sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Hieno reissu on aina hieno reissu

Onpas kiva viikonloppu takana! :) Eilen siis oltiin Mikkosen kanssa toisessa kaupungissa pitämässä hauskaa. Mikko sai pitkästä aikaa kunnolla nollata ja tyhjätä pään.

Alkuillasta käytiin syömässä hienossa ravintolassa, ai että söin elämäni parhaimman makuista ruokaa! Oli niin hyvää, että eilisen aterian jälkeen kaikki muut ruoat maistuu varmaan ihan puulta :D Ravintolasta mentiin sitten takas hotellihuoneeseen, jonne Mikko oli hommannu meille aloittelujuomiks skumppaa, pari lonkeroa ja KALJAA. Hyi, ite en tykkää, mutta Mikkonen kyllä siemailee ohrapirtelöitä mielellään.

Siinä sit laittauduin illan rientoja varten siemaillen samalla hienostuneesti skumppaa ja Mikko röhnötti sohvalla kertoen hirveen hauskoja vitsejä. Omasta mielestään hauskoja siis :D  Naisen odottaminen on kuulemma pitkä ja tuskallinen tie. Ei toi hölmö vaan tajua että naisilla laittautuminen on ihan eri työläs-luokalla kun miehillä.

Mies käy suihkussa, pesee hampaat ja laittaa jossain tapauksissa ehkä hiukset, pukeutuu ja lähtee ulos.

Naisilla taas pitää käydä suihkussa, pestä hiukset sadalla eri tökötillä, sheivailla, pestä hampaat, kuivata hiukset, rasvailla vartaloa, meikata helvetin kauan ettei näytä ihan idiootilta goottimeikeissä tai naurettavalta johannatukiais-töherryksessä. Sitten hiustenlaitto jossa siinäkin käyttää miljoonaa eri hiustuotetta että karvotuksen saa edes jotenkuten pysymään haluamallaan tavalla. Taas vähän lisää meikkiä naamaan tai muuten vaan meikin korjailua ja sit huomaakin että kulmakarvat näyttää oudoilta ja nyppäsee siinä välissä parin karvan pois ja se kirpasee niin helvetisti että silmät alkaa vuotamaan ja sitten meikit leviää ja koko rumba pahimmassa tapauksessa alkaa alusta jos meikit meni niin hirveen näkösiks ettei niitä voi enää pelastaa vaan naama on pestävä.
Sitten ku naama ja hiukset on kunnossa, alkaakin vaatteiden valitseminen. Se on kamalaa :D Onneks itellä ei ollu tuolla reissussa mukana kun pari asukokonaisuusvaihtoehtoa, niin ei tarvinnu myllätä koko vaatekaappia etsien yhtä paitaa tai toppia ja sitten kohta melkein koko vaatekaapin sisältö on lattialla. Sit kun löydät etsimäs ihan kaapin perältä ihme kasan alta, kokeilet vaatetta ja toteat ettei se sovikaan ja sit alkaa raivokas ja epätoivoinen vaatteiden metsästys, jossa pahimmassa tapauksessa tulee tuskanhiki, naama alkaa punottaa ja hiukset menee päin persettä siinä vaatteidensovitusmylläkässä.

Nojoo, meni taas vähän ohi aiheen, mutta kun kinasteltiin tästä aiheesta eilen Mikon kanssa :D Se vetos siihen että kyllähän parranajossa voi mennä aikaa ja miehetkin voi sheivailla, että ei naisilla ole sen vaikeempi homma laittautua kun miehillä, mutta naisilla vaan menee tarpeettoman kauan aikaa siihen.
Thank god tuo sentään tajuaa sheivailla kun oon törmänny ihan armottomiin viidakoihin, joihin ei kyllä ees tee mieli koskea kun ei voi tietää mikä sittisontiainen sieltä pehkosta pian hyppää :D

Noni nyt lopetan oikeesti :D En tiiä puhaltaisinko vielä promilleja kun jutun taso on tätä luokkaa.. Kotona oon siis nyt jo.

Eilisestä siis vielä sen verran, että hauskaa oli! Mentiin sinne baariin missä Mikon vanha opiskelukaveri oli ovella ja päästi meidät sisään. Se oli kyllä hauska kaveri, vaikka vähän limanuljaskan olonen. Se nussi mua katseellaan puhki parikin kertaa siinä Mikon kanssa jutustellessa ennenku mentiin sisälle. Hyi.

Baarissa ei mitään ihmeellistä, juotiin, tanssittiin ja pidettiin hauskaa. Mulla meni fiilikset hetkeks kun näin selvästi jo pitkällä raskaana olevan naisen polttavan röökiä :/ Se oli järkyttävä näky.. Teki vaan mieli mennä sen akan luokse ja ravistella sitä. Siis mitä helvettiä oikeesti?! Pilatkoon oman terveytensä röökaamalla, mutta että syntymättömän lapsensa..? Todella vastuutonta ja itsekästä toimintaa raskaana ollessa polttaa.

Mulla nyt taas aiheet vähän karkailee, mutta kuten oon aikasemminkin sanonu, tää on mulle tavallaan päiväkirja johon kirjottelen tuntemuksia ja ajatuksia ylös :)

Ei oltu ihan pilkkuun asti kun aloin hieman hyytymään liian monen drinkin jälkeen :D Tiedän, että about viikko sitten vannotin etten juo enää alkoholia, mutta en voinu olla juomatta noin hyvässä seurassa.<3
Oli muuten hauska huomata, että hirveen moni kakskymppinen jätkä tuli hinkkaamaan itteensä muhun kun välillä tanssin yksin jos Mikko kävi vessassa tai muuten vaan istuskeli hetken.
Sellaset tyypit jotka kuvittelee olevansa helvetin hyvännäkösiä ja saavansa kaikki tosta noin vaan, on oksettavia. Yhelläkin naama pikkusen venähti kun se oli niin varman näkönen itestään ja siitä että lähden sen mukaan siihen hinkkaukseen, kun sitten vetäydyinkin ja menin Mikon luokse istumaan :D

No mutta, meillä oli ihana ja piristävä reissu, naurettiin ihan älyttömän paljon :) Oli niin ihana kömpiä Mikon viereen yöllä ja aamulla herätä siitä. Syötiin tuhti aamupala ja makoiltiin vielä hetki ja sitten pitikin lähtee kotia kohti :/ Tälläsiä reissuja sais kyllä olla enemmänkin! Välillä on vaan niin kiva käydä yhdessä jossain, eikä aina nyhjätä jossain piilossa kahdestaan.

Ainiin, aattelin et olis kiva alottaa joku uus harrastus. Musta tankotanssi on ollu aina hirveen kiehtovaa, ja nyt kun katoin TÄN videon (pitää olla tunnukset youtubeen ja ikänä yli 18 että näkee) aloin haluamaan tankotanssijaks vielä enemmän! Ihan mielettömän kauniin ja pelottavan näköstä samaan aikaan. Onko kellään lukijalla kokemuksia tankotanssista? :)

PS: Niinjoo, kukaan ei muuten kattonu meitä pitkään tai epäillen :D Ihan rauhassa saatiin olla ilman liian uteliaita silmäpareja.

118 kommenttia:

  1. Se nussi mua katseellaan puhki parikin kertaa.


    ---> Taidat luulla itestäs vähän liikoja.

    VastaaPoista
  2. Oi ihanaa, teän reissu kuullosti aivan mahtavalta ja onnistuneelta. :)
    Naurattaa kyllä vähäsen, ko kaikki ennen tätä reissua vaahtosi, että te jäisitte nyt kiinni.

    Aloin lukijaksi tässä ihan vähän aikaa sitten ja toivotan teille paljon paljon onnea! :)

    VastaaPoista
  3. Ei muuta ku Mikko eroamaan! En edelleenkään ymmärrä miksi kuvittelet sen eroavan muutaman kk päästä jos se ei edes nyt ole siihen valmis -.-

    Vai joko on eropaperit viety ja harkinta-aika alkanut?

    VastaaPoista
  4. Joit baarissa, hotellilla? Mutta sähän sanoit ettet juo enään koskaan alkoholia, et koskaan? :o

    VastaaPoista
  5. Anonyymi1, En todellakaan luule itestäni liikoja, se oli todella selvä homma :D

    Anonyymi2, Kiitos paljon, meidän reissu oli kyllä tosi ihana :)

    Anonyymi3, Ei sun tarviikkaan ymmärtää ja tuohon toiseen kysymykseen en vastaa mitään :)

    Anonyymi4, Jep, niin join.. Mutta tällä kertaa alkoholista ei tullu mitään ongelmia niinkun viimeks.

    VastaaPoista
  6. Ooksä tossa kuvassa? Meinaa vitun ruma sivuprofiili!

    VastaaPoista
  7. Miksi et voi vastata? Onhan täällä Suomessa monella ihmisellä menossa harkinta aika. Jos tällä Mikolla ja sen vaimolla on menossa, sehän todistaisi sen että se voisi olla tosissaan.

    VastaaPoista
  8. Anonyymi5, En oo :D Luuletko että ottaisin pienintäkään riskiä paljastumisen kanssa ja laittaisin tänne oman kuvan? Never.

    Anonyymi6, Siksi koska se asia ei kuulu lukijoille :)

    VastaaPoista
  9. Eli sitä ei ole menossa, etkä halua myöntää ettei Mikko välttämättä olekaan tosissaan :)

    VastaaPoista
  10. Nyt huomaa että on teinin blogi.

    Se nussi katseellaan, pojat hinkuttivat yms. xD

    Eikö sun pitänyt olla tosissaan Mikon kanssa? Miksi annoit niiden hinkuttaa? Tsot tsot, ei ole rakastuneen ihmisen hommaa tuollaiset ;)

    VastaaPoista
  11. Ei saatana, että vahingossa löysin tämmöisenkin!

    Kauheeta paskaa!

    VastaaPoista
  12. Anonyymi7, Arvasin että tuut kirjottaa seuraavaks noin :D Sanon vaan, ettei se asia kuulu teille ja piste.

    Anonyymi8, Osaatko lukea? :) Missä vaiheessa kirjotin että annoin niiden hinkuttaa? Mähän lähdin pois niistä tilanteista.
    Ja sä et varmaan ole oikea ihminen sanomaan, mikä on rakastuneen ihmisen hommaa ja mikä ei. Kaikki ihmiset kun on erilaisia, eikä kaikki käyttäydy rakastuneena jotenkin tietyllä ja samalla tavalla :D
    Mutta kuten sanoin, en mä lähteny niihin hinkkauksiin mukaan.

    VastaaPoista
  13. Hyvä että oli hauska reissu! =) mut kauhee toi et raskaana oleva poltti. Oon ite kans nähny monta kertaa ja se näyttää ensinnäkin ihan hirveeltä ja mulle ainaki tulee tosi paha olo ku nään sellasta. Muutenkin jos joku raskaana oleva on baarissa on mun mielestä aika.. vastenmielistä.

