sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Without my love, I´d be incomplete

Mikko, I love you, you keep me warm
Love, you give me content and form
Oh, you feed me and keep me strong

So I'll be allright
And I don't mind being sugared, 'cause

Oh, without my love, I'd be incomplete
And without my love, I'd be all empty
So, without my love, I would not be meTakana on maailman paras viikonloppu universumin parhaimmassa seurassa.
Mikko lähti työmatkalle viikonlopun yli, ja otti mut mukaan. Sitä, missä oltiin ja kuinka kauan, en kerro tänne. Kerron vaan että reissu oli ihan mieletön!
Tällänen parin päivän pidempiaikainen yhdessäolo teki pitkästä aikaan mielettömän hyvää meille molemmille :)
Oleilu rauhassa rakkaan kainalossa ilman stressiä koulusta tai mistään muustakaan oli niiin ihanaa.

Muutamaa kommentoijaa on kiinnostanut mun seurustelusuhteet/seksisuhteet ennen Mikkoa. Ajattelin, että kai mä niistä voin pikkusen jotain kertoa. En tietenkään kovin tarkasti, etten tulis tunnistetuksi (on pari juttua joiden perusteella mut tunnistais kaverit ja tutut samantien).

Mikko on mun ensimmäinen kunnon seurustelukumppani. En ole koskaan ennen tuntenut ketään kohtaan mitään syvempiä tunteita. Takana on muutama naurettava seurustelusuhde, jotka on mun puolelta olleet aina sellaisia kokeiluja - mukana ei siis ole ollut kunnon tunteita (edelleenkin puhun vain omasta puolestani). Kai mulla oli vaan sellainen vaihe elämässä, että oli kokeiltava kaikkea. Seurustelua siis pariin otteeseen, vaikkei se tuntunut alustakaan asti oikealta. Mä olin aina se joka pisti suhteet poikki.

Näiden seurustelukokeilujen jälkeen huomatessani ettei ne toimi mun kohdalla niinkun haluiaisin, aloin potemaan suurta sitoutumiskammoa ja aina tavatessani jätkän jonka kanssa jollain tasolla synkkas ja tapailtiin, jossain vaiheessa aloin ahdistua mielettömästi jätkän kertoessa suuremmista tunteistaan ja halustaan ryhtyä mun poikaystäväks. Ne päätty aina siihen, että pistin jutun kylmästi poikki. En vaan yksinkertaisesti halunnut vastakkaisesta sukupuolesta mitään muutakun hetken huumaa, hauskanpitoa ja seksiä.

Seksisuhteita on taas ollut enemmänkin, koska ne toimi mun kohdalla aina niin kauan kun molemmat osapuolet tiedostivat, ettei kyseessä ollut tai tulisi olemaan mikään vuosisadan rakkaustarina, vaan puhtaasti kahden ihmisen luonnollisista tarpeista ja niiden täyttämisestä.

Siinä siis lyhykäisyydessään mun seurusteluhistoriani :D Eli se on todella olematon. Ennen Mikkoa en vaan osannut elää kenenkään tyttöystävänä, enkä tuntenut ketään kohtaan mitään erityistä. Tykkäämistä ja kiintymystä ehkä hieman, mutta en yhteensä lähelläkään sitä, mitä tunnen Mikkoa kohtaan.

Kliseistä taas ehkä, mutta meidän välillä on jotain uskomattoman hienoa, jota ei osaa edes kunnolla selittää tai ehkei edes täysin ymmärtääkään. Sen mä ymmärrän, että tää on ainutlaatuista, sillä en mä olis koskaan ryhtynyt vakavaan suhteeseen varatun miehen kanssa, ellen mä sydämmessäni tuntis, että tää on mun elämäni rakkaus. Just mulle tarkoitettu ja tehty mies. <3

PS: Asiasta kyselijöille tiedoksi; Ei, Mikko ei tiedä tästä mun blogista. En osaa sanoa suuttuisiko hän jos saisi tästä tietää, vai ei. Toisaalta hän on niin ymmärtäväinen ihminen, että hän varmaan ymmärtäisi miksi pidän tätä blogia. Olemme monesti keskusteelleet siitä, kuinka vaikeaa meillä molemmilla on, kun emme voi puhua tästä ja purkaa tuntemuksiamme.
Tämä blogi on toiminut siinä asiassa mun kohdalla mainiosti, ja suosittelen sitä kaikille, joilla on asioita tai salaisuuksia, joista ei voi tai halua kenellekään kertoa ja avautua. Tää on todella vapauttavaa :)

66 kommenttia:

 1. Oot oksettava ja säälittävä.

  VastaaPoista
 2. Ano, Sä oot yhtä säälittävä ku tuut täysin anona tollasia huutelemaan :) Ja tiedän etten oo oksettava, mutta kiitos täysin merkityksettömästä mielipiteestäsi.

  VastaaPoista
 3. "Mikko lähti työmatkalle viikonlopun yli, ja otti mut mukaan. Sitä, missä oltiin ja kuinka kauan, en kerro tänne."

  :'D Kerroithan sä, että olitte koko viikonlopun reissussa.

  VastaaPoista
 4. Hauska fantasiablogi sulla. En usko tähän sekuntiakaan. Kirjoitat ihan liian lapsellisesti ollaksesi 17-vuotias. Lisäksi tuo kuvaus teidän tapaamisesta. Miten ihmeessä se mies olisi muistanut sut jostain lastentapahtumasta, ja sit tuo "oho ollaankin samoissa häissä ja jutellaan t u n t i k a u s i a" vaikka juhlissa on paljon muitakin vieraita, kuten Mikon vaimo ja sun vanhemmat, jotka eivät varmaan yhtään ihmettelis, jos tuntikausia jossain salin nurkassa keskustelisitte. Ja jos olisit ollut tosi ihastunut, taatusti muistaisit miksi vaihdoitte puhelinnumerot.

  Kuulostaa myös todella oudolta, että Mikko olis perheineen ollut anoppilassa "satojen kilometrien" päässä.. Miks ihmeessä? joulukuun alussa? Luulis, että tuollaset retket ajoitettas jouluun. Ja heti seuraava viikonloppuna on työmatka, wtf, mitenköhän Mikko aikoo tilittää firmalle kulunsa? Ja millä ihmeen verukkeella tuollainen kuvauksesi kaltainen teinipissin olisi päässyt viikonlopuksi pois kotoa?

