keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Niin kuin muut

Pimeässä yössä kiillät kultaa
Sun rakkauttesi maani saartaa
Rubiinikuori ja viha väistää
Säteilee surun pois meistä


Sä pidät musta huolta


Ja me ei olla niin kuin muut
Jos taivas vuotaa
Sen haava umpeen suudellaan
Me ei olla niin kuin muut
Kun kauas juostaan
Mä pidän sun kädestä kiinni
En päästä irti


Me ei olla, me ei olla
Niin kuin muut Tän illan fiilis on kiteytettynä ylempiin sanoituksiin. Meillä oli ihana ilta Mikon kanssa. Ostin sille sen lempiruoan (jota en paljasta!) ainekset ja kokkailtiin yhdessä. Sit maattiin vaan mun sängyssä mahat turvoksissa herkkuruoasta ja kikateltiin ku vastarakastuneet teinit. :D

Sovittiin, että pidetään perjantaina meidän yhteinen joulu. Oon jo jotain pientä Mikolle ostanu, mutta silti tuntuu että jotain edelleen puuttuu.. Omatekemät "lahjakortit" oli kyllä tosi hyvä idea, kiitos siitä vinkistä lukijoille! Eli siis huomenissa minä, maailman surkein nakkisormi askartelussa pääsen toteuttamaan mun huonoja askartelulahjojani. Eihän niitä nyt tarvis varmaan oikeesti kovin hienosti koristella, -ajatushan se on tärkein, eikös?-mut mä haluan. Haluun että niistä tulee täydellisiä :)

Mä otin pienen vaarin lukijoiden neuvoista ja testasin ihan huvikseni Mikkoa, ja sitä kuinka tosissaan sen mun kanssa on. Kyllä mä tiedän että se on tosissaan, ja nyt tiedän sen vieläkin suuremmalla varmuudella.
Sen alkureaktio kyllä vähän ensin yllätti ja ehkä vähän säikäyttikin, mutta kyllähän mä aika ison ja riskeeraavan jutun sille pamautin ihan yllättäen.

En tiedä uskallanko tänne kirjoittaa mitä tein/sanoin.. Mutta oon ilonen että kokeilin! :) Kiitos siis vielä lukijoille hyvistä vinkeistä.

102 kommenttia:

 1. Kiva, että teillä oli ihana ilta. :)

  Nyt kyllä tulin uteliaaksi, miten oikein testasit Mikkoa? Ja miten siis reagoi? Ja kaiketi alku"järkytyksen" jälkeen Mikko kuitenkin otti asian ihan hyvin? :) Toivottavasti niin päin, sillä siinä tapauksessa testin voisi ajatella varsin onnistuneeksi myös tuloksen kannalta.

  Kerro sitten miten askartelu sujui!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, Juu oli kyllä tosi ihana ilta kaikinpuolin :)

  Mun tekis hirveesti mieli kertoa miten testasin, mutta siinä on sitten se vaara, että jos Mikko tätä blogia jostain kautta päätyy lukemaan, hän voisi siis tunnistaa itsensä jos kertoisin mun testistä..

  Säikähti ja järkyttyi ensin, mutta sitten kaikki kääntyi hyvin ja Mikon reaktio ja mielipide asiaan/sanomiseeni/tekemiseeni oli juuri toivotunlainen :)

  Ja tulen kertomaan toki mitä sain säälittävillä taidoillani aikaan, kuviakin olis tosi kiva lisätä, mutta siinä on vaarana sama mikä edellisessäkin.. :/

  VastaaPoista
 3. Pakko kompata edellistä, itsekin tulin niin uteliaaksi, kerrokerro? :)
  ps. oon jäänyt niiin koukkuun tähän sun blogiin, kivaa luettavaa!

  VastaaPoista
 4. Luulen että jos Mikko päätyisi tätä blogia joskus lukemaan, tunnistaisi hän itsensä muutenkin. :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, Tekis kauheesti mieli kertoa, mutten uskalla!

  Anonyymi, Mä taas luulen ja jopa tiedänkin ettei tunnistais :) Ne muunnellut pikku faktat katsos... ;)

  VastaaPoista
 6. Mutta hyvä, että testaus päättyi hyvin. Nyt voit itse olla rauhallisemmin mieli (tosin et varmaan ole Mikkoa kauheasti edes epäillyt) ja ehkä lukijatkin saivat jonkinlaisen todisteen siitä, että Mikko välittää sinusta oikeasti.

  Lahjakorteista olisi kyllä kiva nähdä kuvia, mutta ymmärrettävää, ettei onnistu. Kerro kuitenkin, tuliko jäljestä minkälaista.

  VastaaPoista
 7. pitääkö mikko sun antaman lahjan ja kortin sun luona? :) koska se tuskin voi kotiin niitä viedä?

  VastaaPoista
 8. Äääh, kerro vaan, kauhea uteliaisuus? Voithan edes sanoa aiheen, josta sanoit hänelle? En usko, että se ainakaan olisi se ratkaiseva tekijä jonka perustella Mikko teidät tunnistaisi. :) Joko on tunnistanut jo muusta tai ei tunnista ollenkaan. Enkä nyt kuitenkaan ihan usko, että lukee teinien blogejaan päivät pitkät? ;)

  VastaaPoista
 9. Kenya, Näinpä :)

  Nastja, No en usko että Mikko tulee viemään niitä kortteja kotiinsa ainakaan mihinkään kovin näkyvälle paikalle, kun kyseessä on mun antamat kortit joissa tulee olemaan juttuja tyyliin "ilmainen hieronta" yms... :D Mikkohan ei siis vielä edes tiedä noista lahjakorteista jotka tulee multa saamaan, mutta sen kyllä tiedän, että tulee pitämään ne visusti piilossa vaimoltaan.

  Anonyymi, Mmm, en tiedä, pitää nyt sulatella asiaa ja miettiä miten mun olis se järkevin tänne ilmaista ja muotoilla.. Tekis mieli tosiaan kertoa, mutta sitten taas: Onko järkeä? - Ei.
  En uskaltais ottaa riskiä..Kun se on yksi ratkaisevista tekijöistä mistä Mikko itsensä tunnistais helposti.

  Ja joo, ei oo Mikon tapaista selailla blogin blogia, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Koskaan ei voi olla liian varma!

  VastaaPoista
 10. Sä oot niin läpinäkyvä! Oot pamauttanut sille että oot raskaana. Nyt toki kiellät tän ;) juu, luulet olevasi ovela mut voi miten läpinäkyvä oletkaan...

  Usko pois, yli 3-kymppinen mies osaa jo sanoa just ne jutut mitä tyttönen haluu kuulla. Ja kun kyselit tuolla miksi Mikko olis sun kanssa jos ei välittäisi oikeasti? Koska se nauttii sun pikkutyttömäisestä fanituksesta ja auliudesta. Kivaa pikku pakoa aikuisten maailmasta, ja ah niin helppoa!

  VastaaPoista
 11. Anonyymi, Raskauden feikkaaminen kävi ensin mielessä, mut se olis ollu jo ihan överi mun mielestä, eikä todellakaan kiva juttu Mikkoa kohtaan kun on kyse niin isosta asiasta.

  "Joo sori, mä huijasin, ei meille ookkaan tulossa lasta!"

  Sitäpaitsi Mikko tietää että syön e-pillereitä jo kolmatta vuotta, joten raskaaksi tulo olis todella epätodennäköistä. Ei tietenkään mahdotonta, mutta todella harvinaista, uskoisin :)

  Että ei ollu raskaudesta kyse, vaikka hyvä veikkaus sinänsä.

  Ja kiitos hauskasta analyysista, ihmiset jotka kuvittelevat tietävänsä toisten asiat tarkalleen, ovat erittäin viihdyttäviä :)

  VastaaPoista
 12. http://i39.tinypic.com/55l47n.jpg oot nolo

  VastaaPoista
 13. http://demi.fi/keskustelut/1085007/tekisi-mieli-olla-erittain-julma-kolmannen-pyoran-pitajaa-kohtaan

  En tiiä onko joku viel linkannu mut...

