sano yhtään mitään. Missä vaiheessa olen sanonut että Mikko ja mä edes asuttais samassa kaupungissa tai paikkakunnassa? :D

  Puhekieli ja kirjotus kun voi erota toisistaan tosi paljon, mutta ei mua tuollainen spekulointi haittaa.

  Anonyymi, joo sulla meni tänään shoppailut sivu suun :D Ei ihan kaikki pienimmät putiikit ollu auki, mutta kaikki tarvittavat kyllä.

  Extratoimeentuloa?? :D Mun salasuhteella? Kiitos ehdotuksesta, mutta se tuntuis jo aivan liian..eiii, se tuntuis kyllä jo liian moraalittomalta. Ei oo mun juttu.

  En kyllä uskonu sillon kun kirjottelun avautumisen-tuskissani alotin, että tästä nousis tällänen haloo :O

  VastaaPoista
 54. Heh, paljastit juuri asuvasi pääkaupunkiseudulla. Katos täällä maalla ei kulje ratikat, kun ei niitä ole :D Voi tsiisus tuota sivistyksesi tasoa, LOL. Vaan etpä uskalla tätä julkaista kuitenkaan, se tiedetään.

  VastaaPoista
 55. Juu, mä oon samaa mieltä tuosta rahanteosta tällä blogilla:
  ala esittelemään "salarakkaan päivän asu" eli kuvaat asusi, joka päällä voisit tavata M:n (jätät tietenkin kuvan pään osalta torsoksi). Kyllä nuo vaatebrändien mainostajat kiinnostuis ja alkais lähetteleen sulle ilmaisia näytekappaleita + ostaisivat mainoksia blogiisi. Salaparin illallisista sama homma jne.
  Kannattaa tienata tällä!

  VastaaPoista
 56. Ootko vähän tyhmä kun paljastit just mis asut sanomal et kaupat on auki?

  VastaaPoista
 57. S111S TOSI IHANAA JA FANTSUU, SAANX LÄHTEE MUKAAN JA OTTAA MUN 60VEE HOIDOT MUKAAN, MULLA ON NIITTEN KAIKKIEN KANSSA SALASUHDE, OON PAREMPI KUN SÄÄÄÄ?
  Voi luoja.....Käyttäkää niitä ehkäisyjä ettei näitä idiootteja enemmän sikiä tänne maapallolle,kiitos!

  VastaaPoista
 58. Anonyymi, Et oo eka joka mua arvuuttelee pääkaupunkiseutulaiseks :) En tietääkseni sanonu että juuri ratikalla menin, mutta se saatto olla yks vaihtoehto jolla saatoin mennä ;) Tai sitten mun ei tarvinnu mennä millään muulla kun kävellä kaupoille ;)

  Anonyymi, Juu ei :D Tolla menolla jäisin aika nopeesti kiinni. Enkä usko että mikään brändi haluais mainostusta tälläsessa asiayhteydessä kun salasuhteen kirjottelun .. :D Tai mistäs niitä koskaan tietää, mutta enpä usko.

  Tietenkin se olis ihan eri asia että saisin jotain ilmaisia tuotelahjoja joita mainostaisin täällä, mutta siinäkin tulis vastaan viimeistään mun osoite jota en kyllä uskaltais paljastaa yhdellekään - en edes vaikka olisin saamassa jotain mielettömän upeeta ilmasiks. Sitten säästän siihen ite rahat tai vinkkaan Mikolle ;D No hehheh ei nyt oikeesti.

  VastaaPoista
 59. hah!
  tuo ratikalla liikkuminenkin paljastaa jotain, jostain.

  VastaaPoista
 60. "Ootko vähän tyhmä kun paljastit just mis asut sanomal et kaupat on auki?"

  - Aijaa, onks vaan yhdessä kaupungissa/paikkakunnalla ollu tänään kaupat auki? ;O Niiiin, eli kukas se tyhmä tässä oikein on? :)

  "S111S TOSI IHANAA JA FANTSUU, SAANX LÄHTEE MUKAAN JA OTTAA MUN 60VEE HOIDOT MUKAAN, MULLA ON NIITTEN KAIKKIEN KANSSA SALASUHDE, OON PAREMPI KUN SÄÄÄÄ?
  Voi luoja.....Käyttäkää niitä ehkäisyjä ettei näitä idiootteja enemmän sikiä tänne maapallolle,kiitos!"

  - :D <3

  VastaaPoista
 61. Teille jotka spekuloitte asuinpaikkojamme ni sanompa vaan, että me voidaan joko asua isommilla paikkakunnilla jossa on kaupat ollu auki tai sitten pienemmällä, josta pääsee linja-autolla, junalla tai ratikalla isompaan shoppailemaan ;)

  Et sanonutkaan, että menit ratikalla, mutta pään tyhjyys kuvastuu tuosta kommentistasi jossa sanot että pikkukylältä voi ratikalla mennä cityyn, ei taida ne ratikat kulkee muualla kuin hesassa. Tiesitkö.. Mutta kuitenkin. Se on selvää että asut pääkaupunkiseudulla, nimesi on Karoliina ja Mikko on myös pääkaupunkiseudulta.

  VastaaPoista
 62. Candy, ei millään pahalla, mutta olen kaikkea muuta kuin kateellinen tuosta sun tilanteestasi ja noiden ihQujen drinksujen maistelusta, mistäs sä tiedät, etten olisi jo kahdeksaatoista tai sitä vanhempi. :-----D
  Oikeesti se on sulta todella naiivia kuvitella, että vähän negaa kommenttia heittävä on kateellinen sulle. Paskanmarjat, olen täysin tyytyväinen omaan elämääni ja siihen, että mulla on poikaystävä jonka kanssa kehtaa liikkua julkisesti kahdestaan ilman, että tarvii pelätä kiinnijäämistä kenellekään.
  Voi tyttörukka, te ette ikinä tule asumaan "Mikon" kanssa yhdessä, eikä se vitussa rakasta sua. Se haluu susta vaan tiukkaa teinipillua, ei muuta. Sillä lähestyy neljänkympin kriisi ja se haluaa kokeilla uutta, tässä tapauksessa sua.
  Olen jo tällaisiä kommentteja heitellyt sulle varmaan joka toiseen postaukseen, ja siksi kysynkin, että miten vitussa ihminen voi olla niin tyhmä, ettei usko, kun sanoo yhden kerran, vaan pitää jankuttaa useampaan otteeseen eikä siltikään vielä usko.
  Olet niin lapsellinen, varsinkin kun yrität kypsyyttäsi todistella. Meillä muilla se kypsyys kun on ominaisuus, ei sanoilla todistettava, kaupasta ostettava paketti.
  Olet vielä niin lapsi.

  VastaaPoista
 63. Edellinen anonyymi, Nojoo tiedätkö ihan sama mitä ihmiset luulee ;D Näköjään oon onnistunut hyvin hämäämään.

  MISSION COMPLETED sen suhteen :)

  VastaaPoista
 64. no ei kyl varmaan hirveen monella paikkakunnalla kaupat ollu...ettekä varmaa oikeesti oo ees menos mihinkää baariin, kunha keksit (taas) :D

  VastaaPoista
 65. Okei, oletetaan että tarinasi on totta.

  Joka tapauksessa se on lähtenyt elämään omaa elämäänsä, jota et voi enää pysäyttää. Jos tuhannet ihmiset seuraavat blogiasi, niin toivon että avaat silmäsi sille tosiasialle, että elämäsi suurin juttu ei todellakaan ole enää "salasuhteesi", vaan tämä blogi.

  Jonain päivänä kun olet varttuneempi ymmärrät, että näitä "mikkoja" tulee ja menee, kukaan ei halua oikeasti tuhlata elämäänsä olemalla loppuelämänsä suhteessa miehen (ukkomiehen) kanssa jonka on tavannut 16-vuotiaana. Eli miehiä sinulla tulee olemaan ja menemään, mutta tällaista sattumien kautta saavuttamaasi kansansuosiota et koskaan enää tule saamaan.

  Ihmiset ovat kiinnostuneita Candystä kuin Martina Aitolehdestä tai Tuksusta; Rakastavat, vihaavat, halveksivat mutta haluavat silti tietää/lukea kaiken ja yrittävät epätoivoisesti selvittää henkilöllisyyttäsi. Jos sinulla on joku luotettava bisnes-vaistoinen ihminen (aikuinen), kenelle voit kertoa blogisi saavuttamasta suosiosta, niin pyydä ihmeessä neuvoa, kuinka voit suosiotasi hyödyntää. Eikä mitään naivia höpötystä "suhteemme menee kaiken edelle", nimittäin jos tämä on oikeasti totta; nuori teinityttö avautuu lämpimikseen suhteestaan ukkomieheen ja Tadaa! Yhtäkkiä tuhannet seuraavat tarinaa niin SE on sinulle ainutkertaista elämässäsi, ei suinkaan suhteesi oli se sitten minkälainen tahansa.

  Saatat olla liian nuori ymmärtämään tätä tänä päivänä, kyllä se viimeistään 10 vuoden päästä valkenee;)

  Mutta kun pitäisi takoa silloin kun rauta on kuuma:)

  VastaaPoista
 66. Kommentoin ekaa kertaa, eikä sinun seksisuhteesi minulle kuulu, mutta on herännyt kysymys, oletko ajatellut toimintaasi toiselta kantilta:

  A.
  Olet nyt 35-vuotias perheellinen äiti. Sinulla on mies ja kaksi 5-vuotiasta lasta. Lapsesi rakastavat sinua. Olet hoitanut asiat hyvin, pitänyt perheestä huolta ja harrastanut seksiä useastikin miehesi kanssa. Suhteessanne on ollut riitoja, mutta se ei ole estänyt sinua jatkamasta suhdetta. Kuitenkin vuoden päästä saat tietää, että 35-vuotiaalla miehelläsi on salasuhde 19-vuotiaan naisen kanssa, mikä on kestänyt puoli vuotta. Mies vastaa sinulle, että hän rakastaa tuota naista ja haluaisi elää hänen kanssaan. Hän haluaisi myös ottaa lapsien huoltajuuden itselleen ja perustaa uusioperheen uuden naisensa kanssa.

  Miten reagoit?

  B.
  Olet nyt 35-vuotias perheellinen äiti. Sinulla on samanikäinen mies ja kaksi 5-vuotiasta lasta. Lapsesi välttelevät sinua. Olet hoitanut asiat huonosti, kiukutellut perheenjäsenillesi ja harrastanut olematonta seksiä miehesi kanssa. Suhteessanne on ollut riitoja, mutta et osaa erota, koska haluat pitää miestä kynnysmattona. Vuoden päästä saat tietää, että 35-vuotiaalla miehelläsi on salasuhde 19-vuotiaan naisen kanssa, mikä on kestänyt puoli vuotta. Mies vastaa sinulle, että hän rakastaa tuota naista ja haluaisi elää hänen kanssaan. Hän haluaisi myös ottaa lapsien huoltajuuden itselleen ja perustaa uusioperheen uuden naisensa kanssa.

  Miten reagoit?


  C.
  Olet nyt 35-vuotias perheellinen äiti. Sinulla on mies ja kaksi 5-vuotiasta lasta. Lapsesi rakastavat sinua. Olet hoitanut asiat hyvin, pitänyt perheestä huolta ja harrastanut seksiä useastikin miehesi kanssa. Suhteessanne on ollut riitoja, mutta se ei ole estänyt sinua jatkamasta suhdetta. Kuitenkin vuoden päästä saat tietää, että 35-vuotiaalla miehelläsi on salasuhde 19-vuotiaan naisen kanssa, mikä on kestänyt puoli vuotta. Mies vastaa sinulle, ettei hän rakasta tuota naista ja haluaisi vain elää sinun ja lapsien kanssa. Kiinnijäätyään mies sanoo sen olleen vain mitätön suhde, jonka tarkoitus oli tuoda hieman jännitettä miehen elämään. Mies kuitenkin haluaa elää juuri sinun kanssasi, koska hän rakastaa sinua ja lapsia. Tuo toinen nainen ei ole merkannut missään muussa mielessä kuin seksimielessä. Hän yritti korvata huonot nuoruusvuotensa kauniilla nuorella neitosella.

  Miten reagoit?

  VastaaPoista
 67. En tajua ihmisiä jotka selittävät täällä miten juuri paljastit asuinpaikkakuntasi kertomalla että kävit tänään shoppailemassa, kaupathan ovat olleet auki vaikka miten monella paikkakunnalla, veikkaan että suurimmassa osasta isoista kaupungeista kaupat ovat olleet auki, jopa täällä Itä-Suomessa vaikka miten monessa kaupungissa.

