maanantai 12. joulukuuta 2011

Scar tissue that I wish you saw, sarcastic mister know it all

Tylsä maanantai. Mulle satelee tylsiä kommentteja, mutta onneksi musta on hauskoja analyyseja pitkin nettiä. Blogin tilastoseuranta on hieno juttu. :D Millon mä olen harvinaisen tyhmä ja sinisilmäinen 17-vuotiaaks, ja kirjoituksestakin huomaa että oon oikeesti kuullemma paljon nuorempi. Millon taas tylsistynyt läski yh-mamma joka keksii satuja :D Ja kaikkea muuta näiden kahden esimerkin väliltä.

Hehehh, todella viihdyttäviä analyyseja, jokakodin keittiöpsykologit vauhdissa mitä ilmeisemminkin :)

No miten vain. Mä oon nyt päättänyt jättää negatiivisten kommenttien vastakommentoinnin sikseen ja keskittyä ihan muuhun.
Mä kävin tänään kirjastossa lainaamassa pari kirjaa. Saapahan taas paremmin iltasella unenpäästä kiinni kun lueskelee kirjaa totaaliseen väsymispisteeseen asti.
Tuntuu, että oon lukenu ton kirjaston kaikki vähänkään mielenkiinnoltaan potentiaaliset kirjat läpikotasin, ja kirjat loppuu kesken. No, ei nyt oikeesti kuitenkaan ihan vielä.
Otan kyllä mielellään vastaan suosituksia hyvistä kirjoista :)
Tuo "mun" kirjasto on siitä hyvä, että ne tilaa sinne asiakkaiden pyynnöistä muista kirjastoista kirjoja lainaan, jota niillä itse ei ole.

Tän tekstin otsikko on pieni pätkä mun lempibändin mahtavasta biisistä. Tästä pääsette tekin kuuntelemaan tuon mestariteoksen. Arvatkaapa ketkä muuten sai liput RHCP;n keikalle? ;D
En malta odottaa ens kesään!

Mä oon varmaan vähän outo "teini" kun Lady Gagan, Justin Bieberin ynnä muun nykyajan teini-idolien kuramusiikin sijaan tykkään enemmän Red Hot Chili Pepperssistä.

No, tänään meen vielä lenkille yhen kaverin kanssa ja huomenissa varmaan taas nähdään Mikkosen kanssa :) Hyvää viikonalkua kaikille!

Muoksis, apua miten saatoinkaan unohtaa laittaa tän vielä tänne kuunneltavaks?! Ongelma on nyt korjattu :D Kuuntelunautintoa! ;)

65 kommenttia:

  1. Ha! Kaikki lukee sun blogia sen takia, koska halutaan tietää sun ja Mikkos suhteesta.

    Joten lopeta noi sun "tykkään täst biisist sikana" jutut ynnämuut kirjastoläpinät, sun normaali elämä tuskin ketään kiinnostaa, ellei siis Mikko ole siinä.

    Mieleeni hiipinki epäillys, että "Mikko" oli tällänen mato koukussa, jolla sait kauhean lukijämäärän blogilles, ja loppupeleissä alatkin vaan kertomaan omasta elämästään yms pitämään lifestyle-blogia ilman "Mikkoa"...

    VastaaPoista
  2. Anonyymi, Ha! Oletko sä kaikki mun lukijat? Enpä usko. Joo, uskon että suurinosa on vaan uteliaita, joilla ei ole omassa elämässä oikein mitään ihmeellistä tekemistä.

    Kukaan ei tule päättämään mun blogini sisällöstä, joten niitä joita ei kiinnosta, voivat lopettaa seuraamisen. Niin helppoa se on :)

    Tosin oletko vähän typerä, kun kuvittelet että mä voin alkaa kirjottaa tänne yhtäkkiä jotain normaalia lifestyle blogia? Ensin oon kertonu et seurustelen varatun perheellisen miehen kanssa ja sit alan kuvailemaan jotain päivänasuja yms paskaa? :D Ei helvetti, et ole tosissasi.

    Tää blogi toimii mun päiväkirjana, joten jos sua ei kiinnosta joskus pelkästään vaan mun arkielämän höpinät, voit poistua lukemasta. Mitä porukka oikein kuvittelee, että rehentelen täällä joka päivä jollain mehukkailla Mikko jutuilla ja haukun vaimoa yms?
    Eii, ihan normaali 17-vuotias tyttö mä vaan olen, eikä mun koko elämä ole vaan Mikon kanssa pyörimistä, vaikka se hyvin paljolti sitä onkin :)

    VastaaPoista
  3. Kirjat on ihania. Ja pakko suositella myös yhtä! Riikka Pulkkisen Totta- kirja on aivan uskomattoman hyvä.

    Siinä nyt esimerkiksi naimisissa oleva yhden lapsen isä aloittaa suhteen lastenhoitajaan ja suhde kestää vuosia ennenkuin vaimo saa tietää.

    Kirja saattaisi sopia sinunkin elämäntilanteeseesi! :) Itselläni se ainakin avasi silmiä tämän aiheen kanssa. Ja sai ajattelemaan avoimemmin. Suosittelen. :)

    VastaaPoista
  4. kiva blogi:):))) ja chili peppers on ihana<3

    VastaaPoista
  5. Anonyymi, Aijaa, kiitos vinkistä :) Pitääpä katsella löytyiskö tuota kirjaa luettavaksi mistään.