  VastaaPoista
 14. Voi tsiisus mitä settiä demittäjät taas heittää :D

  Mua säälittää ton tytön puolesta ihan hirveesti, koska se en todellakaan ole minä. Jos olisin, miks ees julkaisin nuo kommentit missä tuota kuvaa levitellään?

  Joten, voin vaan sanoa että mulla ei ole mitään hätää paljastumisen kanssa, mutta ihmettelen silti et mikä toi juttu oikein on.

  No, ei voi tietää mitä ihmisten päässä liikkuu. Ilmeisesti ei oikeen mitään kun tollasia kuvia pitää lähtee muokkailee, mutta no can do.

  Sympatiani x 193891839 siis tuon kuvan tytölle jos joku sen sattuu tunnistamaan.

  VastaaPoista
 15. Vitut tuo muokattu on :D

  VastaaPoista
 16. 1. miks jotain kiinnostais tehdä muuten vaan tuommoinen muokkaus?

  2. ei taida onnistua ihan paintilla?

  VastaaPoista
 17. Anonyymi, Pakko sen on olla koska oon alusta asti pitäny tota samaa profiilikuvaa enkä oo sitä vaihdellu :D

  Plus että edelleenkään en tuossa kuvassa itse ole, mutta miten vain. Ei kutita mun persettä, henkilöllisyyteni on edelleen turvassa.

  Vaikka ei mua kyllä oikeastaan ees haittaa vaikka joukko demittäjiä luulee mun olevan tossa kuvassa, siinäpähän luulevat :DD Ahahahah! Tää on kyllä tosi viihdyttävää.

  VastaaPoista
 18. Julkaiset kommentit, koska luulet olevas ovela. Jos et olis julkassut, demissä ja muualla ois noussut haloo siitä, ettet julkaissut. Jos et olis julkaissut kuvia, olisit paljastunut heti. Nyt vaan yrität päästä pälkähästä keksimällä surkeita hätävalheita.

  VastaaPoista
 19. Anonyymi, 1. En tiedä, koska jotkut ihmiset on elämäänsä kyllästyneitä/niillä ei ole elämää ollenkaan?

  2. Ja painttihan onkin nykyajan kätevin kuvanmuokkausohjelma :DDD HAHAHAHAHAH!!!

  Anonyymi, Sovitaan sitten niin :DD

  VastaaPoista
 20. Hei !

  Haluaisin vain kertoa sinulle, kuinka paljon satuttaa, kun on seurustellut 6 vuotta ja vauva on juuri syntynyt ja saa yhtäkkiä tietää, että mies on seurustellut useamman kuukauden toisen naisen kanssa! Siinä meni minun ja pikkuisen tytön elämä sirpaleiksi yhdellä kerralla. Tyttö vierastaa isäänsä ja minä tulen aina vihaamaan miestä.
  Haluatko todella olla se, joka rikkoo toisten elämän? Ajattele !

  VastaaPoista
 21. et sä paintilla noin siistii jälkeä saa

  VastaaPoista
 22. Anonyymi, Hei ja osanotot kokemuksistas.
  Voin samaistua jollaintapaa.

  Mutta tosiasia on kuitenkin nyt se, etten mä ole vastuussa sun tai sun lapses elämästä. En myöskään Mikon vaimon tai lapsien elämästä.

  En mä ole kenenkään elämää rikkomassa :) Anteeksi nyt vain, mutta voimia ja tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 23. Anonyymi... :DDDD Ootsä tosissas noiden paintti-kommentties kanssa?

  VastaaPoista
 24. ootsä tosissas itses kanssa

  VastaaPoista
 25. Anonyymi, Joo oon.

  Mut oli kyllä ihan viihdyttävä juttu kaikenkaikkiaan, tuo painttiheitto vielä kruunas koko illan.

  :D Kiitos siitä.

  VastaaPoista
 26. "En mä ole kenenkään elämää rikkomassa :) Anteeksi nyt vain, mutta voimia ja tsemppiä jatkoon!"


  Mistä sie tiedät, et kuinka paljon se tulee satuttamaan mikon vaimoa ja varsinkin lapsia ja kuinka teidän juttu vaikuttaa lapsiin ? :(

  VastaaPoista
 27. Anonyymi, No sä tunnut ainakin näköjään tietävän. Onnea :)

  VastaaPoista
 28. Tyttö, etkö ajattele mitä omat vanhempasi ajattelisivat jos tietäisivät ?

  VastaaPoista
 29. Huhhuh, ku tyhmä pikkulikka!

  VastaaPoista
 30. Aikaisemmista nettikeskusteluista selviää, että aikaisemmin on ollut eri profiilikuva. Miksi kiellät sen?

  VastaaPoista
 31. Anonyymi, Kyllähän mä sitä joskus ajattelen, mutta omaa elämäänihän mä vaan elän, eikä kenenkään tulis elää elämää kokoajan miettien, mitä joku siitä ajattelee.

  Anonyymi, Ok, kiitos mitättömästä mielipiteestäsi.

  Anonyymi, Mistä helvetin nettikeskusteluista? :D Se nyt vaan sattuu olemaan fakta, etten oo laittanu ku tasan yhen profiilikuvan ja se on tuo mikä siinä nytkin on (netistä otettu)

  Ei kutita mun persettä vaikka porukka tylsistyneitä ihmisiä levittää tuota kuvalinkkiä ympäri nettiä. Sanonpa vaan, että toivottavasti ei ole suomalaisen tytön kuva ja jos on, toivon että tuon kuvan tekijä joutuu vastuuseen näin suuren luokan mustamaalauksesta.

  Saapa nähä :)

  VastaaPoista
 32. Tämä kuulostaa taas yhdeltä semmoselta suhteelta, jossa ei vaan saa ystävänsä päätä käännettyä, vaikka mies oisikin lurjus ja ystävä pohjimmiltaan vain sinisilmäinen kiltti tyttö.

  Voisit saada paljon paremmankin tulevaisuuden.

  VastaaPoista
 33. Anonyymi, Kiitos vain huolenpidosta, mutta mun tulevaisuus näyttää oikein valoisalta :)

  VastaaPoista
 34. sori mut busted :DD l0ser.

  VastaaPoista
 35. Olet naivi ja nuori tyttö. Luulet löytäneesi elämäsi rakkauden ja luulet sen kestävän. Kaikki kauniit sanat, jotka mies sinulle sanoo, sinä uskot ne. Koska haluat uskoa.

  En väitä suoraan, että mies vain käyttäisi sinua. Mutta terve epäilys on suotavaa. Ensinnäkin mieti, millainen ihminen on mies, joka pettää niin vaimoaan, mutta myös LAPSIAAN. Voitko todella uskotella itsellesi, ettei mies koskaan pettäisi sinua?

  Ja miksei hän jätä perhettään takiasi, jos on kanssasi tosissaan.

  Ja eikö sinua satu ajatella, että miesystäväsi viettää perhe-elämää oikean perheensä kanssa. Nukkuen vaimonsa kanssa sängyssä ja harrastaen seksiä tämän kanssa. Halaillen ja suukotellen omia lapsiaan, joiden äidin kanssa hän on naimisissa.

  Eikö sinuun satu, että mies ei ole ainoastaan sinun, ei ajattele sen enempää sinua kuin muitakaan, vaan pelkästään itseään.

  Toki sanot tähän joko kiitos kommentistasi tai et tunne minua/Mikkoa, mutta tyttö pieni herää. Vaikket välittäisi miehen perheen tuskasta, jota pikkuseikkailunne varmasti tulee aiheuttamaan, luulisi sinun välittävän omasta sydämestäsi.

  Uskotko todella, että tämän jälkeen pysyt enää luottamaan?

  Toivon, että tulet järkiisi.

  VastaaPoista
 36. Ja kun tuolla sanoit, että "sitten ymmärrätte, kun löydätte sen oikean rakkauden", niin kyllä mä ainakin ymmärrän sua. Kun oikeesti tykkää ja rakastaa, niin sitä haluaa ja toivoo parasta. Mutta sydämen ja järjen ääni ei ole aina sama, ja joskus pelastaakseen sydän, on kuunneltava järkeä.