    VastaaPoista
  14. Anonyymi9, Hih, suosittelen kyllä tollasia pieniä irtiotto-arjesta reissuja rakkaan kanssa, ne piristää :)
    Joo, toi on kyl ihan kamalaa :S Ei pysty ymmärtämään miks kukaan haluaa riskeerata lapsensa terveyden tolla tavalla :/

    VastaaPoista
  15. "Mikko sai pitkästä aikaa kunnolla nollata ja tyhjätä pään..."


    ... ja pussit varmaan myös?

    VastaaPoista
  16. Voi luoja.... Siitä voi jo sanoa että tää on provoava trolli koko Candy, ei kukaan ihminen voi oikeesti olla NOIN tyhmä..

    VastaaPoista
  17. Eihän tätä postausta jaksanut edes kunnolla lukea.

    Ainoa silmiin pistävä oli tuo juttu raskaana olevasta :O

    Ja muuten, kyllä veikkaan että aika moni rakastuneena jättää huomiotta tai ei edes kunnolla huomaa muita kuin sen oman rakkauden kohteensa. (en laittanut että oman miehensä, koska eihän tuo vielä ole sun miehes kokonaan ainakaan).

    Mutta sä taas jotenkin laitat joiksikin kohokohdiksi nuo että mies nussii katseellaan ja toinen hinkkaa :O

    Niin no, teini.

    VastaaPoista
  18. Hyvää jatkoa Candy!

    Nyt lupaan itselleni lopettaa tämän blogin seuraamisen. Sen verran pintapuolista teiniläppää alkaa olemaan, että ei tällaista jaksa lukea. Pitkä sepustus jostain laittautumisesta.. alkaako jutut loppua? Mutta suurta suosiota saanutta blogia olisi vain pakko yrittää pitää yllä?

    Pieni vinkki.. kerro omista tuntemuksista, miltä susta tuntuu syvällä sisimmässäsi äläkä noista hinkutteluista ja ihkuista drinksuista ja meikkaamisista.

    VastaaPoista
  19. Anonyymi10, ja tollanen asia kiinnostaa sua siksi koska? :) Siitä puhe mistä itellä puute, niinkö?

    Anonyymi11, Mitäs NOIN tyhmää mä nyt oon kirjottanu? :D

    Anonyymi12, Kohokohdiksi? Kerroin vaan pari pientä yksityiskohtaa reissusta, tarkemmin en voi tunnistamisen takia kirjottaa, mutta noista tuskin kukaan voi tunnistaa.

    Ja ahahahah vai että rakastuneena ei huomaa muita :D No huh huh, ei se että on rakastunut tarkota että muuttuis sokeeks. Enkä mä muita katellu, vaikee oli olla huomaamatta niitä kun ne tuli ite ihan iholle :)

    VastaaPoista
  20. Tuli tässä mieleen.

    Entä jos käykin niin että vaimo haluaa etävanhemmaksi? Onhan niitäkin tapauksia.
    Ja Mikosta tulisi lähivanhempi. Aiotko sitten osallistua lasten hoitoon niinkuin kunnon äiti? Vai hoitaako Mikko omat lapsensa?

    VastaaPoista
  21. Hmm, tankotanssin harrastusmahdollisuus kotipaikkakunnallasi paljastaa sinusta taas, että et asu millään pienellä paikkakunnalla.
    Ehkä törmäillään tunneilla, Candy. ;)

    VastaaPoista
  22. Anonyymi, Hyvät jatkot sullekin :)
    En mä tänne aina mitään maailman syvimpiä ja raastavimpia tuntemuksia kirjoittele, ei aina oo sellanen fiilis ja omaan blogiini voin kirjoittaa vaikka norsujen parittelusta jos siltä tuntuu.

    Hyvä kuitenkin, että niitä joita ei kiinnosta, voivat lopettaa seuraamisen. Niin helppoa se on :)

    Anonyymi13, En usko että niin tulisi käymään, mutta jos niin kävis, aikoisin. Ja Mikko kyllä hoitaa omat lapsensa, hän on maailman paras isä lapsilleen.

    VastaaPoista
  23. Anonyymi14, Missä vaiheessa paljastin onko mun kotipaikkakunnalla mahdollisuus tankotanssiin vai ei? ;) Ei se, että kotipaikkakunnalla ei olis mahdollisuutta johonkin harrastukseen estä sen harrastamista muualla. Mutta en tietenkään sano, etteikö mun paikkakunnalla välttämättä olis siihen mahdollisuutta.
    En paljasta mistään todellisuudessa mitään :)

    VastaaPoista
  24. Eihän sitä koskaan tiedä. Tarkoitin siis, että laittaisitko Mikon hoitamaan yksin lapsensa niin ettet ottaisi vastuuta ollenkaan :)
    Mutta ilmeisesti aikoisit ottaa vastuuta oudoista lapsista :)

    VastaaPoista
  25. Omasta mielestäni se, että Mikko viettää viikonloppuisin ja arkena mielummin aikaa sinun kuin lastensa kanssa on outoa. En tiedä miten asia tarkemmin tietenkään on, mutta olen saanut blogistasi sen kuvan, että aina kun töiltä/pakollisilta perhevelvollisuuksiltaan ehtii, Mikko rientää luoksesi. Mikä tarkoittaa lähes joka vkl ja arki-ilta.

    Minusta se kertoo jo Mikosta aika paljon. Sanoit, että hän rakastaa lapsiaan hyvin paljon, mutta onko asia oikeasti näin? Luulisi, että siinä tapauksessa Mikko viettäisi iltojaan leikkien lasten kanssa, veisi heitä uimaan tai vaikka retkelle. Vaikka vaimo olisikin miten kamala, se ei varmasti estä Mikko viettämästä laatuaikaa lasten kanssa ilman vaimoa? Esimerkiksi autoreissu vanhempiensa luo viikonloppuna?

    Toisaalta, täällähän on spekuloitu sitä, että josko toinen lapsista (tai mikäli niitä nyt onkin enemmän niin yksi) on vakavasti sairas, vammautunut tms. Tämä tietysti rajoittaa vapaa-ajan harrasteita lasten kanssa, esimerkisi kylpyläreissu voi olla täysin mahdoton, tai vähintäänkin erittäin hankala toteuttaa. Mutta silti lasten kanssa voisi käydä pulkkamäessä tms?

    Itselläni kävi mielessä sellainen asia, että mitäpä jos Mikkon perhe onkin uusioperhe? Toinen lapsi toisen edellisestä suhteesta ja toinen toisen? Tai entä jos tämän lisäksi on yksi yhteinen lapsi? Siinä olisikin jo setvimistä kerrakseen jos ero tulee, varsinkin jos jostain syystä vaimolla on esimerkiksi Mikon lapsen huoltajuus myös. Tai entä jos Mikon lapsi on esimerkiksi kehitysvammainen ja lapsella on nyt uusi äiti, joka huolehtii tästä? Ero voisi olla erittäin hankala myös lapselle?

    Tai mitä jos kumpikaan lapsi ei ole biologisesti Mikon vaan esimerkiksi hän on adoptoinut heidät? Ero voisi olla haastava ja tämä voisi myös tukea sitä, ettei Mikko halua viettää niin paljon aikaa lasten kanssa. Lapset ovat rakkaita, tavallaan, mutteivat kuitenkaan omia. Tai ehkä vaimon on raskaana? Kuka tietää. ;)

    Kannattaa kuitenkin, joka tapauksessa, suhtautua kriittisesti tähän "sotkuun". Itse en keksi ainuttakaan tarpeeksi hyvää syytä sille, ettei Mikko voi ottaa eroa, jollei se ole sitten edellä mainittujen lisäksi esimerkiksi se, että hän työskentelee hyvässä työssä, vaimonsa isän yrityksessä tms. Tosin aika saippuasarjamainen vaihtoehto tämäkin. :) Mutta silti, mikä ihme voi olla muka niin hyvä syy, ettei eroa voisi pistää vireille jo nyt? Vai onko näin tehty jo? Muuten ette kyllä asu yhdessä vielä tämän vuoden puolella...

    Mutta kriittisyyttä, kriittisyyttä... Muista, että elät vain kerran. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että nauti elämästäsi ja ajastasi Mikon kanssa, mutta myös sitä, että ei kannata jäädä odottelemaan Mikkoa jos eroa ei ala kuulua. Vaikka teillä olisikin mahtava suunnitelma, niin erotilanteet ovat hyvin hankalia ja ethän voi tietää, ottaako Mikko sitä loppujen lopuksi? Kukaan ei voi tietää sitä. Se, että Mikko on luvannut näin tehdä ei kerro vielä mitään. Lisäksi esimerkiksi vaimo voi laittaa hanttiin. Mitäpä jos Mikko ja vaimo harrastavat seksiä silloin tällöin ja vaimo tulee raskaaksi? Siitä tulisi aika varmasti n. 3 vuotta lisää odottelua sinulle.

    VastaaPoista
  26. Tämän blogin seuraaminen on ollut jollakin tavoin viihdyttävää mutta nyt en taida enää jaksaa. Vastaavaa keskenkasvuisten pulinaa on netti väärällään eikä tämä poikkea niistä kuin siten, että kirjoittaja elättelee lapsellista toivoa perheellisen miehen eroamisesta.

    Nyt tietysti olisi helppo sanoa, että en tiedä yksityiskohtia ymym. En tiedäkään ja kommentoin sen tiedon varassa, joka blogin kautta on annettu. Kuten kaikki muutkin. Siinäkin mielessä on aika naiivia jatkuvasti lällätellä että mepäs emmekään tiedä totuutta.

    Itselläni on ollut pitkä suhde varattuun mieheen joten vaikka voisin ikäni puolesta olla kirjoittajan äiti, monet tunteet ja ajatukset ovat tuttuja. Suhde päättyi minun toimestani koska tämäkään mies ei koskaan olisi vakuutteluistaan huolimatta koskaan jättänyt vaimoaa. Mukana ei onneksi ollut lapsia. Ero oli hankala koska mies ei luonnollisestikaan olisi halunnut luopua mukavasta elämäntilanteestaan.

    Loppujen lopuksi todella harva mies (tai miksei nainenkin) oikeasti on valmis luopumaan puolisostaan toisen vuoksi. Tämän ikäisenä näitä on jo nähnyt niin paljon, että kirjoittajaa lähinnä käy pienesti sääliksi.
    Tarina voi olla fiktiivinen tai tottakin, ja vaikka tämä olisikin keksitty niin varmasti jossakin on joku "Candy" tässä tilanteessa.

    Ainahan näistä suhteista jotain oppii. Toivottavasti ainakin. Nykyään olen parisuhteessa, jossa ei ole tilaa kolmansille osapuolille ja niin sen kuuluu ollakin. Ihminen ehkä ei ole luonnostaan yksiavioinen mutta kahden ihmisen välinen parisuhde on parasta mitä elämä voi tarjota. Perheen, ystävien, terveyden ym. rinnalla tietenkin.

    En halua saarnata, tuomita eikä tarkoitukseni ollut oikeastaan arvostellakaan. Halusin kommentoida tämän ainoan kerran ja toivon, että tästä joku edes saa hieman ajattelemisen aihetta.