  VastaaPoista
 68. Edellinen anonyymi, Pakko myöntää itsekin että oon koukussa tän blogin kirjottamiseen. Siitä on tullu mulle mun oma pieni terapiahetki. Istun koneelle, kirjotan tuntemukset pois mun päästä muhimasta ja helpotun, ihanku harteilta joka kirjotuksen jälkeen tippuis iso kivi. Eikä siks että haluaisin huomiota tai viihdyttää lukijoita, vaan siks että sain purkautua ja avautua. Nyt mun ei tarvii enää kelailla äsken kirjottamaani täysin yksin päässäni, oon saanu sen ulos.

  Siinä, missä ihmiset normaalisti vuodattaa tunteitaan, ajatuksiaan ja päivän tapahtumiaan kavereilleen ja läheisilleen, mä teen sen tänne. Täällä ihmiset tulee kommentoimaan mulle takas.
  Saan paljon ilkeilykommentteja ja oon jo aika hyvin kovettanu itteni niille, mutta sitten taas saan tositosi paljon ihania, tsemppaavia, neuvovia kommentteja, jotka vois tulla suoraan mun kavereiden suusta. Osasta kommentoijista on tullu omalla oudolla tavallaan mun "kavereita", ne on neuvonu ja ollu tukena. On todella paljon kommentteja, joita en kirjoittajan pyynnöstä edes julkaise, koska ne on vain mulle tarkoitettu. Yhden kanssa olen vaihtanut s.postiosotteen ja kirjoittelen sen kanssa aiheesta.
  Se on vaan niin raskasta pitää kaikkia ajatuksia pään sisällä ja varsinkin kun oon tehny sitä niin kauan - kunnes alotin tän bloggaamisen.

  Mä en edes haluais että mun blogi olis mikään suosittu, josta ihmiset puhuu ja et se leviää ympäri nettiä. Mä haluaisin vaan purkaa itteeni ja jakaa ajatuksia. Saada puhua kommentoijien kanssa, spekuloida, miettiä. Just sitä mitä normaalisti kavereiden kanssa.

  Tässä on edelleen kyse kuitenkin vaan ja ainoostaan mun ja Mikon suhteesta, en vaan ymmärrä miten tää on paisunu näin isoksi. Mä voisin lopettaa tän bloggaamisen ihan millon vaan ja jatkaa purkautumista vain itelleni tarkotettuun päiväkirjaan ja mun ja Mikon suhde silti jatkuis.

  Ymmärrän ton esimerkkis Tuksusta yms, mutta en tiedä.. En mä uskalla. Tää on nyt jo mennyt pikkusen liian yli mun mukavuusasteen ja ahdistaa välillä kirjoittaa. Monesti oon alottanu kirjoittamaan, kirjoittanut pitkän tekstin ja sit pyyhkiny kaiken pois ja kirjautunu ulos.

  Siinä vaiheessa jos alkaisin jotenkin hyödyntämään tätä blogia, tuntuis että hyödyntäisin Mikkoa. Tuntuu että pettäisin Mikon pahemman kerran. Teen jo väärin kirjottamalla koko meidän suhteesta.. Siinä vaiheessa jos olis pieninkään mahdollisuus että Mikon henkilöllisyys olis paljastumassa, mä lopettaisin tän välittömästi.

  Tää on tosi outoa ja uutta. Haluan vaan kirjottaa mitä mun päässä liikkuu, mitä mä oon tehny Mikon kanssa ja miten tää salasuhdekuvio ei aina oo niin yksinkertainen mitä ihmiset luulee.

  VastaaPoista
 69. Voisitteko te anonyymit hieman lopettaa ton liioittelun? Se että nyt jokunen ihminen tätä lukee niin ei tarkoita että koko Suomen kansa lukee ja että jokunen silmäpari kyttäilisi huomenna baarissa ihmisiä että josko tuo on se ja se. Nou wei. Ihmisillä on myös elämä eivätkä jaksa miettiä kuka on Candy ja kuka on Mikko.

  Ymmärrän että maailma on pieni ja sitä rataa mutta ihan tosi? Suomessa on myös ihmisiä jotka ei lue mitään blogeja ja alkaisi spekuloida.

  VastaaPoista
 70. Mä on NIIN samaa mieltä kuin tuo eräs kommentoija.
  Paljonko sulla lukijoita onkaan/ vrk?
  Hyödynnä hyvä tyttö tätä! Ota nyt ihmeessä yhteyttä johonkin markkinointitoimistoon tms. ja kerro ihan anonyymisti millaisesta asiasta kyse ja olisiko heillä potentiaalisia asiakkaita?
  AINA löytyy kiinnostuneita näin lukuisista sivuklikkauksista.
  Muuten sulle ei jää tästä mitään...
  kuin huonosti menneet kirjoitukset ja paska maku.

  VastaaPoista
 71. Varo vaan ettet taas kännissä mene sekoilemaan XDXD tulisi aikapaha paikka XXD

  VastaaPoista
 72. Eiköhän neiti Helsingissä asustele, veikkaanpa että esim Kurussa asuvalle ei olisi tullut mieleen sanoa, että shoppailemaan voi mennä myös ratikalla :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten Candy sano ton ihan tarkotuksella?;)
   ite oon vähä epäilly, että se voi muuttaa myös kirjotustyyliään ettei esim. kaverit tunnista :) Jos ite pitäsin blogia niin mäki kirjottasin tommosia harhaanjohtavia juttuja sinne.

   Poista
 73. Mä veikkaan, että M:llä on jo harkinta-aika menossa avioerossaan (alkanut jo syksyllä), mutta suhde on luonnollisesti pidettävä salassa, koska omaisuutta on ja vaimo on tähän mennessä suostunut sopuisaan eroon.
  Koska vaimo on moraaliltaan tiukempi (työssään kohtaa paljon teinejä), hän sekoaisi raivosta, jos saisi tietää ja heittäytyisi hankalaksi.
  Mies todella on nuoremman näköinen, mutta pyrkii vähättelemään tätä!

  VastaaPoista
 74. Saisit tästä helvetin hyvän kirjan. :D ''Finland's #1 bestseller, a tale about a man, his wife and his lover. Buy your copy now from amazon.com. Now only €9,90! Make heist, only 10 copies left!'

  VastaaPoista
 75. Mä tiiän kuka sä oot.

  VastaaPoista
 76. Mä en usko, että Candy on pk-seudulta. Koska Candy kuvittelee, että pk-seudulla voi matkustaa pieneltä paikkakunnalta stadiin shoppailemaan. Ööh, ei. Raitiovaunut kulkevat aika ytimessä. Ei niillä ainakaan paikkakunnan rajoja pääse ylittämään.

  Candy myös sanoi, että on aikaisemmin mennyt baariin kaverin lapuilla. Ainakaan silloin kun mä olin teini, niin henkkareista ei käytetty tuollaista nimitystä. Meillä stadissa päin puhuttiin papereista ja varmaan muitakin nimityksiä oli, mutta lapuista en muista kuulleeni.

  On vain ajan kysymys, että Candy jää kiinni, jos tämä tarina on edes tosi. Päivä päivältä tuntuu vähemmän todelta. Toikin on niin kaukaa haettu juttu, että Mikon tuttu päästää Candyn sisään, mutta tuntee Mikon niin huonosti ettei edes tiedä tämän perheestä.

  VastaaPoista
 77. Jee ihquu hauskaa viikonloppua Candy Tukiainen <3

  VastaaPoista
 78. Voin sanoa, että blogisi on levinnyt jo Belgian Brysselissä ja Italian Milanossa asuvien suomalaisten keskuuteen. Tiedän siksi, että olen asunut kummassakin paikassa. Tämä tosiaan levii kuin kulovalkea.. kohta on todennäköisesti vaikeampaa pitää salasuhdettasi enää niin ikään salaisena.

  VastaaPoista
 79. Eihä ollu se voice of finlandin kahen lapsen isä, reilu 30v mikko? :D siinois ollu vaimoki raskaana ni syy siihe miksei ne eroo!

  VastaaPoista
 80. Saat siis viettää "yöloman" salarakkaasi kanssa? Siis kaikkien niiden varastettujen lyhyiden hetkien jälkeen, jolloin olette molemmat joutuneet valehtelemaan läheisillenne, missä olette olleet viimeiset 1- 2 tuntia...
  Ja mitä te teette silloin kun saatte yhteisen yön? Aivan, menette baariin! Siistiä!
  Jossain kohtaa saatat ymmärtää, että sinua kaksi kertaa vanhempi, perheellinen mies, haluaa toosaasi. Näinhän se menee.
  Kuka maksaa matkan "lomakohteeseenne"? Kuka maksaa hotelli? Kuka maksaa drinksut baarissa? Ai niin, se mieshän ne hakee.... Kuka maksaa ruokailusi kohteessa?
  Kotona asuvalla lukiolaisellahan ne aikamoiset tulot vasta on....
  Kiistit "huoraamisesi". Mitä tämä sitten mielestäsi on?

  VastaaPoista
 81. Nyt on vaikea asettaa sanansa, koska en haluaisi loukata nuoren tytön uskoa/tunteita. Sanotaanko vaikka näin: Tee se (blogin hyödyntäminen esim. kaupallisesti)vaikka siinä vaiheessa kun tiedostat, oletko oikeasti millään tavalla lojaaliutesi velkaa ko. miehelle. Tarinassasi on kolme ihmistä, mutta vain yksi joka pettää (yksi joka pettää kahta). (Anteeksi suoruuteni,mutta toisaalta sydämesi voisi korjaantua paremmin mitä varhaisemmassa vaiheessa pääsisit irti mutkikkaasta kuviosta, rakkaus on vaan ikävällä tavalla sokea.)

  Eli kokeneen vanhemman, "viisaamman" ja jo moneen kertaan särjetynja korjatun sydämen neuvo: Unohda se ryökäle ja hyödynnä blogisi:)

  VastaaPoista
 82. hei, nyt mun on pakko kommentoida. musta sä oot rohkee kun kirjotat blogia tällasesta aiheesta, mut sun vastaaminen kommentteihin on todella törkeää. et tunnu kestävän lainkaan negatiivista kommenttia ja sitä saadessasi heti hyökkäät kimppuun ja vastaat aggressiivisesti takaisin. reaogoit niihin erittäin naiivisti. kyllä sinun pitäisi tajuta, että kun kirjoittaa tällaisesta aiheesta, niin varmasti tulee paskaa niskaan ja kyllä se sun pitäis kestää, tai ainakin pystyä ignooraamaan. muuten on kyllä hvyin mielenkiintoista lukea blogiasi!

  VastaaPoista
 83. Vähän mä nauran jos, lennät baarista ulos! Paikalle osuvan tutun on helppo näyttää pokelle, et sulla on väärennetyt paperit fb:n avul :DD ahahah
  Ehkä siinä vaihees se sun Mikon puolituttu pokekin alkaa miettimään, et mitä helvettiä sen kaveri häärää tommosen halvan kakaran kanssa

  VastaaPoista
 84. Aiotko kertoa täällä sitten kun olette julkaisseet suhteenne?

  VastaaPoista
 85. Taas on Mikon aika pois niiltä lapsilta. Luulisi että kun kerran ero on tulossa, hän viettäisi aikaa heidän kanssaan ja vakuuttaisi että ne lapset ovat tärkeitä.

  Mutta ilmeisesti sille on tärkeämpää päästä baariin :O

  VastaaPoista
 86. Nytkö myönsit, että hämäsit koko blogin vai?:>
  "Candy kirjoitti...
  Edellinen anonyymi, Nojoo tiedätkö ihan sama mitä ihmiset luulee ;D Näköjään oon onnistunut hyvin hämäämään.

  MISSION COMPLETED sen suhteen :)"

  VastaaPoista
 87. Vaikka miten koitat tarinoitas muunnella, niin kyllä sut vielä tunnistetaan. Jos vaikka miehes vaimo lukis tätä, varmasti tunnistais. Vaikka paikat tai ajat, minne ja milloin Mikko menee, eivät olisi täysin totta, niin tyhmäkin osaa yhdistellä nämä kaikki postaukset ja tunnistaa varmasti itsensä. Ja varsinkin siitä, kun kerroit, että vaimo oli lyönyt Mikkoa. Jos se oli totta, niin oot niin bustattu. Ja se lapsijuttu, että miks Mikko ei oikee vois erota. Kyllä ihmiset osaa laskea yhteen.