  VastaaPoista
 37. Huoh. Mulla ei ole tunnuksia demi.fi:hin, enkä aio tehdäkkään, koska paikka on oikeesti niin peestä, mutta voin sanoa että kyllä sai vähän hymyn huulille tuo keskustelu :D Pikku teinit luulevat saaneensa selville sinun henkilöllisyyden, ja nyt ihan innoissaan leikkivät salapoliisia? Ikä oli, 6v? Ei sitten kenellekkään demiläiselle tullut mieleen se, että joku elämäänsä tylsistynyt demiläinen on muokannut tuon kuvan, että saa vähän haloota aikaan ja pääsee niiiinq feimiks "saavutuksellaan"? Ja vielä oikein joka paikkaan linkitellään tuota, HUHHUH :D Ja kun blogi on alunperinkin suuniteltu "SALAISEKSI", niin miksi ihmeessä kirjoittaja olisi missään vaiheessa oman naamansa kuvan tuohon laittanut? :)

  Ja sitä paitsi, en ymmärrä, mitä tää asia kenellekkään edes kuuluu? Ihmiset vois elää omaa elämäänsä, ainii, eihän niil ookkaa sitä :) Blogin kirjoittaja elää vain omaa elämäänsä, samoin "Mikko", eihän kukaan tätä miestä ole tähän suhteeseen pakottanut, ihan itse hän on tähän ryhtynyt. Se on HÄNEN ongelmansa, jos hän jää tästä kiinni, hänen vaimo, hänen lapset. Ja on todella itsekästä ja säälittävää ajatella, että he eivät saisi tehdä tätä, koska jos jäävät kiinni, niin vaimon ja lapsien elämä menee piloille. Tää on niin tyypillistä ajattelua, vaikka suhteessa menisi miten huonosti, IKINÄ EI KOSKAAN saa erota koska lapsillekkin voi tulla pahamieli. Ei ne lapset mitään posliinia ole, kyllä ne kestää, eikä tuon ikäiset paljoa ymmärrä asiasta edes.

  Hei haloo?? Mitkä teinit täällä oikein kirjoittelee? Monien vuosien suhteesta on oikeasti HANKALA lähteä, ja jos lapsiakin on, ei se vaan mene silleen sormia napsauttamalla, "Mä haluun eron, mulla on toinen". Voi kuulkaas, silloin pitää vähän enemmän miettiä. Kaksi eri asiaa joku teinisuhde, kuin tälläinen, missä on lapsia yms. Eikä kukaan täällä voi tietää mitä kirjoittajan ja Mikon suhteelle käy, eroavatko he tms, niin noloa huudella sellaista koko ajan, et joo te erootte, kyl mä tiiän, ku mun tutuillekki kävi niin!!!11. Typerää olettaa niin, että aina "salasuhteet" päättyy eroon, jos se tulee julki. Ei todellakaan usein näin mene.

  En ymmärrä miksi porukka hokee sitä, että miten tää sattuu vaimoon ja lapsiin kun tää tulee julki. Tämänkö takia kirjoittaja ja mikko eivät saisi yhdessä olla, kun johonkin voi sattua? Ei Mikko ole onnellinen vaimonsa kanssa, jos pitää etsiä seuraa muualta. Senkö takia Mikon pitäisi olle mahdollisesti onnettomassa suhteessa, kun joillekkin voi tulla pahamieli, esim teille muille kommentoijille? :)

  Olen itsekkin parisuhteessa ollut vuosia, mutta jos mieheni löytäisi jonkun toisen, paremman, en minä silti perään aikoisi jäädä itkemään vaikka miten paljon häntä olisin rakastanut. Ja turha tulla sanomaan, että sä et tiedä mitä rakkaus on, kun noin sanot. Tiedän, ja itseasiassa olen eronnut "elämäni miehestä", ja silti sitä tässä ollaan, elossa, wou? Tottakai se laittaisi vihaksi ym, mutta jos hän ei olisi onnelinen minun kanssa, olisi onneton, ja löytäisi onnen, miksi se kieltääkkään pitäisi.

  VastaaPoista
 38. "Ja sitä paitsi, en ymmärrä, mitä tää asia kenellekkään edes kuuluu? Ihmiset vois elää omaa elämäänsä, ainii, eihän niil ookkaa sitä :) "
  - Jos asia ei kenellekään kuulu, siitä voi tosiaan kirjoitella sinne yksityiseen päiväkirjaansa.

  "Ja on todella itsekästä ja säälittävää ajatella, että he eivät saisi tehdä tätä, koska jos jäävät kiinni, niin vaimon ja lapsien elämä menee piloille."
  - Mä en tiedä, missä maailmassa sä elät, mutta lapsen etu on aina ja joka tapauksessa tärkein. Tämäkin asia muuttuisi (ainakin minun mielestäni), jos tapaukseen ei liittyisi lapsia.

  " Tää on niin tyypillistä ajattelua, vaikka suhteessa menisi miten huonosti, IKINÄ EI KOSKAAN saa erota koska lapsillekkin voi tulla pahamieli. Ei ne lapset mitään posliinia ole, kyllä ne kestää, eikä tuon ikäiset paljoa ymmärrä asiasta edes."
  - Lapsille tulee pahamieli nimenomaan, koska vanhemmat EIVÄT eroa, vaan mies jatkaa pelleilyään muiden tunteilla.

  "Hei haloo?? Mitkä teinit täällä oikein kirjoittelee? Monien vuosien suhteesta on oikeasti HANKALA lähteä, ja jos lapsiakin on, ei se vaan mene silleen sormia napsauttamalla, "Mä haluun eron, mulla on toinen". "
  - Joten silloin oikea ratkaisu on hankkiutua salasuhteeseen? Onko valehtelu etuoikeutettua? Asiat helpottuisivat kummasti, jos mies osaisi olla rehellinen. Tuskin vaimo miettisi kahta sekuntia kauempaa, päättääkö suhde vai ei.

  "Ei Mikko ole onnellinen vaimonsa kanssa, jos pitää etsiä seuraa muualta. Senkö takia Mikon pitäisi olle mahdollisesti onnettomassa suhteessa, kun joillekkin voi tulla pahamieli, esim teille muille kommentoijille? :)"
  - Blogin kirjoittajan on hyvä muistaa tämä, kun Mikko näkee vielä vihreämpää ruohoa aidan toisella puolen ja jättää tämän.

  "Olen itsekkin parisuhteessa ollut vuosia, mutta jos mieheni löytäisi jonkun toisen, paremman, en minä silti perään aikoisi jäädä itkemään vaikka miten paljon häntä olisin rakastanut."
  - Bravo. Kaikki eivät kuitenkaan ole niin "vahvoja" kuin sinä.

  VastaaPoista
 39. voi luoja,tottakai sä pilaat sen mikon vaimon ja lasten elämän,etkö sä tajua sitä? ps. kuvassa olet sinä

  VastaaPoista
 40. "Olen itsekkin parisuhteessa ollut vuosia, mutta jos mieheni löytäisi jonkun toisen, paremman, en minä silti perään aikoisi jäädä itkemään vaikka miten paljon häntä olisin rakastanut."

  Jos minun pitkä avioliittoni ja perheidyllini rikkoutuisi, niin aivan varmasti itkisin ja ikuisuuden. huh, mitä aivopieruja taas liikkeellä

  VastaaPoista
 41. Mä mietin, että miksi ihmeessä ihmiset jankkaa että kirjoittaja pilaa Mikon kanssa vaimon ja lasten elämän. Hmmmmmmmmmmm. Jos Mikko on suhteessa toisen naisen kanssa, niin mielestäni se on jonkinmoinen merkki siitä, että hänellä on avioliitossaan syviä ongelmia ja ero olisi joka tapauksessa paras mahdollinen vaihtoehto -ilman tätä toista naistakin. Lapset sekä vaimo kärsivät tästä, että Mikko sinnittelee väkisin suhteessa, jossa ei todella halua olla. Kyllähän lapset senkin aistii, ettei vanhemmat oikeasti ole onnellisia toistensa kanssa.