    VastaaPoista
  27. "Minusta se kertoo jo Mikosta aika paljon. Sanoit, että hän rakastaa lapsiaan hyvin paljon, mutta onko asia oikeasti näin? Luulisi, että siinä tapauksessa Mikko viettäisi iltojaan leikkien lasten kanssa, veisi heitä uimaan tai vaikka retkelle. Vaikka vaimo olisikin miten kamala, se ei varmasti estä Mikko viettämästä laatuaikaa lasten kanssa ilman vaimoa? Esimerkiksi autoreissu vanhempiensa luo viikonloppuna? "

    Tämä on pistänyt minullakin silmään. Voihan sitä hyvin sanoa olevansa hyvä isä, jos niiden lasten kanssa ei edes vietä aikaansa.

    Hyvä isä viettäisi aikaa lastensa kanssa. Töiden ohella ei näytä Mikolla sitä aikaa riittävästi lapsilleen olemaan. Joten ei se vielä kerro onko se hyvä isä vai ei. (vaikuttaa kyllä aika surkealta isältä :/ )

    VastaaPoista
  28. Ylempi anonyymi pitkällä kommentilla, Mikko todellakin viettää paljon aikaa lastensa kanssa :) Ei me 24/7 olla yhdessä, todellakaan. Nyt viime aikoina ollaan oltu suht paljon yhdessä, mutta joskus tulee aikoja jollon ei pystytä kovin usein näkemään.
    Mutta ei mitään huolta lasten kannalta, ne saa olla paljon isänsä kanssa ja viettää mukavaa laatuaikaa :)

    Ja noihin erojuttuihin ja muihin spekulaatioihin en ota mitään kantaa :)

    VastaaPoista
  29. Aika kumma että pidät moraalisesti kamalana sitä että nainen tupakoi raskaana ollessaan, mutta omassa toiminnassa et ilmeisesti näe mitään moraalitonta? Olet kohta aikunen ihminen ja pikku hiljaa pitää ruveta ottamaan vastuuta omista teoistaan. Ja varsinkin Mikon. Mikon tehtävä olisi pistää tämä peli selväksi, sinulle ja vaimolleen.

    En ymmärrä sitä että miksette pysty suhdetta tuomaan julki heti? Lapset on tekosyynä todella klisee. Mitä pienempiä lapset on sen helpommin he sopeutavat.

    Se olisi kaikkien kannalta varmasti parhain ratkaisu, jos kerta mikko ja hänen nykyinen vaimonsa ovat kuitenkin eroamassa. Tekisitte pelin selväksi nyt heti, turha mikon vaimoa on vedättää yhtään sen enempää. Sillä rikotaan vaan enemmän ja ihmiset katkeroituu.
    Sinunkaan ei tarvitsisi enää salailla.
    Miksi salailla enää jos olette niin varmoja teidän suhteestanne, kyllä se varmasti ne ryöpyt ja nuhtelut tulee kestämään jos teillä on tarpeeksi vankka pohja siihen.

    VastaaPoista
  30. Toivottavasti luet tämän, ehkä myös vastaat.
    Ensimmäisenä tulee mieleen, että eikö sinua ällötä, kun tiedät, että Mikko harrastaa seksiä varmasti säännöllisesti myös vaimonsa kanssa?

    Sitten toinen asia. Minua on käytetty yli vuoden seksuaalisesti hyväksi. Se tapahtui pari vuotta vanhemman lestadiolaismiehen kanssa, ja juuri siksi, että rakastuin häneen täyttäpahkaa ja olin sinisilmäinen. Hän kertoi rakastavansa minua, kävi meillä salaa, tapailimme mitä ihmeellisimmissä paikoissa, mutta koskaan emme julkisesti, aina salailimme juttuamme. Hän osti minulle usein kivoja lahjoja ja piti minut tyytyväisenä, ja oli itsekin varmasti tyytyväinen, kun pillua herui hyväuskoiselta teiniltä. Aina oli selityksiä, jotka laitettiin uskonnon piikkiin, kun aloin puhua seurustelusta ja siitä, josko voisimme olla julkisesti yhdessä. "En voi tuoda sinua meille koska olen lestadiolainen, vanhempani eivät hyväksyisi sitä, en voi luopua uskostani yms.." Hän kuitenkin uskotteli, että vielä jonain päivänä olisimme onnellisesti yhdessä, hän jopa yritti käännyttää minua lestadiolaiseksi.

    Tarinani ei ole tietenkään kovinkaan paljoa samanlainen kuin sinun, mutta siinä on juuri hyväksikäyttäjän peruspiirteet 1) jatkuva salailu 2) tekosyyt, miksei juttua voi "vielä" tuoda julki 3) lahjominen olemaan hiljaa suhteesta ja pitämään nainen tyytyväisenä ostamalla mitä kalliimpia koruja, hajuvesiä yms. 4)SEKSI ja muutenkin oman edun tavoittelu.

    Se, miksi en tajunnut miehen haluavan minulta vain seksiä, johtui siitä että hän osasi näytellä hyvin ja mm. itki monesti nähteni kuinka vaikealta hänestä tuntuu kun rakastaa minua mutta ei voi olla kanssani. Minä hölmönä tietenkin uskoin, ettei mies itke ellei ole todellisia tunteita! Myöhemmin ymmärsin itkujen johtuneen hänen huonosta omastatunnostaan, kun hän tiesi että rakastin häntä oikeasti ja hänelle olin vain pelkkä pano ja ajanviete. Kyllä miehetkin osaavat joskus potea huonoa omaatuntoa, Mikon tilanteessa varsinkin siihen olisi syytä.

    Kun vihdoin tulin järkiini ja aloin syytellä miestä, että hän käytti minua vain hyväkseen, hän kielsi heti kaiken ja väitti, että oikeasti rakasti minua. Loppujen lopuksi mies ei enää edes jaksanut kiistää asiaa. Haukuin hänet ja katkaisin häneen välit. Nykyään hän on yrittänyt saada pillua jo kahdelta ystävältänikin. Sairas ja onneton mies.

    Minua alkoi huvittamaan, kun Mikko oli sanonut sinulle että sinulla saa olla mm. fuckbuddy seurustelunne yhteydessä jos haluat.. Hei haloo, kuka rakastunut pitää ok:na sitä että rakastettunsa nussii muita jos haluaa tai säätää? No ei kukaan, joka vakavissaan toisesta välittää. :D Yleensä pettäjät ovat itse entistä tarkempia siitä, että jos he oikeasti rakastuvat, he ovat mustasukkaista sorttia eivätkä taatusti anna itseään petettävän.

    Toivon, että tää koko tarina on pelkkää yksinäisen ihmisen fantasiointia. Mutta jos tämä on totta, olet niin kusessa vielä joku kaunis päivä. Mikko olisi ottanut avioeron, tai ainakin asumuseron jo, jos heidän liittonsa olisi todella nuin surkea. Enkä usko että kenenkään vaimo ei ala epäillä jatkuvia työjuttuja tai ihmemenoja. :-D Mutta onnea vain, sinuna kiristäisin Mikkoa jollakin asialla ja katsoisin kuinka paljon hän tosissaan on valmis tekemään vuoksesi ja luopumaan itselleen tärkeistä asioista (ellet ole tosiaan trolli.)

    - Monica

    VastaaPoista
  31. Ei ilmeisesti vietä :D Turhaan sanot hyväksi isäksi, ei se hyvää isää ole nähnytkään kun pystyy dumppaamaan heidät sivusuhteen takia. Ja aikoo ruveta näkemään lapsiaan vain joka toinen viikonloppu. Hyvä isä? Ehkä silloin kun hänelle itselleen niin sopii.

    VastaaPoista
  32. nyt ainakin kerroit asuvas kaupungissa kun kerran sanoit et menitte toiseen kaupunkiin :)

    VastaaPoista
  33. No hyvä jos lapset saavat silti viettää edes joskus aikaa isänsä kanssa. Tilanne on omasta mielestäni vaan aika kamala, ihan kaikkien kannalta. Kaikkien muiden puolesta harmittaa paitsi Mikon, hän kun on se joka kantaa vastuun tästä koko sopasta.

    Oletko miettinyt ikinä tätä koko tilannetta vaimon kannalta? Tai siis asettanut itseäsi hänen paikalleen? En sano tätä siksi, että sinun täytyisi jättää Mikko jne vaan ihan vain mietin, että haluaisitko itse tuossa tilanteessa tietää mahd. pian jos miehesi pettää vai vasta myöhemmin? Luuletko, että myöhemmin se asia tuntuu yhtään helpommalta käsitellä? Tietysti voit sanoa, ettette kerro ikinä vaimolle salasuhteestanne, mutta toisaalta, vaimo saattaa arvata tämän itse eron hetkellä tai se saattaa tulla muuten julki joskus. :/

    Entä oletko tavannut koskaan vaimoa ja lapsia? Siis muuten kuin siellä tapahtumassa ja mahdollisesti häissä? Entä oletko ikinä epäillyt Mikon tarkoitusperiä tms? Oletko ikinä epäillyt näitä hänen lupauksiaan?

    Toivon mukaan tilanne kääntyy parhain päin. Vaikka pidänkin sinua joksenkin naiivina, voihan olla, että päädytte Mikon kanssa vielä yhteen. Tai sitten ette. Kuitenkin toivon, että löydät vielä sen miehen, jonka kanssa vanheta, kasvaa ja jakaa elämäsi. :)

    Onnea matkaan.

    VastaaPoista
  34. Rupesin just miettii, että kirjoitat elämästäs kuin kirjoittaisit siirappista rakkaustarinaa, novellia etc. Siis what the fuck muija. EI kukaan kirjoita noin, jos ne ei ole keksittyjä juttuja. Olen edelleen sitä mieltä että asut maybe Turussa. Mutta who knows. Alan yhä enemmän vaan epäilee tätä kusetukseksi.
    Anot kyselee Mikon avioerosta, sinä et halua kertoa koska se ei kuulu meille?
    Siksi koska mikkoa ei ole.
    Elät jotain omaa haave maailmaa, haaveilet jostain ukkomiehestä joka rakastuu teinityttöön, hylkää vaimon ja lapset.
    Vittu toi Mikko on lapsellinen mies, oli sitten olemassa tai ei. Mutta mitä itse kuvittelette aikuisesta perheellisestä äijästä joka ravaa pikkupillun perässä..... No mutta silti kaikkee hyvää sulle ystäväiseni.. Mikkohan tässä on se kusipää, ja sinä hömä rakastuneena et ymmärrä. Siellä hän kotonaan rakastelee muijansa kanssa ja toisessa välissä sanoo sulle et ottaa eron muijastaan? Kaksnaamanen kusipäähän tuo jätkä on. Vaikkei hän sinulle ole kaksinaamainen, mist tiiät etteikö sunki vuoro tulis pia? :)

    VastaaPoista
  35. Edellinen anonyymi, No mun elämä on kaikkee muuta ku siirappista rakkaustarinaa. Mutta mä kirjotan näin, tää on mun tapa kirjottaa tapahtumista. Kenenkään ei ole pakko uskoa :)

    Joo, anot kyselee Mikon avioerosta, mutta kun se ei ihan oikeesti kuulu niille. Tekeekö se tästä kusetusta jos en tarkkoja yksityiselämän asioita kerro ja vastaa kaikkiin kysymyksiin? Ei mun ja Mikon koko elämä kaikkine tietoineen tänne kuulu :)

    Ja te anot voitte olla Mikosta ihan mitä mieltä tahansa ja arvostella siellä perse hiessä istuessanne, mutta te ette tunne Mikkoa millään tavalla ettekä tiedä miten ihana ihminen se oikeesti on :)<3 Mulle riittää että mä tiedän eikä mun tarvii tän enempää alkaa todistelemaan sitä muille.