  Sen lisäks, että oot niin tyhmä, että rakastut perheelliseen vanhaan mieheen, oot TODELLA tyhmä, ja kirjoitat siitä blogia. Kirjottaisit päiväkirjaa. Haluat vain huomiota, kaikki tiedämme sen, muuten olisit blogin jo lopettanut, etkä alunperin aloittanutkaan.

  Teijän suhteeseen mä en ota kantaa. Sanon vain että olet liian nuori ymmärtämään tyhmyytesi :) Sä tulet viel kärsimään, ei Mikko valitse sua. En syytä sua, se pääsyyllinen tähän on Mikko. Se pettää, se valehtelee, et sinä. Surullista vaan että uhri on umpirakastunut, sinisilmäinen teini :(

  VastaaPoista
 88. Mielestäni Candy reagoi yllättävän rauhallisestikin näihin "kypsiin" kommentteihin joita täällä enemmistö viljelee:

  "Voi tyttörukka, te ette ikinä tule asumaan "Mikon" kanssa yhdessä, eikä se vitussa rakasta sua. Se haluu susta vaan tiukkaa teinipillua, ei muuta... kysynkin, että miten vitussa ihminen voi olla niin tyhmä, ettei usko, kun sanoo yhden kerran, vaan pitää jankuttaa useampaan otteeseen eikä siltikään vielä usko.
  Olet niin lapsellinen, varsinkin kun yrität kypsyyttäsi todistella. Meillä muilla se kypsyys kun on ominaisuus, ei sanoilla todistettava, kaupasta ostettava paketti."

  Joo-o todella kypsän ja viisaan ihmisen kommentti.

  Ihmiset näköjään nimettömänä voivat kuvitella viljelevänsä järkyttävää törkyä muiden eli tässä tapauksessa blogin kirjoittajan niskaan. Olisiko palaute samaa, jos kommentoija uskaltaisi käyttää oikeaa nimeään.

  Mutta hienoa että kommentaattorilla "kypsyys on ominaisuus", varsinkin jos se on määriteltävissä v-sanojen määrällä.

  Koita kestää Candy, oli toimintatapasi oikein tai väärin, sinun ei tarvitse sietää tuollaista kuraa tuntemattomilta.

  VastaaPoista
 89. Yksi asia mikä pistää täällä silmään on se, että jos kysyy asiallisesti kysymyksiä, niin niihin Candy ei vastaa mitään, mutta jos ilkeillen kysyy, niin sitten vastaa kyllä.

  On tosi huolestuttavaa, että et pysty kertomaan sitä, että missä aiotte asua (Mikon vanhassa kodissa vai jossain muualla) tai tiedätkö mikä on ositus tai millä rahoilla aiotte elää.

  Jos kysyisin edelliset seuraavalla tyylillä:

  v**tu sä oot niin teini, et sä et edes tiedä mikä ositus on ja kun oot aina syönyt äitis jääkaapista, niin et edes tiedä mitä vaikka sun ruuat kuussa maksaa, puhumattakaan asumisesta. Ja meinaatteko te, et sun vanhemmat petaa Mikolle sängyn sun huoneeseen, kun teidän suhde selviää?

  ... niin eiköhän ne vastauksetkin tulisi?

  VastaaPoista
 90. kerro minkälainen reissu sitten oli! =) innolla odottelen!

  VastaaPoista
 91. Pääkaupunkiseudun, Pohjois-Karjalan, Etelä- ja Pohjois-Savon, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueiden kaupoille sekä Turun, Tampereen, Oulun, Lahden ja Jyväskylän keskusta-alueiden kaupoille on myönnetty lupa olla auki tänään. Tuosta voi lukea, että Candy on isosta kaupungista. Tämän paljastaa myös se, että hän sanoi, että ei voi tietää, että asuuko hän kaupungissa vai pikkupaikkakunnassa. Ei kai voi sanoa pikkupaikkakunnaSSA, jos sellaisella asuu.

  Lippu henkkareista kuulostaa minustakin omituiselta. Saattaa paljastaa asuinpaikkaa enemmältikin.

  Spora-kommentit paljastaa sen, että on tosi kuutamolla asui missä tahansa. Se ei kuitenkaan haittaa, koska rakkaus nyt sotkee pään.

  VastaaPoista
 92. ihanii drinksuja, aiemminkin ollut baarissa... wow vittu mikä teini. tosi kypsä olet joo :----------D

  VastaaPoista
 93. Minua kiinnostaa, mitä arvelet tapahtuvan, jos "Mikko" saa tietää tästä blogista? En usko, että hän arvostaa sitä, että hänen ja perheensä elämää repostellaan tällä tavalla julkisesti, vaikka oletkin nähnyt vaivaa henkilöllisyyksien salaamiseen. Kirjoittamasi perusteella hän luottaa suhteenne olevan vain teidän kahden tiedossa, ja pahaa pelkään että hän katkaisee suhteenne saman tien, jos jotenkin pääsee blogista selville. Miten itse ylipäätään suhtaudut kahden ihmisen väliseen luottamukseen - kuuluuko siihen tällainen? Itse ainakin tuntisi oloni todella petetyksi, jos huomaisin päätyneeni tällaisen erittäin suositun julkisen foorumin päähenkilöksi. Kaikesta huolimatta kaikkea hyvää sinulle Candy, toivon että löydät elämässäsi sen mitä toivot ja haluat :)

  VastaaPoista
 94. lähette oikeesti varmaan kylpylään

  VastaaPoista
 95. voi ei ootkohan karoliina 17wee helsingistä, jonka lempinimi on karkki...

  VastaaPoista
 96. Kaupat ovat voineet olla auki poikkeusluvalla esimerkiksi Lapissa, Itä- ja Kaakkois-Suomessa, Tampereella ja pääkaupunkiseudulla. (http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012010615048256_uu.shtml)

  Kyllä tää jo jonkun verran rajottaa sun asuinpaikkaa.. :)

  VastaaPoista
 97. Ensinnäkään, tää ei oo totta. Toiseks sun tarina on maailman huonoin. Kolmanneks, poista tää kura.

  VastaaPoista
 98. TÄÄ on järkyttävää.. mä löysin sun blogin eilen ja oon jopa keskustellu tästä mun äidin kanssa.. mä oon ite 16 vuotias, eli sua vuoden nuorempi ja en todellakaan tajua mitä sun päässä on vialla ku oot tommoseen menny sekaantumaan ? .. äitini sanoin " ymmärrän jos se tyttö rakastui, mutta miehellä on jotain vikaa päässä " ... SÄ olet teini ja tää sun "mikkos" on MIES !! mä tiedän ettet halua uskoo sitä ja nytkin varmaan haukut mut ihan pystyyn, mutta se ei tuu koskaan jättämään vaimoaan ja se haluaa susta vaan sitä kuuluisaa tuheroa. vaikka sanot ettette joka kerta pane, ni eihän "mikko" todellakaan voisi sua semmoseen laittaakkaan, koska tottakai sä heti hoksaisit et se jätkä ei susta mitään muuta kun tuheroa halua ! kokoo ittes, koska tästä ei sulle mitään hyvää seuraa.. et tuu koskaan valitettavasti saamaan tuota elämäsi rakkautta.. sori, mut karu totuus. se ostelee sulle lahjoja sen takia että tuntisit ittes rakastetuks.. MITÄ 34vuotias mies voi nähä 17 vuotiaassa muutakun kisakireen teinin , valitettavasti ei mitään.. VAIKKA tää sun mikkos näyttäis kuinka nuorelta, ni se on melkein mun isän ikänen... että jotain rajaa !! toivottavasti heräät mahollisimman nopeesti tosta haavekuvasta ja tajuat mitä se mies susta oikeasti haluaa.. vaikka täytät pian 18, ni et ole sillonkaan vielä aikuinen..

  TOINEN ASIA, oot bustannu ittes jo niin pahasti siitä että asut siellä pk-seudulla ! koska ite asun jyväskylässä, eikä ois missää vaihees tullu mielee mainita mistää ratikasta !! että aika busted oot ! ja tiesitkö, et on aika vitun helppo tän blogin kautta saada selville sun henkilöllisyys, kun vähän osaa nörtin taitoja !!! t. ANSKU

  VastaaPoista
 99. Tuskinpa mikon vaimo on lassten takia rupsahtanut, veikkaisin ikää enemmänkin? Jos Mikko on 36, niin vaimo on varmaan korkeintaan viisi vuotta nuorempi,(paitsi ai niin, vaimo onkin varmaan korkeintaan 20, Mikko on niin pikkupillujen perään), anyways, sulla tuntuu olevan joku ongelma naisissa jotka ovat äitejä. Oletko omastakin äidistä sitä mieltä?? Itse olen 21 ja minulla on tyttö, ja en ole rupsahtanut, voin kertoo.
  Se vaikuttaa aika paljon että pitää itsestään huolta, eikä anna alkaa paikkojen roikkua.
  No ihansama, mutta kunnioittaisit nyt vähän lapsia, joille tulet olemaan loppuelämäs äitipuoli.
  Ajatteleppas, sitten kun te muutatte yhteen, sinusta tulee äitipuoli (ja olette Mikon kanssa tottakai loppu elämä yhdessä), niin sitten kun lapset kasvaa ja saavat joskus tietää tästä blogista, niin ne varmasti hyppii riemusta, kun voivat lukea kuinka kauniisti olet heidän äidistään puhunut.

  Oletko muuten miettinyt koskaan miltä sinusta tuntuisi jos isäsi pettäisi äitiäsi jonkun nuoren likan kanssa (siis jos vanhempasi ovat yhdessä). Ja tää tyttö pitäis jotain vastaavaa blogia? Ei varmasti kovin hyvältä. Todennäköisesti kiehuisit raivosta, haluaisit tehdä jotain tosi pahaa. Ja sitten jos sattuisit lukemaan vielä miten pahasti hän äidistäsi kirjoittaa, loukkaantuisit verisesti.
  Mutta eniten olisit vihainen isällesi. Isäsihän on loukannut samalla sinuakin.

  En millään pahalla tätä kirjoittanut. Pistää vaan silmään toi Mikon vaimon pilkkaaminen. Ja minua ainakin laittais miettimään. Aika paljonkn. Jotenkin tosi noloa tuo vaimon haukkuminen ja kertoo sinusta aika paljon.
  Mutta tsemppiä nyt. Jos oikeasti rakastatte toisianne, niin minkäpä sille voi vaikka ois miljoona vaimoa ja lasta kotona.. Elämää tämä on.
  Sori sekalainen teksti. :) Toivottavasti saat selvää. Vähän väsy niin ei aivot pelaa täydellisesti :D

  VastaaPoista
 100. Nyt ois ihan kiva tietää että missäs sää oikein kävit shoppaamassa loppiaisena jolloin kaikki kaupat on kiinni?? :D Busted trolli. Älä toki julkase tätä, niin tiiän varmasti että oot feikki. että puss ;)

  VastaaPoista
 101. http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/1535148/salattu_rakkausblogin_mikko_taitaa_olla_naapurin_m oot voinu saada tän jo mut nii:d

  VastaaPoista
 102. Ei baariin pääsy ole "Mikolle" tärkeintä, vaan pesän saaminen teiniltä. Eihän se mitään 17 -vuotiaan lompsaa saa ikäiseltään rouvalta...
  "Mikko" funtsaa alapäällään ja "Candy" odottelee osituksen jälkeisiä aikoja, jolloin "fyrkkaa on" ;)

  VastaaPoista
 103. Oon seurannut tätä sun blogia alusta saakka. Kun lähdet tällaista kirjoittamaan,olet typerä, naiivi ja uhkarohkea. Suomi ei loppupeleissä ole mikään iso maa ja täällä törmää tuttuihin yllättävissäkin paikoissa ja tilanteissa. Kuitenkin tulet parin päivän päästä kirjoittamaan taas jotain negatiivista ettei kaikki mennytkään niinkun piti mennä. Toisekseen, seurustelen itse ja parisuhteen perustat on luottamus, rehellisyys ja rakkaus. Jos pystyit kännipäissään pettämään salarakastasi jonka kanssa olet ollut "upean vuoden", et olisi sitä tehnyt jos tietäisit mitä aito rakkaus on ja katuisit sitä paljon enemmän. Humala tai hellyydenkipeys ei ole mikään syy millekään pettämiselle, varsinkin jos vielä itse teet sen pettävälle miehelle. Kuulostaa aika paljon siltä että haet huomiota tällä osittain myös ja haluat ehkä myös jäädä osittain kiinni. Vielä sekin, että jos suhteesi ja rakkautenne on niin aitoa, miksette pysty puhumaan kaikesta? miksi itse päädyit jo pettämään? Tajuatko että tulevaisuutenne tulisi olemaan pelkkää pettämistä ja valehtelua sekä teeskentelyä! Tiedän paljon näitä tapauksia, yleensä mies valitsee vaimonsa koska tajuaa että se tulevaisuus on parempi hänen kanssaan tai toinen vaihtoehto on että sillä on monta muutakin candya kierrossa, uskotko todella että mikko on rehellinen sinulle? Älä tyttö hyvä ole niin sinisilmäinen "rakkaudelle".