  Jotkut ovat myös kommenteissa surkutelleet sitä, kuinka sekaisin lasten päät menee, kun eron jälkeen isillä onkin uusi nainen. Sitten kun tämä ero Mikolle ja hänen vaimolleen tulee, niin eihän sitä nyt tarvitse kertoa vaimolle ja lapsille, että Mikko on ollut kuukaisia suhteessa toisen kanssa. Kun tilanne on rauhoittunut tarpeeksi, voi Mikko esitellä uuden naisensa lapsille. Joojoo, on väärin valehdella, mutta tässä tilanteessa se on todellakin järkevää. Ei Mikon ole järkevää möläyttää, että hei muuten mulla on ollut toinen nainen tässä jo iät ja ajat, niinkuin täällä jotkut kuvittelevat, että Mikko tekee.

  VastaaPoista
 42. "Mä mietin, että miksi ihmeessä ihmiset jankkaa että kirjoittaja pilaa Mikon kanssa vaimon ja lasten elämän. Hmmmmmmmmmmm. Jos Mikko on suhteessa toisen naisen kanssa, niin mielestäni se on jonkinmoinen merkki siitä, että hänellä on avioliitossaan syviä ongelmia ja ero olisi joka tapauksessa paras mahdollinen vaihtoehto -ilman tätä toista naistakin. "
  - Pointti onkin, että tämä sankari-Mikko voisi olla rehellinen ja kertoa vaimolleen, jos joku ongelma on niin paha, että pitää vierasta lihaa mennä höyläämään. Että mua suututtaa, kun valehtelijoita puolustellaan. Valehteleminen ja leikkiminen toisen sydämellä ja elämällä ei ole mikään pikkujuttu! Menee ihan just usko miehiin. Toki tällaisia sankari-naisiakin löytyy. >:(

  VastaaPoista
 43. "Jos asia ei kenellekään kuulu, siitä voi tosiaan kirjoitella sinne yksityiseen päiväkirjaansa."

  Voi, kyllä siitä pitäisi voida nettiin kirjoittaa, ilman että tuhat ihmisitä on sua jahtaamassa :) Ihankuin tälläistä ei missään muualla tapahtuisikaan? Päiväkirja ja blogi ovat kaksi eri asiaa, täällä saa "vuorovaikutusta" ihmisiin, vinkkejä, mielipiteitä jne, mutta päiväkirja, noh, se on vain päiväkirja.

  "Joten silloin oikea ratkaisu on hankkiutua salasuhteeseen? Onko valehtelu etuoikeutettua? Asiat helpottuisivat kummasti, jos mies osaisi olla rehellinen. Tuskin vaimo miettisi kahta sekuntia kauempaa, päättääkö suhde vai ei."

  Tuskin tässäkään tapauksessa on ollut kyse siitä, että hei, mä olen onneton, taidanpa etsiä salasuhteen! Ja jos olisit lukenut ajatuksella tuonkin kohdan, tähän toiseen ei tarvitsisi vastata. Ja älä yleistä, tiedän monia naisia, ketkä eivät jättäisi miehiään, vaikka mitä tekisivät. Ovat niin sinisilmäisiä.

  "Lapsille tulee pahamieli nimenomaan, koska vanhemmat EIVÄT eroa, vaan mies jatkaa pelleilyään muiden tunteilla."

  Miten niille voi tulla pahamieli, kun eivät edes tiedä koko asiasta? Ja jos tuo suhde julki tulisi, niin eiköhän Mikko eroaisi vaimostansa, tai jättäisi kirjoittajan.

  "Blogin kirjoittajan on hyvä muistaa tämä, kun Mikko näkee vielä vihreämpää ruohoa aidan toisella puolen ja jättää tämän."

  Niin, sinä ilmeisesti sen tiedätkin, miten heidän suhteessa käy? Kerro toki lisää, kun tunnut olevan joku ennustaja ja tietävän Mikon ja kirjoittajan tulevaisuuden kokonaan? Älä yleistä.

  "Bravo. Kaikki eivät kuitenkaan ole niin "vahvoja" kuin sinä."

  En ymmärrä, miksi kukaan jäisi itkemään miehen perään, kuka on pettänyt, eli ei rakastaisi tätä eksäänsä tai olisi onnellinen hänen kanssaa. Heikot, niin.

  VastaaPoista
 44. "Jos minun pitkä avioliittoni ja perheidyllini rikkoutuisi, niin aivan varmasti itkisin ja ikuisuuden. huh, mitä aivopieruja taas liikkeellä"

  Niin, kirjoitinko minä sinusta? En. :)

  VastaaPoista
 45. "Voi, kyllä siitä pitäisi voida nettiin kirjoittaa, ilman että tuhat ihmisitä on sua jahtaamassa :) Ihankuin tälläistä ei missään muualla tapahtuisikaan? Päiväkirja ja blogi ovat kaksi eri asiaa, täällä saa "vuorovaikutusta" ihmisiin, vinkkejä, mielipiteitä jne, mutta päiväkirja, noh, se on vain päiväkirja."
  - Totta kai, mutta silloin pitää myös muistaa asioiden varjopuolet. Tietenkään ei ole asiallista kenenkään tulla haukkumaan huoraksi tai vastaavaa, mutta kritiikkiä ja tuomitsemista tulee. Sen aloittaja varmasti ymmärtää, ainakin pitäisi ymmärtää. Netissä on myös keskustelupalstoja, joten sieltä voi etsiä "vertaistukea". Mutta tällainen julkinen "päiväkirja" saa totta kai suurta huomiota, kun aihe on tällainen!

  "Tuskin tässäkään tapauksessa on ollut kyse siitä, että hei, mä olen onneton, taidanpa etsiä salasuhteen! Ja jos olisit lukenut ajatuksella tuonkin kohdan, tähän toiseen ei tarvitsisi vastata. Ja älä yleistä, tiedän monia naisia, ketkä eivät jättäisi miehiään, vaikka mitä tekisivät. Ovat niin sinisilmäisiä. "
  - Kommenttini pointti oli se, että parisuhteessa asioista pitää puhua. Ilmeisesti Mikko ei ole näistä ongelmista puhunut kerta suhde on päässyt niin huonoon jamaan, että on päätynyt toisen kainaloon. Pointtini oli, että Mikon valehtelu perheelleen ei ole oikeutettua eikä puolusteltavaa.

  "Miten niille voi tulla pahamieli, kun eivät edes tiedä koko asiasta? Ja jos tuo suhde julki tulisi, niin eiköhän Mikko eroaisi vaimostansa, tai jättäisi kirjoittajan."
  - Velheella on tunnetusti lyhyet jäljet. Ennemmin tai myöhemmin totuus tulee julki ja silloin lapsia sattuu nimenomaan petos, jonka heidän isänsä on tehnyt.

  "Niin, sinä ilmeisesti sen tiedätkin, miten heidän suhteessa käy? Kerro toki lisää, kun tunnut olevan joku ennustaja ja tietävän Mikon ja kirjoittajan tulevaisuuden kokonaan? Älä yleistä."
  - En todellakaan tiedä, eikä suuremmin edes kiinnosta, kunhan sanoin vastakommentin naurettavalle kommentillesi.

  "En ymmärrä, miksi kukaan jäisi itkemään miehen perään, kuka on pettänyt, eli ei rakastaisi tätä eksäänsä tai olisi onnellinen hänen kanssaa. Heikot, niin."
  - Miten voit ymmärtää blogin kirjoittajaa, jos et ymmärrä tuotakaan. Rakkaus on sokea ja sydän ei ole yhteydessä järkeen. Siksi. Siksi myös aloittaja tekee, mitä tekee.

  VastaaPoista
 46. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 47. Eipä blogin kirjoittajakaan täällä "omana itsenään ole", miksi meidän muiden pitäisi paljastaa itsensä. Ja mitä ihmettä näihin saa kommentoida, jos ei neuvoja ja kriittiikkiä?!

  Jos haluatte lukea vain hyvää palautetta, niin eikö aloittaja silloin voi julkaista vain hyvän palautteen ja vastata siihen.