    VastaaPoista
  36. Ainahan sinä todistelet :D

    Tyypillinen kommentti sinulta, "no ku te ette tunne!".

    Sinun tekstisi perusteella pystyy jo aika paljon sanomaan. Vaikka paikat ja muut eivät ole totta, niin se kertoo paljon tästä Mikosta.

    Se ehkä joo välittää lapsistaan, mutta ei niin paljoa että pysyisi heidän luonaan. (ellei ole sinulle valehdellut). Vaan hän mieluummin ottaa pienen oikeuden tavata lapsiaan, 4 yötä/kk. Oih, mahtava isi ;)

    Ja se että Mikko, 34v, kärsii suoraan sanottuna kolmenkympin kriisistä. APUA, hän VANHENEE! Äkkiä uusi ja nuorempi nainen kehiin kun tuo vanhempi vaimo on karsea :) Ainakin niin hän on sinulle sanonut ja sinä edelleen meille. Ja itkee miten kauhea vaimo hänellä on.

    Joopa joo :) Mitä se siellä vielä asuu :D

    Ja ps. en usko että harkinta aika on alkanut. Tuskinpa Mikon vaimo enää haluaisi asua miehen kanssa joka haluaa erota :)

    VastaaPoista
  37. Laittelenpa minäkin taas pitkästä aikaa muutaman ajatuksen.Joku kritisoi että on mennyt hyvä blogi liian pintapuoliseksi.Voipi olla tai sitten ei.Milestäni Candy kirjoittaa edelleen ns.rikkaasti.Meidän muiden kommentit,arvostelut,tuomitsemiset ym.voivat myös vaikuttaa Candyn tyyliin kirjoittaa ja kuinka syvällisesti pystyy kirjoittamaan.Ajattelen kaikesta huolimatta että olisi hyvä mennä kommenttienkin suhteen rakentavasti eteenpäin.Saman asian voi sanoa niin monella tavalla.Vuorovaikutusta.Hyväksyy tätä suhdetta tai ei.Ja onhan sitä toki ollutkin.Cadylle voimia ja koitahan pystyä edelleen purkamaam tunteitasi tämän blogin kautta.Älä silti hukkaa järjellä ajattelua.Katsomista myös tämän hetken yli tulevaisuuteen.Rakkaus on sokea.Kuten tiedät.Oletko koskaan listannit suhteen plussia ja miinuksia.Kokeileppa.Tsemppiä viikkoosi.

    VastaaPoista
  38. Asut kyllä niin varmana kehä 3 sisäpuolella. Edellisessä tekstissä oli puhetta kulkuneuvoista ja omasta mielestäsi saatat asua jossain muuallakin tai käydä ratikalla lähipaikkakunnalta isommassa kaupungissa..

    Ihan vain tälläinen psykologinen juttu: jos asuisit esimerkiksi Kuopiossa ja haluaisit hämätä meitä, niin todennäköisesti mietit hämäyksesi tarpeeksi pitkälle. Näin ollen olisit maininnut myös metron vaihtoehtona liikkua (tai sitten yleissivistyksesi on todella surkea..). Todennäköisesti mainitsit mainitsit ratikan koska käytät sitä itse paljon, kuljet joko bussilla tai ratikalla, et metrolla.

    Tai sitten asut Tampereella, jonne ollaan rakentamassa ratikkalinjaa ja asia on mielessä. Toisaalta silloin et olisi niin tyhmä, että sanoisit sillä pääsevän pikkupaikkakunnalta keskustaan, ei ratikka tulee kulkemaan Tampereen sisällä. :)

    Pääkaupunkiseudulta olet, tai sitten yleissivistys on surkeata..

    VastaaPoista
  39. Seuraavaa juonenkäännettä odotellessa ;D Miksipä et vaikka hankkiudu itse herra Mikolle raskaaksi! Siinäpä oiski sotkua kerrakseen. Ainaki näkisit, painostasko se sua aborttiin, koska sillä ei olis aikomustakaan viettää loppuelämäänsä teinitytön ja sille siitetyn lapsen kanssa vai olisko sillä vihdoin syy erota vaimostaan kerta ois uus ihana nainen ja vielä lapsiki tulossa? ;) Hahah

    VastaaPoista
  40. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  41. Olen tuo kyseinen ano joka kirjoitti klo : 7.02.

    Niin candy, sinulle tuo mies on ihana? Tottakai.. me muut ihmiset ajattelemme jotain muuta. kerrot tänne kaikkea suhteestanne mutta et voi kertoa sitä että miksi mikko ei ota jo eroa ja valitse sinua, "rakastettuaan". Kaikki me (almost) toivomme että tällä tarinalla on onnellinen loppu, haluamme tietää onko se tulossa, vai vahvistuuko käsityksemme miesten petollisuudesta entisestäään kun 3 ihmisen elämän murskaamisen sijaan hän murskaa 4 ?

    ja muuten, ootko aatellu blogis tulevaisuutta? kirjottelet tänne niin kauan kun elät tossa hullun mylläkässä, joudut salailee kaikkee etc?
    Ajatteliks kertoo meille koskaan tarinan loppua?
    Ajatteliks kirjottaa tänne sit ku sailailut yms loppuu?
    Oletko koskaan epäillyt mikon motiiveja, rehellisyyttä?
    Mitäs sit jos mikko sais tietää täst blogist? Ei tykkäis ;)

    VastaaPoista
  42. http://www.google.fi/imgres?q=silence&um=1&hl=fi&sa=X&biw=1600&bih=728&tbm=isch&tbnid=yVQvzA-BrgpGEM:&imgrefurl=http://scrabblesense.com/2011/12/scrabble-the-sound-of-silence/&docid=JIcSY1lHvILSIM&imgurl=http://scrabblesense.com/wp-content/uploads/2011/12/shh.jpg&w=300&h=300&ei=jLcJT6nJBabV4QSBztWNCA&zoom=1&iact=hc&vpx=1320&vpy=331&dur=1544&hovh=225&hovw=225&tx=143&ty=100&sig=107254026899039494177&page=5&tbnh=163&tbnw=163&start=89&ndsp=21&ved=1t:429,r:13,s:89

    Pakko oli linkittää tää lukijoille kun jotkut luulevat, että profiili kuvassa olet sinä.. :) eli kuva kopsattu tuolta, eli ei ole Candy. Ei minulla muuta..

    VastaaPoista
  43. Hei, ihan niiku joku ano tuossa ehdotti niin testaas nyt sitä Mikkoasi? Edellisellä kerralla testaus oli omasta mielestäsi oikea menestys, blogistasi sai taas sen kuvan, että Mikko panikoi, mutta sai hillittyä ja kerättyä itsensä ja feikattua tarpeentullen vakuuttavasti. O.o

    Olisi ihan mielenkiintoista jos kertoisit edes, että miten testasit Mikko silloin joskus? Tuskin sen nyt teitä ainakaan paljastaa? Vai pelkäätkö että Mikko lukee tätä? Se on ainoa ongelma, mutta toisaalta, eiköhän hän tunnista itsensä muutenkin?

    Itse olen ainakin niin kriittinen tyyppi, että testaan ja varmistan kaiken 200 kertaa. Varmasti turhauttavaa muista, mutta sinun tilanteessasi saattaisin hyvinkin kokeilla tuota.

    Tai nyt kun tuli mieleen niin mitä tekisit jos nyt oikeasti tulisit raskaaksi Mikolle? O.o Kertoisitko hänelle vai juoksisitko suorinta tietä tekemään abortin kaikessa hiljaisuudessa? Tiedän, että on outo kysymys, mutta tuli vaan mieleen tuosta ja haluaisin kyllä todella tietää mitä tekisit. :) Itse olen pitkäaikaisessa parisuhteessa ja välillä olen miettinyt asiaa, että jos ehkäisypettää, mitä tehdään. Mutta tälläistä ajatusleikkiä.

    VastaaPoista
  44. nyt ainakin kerroit asuvas kaupungissa kun kerran sanoit et menitte toiseen kaupunkiin :)

    ^ Ite ainakin kirjoitan aina noin jos ollaan lähössä jonnekki kaupunkiin, vaikka ite en todellakaan missään kaupungissa edes asu :) Muttajoo, kiva että teillä oli ihana vkl<3 tsemii:)

    VastaaPoista
  45. Emilje, olen anonyymi 6.55.

    Ikävää, että sinäkin olet kokenut samanlaista hyväksikäyttöä. Itse en vienyt asiaa eteenpäin, koska en kehdannut ja tuskin asialle olisi paljoa voinut tehdä mitään, kun itse olin petipuuhissa täysillä mukana yms.. Näin jälkeenpäin vain harmittaa, tekisi mieli levittää miehestä kaikkea paskaa ja pilata hänen elämänsä! Mutta ei, en ole niin lapsellinen. Ainakin minulla on onnellinen parisuhde menossa, lestadiolaismies taas onneton sinkku, joka ei uskonlahkostaan tunnu itselleen sopivaa löytävän ja turvautuu meihin ei-uskovaisiin :-D Toivon, että hänellä on helvetin huono elämä ja todella huono omatunto edes joskus kaikesta.. Hirvittää lukea tätä blogia ja huomata miten toinen on täysin rakkauden vietävissä eikä osaa ajatella asian todellista laitaa. Minulla oli sentään muutamia ystäviä, jotka tiesivät minun ja miehen suhteesta ja puhuivat minulle järkeä, että enkö todella näe mitä mies minusta haluaa. Jos tämä blogin tarina on totta, Candylla ei ole edes ketään muutakuin me tuntemattomat ihmiset täällä nettimaailmassa yrittämässä puhua järkeä, joka tuskin auttaa. Ehkä asiat pitää sitten vain oppia kantapään kautta.

    - Monica

    VastaaPoista
  46. ootko koskaa miettiny et kui vitusti toi "mikko" voi kusettaa sua ?

    .. ite turvauduin aina ennen valehtelemiseen, joten tiedän kui helposti muut menee lankaan jos oikeesti osaa valehella, niin ku minä osaan/osasin.

    HERÄÄ TYTTÖ RAKAS JA TAJUA ETTÄ EI SE JÄTÄ VAIMOAAN ! - leikkii vaa sun tunteilla

    VastaaPoista
  47. Oivalsin juuri uuden todisteen, joka puhuisi trollauksen puolesta. Sinulla on käytössä sellainen kommenttimahdollisuus, että vain ne kommentit näkyvät täällä, mitä olet hyväksynyt. Käsitin, että olit Mikon kanssa panolomalla la-su? Silti olet ollut hyväksymässä edellisen postauksesi 'Viikonloppuu ;)' kommentteja eilen ja tänään. Mitenhän se on mahdollista? ;) Ettet vain olisi mielisairas paska, joka on keksinyt koko paskan omasta päästään ja lukenut näitä kommentteja täällä pitkin viikonloppua, kun olit "lomailemassa" :D: busted.

