tiistai 13. joulukuuta 2011

Hei kohtalo, mä iso tyttö oon ja tiedän sen, kenen oon tai en

Tere kõigile ja head teisipäev!
 
Meidän piti nähdä tänään Mikon kanssa illasta, mutta suunnitelmiin tuli muutos ja vietettiinkin aamupäivä yhdessä. Olin pahiksien pahis ja lintsasin koulusta, huuii.
Yks asia mikä meitä yhdistää, on rakkaus liikuntaan. Mikko oli suunniteltu, että oltais menty yhdessä juoksulenkille kun se tuli taas hakee mut koulusta, mutta mun vaatetus (etenkin kiilakorkokengät) ei ollu kovin ihanteellinen lenkkeilyyn, joten me urheiluhullut suunnattiin hikilenkin sijaan...pikaruokalan autokaistalle! :D
No, kerrankos sitä vähän voi herkutella. Tosin lähestyvä joulu ahdistaa hieman, sillä sillon sitä tuppaantuu vaan oleilemaan jouluherkkujen äärellä ja ahtamaan itsensä täyteen.

Mulle on tullut huolestuneita kommentteja siitä, kuinka jotkut kuulemma yrittävät tosissaan saada selville meidän henkilöllisyyksiä ja tyyliin kirjoittelevat vihkoihin ylös asioita, joita tänne kerron.
Teille, jotka niin näette asiaksenne tehdä sanon vain sen; turha vaiva.
Voitte pitää mua tyhmänä, mutta en mä niin tyhmä ole, etten yhtään miettisi, mitä faktoja tapahtumista tänne kirjoitan. 

Esimerkiksi anoppilan sijaan Mikko saattoi olla perheineen Mikon vanhempien luona oikeasti. Tai vaikka muiden sukulaisten.. Vaimon siskon ehkä? Tai mitä jos kyseessä olikin pieni kylpyläloma? Nii-in, ette voi tietää oliko kyseessä oikeasti vierailu vaimokkeen vanhempien luona, vai jossain ihan muualla.
 
Mä tietoisesti muuntelen hieman aikoja ja paikkoja, joten tunnistaminen käy oikeasti mahdottomaksi. Onhan siinä salapoliisityössä tietenkin varmaan ihan mukavaa ajanvietettä joillekin, mutta  mahdotonta se tunnistaminen kyllä valitettavasti on. :(

Mulla olis taas niiin paljon kirjoitettavaa mulle tulleiden kommenttien innoittavana, mutta nyt en kerkeä, katsellaan myöhemmin sitten :) Ainiin, ja kiitos miljoonasti tsemppaavista kommenteista! Ihana huomata, miten en ole ainut tässä tilanteessa oleva ja miten monella mun tilanteessa olleella kaikki on lopulta mennyt hyvin :) Piristävää luettavaa näiden "et tuu koskaan saamaan mikkoa itelles!!1 ei se vaimoonsa jätä!"-kommenttien rinnalla.

42 kommenttia:

  1. Juu, paitsi että sun ip-osoitteen avulla saa selville missä asut... Muuten tosi vaikeeta kyllä. :D Paitsi että, ei todellakaan tarvitse ole minkään sortin atk-inssi, että osaisi kaivella sen ip-osoitteen takaa enemmänkin tietoja...

    VastaaPoista
  2. anteeks ny pilkunnussiminen mut se on kyl "Hei kohtalo, oon iso tyttö jo ja mä päätän sen, kenen oon tai en" :) oon jääny koukkuu tähä sun blogii!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi, Juu no se, että ip-osotteen kautta saa ehkä selville mun asuinpaikan ja pahimmassa tapauksessa henkilöllisyyden, ei kuitenkaan paljasta Mikon tai hänen vaimonsa henkilöllisyyksiä.

