tiistai 20. joulukuuta 2011

Someday we gonna break free from these chains and keep on flyin'

Tuli sellainen fiilis, että pistän kommentoiti mahdollisuuden takaisin :) Niiden negailukommenttien lisäksi olen kuitenkin saanut niiin paljon rohkaisevia ja tsemppaavia kommentteja, sekä ihmisten omia kokemuksia tässä tilanteessa olemisesta, joten kommentoinnin estäminen siis esti myös tälläisten kommenttien lähettämisen. Ei siis sillä että olettaisin ja haluaisin pelkästään päähäntaputtelukommentteja, mutta ne on olleet mulle tosi tärkeitä vertaistuen antajia.
Plus myös ne joista oon saanu hyviä neuvoja jatkoa ajatellen. 

Keräsin itteni kokoon, enkä aio enää ärsyttävien kommenttien vaikuttaa muhun niin paljoa. Jatkossa mennään siis toisesta korvasta sisään - toisesta ulos, taktiikalla törkykommenttien kanssa.
Toivoisin kuitenkin, että te tajuaisitte että mä kirjotan tänne itsestäni ja mun elämästä, joten ne halventavat kommentit aika usein kirpaisee. En tiedä saako niiden kirjoittajat jotain sairasta mielihyvää siitä..

Joo, on helppo sanoa etten välitä - ja enhän mä oikeasti välitäkään mitä mieltä mun elämän valinnoista olette, jokainen tekee omansa, mä olen ne jo tehnyt ja niihin oon tyytyväinen - mutta kyllä mä aina tunnen piston sydämessä kun luen "tapa ittes perheenrikkoja huora, ei Mikko halua susta kun pillua" tai "Mikko on helvetin sairas pedofiili hyväksikäyttäjä jälkeenjääny paska"-kommentteja. On mullakin tunteet, vaikka naimisissa olevan miehen salatyttöystävä oonkin. Tuleeko se yllätyksenä, että mäkin oon tunteva ihminen?

Kyllä mä kelaan päivittäin miten paskasti oikeesti teen Mikon vaimoa ja lapsia kohtaan, ja silti kuitenkin jatkan, koska rakastan Mikkoa ja se mua. En mä koe mitään mielihyvää tai ylemmyyden tunnetta siitä, että joku perheellinen ihminen on valmis riskeeraamaan koko perheensä elämän ja tulevaisuuden vaan mun takia.
Kyllä mun mielessä käy välillä että mitä jos Mikko mut jättäiskin ja jatkais vaimonsa kanssa.
Tottakai mä oon totakin usein miettiny. Mut jos niin kävis, niin .. mitä sitten?

Mä ymmärtäisin Mikon päätöksen ja säälisin sitä, koska se asettais lapsien elämän oman hyvinvointinsa edelle ja jäis todella paskaan parisuhteeseen. Ja siis tottakai se asettaa lastensa hyvinvoinnin omansa edelle, siksihän se edelleen vaimonsa kanssa kulisseja pitää pystyssä.

Mä jatkaisin mun elämääni ja Mikko omaansa. Siinä se. Mä silti kuitenkin uskon, että me voidaan pian jatkaa elämää kunnolla yhdessä - ja 99% varmuudella näin tulee käymään.
En mä ole niin typerä, ettenkö ois kaikkea tähän liittyvää funtsinu mielessäni satoja kertoja.

Elämä kuitenkin on aika arvaamatonta, eikä koskaan voi tietää mitä tulee tapahtumaan tai luottaa sataprossasesti mihinkään, vaikka olis minkälainen elämäntilanne. Ei koskaan.

46 kommenttia:

 1. voithan sä ottaa pelkän anonyymikommentoinnin pois ? (: yleensä ku ihmiset ei uskalla haukkua muutaku anonyyminä. poikkeuksia toki on.

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että laitoit kommentoinnin takaisin! :)

  En tiedä auttaako tämä mitään, mutta mä oon ainakin 100% sun puolellas. Itsekin olen ns. kolmas pyörä. Hänkin minua monia vuosia vanhempi perheellinen aviomies. Meidän "suhde" nyt on vaan lähinnä seksiä, mutta kyllä siinä joku kipinä silti aina on, kun nähdään. Kaverit ovat haukkuneet minut usein pystyyn, mutta en välitä niistä.