    VastaaPoista
  48. "Teki vaan mieli mennä sen akan luokse ja ravistella sitä. Siis mitä helvettiä oikeesti?!"

    Mitäpä jos eka ravistelisit ite ittees?

    VastaaPoista
  49. Kuulostaa että teillä oli kivaa reissussa! :)
    Mitä tilasit baarissa? Miten sait tilattua, eikö baarimikko kysyny papereita?

    VastaaPoista
  50. samaa mieltä kuin Mies 56, tee listä hyvistä ja huonoista puolista, ja oo rehellinen itselles sitä tehdessä kans.
    t. katsku

    VastaaPoista
  51. Asut Jumbon lähellä..

    VastaaPoista
  52. Ei voi muuta sanoa, kuin että tsemppiä. Siinä olen samaa mieltä, että sinun kannattaisi uskoutua jollekin luotettavalle ystävälle tai aikuiselle (jonka tiedät luottamuksen arvoiseksi). Tämä asia on aivan liian raskas yksin kannettavaksi. Eikä täältä netistä sinulle tyttö pieni sellaista tukea heru mitä olet ehkä täältä lähtenyt hakemaan. Runnot itsesi lukemalla kaikki nuo herjaavat kommentit. Niihin ei kannata juurikaan kommentoida äläkä ota niitä itseesi. En aio solvata sinua missään nimessä, sen sijaan tuolle äijälle minulla olisi muutama valittu sananen.

    Itsekin toimit tietysti väärin. Toisaalta 17-vuotiaalta ei voi vielä odottaa tämän enempää, koska vaikka kuinka pidät itseäsi aikuisena, todistavat tekosi ja kirjoituksesi sen että olet vielä kovasti lapsi (ja niin ovat kaikki tuossa iässä, don´t take it personally). Se, että kroppa ja halut on aikuisen, ei tarkoita sitä että olet aikuinen. Aikuinen ihminen ottaa itsensä lisäksi vastuuta myös muista ihmisistä, ja tekee vaikeitakin ratkaisuja (lue: lopettaa suhteen jossa loukkaa viattomia lapsia). Ja tuo mies, noh, ei ole mies lainkaan. Kovasti keski-iän kriisiltä kuulostaa. Toivottavasti et ole se, joka tuossa saa eniten siipeensä. Tai etusijalle laittaisin kyllä nuo lapset jotka ovat pian sopassa mukana!

    Kaikesta huolimatta toivon sinulle hyvää lopputulosta (= löydät itsellesi vapaan ja fiksun miehen joka on samassa elämän vaiheessa). Älä kyynisty, äläkä sokeudu tuon ukkomiehen lupauksille. Älä haaskaa parhaita nuoruusvuosiasi odotellen jotain mikä ei näytä toteutuvan. Ja jos toteutuu: ei sinulla oikeasti ole mitään käsitystä siitä, mitä on elämä pienten lasten kasvattajana, usko pois. Siperia opettaa, ja kun pakkanen iskee toivon että se luotettava aikuinen olisi sinulle saatavilla. Älä polta siltojasi ystäviin ja vanhempiin. Tulet tarvitsemaan heitä vielä.

    t. 32-v kahden lapsen naimisissa oleva äiti

    VastaaPoista
  53. Heips!

    Onnea sinulle valtavasta suosiosta!
    Mahtaa hiukan vituttaa kun blogisi on tällä hetkellä tosi "in" etkä voi kenellekään siitä puhua =D

    Jos et sitten istu muutaman kaverin kanssa hihittelemässä kun ihmiset kiehuu blogisi takia.

    Minusta on hauskaa miten esim 9.12 kirjoitat
    "Siksi minulle onkin ihan ok pitää suhteemme salassa, ettei heillä menisi kaikki kuviot ihan perseelleen ://"

    Ja sitten 2.1
    "mutta meidän suhteen julkistaminen ja Mikon vaimon jättäminen on aikalailla lyöty ajankohdiltaan jo lukkoon. "

    Aika nopeasti homman nimi muuttunut=)
    Ja jos blogin ideana olisi purkaa tuntojasi jne, niin luulisi että olisit hiukan enemmän kirjoittanut siitä miten olette päättäneet julkaista suhdettanne kohta ;)

    VastaaPoista
  54. ei se mies eroa, olisihan se jo asumuserossa jos haluaisi elää candyn kanssa tulevaisuudessa, mutta se jatkaa arkea vaimonsa kanssa ja pitää välillä hauskaa candyn kanssa, moraaliton mies.

    VastaaPoista
  55. alkaakos sulla huomenna koulu?:)

    VastaaPoista
  56. Mä oon niin koukussa tähän sun blogiin, tätä on todella mukava lukea, vaikka vanhemmat kirjoitukset onkin ollut parempia. Ehkä sen takia, että oot jakanut enemmän omia ajatuksias ja tuntemuksiasi sekä taustoittanut hieman tilannetta ja pohtinut syvällisemmin asioita. Toivoisinkin, että vastaavia kirjoituksia tulisi taas enemmän. :)

    Mä en oikein osaa sanoo oonko sun puolellas vai mitä, mua ärsyttää tää tilanne vaimon puolesta koska mua on petetty ja se on ihan helvetillistä saada tietää siitä, varsinkin parin kuukauden (meidän tapauksessa) salailun jälkeen. Olisin halunnut tietää siitä heti sillä uskoisin, että asia olisi ollut helpommin käsiteltävissä ja olisin välttynyt myös mukavilta.. tuliaisilta. Hyi olkoon kun muistelen edes koko tilannetta.

    Tavallaan ehkä 60% ajasta oon iha tsemppaamassa sua mut välillä kun kirjoitat ärsyttäviä ja lapsellisia kirjoituksia tai näitä "ootte vaa kateellisia" -kommentteja niin vaikutat todella raivostuttavalta henkilöltä. :D Jos pitäisit kommenttis asiallisempina (et lähde haukkumaan takaisin vaan ignoraisit haukkujat) ja vastailisit asiallisiin kommentteihin niin tätä olisi paljon mielenkiintoisempi lukea.

    Toivon, että jatkat blogin kirjoittamista ja kirjoitat sitä tekstiä, minkä perusteella pidän sinua sinä "Hyvänä tyyppinä". :) Olisi myös tulevaisuudessa kiva tietää, miten juttu päättyy, vai päättyykö ollenkaan.

    Tsemppiä ja pidä hauskaa, mutta kuten monet on sanonut niin kritisoi Mikkoasi! :)

    VastaaPoista
  57. trolli mikä trolli :<
    opettele ees olemaan uskottava

    VastaaPoista
  58. "...ettei näytä ihan idiootilta goottimeikeissä..."
    Goottimeikissä ei ole mitään vikaa! Ainakaan jos on joku siisti ja hyvin toteutettu, puolueellinen mielipide :DD

    "Minua alkoi huvittamaan, kun Mikko oli sanonut sinulle että sinulla saa olla mm. fuckbuddy seurustelunne yhteydessä jos haluat.. Hei haloo, kuka rakastunut pitää ok:na sitä että rakastettunsa nussii muita jos haluaa tai säätää? No ei kukaan, joka vakavissaan toisesta välittää."
    No itseasiassa tämä (Polyamoria) on aika normaalia :D Ihmiset vaan ei usein hehkuta panokavereitaan tai vastaavia moraalisaarnojen takia. En näe itse tässä mitään väärää jos säännöt on kaikille osapuolille selvät ja kaikki on ookoo asian kanssa, keitä me olemme tuomitsemaan ja arvostelemaan toisten elämäntapoja?
    Tietysti tässä tapauksessa hieman ihmetytti itseäkin aluksi se, että Mikko suoraan sanottuna pettää vaimoaan Candyn kanssa, mutta että Candyllä ei saisi olla muita :I
    Itse olen aina ollut sitä mieltä, että jos haluaa alkaa seurustelemaan toisen kanssa niin pitäis kyllä ottaa ero siitä ensimmäisestä kunnolla ja selvittää asiat. Mutta tämä on taas minun henk. koht. mielipiteeni, Teillä on syynne salata tämä suhde ja Mikolla pitää juttua vaimon kanssa yllä.

    Rakastumiselle ei mahda mitään, toivon että Mikko ei ole kiinnostunut sinusta vain seksin takia. Olen vierestä katsellut kavereita tälläisissa suhteissa, tekee pahaa kun toinen on ihan sinisilmäinen ja umpirakastunut eikä usko mitään mitä ulkopuoliset sanoo.

    Tuo "olen raskaana" juttu kuulosti... noh... jostain syystä hauskalta :D Jos ihan vitsillä heittäisit ja katsoisit kuinka käy? Ellei se sitten jo ole se millä olet häntä silloin joskus testannut suhteen vakavuudesta?

    Pieni omituinen kirjoitus minulta, ensimmäistä kertaa ikinä vastailen johonkin tälläiseen, olen luultavasti hieman koukussa tähän blogiisi.
    Millään tavalla en ole uskovainen mutta pari asiaa haluaisin raamatusta siteerata.
    Ensin Candylle "Kohtele muita niinkuin haluat itse tulla kohdelluksi" Tietenkään et Mikon osaan voi tässä vaikuttaa mutta...
    Ja kaikille herjaajille ja paskan puhujille "Joka teistä on synnitön, heittäköön ensimmäisen kiven" Ihan vaan muistutuksena meille kaikille.

    -LA-

    VastaaPoista
  59. No huhhuh, aika säälittävää. Siis tämä sun touhus. Ei sulla varmaan hirveen hyvä itsetunto ole kun pitää itelleen tällästä feikkielämää keksiä :D mut jatka vaan ihan rauhassa jos huvittaa.. Kyl sä varmaan oikeesti tajuut et ei kukaan tätä sun tarinaas usko.

    VastaaPoista
  60. eiköhän baarissa umpikänniset miehet hinkuta ihan ketä eteen kävelee, tuskin oot mikään maailmaa mullistava tapaus vaikka niin luuletki :) mutta luojan kiitos en tunne sua, koska repisin sulta varmaan hiukset päästä jos joutuis kuunteleen tollasia ''se nussi mut puhki katseellaan'' juttuja. että onnee vaan sullekki, annat itestäs niin horon vaikutelman... oot muka rakastunu ja silti nussit jotain toista, oot ennen mikkoo ollu ilmeisesti oikein kunnon kiertopillu ja luulet itestäs sen takia varmaan vähän liikoja. ei kateeks käy :)

    VastaaPoista
  61. minulla on hemmetin vahva epäilys että näin teidät viikonloppuna kun itsekin olin ns lomailemassa. ja myös vahva epäilys siitä että mikä osa tästä reissun tarinasta on puppua ja mitä oikeasti teitte.. kiinnostavaa:D

    VastaaPoista
  62. tankotanssin lisäks se, että oot käyny baarissa ennenki alaikäsenä paljastaa että asut isommalla paikkakunnalla. ei pienissä paikoissa harrasteta tota

    VastaaPoista
  63. Kai sä nyt lapsi rakas ymmärrät, että te ette todellakaan oo enää muutaman vuoden päästä missään tekemisissä. Kyseessä on luultavasti mies, joka haluaa nauttii vaan nuoresta lihasta - ja siihenhän sä ikäs puolesta kelpaat vallan mainiosti. Mitään en teidän "henkevämmästä" puolesta tiedä, mutta ulkopuolisen silmään vaikuttaa todella kuvottavalta ja omituiselta toiminnalta. Lieneekö miehellä jokin kehityshäiriö, kun viettää aikaa keskenkasvusen lapsen kanssa? Mitähän itse sanoisi, jos oma tytär liikkuisi puolta vanhemman miehen kanssa? Hyi.