  VastaaPoista
 48. Kannattaa käydä lukemassa tuota demin keskustelua, kun koko juttuhan on paljastunut kusetukseksi. :)

  VastaaPoista
 49. Kannattaa käydä lukemassa tuota demin keskustelua, kun koko juttuhan on paljastunut kusetukseksi. :)

  VastaaPoista
 50. Ihme, että näinkin moni on mennyt halpaan. Feikkihän tämä blogi on, sillä jätkällä joka tätä vääntää on varmasti helvatan hauskaa kun hysteeriset AV-mammat alkavat kärttämään, että kenen ukko tässä pettää.

  VastaaPoista
 51. Voi ei...

  Nyt kyllä naurattaa. Tää on vaa niin ironista!

  Oon joskus tänne vitutustani valittanu, ettei teistä tuu mitään, mutta päätin, että ei se minun asiani ole, enkä siitä mitään hyödy, että yrittäisin puuttua teidän juttuihin tai neuvoa sua, kun olet selkeesti jo päätöksesi tehnyt.

  Mutta nyt...

  Tuo biisi. Kuuntelin sitä aikoinaan kun itse seurustelin vanhemman miehen kanssa. Ja liitin meidän lyriikoiden kanssa yhteen. Lauleskelin tota ääneen suihkussa. Se muistuttaa aina meistä.

  Mutta se suhde päätyikin olemaan semmoinen varoittava esimerkki, mistä olenkin aiemmin yrittänyt selittää täällä :') Eli perseestä.

  Mutta tuota, en väitä ettäkö tämä nyt tarkoittaisi, että teidänkin suhde on tuhoon tuomittu. Tää oli vaa nii korni sattuma. Ja saa jotenkin tajuamaan, ettei oma elämä olekaan niin ainutlaatuista ja erilaista kuin muiden. Toivon, että sinäkin ymmärrät sen. Jotenkin liikuttavaa.

  Raskaustestiäkö vilautit Mikolle, vai..?

  Anyways, nää uudet kirjotukset on parempia, ku et yritä provosoida. En edes tiedä miten kestin lukea aiemmin, kun olin jatkuvasti raivon partaalla.

  Hyvät jatkot!

  VastaaPoista
 52. Oikeastaan nyt kun mietin vähän, niin tuli semmoinen fiilis, että ollaan tosi samanlaisia, paitsi, että huomaa, että olet pari vuotta nuorempi. Tuskin olet valmis täällä sitä ilmoittamaan, mutta olisi kyllä mielenkiintoista tietää horoskooppisi!

  Ja olisi hauska jutella kahden vaikka jossain mesessä. Tosin tuskimpa sua kiinnostaa, tai olisit valmis siihen.

  VastaaPoista
 53. Voi lapset kun suurin osa aikuisista ei ole rekisteröitynyt millekään foorumeille, joiden nimimerkillä voisi tähän kommentoida :)

  VastaaPoista
 54. No mutta näitähän on maailma täynnä. Elämäänsä kyllästynyt mies (tai nainen) hankkii salasuhteen nuorempaan, leikittelee ja pyörittelee tätä vuosia. Tämä niin kutsuttu rakastettu elättelee toiveita yhteisestä elämästä ja ollaan niin in love.

  Onhan näistä tehty miljoona elokuvaakin :D Niin nähty.

  Bloggarin naiivius ja lapsellisuus on tottakai aika surkuteltavaa. Jos tuon ikäinen mies kiinnostuu teini-ikäisestä niin onhan toki sielläkin päässä jotain vikaa (toki uskon, että kyseessä on lähinnä ne lihalliset himot).

  No mutta, onhan meillä kuitenkin taas viihdettä luettavana. Parviaisen Saana on so last season.

  VastaaPoista
 55. Siis mitäköhän vittua te blogin kirjoittajaa haukutte? Ei ihastumiselle voi mitään ja jos joku tässä on jotain väärin tehnyt niin se on Mikko. Toisaalta jos hänen parisuhteensa olisi onnellinen hän ei pettäisi vaimoaan. Tunteille ei voi mitään

  VastaaPoista
 56. Ei voi olla totta.. "Kuvassa olet sinä"! Mistä ihmeestä nää lukijat, demittäjät yms. voi tietää et sää oot siinä?? :D:D Ei voi olla totta, mitä shittiä :D Älä välitä noista :D

  VastaaPoista
 57. Olen 39v nainen ja monenmoista jo elämässä kokenut. Perheellisistä miehistä, ukkomiehistä, voi aika yleispätevästi sanoa että perheen jättäminen, avioero on iso juttu. On niin paljon mukavampaa napsia rusinat pullasta, kotona saa ruoka-pyykkäys-siivouspalvelut ja sitä seksiäkin joskus vaikka velvollisuudesta. On se tasainen vaikkakin ehkä harmaa arki. Kuitenkin lapset ovat koko ajan läsnä, ja saa olla heille isä. Vaikka isänä toimiminen paljon vaatiikin, antaa se myös valtavasti. Lapsen rakkaus ja kiintymys omaan isään (ja äitiin) on yleensä niin suurta.

  Sinä Candy tarjoat viihdykettä ilman velvollisuuksia, ei ole tylsää arkea, jokainen perheeltä varastettu hetki kanssasi on yhtä juhlaa. Vatsassa kihelmöi jännittävästi, uuteen ihmiseen tutustuminen on aina jännää. Ukkomiehen sydäntä lämmittää kummasti nuoren tytön ihailu. Kukapa ukkomies ei nuorta halukasta lihaa haluaisi?

  Olen elämässäni ollut tilanteessa jossa itse olin avoliitossa. Ihastuin itseäni 14v vanhempaan mieheen. Salasuhteemme oli varsin intohimoinen ja kesti vuosia, tutuksi tuli hotellit ja kylpylät, lahjoja oli ihanaa saada. Mies otti eron, omakotitalo meni myyntiin ja hän muutti teini-ikäisten lasten kanssa pienempään kämppään. Omakin suhteeni loppui ja olimme molemmat vapaita elämään sitä elämää jota olimme suunnitelleet.
  Mikä omassa mielessäni muuttui, en yhtäkkiä halunnutkaan miestä enää. En halunnut alkaa elämään sitä uneksimaani arkea. Lopetin suhteen. En ole ollut yhteyksissä mieheen yli kymmeneen vuoteen. Olen toisaalla naimisissa, kaksi lasta, on autot, talot, kesämökit. Aviomieheni on aiemmin mainittu avomieheni.
  Näin se elämä vain kulkee ja kuljettaa.

  Olen sinua paljon vanhempi ja kokeneempi. Ymmärrän tunteesi ja unelmasi. Luulenpa tietäväni Mikon tapaisen miehen ajatusmaailman aika tarkkaan, hänkin on "vain" ukkomies vaikkei ikää vielä niin reilusti olekaan. Olen lukenut blogisi läpi, ihan kivaa teiniviihdettä. Minun uskostani tässä ei ole kyse eikä sinulle merkitystä, mutta eläkeläisenä keinutuolissa aikanaan et ole vanhentynut yhdessä Mikon kanssa. Mikosta ei tule miestä joka vie elämääsi eteenpäin niinkuin normaaleissa suhteissa edetään. Mutta elä, kokeile, siinähän se selviää. Jokaisen on tehtävä omat virheensä ;-)

  VastaaPoista
 58. Hei kannattaa sanoa sille "Mikolle", että jos ylipäätään aikoo erota vaimostaan, niin tekis sen mahd.pian. Lapset sopeutuu sitä paremmin, mitä pienempiä ne on. Paras aika lienee 3-7-vuotta, kun lapsen peruspsyyke on ehtinyt jo rakentua. Itse olin 5-vuotias kun vanhempani erosivat, enkä saanut yhtä pahoja traumoja kuin muutaman vuoden vanhempi veljeni, joka jo ymmärsi ennemmän.

  Ja kyllähän lapset kärsii tuosta tilanteesta ilman eroakin. Kylhän ne aistii jos vanhemmilla on jäätävät välit.

  Miten paljon muuten tiedät "Mikon" ja sen vaimon suhteesta? Miks niillä on mennyt pieleen, ja ovatko ne koittaneet parantaa parisuhdetta esim. terapian avulla? Kuulostaa ihan siltä, että "Mikko" pakenee sen paskaa elämää sun avulla, vaikka oikeasti sen pitäis olla kotonaan korjaamassa sitä. Kuulostaa aika lapselliselta touhulta. Millainenkohan sen vaimo on? Kysy "Mikolta" rakastaako se sitä vielä, ja olisko sillä halua korjata avioliittonsa? Ilmeisesti on, kun ei ole vielä eronnut.