  Toisaalta olet saanut niin paljon huomiota tällä blogillasi, ihmiset ovat kertoneet kokemuksiaan ja neuvoneet sinua, et ole ottanut niitä kuuleviin korviisi. Se on täysin oikein sinulle sitten kun tajuat että mikko valehtelee asioista MYÖS SINULLE ja teillä ei se onni kukikaan. Et voi tuntea muutenkaan täysin ihmistä jota näet vain välillä ja se on vielä ns. alkuhuumaa. Et voi tietää myöskään sitä, että millaista heillä oikeasti on kotona ja mistä tiedät miltä miehen vaimo näyttää? Näytteleekö hän kuvia sinulle hänestä? ja puhut itteäs pussiin ihan jatkuvasti, jos olet niin naiivi että edes suunnittelet jotain typerää videokeskusteluakin niin ihan uskomatonta. En voisi edes kuvitella sitäkään että valehtelisin kaikki päivät minulle rakkaille ihmisille, ne ystävät ja perhe kuitenkin säilyy pitkään mutta miehiä tulee ja menee. Jos heidän takiaan on valmis valehtelemaan kaikesta mitä tekee, on sairas.

  VastaaPoista
 104. muistatko mitä tapahtu kun viimeks joit?

  VastaaPoista
 105. Voi Karoliina.. nyt järki käteen ja ukko ulos!

  VastaaPoista
 106. Miten en jotenkin usko, että ootte baariin menossa... Saatte miun käsityksen mukaan olla ekaa kertaa noin pitkää aikaa yhdessä, kuka menee sillon baariin? Ehkä oottekin menossa just esim. kylpylähotelliin, mutta koska sen kertominen rajaisi teidän viikonloppukohdetta paljon baarireissua tiukemmin, ni et kertonu sitä. Ja muutenkin kylpylässä noin suuri ikäero on ehkä jotenkin silmiinpistävämpää ku jossai baarissa.

  Tuo poke kaverina -juttu yms on kans niin keksityn kuulosia, että enpäs tiiä uskoisko.

  "Baarivaatteiden" oston voi selittää sillä, että oikeesti ootte sitten menossa johonkin parempaan ravintolaan syömään tai jotai sellasta.

  Tuo kylpylä nyt oli vaan vaihtoehto, en voi tietää mihin ootte oikeesti menossa, mutta koko baarijuttua kuitenkin epäilen

  VastaaPoista
 107. Yks asia mikä ainaki mulle lisää tuntua tän tarinan epätodellisuudesta on noi sun lisätyt "sepitykset". Esimerkiks toi "Vaimolleen Mikko sano lähtevänsä metsästysreissulle pikkuserkkujen luo kauemmaks." Mikset vois jättää koko asiaa mainitsematta? Eihän se kellekään mitään kuulu, mitä Mikko vaimolleen sanoo, eikä oo tässä sun blogissakaa mitenkää oleellinen asia.

  VastaaPoista
 108. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012010615048256_uu.shtml Mihinkään muuhun en halua puuttua kuin tuohon... Oli siis kaupat tänään muuallakin auki, eikä vain pääkaupunkiseudulla.

  VastaaPoista
 109. Heips!

  Onnea sinulle valtavasta suosiosta!
  Mahtaa hiukan vituttaa kun blogisi on tällä hetkellä tosi "in" etkä voi kenellekään siitä puhua =D

  Jos et sitten istu muutaman kaverin kanssa hihittelemässä kun ihmiset kiehuu blogisi takia.

  Minusta on hauskaa miten esim 9.12 kirjoitat
  "Siksi minulle onkin ihan ok pitää suhteemme salassa, ettei heillä menisi kaikki kuviot ihan perseelleen ://"

  Ja sitten 2.1
  "mutta meidän suhteen julkistaminen ja Mikon vaimon jättäminen on aikalailla lyöty ajankohdiltaan jo lukkoon. "

  Aika nopeasti homman nimi muuttunut=)
  Ja jos blogin ideana olisi purkaa tuntojasi jne, niin luulisi että olisit hiukan enemmän kirjoittanut siitä miten olette päättäneet julkaista suhdettanne kohta ;)

  VastaaPoista
 110. Löysin vasta tänään blogisi eka kertaa (Demi.fistä) ja aihe oli niin mielenkiintoinen, että jumituin lukemaan aikaisempia merkintöjäsi.

  Olet samanikäinen kuin minä, ja voin ehkä hiukan ymmärtää tuntemuksiasi. Itsekin olen ollut "se toinen nainen", tosin kumppani oli samanikäinen kuin minä. Poika oli hurmaava, enkä tuntenut hänen tyttöystäväänsä, joka teki minulle kaiken helpommaksi. Kukaan ei ole saanut tietää, ja suhteemme on jo ohi. Totta helvetissä tiedän, että tein todella väärin tätä tyttöä kohtaan, mutta ei sitä pysty ymmärtämään ellei ole rakastunut ja kokenut samaa...

  Olen TÄYSIN sinun tukenasi, koska olet ikäiseni ja vaikutat mielestäni järkevältä tytöltä. Tiedostat, että teet väärin, mutta olet rakastunut.

  Tsemppiä tulevaan, toivottavasti asiat selkiytyvät! <3

  Terveisin, Jessie

  VastaaPoista
 111. Kasva aikuiseksi ennen kuin alat leikkiä kenenkään salarakasta.

  VastaaPoista
 112. Tää on parasta huvia netissä pitkiin aikoihin. Kyllä tää kirjoittaja tässä blogissa on enintään se 17 vee kun baariin pääseminen on joku ihmejuttu. Voihan toi Pirkko tietysti olla nuorempikin kun käyttää candy-nimeä, mikä pentunimi! Nää kommentoinnit siltä on älyttömän "hyviä" esim. ..kun pääsen baariin maistelemaa drinksuja, ni sää oot varmasti kade mulle, nih!.....
  No, kaikki ihmiset tarttee jonkin likakaivon johon voi päästellä niitä höyryjä joita ei halua omalle perheelleen tai työnantajalleen tai opettajalleen sanoa. Ja nyt tää pikkulikka on ryhtynyt Suomen likakaivoksi omaa hölmöyttään! Ihan turha tolkuttaa, että "mitä te mua haukutte ...miks kirjotatte tänne ..." hönöcandy, itse aloitit etkä voi lopettaa. Sä olet niin koukussa blogiisi että ne hetket kun et kirjoita tänne, zoomailet kommentteja. Sä et vaan pysty pääseen meistä kommentoijista eroon, meistä on tullu sulle yhtä tärkeitä kuin ilma ja vesi jne. Mikko ei ole sulle kuin kakkonen, blogi on ykkönen. Sä oot riippuvainen meistä. Aika ihana vallan tunne. Säälittävää tytölle, tottakai. Mä oon varma, että tää on feikkiblogi mutta toisaalta toivon, ettei ole. Koska noin pahoja harhoja ei kellään lukiolaisella toivoisi olevan. Siinä menee taas koulupsykologien aikaa ja kaupungin rahaa kun tällaisia hoidetaan. Mutta toisaalta, hyvä että tyttö tulee tämän bloginsa kautta ilmi ja julkiseksi ja hän tulee saamaan hoitoa. Sehän on kuitenkin tärkeintä.

  VastaaPoista
 113. 99% vetoa, että tätä ei julkaista, mutta Candy on Tampereelta nääs.

  VastaaPoista
 114. Hei!
  Löysin tämän blogin 2 pv sitten ja epäsekaisin tuntein tätä lueskellut, ei tiedä itkeäkkö vai nauraa. SILTIKI aivan viihdyttävää kuitenkin. En voi muuta todeta kuin tämän blogin vastaajat eivät ole juurikaan maailmaa nähneet saatika parantaneet. Veikkaisimpa et vastajaaprofiilesta äitiytyisikin joku uusi puoluekanta persujen rinnalle.
  Suomen Presidetti ehdoikkaista Niistön ikäero vaimoonsa 29v, Lipponen 26v jne. Jos noista päätellään niin Mikko 34v niin Candy olis 5v.

  Nyky trendin mukaisesti ei ole laisinkaan kummallista jos ikä eroa 17v.

  http://www.vaestoliitto.fi/tieto_ja_tutkimus/tietoa_ja_linkkeja/tilastotietoa/parisuhteet_ja_seksuaalisuus/ikaerot_parisuhteissa/

  Ennen vanhaan oli tuiki tavallista miehen ja naisen välinen ikäero 25v


  Maailmanparantaja sjoki

  VastaaPoista
 115. Heip!
  Candylle menovikkejä:
  Autokoulu alkaa ensi viikolla
  Parturiin värjäämään hiuksia
  Teatteriin liput haettu
  Seuraavaksi ulkomaille

  KAIKKEA hyvää Teille, viihdyttävää luettavaa ja toivon todella, että tarina päättyy hyvin ja lopeta blogi arvaamattomasti :)

  t: Sama sälli seinäjoelta maailman parantaja

  VastaaPoista
 116. Täytyy kyllä sanoa, että voi tyttörukkaa... Toivottavasti et putoa sieltä pilvilinnoistasi kovin kovaa.

  Anon: "Nyky trendin mukaisesti ei ole laisinkaan kummallista jos ikä eroa 17v."

  -olipas vallan loistava heitto: tässä nyt sujuvasti ohitetaan kuitenkin se fakta, että presidenttiehdokkaat ovat alkaneet suhteisiinsa _täysi-ikäisten_ naiste, eivät teinien, kanssa.
  Sano nyt seuraavaksi, että onhan maailmalla edelleen paljon niitä lapsiavioliittojakin...

  VastaaPoista
 117. Tuohon baari spekulointiin,ei siellä baareissa ihan oikeesti jakseta ala ikäsiä vahdata. Mu mä en ymmärrä miten sä edes kehtaat liikkua jonkun kamalan keski-ikäsen kanssa?:D okei toi ei ehkä kuulosta kypsältä mut mä oon suunnilleen sun ikänen varmaa vuoden vanhempi ja mun kaveri porukasta ykskää ei pidä mitenkään viehättävinä mikon ikäsiä miehiä. Ja mä en jaksa uskoo siihenkä että tää mikko susta oikeesti olis kiinnostunu koska tällasia hyväkskäyttö tapauksia on meidän ikäsillä jo 5vuoden ikäeron kanssa. Eikä 17vuotias voi tuntua kypsältä millään tavalla jos on ikää tuon verran kakaroita ja vaimokin vielä.. Et jos tää ei oo kusetusta niin sanon että rakkaus on sun kohdalla todella sokea kun uskot sen mikon juttuja .. Älä tyttö riko sydäntäs sä kadut sitä vasta jälkeenpäin..