    Anonyymi, Kiitoskiitos! Niinhän se on :)

    VastaaPoista
  6. Ha! En tietenkään kuvitellut, että alat itsestäsi liikaa kertomaan ettei kaikki tunnista. Mut ei kai siinä, kirjottele mitä kirjottelet, niin kuin sanoit, mun ei oo pakko lukea, ja en kyllä ajatellutkaan jäädä seurailemaas blogias.

    Kaikkea hyvää sulle, muista että kun Mikon kanssa ero tulee niin that's happend, älä ota liikaa ittees ja koita pärjäillä sit sen kanssa. Nauti vielä kun voit...

    VastaaPoista
  7. Anonyymi, Noniin hienoa että päästiin yhteisymmärrykseen. Hyvää loppuelämää myös sulle, kyllä mä pärjään aivan varmasti :)

    VastaaPoista
  8. Mä en ole koskaan kuunnellut "teinimusiikkia". Se ei vielä todista kypsyydestä yhtikäs mitään. Siitä huolimatta olen ollut teininä naiivi ja lapsellinen. Ruusunpunaiset lasit silmillä. Ja täytyy myöntää, että vanhemmallakin iällä toisinaan. Esim. lähtiessäni tähän nykyiseen uusperhekuvioon, en voinut tosiaankaan uskoa kuinka vaikeata tämä on. Mutta kokemukset kasvattaa ja Siperia opettaa..

    VastaaPoista
  9. Sitäpaitsi eiks noi Bieberit ja muut ole enemmänkin ala-asteikästen heiniä?

    VastaaPoista
  10. Kannattaa lukea tämäkin keskustelu:

    http://www.lemmikkipalstat.net/foorumit/Forum20/HTML/374693.html

    VastaaPoista
  11. Anonyymi, No enhän mä nyt tolla mun kypsyyttä ollu todistelemassa :D Ajattelin vaan antaa lukijoille ihan pikkusen tietoa siitä, millanen ihminen oikeasti olen sen perheenrikkojan, idiootin pikkunartun, huoran, hoitoa kaipaavan/jonka pitäis tappaa ittensä ymsyms (lista on loputon) lisäksi oon :)

    VastaaPoista
  12. haha eli ne jotka kuuntelee normaalia teinimusaa eli Justin Bieberiä on normaaleja teinejä.. huhhuh voivittu en sit näköjää oo normaai teini vaikka niin luulin, oonki näköjään erikoinen ja kypsä, pitää varmaan kypsyyttä todistaakseni ryhtyä suhteeseen perheenisän kanssa :---------D

    VastaaPoista
  13. Anonyymi, Jaa, en tiedä kun en oo Bieberistä koskaan syttyny. Kai sitä kuuntelee vähän jokainen ku on kerran niin suosittu. Mutta sinähän sen tunnut paremmin tietävän :D

    Anonyymi, Juu tuonkin keskustelun oon nopeesti silmäilly läpi.. Mä nään tuolta tilastoseurannasta aikalailla kaikki sivustot ja keskustelut mihin mun blogi on linkattu ja mitä kautta porukka tulee kyyläämään :D

    VastaaPoista
  14. itsellänikin on joku fiksaatio nuorempi nainen-vanhempi mies-suhteeseen, itse asiassa kirjoitan aiheesta tarinaakin (nainen 21v, mies 35-42v) ja jotenkin on sellainen mielikuva että olisin lukenut aiheesta kirjojakin, mutta hitsi kun ei tule mieleen :(

    Itse suosittelen Päivi Alasalmea (mm. Saana) ja Anja Kaurasen "Sonja O. kävi täällä"

    :-)

    VastaaPoista
  15. Anonyymi, No en nyt tiedä kuinka normaaleja nekään loppujenlopuks on kun sellasta paskaa voivat kuunnella ja pitää hyvänä musiikkina.

    Ja ei, et sä oo erikoinen etkä järin kypsältäkään vaikuta :)

    VastaaPoista
  16. Lena, Aijaa :) Kiitos kirjasuosituksista, pitääpä paremmalla ajalla tutustua noihinkin.

    VastaaPoista
  17. Oletko ajatellut sitä, jos Mikko eroaa vaimostaan niin lapsethan tulevat isällään silti välillä olemaan? Onko sinusta äitipuoleksi? Tai ei siis tarvitse ollakaan, mutta varmasti lapset vierailevat isänsä luona. Vai ottaako Mikko lapset itselleen? Sit et voi enää ajatella "me kaksi" vaan siihen tulee lapset päälle :)

    VastaaPoista
  18. Mä koen kypsyyden sillain, että se tulee vastuun ja velvollisuuksien + elämänkokemuksen mukana. Mun mielestä tuo mihin olet ryhtynyt todistaa ihan päinvastaista. No sitten kun kannat näistä teoistasi seuraukset niin se takuulla kasvattaa sinua.

    Teini-ikään ja siihen liittyvään aikuisuuteen kasvamiseen kuuluu tuo, että tuntee itsensä ikäistään kypsemmäksi. Muistan tunteneeni samaa itsekin. Kuitenkin kun nyt 25-vuotiaana mietin elämääni muutama vuosi taaksepäin, niin en kyllä tosiaankaan ollut kypsä :D. Vasta kun sain esikoiseni ja jouduin kantamaan vastuuta perheestäni, aikuistuin ja kypsyin. Mutta kuten aiemmin sanottua, niin vieläkin välillä saatan laittaa ne ruusunpunaiset lasit silmilleni ja kasvua minussa tapahtuu jatkuvasti.