  Tämä blogi on yks pirun huono trollaus.

  VastaaPoista
 5. toivottavasti se Mikon vaimo bustaa sut, jos sellasta on olemassakaan. En haluu olla ilkee, mutta siitä tulis paljon helpompaa teillekkin ja sitten voisit kertoa oletko trolli vai et.

  VastaaPoista
 6. Candy kirjoitti...
  Ano, Sä oot yhtä säälittävä ku tuut täysin anona tollasia huutelemaan :)

  EH justha sä iteki anona sanoit toista säälittäväksi?? Mikä oikeus sulla sitte on XD

  VastaaPoista
 7. Tää sun blogis on jo aika suosittu ympäri Suomen. Eikö sua ollenkaan pelota, että lopulta tästä tulee oikeesti tosi luettu ja jäät sen takia kiinni?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, Joo niin kerroin mut en kertonu millon lähdettiin ja millon palattiin :)

  Anonyymi, Ei sun oo pakko uskoa, ei se sun tähän uskomattomuus oo multa pois.

  Enkä mä aio ees vaivautua vastaamaan noihin sun kysymyksiis, sori vaan. Jos sä et kerran usko mun kirjotusten olevan totta, niin miks kyselet sit turhaan noita?

  Anonyymi, No mä tiedän et siitä ei todellakaan tulis yhtään sen helpompaa. Kaikella on aikansa, niin myös meidän suhteen paljastamisella :)

  Anonyymi, Mulla on oikeus kirjottaa omaan blogiini mitä ikinä haluankaan. Se oikeus siis :)

  Anonyymi, Pelottaa toki, mut en mä usko että oon kirjottanu mitään tai et tulisin kirjottamaan mitään, mikä paljastais mun tai Mikon henkilöllisyyksiä.

  VastaaPoista
 9. miten voit kutsua itseäsi Mikon tyttöystäväksi? Olette salasuhteessa.. Just joo :D Mikollahan on kunnon haaremi.. vaimo ja jalkavaimo hahah

  VastaaPoista
 10. Hei!

  Kaikkea hyvää sinulle ja onnea, sillä sitä tulet tarvitsemaan, viimeistään siinä vaiheessa jos/kun olette virallisesti yhdessä ja eroprosessit yms on käynnissä Mikolla ja hänen vaimollaan.

  Ihmiset ovat esittäneet täällä hyviä kysymyksiä ja toivoisinkin, että voisit vastailla hieman aktiivisemmin niihin. :) Tulee sellainen olo, ettet ole edes ajatuksella lukenut niitä vaikka todella monet ovat antaneet hyviä näkökulmia ja neuvoja sinulle pohdittavaksi. Ja kuten aiemmin joku onkin jo maininnut niin aika monella kommentoijalla saattaa olla hyvin paljon elämänkokemusta ja näin ollen tietoa ja taitoa, jonka haluavat jakaa kanssasi. :) Olen samaa mieltä, että yltiönegatiiviset kommentit kannattaisi jättää pois ja vanhempien yms haukkuminen on törkeää sekä asiatonta, eikä edes liity oikein mitenkään tilanteeseen. Toisaalta, käyttäydy sinä silti kunniallisesti äläkä lähden haukkumaan takaisin, provosoit vain ihmisiä ja etenkin haukkujia entisestään. ;)

  Ja edelleen, ihan oman hyvinvointisi tähden toivoisin, että vaatisit Mikolta enemmän "valtaa" suhteessanne. On ymmärrettävää, että et voi esimerkiksi soittaa Mikolle itse, mutta tarkoitankin tässä nyt sitä, että vaadit itse häntä "todistamaan" rakkautensa ja sen, että joskus olette vielä yhdessä, pariskuntana.

  Samalla tämän rakkauden testaaminen olisi mielestäni varsin järkevää, eikä siitä mitään haittaa ainakaan olisi. :) Juurikin edellä mainittuja keinoja, esim. yhteisen valokuvan ottamista tms voisit kokeilla. Siitä Mikko tuskin suuttuu ja jos saat ottaa kuvan, saat sekä ihanan muiston teistä mutta myös varmistuksen siihen, että sinä todellakin olet hänelle rakas. Voit myös vaikka todeta Mikolle, että kerroit teistä kaverillesi/siskollesi/jollekin muulle. Ja lopulta voit kuitata asian vitsiksi ja nauraa hieman päälle... Mikon reaktio kertoo varmasti paljon. :)

  Mutta kaikkea hyvää, blogiasi on varsin mukava lukea kunhan vain et lähde kommentoijien provosointiin mukaan. Pidä pääsi pystyssä ja muista, että olet arvokas.

  VastaaPoista
 11. sydämeen ei mahdu kuin yksi ämmä :)

  VastaaPoista
 12. ootko porista? :o mitäs sitten, kun mikko saa selville, että kirjoitat tätä blogia ja hän suuttuu siitä?

  VastaaPoista
 13. Komppaan Kreettaa: enemmän pohdintaa ja vastauksia oikeisiin ja asiallisiin kysymyksiin, vähemmän roskapuhujille vittuilua. Mitä ihmettä saavutat sillä että haukut takaisin jotain idioottia? Sinun ja kaikkien muiden jotka tätä lukee ajan hukkaa.

  VastaaPoista
 14. Jenny, Koska mä olen Mikon tyttöystävä, siksi :)

  Kreetta, Kiitos ihanasta kommentista :) Vastailen paremmalla ajalla pidemmin.

  Anonyymi, Anteeksi tuo traaginen kirjoitusvirheeni!

  Anonyymi, En paljasta mistä päin oon :) Mistäs sitä tietää saako hän sitä koskaan selville tai että suuttuisko se tästä..