  VastaaPoista
 118. wou, piti mennä nukkumaan, vaan empä mennyt. Oon feissis ja monel keskustelupalstalla nähny linkkei tänne blogiin, salapoliisien keskusteluja siitä että 'MISSÄ PAIKKAKUNNALLA TÄNÄÄN ON OLLUT KAUPAT AUKI? >:o', ja muutenkin yleistä keskustelua ja linkkailua tähän blogiin. En oo aikasemmin tätä lukenu, mutta nyt kun tätä on mainosteltu niin monessa paikassa niin olihan se itekin pakko tulla tsekkaan onko tää mistään kotosin.
  Ja täähän on.
  En voi sietää joka-teinin-perus-blogeja 'tänään mulla oli taas valkonen toppi ja mustat legginsit, olin liisan ja tiinan kaa kaupungil. nyt tekeen läksyi, heippa rakkaat lukijat!'. Tää on just mun makuun menevää loistavaa vaihtelua.
  Mun mielestä on loistavaa kun et kerro itsestäs paljoo mitään, etkä myöskään Mikosta. Jää paljon enemmän oman mielikuvituksen varaan, ihan niinkun hyvä kirja. Mun mielestä on hienoa, että oot keksiny uuden aiheen blogille, ja vieläpä näin rohkeen. Kerrankin pettämistä käsitellään salarakkaan näkökulmasta, eikä sen petetyn 'yhyy mun elämä on paskaa' kannalta.
  Harmittaa kun saat niin paljon negatiivista palautetta, tosi moni bloggaus on siks vaan kommentteihin vastausta.
  Ihan mieletöntä (positiivisella tavalla siis :--D) kun uskallat rohkeesti sanoo vihaavas Mikon vaimoo sillon kun siltä tuntuu, etkä peittele asiaa mitenkään 'voi hitsi, en sais sanoo näin, enkä mä kyl siis oikeesti tätä tarkotakkaa, apua, pidätte mua ihan hirviönä'.
  Mun mielestä ois paljon oudompaa jos täällä kertoisit että Mikon vaimo on maailman ihanin vaimo mitä voi mies toivoo, etkä ymmärrä miks Mikko pettää sitä. Tottakai sulla on vihasia tunteita sitä kohtaan, se kun nyt taitaa olla teidän suhteen julkistamisen ainoo este.
  Huhhuh, oompas huono kirjottaan, onneks sä oot blogin pitäjä ja mä vaan kommentoija. Noh, kello on 06:49, kohta vois nukkumaan suunnistaa :---D

  Mutta vielä sen verran, toivoisin että kertoisit enemmän tekemisistäsi Mikon kanssa. Mielestäni voit ihan hyvin kertoa mitä leffaa olette katsoneet, mitä ruokaa tehneet, kertoa kuinka mieletön se tietty katsekontakti tänään oli yms. Se tuskin teitä paljastaa jos olette kahdestaan olleet esim teillä :) Toisi mukavasti lisää juttua tähän blogiin!

  Tsemppiä blogin pitämiseen, mielestäni pettäminen on erittäin väärin, mutta mikäpä minä olen tuomitsemaan, itsekin olen miestäni pettänyt. Älä välitä provosoivista huora kommenteista yms, jatka samaan malliin ! :)

  VastaaPoista
 119. Sitten kun teidän suhde tulee julki - tahattomasti tai tahallisesti - muista päivittää blogia siitäkin huolimatta, jotta voit kertoa meille kuinka ihanaa teillä edelleen on. Jopa ihanampaa, kun saatte nauttia toistenne seurasta ilman salailua. Tai sitten ette.

  VastaaPoista
 120. "Mielestäni Candy reagoi yllättävän rauhallisestikin näihin "kypsiin" kommentteihin joita täällä enemmistö viljelee:

  "Voi tyttörukka, te ette ikinä tule asumaan "Mikon" kanssa yhdessä, eikä se vitussa rakasta sua. Se haluu susta vaan tiukkaa teinipillua, ei muuta... kysynkin, että miten vitussa ihminen voi olla niin tyhmä, ettei usko, kun sanoo yhden kerran, vaan pitää jankuttaa useampaan otteeseen eikä siltikään vielä usko.
  Olet niin lapsellinen, varsinkin kun yrität kypsyyttäsi todistella. Meillä muilla se kypsyys kun on ominaisuus, ei sanoilla todistettava, kaupasta ostettava paketti."

  Joo-o todella kypsän ja viisaan ihmisen kommentti.

  Ihmiset näköjään nimettömänä voivat kuvitella viljelevänsä järkyttävää törkyä muiden eli tässä tapauksessa blogin kirjoittajan niskaan. Olisiko palaute samaa, jos kommentoija uskaltaisi käyttää oikeaa nimeään.

  Mutta hienoa että kommentaattorilla "kypsyys on ominaisuus", varsinkin jos se on määriteltävissä v-sanojen määrällä.

  Koita kestää Candy, oli toimintatapasi oikein tai väärin, sinun ei tarvitse sietää tuollaista kuraa tuntemattomilta."

  Kerropas sitten minulle, että missä vaiheessa kommenttiani sanoin, että itse olen kypsä henkilö? Kun sanoin "meillä muilla" tarkoitti se ihan yleisesti ihmisiä, eikä vain minua.
  En siis missään vaiheessa todennut, että "minä olen kypsä, sinä et". Kommenttini voi ihan hyvin tarkoittaa sitä, että en itsekään ole vielä ns. kypsä (mua alkaa jo ärsyttämään koko vitun sana), vaan odottelen "kypsymistäni" vielä.
  Joten olisitko ystävällinen ja opettelisit lukemaan rivien välistä, ennenkuin toisille alat vineemään täysin turhasta.

  Ja vielä sen verran, että koska Candy pitää julkista blogia, niin totta helvetissä se saa (ja ansaitsee) paskaa niskaan! Aihe josta tää kirjoittaa, on niin tunteita herättävä, että ei kaikki voi olla tyyliin "jee hyvä Candy rakkaus on tärkeää lässynlässyn", vaan esimerkiksi ne joita on petetty tietää tunteen, kun toinen sanookin, että "hups, oonkin tossa jo vuoden nussinu toista, sori". Plus se, että ne jotka sitä paskaa Candyn niskaan heittää (esim. minä, hehehehh) tietää sen, että miten oma maailma romahtais, jos poikaystävä/ihan kuka muu tahansa pettäisi jotenkin.
  Voin siis ylpeänä todeta, että jatkossakin Candy saa minulta niitä einiinkivoja -kommentteja, koska en sulata pettämistä niin pettäjältä kuin pettäjän petikumppaniltakaan. Varsinkin jos tämä petikumppani on tehnyt tietoisen valinnan siinä, että nussii varattua vaikka sinkkujakin olisi tarjolla.

  Candy, varmaan sullakin olisi oikeesti parempi, jos sulla olis samanikäinen poikaystävä. Mieti nyt itekin: ei tarvis salailla mitään, ja voisitte olla julkisesti yhdessä.
  Tuo teidän nykyinen suhde kun ei ole yhtään mitään, ei sitä voi edes suhteeksi sanoa, etkä sinä ole Mikon tyttöystävä eikä hän sun poikaystäväsi. Mikko on naimisissa oleva mies, ja sillä on vaimo. Se ei tule jättämään sitä.

  VastaaPoista
 121. Hyvin Candy ohjailee teitä harhaan :D Sanoo asioita joihin tartutte ja ootte ihan "BUSTED!11" mutta ne ei oo ees totta. Vaikkakaan koko blogiin en edes usko, hassua huomata kuinka helposti ihmiset on vietävissä :D

  VastaaPoista
 122. Voi voi,vaikka tienkin että oot vaan provo trolli, nii pakko myöntää että postaus postaukselta muutut entistä nenäkkäämmäksi ja lapssellisemmaksi. Aiemmin olit fiksun oloinne, nyt vaikutat 15v tenulta...

  VastaaPoista
 123. Sairasta ei ole ikäero, vaan se että Candy on lapsi/teini/ala-ikäinen ja Mikko jo elämää nähnyt mies. Mä en ymmärrä, että kuinka jotkut jaksavat verrata Niinistöä ja hänen liittoaan Candyyn ja Mikkoon. Niinistön vaimo on aikuinen nainen. Candy on naiivi maailmaa ruusunpunaisin lasein katseleva teini-tyttö.

  Kyllä teinin kuuluisi saada kokea vielä kaikenlaista, ennen äitipuoleksi ryhtymistä ja sitoutumista johonkin vanhaan käpyyn. Eikä teini-ikäinen vielä ole kypsä tekemään tuollaisia päätöksiä ja siksi Mikon kuuluisi olla se aikuinen ja pistää päätös jutulle. Ja sen tekisikin, jos todella rakastaisi Candyä. Kyllä 34-vuotiaan pitäisi ymmärtää, että Candyn nuoruus valuu hukkaan hänen kanssaan. Mielestäni Mikko on hyvin häikäilemätön ja itsekäs.

  VastaaPoista
 124. Tietääkö muuten "Mikko" että kirjoitat teistä blogia? Mietin vain että joku päivä Mikon vaimo lueskelee blogiasi ja kommentoi "vitsi, täällä 17 -vuotias tyttö kertoo anonyymina suhteestaan 34 -vuotiaaseen mieheen jolla vaimo ja lapsia"..

  Mutta viihdyttävää lueskeltavaa kyllä. Harmittelen vain sitä että touhuatte toisen seläntakana, mieti asiaa Mikon aviovaimon kannalta. Jos itse olisit se vaimo, ja sinun seläntakanasi nuori tyttö panee miehesi kanssa.

  VastaaPoista
 125. Moikka Candy, luin tuolta ketjusta sun 6.12. klo 12:19 kirjottaman kommentin. Toivon,että et julkase tätä kommenttia, nämä asiat on tarkotettu vain sulle.

  Ymmärrän oman kokemukseni perusteella, miten paljon tarviit sitä, että saat purkaa asioita. On liian suuri paino, kuorma, taakka, pitää sisällään vain yksin rakastumista, toisen ihmisen tärkeyttä, hurjaa tilannetta johon on syystä tai toisesta ajautunut ja kaikkia asiaan liittyviä kysymyksiä, vaikeuksia, ahdistuksia. Ymmärrän hyvin sun tarvetta pitää tätä blogia. Sun kommenteista päättelen sen, että netissä avautuminen on nyt ryöstäytyny sun käsistä. Kyseessä ei ole enää pelkästään paikka, jonne voit purkaa omaa mieltäsi, kertoa sen mitä et kellekään muulle voi, vaan paikka, jossa oot päätyny todella haavottuvaan tilaan. Paljastumisen riskit on oikeasti isot, saat jatkuvasti syyllistäviä, lynkkaavia kirjotuksia ja asiatonta haukkumista. Mä olen todella huolissani siitä, miten tässä käy ja miten jaksat, varsinkin mitä pidemmälle asiat menee. Lähetän tän välillä, ettei liian pitkä teksti jää jumiin. ### jatkuu

  VastaaPoista
 126. ### jatkuu. Edelleen toivon ettet julkaise tätä.

  Mä neuvoisin sua joko lopettamaan tämän blogin tai vähintäänkin miettimään todella tarkkaan, mitä tänne kirjotat. Kerroit, että sulla on sähköpostin päässä ihminen, kenen kanssa vaihdat ajatuksia. Luota siihen/niihin mahdollisiin ihmisiin! Sä tulet tarviimaan niitä ihmisiä, ketkä voi olla tästä tilanteesta ja sun roolista mitä mieltä tahansa, mutta jotka hyväksyy sinut Candy sellasena kuin sä olet ja yrittää nähdä asiat useammasta näkökulmasta.

  En ajattele niin, että teidän suhde pitäisi pitää salaisena että se voisi jatkua. Ajattelen niin, että tämä juttu on blogin kautta tullut niin julkiseksi ja sitä hyeenalaumaa, joka netissä on valmiina lynkkaamaan kuka kenetkin ja että kiinnijääminen voi olla aika tuhoisaa ja kuluttavaa teille kaikille kolmelle. Se ei ole pelkästään "paskaa niskaan"- tilanne. Kannattaa oikeaesti lukaista esimerkiksi väestöliiton sivuilta uskottomuutta käsittelevät tekstit tai lukea Revitty sydän- kirja. Vaikka niissä ei käsitellä asiaa sun näkökulmasta, saat niistä perspektiiviä siihen, mitä "Mikko" ja hänen vaimonsa ehkä käyvät läpi. ### jatkuu.

  VastaaPoista
 127. ### jatkuu. Ei julkaistavaksi 3

  Ajattelin aiemmin, etten ole millään lailla vastuussa toisen ihmisen parisuhteen ongelmista. Enkä olekaan. Mutta suostumalla suhteeseen varatun ihmisen kanssa olen vastuussa omasta teostani, joka vahingoittaa minulle vierasta ihmistä. Se vahingoittaa myös minua.

  Näiden kaikkien asioiden ja kaikkien osapuolien vuoksi ajattelen ehdottomasti niin, että parisuhteen sisäiset ongelmat on ratkaistava ensin. "Mikko" ei voi vain tukea sinuun, elää sinun kanssasi ja paeta avioliittonsa ongelmia paremmalta tuntuvaan suhteeseen, jossa arki ei vielä ole tuonut omia haasteitaan. "Mikon" vastuulla on pitää huolta itsestään. Jos ongelmat on isoja, niin psykologin juttusille hakeutuminen on todella hyvä vaihtoehto.

  "Mikon" vastuulla on myös ratkasta oman parisuhteensa ongelmat, joko jatkaa työtä parisuhteen korjaamiseksi tai erota, mihin päätyvätkin. Ne on semmosia ratkasuja, joihin sie et voi, eikä ole sinun asia vaikuttaa.