    VastaaPoista
  19. Kirjastoilla on kaukopalvelu, eli voi tilata materiaalia pitkin Suomea. Palvelu ei siis koske vain sinun kirjastoasi

    VastaaPoista
  20. Anonyymi, Tottakai olen ajatellut, moneenkin kertaa :) Kyllä tulevat tapahtumat on käyty mielessä miljoona kertaa läpi ja tiedän mihin kaikkeen varautua.

    Mikon töiden takia lapset luultavasti jäävät äidilleen asumaan, mutta tottakai jäävät Mikon elämään silti.

    VastaaPoista
  21. Anonyymi, no jokainen tavallaan :) Paha kenenkään on mennä mitään sanomaan musta ja minkälainen oon ihmisenä oikeesti, kun täällä blogissa kerron oikeestaan vaan yhestä "puolesta" musta. Enempää en voi kertoa, etten tulis tunnistetuks.

    Anonyymi, Okei, kiitos tiedosta :D

    VastaaPoista
  22. Lisäisin vielä, että mikä kiire sulla on kypsyä? Sä ehdit olemaan aikuinen lopun ikääsi! Nyt kannattaisi nauttia huolettomasta, ei-niin-velvollisuuksien-täyteisestä elämästä!! Oikeasti! Olet nainen parhaassa iässä ja sun kuuluisi elää ja olla vapaa ja nuori! Perheen perustamisen aika kuuluisi olla myöhemmin ja sitten sulla riittääkin vastuuta ja velvollisuuksia koko loppuelämäksi!

    VastaaPoista
  23. Jerry Spinellin kirja Tähtityttö on aivan ihana <3

    VastaaPoista
  24. The Red hot chili peppers on minusta ihan normaalia, mainstreamia musiikkia. Ei siinä ole mitään outoa, joten älä ole huolissasi :)

    Millaisista kirjoista muuten pidät? Mikä on suosikkisi? Suosittelen netistä lukemista/lataamista, jos kirjaston tarjonta loppuu kesken.

    VastaaPoista
  25. Ensin ajattelin, että hei kerrankin mielenkiintosta luettavaa kaikkien muiden massablogien joukosta! :)

    Mutta sitten tulin niihin kuuluisiin toisiin ajatuksiin: ärsyynnyin sun asenteesees, siihen, miten vastaat kommentteihin jatkuvasti ylimielisesti, vaikka itse kommentti olisi täysin asiallinen ja siihen, miten nyt aliarvioit muiden kykyä kuunnella "hyvää" musiikkia. Katsos kun meitä ihmisiä on erilaisia ja jokaisella on aivan omat mieltymyksensä. Myönnän itse harrastaneeni samaa joskus 12-vuotiaana, mutta onneksi äö:ni on niistä ajoista kasvanut kengännumeroani suuremmaksi :)

    Taidan tästä huolimatta vielä jatkaa blogis lukemista ja kattoo, mihin tää kehittyy! Toivottavasti sun pilvilinnas ei romahda, niin kuin näissä tapauksissa on ilmeisesti tapana.

    Toivon sulle kaikkea hyvää näiden paskavittuääliötapaittes-kommenttien keskellä.

    terveisin toinen teini, joka kuuntelee myös RHCP:a

    VastaaPoista
  26. Ensin olin tavallaan "sun puolellas" kun ihmiset alko haukkua sua kommenteissaan, ajattelin että tämä olisi mielenkiintoinen blogi ja ettei sitä voi valita keihin rakastuu. Mutta oikeasti, nyt alkaa ärsyttää, kun negatiivisiin kommentteihin on juurikin tuo ylimielinen reagointi "joo, nauran täällä teille" jne, ei sitä oikeasti jaksa lukea. Ja tuo jonkun edellisen kirjoituksen maininta "uskovaishihhuleista", ärsyttää vaan kun saarnaat että antaa kaikkien elää ravallaan ja sitten itse tunnut väheksyvän aika monia (ja ei, itse en edes ole mikään uskovaishihhuli). Juu, en tiedä miten asiat oikeasti on, tuollaisen kuvan vain sain. Mutta varmaan jään seurailemaan vielä, aihe olisi kuitenkin sen verran erileinen :)

    VastaaPoista
  27. Aikamoisia katkeria kommentteja ja jollain tapaa ahdistuneita huudahduksia "ei voi olla totta! ei minun mieheni tekisi mitään tuollaista!" on niinikään täällä ja eri mamma-sivustoilla. Ihan kuin tällainen ei voisi olla totta, voi se, ja ihan helpostikin. Turha tässä mielestäni on sen enempää lynkata "candya", ketä hän toiminnallaan satuttaa? ei ketään, ehkä myöhemmin itseään, mutta sitäkään ei tiedä. voi olla että tästä jää hänelle vain ohi menevä muisto, yksi elämän vaihe. Mielestäni "Mikolla" on tässä enemmän pelissä, parisuhde, perhe. Ehkä halu irrottautua arjesta? liian arkiseksi paisunut parisuhde jota yrittää nyt omalla tahollaan piristää. Joskus ihminen ei vain pysty ajattelemaan järjellä. Joskus tunteet vivät koko ihmisen. Mielestäni on turhaa hokea kirjoittajalle "että kyllä elämä sinuakin opettaa" tietenkinhän se opettaa?! onhan se varmasti opettanut näiden kommenttien kirjoittajiakin, koska osaavat tätä kautta samaistua asiaan. Miettikää millaista oma elämä oli 17 vuotiaana, miltä tunteet tuntuivat ja elämän realiteetit olivat ehkä erilaiset kuin tällä hetkellä.