    VastaaPoista
  64. Tietääkö Mikko sun blogista, jos tietää niin mitä mieltä se on tästä?

    VastaaPoista
  65. Kyllä Candy asuu Tampereella. Se on paljastanut sen jo monessa eri lauseessa, mutta en lähde niitä tässä nyt luettelemaan. Tietyt sanat sen paljastaa ja se, että ei ole julkaissut aikaisempaa tekstiäni.

    VastaaPoista
  66. Pidän tuosta Nousukausi -variaatiosta postauksen otsikossa. Toki "Mikon" kannalta tässä voitaisi hyvinkin mennä Kari-Pekka Toivosen alkuperäisrepliikillä "Kyllä pano on aina pano".

    VastaaPoista
  67. mites sä tiedät ettei kukaan kattonu teitä? aika pieni baari sit varmaan ollu jos näät että kukaan ei teitä kattonu.

    ihmiset varmaa ajatellu, että katoppas, vastuuton iskä tuonu tyttärensä baariin.

    VastaaPoista
  68. Anonyymi kirjoitti...

    Seuraavaa juonenkäännettä odotellessa ;D Miksipä et vaikka hankkiudu itse herra Mikolle raskaaksi! Siinäpä oiski sotkua kerrakseen. Ainaki näkisit, painostasko se sua aborttiin, koska sillä ei olis aikomustakaan viettää loppuelämäänsä teinitytön ja sille siitetyn lapsen kanssa vai olisko sillä vihdoin syy erota vaimostaan kerta ois uus ihana nainen ja vielä lapsiki tulossa? ;) Hahah

    komppaan tätä kirjoittajaa ;)

    * * *

    mut kiva, et teil oli mahtava viikonloppu :)
    mihin aikaan vuodesta täytät 18? ja käsittääkseni opinnotkin on vielä kesken, sitten kun opintojen loppusuora häämöttää, niin hankkiudu Mikon kanssa raskaaksi, tarpeksi hyvä syy muuttaa yhteen ymv. ja kun kerran on rikas mies, niin ei tarvitse huolehtia miten lapsen kanssa rahallisesti pärjää ymv. ;)

    -nimetönAA-

    VastaaPoista
  69. Uteliaisuudesta haluaisin tietää, mitä Mikko vastaisi, jos kysyisit häneltä, että mitä jos tulisit raskaaksi Mikolle. :)

    VastaaPoista
  70. stripparit ja oikeasti taitavat tankotanssijat on asia ihan erikseen

    VastaaPoista
  71. Vihdoinkin uusi blogimerkintä, ehdin jo innolla odotella, että miten teidän reissu sujui :)
    Oon ihan koukussa sun blogiin ja on aina hauskaa kuulla miten teillä menee. :D

    Reissunne kuulostaa kyllä todella hauskalta! Kouluhan alkaa huomenna, joten saitte lomanne aika hyvään saumaan. Ja onnellisten muistojen voimalla jaksaa taas panostaa koulussa:) Toivottavasti pääsette uusimaan reissun piakkoin!
    Kauanko siihen muuten on, kun täytät 18? Mietin vain, että kauanko joudut odottamaan vielä yhteen muuttoa yms.

    Ja tuosta tankotanssista, en ole itse koskaan kokeillut mutta aika moni mun kaveri haluaa kokeilla sitä. Voin kertoa heidän kokemuksistaan sitten kun/jos he todella aloittavat harrastamaan sitä. :)
    Ehkä pitäisi itsekin kokeilla! En tosin ole mikään tanssija joten en tiedä kuinka pärjäisin :D Kovaa liikuntaa se joka tapauksessa on!

    <3:llä,
    Marilyn

    VastaaPoista
  72. Lucia, sanoit adoptoiduista lapsista että he ovat "rakkaita, tavallaan, mutteivat kuitenkaan omia."
    Minut on adoptoitu ja koen olevani täysin rakastettu, en vain "tavallani"...
    Tästä syystä toivoisinkin, että pistät ensin omat arvosi järjestykseen ennen kuin muita kritisoit, kiitos!
    Ja kun täällä oli valitusta, että miten Candy saattaa kritisoida tupakoivaa raskaana olevaa naista mutta itse on salasuhteessa, niin mietippä tovi kumpi on pahempi:Lapselle ikuiset fyysiset vammat vai sotkuinen avioero?
    Muutenkin täällä näkyy niin ala-arvoista kommentointia että ihan hävettää. Jos saatte jotain mielihyvää siitä, että tuotatte pahaa mieltä niin onneksi olkoon, onnistuitte siinä ainakin minun suhteeni.
    Lisäksi mitä tulee valitukseen "aseta itsesi Mikon vaimon tilalle", asettukaapa itse Candyn tilalle! Sanokaa sitten, että onko niin helppoa pistää moisia vaatimuksia kuin mitä ehdottelette!

    VastaaPoista
  73. Ohrapirtelöitä? Mikkonen siemailee ohrapirtelöitä mielellään? Anteeksi nyt vaan mutta KUKA 17-vuotias sanoo noin?

    Onko tämä tahallista kirjoitustyylin muuntelua, jollain alueella (ei pirkanmaa) käytettävää nuorten sanastoa vai tuliko vanhemmalle kirjoittajalle pienoinen moka? ;)

    VastaaPoista
  74. kenen papereil pääsit baariin

    VastaaPoista
  75. Miks ketään kiinnostaa kuka toi Candy on ja missä se asuu? Mitä väliä? Ihansama onko tää keksitty vai ei, me ei voida tähän mitenkään vaikuttaa. Kyl te sen tiedätte.

    Hyvää viihdettä silti!

    VastaaPoista
  76. Naurettavaa miten muut haukkuvat sua :D Sä vaikutat ihan fiksulta nuorelta naiselta. Hauskanpito, niin kuin juominen, ei ole mitenkään tuomittavaa eikä tee susta mitään teiniä.

    Mä en ole ehtinyt sun blogia ihan hirveästi lukea niin en tiedä löytyykö vastaus tähän mun kysymykseen jostain muualta, mut minkä takia Mikko ei jätä vaimoaan jos hänellä on sut? Rakastaako Mikko myös vaimoaan samalla tavalla, kuin sua? Mun mielestä silloin kuuluu erota jos ei tunne rakkautta tai mikäli Mikon rakkaus suhun on suurempaa niin silloinkin kannattaisi herran erota vaimostaan. Mikon ja hänen vaimon lapsesta voi sopia kaikki yhteishuoltajuusasiat niin Mikko ei menetä mitään. Mut kaikkea hyvää sulle, älä välitä vihaajista :)

    VastaaPoista
  77. Kaupungissa asuu, koska sanoi, että menivät _toiseen_ kaupunkiin.

    Mutta joo, mustakin on hassua, että aloit arvostelemaan tupakkaa polttavaa naista. Mustakin se on ehdottoman väärin, mutta kuitenkaan et ajattele, että Mikkosi tekisi väärin. Tuntuu, että katselet häntäkin vaaleanpunaistenlasien läpi. Niin tuttua. Itse olen nimittäin niin hyväuskoinen, että toimin ihastuneena ihan samalla tavalla.

    Ja välillä ärsyttää sun ylimielinen kirjotustyyli, ripaus nöyryyttä ei haittaisi. Ehkä jopa saisit lukiat puolellesi.

    - H

    VastaaPoista
  78. sanot kirjottavas tänne ajatuksias ja fiiliksiä suhteestanne. sit taas sanot, että "muuntelen asioita, eikä välttämättä mikään ole totta". mitä järkeä nähdä näin iso vaiva ja kestää haukut, jos voisit kirjoittaa vaan päiväkirjaan _totuuden_. jos nyt koko juttu on edes totta.

    VastaaPoista
  79. Olet kyllä harvinaisen turhaa tilantäytettä tässä maailmassa. Niin pitkään kuin jollakin parilla on syynsä olla yhdessä, siihen soppaan ei yhdenkään sivullisen pidä lusikkaansa työntää. Toki tämä Mikko tässä se suurempi syyllinen on, koska painaa teiniä ja valehtelee rumasti vaimolleen ja lapsilleen, mutta hän ei aseta itseään kritiikin maalitauluksi. Hän taitaa ajatella alapäällään, sillä aivoillaan jos ajattelisi, hän tajuaisi, miten väärin hän tekee perhettään kohtaan. Kun tuo asia joskus selviää kaikille osapuolille, on lapsille TODELLA vaikeaa, sanoisin jopa että mahdotonta, antaa isälleen anteeksi. Enkä ihmettele yhtään, sillä täysi mulkkuhan se on. Kaikki hyvät hetket tuntuvat valheellisilta sen todellisen totuuden rinnalla, että isi mieluummin jakaa elämänsä jonkun 17-vuotiaan teinin, kuin oman perheensä kanssa.

    Minua ihmetyttää todella paljon, että sinä huoletta voisit olla vastuussa perheen hajottamisesta. Ehkä et 17-vuotiaana vielä tajua omaa vastuutasi, vaan katselet nyt maailmaa ruusunpunaisten linssien läpi aivan hurmiossa. Toivottavasti tajuat pian, mitä vääryyttä teet(te) erityisesti lapsia kohtaan. Kypsä et missään tapauksessa ole näiden juttujesi perusteella.

    Häpeä edes vähä, jooko?

    VastaaPoista
  80. oot pääkapunkiseutulainen hyljätty tytteli, jolla ei ole kunnollisia ystäviä, ja yrität paikata kurjaa lapsuuttasi Mikolla: häneltä saat huomiota vihdoinkin, ja oi että kun muutkin kiinnittää suhun huomiota kun oikein hehkut rakkaudesta

    VastaaPoista
  81. Moi.iskeekö sinuun koskaan epäilys tai pelko ettei Mikko sittenkään jätä perhettään?Jos, niin miten saat itsesi taas luottavaiselle mielelle?Toivon vilpittömästi että kaikki menee teillä hyvin.

    VastaaPoista
  82. Ootko koskaan miettiny sitä, että "mikko" joka pystyy kusettaa ja pettää vaimoaan ja lapsiaan noin pahasti, voi yhtä helposti kusettaa sullekki kaiken minkä kerkee. En väitä et näin on, mut sunki on myönnettävä ettet voi tietää.