  Halusin vaan sanoo, että usko rohkeasti itseesi ja omaan suhteeseesi! :)

  VastaaPoista
 3. Olen jäänyt koukkuun jo sinun blogiisi, sitä on niin mielenkiintoista lukea :) On niin ihanaa että joku uskaltaa avoimesti kirjoitella. Tsemppiä jatkoa varten !! :)

  VastaaPoista
 4. Jos törkeisiin kommentteihin menee maku mutta haluaa silti pitää kommentoinnin mahdollisena kannatan myös tuota että anonyyminä ei voi kommentoida. Katsotaan sitten kuinka moni tulee huutelemaan "tapa ittes huora"-shittiä ja nolaamaan itsensä. :)

  Tää on mielenkiintonen aihe. Luulen että monet näistä lyttääjistä on pikkuteinejä tai vanhempia naisia jotka kokevat oman asemansa uhatuksi. On erittäin harmillista että tämmösiä juttuja tapahtuu mut se nyt vaan on elämää ja tässä tuomitaan ihan väärää ihmistä muutenkin.

  Onnea teille ja kaikkee hyvää sinulle. :)

  VastaaPoista
 5. Taas kerran innokas bloggari laittaa kansaa halvalla =) onhan se kieltämättä taito tuottaa uskottavaa tekstiä. harjaantuneemman lukijan silmiin valhe tosin paistaa räikeästi läpi.

  VastaaPoista
 6. tän tekstin jälkeen sain susta paljon fiksumman kuvan. vaikka kyllä sä välillä vaikutat ärsyttävältä pikkulikalta joka elää pilvilinnoissa kun vastailet anoille, niin on sussa näköjään hieman aikuisempikin puoli.

  kiva et laitoit kommentoinnin takas, näiden kommenttien lukeminen on puolihuvia hehe.. kaikkee hyvää sulle!

  VastaaPoista
 7. "Keräsin itteni kokoon, enkä aio enää ärsyttävien kommenttien vaikuttaa muhun niin paljoa. Jatkossa mennään siis toisesta korvasta sisään - toisesta ulos, taktiikalla törkykommenttien kanssa.
  Toivoisin kuitenkin, että te tajuaisitte että mä kirjotan tänne itsestäni ja mun elämästä, joten ne halventavat kommentit aika usein kirpaisee. En tiedä saako niiden kirjoittajat jotain sairasta mielihyvää siitä.."

  Itse kuitenkin olit se, joka tällaista blogia päätti aloittaa kirjoittamaan. Aihe kun on sen verran keskustelua ja mielipiteitä herättävä, että tottakai myös negatiivista palautetta tulee. Etkai vain odottanut ainoastaan sitä positiivistä "tsemppiä" -palautetta? Kai nyt itsekin ymmärrät, että tämmöinen aihe saa väkisinkin sekä puolustajat, että vastustajat sanomaan mitä heillä asiasta sanottavana on. Jos ihmiset huorittelevat sinua, niin antaa huoritella. Älä sinä siitä välitä. Et sinä tätä blogia perustanut jotta voisit puolustella itseäsi ja suhdettanne vihaviestien lähettäjille? Perustit blogin jotta voisit kirjoitella suhteestasi ja jakaa ajatuksiasi, joten pyydän, älä enää jaksa jauhaa niistä vihaposteista, vaan keskity siihen mistä sinun alunperinkin oli tarkoitus kirjoittaa!

  VastaaPoista
 8. Tosi paljon tsemppii ja jaksamista ton tilanteen kans ja kiva ku laitoit kommentoinnin takasi. Mul tuli eilen joku kysymyski mieleen, mut nyt oon sen jo tietty unohtanu :D
  mut go girl!

  VastaaPoista
 9. Mä en halua arvostella sua tai sun tekemisiä, jokainen tekee elämässään omat päätökset, mutta on harmi, että jotku ajattelee vain itseään, eikä välitä vaikka satuttavat muita. Teidän tapauksessanne kuitenkin näen Mikon enemmän syyllisenä, hänen pitäisi ajatella myös vaimonsa ja lastensa parasta, ei vain omaansa. Et sinä ole vastuussa heidän parisuhteesta tai sen rikkoutumisesta, vaikket moraalisesti oikein mielestäni teekään.

  Itse sinun tapauksessasi varmaankin pistäisin jutun tauolle, sanoisin "Mikolle", että ei lopeteta tätä meidän juttua, muttei jatketakaan sitä, pidetään tauko ja odotetaan että hän voi jättää vaimonsa (en tiedä miksei voi tehdä sitä jo nyt, mutta jos ei voi, niin tekee sitten kun voi) ja jatkatte sitten siitä mihin jäitte. Silloin tiedät, että hän on tosissaan sinun kanssasi, että sinä olet ykkönen, et kakkosvaimo. Jos hän ei vaimoaan jätä, lupauksista huolimatta ja niinkuin moni täällä uskoo, niin sitten tiedät, ettet ainakaan antanut hänen käyttää sinua hyväksi, kun pistit jutun tauolle.