    Mutta toivottavasti nyt ihmiset vain tyytyisivät lueskelemaan tai/ja kommentoimaan mun blogia, eikä lähtis selvittelemään kenenkään henkilöllisyyksiä, ettei mun tarvis lopettaa tätä blogin pitämistä.. Jos joku kuvittelee, että Mikon vaimolla on oikeus tietää meidän suhteesta, ja päättää selvittää meidän henkilöllisyydet ja pistää jakoon, niin se ei ole kyllä kenenkään kannalta oikea ja hyvä ratkaisu. Varsinkaan Mikon vaimon kannalta ei varmasti ole kaikista kivoin saada netin kautta tietää..

    Mutta, niin tiedoksi että hän kyllä saakin tietää meidän suhteesta, Mikko sen aikoo kertoa.

    Anonyymi, Ai, kiitos huomautuksesta :D Enpäs tajunnutkaan, heitin tuon otsikon ihan vaan ulkomuistista, mutta näköjään muistin väärin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alotin nyt lukeen tänä sun blogia alusta asti ja en voi muuta sanoo ku että oot rohkee tyttö ja seuraan täällä jännityksellä peukut pystyssä mitä tuleman pitää! :)

      Ja tuosta ip osoitteesta vielä, sulla on aika varmasti sellainen ip osoite, joka vaihtuu aina koneen käynnistämisen yhteydessä tms. Joten no worries! <3

      Poista
  4. musta ois jotenki tosi jännää tietää minkä näkönen oot/minkä tyylinen! kuvaa et varmaan laita mut voisiks kuvailla sun tyyliä jotenki? :) tuli jotenki ihan itteni mieleen noista kiilakoroista ja urheiluhullusta nii tuli vaan mieleen tämmönen :) ja älä piilota tätä blogia, mun mielestä tosi kiinnostavaa lukee teidän suhteesta! mut estä anonyymikommentointi jos toi paskakommentin määrä alkaa mennä yli :)

    VastaaPoista
  5. Mukavan erilainen blogi :) Oottelen aina mielenkiinnolla postauksiasi, vaikka aihepiiri ei sinänsä minua juurikaan kosketa. Vaikka eihän sitä tiedä keksiikö mies joskus minun pääni menoksi vastaavaa, toivottavasti ei kuitenkaan! =) Tsemppiä jatkoon, ainut mikä nostaa mun karvat hieman pystyyn on tosiaan se että suhteenne on jatkunut noin kauan ja vaimo edelleen täysin (?) tietämätön.. =/ Omalle kohdalle kun mietin niin en tiedä miten selviäisin jos ja kun miehen sivusuhde selviäisi...

    VastaaPoista
  6. En ihan tajua miksi jotkut vetää niin kauheat hernemaissipaprikat nenään tästä sun blogista :D varsinkin sun haukkuminen on musta ihan älytöntä, kun tyypit ei kuitenkaan sua (tai "Mikkoa") tunne. Tietty muakin häiritsee jotkut jutut, esim. se että haukut tätä vaimoa tai että miten niiden lasten käy, mutta varmasti "Mikko" on kertonut sulle juttuja ja ootte puhuneet vaikka mistä. Ei tulis mieleenkään alkaa aatella susta kauheena horona tai vastaavaa, ehkä näillä kommentoijilla on sitten vaan niin köykänen oma elämä, että on turhan paljon aikaa pohtia toisten suhteita, vieläpä sellaisten joita ei mitenkään tunne. Itse oon kyllä täysin sun puolella tässä, oon itekin seurustellut mua paljon vanhemman kanssa (olin silloin 16 kun tavattiin), ja jos tällä ois ollut vaimo taikka lapsia, oisin varmasti silti halunnut olla tuon tyypin kanssa, ihan sama miten sen perheen käy, varsinkin jos tietäisin että se mies on onnellinen mun kanssa :D tekopyhää alkaa haukkua toisia tällaisesta, ihmiset luulee vaan olevansa itse niin täydellisiä ja jossain sitä on sitten pakko pönkittää, ilmeisesti sun blogissa esimerkiksi.