  VastaaPoista
 15. Olen seurannur blogiasi melko alusta asti ja nyt haluan kommentoida. Mulla on samankaltainen kokemus kuin sulla nyt, tosin itse olin 18v ja mies 14vuotta vanhempi eli 32v. Hän oli sormustettu, ei naimisissa, pienen lapsen isä. Meidän yhteen vei molempien kurja elämäntilanne. Hän epäili, tai siis oli varma että avovaimo pettää häntä. Itse olin juuri jätetty elämäni rakkauden toimesta, joten mikä olisikaan otollisempi mielenkohotus kuin huomio vanhemmalta mieheltä.

  Me vietimme myös salaisia tapaamisia hotelli- ja mökkireissuineen. Pussailtiin pimeillä parkkipaikoilla ja hempeiltiin ruokatunnilla. Puhelin lauloi ainakun tilaisuus vain salli.

  Ikinä ei kuitenkaan puhuttu yhteisestä tulevaisuudesta. Ei tyhjiä lupauksia eikä turhia odotuksia. En tunne rakastaneeni edes häntä. Koen ennemminkin että hän "pelasti" minut mustan mieleni syövereistä piristämällä elämääni.

  Ja niinkuin jokainen tälläinen tarina loppuu, eräänä päivänä avovaimo sai tietää. Koitti lähettää miehen nimissä viestejä, mutta huomasin toki heti, ettei se hän ollut. Ikinä en naista henk. koht. tavannut tai edes puhelimessa puhunut. Tämä kiinni jäämisen jälkeen suhteemme jatkui hitaasti hiipuen vielä muutaman kuukauden. Luulen, että kumpikin oli saanut jo sen mitä halusi.

  Tämän kaiken jälkeen he jossain vaiheessa erosivat. Nainen vaihtoi kaupunkia ja mieskin on päässyt jo naimisiin. Satunnaisesti vaihdamme vieläkin kuulumisia kun kaupungilla törmäämme. Toivon kaikkea hyvää hänelle. No hard feelings.

  Tapahtuneesta on nyt kymmenisen vuotta aikaa. Ihan normaali ihminen minusta kasvoi kaikesta huolimatta. Täytynee tunnustaa, etten koe tänäkään päivänä tehneeni mitään väärää.

  En puolusta sun tekemisiä, mutta kommentoiat lynkkää sua turhaan. Ei me voida täällä tietää mikä Mikon kotona tilanne on ja mikä siellä menee rikki jos suhteenne paljastuu. Ja tuskin niitä syitä ikinä täällä eritteletkään. Toivon onnea teille, mutta älä pety pahasti kun oletkin Mikolle vain hetken ilo. Tsemppiä :)

  Nimim. Kokemusta on

  VastaaPoista
 16. mitä sanoit vanhemmillesi kun olit pois viikonlopun tai kun olet yleensäkin mikon kanssa?

  VastaaPoista
 17. (en kommentoisi anonyymina, mutta tää ei suostu omalla google-tililläni tätä lähettämään.)

  Mutta täytyy sanoa, että sun blogis on pelottavalla tavalla sairas. s a l a s u h d e on jo itsessään salaisuus, ja tuomittava sellainen. Miksi helvetissä julkaiset sen netissä? Huomionhakuisuutta vai leikkimistä tulella? En ole paljoa tätä ehtinyt lukea, joten en tiedä onko mikolla lapsia vai ei.
  Toivon silti syvästi ettei ole. Sä tunnut pikkusen tavalliselta kodinrikkoja bimbolta, mutta Mikko kuulostaa paskiaiselta. Se hyväksi käyttää sua.
  ja jos hän todella rakastaisi sinua, hänellä ei olisi toista naista.

  Oon tosiaan vahvasti Mikon vaimon puolella ..

  VastaaPoista
 18. Eikö sua häiritse, että sun miesystävä harrastaa intiimitoimintaa toisen naisen kanssa? Tässä tapauksessa siis vaimonsa. En tarkoita pelkkää seksiä, vaan ylipäätään kaikkea koskettelua kädestä pitämisestä seksiin.

  VastaaPoista
 19. Anonyymi, Kiitos pitkästä kommentistas. Oli mukava lukea sun "tarinas".

  Tosin mä en ole Mikolle pelkkä hetken ilo..

  Anonyymi, Sanon milloin mitäkin. Yleensä sanon meneväni kavereideni luokse.

  Anonyymi, No mikäpä ei olis tuomittua? Kaikki asiat on omalla tavallaan.
  Julkaisen tän netissä päiväkirjanani, paikkana jonne voin purkaa ajatuksiani, koska en niitä muuten voi purkaa mihinkään.

  Kyse ei oo huomionhakuisuudesta eikä tulella leikkimisellä, vaan ihan vain avautumisesta. Oon saanu paljon tsemppaavia kommentteja ja ihmisten omakohtasia samankaltaisia tarinoita, niitä on kiva ja terapeuttista lukea.

  Mä en ole mikään tavallinen kodinrikkoja bimbo, eikä Mikko ole mua hyväksikäyttävä paskiainen :) Ja hän todella rakastaa mua.

  VastaaPoista
 20. huhhuh... aikamoista luettavaa tämä sinun blogi. okei, vaikka sinä et ketään petä, niin syrjähyppy puhumattakaan salasuhteesta, on AINA väärin. Mikkosi on alttarilla luvannut olla uskollinen vaimolleen niin myötä kuin vastoin käymisissä. En tajua miten ihmiset pystyvät rikkomaan tämmöisen lupauksen. Totta kai joka parisuhteessa on hankalaa ja toisessa on omat huonot puolensa, mutta kannattaa punnita onko se sen arvoista, että voi elää loppuelämän yhdessä ENNEN kuin menee sormuksia ostelemaan... ihmisen tyhmyyttä sanon minä, vaikka tietysti mistä sitä ikinä tietää varmaksi sanoa. Jokatapauksessa minusta te molemmat teette väärin, eikä tuo rakkaudesta puhuminen, vaikka se kuinka siltä tuntuisi, ole muuta kuin pintapuolista ihastusta.