  Mikäli Mikko tosiaan on tosissaan kanssasi, niin kyllä hän jättää vaimonsa heti kun mahdollista. Muuten Mikolla ei ole kiire, kun saa sinut joka tapauksessa, oli vaimo vielä kuvioissa tai ei. Maltat vain odottaa siihen asti. Ja hyväähän jaksaa odottaa. ;)

  -Eppu

  VastaaPoista
 10. "Elämä kuitenkin on aika arvaamatonta, eikä koskaan voi tietää mitä tulee tapahtumaan tai luottaa sataprossasesti mihinkään, vaikka olis minkälainen elämäntilanne. Ei koskaan."

  Olet paljon fiksumpi kuin mitä aiemmin olet antanut ymmärtää jos todella ymmärrät itsekin tämän minkä kirjoitit. Älä luota siihen että mikko jättää vaimonsa, olis varmaan tehny sen jo jos todella haluais ja olis teidän jutusta sata prosenttisen varma? mikset sä pistä sitä valitsemaan, joko sinä tai vaimo. jotta näet kumman hän todella valitsee. varmaan hän haluaa pitää teidät molemmat, mutta kuinka kauan sä jaksat olla vaan toinen nainen?

  VastaaPoista
 11. Oletko miettinyt että mitä sitten jos ja kun suhteenne tulee julki. Miten "Mikko" sinuun sen jälkeen suhtautuu kun hänen hakemansa jännitys ja uutuuden viehätys katoaa? Monesti tuon ikäiset miehet hakevat sitä jännitystä elämäänsä joka muuten pyörisi vain töiden ja perheen ympärillä. Valitettava totuus kuitenkin on se että ei teidän suhteenne päivänvalossa tulisi kestämään kovinkaan pitkään. Mitä "Mikon" kaverit ajattelisivat? Entä "Mikon" perhe ja vanhemmat?

  VastaaPoista
 12. Ihme juttu että jaksat uhrata paljon energiaa negatiivisten kommenttien vatvomiseen ja selittelyy, mutta asiallisiin kysymyksiin et uhraa ajatustakaan, tai et ainakaan vastaile blogissasi. Liitämpä tähän nyt aiempaan postaukseesi kirjoittamani kommentin "Kirjoitin sulle kommentin tuossa hetki sitten. ..."Mietipä vaikka lähipiiriäsi, aikuisia, ei ikäisiäsi, tiedätkö pariskuntien taustoista jotain? Onko jollain heistä esimerkiksi yli 15 vuotta ikäeroa? Onko jonkun nykyinen naisystävä / vaimo entinen salarakas, jonka vuoksi on joku jätetty? Varmasti tätä tapahtuu jossain, jonkun elämässä, en sitä kiellä, mutta myös sinun 17-vuotiaan naisenalun täytyy se ymmärtää että tuota tapahtuu äärimmäisen harvoin!"

  Mitä mieltä olet itse? Siis jos osaat ajatella tunteidesi ulkopuolelta tilannettanne. "

  Mun mielestä sun olisi vähintäänkin tervettä miettiä tilannettanne välillä täysin rationaalisesti eikä ainoastaan fiilispohjalta "kerranhan täällä vaan eletään". Uskotko tulevaisuuteenne tosissasi, vai onko sulla edes aavistuksen verran pelkoa, että Mikko ei jätäkään vaimoaan? Avioliitoissa usein (ei tietenkään aina) mitä suurimmatkin ongelmat saadaan ratkottua. Lapset ovat usein se liikkeelle laittava voima, kun ongelmia aletaan ratkoa.

  VastaaPoista
 13. Olen jonkin aikaa seuraillut blogiasi ja pakko kommentoida ensimmäisen kerran. Itsekin kuulun ihmisiin, joiden mielestä suhteesi ei ole hyväksyttävä, MUTTA en tajua näitä ihmisiä jotka vain haukkuvat? Jokainen tekee joskus virheitä ja joskus virheet voivatkin koitua elämän parhaaksi teoksi. Mielestäni kritiikki ja perusteltu arvostelu on sallittua, mutta mitä hyötyä on lähteä haukkumaan? Etenkin ihmettelen haukkujia, jotka sanovat blogin kirjoittajan olevan todella lapsellinen ja samaan lauseeseen huorittelevat. Pitäisikö vähän katsoa sinne peiliin, ennen kuin alkaa haukkumaan? Säälittävää. Antakaa kritiikkiä, älkääkä hyökätkö toisen kimppuun! Jos pidätte kirjoittajaa lapsellisena, eikö silloin kannattaisi antaa mielipiteensäkin niin, että se sopii kirjoittajan ikään? Te olette kuin koulukiusaajia ja se on ihan yleisesti tiedossa mitä koulukiusaaminen voi aiheuttaa. Saman voi aiheuttaa nettikiusaaminen. Kiusaaminen ei ole muutenkaan koskaan hyväksyttävää.