    VastaaPoista
  83. Nauran sulle :---D Tää on niin pikkutytön tekstiä, jotenki mulla on tunne ettei sun elämän mitkään osa-alueet oo kauheen kunnossa.

    Ja 17v, monen kanssa harrastanu seksiä kun tiedät monenkin sheivauksesta?
    Huoramaista.

    VastaaPoista
  84. Baarissa ei mitään ihmeellistä, juotiin, tanssittiin ja pidettiin hauskaa. Mulla meni fiilikset hetkeks kun näin selvästi jo pitkällä raskaana olevan naisen polttavan röökiä :/ Se oli järkyttävä näky.. Teki vaan mieli mennä sen akan luokse ja ravistella sitä. Siis mitä helvettiä oikeesti?! Pilatkoon oman terveytensä röökaamalla, mutta että syntymättömän lapsensa..? Todella vastuutonta ja itsekästä toimintaa raskaana ollessa polttaa.

    Mutta onneks ite oot niin vitun vastuuntuntoinen aikuinen nainen, että sulla on paljon varaa puuttua toisten tupakointiin kun itse menet ja rikot kokonaisen VITUN PERHEEN !! Mä tosiaan en voi enää muuta sanoa ku, että katso peiliin ja mieti mitä teet !

    -mmahtavaa

    VastaaPoista
  85. Miksi arpoa eroaako "Mikko" rouvastaan vai ei? Jätät vain ne pillerit pois ja otat "Mikon" geeniperimän toosaasi. Jos päädyt raskaaksi, t-viesti vain "Mikolle"; "että nyt tänne päin kipin kapin ja jos et tule, laitan t-viestiä rouvallesi" ;)
    Ei tää elämä mitään rakettitiedettä ole.
    Silloin sinullekin selviää, kenen leirissä se "Mikkonen" seisookaan. Vai seisooko kenen.
    Ihan hilpeä idis tämä kirjoittelu, enpä olisi itse keksinyt.

    VastaaPoista
  86. Nuoruuden narsismi on hieno asia.

    Minulla oli 17-vuotiaana suhde vanhempaan mieheen. Hän väitti olevansa eronnut, ja noin 4v nuorempi kuin todellisuudessa. Minäkään en saanut häneen ikinä yhteyttä, hän otti minuun. Kun lopulta kyllästyin siihen, jätin vastaamatta hänen yhteydenottoihinsa, ja hän pelästyi. Silloin hän kuvitteli minun saaneen tietää, että ei ollutkaan eronnut, vaan edelleen naisensa kanssa "onnellisesti" yhdessä, ja pyysi minulta anteeksi. Sen jälkeen en hänelle enää puhunut.

    Sain häneltä paljon ihania lahjoja, hän ylisti minut maailman kauneimmaksi ja olin tietysti ihan myyty. Minulla kuitenkin oli sen verran itsekunnioitusta, että katkaisin suhteen saatuani tietää hänen olevan naimisissa. Nyt, melkein vuosikymmen myöhemmin, hän edelleen haikailee perääni, soittelee ja tekstailee. En tiedä mistä hän on numeroni hankkinut. Edelleen vaimonsa kanssa, nyt tosin kaksi lasta. Tunnusti minulle käyvänsä huorissa, ja pettävänsä vaimoaan minkä ehtii. Hänelläkin on lestadiolaistausta.

    Luojan kiitos minulla on nyt oman ikäiseni ihana, uskollinen ja kunnollinen mies. En epäile, etteikö tällaiset viritykset voisi jossain jotenkin onnistua, mutta en minä silti niitä hyväksy.

    Eiköhän se vuosi ole tarpeeksi pitkä aika avioeron käynnistämiseen, jos mies on tosissaan. Todennäköisesti se elää vain keski-iän kriisiä, ja vaihtaa sinut "parempaan" jahka kyllästyy.

    Tuo raskaaksi hankkiutumis-heitto oli kuvottava. Sotkekaa nyt vielä lisää lössiä teidän soppaanne.

    VastaaPoista
  87. Haukuit naista, joka polttaa raskaana näillä sanoin: Todella vastuutonta ja itsekästä toimintaa raskaana ollessa polttaa.
    Etkö itse ole vastuuton ja itsekäs kun yrität pilata Mikon lasten elämän?

    Mites sitten kun mahdollisesti asut Mikon kanssa yhdessä. Osaatko olla aikuinen ja tehdä ruokaa, siivota ja tuoda rahaa kaikkiin menoihin? Vai tuleeko äitisi siivoomaan ja isäsi maksamaan vakuutusmaksun?

    VastaaPoista
  88. Edellinen anonyymi, En yritä pilata yhtään kenenkään elämää. Jos olisit mun kirjotuksia ajatuksen kanssa lukenut, se olis tullu jo useaampaankin otteeseen selville niistä.

    Hmm, kuinka uusavuton saa olla ettei osais 17-vuotiaana tehdä ruokaa ja siivota? :D(tosin sit ku muutetaan yhteen, oon 18v)
    Rahaa mun ei tarvitse siinä vaiheessa itse tuoda kaikkiin menoihin, ne laitetaan Mikon kanssa puoliksi tai katsotaan mun opiskelu ja työtilannetta sitten ja että miten maksupuoli hoidetaan.

    En sitten tiedä, kai ite oot ollu niin avuton mun ikäisenä, ettei niinkin yksinkertaiset asiat kun ruoanlaitto ja siivoaminen onnistuneet :)

    VastaaPoista
  89. Teen töitä kokkina, joten voit miettiä osaanko tehdä ruokaa.
    Sä pilaat niiden lasten elämän olemalla niiden isän kanssa. piste.

    VastaaPoista
  90. Ja mä olisin voinut tietää ennen tota sun kommenttias että työskentelet kokkina siitä että..?

    En pilaa, usko pois :) Ne lapset saa paljon onnellisemman elämän kun niiden vanhemmat eroo ja kotona tulee olemaan rennompi ja onnellisempi ilmapiiri.

    VastaaPoista
  91. Mistä sinä Candy tiedät kotona olevan ilmapiirin, jos et ole sitä omin silmin nähnyt?
    Oletko kenties Mikon vaimo itse?

    Tiesitkö Candy, että lapselle on monesti parempi elää vanhempiensa kanssa, vaikka perhe olisi hieman riitaisa. Eikö Mikko olisi kunnollinen isä, jos yrittäisi selvittää asiansa kotona, eikä haikailisi nuoren naisen perää(n)? Miksi hän ei vain keskity eroon ja unohda suhdesäädöt? Jos hän todella priorisoisi lapset ykkössijalle, sinä et kuuluisi Mikon elämään juuri nyt.

    Jokainen 17v kuvittelee olevansa aikuinen ja väittää ymmärtävänsä asioiden oikean laidan, mutta niin kauan kun et ole oikeasti äiti, et voi tietää tuleeko sinusta hyvä äiti vai ei. Jos vanhempana oleminen on rankkaa, on vanhempipuolena oleminen varmasti paljon rankempaa. Oletko itse teiniäiti vai miten voit tietää millaista on huolehtia alaikäisistä pienistä lapsista, millaista on olla 24/7 vastuussa toisen elämästä.

    Oletko ammattikoulussa vai miten Mikolla on varaa sotkeutua suhteeseen nuoren naisen kanssa, joka vielä hakee omaa polkuaan ja pitäisi keskittyä koulunkäyntiin. Sinun pitäisi keskittyä itsesi kehittämiseen, eikä tuhlata aikaasi keski-iän kriisissä oleviin ukkomiehiin. Vaikka olet varmasti aivan ihastuttava nuori nainen, Mikolle tuskin olet muuta kuin seikkailu.

    En usko, että tarina on tosi. Ainakin toivoisin sinun kannalta, että tarina ei olisi tosi.

    VastaaPoista
  92. Ja sinä olet oikea ihminen sanomaan mikä niille lapsille on parasta? Ihan kun olisit heillä kotona kärpäsenä katossa katsomassa miten ne asiat siellä todellisuudessa on.
    Äijä voi ties mitä sepittää sulle, tietystihän se on vaimon oma syy jos ukko lähtee panee alaikäsiä.

    Hohhoijaa.

    VastaaPoista
  93. En pilaa, usko pois :) Ne lapset saa paljon onnellisemman elämän kun niiden vanhemmat eroo ja kotona tulee olemaan rennompi ja onnellisempi ilmapiiri.

    No on joo parempi ja onnellisempi kun Mikko muuttaa pois häiritsemästä :D

    VastaaPoista
  94. Kommentoisin vielä tuohon 13.40 lähettämääni viestiin.

    Valitettavasti se, että tulee ero, ei tarkoita, että lapsilla on rento kasvuilmapiiri. Yksinhuoltajana sitä on aina vaan vähemmän resursseja elää lasten kanssa huolettomia hetkiä. Jos Mikon vaimosta tulee lähivanhempi, miten voit taata, että lasten olot ovat kotona rennommat ja paremmat? Mikollakaan ei tule olemaan mahdollisuutta seurata lastensa vointia niin tarkasti. Jos taas lapset jäävät Mikolle, miten voit taata, että lapset todellakin saavat olla isälleen ykkösenä. Oletko varma, että jaksat Mikkoasi vielä sittenkin, kun arki koittaa. Nythän olet saanut viettää Mikon kanssa aikaa siten, että lapset eivät ole juosseet jaloissa hakemassa huomiota. Luuletko, että lapset hyväksyvät sinut?

    Minusta tuntuu, että sinä itse taidat olla tämä Mikon vaimo. Purat kyllä tuntemuksiasi tänne blogiin. Esität Mikon uutta puolisoa, joka pilasi teidän yhteisen elämän. Ehkä salaa toivot, että tämä Mikon "uusi" tulisi ja lukisi, mitä ihmiset todella ovat mieltä asioista. Ehkä tämä onkin sinun rangaistus.

    VastaaPoista
  95. En lukenut muita kommentteja, joten saatan toistaa muiden sanomaa. Tankotanssi on kropalle aika rankkaa juttua. Jos lähdet treeneihin oikeasti hyvän koutsin kanssa, jo 40min tunti, joka sisältää alkulämmittelyn ja loppuverkan, saa oikeasti sut alkuun tosi kipeäksi! Tietää todellakin tehneensä jotain mutta hauskaa se todella on! http://www.youtube.com/watch?v=U-kRaR8yfqg&feature=related Tuossa ainakin mielestäni hyvä video oikeasti tankotanssista, omassa videossasi se oli lähinnä ketkuttelua miesten silmien edessä. Tankotanssi usein yhdistetäänkin siihen mutta todellisuudessa se on vähän muuta ;)

    VastaaPoista
  96. Mies ei todellakaan jätä perhettään vielä kasvuvaiheessa olevan tytön takia.Olet hänelle vain huvi ja sinä sokeasti ihastuneena kuvittelet että olet hänelle muutakin kuin kireää koloa ja stressin purkua.

    Kasva aikuiseksi.

    VastaaPoista
  97. Provo. Tylsän ihmisen provoblogi.

    VastaaPoista
  98. Olitteko jämsässä baarissa?