    VastaaPoista
  28. etkö käy koulussa?

    VastaaPoista
  29. Juuri tuosta sun asenteesta kommentoijia kohtaan huomaa, että et ole mitenkään ikäistäsi kypsempi, vaan juurikin teini-ikäinen. Aikuinen osaa ottaa (asiallisen!) kritiikin vastaan ilman ylimielistä asennetta.
    Aloin kuitenkin epäillä, oletko edes sitä 17 vuotta luettuani tämän: "Mä oon varmaan vähän outo "teini" kun Lady Gagan, Justin Bieberin ynnä muun nykyajan teini-idolien kuramusiikin sijaan tykkään enemmän Red Hot Chili Pepperssistä." Ei pokka pitänyt lukiessa :D

    T. ei-niin-aikuinen 18v. tyttö

    VastaaPoista
  30. Sonja O. kävi täällä oli mielestäni kökkö kirja. Johtunee siitä, että jouduin lukemaan sen äikän ainetta varten joskus lukiossa.

    Itse en osaa suositella muuta kuin englanninkielisiä kirjoja. Itse lukaisin kesällä kirjan Before I die (Jenny Downham). Oli ihan hyvä kyllä, löytynee ilmeisesti myös suomenkielisenä nimellä Ennen kuin kuolen (ylläri).


    Tuosta postauksesta jää kumminkin vähän semmoinen aikuisuuden todistelun maku suuhun. :D Se että kuuntelee RHCP ei kyllä todista mitään henkisestä iästäsi, saati sekään, että kuuntelisi Justin Bieberiä. Tiedän, ettet väittänyt näin suoraan, mutta rivien välistä sain kyllä hieman sen käsityksen, että yrität sanoa "luen kirjoja enkä kuuntele massamusiikkia, joten olen fiksumpi kuin muut nuoret!!!"

    Btw, RHCP on mielestäni aikamoista massamusiikkia. :D Itse kuuntelen kaikkea laidasta laitaan, sekä Lady Gagaa, että semmoisia bängejä joista kukaan ei ole koskaan mitään kuullutkaan. Myönnän kuuntelevani myös noloja biisejä, sekä massamusiikkia, koska tiedän, ettei se todellisuudessa kerro mitään älykkyydestäni.

    VastaaPoista
  31. "Kivoja" kommentteja olet saanut. No, mä ainakin olen puolellasi! Kaikki teilaa niin helposti juuri sen "toisen" naisen. Kumpihan se tässä väärin tekee, avioliitossa oleva mies vai sinkku nainen? Mutta nainen on naiselle susi..

    Tsemppiä jatkoon ja aion lukea blogiasi jatkossakin, toivottavasti et lannistu näistä kamalista kommenteista joita saat.

    VastaaPoista
  32. Moi, tän kommentin ei ole tarkoitus loukata sua tai Mikkoa. Enkä kirjota tätä pahallakaan, mutta mä haluisin vaan kysyä, että mitä sun blogille käy sitten jos Mikko nyt kuitenkin valitsee oman vaimonsa, lapsensa, kotinsa ja niin edelleen. (Sellainen mahdollisuuskin on.) Miehiin ei aina ole luottamista. En väitä etteikö Mikko voisi olla tosissaan sun kanssa, sillä enhän mä teitä edes tunne. Mutta esim. Mikonkin ura voi kaatua jos hänen esimiehellensä paljastuu, että tällä onkin ollut salasuhde alaikäisen kanssa, vaikka kotona on vaimo ja lapsia. Kuinka paljon on luottamista tuollaiseen mieheen enää sen jälkeen? Oletko koskaan miettinyt tälläista? Entä jos suhteenne paljastuukin ennen aikojaan?

    Et varmaan edes jaksa lukea tätä kommenttia ja jos mielestäsi kommenttini on negativiinen, voit jättää sen julkaisematta, ymmärrän kyllä.