  VastaaPoista
 21. Anonyymi, Jollain tapaa ehkä joskus joo, mutta eipä nyt ihan kauheasti kun tiedän että Mikon ja sen vaimon välit on todella kylmät eikä niiden välillä ole oikeastaan enää ollenkaan intiimiä kanssakäyntiä :P

  VastaaPoista
 22. Kyllähän nyt joka parisuhteessa jos on pikkusenkaan pitempään yhdessä tulee näitä "kylmiä kausia" jolloin toinen ei sykähdytä ollenkaan mutta niistäkin ajoista pääsee yli. Se mitä te teette on peruuttamatonta.

  VastaaPoista
 23. Anonyymi, Voi varmasti tullakin, mutta miten voit yleistää että niistä pääsee aina yli?

  VastaaPoista
 24. Noh, kyllä ne ihmiset jotka ovat menneet naimisiin ovat ainakin joskus tunteneet jotain toisiansa kohtaan (paitsi jos tietysti rahan tms.. takia), minä en usko että jos pariskunta ei oikeasti halua erota, niin yhteinen sävel löytyy vielä (paitsi jos jotain erittäin tyhmää ja peruuttamatonta kuten tässä tapauksessa mikko on tehnyt) ja joskus jopa näissä typerimmissäkin tapauksissa. voihan tietysti olla niinkin että mikkoa ja tämän vaimoa ei ole tarkoitettu yhteen, että naimisiin on menty väärin perustein. mutta mikko ei ratkaise asiaa sillä että pettää kenenkään kanssa. paras ratkaisu olisi että he PUHUISIVAT NIINKUIN AIKUISET IHMISET, onko tarpeen erota. ja jos mikolla ei ole aikomustakaan erota niin mitä ihmettä hän sitten hakee seikkailua muista naisista?

  VastaaPoista
 25. En voi ymmärtää miten naiivi tyttönen oikeasti olet. "Mikko todella rakastaa minua" Niinkö? Miksi hän sitten salailee vielä teidän suhdettanne? Oikeasti, valoja. Mikset halua kuunnella kokeneimpia ja elämää nähneitä ihmisiä vaikka ne täällä anonyymisti kertovatkin? Miksi olet niin sinisilmäinen, ja oletat teidän tulevaisuuden olevan taattu? Pystyisitkö oikeasti huolehtimaan kahdesta pienestä lapsukaisesta, ja ei, babysittaus ei ole sama asia kuin äitipuolena oleminen 24/7. En usko, että tajuat oikeasti missä menet, mitä toi kaikki vaatii sulta. Ehkä jossain välissä sä huomaat, että Mikkosi olikin vähän jälkeenjäänyt mies joka haluaa kokea nuoruutta uudestaan.
  Toisaalta toivon, kun olet joskus naimisissa, että miehesi pettäisi sinua - saisit kokea saman mitä olet Mikon vaimolle tehnyt. Tietoisesti.

  VastaaPoista
 26. haha oot pelkkä pikkupillu sille :DDD

  lolo jotain rakkaus paskaa

  VastaaPoista
 27. Pakko kommentoida sun blogiasi, niin paljon se herätti ajatuksia. Eikä mun ole todellakaan tarkotus tuomita ! Haluaisin vain kuulla miten sä olet asiat miettinyt.

  Ootko koskaan miettinyt, että jos Mikko ja sen vaimo joskus eroavatkin, niin mitä sen jälkeen? Teidän suhde alko kuitenkin salasuhteena, kuinka se voi luoda pohjan turvalliselle luotettavalle ja vakaalle suhteelle? Mun on vaikea kuvitella, että hyvä luottamus syntyy näin.
  Ja Mikolla on lapsia, susta tulisi siis äitipuoli. Mun isäni (33v) seurusteli eronsa jälkeen naisen kanssa, joka oli 18 ja ai että kuinka naista vihasinkaan, vaikka olinkin jo yläaste ikäinen. Häpesin sekä uutta naista ja isääni, joka meni niin nuoriin "kajoamaa". Entä jos sulle kävisi näin, että Mikolle tärkeimmät ihmiset maailmassa sanois sulle suoraan naamalle et vihaavat sua? Ei, se ei välttämättä mee ohitse.

  Ja mitä jos Mikko hakisikin vain jotain muuta, kuin rakkautta? Mistä tiedät, että Mikko rakastaa sinua, jos sanoja ei laskettaisi?

  Ymmärrät varmasti kysymykseni, koska suhteenne on moraalisella vaakalaudalla, mutta en tuomitse :) Jos sinä olet onnellinen niin hyvä, toivottavasti asiat vain menevät niin kuin toivot.

  VastaaPoista
 28. Sä et ole mikään tyttöystävä "Mikolle". Sä olet toinen nainen.

  Hassua, että "Mikko" ei ole vielä jättänyt vaimoaan jos kerta aikoo lyödä hynttyyt yhteen sinun kanssasi. Miksi ihmeessä hän vitkastelisi asian kanssa? Hän käyttää sinua hyväkseen. En voi käsittää miten naiivi ja sinisilmäinen voi tuon ikäinen tyttö olla. :D Päälle 30-vuotias mies ei voi nähdä tuollaisessa pennussa mitään muuta kuin helpon panon, sori vain.
  Tuossa touhussa on loppupeleissä ainoastaan häviäjiä: Sinä ja Mikko. Mikko jättää sinut kuin nallin kalliolle ja jatkaa elämäänsä vaimon kanssa, mikäli vaimo haluaa. Todennäköisesti Mikko on kuitenkin se suurin häviäjä: Menettää vaimonsa ja perheensä jonkun säälittävän teinipanon takia.

  VastaaPoista
 29. Öhöm, ei tuollainen ole oikea parisuhde. :) Ethän sinä edes häntä näe kuin hänelle niin sopiessa, et saa edes ottaa häneen itse yhteyttä. Sekö on oikea parisuhde? Sitten sinulla on vääristynyt näkökulma :)
  Oikeassa parisuhteessa ei tarvitse salailla ja häpeillä.

  VastaaPoista
 30. Sano nyt suoraan onko sun nimes sanna ja oot lukion ekalla?

  VastaaPoista
 31. ^ Sanotaan nyt suoraan ettei mun nimi ole Sanna.