  VastaaPoista
 59. demin keskustelu ilmeisesti poistettu?

  VastaaPoista
 60. "Jotkut ovat myös kommenteissa surkutelleet sitä, kuinka sekaisin lasten päät menee, kun eron jälkeen isillä onkin uusi nainen. Sitten kun tämä ero Mikolle ja hänen vaimolleen tulee, niin eihän sitä nyt tarvitse kertoa vaimolle ja lapsille, että Mikko on ollut kuukaisia suhteessa toisen kanssa. Kun tilanne on rauhoittunut tarpeeksi, voi Mikko esitellä uuden naisensa lapsille."

  Ai mikä nainen ? Onkin tosi kiva, kun isi tuo näytille pikkutytön :D

  VastaaPoista
 61. Oletko tavannut Mikon lapsia vielä?
  On hienoa että uskallat näin vaietustakin asiasta kuin "kolmas pyörä" kirjoittaa. :) Tilanne on varmasti teille kaikille vaikea ja lopussa jollekulle tulee paha mieli ja Mikko satuttaa jotakuta, joko sinua, lapsiaan tai vaimoaan. Mutta toivottavasti sinun ei tarvitse olla enää pitkään kolmas pyörä...

  VastaaPoista
 62. Tuskinpa sä asioita olet blogissas niin paljoa valehdellut, etteikö Mikko itseään siitä tunnistaisi jos sattuisi lukemaan. Vai valehteletko sä kaikki päivätkin millon olette nähneet ja mitä tehneet, mistä jutelleet? Eli mikään täällä ei ole totta, mitäs järkeä tässä sitten on? Tuskin kukaan niin tyhmä on ,ettei itseään tälläisestä tunnistaisi. Tai ehkä tää mies sitten on...

  Sitten tuosta, että "Mikko reagoi oikein" sun testiin mutta järkyttyi aluksi. Miksi se alkureaktio ei ollut se todellinen reaktio vaan se miten Mikko paikkasi asian? Kyllä miehet (ja naisetkin) osaavat sanoa sitä mitä toinen haluaa kuulla tarkoittamatta sitä oikeasti. Aika lapsellista kuvitella muuta :D Eiköhän se alkujärkytys ollut se oikeampi reaktio asiaan ennen kuin ehti ajatella.

  VastaaPoista
 63. Sanon vaan, että pistä Mikko koville, testaile, ole skeptinen, nyhdä totuus ihan kaikesta! Ihan vaan sun itsesi takia ja itseäs suojellakses. :)

  VastaaPoista
 64. Mäkin haluisin lisätä, että osa antaa täällä neuvoja ja kritiikkiä ihan sen vuoksi, että tämän "kolmannen pyörän" sydän säästyisi surulta. Onhan se ikävää, kun muut maalailevat teidän tulevaisuuttanne ja väittävät, että se on valmiiksi kirjoitettu.

  Tosi asiat ovat kuitenkin tosi asioita, eikä koskaan tällaisessa kannata olla liian hyväuskoinen. Aina on poikkeuksia näissä romanssessa, mutta harvoin ne osuu omalle kohdalle. :(

  VastaaPoista
 65. Mä veikkaan että sä sanoit sille että rakastat sitä :) toi raskausjuttu on niin wanha!

  VastaaPoista
 66. Totta, mieluummin erota kun lapset ovat pieniä. Sopeutuvat paremmin. Joten, alkakaa hommaamaan Mikolle eropaperit.
  Jos jätätte eron siihen että ovat isompia, odottakaa kertaheitolla niin kauan että ne lapset myös ymmärtävät ihan kaiken. Eli jos ovat nyt alle kouluikäisiä, olisi paras aika.
  Saatatte vain saada lasten kiukut niskaan kun ovat isompia ja ymmärtävät kaiken.

  VastaaPoista
 67. KERRRRRRRRRRO, MITÄ TEIT ?? siis "minkä jutun sille pamautit"? ja miten se reagoiii !! :) palan halusta saada tietää :)

  VastaaPoista
 68. joo kerro jooko mitä sanoit tai teit sille :))) tää blogi on iha älyttömän mielenkiintonen!

  VastaaPoista
 69. Huh minkälaista kommenttia täältä saa lukea. Koita kestää. Ymmärrän siis ihan, että miksi joillain on niin vahva mielipide, mutta aika järjetöntä millä tavalla se pitää sulle ilmasta. Pessimisti ei pety eikä optimisti opi.Ihmiset on tosi ajattelemattomia. Hyvää joulua sulle kuitenki, jännittävää vaihtelua tää sun blogi vaikka aihe onki monelle arka. :)

  VastaaPoista
 70. Tässä hyvä idea sun "lahjakorttiisi" :

  tällä lahjakortilla saat ilmasta teinipilluu

  VastaaPoista
 71. Ärsyttää nämä sun kellonajat. Kokeile jos vaikka alkaisi toimimaan

  hallitse blogeja-> asetukset->muotoilu->aikavyöhykkeen-> sit valitset Lontoon ja tallennat

  VastaaPoista
 72. Anonyymi kirjoitti...
  Tässä hyvä idea sun "lahjakorttiisi" :

  tällä lahjakortilla saat ilmasta teinipilluu


  Hajosin. Saanko kysyä minkä ikäinen omistaa teinipillun ? (: ja varmasti mikko ilmatteeksi saa, ilman lahjakorttiakin. :) En sitten tiedä tarvitaanko teillä pillun saantiin lahjakortteja, tsemppiä siinä tapauksessa ;)

  VastaaPoista
 73. Joistakin kommenteista saa sen käsityksen, että Mikko ei sais erota vaimostaan, koska lasten elämä menee pilalle. Onko kaikkien avioerolasten elämät tosiaan menny eron myötä pilalle? Ei mun ainakaan. Vanhempien riitelyä onkin tosiaan varmaan paljon kivempi seurata.

  Ja tuosta "testauksesta" niin mikset voisi kertoa. Kerrothan sä täällä Mikon joululahjastakin, kai se vois jo siitäkin jotain arvata jos tänne eksyy.

  VastaaPoista
 74. Hei Candy mikset vastaa tossa sun toisessa postauksessa siihen mun pitkään kysymykseen? :( Haluaisin vastauksen siihen sulta. Oon se joka kysy siitä miehestä joka on mua 3 vuotta vanhempi.

  VastaaPoista
 75. Ei ollu kyllä tarkotus tulla kommentoimaa mutta nyt on pakko =D että tuo että tullaan sanomaa että "ps.kuvassa olet sinä" on vain keino saada sut hermostumaa ja sitten kun menetät mahdollisesti malttisi niin ne saavat tulla haukkumaan sinua kuinka lapsellinen mukamas olet.:) noh kumminkin koita jaksaa typeryyksiäkin!=)

  VastaaPoista
 76. "Hajosin. Saanko kysyä minkä ikäinen omistaa teinipillun ? (: ja varmasti mikko ilmatteeksi saa, ilman lahjakorttiakin. :) En sitten tiedä tarvitaanko teillä pillun saantiin lahjakortteja, tsemppiä siinä tapauksessa ;) "

  Teinipillun omistaa varmastikin teini-ikäinen naispuoleinen henkilö, eli 13-19 vuotias (en ole keksinyt tätä ikähaarukkaa itse, tulee englanninkielestä, thirTEEN, fourTEEN, nineTEEN jne.)
  Eikös blogin pitäjä sanonut että antaa jotain (itsetehtyjä) hierontalahjakortteja, luuletko ettei "Mikko" saisi hierontaa ihan ilmaiseksikin, ilman lahjakorttia. Voihan niitä teinipimppilahjakorttejakin antaa, vaikka sitä pillua muutenkin saisi.

  VastaaPoista
 77. I know who u r.... beware!