    VastaaPoista
  33. Kuulehan.
    Aluksikin, 17-vuotias ei ole missään tapauksessa niin kypsä, että 34-vuotiaan miehen kannattaisi lähteä suhteeseen hänen kanssaan. Voit siis miettiä sitä, että onko Mikko jotenkin sairas tai onko hänellä joku nuoruudenkaipuu, kun hän käyttää sinua noin räikeästi hyväkseen.
    Ihmettelen tässä tätä blogia lukiessasi, että missä kumman pilvilinnoissa oikein elät, kun kuvittelet, että mies, jolla on lapset, vaimo, oma koti, anoppilan vierailut ja vaikka mitkä, välittäisi susta tosissaan niin kovin, että hylkäisi ne kaikki vain sinun takiasi? Ymmärrätkö sinä, että sitä ei tule koskaan tapahtumaan? Ymmärrätkö sinä, että "Mikko" leikkii tunteillasi, eikä häntä tosiaankaan kiinnosta muu kuin se, että saa sinulta seksiä?
    Ja muutenkin teidän "suhteenne" (voi kyllä, kirjoitan sanan "suhde" lainausmerkkeihin, sillä ei tuo ole suhde, vaan sinun hyväksikäyttöä) kuulostaa epäterveeltä. Mitä se tekee sinun psyykkiselle kehityksellesi, kun joudut rakastajattaren rooliin jo noin nuorella iällä? Selvästikään et ajattele asioita loppuun asti niinkuin aikuiset tekevät. Oletko miettinyt, mitä vanhempasi sanovat, kun kerrot, että sinulla on neljääkymppiä erittäin vakaalla vauhdilla lähestyvä poikaystävä? Niinpä, eipä ole tainnut juolahtaa mieleen. Tai entä jos tuletkin raskaaksi Mikolle? Mitä teet lapselle? Oletko miettinyt? Abortti ei nimittäin ole niin helppo ratkaisu tehdä kuin sanana sanoa.
    Tai mitä, jos Mikon perhe saa tietää sinusta? Varmasti vaimo tekee rikosilmoituksen miehestään ja Mikko joutuu vaikeuksiin, sillä olet selvästikin alaikäinen, ja alaikäisen kanssa seksin harrastaminen on lailla kiellettyä. Tässä ei auta sekään perustelu, että kuuntelen Red Hot Chili Peppersiä ja näinollen olet varmasti kypsempi kuin muut ikäisesi. Kuuntelen minäkin Elvistä, mutta ei se minua vie 50-luvulle, kuten ei Red Hot Chili Peppers tee sinustakaan yhtään kypsempää 17-kesäistä tyttöä.
    Lisäksi minusta tuntuu, että Mikko yrittää elää nuoruuttaan uudelleen olemalla kanssasi. Hän haluaa ehkä muistaa miltä tuntuu karata omalta äidiltä (=vaimo) tapaamaan tyttöä, joka ei välttämättä olekaan hänelle se oikea. (=sinä) Mikko myös voi kaivata hyväksyntää ja ihailua nuoremmilta naisilta, ja sinä sovit siihen tarkoitukseen aivan loistavasti. Ei Mikko sinua oikeasti rakasta, yrittäisit jo ymmärtää. Lähde jo pois sieltä haavemaastasi ja laita välit Mikon kanssa poikki, ennenkuin sattuu mitään vakavampaa.

    VastaaPoista
  34. Hei Candy!

    Tapsin mieheni kun olin 15, hän 29. Aloimme seurustella kun olin 17 ja hän siis yllättäin 31. Vaimo, koti ja kaksi pientä lasta.

    Nyt olemme 15 vuotta vanhempia. Asuneet yhdessä 13 vuotta, naimisissa oltu kymmenen! En osannut etukäteen aavistaa kuinka kovan hinnan tästä joutui maksamaan, me kaikki. Läheistenkin reaktiot olivat hurjia, meni uusiksi niin paljon niin hallitsemattomasti, oli raunioista raskas rakentaa. On tämä ollut kaiken arvoista ja on yhä, mutta en tiedä jos nyt saisin valita uudelleen, en ehkä koskaan olisi noussut pienen punaisen auton kyytiin tälle matkalle. Vaikeinta on ollut sitten kuitenkin luottaa arjessa. Näin kuinka mies valehteli sujuvasti vaimolleen, teeskenteli rakkautta. Toki joskus epäilin sitten paljonkin, kun toinen sanoi lähtevänsä työmatkalle, tuli väistämättä mieleen mitä me teimme hänen "työmatkoillaan".

    Meidän onnessamme on nyt särö, josta ajattelin varoittaa. Että puhukaa yhdestä asiasta etukäteen ja kunnolla: Lapsista. Tahdotko sinä lapsia? Tahtooko Mikko niitä myös sinun kanssasi. Minä olin varma silloin, että voin elää ilman lapsia ihan hyvin kunhan vain saan rakkaani ja yhteisen elämän. Mutta nyt todella, todella tahtoisin äidiksi. Mies ei, hän ei tahdo enää lapsia kun omat on jo aikuisia. Hän ei tahdo enää lapsia, minä en tahdo jäädä ilman. En tiedä kaatuuko tämä sitten tähän, en tosiaan tiedä. Mutta en osaa kyllä katua mitään.

    Onnea valitsemallesi tiellä, lämpimästi ja vilpittömästi toivotan. Sille on tarvetta.

    -Pähkinä-

    VastaaPoista
  35. Löysin blogisi äsken ja luin samantien kaikki tekstisi, samalla vähän kommenttejasi vilkaisten ja huhhuh, mitä tekstiä jotkut kirjoittavat! Sympatiat sinulle.
    Itse olen myös 17-vuotias ja suhteessa varatun 26-vuotiaan miehen kanssa, erona se että miehellä ei kuitenkaan lapsia ole. Ainoastaan yksi kaverini tietää minun tuntevan tämän miehen kanssa, mutta hänkään ei tiedä miehen olevan varattu. Tilanteessani on siis jotakin samaa kuin sinulla, mutta toki lapset vaikuttavat asiaan vieläkin enemmän! Ymmärrän kuitenkin tarpeesi kirjoittaa asiasta blogissa, ja olen itsekkin joskus miettinyt että olisi kiva saada puhua tuntemuksistaan jonkun kanssa, mutta pelkään liian paljon tuomitsemista. Onneksi kuitenkin löysin blogisi niin tekstejäsi lukemalla saan lukea tavallan jonkunlaista "vertaistukea" :) toivottavasti jatkat siis kirjoittamista pitkään!