  VastaaPoista
 32. Usko nyt jo. MIKKO OLISI JO ERONNUT VAIMOSTAAN, JOS RAKASTAISI SINUA, EIKÄ VAIMOAAN ENÄÄ. Tuo selittely, että "kaikelle on aikansa" ja "nyt ei ole hyvä hetki" ON TÄYTTÄ PASKAA! Ihan sama koska sen eron toteuttaa, koskaan ei tule olemaan täydellinen aika, joten sen kyllä tekisi heti jos olisi tehdäkseen. Sun tulee käymään huonosti, kuten moni täällä yrittää sanoa elämänkokemuksella, jota sulla ei selvästikään kirjoituksistasi päätellen ole.

  Mutta aivan sama, älä kuuntele jossei kiinnosta. Voisit vain säästää itsesi aika paljolta jos miettisit vähän ja kuuntelisit kokeneempia. Haloo.

  VastaaPoista
 33. "Siinä siis lyhykäisyydessään mun seurusteluhistoriani :D Eli se on todella olematon."

  Anteeksi mitä? En ole edes varma oliko tuo sarkasmia, koska mielestäni tuo ei todellakaan ollut olematon 17-vuotiaalle. Tai aika normaalia kai tuo on, mutta lutkamaiselta kuulostaa.

  Itselläni oli tuossa vaiheessa ollut 12-vuotiaana viikon "suhde", missä ei tapahtunut mitään läheisyyttä, joten en edes laske sitä suhteeksi, vaan nauran sille jälkeenpäin. Sitten 16-vuotiaana oli toinen vuoden mittainen "vakava" suhde (niin vakava kun nyt siinä iässä voi vain olla) Nyt olen kaksikymppinen ja yhdessä olen kohta kolmatta vuotta poikaystäväni kanssa. Seksiä olen siis kahden miehen kanssa harrastanut tähän mennessä, ja toivon ettei se numero siitä ikinä enää kasva.

  Joten mielestäni kuulostat aikamoiselta likaiselta jakorasialta.

  VastaaPoista
 34. Samaa mieltä ku anonyymi. Okei, juuri ennen joulua on ehkä hieman huono aika erota ja tunnustaa vaimolleen, mutta jos ootte ollu yhdessä jo n. vuoden. O.o

  Mun logiikallani erota kannattaisi mahd pian, ainakin lasten kannalta. Meinaan alle kouluikäisinä ne ei vielä ymmärrä kaikkea jne mut sitten ku ne ymmärtää täysin mitä on tapahtunut niin siinä on heti paljon enemmän ongelmia. Mm siinä miten ne suhtautuu suhun.

  VastaaPoista
 35. ^ Onnittelut, toivottavasti tunnet tuon kommentin jälkeen itses todella viisaaksi ja kypsäksi aikuiseksi. Saatko jotain ylemmyyden tunnetta tullessas haukkumaan täysin tuntematonta 17-vuotiasta lutkaks ja likaiseks jakorasiaks?

  Tajuatko, että voisin hyvin helposti selvittää sun ip-osoitteen ja viedä kommenttis eteenpäin törkeänä kunnianaloukkauksena?

  Mutta mitä tulee sun seksikuvioihis, niin mua ei kiinnosta pätkääkään ihmisten jeesustelut omasta seksielämästään.
  Eiköhän jokainen saa harrastaa ihan niin paljon seksiä kun mieli tekee ja kenen kanssa tekee, ilman että kukaan tulee millään oikeudella lutkittelemaan tai haukkumaan jakorasiaks.

  VastaaPoista
 36. Mikä ihmisiä vaivaa... eikö tällänen ole aivan normaalia. Niistä ei vaan kaikki puhu;) Eli kotirouvat, seuratkaahan niitä miestenne touhuja älkääkä uskoko niitä iän ikuisia kuntosali selityksiä. Tällänen on NIIN yleistä. Ja mitä siihen nettiin kirjottamiseen tulee niin eikö tää just oo se paikka... blogeissa kirjotetaan parisuhteista ja niiden ongelmista, oli ne mitä hyvänsä.
  Totutelkaa vaan siihen ajatukseen et ne miehet on just tollasia.Itse huomasin sen juuri pikkujouluissa kun varatun miehen kanssa päädyin jatkoille. OLi lapset ja avopuoliso... Hän kertoi kaiken avoimesti ja selitti että en ole ensimmäinen...pettäminen oli hänelle tapa pitää oma suhde virkeänä.

  Ja mitä Candy sinuun tulee, en liiaksi hehkuttaisi, että olet ainut ja Mikko tulee joskus olemaan kokonaan sinun. Voi olla tätä samaa kategoriaa että suhde virkistyy vain tästä pienestä syrjähypystä. Voihan asia olla toisinkin mutta ikäero kuitenkin on suuri ja vaikka Mikko eroaisikin vaimostaan ei se tarkoita että teidän suhteenne hyppäisi vakavammalle pohjalle! En halua epäillä mutta sitä kannattaa mietti. Itse en ikinä uskalla hehkuttaa suhteitani koska jotenkin on noloa sitten kun suhde kaatuukin :s Mutta nauti niistä ihanista hetkistä Mikon kanssa!

  Ja te kotirouvat siellä... mitä te olette arvostelemaan muita. Vaikka aisa on väärin Mikon vaimoa kohtaan, mutta joskus asiat vain on monimutkaisia. Ja se ei satuta mitä ei tiedä! En tarkoita että olisin pettämisen kannalla mutta niin se vaan on.

  VastaaPoista
 37. Mutta se tulee sattumaan vaimoa vielä pahasti, varsinkin kun saa tietää miten kauan tämä "Mikko" on pettänyt. Ja kyllähän sellainen julki tulee, tavalla tai toisella.
  Olisi oikein kertoa vaimolle vaikka joulun jälkeen, jotta hänkin pääsisi viettämään sitä oikeaa elämää eikä kulissia.

  VastaaPoista
 38. Tajuatko Candy itse, että olet toivonut Mikon vaimon kuolemaa sun muuta paskaa? Sunkin ip saadaan yhtä helposti selville.

  Ja miksi hyökkäät noin toisia kohtaan? Jos jonkun mielestä olet se narttu niin sitten olet. Sä et pysty toisen mieltä muuttamaan uhkailemalla ip tunnustuksilla sun muilla. Niin, tosi kypsää Candy tosi kypsää.