  VastaaPoista
 78. Aluksi ku luin tätä nii raivostuin lähinnä noista kommenteista miten väärin teet ja tuut kärsimään. Suututti ku ihmiset puuttuu toisten asioihin ja kuvittelee, että osaisi elää sun elämää paremmin kuinn sä itse.
  Mut nyt lähinnä suutun siitä, miten typeräksi ja naiiviks oot itsesi paljastanut... Siis oikeasti ei kukaan voi olla noin pihalla kaikesta. Jos tietäisin kuka oot nii tulisin sinne ja ravistelisin sua että heräät tosta unestas.

  Kuuntelisit nyt vaan niitä vanhempia ja viisaampia, jotka tänne kirjottaa... Ei ne käytä aikaansa tänne kirjoittamiseen vaan vittuillakseen sulle.
  En tiedä..... Jotain myötähäpeän ja säälin sekaisia tunteita tää herättää.

  VastaaPoista
 79. Mun on nyt pakko kommentoida tänne. Oon seurannu sun blogia alusta asti ja mun oma mielipide on että teet väärin.
  Älä ymmärrä väärin, en todellakaan halua loukata sinua ja kaikki saavat itse elää elämänsä juuri niin kuin haluavat.
  Itsekin olen tehnyt rakkauden vuoksi asioita mistä en ole ylpeä ja asioita joita kadun.
  On tietysti mahtavaa kun olet onnellinen, sillä jokainen ihminen ansaitsee olla onnellinen. Myöskin Mikon lapset ja vaimo.
  Tiedän että suhteesta lähteminen ei ole iha helppoa jos oikeasti rakastaa toista, mutta voisit saada niin paljon parempaakin. Ihan oikeasti. Ansaitset parempaa kuin mitä tämä Mikko voi antaa, tahdotko oikeasti olla loppuelämäsi miehen kanssa joka petti aikoinaan vaimoaan?
  Minulla ei ole sinusta mitään pahaa sanottavaa, mutta en kuitenkaan hirveästi arvosta sitä mitä teette, mutta syy ei ole yksin tässä sinun.

  Ja kuten sanoit, sinäkin ansaitset onnen ja rakkautta, tämä vaan on väärä tapa siihen. Usko pois.

  Mutta oma on elämäsi, kiitos kuitenkin kun jaat tämän kaiken meidän kanssa ja onnea jatkoon, toivottavasti vain mietit asioita oikeasti.

  VastaaPoista
 80. Tuohon ikään kuuluu pikkuvanhuus ja "mä tiedän paremmin koska olen melkein AIKUINEN" -asenne. Mitä vanhemmaksi elää, sitä paremmin ymmärtää miten vähän elämästä ymmärtääkään :)

  VastaaPoista
 81. huoh, ihmiset esittää täällä koko helvetin ajan samoja.kysymyksiä, joihin oot vastaillu jo noissa aijemmissa postauksissa. luetteko te yhtään kommentteja?! ja joo, mäkin olen tätä suhdetta vastaan, mut eiköhän se ole jo tullut aika moneen otteeseen selville, ettei läheskään kaikki hyväksy teitä yhdessä. eikai jokaisen tartte tulla erikseen joka postaukseen kommentoimaan, kuinka sä olet säälittävä yms ja teidän suhde on perseestä. voisitte antaa olla jo.

  VastaaPoista
 82. ei voi muuta sanoa kuin ihanaa lukea näitä, suloista miten onnellinen joku vain voi olla! :)
  Ja jos sulle Candy Mikko tuo onnen, pidä siitä kiinni äläkä koskaan päästä menemään. Olette selkeästi toisillenne luodut, eikai perheellinen mies huvikseen sun takia kaikkea riskeerais! Onnittelut <3

  VastaaPoista
 83. Hei !

  Ajatteletko ikinä teidän ikäeroanne ? Tai varmasti ajattelet, mutta sitä, mitä kaikkea se merkitsee. Kun itse et varmastikkaan halua perustaa vielä noin nuorena perhettä ja hän taas on siinä iässä, että alkaa jo olla aikalailla viimesiä aikoja hankkia lisää lapsia. Eikä hän välttämättä haluaisikaan lisää lapsia.

  Entä ajatteletko sitä, että sinulla on koko elämä vielä edessä ( uran suhteen, perheen perustaminen, muuttaminen pois kotoa yms. ) ja hän taas on tavallaan jo "elänyt elämänsä " (eli perustanut perheen, mennyt naimisiin, luonut uransa ja ostanut talon yms. ). Elikkä olette ihan eri elämäntilanteissa, hän on kokenut jo tämän kaiken, mikä myös sinun tulisi kokea, mutta hänen kanssaan et sitä välttämättä saa koskaan kokea. Tai jos niin hyvin kävisi, että oikeasti joskus perustaisitte sen perheen, niin se ei olisi koskaan samallaista hänelle kuin sinulle, koska se olisi sinulle se ensimmäinen kerta, hänelle jo liiankin tuttua.

  Toivotko koskaan, että olisitte samanikäisiä, että olisitte tavanneet niin, että olisitte molemmat 17v. ja aloittaisitte perustamaan yhteistä elämää ja perhettä?

  Entä jos te sitten perustaisitte sen perheen joskus, kestäisitkö ajatella, että hän kyllästyisi ehkä myös sinuunkin ja miettisit vain, että mahtaako hän olla oikeasti "työmatkalla".

  VastaaPoista
 84. Nyt oli ihan pakko tulla kommentoimaan, kun tämän hoksasin ! Eikö se sun "Mikkos" nimi alakin J:llä oikeasti ?

  VastaaPoista
 85. Hei kuuleppa sun kasvokuva on levityksessä suomi24:ssa, joku laittanu sinne.. jos oot siis sinä.

  VastaaPoista
 86. "Toivotko koskaan, että olisitte samanikäisiä, että olisitte tavanneet niin, että olisitte molemmat 17v. ja aloittaisitte perustamaan yhteistä elämää ja perhettä?"

  Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että Mikko olisi 17 vuotta sitten saattanut olla sellainen ihminen, josta Candy ei välttämättä olisi kiinnostunut? Jos häntä viehättää juuri se, mitä Mikko on _tänä päivänä_?

  VastaaPoista
 87. "huoh, ihmiset esittää täällä koko helvetin ajan samoja.kysymyksiä, joihin oot vastaillu jo noissa aijemmissa postauksissa. luetteko te yhtään kommentteja?! ja joo, mäkin olen tätä suhdetta vastaan, mut eiköhän se ole jo tullut aika moneen otteeseen selville, ettei läheskään kaikki hyväksy teitä yhdessä. eikai jokaisen tartte tulla erikseen joka postaukseen kommentoimaan, kuinka sä olet säälittävä yms ja teidän suhde on perseestä. voisitte antaa olla jo."

  Samalla tavalla täällä on positiivista ja kannustavaa palautetta, pitäisikö heillekin sanoa, että älkää tulko enää tsemppaamaan, sehän on jo sanottu! Ehkä me kritiikin ja nauvon antajat oletamme, että mitä suurempi joukko puhuu samasta asiasta, ehkä blogin kirjoittaja alkaisi itsekin miettiä asioita.

  VastaaPoista
 88. Minun isä lähti nuoremman naisen mukaan kun oli äitini kanssa vielä naimisissa. Isäni otti äitistäni eron ja kertoi nuoremmasta naisestaan jonka kanssa on vieläkin ( suhde kestänyt yli 11v ) Olin silloin melkein 6 vuotias ja en tajunnut asioista mitään. Olin helpottunut koska olin huomannut isän ja äidin välien menevän huonoon suuntaan. Siksi " mikon " pitäisi kertoa tästä vaimolleen etteivät lapset vaan joudu kärsimään " mikon " ja vaimonsa huonoista väleistä.

  ps.Säälittäviä nuo demi jutut :)

  VastaaPoista
 89. Kyllä perheelliset huvikseenkin pettävät ja ottavat riskin :) Eli, ei ainakaan sen perusteella voi sanoa että tämä Mikko olisi oikeasti tosissaan :)
  Jännitystä elämään!