    VastaaPoista
  99. En tajua miksi ihmeessä goottimeikki olisi jotenkin miten sen sanoit? "...ettei näytä ihan idiootilta goottimeikeissä..."

    Hmm. mä en näytä idiootilta, vaikkakin gootti olen ja meikkaankin sen mukaisesti, todin kyllä jotkut osaavat senkin vetää hieman yli, mutta siti :P

    VastaaPoista
  100. En todellakaan jaksanut lukea kommentteja. Aikamoista paskaa.

    Mieti Candy oikeasti teidän suhdetta. Toivottavasti ei käy kuten mulle ja vanhempi mies tosiaan vaan käyttää hyväksi... Ehkä jaksan kirjoittaa siitä myöhemmin tarkemmin, mutta olin itse silloin 16.

    Tankotanssista. Se on oikeasti todella rankkaa ja täytyy olla uskomaton vartalonhallinta. Siitä saa mustelmia ja ranteet ja nilkat kipeiksi (ainakin alussa). Erinomaista liikuntaa eikä lähellänään strippausta.

    VastaaPoista
  101. Sä otat haukkumisena kaiken kommentoinnin, jossa yritetään vaan sua auttaa. Testaapa Mikkoa niin, ettet anna seksiä hetkeen. Jos uskallat.... Luulen että sisimmässäsi jo tiedät, mikä tulee olemaan lopputulos.

    Et kai halua itsellesikään suhdetta, jossa saat "miehen" "pidettyä" seksillä ja joka perustuu salailuun ja valehteluun. Rakkauden tai parisuhteen (jota tämä suhde ei edes ole, teitähän on suhteessa kolme - tämä vain huomionarvoista ja mietittäväksi ihan oikeasti ilman sarvia ja hampaita) loppumiseen ei maailma lopu, usko pois. Meitä on täällä monta vanhempaa saman kokenutta. Itselläsikin on loppujen lopuksi parempi olla, kun tiedät toimivasi oikein.

    VastaaPoista
  102. "Hmm, kuinka uusavuton saa olla ettei osais 17-vuotiaana tehdä ruokaa ja siivota? :D(tosin sit ku muutetaan yhteen, oon 18v)"
    Candy, oman paremman puolisoni entinen avovaimo, joka on 25 tänävuonna, ei osannut oikeastaan laittaa ruokaa joten he söivä useinmiten ranskalaisia ja nakkeja, ja kämpässä hän ei oikeastaan siivonnut vaan puolisoni koitti töiden jälkeen siivota. Puolisoni siis ei osaa laittaa ruokaa, mutta sallinen sen hänelle koska hän on pilalle passattu mies... Mutta ei se aina ikää katso. Itse olen ikäisesi, ja osaan kyllä laittaa jos monenmoista ruokaa. Tämä on ollut asia jota olen ihmetellyt ja ihmetellyt että miten aikuinen nainen ei osaa ruokaalaittaa... eihän se nyt mitään tähtitiedettä ole... :) Mutta Kiva että reissu meni hyvin... voikun täällä olis kaikki noin mallillaan tällä hetkellä, mutta täällä taidetaan tarvitan enimmikseen aikaa... Hyviä jatkoja Candy! Olet vahva nainen!

    VastaaPoista
  103. no mitähän Mikko on sanonu vaimollee ku on ollu yhen yön poissa kotoa ?

    VastaaPoista
  104. "Todella vastuutonta ja itsekästä toimintaa"

    Mitä sä ite sit teet? eiks se oo vastuutonta ja itsekästä? :)

    VastaaPoista
  105. En pilaa, usko pois :) Ne lapset saa paljon onnellisemman elämän kun niiden vanhemmat eroo ja kotona tulee olemaan rennompi ja onnellisempi ilmapiiri. "


    Toi on totta, itse olen paljon onnellisempi kun heitin luuseri pettäjämieheni pihalle ja olen lapsen kanssa kahdestaan. Isäänsä näkee silloin kun isi "ehtii."
    Että toivottavasti Mikko ja vaimo tajuavat erota jos on kerran niiiin paska suhde mitä sanoet heillä olevan. Siitä seuraa vain hyvää kaikille. Tulee helpompi olo ja vaimollakin on varmasti helpompi hengittää kun ei tarvi miettiä missä kusipää viilettää. Kiitos.

    VastaaPoista
  106. no jo on sulla kaikenlaista valmistautuessa ulos menoon....

    tankotanssia oon kokeillu, ja aion jatkossakin kokeilla ja hankkia oman tangon, mutta tossa videolla se oli jotenki tosi irstasta ja suoraan ku jostain huoraluolasta, oikea tankotanssi on paljon hienompaa ja kauniimpaa.

    se vaatii kyllä kuntoa ja lihaksia, mutta ite ainakin selvisin tunneista rapakunnossakin. Suosittelen siis kokeilemaan. : )

    VastaaPoista
  107. oiii te oote ihania :)) <3 mut ku kysyit tuota TANKOTANSSIA nii se on mukava harrastus, noita kommentteja on kyllä aika paljon etten ala tässä lukemaan niitä että varmaan toistelen monen sanomisia mutta mä harrastan tankotanssia ja en ole kuule harrastanu pitkään, esim. pole4fit- tunneilla käyn, liikeet oppiii nopeasti ja kehityt varmasti, aluksi saattaa tulla mustelimia jalkoihi mutta iho aikanaan tottuu, kannattaa aloittaa poletec1- nimiseltä tunnilta, niitä varataan itse koneeöta ja kubn menet www.pole4fit.fi niii rekisteröidy ja varaa tunnit, SUOSITTELEN tankotanssia kylläkin ! :)) tosi mukava ajakalorit palaa . ps. yksi irtotunti maksaa 15 euroa että ei ole paha :) ja lisää tietoa löytyy sieltä sivuilta :)

    VastaaPoista
  108. Itsellenikin tuli mieleen että taisit olla Jämsässä^^ Jos olit, niin se nainen, jota raskaaksi luulet on vain lihava ja tanssilattialla näkyi kyllä muutama todella outo paria tanssimassa. Myös tuo, että siellä oli paljon 20 vuotiaita jätkiä, voisi viitata Jämsään, koska siellähän oli tj0 bileitä viikonloppuna...

    VastaaPoista
  109. pakko tässä mainita, ite en mitenkään tue raskaudenaikaista tupakointia ja tiedän tasan tarkkaan, että kun aika tulee lopetan tupakoinnin itsekin.
    kuitenki tupakointi vaikuttaa sikiöön vain sillä tavalla, että vauva voi syntyä hiukan lyhyempänä kuin mitä keskimäärin ollaan. tupakointi ei myöskään ole ainoa asia, joka aiheuttaa ns. "lyhytkasvuisuutta" vauvalla, samaa tekee tietysti ennenaikainen synnytys yms!
    vauva voi myös syntyä nikotiiniriippuvaisena, jolloin se on itkuisempi, riippuvuus kuitenkin menee ohi aikanaan. tiedot on ihan koulutetulta kätilöltä joten itse luottaisin :) ihan näin vaan infoksi, jos et itse oo perehtyny ja yleinenhän luulo on, että tupakointi aiheuttaa sikiölle pahoja sairauksia yms. alkoholi on huomattavasti pahempi pahe kuin rööki!

    VastaaPoista
  110. Anonyymi joka ikäänkuin "puolustelit" raskaudenaikaista tupakoimista.. Vaikka lapsi syntyisikin terveenä, voi myöhemmin hiukan vanhemmalla iällä ilmestyä kehityshäiriöitä, jotka johtuvat altistumisesta nikotiinille ja kaikille muillekin myrkyllisille aineille raskausaikana. Ottaa vihaksi tollaiset "kyllä meille terve lapsi syntyi vaikka poltin". Sellainen ihminen, joka ei pysty huolehtimaan lapsestaan raskausaikana ja sen jälkeen, ei ole oikeutettu saamaan lapsia.

    -T-

    VastaaPoista
  111. Ei ravintoloissa/kahviloissa/baareissa saa enää polttaa sisätiloissa..

    VastaaPoista
  112. Edellinen ano, Ootko koskaan kuullut tupakkakopeista?

    VastaaPoista
  113. EI HITTO! tien ton biisin ja se on ihan sika hyvä!! :D

    VastaaPoista
  114. "Mulla meni fiilikset hetkeks kun näin selvästi jo pitkällä raskaana olevan naisen polttavan röökiä :/ Se oli järkyttävä näky.. Teki vaan mieli mennä sen akan luokse ja ravistella sitä. Siis mitä helvettiä oikeesti?! Pilatkoon oman terveytensä röökaamalla, mutta että syntymättömän lapsensa..? Todella vastuutonta ja itsekästä toimintaa raskaana ollessa polttaa." <- kannattais ottaa asioista selvää ennen kuin tuomitsee? itse valitat täälä kuinka kaikki tuomitsee sun ja mikon suhteen mutta oot ite vielä tuomitsevampi. niin ja mihin perustan väitteeni on se että tutkimusten mukaan, tupakointi pitää lopettaa 5vuotta aiemmin kuin hankkii lapsia, jos haluaa että lapsi ei saa tupakoinnista tulleita myrkkyjä istukan kautta.

    VastaaPoista
  115. pakko kommentoida näin äitinä edelliseen. tupakointi pitää lopettaa 3-4 KUUKAUTTA aikaisemmin, että sikiövaurion mahdollisuus minimalisoituu.

    VastaaPoista
  116. Harrastan tankotanssia ja se on tosi kivaa! Monet mun tutut pelkää alottaa tankoilun ku luulee et siin tarvii paljon lihaksia. Mut alottavalle enemmän tärkeetä on tekniikan oppiminen ja lihakset kehittyy siinä samalla! Suosittelen!:)

    VastaaPoista
  117. en tiedä onko tässä nyt sulle jo asiasta sanottu ku en jaksa lukee noita kommentteja :D mut sen verran et raskaana olevat naiset pystyvät polttamaan tupakkaa ilman lapsen vahingoittumista. alku viikoilla se saattaa vahingoittaa, mutta jo muutaman kuukauden raskaana olon jälkeen satunnainen polttaminen ei vahingoita lasta :)

    olen 17 vuotias tyttö ja oon kaverin kautta alottanu lukemaan tätä blogia. Kannustan sua jatkamaan jos tämä tilanne tosiaan tuntuu sinusta oikealta . On hienoa lukea kuinka ihminen on onnellinen toisen kanssa, eikä siinä mitään väärää ole. Ärsyttää lukea kommentteja missä sinua haukutaan, mutta minusta näihin asioihin tarvitaan kuitenkin 2 ihmistä, Mikko on myös "syyllinen".

    Kaikkea hyvää kuitenkin sinulle ! :)

    VastaaPoista
  118. Ylemmälle anonyymille voin kertoa että puhut täyttä paskaa. Lapsi on 8 minuuttia ilman kunnollista hapensaantia JOKAISTA TUPAKKAA kohden minkä äiti raskauden aikana polttaa. (2012 keväällä saatu tieto sairaanhoitajaopiskelijalta) Mietippäs siitä minkälaista vauriota tekee aivoihin. Onko kumma kun kaikilla on nykyään ADHD. Jumalauta ihmiset.

    VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3