  VastaaPoista
 39. "Tajuatko, että voisin hyvin helposti selvittää sun ip-osoitteen ja viedä kommenttis eteenpäin törkeänä kunnianaloukkauksena?"

  Sori, mutta nauroin.

  Eli, kun muut uhkailevat selvittää sinun ip-osoitteesi niin naurat heille, mutta sitten kun joku loukkaa sinua, niin uhkailet ihan samalla asialla? Hyvähän sinun on uhkailla muita kunnianloukkauksella, kun itse olet se joka pettää 34-v miehen kanssa toista naista. Etköhän ole itsekin kuule aika monta "kunnianloukkausta" laukonut tässä blogissasi.

  Toisekseen, kommentti ei edes täytä kunnianloukkauksen kriteerejä, enkä usko, että olisit oikeasti halukas viemään asiaa oikeuteen. Eli paljastaisit samalla koko maailmalle suhteenne, blogisi jne?

  Joutuisit myös nostamaan aika monta syytettä, sillä tuskin tuo oli ensimmäinen loukkaus, mitä täällä on sanottu...

  VastaaPoista
 40. "^ Onnittelut, toivottavasti tunnet tuon kommentin jälkeen itses todella viisaaksi ja kypsäksi aikuiseksi. Saatko jotain ylemmyyden tunnetta tullessas haukkumaan täysin tuntematonta 17-vuotiasta lutkaks ja likaiseks jakorasiaks?"

  Etkö lue kommenttia kunnolla? Huhhuh, lutkamainen ei ole sama asia kuin itse lutka. Se on adjektiivi, ei subjektiivi. ;-) Joten turha alkaa mesoomaan siellä, että haukuitpa kuule minua lutkaksi ynnä muuta jos et ole lukenut/tajunnut pointtia kunnolla.

  VastaaPoista
 41. Suodata nyt Candy ne ala-arvoiset kommentit omassa mielessäsi äläkä provosoidu + kaada lisää vettä myllyyn..

  Vastaa mielummin niihin fiksuihin kysymyksiin, joita löytyy esim. parin viimeisimmän julkaisun kommenteista ja joihin et ole sanonut mitään... Se olisi kypsää toimintaa. ;)

  VastaaPoista
 42. Hei Candy :)

  En edelleenkään käsitä miten ihmiset jaksaa tulla tänne tuomitsemaan ja vaahtoamaan! Ei tää nyt maailman ensimmäinen salasuhde ole :D Mutta tosiaan ehkä kannattaisi jättää ne negatiiviset kommentit kokonaan huomiotta. Muuten ne innostuu vain lisää!

  Tietty en voi TIETÄÄ onko tää blogi totta vai ei, mutta jotenkin haluaisin uskoa sen olevan. :)

  Tsemppiä sulle Candy! Älä välitä ilkeistä ja lannistavista kommenteista :)

  T. Marilyn

  VastaaPoista
 43. On minuakin netissä haukuttu ties miksi. Mutta ei tullut mieleenikään nostaa mitään kunnianloukkaussyytettä. Siis eihän nämä haukkujat tunne sua, ei tiedä sun nimeä, eikä sun ulkonäökään. Ei taida toimia mikään kunnianloukkaussyyte tälläisessä tapauksessa.

  VastaaPoista
 44. Mulla tulee sellainen tunne, Candy, että sun tunteet Mikkoa kohtaan on oikeesti todella vahvoja. Että hän pystyy tarjoomaan sulle asioita, mitä et oo muilta säädöiltä saanu irti.

  Ja ne tunteet pohjautuu sille, mitä teidän suhde nyt on. Nyt teillä on ovi auki parempaan. Suhde elää sitä "sitten kun ero tapahtuu, niin...." ja suunnitellaan. Kaikki on turvallista, koska suhun ei kohdistu vaatimuksia tässä hetkessä. Saat olla vapaana Mikon kanssa. Hän ei kahlitse sua, etkä sä häntä, koska hänellä on jo siteensä muualla. SIksi se on niin hyvää.

  Lisäks sun itsetunto.. Jos kolmantena pyöränä sulla on olo hyvä, ja sellasissa seurustelusuhteissa, missä on pitäny sitoutua, et oo kestäny.. niin mitä se kertoo?

  Minä EN halua haukkua sinua. Varsin asiatonta niiltä, jotka haukkuvat. Purkavat omia tunteitaan sinuun, aiheen tiimoilta.
  Koska nämähän on kuohuttavia aiheita kaikkien osapuolien suunnalta, kuten selvästikin ymmärrät; sille, ketä petetään, sille, joka pettää, sille, joka löytää jotain sieltä mistä "ei saisi".

  Minä itekin olin itteeni vanhemman miehen kanssa. Ja naimisissahan tuo oli. Vaimo ei tiennyt. Seurusteltiin puolisen vuotta, ennen kun mies erosi. Ei ehkä ihan sitäkään.. No, keväällä alettiin, ja kesällä hän eros.
  Siitä kasvoi oikea rakkaussuhde.. Nykyään asutaan yhdessä ja eletään yhteistä tulevaisuutta, jota sillon vaan suunniteltiin.
  Eli aiheet on tuttuja!

  Varaudu siihen, että suhteen aloittaminen tolta pohjalta on helpompaa (se salailukin ja varovaisuus, selitykset ja muut) kun se, mitä siitä seuraa. Jos se on rakkautta, se kestää sen riepotuksen, miltä vielä olette piilossa.
  Toivon mahdollisimman tasaista loppua tälle kaikkien osapuolten kannalta.
  Pärjäile! pohdi näitä asioita.
  Hyvä kun kirjottelet jonnekin fiiliksiä! Anonyymisti tai ei, julkisesti tai päiväkirjaan tyynyn alle, mutta kuitenkin. Voi auttaa sua jäsentämään näitä juttuja aika hyvin.
  Hyvää joulun odotusta.

  VastaaPoista
 45. "Tosin mä en ole Mikolle pelkkä hetken ilo.."