    Itse kyllä toivon teille onnellista loppua, ja toivottavasti jaksat kirjotella tänne vielä paljon, noista anonyymeistä herneenpalkonenistä huolimatta ♥

    VastaaPoista
  7. Valitettavasti ip-osoitteen saaminen ei ole mahdollista blogin perusteella hyvät ystävät. Sillä ainut mitä saatte on blogspotin ip-osoitteen, sillä he pitävät sivustoa yllä, eikä kyseisen blogin kirjoittaja.

    Valitettavasti atk-ammattilaisena minun täytyi tuhota hyvä pelotteluyrityksenne. :-(

    Mutta ottakaa huomioon se, että kommentoijien ip-osoitteet on äärimmäisen helppo itse bloginpitäjän saada.

    VastaaPoista
  8. Anonyymi, Juu ei kyllä parane laittaa kuvaa tänne itestäni, tai muuten mua alkais irl-elämässäkin ihmiset halveksimaan ja sitä en todellakaan halua.
    Mutta voisin joskus ehkä väsätä pientä postausta ympäripyöreästi ulkonäöstäni ja tyylistäni :)

    Anonyymi, Kiitos ja eihän sitä koskaan voi tietää, vaikka menisi tulisesti rakastumaan varattuun mieheen ja silloin se on menoa..

    Anonyymi, Kiiitos ihanasta kommentistas <3 Kyllä mä jaksan, mun mielessä liikkuu niin paljon asioita ja kun tosiaan en niistä voi muuten päästä purkautumaan, niin tännehän niitä sitten tuleepi :)

    Anonyymi, Huh, kiitos tuosta tiedosta! :D Mä jo vakavissani harkitsin koko blogin lopettamista, sillä en todellakaan halua, että kukaan onkii selville mun, Mikon tai Mikkosen vaimon henkilöllisyyksiä.

    Ja tuon kommentoijien ip-osoitteiden selvittämisen kyllä jo jotenkuten tiesinkin.. Voisi alkaa seurailemaan, että tuleeko paljon törkeitä herjauskommentteja samoilta tyypeiltä ja jos niiden tuleminen ei lopu, pitää sitten jossain vaiheessa varmaan ryhtyä toimenpiteisiin :)

    VastaaPoista
  9. Minusta on todella typerää haukkua toista täällä huoraksi ja ties miksi. Sanoin jo aikaisemmin että " rakkaus ei katso ikää " ja sinä voit tosiaan estää Anonyymien kirjoittelun tänne jos haluat. Minä tykkään lukea sinun blogiasi todella paljon ja en halua että poistat sen toisten mielipiteiden vuoksi. Eikö se ole pääasia että sinä ja Mikko olette onnellisia. Ja kannustan sinua ja Mikkoa kertomaan Mikon vaimolle teidäön suhteesta. Koska minusta kumminkin Mikon vaimolla on oikeus tietää.

    Toivottavasti kirjoittelet vielä !! :)

    VastaaPoista
  10. Moikka!

    En ymmärrä mikä hässäkkä blogistasi syntyi. Ensimmäisen kerran kun tätä luin, sanoin suoraan ääneen sen, että tämä on yksi parhaimmista mitä olen lukenut. Kiitos tästä!

    Ja te haukkujat; rajoittakaa touhuanne jo. Tuo on ihan naurettavaa. Mistä te tiedätte vaikka tarina olisi valhetta? Kuka vetää kauhean shown siitä, kun itsellänsä ei ole todisteita? Ja jos teitä haittaa tämä, miksi luette? Selvästi blogi on omalla tavallaan vetävä kun te tähän kommentoitte, ja tätä koko ajan luette.