  Jos jonain päivänä ymmärrät tämän, tulet luultavasti kokemaan pettymistä ja loukkaantumista siksi, että teidän suhde on kuitenkin oma ihmissuhteensa, ihan oikeasti ihmissuhde, ja sie olet ihminen, et jokin sivulause. Näin on riippumatta siitä, mitkä "Mikon" motiivit on. Jos pystyt hyväksymään sen, mitä teidän välillä on tapahtunut, mahdollisesti tapahtuu ja että "Mikon" avioliitto ja perhe ei ole merkityksetön ja että "Mikon" täytyy ratkasta oma elämänsä itse, pystyt ehkä vetämään rajan siinä kohtaa, missä se tarvitaan. ---> jos susta alkaa tuntua, että et enää jaksa, alkaa ahdistaa, alkaa olla päiviä kun et jaksaisi tehdä mitään, tarttua mihinkään, tuntuu siltä, että toinen ei välitä, on aika vetää raja ja irtautua. Se pitää tehdä ja se pitää tehdä ajoissa!!!

  ### jatkuu.

  VastaaPoista
 128. Oon ihan koukuttunu tähän blogiin, haluun tietää miten tää teijän juttu päättyy/alkaa/jatkuu miten vaan!

  VastaaPoista
 129. Myös Oulussa oli kaupat auki eilen ja veikkaisin Candyn kotipaikaksi ennemmin tuota Oulua tai sen lähikuntaa kuin jotain isompaa paikkaa.

  VastaaPoista
 130. ### jatkuu. Ei julkaistavaksi 4.

  Sie olet vielä niin nuori, myös ajatusmaailmaltasi, että en toivoisi sulle tämmöstä tilannetta. Koska se kuitenkin siinä käsillä on, yritä Candy kasvaa sen kautta "isommaksi" ihmiseksi. Tarkotan sillä sitä, että yritä kasvaa toisen ihmisen ymmärtämisessä, empatiassa (myös "Mikon" perheen suhteen), toisaalta ittesi ymmärtämisessä ja terveitten rajojen vetämisessä ittesi ympärille. Minusta sinun ikään kuuluu asioista nauttiminen ja täysillä eläminen. Tässä (tai missä tahansa) tilanteessa toivon, että täysillä elämisen lisäksi sussa kasvaisi ajatus vastuusta, siitä että esimerkiksi viikonlopusta varatun miehen kanssa seuraa aina jotain sekä sun ittesi, tuon miehen että hänen perheensä elämässä. Se ei ole pelkkä huviretki, sen seuraukset on isommat ja laajemmat ja "Mikon" perheelle, luultavasti myös "Mikolle" itselleen se tulee tuottamaan syvää kipua, jota ei oikeuta mikään parisuhteessa aiemmin tapahtunut.

  Tiedän, että suoria neuvoja siihen, mitä sun pitäisi "Mikon" ja hänen perheensä suhteen tehdä, ei ole. Ei myöskään ole suoria vastauksia siihen, tuleeko "Mikko" eroamaan, tuleeko suhteenne jatkumaan, miltä kaikki tulee susta ajan myötä tuntumaan. Tärkeintä on se, että te kaikki kolme ja lapset sekä sinun perhe, voisitte jollain tavalla kasvaa, eheytyä sekä nyt että sitten kun tilanne on ohi.

  Minusta sun pitää kertoa "Mikolle" siitä, että sä tarttisit todella jonkun ihmisen teidän suhteen ulkopuolelta, kelle voisit jutella. "Mikon" vastuu, varsinkin aikuisena on ymmärtää sinun sitä tarvetta. Mä toivon myös, että sulla olisi joku aikuinen ihminen, kenen kanssa voisit puhua.

  En kirjoita sulle näitä asioita tuomitakseni. Emme ole saman ikäisiä, mutta tilanteen tiedän paremmin kuin haluaisin tietää. Tiedän sen, että syitä uskottomuuden takana on yhtä paljon kuin uskottomuuskertomuksia, samoin seurauksia. Olen tehnyt itse pitemmän aikaa irtautumista, eronnutkin suhteestani. Tämän blogin, sen ympärillä käytävän keskustelun sekä petettyjen puolisoiden kokemusten lukeminen netistä on saanut mut vakuuttuneeksi siitä, että haluan lopettaa oman yhteydenpitoni suhteeseeni kokonaan. Vaikka taustalla vaikuttavat syyt olisivat mitkä, parisuhteen voi ratkaista, puhua auki ja yhdessä päättää AINOASTAAN parisuhteen sisällä. Jos sitä ei ole tehty, pelkkä eron ottaminen ja toiseen suhteeseen jatkaminen ei riitä. Se vain ei riitä terveeksi pohjaksi uudelle suhteelle. Uskottomuus on myös niin iso, kipeä ja tuhoisa asia petetylle puolisolle, että parisuhteen käsitteleminen ensin sisältä päin on todellakin reilua peliä.

  Toivon sulle kaikkea hyvää. En toivo sitä, että asiat menisivät haluamallasi tavalla, koska en tiedä, mikä on tilanteen paras, mutta toivon sitä, että tästä tilanteesta voisi lopulta seurata oikeasti hyviä asioita kaikille.

  Sen vielä sanon, en halua maalata mitään synkistelypilviä maailmantaivaalle, mutta sanon koska tiedän, miten vaikeista asioista on kyse, ja mitä enemmän ymmärrät, sen vaikeammilta ne saattavat tuntua: Älä epäröi hakea apua jos siltä tuntuu!!! Mielenterveystoimistosta löytyy psykologeja, joitten kanssa voi mennä luottamuksellisesti juttusille. Kunnan/kaupungin sivuilta löytyy varmasti terveyspalveluitten alta yhteystietoja ja varmaan nuorille on omat palvelunsa, ainakin jos asut yhtään isommalla paikkakunnalla.

  Halaus. t.ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tosi vaikuttunut tästä "kommenttisarjasta" :) Tosi hienoa ja järkevää tekstiä.

   Poista
 131. Mahtavaa reissua sulle ja kirjotteleppa myöhemmin sitte, millainen reissu oli! :)

  Äläkä välitä noista ilkeistä kommenteista, aivan turhia semmoset!

  VastaaPoista
 132. Luin tätä sun blogia ja osaan tosi paljon samaistua sun tilanteeseen, koska oon itsekin 17 ja mulla on suhde 31-vuotiaaseen mieheen. Tosin meidän suhde ei oo enää salainen, onneksi.

  Paskaahan tuli niskaan ja tulee edelleen, miehen exän puolelta. Haukkuvat pedofiiliksi ja levittelevät eteenpäin ihan uskomattomia juttuja. Minä olen kuulemma vain rahan perässä tai että minua on nyt huijattu, kun olen niiiiiin nuori ja naiivi. Mutta kun jaksaa itse olla positiivisella asenteella ja olla välittämättä muiden mielipiteistä niin voin sanoa että olen onnellisempi kuin pitkiin aikoihin.

  Se on oikeesti ihanaa kun on yhdessä miehen kanssa, joka tietää mitä haluaa ja on HIEMAN kypsempi kuin omanikäiset amispellet joiden elämän senhetkinen tarkoitus on rassata autoja. Toki poikkeuksiahan löytyy, sekä nuoremmista että vanhemmista, mutta näin yleistettynä.

  Onhan tässä itse tietenkin miettinyt aluksi että ei tällaisesta mitään vakavampaa voi tulla, mutta nyt olen 100% sitä mieltä, että ei se ikäero oikeasti ole mitään, jos vain kemiat ja huumorintaju kohtaa. Rakastan ihan älyttömästi tätä miestä ja oon onnellinen että mun vanhemmat sekä sen vanhemmat on hyväksyneet tän asian.

  Mielipiteitä on monia, mutta sitä mä en ymmärrä että miksi pitää tulla haukkumaan ja päätä aukomaan kun ei se tilanne kosketa loppujen lopuksi näitä lukijoita millään lailla. Ymmärtäisin jos kirjoittaja olisi vaikka 13 ja tämä mikko 50. Ja onhan se väärin pettää, mutta joskus sitä vaan oikeasti rakastuu, ja siinä vaiheessa on ihan sama vaikka sillä miehellä olis 100 lasta ja vaimoa siinä loukkaantumassa.

  No, ei muuta kuin hauskaa viikonloppua ja muutenkin jatkoa teille! :)

  VastaaPoista
 133. Mäki tiesin, että se on Tampereelta, koska se yhdessä kohdassa kirjoitti 'helmee' ja sitä sanaa ei nääs muut paljoa käytä ku treläiset. Noniin eli sieltä sitten ettimään ken haluaa tätä typyä!

  VastaaPoista
 134. Maailmanparantaja sjoki:

  En lue läheskään kaikkia kommentteja, mutta voisin kuvitella, ettei kyseessä ole pelkkä vuosien lukumäärä jota täällä kauhistellaan. Kyse on psykologisen kehityksen vaiheista ja elämänkokemuksesta - vanhempi osapuoli on jo mennyt "kunnon" töihin, naimisiin ja saanut lapsia, kun taas teini on ollut töissä jätskikiskalla ja seurustellut muutaman kerran. Myöhemmässä elämässä asia olisi toki toinen, mutta tällä hetkellä elämäntilanteet ovat niin erilaiset, että en ihmettele ihmisten kummaksuntaa.

  VastaaPoista
 135. Moi Candy!

  Olen itse kohta 18 vuotias nainen ja seurustelen 26 vuotiaan miehen kanssa. Olemme onnellisesti kihloissa ja rakastuneita. Olen lueskellut tätä sinun blogiasi melkein alusta alkaen, ja miettinyt, minkälaista itselläni olisi, jos mieheni olisi esim. naimisissa.

  Itse en kestäisi sitä, että tietäisin mieheni ehkä jopa harrastavan seksiä (luulisin, että parisuhteessa olevat harrastavat :D en tosin "mikostasi" tiedä.) toisen naisen kanssa. En voisi olla varma, miten naisella ja miehen suhteella oikeasti menee, jos en edes ole kunnolla koskaan tavannut naista. En tiedä olisiko tämä mielestäsi vainoharhaista, mutta itse ajattelen, etten pystyisi luottamaan mieheen ollenkaan. Haluaisin sinun miettivän, että voitko uskoa kaiken mitä "mikko" sinulle sanoo.

  Ehkä hieman jopa säälin sinua, koska et voi koskaan olla varma, mitä "mikon" kotona tapahtuu ja onko "mikko" oikeasti onnellinen toisen naisensa kanssa.

  Minä olen myös sitä mieltä, että sinä voisit ihan hyvin pitää silmiä auki uusille tuttavuuksille, koska tämä "mikkohan" pettää kyllä tässä kahta naista! Ja en usko itse, että "mikko" on sinulle se oikea.

  Toivon kuitenkin, että suhteellanne loppujenlopuksi menisi hyvin tai, että löydät toisen ihanan miehen eläämäsi! :) Muista, että rakkaus on sokea.

  terveisin Harmy

  VastaaPoista
 136. Et julkassu mun kommenttia.. ei helvetti olin oikeessa :------------D

  VastaaPoista
 137. Niin mutta nämä ovat tavanneetkin aikuisen naisen. On eriasia ikäeron suhteen kun kummatkin ovat aikuisia. mutta kun toinen on jo lähes keski-ikäinen ja toinen lapsi, no okei nuori, mutta ei missään nimessä aikuinen.

  Jos minä saisin asiaan vaikuttaa niin Candy jättäisi Mikon, sopisi että palataan asiaan kun olet jättynyt vaimosi ja minä olen nyt edes täysi-ikäinen. Mielellään vielä muutaman vuoden vanhempi ja edes vähän elämää nähnyt muuallakin kuin koulun penkillä ja äidin hoteissa.

  Yksi kysymys minullekin tulee mieleen (joku taisi sen jo esittääkin) kuka maksaa teidän hotellit, ruokailut jne. Oletettavasti Mikko, sinulla tuskin on kamalasti ylimääräistä rahaa? Toivoisin että naisella olisi sen verran itsekunnioitusta että ei suostuisi maksettavaksi.

  VastaaPoista
 138. en jaksanu lukee noita aiempia kommenteja ja en tiä onks tätä kysytty jo, mut mitä sanoit vanhemmilles että mihin oot menossa nyt yöksi ?