  VastaaPoista
 14. Normaalisti en kommentoi mihinkään tämmöiseen mutta nyt on pakko. Itse olen juuri eronnut, meillä oli suhteessa kaikki todella hyvin ja lapsikin löyty, mutta mies petti 16v teinin kanssa. Osaan samastua sinunlaisten ihmisten asemaan kun on niin nuori ja naivi niin ajattelee että mies jättää perheensä ja elätte loppu elämän yhdessä. Mutta joka ikinen tietää että niin ei tule käymään, mies vaan yksinkertaisesti haluaa pitää hauskaa juurikin teinien kanssa, mutta ei yhtään sen enempää. Itse jätin miehen kun sain tietää tuosta pettämisestä ja mieskään ei muuta kun seksiä halunnu sen pennun kanssa. Näin perheellisenä voin kertoa että miten julmaa se on lasta kohtaan vokotella varattua. Meidän poika oli selvästi onnellinen kun oltiin yhdessä, nyt kun näkee isäänsä kerran viikossa niin huomaa lapsesta että ikävöi jatkuvasti (vaikka onkin vasta 1v). Noh en halua haukkua, mutta kun olet vanhempi ja sinulla on perhe niin ymmärrät että käytöksesi on väärin!

  VastaaPoista
 15. Meinasitteko pitää kulissia pystyssö siihen asti eetä lapset ovat lähempänä täysikäsiä? Ei lasten kannalta sitä hyvää hetkeä erota tule. Pieni lapsi kärsii kun vanhemmat eroavat, jopa teini.
  Joten lapset ovat toisaalta kehno tekosyy.

  VastaaPoista
 16. Oletko sattunut miettimään jos Mikko kykenee tälläiseen temppuun nykyiselle vaimolleen niin miksei tekisi samaa sinullekkin aikanaan jos teistä vaikka tulisikin pari? Ja miten tosissaan Mikon kaverit,vanhemmat tms ottaisivat teidät vastaan. Tai miten Mikolle kävisi exänsä ja lastensa kanssa, siinä on ruma tilanne kun exä kiristää miestään lapsillaan... Kannattaa miettiä näitäkin karuja faktoja ennenkuin vaipuu vaaleanpunaisiin päiväuniin ja tuhlaa nuoruutensa noin.

  VastaaPoista
 17. Ymmärräthän että Mikon ja hänen vaimonsakin tarina oli joskus vuosisadan rakkaustarina. vaikka hän nyt kertoo heillä menevän huonosti ovat hekin joskus olleet rakastuneita, niin rakastuneita että ovat menneet naimisiin ja hankkineet lapsia.

  Tuo rakkaus on varmasti väljähtynyt arjessa tai sitten ei (sinullahan on vain Mikon sana) mutta samalla tavalla käy teidänkin rakkaudelle. Mikään suhde ei pysy samanlaisena alusta loppuun.

  Ihanaa jos olette oikeasti rakastuneita, mutta teidän ei ole tarvinnut elää yhdessä vielä päivääkään arkea ja vasta siinä arjessa suhteen ekstävyys punnitaan. Siinä kun sinä jäät hoitamaan Mikon lapsia ja hän lähtee työmatkalle (ehkä jonkun toisen nuoren tytön kanssa?)

  VastaaPoista
 18. Ensimmäinen teksti, jossa oikeasti järkeäkin hitunen mukana ja jossa ensimmäistä kertaa myönnät sen, että on olemassa se mahdollisuus, ettei asiat menisikään sinun kannaltasi parhain päin. Hyvä! Vaikka saat toki haaveilla yhteisestä tulevaisuudesta sun muusta, pidä kuitenkin varun vuoksi takaportit auki. Kehenkään tässä maailmassa ei voi luottaa kuin itseensä - jos aina siihenkään.

  Lasten elämän laittamista oman hyvinvointinsa edelle kutsutaan vanhemmuudeksi. Sen rakkauden määrän ja suojelemisen tarpeen voi täysin ymmärtää vasta kun on omia lapsia.

  VastaaPoista
 19. Ilmoita jo kommenttiosion alussa, että et lue, etkä julkaise pelkkää haukkumista ilman muuta sisältöä. Luulisi senkin jo hillitsevän kun tietävän palautteensa turhaksi.

  -Pähkinä-

  VastaaPoista
 20. Kysymysiä:

  1. Saako kysyä, että mitä te odotatte? Jos tätä et halua paljastaa, niin kumman toivomuksesta te odotatte?

  2. Entä oletko koskaan miettinyt, että jos olisit tuo Mikon vaimo, niin haluaisitko tietää vai olla tietämättä?

  Itse luen blogiasi hyvin mielenkiinnolla, sillä olen tullut itse petetyksi ja miehelläni oli siis noin vuoden sivusuhde, josta en tiennyt. Itse olen sitä mieltä, että halusin vaimona tietää, että minkälainen on todellisuus. Ymmärrän toisaalta niitäkin, jotka eivät halua tietää.