    Tsemppiä Candy! Ja jatka blogin kirjoittamista ehdottomasti, vaikka se ei totta olisikaan( itse kyllä luotan tähän), sillä tämä on todella kiinnostavaa luettavaa :)

    VastaaPoista
  11. Kiitos ihanat anonyymiseni <3 Olisin jo anonyymikommenttien lähettämisen estänyt, ellei paskakommentoijien joukossa olis teidän kaltasia ihania ja mukavia ihmisiä :)

    VastaaPoista
  12. Ei mitään Candy :)! Muuten esiintyisin nimellä, mutta kun täällä niin paljon porukkaa käy jauhamassa paskaa, niin en halua itsestäni kauheasti paskaa levitykseen. Mutta jatka tosiaan, ja tsempit sulle ja Mikolle! Kerros hänellekkin, että täällä on muutama joka toivoo teidän suhteen kestämistä :)

    VastaaPoista
  13. Olisipa kyllä mukava tutustua sinuun enemmän tosielämässä! Samoja piirteitä on paljon ja varsinkin nuo vanhemmat miehet yhdistää! :) Tsempit! :):)

    VastaaPoista
  14. mä luulen ettei mikolle ole ehkä kannattanut paljastaa tätä blogia.. vai oletko hänelle kertonut?

    VastaaPoista
  15. Olet siinä iässä, että ajattelet vain omaa napaasi. On vain sinä, sinä ja sinun elämäsi.
    Tiedän, olen itsekkin joskus ollut.
    Etkä osaa ajatella asiaa järkevästi, et osaa asettua toisen asemaan, ajatella tekojesi seurauksia. Jo tämän blogin perustaminen kertoo sitä, otat kiinnijäämisen riskin vain päästäksesi esille.
    Tämä ei ole haukkumisposti, vaan ihan rehellinen pyyntö yrittää ajatella asioita järjellä, pelaat liian isoilla panoksilla.

    Oletko todella ajatellut, että jos miehesi todella on sinua roimasti vanhempi, niin jo ihan moraali tulee suhteenne tielle. Uskotko että mies haluaa todella ottaa vastaan "lapsiin sekaantujan" maineen. Niinhän tämä asia nähdään. Mikko on lapsiinsekaantuja, tai hyvin lähelle sitä.
    Otit riskin paljastumisesta, ajattelitko miten miehellesi käy mikäli paljatutte?. Mitä vanhempasi ajattelisivat? Voin kertoa, että todennäköisesti yrittäisivät nostaa oikeusjuttua ala-ikäiseen sekaantumisesta tai muusta.
    Tuhoat oman, miehesi, miehen vaimon ja lapsien elämän, koska et osaa ajatella asioita pidemmälle kuin:"minä haluan, minusta tuntuu hyvältä, minä!".
    En syytä sinua, et ole huora, olet ajattelematon ja nuori.
    Tätä miestä halveksin, ja todennäköisesti valtaosa halveksisi jos suhteenne tulisi julki. Kestääkö suhteenne sen halveksunnan?.
    Pelaat hyvin isoilla panoksilla, leikittelet ihmisten tunteilla. Sinulla on käsissäsi nyt paljon, jos sen särjet, niin tulet todennäköisesti kantamaan sitä taakkaa lopunikääsi.

    Ikä on vain numeroita, olen samaa mieltä.. Kuitenkin rajoituksin. Kun ollaan vanhempia, niin ikä menettää merkitystään. On eri asia olla 35 ja 55, kuin 15 ja 35.

    Yritä ajatella. Ajattele muitakin kuin itseäsi. Vähintään niitä lapsia. Sinusta ei heille "äitipuoleksi" ole, ja kai ymmärrät, että lapset tulevat samassa paketissa. Ne ei katoa mihinkään. Ne tulevat (toivottavasti) olemaan "miehellesi" aina tärkeimmät, aina ennen sinua. Näin ainakin asian pitäisi olla.

    VastaaPoista
  16. Moi Candy!