    Minea

    VastaaPoista
  36. Niin kauan kun teinin (kyllä, nimenomaan..) täytyy todistella "kypsyyttään" muille, ei se todellakaan ole mikään kypsä. Ja niinkun joku tuolla jo sanoikin, niin se kuuluu tuohon ikään että ajatellaan olevansa niin aikuista ja suurta ja mahtavaa. Ja tokihan sellanen vaihe on nyt sullakin päällä, eikä siinä ole mitään väärää. Mutta se mitä teet ja kuinka lapsellisesti ja naivisti ajattelet, kertoo jo paljon siitä sun "kypsyydestä".

    Ei siinä, onnea vaan. Ihan yhtälailla sä olet perheenrikkoja kuin "Mikkokin". Aivan turha se on muuta yrittää väittää. Mutta eiköhän "Mikko" fiksuna ja filmaattisena osaa tehdä fiksun valinnankin sitten aikanaan, ja valita lapset ja vaimonsa. Ei kannata paljoa toivoa että niiden sijaan valitsisi teinitytön.

    No nyt tuli aika negatiivinen kommentti. Tälläset salasuhteet on ihan arkipäivää ja et varmasti ole ainut tuossa tilanteessa. Mutta se mikä sai mut kommentoimaan ja mikä teki mut erittäin vihaiseksi, on se miten toivot "Mikon" vaimon ja lasten kuolemaa ja muuta paskaa. Kuule tyttö hyvä kun tuollasta ei pidä ikinä ajatellakaan saati sitten mainita missään. Hyi olkoon. :(

    VastaaPoista
  37. Mikä on niin suuri ja tärkeä syy, että vielä yli vuodenkin jälkeen sinä saat Mikosta jämäpalat ja hänen aikaa kun se hänelle sopii?
    Eli perhe, vaimo ja lapset ovat hänelle tärkeempiä kuin sinä.

    Pinkitlasit kannattaa riisua. viimeistään nyt. Mies joka valehtelee sujuvasti vaimolleen . valehtelee sujuvasti myös sinulle. Sillä jos olisit niin xtra special Mikollesi, hän ei tahtoisi olla päivääkään erossa sinusta.

    VastaaPoista
  38. Oot mielestäni niin rohkee ku kirjoitat tämmösestä asiasta. Ja susta ja mikosta huimaa et rakastette toisianne ku toi tilanne on kuitenkin aika "vaarallinen" mut mitä sitä ei rakkaansa vuoksi tekisi. ;) ! Moni varmAsti ihailee sun rohkeutta ja sitä ku uskallat toteuttaa unelmaas vastoinkäymisistä huolimatta ! Todella paljon tsemppii sulle ja paljon ihania yhteisiä vuosia Sulle ja Mikolle !<3

    VastaaPoista
  39. Trolli tai ei, blogi kuulostaa ihan mielenkiintoiselta! En yleensä lueskele blogeja, mutta nyt on kyllä pakko jäädä seuraamaan. Ja ei haittaa, jos välillä olisi ihan randomtekstejä mukana! Mietin tässä, että tosiaankin tilanne on hieman epäreilu vaimon puolesta. Se nainen ei varmasti ole ansainnut tälläistä valehtelua ja selän takana peuhaamista. Vaimo luulee ja uskoo, että Mikko rakastaa häntä. Sinäkin ajattelet niin. Entä jos Mikko valehtelee sinullekin? Olen ehdottomasti rehellisyyden kannalla!

    Hyvää joulun odotusta! :)

    VastaaPoista
  40. Mun mielestä on tosi rohkeeta kirjottaa tälläsestä aiheesta. Vaikka vaikutat kypsältä nuorelta nii silti pelkään sun puolesta. Kuitenkin -en voi tietää mitä Mikko aikoo, mutta totta puhuen, et säkään, kuka tahansa voi puhua mitä tahansa ja tehdä toista, ja entä jos otatkin siipeesi etkä halua enää huonon kokemuksesi takia perustaa perhettä/ryhtyä vakavaan suhteeseen? En aio sua tuomita, mutta ajattele miten pahasti voit oikeesti saada turpaan jos/kun vaimo ja muut Mikon/vaimon/sun sukulaiset saa tietää? Ite en pidä ikää niin tärkeänä eikä mulla oo kokemuksia pettämisestä, mutta silti en tykkää tosta ideasta lähinnä seurauksien takia.
    Tsemppiä teille molemmille ja tulevaisuudellenne kuitenkin! :) Toivon ettei sulle käy pahemmin
    - Jassu

    VastaaPoista
  41. Missä maalla sä oikein asut, jos kirjastosta loppuu kirjat? :-)

    Todennäköisyydet ei tässä tapauksessa ole sun puolellasi, ehkä jossain kohtaa sen ymmärrät.

    Suostuisitko "seurustelemaan" ystäväsi poikaystävän kanssa?