  Jos iha rehellisiä ollaan, niin tuotahan et voi tietää oletko "mikolle" hetken ilo vai et ennenkuin aika näyttää tuleeko teille yhteinen tulevaisuus vai ei. Monet omia naisiaan tai miehiään pettävät uskottelee tietenkin tälle _yleensä_ "hetken ilolle" että ei ole hetken ilo ja tosissaan rakastaa, mutta älä rakentele vielä pilvilinnoja vaan pidä tyttö hyvä jalat maassa! Toivon ettet joudu pettymään lopulta, mutta älä odota tulevaisuudelta mitään suurempaa teidän suhteenne vielä.

  VastaaPoista
 46. "tiedän että Mikon ja sen vaimon välit on todella kylmät eikä niiden välillä ole oikeastaan enää ollenkaan intiimiä kanssakäyntiä :P "

  Anteeksi, mutta mistä sinä _tiedät_ tämän?
  Koska Mikko sanoo niin... ja Mikko onkin 100% luotettava?
  Vaikka tiedät että hän pystyy valehtelemaan vaimolleen ja lapsilleen? Mutta ei tietty sulle koska rakastaa sua...

  VastaaPoista
 47. Tätä blogia on kyllä kiva seurata, piristää mukavasti päivää kun saa muutaman ystävän kanssa tämän jakaa ja yhdessä nauraa ja päivitellä näitä sinun tuntemuksiasi. Onnea vaan jatkoon ja kaikkea hyvää...

  VastaaPoista
 48. Tää on kyllä ehkäpä suurinta paskaa mitä olen koskaan lukenut.
  Ethän sä voi tosissas luulla, että Mikko rakastaa sua? Mulle ihan sama millaista teidän ihkuraxupoxu keskenäinen käytös on, mutta susta oikein huokuu naiivius.
  Sori vaan mut sulla ei taida päässä liikkua juurikaan mitään.

  VastaaPoista
 49. Olet ollut ilm. alta 16-vuotias, kun olette tavanneet. Mielestäni asia täyttää tutkintapyynnön edellytykset. Miehellä saattaa olla aikaisempiakin alaikäisiin sekaantumisia kontollaan. Sietäs tutkituttaa koko juttu. Aion kirjoittaa tästä nettipoliisille, että ainakin tarkastavat sun ip-osoitteen.

  VastaaPoista
 50. Hei!

  Puhuit aiemmin siitä kuinka lapset ovat sopeutuvaisia. Itse olen lapsi, jonka vanhemmat erosivat ollessani 3, juurikin siksi että isälläni oli toinen nainen. Tästä naisesta tulikin siis lopulta äitipuoleni, he menivät naimisiin. Olen aina ollut äärettömän katkera äitipuolelleni siitä että hän erotti vanhempani, siitä huolimatta että äitinikin löysi uuden onnen ja pääsi toteuttamaan uudestaan unelmaansa kokonaisesta perheestä.
  Sinuna varautuisin lapsien vihaan, ja pohtisit kykenetkö kestämään kaiken sitten kun lapset menevät kouluun, ja kaikilla muilla on "oikeat" täydelliset perheet ja he joutuvat käymään vuorotellen isän ja äidin luona, ja kuten sinun tapauksessasi saattaa käydä, isä ja äiti eivät ole edes puheväleissä.
  Onnea kuitenkin sinulle toivottaa katkera.

  VastaaPoista
 51. Hmm.. Ensinnäkin blogisi teksti herättää ristiriitaisia fiiliksiä. Ehkä sen vuoksi että mua on petetty jokaisessa seurustelusuhteessa (paitsi nykyisessä). Mutta sitten toisaalta. Nyt hukkus sanat :) Mut tuli mieleen, että jos muutat miesystäväsi kanssa yhteen, oletko valmis miehesi lasten äitipuoleksi?
  Sinun on hyväksyttävä heidätkin perheeseen ja kuulla heiltä mahdollisesti vanhemmalla iällä huorittelemista jne. Vaikkei lapset sinun ole.
  Jos nait lapsellisen miehen, otat samalla lapsetkin perheeseen.
  En ole negatiivisellä päällä tätä kirjoittaessani. Sait uuden lukijan myös :)
  Voimia sinulle ja järkevällä tavalla sitten paljastakaa suhde vaimolle joskus.

  VastaaPoista
 52. Kuulehan candy, jos tämä blogi on totta, niin olet kyllä typerin 17-vuotias jonka tiedän. Kirjoitat "Mikosta" kuin joku 14-vuotias pop-idolistaan. Miten sä uskot kaiken paskan mitä sulle syötetään? "Mikko" on kertonut sulle kaikkein klassisimmat salapanon vädätykset ja sä vaan nyökyttelet. Että vaimon kanssa ei muka enää sekstaile, tai pussaile tms. Jos ne kerran nukkuu samassa sängyssä, niin tottahitossa ne panee yms. älä ole naiivi. Eikä se äijä aio erota vaimostaan, vaikka muuta väittää. Se on ihan liian emotionaalisesti kiinni siinä. Sentään eka vaimo, lasten äiti ja varmaan ihan hitosti yhteistä historiaa takana. Varmaan se nainen on liian hyvä sille "Mikolle", kun miehellä on itsetunto noin heikoilla.

  Sä olet vielä tosi lapsellinen. Ikäistäsi lapsellisempi, etkä vaikuta muutenkaan älykkäältä. Sua on helppo pyörittää miten sattuu.

  VastaaPoista
 53. sitä vaan aattelin, että blogis perusteella pysty helposti päätellä että ootte lähteny reissuun torstai-iltana tai perjantaina ja tullu takas sunnuntaina, koska perjantaina ja lauantaina et oo päivitelly :) fiksut ihmiset pystyy päättelemään paljonkin kaiken kirjoittamas perusteella.

  VastaaPoista
 54. Candy kirjoitti...
  Tajuatko, että voisin hyvin helposti selvittää sun ip-osoitteen ja viedä kommenttis eteenpäin törkeänä kunnianaloukkauksena?
  ----------------------------------------------
  Mielenkiintoinen pointti. Jos jolla kulla olisi vain mielenkiintoa niin myös itse blogin kirjoittajan ip-osoite saataisiin selville ja sitä kautta kirjoittajan henkilöllisyys.