    Mulla on vähän erinlaisia tunteita kun luen tätä sun blogias. Säälin Mikon vaimoa, koska hän ei tiedä teidän suhteestanne mitään ja luulee varmasti että hänen ja Mikon elämä on täydellistä. Toisaalta, en kiellä että 'se on MAHDOTONTA että rakastuu vanhempaan mieheen, kun yleensä 17 vuotiaat tai nuoremmat rakastuvat vain ikäisiinsä'. Tuo ei ole totta!
    Toivon kuitenkin että sulla & Mikolla menee hyvin mutta että kertoisitte suhteestanne hyvin pian Mikon vaimolle. Mikon vaimo elää nimittäin valheessa 24/7, eikä se ole reilua häntä kohtaan. YMMÄRRÄN että se voi olla jostain kumman syystä vaikeaa, mutta kuitenkin. Jospa miettisit itsesi Mikon vaimon paikassa. Ja toisaalta, kyllähän Mikko 'tavallaan' sinuakin pettää..? Paitsi että olet siitä tietoinen.
    Ja olisi myös reilua oikeasti että Mikko valitsee joko sinut tai 'pikku-perheensä'. Vaikka hän ehkä valitsee vaimonsa +lapset, mutta hei ihmiset eroavat ja löytävät uuden kumppanin, eikö? ;) (Niinkuin kirjoitit yhdessä postauksessa).

    En tullut tänne vittuilemaan sinulle tai muille. Tsemppiä elämään!

    VastaaPoista
  17. oikeesti tätä on nii kiva lukee tätä sun blogia ! (: mut ei hei kannata joka postauksee kommentoida sulle tulleita ikävii kommenttei, ne vaa innostuu lisää !

    VastaaPoista
  18. Jos jaksaisi nähdä vaivaa ja selvittäisi ip-osoitteesi niin pahimmassa tapauksessa tosiaan henkilöllisyytesi paljastuisi, voisi tulla kusiset paikat. jos tietäisin kuka oon, laittasin sun vanhemmille heti kirjeen jossa kertoisin mitä niiden tytär puuhailee ;)

    VastaaPoista
  19. Tulin nyt kattomaan, että minkäslainen tä nyt sitten on tä sun "paljonpuhuttu" blogisi ja muutuin itsekin anonyymiksi vaihteeksi. Itse asiassa kirjoitat tosi hyvin, ja mielenkintoista luettavaa onkin! Mä jännään täällä sun puolestasi nyt, että miten tä teidän juttu kulkee ^o^ Ja koeta selvitä näistä paskakommentoijista kans! Tsemppejä♥

    VastaaPoista
  20. Heippa.

    Puhuit yhdessä postauksessasi siitä, että olette suunnitelleet tulevaisuuttanne, että Mikko jättäisi vaimonsa ja muuttaisitte yhteen. Oletko ajatellut miten perheesi suhtautuisi tähän ja aikoisitteko muuttaa lähimaille vai kauemmas? Tietääkö tästä teidän jutustaan _kukaan_?

    VastaaPoista
  21. Ihmiset yrittää pelotella sua oikein urakalla.

    Huomasin tuossa aikaisemmassa postauksessa kuinka joku oli kirjoitellut ja esittänyt jotain poliisintapaista. :D Poliisina esiintyminen on rikos.

    Ja toi IP-osoite paska on myös niin noloa. Huoh. Ei kyllä tarvitse pelätä että tuommoisten takia sun henkilöllisyys paljastuisi. Noi uhkailijat vois hankkii vaik elämän jos ei tosiaan ole parempaa tekemistä. :D

    VastaaPoista
  22. Mä oon jotenkin niin kateellinen sulle! Ite oon kans aina tykänny vanhemmista miehistä, enkä nyt tarkota ihan muutamaa vuotta. Juurikin joku 30v. olis ihana.
    Kuitenkaan en koskaan voisi seurustella niin paljon vanhemman kanssa, (itse olen siis 17-vuotias)koska en pysty uskomaan että se näkisi mussa muuta kuin pillun.
    En ikinä voisi elää samassa tilaanteessa kuin sinä, koska ahdistuisin salailusta, ja siitä että pettäisin Mikon kanssa hänen vaimoaan. Se vaan on niin paljon vastaan mun normeja. Tuntisin jatkuvasti huonoa omatuntoa ja sääliä Mikon vaimoa ja lapsia kohtaan.
    Lisäksi pelkäisin, että myöhemmin Mikko pettäisi minua jonkun toisen kanssa. Niin kuin hän nyt tekee sinun kanssa.