    VastaaPoista
  42. arvostusta muita ihmisiä kohtaan ilmeisesti löytyy:
    "Anonyymi, Ha! Oletko sä kaikki mun lukijat? Enpä usko. Joo, uskon että suurinosa on vaan uteliaita, joilla ei ole omassa elämässä oikein mitään ihmeellistä tekemistä."

    ai okei? suurinosa lukijoista on sellasia joilla ei ole elämässä mitään ihmeellistä? oot ainut kypsä teini jolla on elämällään sisältöä (ja se sisältö on mikko), niinkö? on muillakin elämä, blogien lukeminen on vaan harrastus. puhut että lukijat tuomitsevat sinut ilman että tuntevat sinua, mutta mitäs itse teet? sanot että lukijoilla ei ole elämässään mitään sisältöä. hah, et sinä meitä tunne!

    VastaaPoista
  43. Että mä odotan sitä kun tää "sun" Mikkos jättää sut ja kaikki saa sanoa "mää sanoin!" :D Tai no ette te yhdessä edes ole, oikee suhde ei oo tollanen jota tarvii salailla. Vähän kyl luulen et sit kun tää tapahtuu blogi tulee salaperäisesti katoamaan tms. ei sulla oo pokkaa sanoa et ei käynykkää nii hyvin. :D

    VastaaPoista
  44. "Mä oon varmaan vähän outo "teini" kun Lady Gagan, Justin Bieberin ynnä muun nykyajan teini-idolien kuramusiikin sijaan tykkään enemmän Red Hot Chili Pepperssistä."

    Voi taivas. Tiedätkö sinä ollenkaan, kuinka moni teini sanoo jotain tuollaista? Tiedoksi vain, ettei Red Hot Chili Peppers muuten ole mitenkään erikoinen musiikkivalinta. Terveisin itsekin teini, joka muuten kuuntelee 50 -luvun swingiä. Enkä ole mielestäni mitenkään omituinen. Ihme kun koitat mitä kummallisimmilla tavoilla tehdä itsestäsi erityisen ja vanhemman oloisen. Et onnistu siinä.

    VastaaPoista
  45. Musta on tosi kurjaa kuinka sä aliarvioit jatkuvasti muita ihmisiä. Puhut milloin uskontohihhuleista milloin teineistä, jotka kuuntelevat paskaa musiikkia eivätkä näin ollen ole normaaleja, sekä ihmisistä, joilla ei ole omaa elämää.

    Pitäisi sinun kypsänä nuorena tietää, ettei itsensä ylentäminen käy laatuun eikä fiksuinta ole vastata tuleen tulella. Sotahan siitä syttyy. Mutta ehkä se on se, mitä haet.

    VastaaPoista
  46. millasist kirjoist tykkäät c:? mulla vois olla pari ehotusta. :)

    VastaaPoista
  47. koska red hot chili peppers on iha vitu mahtava♥

    VastaaPoista
  48. Alan kirjoittamaan blogia, jossa minulla on salainen homosuhde perheelliseen "hetero" mieheen. Katsotaan kummalla tulee olemaan enemmän seuraajia!
    Ihan hauska blogi, josta on todellisuus kaukana.

    VastaaPoista
  49. Toivoisin saavani tähän vastausta. Eikö tekosi ole mielestäsi moraalitonta? Ymmärrän kyllä, että Mikko teki aloitteen mutta sinä naiivina teininä otit viestit imarreltuna kaikki kehut ja viestit avosylin vastaan? Vielä tietoisena hänen perheellisyydestään.
    Tekosi kuvottaa minua syvästi, toki myös Mikon. Olen moraalitantta/hihhuliuskovainen enkä näe sussa mitään hyvää, en näe suhteessanne mitään terveyttä enkä edes osaa ajatella tuosta mitään positiivista. Monet ikäisesi ovat suakin kypsempiä, älä toitota onneasi kaikille. Se kostautuu vielä.

    VastaaPoista
  50. http://keskustelu.suomi24.fi/node/10301949

    Tuommoisia keskusteluja kannattaa miettiä. Haluatko, että teille käy esimerkiksi noin?

    VastaaPoista
  51. nyt on ihan pakko tulla sanomaan,kun jäi häiritsemään tuo viittaus Red Hot Chili Peppersiin, että aika moni kuuntelee samaista bändiä. Esimerkiksi neljätoistavuotiaat. Mutta tämä ei oikein liittynyt aiheeseen. Toivottavasti et tuu satuttamaan itteäs tolla suhteella, kaikilla on oma elämä, toivon sulle kaikkea hyvää.

    VastaaPoista
  52. Hihii, joku muukin on menossa RHCP.n keikalle! Ihanaa! Harmittaa hieman että keikka on Tampereella eikä Hesassa(Stadi kun on aina Stadi), vaan saapahan pitkästä aikaa nähdä yhtä siellä asuvaa kaveria + olla pitemmän aikaa poikaystävän luona<3 Toivotaan vaan että olisi hyvä ilma eikä sataisi, niin saataisiin kaikin puolin viettää mahtava päivä! :)

    ^^Btw sry hieman ohi aiheen, vaan enivei. Hyvästä musiikista on aina kiva puhua!