  Kauhean moni täällä uskoo, että jos on tullut petetyksiä ja kenties myös jätetyksi toisen naisen takia, että olisi ehdottomasti vihainen ja katkera bloginpitäjälle tai pettäjille ylipäätään. Itse en kyllä missään nimessä jaksa käyttää elämääni katkeruudelle ja vihalle. Minulle oikeasti kävi tämän toisen naisen takia oikein hyvin ja olen nyt paljon onnellisempi kuin mitä olin aikaisemmin. Valitettavasti ihan samaa ei voi sanoa lasteni osalta, joten olen hirmuisen onnellinen siitä, että se oli mieheni, joka avioliiton rikkoi enkä minä, sillä jos katselisin noita rikki menneitä ja oirehtivia lapsia ja tietäisin itse aiheuttaneeni heidän traumansa, niin en kyllä kehtaisi katsoa itseäni peilistä. Onneksi se oli lasten isä, joka tämän päätöksen teki ja minä tiedän taistelleeni parisuhteen ihan loppuun asti, niin voin hyvällä omalla tunolla painaa pääni tyynyyn ja nauttia siitä mitä minulla on nyt.

  Viimekädessä sinä ja Mikko voitte tehdä jopa palveluksen sille vaimolle. Vaimo kun saattaa oikeasti ansaita parempaa.

  Sen verran olen jutellut tämän mieheni sivusuhteen kanssa, että sen verran voisin sanoa, että on hyvin epätodennäköistä, että Mikko valehtelisi vain vaimonsa suuntaan ja olisi sinulle täysin rehellinen. Tuossa tilanteessa ei vaan voi olla millään niin, etteikö kumartaisi yhteen suuntaan ja samalla pyllistäisi toiseen suuntaan. Mies oli mennä ihan sekaisin, kun minä ja tämä toinen nainen pidettiin yhteyttä ja vähän päivitettiin tietojamme... Esimerkiksi minun mieheni suunnitteli samalla viikolla yhteenmuuttamista tämän toisen naisen kasnsa ja kotona taas suunnitteli uuden vauvan tekemistä. Oikeasti tuollaisessa tilanteessa olevat miehet ovat usein tosi sekaisin itsekin. Tiedän esimerkiksi, että minuakin on tuolle toiselle naiselle haukuttu, mutta toisaalta mies ei koskaan sanonut minusta negatiivista asiaa. Ei edes silloin, kun hän jäi kiinni pettämisestä ja olisi varmaan ollut maailman helpoin syyttää minua jotenkin, että olen ajanut hänet pettämään tms.. _Koskaan_ hän ei kuitenkaan sanonut minusta mitään ikävää. Minulle taas kertoi siitä, miten toinen nainen on missäkin asiassa huono ja miten minä olen parempi. Luultavasti siis molemmat naiset saa kuulla omat hyvät puolensa ja toisen huonot (teillä nyt ei Mikon vaimo vielä tiedä, mutta se päivä kyllä taatusti tulee, tavalla tai toisella).

  Olisin tosi iloinen, jos viitsisit vastata noihin kysymyksiini!

  VastaaPoista
 21. Miksi sä tyydyt tuollaiseen keski-ikäistyvään, perheelliseen mieheen? Itse olen aina halunnut, että mies tekee ekat lapsensa just mun kanssa eikä ole aiemmin ollut naimisissa. Kenties olen vähän itsekäs, mutta sitten niin. Tuollainen uusperhekuvio on ahdistava. Mun silmissä tuollainen isäukkomies on aina jotenkin turn off, oli sitten kuinka komea tahansa. Jotenkaan ulkonäöllä ei sit enää ole väliä. ...Mut jos sä haluat olla jonkun salarakas/kakkosvaimo, niin siitä vaan. Miltä susta tuntuu, ettet tule koskaan olemaan miehelles Se Tärkein? - Lapset tulee kuitenkin aina ennen sua.

  En kyl tajua, kuinka kukaan sua ton miehen takia kadehtisi. Kadehtittavaa olis alle 30v., hyvinkoulutettu, komea mies, jolla ei ole lapsia tai eksvaimoja taakkanaan, mies joka olis naisestaan ylpeä ja kohtelis tätä kuin kukkaa kämmenellä antaen tälle täyden huomionsa. Btw. mulla on sellanen :).

  VastaaPoista
 22. Jos "Mikon" vaimo tai hänen läheisentä lukee tätä, piileekö tässä blogissa tunnistamisen mahdollisuus?