  Ihan vaan näin OT:na mainitakseni ;)

  Eli Candy-kulta skarppaa vähän ja mieti tarkemmin mitä kirjoitat ettei lopu laulu lyhyeen.

  VastaaPoista
 55. "En edelleenkään käsitä miten ihmiset jaksaa tulla tänne tuomitsemaan ja vaahtoamaan! Ei tää nyt maailman ensimmäinen salasuhde ole"

  Kukaan ei varmaan ole väittänyt, että kukaan ei tässä maailmassa pettäisi? Totta helvetissä saa tulla kommentoimaan, jos toinen avoimesti kertoo suhteestaan netissä. Ja salasuhteet nyt sattuu kuumentamaan tunteita ihan ymmärrettävistä syistä. Minä ainakin tuomitsen ihan niin paljon kuin haluan ihmisen, joka on valmis rikkomaan perheen eikä pode siitä edes minkäälaisia omatunnontuskia. Moraalitonta touhua, ei voi muuta sanoa.

  VastaaPoista
 56. Hei haluisin esittää sulle muutaman kysymyksen :) Eli tietääkö sun kaverit/ystävät tai perhe että olet tuommoisessa suhteessa tai suhteessa ylipäätään? =) Jos eivät aijotko kertoa ja missä vaiheessa ja miten? :) ja sitten vielä että eikö sua häiritse se että se on varmasti läheisissä merkeissä vaimonsa kanssa ajoittain? Ihan mielenkiinnosta kyselen ku sun tilanne on aika jännä! Eli siis tuskin monella sun ikäsellä on vanhempaan varattuun, perheelliseen mieheen suhde yms. :D Mut tsemppiä sulle ton tilanteen kanssa ja koita pärjäillä!

  VastaaPoista
 57. Heippa!
  Olet antanut blogissasi aika paljon tietoja itsestäsi, perheestäsi, asuinpaikastasi, mikosta sun muusta. Blogisi voi hyvin saavuttaa lähipiirisi, jotka noiden tietojen pohjalta tunnistaisivat sinut.
  PS. myös kirjoitustyylistä voi päätellä, missä päin asut.

  Tsemppiä jatkoon! :)

  VastaaPoista
 58. et sinä sille Mikolle mikään tyttöystävä ole, salasuhde korkeintaan jonka voi jättää tilanteen vaatiessa pelkästään txt-viestillä tai ei ain ota enää yhteyttä yllättäen.

  VastaaPoista
 59. Candy on ihan bitch nimi. Eikö kaikki stripparit oo jotain Candyjä ja muita namusia.

  Tässä muutamat aakkoset...

  a:) olet alaikäinen eli lapsi

  b) et ole kenenkään tyttöystävä vaan toinen nainen (lue tyttö) jota piilotellaan

  c) Provosoituminen kielii, että osutaan arkaan paikkaan

  d) Joko olet testannut sitä ehdottomaani joululahja ideaa eli positiivinen raskaustesti Mikolle ja onnittelet isiä niin johan nähdään missä kantimissa suhteenne on

  e) Tota Mikon ja vaimon laimeeta suhdetta et usko itsekään. 2 aikuista harrastaa taatusti seksiä keskenään ja hellyyttä sekä suukkoja on... sehän olis ottanut sut rouvakseen jos vaimoke ei kerta sytytä

  f) tämä puollustelenitseänijaelämänirakkautta blogisi on oikeestaan aika surullinen

  g)Miksi sä tyydyt jonkun toisen jämiin? Ja vielä johonkin- sinuun verrattuna - ukon rähmään. Onko omassa isäsuhteessasi jotain ongelmaa?

  H)Vaikka sinun mielestäsi sinä ja Mikko vaan elätte rakkautta johon teillä on oikeus, niin silti monen mielestä olet pettäjä kuten Mikkokin. Ja valitettavasti ihminen joka ottaa toisen omaa on minun silmissä varas ja alhainen ihminen

  I) Se, että olet halunnut Mikon vaimon kuolemaa kertoo sinusta ihmisenä paljon. Ei tarvitse pakkasta odotella ulos kun sun blogissa on niin jäätävä meininki.

  Tee niin kuin Tia

  VastaaPoista
 60. Vittu sä oot säälittävä. Oikeesti, myötähäpeäni ja säälini on kyllä täysin sulla!
  säälin sua, ihan oikeesti.

  VastaaPoista
 61. Sahailet omaa oksaas, kun täällä hyökkäät kaikkia sun parasta haluavia ja hyviä neuvoja antavia vastaan (kun samalla provosoidut typeristä paskanjauhantakommenteista).. Se osoittaa jotain muuta kuin kypsyyttä. Eikä "voin kirjottaa mun blogiin mitä haluan" ole mikään perustelu, ei se oikeuta käyttäytymään huonosti. Ja tämä taas kaikella rakkaudella, annoin vaan neuvon, jonka monet muutkin ovat jo kertoneet.

  VastaaPoista
 62. Inhottavaa, että saat niin paljon negatiivista, ennen kaikkea lapsellista ja törkeää kommenttia. Mielestäni tässä asiassa ei mikään muu ole väärin, kuin se, että Mikon vaimoa petetään. Kirjoitat kypsästi ikäiseksi, ja uskon kyllä, että tiedät mitä teet. Kerran tässä eletään, älä välitä turhista turisijoista! Toivon vain syvästi, että Mikko vakiintuisi kanssasi mitä pikimmin, tästä touhusta kärsii vain hänen vaimonsa ja ennen kaikkea lapsensa, kun saavat todennäköisesti kuulla jossain vaiheessa isänsä touhuista.

  VastaaPoista
 63. Kyllä sä sitten itket kun et enää Mikolles kelpaa, jos toi ees on totta!

  Ja mistä tiiät, että Mikolla ja sen vaimolla on kylmät välit? "Mikko on sanonut" ENTÄ, jos tää sun prinssis huijaiski ja valehtelis sulle koko ajan? Mielenkiintoista olisi nähdä Mikon oikeaa perhe-elämää.

  VastaaPoista
 64. I always emailed this webpage post page to all my friends, because if like to read it then my
  links will too.

  my blog graduate certificates online

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3