    Kuitenkaan en voi tuomita tekemisiänne, vaikka pidänkin sitä vääränä. En tunne sinua tai Mikkoa, enkä tiedä miten asiat Mikon perheessä loppujen lopuksi on.
    Rakkautta vastaan on turha taistella.

    Toivottavasti juttu päättyy hyvin kaikkien osapuolien kannalta. :)


    Pelkkä ajatus siitä että saisin ihan oikeen miehen ikäisteni "pikkupoikien" sijasta aiheuttaa kylmät väreet. ;)

    VastaaPoista
  23. kuvitteleppa sitä ku mikon muna ui jatkuvasti sun ja sen vaimon pillussa....

    VastaaPoista
  24. ^ No mikset sä jätä tota kuvittelua ihan vaan itelles?

    VastaaPoista
  25. kuka jaksaa vaivata päätään tällä? ihan kuin tää olisi muiden "ongelma" selvittää kuka tätä kirjoittaa ja kuka mikko oikeesti on.

    mää en nää tässä jostain kumman syystä mitään vääärää, vaikka onhan tää järjellä ajatellen väärin, mutta hei oikeesti... onko se muiden ongelma?

    mää sanon vaan että kaikkea hyvää sulle ja mikolle! :--D

    VastaaPoista
  26. Itseasiassa IP - osoitteen avulla pystyy selvittämään ainakin missä wlan purkki on mistä lähtee tietoa ( mieheni on koulutukseltaan datanomi ja kertoi tuon )

    ja Candy, teet niinkuin parhaaksi näet :) oma on elämäsi ja kenenkään muun ei tulisi puuttua siihen. Itsellänikin oli 18 vuotiaana suhde vanhempaan mieheen ( 30 v ) mutta ei ollut perheellinen. Nykyinen mieheni on 2 vuotta nuorempi kuin minä.

    VastaaPoista
  27. Luin vähän matkaa sun blogia ja joo varmaan aijon lukea etenpäinkin, siks koska se saa mun sisällä syttymään raivoa. Ei tietenkään sua kohtaa, mut mä vaan oon sellanen ihminen et mä käännä muiden tarinat omakseni. Ja rääkkään itteäni, aina sillä. Se on tosi ikävä tunne, mut tällänen oon ja kaikki on erillaisia. Mut joo, en aijo tsempata sua tän kans, koska 3 pyörä ei oo mun ihanne. Mut en mä aijo haukkuakaan sua.

    VastaaPoista
  28. Mulla uskomus siitä että blogi on trolli. Kielikuvat on sellaisia jotka kuuluvat vanhempien ihmisten suuhun. Tai sitten ei=)

    Minä en kyllä ihan pureksimatta niele tuota salamarakkautta ja sitten ei ole mitään tehtävissä. Rakkauskin on tunne johon voi myös vaikuttaa. Kyllä minäkin olen ihastunut, vaikka onnellisesti naimisissa olenkin. Mutta aikuisena ihmisenä osaan kantaa valintojeni seuraukset ja tiedän että minulla ei ole lupa tuntea tietyllä tapaa toista miestä kohtaan. Ja jos näin haluaisin tehdä ei olisi muuta vaihtoehtoa kuin ensin päättää tämä avioliitto. Ei kukaan rehellinen ihminen pidä yllä kahta suhdetta yhtä aikaa. ja epärehelliseen minä en ainakaan pystyisi luottamaan.