  -kata-

  VastaaPoista
 23. >väittää, ettei välitä kommenteista
  >kirjoittaa blogipostauksen, jonka aiheena on pääosin kommentit
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Passiivis-aggressiivinen_käyttäytyminen

  VastaaPoista
 24. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 25. Tämä on niin tuttua. Seurustelin itse nuorena varatun miehen kanssa. Rakastin todella tätä miestä ja uskoin siihen rakkauteen. Olin juuri täyttänyt 18 vuotta kun tämä mies astui minun elämään. Eihän se kestänyt. Hän jätti minut heti kun minun vanhemmat sai tietää meistä. Hänen vaimo oli kuulemma tosi pirttihirmu ja kotona ei harrastettu sekisä ollenkaan.

  No, voin kertoa vähän miten tämä etenee...
  1. Mies ei voi jättää lapsia koska he ovat pieniä
  2. Tämä suhde ei voida julkaista vielä, koska olet niin nuori.
  3. Sitten kun täytät 18 vuotta ja haluat julkistaa teidän rakkauden, niin vaimo/vaimon äiti tai isä/lapsi sairastuu ja taas pitää odottaa että kriisi menee ohi.

  Muuta ajateltavaa:
  Kun tapaatte onko aina seksi mukana. Kuka tekee aloitteen seksiin ?
  Millä nimellä sinut on merkattu hänen kännykkään ? Pitääkö Mikko viestit tallessa ?
  Vastaako puhelimeen jos soi? Jos vastaa kuinka paljon valehtelee, ja seuraa ilmeitä. Osaako todella hyvin valehdella? Opit lukemaan häntä, ja tiedät koska hän valehtelee sinulle.

  Toinen pointti; Jos miehellä yhtäkkiä tekeekin paljon "ylitöitä", niin vaimo alkaa epäillä. Silloin on taas vaikeampi tavata. Oletko siihen valmis?

  Toivon kaikkea hyvää sinulle, mutta ole varovainen. Jos kaikki ei käy niin kuin toivot, niin älä syyllistä Mikon vaimoa. Jos sinun ja Mikon rakkaus ei kestä, älä riko heidän perhettä.

  VastaaPoista
 26. Noniin, tätä tekstiä oli mukava lukea!
  Kirjoitit omana itsenäsi, etkä kovan kuoren takaa, jonka ainakin "Candylle" olet luonut puolustellessasi tekemisiäsi.
  Voit myöntää, että elämässä mikään ei ole varmaa - ei edes teidän suhteenne ja se tuo mielestäni uutta ulottuvuutta blogiin, sekä antaa sinusta kypsemmän kuvan.
  Älä poista ainakaan kaikilta kommentointia, kommenttien ja keskustelujen lukeminen on puoli huvia tässä blogissa.

  Sinun ja Mikon suhteeseen en ota kantaa, mutta jatka samaan malliin kirjoittamista, kuin tässä postauksessa!

  terveisin aktiivinen lukijasi

  VastaaPoista
 27. Oletteko tulleet ajatelleeksi, että Candy voi haluta olla Mikon kanssa vaikka Mikko ei pystyisikään jättämään vaimoaan? Tietysti Candyn kannalta olisi toivottavampaa jos Mikko jättäisi vaimonsa ja viettäisi loppuelämän Candyn kanssa, mutta joskus voi olla niin rakastunut, että on valmis viettämään salailevaa tai minkä tahansa laista elämää ihan vain jotta voi olla rakkaansa kanssa. Eihän sellainen salasuhde mihinkään johda, mutta jos on niin rakastunut että mieluummin elää salasuhteessa kuin ei ollenkaan? Rakastunut ihminen ei ole rationaalinen.

  VastaaPoista
 28. puutun nyt aiempien postauksien juttuihin, joissa sanoit, että keitä me ollaan sua täälä nimenomaan anonyyminä haukkumaan. tuliko mieleesi, että säkin olet (et tässä postauksessa) haukkunut lukijoitasi anonyyminä? eihän meistä kukaan tiedä kuka sä olet.

  VastaaPoista
 29. Mikset laittaisi kommenttien hyväksyntää päälle? Voit silloin itse hyväksyä ne kommentit, jotka julkaiset...

  VastaaPoista
 30. Oletko miettinyt, että sitten kun sinä olet 30v, niin "Mikko" on lähemmäs 50v?
  Ikäero vaan tuntuu tässä tapauksessa aivan järjettömältä. 17 vuotta on pitkä aika ja on sanomattakin selvää että henkilöt tuolla ikäerolla on eri elämäntilanteissa (siis toisen ollessa vielä alaikäinen ja toinen naimisissa + lapsia..)