  VastaaPoista
 90. oot kertonut täällä blogis vaik mitä, esim. et annat mikolle noita lahjakorttei vaimitä olikaa.. Ja kyl mä ny muutenki veikkaan, et jos mikko eksyy "teiniblogia" lukemaan, nii se tunnistaa ittensä muutenkin..Joten kerro toki seuraavas päivityksessä tästä sun testailusta vähä enemmänki!

  ps. Tsemppiä. Älä ikinä kiinny liikaa.

  VastaaPoista
 91. Komppaan Viviä. Ei tällänen ole 17 vuotiaan tytön "syytä". Mikko on pyytänyt tytön numeron "häissä". Mikko on ottanut tyttöön yhteyttä. Mikko laittaa tytön opettelemaan aikataulun, jotta tyttö ei soita väärään aikaan... Haloo! En pistäisi tällaisesta mitään vastuuta 17 vuotiaalle nuorelle naiselle. Mikko on tässä suhteessa aikuinen, harmi ettei hän käyttäyty kuten valtaosa olettaa että kuuluisi käyttäytyä eli pysyisi vaimonsa ja lapsiensa luona. Fakta vaan on, ettei elämä mene kuten sen suunnittelee ja kaikilla meillä on virheemme ja syntimme.

  VastaaPoista
 92. http://i39.tinypic.com/55l47n.jpg

  VastaaPoista
 93. "Mua säälittää ton tytön puolesta ihan hirveesti, koska se en todellakaan ole minä. Jos olisin, miks ees julkaisin nuo kommentit missä tuota kuvaa levitellään?"

  Ja pyh. Taidatpa sinä oikeasti siinä kuvassa olla, mahtaa hermostuttaa. Tähän saakka olit ihan uskottava, mutta että selittelet tällä tavalla. Siitä näkee, että epätoivoinen suunnitelmasi on nimenomaan yrittää näyttää siltä, ettei kuvassa olisi todellakaan sinä nimenomaan näyttämällä kaikille ne. Hyvä veto, peittelemällä olisit paljastunut heti. Toivon mukaan sinua ei kukaan tuosta tunnista, onhan tuo aika huono kuva kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää kuvahan oli joku Demin trollaus?:D

   Poista
 94. Jos tämä blogi on totta, etkä ole keksinyt kaikkea. Mä todella toivon, että jonain päivänä kun sä olet rakastamas miehes kanssa naimisissa ja teillä on se pieni ihana prinssi tai prinsessa, sä tulet kokemaan sen miltä tuntuu jos joku se sun mies on tehnyt jonkun kanssa, niinkuin Mikko sun kanssasi.

  Mä ymmärrän, ettet sä pysty sitä tällähetkellä tajuamaan. Sä et pysty edes käsittämään kuinka paljon sitä omaa lastakin rakastaa ja kuinka tahtoo sen elämästä täydellistä. Ja kuinka vaikea sen lapsen elämä on pitää hyvänä, kun suhde menee rikki noin raa'an asian takia. Miten sinä vaimona, pystyisit enää katsomaan miestäs? Miten sä jaksaisit hymyillä sun lapselle, kun sisältä olisit aivan rikki?

  Mun mielestä, toinen nainen ei varsinaisesti ole tietenkään toisen suhteesta vastuussa. Mutta loppujen lopuksi, jos toinen nainen tietää vahingoittavansa myös lasta, en ymmärrä miten noin voi jatkaa? Miten voi vahingoittaa jotain niin pientä ja viatonta? Perhe on luultavasti lapselle se kaikista turvallisin asia ja näin se viedään pois.

  En sano, että sun pitäisi unohtaa tuo Mikko, jos et kerran niin halua. Mutta mun mielestä kaikkia kohtaan olis reiluinta, että Mikko selvittäis pelinsä mahdollisimman nopeasti ennenkun enempää vahinkoa syntyy. Mun mielestä sen pitäisi kertoa vaimolleen asiasta ja katsoa mitä sitten tapahtuu. Mitä pidempään tuo kaksoiselämä jatkuu, sitä enemmän se satuttaa. Rikkoo enemmän Mikon ja Mikon vaimon välejä ja sitäkautta lapsia.

  Tästä huomaa myös hyvin, kuinka sokea rakkaus on. Miten voi rakastaa ihmistä, joka satuttaa lähimmäisiä noin pahasti? Ehkä se Mikko ei itsekkään tajua tekojensa seurauksia. Mä ymmärrän, että sä tunnet Mikkoa kohtaan syvästi. Mutta jos sä rakastat Mikkoa, etkö sä rakasta sen lasta? Se lapsi on kuitenkin aika varmasti Mikolle se tärkein ja jos Mikko ei ymmärrä miten sen käytös lopulta lasta satuttaa, etkö sä välitä kertoa siitä Mikolle?

  Monta kysymystä, joita toivon sun oikeesti ajattelevan. Eikä sivuuttavan noin vaan. Jos sä olet fiksu, niinkun mä uskon. Sä ajattelet tosissas, etkä ala selittämään kohta vaan jotain turhaa vastaväitettä tähän tai tekosyitä sille, miksi et vaadi Mikkoa olemaan reilu kaikkia kohtaan.

  Ja kun et vaadi, herää yksi kysymys. Johtuuko se siitä, ettet uskokkaan niin vilpittömästi Mikon rakkauteen? Siihen, että Mikko valitsis sut jos sen täytyis joku valita. Ja todellista valintaa sä et voi tietää, ennen kun se tapahtuu. Sanoi Mikko mitä tahansa tai teki mitä tahansa. Vasta kun asiat on tapahtunut tiedät mitä Mikko on valinnut.

  Ainoa asia minkä takia ymmärtäisin tän sun salasuhteen, on se että sinä rakastat Mikkoa, mutta todellakin pelkäät, että menetät sen jos käsket valitsemaan. Jos näin on, toivon todella että pääset pelosta yli.

  Hyvät joulun jatkot =) Ja muista, ettei aina tarvitse olla vahva ja jaksaa kaikkea.

  VastaaPoista
 95. en voi kuvailla sua millään muulla sanalla ku hirviö!

  VastaaPoista
 96. Suosittelen sua kuuntelee ton Erin - Olette idioottei biisin! :) Sopii tähän tilanteeseen hyvin! :)

  VastaaPoista
 97. Olimme ystävättäreni 40v-synttäreillä hiljattain ja ystävättäreni isä, joka on 60v (siis toki paljon vanhempi kuin "Mikko) toi uuden kakkostyttökaverinsa juhliin. Tyttö oli 23v ja kaikki me säälimme häntä. Hän ei kuulunut joukkoon ja hänellä oli tosi tylsää.

  He kun eivät halunneet salailla. Toisaalta varsinainen tyttöystävä asuu toisella paikkakunnalla, niin kaikki on helpompaa. Mies vaan sukkuloi "Työmatkoilla" eri kaupungissa.

  VastaaPoista
 98. Minua kiinnostaisi tietää että tietääkö Mikko että kirjoitat tätä blogia? Jos ei, niin kannattaisi aika pirun nopeasti kertoa koska voipi olla suhde vaakalaudalla jos se sille selviää jotain muuta kautta. Eikä ole tarkoitettu v*ttuiluksi, muttamutta...

  Mielenkiintoista ollut lukea tätä blogia ja aion vilkuilla jatkossa. Mainiota alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 99. Mies, 23

  Rupesin tässä ajattelemaan, että millä tavalla itse suhtautuisit siihen, että "Mikko" kävisikin hoonailemassa sinun lisäksesi jotain toistakin typykkää? Sillä eihän "Mikko" nyt kovin rehellistä kuvaa ole itsestään antanut (pettäähän hän vaimoaankin, niin miksi ei sitten sinuakin).

  Mitä mieltä itse olisit, jos näin paljastuisi?

  VastaaPoista
 100. hei. ei vaatinut salapoliisintyötä saadakseni selville, kuka olet ja missä asut.
  en kuitenkaan aio sinua paljastaa, koska asia ei minulle kuulu, ja on jännittävää seurata mitä tapahtuu.
  suosittelen kuitenkin että olisit entistä varovaisempi. ja älä vastaa ylimielisesti vähätellen, usko vain kun sanon.

  VastaaPoista
 101. ei susta kyllä mitää mallii tuu XDD

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3