    Anteeksi pessimistisyyteni, mutta minä veikkaan että sinä oelt se joka tässä tulee sydämensä särkemään. Toisaalta me ei sitä varmaan saada tietää sillä jos näin käy tuskin sitä enää näiden hehkutustesi jälkeen blogiisi kirjoitat.

    VastaaPoista
  29. mitä jos mikko pyörittää parii muutakii naista sen vaimon ja sun lisäks? ei saatannaa

    VastaaPoista
  30. Hohoijaa tää ip keskustelu. :D Kyllähän susta selville saa vaikka mitä jos oikeasti jaksaa vaivaantua, mutta enpä usko että kukaan siihen ryhtyy.

    VastaaPoista
  31. Tuli mieleen tuosta että sanot että kerranhan sitä elämää eletään ja pitää ottaa kaikki irti siitä. Valitettavaa, ettei sama selkeästikkään sitten päde tähän Mikon vaimoon joka mahdollisesti "tuhlaa" vuosiakin vielä avioliittoon, joka on pelkkää kulissia miehen puolelta. Toki tähän voisi sanoa, että itsehän hän on päättänyt olla Mikon kanssa.
    Mutta jos ei rakastamaansa ihmiseen voi luottaa, niin kehen sitten?

    Itse en henkilökohtaisesti voisi alkaa syvempään suhteeseen miehen kanssa, joka alkaa sillä, että mies pettää nykyistä vaimoaan kanssani. Vieläpä noin räikeästi kuin teidän tapauksessa. En koskaan voisi luottaa mieheen täysin, enkä myöskään pystyisi tietyllä tavalla arvostamaan häntä. Pystyyhän hän nytkin noin hyvin leikkimään avioelämää ja yhtäaikaa pitämään suhdetta yllä sinuun, ilman että vaimo edes epäilee. (tai näin olen ainakin ymmärtänyt, ettei vaimo tiedä asiasta mitään). Miksei hän sitten tekisi samoin sinulle? Vai meinaatko, että pysytte ikuisesti noin syvästi rakastuneena? En usko, että kukaan pysyy. Sama arki se teillekkin sitten jossain vaiheessa tulisi. Jos haluaa pysyvän avioliiton/suhteen, ei se aina ole rakkaudesta kiinni vaan nimenomaan tahdosta.

    Mutta niin, elämä tosiaan ei ole aina noin mustavalkoista, että voi sanoa että pitää ottaa elämästä kaikki irti välittämättä ketä siinä sivussa satuttaa. Olivat he sitten tuttuja tai tuntemattomia. Olisitko valmis painamaan nappia, jos tietäisit että voittaisit sillä miljoona euroa, mutta että samalla joku ihminen maailmassa kuolee sen johdosta?

    En toivo sinulle kuitenkaan mitään pahaa, lähinnä toivon että elämä tuo sinullekkin muutaman oppitunnin vuosien saatossa. Olisi mielenkiintoista kuulla ajatuksiasi esimerkiksi kymmenen vuoden päästä. Ei silloin olisi väliä, että oletteko vielä Mikon kanssa yhdessä vai ette, mutta miten olet kasvanut ihmisenä. En mitenkään usko, että vielä olisit kovinkaan kypsynyt tai missään muussakaan mielessä aikuinen. Mutta ei tarvitsekkaan olla, nuorihan sinä vielä olet. Elämä opettaa.

    VastaaPoista
  32. "Varsinkaan Mikon vaimon kannalta ei varmasti ole kaikista kivoin saada netin kautta tietää."

    No lol ihan ittees saat syyttää. Olisko kannattanu ajatella sitä, ennenku aloit kirjottaan tätä blogia.

    VastaaPoista
  33. Hei Candy!

    Blogisi herättää minussa todella ristiriitaisia tuntemuksia. En oikein tiedä olenko sinun puolellasi vai Mikon vaimon?