  Ja tilanne on todella kurja ja epäreilu "Mikon" vaimon kannalta, hänellä kun menee vaan koko ajan elämää hukkaan kun ei tiedä petturimiehestään. Vaikka heidän suhteensa ei toimisi ja seksi puuttuu, niin vaimolla on silti oikeus tietää mitä selkänsä takana puuhataan. Eiköhän se tule ennemmin tai myöhemmin ilmi joka tapauksessa.

  Mikkohan tuosta tilanteesta saa kaiken ilon irti, on vaimo, lapset ja rakastaja. Lienee sanomattakin selvää että vaimo ja lapset ei ansaitse tuollaista, ja rakastaja joutuu jakamaan "miehensä".
  Eli suosittelisin että laitat Mikon valitsemaan/kertomaan vaimolleen, jos ei sitä tee, ei hän sitten ole tosissaankaan.

  VastaaPoista
 31. Oon lukenut sun kaikki kirjotukset täältä, ja tää en ehdottomasti ensimmäinen postaus, jossa sä vaikutat tajuavan mitä kaikkea tähän liittyy. Kiva huomata, että tajuat miten tässä voi käydä. :) Ja kiva kun laitoit kommentoinnin takaisin, näitä kommentteja on kiva lukea!

  W

  VastaaPoista
 32. Hyvä kun saa taas kommentoida !:)

  VastaaPoista
 33. Onko lasten hyvinvointi sitä, että isä ja äiti leikkivät rakastavansa toisiaan? Usko tai älä, lapset vaistoavat tällaiset asiat liian helposti. Sitä ei voi käsittää, ennen kuin sen itse kokee.

  Nimimerkillä kokemusta on

  VastaaPoista
 34. MUA KIINNOSTAAA, VASTAA JOOKO ! :)
  onko Mikol & sen vaimollaki seksiä ja tunteellisia hetkiä ? Jos on, niin miltä se tuntuu susta ? Vai tiedätkö edes...

  VastaaPoista
 35. ^ Oon tuohon samaan kysymykseen täällä vastannut ainakin pari kertaa, mutta vastataas taas.. :)

  Mikolla ja sen vaimolla ei ole oikeastaan enää minkäänlaista fyysistä suhdetta, kylmät on välit.

  Tiedän sen siitä, koska MIkko on itse kertonut. En usko että hän mulle valehtelisi, koska alkuaikoina hän vielä avoimesti kertoi kuinka saattoi pikasesti panna vaimoaan, ja se oli mulle ihan ok. En ollu mustasukkainen, kyllähän mä tiesin mihin lähdin mukaan.

  Nykyään siis niillä menee niin huonosti, että hyvä että voivat edes samassa sängyssä nukkua.

  VastaaPoista
 36. Taisit jossain vaiheessa mainita, että "kun on rakastunut, sitä ei niin helposti voikaan lopettaa suhdetta siihen, tai ajattelemaan järkevästi muutenkaan".

  Tää on mun mielestä ihan oikein. Jotkut kommentoijista ovat alaikäisiä ja neitsyitä, eivätkä ole koskaan rakastaneet ketään "sillä tavalla". Silloin on hankala sanoo mitään tyyliin "toi on ihan väärin" tai "miksette tajua lopettaa". Ihmiskunta on vaan jossain vaiheessa päättänyt, että kun kaksi rakastuu toisiinsa, heidän täytyy olla samanikäisiä, sinkkuja, tehdä samoja asioita, olla samassa elämänvaiheessa. Eihän sen oo pakko niin olla. Ihan niinku on homoja ja lesboja, kauniita ja rumia, mukavia ja ärsyttäviä ihmisiä, ei parisuhteidenkaan oo pakko noudattaa sitä tiettyä kaavaa. Musta just kaikki mitkä poikkeaa ihmiskunnan luomista "normaaleista" asioista, on kaikista mielenkiintosimpia. Musta ois tosi mielenkiintosta tuntea joku homo/lesbo/bi, koska niillä ois kuitenki niin erilaiset mielipiteet ihmissuhteista ku heteroilla. Myös tää sun blogi on tosi mielenkiintonen, oon ihan koukkuun jääny ! Meneehän toki semmonen yli niinku joissain maissa on miehellä monta vaimoa. Toki jos ihan oikeesti rakastaa niitä kaikkia, ja vaimot tulee toimeen, niin mikäs siinä. Mutta musta ne tunteet on ne tärkeimmät. Jos tuntee, että rakastaa toista, eikä vahingoita sillä suuremmin ketään muuta(niinkuin tässä sun tilanteessa, eikait Mikon vaimo edes tiedä tästä teidän jutusta, ja Mikko tietenkin rakastaa vaimoaan edelleen mutta eri tavalla), niin se on ihan okei. Mikko kuitenkin rakastaa myös lapsiaan, eikä halua erota vaimostaan mm lasten vuoksi. Se on lapselle paha paikka, varsinkin jos ovat jo vanhempia.