  VastaaPoista
 139. Olen niin samaa mieltä edellisen anonyymin kanssa!
  Suomen kansa on äänestämässä presidentiksi aika isolla varmuudella Niinistöä, jolla todellakin on häneen verrattuna lapsi vaimona. Ja sitten täällä jaksetaan kitistä kuinka joku 36 v mies seurustelee nuoremman kanssa. Ihan kuin tää olis niin helvetin erikoinen asia että jättäkää nyt noi lapselliset haukkumisenne jo.
  Ja voi teitäkin juuri synnyttäneitä äitejä joilla on imettäessä tylsää kotona ja jaksatte valittaa Candylle täälä, taidatte vaan olla kateellisia kun mies viilettää töissä ja te istutte kotona huolehtimassa kakarasta.
  Antakaa tytön nauttia nuoruudesta, tsemppiä Candy!!:)

  -E

  VastaaPoista
 140. OOKKO SÄÄ OIKEESTI VITTU JOKU SAIRAS TEE PALVELUS ITSELLESI JA MUILLE JA HANKKIUDU HOITOON!! ELÄMÄSI RAKKAS= KUNNON PEDOFIILI KUKAAN ITSEÄÄN JA ETENKÄÄN MUITA KUNNIOITTAVA MIES EI KATTELE PIKKU TYTTÖJÄ OOT NIIN EPÄKYPSÄ KUN VOI VAAN OLLA JOS LUULET ETTÄ TEILLÄ ON JOTAKIN TULEVAISUUTTA... TOIVOTTAVASTI TAJUUT ETTÄ SE VAAN KÄYTTÄÄ SUA HYVÄKSEEN. TAI SIT SEN MIEHEN PÄÄSSÄ VOIS NAKSAHTAA. PÄÄSISIT KYLLÄ NÄILLÄ SUORITUKSILLA TEATTERIIN SE ON VARMAANKIN SUN PAIKKAS. OIKEESTI NIIIIIN SÄÄLIN SUA ETTÄ OOT TOLLANEN HUOMION KIPEE SAIPPUAKUPLAN SISÄLLÄ ASUVA TEINIPRINSESSA

  VastaaPoista
 141. VOI ei tyttöpieni. ystäväni kertoi juuri äsken minulle tästä blogista ja aloin heti innoissani selaamaan tätä, ooon lukenu jo paljon näitä kirjotuksia täältä ja mitä enemmän luen, sitä enemmän tunnistan sut ja tän sun MIKKOSI. voi helevetin kilin vittu... oooon sokissa mut pidän salaisuutes...toistaiseksi ;)

  VastaaPoista
 142. Siun kirjotustyyli paljastaa, että oot länsisuomesta tai etelästä. Ehkä pääkaupunkiseudulta, nimesi on Karoliina ja lempinimesi Karkki, joka selittää nimesi "Candy". Oot lukiossa. Iältäsi et välttämättä ole 17, mutta alle 18.

  Jep.

  VastaaPoista
 143. Tämä on niin paras blogi ikinä! En yleensä lue paljoakaan mitään blogeja, tätä seuraan mielenkiinnolla :)

  VastaaPoista
 144. etkö ymmärrä että pilaat sun mikkos lasten elämän

  VastaaPoista
 145. Jos tapahtuu onnettomuus, tai joku teistä sairastuu - silloin tämä jutska ehkä paljastuu?

  VastaaPoista
 146. Anonyymi kirjoitti...
  Mä tiiän kuka sä oot.
  6. tammikuuta 2012 12.29

  ... ja mulla on sun toinen kenkä !
  rauhottukaa iha tosi nyt. te arvailette ja arvailette, mutta en edes usko, että kovin helposti saatte Candyn tai Mikon oikeaa henkilöllisyyttä selville ! antakaa olla. eikä tarvii sitte lukee/kommentoida, jos ei oo mitään muuta sanottavaa ku tollasta säälittävää uhkailua/kusetusta. ja samantekevää ainakin mulle onko tää koko juttu edes totta. ei se multa oo pois. tätä on ihan kiva lukea. enkä sanois, että Candyn ja Mikon juttu päättyis VÄLTTÄMÄTTÄ hyvin, mutta aika näyttää ;) te dissaajat, antakaa olla. Candy kirjoittaa tänne VAIN omasta ilostaan ja purkaa tänne mitä ajattelee ym. koska ei ole muit oikeestaa kelle se vois avautua. uskon, että Candy ei halua puhua kaikkea Mikolle vaan avautua myös muille. ja eikö Candy alussa sanonut että tää toimii sille eräänlaisena päiväkirjana, eikä se koskaan ois voinu arvaa, että tästä tulee näinkin iso juttu.. ei mulla tälläkertaa muuta.

  VastaaPoista
 147. ihan tiedoksi, olen 14-vuotias tyttö ja sydämeni melkein pakahtu kun tätä sun blogia luen. Olet ihan hirveä, samoin kyllä tuo mies.
  Olen aika varma, että isäni pettää äitiäni, juuri tuollaisten nuorempien kanssa. Voi nsanoa että siitä päivästä lähtien ku näin sellaisen todisteen siitä mun elämä synkkeni. Ei ehkä ulkoisesti mut sisäisesti. mutta jos kertoisin äitille meijän perhe hajoi, aijon kertoa kyllä jossain vaiheessa. Sanoisimpa, että pilaat tuon perheen elämän kokonaan!!! Vittu mieti sitä olet todella itsekäs ja niin myös se mies. Lapset voivat alkaa juoda ja käyttää huumeita myöhemmin, koska heidän rakastettu isähahmo ei olekkaan mitä he luulivat ja makaa jonkun alaikäisen kanssa. Meinasin kirjottaa ihan omalla blogitunnuksellani, mutta en haluu että mua tunnistetaan, ainiin mutta sehän on helvetin tuttua sullekkin..

  VastaaPoista
 148. Tästä tulee nyt varmaan tosi sekava kommentti, mut yritän pitää tän mahdollisimman selkeenä. En yritä muuttaa sun mieltä mut mun on pakko jakaa sun kanssa pari asiaa.

  Ensinnäki mieti vähä noita Mikon lapsia, ne ei välttämättä pääse asiasta mitenkää yli. Ite oon ollu tossa lapsen tilanteessa, eli isällä on ollu toinen, se ei tosin ollu mikään teini enää. Kumminki isä palas meijän luokse takas ja toi on jo historiaa. Anyways ne lapset tuskin hyväksyy sua koskaan, enkä mä ikinä olis halunu mitään 17 vuotiasta äitiä esittävää mammaa mun luokse. Ite en silloin edes halunnu tavata koko naista. Mieti oikeesti vielä, et haluutko sä tosissas pilata lapsien, sekä Mikon vaimon elämän? Sä olet ite yhtä syyllinen ku Mikko, koska ite oot koko juttuun suostunu. Muista: ei teidänkään elämä tämmöstä tuu aina olemaan, arki tulee aina vastaa. Lisäks mistä sä tiiät ettei Mikko löydä taas uutta ja petä sua? Et voi ikinä olla varma ja turha sanoa että siihen voi luottaa ymym....

  VastaaPoista
 149. tosta sun pikkukuvasta osaa jo sanoo et oot aika helvetin ruma, peruna nenä ja nätti kaksari. et eihä siinä =DDDDDDDDDDDD hyi helwet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :D Olisitko sanonut noin, jos olisit tiennyt, että tuossa googlesta löydetyssä (?) pikkukuvassa esiintyy joku aivan random tyttö? Surullista, että ihmiset keksimällä keksivät jotain negatiivista sanottavaa. Tsemppiä sulle Candy :) (oot sitten trolli tai et ;))

   Poista
 150. Täällä on nyt useampi ano väittänyt, että tätä blogia kirjoittaa 17-vuotias Karoliina "karkki".
  Kirjoittaja on siiis ehkä mahdollisesti kääntänyt lempinimensä vain enkuksi...

  VastaaPoista
 151. toivottavasti teillä on hyvä reissu ja tuuhan jo pian päivittään kuinka meni :) odotan innolla!

  VastaaPoista
 152. Ootkos ottanut jo mikolta suihin? hyi ajattele jos sen vaimo sais tietää enemmin se sen ottais kun sut , oot vaan sille pano. sori vaa mut oot sille pelkkä pano josta se hankkii lohtua-.-

  VastaaPoista
 153. Äippä just tänään selitti, että kun huonossa avioliitossa olevat miehet venyttää eroa kun luulevat sen olevan jotenkin parhaaksi lapsille. Että kuka oikeesti luule et se on niin? Mun elämä parani oikeesti miljoona kertaa, kun porukat eros. En tajua tota kulissijuttua oikeesti, kuin idiootti pitää olla? Kuka siitä oikeesti hyötyy?

  VastaaPoista
 154. VOI JEESUS SENTÄÄ, onks ihmiset oikeesti noi kateellisii toisten onnest vai mikä vittu niitä vaivaa :D? Oikeesti, kui nolife pitää olla et yrittää kaikkensa et sais Candyn ja Mikon henkilöllisyyden selville ? Mun tietääksee Candy alotti tän blogin ANONYYMINÄ eikä ketää pakota lukemaa tätä jossei hyväksy sitä tosiasiaa ettei luultavasti ketää meistä lukijoista saa koskaa tietää ketä Candy ja Mikko oikeesti on :D

  Mut toivottavasti teil on kiva ilta/yö ;) Ja ei oikeesti kannata välittää noista negatiivist kommenteist, niitten kommentoijat on luultavast jotain katkerii yh-äitei kel ei oo muuta tekemist ku puuttuu toisten asioihi :D Kaikkee hyvää teille Candy ja Mikko ♥

  VastaaPoista
 155. Mä rupesin lukee sun blogii perjantaina (eilen, jos ei viilata kelloa). Ja musta tää on ihanan koukuttava. Ja sulla on paljon rohkeutta. Mä joskus haaveilin vähä tohon tyylii, mutta mä en ole koskaa tuntenu sit taas tarvetta olla se kolmas pyörä :). Mulla on avomies ja pari poikaa ja mietin et enhän mä koskaa tulis tietää jos mun ukko pettäis, mutta kyllä sen itse jossai vaiheessa vaistoo. Ku rupee olee enemmän poissa tai alkaa olee yllättävän usein työmatkoja. Mutta jos nuo onki ihan normaalia että usein matkataan töiden takia, tai käy monta kertaa viikossa salilla/lenkillä, nii ei sitä kyllä osais epäillä. Mutta mulla on tapana joskus lueskella tekstarit ja siinä vois jäädä jo kii, jos ei poista viestejä tai yrittää fonen pitää poissa toisen ulottuvilta. Mutta toivon vaan että sä et tule pettymään ja Mikon kanssa saisitte elää sitä perhe-elämää, myöskää en halua maalata piruja, mutta ootko miettiny jos susta tulis äiti ja Mikko on isä ja joku nuori olis sellanen johon Mikko kiinnostuu ja uskollisena leikkii isää ja samalla vehtaa toisen kanssa. Mutta silti onnea kovasti sulle ja Mikolle <3

  VastaaPoista
 156. anteeks en haluisin antaa negatiivista kommenttii mut miten voit olla jonku joka on naimisissa niin senkaa yhes??? Tuhoot vaan toisten ihmisten elämää tekemällä tälleen ja mä tiedän et teet näin koska mullakin on kokemust tälläsestä ha myöskin kavereilki on käyny Samoin ...

  Mun mutsi ja faija eros joskus 5 vuot sitte millo olin viel no ainaki jonki verra viel pieni... Mun faija ei koskaa ollu himas jota me alettiin ain kaikki ihmettelee. Se tuli joskus yhelttoist- kahelttoist himaa... No ei me ihmetelty sillähän oli aik paljon töitä. Seuraavaks kuviohin tuli yks Outi joka soitti ain mun faijalle ja ne tapaili usein. Mun faija sano ain vaa et ne oli vaan kavereit mut kyl sen huomas ku faija tuli ain himaa et ei sitä mun mutsi tainu kauhee enää kiinnostaa.
  Jonkin ajan pääst ne oli ilmottanu meille et ne eroo. Syyt ei kerrottu mut faijan mukaan>> mutsin alkoholismi ja mutsin ja mummin mukaan>> Outi.