    Mielestäni olisi reilua jos Mikon vaimo saisi tietää teidän touhuista Mikolta, eikä keltään muulta. Toisaalta jos asettuisin itse vaimon tilanteeseen ja saisin tietää, olisin ikuisesti vihainen ja katkera siitä että mieheni olisi vaihtanut minut itseään yli 10vuotta nuorempaan teinityttöön.

    En oikein tiedä mitä mieltä olisin, mutta koska itsekkin seurustelen ja tuollainen tilanne olisi kauheinta mitä voisin kuvitella, niin suosittelisin teitä molempia pohtimaan yhdessä että onko teidän järkeä jatkaa yhdessä vai kertooko Mikko vaimollensa teistä?

    Joka tapauksessa toivotan teille onnea ja tsemppiä että teidän tilanne voisi selvitä! :)
    Muista että vastoinkäymisiä ja ongelmia tulee varmasti olemaan jossain vaiheessa kun Mikon vaimo saa tietää! Pysy vahvana ja kypsänä, niin teet vaikutuksen myös mikkoon kun et käytä lapsellisempia keinoja.

    VastaaPoista
  34. Mitä helvettiä? Tajuan kyllä vihaviestit, mutta kuka helvetin idiootti oikeesti jaksaisi vaivautua selvittämäänn sun henkilöllisyytes?

    VastaaPoista
  35. Ei muuta valitettavaa blogista tai mtn, mutta otsikon sanat chisua=nykyajan teinimusiikkia. Ja etkös sinä aivan vasta sanonut ettet tällaista teinimusiikkia kuuntele. Ei muuta, pisti vuain silmään.

    VastaaPoista
  36. tän ei oo tarkotus olla törkee kysymys vaan ihan vaan sillee normisti et miten uskoisit vanhempiesi suhtautuvan seurusteluusi Mikon kanssa, jos he saisivat tietää? (kun hehän ei siis tiedä?)

    VastaaPoista
  37. go on girl, mitä täällä kaikki mussuttaa ku tykkää lukee kuitenki. useat ihmiset kuitenki tykkää saada jännitystä ja perspektiiviä omaan pieneen maailmaansa lukemalla tätä :) ja sit toisia vituttaa kun se oma maailma on oikeesti niin pieni. en tekis itse noin mut onhan tää hyvää viihdettä ja kukin tavallaa ja omilla valinnoilla

    VastaaPoista
  38. Hahahaha, repesin nauramaan kun tajusin että tuohan tosiaan on teinimusan sanoja tuo otsikko. :D En itse moista edes kuuntele, joten en osannut yhdistää mihinkään. Olen nyt varmasti aivan tooooooodella kypsä. Hih hih.

    VastaaPoista
  39. taidat muunnella vähän muutakin kun jotain aikoja ja paikkoja :D en jotenkin usko tähän yhtään. miten toi "mikko" on muka niiiiiiin täydellinen vaikka ootte tämmösessä tilanteessa jne. vaikeeta uskoo koska et jotenkin kirjota aidosti, et ollenkaan. :( i'm sorry. tää on kyllä ihan viihdyttävä blogi ei siinä mitään!

    VastaaPoista
  40. tästähän blogista voisi tehdä lehtijutun!!

    VastaaPoista
  41. Kaikki mitä sinä tänne nettiin kirjoitat, ja mistä saadaan kyllä kaivettua valitettavasti esille, jos on yhtään kokenut hakkeri. Eli eikun vaan haastetta jollekin ;) En usko, että suhteenne kestää, varsinkin kun olet hyvin lapsenomainen ikäiseksesi ja "Mikolla" on lapset ja kaikki kumminkin jo. Sinäkin vain leikittelet, sillä jos okeasti toista rakastaa ei mene sänkyyn toisen kanssa oli kännissä tai ei... nimim.15v naimisissa.

    VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3