  Olen puhunut ! En halua kommentillani loukata ketään/mitään, joten älkää vetäkö mitään nenään vaan tän takia :)

  VastaaPoista
 37. Valitettavan usein käy niin että erotilanteessa lapset menevät automaattisesti äidille ja isä käy tapaamassa pari kertaa kuussa. Eikä asiaa varmasti auta jos sossussa katsovat miehen olevan avoliitossa 17 vuotiaan kanssa..

  VastaaPoista
 38. Kivaa, että saa taas kommentoida!

  Olen kerran ennemmin jo kommentoinut ja nyt on uudestaan kirjoitettava. Tämä merkintä sai minut entistä vakuuttuneemmaksi, ettet ole pilvilinnoissa ja vaaleanpunaiset lasit päässä - ainakaan koko aikaa. =)

  Oletko miettinyt, että jos suhteenne tulee julki, alatte seurustella oikeasti, muuttaa ehkä yhteen jne jne. Mitä luulet, olisitko kamalan mustasukkainen, eläisitkö pelossa, että Mikko pettää sinua joskus? (Nimim. kokemusta on)

  Minäkin tosiaan elin salasuhteessa ja olimme miehen kanssa päättäneet, että viikonloppuna kerromme YHDESSÄ hänen vaimokkeelleen, mutta valitettavasti nainen paljastui raskaanaolevaksi ja kaikki kaatui. Siirryin taka-alalle ja nyt muutaman vuoden tauolla olemme alkaneet lämmittää suhdetta uudelleen. Näiden vuosien aikana nähdessämme kipinät ovat lentäneet suuntaan jos toiseen hyvässä ja pahassa, mutta tosirakkaus ei ikinä lopu..

  Ehkä suosittelisin sinua hetkeksi astumaan pois kuvioista ja sanomaan, että jatkatte, kun mies osaa arvostaa sinua ykkösenä (tarkoitan tällä, että jättää vaimonsa).

  Tsempit sinulle!

  VastaaPoista
 39. "Musta ois tosi mielenkiintosta tuntea joku homo/lesbo/bi, koska niillä ois kuitenki niin erilaiset mielipiteet ihmissuhteista ku heteroilla."


  Anteeksi, mutta millä tavalla homoilla/lesboilla on erilaiset mielipiteet ihmissuhteista?

  VastaaPoista
 40. Ano, no siis tarkoitin sitä että nainen kiinnostuu naisesta, mies miehestä. Esitin asian ilmeisesti vähän huonosti ;D

  VastaaPoista
 41. Kun olen itse ollut hyvin rakastunut ja sen rakkauden ensihuumassa (3 kertaa elämäni aikana),
  niin

  1) aina on ollut epävarmuus suhteen jatkumisesta?
  Miten elät tämän asian kanssa?

  2) on ollut vastustamaton halu soitella/ viestitellä rakastetulle. Miten pystyt olemaan ottamatta yhteyttä? Mainitsit, että M aina soittaa sulle. Eikö hän voi hankkia kakkoskännykkää?

  3) haluan julkisesti tapailla, kosketella, kävellä käsi kädesä, romanttisilla paikoilla, kertoa onnestani, puhua ystävilleni miehestä. Miten handlaat tämän?

  terveisin,
  nainen 24 v, sinkku

  VastaaPoista
 42. Hei onnea oikeesti siitä että ootte ton Mikon kanssa onnellisia (:
  Voi kun olisi negatiiviset kommentit pois jättävä suodatinkeino :<
  Mut voimia ! Pidä pääs kylmänä, nää on tääl vaan kateellisia :).

  VastaaPoista
 43. Hah!

  Kiukuissaan teini veti kommenttimahdollisuuden pois. Kun ei tullu mieleisiä vastauksia.
  Äkkiä nää kelpaa taas, kun ilman muiden kommentteja on niin vi¤un typerä yksikseen runoilla, eikö ;)?

  VastaaPoista
 44. Nyt tuli asiateksti! Tää teksti muutti mun kuvaa susta paljon, ennen vaikutit aika ylimieliseltä, mutta nyt näytit ns. "toisen puolen" itsestäsi, tosi kiva juttu!
  En mä teille kummallekaan mitään pahaa halua, toivon todella että suhteenne onnistuu, eikä kukaan pahoita mieltään.
  Tosi hyvää jatkoa sinulle ja hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
 45. Tais tulla kommentoiti takas kun hyytyi koko blogi ilman sitä. Mitenkään huomion hakuinen :D

  VastaaPoista
 46. Meinasitko pitää postaustahdin samanlaisena? Ite ainakin tykkään kun postauksia tulee niin usein :)

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3