  No heti ku faija oli muuttanut siihe sen uuteen kämppään nii KAPPAS! Outi muutti meille ja pari kuukaut sen jälkeen meille kerrottin VAST sillon et Outi oli raskaana. No mitäs täs mul on nyt puol pikkusisko jota inhoon mun sydämen pohjast<3333
  Sen eron jälkeen mutsilla se ALKOHOLI vaihe vasta alkoikin. Se oli joka päivä juomassa siit oli tullu kunnon alkkis ja oli saanu tosi pahan masennuksen sai lääkäristkin sellasii masennuslääkkeit et olis vähä parempi olo mut ei mikään muu näyttäny toimivan ku vaan se alkoholi jota sen piti sit hörpötellä joka päivä...
  Lopuksi myöski et ei se vaan vaikuttanu mun mutsiin vaan myös meihinki lapsiin!!! Pystyn kuvitella itteni pariset vuodet sitte ku en ollu viel alkanu polttaa ja itekki juomaan. Numerot oli vähän parempii ja kaikki oli muutenki vähä paremmin ja tupakasta on nykyään vähä vaikee päästä eroon :ss

  kaiken tän sepityksen jälkeen haluun et mietit viel vähän tota suhdetta kosk oot vielki nuori ja pystyt varmasti saamaan kenet tahansa nuoren kollin!! XDD onha osa niist skede jätkiski iha komeit.. Ku katos en haluu et jotkut muutkin joutuu kokemaan tällästä mitä mäki oon kokenu :((( mun elämä on joka päivä vaan ollu hymyilemistä vaik oiski vaa tehny mieli huutaa.
  SHE HURTS AND SHE CRIES, BUT YOU CAN'T SEE THE DESPRESSION IN HER EYES, SHE JUST SMILES.
  Toi on mun elämää päätä sun oma, kiitti
  pps. Älä ota loukkauksena mut kuulostat näitten tekstien perusteilla just sellaselt vitun ryssä richbitch ämmält XDDDDDDD

  VastaaPoista
 157. "En enää koskaan juo alkoholia. En koskaan."

  ???

  VastaaPoista
 158. Jos Mikko välittäis sust se ois jo kertonu sen vaimolle et se pettää sitä.

  Kysyppäs tätä mikolta ;))) tuut varmasti yllättymään

  VastaaPoista
 159. Eipä oo oikeesti ihmeellistä jos alaikäsenä jossain baarissa hilluu :D Kyllä niitä teinejä siellä ravaa jatkuvasti ilman, että pihalle ollaan heitetty :)

  VastaaPoista
 160. "Parhaat ystävät on parempia kuin poikaystävät", on joku sanontakin. Mitä ajattelit tehdä silloin, kun suhteenne julkistetaan ja tod. näk. aika moni parhaistakin ystävistä lähtee nopeasti lätkimään? Ystävät on kuitenkin varsinkin noin nuorena oikeasti 100x tärkeämpiä.
  Niin no, sähän oletkin MIEHEN etkä POJAN kanssa.

  Ja Suomi on todella pieni maa, puheistasi päätellen et asu ihan missään syrjäkylällä, ja jos asuisit niin sinut olisi todella helppo tunnistaa. Pikkukyläläisillä ei ehkä kuitenkaan tulisi mieleen sanoa menevänsä ratikalla :) Ja jos täällä nyt on tiedossa, että toinen Mikon lapsista on sairas ja nimesi on Karoliina..? Tai no ehkä tuo on pelkkää trollausta. Kuitenkin, Suomi on oikeasti tooodella pieni paikka, joten vaikka kuinka muuntelet tarinoutasi nii. sinuyt on helppo tunnistaa.

  Menestystä! :)

  VastaaPoista
 161. ethän sinä kauhean aikuinen ole kun et edes osaa yhdyssanoja kirjottaa. tai aika huonosti koulunsa käynyt aikuinen.

  ensin opiskelu, sitten miehet :)
  ... ja äitipuoleksi ryhtymiset. krhm.

  VastaaPoista
 162. Mun faijan ja sen vaimonki ikäero on 12v???

  Ja monen kaverin vanhemmilla on sitäkin enemmän. Mitä se ikä rakkausta häiritsee?

  Ja se, että porukka hokee täällä että Mikko haluaa "Candyltä" vaan pillua ni HUHHU :)

  VastaaPoista
 163. Candy on Tampereelta tai ainakin siitä lähistöltä. Olen melko varma.

  VastaaPoista
 164. Jos lempinimesi on oikeasti Karkki, miksi olisit alkanut blogata Candy-nimellä? Ethän voisi olla niin idiootti, ethän? Toivon että tuo oli vain jonkun kommentoijan omaa keksintöä.

  VastaaPoista
 165. Candy, mulla olisi sulle yksi mielenkiintoinen kysymys joka pälkähti eilen mieleeni kun lueskeltiin siskoni kanssa tätä blogia. :D

  Kuten tiedät, ympäri nettiä puhutaan ja pulistaan tästä sun blogista, tällä on paljon lukijoita ja muuta. Mitä tekisit, jos blogistasi kirjoitettaisiin jossakin aikakaus- tai sanomalehdessä?

  Esimerkiksi nuori tyttö päätyi bloginsa kanssa iltalehteen ja sanomalehteen. Tyttö piti blogia siittä miten rahoitti opintojaan myymällä itseään. Lehdessä joskus oli uutinen blogista ja siitä miten se alkoi kerätä vinhasti lukijoita ja ympäri nettiä pulistiin siittä.

  Mietein, että eikö olisi aika riskialtista, että jos tämä blogi joutuisi median kynsiin, nii Mikko ja/tai hänen vaimonsa viimeistään saisivat kuulla asiasta?

  VastaaPoista
 166. Jos joku oikeesti on tuosta "Karoliina" asiasta niin varma, niin miksei kukaan sitten mene kyseistä henkilöä itseään kasvotusten bustaamaan?

  VastaaPoista
 167. Mustakin olisi kivempi, jos oppisit tunnistamaan ne viestit, joissa on (rakentavaa) kritiikkiä, neuvoja ja asiallisia kysymyksiä.

  Mun mielestä voisit suoraa jättää julkasematta sellaset törkeet haukkumisviestit.

  Mutta muistathan, että kaiken palautteen ei tarvitse olla vain positiivista, vaan negatiivinen palaute nimenomaan (toivottavasti) saa sut ajattelemaan asioita uudesta näkökulmasta.

  Koska kaikki, jotka sanovat, että suhteenne ei toimi yms. eivät todellakaan ole sinua vastaan, vaan nimenomaan sinun puolellasi! Usko tai älä.

  - H

  VastaaPoista
 168. Rakas ''Candy''. Bloggerin asetuksista saa kommentointimahdollisuuden POIS. Jos todella haluat käyttäytyä nyt järkevästi, niin joko poistat blogin kokonaan tai poistat kommentointimahdollisuuden. Ymmärrän, että oot varmaan jo ihan koukussa tohon sun julkisuuteen, ja tätä päätelmää vahvistaa vielä se, että sokeasti roikut aikusessa miehessä joka toteuttaa omia likaisia fantasioitaan ja on varmasti hyvinkin onnellinen siitä, että on onnistunut kietomaan mukavan piukeen teinipimperon pikkusormensa ympärille. Oot tossa teini-iän vaiheessa jossa sun omanarvontunto on suoraan riippuvainen niistä todisteista, joita sä saat ympäristöltä (=aikusen miehen ''kiinnostus'' nostaa sun itsetuntoa, ja se että sä saat tahkottua jumalatonta kohua ihmisissä tolla sun vastuuttomalla käytöksellä aiheuttaa sulle mielihyvää).
  Valitettavasti suurin osa ihmisistä ei oo sua älykkäämpiä, ja alkaa sitten täyttämään sisällötöntä elämäänsä rupeamalla salapoliiseiksi ja muka selvittämään sun henkilöllisyyttä. Nää ihmiset on niitä, joiden pitäs myös vaan pitää suunsa kiinni, koska sä et selvästikään ole ihan ymmärtänyt mikä merkitys sun omalla turvallisuudella on. Oot alaikänen (ellet oo trolli, mitä voi niin suuresti toivon!).
  Nyt voit kutsua minua keittiöpsykologiksi, mutta voin sanoo että pääaineopintojeni perusteella ja yo-psykologiasta laudaturin kirjoittaneena olen kyllä tarpeeksi pätevä esittämään oman teoriani.
  Joten ihan näin neuvona. Bloggerin hallintapaneeli-->asetukset-->KOMMENTIT. heti ekana voit valita kommentit joko piiloon tai näkyville. Näin et lietso enempää kiihkoa ja saat jatkaa sydämesi purkamista nettiin ihan rauhassa, ilman että ihmisillä on mahdollisuus aukoa päätä. Vaikka sellasista kommenteista mielihyvää saatkin, pliis tee edes se.

  VastaaPoista
 169. Ei se Candy välttämättä Tampereelta ole, asun Liedossa ja aika ajoin kaikki on mulleki "helmee". En edes tienny, että olis ko. alueelle tyypillinen ilmaus.

  Ratikkakommentti viittaa ensinäkemältä PK-seutuun, koska ei se kyllä mulle tulis mieleen ekana ku kerta niitä ole. Toisaalta kolmiportainen luettelointi on hyvin tyypillistä länsimaiselle retoriikalle, ja kolmanneksi kulkuvälineeksi on luonnollisempaa ehdottaa ratikkaa kuin lentokonetta tai laivaa tai zeppeliniä. Ja kuinka moni PK-seutulainen sanoo "ratikka" sporan sijaan?

  Ja lopuksi, itse esiteini-iässä keksin kaikkia hassuja nettinimiä, osasta voisi logiikallanne johtaa suomalaisia (lempi)nimiä, mutta yksikään niistä ei ollut lähelläkään omaa etunimeäni.

  Eli ikävä pilata iloanne, mutta bustaaminen voi osoittautua HIEMAN hankalaksi. Ja vaikka olisitte olleet oikeassa ja Karoliina tosiaan asuisi Tampereella/ Helsingissä, niin siellä taitaa asua aika monta Karoliina-nimistä 94:sta?

  Ja vielä sille, joka kehuskeli ylpeänä että Candy tulee saamaan vastaisuudessakin ansaitsemaansa paskaa niskaan häneltä; demittäjän tunnistaa kilsan päähän, jospa vaan palaisit Omaan Planeettaan?

  VastaaPoista
 170. ANTEEKS VAAN MUT CANDY EI OLE TAMPEREELTA VAAN TURUSTA, i know you sis ;) <3

  VastaaPoista
 171. Anonyymi kirjoitti...

  Candy, mulla olisi sulle yksi mielenkiintoinen kysymys joka pälkähti eilen mieleeni kun lueskeltiin siskoni kanssa tätä blogia. :D

  Kuten tiedät, ympäri nettiä puhutaan ja pulistaan tästä sun blogista, tällä on paljon lukijoita ja muuta. Mitä tekisit, jos blogistasi kirjoitettaisiin jossakin aikakaus- tai sanomalehdessä?

  Esimerkiksi nuori tyttö päätyi bloginsa kanssa iltalehteen ja sanomalehteen. Tyttö piti blogia siittä miten rahoitti opintojaan myymällä itseään. Lehdessä joskus oli uutinen blogista ja siitä miten se alkoi kerätä vinhasti lukijoita ja ympäri nettiä pulistiin siittä.

  Mietein, että eikö olisi aika riskialtista, että jos tämä blogi joutuisi median kynsiin, nii Mikko ja/tai hänen vaimonsa viimeistään saisivat kuulla asiasta?

  <--- hah toi on mun siskoni ;)

  VastaaPoista
 172. "Candy, mulla olisi sulle yksi mielenkiintoinen kysymys joka pälkähti eilen mieleeni kun lueskeltiin siskoni kanssa tätä blogia. :D

  Kuten tiedät, ympäri nettiä puhutaan ja pulistaan tästä sun blogista, tällä on paljon lukijoita ja muuta. Mitä tekisit, jos blogistasi kirjoitettaisiin jossakin aikakaus- tai sanomalehdessä?

  Esimerkiksi nuori tyttö päätyi bloginsa kanssa iltalehteen ja sanomalehteen. Tyttö piti blogia siittä miten rahoitti opintojaan myymällä itseään. Lehdessä joskus oli uutinen blogista ja siitä miten se alkoi kerätä vinhasti lukijoita ja ympäri nettiä pulistiin siittä.

  Mietein, että eikö olisi aika riskialtista, että jos tämä blogi joutuisi median kynsiin, nii Mikko ja/tai hänen vaimonsa viimeistään saisivat kuulla asiasta?"

  - Mielenkiintoinen kysymys kyllä :D
  Vastaus kysymyksees on, että en tiedä mitä tekisin jos tästä johonkin lehteen kirjoitettaisiin. En usko että niin tulee käymään, mutta jos tulisi, luultavasti pitäisin matalempaa profiilia juurikin tuon paljastumisen takia..

  VastaaPoista
 173. miten oot käyny ostoksilla perjantai 6 päivä? se oli loppiainen.. puhuit ittesi pussiin? :)

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3