    VastaaPoista
  53. Voi herranjestas. En tiedä mitä sanoa. Olen nyt lukenut kaikki kirjoituksesi ja tässä tulos:
    Olet mielestäni erittäin ylimielinen, lapsellinen, naiivi ja hyväuskoinen kakara. Luuletko oikeasti, että sinun "Mikkosi" olisi aivan tosissaan, kukapa vähän päälle kolmekymppinen mies ei haluaisi vireää ja tiukkaa teinipillua tylsän avioelämän ratoksi, hieman viihdykettä arkeen? Niin. Varmasti mies on valmis puhumaan ummet ja lammet, jotta pysyisit hänen luonaan, sitä en epäile. Mielestäni on vain naurettavaa, että jaksat olla niin sinisilmäinen, että kirkkain silmin vain uskot kaiken ja olet valmiina, kun käsky käy. Ei näin. Ja kun nimität tapailuanne "seurusteluksi" niin mietihän hetki; ette jaa arkea yhdessä, katsotte leffaa, harrastatte seksiä ja olette lähekkäin pari kertaa viikossa. Ette te todellisuudessa tunne toisianne, et voi edes soittaa hänelle kun sinusta siltä tuntuu, odotat vain kiltisti puhelimen luona, jos "Mikko" sattuisikin soittamaan. Järki käteen. Lisäksi minusta oli sairasta se, miten puhut "Mikon" vaimosta. Tunnetko hänet todella niin hyvin, että voit nimittää häntä korppikotkaksi tai toivoa hänen kuolemaansa? Pääsetkö näkemään heidän todellista arkeaan? Et voi tietää, jospa se olisikin täynnä rakkautta ja hellyyttä. Tästä aiheesta en jaksa luennoida enempää, naurettavaa touhua.
    Toinen asia, joka pisti silmääni: luuletko tosiaan olevasi jotenkin "outo nuori", kun kuuntelet RHCP:tä etkä massamusiikkia? Voi että, voin sanoa että hyvin moni nuori kuuntelee aivan jotain muuta kuin Justin Bieberia tai Rihannaa eivätkä he silti ole mitenkään erikoisia, voi huokaus.

    VastaaPoista
  54. Ja vielä selvennykseksi: en todellakaan ole katkera tai varsinkaan kateellinen.

    VastaaPoista
  55. juu juu petä ittees ja miehii ja naisii ja mitä ikinä mut v*ttu Lady Gagaa älä mee herjaamaan! :D

    Ja red hot chili peppers kyllä on aika tavallista radiotavaraa. vaikka varsin mukavia biisejä on heilläkin.

    VastaaPoista
  56. rhcp on kyllä ihan teinimusaa, kaupallistettua paskaa toisinsanoen. musiikkimaku ei todista kypsyydestä mitään, ja sun tekstien perusteella oot vaan pikkunen joka yrittää kasvaa aikuiseks liian nopeesti :) elä nuoruutes ensin ja oo vasta kolmekymppisenä aikuinen.

    VastaaPoista
  57. ^ kutsuu pikkuseksi ihmistä joka ei tiedä musiikista ilmeisesti mitään x)

    VastaaPoista
  58. Sori vähän myöhässä tänne kommentoin kun en oo ennen tätä blogia huomannut! En jaksa lukea toisten kommentteja mutta mulla on sulle TÄYDELLINEN kirja ehdotus!!
    Ally Condie - Matched ite en oo kirjaa suomeksi lukenut mutta suomenkielinen versio löytyy kirjakaupanhyllystä ja luultavasti kirjastoonkin tulee. Kirja on outo mutta maailman paras rakkauskertomus
    T. kirjaan totaalisesti rakastunut!

    VastaaPoista
  59. Ootpa tosi erilainen tenu kun kuuntelet jotain RHCP:tä.. Hirveen hoocee vissiin kuvittelet olevas, mutta tavallinen massateini joka kuuntelee massamusaa ja luulee olevansa "nainen"... Mutta saapahan täällä repeillä :D

    VastaaPoista
  60. Ootpa tosi erilainen tenu kun kuuntelet jotain RHCP:tä.. Hirveen hoocee vissiin kuvittelet olevas, mutta tavallinen massateini joka kuuntelee massamusaa ja luulee olevansa "nainen"... Mutta saapahan täällä repeillä :D

    VastaaPoista
  61. tää tulee nyt vähän myöhään,kun löysin blogis vast nyt.Ite oon rakastunut Torey Haydenin kirjoihin erityisesti,Aavetyttö ja Tiikerin lapsi ja sit Michael Cunningham Koti maailman laidalla on kans ihana! ps.Red Hot Chili Peppers<3

    VastaaPoista
  62. Lainaa nälkäpelin trilogian kaikki osat, ihan mahtavia kaikki! <3

    VastaaPoista
  63. no en nyt sanois et rhcp:n kuuntelu ois jotenki erilaista teiniä...... lol sitäpaitsi gaga oo mitää teinikuraa! :D sehä on oikee homoidoli.

    VastaaPoista
  64. Mun mielestä sun kirjotuksesi vaikuttaa lähinnä kypsemmiltä kuin ikäisestäsi voisi luulla! Tää sun blogisi on aivan mahtava ja antaa selvästikin monille uutta näkökulmaa salarakkaana olemiseen, olkoon blogi huijausta tai totta. Suomalaiset on vaan niin suomalaisia eikä ole tottunut ajattelamaan "outside the box"... Toivottavasti sun ja teidän suhteen käy hyvin :)

    VastaaPoista
  65. Joo, munkin mielestä RHCP on kyl perusteinimassamusaa kuten Bieber, Lady Gaga, Rihanna, Green Day, Simple Plan yms. ;p

    VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3